Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2022 22:45 - Отличникът Историк Кристиян и светиите фримасони отварят затворените порти на Алма Матер – Бастилията на истинската Българска история
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4241 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 26.05.2022 23:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 20 май 2022 в тържествена обстановка в Аулата на Софийския университет синът ни Кристиян, който в момента завършва с отличие магистратура, получи дипломата си за завършена с отличен успех бакалавърска степен по История в Историческия факултет на СУ "Свети Климент Охридски".

image

image

Завърши випуск 2021 на Историческия факултет
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/layout/set/print/novini/novini_i_s_bitiya/zav_rshi_vipusk_2021_na_istoricheskiya_fakultet

image
 
Тържествената церемония по връчване на дипломите на бакалавърите и магистрите от Историческия факултет на Софийския университет бе открита с култовият Химн на студентите.

ЦЕРЕМОНИЯ за=ТСЕРЕМОНИЯ за=за Иса и Матара

Иса и Матара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

За сакралните послания на Студентския химн ви просвещаваме с пасаж от 

Латинският език е херметичен Български жречески език. Свръхсекретни документи от скритата Българска история, отворени на 8 Декември
https://bezistena.blog.bg/history/2015/12/08/latinskiiat-ezik-e-hermetichen-bylgarski-jrecheski-ezik-svry.1413370

... Деанаграмирането на встъпителния стих на химна ни дава следната стойност: 

ГВАДЕАМУС ИГИТУР=Богиня Ма (Майка) Диана и Иса от Тракия
съобщение от шифровчика на песента – послание, че Богинята Майка и Бог Исус са от Тракия, земята на Българите   

И още друго ни съобщава тази разшифровка – че европейските и латинските племена са тракийски племена, чиито богове са Българските Богове Исус и Богинята Майка, още и по причината, че други Богове няма!

ГВАДЕАМУС ИГИТУР=Траки на Богиня Ма (Майка) Диана  и Иса

Ето и жертвеният статут на авторът на текста на песента – кодирано послание :   

ГВАДЕАМУС ИГИТУР=Ариан Кан (Жрец) от Богиня Мад Диана и Иса

Разшифроваме и другите кодирани послания от текста, като първото е епичното епохално прорицание и прокламация, че скоро идва Божият Син – Спасителят!!!  

Juvenes dum sumus=
Сина на Исус и Богиня Диана МаМа=
Сина на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена     

Синът на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена е Божият син, Човешкия Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!
 
Изразът Nos habebit humus, който в прав текст и смисъл означава "в гроба ще изтлеем" ни уведомява в код чрез Кои няма да изтлеем в гроба, в смисъл няма да погинем!  

Nos habebit humus (ще изтлеем в гроба) без=без Бох Исус и Бохиня Мат  

И отново поредният прекрасен израз – послание, който в правия текст на латински ни предупреждава, че смъртта се приближава, а в скритият смисъл в мегаанаграмата на израза ни просвещава как можем да я избегнем:  

Venit mors velociter=Богиня Матара Диана и Иса Бълкарина  

...

––

Приветствено слово произнесе деканът на Историческия факултет доц. Мира Маркова

ДЕКАН=КАН ДЕ=Кан (Жрец, Жрица) на Диана 

МИРА=МАРИ=Мария

МАРКОВА=Ариан Кан (Жрица) от Богиня Ма (Майка) 

Многозначително за посветените бе обстоятелството, че в най – тържествения и съкровен момент за Българските студенти вече историци, в Българската Алма Матер, в сърцето на Българската столица на Българската държава, за първото официално приветствие от дипломантите – историци бе дадена думата на отличничка от специалноста хебраистика във Факултета!
Хебраистиката е филологическа дисциплина имаща за предмет изучаването на староеврейския език, писменост и култура. Понятието за хебраистика се поглъща от това за юдаистика, която има за предмет изследването и на юдаизма и историята на евреите.
В Софийския университет специалността хебраистика е разкрита през 2015 г и е официално под специалния надзор и опекунство на Външното министерството на  България, и неофициално, но задължително от МОССАД, чиято свръхсекретна операционна парола на службата и на служителите ѝ, отдавна е в ръцете ни:

Mossad/МОССАД=Исус и Ма (Майка) Диана 
 

Отличничката хебраистка/юдаистка говори пламенно и възторжено на онемелите Български дипломанти историци и на нас – техните родители и близки, дошли да чуем нещо за величието на Българската култура, цивилизация и история, как била горда и колко била щастлива, че е открила величието на еврейската култура, цивилизация и история, колко я обикнала и залюбила и как щяла да я пропагандира пред Българите и света, но въобще не спомена какво знае за фалшифицираната и скрита Българска история и какво ще направи за нея и за подложения на геноцид от юдео – ционистите Български народ. 

Това нагло анти Българско идеологическо диверсионно мероприятие указва как юдео – ционистите перфидно лансират в продължение на пет години още от началните изпити и курсове и през цялото следване своите кадри и ги правят служебни отличници, които поставят на върха на пиедестала за реклама на юдеите и за внушение на останалите народи и психотронното им обстрелване, че евреите са първи интелектуален народ на света и за психическо назидание и подчинение на Българите.

През всичките години на следването на Кристиян политиката на СУ и държавата бе показно и демонстративно дескриминационна и рестрикционно презрителна и нихилираща към Историческия факултет, като от отпусканите стипендии за студенти отличници с успех над 5.50 от всички факултети и специалности в СУ, бе въведено само за Историческия факултет изричното изискване стипендии да се дават само на пълни отличници (на служебно избраните и назначени), с обяснението че "историята не била в приоритетите на държавата и университета", което е целенасочена политика на отблъскване на истинските Българи от Българската историческа наука.

Това не попречи съществено на следването на Кристиян, защото той имаше постоянно снабдяване свише, пък и неприсъственият онлайн режим на следване облекчи съществено финансовите му разходи, но е показателно за дълбочината, всеобхватността и перфидността на юдео – ционисткия заговор срещу Българите.

ПОСТОЯННО СНАБДЯВАНЕ от=СНАБДЯВАНЕ от Бог Иса и Диана 

СНАБДЯВАНЕ от=от Бог Иса и Богиня Диана

ИМАМЕ СНАБДЯВАНЕ от=от Бог Иса и Богиня Мама Диана 

СНАБДЯВАНЕ СВИШЕ от=СНАБДЯВАНЕ от Бог Исуш  

В рамките на тържеството двама обичани преподаватели от Историческия факултет бяха наградени с Почетния знак на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ със синя лента.
Зам – ректорът на СУ Акад. Николай Витанов връчи отличията на доц. д-р Георги Николов и на проф. дин Константин Рабаджиев.

