Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2022 22:06 - Българския генезис на аристокрацията на азиатските племена и цивилизации.Синеокият и русокос бял Български жрец Чингис кан.Истината за Ленин,синът на Левски
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2081 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 07.02.2022 01:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В една фейсбук група намерихме кратък пост, който ни съобщава, че на опознавателен знак на охраната на султан Туктамиш, титулът "султан" е написан на Български с арабски букви, а името "Тактамиш" е на уйгурски език. 
 
БУЛГАРЫ Болгарлар БЪЛГАРИ
https://www.facebook.com/groups/bulgary/posts/10155788170516962/

Билге (знак, охранная грамота) Cултана Туктамыша (XIV-XVвв.).
Надпись на бильге «Султан Туктамыш».
Титул «Султан» написан по-булгарски, имя «Туктамыш» на уйгурском языках.

 превод:

Билге (знак, документ за охраната) на султан Туктамиш (XIV-XVv.).
Надпис на знака  "Султан Туктамиш".
Титулът "Султан" е изписан на Български език, името "Туктамиш" е на уйгурски.   

image

Този пост е прихванат от Ди Златанова, която пише във пост във фейса:

Знаете ли, че?
Съществуват знаци за хората от охраната при султан Тактамиш, които са с функция на Царска Грамота.
Като заглавието " султан " е написано на български с арабски букви, а името " Тактамиш " е на уйгурски език. ...
В този ред на мисли, в Казанското царство е запазен огромен архив за действителната хронология на Българските царе и кръвните им линии.
Защото информацията е записана на български с арабски букви - непонятна за руси и араби - хитро нали?
Този факт обяснява надписите по древни оръжия, брони в България, Румъния, Унгария, Молдова, Украйна и Русия - включително и бронята на Александър Невски..

Интересно, нали?

–––––––––––––––––––––––––

Поздрави за авторите на поста и за Българката Ди Златанова!
Надписите по древни оръжия, брони в България, Румъния, Унгария, Молдова, Украйна и Русия - включително и бронята на Александър Невски, обесняват още и факта и светоустройствената тайна, че арабският език и всички други до един езици на света, са съставени от Българските култиватори и цивилизатори на всички народи по света, от Свещения Български Сътворенчески език с алгоритъма и правилата на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ЕЗИЦИ от=ЕЗИТСИ от=от Исуз и Диана 

Исуз и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на Свещения шифър и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

АРАБСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Ариани Кан (Жреци) на Бог Иса

АРАБСКИ ЕЗИК от=от Кан (Жреци) и Заре (Царе) на Бок Иса

Ето и автентичният документ, указващ безапелационно, че султан Тактамиш както всички други султани, емири, князе, царе, императори, президенти и т.н. управници и владетели по целия свят, са от Българския династичен жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена :

ТАКТАМИШ=КА ИШ МАТ Т=Кан (Жрец) на Иша и Мат Диана

СУЛТАНИ от рода=от рода Дуло на Иса

ЕМИРИ от=от Мария

КНЯЗЕ=Кан (Жреци) от Иза 

ЦАРЕ=ТСАРЕ=Ариани от Диана и Иса 

ИМПЕРАТОРИ=Ариани от Богиня Матара

ПРЕЗИДЕНТИ=Братя от Иза и Диана 

И поредният безапелационен документ за Българският династичен генезис на султаните е другият им официален титул падишах:

ПАДИШАХ от=от Бохиня Диана и Ешуа

ПАДИШАХ=Хан (Кан, Жрец) от Богиня Диана и Ешуа

Ди Златанова и тя е от нашия род!

ДИ ЗЛАТАНОВА от=от Дуло на Богиня Диана и Иза

–– Няколко реда за султан Тактамиш.

