Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2022 23:42 - Елизабет II и Чарлз III рептили,роднини с Буш и с Дракула,който е Българин династ от Дуло!Тайната на кралската династична хералдика,откраднала Българския герб
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5251 Коментари: 5 Гласове:
11

Последна промяна: 14.09.2022 11:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вечна ѝ памет на кралица Елизабета, която премина в Божието измерение и от там в синергитичен колектив с нас ни разкрива поредните светоустройствени тайни за доскоро мистериозната световна аристократична династия, от която са всички до един управници на всички държави – императори, царе, крале, султани, емири, президенти, премиери.
Разсекретяваме секретната папка с гриф Top Secret ! със сакрални документи за мистериозната световна аристократична династия!

МИСТЕРИОЗНА ДИНАСТИЯ от/на=ДИНАСТИЯ от/на Исуз и Матара

СВЕТОВНА ДИНАСТИЯ от/на=ДИНАСТИЯ от/на Бог Иса и Богиня Диана 

АРИСТОКРАТИЧНА ДИНАСТИЯ от=
ДИНАСТИЯ от Ариани от Диана и Кристош=
ДИНАСТИЯ от Ариани от Диана и Ишус от Тракия

Бог Иса/Исуз/Ишус от Тракия и Богиня Матара Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който Божествен род със сакрална рептилска династична символика са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на  

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

АРИСТОКРАЦИЯ от=АРИСТОКРАТСИЯ от=
от Ариани от Диана и Кристос=
от Ариани от Диана и Исус от Тракия 

АРИСТОКРАЦИЯ от=от Ариани Кан (Жреци) и Царе от Иса и Диана

Разсекретените документи от папката с грифа TOP SECRET , която отворихме с вече Света Елизабет II,

TOP SECRET=Богиня Диана и Иса от Тракия

свидетелстват категорично и безапелационно, че мистериозната панетарна аристократична династия, управляваща всички държави и народи по света, е от Б/българи генетични потомци на Българските Богове Демиурзи от Тяхната феноменна жреческо – царска фамилия и династия Дуло, чиято сакрална херметична династична хералдическа символика е рептилската с 12 синонима на змия, змей, дракон..., унаследена от най – древната митологична езическа зооморфна символика на Българските Богове Демиурзи от Българския животински календар!

ЗООМОРФНА СИМВОЛИКА на=СИМВОЛИКА на Бог Иза и Мария 

image

Името и пълният именен фамилиен набор на кралица Елизабет II указва категорично нейният Български династичен жречески генезис:

image

image



image



                      Елизабет Александра Мери Виндзор

ЕЛИЗАБЕТ от=от Иза Ел (Змей) и Богиня Диана

ЕЛИЗАБЕТ от рода=от рода Дуло от Бог Иза 

ЕЛИЗАБЕТ=Ел (Змей, рептил) от Иза и Богиня Диана

Вижте сега династа – рептил Елизабет на едни от най – високите позиции на световната военна машина и смъртоносна управленческа пирамида на Българската Божествена панетарна династия Дуло от нейни силно изродени родственици (сакралният династичен символ IYI на рода Дуло е на синия флаг на ЕС в маркирания кръг) от груповия семеен портрет на династите – рептили, омешени с истински дракони:
   
image

СМЪРТОНОСНА ПИРАМИДА проект на=проект на Исус и Богиня Диана Матара Мария

ЕЛИЗАБЕТ АЛЕКСАНДРА МЕРИ ВИНДЗОР=
Бълкарин Ариан от Дуло от Богиня Мадара Диана и Отес (Отец) Изуз

image

Дейвид Айк пише в анонса на култовата си книга The Biggest Secret (Най – голямата тайна) :

"Американски президенти, европейски кралски особи, най-богатите семейства в света, всички са свързани в тази книга чрез кръвната си линия.
Разбира се, не е новина, че повечето от кралските семейства в Европа са роднини или че повечето американски президенти могат да намерят далечни кръвни връзки с английското кралско семейство.
Но знаете ли, че причината всички те да са роднини е, че всички те са космически извънземни?
Рептили, променящи формата си, за да бъдем точни, които участват в човешки жертвоприношения и други кръвни ритуали.
И те планират да превземат света!
Ето защо Ротшилд и Рокфелер са замесени в това - този, който контролира световното злато, може да създава световните правила. О, виждам те да въртиш очи. Не ме взимаш на сериозно, нали? Добре. Глоба. Когато спреш да се смееш, уведоми ме и аз ще изкопая друг пасаж от книгата."

image

Дейвид Айк дефинира кралица Елизабет Виндзор като "повелителят на рептилите" и разкрива зловеща мрежа, свързваща всичко - от британското кралско семейство до големите петролни компании, до 33 от последните 40 президенти на САЩ в глобална конспирация, ръководена от междузвездно братство, борещо се за планетарен контрол чрез манипулиране на самия начин на живот на човечеството. 
Айк рови във всеки аспект на съвременното общество, за да разкрие невидимия ужас, който се крие под спокойния лъжовен фурнир на ежедневието. 

НЕВИДИМ УЖАС организиран от=организиран от Богиня Ма (Майка) Диана и Исуж

В процеса той става направо офанзивен, събаря всичко от юдаизма до летището в Денвър. 
Дори и да не можете да преглътнете неприятните разкрития на Айк или да следвате всяка стъпка от неговите лабиринтни конспиративни теории, "
Най-голямата тайна" със сигурност ще промени завинаги начина, по който гледате на света!
Има изобилие от добре проучена информация и се вижда космическият произход на човечеството, който е бил изследван и преди, както и хипотезите, че династите са потомци на ангели и хора.
Авторът смесва това с добре проучените си теми и книгата се превръща в енциклопедия на конспиративните теории и кара човечеството да се възприема като роби на гущероподобни създания (рептили) от космоса.

ГУЩЕРОПОДОБНИ СЪЗДАНИЯ от=ГУШТЕРОПОДОБНИ СЪЗДАНИЯ от=
СЪЗДАНИЯ от Бог Ешуа от Трагия и Богиня Диана
СЪЗДАНИЯ от Бог Ешуа Драгона (Дракон) и Богиня Диана 

СЪЗДАНИЯ от=от Диана и Исуз=от Дионисиуз
синкретичният сдвоен образ и проявление на Българските Богове

image

image

image

image
След излизането на книгата всички кътчета на Нета се изпълниха с рептилски изображения и композиции на кралица Елизабет, обаче властите подпукаха автора и строго контролираните и цинзурирани от юдео – ционистите социални мрежи скоро предприеха масова чистка на тази изобличителна информация, въпреки че тя не казваше най – важното за кралицата и световната реакционна династична върхушка – че те са от Българския Божи жречески род Дуло, от която Истина да не излезе на бял свят и се познаят Българите че са Божият род и народ, те се страхуват най – много!

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Тиана=Иса и Диана 

Посветените конспиратори определят книгата The Biggest Secret като

The Book That Will Change the World
Книгата, която ще промени света

Biggest Secret (най – голямата тайна) от=
от Богиня Диана и Бог Кристос=
от Богиня Диана и Бог Исус от Тракия

И ето Кои ще променят и вече променят необратимо света:

ЩЕ ПРОМЕНЯТ СВЕТА=Бог Исуш и Богиня Матара Диана – 

изрично написано на чист Български сътворенчески Божествен език и понятен този документ и всички други от блога ни единствено на Българския сътворенчески Божествен език, и чрез него от всички други езици!

Ще изследваме няколко възлови пасажа от книгата :

"Но знаете ли, че причината всички те да са роднини е, че всички те са космически извънземни?"

