Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2022 22:19 - Един стар Форд Ескорт,провисналият таван на купето и ацетон в кръвта на майстора. Тайната на мегалитите,на Баенето и на бащата на автомобилостроенето Хенри Форд
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6898 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 25.08.2022 23:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Семейният ни любим автомобил е стар вече 26 годишен Форд Ескорт Комби с резонни постоянни грижи и разходи по него. Наричаме го любим не само защото нямаме друг, а защото ни служи вярно и пази живота ни.
Таванът на купето на Форда отдавна беше провиснал неприятно и а днес, а утре – все не оставаше време или средства да го оправим.
Знаете че в нашите повествования на статиите ни независимо на каквато и да е сакрална или травиална тема и от каквато и да е сфера на животта са, винаги и задължително ви разкриваме или по – точно ни се разкрива Божественият демиургов тандем, както ще ви демонстрираме категорично и безапелационно и в днешните документи.

ПОСТОЯННИ ГРИЖИ от=ГРИЖИ от Бог Иса и Диана 

ПОСТОЯННИ ГРИЖИ от=
от Бог Гристож (Христос)=
от Бог Исуж от Трагия (Тракия)

Бог Иса/Исуж Гристож/Христос от Тракия и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на  

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

В пасажа "Наричаме го любим не само защото нямаме друг, а защото ни служи вярно и пази живота ни" ще конкретизираме на сакралното ниво Кои са Субектите на традиционния травиален разговорен израз "пази живота ни" и Кои пазят живота ни когато сме в автомобилите и въобще навсякъде!

ПАЗИ ЖИВОТА НИ=Бог Ежуз и Богиня Диана 

НА САКРАЛНОТО НИВО са=са Диана и Иса Бълкарина

ВЪОБЩЕ НАВСЯКЪДЕ са=ВЪОБШТЕ НАВСЯКЪДЕ са=
НАВСЯКЪДЕ са Бог Ешуа и Богиня Диана 

НАВСЯКЪДЕ СА=Исус и Бокиня Диана

навсякъде са Българските Богове, както и Техните светейши служители и подизпълнители на Божиите планове и мероприятия, които са нашите феноменни предци от Божия жречески род Дуло, преминали временно в свръхестествен светейши режим

НАВСЯКЪДЕ СА=Кан (Жреци) на Исус и Богиня Диана 

Та таванът на купето и по – точно гумената кора и тапицерският плат на нашия любим Форд отдавна от години беше провиснал неприятно, синът ни порасна и се извиси на близо два метра та главата му опираше в провисналия таван, което му даваше основания все да мрънка, че го е срам от колата ни, че трябва да я сменим...

НЕ НИ Е СРАМ от=от Иса и Мария

НЕ/ТРЯБВА ДА СМЕНИМ=Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария

и а днес, а утре – все не ни оставаше време или средства да ги оправим, както все не остава време да познаем Боговете ни.

НЕ НИ ОСТАВАШЕ ВРЕМЕ за=за Бог Исуш и Богиня Матара

ДА ПОЗНАЕМ=Богиня Ма (Майка) Диана и Иза 

Имам добри технически умения от практиката и съм свикнал за икономии и за удоволствие каквото мога да си оправям сам по колите и въобще по техниките, затова от няколко години бях намислил да оправя по някакъв начин провисналия таван на колата по методиката "направи си сам", и се разходих из форумите в Нета по темата.

НАПРАВИ СИ САМ но с помощта на=но с помощта на Бог Исус и Богиня Мария 

ТЪРСЯ ИЗ ФОРУМИТЕ=ТЪРСЯ Иза и Богиня Матара – и винаги Ги намираме!

Имаше различни съвети и любителски филмчета от чужбина и от България, като най – подробното и издържаното бе на някакъв ямболски майстор от фирма Tapicer.BG, като отзивите на любители и на специалисти от страната бяха повечето много положителни.

Претапициране на автомобилен таван - Tapicer.BG
https://www.youtube.com/watch?v=Ov-f91gaEzI

Проучих го внимателно и защото ремонтната технология бе подробно и разбираемо описана и показана, пък и цената преди 3 години от времето на клипа бе около 160 лв, намислих когато заделя средства, свободно време и подходящи условия и помагачи за сваляне на кората на тавана и работата по нея, да се опитам сам да я направя.

ПРОУЧИХ ВНИМАТЕЛНО=ПРОУТШИХ ВНИМАТЕЛНО=
Богиня Мат Диана и Ешуа Бълхарина

ИМАМ СВОБОДНО ВРЕМЕ за=за Бог Иса и Богиня Диана Мама Мария

ИМАМ ВИНАГИ ПОМАГАЧИ=
ИМАМ ВИНАГИ ПОМАГАТШИ =
Богг Ешуа и Боггиня Диана МаМаМа=
Бог Ешуа и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

ОПИТВАМ СЕ САМ с помощта на=с помощта на Бог Исуш и Богиня Мама Диана 

Като се сещах от време на време за проблема, все не намирах 
свободно време за този  ремонт нито подходящи условия и помагачи за сваляне на кората на тавана и работата по нея, пък при подробно задълбочаване нещата не изглеждаха така лесни и елементарни, затова съм разсъждавал по иновационно решаване на проблема като например пробвах да залепя плата към кората на тавана с някакви лепила, като резултатът бе плачевен и платът провисна още повече и грозно нацапан.
Опитах с винтове с по –
 широки закопчаващи глави да завинтя плата към кората –платът тук там се прибра към кората, но тя пак си оставаше провиснала от тавана, пък и тази метална декорация по тавана бе грозна и срам за майстора! 

СРАМ за МАЙСТОРА=за Исуз и Матара Мария

И защото идеите и инженерните проекти са безплатни и незаангажиращи, разсъждавах да инжектирам между плата и кората и между кората и тавана с голяма спринцовка някакви лепила и фиксиращи силикони, дори да разцепя на няколко места плата и кората и с поялник пистолет за топло лепене с разтопен силикон да я хвана към тавана.

Тука помествам няколко снимки по темата от други коли, тъй като не се сетих да заснема провисналия таван на колата ни, като проблемът се оказа повсеместен при всякакви модели коли!  

ПОВСЕМЕСТНИ=Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

image

image


image


image
 

image

image

И колкото повече се ровех из информацията за този проблем, толкова повече се отказвах да експериментирам сам, срам не срам за майстора и за амбициите ми!

ИМАМ АМБИЦИИ да намеря=
ИМАМ АМБИТСИИ да намеря=
да намеря Иса и Богиня Диана МаМаМа=
да намеря Иса и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

Обаче като търсех из Нета, се натъкнах до повече информация по темата и тя се оказа че е за същия майстор от Ямбол от въпросния рекламен филм, само че вече във Фейсбук:

Претапициране на тавани на коли-Ямбол
https://www.facebook.com/Претапициране-на-тавани-на-коли-Ямбол-2012435899035830

След като разгледах рекламните материали в профила, се отказах окончателно да давам иновативни идеи в рубриката "Направи си сам" и да правя експерименти, и понеже имаше и телефон за връзка, се обадих със запитване за местоработата и цената.

