Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2022 04:31 - Изровихме заровеното в сакралната Еньова могила край Кабиле имане със син пламък на Еньов Ден, като спряхме Слънцето! Защо имат имен ден на Еньовден и Дианите?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1612 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 26.06.2022 15:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съществува поверие, че в нощта срещу Еньовден там, където има заровено имане, от земята излиза син пламък, който свети силно. 
Нека заедно да извадим заровеното в земята имане, но няма да мълчите и пазите тишина като в иманярските саги, а ще пеете и танцувата в екстаз като нас!

ЗАРОВЕНО ИМАНЕ от=от Бог Иза и Мария 

ЗАРОВЕНОТО В ЗЕМЯТА ИМАНЕ е от=е от Бог Изуз и Богиня Диана Мат Мария

ДА ИЗВАДИМ ЗАРОВЕНО ИМАНЕ с=с Бог Изуз и Богиня Диана Мад Мария

Бог Иза/Изуз и Богиня Диана Мат (Майка) Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

Нашите пресвяти Предци – жреците от Божия род Дуло, са съчинили и създали всички народни обичаи, обреди, ритуали и поверия, като със Свещения шифър са засекретили в тях и са ги имплантирали със Сакралната информация за Българските Богове и Божествения генезис и статут на Българите!

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Диана и Исус Бълкарина

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Бълкари на Диана и Исус

Тази информация ние ви разсекретяваме в десетки наши монографични екранизирани статии от блога ни за различни народни поверия и обичаи от празничния народен езическо – християнски календар на Българите, в които е съхранена етносната ни памет и истинска история.

ИСТОРИЯ на=на Рода на Иса

ИСТОРИЯ на=на Ариани на Иса и Диана 

ЕТНОСНА ПАМЕТ за народа на=за народа на Иса и Богиня Мат Диана 

ЕТНОСНА ПАМЕТ И ИСТОРИЯ на=на Рода на Исус и Богиня Мат Диана 

Какво ни съобщава кодираното съобщение, че от имането от земята излиза син пламък?

ОТ ЗЕМЯТА ИЗЛИЗА СИН ПЛАМЪК=
ИЗЛИЗА (Явява се) Кан (Жрец) от Дуло Сина на Иза и Богиня Диана МаМа=
ИЗЛИЗА (Явява се) Кан (Жрец) от Дуло Сина на Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

едно от основните емблематични мистични поверия и събития за Еньоден ни съобщава в конспиративен формат и режим, че вече се е родил на Земята и скоро ще се Яви с цялото си величие и мощ Жрецът от рода Дуло, който е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 
 
image

УСКОРЕНИ ТЕМПОВЕ И СРОКОВЕ за Явяването на=
за Явяването на Богиня Матара и Бок Кристос=
за Явяването на Богиня Матара и Бок Исус от Тракия 

КОНСПИРАТИВЕН ФОРМАТ И РЕЖИМ от=
ФОРМАТ И РЕЖИМ от Кан (Жреци) и Ариани от Бог Иса и Богиня Диана 

МИСТИЧНИ ПОВЕРИЯ от=от Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

За тайната и посланията на Еньовден нашият екип имаме много практически езотерични мероприятия и тайнства през изминалите години на култови светилищни места в този сакрален ден с наши просветителски тематични статии, някои от които ви припомняме в кратък Еньовденски римейков алманах със сини нощни пламъци и слънчеви огнени изгреви:

"На път към базата на извънземните в Мътеница до Старосел, тръгвайки от щаба им в Кабиле. Как Извънземните спряха Слънцето за 15 минути на Еньов ден!" 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/29/na-pyt-kym-bazata-na-izvynzemnite-v-mytenica-do-starosel-try.1372538 

Чудото на Еньов ден на Кабиле, когато Слънцето го закъсняха с 15 минути! Мегалитните транспространствени портали, през които Левски пътуваше като фантом!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/06/24/chudoto-na-eniov-den-na-kabile-kogato-slynceto-go-zakysniaha.1614129

... Нашата разузнавателна операция извършихме напълно легално и открито в самият ден, който е официален неприкрит празник на самите Извънземни и техните резиденти и агенти в България – денят и празникът на Врачките, Езотерици, Екстрасенси, Ясновидци, Радиезисти, Магите, Лечителите,Баячките, Билкарите, Жреците, Бардите – Поети, Композитори и Певци, Посветените, Духовно извисените, Псиенергетиците, Астролозите, Пророците, Жреците, истинските Божии Светии – всички ония, които Инквизицията е фалшифицирала и инкриминирала като дяволски създания и е насъскала Християнската църква в геноцидни кръстоносни гонения вече 1500 години, а всички тия хора са точно най – чистите и истински последователи на Исус и Богородица, Която е Мария Магдалена, защото са Техните генетични потомци!

