Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2022 23:50 - Свети Петър Дънов: Невидим свят пази България! Българите са носители на Новото учение и култура на народите и техни духовни кредитори! България ще владее света!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2269 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 31.01.2022 23:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще публикуваме няколко от беседите на Петър Дънов, в които той съобщава на Българите за нашия Божествен генезис и статут и предначертаната ни Свише мисия на носители на Новото Божие учение по света за Спасението на човечеството.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЛАДЕЕ СВЕТА

България е родината на Бога!
Това е мястото където Бог идва!
Мястото, където Той живее!
Оттук Той твори .
Не го знаете но е така.
Определеното число за Възкресение между Българите е числото 1400.
Това е то Българския народ, те са силата. Те са тези, в който Духът се е вселил и очакват своето пълно раждане.
В реда на нещата е всички южни славяни да се обединят в една империя .
Но най - важното, е че когато Христос дойде, ще настане една велика империя.
От поведението на Българския народ , от поведението на славянския елемент въобще , ще зависи разпоредбата на Невидимия свят.
Ето защо тия, който познават Господа, трябва да кажат дълбоко в сърцето си : Господи, нека бъде Волята Ти.
Да се държим с Господа, защото Той е Главнокомандващият, пред Когото не след дълго време ще се явите за отчет.
Някой ме пита за политическия живот в България : " Какво ще стане с нея ?"
Чудна работа ! Че какво е станало досега ? На България и правят малко разтривка. Дали са и нова опитност и задача за разрешение. Ние не седнем да мислим разумно върху законите, който регулират живота, а търсим виновните. Виновен е индивидуалния живот на човека. България - това сте вие.
Христос казва: " Гледайте на Мен, иначе сте изгубени " .
Христос ще изведе този кораб на България, Христос е на този кораб и няма от какво да се плашите. Той работи навсякъде из България -градове и села. Трябва да си помагаме с мислите, макар някой да страда кармично. И ще се разведрява все повече, защото България става звено за обединение на Славяните.
Сега културата се пренася в славянството. Българите и останалите славяни трябва да се съединят.
Господ казва:"България ще бъде Благословенна ! Всички ще бъдете носители на Новото учение по света. Българския народ е един от слугите на Бог. Така е решил Бог. Още от създаването на света Бог Е начертал границите на България, предвидил е каква форма на управление да има . Този план ще се приложи. Ако ме разбираш Българин си; ако не разбираш, не си Българин
Христос ми казва: " Ида да помогна на този народ, да загладя всичките недоразумения и да разбия всички препятстващи духове."
Аз и Христос едно сме ! И с нищо друго не можете да ме подмамите освен с вашата Любов. Всяко нещо, което чертая или изговарям, то става !

АЗ СЪМ ЕЛОХИЛ, АНГЕЛ НА ЗАВЕТА ГОСПОДЕН.

Бинса Дуно 
Свети Петър Дънов
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Под тази публикация във фейсбук в профила https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1/ се разви кратък коментарен форум, от който ще ви покажем извадки, като преди това ще ви припомним с нашият сакрален юбилеен алманах кой е 
пророкът Свети Петър Дънов  

image

Автобиографични импресийни справки от Свети Петър Дънов за неговите деца по повод навършването му на 157 години!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/07/11/avtobiografichni-impresiini-spravki-ot-sveti-petyr-dynov-za-.1768997

image

Ще започнем като първо разсекретим посланието в съобщението на пророка Свети П
етър Дънов от беседата: "Но най - важното, е че когато Христос дойде, ще настане една Велика империя.", и разкрием чия е тази Велика империя!

ЩЕ НАСТАНЕ ЕДНА ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ на=на Богиня Мат Диана и Исуш Бълкарина

Исуш Българинът и Богиня Майка Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

И ето кои ще владеят и управляват Великата Империя на Българските Богове:

ЩЕ НАСТАНЕ ЕДНА ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ на=на Бълкари от Богиня Мат Диана и Исуш

За Българите от фенономенния Божи жречески род Дуло Пророкът Свети Петър Дънов указва, че те са духовният интелектуален феноменен прогресивен фундамент на Българския народ, те са силата, те са тези, в който Духът се е вселил и очакват своето пълно раждане.
Техните характеристики Светецът кодира в числото 1400.