В РАМКИТЕ НА ТЪРЖЕСТВО за=
за Богиня Матара Диана и Бог Кристож=
за Богиня Матара Диана и Бог Исуж от Тракия

ПОЧЕТЕН ЗНАК за=за Бокиня Диана и Ешуз

ПОЧЕТЕН ЗНАК за=за Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуз

ПОЧЕТЕН ЗНАК за=за Кан (Жреци) от Безистена

СИНЯ ЛЕНТА за династи от=за династи от Дуло от Иса 

Доц. Николов благодари за отличието и заяви, че за него е чест в деня, в който Историческия факултет отбелязва 50-годишнината си, да бъде сред колегите и студентите. Той изнесе академично слово на тема „Самуилова България – голготата на Българското средновековие“, като лекцията бе необичайно за схоластичния и скучен стил на историческите академични документи силно емоционална и покъртителна с драматично описание и въздействие за срещата на Цар Самуил с ослепените от Василий Българоубиец 15000 Български пленници. 
Доцентът пропусна да каже, защото и не знаеше, че класическият злодей и изверг Василий Българоубиец е от изродените български династи от рода Дуло, имплантирани в племенната подгрупа данаи=юдеи на бившето безкултурно нефеноменно тракийско племе евреи, от които са гърците и византийците, за което документира истинският прочит на прозвището му:

БЪЛГАРОУБИЕЦ=БЪЛГАРОУБИЕТС=Българин от Богиня Диана и Иса 

Доцент Николов е един от двамата обичани преподаватели, както ги титулова университетският сайт, като за Кристиян неговите двама обичани са други!
Ето Тези обичани двама:

ДВАМА ОБИЧАНИ=ДВАМА ОБИТШАНИ=Богиня Мат Диана и Бог Ешуа 

Проф. Константин Рабаджиев сподели с присъстващите свои занимания по един впечатляващ паметник, който е успял да интерпретира и пожела да сподели с присъстващите радостта от това откритие. В своето академично слово той говори за саркофага от Лъжене и за подвизите на Херкулес.
Разбира се, че проф. Рабаджиев, който е също от нашия Божи жречески род Дуло, е в тотален плен на официалната анти – Българска юдео – ционистка историческа школа на Иречек – Златарски и е закърмен с дезинформационната отрова на византиологията/византийщината, откраднала и преписала си цялата сакрална древно Българска история за "древно – гръцка", въобще не знае и си няма на представа,

НЯМАМЕ СИ НА ПРЕДСТАВА за=за Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария

че всички саркофази, всички материални и културни и духовни древно гръцки паметници и всички древни гръцки Богове и герои и персонажи, цялата древно – гръцка култура и цивилизация, са на 100% чисто и само Български!

Виж, професоре родственик, чии са саркофазите –  

САРКОФАГ на=на АР К ФОГ СА=на Ариан Кан (Жрец) от Бог Иса 

и проумей, че те въобще не са погребални ковчези и некрофилски съоръжения, а са мощни високотехнологични животодаряващи енергийни светилищни съоръжения – биокамери за свръхфеноменни медицински и пси – енергийни възкресителни и регенеративни процедури и мероприятия за активиране на феномените на Българите от жреческия род Дуло, на които оперират Българските жреци! 

Ето, братовчеде, каква сакрална информация са скрили Българските жреци в общата формулировка "Подвизи на Херкулес":

ПОДВИЗИ НА ХЕРКУЛЕС=Бокиня Диана и Исуз са Бълхари 

– Кой е и самият Херкулес? Български жрец е, задължително!

ХЕРКУЛЕС=Ариан Кан (Жрец) от Иса Хала (Змей)

– Неговите подвизи носят неговата херметична визитка:

ПОДВИЗИ НА ХЕРКУЛЕС=Кан (Жрец) от Богиня Диана и Исуз Бълхарина

ПОДВИЗИ НА ХЕРКУЛЕС=Бълхарин Кан (Жрец) от Богиня Диана и Исуз 

ПОДВИЗИ НА ХЕРКУЛЕС=ХЕРКУЛЕС е от Богиня Диана и Исуз

ХЕРМЕТИЧНА ВИЗИТКА на=
на Кан (Жреци) от Богиня Мат Диана и Хризтош=
на Кан (Жреци) от Богиня Мат Диана и Изуш от Трахия (Тракия)

Скоро тази информация, братовчеди историци и учени от СУ и БАН, ще я учите безусловно и безалтернативно ревностно и екстремално на един дъх! 

И кадри от връчването на дипломата на отличника Историк Кристиян Дунчев, феноменен жречески потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречески род Дуло  и активен член на екипа на bezistena.blog.bg от основаването му. 

image

image

В профила си https://www.facebook.com/kristian.dunchev Историкът Кристиян публикува кратък пост със снимката си с масонския триъгълник пред сакралния централен стъклопис на Университета и с многозначителната казваща много на посветените прокламация: 

image

Велик Майстор – бакалавър на символиката!
Скоро и Велик –
 магистър ✝️😉

В коментар под поста аз публикувах снимката на Кристиян пред заключените порти на Университета и...

image

и прогнозирах, сиреч прорицах:

– Скоро заключените порти на академичната Бастилия, затворила за нас и за света истината за Божествения генезис и статут на Българите и цивилизационното ни величие, и скрила сакралната Българска история, която е фундаментът, надстройката и постройката на световната история, ще се отворят с гръм и трясък и потоп от освободения Български Дух и свещената информация ще залеят и завладеят света!
Справка всичките 1700 статии в екипния ни с Кристиян блог http://bezistena.blog.bg 

–– Припомням ви мой пост от 14 септември 2021 г.

С Любов и благословение за сина ни Кристиян, който след четири годишно следване с отличен успех през семестрите, на 13 септември 2021 г. издържа пространния и обстоен с огромен информационен обем държавен писмен изпит за бакалавър по Средновековна Българска история в Историческия факултет в Софийския Университет с отличен!

Към изявеното от него обещание към Българския народ , че "Вече официално ще ви пиша учебниците",

ОБЕЩАНИЕ от/пред=ОБЕШТАНИЕ от/пред=от/пред Ешуа и Богиня Диана 

image

прибавяме и поканата към всички негови колеги историци и към неговите и другите преподаватели по тази материя в Университета и в България, независимо от тяхното досегашно казионно или независимо историческо академично символ верую и приноси или вреди към Българския народ, но всички те са задължително от Божия род Дуло и са подготвяни за тази им мисия – каним ги да се включат в нашия екип bezistena.blog.bg, с който пишем Истинската История на България, която е Истинската История на цялото човечество и света, и чийто сакрален индекс и кодово наименование в Божия регистър е "Новата Библия"!