Тохтамы́ш (Токтамыш, Тахтамыш, Тотамих; ум. 1406) — хан Золотой Орды в 1380—1395 годах, хан Тюменского ханства в 1396—1406 годах, один из потомков Тукай-Тимура, тринадцатого сына Джучи, старшего сына Чингисхана.
Родът му е Тука – Тимуриды, съпругата му е Тогайбек

ЗЛАТНА ОРДА=Ариани от Дуло от Иза и Диана

ТЮМЕНСКО ХАНСТВО на=ХАНСТВО на Кан (Жреци) от Иса и Ма (Богиня Майка) Диана
 

ТУКАЙ=Кан (Жрец) от Диана 

ТИМУР=Матара

ДЖУЧИ=Диана и Ежуш

ТОГАЙБЕК=Кан (Жрица) от Богиня Диана 

Всички разсекретени документи от официалното досие на султан Тактамиш указват безапелационно неговия Български жречески произход, същото документират и останалите неманипулирани автентични портрети и илюстрации на Българския Хан/Кан (Жрец):

image

Кан Токтамиш от илюстрованата хроника на Иван Грозни, на която виждаме че канът е изобразен абсолютно и без съмнение като бял европеид по типаж и с руси коси и брада. Облечен е с характерните по стил царски одежди на Българските царе – братовчедите му от Дунавска България. Свитата му е от също европеидни типажи .

image 

Тактамиш обсажда Москва 1382 г.
Непонятно защо останала неманипулирана тази композиция от обсадата на Москва,

image

която при зумиране ни илюстрира категорично, че кан/султан Тактамиш е изобразен  предизвикателно демонстративно като бял русокос типичен европеид (Българин) от Божията жреческа каста на рода Дуло, от който европеиден типаж са всичките му военачалници и войни от илюстрацията! 

От много време в свободния изследователски свят се изнасят категорични документи и доказателства, че неговият предтеча Чингис хан (с първоначално име Темучжин, още на татарски е Ковача) също е бил бял русокос синеок европеид, което е абсолютно логично щом потомците, му от които е Кан Тактамиш, са европеиди !

ЧИНГИС=ТШИНГИС=Ган (Кан, Жрец) от Исуш и Диана

ЧИНГИС ХАН=ТШИНГИС ХАН=ХАН от Гена на Диана и Ешуа

ТЕМУЧЖИН=ТЕМУТШЖИН=Ежуш и Мат Диана

КОВАЧА=КОВАТША=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

Предлагаме ви прекрасна академична статия по тази тема в компютърен превод, като квалификацията "норди – скандинавци" ние ще заменим с правилната "Българи"!

АРИЙСКИ (НОРДИЧЕСКИ АЛПИЙСКИ) ИЗВЪНЗЕМНИ

Сините очи на Чингис хан От Карл Ърлсън
https://aryannordicalpinealiens-blogspot-com.translate.goog/2008/10/genghis-khans-blue-eyes.html?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

–– пасаж от статията:

Монголският водач Темуджин (1167-1227 г. сл. Хр.), по-известен с титлата си Чингис хан (Универсален владетел), е човек със силно нордско (Българско) расово потекло. 
Според персийския историк Абул Гаси, племенният клан, към който принадлежеше Темуджин, е известен като Бурчикун (Мъже със сиви очи). [Гюнтер (1934) 185; Агне (1928) 22.]
 
Ето от кои е "
 нордското потекло":

НОРДСКО ПОТЕКЛО от=ПОТЕКЛО от Ариани Кан (Жреци) на Иса и Диана 

НОРДСКО ПОТЕКЛО от=от Кан (Жреци) от Дуло от Бог Иса от Тракия 

АБУЛ ГАСИ=БУЛГА ИСА=Булг (Българин) от Иса

ИСТОРИК=Ариан Кан (Жрец) от Иса и Диана

клан БУРЧИКУН от=клан БУРТШИКУН от=клан от Бог Ешуа от Тракия

клан БУРЧИКУН от=клан БУРТШИКУН от=
клан от Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуа 

Легазизираме документа за сивите/сините очи на Чингис кан, които ни указват Чии са:


СИВИ ОЧИ от=СИВИ ОТШИ от=от Богиня Диана и Исуш

СИНИ ОЧИ от=СИНИ ОТШИ от=от Исуш и Диана=от Дионисиуш – 

синкретичният митологичен образ на Българските Богове – Дионисиус, под Чиято егида Българските жреци предприемат културно – цивилизационните походи на Изток и към целия свят!

Родовата майка и основател на този клан е известна като Алан гоа (красивата Алън). 
Според монголските и китайските легенди по темата се казва, че е била посетена в палатката си от Божествено същество, което притежавало златиста коса, светъл тен и сиви очи. Малко след това посещение тя ражда първия член на клана Bourchikoun. [Гюнтер (1934) 184.]

