Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2022 21:34 - Петър Дънов: Българският език е Небесният език, който ще изучават всички народи и човеци по света за да се спасят!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3909 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 17.03.2022 23:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Завихрящите се и ескалиращи страховити глобални събития и процеси в света указват категорично, че настъпи времето за изпълнение на предсказанията на едни от най – големите пророци на 20 век, че съвсем скоро на всички народи и човеци по света ще бъде наложено безалтернативно и безусловно да учат Българския език! 

                                                        НЕБЕСНИЯТ ЕЗИК

Отидоха при Учителя да питат: "Учителю, как да контактуваме с чужденците и по - специално с французите?"

Учителят отговори: "Ще контактувате, когато чужденците и специално французите, научат Български език и четат Словото ми на Български.
Друг начин няма.
Този път те ще учат Български.
Това е решение на Небето.

Българският език в бъдеще ще бъде езикът,
който ще изучават всички народи по света,
за да могат да четат Словото на Бога!


Най- голямото чудо днес е, че Словото на Бога се предава на човешки език и то с Българска реч, с Българско четмо и писмо.
По- голямо чудо от това Българите няма да видят и срещнат нито днес, нито утре, нито во веки веков, защото никога няма да се повтори - както тук на Българска земя така и на Земята.

Това е най - голямото чудо на чудесата на Българската земя, което вие искате да срещнете и да видите. То е между вас и около вас, но вашите уши са задушени, защото вашето съзнание не е будно и в него още не е влязла Светлината на Словото на Великия Учител.
Моето слово не е литература. Моето слово произтича от Първоизвора, то не може да се вмести в обикновения говор.
Днес аз разговарям с Бога и вие възприемате този разговор чрез отражение.
Пред мен не сте само вие, а са всички онези заминали души на цялото човечество, което търси път към истината. Те са по- добри слушатели от вас.
Аз отговарям на вашите въпроси, които ми задавате мълчаливо.
Аз водя разговор с всички представители на Невидимата Школа и с нейните наредени безброй десетки етажи. който са над вас.
Аз изпълних пространството със свойте думи и нито вие, нито светът може да се отърве от тях.
Проучването на Словото трябва да се върши преди всичката друга работа. Време има щом човек става сутрин рано.
Аз съм излязъл от един свят, в който не са стъпвали и не са го виждали. Превеждам от Природата, от самия оригинал.
Аз не повтарям нещата. Това , което съм казал целия свят да ми дадете, не го повтарям.
Някой слушат Словото, но не става никаква промяна с тях.
– Защо?
– Не Го възприемат, не им е дадено. Словото Божие е затворено за лошите духове на Земята. Въпреки това хората ги канят, стават врати за тях.

Моите беседи са построени по законите на музиката и всяка дума произнесена от Мен звучи с определен тон, а цялата лекция представлява вдна велика симфония за умовете на ангелите.
Когато произнеса думата "рекох", тогава Духът на Словото започва да се произнася чрез Моята уста.
Тогава се разбира от всички, че Словото ми е съградено от Божествената Тройца – Божествения Дух, Христовия Дух и Господния Дух.


Беинса Дуно

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Какви кодирани послания ни завеща по – големият син на Свети Васил Левски – Свети Петър Дънов, в тази просветителска превантивна лекция?
Кой е Небесният език, който скоро всички народи ще учат ревностно задължително ?

НЕБЕСНИЯТ ЕЗИК на=ЕЗИК на Бог Иса и Диана

Бог Иса и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

image  

В прав текст Свети Петър Дънов ни съобщава:


"Ще контактувате, когато чужденците и специално французите, научат Български език и четат Словото ми на Български . Друг начин няма. Този път те ще учат Български. Това е решение на Небето. 

Българският език в бъдеще ще бъде езикът,
който ще изучават всички народи по света,
за да могат да четат Словото на Бога!"


И нека светнем на непросветените, за какво им е на народите и на човеците да могат да четат Словото на Бог и какво ще стане като могат да четат Словото на Бог – сиреч тогава чрез Българският език ще започнат да разбират какво им казва Бог!

На друго место Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга прорицават (което означава предават Божиите неотменими планове), че скоро време всички народи ще учат задължително Българския език, защото само чрез него хората ще имат достъп до Бог!

И понеже на невярващите хора както и на повечето и дори на всички вярващи, това прорицание, че хората ще имат достъп до Бог – не им говори нищо в практически план и го отнасят към метафоричната религиозна мистика и духовна реторика, затова в редица наши статии в блога ни Свети Петър Дънов и дъщеря му лично развиха тази тема през последнитте години, като постулираха Божията неотменима повеля, че

"само чрез Свещения Божи сътворенчески език – Българският, и неговият Свещен шифър, хората ще имат достъп до Българските Богове и ще могат да измолват от Тях всяка следваща глътка въздух и всеки миг живот още, живеейки стриктно и безусловно безалтернативно по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира!"


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Пак ви припомняме, че в повечето техни пророчества

всички пророци говорят шифровано!  

Ще разсекретим какво ни съобщават Главните продуценти и организатори на екстремалните глобални планетарни събития и процеси – Българските Богове, в правия екзотеричен текст на пророчествата – кодирани послания на Свети Петър Дънов за Небесния език в тази лекция, и заедно ще извършим ако трябва окултно лингва неутрализиране и трансформиране на евентуалната черна информационна енергетика в положителна с преосвещаване в живото – спасителна и живото – пораждаща информация, като същевременно ще ви просвещаваме и обучаваме в тайните на Божествения Български сътворенчески език, който е единственото и безалтернативно спасително средство в тези Последни времена.

Знаете от нашите документи от блога ни с повече от 1600 просветителски статии и лабораторни експериментални реалити занятия със живото Божие сътворенческо вълшебно Слово, че всички пророчества на големите пророци са задължително в засекретен формат и са зашифровани винаги с единен общ универсален код и език. 

ОБЩ УНИВЕРСАЛЕН КОД от=от Богиня Диана и Исуш Бълкарина

В ЗАСЕКРЕТЕН ФОРМАТ=
Богиня Матара и Бог Кристоз=
Богиня Матара и Бог Исуз от Тракия

Каноничният постулат на херметичната жреческа практика е всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история,

Кодът и езикът на всички пророци по света е Свещеният шифър, защото те всички до един са посветени Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички нефеноменни тракийски племена с които са заселили целия свят, за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници за трансепохалните процеси на еволюционното култивиране и цивилизоване на тракийските племена – сиреч очовечаването им! 

Повечето важни пророчества по принцип са облечени в привидна негативна апокалиптична обвивка на регионално или глобално ниво, която се премахва след правилното не тълкувание, а след точния и прецизен превод 1:1 с инструментариумът на Свещеният шифър, чрез който се разкрива истинското превантивно послание от Боговете ни, ретранслирано чрез техните посредници и ретранслатори на Земята – Българските пророци.      