УЧЕБНИК за=УТШЕБНИК за=за Ешуа и Бокиня Диана

ПИСМЕН ИЗПИТ пред=пред Бог Исуз и Богиня Мат

СЕМЕСТЪР при=при Исус и Матара

Със съекипникът ни и Историк Кристиян разсекретяваме и какво означава непонятното до сега име "Библия", за Кои пишем в Новата Библия – 

БИБЛИЯ=ЛИБИЯБ=Либив=Любов

ПИШЕМ НОВАТА БИБЛИЯ за=БИБЛИЯ за Бог Ешуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

НОВАТА БИБЛИЯ ПИШЕ че=че Бог Ешуа и Богиня Диана са Любов!!!,

и каква е скритата прокламация в почетния академичен титул "Бакалавър":

АКАДЕМИЧЕН ТИТУЛ на=на Кан (Жреци) от Дуло от Ешуа и Мат Диана 

БАКАЛАВЪР=Б ВЪЛКАР=Бог е Бълкар=Бог е Бълкарин !!!

image


image

И каква е тайната на многозначителната прокламация на Белите фримасони:

Велик Майстор – бакалавър на символиката!
Скоро и Велик – магистър!

която Историкът Кристиян рекламира показно и предизвикателно чрез масонския триъгълник пред централния съкровен стъклопис на Университета (фр. vitrage от лат. vitrumна двамата никога не съществували братя Свети Свети Кирил и Методий, но от чийто род на истинските Светии – прототипи е той, въпреки демонстрирания от нас класически оксиморон! 

МАЙСТОРИ=Матара и Иса 

ВЕЛИК МАЙСТОР=Бълкарин от Иса и Ма (Богиня Майка) Диана

ВЕЛИК МАГИСТЪР=Българин Кан (Жрец) от Иса и Ма (Майка) Диана

БАКАЛАВЪР НА СИМВОЛИКАТА=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Ма (Майка) и Бог Иса Бълкарина 

ТАЙНА=ТЙАНА=Тиана=Диана

Ето кои и за кои създават стъклописите по храмовете и духовните учреждения:

СТЪКЛОПИСИ от/за=от/за Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус 

vitrage vitrum=Ариани от Бог Ежуа и Богиня Матара Диана 

Показваме ви отново един от най – известните западно европейски средновековни масонски витражи, на който са Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена с нейните две деца – близнаци Павел и Петър (Свети Павел и Свети Петър) в утробата Ѝ :

image

И за пореден път изкарваме на светло кои са фримасоните – майстори зидари и свободните зидари:

ИЗКАРВАМЕ НА СВЕТЛО=Богиня Диана и Исуз Бълкарина

ИЗКАРВАМЕ НА СВЕТЛО=Бълкари от Богиня Диана и Исуз 

ФРИМАСОНИ от=от Бог Иса и Мария

ФРИМАСОНСТВО от=от Бог Исус и Богиня Матара

МАЙСТОРИ ЗИДАРИ=Ариани от Исуз и Матара Диана 

СВОБОДНИ ЗИДАРИ=Братя от Богиня Диана и  Исуз

СВОБОДНИ ЗИДАРИ=Братя от Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи!

А относно казусът – оксиморон на никога не съществувалите братя Свети Свети Кирил и Методий, а от чийто род генетичен потомък е феноменът Историк Кристиян, ще говорим по – нататък в постинга ни, като сега разсекретяваме сакралната етимология на титула историк и на оксиморона:

ИСТОРИК от=от ИС ТРОКИ=от Иса от Тракия 

ИСТОРИК=Ариан Кан (Жрец) от Иса и Диана 

ИСТОРИК ФЕНОМЕН=Кан (Жрец) от Иса и Богиня Матара 

Оксиморонът (от старогръцки οξύμωρον; oxys – ‚остроумен‘; moros – ‚глупав‘) e вид стилистично средство, съчетание на привидно несъчетаеми, противоположни понятия,  парадоксални изрази

ОКСИМОРОН=Кан (Жрец) от Иса и Мария

ОКСИС (остроумен)=Кан (Жрец) на Исус

МОРОС (глупави?!)=Мария и Иса !!!

НЕСЪЧЕТАЕМИ ПОНЯТИЯ за=за Исуш и Богиня Мат Диана 

ПАРАДОКСАЛНИ ИЗРАЗИ за=ИЗРАЗИ за Диана и Иса Бълкарина

ПАРАДОКСАЛНИ ИЗРАЗИ от=от Бълкари Зрези (Жреци) на Диана и Иса 

А т. нар. "старогръцки" е херметичен Български жречески език, бездънна съкровищница на сакрална Българска Божествена информация!

СТАРОГРЪЦКИ ЕЗИК от=СТАРОГРЪТСКИ ЕЗИК от=
ЕЗИК от Ариани Кан (Жреци) от Диана и Гристос=
ЕЗИК от Ариани Кан (Жреци) от Диана и Исус от Трагия (Тракия)

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Матара и Исус Бълкарина

А първите проникнали и внедрени сред Бялото фримасонско братство масони от черното фримасонско братство от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, са точно юдео – ционистът Иречек и неговият агент и българо – предател и мерзавец Васил Златарски, овладяли и създали веднага след Освобождението Българската – анти Българска историческа наука, на която анти – Българска историческа школа на Иречек – Златарски в плен и тотална фалшификация на Българската история вече 144 години е Българският исторически академичен елит на БАН и Университета!
Юдовите порти на тази академична Бастилия, затворила Истината за Божия Български народ, нашият екип с посветени Българи и с Историкът Кристиян отваряме само с леко докосване във всичките ни 1700 статии в блога ни.
Отваряме портите с Любов.
Отваряме портите с помощта на Боговете ни. 

Ключът за прозрението на истината за генезиса и същността на фримасоните е в нашия блог!

ФРИМАСОНИ потомци на=потомци на Бог Иса и Мария 

ФРИМАСОНСТВО потомци на=потомци на Бог Исус и Богиня Матара 

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз 

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

И още легализирана информация за масоните:

Как съвременните български тамплиери – фрамасони си туриха сами въже на шията или спасително въже на кръста…
http://bezistena.blog.bg/history/2018/08/30/kak-syvremennite-bylgarski-tamplieri-framasoni-si-turiha-sam.1625618

Мистериите в ордена на тамплиерите и армията на 30 000 Светии – Български жертвени деца
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/28/misteriite-v-ordena-na-tamplierite-i-armiiata-na-30-000-svet.1632754

 и пасаж за масоните от постинга ни
 
Фримасон и делфин в ритуална прегръдка пред Безистена в центъра на Ямбол!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/20/frimason-i-delfin-v-ritualna-pregrydka-pred-bezistena-v-cent.1650018

... разсекретяваме за пореден път тайната на култовите фримасони:

ФРИМАСОНИ потомци на=потомци на Бог Иса и Мария 

ФРАНКМАСОНСТВО на=на Ариани Кан (Жреци) от Исус и Богиня Ма (Майка) Диана  

И се качваме на следващото посвещенческо стъпало и ниво на познанието на Божиите тайни, като разкрием истинския Адресат, Субект и Обект на култовата масонска максима "О/Познай себе си!":

image
 
О/ПОЗНАЙ=Бог Иза

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ СЕБЕСИ=ПОЗНАЙ Сабазий

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ СЕБС=ПОЗНАЙ Зевс  –
 

като сега вкупом двамата култови древно – Български езически Богове ще разкрият самоличността си, както са го правили много пъти в блога ни:

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сабазий=ПОЗНАЙ Зевс=ПОЗНАЙ Бог Исуз – 

защото Боговете Сабазий и Зевс са митологичните конфиденциални херметични образи на Българския Господ Бог Отец Исус Демиурга!