РОДОВА МАЙКА И ОСНОВАТЕЛИ на рода=
на рода
Дуло от Кан (Жреци) от Богиня Матара и Иса 

ИЗВЕСТНИ като=като Богиня Диана и Исуз

КРАСИВАТА АЛЪН от=от Диана и Иса Бълкарина

КРАСИВАТА АЛЪН=Бълкарин от Диана и Иса 

ПОСЕТЕНА е от=от Бог Иса и Диана 

Самият Темуджин е отбелязан в китайските описания за него заради високия си ръст и голяма брада. [Gьnther (1934) 185.] Трябва също да отбележим следното изображение на външния вид на Темуджин, както е дадено от Харолд Ламб, в неговата биография на Великия хан:

ВИСОК РЪСТ като=
като Бог Кристос=
като Бог Исус от Тракия

ВИСОК РЪСТ=Ариан Кан (Жрец) от Богиня Диана и Исус

ВИСОК РЪСТ=Ариан Кан (Жрец) от Безистена

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Вселенски компютър и архив Акаши, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло с херметичен титул Раи, Ариани, Арии, Арий – ци 

„Той трябва да е бил висок, с високи рамене, кожата му белезникава. Очите му, разположени далеч под наклоненото чело, не са наклонени. А очите му са зелени или синьо-сиви в ириса, с черни зеници. Дългата червеникаво-кестенява коса падаше на плитки на гърба му." [Агнешко (1928) 23.]

 
image

Абул Гаси също отбеляза, че семейството на Йесугай, бащата на Темуджин, е известно с факта, че децата им често имат светъл тен и сини или сиви очи. [Гюнтер (1934) 185.] Съпругата на Темуджин, Буртай, носеше име, което означава „Сивоока“. [Lamb (1928) 23.]
 
СИВООКА от=от Бок Иса 

СИВООКА=Кан (Жрица) на Бог Иса 

БУРТАЙ=Ариан от Богиня Диана 

Както отбелязват и Gьnther (1934), и Lamb (1928), роднините и потомците на Temujin също притежават красиви черти: синът на Temujin и наследник Ogadei (1229-41), имаше сиви очи и червена коса; Внукът на Темуджин Мангу (1251-9) имаше червеникави вежди и червено-кафява брада; Субатеи, който завладя Китай, имаше дълга червеникава брада. Наистина, каза се, че хората са изненадани, че Кубилай Хан има тъмна коса и очи, тъй като повечето от потомците на Чингис хан имаха червеникави коси и сини очи. [Гюнтер (1934) 185.]

КРАСИВИ ЧЕРТИ на=
КРАСИВИ ТШЕРТИ на=
на Ариани от Богиня Диана и Кристош=
на Ариани от Богиня Диана и Исуш от Тракия 

СУБАТЕЙ от=от Иса и Богиня Диана 

ТАМЕРЛАН

Друг потомък на Чингис хан, великият завоевател Тамерлан (Тамерлан или Тимур Ланг (Тимур Куция,) (1336-1405), също е наследил нордските (Българските) расови характеристики. Според съвременника Ибн Арабшах Тамерлан бил висок и силен, с широки рамене, голяма глава и високо чело, имал тежка брада, бил с бяла кожа и румен тен. Той също изглежда е бил светлокос. [Гюнтер (1934) 187; Агнешко (1929) 153.]

Това описание е потвърдено в последно време. През 1941 г. Съветската археологическа комисия открива гробницата на Тамерлан, която се намира в град Самарканд, Узбекистан. В него са открити физическите останки на Тамерлан: те доказват, че той наистина е бил мъж със силно телосложение и внушителен ръст. Най-интересното от всичко обаче е, че последните няколко косми от червеникаво-кафяви мустаци бяха открити прилепнали към черепа. [Brent (1976) 237-8.]

ШИРОКИ РАМЕНИ на=на Ариан Кан (Жрец) на Ешуа и Мария

ТАМЕРЛАН=Ариан от Дуло на Ма (Богиня Майка)

ТИМУР от=от Матара

ТИМУР КУЦИЯ=Кан (Жрец) от Матара Диана и Иса 

АРАБШАХ=Ариан Хан (Жрец) от Бог Ешуа 

САМАРКАНД основан от=
основан от Кан (Жреци) от Иса и Мадара

УЗБЕКИСТАН основан от=основан от Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз 

УЗБЕКИСТАН основан от=основан от Кан (Жреци) от Безистена

Направихме ви показна демонстрация 
как със съкралната езикова археология без да копнем и сантиметър под земята или без да влизаме в секретните архиви на перманентните врагове на Българите, арестували и фалшифицирали временно сакралната Българска история, се доказва категорично Българския генезис на аристокрацията и интелектуалния прогресивен елит на азиатските племена и цялата им цивилизация, дело на Българските жреци от Божия феноменен род Дуло!