ИМА ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА с=с Богиня Ма (Майка) Диана и Изуз Бълкарина

ОБАДИХ СЕ на=на Бохиня Диана и Иса

ЗАПИТВАНЕ за=за Бог Иза и Богиня Диана 

МЕСТОРАБОТА на=на Иса и Богиня Матара Диана 

ЦЕНА от=ТСЕНА от=от Диана и Иса 

Веско, така се казваше ответният майсторът, ми обясни и ме покани веднага на место за оглед и консултация.
Цената бе пораснала обяснимо на 200 лв за лавинорастящата в последните месеци инфлация и обезценяване на парите, и аз на драго сърце прежалих и заделих една трета от пенсията. 
Отидох на посочения адрес и време и там ме посрещнаха майсторите, шефът на които се казваше
Атанас – Наско, водещият от клипа в ютуб.
Беше в края на горещия работен ден и майсторите бяха поседнали на сянка за почивка пред работилницата, пийвайки по чаша бира.
Шефът Наско с широка приветлива усмивка като на стар познат ме покани и мене, преди да предприемат свалянето на тавана.

ШЕФ=Ешуа Бог=Бог Ешуа

Докато двамата му помощници започнаха умело демонтажа на кората на тавана, се заприказвах с Наско, отказвайки му бирата поради понятни причини.
Споделих му, че съм дошъл след като съм видял филма в Нета и след дълго отлагане,  като са ми повлияли положителните форумни отзиви под филма.

ФОРУМНИ ОТЗИВИ за=за Богиня Матара и Бог Иза 

В това време той подмазваше друга тапицерия към подготвена кора.
– Абе Наско –  викам му аз, – баш за това ти правеха единствените забележки доброжелатели и недоброжелатели във филма, че всичко правиш с голям майсторлък, обаче си гориш ръцете и гълташ отровни изпарения от лепилата, като не слагаш ти и хората ти ръкавици и маска.
Наско се усмихна кротко и предразположен от добрите думи и грижовния ми съвет, ми довери спонтанно и нехайно уж, че затова тъкмо тия дни докторите му открили ацетон в кръвта!
Ама не му пукало, не вярвал на докторите и си пиел биричката ...– опита се бодряшката и неискрено да неглижира проблема той, съжалил наверно че се е доверил на случаен непознат.
– Как тъй няма да ти пука, бе Наско – го подкарах аз –  не ти пука че си отровен, че рушиш здравето си, че от тази отрова следват страшни работи за тебе!
Не ти пука за живота ти ли – на кой ги разправяш тия, няма човек на който да не му пука за здравето му, независимо от психо навивките му и перченето пред другите! 
Наско се стресна от излиянията ми, а аз знаещ, че съм доведен тука не случайно и още по – неслучайно Наско се изповяда пред мен за страшния си здравословен проблем, му казах, че аз и мои познати се занимаваме тъкмо с такива проблеми и със самолечение, и го посъветвах настойчиво и с нетърпящ възражение тон да ми изпрати покана за приятелство във фейс профила ми.

ДОВЕДЕН СЪМ от=от Богиня Мад Диана и Иса

ИЗПОВЕД пред=пред Бог Иза и Богиня Диана 

НАСТОЙЧИВ СЪВЕТ от=СЪВЕТ от Богиня Диана и Исуш

ИЗПРАЩАТ МИ ПОКАНА=ИЗПРАШТАТ МИ ПОКАНА=
Бок Ешуз и Богиня Матара Диана 

Високият и едър наперен майстор се подчини покорно на предложението ми и затърси профила ми в телефона си, показах му снимката и той ми изпрати покана за приятелство, като му казах че ще го науча да се лекува от ацетона в кръвта с Баене, но след като приключи работата по колата за да не влияя на професионалните му занимания.
Момчетата за двайсетина и дори по – малко минути свалиха кората от тавана и аз си тръгнах с колата

Точно след два дена по уговорката майсторът се обади и ме покани да дойда с колата да монтират готовата претапицирана кора.
За по – малко от половин час всичко по кората, тавана, дръжки и други кори и орнаменти бе монтирано, и колата стана като нова, поне отвътре!
Не се въздържам и правя няколко снимки на новата тапицерия на тавана и опънатата кора за похвала на майстора и помагачите му,  както и за заслужена реклама на работата му пред други собственици на коли със същия проблем, като допълвам, че можете да си свалите и изпратите кората по пощата/еконт и да я получите претапицирана след няколко дена и си я монтирате с елементарни умения по обратния път на демонтажа. 

image

image
  
image

image

 

image

image

image

image

image

Благодаря на майстор Наско за майсторски свършената работа и за радостта, която достави на фамилията ни и най – вече на мене, като сега ще си изпълня обещанието да му помогна да започне самолечение с помощта на най – древната Българска езическа практически доказана в живота феноменна свръхестествена лечебна технология и практика Баене, за която методика сме ви просвещавали в редица статии по темата, както и чрез всички наши хиляди и хиляди декодирани деанаграмирани документи, които са фундаментът, надстройката и построението и пълнежът на Баенето и неговата фирмена технологична тайна know – how!

Събирателно общо ръководство по темата Баене е специалната ни статия 
 
Учени и изследователи изумени: "Траките можели да лекуват само с думи". Стъпка по стъпка възстановяваме тайната на лечебната практика Баене 

https://bezistena.blog.bg/history/2018/06/13/ucheni-i-izsledovateli-izumeni-quot-trakite-mojeli-da-lekuva.1612632

от която са следващите пасажи, в които ви разкриваме само малка частица от планините от негативизми от един огромен информационен масив с черна и страшна пояждаща и съсипваща Българите енергия:

МИЗЕРИЯ за потомците на=за потомците на Мария и Иза

УНИЩОЖЕНИ без=УНИШТОЖЕНИ без=без Ежуш и Диана

УНИЖЕНИ без=без Ежуа

СТОПЕНИ без=без Иса и Богиня Диана

СМИРЕНИ потомци на=потомци на Иса и Мария

С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ без=без Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Диана Балга

ЗОМБИРАНИ без=без Бог Иза и Мария

ИЗРОДЕНИ=Ариани от Иза и Диана=Рода на Иза

ОБЕЗВЕРЕНИ без=без Вяра в Бог Иза 

ЗАБИТИ В ЗЕМЯТА без=без Бог Изуз и Богиня Мат Диана 

ЗАШЕМЕТЕНИ без=без Изуш и Ма (Майка) Диана

ВЦЕПЕНЕНИ без=ВТСЕПЕНЕНИ без=без Бог Иса и Богиня Диана

ЗАГИВАЩИ без=ЗАГИВАШТИ без=без Изуш и Богиня Диана

ИЗМОРЕНИ без=без Иза и Мария

*
*
*
УМИРАЩИ без=УМИРАШТИ без=без Ешуа и Матара..., и т.н. и т.н.  –––––––

планини от негативизми, един огромен информационен масив с черна и страшна пояждаща и съсипваща енергия, която е реална и разпределена и разпръсната между хората, но събрана на едно място дори само в информационния свят, е мощна унищожителна черна сила, навсякъде проникващо и покосяващо Българите психотронно оръжие!

