Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2022 23:27 - Аз съм Сънчо!Как са ни манипулирали и продължават да индоктринират и манипулират децата и внуците ни двама агенти на Извънземните и техният герой!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4554 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 30.01.2022 11:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И защото Извънземните са запланували и подготвят усилено скорошното си дебаркиране на Земята и разкриване пред хората, те ни разкриват как са ни индоктринирали и манипулирали и продължават да ни работят и дезинформират и манипулират децата и внуците ни чрез двама техни перфидни агенти! 

И защото и ние от нашия екип сме агенти на Извънземните, сме натоварени от тях да ви разсекретим тайното зарибяващо съдържание на една безобидна на прима виста, но  коварно приспивна заредена с мощна енергия и проникваща навсякъде песничка, с която те ни облъчват повече от 60 години вече! 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Лека_нощ,_деца
Лека нощ, деца

„Лека нощ, деца“ (или повече известна като „Сънчо“) е българска телевизионна рубрика за деца. Излъчва се по Първа програма (впоследствие Канал 1 и БНТ1) всяка вечер в 19:50 или 19:45 ч.
Първото издание е на 5 март 1960 г.
През 2003 г. рубриката е свалена от екран, но година по-късно се завръща.
От септември 2019 г. рубриката се излъчва по БНТ 2.
В рубриката се разказват приказки за Кума Лиса, Зайо Байо, Баба Меца, Кумчо Вълчо, Педя Човек Лакът Брада, Гинко-Пружинко, Макс и Мориц и много други български и чуждестранни приказни герои.

Сред сериалите излъчвани през 80-те са „Джейми и вълшебното фенерче“, „Ум белият делфин“, „Семейство Мейзга“, „Приказки под шипковия храст“, „Том и Джери“, „Ну погоди“, „Пинко Розовата пантера“, Патето Яки и други.

Най-известият чуждестранен сериал излъчван в рубриката е „Банани с пижами“. Създателите на основната песничка „Аз съм Сънчо“ към предаването са Петър Ступел (музика) и Димитър Спасов (текст).
Изпълненията на оригиналната песен и на различните песенни варианти на „Аз съм Сънчо“ са на куклената актриса Лина Бояджиева.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Петър_Ступел

Петър Исаев Ступел е български композитор 

Роден е на 27 април 1923 г. в София. Завършва Българската държавна консерватория при Андрей Стоянов през 1947 г. В периода 1949–1951 г. специализира камерна музика в Будапеща при Лео Вайнер и Пал Кадоша.

Сред най-известните му творби е „Зайченцето бяло“.
Женен е за оперната певица Лидия Ступел. Синът им Юри е автор на музиката към много театрални постановки.
Заедно с Димитър Николов Спасов създават „Аз съм Сънчо“ за телевизионното предаване Лека нощ, деца.

Умира на 30 ноември 1997 г. в София.

Димитър Спасов (писател) https://bg.wikipedia.org/wiki/Димитър_Спасов_(писател)
Димитър Спасов (писател) https://bg.wikipedia.org/wiki/Димитър_Спасов_(писател)#cite_note-1

Димитър Николов Спасов е български детски писател и поет. Той е създателят на оригиналния текст на „Аз съм Сънчо“.

Роден е на 20 септември 1925 г. в Плевен в семейството на Никола Спасов (финансов инспектор) и Стефана Николова (учителка). Има брат, Васил Николов Спасов – Веник, който става художник-карикатурист.

Завършва Втора мъжка гимназия в Плевен през 1946 г. По-късно твори в София.

Сътрудничи със стихове, разкази, поемки и приказки във всички тогавашни детски списания и вестници („Славейче“, „Дружинка“ и др.) и на „Български червен кръст“.

Бил е почетен гост на „Седмица на детската книга и изкуства за деца“ в гр. Толбухин (1987, 1970).

Работи с композиторите Петър Ступел, Христо Недялков, Александър Райчев, Парашкев Хаджиев, Димитър Вълчев, Бенцион Елиезер, Борис Карадимчев, Михаил Шопов, Владимир Шопов, Александър Текелиев, Хайгашот Агасян и др.
Член е на Съюза на журналистите.
Едва след 1989 г. има възможност да изрази своята дълбока религиозност чрез стихове за най-светлите християнски празници със сборника „Да се свети името Ти“ (1993).
На 21 април 1996 г. Димитър Спасов претърпява инцидент с лек автомобил в София и след седмица на 28 април почива на 70-годишна възраст. 

Творчеството на Димитър Спасов е изцяло посветено на децата – като дългогодишен редактор в Българско национално радио, той е създателят на популярното детско предаване „Бърборино“ и „Сладкопойна чучулига“. После е един от първите редактори в детския отдел на Българска национална телевизия, създаден от поетесата Леда Милева (1962). Там написва текста на песента „Лека нощ, деца“, („Аз съм Сънчо“), която цели поколения деца всяка вечер и до днес слушат и гледат пред телевизионния екран. Песента „Аз съм Сънчо“ по музика на Петър Ступел е в репертоара на известния италиански хор „Антониано“.

