Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2022 01:55 - Сензацията на XXI век ще е България! Българите ще владеят и управляват света!Разсекретени документи за скорошни епични глобални събития и процеси.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4605 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 04.09.2022 02:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разсекретяваме поредния пакет шифровани свръхсекретни документи за предстоящи скоро епични глобални събития и процеси в които главни действащи лица и персонажи Българите, от които и около които се върти целият свят!
Наш синергитичен съекипник ще е просветената Katya Kormeva с нейна фейсбук публикация на тази тема в екзотеричен формат, от която ще извлечем основните документи и послания, внушени ѝ Свише.

–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––

Сензацията на XXI век ще е България! Народ по-стар от Библията и по-древен от библейския потоп !!!
Има една сила, която бавно и могъщо, подобно силата на приливна вълна помита и разчиства всички лъжи и измами по пътя си.
Има един всемирен закон, който съхранява и закриля Земята и никой не може да го избегне, и никой не може да го пренебрегне, и това е законът на ИСТИНАТА. Тази сила, подобно светилата на небесната шир, не може да бъде безкрайно скривана и безнаказано поругавана!
Рано или късно идва денят на възмездието!
Защото три неща не могат да се скрият - СЛЪНЦЕТО, ЗВЕЗДИТЕ И ИСТИНАТА!

Това е исторически справочник за българите и България. За всички нейни божествени сътворения, съкровища, археологически факти и най-древни стъпки на народа български от вековете на миналото, през настоящето и дано - към бъдещето!

Божествено ще трябва да е това българско племе и велика вярата му, както мъдреците хортуват, щом повече от 2000 години всякакви гнъсни опити не успяват да го унищожат и да притулят историята му.
А дали ще я има светлината на древните му знания и божественото му семе, зависи само от днешните му чеда.
И да, трябва да има някаква свише закрила над България, някаква неизразима божествена светлина, която я възражда отново и отново... от пламъците на кървавото робство, от пепелта на разрушените й църкви и светилища - космически обсерватории, въпреки заграбените й деца - еничари, въпреки страданието на ослепените й воини... отново се въздига истината за предопределеността и божествена мисия на българския род!
Хилядолетия назад във времето, много преди древните цивилизации на Месопотамия, Египет и Елада, в българските земи, из земите на река Дунав и Черноморското крайбрежие вече съществувала една уникална цивилизация с необикновени, немислими за времето си познания, умения и изящество, имало е народ – високо развито общество, което е строяло звездни обсерватории и сътворявало магии от чудеса, изваяни от злато и сребро.
Забулена в мистерии и загадки, българската история все още е най-неразкритата и неизписана история в света!
Едва в наши дни светът започна да преоткрива величието и древността на цивилизацията, живяла по българските земи. Със сигурност това е само началото. Със сигурност развитието на науката и археологията ще разкрие нови факти и истини, укривани с векове за великото племе на българите. Със сигурност!
Имало е времена, когато България е била страна на герои, уважавана и почитана от всички други държави и народи. Записано е в древните исторически хроники, че старите тракийски племена, обединили се по-късно в държавата България, са били царско племе. Били те блестящи, горди и красиви, и най-достойни сред достойните. В своя ход по вселенските посоки на света царували те над местните племена и създали свои велики държави, винаги белязани от околните племена с думите БЯЛ, СИЯЕН, БЛЕСТЯЩ!
Земята на Златната ябълка, така наричали България в миналото пътешествениците, удивени от богатствата и красотите на земите на този богу-мил край.
Но било на кръстопът това благословено място, изключително ветровита транзитна зона, привлекателно място с неземна красота и богатства, земя, за която мерили сили велики вождове и царе и на която оцелявали само най-силните, най-приспособимите, най-умните и най-хитрите, най-късметлиите. Земя, пълна с тайни и богатства, с красота и мощ, където реките ромолят, пеят песни и носят предания и легенди за смели и горди царе и юнаци, за дивни хубавици и неземни богатства, за древни познания и мъдрост. Това е древната земя на българите, дала сила, закрила и живот на най-древната цивилизация на планетата!
Вярвам, че един ден българският народ ще се върне към корените си. Тези древни хилядолетия праистория са по-голямата, а може би и по-добрата част от неговото съществуване. Огромна част от него никога не е напускала тези земи, нито пък е пристигала в тях...
Тогава и самочувствието на този народ ще придойде като река напролет и анонимността му ще изчезне.
В страна като България всичко може да те изненада - на вид бедна, но всъщност не, и с една от най-вълнуващите, тайнствени и неразкрити все още загадки на историята си. Вървиш по земята й, напоена с вълнуващи разкази за древни племена, стара цивилизация и култура, далеч надминаваща всички знания, известни досега. Загадъчната древност, погребана под мълчанието на хилядолетията и пясъците на забрава и забрани, бавно започва да разбулва тайните си.
Защо ли точно сега? Дошло е времето сигурно?!
Златoобработване, металургия, строеж на градове, писменост, музика и поезия, духовен живот, геометрия и астрономия - този народ, по-древен от Библията, е умеел да твори до съвършенство!
Този народ е българският!