ХИЛЯДА И ЧЕТИРИСТОТИН=Ариани Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Тати Исуш и Диана

image   
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– форум:            

Марина Борисова

Руснаците знаят, че с България са Едно, но Българите не го виждат май.
Ние без Русия нищо, ама нищо не правим...само можем да си фантазираме разни неща, но на практика нищо...никакво единство няма, а има знание, но то контролирано, до някъде истина, непълна...а сега когато Бог е посочил Русия, дал и е Знанието, дал е Новата Идеология, казал е, че тя ще бъде Водач на Човечеството, ще бъде Първа в Прехода и другите ще я последват, за какво се борим ние като нямаме правилната Идеология и как да стане Единението в Световен план.
Бог казва: И пентакъл се бори да управлява, но няма да стане защото там няма Хармония. Какво символизира пентакъл, старите знания, нехар моничните енергии, неравенство и власт...

Инж. Иван Дунчев

Свети Петър Дънов ви прокламира, че Българите сме Божият народ и спасителите на света и ние сме скорошните праведни и всемогъщи управници и господари на света и народите, вие търсите Русия!
Че и в този пост.

image

Махнете ги руснаците, американците, европейците, евреите... и всички други – Светецът и ние във всичките ни повече от 1600 постинга ви документираме Божиите послания, че Българите сме духовният интелектуален прогресивен елит и бъдещи управници на целия свят – познайте Боговете ни, познайте себе си като феноменни Божии потомци и се въздигнете над всички други племена!

Марина Борисова 

Дано, дай Боже!

Инж. Иван Дунчев

ДАЙ БОЖЕ=Диана и Бог Ежуа

Снежанка Петрова

Амин Господи!  

Инж. Иван Дунчев

АМИН ГОСПОДИ=ПОГ МА ДИН ИС=Богиня Ма (Майка) Диана и Иса 

Марина Борисова

Аз смятам, че след П. Дънов много по-важни Знания има за конкретно този момент, но няма да налагам моето мнение...

Инж. Иван Дунчев

Не бъдете фили или фоби на които и да са народи, на които на всички нашите пресвяти Предци са били култиватори, цивилизатори и очовечители, бъдете Българолюбородци, познали се че сте Божествени!


Raina Hristova

Ще Пребъдем! 

Инж. Иван Дунчев
 
ШТЕ ПРЕБЪДЕМ с=с Бог Ешуа и Богиня Матара Диана

Марина Борисова

Ще пребъдем единствено ако чуем Отеца! Освен него няма друг бог! Един е!

Инж. Иван Дунчев

И защото нашият екип водим просветителското академично обучение в Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, в която като във всяка подобна институция важат задължителното уважение и съгласие на просвещаваните към безкористните  преподаватели, а Марина Борисова си знае нейната, я освобождавам с Любов от кръга на Приятелите за да не си губи времето при нас. И нашето време.

ЗНАЕ СИ НЕЙНАТА без да знае=без да знае Исуз и Диана

ЗА ДА НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО без=без Бог Исуз и Богиня Матара Диана 

НАШЕТО ВРЕМЕ е от=е от Ешуа и Богиня Матара

Violeta Ilieva

Да бъде Волята Божия!

Инж. Иван Дунчев
 
ЩЕ БЪДЕ ВОЛЯТА БОЖИЯ=ВОЛЯТА на Богиня Диана и Бог Ежуш  

Ажена Расате


Христос не е наш бог

Инж. Иван Дунчев

Още една заблудена Душа от приятелския ни кръг, търсеща отчаяно и жадно Истината за Българите, нагазила в извора на нашата Жива вода, и жадна изгаряща, непила капка от нея!
Няма да ѝ даваме възможност за отговор, защото пак ще Богохулства и си хвърля огън връз кармата!
Блокаж.