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария
  
Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие, процес, тема и проблем, които винаги са планирани от Боговете ни и се дават за доброто на човека и хората, но при които винаги има два възможни варианта – на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях, като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни, имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър, и с молитвено прошение към Тях за сбъдване на желания от вас вариант в личен и общочовешки план!
Примерно ако правият текст на пророчеството вещае болест, земетресение, смърт или примерно потоп на Земята и конкретно примерно Америка ще потъне! или България ще бъде залята от морето!, дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни и Техните Светии, кодирани в апокалиптичната терминология, и тогава имате право на избор да ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи! 
Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най–страшните прорицания в най – прекрасни!
 
СМЪРТ=Иса и Матара 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара   

ПОТОП ще залее света=Богиня Диана и Бог ще залеят (завладеят) света 

АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ под=под Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара –

което страшно апокалиптично предупреждение ни съобщава епичната блага радостна вест, че Америка ще попадне в абсолютната власт на Божиите Жреци от Всемирното Земно и Небесно Бяло Братство  

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло на Богиня Диана и Изуш

България ще бъде залята (завладяна) от Българите от Всемирното Бяло Братство от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, Които са последните новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Боговете Демиурзи  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло от Безистена – 

България ще бъде залята (завладяна) от Българите от Всемирното Бяло Братство от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, който феноменен жречески род Дуло е роден, отгледан и селектиран перманентно през епохите на първосътворенческия Божи светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в Божия първопрестолен град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, където ще се състои и дългоочакваното отваряне на енергийните прегради на Време – пространствения континиум и Явяването на Боговете ни!

РАДОСТНА БЛАГА ВЕСТ за=
за Богиня Диана и Отетс Иса Българина=
за Богиня Диана и Отец Иса Българина

Въоръжени с това Познание нека разсекретим кодираните послания на Свети Петър Дънов, вложени в правия екзотеричен текст на пророчествата за Небесния език в тази лекция: 

"Словото ми е съградено от Божествената Троица - Божествения Дух, Христовия Дух и Господния Дух."


БОЖЕСТВЕНАТА ТРОИЦА=Три Деца на Бог Исуж и Богиня Диана

image

Божествената троица са трите новоепохални деца на Господ Бог Отец Исус и Богиня Диана Мария Магдалена – каката Синтия и близнаците Павел и Петър – инфо за тях в блога ни с парола "безистена и децата на Исус", както и в постинга


Трите деца на Исус и Мария Магдалена, родени в България, са Светата Троица – висшата тайна и новоепохална сакралия на Българите

https://bezistena.blog.bg/history/2014/12/25/trite-deca-na-isus-i-mariia-magdalena-rodeni-v-bylgariia-sa-.1325504 

image

image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 

Трите деца на Исус и Мария Магдалена
https://www.youtube.com/watch?v=yUa3u3embsY&t=364s

Трите деца на Исус и Мария Магдалена – парка Ямбол март 2016
https://www.youtube.com/watch?v=TIk1Zvy3JaM&t=481s

Репортаж от Ямбол за братята близнаци Павел и Петър – Шефовете на Извънземните
https://www.youtube.com/watch?v=KJeIO7Qglq8

Оживелите статуи на децата на Исус и Мария Магдалена в Ямбол Детски спомен
https://www.youtube.com/watch?v=6AQHneDts6M&t=213s

Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол
https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg  

БОЖЕСТВЕНИЯ ДУХ=ДУХЪТ на Бог Исуж и Богиня Диана 

ХРИСТОВИЯТ ДУХ=ДУХЪТ на Бог Иса от Трахия


ГОСПОДНИЯТ ДУХ=ДУХЪТ на Иса и Богиня Диана

"Някой слушат Словото, но не става никаква промяна с тях."

СТАВА ПРОМЯНА от=от Бог Иса и Богиня Матара

"Аз изпълних пространството със своите думи"

СВОИТЕ ДУМИ за=за Иса Богиня Мат Диана

image


"Мойте беседи са построени по законите на музиката и всяка дума произнесена от Мен звучи с определен тон, а цялата лекция представлява вдна велика симфония за умовете на ангелите."


по законите на МУЗИКАТА=по законите на Иза и Майка Диана

ПРОИЗНЕСЕНИ ДУМИ за=за Исуз и Богиня Мадара

СИМФОНИЯ ЗА УМОВЕТЕ от=от Бог Исуз и Богиня Мама Диана

"Духът на Словото започва да се произнася чрез Моята уста"

Духът на Словото започва да се произнася чрез МОЙТА УСТА=
Духът на Словото започва да се произнася чрез Мат Диана и Иса

"Пред мен не сте само вие, а са всички онези заминали души на цялото човечество, което търси път към истината"

ТЪРСИМ ПЪТЯ към=към Иса и Богиня Матара Диана

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана

image


Предлагаме ви кратка справка за свещеното родословие на Свети Васил Левски и неговият по – голям син Свети Петър Дънов:

Обобщени документи за свещеното родословие на Свети Васил Левски, разсекретени лично от него в деня на свръхестественото му трансформиране в Светец
https://bezistena.blog.bg/history/2018/02/19/obobshteni-dokumenti-za-sveshtenoto-rodoslovie-na-sveti-vasi.1594788  

С Петър Дънов и неговите деца и внуци на неговия 152 рожден ден заедно с баща му Васил Левски.Част 1
https://bezistena.blog.bg/history/2016/07/11/s-petyr-dynov-i-negovite-deca-i-vnuci-na-negoviia-152-rojden.1463977

image

И отново развиваме в цялата му дълбочина и пълнота основното послание в тази езотерична превантивна лекция на Свети Петър Дънов, който е по – големият син на Свети Васил Левски и батко на брат си Свети Владимир Ленин, и баща на Света Ванга:

"Ще контактувате, когато чужденците и специално французите, научат Български език и четат Словото ми на Български .
Друг начин няма.
Този път те ще учат Български.
Това е решение на Небето.

Българският език в бъдеще ще бъде езикът,
който ще изучават всички народи по света,
за да могат да четат Словото на Бога!"


И отново ясно и разбрано разясняваме на непросветените, за какво им е на народите и на човеците да могат да четат Словото на Бог и какво ще стане като могат да четат Словото на Бог – което означава, че ще могат да разбират какво им казва Бог!