Katya Kormeva
18 август в 14:00
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Прекрасно импресийно емоционално родолюбиво есе, адмирации Катя!
И нашите документи, легализиращи световния първосвещен Божествен генезис и цивилизационен статут на Българите и доказващи безапелационно, че всичко по света е от Българският род!

Да разкрием за пореден път кой е и какъв е Българският род и народ.
Във всичките 1700 статии от блога ни http://bezistena.blog.bg/ разкриваме с автентични документи от кой род е Българскят народ!

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е от=
е от Кан (Жреци) от Рода на Диана и Иса Българина

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е от=
е от Българи Кан (Жреци) от Рода на Диана и Иса

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е=
е НАРОД от Кан (Жреци) от Диана и Иса Българина

Иса Българина и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

image

Божественият постсътворенчески генезис на Българския народ е фундаментална постсътворенческа тайна, чието разкриване вече необратимо се извършва чрез безброй ангажирани с това свещено дело просветени Българи, чиито жертвени родолюбиви усилия и разкрития нашият екип стикова, обобщава, сертифицира и легализира на Божественото ниво в Божията канцелария и която сакрална информация залива целия свят! 

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз

Българите имаме БОЖЕСТВЕН ГЕНЕЗИС от=
Българите имаме ГЕНЕЗИС от Бог Ежус и Богиня Диана

ИМАМЕ ГЕНЕЗИС от=
от Гена на Исуз и МаМа=
от Гена на Исуз и Мария Магдалена 

ВЕЧЕ НЕОБРАТИМИ ПРОЦЕСИ от=ПРОЦЕСИ от Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 

СВЕЩЕНО ДЕЛО на=СВЕШТЕНО ДЕЛО на=на Дуло от Богиня Диана и Исуш

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ от/за=САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ от/за=
от/за Матара и Исус Бълкарина

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Бълкари на Матара и Исус 

И защото водещата новина в публикацията и още в нейното заглавие е, че сензацията на XXI век ще е България,

ВОДЕЩА НОВИНА за=за Богиня Диана и Бог Ешуа 

нашите документи категорично потвърждават и прокламират това прорицание и показват коя е тази сензация на сегашния век:

СЕНЗАЦИЯ ще е=СЕНЗАТСИЯ ще е=ще е Сина на Исуз и Диана

Синът на Исус и Диана е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

image

–––––––––––––––––––

Нека с това Познание и с кода на всепроникващият Свещен шифър на Божия Български сътворенчески език да разсекретим имплантираните в повествованието на есето основни документи и послания.

"Има една сила, която бавно и могъщо, подобно силата на приливна вълна помита и разчиства всички лъжи и измами по пътя си." 

БАВНА И МОГЪЩА СИЛА от=БАВНА И МОГЪШТА СИЛА от=
СИЛА от Бог Ешуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

ПО ПЪТЯ СИ към=към Бог Иса и Богиня Диана 

ИЗМАМИ ПО ПЪТЯ СИ към=
към Бог Исуз и Богиня Диана МаМа=
към Бог Исуз и Богиня Диана Мария Магдалена

И още веднъж Кой ще помита и разчиства всичко от стария път и досегашните порядки в света по пътя си!

ПОМИТА И РАЗЧИСТВА по пътя си=
по пътя си Сина на Богиня Матара Диана и Бог Ешуз – 

Спасителят на Българите, на света и на човешката цивилизация

"Има един всемирен закон, който съхранява и закриля Земята и никой не може да го избегне, и никой не може да го пренебрегне, и това е законът на ИСТИНАТА."

ВСЕМИРЕН ЗАКОН от=ЗАКОН от Бог Иса и Мария

ИМА ЕДИН ВСЕМИРЕН ЗАКОН на=на Исуз и Бокиня Мад Мария

ВСЕМИРНИ ЗАКОНИ съблюдавани и направлявани от=
от Кан (Жреци) на Бог Исуз и Мария

от Българите от Божия род Дуло, нашите генетични предци и родители, преминали в светейши режим и съставящи Божието светейшо войнство и население, подизпълнители на Божиите планове и драматизация.

Другото им проявление и име, с което са известни Боговете ни и светиите им, са Извънземните!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии, и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас

image

в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им,

image

както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа,

image

съблюдават спазването на Божиите закони и порядки в земния и другите Божии светове и подготвят в ускорени темпове Явяването на Боговете ни за епичните прроцеси на Съдния ден с атестацията за всички, индивидуалното ни пречистване и Спасение!
И още веднъж: "Има един всемирен закон, който съхранява и закриля Земята и никой не може да го избегне, и никой не може да го пренебрегне, и това е законът на ИСТИНАТА."