ВСИЧКИ ТЕ СА РОДНИНИ от=
ВСИТШКИ ТЕ СА РОДНИНИ от=
ТЕ СА РОДНИНИ от
Бокиня Диана и Исуш

ВСИЧКИ ТЕ СА РОДНИНИ от=
ВСИТШКИ ТЕ СА РОДНИНИ от=
ТЕ СА РОДНИНИ от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш

И поредният безапелационен документ от къде са тръгнали всички тези жреци – рептили от Божия рептилски род Дуло, заселили с нефеноменни тракийски племена Британия, Англия, Европа и целия свят и цивилизовали ги през епохите !

ВСИЧКИ ТЕ СА РОДНИНИ от=
ВСИТШКИ ТЕ СА РОДНИНИ от=
ТЕ СА РОДНИНИ от Кан (Жреци) от Безистена
 
Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Вселенски компютър и архив Акаши, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло с херметичен титул Раи, Ариани, Арии, Арий – ци

image

Културно – информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

За пореден път ще разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите династи –  рептили, временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии, и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци Ариани от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!  
Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, диктуват и внушават безалтернативно на световния управленчески елит какво да правят и да завихрят глобалните конфликти и баталии, като ги държат в ръцете си и им дърпат конците като марионетки на конци с нулева степен на свобода!
 
image

Сваляме маската и на извънземните рептили, подизпълнителите на трансепохалния Божи проект "Българите рептили и човешката цивилизация":

image

ИЗВЪНЗЕМНИ РЕПТИЛИ=Ариани от Дуло на Бог Изуз и Богиня Ма (Майка)

И още пасажи от книгата:

"Рептили
, променящи формата си, за да бъдем точни, които участват в човешки жертвоприношения и други кръвни ритуали. И те планират да превземат света!"

ПРОМЕНЯШТИ ФОРМАТА СИ=Бог Исуш и Богиня Диана Матара Мария

ДА ПРЕВЗЕМАТ СВЕТА на=СВЕТА на Бог Иза и Богиня Матара Диана – 

последният документ указва, че светът е превзет абсолютно от Българските Богове още от неговото Сътворение

СЪТВОРЕНИЕ=ВЪСТРОЕНИЕ=Пъстроение=Построение

като сега вече приключва етапът от Техния безусловен план за Явяване Им пред хората и установяването на обещаното ни Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята, което ще е възстановената Свещена Българска Империя (33г. от н. е.– 518г. от.н.е.) над цялата Земя, управлявана безпристрастно от праведните и святи Българи!

image

Още официална информация за братовчедка ни Елизабет, вече преминала в светейши режим след съответните ѝ чистилищни процедури, и увенчана със светейшият лимб на тези молитвени обрядни свещи

ОБРЯДНИ СВЕЩИ за=за Ариани от Богиня Диана и Бог Исуш

image
  

ви предлагаме във Википедия

Елизабет II
https://bg.wikipedia.org/wiki/Елизабет_II#Титли

като ще разсекретим от нея заедно с нея няколко сакрални документа. 

"През ноември 1947 г. Елизабет се жени за далечния си братовчед Филип Маунтбатън и бракът им просъществува 73 г. до смъртта на съпруга ѝ през 2021 г"

ФИЛИП МАУНТБАТЪН от=от Павел от Богиня Мат Диана 

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света (всички до едно бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена) за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още

Значимите събития от живота на нашата династична братовчедка включват коронацията на Елизабет през 1953 г. и честванията на нейните Сребърен, Златен, Диамантен и Платинен юбилей съответно през 1977, 2002, 2012 и 2022 г.

КОРОНАЦИЯ на=КОРОНАТСИЯ на=на Ариан Кан (Жрец, Жрица) от Диана и Иса

ЖРЕЦ=ЖРИЦА=ЖРИТСА=Ариан от Диана и Исуж=Ариан от Дионижиус

СРЕБЪРЕН ЗЛАТЕН ДИАМАНТЕН И ПЛАТИНЕН ЮБИЛЕЙ на=
на Ариан от Дуло на Богиня Матара Диана и Бог Исуз Ел (Змей) от Дъбилин

image

Дъбилин е едно от култовите древни имена на първосвещения Божи град Олимп/Импол/Иампол/Ямпол/Ямбол, пренесено от Българските жреци – култиватори и цивилизатори в Британия за свещено име на една от столиците им Дъблин!

Висшият династичен титул на Елизабет е Нейно Величество Кралицата, и ни съобщава каква е тя:

НЕЙНО ВЕЛИТШЕСТВО КРАЛИЦАТА е от=
е от Дуло от Богиня Диана и Отец Исуш Ел (Змей) Бълкарина

Биографията на Света Елизабет II е изпълнена с огромен масив сакрална кодирана информация, от която поради ограниченият работен обем на постинга ни ще разсекретим само шифрованите послания, имплантирани в хералдическата символика на един от многобройните ѝ гербове

image

Coat of Arms (герб)
Герб на принцеса Елизабет, херцогиня на Единбург

ПРИНЦЕСА=ПРИНТСЕСА=Ариан от Богиня Диана и Исус=Ариан от Безистена

ХЕРЦОГИНЯ=ХЕРТСОГИНЯ=Хан (Кан, Жрец/Жрица) от Гена на Иса и Диана 
 

На герба са изобразени:

КОРОНА на=на Ариани Кан (Жреци/Жрици)

КОРОНА С КРЪСТ на=
на Ариани Кан (Жреци) от Кристос=
на Ариани Кан (Жреци) от Исус от Тракия

ИЗПРАВЕН ЛЪВ С КОРОНА от=от Бог Исуз Вер (Змей) Бълкарина

ИЗПРАВЕН ЛЪВ С КОРОНА=Бълкари от Бог Исуз Вер (Змей) 

БЯЛ КОН ЕДНОРОГ С ЕДНА ЗЛАТНА ВЕРИГА=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Гристоз Българина=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуз Българина от Трагия (Тракия)

Жълтата арфа на син фон ни съобщава:

ЖЪЛТА АРФА НА СИН ФОН=Ариани от Дуло на Бог Исуж и Богиня Диана 

Надписът Honi soit qui mal y pense на синия колан, обримчващ щита, който в прав екзотеричен формат ни съветва, че е "Срам за всеки, който мисли погрешно", прокламира с кода на Свещения шифър, че

Honi soit qui mal y pense=Хан (Кан, Жреци) от Богиня Майка Диана и Бог Иса – 

че всички британски династи са жречески потомци на Българските Богове, временно в конфиденциален режим за Българския им Божествен генезис, и които вече изваждаме на светло!

И още изричната Божия превенция към всички изродени Б/български династи:

СРАМ ЗА ВСЕКИ КОЙТО МИСЛИ ПОГРЕШНО=
ВСЕКИ КОЙТО МИСЛИ ПОГРЕШНО е от Исус и Мария – 

и която превенция е единственият спасителен кораб и бряг за всички тях във връхлитащите света бурни вълни и събития, предизвикани от тях по изрично внушение и безусловна заповед от Българските Богове, Чиито генетични потомци с раздадени безалтернативни роли на злодеи са те!!!