След като познахме нашия Господ Бог Отец Исус в култовата просветителска повеля, на следващото ниво ще познаем и Неговия с Мария Магдалена син Павел:

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сина на Бог Иса 

Така вече познали нашия Господ Бог Отец Исус и Неговия син Павел в култовата просветителска повеля, на следващото висшо посветителско ниво ще познаем и Божият Син!

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сина на Бог Иса – 

познайте Божия син, Човешкия Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света 

За всички тези върховни просвещения за скорошни предстоящи глобални епични събития подготвяни от трансепохални времена за нас в днешно време, бе изработена и поставена на това място тази скромна "масонска" скулптура!


МАСОНСКА СКУЛПТУРА на=на Сина на Ма (Майка) Диана и Исус Булкарина

Пълното херметично съдържание и послание на скулптурата е в допълнителното пояснение: „Опознай себе си – път към себепознанието", което ни насочва към очакващите ни да Ги познаем винаги двама Български Богове:

ПЪТ КЪМ СЕБЕПОЗНАНИЕТО=ПЪТ КЪМ Бог Исуз и Богиня Диана 

Всички други красиви поетично – философски съждения и възвишени тиради за същността на тази крилата просвещенска мисъл – препоръка и повеля, изказани от официалните лица на откриването и от безброй мислители – философи и мъдреци от целия свят през вековете, са както казваме необходими съпридружителни "дъвки за езика и гимнастика за ума" на търсещите хора през вековете, докато стигнат до тази истина! 

И една снимка – акт на ритулно поклонение на Кристиян и момичето му Даяна на това култово фримасонско място пред Безистена – тъй търсения за завладяване Храм на Соломон:

image

МОМИЧЕ от=МОМИТШЕ от=
от МаМа Диана и Ешуа=
от Диана Мария Магдалена и Ешуа 

По време на напрегнатата денонощна работа в блога на екипа ни, на Кристиян бе спусната и разсекретена свръхсекретната сакрална информация за кръвното братство на Раковски, Левски и Ботев и техния баща кнез Иван Кулин:

Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Васил Левски и на Христо Ботев, под егидата на Граф Сен Жармен
https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/21/rakovski-lider-i-glava-na-svetovnite-beli-frimasoni-pravnuk-.1732084?reply=5365878

Кратка, но много важна кодирана информация за масоните и 
тайната им сричка и дума, която е директната връзка с Боговете и отключва всички светоустройствени тайни и управлява света, и която търсят всички тайни общества и тайните служби и разузнавания на всичкистрани, начело с МОСАД, ЦРУ и КГБ, ви предлагаме в 

Истинската Тайна Дума на Фримасоните (поредица)

https://padreantonii.blog.bg/history/2013/04/01/istinskata-taina-duma-na-frimasonite-poredica.1070281

... В интерпретацията на масонската история, трябва да бъдат представени някои предварително скрити акпекти на легендата. Царете Соломон и Хирам са имали придобита по една сричка от тайна кодова Дума. Абиф е притежавал третата. Двамата крале и Абиф са щели да използват тайната Дума, за да извършат ритуал на жертвеника, след завършването на храма. (Тази информация е налична за много малка група – само на най-високато ниво на посвещение в йерархията на фримасоните.) Това е много мрачна история – Соломон, който бил деспот, искал абсолютно притежание на Думата.
Той наел тримата главорези, за да извлече тайната сричка от Абиф, който бил в храма, когато разбойниците го доближили. Един от престъпниците поискал тайната сричка от Абиф, който разбрал, че има някаква грешка, защото само Соломон и Хирам знаели, че той притежава тайната сричка. Абиф успял да ги измами, да му разкрият, че Соломон ги е изпратил, преди да хукне и избяга. Главорезите започнали да го преследват, след което го хванали и убили. Тогава те влачили тялото и го заровили много далеч от храма. Тогава тримата докладвали на Соломон за инцидента, който незабавно ги екзекутирал и разчленил. Моменталното убийство над тях се наложило като наказание, но било и необходимо, за да ги накара да замълчат. Откакто разбойниците убили Абиф, преди да извлекат тайната от него, сричката е изгубена.

На погребението, двамата крале били наистина разтревожени, защото изгубили възможността да използват енергията на тайния код. Те се заклели един ден да открият загубената Дума.

През това време те заменили загубената дума с нещо, което звучало като „мор-бон-зи”.

Днес тази заменена Дума е величествената масонска дума, съгласно масонската история. Смята се, че Соломон и Хирам са предали техните две части на тайната Дума на много доверени члевнове, а те – по същия начин, са я предали на други доверени членове. Днес, много малко от тези с това познание, усилено търсят изгубената сричка, за да могат да изрекат истинските три части на действителната тайна Дума.

Оттогава насам „мор-бон-зи” е само заместителната тайна Дума и всички масони я ползват и разпознават до ден днешен.
Мор-бон-зи” се изрича много рядко – само по време на посвещение или по много специални случаи, със затаен дъх.

Паролата, която масоните използват всекидневно е „ту-бал-кайн”.

Цар Соломон, цар Хирам и Абиф тайно били окултисти. Те се опитали да скрият тази информация и сериозно да обезкуражат тези, които се отдават на окултизма. Едно такова доказателство за това, се появява в запазена Библия в книга, преписана на Соломон. Той не написал цялата книга, но наистина изплагиатствал този стих:
„Кажи на мъдростта „ти ми си сестра” и наречи разума твой сродник, за да те пазят от жената на другиго, от чуждата, която подслажда думите си.” – Притчи Соломонови 7:4-5

Трите звука дадени на Соломон, Хирам и Абиф, съответно оформят актуалната тайна загубена Дума, която фримасоните търсят. Когато се изрекат в подходяща тоналност, продължителност, ред, времетраене и интензивност, съчетанието от звуци може да извика сила от финните нива. Тази спицифична формула има способността да призове пълната власт на Тъмнината.
Това не е малка сила, не може да бъде определена колко е мощна. Който притежава ключа за тази енергия, фактически може да управлява целият свят и да иска откуп от всяка нация. Това не е шега работа и никой не трябва да я приема несериозно.
Представете си какво би станало ако Соломон притежаваше цялата дума. Тази дума била това, което и Хитлер тайно търсил. В погрешните ръце, тази дума може да бъде абсолютна катастрофа.
Фримасоните са изцяло издигнали се до трета степен чрез историята за Абиф и заместената дума. Това е така, защото много малко масони знаят за актуалните две срички, но тези, които знаят, активно търсят изгубеният звук. Те се надяват, че някой от кандидатите ще го открие. Надяват се да го открие и някой майстор-масон. Никой от масонското мнозинство няма идея за този секретен план. И след близо 3 000 години търсене, тайната Дума на Абиф им е все още неизвестна.