Този ден е и самият календарен ден и отрязък от времето, в който се творят чудеса и в който ден се разкриват най – големите природни, духовни и исторически тайни на човечеството, ден, в който се отварят дверите на скритото познание на Българските феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена чрез активиране на чакрите и центровете за просвещението и посвещението на духовните хора на светилищните места – и това бе Еньов ден, Денят на чудесата.

...

Насочихме погледи и камери към изгревното зарево на хоризонта през рамкирания в жълто V – образен процеп, изработен в североизточния скален енергиен панел на светилището за да се получи приемна електродна мушка – камера на енергийния светилищен лазер, през която да преминат изгревните лъчи на Слънцето в сюблименните моменти на лятното равноденствие, които лъчи веднъж издигнати на високо енергийно ниво от светилищните скали на изгревния за нашето светилище хоризонт (който се вижда на снимката), и втори път преекспонирани и качени на ново енергийно ниво от енергийната лазерна камера на светилищното съоръжение на Зайчи връх, и моделирани според заданието на оператора – жрец, постъпват едновременно в него чрез фотоволтаичните рецептори на очите му и в приемния енергиен панел – екран на светилището с образите на Исус и Богинята Майка (рамкиран с червено – жълтите правоъгълници на последващата снимка след снимките с изгревните мушки), като ги синхронизират на молекулярно ниво и въвеждат в режим на съвместна резонансна честота и работа за творене на чудеса и реализиране на даровете на Дарбите на Святият Дух в духовни и материални блага и чудеса за хората. 

Разговаряхме и очаквахме първите лъчи на Слънцето, заревото, предшестващо изгрева се беше оформило вече, времето за задължителното показване на дневното светило беше подминато с няколко минути, но увлечени в разговори много не обърнахме внимание на това.
След още няколко минути очакване някой попита Юлия Върбанова, директорката на Национална астрономическа Обсерватория и планетариум –
 Ямбол, кога трябвало да се покаже Слънцето и да не сме объркали времето нещо.
Юлия отговори категорично, че при Слънцето грешка и отклонение от ефемеридните графици и точното место на изгрева не може да има никога, и каза авторитетно, че времето на изгрева не е сбъркано, ами на изгревния хоризонт има със сигурност облачна пелена, като сочеше тъмната лента под заревото, и затова Слънцето закъснява да се покаже, и че ще го видим след малко над облаците.
Разбира се, че няма по – логично и вярно обяснение от това, и въпреки че се изказаха съжаления, че нямаме късмет да посрещнем истинския и чист изгрев, емоционалните разговори и очакване на изгрева ни увлякоха и така преминаха 13 – 14 минути след задължителното време, когато Слънцето трябваше според неизбежимия задължителен ефемериден график да изгрее на всеки Еньов ден на светилището на Кибела – Артемида Фосфорос.

светилище на КИБЕЛА 
АРТЕМИДА ФОСФОРОС =
светилище на Богиня Матара Диана и Бог Исус Болкария

На Първосвещеното енергийно светилищно съоръжение на планетата Земя, построено по времето на Сътворението, който процес дешифриран означава "Построение", от Боговете Демиурзи Отец Исус и Богинята Майка 

СЪТВОРЕНИЕ=ВОСТРЪЕНИЕ=Востроение=Построение 

– ясно формулиран и дефиниран строителен съграждащ технологичен и технически процес 

В този момент зад нас чухме възторженото: "Ето ме и мене!" и видяхме едва придвижващата се по заобиколната пътечка, но сияеща и щастлива д – р Мария Калчева!
– Айде бе, Мария! – изтръгна се от мен, забравил в улисията напълно за нея. – Айде идвай, че Слънцето не ще да изгрее заради тебе! – възрадвах ѝ се аз, без и въобще да съм мислил да ѝ казвам тия "остроумия".
Мария ми отговори също така скорострелно, и също така без въобще да го е мислила, още по – сияеща: 
– А – а, видяхте ли! То мен чака да се кача при вас! 

image    

И когато първожрицата Ирина ѝ тури еньовденския венец на главата и феноменът Мария вдигна ръка нагоре като малко дете за поздрав към нас и въобще към света, облечена със знамето, лъчезарна и радваща се, тогава първите лъчи пробиха хоризонтната облачна пелена, и изгревната магия на Слънцето и на Еньов ден започна в съпровод на нашите ритуали, въпреки и със солидното закъснение от петнайсетина минути заради облаците.