ПРЕВЕНЦИЯ за=ПРЕВЕНТСИЯ за=за Ариани от Бог Иса и Богиня Диана 

image

СПАСИТЕЛЕН КОРАБ=Богиня Диана и Исус Бълкарина

СПАСИТЕЛЕН КОРАБ=Бълкария на Богиня Диана и Исус 

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=Богиня Диана и Исус Българина

image


СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=България на Богиня Диана и Исус – 

в която се влиза само с благоговейно смирение и покаяние пред Българските Богове и Техните генетични потомци и единствени посредници – праведните и святи Българи от Всемирното Бяло Братство!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО от=от Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара 
 

А общото хералдическо наименование на династичните гербове на английски указва еднозначно и безапелационно Българският жречески произход на всички благороднически и аристократични династии и родове в Англия, както и в целия свят!

COAT OF ARMS (герб) на=на Кан (Жреци) от Иса и Богиня Матара –  

Задължително ще документираме и Българският генезис и съдържание на британските кралски династични гербове с пасажи от:

Секретни документи от сър Michael Philip Jagger от Дуло, доказващи че графство Кент в Англия е основано от Българските жреци на това тракийско племе.
https://bezistena.blog.bg/history/2016/08/25/sekretni-dokumenti-ot-syr-michael-philip-jagger-ot-dulo-doka.1472694

... Докога надутите и високомерни като пуяци бивши нефеноменни безкултурни траки  – англичани от Острова, ще се разсейват че не знаят, че са ни свили древния герб на Ямбол и Шишмановото царство, управлявано и защитавано от турците от Иван Шишман в Ямбол! 
 
https://www.youtube.com/watch?v=RcZn2-bGXqQ
The Rolling Stones - Angie  

Анджи 

Анджи, Анджи, кога ще дойде безоблачно време?
Анджи, Анджи, накъде ще ни отведе съдбата?
Без любов в нашите сърца и без пари в джоба.
Не можеш да кажеш,че сме задоволени.

Но Анджи, Анджи, не можеш да кажеш, че никога не опитахме.
Анджи, ти си красива, но не е ли време да си кажем сбогом?
Анджи, аз още те обичам, помниш ли всички тези нощи, в които плакахме?
Всичките мечти, които имахме изчезнаха в мъгла.

Нека да прошепна в ухото ти:
„Анджи, Анджи, накъде ще ни отведе съдбата?"
Ох, Анджи, не плачи, твоите целувки са още сладки.
Мразя тази тъга в твоите очи.

Но Анджи, Анджи, не е ли време да си кажем сбогом?
Без любов в нашите сърца и без пари в джоба.
Не можеш да кажеш, че сме задоволени.
Накъдето и да погледна виждам твоите очи.

Няма жена, която да достигне твоята висота.
Хайде, скъпа, избърши сълзите си.
Но Анджи, Анджи, не е ли добре да сме живи?
Анджи, Анджи, те не могат да кажат, че никога не опитахме. 
 
Официалният обект на чувствената изповед на лиричният герой или конкретно на Michael Philip Jagger от град Dartford, графство Kent, е неговата възлюбена Анджи, на която отчаяният Мик изглежда не знае, или ако знае – не ни съобщава, никакви други данни и параметри за нея – коя е, откъде е, къде е сега, как да я намерим и ние, ако речем да я потърсим и ѝ предадем чувствата и мъката на певеца, водени от добри чувства да му помогнем в трудния за него момент. 
Мик знае къде е и коя е Анджи, и не ни казва, но и ние с помощта на Свещения шифър знаем вече тайната му и ще я споделим и с вас, защото и вие, и ние, и всички въобще човеци, имаме същия проблем с възлюбените ни, които са възлюбените и на Мик! 
 
ANJI=АНДЖИ=ДАН ИЖ=Диана и Ижуа – Диана и Исус 
  
С разсекретеното име на възлюбената на героя заместваме в текста на песента и от личното и частно персонално ниво на чувствата на героя, ние се извисяваме на висшето ниво, касаещо всеки от нас и всички човеци –Божественото ниво, какъвто е статутът на абсолютно всички Боговдъхновени песни и които са висшата чувствена форма на комуникация на Боговете ни с нас, децата им!

БОЖЕСТВЕНО НИВО на=НИВО на Бог Исуж и Богиня Диана 
 
Бъдете абсолютно сигурни, че ако песента не беше Боговдъхновена и не беше съставена Отгоре в иносказание и шифър за Боговете – Демиурзи, и не касаеше лично Тях, а се отнасяше действително за Анджи – едно от пет хилядите гаджета на Мик Джагър, дето ги сменя като носни кърпички (само тъй, Мик!), но този път тя му била дузпата като недостъпната за него Анджелина Джоли, никога тази скромна и кротка песничка не по стандарта и рок стила на групата, не би излязла от рамките на кварталната кръчма на родното градче Dartford, дето Мик щеше още да брише сълзи и сополи на неудачник и подритван уличен и кръчмарски музикант – грозник, незабелязван от жените и дремещ на тротоара пред паничка със жълти стотинки, и да страда и вехне по вече 73 годишната му ученическа изгора и недостъпна мечта Анджи! 
   
Разсекретяваме задължително и личното досие на фронтменът на култовата английска група, от които документи веднага ще познаем Божественият му жречески феноменен Български произход от първосвещената генеалогия на Павел – синът на Исус и Мария Магдалена, задължителното условие за всички на тия позиции : 
 
Michael Philip Jagger=Michael Jagger от Philip ,

където Philip, Филип, е познатата ви вече от другите ни статии производна анаграма от Павел:
 
ФИЛИП=ПИФИЛ=Пафил=Пафел=Павел  
 
Разсекретяваме и сакралната топонимия на родния град на Мик–Dartford,от графство Kent 
    
DARTFORD=DART FORD (брод)=Друиди Ариани от Богиня Диана 

селище, изградено от Друидите, Българските жреци от Бялото Братство, Духовни водачи на тракийските племена, доведени от тях по тия места, намерили най – безопасния брод да ги приведат на защитено место. 
  
KENT=КЕНТ=КЕН Т=Кан (Жреци) на Диана –
ще почерпят обезпаметените траки за възстановения свещен статут на името на графството им, чието име досега се чудеха откъде е и какво означава! 

Ето и пълен комплект секретни документи, вложени от Българските жреци в герба на графството:
 
 image
                     Coat of arms of Kent – гербът на Кент

COAT OF ARMS=Кан (Жреци) от Иса и Богиня Матара 
общото хералдическо наименование на династичните гербове на английски указва еднозначно и безапелационно Българският жречески произход на всички благороднически и аристократични династии и родове в Англия
 
Посланието, написано на герба със жреческия език на Свещения шифър, гласи :

ДВА ДРАКОНА БЯЛ КОН И ШЛЕМ С ФРЕГАТА=
Бълкари Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуш от Ямбол в Тракия
 
Документ закачен на най – видно место и чакащ наследниците на основателите и господарите на графството да го преведат и легализират и си вземат наследството, което направихме заедно с вас – наследниците!

НАСЛЕДСТВО на=на Дуло от Богиня Диана и Исус=на Дуло от Безистена 
  image
 image
 
При по – голямо зумиране на вторичните минигербове на гърдите на тия рептили – дракони, които са изконния Български животински змейски – драконов символ на Боговете Демиурзи и тяхната генетична потомствена династия Дуло, виждаме на левия дракон безспорният Български сътворенчески сакрален символ – Y, орнаментиран със спатии и пики, които ни нашепват тихо, но властно за Боговете с езика на Боговете:  

ПИКИ И СПАТИИ=ПИК ИСИ П ТА=Бок Иса и Богиня Диана

ПИКИ И СПАТИИ=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана  
 

Десният дракон гордо се пъчи с изконния Ямболски герб, криейки информацията, че той и приносителите на този герб в Англия и по цяла Европа и в света, са генетични потомци на ей – тия три лъва от герба.  
 