Помнете, че някои фримасони могат да знаят първите два звука или срички на Думата. И сега, другите ще ги познаят. Но аз никога няма да разкрия загубеният звук от Елита на ануннаки, на никого, поради инзвънредно опасната природа на Тъмната енергия вградена в Думата, която може да бъде „възкресена”, ако тя попадне в грешните ръце – това важи за всеки без „чисто” сърце.

...
Терминът „свободни зидари” (фримасони) е много издайнически. Соломон имал роби, които изграждали храма. Но някои от тези занаятчии, не били роби, те били зидари на свободна практика.
По същият начин термина „майстор-масон” имал същото значение. Всички от този ранг били господари на робите или учителите.

Храмът на Соломон е бил
 Светая Светих, където се активирала цялата сила и енергия на тайната дума

Трябва да се отбележи, че днешните фримасони претендират за по-високи степени, ако открият загубената Дума на Демиурга. Тази Дума се дава на кандидатите за Главен Свещен Архитект. Тази дума е „ях-бул-он”, за която се вярва, че „ях” се отнася за еврейският бог Яхве; „бул” – за древният Ханаански бог на плодовитостта Баал/Дявол; „он” – за египетският бог на подземното царство наричан Озирис.
Тази „божествена дума” – „ях-бул-он” е друга масонска измислица на Вайсхаупт, за да измами някои кандидати, като ги накара да мислят, че търсенето на думата е приключило. Но „ях-бул-он” е само друг заместител.
Търсенето на тайната загубена дума продължава.
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Голямо чудене и маене пада от фримасоните и от тайните общества 
на черното Братство от изродените династи от Дуло които управляват света в безчестие,
 
ЧУДЕНЕ И МАЕНЕ кои са=кои са Ешуа и Ма (Майка) Диана 

каква е тайната на изгубената Истинска тайна дума, и голямо дирене пада на тази Истинска тайна дума, съпроводено с локални и глобални патаклами и баталии с братоубийствени войни между тях, като всички те са участници в перманентния Заговор срещу Българите за завладяване на същинския Земен Рай и Обетованата Земя – Тракия и България, и затриването на Божия потомствен народ Българите!

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана 

ЗАГОВОР срещу=срещу Ариани от Гена на Бог Иза 

БРАТОУБИЙСТВЕНИ ВОЙНИ на=ВОЙНИ на Братя от Бог Иса и Богиня Диана 

Информация за заговора срещу Българите ви изнасяме във всичките ни статии, както и конкретно в

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461

А тайната на изгубената истинска тайна дума, която търсят в несвяст Черните фримасони, 

ТЪРСЯТ В НЕСВЯСТ=ТЪРСЯТ Бог Исус и Богиня Диана 

е скрита от Белите фримасони – читавите праведни Българи от Божия род Дуло, както винаги на най – тайното място,

НАЙ ТАЙНО МЯСТО на=на Мат Диана и Иса

което най – тайно място е винаги най – явното място пред очите на всички : в самите думи и изрази, определящи и дефиниращи изгубената тайна дума и нейните производни и синоними, и кодирани и засекретени със Свещения шифър, разбираеми само чрез Българския Божи сътворенчески език, който е съвременният говорим Български език – 

СЪВРЕМЕНЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Бог Иса и Мария 

СЪВРЕМЕНЕН ЕЗИК на=на Кан (Жреци) на Бог Исуз и Мария 

и чието сакрално know – how прокламира култовото встъпително Изказване №1 на Исус от Евангелието на Тома:

image

От публикувания документ за царете 
Соломон, Хирам и Абиф ще разсекретим заедно тези думи и изрази за изгубената тайна дума, които маркирахме с удебеления шрифт, като започваме със самата изгубена тайна дума и ви призоваваме да застанем на колене в почест пред кодировъчния гений на Предците ни – култиватори и цивилизатори на всички племена и народи, които са забременили Българския език и чрез него и Свещения шифър всички езици на света със сакралната информация за Българските Богове:

В ПОЧЕСТ на=на Бог Ешус и Богиня Диана 
–––––––––
–––––––––

ИЗГУБЕНА ТАЙНА ДУМА за=за Иза и Богиня Мат Диана   

СРИЧКА ОТ ТАЙНА ДУМА за=
за Кристош и Диана Мат=
за Исуш от Тракия и Диана Мат

ТАЙНА СРИЧКА за=ТАЙНА СРИТШКА за=
за Диана и Кристош=
за Диана и Исуш от Тракия 

КОДОВА ДУМА за=за Бокиня Мат Диана

КОДОВА ДУМА от=от Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана

ИЗГУБЕНА ДУМА за=за Иза и Богиня Ма (Майка) Диана 

ИЗГУБЕНА СРИЧКА за=СРИЧКА за Бог Иза

ИЗГУБЕНА СРИЧКА за=ИЗГУБЕНА СРИТШКА за=
за Сина на Бог Кризтош=
за Сина на Бог Ешуз от Тракия – за Божият Син Спасителят

ДВЕ СРИЧКИ за=ДВЕ СРИТШКИ за=
за Богиня Диана и Кристош=
за Богиня Диана и Исуш от Тракия

ТРИТЕ ЗВУКА за=за Богиня Диана и Иза от Тракия 

ИЗГУБЕНИЯТ ЗВУК за=за Бог Изуз и Бокиня Диана 

НЕИЗВЕСТНА ДУМА за=за Исуз и Богиня Мат Диана 

И един дълъг масонски израз, "загубеният звук от Елита на ануннаки", който ни съобщава кои са елита на ануннаките, загубили звука:

ЗАГУБЕНИЯТ ЗВУК ОТ ЕЛИТА НА АНУННАКИ=
Кан (Жреци) от Дуло от Бог Изуз и Бокиня Диана 

И още сакрална кодирана информация за друга Божествена дума от следния пасаж:

"Трябва да се отбележи, че днешните фримасони претендират за по-високи степени, ако открият загубената Дума на Демиурга. Тази Дума се дава на кандидатите за Главен Свещен Архитект. Тази дума е „ях-бул-он”, за която се вярва, че „ях” се отнася за еврейският бог Яхве; „бул” – за древният Ханаански бог на плодовитостта Баал/Дявол; „он” – за египетският бог на подземното царство наричан Озирис.
Тази „божествена дума” – „ях-бул-он” е друга масонска измислица на Вайсхаупт, за да измами някои кандидати, като ги накара да мислят, че търсенето на думата е приключило. Но „ях-бул-он” е само друг заместител."