На друго место Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга прорицават (което означава предават Божиите неотменими планове), че скоро време всички народи ще учат задължително Българския език, защото само чрез него хората ще имат достъп до Бог!
И понеже на невярващите хора както и на повечето и дори на всички вярващи, това прорицание, че хората ще имат достъп до Бог не им говори нищо в практически план и го отнасят към метафоричната религиозна мистика и духовна реторика, затова в редица наши статии в блога ни Свети Петър Дънов и дъщеря му лично развиха тази тема през последнитте години, като постулираха Божията неотменима повеля, че

"
само чрез Свещения Божи сътворенчески език – Българският, и неговият Свещен шифър, хората ще имат достъп до Българските Богове и ще могат да измолват от Тях всяка следваща глътка въздух и всеки миг живот още, живеейки стриктно и безусловно безалтернативно по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира!"

image

И още пасаж по темата от постинга ни

Света Ванга разкрива кои са мъртвите, които са при Извънземните и с които е говорила преживе и какво ще се случва в света!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/28/sveta-vanga-razkriva-koi-sa-myrtvite-koito-sa-pri-izvynzemni.1751282

image

... Бъди благословен за жертвената си мисия и дело Стояне, приятелю и феноменен родственик, а Света ни Ванга, която подготвя следващия ти невиждан и нечуван по ничии кинематографски стандарти и тертипи филм за нея в двете измерения,

В ДВЕТЕ ИЗМЕРЕНИЯ на=на Бог Иза и Богиня Матара Диана 

ни заръча първо и ние да благодарим на целия творчески персонажен екип на филма и на спонсорите ви, на ръководството на Първи канал, на преминалия ударно и катарзисно на ваша и на Света Ванга страна прекрасен екип на "На самом деле", на чудесния Българин Галкин, на всички феноменни участници в предаването при него, и да ви благословим, като направим лека и съществена корекция в процентите, защото в България има необятна информация с безлимитна Любов за Света Ванга, независимо че официалните медии са завладяни от антибългарските реакционни соросоидни сили, които налагат завеса за тази сакрална информация!

ИМА НЕОБЯТНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Богиня Диана Мат Мария и Бог Иса

image

Света ни Ванга ни казва да предадем изричната ѝ заръка към Българите в България, както и към Българите и крипто Българите в Русия и към всички руснаци и рускоговорящи народи в руската империя, както и конкретно на членовете на нейната фейсбук група "Ванга. Предсказания", основана от жертвения ѝ родственик и кум Сергей Кастарной по нейното указание,
да започват екстренно и в компресирани темпове да учат ревностно и обстойно Свещения Български Божествен Сътворенчески език и неговия Свещен шифър и се просвещават в сакралото Божие Познание, защото само и единствено с Българския език и с това Познание всеки ще може да измоли лично от Боговете ни индивидуалното си Спасение и всяка нова глътка въздух и вода и всеки следващ миг живот още!

–– край на пасажа
––––––––––––––––

Продължение и допълнение на пророчеството на Свети Петър Дънов за Българския език, който е Небесният извечен сътворенчески език на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете, е нашия скорошен постинг 

Свети Петър Дънов: Невидим свят пази България! Българите са носители на Новото учение и култура на народите и техни духовни кредитори! България ще владее света!
https://bezistena.blog.bg/history/2022/01/31/sveti-petyr-dynov-nevidim-sviat-pazi-bylgariia-bylgarite-sa-.1801418?reply=5486323

и пасаж от него:

... Дънов: Невидим свят пази България!

Сега аз проповядвам на Българите защо Бог е решил да ги благослови.
Всички ще се подобрят, ще станат добри хора.
Всички проповедници, свещеници, учители, майки и бащи ще проявят доброто в себе си и ще говорят на един език.

ЩЕ ГОВОРЯТ НА ЕДИН ЕЗИК защото са=
защото са Кан (Жреци) от Богиня Диана и Гриштоз=
защото са Кан (Жреци) от Богиня Диана и Ешуз от Трагия (Тракия)

Господ казва: България ще бъде благословена! 

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕНА от=
БЛАГОСЛОВЕНА от Богиня Диана и Ешуа Българина

Българският народ е търпелив. Той издържа турското робство.

ТУРСКО РОБСТВО над=
над Ариани на Богиня Диана и Бог Кристос=
над Ариани на Богиня Диана и Бог Исус от Тракия

Издържа на всичко. Издържа на насилието. Ще издържи и в бъдеще. Ще дойде време, когато Българският народ ще се разшири отвътре чрез Новото Учение.

Духовно ще се разшири. И на него ще издържи.

НОВОТО УЧЕНИЕ на=на Богиня Диана и Ешуа 

ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ да се явят=да се явят Ешуа и Богиня Мадара Диана 

Днес България има нужда от герои на фронта срещу злото, които да проявят търпение. Носете тази мисъл навсякъде.
Помнете:
Няма зло за България.  Българският народ ще се повдигне!

България е духовен кредитор на цяла Европа... Макар и малък народ, Българите представляват банка, която ще кредитира другите народи.
Невидимият свят пази България, защото тя ще бъде стълбовете, диреците на Новата култура на човечеството!

Амин! 
–––––

НЕВИДИМ СВЯТ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=Богиня Мат Диана и  Бог Иса ПАЗЯТ БЪЛГАРИЯ
   
И още една беседа – пророчество със същият встъпителен анонс от Свети Петър Дънов за Свещения Български Божи сътворенчески език, който ще учат безалтернативно всички народи и племена на света, и за транс – епохалната мисия на Българите, която вече финализираме:

Дънов каза: 

Прочетете 20 и 21 глава от Откровението, да видите какво Господ готви за човечеството.

(прочетете ги обезателно! – екипът на bezistena)
www.pravoslavieto.com/bible/nz/otkr.htm

Сега аз проповядвам на Българите, защото Бог е решил да ги благослови.
Всички ще се подобрят, ще станат добри хора. 
Всички свещеници, проповедници, учители, майки и бащи ще проявят Доброто в себе си и ще говорят на един език.

Господ казва: „България ще бъде благословена!"
Времето ще покаже Истина ли говоря, или не.
Всички Българи ще бъдете носители на Новото учение по света.

БЪЛГАРИТЕ НОСИТЕЛИ  НА НОВОТО УЧЕНИЕ=
БЪЛГАРИТЕ от Дуло на Богиня Диана и Исуш

БЪЛГАРИТЕ НОСИТЕЛИ  НА НОВОТО УЧЕНИЕ=
БЪЛГАРИТЕ от Дуло от Безистена

Така е решил Бог, а каквото Той решава, не се разваля.
Не се обезсърчавайте и бъдете благодарни за това, което Бог ви е дал.
Всяка година Той ще ви дава все повече и повече.
Той ще ви дава от новото вино, от което няма да се опивате.

image

– Какво ще стане с България, Учителю?
– За България иде голямо Добро, което всички трябва да приемат доброволно.
Ако не го приемат доброволно, насила ще го приемат, но Бог няма да отмени решението си. 
Какво правят майките със своенравните си деца?
За да приемат благото, Доброто, което им дават, те ги набиват
.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena под ръководството на Свети Петър Дънов и Света Ванга
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

В режим на редакция добавяме просветителски искри от коментарните форуми под постинга от публикации във фейсбук:  

група Духовната мъдрост на Ведите.