Нямахме никакво време за коментари защо закъсня доктор Калчева, защо закъсня Слънцето, защо изгря в момента, когато тя пристигна на светилището, пък и нямаше какво да коментираме, то всичко си беше ясно.
Или така ни се струваше...

ОСТРОУМИЯ=Иса и Матара

БЕШЕ ЯСНО=Бог Исуш

НЕ БЕШЕ ЯСНО кой е=кой е Бог Исуш

image 

Слънчевият изгрев на светилището на Зайчи връх на Кабиле на всеки 24 юни, точно в 5:36 часа, всяка година, всеки век, всяка ера, постоянно на Еньов ден изгрява задължително от това место и точно в този момент!
Без отклонение от графика!

Само с малка корекция от секунди и частици от градуса за хилядолетията.

Камерата с която снимаме, е на мястото на жреца до сакралния посрещащ енергиен панел – екран със светлочувствителните фотоволтаични сензори на релефния образ на Кибела Артемида Фосфорос на скалното светилище

image
  
Рамкираният в жълто V – образен процеп, изработен в североизточния скален енергиен панел на светилището за да се получи приемна електродна мушка – камера на енергийния светилищен лазер, през която да преминат изгревните лъчи на Слънцето в сюблименните моменти на лятното равноденствие, които лъчи веднъж издигнати на високо енергийно ниво от светилищните скали на изгревния за нашето светилище хоризонт (който се вижда на снимката), и втори път преекспонирани и качени на ново енергийно ниво от енергийната лазерна камера на светилищното съоръжение на Зайчи връх, и моделирани според заданието на оператора – жрец, постъпват едновременно в него чрез фотоволтаичните светлочувствителни рецептори на очите му и в приемния енергиен панел – екран на светилището с образите на Исус и Богинята Майка (рамкиран с червено – жълтите правоъгълници на последващата снимка след снимките с изгревните мушки), като ги синхронизират на молекулярно ниво и въвеждат в режим на съвместна резонансна честота и работа за творене на чудеса и реализиране на даровете на Дарбите на Святият Дух в духовни и материални блага за хората. 

image

 
image 

image 

Ние се захласвахме по чудния и вълшебен Еньовденски изгрев, който въпреки че ни направи номера с 13 – 14 минутното закъснение, ни заплени и омагьоса както винаги, и на всекиго според посвещението му и нивото в духовната йерархия, му изпращаше по баркодната пътечка на финните медни Слънчеви лъчи приготвените специално за него послания.  
Точно в този момент и на това положение на Слънцето, на мен ми хрумна (по – точно от Горе Те на мен ми го хрумнаха), че тази тъмна ивица под Слънцето, която до преди малко ние считахме напълно основателно за облаци на хоризонта, забавили изгрева с петнайсетина минути, всъщност не са облаци, а са същинският хоризонт!

– Абе, Юлия, я виж, това не са били облаци, ами си е истинският хоризонт, масивът на Стара планина, чистият хоризонт, откъдето винаги си изгрява Слънцето! – посочих аз на баш специалиста по тия работи вече ясно очерталата се планина на хоризонта.

– А, да бе, Иване! Наистина е чистият хоризонт, преди малко сме се заблудили значи! –автоматически и първосигнално логически отговори шефката на астрономите, като се вгледа към красивата изгревна композиция вече достатъчно просветляла, за да се вижда все по – ясно, че никакви облаци не е имало, а Слънцето си е изгряло от точното место и от абсолютно чист хоризонт както винаги от това место! 