НЕ МОЖЕМ ДА ИЗБЕГНЕМ=
Ежуз и Богиня Диана МаМаМа=
Ежуз и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

Законът за Истината в неговия езотеричен формат след разсекретяването на Субектите на Истината, ни документира, че е от Българските Богове, от Които са всички закони, управляващи Световете и Мирозданието! 

image

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана 

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана 

МИРОЗДАНИЕ на=на Иза и Мадара 

"Защото три неща не могат да се скрият - СЛЪНЦЕТО, ЗВЕЗДИТЕ И ИСТИНАТА!"

ДА СЕ СКРИЯТ=
Диана и Кристос=
Диана и Исус от Тракия

А скрийте сега Слънцето, Звездите и Истината, които са  най – древните езически митологични макрокосмически и езотерични поетично – философски символи на Бъгарските Богове!

image

СЛЪНЦЕ=Исус Ел (Змей) 

image

СЛЪНЦЕ=СЛЪНТСЕ=Диана и Исус Ел (Змей)

Змийско – змейската драконова рептилска символика е най – древната митологична езическа животинска зооморфна символика на Българските Богове Демиурзи от Древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей...,

image

преминала в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични феноменни потомци от рода Дуло, на които Боговете ни са дали емблематичните положителни и отрицателни главни роли в транс – епохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" и по които им култови емблематични рептилски признаци сега ги откриваме навсякъде по света и по всички висши и нисши (+) и (–) позиции в човешката цивилизация и ги вадим от дупките им на светло!

ЗВЕЗДИ=Богиня Диана и Исуз

И от къде се управляват звездите и цялата небесна инфраструктура в небесния сферичен енергиен похлупак над плоската Земя:

ЗВЕЗДИ=ЗВЕЗДИ ± Н (кодировъчен назал)=ЗВЕЗДИН=ВЕЗИЗДН=Везизден=Безизден=Безистен

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум, от който се управляват всички изкуствени небесни светила и тела в небесната инфрастуктура н аЗемята, и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно  първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши. 

Вече видяхме, че никой и никога не може да скрие Истината, чиито синкретични  прототипи са Българските Богове!

"Божествено ще трябва да е това българско племе и велика вярата му, както мъдреците хортуват, щом повече от 2000 години всякакви гнъсни опити не успяват да го унищожат и да притулят историята му."

БОЖЕСТВЕНО ПЛЕМЕ от=ПЛЕМЕ от Бог Исуж и Богиня Диана 

БОЖЕСТВЕНО ПЛЕМЕ на=на Бог Исуж и Богиня Диана от Олимп

Но истинският Божествен Олимп е ето този – Олимп/Импол/Иампол/Ямпол/Ямбол, от където са Българите – единствените генетични Божии потомци, и където са създадени на проектантската дъска и на експерименталната маса всички други племена от нефеноменни синтетични човекоподобни биороботи:

БОЖЕСТВЕНО ПЛЕМЕ на=на Бог Исуж и Богиня Диана от Ямбол

С характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и  за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ние ви запознаваме в постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2

http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965  

И всички мъдреци по света са от Българското Божествено племе от Ямбол!
Ето Божественият им сертификат:

МЪДРЕЦИ от=МЪДРЕТСИ от=от Иса и Матара Диана 

"А дали ще я има светлината на древните му знания и божественото му семе, зависи само от днешните му чеда."

ЗНАНИЯ от=от Иза 

ДРЕВНИ ЗНАНИЯ на=на Ариани от Иза и Богиня Диана 

Истинските Божии генетични деца и чеда сме само феноменните Българи, за които е тази сакрална информация!

ДЕЦА на=на Диана и Иса

ЧЕДА на=на Ешуа и Диана 

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Матара и Исус Бълкарина

"И да, трябва да има някаква свише закрила над България, някаква неизразима божествена светлина, която я възражда отново и отново..."

ИМА СВИШЕ ЗАКРИЛА НАД БЪЛГАРИЯ от=
ЗАКРИЛА от Богиня Ма (Майка) Диана и Исуш Българина

НЕИЗРАЗИМА БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА от=
БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА от Изуз и Мария 

ВЪЗРАЖДАНА БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Ариани от Богиня Диана и Ежуз

"Хилядолетия назад във времето, много преди древните цивилизации на Месопотамия, Египет и Елада, в българските земи, из земите на река Дунав и Черноморското крайбрежие вече съществувала една уникална цивилизация с необикновени, немислими за времето си познания..."