* * *


Бъдете благословени Братя наши кръвни и генетични от Българската родолюбива група БУЛГАРЫ Болгарлар БЪЛГАРИ и всички Българи от Волжка България, разделени от душманите ни и поробени от юдео – византийската руска империя временно!
Още малко време и ще си съберем отново и териториите, и народите под юрисдикцията, крилото и егидата на възстановената Свещена Българска Империя по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира над цялата Земя, която е обещаното ни от хилядолетия Божие Царство на Земята !

Документираме едно от многото пророчества за това:

Свети Петър Дънов: Невидим свят пази България! Българите са носители на Новото учение и култура на народите и техни духовни кредитори! България ще владее света!
https://bezistena.blog.bg/history/2022/01/31/sveti-petyr-dynov-nevidim-sviat-pazi-bylgariia-bylgarite-sa-.1801418

image


И защото имаме Любов и слабост към нашите съродственици във Волжка България, поробени, геноцидирани, отродявани, деетносирани, потатарчвани и тюркозирани и асимилирани от 500 години от юдео – фанариотската ционистка Руска империя, ще хвърлим едно око в групата от града на Ленин как върви търсенето на Истината за Волжките Българи.

Намираме кратък смачкан пост, в който Marat Sahabi споделя публикация от някой Nick Zaruev,


image

в който пост този "изследовател" назидаваше с гордост, че "руската дума чугун е била директна заимка от тюркските езици, и прави "научното" внушение, че "тюрките, от които са били и волжките българи, са първите масови производители на мед, стомана, чугун и всички други метали през 14 – 15 век!"
Въобще в много сайтове и фейсбук групи на Волжките Б/българи има огромна мощна дезинформационна кампания, организирана и насърчавана от тайните и репресивните служби на Русия и протатаристките им политически протежета, назначавани от администрацията на Путин в управлението на Волжките Българи, както и от неосманистите и тюркистите, че Волжките Българи са тюрки и татари, подкрепена манипулационно с аргументите, че те са мюсюлмани и говорят тюркски език.

Преди няколко часа писахме коментар под този пост със следното приблизително съдържание (приблизително, защото след това видяхме че коментара е изтрит, но не пазихме копие от него, въобще неочакващи подобна цензура от администраторът –      приятел!):

–– Чугунът, медта, стоманата и всички други метали и металообработването въобще не са открити и произвеждани първо от китайци, руснаци, араби, тюрки или които и да са други племена, и техните наименования не идват от китайски, руски, арабски или тюркски езици, а са запазена марка и сертификат само на култиваторите и цивилизаторите на всички племена и народи, както и на китайците, арабите, тюрките..., (за руснаците въобще не коментираме, защото те са съвсем пресен Български генно –инженерен цивилизационен етносен продукт) – Българските феноменни жреци от Божия род Дуло, които са жреческата каста и аристокрация и интелектуален прогресиветн елит на всички племена по света, които всички до едно са бивши нефеноменни тракийски племена!

Ето документите за това:

ЧУГУН=ТШУГУН=Ган (Кан, Жреци) на Диана и Ешуа

МЕД=Ма (Богиня Майка) Диана

СТОМАНА=Иса и Мат=Иса и Ма (Майка) Диана

И още разсекретени автентични документи за Българското цивилизационно величие:

ВСИЧКИ ДРУГИ МЕТАЛИ са от=
от Кан (Жреци) от Дуло от Исуш и Богиня Матара Диана

ЗАПАЗЕНА МАРКА на=на Кан (Жреци) на Бог Изуз и Мария

СЕРТИФИКАТ от=от Богиня Диана и Иса от Тракия

Нека Българите от бившата Българска имперска провинция на волжките българи не търсят корените си из Азия, от арабите, от тюрките, а да знаят, че те са в България на Балканите и Тракия!
–––––––––––––––