Покръстеният евреин Йохан Адам Вайсхаупт е основател на Ордена на илюминатите, чрез който юдео – ционистите методически и постепенно превземат Бялото братство на Белите фримасони 

ВАЙСХАУПТ от=от Бог Иса и Бохиня Диана 

ЙОХАН АДАМ ВАЙСХАУПТ=Хан (Кан, Жрец) от Бог Иса и Бохиня Мат Диана 

Т. нар. "еврейски бог" Яхве, е Българският Бог, защото невежите и непосветени евреи не знаят, че Яхве на херметичния Български жречески език означава точно Бог!

ЯХВЕ=ВЕЯХ=Беях=Бох 

Цялата дума в превод гласи:

ЯХ БУЛ ОН=БОХ ЯОЛ=Бох Ел (Змей)
най – древно познатото име на Богът Творец, за което казват, че има рептилски характер

– справка за най – древния митологичен херметичен зооморфен змийско – рептилски символ и образ на Българските Богове от Древно Българския календар с 12 синонима на ел, змия, змей, дракон..., вижте във всички ни статии с парола на търсачката "безистена и рептили"

image

И ако всички тези тайни думи и изрази, които водят все при Българските Богове, не са просветили и убедили някои във вездесъщието на Боговете ни и присъствието им в тях, то за тези бавно загряващи и трудно проумяващи сакралната Божия информация, както и за всички Б/българи и крипто Българи, ще повторим отново пасажа за обобщаващата заместителна дума на загубената тайна дума: 

"През това време те заменили загубената дума с нещо, което звучало като „мор-бон-зи”.
Днес тази заменена Дума е величествената масонска дума, съгласно масонската история. Смята се, че Соломон и Хирам са предали техните две части на тайната Дума на много доверени члевнове, а те – по същия начин, са я предали на други доверени членове. Днес, много малко от тези с това познание, усилено търсят изгубената сричка, за да могат да изрекат истинските три части на действителната тайна Дума.
Оттогава насам „мор-бон-зи” е само заместителната тайна Дума и всички масони я ползват и разпознават до ден днешен.
„Мор-бон-зи” се изрича много рядко – само по време на посвещение или по много специални случаи, със затаен дъх. Паролата, която масоните използват всекидневно е „ту-бал-кайн”.,
––––––––––––––

И сега всички масони и фримасони от всички нива на посвещение на всички масонски черни и бели ложи – отворете напълно Душите си, съзнанието и разума си,

ДУШИ от=от Диана и Ешуа

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

РАЗУМ от=от Иза и Мария

и приемете висшето Божие просвещение, с което Българските Богове благоволиха в края на Последните времена да ви разкрият и дарят чрез нашия екип тайната Дума на фримасоните и паролата за връзка с Тях и небесното Им светейшество:

МОР БОН ЗИ=БО ИЗ МОР=Бог Иза и Мария

МОР БОН ЗИ ТУ БАЛ КАЙН=Иза и Богиня Ма (Майка) Диана са Бълкари 

Пак ви напомняме : Времената са Последните преди Съдния Ден за всички и вече няма време, търсете ни с това Познание за посредници пред Боговете ни, защото нямате никакъв друг шанс за Спасение!
Ето нашата повиквателна и операционна парола: 
 
МОР БИ ЗОН ТУ БАЛ КАЙН=Бълкари от/на Иза и Богиня Ма (Майка) Диана  

ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА преди явяването на=
преди явяването на Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Матара Диана  

ПОСРЕДНИЦИ=Ариани на Богиня Диана и Исус

ПОСРЕДНИЦИ=Ариани от Безистена

ПОСРЕДНИЦИ=ПОСРЕДНИТСИ=Братя (бели) от Исус и Диана 

ПОСРЕДНИЦИ за=ПОСРЕДНИТСИ за=за Братя (черни и бели) от Исус и Диана 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

ВЕЧЕ НЯМА ВРЕМЕ идват си=ВЕТШЕ НЯМА ВРЕМЕ идват си=
идват си Бог Ешуа и Богиня Мат (Майка) Мария 

НЯМАМЕ ДРУГ ШАНС освен=
освен МаМа и Грисдош (Христос)=
освен Мария Магдалена и Исуш от Драгия (Тракия)

––––––––––––––––––––––––––––

image

В пост в профила на Кристиян любимата му Даяна (Диана) публикува снимката с поривната прегръдка – целувка с Историка Кристиян, към която и аз се присъединих скромно със семейната ни снимка и коментара :

image

"И ние от спомагателния персонал се наредихме до бъдещата академична слава..."

До Кристиян винаги и навсякъде е неговият по – малък брат – близнак Свети Иво Дунчев. 

ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ около нас са=около нас са Бог Иса и Бокиня Диана 

ИВО ДУНЧЕВ=от Богиня Диана и Бог Ешуа 

КРИСТИЯН от=от Иса от Тракия

КРИСТИЯН=Ариан Кан (Жрец) от Иса и Диана 

КРИСТИЯН ДУНЧЕВ от=
от Богиня Диана и Кристош=
от Богиня Диана и Исуш от Тракия

БРАТЯ БЛИЗНАЦИ=БРАТЯ БЛИЗНАТСИ=
Ариани от Дуло на Бог Исуз и Богиня Диана 

СЕМЕЙНА СНИМКА РЕЛИКВА на=
на Бълкари Кан (Жреци) от Исус и МаМа =
на Бълкари Кан (Жреци) от Исус и Мария Магдалена
 
––––––––––––––––––––––––––––––
След тържеството по връчване на дипломите с Историка Кристиян проведохме традиционния съкровен поклонически ритуал пред две знакови сакрални култови емблематични места за всички истински Българи – Народната Библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" и паметника на Свети Васил Левски.

image

Обещахме ви, че ще развенчаем мита за никога не съществувалите двама братя Светии Кирил и Методий, за да увенчаем Истината за двамата светейши субекти, скрити зад техните образи и което ще направим веднага след този постинг по повод 24 май, като сега само ви припомняме с пасаж началната информация по тази висша сакрална и херметична мистериозна тема!