– Ами след като не е имало облаци, и това си е чистият оригинален хоризонт на Старопланинския масив, защо тогава Слънцето закъсня толкова време? – наивно и логически напълно основателно ѝ зададох аз този резонен въпрос на всеослушание, като предлагах колективен размисъл по интересния казус, защото нещо продължаваше да ме напъва не знам откъде и да ме ръчка да разсъждавам и философствам изследователски, въведен вече в някаква хем логически вярна, хем абсурдна от официална гледна точка разследваща пътечка, но Юлия вече я бяха задърпали други хора, мене ме отвя нанякъде, защото Еньов ден и светилището ни предлагаха много от споделените по – долу емоции, и се разсеях в изследователските си напъни да правя научно – фантастични открития и изводи на прима виста... 

ПРИМА ВИСТА=Богиня Матара и Бог Иса

image

И посрещнахме ние пак Еньов ден въпреки възникналото недоразумение с разписанието на Слънцето, на който гаф повече не обърнахме внимание, защото в този ден на чудесата бяхме забравили, че е и Денят на чудесата!

image

image

Така посрещнахме непонятно защо закъснялото Слънце, запиляло се някъде, в кавички без кавички казано, пяхме песни и брахме еньовденски билки и свивахме дъхави Дионисиусови венци.
Жриците Ирина, Мария и Пенка набраха за водещата на сутрешния блок на тв Диана Кабел – Галя, огромен еньовденски букет с всякакви ендимитни вълшебни билкови цветя и треви и красив венец.

ДЪХАВИ ДИОНИСИУСОВИ ВЕНЦИ=ВЕНЦИ с/от Духа на Богиня Диана и Бох Исус 

венци от Святият Божи Дух, Святият Дух, Дух Святи! 

Навръщане към Ямбол по традиция минахме през кабиленския манастир 
"Рождество на Пресвета Богородица", където занесохме от свещените цветя, камъче от светилището на Зайчи връх, и от нашата и от светилището езическа истинска Исусова –Богородична вълшебна енергетика и благословение, и взехме от силата и благословението и на манастирското свято место. 

СВЯТО МЯСТО на=на Богиня Мат Диана и Исус

МАНАСТИР=Иса и Матара=Иса и Диана Мария 

Точно в 10:00 часа според уговорката влетяхме в студиото на живото предаване на Галя в Диана Кабел, като я накичихме с еньовденски цветя и увенчахме красивата ѝ глава на една от многото древногръцки богини (които всички до една са само една –
 Великата Богиня Майка Диана, и тя не е никаква "древногръцка богиня", а е само и винаги на 100% Българската Богиня Демиург!) с пищния венец! 

ПИЩЕН ВЕНЕЦ за=ПИШТЕН ВЕНЕЦ за=за Богиня Диана и Бог Исуш

image 

Повече от час продължи емоционалният и приповдигнат разговор между езотериците–еньовденци и ерудираната журналистка и тв – водеща също високо посветена езотеричка и Исусово – Мариина жреческа потомка и Змеица от змейската Божия династия Дуло, по него време съпруга на удивителният и уникален ямболски писател Румен Чорбаджийски, автор на философско – езотеричната книга – духовна импресия 

Ти си това 
http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=511&action=download

В края на предаването в синхрон с общото настроение, и в плен на емоциите, рязгоряли се в разговора на езотерични теми с гостите, Галя ни запита с обобщаващия въпрос в поетическа тоналност, дали някакво чудо се е случило днес на вълшебния Зайчи връх, след като все пак Еньов ден е ден на чудесата. Спонтанно казах:
– Слънцето закъсня петнайсетина минути да изгрее.
– Да! Аз спрях Слънцето да изгрее, за да мога да се кача на светилището! –
 още по – спонтанно и тържествено искрено потвърди на Галя и зрителите на Диана Кабел и д – р Мария Калчева, и тъй като бяхме пресрочили времето на предаването и нямаше как да обсъждаме това събитие, Галя с ловка журналистическа хватка приключи еньовденската среща като се усмихна в едър план на екрана и каза на ямболци:
– И така, скъпи зрители, днес имаме новина : на връх Еньов ден Слънцето закъсня да изгрее на Зайчи връх с петнайсет минути, което е чудо, защото днес е денят на чудесата! 

ДЕН на ЧУДЕСА=ДЕН на Ешус и Диана 

Галя си нямаше и най – малката представа, какво означава това.