ХВЪРЛЯ СИ ОГЪН ВРЪЗ КАРМАТА=
Бълхарин Ариан Кан (Жрец) от Гена на Исуз и Богиня Матара

Във връзка с горните две наши бивши приятелки и слушателки в Академията ни, имаме нашите тематични за подобни случаи добронамерени приятелски притчови превенции:

* Преди дни соча на един приятел едно място, на което има голямо имане и му казах да ходи и взема колкото иска богатства. Срещам го днеска – пак опърпан, болен и унил ходи. Питам го взе ли от имането бе, той мънка: "Ами не видях къде е, защото гледах върха на пръста ти тогава"...  

* Ние ви изнасяме в тематичните ни постинги нечувана и невиждана информация за Свети Петър Дънов, и ви убеждаваме, че сте Божествени деца създадени да летите, а не пълзящи нисши смъртни твари, вие викате индоктринирани непосветени и окепенчени на сетивата и с букаи на душите: "Не, не сме Божествени!" – значи сте от пълзящите.... Даваме ви Жива вода за Безсмъртие и Живот вечен, вие дори и не сте проумяли!
Ще ви триеме такива буквоядци и каноници, дрънчащи като прогнили кимвали!

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана 

Цанка Механджиева

Инж. Иван Дунчев 

Иване, всичко което прочетох ми е познато
Не съм вярваща, аз съм знаеща
Благодаря ти че ме насърчи да вървя в пътя си.
Твоето служение е много ценно. Благодаря.
Продължавай да ни насърчаваш

Адвокат Цанка Механджиева при едно наше молитвено просвещение сама пожела и веднага бе дарена Свише с Кръщението и Познанието на нашите Богове.

ЗНАЕЩА за=ЗНАЕШТА за=за Ешуз и Диана

ВЯРВАЩА СЪМ в=ВЯРВАШТА СЪМ в=в Богиня Матара и Бог Исуш

ЦЕННО СЛУЖЕНИЕ за=ТСЕННО СЛУЖЕНИЕ за=СЛУЖЕНИЕ за Диана и Иса

НАСЪРЧИ МЕ да позная=НАСЪРТШИ МЕ да позная=да позная Исуш и Матара 

ВЪРВЯ В ПЪТЯ СИ към=ВЪРВЯ към Богиня Диана и Бог Иса 

Да разсекретим някои от основните послания на Свети Петър Дънов в тази езотерична беседа.

БЕСЕДА за=за Бог Иса и Диана 

ЕЗОТЕРИЧНА БЕСЕДА от=БЕСЕДА от Ариан от Езуш и Диана 

"От поведението на Българския народ, от поведението на славянския елемент въобще , ще зависи разпоредбата на Невидимия свят."


Още в началото на Светото Писание Господ Бог, който висш Божествен титул е синкретичният библейски образ на Българските Богове Демиурзи  – 

ГОСПОД БОГ=ПОГ Д БОГ СО=Богиня Диана и Бог Иса 

документира/т как са скрили Божия видим свят от човека с всичките блага на Рая и са го направили временно невидим и недосегаем за непосветените и нищите човешки сетива:

Битие 3:22-24

И Господ Бог (Богинята Майка Диана и Бог Исус) каза:
„Ето човекът стана като един от Нас, да знае добро и зло; но сега той не трябва да протегне ръката си и да вземе също от дървото на живота, та да яде и да живее вечно!“ Тогава Господ Бог го изпъди от Едемската градина – да обработва земята, от която беше взет.

image

Тогава, като изгони човека, постави на изток от Едемската градина херувим и пламенен меч, който се върти, да пазят пътя към дървото на живота.

–––––––––––
–––––––––––

Веднага дърпаме енергийната лингва завеса на Невидимия свят за да разбулим тайната му и го правим Видим за всички!

НЕВИДИМ СВЯТ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иса

ДЪРПАМЕ ЗАВЕСАТА с=с Богиня Матара Диана и Бог Исуз

Ще възстановим и всичките блага на Рая и ще документираме Чии са, къде са и за кои са те!