ПЪЧИ СЕ с=ПЪТШИ СЕ с=с Богиня Диана и Исуш 
 

ПЪЧИ СЕ на=ПЪТШИ СЕ на=на Безистена 

Първосвещеният Божи храм Безистена в Ямбол, който е родилният дом и Централна база и Команден център на всички лъвове, дракони и всякакви династи от Дуло, генетични потомци на Боговете Демиурзи, Които неслучайно са Българи! 

Ето за справка оригинала на Ямболския герб и производните хералдически копия от него, мултиплицирани по всички аристократични династични фамилии на Европа  : 

 image                                                                                     

ШТАУФЕН=Ешуа и Богиня Диана 

АНЖУЙ=АЖУЙ=Ежуа

повече инфо за занесения Ямболски Божествен Първожречески Царски герб из всички тракийски племена и народи в Европа, вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и герба на Ямбол", от където ще научите, че на него са изобразени чрез животинската символика трите деца на Исус и Мария Магдалена, родени през 32 и 33 г сл.Хр. в Ямбол, от които е новоепохалната генерация на Дуло, от която чрез Техният Първороден син Павел (Плаве, Плави, Флави, Флавий, Филив, Филип), който е всички т.нар."римски" императори от Нерон,Тит Флавий Веспасиан,... до Диоклециан, защото е Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове/Жреци (че как няма да живее Първородният новоепохален син на Боговете Демиурзи 300 години в земен режим – майтап работа за Тях!), преминал в Светейшо служение като Свети Павел, Шеф на Небесното светейшество и на изпълнителната власт на абсолютните Монарси Майка му Мария и Татко му Исус! 
 
МОНАРСИ=Мария и Иса

АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ от=от Дуло от Бог Исус и Мария –

Българите, феноменните Божии потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло, от които са всички сегашни владетели и управници на всички народи и държави на света, за съжаление крайно изродени и нечистиви, хванали се за гушата в смъртна хватка, и за радост и спасение на Българите и човечеството от този род сме и ние и вие – читавите Божии деца от Всемирното Бяло Братство, които установяваме Божието царство на Любовта, Братството и Мира – не по облаците и на "другия свят", както идилично и ирационално си представят религиозните хора, а тука на Земята ни – твърдо и здраво стъпили на свещената ѝ твърд и облечени с Дух и Любов!

Трите деца на Исус и Мария Магдалена са истинската сакрална свръхсекретна Света Троица на Българите – инфо в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и децата на Исус и Мария Магдалена"

От Първосвещения Божи Български жречески род Дуло е и Мик Джагър от Павел

Разсекретяваме и какво означава мотото на герба и защо мотото е мото мotto: Invicta:   

INVICTA=Бокиня Диана  

INVICTA=Кан (Жреци) на Богиня Диана   

MOTTO=МОТ ТО=Мат Диана  

Това каза песенният идол и жрец Българинът Мик Джагър на Българските Богове, чиито феноменен чист потомък е, чрез прочувствената си изповед към възлюбената си Анджи, която е синкретичния песенен херметичен образ на Исус и Мария Магдалена, които техният потомък търси и вика отчаяно! 

ИЗПОВЕД към=към Бог Иза и Богиня Майка Диана

ПЕСЕНЕН ИДОЛ И ЖРЕЦ=ЖРЕЦ от Дуло на Бог Иса

И към Които е време вече и всички вие да се обърнете и изповядате и ги потърсите за всичко в живота ви в тия бурни и смутни епични последни времена, организирани от Боговете ни за да Ги потърсите всички за спасението си! 
 
ЕПИЧНИ СМУТНИ ВРЕМЕНА организирани от=
организирани от Бог Исуш и Богиня Диана Мат Мария 

–– и още за подарения и после откраднат от западните династи Български герб вижте в:
 
Извънземните ни дават армия войници и свръхестествена методика за свръхактивиране на имунната ни система!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/15/izvynzemnite-ni-davat-armiia-voinici-i-svryhestestvena-metod.1735474

image

...И защото в статията става въпрос, че в тялото ни имаме армия от малки войничета, чиято работа е да го защитават от нападенията на вируси, бактерии и всякакви микроорганизми, ви даваме пусковата и командна парола на тази армия и на всички други армии, за да ги активирате и командвате и управлявате:

АРМИЯ ОТ ВОЙНИЧЕТА на=на Богиня Матара Диана и Ешуа –

Божията светейша армия, която е постоянно в наша защита и закрила

СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Исуш и Богиня Матара

СВЕТЕЙША АРМИЯ от=от Светии на Ешуа и Мария

ПУСКОВА КОМАНДА от/на=от/на Бок Иса и Богиня Майка Диана

Вече знаете защо армията върви под знамената с гербовия лъв от трите лъва от герба на Шишман
 

Левият герб е изконният Български лъвов герб, който е изконният древен герб на Ямбол и на неговия Първожрец и Цар Шишман (регистриран в аналите като Господин Шишман – Господарят ня Ямбол), от който става ясно, че трите лъва от тогавашния Български герб са трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена – дъщеря им Синтия и близнаците Павел и Петър, от които е новоепохалната генерация на Божия жречески род Дуло, и които са истинската Българска Света Троица! 

Гербът с трите лъва на Шишманци е преекспониран и мултиплициран сред всичките кралски династии в Европа за техен сакрален херметичен хералдически символ, които европейски династии всички до една са кланове и разклонения на Българкия Божи жречески род Дуло, а този герб с трите лъва е гербът на Ямбол, тъй като до тогава България се управлява от Ямбол, първосвещената първопрестолна столица на Българските първожреци – царе!
Винаги когато срещнем Българските лъвове, откраднати (пренесени) от Ямболския герб, и затворени в железните клетки на хералдическите рамки и вериги на вече много изхабените и силно изродени европейски и световни монархически фамилии всички до една с Български генезис и корени, ние с върховно удоволствие и радост им разсекретяваме тайната, отваряме клетките и съживяваме и пускаме на свобода лъвовете сред династите, за да заръфат мухлясълия им рахат и изроден в грешна посока аристократичен ген!
Това правим и сега с трите неповторими Ямболски гербови лъва, които са в два варианта – символът на Божественото семейство "Тати, Мама и аз", или Тати Исус, Мама Мария Магдалена и Павел, както и във вариант на новоепохалната Българска Света Троица – трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена : Синтия, Павел –първородният им син близнак и основоположник на Свещената Българска империя фалшифицирана като Римска империя, и Петър, и с които лъвове сме ви запознавали в нашите статии аргументирано.
Вадим техните Български документи за произход и принадлежност и ги пускаме на свобода! 

По – горе ви показахме два Български герба, като левият герб е гербът на Господин Шишман, владетел на Ямбол (и цялото Българско царство) и официален герб навремето на Ямбол.

ШИШМАН от=от Ешуш и Ма (Богинята Майка, Мария Магдалена)

ГОСПОДИН ШИШМАН=Ган (Кан, Жрец) от Сина на Богиня Ма (Майка) Диана и Ешуш 

image

Десният герб с трите лъва на червения щит, е гербът на фундаменталния английски кралски род Плантаженет от кралската династия Анжу –
 1154 – 1399 година, от която династия са всички следващи и до сега английски крале и чиито потомствени владения се намират във Франция.
Сакралният Български шифър веднага разсекретява и разпознава тия автентични документи, указващи Българският им прозход и принадлежност и към Българската Божия династия, и принадлежността на всички изброени по – долу народи и територии към Българските Тракийски народи и към Българското царство – т. е. Империя!