Веднага след като се върнах в къщи се разтърсих по справочници, таблици и всякакви астрономически и астрологически документи.
Дотогава много не бях се задълбочавал с ефемеридите и астрономическите закони и правила, но колкото повече търсех, толкова по – категорично се убеждавах, че това, което се случи на Зайчи връх сутринта на Еньов ден, е абсолютно невъзможно да се е случвало!
Но тъй като то се беше случило с ясни и категорични аргументи и факти, свидетели на които бяхме много хора, това събитие можеше да се случи само ако е било чудо!
Каквото е било в действителност!
Каквото е било в действителност и чудото със свялянето на Слънцето от Богородица, Която истинската е Великата Богиня Майка –
 Богиня Диана, на 13 октомври 1917 г пред близо 100 000 души край португалското селце Фатима, събрани точно с тази цел да видят какво чудо ще покаже Богородица, предварително обявила чрез три деца – посредници, че ще покаже на хората невиждано чудо на това место в доказателство на Всемогъщието си над световете!

ЧУДО от=от Ешуа и Диана 

Каквото Чудо със Срънцето вече десетина години наблюдавахме, заснехме и регистрирахме с категорични аргументи и анализи на всеки Игнажден, когато светейшите Божии служители ененергетици –
 оператори сменяват сторото Слънце с новото в района на Свети Илийските и Голямо манастирските възвишения край Ямбол!

Просветете се за тайната на близкото Слънце, което сменят на Земята на Игнажден, за да проумеете какво ще се случи на Земята на 22 декември според Ванга

https://bezistena.blog.bg/history/2020/12/19/prosvetete-se-za-tainata-na-blizkoto-slynce-koeto-smeniat-na.1740700?reply=5381628

В
 дните на лятното слънцестоене, когато е и Еньовден, за Зайчи връх Слънцето, което е в крайната си северна точка, изгрява както ви показваме пак

image

точно от хоризонта на масива на Стара планина, където е свръх секретната американска база Ново село, построена преди това от специалните езотерични служби на СССР и КГБ, които всички тайни служби са на това сакрално мистично място точно заради опитите им да вникнат в тайната на тези Божии планови космически операции и мероприятия по текущи периодични ремонти за прибирането, презареждането и смяната на разредения слънчев водородо – кислороден термогенератор на всеки 6 месеца : на Игнажден на Свети Илийските възвишения, в подножието на които е другата свръх секретна и важна американска база и летище Безмер, и на Еньовден на Стара планина в региона на базата Ново село.

Скоро получихме поредното изключително потвърждение за тези макро космически операции със слънчевия генератор на Еньовден и нарушението на стриктния му график на движение, като открихме "метафорично – алегоричното" и "поетично" за невежите и непосветените народно поверие, че на Еньовден "Слънцето спира на този ден в небето, за да огледа Земята", който документ обяснява регистрираното от нас закъснение на Изгрева на Еньовден за Зайчи връх с 15 минути!  
–––––––––––––––––––––––––––––––––– 

И няколко видео – репортажа от Еньовден на уникалните изкуствени мегалитни светилищни комплекси край с. Мътеница през 2015 г с посланието на Свети Петър Дънов към Българите и просветителски лекции от организаторът на Еньовденския поход Иван Гарабитов и доаенът на Бялото Братство академик Христо Маджаров и Галя Маджарова:

https://www.youtube.com/watch?v=yu2A8sDIYaU
Послание на Свети Петър Дънов на Еньовден
на светилището Свети Иван в село Мътеница


https://www.youtube.com/watch?v=a3yKN2QCcFE

Еньовден на светилището Свети Иван в село Мътеница-Част 1

https://www.youtube.com/watch?v=PT4Sl9Z9vsg

Еньовден на светилището Свети Иван в село Мътеница-Част 6 

https://www.youtube.com/watch?v=Lx-MZhyTrs8

Колективна молитва за Българите и България на
връх Еньовден и просвещение отг Иван Дунчев 
 
Предлагаме ви и един импресиен видео – репортаж от Еньовден 2017 на Еньова могила – могилата на Цар Иван Шишман и Кера Тамара:

https://www.youtube.com/watch?v=zcaobwM_2Go
Еньовден на могилата на Цар Иван Шишман и Кера Тамара 1

https://www.youtube.com/watch?v=6QRtKuPE14M   
Еньовден на могилата на Цар Иван Шишман и Кера Тамара 2
Изгрев на Слънцето

––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––

И пасаж с информация за култовата историческа Еньова могила край Кабиле от постинга ни