НАЗАД В ВРЕМЕТО на=на Бог Иза и Богиня Матара Диана 

От нашите автентични документи знаете, че цялата т. н. "Шумерска цивилизация" е на 100% изконно Българска!
И само няколко безапелационни документа за Българския цивилизационен генезис на Египетската цивилизация:

МЕСОПОТАМИЯ от=от Иса и Богиня Мама Диана

МЕЖДУРЕЧИЕ=МЕЖДУРЕТШИЕ=Матара Диана и Ежуш

ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария 

ЕГИПЕТ=Богиня Диана

МАСУР=Мария и Иса
друг Български сакрален дакумент за името на това феноменно Българско царство

ПОЗНАНИЯ НА ВРЕМЕТО СИ от=от Бог Исуз и Богиня Матара

И още за феноменната Българска цивилизация в Египет:

Египетската цивилизация 100% Българска! В най–древната египетска столица Абидос са открити документи на 7000 години на чист Български език–санскрит!
https://bezistena.blog.bg/history/2016/11/24/egipetskata-civilizaciia-100-bylgarska-v-nai-drevnata-egipet.1492460

Стръкче от феноменния Български ген,отвят от вятъра и посят сред всички племена.Аббас Киаростами от Българското царство Персия
https://bezistena.blog.bg/history/2017/03/15/strykche-ot-fenomenniia-bylgarski-gen-otviat-ot-viatyra-i-po.1515448

Какво пише на диска със шумерска писменост, който занесоха на Марс марсианците от Южна Месопотамия и как се пуска Сфинкса!
https://bezistena.blog.bg/history/2017/11/18/kakvo-pishe-na-diska-sys-shumerska-pismenost-koito-zanesoha-.1578584

Мистериозните обелиски, паднали от Марс в Египет, който е феноменно Българско царство.Продължение част 2
https://bezistena.blog.bg/history/2019/10/21/misterioznite-obeliski-padnali-ot-mars-v-egipet-koito-e-feno.1678821?reply=5260409

––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––

"Забулена в мистерии и загадки, българската история все още е най-неразкритата и неизписана история в света! Едва в наши дни светът започна да преоткрива величието и древността на цивилизацията, живяла по българските земи. (по – точно казано Българската цивилизация, живяла от Сътворение по Българските земи на Балканите!) "

Авторите на всички мистерии по света и навсякъде другаде са Едни и същи!

МИСТЕРИИ от=от Иса и Матара

ЕДНИ И СЪЩИ=Диана и Исуш

ИСТОРИЯ на=на Рода на Иса

НЕРАЗКРИТА ИСТОРИЯ на=ИСТОРИЯ на Ариани от Иза от Тракия 

НЕИЗПИСАНА ИСТОРИЯ на народа на=ИСТОРИЯ на народа на Бог Исуз 

"Със сигурност това е само началото. Със сигурност развитието на науката и археологията ще разкрие нови факти и истини, укривани с векове за великото племе на българите. Със сигурност!"

Сигурност, гарантирана от Българският Бог Христос, Исус от Тракия!

СИГУРНОСТ от=
от ГРИСТОС=от Гристос=от Христос=от Исус от Трагия (Тракия)

Какви кодирани послания ни завеща по – големият син на Свети Васил Левски – Свети Петър Дънов, в тази просветителска превантивна лекция?
Кой е Небесният език, който скоро всички народи ще учат ревностно задължително ?

НЕБЕСНИЯТ ЕЗИК на=ЕЗИК на Бог Иса и Диана

Бог Иса и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена

image  
В прав текст Свети Петър Дънов ни съобщава:

"Ще контактувате, когато чужденците и специално французите, научат Български език и четат Словото ми на Български . Друг начин няма. Този път те ще учат Български. Това е решение на Небето. 

Българският език в бъдеще ще бъде езикът,
който ще изучават всички народи по света,
за да могат да четат Словото на Бога!"


И нека светнем на непросветените, за какво им е на народите и на човеците да могат да четат Словото на Бог и какво ще стане като могат да четат Словото на Бог – сиреч тогава чрез Българският език ще започнат да разбират какво им казва Бог!

На друго место Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга прорицават (което означава предават Божиите неотменими планове), че скоро време всички народи ще учат задължително Българския език, защото само чрез него хората ще имат достъп до Бог!

И понеже на невярващите хора както и на повечето и дори на всички вярващи, това прорицание, че хората ще имат достъп до Бог – не им говори нищо в практически план и го отнасят към метафоричната религиозна мистика и духовна реторика, затова в редица наши статии в блога ни Свети Петър Дънов и дъщеря му лично развиха тази тема през последнитте години, като постулираха Божията неотменима повеля, че

"само чрез Свещения Божи сътворенчески език – Българският, и неговият Свещен шифър, хората ще имат достъп до Българските Богове и ще могат да измолват от Тях всяка следваща глътка въздух и всеки миг живот още, живеейки стриктно и безусловно безалтернативно по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира!"