Калоян Паскалев
Администратор

Колкото и силна връзка да имаме с Върховният Бог, няма български богове.
Езикът на Бога е санскрит, от който произлиза българският. Всъщност то всичко принадлежи на Бог, а за да опознаем Бога, е нужно да изучаваме Ведите. Дънов следва учението на Ведите, и го представя на по-достъпен народен език, след дълги години на безбожие и атеизъм. За да се свържем с Бога, е нужно да се обръщаме към Него най-вече със санскритските мантри/молитви, които са ни дадени от великите освободени души и мъдреци.

Инж. Иван Дунчев
Автор

Прекрасен форум става!
Гледай сега, Калояне, и проумей тези документи от самия Свети Петър Дънов, които той ти изпраща и диктува за да участваш в невидение в нашата лекция с твоите христоматийни примери: виж Чий език е санскритът, но първо проучи фундаменталните ни статии за Свещения шифър, чиито адреси даваме в началото на всеки постинг:

САНСКРИТ=
КРИСТАС ± Н (кодировъчен назал)=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=
ИСАС ТРК ± Н (кодировъчен назал)=ИСАС ТРК=Исус от Тракия

image

Ето и Авторката на Ведите:

ВЕДИ=Богиня Диана

УЧЕНИЕ НА ВЕДИ от=от Ешуа и Богиня Диана

МАНТРИ от=от Матара

МАНТРИ НА САНСКРИТ от=
от Матара и Кристос=
от Матара и Исус от Тракия

БЕЗБОЖИЕ И АТЕИЗЪМ=БЕЗ Богиня Мат и Ежуз

ДУШИ от=от Диана и Ешуа

ОСВОБОДЕНИ ДУШИ от=
ДУШИ от Бог Иса и Богиня Диана

МЪДРЕЦИ от=МЪДРЕТСИ от=от Матара Диана и Иса

Благославям те, Калояне, да стъпиш здраво на твоите духовни устои и опитност житейска и с твоята Божествена феноментика да познаеш Боговете ни с добро – ще ти трябва, щото и ти си от този Божи жречески род, питай и Свети Петър Дънов, най – добре и Исус!

КАЛОЯН=Кала – змей, дракон –
виж в блога ни за Божията Българска езическа митологична рептилска календарна символика с 12 синонима на змия, змей, дракон..., преминала в херметична сакрална хералдика на Божиите потомци от Техния род Дуло  

ПАСКАЛЕВ от=от Бог Иса Балк (Бълкарин)

Калоян Паскалев
Администратор
 
Инж. Иван Дунчев нека да позная, вие сте разработили или поддържате сайта?  Това е супер, все пак знанието достига до хората по различни начини.  Трупате последователи или посещения и се стремите да привлечете хора,  които търсят. Това, което се съдържа във Ведите се съдържа вече и на други  места; вероятно знаете, че няма нещо, което да е описано някъде, а да не  присъства във Ведическото знание. Познавате ли Valentin Vasilev , той също  си раз-де-шрифова думите и им прибавя значения и асоциации по сходен  начин. Умение е това, което правите, но не е нужно да усложнявате нещата.  Кришна съзнание е нещо много просто - чисто и ясно. Ведите - това е  знанието на Бога - Върховният Бог, предоставено на падналото човечеството.  


Последва коментар на модератор от тази духовна група:
Georgi Stamenov
Модератор!!! 
 
"Български богове"!? Вие сериозно ли? А нещо за габонските богове? 

–––––––––––––––––

Фейсбук група Укриваните (забравени) знания 2

Емил Миланов
Да но за сега се мъчат да ни унищожат  

Toni Georgiev  
БЪЛГАРСКИ СВЕТЕЦ КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ     

Инж. Иван Дунчев  
Абсолютно вярно, Емиле! 
В ход е финалният етап на коварния юдео – ционистки план за унищожението на Българите!
Всичко което става по света е с крайна висша цел №1 за нашето окончателно затриване – гледайте сега как всички уж кръвни врагове и уж интересуващи се от Украйна и Русия, ще завихрят и стесняват епицентъра на събитията и всички баталии около България, която ги и интересува – другото са обходни маньоври за отвличане на вниманието!
Нали знаете кои висши американски персони (от които най – висшият е от среден род!!!) идват на посещение в България и какви войски на НАТО (САЩ) идват още в България, уж да ни пазят от Русия!   
Вижте всичките ни статии в блога ни и конкретно тематичните   

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669  

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461

И тука в този момент в нашата сакралия нахълта отявлен и нагъл неприкрит пантюркистки провокатор, че и имам на всичко, и почна да мърсува!
 
Сонер Азиз
Да, първия динозавър беше Българин  

Веселин Миндев
като държава, държавност е преди доооста народи.  

Сонер Азиз
Айде почнахме пак като македонците  

Веселин Миндев   
нищо подобно всичко е фактология, а вашия първи коментар е подиграване.  

Сонер Азиз
Да де и мАкедонците имат сериозни Артефакти  

Веселин Миндев
Сонер Азиз 
всичко най ви желая, но мисля сте объркали групата впред вид, че се представяте за духовен човек.  

Сонер Азиз 
Не, просто си изразих иронично мнението си.  

Веселин Миндев 
и моето е мнение, но пак казвам впредвид как афиширате, че сте духовен човек и впредвид публикациите в профила ви и коментарите вашето е арогантност меко казано. Познавам двама имами нищо общо с представата която давате чрез коментарите и публикациите в профила ви И моето е мнение публикациите и коментарите в профила ви са меко казано арогантни и обидни. Не си отива духовена личност и това което показвате.

Сонер Азиз

Нямам спомен, че съм искал мнение за себе си.   

Йордан Лесов
Сонер Азиз  А ти какъв се явяваш?  

Сонер Азиз
Човек  

Веселин Миндев
Сонер Азиз 
"Гледаш го, куче - мърляво, проскубано, а в очите - човек!
Гледаш го, човек - наконтен, облечен, а в душата - помияр."
(неизв. автор)  

Инж. Иван Дунчев 
За имама Сонер, ако е такъв.  

СОНЕР=Ариан от Иса  

АЗИС от=от Исаз=от Исуз  

ИМАМ от=от МаМа=от Мария Магдалена  

Още един израстък от Българския Божи жречески род Дуло, чиито предци са  командировани за духовен елит сред мюсюлманите, на когото е дадена черна  отрицателна роля в екстремалната драматизация "Българите и човешката цивилизация", загубил спомена и познанието за своето минало и генезис и изпълняващ ревностно и усърдно ролята си на Българомразец. Свещена невиновна внушена Свише простота и невежие!  