Какво ни каза на Рождения си ден Петър Дънов, единственият син на Апостола на Свободата Васил Левски
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/11/kakvo-ni-kaza-na-rojdeniia-si-den-petyr-dynov-edinstveniiat-.1375404

През 1388 година (15 години след като Ямбол пада под турска власт и султанът го прави свещен столичен град за завърналите се не с мир в Тракия османски тракийски племена) Мурад подготвя поход към Сърбия, но отказът на Българския цар Иван Шишман и добруджанския деспот Иванко да се присъединят го принуждава да промени намеренията си.
Великият везир Али Чандарлъ е изпратен с 30-хилядна армия на наказателен поход на север от Стара планина, където превзема Провадия, Мадара, Шумен и Варна.

Иван Шишман отива лично при Мурад в Ямбол и успява да сключи примирие, обещавайки да му предаде крепостта Дръстър

ВЕЛИК ВЕЗИР=Бълкарин от Бог Иза
 

* Великият везир Али паша завладява по – голямата част от Северна България и цар Иван Шишман е принуден да се пресели в Никополската крепост. През същата година в г. Ямбол той е принуден да препотвърди васалската си клетва.

*
 Цар Иван Шишман няма никакви сили да се противопостави на нашествениците.
Той се явява пред султан Мурад І при Ямбол, покрит с мъртвешки саван, и моли за милост.
Излишно е, но за нас не е излишно да питаме и да разпитваме, къде се извършват такива сакрални култови и ритуални свещени актове и събития, като подписването на безусловна капитулация и сключването на унизителен пораженчески мир, скрепен с висшето доказателство за пълно подчинение и васалност – даването на най – красивата, най – личната и просветена и влиятелна тогава жена на България и на Европа – Кера Тамара, сестрата на Иван Шишман, за безумно желана съпруга от Мурад!

КЕРА ТАМАРА от=от Мария от Тракия

КЕРА ТАМАРА=Кан (Жрица) Ариан от Матара

Да не би султан Мурад, минавайки уж "най – случайно" от тука пътьом, (както навремето уж "най – случайно" през Ямбол минал император Диоклециан, че го нарекъл това уж "пусто место" и ГРАД НА БОГОВЕТЕ!) да се е хванал да лови тунджански тлъсти шарани или да бие фазани в прословутата фазанария в Ормана край Ямбол,

ОРМАНА=МОРАНА=Мария

та клетият ни цар Иван Шишман го открил и той напълно "случайно" по тия места, маскирал се като пътник към царството на мъртвите с мъртвешки саван!


Разбира се, че хич не са случайни тия неслучайни съвпадения и исторически кодирани послания, подавани за нас Отгоре!
Ето какво ни съобщава този некрофилски сюжет с мъртвешкия саван!

МЪРТВЕШКИ САВАН на Цар Шишман=
Цар Шишман е Кан (Жрец) на Бог Исуш и Богиня Матара

Разбира се, че тия епични актове и ритуали се извършват задължително на първосвещеното за победителя и за победения култово место, което най – често е и новата столица на победителя.

Ямбол!

Показвме ви  къде точно е извършен този свещен или триумфален, или позорящ акт за другата страна, и къде е станало предаването и приемането на Тамара – точно на изгрев Слънце на Еньовден на върха на Еньова могила, която се намира на 400 метра от Кабиленския манастир на Пресвета Богородица и на 400 метра от село Кабиле.

image

Еньова могила до с.Кабиле, която е основен енергиен пилон от важния южен енергиен лъч на централния енергиен генератор Зайчи връх, и за която имаме още наколко сюжета от постинга ни 

На Кабиле с крилатата внучка на Левски – Ванга и омагьосания от пепелянката Коцето – Калки. Защо император Диоклециан подари империята си на шопа – говедар?
https://bezistena.blog.bg/history/2015/09/03/na-kabile-s-krilatata-vnuchka-na-levski-vanga-i-omagiosaniia.1388767

...Натоварихме се по автомобилите и БМВ – тата (Безмоторна Машина на Времето) на нашите звездни гости и съпътници – Светии,
 
МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Диана Мат Мария

и поехме от манастиря към възловите сакрални места около Зайчи връх, първото от които бе Еньова могила, само на 400 м от манастиря и непосредствено близо до западните покрайнини на село Кабиле, в което живеят в невежие непосветени генетични потомци на феноменните жреци, обслужвали скветилищния комплекс на Зайчи връх и творили чудеса на него.