Относно възторженият патос на авторката, че България е била държава основана от тракийски племена : "Имало е времена, когато България е била страна на герои, уважавана и почитана от всички други държави и народи. Записано е в древните исторически хроники, че старите тракийски племена, обединили се по-късно в държавата България, са били царско племе. Били те блестящи, горди и красиви, и най-достойни сред достойните. В своя ход по вселенските посоки на света царували те над местните племена и създали свои велики държави, винаги белязани от околните племена с думите БЯЛ, СИЯЕН, БЛЕСТЯЩ!", ние ви разкрихме по – горе кои са Божествените Българи и кои са другите нефеноменни тракийски племена, както и в обобщената статия

Няма Тракийска култура – тя е Българска! Джинавис Пенджерите – мистериозните агенти и телепортационни портали на Извънземните, които ни разкриват тайните си
https://bezistena.blog.bg/history/2020/08/02/djinavis-pendjerite-misterioznite-agenti-i-teleportacionni-p.1721816

ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ на=на Богиня Диана и Ежуа Бълкарина

ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ на=на Бълкари на Богиня Диана и Ежуа

"Земята на Златната ябълка, така наричали България в миналото пътешествениците, удивени от богатствата и красотите на земите на този богу-мил край."

ЗЕМЯ на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА=на Балки (Българи) от Изуз Ел (Змей) и Мат Диана  

КРАСОТИТЕ НА ЗЕМИТЕ на=
на Мат Диана и Кристоз=
на Мат Диана и Исуз от Тракия

"Но било на кръстопът това благословено място, изключително ветровита транзитна зона, привлекателно място с неземна красота и богатства..."

Ето сакралния скрит смисъл на този географски белег на България:

България е на КРЪСТОПЪТ=
България е на Иса от Тракия и Богиня Диана 

МЯСТО на НЕЗЕМНА КРАСОТА=
МЯСТО на Ма (Богиня Майка) и Кристоз=
МЯСТО на Ма (Богиня Майка) и Исуз от Тракия=
Тракия МЯСТО на Ма (Богиня Майка) и Исуз 

"Земя, пълна с тайни и богатства, с красота и мощ, където реките ромолят, пеят песни и носят предания и легенди за смели и горди царе и юнаци, за дивни хубавици и неземни богатства, за древни познания и мъдрост."

ЗЕМЯ С ТАЙНИ на=на Исуз и Ма (Богиня Майка) Диана 

ЗЕМЯ С БОГАТСТВА на=на Синове (потомци) на Исуз и Богиня Мат Диана 

НЕЗЕМНИ БОГАТСТВА от=от Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

земя на КРАСОТА И МОЩ=земя на КРАСОТА И МОШТ=
земя на Кристош и Ма (Майка) Диана=
земя на Исуш от Тракия и Ма (Майка) Диана 

ХУБАВИЦИ от=ХУБАВИТСИ от=от Бох Иса и Богиня Диана 

МЪДРОСТ от=от Матара Диана и Иса 

ПЕЯТ ПЕСНИ за=за Богиня Диана и Бог Иса 

"Вярвам, че един ден българският народ ще се върне към корените си."

ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ към КОРЕНИТЕ=
ШТЕ СЕ ВЪРНЕМ към КОРЕНИТЕ=
към Богиня Матара и Кристош=
към Богиня Матара и Исуш от Тракия

"В страна като България всичко може да ни изненада"

МОЖЕ ДА НИ ИЗНЕНАДА=Ежуз и Мад Диана 

"Вървиш по земята й, напоена с вълнуващи разкази за древни племена, стара цивилизация и култура, далеч надминаваща всички знания, известни досега."

РАЗКАЗИ за ДРЕВНИ ПЛЕМЕНА=за Бълкари на Изуз и Богиня Мадара

ЗНАНИЯ от=от Иза 

"Златoобработване, металургия, строеж на градове, писменост, музика и поезия, духовен живот, геометрия и астрономия - този народ, по-древен от Библията, е умеел да твори до съвършенство!"

СТРОЕЖ НА ГРАДОВЕ от=
от Ариани от Богиня Диана и Гристож=
от Ариани от Богиня Диана и Ежус от Трагия (Тракия)

ПИСМЕНОСТ от=от Исус и Богиня Мат

МУЗИКА И ПОЕЗИЯ от=от Богиня Майка и Изуз 

ДУХОВЕН ЖИВОТ от=от Духа на Бог Ежуа и Богиня Диана – Святият Дух

И внимание, чие време вече е дошло!

"Защо ли точно сега? Дошло е времето сигурно?!"

ДОШЛО Е ВРЕМЕТО СИГУРНО на=на Богиня Матара Диана и Исуш Българина 

ДОШЛО Е ВРЕМЕТО СИГУРНО на=на Българи на Богиня Матара Диана и Исуш  

image

image
 
ДОШЛО Е ВРЕМЕТО СИГУРНО на=на Българи на Богиня Матара Диана и Исуш  –

вече дойде времето на святите и праведни Българи от Всемирното Бяло Братство от Божия род Дуло, които ще бъдем Духовните водачи и управници на Божието царство на Земята, което ще е възстановената Свещена Българска империя по законите на Любовта, Братството и Мира за всички безалтернативно!
 