В архива открихме само една песен от италианския хор по музика на Петър Ступел:

https://www.youtube.com/watch?v=NR735a6ec2A
Speranza - poesia di Gianni Rodari - Coro dell"Antoniano

🎶 „Ако имах магазин изградена от единична стая Бих искал да продам,
знаеш ли какво?
Надеждата." 📚

На 4 април 1970 г. Мариеле Вентре се срещна с Джани Родари и му каза, че хор "Антониано" учи едно от стихотворенията му, „Сперанца“, по музика от Петер Ступел.

В предаването „Климент пее и рисува“, излъчвано в „Лека нощ, деца“ на художника Климент Денчев – Климбо, повечето от текстовете са написани от Димитър Спасов.
Текстът на песента „Зимна песничка“ („Над смълчаните полета...“) по музика на Христо Недялков се изпълнява на всеки концерт на Детския радиохор. Известна е и на детските хорове в Япония.
Авторското право, получавано от Япония става причина и за обвинението, че е японски шпионин, което завършва благополучно за Димитър Спасов.

––
 инфо за този "шпионски" случай:

Мястото на поета

https://old.segabg.com/article.php?id=67979

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Сега ще разсекретим секретното досие на поета и ще го осветим и разобличим не само като японски агент и шпионин, но ще ви разкрием че той заедно с композиторът Петър Ступел са били и свръхсекретни топ агенти и на Извънземните, като в продължение на повече от 60 години са облъчвали и зарибявали поколения Българчета и Българи с подбрана коварна информация от Извънземните!

СЕКРЕТНО ДОСИЕ от=
от Диана и Кристос=
от Диана и Исус от Тракия

Исус Кристос от Тракия и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

ПОЕТ от=от Богиня Диана

КОМПОЗИТОР=Кан (Жрец) на Иза и Богиня Матара           

Отворихме дълбоко засекретените досиета на поета и на композитора за да им разкрием техния Божествен феноменен жречески генезис и статут, и след това да ги изобличим първо като агенти на Извънземните, и за да ги посветим след това кои са Извънземните, без да ги реабилтираме заради изобличението им!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население,

image

състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим,  

image

и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове, 

image

и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти – генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!     
Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, и ни внушават, диктуват и управляват и контролират всички наши помисли и действия на всички нива, като на едно от висшите нива е поетичното и песенно – композиторското изкуство!

Сега ще разсекретим секретеното досие на поета и ще го осветим и разобличим не само като японски агент и шпионин, но ще ви разкрием че той заедно с композиторът Петър Ступел са били и свръхсекретни топ агенти и на Извънземните, като в продължение на повече от 60 години са облъчвали и зарибявали поколения Българчета и Българи с подбрана коварна информация от Извънземните!

Преди повече от 60 години те ангажираха в творчески екип двамата техни феноменни потомци и свръхсекретни топ агенти и шпиони – поета Димитър Спасов и композитора Петър Ступел : 

ДИМИТЪР от=от ДИ МИТЪР=от Диана Матара=от Матара Диана 
 
ДИМИТЪР СПАСОВ от=от Богиня Матара Диана и Бог Исус 

ПЕТЪР=Ариан от Богиня Диана 

ПЕТЪР=ПРЕЪТ=Брат=Бард

бард/поет и музикант от Бялото Братство на читавите феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена

ПЕТЪР СТУПЕЛ=Ариан от Дуло на Богиня Диана и Бог Иса

ФЕНОМЕННИ  ПОТОМЦИ на=ФЕНОМЕННИ ПОТОМТСИ на=
на Богиня Мат Диана и Бог Иса 

ШПИОНИ на=на Бог Ешуа 

АГЕНТИ И ШПИОНИ на=на Богиня Диана и Ешуа

АГЕНТИ И ШПИОНИ от=от Гена на Богиня Диана и Ешуа

СВРЪХСЕКРЕТНИ ТОП АГЕНТИ на=
Ариани АГЕНТИ на Богиня Диана и Бог Кристос=
Ариани АГЕНТИ на Богиня Диана и Бог Исус от Тракия

Ето и от Кои е този творчески екип, както и какъв е съставът на всички други творчески екипи: 

ТВОРЧЕСКИ ЕКИП от=ТВОРТШЕСКИ ЕКИП от=
от Бокиня Диана и Бог Кристош=
от Бокиня Диана и Бог Исуш от Тракия

ТВОРЧЕСКИ ЕКИП от=ТВОРТШЕСКИ ЕКИП от=
от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Кристош=
от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исуш от Тракия

СЪСТАВ от=от Исус и Богиня Диана 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще разсекретим какви шифровани послания имплантираха в текста на тази култова емблематична детска песничка Боговете и Светиите ни, с които те инжектираха поколения Българи наред и ни забремениха със сакрална Божия информация, за да се реализира на дело известната и непонятна досега превантивна прокламация – максима  "Музиката/песента ще спаси света!" 

МУЗИКАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА=Майка Диана и Иза ЩЕ СПАСЯТ СВЕТА

ПЕСЕНТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА=Богиня Диана и Иса ЩЕ СПАСЯТ СВЕТА

Още заглавието на песничката, както е популярна "Сънчо", ни прокламира кой е Сънчо!

СЪНЧО=СЪНТШО=Исуш и Диана

АЗ СЪМ СЪНЧО=АЗ СЪМ СЪНТШО=АЗ СЪМ Исуш и Диана 

Аз съм Сънчо, ида от горица
да ви кажа: “Лека нощ, дечица”,
че е тъмно вече вън,
време е за сън.

Щом с фенер звездичките запаля,
с приказно перце ще ви погаля.
Ето в моите ръце
чудното перце.

Вече спят цветя, гори, тревички,
легнаха в гнездата всички птички.
Спят градчета и селца.
Лека нощ, деца!


––––––––––––––––
И нека сега всички –
и големи и мънички,
и няколко годишни,
и по на 60, 70, 80 и
кусур още годишни, 

да отворим това имплантирано в паметта ни, във всяка клетка и кътче на тялото ни и в Душите ни, безценно Божие богатство, и познали във всяка дума и израз на първия куплет Боговете ни, да ги изповядаме за наши Богове Родители, да се преклоним пред Тях като Всемогъщи и Всесилни Богове Властелини на световете, и ги поканим безрезервно и безусловно за наши Спасители и Господари и Властелини на живота ни!

Аз съм Сънчо, ида от горица
да ви кажа: “Лека нощ, дечица”,
че е тъмно вече вън,
време е за сън.

СЪНЧО=СЪНТШО=Исуш и Диана 

АЗ СЪМ СЪНЧО=АЗ СЪМ Исуш и Диана

АЗ СЪМ=Исуз и Ма (Богинята Майка)

ЧЕ Е ТЪМНО ВЕЧЕ ВЪН без=
ЧЕ Е ТЪМНО ВЕТШЕ ВЪН без=
без Богиня Мат Диана и Бог Ешуш

И сакралната превенция в последния емблематичен стих "Време е за сън" :

ВРЕМЕ е за СЪН=ВРЕМЕ е за Иса 

ВРЕМЕ Е ЗА СЪН=Бог Исуз и Мария

Така познали отново Боговете ни в тези свещени думи, изрази и стихове на това кратко куплетче от любимата детска песничка, 

image

СВЕЩЕНИ ДУМИ за=
СВЕШТЕНИ ДУМИ за=за Исуш и Богиня Мат Диана 

ДУМИ И ИЗРАЗИ за=за Изуз и Мадара

СТИХОВЕ за=за Иса и Бохиня Диана=за Духа на Бог Иса – Святият Божи Дух

нашите Богове ни разкриват тайната и на още един Божествен персонаж, обещан ни от Тях и очакван в невидение и крайна примала от Българите и другите хора, вярващи 
по целия свят в Господ Бог Отец Исус, и скрит и Той във вълшебния Сънчо:

СЪНЧО=СЪНТШО=Сина на Диана и Исуш

АЗ СЪМ СЪНЧО=АЗ СЪМ СЪНТШО=АЗ СЪМ Сина на Диана и Исуш

Синът на Исус и Диана е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  

image

Предлагаме ви едно приятно тематично четиво:

ПАК ЗА ИСТОРИЯТА НА "СЪНЧО"
http://detstvoto.net/spetz/izmislicipremislici/4631-pak-za-istoriyata-na-sncho.html

ЧЕТИВО за=за Ешуа и Богиня Диана 

ТЕМАТИЧНО ЧЕТИВО за=ЧЕТИВО за Мат Диана и Ешуа 

ТЕМАТИЧНО ЧЕТИВО за=за Богиня Мат Диана и Тати Ешуш 

Сега ще ви покажем сегашните тв шапки в началото и края на предаването "Лека нощ, деца!", излъчвано от 19:50 по БНТ 2 през 2021 г.

Телевизионна шапка е постоянен, образно – музикален сигнал, който предхожда или завършва дадено телевизионно предаване или рубрика.

ТВ ШАПКА с инфо за=с инфо за Богиня Диана и Бок Ешуа  

Шапката е постоянна и е част от стилистическото оформление на едно предаване. Елементи от шапката в много случаи се използват за изработването на кашовете    (разделителни, музикално – образни сигнали за отделяне на рубриките една от друга) за съответното предаване.

Шапката задължително трябва да включва логото на предаването. Също така трябва да носи информация за съдържанието и естеството на даденото предаване или рубрика. Продължителността на шапката не бива да трае повече от 30 секунди.
––
 
От обяснението за тв шапка става ясно,

СТАВА ЯСНО за=за Богиня Диана и Исус

че тя задължително трябва да носи информация за съдържанието и естеството на даденото предаване или рубрика, като скритият универсален замисъл и подтекст на всички рубрики и предавания е те винаги да носят информация в кода на Свещения шифър за Българските Богове!