image

Там вече ни чакаше Коцето, 

image

други наши феноменни посветени приятели родственици от жреческия род Дуло, 

image

и на върха на Еньовата могила аз с моите деца, като скоро към нашето семейство и сакралното Познание и езотеричните ни практики се присъедини и Даяна, любимата на сина ни Кристиян.  
 
image

Даяна на Еньова могила – феноменна генетична потомка на Цар Иван Шишман от Божествена жреческа династия Дуло


image

image

Дипломираният отличник Историк Кристиян с любимата му Даяна (Диана) от 

Отличникът Историк Кристиян и светиите фримасони отварят затворените порти на Алма Матер – Бастилията на истинската Българска история

https://bezistena.blog.bg/history/2022/05/24/otlichnikyt-istorik-kristiian-i-svetiite-frimasoni-otvariat-.1819625

Даяна се включи във просветителския ни поздравителен адрес за Енювден, защото още е и именничка, и кръщелница по име на Богиня Диана – Мария Магдалена, и Нейна кръщелница със сакралото Ѝ Познание и със Святият Дух, и заедно с нас ще отговори на въпроса от заглавието на постинга ни "Защо имат имен днес и Дианите?", както повелява Народният празничен календар   

Ето защо на Еньовден празнуват Диана и производните Ѝ адаши Даяна, Дияна, Деяна...:

ЕНЬОВДЕН=ВЕН ДЕЬОН=Богиня Диана 

на Еньовден празнуват Диана и производните Ѝ адаши Даяна, Дияна, Деяна, Диан..., защото наименованието на празника Еньовден е елементарна анаграмна производна от първоразрядното Божие име и титул на Богиня Диана 

image


И защото всички Българи и всички човеци на Земята сме Божии потомци и сме кръстени по Божиите имена и титули и затова всички сме Аркадаши и Адаши, както повеляват каноните от Кръстническия закон и ни просвещават, че херметизацията и конфидиционалността на сакралната Българска родова информация е извършена чрез механизмите и инструментариумът на Кръстническия закон, сега ви припомняме постингите ни    

Новите биометрични кръщелни свидетелства на Българите. Къде ще се вгражда чипа?       
http://bezistena.blog.bg/history/2014/01/21/novite-biometrichni-kryshtelni-svidetelstva-na-bylgarite-kyd.1230296   

Обезвреждане на смъртоносната свръхмощна бомба, която изровиха от центъра на Ямбол и заради която спряха ремонтните работи на Безистена! 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/05/29/obezvrejdane-na- smyrtonosnata-svryhmoshtna-bomba-koiato-izro.1365132 ,  

чрез които са изведени основния набор документи от Божията кръстническа наредба :                                      
Божия административна 
ЗАПОВЕД №1      

Всички човеци на Земята от всички родове, етноси, раси, цветове, племена и народи, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят никому!                         

ЗАПОВЕД №2     

Всички населени места и обекти по света – паланки, села, градове, държави, царства и империи, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят за никой обект!                          

ЗАПОВЕД №3     

Всички природни географски обекти на Земята от най – малкият до най – големият: извор, поток, рекичка, река, водопад, езеро, море, океан, долчинка, местност, долина, низина, равнина, хълм, гора, пустиня, планина, връх,...,континенти, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят за никой обект!  

ЗАПОВЕД №4     

Всички живи същества от най – малкото едноклетъчно до най – голямото, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят на никое!                           

ЗАПОВЕД №5     

Всички материални предмети и обекти в света трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят за никой!                             

ЗАПОВЕД №6     

Всички процеси, явления, действия и събития в света, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят на никои!                           

ЗАПОВЕД №7     

Всички думи на всички езици на света трябва да се съставят и са съставени,по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключение на Земята, на Световете и Всемира не се прави за никоя дума!   

Горните заповеди се изпълняват задължително и неотменимо, дори и без знанието и съгласието на случайни непосветени нелицензирани неоторизирани кръстници, което се съблюдава стриктно от Небесните светейши служби, поради което всичко и навсякъде на Земята, на Световете, на всички Измерения на Всемира и цялото Мироздание, е кръстено и носи Божиите имена чрез всемогъщието и господството на Свещения шифър!