ПЛАНТАЖЕНЕТ от рода=от рода Дуло на Богиня Диана и Ежуа

АНЖУ от=от Ежуа 

Плантаженетите са владеели освен Великобритания и Анжу, Аквитания, Нормандия, Бретан, Велс, Ирландия, Кипър, а династията им има наследствени претенции върху короните на Франция, Кастилия, Йерусалим, Рим и Сицилия.., оттам в Новия свят...
От тях, сиреч от Българския Божи династичен род Дуло, са и канадските монарси, което е "записано" на щита на герба, започвайки от трите сакрални лъва – Българската Света Троица, и цялото лъвско стълпотворение и всякакви други херметични хералдически кодирани послания в герба

image 
 
Coat of Arms of Canada – Герб на Канада

COAT OF ARMS (герб)=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара 

Българските жреци, основали и присъединил тази страна към Свещената Българска империя (33 –
 518) 

КАНАДА=КАН ДА ± Н (кодировъчен назал)=КАН ДАНА=Кан (Жреци) на Диана 

За да няма никакви съмнения, че всичката монархическа хералдика, барабар с монарсите и другите управници, са Български, нашите посветени култиватори и цивилизатори и автори на тази секретна сакрална информация, имплантирана на най –високо династично и институционално видно място, опасаха щита с лента с девиз с латинския (херметичен Български жречески език) надпис Desiderantes Melioreum Patriam, значещ за непосветените Те желаеха по – добра страна, но за нашата просветена аудитория съобщаващ отново за Българите от Братството от рода Дуло, основали страната : Бялото Българско жреческо Братство, водено от Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло – Свети Павел, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята, включително и сред индианските племена в Америка, и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), 

Това Бяло Братство от генетичи потомци на Свети Павел изгражда индианската цивилизация след 1 в. сл. Хр., кръстена от него на неговото име "цивилизация Пуебло",

цивилизация ПУЕБЛО от=цивилизация от ПУБЕЛ=цивилизация от Павел,

а Черното Братство, състоящо се от изродени генетични потомци на Свети Павел династи от рода Дуло, след векове разрушават тази прекрасна свещена индианска цивилизация и провинция на Свещената Българска империя чрез инвазията в Америка и поробили народите там.

ИЗРОДЕНИ ПОТОМЦИ от=от Изуз и Богиня Матара Диана 

ИНДИАНА=ДИИАННА=Диана 

ИНДИАНЦИ от=от Диана и Иса 

image

DESIDERANTES MELIOREUM PATRIAM= 
Ариани Друиди (Жреци) от Дуло Братя от Исус и Диана Матара Ма Ма=  
Ариани Друиди (Жреци) от Дуло Братя от Исус и Диана Матара Мария Магдалена  

Разсекретяваме и още един безапелационен секретен Български документ, скрит на най – ачик място на герба : официалният девиз на Канада, и доказващ изконната Българска собственост върху народите и териториите на Канада.

Девизът е написан на лента на латински език 

ЛАТИНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) от Дуло на Иса 

A mari usque admare –– означаващи в прав текст От море до море, взети от 71 – и библейски псалм: "Той ще владее от море до море и от реките до края на Земята!"  
image 
Ето за посветените и за непосветените, без никой да ги пита последните, Кои владеят от море до море и въобще навсякъде и всичко:

A MARI USQUE ADMARE=А МАРИ УСКВЕ АДМАРЕ=
Мария Иса Бокиня Мадара=Бокиня Мадара Мария и Иса

A MARI USQUE ADMARE=А МАРИ УСКВЕ АДМАРЕ=
Кан (Жреци) на Богиня Мадара Мария и Иса

Ясно ви е кои владеят и ще владеят както цялата Земя, така и всички светове, нали! 

image

Разкриваме ви отново и херметичния сакрален рептилски статут на Божията светейша армия, състояща се от наши святи предци от Божия Български жречески род Дуло, чиято херметична символика е най –
 древният митологичен животински рептилски образ на Боговете Демиурзи от древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей, дракон..., преминала в сакрална херметична хералдика на Техните генетични потомци Българите от жреческия род Дуло.

–––––––––––––––––––––––––––––

И защото Българските хералдически лъвове като гербови персонажи на най – бедната и презряна загиваща държава вече не само в юдео – ционисткия фашистки ЕС, не само и в Европа, но и в глобален мащаб, са също презряни и подигравани от тяхните европейски родствени династични лъвове, всичките те производни от Българските, и най – вече са силно мразени от най – изродените от тях – британските династи, се разяриха и изрично ни повелиха да изпратим един поздравителен лъвски династичен адрес на британските им отродени и изродени родственици с пасажи от постинга ни

Защо държавата на драконите–Wаls (Велс) се казва така и къде е драконът в скритата картинка?
https://bezistena.blog.bg/history/2016/06/18/zashto-dyrjavata-na-drakonite-wals-vels-se-kazva-taka-i-kyde.1458671?reply=4897905
 
... Яд ни е много на британските фенове – иначе нафуканите английски футболисти са свестни момчета и отлични футболисти и борбени мъжкари – но нали и те са ни зачислени на отчет и за спасение, от нас да мине – ето малко да се поопросветят и освестят, и за да знаят от къде им е подарък герба с трите лъва, и къде са корените на дедите им, та като дойдат сега на издивели тумби в Слънчев бряг, да не се давят опиянчени като скотове до пишка вода в горкото ни обетонирано море, окупирано откъм брега от момчетата на Митьо Очите, а отвънка от налитащите натовски кораби и румънски, украйнски и турски обезумяващи войноолюбци, и скачат от балконите на последните етажи на хотелите си, преди още да сме им активирали крилете и антигравитационната система, а да вземат да се разровят за корените си из близката свещена Тракия, Стара планина и Странджа, пълни с мегалитни светилища и живототворяща енергетика по тях, като преди това дойдат за половин час път по магистралата до Кабиле и Безистена в Ямбол!  

– уточнение:

УТОЧНЕНИЕ от=от 
 Диана и Ешуа 

Нямаме нищо общо с местни туроператорски фирми от това измерение, защото сме лицензирани представители на транспространствените оператори от Божието измерение!  

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ на=на Бог Изуж и Мария  

Вижте ги трите лъвчета от герба на Англия, носени с гордост на екипа на националния отбор на Англия, и с които се е закичил бившият му капитан и ас на Манчестер Юнайтед Вен Руни (Вер, Змей)

МАНЧЕСТЕР=МАНТШЕСТЕР=Исуш и Матара Диана 
 
image

Фенове, пичове и зомби пияндета от Острова, много лъв, много дракони и лами, много зверове и добитъци по екипите и гербовете ви, и не само зверещи ни се, ами и много зулуми правещи на британските тракийски племена, че и по целия свят, обаче ще знайте, че те са все Български зверове и рептили, избягали от Българската менажерия и зверилник от Тракия, и скоро ще си ги приберем всичките за равносметка, укротяване и дресировка! 

МЕНАЖЕРИЯ на=на Мария и Ежуа  
 
ЗВЕРИЛНИК=Бълкария на Иза   
 
РАВНОСМЕТКА на=на Кан (Жреци) от Иса и Богиня Матара

Представяме ви само частица от сакралното херметично Българско хералдическо съкровище, разпръснато с династичните кланове и метастази на Българския Божествен род Дуло на Острова – един от стотиците гербове на английското монархично семейство и аристокрация – гербът на принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън – Виндзор, принц на Велс, който както и да си крие омаскарения свещен Божи Български произход (на който будалата му с будала въобще не знае как да ползва Божествените му феноменни екстри и промоции), Детекторът на истината на Декодиращата програма на Свещения шифър веднага му изкарва на показ Българската Божествена генеалогия и джинс! 
 