След няколко часа случайно разбрахме, че коментарът ни е изтрит.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И отново защото имаме постоянна силна Любов и слабост към нашите съродственици във Волжка България, поробени, геноцидирани, отродявани, деетносирани, потатарчвани и тюркозирани и асимилирани от 500 години от юдео – фанариотската ционистка Руска империя, ще проведем кратка просветителска акция за тях и нашата просвещавана аудитория в България кои са Волжките Българи и какъв е техният генезис и статут:

В помощ на Българските ни събратя във Волжка България, 500 години поробени и подложени на етногеноцид, отродяване и асимилиране от всички власти досега в Русия

https://bezistena.blog.bg/history/2019/12/08/v-pomosht-na-bylgarskite-ni-sybratia-vyv-voljka-bylgariia-50.1686013

... Българския народ в Поволжието се вдига на въстание срещу "нечестивото име татари".

Червената армия успява да разбие Зелената гвардия и да потуши въстанието. За да се справи, тя масово изгаря посевите. На следващата година реколта няма, в Поволжието става невиждан глад и измират десетки хиляди хора (според някои жертвите на глада са стотици хиляди). Така са победени българите и е наложено татарското име. Но националистите в столицата Казан не се укротяват. През 30-те в Москва, по инициатива на казанските учени, се провежда сесия на Академията на науките на СССР на тема: „Етногенезисът на казанските татари" .

След подробни изследвания академиците заключават:

„Съвременните татари нямат общо с монголите...(те са) преки потомци на волжските българи. Името „татари" е историческа грешка."

Патриотите в Казан празнуват. Но на тази победа на историческата наука Сталин отговаря с репресии срещу академиците, някои от които са сред най-уважаваните съветски научни светила.

Вторият тежък удар идва пак от Сталин - той разделя българите на две области - Татарстан и Башкирия. - 1946г. За всеки случай Сталин допълнително провежда поредни разселвания на волжкото население, заради сътрудничеството му с германската армия през Втората световна война.
След поредица от раздробявания, продължили векове, днес Татарската република е само център на бившата Казанска губерния, която пък е центърът на Велика България на Волга - "Bulgaria magna" от европейските карти от ХIII и XIVв. Броят на волжките българи е над 7 млн , според Българския национален конгрес (наследник на Ваисовата партия), а населението на Татарстан е около 3,5 млн. души. Партията на татаристите продължава да е на власт и републиката продължава да се нарича Татарска.
Там стават интересни неща: гражданите на столицата палят собствения си държавен герб.
Други водят безкрайни съдебни дела срещу Путин и татарското правителство, защото не им разрешават да се запишат в паспортите си с националност "Българин", макар че новата руска конституция им гарантира това право. Само единици са тези, които са успели да се преборят с протаканията на съдебната бюрокрация и да се запишат българи. В края на краищата съда няма как да им откаже, затова протака.

И непреходната Божествена красота на Българките от Волжка България, които както и да ги наричат юдео – ционистките им поробители, поробили и руснаците, и всички етноси в Русия, са най – красивите в света като Божествени Българки!

БОЖЕСТВЕНИ БЪЛГАРКИ от=БЪЛГАРКИ от Бог Исуж и Богиня Диана 

БОЖЕСТВЕНИ БЪЛГАРКИ=Кан (Жрици) от Бог Исуж и Богиня Диана България

image
 
image 

image

image

image

image

image
 
image  
image 
 
image 
image 
image 
image 
 
image

image

Отблясъци и отражения от тази сияйна красота на Българките се намират и сред тюрките и другите съседни и по – далечни етноси и племена, у които Българските феноменни жреци са имплантирали Български Божествен жречески ген и имплант при техните трансепохални генно – инженерни цивилизационни мисии сред всички племена по света!

СИЯЙНА КРАСОТА от=от Кристос=от Исус от Тракия

НАМИРАТ СЕ при=при Матара и Иса 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Значи нека веднага да пресечем гневните просъсквания на провокаторите сред Българския етнос срещу Волжките ни събратя "ама те са мюсюлмани, нямат нищо общо с нашия християнски етнос и не са Българи!", които провокатори въобще не са християни нито водят праведен християнски живот, пък и да бяха християни, то и юдео –  християнството също като юдео – исляма няма нищо общо с истинския Господ Бог Исус, както и с истинските Български Богове, с Които ви просвещаваме в блога ни –  Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, 

Размишлявайте сами върху тази етносна историческа родова изповед и болка на поробените ни събратя Българи в юдео – византийската фанариотска анти Българска  царска Русия, юдео – ционистката болшевишка руска съветска диктатура и сегашната псевдо – демократична юдео – ционистка олигархическа Русия, като в този постинг сега няма да провеждаме традиционните ни лингва – археоложки просветителски упражнения, само ще направим корекцията, че всички злодейства срещу Българите на юдео – ционистките болшевики веднага след завземането от тях на властта в Русия, и приписвани на Ленин, са дело на юдео – циониста Сталин и сто – процентовото му юдео – ционистко обкръжение.