ЗЕМЯ на=на Иза и Ма (Богиня Майка)

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана 

ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария
 
ВСЕМИР на=на Бог Иса и Мария

МИРОЗДАНИЕ на=на Мадара и Иза 

Честит Имен Ден на всички Аркадаши и Адаши, които познаят Боговете ни и се познаят, че са от Тях!

АРКАДАШИ=Ариани Кан (Жреци) на Диана и Ешуа

АДАШИ=Диана и Ешуа – 

два фундаментални секретни документи, че всички човеци – абсолютно всички! – на Земята, сме Божии деца и потомци от огнената всетворяща и животодаряваща Любов на Боговете Отец Исус и Майка Диана ,

image

и се кръщаваме и носим задължително Божиите имена и характерни титулни параметри в тяхното огромно анаграмно многообразие, налагани безусловно и безалтернативно от Небесните светейши кръстници – манипулатори на земните кръстници,
 
КРЪСТНИЦИ=Ариани Кан (Жреци) на Диана и Исус

КРЪСТНИЦИ от=КРЪСТНИТСИ от=
от Диана и Кристос=
от Диана и Исус от Тракия

и в светлината и смисъла на тази Божия нормативна повеля и наредба всички хора на Земята сме аркадаши и адаши – побратими/братя и приятели, и съименници помежду си!

СЪИМЕННИЦИ на=СЪИМЕННИТСИ на=на Исус и Ма (Майка) Диана    

СЪИМЕННИЦИ ПОМЕЖДУ СИ=СЪИМЕННИЦИ на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуж 

Честити Именните дни на всички в този вълшебен ден на чудесата, каквито са и всички други дни на годината, когато познаваме Боговете ни от Които сме и Чиито имена носим! 

НОСИМ БОЖИИТЕ ИМЕНА на=
на Исуж и Богиня Диана МаМа=
на Исуж и Богиня Диана Мария Магдалена

ИМЕН ДЕН ИМАМЕ ВСИЧКИ=
Кан (Жреци) от Исуш и Богиня Ма Ма Ма=
Кан (Жреци) от Исуш и Богиня Майка Мария Магдалена

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena с отбор жречески езичници бродници и житомамници и Светейшите ни кръстници, водени от Родителите и Кръстниците ни Исус и Богиня Диана Мария Магдалена, и Спасителят с Тях, Които пеят и танцуват в екстаз с нас и на Изгрева, и на Залеза на Слънцето на Еньовден! 
 
БРОДНИЦИ=Ариани от Богиня Диана и Иса

ЖИТОМАМНИЦИ от=от Исуж и Диана МаМа=от Исуж и Диана Мария Магдалена

ЕКСТАЗ=Кан (Жреци) на Исуз и Диана 

Тази година на Еньовден на Еньова могила край Кабиле бяха на Залеза и изпратиха Слънцето с култово ритуално поклонение и дъщеря ни Лада  – иновативна световно известна астроложка AstroLada https://www.facebook.com/astroladaofficial, кръстена със Святият Дух и американския ни зет Матю с внуците ни Кайлър и Мила Роуз

image

image

Кай и Мила на Еньовден 2022 г. край Еньова могила на фона на планетарния енергиен център – мегалитният светилищен пирамидален хълм Зайчи връх на Кабиле

image

Еньовден 2022 г. край Еньова могила на фона на планетарния енергиен център – мегалитният светилищен пирамидален хълм Зайчи връх на Кабиле

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!  










Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
25.06.2022 04:33
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. panazea - Честит Еньовден !
25.06.2022 13:19
Много сте хубави !
Бъдете все така лъчезарни и щастливи !
цитирай
3. bezistena - Амин!
25.06.2022 15:36
panazea написа:
Много сте хубави !
Бъдете все така лъчезарни и щастливи !


С благодарност за сърдечните лъчезарни думи и пожелания!

Хубави сме защото сме от Тях и сме се познали!

ХУБАВИ СМЕ защото сме от=защото сме от Бох Иса и Богиня Ма (Майка)

Всички от Техния Божествен род, от който си и ти Тони, сме хубави!

ТОНИ=ТИОН=Дион=Диана

ПАНАЦЕЯ=ПАНАТСЕЯ=Богиня Диана и Иса –
сакралната формула и тайна на универсалното лекарство, даряващо безсмъртие и Вечен живот във вечна младост!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676264
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!