МАУНТБАТЪН=Богиня Мат Диана

ВИНДЗОР от=от Диана и Иза Вер (Змей)=от Братя от Иза  

МАУНТБАТЪН И ВИНДЗОР=Братя от Богиня Мат Диана и Иза 

клан и метастази от Дуло, съставящи основно Черното Братство от изродените Божии потомци, владеещи в съзаклятие с други осквернени кланове на Дуло света в безчестие, и които съвсем скоро време всички ние с вас ще посрещнем в България и в Тракия, където на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, ще ги изповядаме и опрощаваме и побратимяваме, каещи се горко и отчаяно в екстремалните си катарзиси и търсещи чрез Свещения Български Божи език и с нас – Българите от Всемирното Бяло Братство, връзка с Боговете за само още една глътка въздух и един миг дори още живот! 
  
Амин!
Да бъде!
И ще бъде!

image    
 
IN DEFENS=Богиня Диана и Иса 

NEMO ME IMPUNE LACESSIT=НЕМО МЕ ИМПУНЕ ЛАТШЕССИТ=
Син (потомък) от Дуло от Богиня Диана Ма Ма Ма и Исуш=
Син 
(потомък) от Дуло от Богиня Диана Мама Мария Магдалена и Исус 
  
Разкриваме тайната доктрина на Богомилите – наименованието на Всемирното Бяло Братство от генетичните бели (читави, чисти) Братя, потомци на Исус и Мария Магдалена, която гласи, че накрая на екстремалната трансепохална Божия експериментална драматизация "Българите и човешката цивилизация" всички участници ще бъдат спасени, която е доктрина за безнаказаността или по – точно за пълната амнистия и опрощаване на Божиите потомци от рода Дуло на Свети Павел, получили жертвените си роли от (+)  до  (–) проявлението им от Българските Богове според Техния сценарий, като всеки ще мине през своето индивидуално чистилище!
Тази доктрина е скрита в код във фундаменталния надпис, който разсекретихме в горния текст, и означава БЕЗНАКАЗАНОСТ, на латински изписана като LACESSIT :
 
БЕЗНАКАЗАНОСТ за=за Кан (Жреци) от Сина авел) на Богиня Диана и Изуз 

LACESSIT за=ЛАТШЕССИТ за=за Дуло от Сина (Павел) на Диана и Исуш 

АМНИСТИЯ от=от Иса и Ма (Богиня Майка) Диана

Ще прочетем и какво ни пишат, нашепват, и дори крещят и ни питат докога няма да ги разберем какво ни казват с присъствието си в герба, изправените кон еднорог и лъвът!   

ИЗПРАВЕНИ КОН ЕДНОРОГ И ЛЪВ=Ариани Българи Кан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Иза 

ДИНАСТИЧНИ КЛАНОВЕ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуш 

ДИНАСТИЧНИ КЛАНОВЕ от=от Кан (Жреци) от Дуло от Безистена 

ИЗРОДЕНИ КЛАНОВЕ на=на Бълкари от Иза и Диана

ОСКВЕРНЕНИ КЛАНОВЕ=Бълкари Кан (Жреци) от Бог Иса 

МЕТАСТАЗИ разклонения от=разклонения от Исуз и Мат Диана

Ето и за справка на изродените династи от Черното Братство от Дуло, и за наша справка – династите от Всемирното Бяло Братство, и всички които се откриете в този диапазон какви сте, кои съставяме огромното широко, дълбоко и високо разклонено дърво на Божието монархично семейство:

МОНАРХИЧНО СЕМЕЙСТВО=МОНАРХИТШНО СЕМЕЙСТВО=
СЕМЕЙСТВО от МОНАРХИ от Диана и Ешуа 
 

МОНАРХИЧНО СЕМЕЙСТВО от=МОНАРХИТШНО СЕМЕЙСТВО от=
от Монарси от Хан (Кан, Жреци) от Исуш и Богиня Мат Диана
 
МОНАРСИ=Мария и Иса
 
МОНАРХИЧНО СЕМЕЙСТВО от=МОНАРХИТШНО СЕМЕЙСТВО от=
от Хан (Кан, Жреци) от Сина на Исуш и Богиня Мат Мария 

новозаветната династична генерация феноменни жречески потомци на Исус и Мария Магдалена, чийто Родоначалник е първородният им син Павел
 
Познайте се и вие!

ПОЗНАЙТЕ СЕ И ВИЕ че сте от=че сте от Богиня Диана и Бог Исуз

ПОЗНАЙТЕ СЕ че сте от=че сте от Богиня Диана и Исуз

ПОЗНАЙТЕ СЕ на=на ПЕЗЙСТЕНА=на Безистена 

И нека заедно да разсекретим анонсовата прокламация от началото на постинга "Вечна ѝ памет!" за Елизабет и укажем къде и при Кои се развива вече другият ѝ живот:

ВЕЧНА И ПАМЕТ при=ВЕТШНА И ПАМЕТ при=при Бог Ешуа и Богиня Мат Диана 

ИМА ВЕЧЕ ДРУГ ЖИВОТ при=при Богиня Мат Диана и Бог Ежуш от Трагия (Тракия)

–––––––––––––––

Ще разсекретим Българския жречески рептилски династичен генезис и статут и на сина на Света Елизабет II и нов крал на Англия – крал Чарлз III.

ЧАРЛЗ=ТШАРЛЗ=Ариан от Дуло на Исуз

От екологията до Трансилвания: Страстите на крал Чарлз Трети
https://www.vesti.bg/sviat/kral-charlz-treti-e-dalechen-rodnina-na-drakula-6151041

В тази публикация крал Чарлз се хвали, че е далечен роднина на принца от 15-и век, известен като Влад Цепеш или Дракула, и по собствените му думи носи "Трансилвания в кръвта си".

––– коментари под публикацията:

***
Влад Цепеш е трансилвански болярин, от останалите извън Османската империя български боляри!
Цялата му архива е на чист български език!
Браво на Чарлз III - ще излезе с български ген!

ЧАРЛЗ Е С БЪЛГАРСКИ ГЕН=ЧАРЛЗ е Българин Кан (Жрец) от ГЕНА на Исус

***
Не знам за Дракула, но Чарлз е наследник и на Петър Велики и цялата династия Романови.
Бабата на баща му е великата княгиня Олга Константиновна, съпруга на гръцкия крал Георг I.
Същата е внучка на император Николай I Павлович.,
Нашият Цар-Освободител, Александър II и е чичо

ПЕТЪР ВЕЛИКИ=Бълкарин от Богиня Диана 

ДИНАСТИЯ РОМАНОВИ от=от Иса и Богиня Матара Диана 

ПАВЛОВИЧ от=ПАВЛОВИТШ от=от Павел от Богиня Диана и Ешуа 

АЛЕКСАНДЪР=Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Иса 

***
Цялата руска династия по кръв всъщност е германска!
Такава е и английската династия! Първата световна война е война на тримата братовчеди - германци. Няма чистокръвен руснак на престола след Петър I.

bezistena 
По елементарното правило за трите величини а,б и с, гласящо че ако а е равно на с, и б е равно на с, то следва че и а е равно на б, документираме следния исторически постулат:

Щом доказахме и знаем, че всички агло – саксонски династи са от Българската династия Дуло, а руските династии били също англо – саксонски, то от това следва категоричния извод, че и руските династии са от Българската династия Дуло, който световен династичен постулат и канон доказваме във всичките ни 1700 статии, и който важи за всички световни династии по целия свят!