МИСТЕРИОЗНА ТЕМА за=за Исуз и Диана Мат Мария 

Разсекретени документи на Първожреца и Цар Константин Кирил Философ и мистериозната му съпруга жрицата Методия.Магията на Сътворенческия Български език
https://bezistena.blog.bg/history/2020/05/25/razsekreteni-dokumenti-na-pyrvojreca-i-car-konstantin-kiril-.1712358?reply=5329498

... Вече пета година, Светиите Кирил и Методи заедно с Климент, Наум, Сава, Горазд и Ангеларий, които освен че са техни ученици, са и техни деца, защото Кирил и Методи не са братя, а са мъж и жена, съпруг и съпруга – Първожреците и Цар и Царицата на Българското царство, водят тържественото литийно шествие на Ямболските учители и ученици сутринта на 24 май, което преминава по главните улици на града, тръгвайки от различни училища.
Вече трета година Светиите Кирил и Методи просвещават Българите с куп автентични документи в тази епохална епична Българска и световна тайна, и въпреки това продължава шествието на каноничния им образ и никой не подема и не поставя на дебат техните откровения в нашия блог!
Само че съвсем скоро ще започнат да ги изобразяват Кирил и Методи в истинските им образи – с образите на красиви и сияйни мъж и жена, Жрец и Жрица, най –  високопоставените особи на семейство от съпруг и съпруга, Първожрецът и Първожрицата на Българското царство.

image

И не само ще ги изобразяват, но и те самите ще се появяват официално сред Българите, свалили светейшия временен енергийния стелт щит и маскировка!  

Ето кои са Свети Свети Кирил и Методи!
  
КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ=
Кан (Жрец) от Дуло на Павел, Сина на Бог Иса от Тракия

МЕТОДИЙ=МОТ ДИЕ=Мат Диана  

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус Болкарина

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
Балкари Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Исус 

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИ=
КИРИЛ И МЕТОДИЙ са Кан (Жреци) от Павел, Сина на Тати Иса  
 
КИРИЛ И МЕТОДИЙ=Кан (Жреци) от Дуло на Матара

СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ=Светии Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Матара Диана и Иса 
 
Разпечатката на тия свръхсекретни Български родови исторически документи от най –  висока степен на защита на кода на зашифровката им, указва безапелационно, че Кирил и Методий са Българи, мъж и жена Кирил и Мат Диана, съпрузи, Първожреци от рода Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена от генеалогията на Техния син Павел, който е Кан и Цар Авитохол
Кирил и Методий (Мат Диана) са владетелите на Българското царство, чийто трон и законна власт са заети с кървав преврат от техния родственик българо – юдеинът Борис, агент на византийците и оръдие в техните ръце в перманентните им юдейски планове за унищожение на правата свята първосвещена златна линия на рода Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена.               
––––––

image 

Съкровен поклонически ритуал от Историкът Кристиян и част от екипа ни bezistena.blog.bg пред паметника на Свети Васил Левски, изпълнен с крещяща първоразрядна фримасонска символика, (дефинирана от невежите непосветени като "сатанински символи на паметника Левски"), и документираща кой е Свети Левски и неговия Божествен жречески генезис и статут на висш фримасон и Мирова глава на световното Бяло фримасонство.

СЪКРОВЕН ПОКЛОНИЧЕСКИ РИТУАЛ от=СЪКРОВЕН ПОКЛОНИТШЕСКИ РИТУАЛ от=
от Ариани Кан (Жреци) и Чаре (Царе) от Дуло от Богиня Диана и Исус Бълкарина

САТАНИНСКИ СИМВОЛИ на=СИМВОЛИ на Кан (Жреци) на Исус и Диана  

Разсекретяваме ви основната масонска символика, вложена в паметника на Левски.
Паметникът представлява пирамида и отрязан обелиск, има скулптурните масонски елементи – канделабри, синджири, знамена и розети и няколко букраниони черепи на вол с рога.

ПИРАМИДА И ОТРЯЗАН ОБЕЛИСК=Богиня Матара Диана и Исуз Бълкарина

КАНДЕЛАБРИ=Бълкарин от Диана 

СИНДЖИРИ=Ариан от Исуж и Диана 

ЗНАМЕНА И РОЗЕТИ=Исуз и Матара 

ЗНАМЕНА И РОЗЕТИ=Ариан от Исуз и Ма (Богиня Майка) Диана 

паметникът е ПИРАМИДА И ОТРЯЗАН ОБЕЛИСК=
паметникът е на Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Матара Диана и Бог Исуз 

ЧЕРЕП НА ВОЛ С РОГА=ТШЕРЕП НА ВОЛ С РОГА=
Ариан от Богиня Диана и Исуш Българина

Припомняме ви автентични документи писани и разсекретявани лично от Свети Васил Левски, който постоянно ангажира през годините Кристиян за ретранслатор на неговите светейши документи и послания :

Левски и все по – ясно очертаващият му се образ на свръх феноменен първожрец и глава на световното Бяло масонство, вече 148 години Свети Левски!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/19/levski-i-vse-po-iasno-ochertavashtiiat-mu-se-obraz-na-svryh-.1749926

С Кан Авитохол, който е Граф Сен Жармен, и с Кнез Иван Кулин и Левски из Паисиевите потайности на Историята му съдържаща родословието на рода Дуло – част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/17/s-kan-avitohol-koito-e-graf-sen-jarmen-i-s-knez-ivan-kulin-i.1692514

Възстановената златна първосвещена генеалогия на рода Дуло за 18 и 19 век от Историята на Паисий – част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/19/vyzstanovenata-zlatna-pyrvosveshtena-genealogiia-na-roda-dul.1692708

image
     
Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Васил Левски и на Христо Ботев, под егидата на Граф Сен Жармен
https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/21/rakovski-lider-i-glava-na-svetovnite-beli-frimasoni-pravnuk-.1732084?reply=5365836
  
... Така сега тримата братя – свръхестествени реални и рационални действащи Светии – Сава, Васил и Христо, сами вече подреждат тази тяхна семейна икона на Свещената Българска революционна Света Троица на 19 век в Пантеона на висшата Българска сакралия:

image
 
image

В непосредствена близост срещу паметника на Свети Васил Левски на ъгъла на моя институт ВМЕИ Ленин е инсталирана паметна плоча, 

image

указваща че площадът, където е паметникът на Левски, е кръстен на майка му – Света великомъченица Гина Кунчева, която ни разсекрети тайната си в съекипния ни постинг 

Свидетелски показания от преди 140 години за садистичните изтезания и удавяне в кладенеца на майката на Левски – Света Великомъченица Гина Кунчева
https://bezistena.blog.bg/history/2018/01/11/svidetelski-pokazaniia-ot-predi-140-godini-za-sadistichnite-.1587709