Те душманите ни точно и за това го използват срещу народа ни – стадо ягнета и овци беззащитни, скупчени и заобиколени от местни предатели – овчари и кучета уж, и изродени чуждестранни родственици – хищници с окървавени ръце и омърсени души!

ОМЪРСЕНИ ДУШИ без=без Исуш и Мадара

С това психотронно оръжие Българският народ денонощно с всички възможни медийни и други средства е острелван и засипван целенасочено и планирано нон – стоп, като целта е окончателното съсипване на защитната му имунна система и окончателното ни психическо, духовно и душевно прекършване и деградиране и тотално физическо унищожение!

ИМУННА СИСТЕМА=
Исус и Диана МаМа=
Исус и Диана Мария Магдалена 

На тези планове и адови действия, ние първо ще кажем и покажем емоционалното ни 

image 

На – а – а – а – а!,
който поздрав и следващият се отнасят за всички обединени душмани на Българите от всички племена и загоговорници срещу нас:
 
image

...а след това ще си кажем нашето традиционно предупреждение и ще го разшифроваме що значи:

КРИВИ ИМ СА СМЕТКИТЕ без=
без Кристос и Богиня Диана МаМа
без Исус от Тракия и Богиня Диана Мария Магдалена
 
Разшифровахме тия наши предупреждения и ще покажем елементарния и толкова лесен универсален начин – Баенето, за нашето спасение от този не само висящ над нас, но и стоварил се вече връз нас дамоклев меч:

ВИСИ ДАМОКЛЕВ МЕЧ ВЪРХУ потомците на=
Бълхари потомците на Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)  

– трансформирането на чудовищно страшната планина от черна негативна енергия в спасителната положителна живототворяща енергия на Святият дух на Българските Богове чрез преобразуващата магия и чудо на Свещеният шифър на Свещеният Български език, който разкодирва страшните думи и разкрива вложените в тях святи имена на Исус и Мария Магдалена, като по този начин обезвреждаме взривателите на всички черни пси – снаряди и шрапнели, разминирваме пространството и земята от разпръснатите мини, който акт и процеси алегорично представят спасителните работи за нашите Души и Духа ни, от които пък зависи 100% тялото и физическото ни здраве!

ТРАНФОРМАЦИЯ чрез=ТРАНСФОРМАТСИЯ чрез=
чрез Сар (Цар) Иса и Богиня Матара Диана –

висша феноменна Божествена техника и технологии, създадена от Исус и Мария, за преобразуване на черната негативна енергия в положителна живототворяща и преобразуване на злото в добро чрез магията и чудото на Свещеното слово на Свещения Български език по техниката на преобразуване на следния пример:

ДУМИ ТЕРМИНИ И ИЗРАЗИ от/за=от/за Изуш и Диана Матара Мария

image

Или от смъртта, болестите и нещастието и всички горни смъртоносни категории, посредством технологията на Баенето се поражда СПАСЕНИЕТО И БЕЗСМЪРТИЕТО с обещаното ни щастие и благоденствие и Вечен живот, чрез откриване на Боговете ни в тия черни думи и термини и чрез които разсекретени пароли ние получаваме достъп до Бързата и неотложна Божия небесна помощ!

СМЪРТОНОСНИ без познание на=без познание на Исус и Матара

СПАСЕНИЕ чрез=чрез Бог Исус

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матар

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

НЕБЕСНА ПОМОЩ от=НЕБЕСНА ПОМОШТ от=
от Бог Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана

Има още много други думи, термини и изрази и производни от тях на тази съсипваща черна тематика, които всички са съставени с показното участие на Българските Богове, Които са си имплантирали имената в тях умишлено, с цел когато изпаднете в тия така дефинирани състояния, да ги потърсите в тях за помощ единствено чрез паролите и позивните, които ви демонстрираме и просвещаваме чрез Свещения шифър!

Не ви са потребни телефони, Фейсбук, Скайп, Интернет и други пощенски комуникационни средства, за да изпратите молбата си с разшифрованите диагнози и рецепти.
Необходимо е само да ги произнесете в молитвено прошение в уважителен свободен  неформален разговорен в най – съкровен и непринуден откровен интимен стил и форма, както разговаряте с Любимия човек, дете и родители, или да ги напишете на лист хартия или на компютъра с адрес:

– България – Тракия – Ямбол – първосвещения Божи храм Безистена, който е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата, входящ и изходящ портал за всякакви оперативни действия между световете в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямпол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света.

– за Българските Богове Демиурзи Господ Исус и Богинята Майка Диана/Мария Магдалена 

Оттам нататък не е ваша грижа как информацията и прошението ви стигат до Тях – те винаги достигат мигновено и безгрешно до посочените получатели и се завеждат в небесното деловодство на Безистена, който е Вселенският информационен архив Акаши, откъдето препращат един екземпляр за резолюция при Адресатите, и задължително едно копие в личното досие в персоналния ви компютър! 

Знайте!

Ние затова така настоятелно и непрестанно тотално ви засипваме със стотици и хиляди разсекретени свещени слова на Българският език и всички други производни от него езици от всички сфери и кътчета на човешкия живот, за да се убедите душевно, духовно, със сетивата и разума и ума си научно – статистически, че всички тия думи, изрази и термини не са възникнали ей – така случайно от нищото "еволюционно безсакрални от маймунски нечленоразделни звуци", както ни убеждават бездуховниците – материалисти, в чийто плен е съвременната лингва наука, а са проектирани, разработени и съставени от Боговете Творци от Свещената ѝм именна Матрица по формулите и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език, и са влагани за употреба в живота и битието на всички хора по света чрез Божиите свещенослужители и Духовни водачи и възпитатели на Земята – Българите с главното Б от Всемирното Бяло Братство от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, за да служат за информационна връзка и комуникация между Тях и знаещите тайната на Думите посветени на Земята!

Сега Исус и Мария ни възложиха да разсекретим многохиляди годишната тайна на Словото и ви посветим всички, за да се подготвите за Съдният ден – кой както си го представя и желае!
Ние ви препоръчваме да си го представяте като най – щастливия величав и възторжено – епичен ден на човечеството след видимата раздяла с Родителите ни Исус и Мария!  