––––––––––––––––––––––––––––––––

С благословени и благодарност към Katya Kormeva за синергитичната ни съекипна работа е нашият подарък – сакралният ѝ Кабала хороскоп:

КАТЯ=Кан (Жрица) от Диана 

КАТЯ КОРМЕВА=Кан (Жрица) от Богиня Ма (Майка) от Тракия

СИНЕРГИТИЧЕН ЕКИП на=СИНЕРГИТИТШЕН ЕКИП на=
ЕКИП на Диана и Гристош=
ЕКИП на Диана и Исуш от Трагия

image

–––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––

Под публикациата на Katya Kormeva в наш пост във фейсбук Антоанета Масларска коментира

Голям "залък" е БългАрия. Невъзможен за преглъщане. Защото България е синоним на Бог.

bezistena 
 
България е синоним на Бог България е СИНОНИМ НА БОГ= България е от Иса и Богиня Ма (Майка)

Савина Симеонова

Тази ЗЕМЯ Е В КОРЕНА СИ, СЛЕД КАТО ИЗГОРИ РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО ИЗ ОСНОВИ ЗА ДА НАМЕРИМ ПОКОЙ ОТ ВЕЧНОСТТА! ИМАШЕ ДНК С МНОГО ТЕЖКА ЦЕЛ И ЗАТОВА ВСИЧКИ Я ПРОГОНВАХА- НАРИЧАНА ОТ ВАС СМЪРТТА. И ЕТО КРАЯ Е ТУК АЛЕЛУЯ! ТАЗИ КОЯТО ПОСТАВИ НАЧАЛОТО ДОЙДЕ ГОРДО ИЗПРАВИ СЕ И СВЪРЗА ДВАТА КРАЯ.... ПОЛУЧИ СЕ КРЪГ ОТ КОЙТО СКРИВАНЕ НЯМА! НАРИЧАМЕ ГО НУЛЕВА ЗОНА. ТУК НИЩО НЕ ОСТАВА В ТОВА БЕЗВРЕМИЕ! НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ПОМНИ ЩОМ СТЪПИТЕ В РАЯ! 

bezistena 


Учете се екстренно и ревностно да преминавате от възвишената поетична езотерична ирационална анонимност към конкретната Божествена реалност с помощта на нашето Сакрално познание и да откривате навсякъде Боговете ни!
Ето така:

"Тази ЗЕМЯ Е В КОРЕНА СИ, СЛЕД КАТО ИЗГОРИ РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО ИЗ ОСНОВИ ЗА ДА НАМЕРИМ ПОКОЙ ОТ ВЕЧНОСТТА! "

ЗА ДА НАМЕРИМ ПОКОЙ с=с Иза и Бокиня Мад Мария 

ЗА ДА НАМЕРИМ ПОКОЙ=Кан (Жреци) на Иза и Богиня Мад Мария 

image

РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО на=
ДЪРВО на Ариани от Дуло на Иса и Богиня Диана 

ВЕЧНОСТ=Богиня Диана и Исуш

ВЕЧНОСТ управлявана от=управляувана от Безистена 

"ПОЛУЧИ СЕ КРЪГ ОТ КОЙТО СКРИВАНЕ НЯМА! НАРИЧАМЕ ГО НУЛЕВА ЗОНА. ТУК НИЩО НЕ ОСТАВА В ТОВА БЕЗВРЕМИЕ! НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ПОМНИ ЩОМ СТЪПИТЕ В РАЯ!"

НЯМА СКРИВАНЕ от=от Бок Иса и Мария

НАРИЧАМЕ ГО НУЛЕВА ЗОНА=
НАРИТШАМЕ ГО НУЛЕВА ЗОНА=
Ма (Майка) Диана и Ешуз Българина

БЕЗВРЕМИЕ без=без Бог Иза и Богиня Мария

НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ПОМНИ за=
за Ешуа и Бокиня Мама Диана

ЩОМ СТЪПИТЕ В РАЯ при=
при Бог Ешус и Богиня Матара Диана

И не търсете Земния Рай някъде другаде освен в постоянното местообитание на Българските Богове – Свещената България!

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

СВЕШТЕНА БЪЛГАРИЯ на= БЪЛГАРИЯ на Исуш и Богиня Диана


––––––––––––––––––––––––––––––

И още веднъж:

Категорично вярно е прорицанието "Сензацията на XXI век ще е България! Народ по-стар от Библията и по-древен от библейския потоп !!!", и ето защо:

СЕНЗАЦИЯ ще е=СЕНЗАТСИЯ ще е=ще е Сина на Исуз и Диана

Синът на Исус и Диана е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

image

Гответе се всички да започвате да учите катарзисно, екстренно и ревностно и усърдно Свещения Български сътворенчески език и неговия Свещен щифър, защото само с това Сакрално познание

САКРАЛНОТО ПОЗНАНИЕ за=за Диана и Исуз Бълкарина

ще има всеки човек индивидуално достъп до Българските Богове и всяка следваща глътка въздух и миг живот още, както прорицаха (съобщиха ни Божият неотменим и безалтернативен план) Свети Петър Дъно и неговата по – малка дъщеря Света Ванга в редица техни статии!