СВИШЕ=Бог Исуш  

Скоро всички ще ги осъзнаят екстренно от Горе, особено хулителите – справка превенцията в този ни постер! 
  image  
И понеже този човек, на когото разсекретихме родовото досие и му показахме  Божествения му Б/български генезис, отговаря с подигравка и не му увира главата, сега в режим на редакция на коментара от Горе Боговете ни и Свети пророк Мохамед (справка кой е Българският първожрец Мохамед – в блога ни с парола "безистена и пророк Мохамед") му изпращат този поздравителен превантивен адрес с картичка:  

image  
Сонер Азиз  
от къде да почна да поправям това, което сте писали.
1. Сонер - Сон (последен) ер (мъж, войн). Име с тюрски корени.
2. Азиз арабска дума означаващ "всемогъщ"
3. Имам е арабска дума означава "лидер, вожд"
Та нз за теб, но знам много добре рода си. Аз съм Сонер син на Шефкъ, внук на Азиз син на Шефки син на Рамадан, които са от рода на Брантъ от КърджаАлиите. Които са от племето кайъ от Огуз пра внук на Тюрк, който е внук на Яфес син на Нух (Ной) от рода на Идрис (Енох) правнук на Шит син на Адам.
А свешена простота е да измисляте нови корени на думите и да обвинявате мене и моя род за бългаломразец.
Свише идва от Всевишия т.е. косвено означаващ "от Бог" Което пак няма нищо общо с Исус.  

Milena Kandilova-Dzhibirska Soner Şefkı 

това също е за поправка ако се водите по Библията..Защото първи се предполага че са християните,тъй като пише ::за пръв път "Сара мюсюлманската втората жена на Арвам"  

Сонер Азиз
Milena Kandilova-Dzhibirska
От рода на Агар идват мюсюлманите. Сара е първата жена он нейния род юдеите. Не се водя по Библията и също така те не бяха християни.  

Milena Kandilova-Dzhibirska
Soner Şefkı 
то ми е ясно че се водиш по Коран..И пак виж ,че и Корана измисля имена и история както е удобно..Та ти твърдиш ,че Адам ,Ной и т.н. са мюсюлмани...Нали знаеш ,че е груба заблуда.... Нали знаете ,че изказванията ви са фанатични ..?
Точно така се оформят мозъците и заслепяват...Как и да е... Останалото е бълвоч,или така нареченото : Изсмукване от пръстите за да се оправдаят въпросите за различие,и поддържане на изкуствена тема...
Аз да попитам : 10 Божи заповеди на къФ език са издълбани в плочите? На Арабски ли  

––
 И тука имамът – манипулатор постна дълги ислямски догматики, които можете сами да видите в коментарния форум под постинга ни в тази група, а тука ще ви цитираме един възлов момент от тях:
 
Сонер Азиз
Отново показвате невежество, като дори не знаете, че арабския и иврит са семитски езици. .
А нещо допълнително за 10те заповеди.
1ва заповед: Изход 20:2,3 пише"
אָֽנֹכִ֖י֙ יְהֹוָ֣ה אֱלֹהֶ֑֔יךָ אֲשֶׁ֧ר הוֹצֵאתִ֛יךָ מֵאֶ֥רֶץ מִצְרַ֖יִם מִבֵּ֣֥ית עֲבָדִ֑͏ֽים׃ לֹֽ֣א־יִהְיֶ֥͏ֽה־לְךָ֛֩ אֱלֹהִ֥֨ים אֲחֵרִ֖֜ים עַל־פָּנָֽ͏ַ֗י׃
Ако познаваш юдеин, можеш да му даваш да прочете тези цитати. Ще чуеш следното: "Аноки ЙХВХ Елох-а асер хоуецетика ме-ерец мисрайим миббет абадим. Лойихйех лека Елох-им ахерим ал-паная."
Та интересно е, че в Тората думата Бог може да си замени с Ел и много други думи, но все е предпочитан Елоах/Елох

––
 И понеже и евреи и араби мохамедани повтарят в свещено невежие Библейските документи, които са кодирани от авторът им Свети Павел (направете справка кой е Свети Павел в блога ни с парола "безистена и Свети Павел) само за Посветените Българи и въобще хабер си нямат защо е този титул Ел за Бог, ще ви припомним отново за вас какво означава Ел – другите нека се мъчат да проумеят що значи този титул!  
Ел е първият най – древен митологичен езически Български зооморфен синкретичен образ на Българските Богове Демиурзи от Българския календар – рептилският змийско – змейски символ с 12 синонима на ел, змия, змей, дракон..., преминал в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични потомци от феноменния жреческо – царски род Дуло!

image
Бог Ел – Богът Змей

Бог Елоах  – Бог Хала (Змей)

Milena Kandilova-Dzhibirska
Soner Şefkı 
Абсолютно в стил фанатизъм са вашите удобни копи - пейст текстове намерени в Интернет пространството.... Характерно за фанатиците : от три кладенеца вода ще донесат само само да си подкрепят лъжата...Айде леко,слагам те в групата на античните македонци..    

Сонер Азиз
 
Инж. Иван Дунчев
Автор

След редакцията ти на коментара си погледнах за смислено нещо и пак не видях. "Разсекретихме родовото досие" с какво? Източник? А да, явно в съня си видя или просто си измисли. Но за разлика от теб поне съм имал възможността да търся родовата си линия и си знам рода така да кажа "чак до персонажите от свещените книги". Също така абсулютно никъде не съм отговорил с подигравка. Не са ли те учили на "нелъжесвидетелстувай!"?  

Таню Колев "Ако не го приемат доброволно, насила ще го приемат, но Бог няма да отмени решението си. Какво правят майките със своенравните си деца? За да приемат благото, Доброто, което им дават, те ги набиват."

Това, да кажа определено, не ми звучи никак "духовно"...Като се има предвид, че  Доброто е твърде релативно и много зависи от координатната система...много ми звучи като някой реплики на Владимир Владимирович!
Но съм съгласен, че Дънов не бива да се забравя...,но не да се превръща в идеология!     
Инж. Иван Дунчев Автор
За благословение и просвещение на феноменните Божествени Българи в групата:  Укриваните знания, които търсите укриваните знания – ето за Кого са укриваните знания!

ЗНАНИЯ от/за=от/за Иза
 
УКРИВАНИТЕ ЗНАНИЯ от/за=от/за Бог Иза от Тракия
 
УКРИВАНИТЕ ЗНАНИЯ за=за Ариани Кан (Жреци) от Богиня Диана и Иза  

Инж. Иван Дунчев Автор за Таню Колев:
Никой няма да те пита тебе, мене или който и да е от Горе как им звучат Божиите послания, превенции и педагогически похвати – всичко което се случва на всеки човек – живот, съдба, смърт и т.н., добро и лошо – е от Тях планирано и никакво мърдане няма за никой от Божия план! Ето Кои са и Какви са нашите Богове:  

ЖИВОТ от=от Ежуа и Богиня Диана  

СЪДБА от=от Иса и Богиня Диана  

СМЪРТ от=от Иса и Матара  

Свети Петър Дънов ти съобщава, че не можеш да избягаш от Божията Родителска Любов и промисъл и план за спасението ти – ти : "Неща!"
А сега де!  