–––––––––––––––––––––––––
И още вече канонизирана като безспорна информация за Дракула, че той е Български династ:

Дъщерята на Моаммар Кадафи – Айиша Кадафи от Българския род Дуло като нов лидер на съпротивата срещу НАТО и либийските терористи
https://bezistena.blog.bg/history/2022/09/10/.1441329 

АЙИША=Иша=Ишуа

КАДАФИ=Кан (Жрец) на Богиня Диана 

... През 2004 г Айиша Каддафи е в екипа адвокати за защита на бившия президент на Ирак Саддам Хюсеин.

САДДАМ ХЮСЕИН=Хан (Кан,Жрец) от Исус и Мад Диана

Айиша е и ръководителка на благотворителната организация Wa Attassimou,която защитава Мунтазара аль-Зейди на съдебния процес заради хвърлената от него обувка срещу Джордж Буш младши по време на пресконференция. 

WA ATTASSIMOU=Богиня Мат Диана и Исус  

МУНТАЗАР АЛ ЗЕЙДИ от=от Дуло от Изуз и Матара Диана  

Ще разсекретим и Българския династичен произход на Буш, който с баща си изпълни най – мръсните поръчки от Божия проект за идването на Последните времена и Съдния ден и натвори толкова много злини на целия свят, за да може да се познае и направи отчаяния катарзисен опит за тотално разкаяние и покаяние, за да спаси душата си!

ДЖОРДЖ=Друид от Ежуж –
да им се изясни на англоговорящите откъде им идва това култово име, любимо на поредица аристократични фамилии и кралски династи

ДЖОРДЖ БУШ=ДЖОРДЖ от Бог Ешуа 
язък ти, голям язък!, за свещения ти Български Божи произход, братовчеде!

КАТАРЗИСЕН ОПИТ за разкаяние пред=
за разкаяние пред Кристоз и Богиня Диана=
за разкаяние пред Исуз от Тракия и Богиня Диана

Помниш ли, братовчед, как преди десетина години разни изледователи и твои казионни наемни биографи въртяха – сукаха, за да те изкарат че си от румънските боляри и по – точно от Влад Цепеш – Дракула, за да не се се усетим, че си чист по генезис, но изроден по действия и постъпки Български династ от Дуло!
Ей виж какъв си и ако искаш да се спасиш, имаш още малко, много малко време!

ВЛАД ЦЕПЕШ ДРАКУЛА=Бълкарин от Дуло на Богиня Диана и Исуш

ВЛАД ЦЕПЕШ ДРАКУЛА=Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Бог Исуш Ел (Змей) 

ДА НЕ СЕ УСЕТИМ че сме от=че сме от Исус и Мат Диана

–––––––––––––––––––––––––––––
И без тези документи, които ще ви представим, че Дракула е Българин, посветените наши читатели знаят, че всички (абсолютно всички аристократи и управници и владетели на всички държави) са задължително от Божия Български жречески род Дуло!
 
сайт "дракула българин" 
 
https://www.google.com/search?client=opera&q=дракула+българин&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Историци: Дракула е българин+
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/7490760
Българин ли е бил Дракула? https://trud.bg/българин-ли-е-бил-дракула/
– и коментар:

Неговите псевдоними „Дракула“ и „Цепеш“ се обясняват много просто. Първият идва от прякора на баща му, който е бил член на Ордена на Дракона, създаден в Източна и Средна Европа за борба с османците.
Вторият пък е измислен от самите нашественици и е български превод на турската дума „къзък“ (заострен кол). Става дума за любимата разправа на Дракула с неканените мюсюлмани - набиване на кол.

ЦЕПЕШ ог=ТСЕПЕШ от=от Богиня Диана и Исуш=от Безистена

Дракула е българин!
https://bnppress.com/2020/06/03/дракула-е-българин/

Вижте обезателно и забележителната статия 

Дракула е бил българин, според папски библиотекар от ХVІІІ в.
https://www.erepublik.com/en/article/2496369,

която завършва със заключението: 

"Не само влашката митрополия е била подчинена на българския патриарх, но Влахия, заедно с Молдова и Бесарабия, са били неразделни части от българското царство"

и няколко интересни коментари от нея:

*** 
Навремето в един форум в спор с румънци някой беше извадил снимки на оригинални надписи на Влашки владетели преди и след Влад - ми бяха кажи речи на съвременен български език, даже не бяха и на така наречения църковнославянски. 

ОРИГИНАЛНИ НАДПИСИ от/за=от/за Диана и Иса Българина

***
ей сега ще ти наскачат македонците, дето изкарваш Владе Дракулски за бугарин

***
И за Исус и Обама, че са българи, ще наскачат ...

***
Е то няма нужда Папата да го казва, предвид, че почти цялата територия на днешна Румъния е била населена от българи, официалният език е бил български / старобългарски, който руснаците усилено твърдят, че се нарича църковно славянски. Имената на населени места, топоними и т.н. до преди 150-200 години са си били на чист български.

СТАРОБЪЛГАРСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Ариани Кан (Жреци) на Диана и Иса Българина

Сензация от Божидар Димитров: Граф Дракула е Българин!

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=7&newsid=110892

Българин ли е граф Дракула?

https://it-bg.org/pages/clips/378445/bylgarin-li-e-graf-drakula-.html https://it-bg.org/pages/clips/378445/bylgarin-li-e-graf-drakula-.html
видео 

–––––––––––––––––

И накрая още един документ за Българския династичен генезис и статут на Чарлз III, който е кодираното послание на молитвената прокламация, с която англичаните посрещнаха новия крал "Бог да пази краля!"  – Deus Salve o Rei!

БОГ ДА ПАЗИ КРАЛЯ=КРАЛЯ е от Богиня Диана и Бог Иза

БОГ ДА ПАЗИ КРАЛЯ който е=който е Бълкарин от Иза и Богиня Диана 

Deus Salve o Rei=Ариан от Дуло на Богиня Диана и Исус=Ариан от Дуло от Безистена

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със Свети Дракула и Света Елизабет II 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––&ndash




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
13.09.2022 23:45

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
14.09.2022 00:16
Вурно е!
Валахи, оттам Валахия или Влахия не е било етносно , понятие, а е означавало овчари С овчарлък са се знимавали Българските войници Имало е военизирани цели села Такива са Били Българи, Козичено, Факия.... Те не могат да се занимават със земедилие, през лятото са на разположение на царя-воюват Затова гледат овце
З равнините отвъд Дунав има в изобилие трева Там се занимават с овцевъдство Овцете могат да се продадат, да се оставят друг да ги гледа, като воюват Столицата на Влад ,на стотина километра от Свищов се нарича Търговище и днес !За кратко я пренася в Свищов Баща му е войводата/ войници води/ ,Българска титла, равностойна на генерал/Мирчо Стари, така се изписва, командващ войските на цар Шишман!
Но да се върнем на валахите Такова село е Козичено Името му подсказва с какво са се занимавали Те твърдят ,че са били войници ,пратени от Аспарух да пазят прохода? Не са намерени следи от селища в този район от тогава То има обаче две белега ,които доказват това твърдение Наричат ги китайци,, но не защото са с дръпнати очи А на мероприятия ходят организирано, облечени еднакво? Белег правещ силно впечатление Той е присъщ за войници, във всички времена! И пеят ,внимание, Ваяшки песни, запазени до днес Никой не се замисля, защо се наричат така?Ами в мекия български говор, подобно на италиански валахи лесно преминава във ваяхи И в испанския го има това!-ваяхи- ваяшки!
Дълга тема, но това са Българи насилствено романизирани и то злонамерено, от папата и от Австро-Унгария с цел откъсване от Българския корен и преминаване към запада! И до днес в езика им има около 30 % думи с Български корен! Например град е градищеа!?