Тази транспространствена информационно – комуникационна технология е позната в областта на сакралната Българска безпогрешна хиляди годишна народна медицина като Баене, при което посветените в тайната лечители ползват точно тази лечебна техника и технология.

БАЕНЕ=Бог, Богиня 

Ще приведем само един елементарен пример на тази тема, защото за тази фундаментална Българска практика ние подготвяме поредица статии, чрез които ще възстановим една от най – ценните феноменни Дарби на Святият Дух – Дарбата на изцеление, наречена Чудотворно изцеление!

ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНИЕ от=от Жреци от Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

Имате примерно симптомите на сериозна болест.

СИМПТОМИ=
Иса и Богиня Диана МаМа=
Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

Отивате при Ясновидката или Врачката на селото или в махалата, (по сегашно казано – екстрасенси) като конкретно в случая отивате при най – добрата Баячка.

За да сте спокойни и знаете в ръцете на кой поверявате живота и съдбата си, разсекретяваме закодираната визитка на лечителката:

ЗАКОДИРАНА ВИЗИТКА на=на Кан (Жрица) на Изуз от Тракия и Богиня Диана

От визитката ще научим, че 

БАЯЧКА=БАЯТШКА=Кан (Жрица) на Ешуа и Богиня Диана 

че Баячката е лицензирана от Висшата небесна атестационна комисия към Министерството на безсмъртието и вечния живот на Всемирната империя на Исус и Мария Магдалена, Тяхна законна чиста и свята генетична потомка, установена за безвъзмездна жертвена служба на човеците на Земята!  

МИНИСТЕРСТВО на=на Исус и Богиня Матара Диана 

АТЕСТАЦИЯ от=от Отец Иса и Диана 

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

ВСЕМИРНА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Бог Иса и Мария

ВРАЧКА от=ВРАТШКА от=от Бог Ешуа от Тракия 

ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Иса и Богиня Диана

ЯСНОВИДЦИ=Деца на Бог Иса

ЯСНОВИДЦИ=ВЕЦИСДЕН=Бецистен=Безистена
жреци на Първосвещения Божи храм в Ямбол

ЕКСТРАСЕНС=Син (потомък) на Исус от Тракия

ЕКСТРАСЕНС=Кан (Жрец) и Сар (Цар) от Диана и Исус 

След като се уверихте, че Баячката е феноменна генетична потомка на Българските Богове, с тапия лично подписана и парафирана от Тях, се оставяте с пълно доверие в ръцете ѝ.

ГЕНЕТИЧНА ПОТОМКА=Кан (Жрица) от Гена на Ешуа и Богиня Мат Диана 

С ТАПИЯ от=от Иса и Богиня Диана

Баячката установява каква е болестта – примерно... захарна болест, туберкулоза, инсулт, тумор, съдечна аритмия – да ви пази Господ! – и започва да си мърмори някакви неразбрани думички и заклинания, сега ѝм казват мантри.

ДА ВИ ПАЗИ=Богиня Диана и Бог Иза 
 
МАНТРИ=Матара

След половин час примерно си отивате и – о, чудо!, след няколко дена от болестта няма и помен!

Пак си казваме "Чудо!", комшиите и те впечатлени клатят умно и назидателно глави – "Наистина чудо!", и така до следващия път и нуждаещ се посетител...

За непосветените е чудо, но за Баячката чудото има реалната стойност на Божията намеса, защото тя точно Тях или по – точно Техните служители Светии – лечители, е извикала за вашето лечение!

ЧУДО=Ешуа и Диана

ЧУДЕСА=Исуш и Диана

БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА=НАМЕСА на Бог Исуж и Богиня Диана

Тия неразбрани думички, които си мърмори Баячката, която изпълнява ролята на земен диагностиращ лекар, са позивните пароли за достъп до Небесната здравна служба, която тя изпраща телепатично след като ги е разкодирала от негативната словесна анаграмна комбинация на установената болест.

Примерно заболяването е диагностирано като захарна болест.

Анаграмната разшифровка трансформира негативната словесна комбинация на лечебния и животворящ енергиен коктейл с имената на Българските Богове:

ЗАХАРНА БОЛЕСТ=Диана и Исуз Болхарина

ЗАХАРНА БОЛЕСТ на=на Болхарин на Диана и Исуз – етносът на болния

ЗАХАРНА БОЛЕСТ на=на Ариан Хан (Кан, Жрец) от Дуло на Бог Исуз 
феноменният жречески генезис на болния

Този целебен коктейл е и наборът от пароли, отварящи небесния приемник и активираща лечебната програма в компютъра на Небесната здравна служба. 

НЕБЕСЕН ПРИЕМНИК=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Мария – Българските светии

ЛЕЧЕБНА ПРОГРАМА от=ЛЕТШЕБНА ПРОГРАМА от=
от Богиня Матара и Ешуа Болгарина

Баячката Баба Иванца, примерно, първо си съобщава жреческия индекс в небесния регистър – 

ИВАНЦА от=ИВАНТСА от=от Богиня Диана и Иса ,

после прави словесен превод по горните диагностични формули за захарната болест, и като телеграфист – свързочник по морзовата азбука, само че по най – съвършената комуникационна свързочна техника и технология – телепатичната и окултната, го изпраща до приемателната станция на Небесната здравна служба.

С това Баба Иванца си е свършила нейната работа.
Оттам нататък службите Отгоре си имат грижата какви специалисти да изпратят при нуждаещият се или да го вземат временно в другото времево и пространствено измерение за съответното лечение според степента на душевната чистота, доброта и смиреност на болния и близостта му до Боговете. 

ТЕЛЕПАТИЧНА ВРЪЗКА на=на Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Ешуз 

МОРЗ=Мария и Иза –
вдъхновителите на изобретателя, който задължително е от техния феноменен Български жречески род и от духовния интелектуален разсад

МОРЗОВА АЗБУКА=Богиня Мария и Бок Изуз

Същата е технологията на диагностиране и телекомуникация и връзка за другите примерни заболявания:

ТУМОР=Матара

АРИТМИЯ=Матара

ИНФАРКТ=Ариан Кан (Жрец) на Богиня Диана 
 
ТУБЕРКУЛОЗА=Диана и Иза Булкария

СЪРДЕЧНА АРИТМИЯ=Ариани от Исуш и Матара Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Виждате, нали, как ясно и разбираемо видими стоят и ви чакат Исус и Мария във всички, подчертаваме изрично – в абсолютно всички човешки болести! – създадени от Тях като профилактични ограничения и спирачки за неразумната човешка дейност и живот, и най – важното за поука за периода на Тяхното видимо отсъствие и най – вече за времето на Тяхното сегашно Идване!