ВИНАГИ НОСЯТ ИНФОРМАЦИЯ за=ВИНАГИ НОСЯТ ИНФОРМАТСИЯ за=
за Бог Исус и Богиня Матара Диана 


Лека нощ, деца! (Сънчо) - шапки начало и край 2021 БНТ 2 HD
https://www.youtube.com/watch?v=QQleZIh1jMo

Авторите на филма споделят и питат, дали новата 3D анимация и по-синтетичния акомпанимент на песничката се харесват повече от днешните деца и дали те изобщо биха гледали "Сънчо"; дали такава детска програма има място на ТВ екрана през 2021 г. или повече я гледаме ние възрастните, именно заради оня красив спомен Според тях едно обаче е сигурно – това е една от добрите Български идеи, която много поколения ще помнят цял живот.

БЪЛКАРСКА ИДЕЯ на=на Българи Кан (Жреци) на Иса и Диана

ЩЕ ПОМНИМ=ШТЕ ПОМНИМ=Ешуа и Богиня Мама Диана

Нека заедно разсекретим комиксовите послания в клипа, внушени Свише на авторите му,

ВНУШЕНИ СВИШЕ от=ВНУШЕНИ от Бог Исуш

и които ни съобщават вече откровено за идването на Сънчо – 

СЪНЧО=СЪНТШО=Сина на Диана и Исуш

който е основният персонаж и главен герой на тв шапката.

ГЛАВЕН ПЕРСОНАЖ=Бог Исуж Българина

ГЛАВЕН ПЕРСОНАЖ=Българин от Бог Исуж 

ГЛАВЕН ПЕРСОНАЖ=Българин Сина на Бог Ежуа 

ОСНОВНИЯТ ГЛАВЕН ПЕРСОНАЖ е=е Българин Сина на Бог Исуж и Богиня Диана 

image

В началото на новата шапка за култовия герой виждаме Сънчо на бял кон еднорог, с която композиция ни съобщава за пореден оригинален начин кой е Той:

СЪНЧО НА БЯЛ КОН ЕДНОРОГ=Кан (Жрец) Сина на Диана и Ешуа Българина

image

Следващите кадри ни указват, че в крепостта, която е символ на Свещения Божи Земен Рай и Обетованата земя – България, завладяна от заговорниците срещу Българите и душманите ни, може да се влиза само с добри помисли и с песен, пред които се отварят всички врати!

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана 

image

image

image

Още от началните кадри става ясно, че на територията на Божието сърце крепост – България, се преплитат различни най – висши глобални интереси и се водят яростни постоянни психотронни и физически конфликти, баталии и хибридни войни за геополитическо присъствие и господство на политически и военни сили и групировки, противостоящи и съперничещи си за завладяването на тази Свещена земя и за поробването и затриването на Българите.
Случващите се в света глобални политически и военни събития и процеси в официалното противопоставяне между НАТО/САЩ/Западна Европа и Русия, чийто център и вихър все по – осеземо и необратимо и видимо вече и за непосветените, се концентрира и фокусира трайно над и в България с последните ястребови милитаристични претенции и на двете противостоящи страни, на които защита или завладяване на Украйна или нападение над Русия въобще не им влиза в плановете, тези събития и процеси демонстрират категорично нашите отдавнашни прогнози, и по – точно пророчества (пророчество – съобщаване в прав текст или в кода на Свещения шифър на безапелационните и безалтернативни Божии планове за човечеството и Земята), че висшата свръхсекретна тайна сакрална етносна доктрина и извечна цел №1 за всички племена на света, (които всички до едно са бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена, разселени по света от Българските им жреци за еволюционното им трансепохално култивиране, цивилизоване и очовечаване от тях) е да се завърнат в България, откъдето са тръгнали преди време предците им, и я завладеят за да ползват промоциите и екстрите на Същинския Земен Рай!

ПРОМОЦИИ от=ПРОМОТСИИ от=от Иса и Богиня Матара

ПРОМОЦИИ за=ПРОМОТСИИ за=за Ариани от Иса и Богиня Ма (Майка) Диана

ЕКСТРИ от=от Иса от Тракия 

ЕКСТРИ за=за Ариани Кан (Жреци) от Иса и Диана

Сакралната етимология на Божествените промоции, екстри и дарове на Земния Рай изрично указват, че те са само за Българите от Божия жречески род Дуло, които са феноменните генетични Божии потомци и познават Боговете ни и само ние можем да извлечем и ползваме феноменните Райски дарове на Обетованата Божия Земя, началното стартово ниво на които са Безсмъртието и Вечният Живот!

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара 

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана 

В няколко кадъра от клипа виждаме основните противостоящи страни, представени от биещите се със шпаги шарена патица с цветовете на дъгата – символ на изродените глобалисти либералисти и джендъристи от ЕС и НАТО, и червената гъба на бели точки – отровна мухоморка, символ на наследниците на червения болшевишки юдео – ционистки СССР, които кадри са шифровани илюминатски алюзийни документи, съобщаващи ни, че изродените българо – юдейски династи от Божия род Дуло, които владеят и управляват вече всички държави в света, инсцинират, режисират и организират световните конфликти и баталии, за да ескалират и оправдават военщината и полицейщината в света, унищожаващи демократичните права и свободи на народите:

ШАРЕНА ПАТИЦА=Шаре (Царе) от Богиня Диана и Иса 

Патиците (Anas) са един от родовете, включени в разред Гъскоподобни.