Веднага след завземане на властта в Русия, посветеният волжки Българин Владимир Ленин подготвя в съзаклятие с посветени Българи възстановяването на Волжка България и сформирането на най – мощното държавно – етносно формирование на територията на бившата Руска империя и съответно на Европа : възстановената изконна Българска земя и население на Волга, която до падането на България под турско робство е неразделна част от огромното Българско царство заедно със земите и народите на сегашните Русия, Румъния, Украйна, Белорусия и Молдова.

Поради това изродените българо – юдейски династи от Исусовата универсална династия Дуло : юдео – ционистите Йосиф Сталин и Троцки, извършват в края на м. август 1918 г. прикрит вътрешен преврат, като раняват умишлено несмъртоносно Ленин при организираният от тях атентат.  
Злодеят и изчадието адово Сталин с помощта на юдейски лекари злодеи поставят праведника, великомъченик и страдалец Ленин в пълна наркозна и медикаментозна зависимост, изолират го напълно от верните му Български съратници и от народа и околния свят, и "лекувайки го" в посока пълното му психическо деградиране и инвалидизиране, го ползват след покушението за параван като чучело и идолна икона на народната любов и доверие, като започват да управляват държавата с декрети уж от името на Ленин – перфидна злодейска операция провеждана няколко години до смъртта на Ленин, и да извършват чудовищни престъпления срещу народите на бившата империя, и най – вече срещу Българите в нея, от името и в името на Бащата на революцията Ленин, с която фалшификация тогава и по – късно за историята се преписват всички престъпления, извършени от Сталин срещу Българите в Русия, на абсолютно невинния и непричастен на престъпленията Ленин.

image

–– още документи по темата:

Нова редакция на "Падането на Казан под ударите на юдео – византийците и руснаците и поробването на Волжка България от тях"

http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/06/nova-redakciia-na-quot-padaneto-na-kazan-pod-udarite-na-iude.1570886

и финалният пасаж от този постинг:

Valentin Yanakiev 

За Иван Грозни, Волжка България е била заплаха за Русия и християнството.По същата причина и Дунавска България ,не подържа никакви връзки със Волжка България.

Инж. Иван Дунчев 

Абсолютни лъжи и фалшификации на руската юдео – византийска имперска манипулаторска историческа наука и школа, за да си оправдаят престъпленията пред света !  
Българското Казанско царство е било абсолютно миролюбиво и толерантно към всякакви религии и философии на различните етноси в царството, развивало е високо духовна и феноменна материална култура с изумителни цивилизационни достижения и е живяло в мир с всичките си съседи до идването на псевдо – Исусовите юдео – византийци на Русия през 15 – 16 век.
Точно заради тази руска юдео – византийска експанзиостична нападателна политика и предизвиканите от нея религиозни разделения и противопоставяния, естествено предизвикани и у волжките Българи – мюсюлмани, съвсем скоро според категоричните прорицания на Света Ванга и всички големи пророци на Земята, ще премахнем от раз всички досегашни религии и религиозни заблуди и ще възстановим най – древната Вяра, Познание и Учение – Учението на разума, както го дифинира Света Ванга и която сега ще го разсекрети и за вас непосветените: 

УЧЕНИЕ НА РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Мария и Иза

УЧеНИЕ НА РАЗУМА=УТШЕНИЕ НА РАЗУМА=Езуш и Матара

ЕКСПАНЗИЯ на=на Кан (Жреци) от Бог Исуз –  
завоевателно – поробваща политика на изродените българо – юдеи  от Българската жреческа династия Дуло 

Интересни факти в нашия постинг за дълбок размисъл, след който трябва все по – често да повдигаме поглед и молитви нагоре към следващите ни най – сигурни и единствени  Спасители – Българските Богове Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, и ги търсим с нашите позивни молитвени мантри!  