НАЙ ВЕЧЕ ЗА ВРЕМЕТО на=на Бог Изуш и Богиня Матара 

Тази Божествена Сътворенческа висша лечебна технология е много сложна и абсолтно недостъпна за всякакви изследователи и мераклии с нечисти и комерчески цели, но е абсолютно лесно достъпна за всеки, който потърси Боговете ни Исус и Мария с искрено каящо се сърце и  душа и чисти помисли по посочената от Тях тука процедура!           

КАЯЩО СЕ СЪРЦЕ на=КАЯШТО СЕ СЪРЦЕ на=
СЪРЦЕ на Кан (Жрец) на Диана и Исуш 

И за тебе – сестро и братко наш!

А тайната и секретната рецепта KNOW – HOW на висшата Божествена свръхфеноменна технология за връзка с Боговете и чудотворно лечение Баене, са заключени в пренебрежителното обяснение на лечебната практика на Баба Иванца –

МЪРМОРИ СИ НЕЩО, БАЕ СИ НЕЩО, ШЕПНЕ НЕЩО, ГОВОРИ СИ НЕЩО, ГОВОРИ НЕРАЗБРАНИ ДУМИ...,

които пренебрежителни и несериозни пресмехулни от академична гледна точка формулировки за феноменния лечебен процес, се разкриват пред нас след сложната и същевременно толкова елементарна жреческа, вече достъпна за всички операция – анаграмно разшифроване със Свещения шифър, което няма да се уморим да правим за вас!

МЪРМОРИ СИ НЕЩО за=МЪРМОРИ СИ НЕШТО за=за Матара Мария и Исуш 

БАЕ СИ НЕЩО за=БАЕ СИ НЕШТО за=за Исуш и Богиня Диана –

БАЕ СИ НЕЩО на=БАЕ СИ НЕШТО на=на Бешистена=на Безистена,
 
като тази универсална формулировка на тази Божествена лечебна практика ни води за пореден път при Българските Богове, а те пък с нея ни водят веднага на Централното си феноменно лечебно заведение БЕЗИСТЕНА в Ямбол, и от която най – висока информационна трибуна Те ни прокламират още веднъж висшата Божествена технология на Баенето:

image

Сакралната информация за тия Божествени феноменни познания и свръхтехнологични лечебни практики са наследствено имплантирани в Божествените ви гени и мозъчен биокомпютър на всички Българи, които са жречески потомци на Боговете ни и са Българи с главно Б и искат да бъдат такива Българи и желаят доброволно да ги активираме отново!
За целта ви повтаряме началното просветителско ниво и задължителната рецепта за успешно лечение на всички болести – условия важещи за всички, търсещи Боговете и изцелението и спасението си:
Изповядване с ум и разум и с уста на Мария Магдалена и Исус за Богове Творци и Демиурзи и Всемогъщи и Всесилни Властелини на света и приемането им с цялата ви Душа и сърце за ваши Спасители и Господари в живота! 

Тайната, която разкриваме за феноменното лечение Баене, важи за всички области и всички проблеми – не само здравословните, на човешкия живот и заобикалящият ни свят, защото Боговете ни са във всяка дума и израз в тази и извън тази категория и тематика, и по този начин можем да ги потърсим за всички нужди и проблеми в живота ни! 
Най – много Те се радват и са много отзивчиви след това, ако им благодарите и ги прокламирате пред другите и ако ги потърсите предварително в радостните моменти и събития в живота ви! 
–––––––––––––––––––––––––––
–– край на пасажите

И сега, Наско, твоите конкретните входящи пускови и оперативни пароли и молитвени мантри за твоето обозначаване според жреческия регистър и за влизание в контакт с Боговете и Техните светейши медицински служители:

АТАНАС от=от ТАНА СА=от Диана и Иса 

НАСКО=КАН СО=Кан (Жрец) от Иса

Гледай сега каква болест и диагноза Те ти дадоха, за да можеш веднага и от раз да ги познаеш в тях и ги проумееш и потърсиш за спешна помощ по метода на Баенето с помощта на нашето сакрално Познание: 

АЦЕТОН=ЦА ТЕОН=Иса и Диана 

АЦЕТОН В КРЪВТА на потомък на=
на потомък на Бог Иса от Тракия и Богиня Диана 

Предлагаме ви една обширна медицинска статия за отравянията с ацетон

Отравяне с ацетон
https://medbul.net/отравяне-с-ацетон

в която след обстойно разясняване на опасността от отравяне на кръвта и организъма с ацетон се поставя въпроса
"Какво е лечението на отравяне с ацетон?",
и веднага на този въпрос следва изричното съобщение:  "Няма „лекарство“ за отравяне с ацетон"!
–– Значи край, свършил си...?
По правилата на съвременната десакрализирана противо Божия медицина и химическата фармация за това отравяне няма лекарства, обаче по нашите Божии Познания и правила има универсално лекарство и панацея за всички болести!
Ето ги безплатни в нашата Божия медицина, фармация и аптека:

ЛЕКАРСТВА=Диана и Иса Бълкарина 

ЛЕКАРСТВА за=за Бълкари на Диана и Иса 

ПАНАЦЕЯ=ПАНАТСЕЯ=Богиня Диана и Иса 

МЕДИЦИНА=МЕДИТСИНА=Мат Диана и Иса 

ФАРМАЦИЯ=:ФАРМАТСИЯ=Богиня Матара и Иса 

АПТЕКА=ПАК ТЕА=Бокиня Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

След като споделихме някои от ежедневни битови грижи на повечето Българи по старите ни автомобили, 

ЕЖЕДНЕВНИ ГРИЖИ за нас от=
за нас от Бог Гриждож (Христос)=
за нас от Бог Ежуж от Драгия (Тракия) 

сега ще разкрием семейната тайна на най – популярните в САЩ и по света автомобили Форд, като започнем от нашия стар и любим семеен Форд Ескорт.

СЕМЕЙНА ТАЙНА на=на Иса и Ма (Майка) Диана

Ето пусковата му парола, чрез която скоро ще можем да го караме без гориво!

ФОРД=Ариан от Богиня Диана 

ФОРД ЕСКОРТ=Ариан от Богиня Диана и Иса от Тракия

ФОРД ЕСКОРТ=Ариан Кан (Жрец) Брат от Иса и Диана  

Разшифровката на името на основната марка Форд указва, че основателят на автомобилната корпорация Форд е Ариан от Богиня Диана, посветен от Бялото Братство Ариани от читавите кланове на Божия жречески род Дуло, на когото Боговете спускат гениалните инженерни изобретения за най – популярната автомобилна марка в света.