Anas=АСА ± Н (кодировъчен назал)=АСА=Иса

ГЪСКОПОДОБНИ=Кан (изродени жречески потомци) от Гена на Бог Иса и Богиня Диана

ЧЕРВЕНА ГЪБА НА БЕЛИ ТОЧКИ=
Кан (изродени жречески потомци) от Богиня Диана и Бог Ешуш Българина 

Червената мухоморка (Amanita muscaria) е изключително отровна гъба и в литературата е често ползвана като илюстративен образец за двойнственост, измама и коварство и силна отрова – каквато е съвременната руска държава – юдео ционистка империя, наследница на червения болшевишки юдео – ционистки СССР, създадени за подтискане и геноцид над поробените от тях народи и племена и на първо място Българите – казано с голяма Любов към руския народ! 

Amanita muscaria=Кан (изродени жречески потомци) на Иса и Мат Мария 

Двата разсекретени документа на шарената птица и червената гъба свидетелстват категорично, че групировките, които символизират и представляват те и които движат всички зли сили и събития в света, са от силно изродени династически кланове от Българския Божи жречески род Дуло от линията на юдео – ционистите

В ранното християнство (истинското Българско Исусово езичество) мухоморката е била свещена гъба и чрез употребата и хората са мислели, че се стига до контакт с Божествения свят.

СВЕЩЕНА ГЪБА=СВЕШТЕНА ГЪБА=Бог Исуш и Богиня Диана 

КОНТАКТ С БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ на=
КОНТАКТ С СВЕТА на
Бог Исуж и Богиня Диана 
 


image

Във филма се вижда, че Сънчо въобще не се занимава с биещите се за Божието сърце – крепост България, а директно се качва на най – високото место в нея, развяващ победоносно знамето и прокламира/повелява на всички, че крепостта е вече завладяна и вече "Време е за сън, време е за сън!" – време е за Идването/Явяването на Българските Богове и на Спасителят!

ВРЕМЕ Е ЗА СЪН=Бог Исуз и Мария 

ВРЕМЕ Е ЗА СЪН ВРЕМЕ Е ЗА СЪН=ВРЕМЕ Е ЗА Сина на Бог Исуз и Мария 

НА НАЙ ВИСОКОТО МЯСТО са=са Исус и Бокиня Мат Диана 

НА НАЙ ВИСОКОТО МЯСТО са=са Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мат Диана 

ПОБЕДОНОСНОТО ЗНАМЕ на=на Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

КРЕПОСТТА Е ЗАВЛАДЯНА от=от Богиня Диана и Тати Исуз Бълкарина

КРЕПОСТТА Е ЗАВЛАДЯНА от=от Сина на Богиня Диана и Тати Иза Бълкарина – от Спасителят

image

Нека сега видим заедно и разсекретим поредната илюминатска композиция от този кадър на победоносната акция на Сънчо – Спасителят, който развява знамето на върха на крепоста!

ВИЖДАМЕ ЗАЕДНО=Богиня Мад Диана и Ежуз

ПОБЕДОНОСНА АКЦИЯ на=на Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана 

ПОБЕДОНОСНА АКЦИЯ на=на Кан (Жрец) Сина на Бог Иса и Богиня Диана 

РАЗВЯВА ЗНАМЕТО на=на Бог Изуз и Богиня Матара

От този и от следващите няколко кадъра се вижда категорично ясно, че Сънчо/Спасителят възшества на върха на Божията крепост България и над целия свят под насърчителните погледи и закрила на Слънцето и на Луната,

image

Които са висшият митологичен древен космогенен Български езически символ на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана!

ВЪЗШЕСТВИЕ на=на Сина на Бог Ешуз и Богиня Диана – Възшествие на Спасителят!

Сега ще спрем вниманието си върху знамето, което Сънчо/Спасителят победоносно развява над Божията крепост – сърце България, и над целия свят.

СПИРАМЕ ВНИМАНИЕТО СИ върху=върху Бог Исус и Богиня Мат Мария

Нека зумираме знамето на Сънчо и разсекретим илюминатските послания от него!

image

Зумираме знамето на Сънчо и на него откриваме един от култовите езически образи на дисковете на Слънцето и Луната, слели се във вечна целувка, които са синкретичните символи на Българските Богове Творци и Демиурзи!

ЗУМИРАМЕ ЗНАМЕТО на което са=на което са Изуз и Диана Мама Мария

image

На четирите ъгъла на знамето на Сънчо виждаме един познат ни висш сакрален Български Божествен херметичен хералдически символ – знакът на лилията.