ДА ИЗБЯГАШ от=от Иза и Богиня Диана !!!  
Абсурд!!!  

Тука духовното вече не върви – всичко е реално и физически рационално! Превенциите на Дънов, които са безусловни и безалтернативни, ти звучат като от Свети Владимир Ленин, защото Свети Петър Дънов му е батко като синове на Свети Васил Левски. –– справка в блога ни с парола "Безистена и Свети Ленин"  
Заделяме от безценното си време за отговори за да просветим жадните Божии Души, търсещи Божиите укрити знания и сакралния Български Божествен генезис и история! Проумявате ли какво означава Божието предупреждение "Ако не го приемат доброволно, насила ще го приемат, но Бог няма да отмени решението си."?
Означава, че ако не щеш доброволно с добро – чрез Божията Любов, ще те принудят да познаеш Българските Богове и да им се поклониш безприкословно насила, който начин не препоръчваме на никого, защото е страшен, и затова те благославяме искрено дано познаеш Боговете ни с добро!  

Инж. Иван Дунчев Автор
Сега ще ви демонстрираме как един хитреещ се наглец, вмъкнал се в Българска родолюбива група и мърсуващ в нея, се нахендря с всяка дума и официално папагалстване на всепречистващия, но и всепояждащ огън на Свещения шифър на Българските Богове!
Тази лингва демонстрация правим само за просвещението на Българските Божии  потомци, познали или търсещи Исусовата благодат!

"от къде да почна да поправям това, което сте писали.
1. Сонер - Сон (последен) ер (мъж, войн). Име с тюрски корени.
2. Азиз арабска дума означаващ "всемогъщ"
3. Имам е арабска дума означава "лидер, вожд"

–  Сон (Иса) е последен, защото Исус е и Първият, и Последният, и Все Вечният Господ Бог Отец Исус Творецът!
Сонер (Ариан от Иса) е мъж и войн, защото Българите ариани, култивирали и    цивилизовали – сиреч очовечили, нефеноменните безкултурни бивши тракийски тюркски племена, са истинките мъже и феноменни войни.
Няма никакви думи с туркски, арабски, китайски, еврейски и всякакви други корени – всички думи и езици на всички народи по света, са съставени от Българските Богове и Техните феноменни генетични потомци от Божия жречески род Дуло – Българите, от Свещения сътворенчески Божи Български език с помощта на Свещения шифър, и дарени за трансепохално очовечаване на всички племена в подготовката им за изпитите и атестацията на Съдния Ден!
–  Азиз е Всемогъщ, защото Азис е кодираното анаграмирано име на Българският Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург, Който е толкова плашещият мюсюлманите Бог Аллах! 

Бог АЛЛАХ=Бох Хала (Ламя)  

И вижте всички арабски думи от кои са съставени и кодирани:  

АРАБСКИ ДУМИ от=ДУМИ от Ариани Кан (Жреци) на Бог Иса  

АРАБСКИ ДУМИ от=от Иса и Богиня Мадара  

Имам е лидер и вожд, защото това са едни от характеристиките на Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, дала името си на имамите, ходжите, аятоласите, мюфтиите! Гледайте сега, феноменни просветени Българи, това което не виждат и не проумяват неБългарските нефеноменни интелекти:  

ИМАМ=МаМа=Мария Магдалена  

ЛИДЕР=Ариан от Дуло  

ВОЖД от=от Богиня Диана и Ежуа  

ХОДЖА=Хан (Кан, Жрец) от Диана и Ежуа  

АЯТОЛАХ=Хан (Кан, Жрец) от Дуло  

МЮФТИЯ=Богиня Ма (Майка) Диана  

Вижте, феноменнни Българи, и се въздигнете, поредните Български цивилизаторски документи сред тези бивши тракийски нефеноменни племена и всички народи, как са съставени от Божиите първоразрядни имена и са съвсем леко и елементарно кодирани и засекретени, за да ги познаят и най ниските интелекти когато имат ключа:  

"Аз съм Сонер син на Шефкъ, внук на Азиз син на Шефки син на Рамадан, които са от рода на Брантъ от КърджаАлиите. Които са от племето кайъ от Огуз пра внук на Тюрк, който е внук на Яфес син на Нух (Ной) от рода на Идрис (Енох) правнук на Шит син на Адам."  

СИН на=на Иса  

ВНУК=Кан (Жрец) на Бог  

ШЕФКИ от=от Бок Ешуа  

РАМАДАН от=от Мадара  

БРАНТЪ=Ариани от Богиня Диана  

КЪРДЖАЛИИ от=от Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Ежуа  

КАЙЪ=Кая – скално светилище=Кан – жрец на скални светилища  

ОГУЗ от=от Гена на Иза=Ган (Кан, Жрец) на Иза  

ТЮРК=Трак – безкултурно тракийско племе  

ЯФЕС от=от Бог Иса  

НУХ=ХУН=Хан=Кан (Жрец)  

ИДРИС=Ариан от Диана и Иса  

ШИТ от=от Ешуа и Диана  

АДАМ=Диана Ма (Майка)=Ма (Майка) Диана  

"Разсекретихме родовото досие" с какво? Източник? А да, явно в съня си видя или просто си измисли."  

Пак отваряме досието на този наглец, подиграващ се по азиатски – византийски на познаващите се Българи, че сме първосвещеният първи и единствен Божи генетичен народ на света, с дежурна "свръх интелектуална" оплювка "Да, първия динозавър беше Българин".  

ДОСИЕ от=от Диана и Иса  

Нищо пак не бил видял – ще го накарат да вижда Боговете ни! 
Безалтернативно!  

НИЩО ПАК НЕ ВИДЯХ освен=освен Бок Ешуа и Бохиня Диана  

В СЪНЯ СИ ВИДЯХ=Бог Исус и Бохиня Диана  

Благословени сте, просветени феноменни Българи, че скоро ще Ги виждате Боговете ни и на яве! Бъдете благословени, феноменни Българи от групата, заради които направихме тези прекрасни кодировъчни отклонения, и един съвет с Любов към вас: когато изкажете съгласието си и уважението си примерно с лайк към просветителите ви, които правим това тотално безкористно от Любов към Българите, и някой мерзавец влезе в нашата обща етносна сакрална нива и почне да мърсува връз уважаваните ви просветители, не се стъписвайте и отдръпвайте в мълчане и безучастие, насърчаващо мерзавеца, защото той се наема още повече, а скочете и го разточете и прогонете и поставете на мястото му с Божествения си интелект – не се оставяйте на мърсуващите връз сакралиите ни!    