Лека нощ, Адаш!

лека нощ, Адаш
цитирай
3. leonleonovpom2 - Извинявай Адаш, за някои правоп...
14.09.2022 00:45
Извинявай Адаш, за някои правописни грешки! Нямам възможност да ги коригирам!
цитирай
4. bezistena - Вурно е!Валахи, оттам Валахия ...
14.09.2022 01:22
[quote=leonleonovpom2]Вурно е!
Валахи, оттам Валахия или Влахия не е било етносно , понятие, а е означавало овчари С овчарлък са се знимавали Българските войници Имало е военизирани цели села Такива са Били Българи, Козичено, Факия.... Те не могат да се занимават със земедилие, през лятото са на разположение на царя-воюват Затова гледат овце
З равнините отвъд Дунав има в изобилие трева Там се занимават с овцевъдство Овцете могат да се продадат, да се оставят друг да ги гледа, като воюват Столицата на Влад ,на стотина километра от Свищов се нарича Търговище и днес !За кратко я пренася в Свищов Баща му е войводата/ войници води/ ,Българска титла, равностойна на генерал/Мирчо Стари, така се изписва, командващ войските на цар Шишман!
Но да се върнем на валахите Такова село е Козичено Името му подсказва с какво са се занимавали Те твърдят ,че са били войници ,пратени от Аспарух да пазят прохода? Не са намерени следи от селища в този район от тогава То има обаче две белега ,които доказват това твърдение Наричат ги китайци,, но не защото са с дръпнати очи А на мероприятия ходят организирано, облечени еднакво? Белег правещ силно впечатление Той е присъщ за войници, във всички времена! И пеят ,внимание, Ваяшки песни, запазени до днес Никой не се замисля, защо се наричат така?Ами в мекия български говор, подобно на италиански валахи лесно преминава във ваяхи И в испанския го има това!-ваяхи- ваяшки!
Дълга тема, но това са Българи насилствено романизирани и то злонамерено, от папата и от Австро-Унгария с цел откъсване от Българския корен и преминаване към запада! И до днес в езика им има около 30 % думи с Български корен! Например град е градищеа!?

Лека нощ, Адаш!
––––––––––––––

Придържайте се към официалната казионна история и етимология, Адаш, обаче там Истината е скрита.
Опитвайте се да търсите скритата информация, Адаш – ето така, много е лесно!

ВЛАХИЯ=ВАЛХИ=Балхи – Българи

А името Козичено не означава "селяни гледащи кози", както би прокламирал веднага мъдро с нетърпящ възражение поучителен тон доаенът на официалната десакрализирана първосигнална травиална етимология нарцисизираният Павел Серафимов – спароток, набутал с тази си твърдоглава упоритост хиляди свои пламенни последователи в тесен тунел без изход, а крие ето тази сакрална информация:

КОЗИЧЕНО село на=КОЗИТШЕНО село на=село на Кан (Жреци) на Диана и Ешуз

Има разлика, нали, Адаш!
Огромна!

И затова ги и наричат китайци :

КИТАЙЦИ=Кан (Жреци) на Диана и Иса – отново огромна разлика от официалната версия!

ТЪРГОВИЩЕ селище на династи на=ТЪРГОВИШТЕ селище на династи на=
селище на династи на Богиня Диана и Ешуа от Трагия (Тракия)

СВИЩОВ=СВИШТОВ=Бог Исуш и Богиня Диана

И пак има огромна разлика между тази сакрална етимология и официалното обяснение като " Днешното име на Свищов е свързано с названието Sistova, утвърдено в Австро-турския мирен договор от 4 – 5 август 1791 г. Познат е като Систови по времето на османското владичество, a румънското название е било Зистова. Етимологията е неясна. Може да се свърже с глагола свистя „за вятър", крепост изложена на ветровете."!
Павел и той ще потвърди същото.
Айде да кажем колко градове са изложени на ветровете и свистят, които могат с основание да претендират за същото име!
Ами може би всички градове на света!
– Павка, Павка, язък ти за големия истински патриотизъм и корав и феноменен Български дух!

Sistova=Исус и Богиня Диана=Висоста ± Н (кодировъчен назал)=Висостан=Безистен

Войводата води войници защото е жрец от Божията лидерска династия:

ВОЕВОДА от=от Бог и Богиня Диана

ВОДИ ВОЙНИЦИ жрецът от=жрецът от Богиня Диана и Бог Иса

И какво означава името Мирчо Стари:

МИРЧО СТАРИ=МИРТШО СТАРИ=Ариан от Исуш и Матара Диана

пеят ВАЯШКИ песни за=пеят песни за Бок Ешуа

ВАЯШКИ песни на=песни на Кан (Жреци) от Ешуа

ГРАДИЩЕ на=ГРАДИШТЕ на=
на Диана и Ешуа от Трахия (Тракия)=на Диана и Ешуа Трахона (Дракона)

Благодаря за съекипното синергитично участие, Адаш, бъди благословен!

АДАШ на=на Диана и Ешуа
цитирай
5. bezistena - Из коментарните форуми под публикацията във Фейсбук:
14.09.2022 19:24
Анонимус България

Milen Dobrev
Тука вече доказахте така наречения “ Анонимус България” колко е скалъпен и full of PROPAGANDA..сега за “МИ” ли се бачка… к’ви въпроси задавам ТА ВИЕ ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ.. !!!? Покрай хората съсипвате и вас си..!

Инж. Иван Дунчев
Автор

Разбира се, че бачкаме за МИ6 (SIS), защото освен че сме Техни агенти, сме и Техни потомци!

МИ6=МИ ШЕСТ=Исуш и Ма (Майка) Диана

SIS=СИС=Исис=Исус

ПОТОМЦИ СМЕ на=на Исус и Богиня Мама Диана

Имаме и кабинет на Вестминстър в сграда № 85 на службата!
Ето звуковата парола:

ВЕСТМИНСТЪР=Исус и Богиня Матара Диана

СГРАДА НОМЕР ОСЕМ ПЕТ=
Богиня Мат Мария и Гристос=
Богиня Мат Мария и Исус от Трагия (Тракия)

ЗВУКОВАТА ПАРОЛА за връзка с=
за връзка с Богиня Диана и Бог Иза Бълкарина

В съседния кабинет навремето се е подвизавал и нашият родственик и колега – разузнавач Съмърсет Моъм!

СЪМЪРСЕТ МОЪМ от=от Исус и Диана Мама Мария

Ако искаш да се присъединиш към нашия агентурен екип, ето ти паролите да си отвориш строго охраняваните врати на нашата служба, където само има Спасение, като преди това се смири пред това сакрало Познание и Боговете ни, изтрий ухилената пача, просвети се от документите ни за да ги проумееш, и ти пожелаваме искрено дано Ги познаеш с добро, защото другият алтернативен принудителен начин от Горе никак не е добър, дори е много лош!

СМИРИ СЕ пред=пред Исус и Мария

Материята ни е за Б/българи с IQ > 70 и нагоре – надяваме се да справиш!
Успех и бъди багословен с Любов!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677088
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!