Ще ви припомним за тази хералдическа символика с пасажи от следващите постинги:

Рептилите Светци и злодеи от Дуло, управляващи сега света. Херметичният символ на Дуло – лилият, знакът на светците и на проститутките . част 4

https://bezistena.blog.bg/history/2016/02/28/reptilite-svetci-i-zlodei-ot-dulo-upravliavashti-sega-sveta-.1433703

Категоричен и единствен разумен отговор на въпроса "Защо френските крале падали на колене пред Българско евангелие?", е "Защото са Българи от Дуло"!

https://bezistena.blog.bg/history/2016/06/26/kategorichen-i-edinstven-razumen-otgovor-na-vyprosa-quot-zas.1460629

... Ние изпратихме нашата молба до Българските Богове с искане на разрешение да разпечатаме поредната уникално херметизирана и архивирана папка със секретни Български документи, и след утвърдителната им резолюция,  разсекретяваме тайната на хералдическата лилия, която ни демонстрира главатарят на пиратите ИДИЛ – ци, позната още и като fleurs-de-lis, цветето на лилията.

FLEURS DE LIS=Саре от Дуло на Бог Исус Ел (Змея)=Царе от Дуло на Бог Исус Ел 
династическите управници и монарси от рептилския род Дуло на Българския Бог Исус Змея, които в продължение на 2000 години са завзели всички управленчески постове и лостове на всички държави  


FLEURS (цветя) DE LIS=Цветя от DEL IS=Цветя от Дуло на Иса –

цветята, децата на Бог Исус от Неговия династичев род Дуло, пъстрият букет от всякакви цветя, от всякакви Божии деца – и добри, и лоши, и здрави, и болни, за които Българските Богове ни възложиха да се погрижим за спасението на всички и ги предупредим и просветим преди Явяването им за да се подготвят за Съдния Ден! 
 
ЗА СЪДНИЯ ДЕН на=ЗА ДЕНЯ на Иса и Диана 

Ето как е на Български тази херметична индексация на династите от Дуло:  

ЦВЕТЕТО НА ЛИЛИЯТА=Децата от Дуло на Бог/Богиня Ел (Змей, Змеица) –хералдическият символ и таен знак на династичните потомци от Дуло на Боговете Демиурзи с рептилския символ и синоним Ел, Ал, Ил – най - древното познато рептилско змейско име на Българските Богове Демиурзи 
 
Дешифровката на всичката тази информация за лилията документира категорично, че в нея са имплатнирани Българските Богове и параметри на Дуло, поради което тя е на тази висока хералдическа позиция:

Ето и херметичното значение на Българската лилия:

ЛИЛИЯ=Ел и Ел=Змей и Змеица 
змейските символи на Исус и Мария Магдалена, от която комбинация идва и АЛИЛУЯ ! – основният култов възглас на прослава на Бог Отец Исус, който обаче винаги е с Богинята Майка Диана:

ЛИЛИЯ=ИЛИЛЯ=Алелуя 
Слава (на Бог) ! Слава на Боговете Ел и Ел, на Исус и Диана!

Затова и евреи и гърци и хабер си нямат за истинския смисъл и значение на този възглас, който те са откраднали от древен ШУМЕР, СУМЕР – цивилизацията на Българските Жреци на Исус и Мария!

ШУМЕР=Ешуа и Мария

СУМЕР=Ису и Мария


Лично и нашият предтеча Faramundus в статута и качеството си на Свети Faramundus, ни изпрати образа си, на който на главата му има семпла корона, образувана от лилии :

ПРЕДТЕЧА=ПРЕД ТЕ ЧА=Брат от Диана и Ешуа 
Брат от Всемирното Бяло Братство на Исус и Диана

image 

Свети Faramundus   

Faramundus от=от Богиня Мадара и Иса

Казахме, че хералдическата лилия е наричана още и като "Френска лилия", въпреки че тя е широко използвана през Средновековието не само във френската хералдика. 
Лилията е символ и на шотландското движение.
Тя е изобразена на герба на босненския крал Твръдко, който е възприет като историческия герб на Босна и Херцеговина.

ФРЕНСКА ЛИЛИЯ=ЛИЛИЯ на Ариани Кан (Жреци) от Бог Иса 

Лилията е херметичен знак на ранното християнство, на Богородица, която е Българската Богиня Диана/Мария Магдалена, на праведност и святост, на духовна и физическа чистота, и точно затова по – късно Християнската или по – точно псевдо –Исусовата анти – Българска юдео – византийска църква и инквизиция, го превръщат на Запад в позорящ и клеймящ знак за жигосване на престъпници, проститутки и преследвани протестанти!
Във Франция са жигосвали символа на рамената на престъпниците, проститутките и протестантите.
 
В днешни дни хералдическата лилия е и част от знамето на канадската провинция Квебек 
 
 image 
 
Coat of Arms of Canada – Герб на Канада

COAT OF ARMS=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара 
Българският Първожрец, основал и присъединил тази страна към Свещената Българска империя! 

COAT OF ARMS OF CANADA=CANADA е от Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара 

Канада е основана и присъединена към Свещената Българска империя от Жрец на Исус и Богиня Матара, Мария Магдалена – Техният първороден син Павел, основал Световната Свещена Българска империя, неин Първожрец и Император до 333 г. от Новата ера!
Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света (всички до едно бивши    нефеноменни безкултурни тракийски племена) за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още. 