ИНЖЕНЕР=Ариан от Ежуа

ИЗОБРЕТЕНИЕ от=от Ариан от Иза и Богиня Диана

ИЗОБРЕТАТЕЛ=Ариан от Дуло на Иза и Богиня Диана   

ИЗОБРЕТАТЕЛИ=Ариани от Дуло на Иза и Богиня Диана  –

защото всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески инженерен и прогресивен елит на всички народи и племена, са феноменни свръх интелектуални и гениални Българи от Божия жречески род Дуло

Официалното значението на думата ескорт – конвой; охрана която съпровожда нещо или някого, почетен ескорт, свита, стража, и нейната сакрална етимология указват еднозначно и категорично за кои Божествени и светейши персони се отнася!

ЕСКОРТ на=на Иса от Тракия

ЕСКОРТ от=от Ариани Кан (Жреци) на Иса и Диана 

ПОЧЕТЕН ЕСКОРТ на=
на Богиня Диана и Кристош=
на Богиня Диана и Исуш от Тракия

КОНВОЙ от/на=от/на Кан (Жреци) на Бог

СВИТА на=на Иса и Богиня Диана

ОХРАНА от=от Ариани Хан (Кан, Жреци)

СТРАЖА=Ариани от Диана и Исуж 

УКАЗВАТ ЕДНОЗНАЧНО=УКАЗВАТ Диана и Ешуз

А спонтанната ни искрена квалификация за стария ни Форд като нашия любим семеен Форд Ескорт, ни донася следната анаграмна комбинация със сакрална информация за Боговете ни, вложили характеристиките си и на това място:

ЛЮБИМ СЕМЕЕН ФОРД ЕСКОРТ=
Богиня Мадара и Кристос са от Олимп=
Богиня Мадара и Исус от Тракия са от Олимп

Разбира се, че Българските Богове Творци и Демиурзи са от сътворенческия Божи град и постоянно местообитание Олимп, обаче знаете от нашите документи, че истинският Божи град Олимп не е този Олимп, ами е ето този истински първосътворенчески и първосвещен Божи град, чийто анаграмен синоним е "Любим":

ЛЮБИМ СЕМЕЕН ФОРД ЕСКОРТ=
Богиня Мадара и Кристос са от Олимп/Импол/Иампол/Ямбол=
Богиня Мадара и Исус от Тракия са от Олимп/Импол/Иампол/Ямбол

ЛЮБИМ=ИМБЮЛ=Имбол=Иамбол=Ямбол

Има преизобилна официална информация за Хенри Форд навсякъде,

https://bg.wikipedia.org/wiki/Хенри_Форд
https://ru.wikipedia.org/wiki/Форд,_Генри#Антисемитизм_и_поддержка_нацистов

като колкото и старателно да се цензурира и избягва една основна страна и активна проява от неговия живот на световна известна личност –
 неговия т. нар. "отявлен антисемитизъм", не може да се скрие приносът му за публикуване, разпостранение и популяризиране на "Протоколите на сионските мъдреци" и разкриване на много вековната мисия на юдео – ционистите за унищожаване на християнската култура и цивилизация и поробването на целия свят, като Форд като висш посветен понятно знае, че перманентна висша фундаментална сакрална етносна доктрина и заветна цел № 1 на юдеите е завладяването на Земния рай и Обетованата земя Аркадия и затриването на тяхното изконно коренно местно население.
От нашите документи знаете, къде са Земният Рай и Обетованата Земя и Аркадия : 

ЗЕМНИЯТ РАЙ на=на Иза и Матара

ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Ма (Майка) Диана 

АРКАДИЯ=ДРАКИЯ=Тракия

И съвсем естествено и по Божие Сътворенческо наследство и право тяхното изконно коренно местно население сме ние – Българите, единствените на 100% генетични свръх феноменни и свръх интелигентни потомци на Боговете Демииурзи!

КОРЕННОТО МЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ=
Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Ма (Богиня Майка) Диана и Исус  

Какви са другите племена и народи и с характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и  за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ние ви запознахме в постингите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 

http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518      

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 

http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Точно Божиите феноменни генетични потомци – Българите, които сме 
изконното коренно местно население на Земния Рай и Обетована Земя Тракия, сме перманентната висша фундаментална сакрална етносна доктрина и цел № 1 на евреите и тяхната изродена племенна подгрупа юдеи за нашето окончателно затриване, като ви припомняме документите ни по тази тема:

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН! COVID-19 (нова редакция)
https://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461 

Във Википедия на всички езици юдео –
 ционистите ни предлагат демонстративно и нагло дезинформационните статии за Хенри Форд и Протоколите на Ционските мъдреци във Википедия, която е на 100% управлявана, контролирана, манипулирана и цензурирана от юдео – ционистите, и които статии с елементарно и прозрачно наивни невярни аргументи и твърдения внушават, че Протоколите са тотални фалшификати, като нехайно и разсеяно пропускат доказателствената аргументация за истинноста им, приложена от Хенри Форд, който изтъква че всичко, което е било записано в Протоколите като задачи за изпълнение още от 19 век, се е осъществило абсолютно точно и подробно още в началото на 30 – те години на 20 век по негово време, а в днешно време всички чудовищно злодейски юдейски намерения, планове и задачи по Протоколите са изпълнени и преизпълнени на всички нива и сфери на човешкия живот по целия свят!
Практиката потвърждава категоричо верността на Протоколите, които са в основата на перманентния заговор срещу Българите!

Протоколи на Ционските мъдреци
https://bg.wikipedia.org/wiki/Протоколи_на_Ционските_мъдреци

Протоколы сионских мудрецов

https://ru.wikipedia.org/wiki/Протоколы_сионских_мудрецов

Предлагаме ви и едно занимателно четиво по темата автомобили Ф
орд
           
Соевият автомобил на Хенри Форд (снимки)
https://profit.bg/svezho/soeviyat-avtomobil-na-henri-ford-snimki/

Огромен финансов ресурс и инженерен потенциал е бил впрегнат в амбициозния проект на Форд да построи 
биоразградим автомобил със широко приложение на части от соя в комбинация с пластмаси. 
В крайна сметка ползата от него е сакралната структура и семантика на горното изречение, в изразите на което отново властват Българските Богове, Които са и същинските Автори на този пореден амбициозен проект за 
биоразградим автомобил!

АМБИЦИОЗЕН ПРОЕКТ на=
на Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Кристоз=
на Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Исуз от Тракия

АМБИЦИОЗЕН ПРОЕКТ на=на Бог Исуз и Бокиня Матара Диана 

Българските Богове, Които са и същинските Автори на този пореден амбициозен проект, са Авторите и на най – амбициозният проект – Вселената и Земята и Техните генетични деца и потомци – Българите, и трансепохалната риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация"!