Свети Петър Дънов: Невидим свят пази България! Българите са носители на Новото учение и култура на народите и техни духовни кредитори! България ще владее света!

https://bezistena.blog.bg/history/2022/01/31/sveti-petyr-dynov-nevidim-sviat-pazi-bylgariia-bylgarite-sa-.1801418

–– и пасажи от постинга:

И ето кои ще владеят и управляват Великата Империя на Българските Богове:

ЩЕ НАСТАНЕ ЕДНА ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ на=на Бълкари от Богиня Мат Диана и Исуш

За Българите от фенономенния Божи жречески род Дуло Пророкът Свети Петър Дънов указва, че те са духовният интелектуален феноменен прогресивен фундамент на Българския народ, те са силата, те са тези, в който Духът се е вселил и очакват своето пълно раждане.
Техните характеристики Светецът кодира в числото 1400.

ХИЛЯДА И ЧЕТИРИСТОТИН=Ариани Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Тати Исуш и Диана

image   
НЕВИДИМ СВЯТ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=Богиня Мат Диана и  Бог Иса ПАЗЯТ БЪЛГАРИЯ
   
И още една беседа – пророчество от Свети Петър Дънов за транс епохалната мисия на Българите, която вече финализираме:

Дънов каза: 

Прочетете 20 и 21 глава от Откровението, да видите какво Господ готви за човечеството.

(прочетете ги обезателно! – екипът на bezistena)
www.pravoslavieto.com/bible/nz/otkr.htm

Сега аз проповядвам на Българите, защото Бог е решил да ги благослови.
Всички ще се подобрят, ще станат добри хора. 
Всички свещеници, проповедници, учители, майки и бащи ще проявят Доброто в себе си и ще говорят на един език.

Господ казва: „България ще бъде благословена!"
Времето ще покаже Истина ли говоря, или не.
Всички Българи ще бъдете носители на Новото учение по света.
Така е решил Бог, а каквото Той решава, не се разваля.
Не се обезсърчавайте и бъдете благодарни за това, което Бог ви е дал.
Всяка година Той ще ви дава все повече и повече.
Той ще ви дава от новото вино, от което няма да се опивате.

– Какво ще стане с България?
– За България иде голямо Добро, което всички трябва да приемат доброволно.
Ако не го приемат доброволно,  насила ще го приемат, но Бог няма да отмени решението си. 
Какво правят майките със своенравните си деца?
За да приемат благото, Доброто, което им дават, те ги набиват
.

––––––––––––––––––––––––––

Петър Дънов: Българският език е Небесният език, който ще изучават всички народи и човеци по света за да се спасят!

https://bezistena.blog.bg/history/2022/03/15/petyr-dynov-bylgarskiiat-ezik-e-nebesniiat-ezik-koito-shte-i.1808880

–– и пасаж от постинга:

 ... Какви кодирани послания ни завеща по – големият син на Свети Васил Левски – Свети Петър Дънов, в тази просветителска превантивна лекция?
Кой е Небесният език, който скоро всички народи ще учат ревностно задължително ?

НЕБЕСНИЯТ ЕЗИК на=ЕЗИК на Бог Иса и Диана

Бог Иса и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена

image  
В прав текст Свети Петър Дънов ни съобщава:

"Ще контактувате, когато чужденците и специално французите, научат Български език и четат Словото ми на Български . Друг начин няма. Този път те ще учат Български. Това е решение на Небето. 

Българският език в бъдеще ще бъде езикът,
който ще изучават всички народи по света,
за да могат да четат Словото на Бога!"


И нека светнем на непросветените, за какво им е на народите и на човеците да могат да четат Словото на Бог и какво ще стане като могат да четат Словото на Бог – сиреч тогава чрез Българският език ще започнат да разбират какво им казва Бог!

На друго место Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга прорицават (което означава предават Божиите неотменими планове), че скоро време всички народи ще учат задължително Българския език, защото само чрез него хората ще имат достъп до Бог!

И понеже на невярващите хора както и на повечето и дори на всички вярващи, това прорицание, че хората ще имат достъп до Бог – не им говори нищо в практически план и го отнасят към метафоричната религиозна мистика и духовна реторика, затова в редица наши статии в блога ни Свети Петър Дънов и дъщеря му лично развиха тази тема през последнитте години, като постулираха Божията неотменима повеля, че

"само чрез Свещения Божи сътворенчески език – Българският, и неговият Свещен шифър, хората ще имат достъп до Българските Богове и ще могат да измолват от Тях всяка следваща глътка въздух и всеки миг живот още, живеейки стриктно и безусловно безалтернативно по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира!"

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Светии от Сви Светии, все Българи, водени от Свети Петър Дънов
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!!