ВСИЧКИ БЛАГА НА РАЯ от=ВСИТШКИ БЛАГА НА РАЯ от=
от Бокиня Диана и Исуш Бълкарина

ВСИЧКИ БЛАГА НА РАЯ са в=ВСИТШКИ БЛАГА НА РАЯ са в=
са в България на Бокиня Диана и Исуш

ВСИЧКИ БЛАГА НА РАЯ са за=ВСИТШКИ БЛАГА НА РАЯ са за=
са за Българи Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуш

Още по сакралната тема за Божествения генезис и закрила и за транс епохалната епична мисия на Българите ви припомняме с пасаж от постинга ни 

Чрезвичайно съобщение от Дънов: Невидим свят пази България!Доказателствата с фактология и реализирането на това прорицание в рационалния свят!

https://bezistena.blog.bg/history/2016/03/11/chrezvichaino-syobshtenie-ot-dynov-nevidim-sviat-pazi-bylgar.1436503

Дънов: Невидим свят пази България!

Сега аз проповядвам на Българите защо Бог е решил да ги благослови.
Всички ще се подобрят, ще станат добри хора.
Всички проповедници, свещеници, учители, майки и бащи ще проявят доброто в себе си и ще говорят на един език.

Господ казва: България ще бъде благословена! 

Българският народ е търпелив. Той издържа турското робство. Издържа на всичко. Издържа на насилието. Ще издържи и в бъдеще. Ще дойде време, когато Българският народ ще се разшири отвътре чрез Новото Учение.
Духовно ще се разшири. И на него ще издържи.

Днес България има нужда от герои на фронта срещу злото, които да проявят търпение. Носете тази мисъл навсякъде.
Помнете:
Няма зло за България.  Българският народ ще се повдигне!

България е духовен кредитор на цяла Европа... Макар и малък народ, Българите представляват банка,която ще кредитира другите народи.
Невидимият свят пази България, защото тя ще бъде стълбовете, диреците на Новата култура на човечеството!

Амин! 
–––––

НЕВИДИМ СВЯТ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=Богиня Мат Диана и  Бог Иса ПАЗЯТ БЪЛГАРИЯ
   
И още една беседа – пророчество от Свети Петър Дънов за транс епохалната мисия на Българите, която вече финализираме:

Дънов каза: 

Прочетете 20 и 21 глава от Откровението,да видите какво Господ готви за човечеството.

(прочетете ги обезателно! – екипът на bezistena)
www.pravoslavieto.com/bible/nz/otkr.htm

Сега аз проповядвам на Българите, защото Бог е решил да ги благослови.
Всички ще се подобрят, ще станат добри хора. 
Всички свещеници, проповедници, учители, майки и бащи ще проявят Доброто в себе си и ще говорят на един език.

Господ казва: „България ще бъде благословена!"
Времето ще покаже Истина ли говоря, или не.
Всички Българи ще бъдете носители на Новото учение по света.
Така е решил Бог, а каквото Той решава, не се разваля.
Не се обезсърчавайте и бъдете благодарни за това, което Бог ви е дал.
Всяка година Той ще ви дава все повече и повече.
Той ще ви дава от новото вино, от което няма да се опивате.

– Какво ще стане с България?
– За България иде голямо Добро, което всички трябва да приемат доброволно.
Ако не го приемат доброволно,  насила ще го приемат, но Бог няма да отмени решението си. 
Какво правят майките със своенравните си деца?
За да приемат благото, Доброто, което им дават, те ги набиват
.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––  


Какво ни съобщава друг документ от първата беседа на Свети Петър Дънов

"... Защото България става звено за обединение на Славяните."

БЪЛГАРИЯ СТАВА ЗВЕНО на=БЪЛГАРИЯ на Бог Исуз и Богиня Диана 

БЪЛГАРИЯ  е ЗВЕНО ЗА ОБЕДИНЕНИЕ на=БЪЛГАРИЯ е на Бог Изуз и Богиня Диана  

Помнете и проумейте какво ни казва Свети Петър Дънов в прорицанието от втория  постинг:

"Помнете: Няма зло за България.  Българският народ ще се повдигне!"

ЩЕ СЕ ПОВДИГНЕ от=от Бог Исуш и Богиня Диана 


И в трите беседи Свети Петър Дънов ни говори за Ново учение, което Българите носим на всички човеци и народи за тяхното Спасение

"Господ казва:"България ще бъде Благословенна! Всички ще бъдете носители на Новото учение по света"

"Ще дойде време, когато Българският народ ще се разшири отвътре чрез Новото Учение."