Сонер Азиз
глупости пак на търкелета.
1. Всяка глупост ти е без доводи.
2. Българския който говориш е от Борисово време, когато приеха християнството. До тогава говореха разновидност на тюрския език. Да! Прабългарите имаха общ език с турците, азербайджанците и т.н. С приемането на християнството славянски, гръцки и латински думи заместиха много от оригиналния език. Но все още ползуваме в българския език тюрски думи. Например думата "баща" в тюрския означава "отпред, най-пред" така фигурата таткото в семейството се показва, че е начело на семейството. Друг пример е "къща" означава "в зимата", което показва, че се ползва за пасене от зимни времена.
3. Хитрец и наглец можеш да наречеш себе си или своите си хора.  Това ако ти е нрава да обидиш, през макарон ще видиш духовните там нирвани. "Който познае себе си познава и Господа си" е казал Пратеника. 
Имаш нужда.

Инж. Иван Дунчев Автор  

–– Каква нежна обидчива душа! Неговите диви деди, не хора а изродени изверги, 500 години са клали и мъчили кански народа ни, милиони Божествени Българи са осмъртили мъченически – този нежен и обидчив имам – мръсник не казал и една дума за искане на прошка, се бил обиждал от нашите най – кротки и скромни справедливи квалификации, без физическо насилие!
Мерзавец!

Мерзавецът продължи да се наема:
 
4.Свещени шифри на измрели лъжебогове няма.  Пък недей се прави на жертва, постоянно пред себе си слагайки групата, как е родолюбива. Родолюбието не е да измислиш приказки.
5. Исусовя благодат няма. 
6. Исус нито е първият нито последният, защото имаше начало и умря.  Исус не е и Бог. Недейте да четете Бибията през страница! 
В Марк 10:18 Исус отрича да е Бог. Четейки виждам, че глупостта няма край. Имам не е Мария Магдалена защото толкова сте неуки, че още не знаете семитското произношение на тези думи и имена, че да видите разликата между Имаам е мерйем бинти мекделиина
И виждам всяко нещо ариани, дули и т.н. едни и същи имена въртите сучите, дето лингвистите да се смеят.
Също така няма бог Ешуа – пак непознаване на арамейския език.
Името рамадан като съществуваше в арабския език нямаше нито мадари нито конници.  прочием Рамадан означава изгаряне, избавяне. Т.е. почистване от греховете.  
Сега четя, че тюрк казвате че е трак.
Нерде ямбол нерде истанбул. Тюркските народи са северно и централноевразийски народи, които говорят езици, принадлежащи към тюркското езиково семейство, и които имат (в различни степени) определени общи културни и исторически черти. За термина „тюркски“ се смята, че представя широко езиково охарактеризиране, а не задължително етническо такова.  Два народа нямащи нищо общо.
–––

На този деволюирал Български изроден генно – инженерен продукт му документираме какво е що е и какви са тюрките в двете ни фундаментални статии за биороботите:    

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Инж. Иван Дунчев 
Благославяме те и тебе, Сонере, дано с добро познаеш Боговете ни, защото всички ще бъдат принудени да Ги познаят, а другият начин е страшен!
Още веднъж: благославяме те, пък ти си прави сметката, която най – добре ще направиш със Свещения шифър и с това сакрално Познание!  

ПРАВИ СИ СМЕТКАТА пред=пред Бок Исус и Богиня Матара Диана  

Сонер Азиз
Инж. Иван Дунчев  
Две противоречия с Исус виждам:
1. Исус отговори: Първата е: „Слушай, Израилю; Господ, нашият Бог, е един Господ;
МАРК 12:29 Т.е. няма никви богове освен един единснвен Бог.
2. Исус не е Бог.
Когато един дойде при него и каза благи учителю а Исус му рече: Защо Ме наричаш благ? Никой не е благ, освен един Бог.  
МАРК 10:18
Щом само Бог е благ, а Исус не е благ т.е. Исус не е Бог.

Друго доказателство: Защото има само един Бог и един ходатай между Бога и човеците, човекът Христос Исус,  
ПЪРВО ТИМОТЕЙ 2:5
Ясно пеше, че Бог е един, а Исус само ходатай.  

––––   Ако Български християнски свещеник отиде в Турция или в другите мюсюлмански страни, и отрече като този нещастник Пророкът Мохамед, че не е никакъв пророк, на часа ще го издирят и с него ще е свършено!
Ислямистите и пантюрксистите и сега само заради вярата им постоянно колят и преследват християните и проповедниците им!  

Вижте толерантното отношение на християните, когато тука вече друг един истински Българин се намеси и прекъсна копипейст тирадата от официални ислямски теоложки анти християнски провокаторски канони и догми на този пантюркски имам – манипулатор и наглец :  

Stanimir Velkov
Soner Şefkı 
доказателствата си ги остави за теб приятелю, едва ли ще промениш истината  с думите си  А и какво прави знакът Дуло на ковър снимката ти, не е ли това двуличие което показваш.

Сонер Азиз

Истината се крепи на доказателствата, а заблудата е мечта и сънища.
Също така малко усилие направете за да разберете разликата между ıYı и IYI. 
Иначе като корен идва от общия род на българите и турците - тюрките. IYI със синьо знаме е санджака на племето Кайъ - моя род. ıYı е герба на Дуло

–– За вас, феноменни Българи, припомняме защо арабската и тюрската родова и племенна аристокрация се кичи със сакралния Български знак на рода Дуло:

Походите на Дионисиус, разнесъл от Тракия по света Българската цивилизация. Истинският Олимп, санскрита и Българският първожрец и цар Александър Македонски 
https://bezistena.blog.bg/history/2022/02/18/pohodite-na-dionisius-raznesyl-ot-trakiia-po-sveta-bylgarska.1804190

... Отговорът на загадката защо Мадуро е със знака на Дуло е във всичките наши 1200 статии в блога ни, в които документираме, че всички управници и владетели на всички народи и държави по света са от Българския жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена чрез генетичнви посявки от Техния първороден новоепохален син Павел, оставил потомците си сред всички племена за техен духовен интелектуален прогресивен и изроден реакционен управленчески елит и аристокрация!
В коментарите във Фейса има и допълнения, че турците имали претенции, че това бил изконният владетелски династичен знак на създателите на османската империя, като на техните нагли от наша гледна точка претенции, ще отговорим, че те са абсолютно прави, с допълнението "защото османските владетели всички до един са династични кланове от Българския род Дуло сред тюрките!", като приложим и автентични документи в потвърждение от самите турци от пасажи от статията ни

image

В 25:37 мин. камерата "случайно" хваща в кадър основния сакрален символ на вожда и на тия обезпаметени и културно издивяли тракийски племена.