И още веднъж изричната ни декларация:  

При нас няма еди кви си фили, еди кви си фоби – има само Бългорородолюбци, които декларираме Любов към всички други племена и народи, като Любовта ни, Душите ни и Животът ни са първо за Българския Великомъченически Божествен народ от потомците на Исус и Мария Магдалена, и след това към всички други!  

И едно изрично предупреждение към юдео – ционистките управници на Русия и татари – монголоиди и всякакви други юдео – византийски поробители на Волжските Българи и местни волжски български изменници татаристи и родопредатели и мекерета: 

– Скоро идва Съдния Ден с Явяването на Българските Богове Демиурзи и процесите на атестация на всички племена, които нашите Свеяти Предци Българите култивираха и цивилизоваха с Любов хиляди години.
Нашите Предци Светии и техните генетични потомци – ние, Българите от Всемирното Бяло Братство, ще сме висшите съдебни заседатели на тези съдебни процеси.
От нас святите и праведни Българи зависи дали вие и другите племена, мърсували върху Българите векове, ще получите нашата положителна атестация да продължите да участвате в трансепохалния Божи проект Българите и човешката цивилизация!

–– и информация за нашите приятели и неприятели и съродственици от град Уляновск, където е седалището и редакцията на фейс групата БУЛГАРСКОЕ ВОЗРОЖДЕНИЕ (Ульяновск), за сакралния статут и тайната на града им и на кръстника им Ленин:

Ленин, братът на най – големия феномен на света за ХХ век и син на...! Пада поредната епохална епична тайна от сакралната Българска история!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/04/22/lenin-bratyt-na-nai-golemiia-fenomen-na-sveta-za-hh-vek-i-si.1758628?reply=5416123

... Казахме, че по абсолютно същата задължителна свръх конспиративна традиция за скриване на следите на династите от Божия жречески род Дуло от първосвещената златна генеалогия, от която се роди Спасителят на Българите и на света, Васил Левски който като глава на световното Братство на белите фримасони е поел кръста си по саможертвения път за Освобождението на България и не може и официално, и конспиративно да бъде в легални семейни и родителски отношения, след като дава първи си син Петър за осиновяване на приемния му баща Константин Дъновски, поверява и вторият си син Владимир/Ленин на приемен баща далече от пределите на поробена Дунавска България и от погледа на дебнещата го навсякъде фанариотска – турска – руска ционистка полиция.

Посредническата мисия за това Левски възлага на посветения от него руски лекар от Български произход Иван Покровский, с когото се е срещал през периода 1867 – 1868 г.  при едно от посещенията си в Украйна, където по него време докторът служи в Киевския военен окръг, и когато Апостолът го посвещава за Българския му жречески генезис.

Знаем вече, че в края на 1869 година по време на престоя на Христо Ботев в Измаил в Южна Бесарабия, при него в края на 1869 г. пристига в строг конфиденциален конспиративен режим Мария – Серафима, тайната любима и съпруга на брат му Васил Левски и майка на сина им Петър Дънов (роден 1864 г.), която е била бременна с Владимир – вторият син на Васил.
След като Мария ражда на 22 април 1870 г. вторият им син, Христо Ботев изпраща по конспиративните канали и връзки с руските/Българските революционери Мария и сина ѝ при доктор Покровский, който вече е бил в Симбирск от няколко месеца и е имал мисията да намери в свръхконспиративен режим сред волжките Българи подходящ приемен баща и семейство за сина на Левски.
Отново архивите ни припомнят, че:
"Что же касается доктора Покровского, то из его формулярного списка видно, что в Симбирск он перебрался из Казанской губернии в январе 1870 года, а его знакомство с семьей И.Н. Ульянова произошло весной или, скорее, летом 1870 года"

От пролетта или по –
 скоро от лятото на 1870 година доктор Покровский предава в семейството на Улянови, посветени за техния Божествен Български жречески генезис и статут и за жертвената им мисия на приемни родители, втория син на Васил Левски – Владимир Илич Улянов, и в продължение на всичките години от живота на младия Владимир докато е в приемното си семейство, докторът е плътно в постоянни грижи до и около него.
Той и официалният баща и официалната майка на Владимир умишлено дават демонстративен повод и поемът позора на градските клюки за неморални любовни отношения и порядки във фамилията на Улянови, за да направят двойна степен на конспиративна защита за тяхната епична жертвена тайна, щото ако има съмнения за бащинството на единия, да го оправдаят с другия.  