"Всички Българи ще бъдете носители на Новото учение по света.
Така е решил Бог, а каквото Той решава, не се разваля."


Разсекретяваме кое е това Ново учение, на което Българите сме носители,

НОВО УЧЕНИЕ за=НОВО УТШЕНИЕ за=за Богиня Диана и Ешуа  

и за което прорица и по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов – Света Ванга, дефинирала го като Учението на Разума!

Ванга и Спасителят на Българите от чужбина с високо чело – рептил, когото го дебнат рептилите на границите и навсякъде...
https://bezistena.blog.bg/history/2017/08/11/vanga-i-spasiteliat-na-bylgarite-ot-chujbina-s-visoko-chelo-.1561408

Сбъдва се пророчеството на Света Ванга за разкриване на великанските изкуствени пирамиди в България! Предстои активирането им.
https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/13/sbydva-se-prorochestvoto-na-sveta-vanga-za-razkrivane-na-vel.1634929


УЧЕНИЕТО на РАЗУМА=УЧЕНИЕТО на Иза и Мария 

УЧЕНИЕТО на РАЗУМА=на Матара Диана и Изуш:

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тези три беседи – пророчески послания за епичната мисия и призвание на Българите, Свети Петър Дънов ни изпрати за нашето просвещение, посвещение, преосвещаване и насърчение и въздигане в тези екстремални Последни времена на страховитите събития и процеси мигове преди Явяването на Българските Богове за Спасението на Българският им народ и за започване на атестацията на Съдния Ден за всички!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със Свети Петър Дънов и Света Ванга
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
Култовата ни фонова песен Моя страна, моя България!, е от внукът на Свети Петър  Дънов – Свети Емил Димитров










Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
31.01.2022 23:54
Мария Магдалена и Исус ви обичат!

Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из форумните коментари под публикацията в групите на Фейсбук
01.02.2022 13:45
група РОДЕНИ В НРБ

Костадин Николов
немогат да не стигнат македонците.пак сме преди тех.дунчев ами защо не попиташ черквата за учението на дънов,май е секта и ерес.

Инж. Иван Дунчев
Автор

За непросветените и неграмотните и онези с недостатъчно и замърсено IQ – ето какво е секта и ерес:

ЕРЕС=Ариани от Иса

СЕКТА=Кан (Жреци) от Иса и Диана –

висши категорийни понятия за принадлежност към Божията жреческа каста и аристокрация

КАСТА=Кан (Жреци) от Иса и Диана

Не питайте псевдо – Исусовата анти Българска юдео – византийска фанариотска религиозна полицейско – геноцидна доктрина Християнство (в която всички от нашия екип сме кръстени със Святият Дух в протестантството и на съзнателна възраст и в Светата Българска Православна Църква, без да се отказваме от благодатта и висшите промоции на Святият Дух!) за Истината, а питайте Душата, сърцето и просветения си Разум, с които засега само се виждат хубавите (Божиите) неща в живота!
Благославяме ви дано с добро да познаете Боговете ни, защото другият алтернативен начин е страшен!

ДУША=Диана и Ешуа

ИСТИНА=Иса и Диана

РАЗУМ=Иза и Мария
цитирай
3. bezistena - Група за музика, вицове и филми с БГ превод! Но без чалга!!!
01.02.2022 13:54
Миньо Петров

Това ,което се случва у нас не ми вдъхва доверие.Духът на сатаната все още властва на тая поругана земя.

ПОРУГАНА ЗЕМЯ на= ПОГ ЕЗА МАРЯ=на Бог Иза и Мария

И които сте с чисти души и ръце, не се страхувайте от първият враг на религиозните ф фанатици и каноници – Сатана!
Ето Кой/Кои са Сатана, владеещи световете :

САТАНА=Иса и Диана
цитирай
4. bezistena - група Обединени за справяне с ма...
01.02.2022 19:29
група Обединени за справяне с манипулацията Соvid 19

Добромир Тончев
Петър Данов е отцепник от ЕвангелскатаЦърква и създава учение взаимствано от Светото Писание ,но без да отдава Слава на Бога. Поради тази причина е отхвърлен от Божието Царство и не е светец.