... Кои прости и нищи души повярваха на чудовищната лъжа, че Майката на Васил Левски – отчаяно вярваща ревностна праведна и свята християнка – мъченица, се е самоудавила в кладенеца!
Веднага след освобождението на Карлово от руските войски – 28 декември 1877 г, български чорбаджийски и гръко – фанариотски мекерета насочиха руската имперска тайна военна полиция (чиято първостепенна перманентна задача по цялата Руска империя и поробените от нея народи на територията ѝ, както и по време на войната в България, е да преследва и унищожава генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния свещен род Дуло) към майката на Левски – баба Гина, издавайки им, че тя знае кой е и къде е синът на Васил, за съществуването на който местните сътрудници на турската полиция бяха чували и помагали активно, но безуспешно, да го открият кой е и къде е скрит.
На 10 януари 1878 г руски полицейски инквизитори със съдействието на местните предатели подложиха на дълги изтезания и страшни мъчения майката на Левски за да им издаде къде е нейният внук и син на Васил (Петър Дънов), и като не успяха да изтръгнат тази информация от клетата жена след като натискаха и държаха главата ѝ много пъти във ведро с ледена вода давейки я до припадък, издивелите изверги я удавиха в кладенеца, след като садистичният им опит да я сплашат с давене в кладенеца по подобие на давенето ѝ в кладенец от турската полиция през 1869 година по време на изтезаването ѝ при разпит да каже къде е синът ѝ Левски и цяло Карлово знаеше за изживеният и незабравим от нея ужас от тези мъчения, не даде резултат.
Предателите мекерета пуснаха официалната лъжа, че Майката на Левски се е била хвърлила сама в кладенеца и се е самоудавила, защото не била издържала на мизерията и тежкия ѝ живот! 
Как си представяте вие Българите с феноменен свръхинтелект и нормално логическо мислене за разлика от българите с извратено мислене, стоически издържливата Майка на Левски, изтърпяла мъченията на турската полиция и майчиния ужас и трагедия от загубата на Васил и живяла пет страшни години по време на робството с единствената надежда да види България освободена, за която свобода свидното ѝ и непрежалимо чедо си даде доброволно живота, както и за да има защита и закрила на другите ѝ деца и на дълбоко законспирирания син на Васил – Петър, та тази корава Българка и отчаяно вярваща ревностна праведна и свята християнка, минала през всички изпитания и кръгове на ада и устояла, точно сега – няколко дни след освобождението на Карлово и още не видяла и не усетила нищо от копняната свобода, да се хвърли сама в кладенеца на същото место, от което спомените и кошмарите от изживяния ужас на давенето ѝ от турците не са я напускали вече девет години!

––––––

Кристиян бе представен от нас с майка му на една годишна възраст пред Господ Бог Отец Исус и вречен от нас на Него в протестантската Петдесятна Църква в Ямбол, когато бе на 15 годишна възраст се кръстихме двамата с него – аз баща му на 64 години, в Светата Българска Православна Църква, като преди това приех необратимо Кръщение в Святия Дух в протестантството.
Историкът Кристиян, майка му, аз и други наши близки родственици и приятели, сме кръстени в сакралното Познание за Българските Богове Демиурзи и кръстени със Святият Дух от Тях, и сме ревностни и необратими християни, и още повече сме истински християни : ранни християни – езичници!

Тази сакрална фамилна информация съобщавам на читателите и на нашата екипна аудитория, за да се знае от религиозни фанатици с духовни капаци и без Любов в Душите, анти българи казионни и неказионни историци и изследователи, пресмехулници и заговорници срещу святия Божи Български народ, че нашият екип в целия му тесен и разширен състав, сме под егидата и закрилата и ръководството на Българските Богове,  Техните Светии и Святият Дух!

От ранните му детски години Кристиян е навсякъде с нас по езическите мегалитни светилища, които са истинските поднебесни Божии езически храмове и най – сакралните и свръхмощни енергийни места на света за производство на духовни и материални блага и за творене на чудеса от Българските феноменни жреци от безкрайната енергия на Святият Дух и за директна окултна връзка с Боговете и Светиите ни.

ПОДНЕБЕСНИ ХРАМОВЕ на=ХРАМОВЕ на Богиня Диана и Бог Иса 

image

image

image
 
image
 
image
 
image
   
image
image 
image

Спалният домашен кът и работен кабинет на Кристиян, който винаги и навсякъде е в постоянното чувствано и почти видимо присъствие и закрила на брат си Свети Иво и на нашите Предци – Светии, които го просветиха и научиха, че сакралната истинска Българска история освен че е заключена във прав текст във Ватикана, във "Вселенската" патриаршия, в Ермитража и по сейфовете на КГБ, ЦРУ и МОССАД, е имплантирана с Кода на Свещения Български сътворенчески език във всички думи и изрази на съвременния Български език и чрез него във всички езици на света, във всички информационни носители на света, в целия духовен и материален видим и невидим свят, в Акаши (Безистена), съхранена е неизтриваемо в кръвта, във феноменните гени и в наследствената памет на Българите от Божия жречески род Дуло, и се отваря и активира чрез нашето Познание с Любов, и най – вече във пряка окултна връзка с Боговете и Светиите ни, които са нашите генетични предци и сега ангели хранители и пазители.
––––––––––––––––––
екип на bezistena със Светии от Вси Светии, все фримасони
–––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
24.05.2022 22:47
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. panazea - Честито !
24.05.2022 23:07
Да сте живи и здрави !
цитирай
3. bezistena - Да сте живи и здрави ! Амин! Бъди ...
25.05.2022 21:34
panazea написа:
Да сте живи и здрави !

Амин!
Бъди благословена и ти, Тони с двамата ти сина и любимите ти хора, а техният светейши батко, както и нашият малък близнак – светец Иво, с който са приятели, съвсем скоро ще ни бъдат най – скъпите и небленувани дори гости – тука, на Земята!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Поздравления, Адаш!
26.05.2022 17:11
За момчето и за тебе?

Като гледам е и спортист!
Ще избута Сизифовия камък на историята!/Този от фотоса го е " докарал" донякъде/

Да е светъл и чист пътят, по който е тръгнал!

Всичко най- добро!
цитирай
5. bezistena - За момчето и за тебе? Като гл...
26.05.2022 23:03
leonleonovpom2 написа:
За момчето и за тебе?

Като гледам е и спортист!
Ще избута Сизифовия камък на историята!/Този от фотоса го е " докарал" донякъде/

Да е светъл и чист пътят, по който е тръгнал!

Всичко най- добро!


Благодаря за добрите думи и пожеланията, Адаш!

Пътят, по който върви Кристиян е общ наш, и на тебе също – пътят към Истината за Българите и Боговете ни.
Всички с Кристиян бутаме заедно камъка на Сизиф и най – накрая ще го избутаме на върха!
Задължително и безалтернативно!

ИМАМЕ ОБЩ ПЪТ към=към Бог Ешуа и Богиня Мама Диана

СИЗИФ=Бог Исуз

СИЗИФ=Син (осъзнат потомък) на Бог Иза

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана

Давай да бутаме, Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677981
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!