На стена в централната зала на двореца за прием на чуждите пратеници, на почетното место до вожда, е изрисуван огромния свещен знак и символ на...Българите – IYI, охраняван от телохранителите на вожда в пълно бойно снаражение!
Това е категоричен документ,доказващ, че тия племена са бивши тракийски, а техните племенни сакралии са култовият Български Божествен жречески сакрален символ
ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ, с който сме ви запознавали в предните ни постове.


IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Бог Исус и Бохиня Диана Дуло –

Българските Богове Исус и Мария Магдалена, родоначалници на Дуло, от която династия са производни вождовете на тюрките

IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Дуло от Бог Исус и Бохиня Диана –
знакът на Българската династия Дуло, потомци от която са главатарите на тия племена

IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Хан (Кан, Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Диана

В 31:59 минута научаваме, че основните племена от османските и селджушките турци произлизали от един общ род – БОЗОКЛАР, чието име нищо не говори на сегашните турци и на непосветените, но нашата декодираща програма веднага го преподрежда на много познатото ни и любимо основно Божие име – Исус Българина!

БОЗОКЛАР=Иза Болкара=Иса Бълкария – Исус Българина

–––

Stanimir Velkov

Доказани ни слабия си дух, не можеш да докажеш правотата си тук - ако  желаеш ОДИ на племето Кайъ ги разправяй тея твои истории, ние нямаме нужда от твоята "истина".  Ти сам се показа колко си знаещ, дотолкова че никой тук да не те вземе на сериозно, казваш "Мисълта ми не беше да споря" а я си виж началото -  "Да, първия динозавър беше Българин." и  "Да де и мАкедонците имат сериозни Артефакти" 
- жалко за теб, ниската ти вибрация може да се чуе и през интернет.
И не на последно място ти говориш на нашия език, и се ровиш в нашата история - просветление ли търсим, избавление което не можеш да признаеш ли? Така че следващ път се погрижи да представляваш вашия пророк Мохамед по-достойно, че си доста слаб в това отношение, липсата на уважение е едно от нещата които ти роди още като си отвори устата - "Да, първия динозавър беше Българин."
- Ако всички от вашето племе сте такива, Бог да ви е на помощ!  
Точно, затова зад смеещите ти се иконки стои горчива мъка, нямаш сила да пишеш повече - усещам те. Затова почна и да се принизяваш със всеки следващ ход на изказ.
Пожелаваме берекет на племето Кайъ, и да стои далеч от неверници като нас 
Лек ден   


Stanimir Velkov
   
няма смисъл да пишеш повече, може да спориш с вятъра, той си няма работа. 2-изречения не можеш от себе си да напишеш, всичко ти е цитати и клишета.
За теб изглежда се заблудих, ти си от типа хора "Убий тъпака с мълчание" поне си личи че няма как да е иначе.

СТАНИМИР от=от Иса и Матара

Поздрави и насърчение за Станимир, феноменен активиран потомък на Иса и Матара!







Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
15.03.2022 21:35
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. elizabethborislavova - Българският език не е небесен, а свещен
19.03.2022 18:51
Така е правилно да се каже. А е свещен, защото на него е излят късният дъжд. Късният дъжд е Божие Слово, както Библията. Можете да го прочетете в блога ми.
цитирай
3. bezistena - Излезте от юдео – византийската догматика на религията и духовните капаци и букаи върху Душите!
19.03.2022 19:51
СВЕЩЕН ЕЗИК на=СВЕШТЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Исуш и Богиня Диана

Излезте от религиозната догматика на псевдо – Исусовата анти Българска юдео – византийска инквизационно – полицейска геноцидна доктрина Християнство, и успокойте и възвишете духа си в нашите 1600 статии, от които ще познаете Чий е Свещеният език, който е и Небесният, и Кои са Българските Богове!
цитирай
4. elizabethborislavova - Значи не вярваш, че е свещен?
20.03.2022 10:39
Свещен е.
Прочети в Блога ми какво Слово е дал Бог на българсик език.
За да е свещен даден език този език трябва да има връзка с Бога.
Ти например в кой "боК" вярваш, щом не вярваш в Исус Христос?
bezistena написа:
СВЕЩЕН ЕЗИК на=СВЕШТЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Исуш и Богиня Диана

Излезте от религиозната догматика на псевдо – Исусовата анти Българска юдео – византийска инквизационно – полицейска геноцидна доктрина Християнство, и успокойте и възвишете духа си в нашите 1600 статии, от които ще познаете Чий е Свещеният език, който е и Небесният, и Кои са Българските Богове!

цитирай
5. bezistena - Свещен е. Прочети в Блога ми какво ...
20.03.2022 12:57
elizabethborislavova написа:
Свещен е.
Прочети в Блога ми какво Слово е дал Бог на българсик език.
За да е свещен даден език този език трябва да има връзка с Бога.
Ти например в кой "боК" вярваш, щом не вярваш в Исус Христос?
bezistena написа:
СВЕЩЕН ЕЗИК на=СВЕШТЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Исуш и Богиня Диана

Излезте от религиозната догматика на псевдо – Исусовата анти Българска юдео – византийска инквизационно – полицейска геноцидна доктрина Християнство, и успокойте и възвишете духа си в нашите 1600 статии, от които ще познаете Чий е Свещеният език, който е и Небесният, и Кои са Българските Богове!


––––––––

Демонстрация на класическо свещено не невежие, а простота. Това момиче на 29 години (ако е толкова, ама така се е нагълтала с фалшива юдео – византийска религиозна догматика, че би трябвало да е поне на 59!) не може да зацепе от нашите елементарно понятни (за притежателите на поне IQ = 70) документи от всичките ни 1600 монографични статии от блога ни, че в тях все за Исус пишем, и тръгнала да ни губи времето с тъпизми от рода "Не вярваш в Исус"!
Абе будала моме или жено, казано с Любов, щом чуеш нещо за Господ Бог Исус като в нашите документи, колкото и да са еретични за религиозната ви фанатична ограниченост, ти трябва да ги "изядеш с кориците" тези документи и писания, за да научиш още нещо за Исус или да ги обориш (не пред нас, а пред себе си и твоята аудитория), защото ще ти трябва това Познание не само за просвещението ти, ами за спасението ти!
Тренирай в твоето си поле и не ни занимавай с елементарни догматични съждения - на разположение са 1600 статии с отговори на всички въпроси!
Благославяме те с Любов дано с добро да познаеш истинския Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена (от Чийто род си и ти, догматичке скъпа!), защото Те ще принудят всички да Ги познаят безусловно, а другият начин е жесток!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7727792
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44374
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!