И ето как болшевишката власт и по – точно юдео – ционистът Сталин, се отблагодарява на най – близкия надзорник и грижовник на Вожда на пролетариата и Баща на народите , и то още докато е жив Ленин и управлява уж държавата, или по – точно докато го умъртвяват в тотална изолация в агония:

–– пасаж отново от

Наши врачи. Кем приходился доктор Покровский семье Ульяновых...
https://ulpravda.ru/rubrics/meditsina/nashi-vrachi-kem-prikhodilsia-doktor-pokrovskii-seme-ulianovykh-muzykalnomu-kritiku-ulybyshevu-i-kraevedu-martynovu

Последние дни доктора Покровского: в нищете и в темноте  

Через два месяца после смерти Александры Знаменской, 6 мая 1922 года, на 83-м году, совершенно ослепший, в Симбирской Александровской больнице, куда попал на положении беспризорного нищего, скончался и ее деверь, симбирский доктор и общественный деятель Иван Сидорович Покровский.  
«Умер приятель И. Я. Яковлева 83-летний старец доктор Покровский. Умер от старости. Печальный закат! Его – народника, врача, как и всех, разорили, ограбили, тревожили, унижали. Недавно он получил права на отобранные у него дома, перебрался к бывшей своей прислуге и отдал ей дома под условием, что она будет его хорошо кормить до смерти. Эта дрянь, видя, что старик не умирает, без церемоний выгнала его на улицу, грязного, оборванного, заеденного паразитами, оставшегося без куска хлеба.
Он явился в Александровскую больницу, где знавшие его врачи, вопреки запрещению принимать хронически больных, приняли его. Он там и умер после трёх дней агонии, в сознании, питаясь только госпитальной пищей, – т. к. у него не было средств раздавать, как другие, на чаи госпитальной прислуге, то к нему относились грубо, с презрением», - записал в своём дневнике 8 мая Александр Жиркевич – писатель, краевед. 

Поклон и почит на доктор Иван Покровский, Свети мъченик Иван Покровский!

––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––

Ще разсекретим документи от истинската сакрална биография на Свети Владимир Ленин, синът на Свети Левски, които те ни подават в кодиран формат. 
 
Ето защо по –
 късно самият Свети Владимир Ленин внушава на властите името Уляновск на град Симбирск:

УЛЯНОВСК=ЛЯВСКОУ ± Н (кодировъчен назал)=ЛЯВСКОУ=Левски

Защото в анаграмен порядък с инструментариумът на Свещения шифър в името на град Уляновск е имплантирано култовото прозвище на бащата на Ленин – Левски, и когато непосветените кажат "Ленин е от Уляновск", за посветените това им съобщава кой е бащата на Ленин:

ЛЕНИН е от УЛЯНОВСК=ЛЕНИН е от Левски

А старото име на Симбирск е архивирало информацията, че това е селище на Българските канове/жреци на Исус и Мария Магдалена:

СИМБИРСК=Кан (Жреци) на Бог Исус и Мария 

Да разсекретим информацията от разгледаната по – горе статия за официалния баща на Ленин:

Кто был настоящим отцом Ленина?
https://historylost.ru/2016/01/23/kto-byil-nastoyashhim-ottsom-lenina/

* Ето какво ни съобщава бащиното име на официалния баща на Ленин – Николаевич:

НИКОЛАЕВИЧ=ЛЕВЧКИ=Левски

* И нека сега да променим смисъла на изречението
"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой человек…",
с добавката на само един препинателен знак – тире, между "другой" и "человек".

Получава се:

"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой – человек…"

Сакралният семантичен превод на человек по Кодировъчния речник, е:

ЧЕЛОВЕК=ЛЕВЧКЕ=Левшке=Левшки=Левски

В изречението заместваме анонимния человек с Левски и научаваме кой е бил истинският баща на Ленин:

"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой – Левски…"

Поклон и почит пред кодировъчния шифровъчен гений на светейшите ни Учители, и в случая на Свети Ленин и баща му Свети Левски, авторите на тези оригинални свръхсекретни документи!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Васил Левски, Свети Христо Ботев, Свети Петър Дънов, Свети Владимир Ленин, 
Свети мъченик Иван Покровский и Българските жреци – светии Чингис Кан и Тактамиш 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песни!






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
05.02.2022 22:16
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7735215
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44419
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!