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
04.09.2022 01:59
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. elizabethborislavova - заглавието е вярно
04.09.2022 17:01
В остоващите години живот на земята е времето на българската цивилизация
цитирай
3. bezistena - В остоващите години живот на земята ...
05.09.2022 11:16
elizabethborislavova написа:
В остоващите години живот на земята е времето на българската цивилизация


Амин!
А оставащото време на живот на Земята е Времето на вечността, Вечния живот и Безсмъртието!

ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА с=с Исуж и Богиня Мат Диана

ВЕЧНОСТ=Богиня Диана и Исуш

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ешуж и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара
цитирай
4. bezistena - Из коменарните форуми под публикации на постинга във Фейсбук
05.09.2022 11:21
група Озареното Сърце

Prema Daya

После се подиграваме на македонците за грандомания . Не може ли светът да няма граници просто ? Това е комплекс за малоценност на Ента степен. Имаме ли нужда да окупираме света за да се чувстваме горди като българи ? Или да твърдим , че сме измислили ведите, пирамидите и всички цивилизации и после да се присмиваме на македонците , които правят същото ? Аз не искам целият свят да е България , искам свят без граници където всички култури съществуват заедно в мир без да се конкурират
–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––
bezistena

Prema Daya, демонстрираш висока духовност и занимаваш хората с духовни учения и практики.
Духовни учения и практики без Господ Бог Исус дори официалният, да не говорим за Истинският Исус, и още повече със злъч и нихилизъм към Българите и нетърпимост към Възраждането на етносният ни Дух, духовността и символ веруюто на другите, са вредна анти Българска комерческа псевдо духовност.
Никой от Горе няма да ме пита мене, другите или тебе още повече, дали искаме Боговете ни да окупират света и какви порядки и граници да налагат, още повече че Те са ни окупирали тотално и ни контролират и управляват пост сътворенчески нон стоп, държат в ръцете си живота и съдбите ни, както и твоите, и вече възстановяват в екстремален режим Свещената Българска Империя на Земята, която е обещаното Божие царство на Земята по законите на Любовта, Братството и Мира!
Благославяме те с Любов и дано да познаеш Боговете ни с добро, защото другият алтернативен начин и път никак не е добър, пък и ти си също феноменна Божия потомка и наша родственица и затова ти отговаряме по възможно най – благия начин!
Всичките ни 1700 монографични статии в блога ни http://bezistena.blog са на твое разположение напълно безплатно!
Ето и твоята персонална пускова и оперативна парола, каквото и да е истинското ти име:

Daya=Диана

Prema Daya=Богиня Мария Диана=Богиня Мадара
цитирай
5. bezistena - група Волжские булгары (русско...
05.09.2022 11:30
група Волжские булгары (русскоговорящие татары живущие в Варне)

Den Hund Wolf
Dum spiro spero(лат.ез.) - Докато дишам,надявам се!
Дано е така, но на този етап, откакто българите са разединени, нищо общо с това няма.

Dum spiro spero=Ариани на Бог Исус и Богиня Мадара

НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО с=
с Ешуш и Богиня Диана МаМа=
с Ешуш и Богиня Диана Мария Магдалена
цитирай
6. bezistena - група Скритата Истина- Тайни и загадки
05.09.2022 11:35
Nora Xinze

Така е и тази книга го доказва...
"Войната на буквите" – Людмила Филипова
цитирай
7. bezistena - група Бъдещето на България. А сега накъде?
05.09.2022 11:40
Цветан Ангелов

И те това сега, това ли е боят?

Инж. Иван Дунчев

Сега тепърва започва – всеки му според заслуженото....

Цветан Ангелов

Виновниците трябва да бъдат бити и то пред всички, за да не се появяват други мераклии, които да бият народа, защото последните 32 години, си бяха бой за народа! Бой по образованието му,
бой по възможността за достойни доходи,
бой по здравето му,
бой по самочувствието му,
бой отвсякъде с цел унищожаването му
цитирай
8. barin - А дано, Адаш. От твоята уста в бож...
12.09.2022 22:32
А дано, Адаш. От твоята уста в божиите уши! България все някога ще си възвърне предишната слава.
Поздрави!
цитирай
9. bezistena - А дано, Адаш. От твоята уста в бож...
13.09.2022 00:50
barin написа:
А дано, Адаш. От твоята уста в божиите уши! България все някога ще си възвърне предишната слава.
Поздрави!


Поздрави и за тебе, Адаш, и твоята родолюбива мисия!
Безлимитното във времето пожелание "България все някога ще си възвърне предишната слава" според Божия неотменим план е вече във финалната права на реализирането му.

И ето къде отиват нашите прорицания и пожелания "От твоята уста в божиите уши!":

В БОЖИИТЕ УШИ на=на Бог Ежуш и Богиня Диана

Продължаваме към финала, Приятел!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715302
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44327
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!