 
Какво търсят френските лилии, които са както видяхме Българските династични символи, и какво търсят Българските лъвове, и по – точно трите лъва от древния герб на Ямбол, изографисани 1:1 на канадския герб, както и защо хералдическата лилия участва и в емблемата на Шевролет Корвет, на израелските тайни служби, на Движението на скаутите и защо символът е често срещан в литературата – в бестселъра на Дан Браун "Шифъра на Леонардо", The Da Vinci Code, "Парижката Света Богородица", "Notre-Dame de Paris“, на Виктор Юго, "Тримата мускетари" на Александър Дюма и др., ви даваме отговор и в постинга ни 

"Защо официалната канадска държавна хералдика е 100 % Българска сакралия и какво следва от това!"
bezistena.blog.bg/history/2016/02/26/.1338678  
 
Защо научното име на лилията е Lilium formosanum, което в сакрален превод гласи:  

LILIUM FORMOSANUM=
Лилия на Иса и Богиня Мама Мария=
Алилуя
(лилия) на Иса и Богиня Мама Мария 


Слава на Исус и Богиня Мама Мария (Магдалена),


защо народното име на цветето е БЯЛ КРЕМ, в което име откриваме Богинята Майка/Богиня Мария Магдалена и защо Тя е рисувана с децата си и винаги с това свещено цвете – висш хералдически атрибут и символ на Божествен произход и власт, вижте в постинга ни 

"Защо християнската псевдо – Исусова религия, инквизицията и тайните служби преследват Мария Магдалена и децата й и досега?"

bezistena.blog.bg/history/2015/04/03/zashto-hristiianskata-psevdo-isusova-religiia-inkviziciiata-.1351159

–– край на пасажите за лилията

–––––––––––––––––––––––––––

И затова Сънчо като вече ръкоположен Спасител на Българите и на човеците и на света, тръгна в следващите кадри под флага със свещената Божия Българска символика, да събира, укротява и сдобрява с вълшебната пръчка биещите се животинки – метафоричен образен символ и сюжетна композиция на изродените династи от Дуло, управляващи в безчестие всички народи и целия свят и водещи го към погибел, като постоянно ще ви напомняме,

ЩЕ ВИ НАПОМНЯМЕ за=ШТЕ ВИ НАПОМНЯМЕ за=за Бог Ешуа и Богиня Мама Диана 

че това е абсолютно стриктно по Божия безалтернативен план и екстремалната риалити трансепохална драматизация "Българите и човешката цивилизация" за да бъдат принудени насила всички хора и народи, в това число и всички нечистивци и злодеи, да се обърнат в безизходицата към Българските Богове и Спасителят за помощ!

ВЪЛШЕБНА ПРЪЧКА=ВЪЛШЕБНА ПРЪТШКА=Богиня Диана и Бог Ешуш Бълкарина

image

В няколко близки кадъра виждаме нагръден знак на Сънчо – буквата "С в синя петолъчка", която за непосветениете указва че това е Сънчо, но за посветените ни приятели знакът ни съобщава:

С В СИНЯ ПЕТОЛЪЧКА=С В СИНЯ ПЕТОЛЪТШКА=
Кан (Жрец) от Дуло Син на Бог Исуш и Богиня Диана – Спасителят!!!

Нека да разсекретим още кодирани документи за основните персонажи в тв шапката, като в следващите кадри Сънчо/Спасителят отделя специални грижи за тях.
Сънчо първо се погрижи за шарения папагал, който в началото още при влизането на Сънчо и превземането на крепостта, му съдейсташе като баламосваше страховития пазач в доспехи и с копие, или го уговаряше да премине на тяхна страна.

ДА ПРЕМИНЕ НА ТЯХНА СТРАНА при=при Богиня Матара Диана и Иса от Трахия  

image
 
ПАЗАЧ С ДОСПЕХИ И КОПИЕ=ПАЗАЧ от Бохиня Диана и Бок Исус 

image

Ето какъв е шареният папагал и от Кои е:

ШАРЕН ПАПАГАЛ от=от Бог Ешуа Българина

ШАРЕН ПАПАГАЛ=Българин от Бог Ешуа 

Двете икони на шарени папагали, надвиснали грижовно над леглото на шарения папагал, ни съобщават на нашия секретен език Кои представляват те:

ДВЕ ИКОНИ НА ШЕРЕНИ ПАПАГАЛИ=ИКОНИ на Богиня Диана и Бог Ешуа Българина 

image

Сънчо/Спасителят укроти, посвети, преосвети и приспа с Любов и червената крипто юдео – ционистка руска отровна гъба мухоморка, 

image
 
като иконографската композиция над леглото му на рицар/воин побеждаващ змей, който е Свети Георги – героичен култов патрон на сегашната руска държава – империя, в прав текст ни документира, че персонажът на гъбата мухоморка е от рептилските династични кланове на изродените Българо – юдейски династи, разклонения от здраво имплантирани сред руското православие и народ данайо=юдео – византийски фанариоти, преместили се от завладения през 1453 г. от османските завоеватели Константинопол на север през България и Румъния в земите на бившето Българско царство, съществувало и на територията на днешна Русия и останало без централно ръководство след падането на България под турско робство, като тези нашественици – фанариоти поробват останалото без закрила местно население от Българи и цивилизованите от тях заселени по тези земи тракийски племена, и така създават юдео – фанариотската държава Русия – концлагер за Българите и останалите племена, като ползват интелектуалния елит на 500 Български династични аристократични фамилии от рода Дуло от Волжка България, предали народа си, за колониална компрадорска управленческа аристокрация, администрация и интелектуален елит на новата държава. 