АМБИЦИОЗЕН ПРОЕКТ изпълняван от=
изпълняван от Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара Диана 

БИОРАЗГРАДИМ АВТОМОБИЛ проект на=
проект на Богиня Диана Мат Мария и Бог Иза Българина

И тайната на култовата възхвалявана естествена соя, за да преекспонирате полезните ѝ качества –
 

СОЯ=ОСЯ=Иса

и на отричаната генно модифицирана монсанто соя, и на всякакви други монсанто – отрови,

МОНСАНТО ОТРОВИ пречистени чрез=
пречистени чрез Иса и Богиня Матара Диана 

за да ги преосветите и изчистите от вредните вещества и отрови:

МОНСАНТО=Иса и Ма (Майка) Диана 

МОДИФИЦИРАНЕ от=МОДИФИТСИРАНЕ от=от Иса и Богиня Мадара Диана 

ГЕННО МОДИФИЦИРАНЕ на=на Гена на Иса и Богиня Мадара Диана

многовековен универсален  злодейски проект и процеси за унищожаване и затриване на Божествения Български ген, провеждан от юдео – ционистите, които в невидение изпълняват този план на Боговете ни, провеждан от Тях при свръх екстремален риалити режим на границата на издръжливостта ни за закаляванего и селектирането на най – добрите и качествени Божии потомци в подготовката ни за универсални праведни и святи духовни водачи и управници на всички народи при предстоящото скорошно и вече започнало възстановяване на обещаното ни от Боговете ни Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята!

ГЕННО МОДИФИЦИРАНА СОЯ=
Гена на Исус и Богиня Мадара Диана 

пречиствайте я генно модифицираната соя и всякакви други монсанто модифицирани храни и продукти с тази и другите формули с Баене (молитвена мантра) и хич да не ви пука, защото сте в стриктно изпълнение на познатата ни Божия висша лечебна превенция:

image

СТРИКТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ от=ИЗПЪЛНЕНИЕ от Диана и Иса от Тракия
–––––––––––––––––––––

И защото просветителският ни постинг го изградихме върху темата за семейния ни Форд Ескорт и Баенето, ще ви припомним пасаж от наша статия, в която се преплитат двете теми:

Как и къде може всеки да активира с магията на Баенето неподозираните лечебни свойства на витамин С и Д. Защита от коронавирус и всички болести чрез Баене

https://bezistena.blog.bg/history/2020/03/14/kak-i-kyde-moje-vseki-da-aktivira-s-magiiata-na-baeneto-nepo.1700583

... И една изрична превенция от Боговете ни:
Престанете да оплювате едните Бойко Борисов, а другите Румен Радев с всичките им земни човешки грехове и достойнства, защото двамата и нещастници и щастливци имат жертвената мисия, възложена им от Горе, да изведат Българското Божие стадо през бушувашите вълни на огнения океан на развихрящите се глобалистични ужаси, до Явяването на Боговете ни, от чийто жречески род Дуло са двамата!
Скоро време те двамата ще водят ръка за ръка и прегърнати и заедно с нас колективния общонационален молебен за Спасението на България от Боговете ни на всички религии в страната ни за всички вярващи и невярващи, които всички ще станат безприкословно прекланящи се и подчиняващи се на Българските Богове!
Исус и Мария полагат ръцете си връз тях и ги благославят чрез нашия екип, като поемат ръководството и защитата им и им повеляват да заработят заедно за спасението на поверения им Български Божи народ!

Молебенът ще се проведе на първосътворенческия светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, или в пълен формат както е в другия свещен Български жречески език и архив – гръцкия език – Όλυμπος, Олимпос:

Όλυμπος=ОЛИМПОС=ИОМПОЛС=Иамполис –
едно от култовите древни имена на истинския Божи град – Ямбол

Затова трябва да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на посрещането на Боговете ни, Които ни казаха в постинга ни 

Шефът на НАСА за предстоящата инвазия на Извънземните и за събитията в света.Къде ще дебаркират Извънземните, пуснали корона вируса и носещи ваксината за него!
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/06/shefyt-na-nasa-za-predstoiashtata-invaziia-na-izvynzemnite-i.1699337

че ще дебаркират на това място в Ямбол при Явяването си на Земята.
Амин!

На същото място ще проведем и общопланетарния молебен с всички духовни и политически лидери и държавни глави на всички народи по света, (съвсем актуално звучи на фона на завихрящата се война в Украйна и увличаща целия свят – нова редакция) които всички до един са повече или по – малко читави и повече или по – малко изродени династи от Българския род Дуло от посятите сред всички племена Български жречески потомци от генеалогията на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, имплантирани за духовен и управленчески елит на всички народи.
За какво мислите Боговете ни внушиха на милитаристите – окупанти от US ARMY да вземат за своя база летище Безмер на десетина километра от Ямбол и го модернизират за да могат да кацат най – големите самолети в света и превърнат база Безмер в най – важната и секретна база на САЩ в света по тяхно официално признание?
За да може в Безмер да кацне най – големият самолет в света на президентът Тръмп с Мелания (а сега вече и с мошеника и военолюбец Байдън, който го свали от власт с безцеремонен преврат пред очите на цял свят) и в компанията на посветени свръхфеноменни височайши Българи – техни роднини от Ямбол временно в САЩ, за общопланетарния молебен в Ямбол.

МОЛЕБЕН в=в ЕМБОЛ=в Иамбол=в Ямбол

БЕЗМЕР=БЕЗ МЕР=Бог Иза и Мария 

ТРЪМП от=от Богиня Матара 

БАЙДЪН от=от Богиня Диана 

На летище Безмер ще кацне и самолетът на Путин, и на Си Дзинпин, и на Борис Джонсън, и на Джузепе Конте, и на Макрон (братовчедка ни Меркел да тръгва пеша към Ямбол, ако ислямистките нашественици, дето ги вкара в Германия и Европа искат, да ѝ помагат!),

ПУТИН от=от Богиня Диана 

СИ ДЗИНПИН от=от Богиня Диана и Исуз

ДЖУЗЕПЕ от=от Богиня Диана и Ежуз

КОНТЕ=Кан (Жрец) на Диана 

МАКРОН=Кан (Жрец) на Мария 

На летище Безмер ще се приземи и изтребителят каран от президента Радев в една кабина с премиера Борисов, който ще кара джипа си с президента от Безмер до Ямбол след сложните лупинги и въртележки във въздуха от София до Безмер.
Ако не успява да уцели педалите и шосето, (справка състоянито на Слави Трифонов по време на пътешествието му в изтребителя каран от генерал Радев!) ние ще ги качим на нашия любим семеен 25 –  годишен Форд Ескорт комби за наша сметка.