Инж. Иван Дунчев
Автор

Свети Петър Дънов не само постоянно говори и отдава слава и почит на Бог Господ Исус, не само живее постоянно с Него в святост и праведност, но Господ Бог Исус постоянно говори чрез него на непосветените – защото Свети Петър Дънов е от Божията златна първосвещена генеалогична линия, от която се роди Спасителят и затова е по наследствено Божие право реален и рационален действащ Светец, без да има никаква нужда да чака признание и канонизиране от каквато и да е църква и субекти, които въобще не познават истинските Богове !
И какви Б/българи сте, бе!
Не четете и не коментирате Божествените пророчества и благословии и насърчение за Българите, за да хвръкнете да небесата от гордост и радост, че сте Божествени и ще се Спасите, ами хулите само Божия пророк!
И къде отивате в тази група на хора търсещи спасение от свирепия медицински фарма фашизъм, без това сакрално Познание и насърчение и без помощта на Боговете ни и Техните пророци!
цитирай
5. bezistena - група Корона бунтовник
01.02.2022 19:39

Корона Бунтовник

Ivan Todorov
Дано да е така, но защо не ни пази 30г вече от тия продажни пУлитици?

Инж. Иван Дунчев

За да скърши горделивите корави Души и ги принуди всички да Го потърсят Него и Богиня Диана с това Познание в екстремален режим – което се и случва в глобален мащаб!
цитирай
6. bezistena - група PANGEA-ULTIMA
01.02.2022 19:52
Dimka Kovacheva

Подобни неща за нашата Прекрасна България е казвала и Света Преподобна Стойна, от която и баба Ванга се е зареждала със силна енергия и е предсказва ла много и интересни неща.

Инж. Иван Дунчев

Света Преподобна Стойна е по – голямата дъщеря на Петър Дънов, който е по – големият син на Васил Левски –– инфо в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Дънов","безистена и Васил Левски" ,"безистена и Преподобна Стойна..."
В официалните документи четем, че Стойна Димитрова, известна като Преподобна Стойна или Стойна калугерята, е Българска ясновидка и лечителка, родена на 9 септември 1883 година в село Хазнатар, Серско и другата известна ни за нея информация, но ето какво пише в нейното секретно досие:

СТОЙНА=С ТЙОНА=Иса и Диана

СТОЙНА ДИМИТРОВА=СТОЙНА от Богиня Матара Диана

СТОЙНА КАЛУГЕРЯТА=Кан (Жрица) от Дуло на Иса от Трагия

ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Иса

ЯСНОВИДЦИ от=от Богиня Диана и Исус

ЯСНОВИДЦИ от=от ВЕЦИСДЕНА=от Безистена ––

или разсекретеното досие на по – голямата дъщеря на Дънов и внучка на Левски – Стойна, ни разкрива, че тя е феноменна генетична потомка на Исус и Мария Магдалена от Техния Български феноменен жречески аристократичен род Дуло, Чийто Първосвещен Сътворенчески светилищен център и храм е Безистена в Божия Първопрестолен град и постоянно местопребиваване във Време – пространствения континиум в Ямбол, херметизиран като Олямб, Олимб, Олимп.

СЕКРЕТНО ДОСИЕ=
Диана и Кристос=
Диана и Исус от Тракия –

легитимацията на Божиите генетични потомци, херметизирата с помощта на Санскрита, който жречески език е другото наименование на Свещеният шифър!

САНСКРИТ обратен прочит ТИРКСНАС=ТРАК СИС=Кристос=Исус от Тракия

Ето поредното Българско селище – село Хазнатар, на което възстановяваме сакралната Божия етимология:

ХАЗНАТАР по името на=по името на Иза от Трахия

Разсекретените пророчества за бъдещето на България на по–голямата внучка на Васил Левски – Преподобна Стойна,на рожденния ден на баща й Петър Дънов!
https://bezistena.blog/history/2017/07/11/razsekretenite-prorochestva-za-bydeshteto-na-bylgariia-na-po.1556319
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7716446
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!