Ние задължително ви припомняме документите за истинския Свети Георги/Света Гергана:

Свети Георги/Гергана, Свети Авитохол и Свети Паисий с представителна рота Извънземни на парада в Ямбол!
https://bezistena.blog.bg/history/2018/05/06/sveti-georgi-gergana-sveti-avitohol-i-sveti-paisii-s-predsta.1607210

image

Сънчо/Спасителят укроти, посвети, преосвети и приспа с Любов и другият злодей от изродените династи – военолюбци и побойници – шарения джендър паток, за да извърти камерата след това малко на дясно, и ни покаже...

image

... и ни покаже илюминатските послания от този сюжет, които документират Българския династичен генезис и статут и на този укротен злодей : виждаме на неговата родова икона, че негов предтеча – патка или паток, се кипри гордо с Българския сакрален хералдически символ на Божията фамилия Дуло – лилията, с която е накичил челото и  покривалото на коня си!

image

Сваляме още по – надолу камерата, за да видим същата Българска жреческа сакрална хералдика за фундамент и основа на цялата им родова иконография!

ЗА ДА ВИДИМ=Иза и Богиня Мат Диана

ФУНДАМЕНТ И ОСНОВА СА=Богиня Мат Диана и Бог Исус 

И така укротил, посветил, преосветил, побратимил и приспал с Любов всички изродени Български династи – военолюбци и побойници, и техните жертви – които всички и лоши и добри и праведни, са такива, защото тези им роли са им раздадени от Боговете ни и са принудени от Тях и светиите да ги играят безусловно и безалтернативно според сценария на Божия безапелационен план и драматизация "Българте и човешката цивилизация",

image

Сънчо/Спасителят провъзгласи възстановяването на Свещената Българска Империя над целия свят, която е обещаваното ни от хилядолетия Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята, и застана най – отгоре начело за неговото праведно управление! 

image

image

Отдалечаващата се камера от Божието Царство на Земята, ни показва, че то е  разположено на плосък диск върху основата на обърната конусна пирамида, какъвто космогонен строеж и форма има все по – убедителният и с безброй необорими категорични академични доказателства геоцентричен модел на плоската Земя, разположена в космическото енергийно яйце на нейната небесна инфраструктура и обикалящите над нея на 6000 км, и под небесния енергиен купол небесни светила –изкуственият термо генератор Слънце с диаметър 50 км и Луната със същият диаметър, и звездните сателитни станции!

ОБЪРНАТА КОНУСНА ПИРАМИДА управлявана от=
управлявана от Ариани Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Матара Диана 
 
Увикална и скоро свръхакадемична информация по темата ви предлагаме в 

Удивителни прости видими и логически доказателства за Плоската Земя и за фалшификацията със стъпването на Армстронг на Луната
https://bezistena.blog.bg/history/2019/04/29/udivitelni-prosti-vidimi-i-logicheski-dokazatelstva-za-plosk.1655102

Кометата с опашка около Земята – космически кораб майка на Извънземните само на 103,5 км над Земята! Доказателства с автентични документи

https://bezistena.blog.bg/history/2020/07/26/kometata-s-opashka-okolo-zemiata-kosmicheski-korab-maika-na-.1720767

ИНФОРМАЦИЯ ПО ТЕМАТА ЗА=Бог Исуз и Богиня Диана Мат Мария

image


image

image  
 
image


image
image

Блажени сте, феноменни Българи, инжектирани и имплантирани през поколенията с тази сакрална информация от Сънчо, у които от вас култовата приспивна песничка и тези разсекретени видео и лингва послания с живототворяща енергия, събудят и активират наследствената ви Божествена родова памет и феномени!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Петър Ступел и Свети Димитър Спасов под ръководството на Сънчо – Спасителят
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!










Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
29.01.2022 23:31
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - из коментарните форуми под публикация на постинга във фейсгрупите
30.01.2022 17:43
група История на древните българи

Nikolay Kissiov
Много интересно и достоверно казано и описано обобщение на историята на днешната цивилизация и нейното начало в Обетованата земя Бълг-арска!!!
Благодаря!
Бог да пази Бълг-ария и Бълг-арите!
С Божията Любов и Истина и с Божията Помощ и Благословия и по Божия Промисъл да Бъде Земята Бълг-арска на Бълг-арите! Амин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7735756
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44420
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!