за НАША СМЕТКА=за Майка Диана и Исуш 

И още много други държавни глави и политически лидери на народите от целия свят ще кацат на летище Безмер,

ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ от=от Диана и Ежуа Българина

ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ=Б/българи от Диана и Ежуа 

ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ=Б/бълкари от Дуло на Диана и Исуш 

защото всички те са генетични потомци на Българските Богове от генно – инженерните посявки и импланти от рода Дуло, имплантирани от Българските жреци култиватори и цивилизатори на всички нефеноменни тракийски племена, разселени от тях по целия свят, за управленчески елити на всички племена, вече доста поизродени и замърсени, които скоро Боговете ни ще съберат в Ямбол за да им издърпат ушите и набият яко чемберите ! 

ДА ИМ ИЗДЪРПАТ УШИТЕ на=на Братя от Богиня Мат Диана и Изуш

ЩЕ ИМ НАБИЯТ ЧЕМБЕРИТЕ=Богиня Диана Мат Мария и Бог Ешуш

ЩЕ ИМ НАБИЯТ ЯКО ЧЕМБЕРИТЕ на=
на 
Кан (Жреци) от Богиня Диана Мат Мария и Бог Ешуш – 

все разпълзели се по целия свят от първосвещения Божи храм и змиярник Безистена рептилчета от Божия Български династичен змейски род Дуло,

Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол
https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&t=499s

в различна степен изродили се и хапещи и задушаващи поверените им племена и народи, и оплели се и те в смъртоносна хватка и захапка и помежду си, и които ще разплетем с тази спасителна хватка:

СМЪРТОНОСНА ХВАТКА=Кан (Жреци) от Бохиня Матара Диана и Исус  

За истинността на тези наши прорицания направете справка във всичките ни 1400 статии в блога ни, подготвяни от Боговете ни и Техните служители – Вси Светии, за тия днешни страхотни и епични времена и събития на глобалната планетарна Божия конспирация!

СТРАХОТНИ ВРЕМЕНА на=на Иса от Трахия и Богиня Матара 

ЕПИЧНИ ВРЕМЕНА на=на Бог Ешуа и Богиня Матара 

ВРЕМЕНА И СЪБИТИЯ от=от Богиня Матара Диана и Бог Иса 

И за да не търсите какви ли не конспирации и теории за генезиса на корона вируса, разконспирираме конспирацията на страшната пандемия на черната чума:

КОНСПИРАЦИЯ от=КОНСПИРАТСИЯ от=
от 
Бог Кристос=
от 
Бог Исус от Тракия 

КОНСПИРАЦИЯ от=КОНСПИРАТСИЯ от=
от Кан (Жреци) Ариани от Богиня Диана и Исус

КОНСПИРАЦИЯ от=КОНСПИРАТСИЯ от=
от Кан (Жреци) Ариани от Безистена

подизпълнителите на Божията конспирация с корона вируса са свръхестествените реални и рационални светии от Вси Светии, които всички да един са ариани – феноменни генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария от Техния жречески род Дуло, всички те наши предци и родители временно в Божието измерение и подготвящи скорошното събиране на световете.

Другото тяхно наименование и проявление е на Извънземни!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

На края на поредната ни просветителска лекция ви напомняме, че лечебният ефект и мощ на Баенето се преекспонират на най –
 високи Божествени нива на специалните места за връзка и комуникация с Боговете ни – мегалитните изкуствено построени скални светилищни енергийни съоръжения,

image

с които Боговете ни и Българите постсътворенчески застрояват Земята за енергиен баланс и управление на планетата, за производство на тях на духовни, здравни и материални блага за хората и творене на чудеса от операторите им – жреците от Дуло, и още повече за връка с Боговете и Божиите светове и измерения! 

Универсалната входяща и пускова оперативна парола на тия Божествени свръхтехнологични съоръжения извеждаме от временната им псевдо научна манипулационна формулировка "природни геоложки феномени":

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа

image

image

image

image

image

image
image
  
image 
image

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светии феноменни свръхестествени строители на материални чудеса и баячки и лечители, Българинът свети Хенри Форд и той, авторът на песента за Форда!
––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и с песните за Ф
орда

Песента на Форд
https://www.youtube.com/watch?v=KNkf0ZZcLx4&list=RDQMRUQQ4jd4Muc&index=1

Ти беше първата ми любов
Ти промени живота ми
Не мога да скрия –
все още мечтая за теб!

Толкова красива
В топлото лятно слънце
не мога да издържа
да отида някъде без теб

Ние сме създадени един за друг
Няма място, където да не искам да бъда
дори и на разбития селски път
Само ти и аз!

Благодаря ти Господи
за моя Форд
Тя дойде
и ми спря дъха!

Благодаря ти Господи
За моя Форд
Аз съм на колене
И всичко, което трябва да кажа е
– Благодаря ти, Господи,
за моя Форд!

Ти разтърсваш света ми
като никое друго момиче
Ти си силна и твърда,
харесвам това тяло.

Никога не ме разочароваш .
Знаеш как да се ориентираш. 
Ти си класическа, сертифицирана,
изцяло американска красавица .

Създадени сме един за друг
Всичко, което искам да направя,
е да тръгна на път и да шофирам
Отивам навсякъде с теб .  

Благодаря ти, Господи,
за моя Форд, на колене съм
и всичко, което трябва да кажа, е:  
– Благодаря ти, Господи, за моя Форд  

ТИ ПРОМЕНИ ЖИВОТА МИ=Богиня Диана Мат Мария и Бог Ежуа   

МЕЧТАЯ ЗА ТЕБ=Богиня Мат Диана и Ешуз  










Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
24.08.2022 22:29

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bojinkata - Поредното прекрасно включване!!! ...
27.08.2022 23:57
Поредното прекрасно включване!!! Синът ми с думички/ баене/ лекува ечемик! Баба му го научи! Поздрави!
цитирай
3. bezistena - С благодарност за добрите думи!
28.08.2022 10:11
Ето сакралната семантика на баенето при ечемик, за да знае синът ти тайната на пусково – оперативната парола и know – how на операцията:

ЕЧЕМИК=ЕТШЕМИК=Ешуа и Майка Диана

И жреческият индекс на баяча при тази манипулация:

БАЯЧ=БАЯТШ=Богиня Диана и Ешуа

ЕЧЕМИК=ЕТШЕМИК=Кан (Жрец) на Ешуа и Ма (Майка) Диана

Тия "тайни думички" за баене се предават по наследство при конфиденциален режим до сега, без да знаят баячите тайната им защото такива бяха времената – на преследване на приносителите им.
Екипът ни вече разкри тайната на Баенето безвъзмездно за всички и е добре за "оторизираните" баячи и баячки да споделят открито дадените им пароли за баене, за да разкрием тайната им, да ги оторизираме официално и се просветят те и другите и се ползват от всички.

Ако желаете или синът ти сам, споделете открито или на лични думичките с уговорката, че ще ги дадем на всички!

Исус каза: "Даром ви давам, даром давайте и вие!"

Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7734176
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!