Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2022 23:30 - Какви кодирани послания за 2022 изпрати Света Ванга от Руската държавна телевизия?Кои са биороботите!Новото Слънце,огненият дъжд и фанариотския генезис на Русия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3078 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 24.01.2022 19:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще разсекретим основните и важни послания от поредните пророчества, изпратени от Света Ванга по високата обществена информационна трибуна на предаването "На самом деле" по Канал 1 на Руската държавна телевизия, състояло се на 28 и 29 декември 2021 г.
 
За овертюра ви предлагаме кратка повърхностна статия по темата, която разбираемо маркира само правия текст на част от пророчествата:

Ще падне огнен дъжд и дракон ще разплаче света през 2022 г: Ванга казала това на Борис Кючуков, а той...
https://blitz.bg/lyubopitno/shche-padne-ognen-dzhd-i-drakon-shche-razplache-sveta-prez-2022-g-vanga-kazala-tova-na-boris-kyuchukov-a-toy_news861702.html 

И двата конкретни филма от предаването "На самом деле" от 28 и 29 декември 2021 г:
                           
Случится в феврале: шокирующее предсказание Ванги. На самом деле. Выпуск от 28.12.2021
https://www.youtube.com/watch?v=K0ojl-5svr4

Каким будет 2022 год, и что нас ждет уже в феврале – сенсационные предсказания Ванги !

Тайна Ванги: что нас ждет в год пяти двоек. На самом деле. Выпуск от 29.12.2021      https://www.youtube.com/watch?v=kCZ_e60XCTc

Близкие люди провидицы Ванги огласят ее предсказание на 2022 год. Когда закончится пандемия коронавируса? Что нас ждет в год пяти двоек?

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще започнем нашето изследване на изпратените послания от Света Ванга с нейното изрично указание, вменено за оповестяване от известната вирусоложка к.б.н. Марина Петухова, която прокламира в 9:06 мин от втория филм, че 
 

image

Всички пророци говорят шифровано!  

Ще разсекретим какво ни съобщават Главните продуценти и организатори на екстремалните глобални планетарни събития и процеси в правия екзотеричен текст на пророчествата на Света Ванга, и заедно ще извършим ако трябва окултно лингва неутрализиране и трансформиране на евентуалната черна информационна енергетика в положителна с преосвещаване в живото – спасителна и живото – пораждаща информация, като същевременно ще ви просвещаваме и обучаваме в тайните на Божествения Български сътворенчески език, който е единственото и безалтернативно спасително средство в тези Последни времена.

Знаете от нашите документи от блога ни с 1617 просветителски статии и лабораторни експериментални реалити занятия със живото Божие сътворенческо вълшебно слово, че всички пророчества на големите пророци са задължително в засекретен формат и са зашифровани винаги с единен общ универсален код и език. 

ОБЩ УНИВЕРСАЛЕН КОД от=от Богиня Диана и Исуш Бълкарина

В ЗАСЕКРЕТЕН ФОРМАТ=
Богиня Матара и Бог Кристоз=
Богиня Матара и Бог Исуз от Тракия
 
Богиня Матара Диана и Бог Исуз Българинът от Тракия са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Каноничният постулат на херметичната жреческа практика е всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история,

Кодът и езикът на всички пророци по света е Свещеният шифър, защото те всички до един са посветени Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички нефеноменни тракийски племена с които са заселили целия свят, за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници за трансепохалните процеси на еволюционното култивиране и цивилизоване на тракийските племена – сиреч очовечаването им! 

Повечето важни пророчества по принцип са облечени в привидна негативна апокалиптична обвивка на регионално или глобално ниво, която се премахва след правилното не тълкувание, а след точния и прецизен превод 1:1 с инструментариумът на Свещеният шифър, чрез който се разкрива истинското превантивно послание от Боговете ни, ретранслирано чрез техните посредници и ретранслатори на Земята – Българските пророци.      

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария
  
Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие, процес, тема и проблем, които винаги са планирани от Боговете ни и се дават за доброто на човека и хората, но при които винаги има два възможни варианта – на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях, като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни, имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър, и с молитвено прошение към Тях за сбъдване на желания от вас вариант в личен и общочовешки план!
Примерно ако правият текст на пророчеството вещае болест, земетресение, смърт или примерно потоп на Земята и конкретно примерно Америка ще потъне! или България ще бъде залята от морето!, дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни и Техните Светии, кодирани в апокалиптичната терминология, и тогава имате право на избор да ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи! 
Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най–страшните прорицания в най – прекрасни!
 
СМЪРТ=Иса и Матара 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара   

ПОТОП ще залее света=Богиня Диана и Бог ще залеят (завладеят) света 

АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ под=под Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара –

Америка ще попадне в абсолютната власт на Божиите Жреци от Всемирното Земно и Небесно Бяло Братство  

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло на Богиня Диана и Изуш

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло от Безистена – 

България ще бъде залята (завладяна) от Българите от Всемирното Бяло Братство от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, Които са последните новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Боговете Демиурзи  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.
Българският феноменен жречески род Дуло е роден, отгледан и селектиран перманентно през епохите на първосътворенческия Божи светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в Божия първопрестолен град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, където ще се състои и дългоочакваното отваряне на енергийните прегради на Време – пространствения континиум и Явяването на Боговете ни!

Върху фона на основната идея и тема на пророчествата, зададени в правия текст на предсказанията от Света Ванга, вменени от самата Светица на всички участници в тематичното предаване "На самом деле", сега ще извършим дешифриране на основните важни моменти от тях.

ОСНОВНИ ВАЖНИ ИДЕИ И ТЕМИ за=за Бог Исуж и Богиня Мат Диана 

ОСНОВНИ ВАЖНИ МОМЕНТИ от=
от Бог Исуж и Богиня Диана МаМа=
от Бог Исуж и Богиня Диана Мария Магдалена

– още инфо за технологията на шифровъчните и дешифровъчните процеси на пророчествата потърсете за справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и пророчества".

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Каква шифрована информация ни съобщават пророчествата на Ванга от въпросното предаване?

Ще продължим пак с Марина Петухова, която без никакво притеснение да бъде обвинена в академичен еретизъм и отстъпление от здравите научни основи,

АКАДЕМИЧЕН ЕРЕТИЗЪМ познание за=
познание за Диана МаМа и Кризтош=
познание за Диана Мария Магдалена и Ешуз от Тракия

АКАДЕМИЧЕН ЕРЕТИЗЪМ от=от Кан (Жреци) на Диана Мат Мария и Ешуз 

НАУЧНИ ОСНОВИ от=НАУТШНИ ОСНОВИ от=от Богиня Диана и Исуш

декларира пред цялата аудитория и Русия демонстративно и предизвикателно с книга в ръката с пророчествата на Нострадамус, че тя много го обича! 



image

Вирусоложката Марина декларира пред всички, че обича Нострадамус, без да знае в свещено невежие кой е той и че тя самата е негова феноменна генетична потомка 
крипто – Българка от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички нефеноменни тракийски племена с които са заселили целия свят, за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници за трансепохалните процеси на еволюционното култивиране и цивилизоване на тракийските племена!

МАРИНА=МАРИА ± Н (кодировъчен назал)=МАРИА=Мария

ПЕТУХОВА=Хан (Кан, Жрица) от Бог и Богиня Диана 

ВИРУСОЛОЖКА от=от Исуж Булкариа

Ето, Марина, кой е Нострадамус, за пророчествата на когото маститият историк и сектовед (човек, който се бори със сектите, без да има понятие какво е секта!) и главен духовен инквизитор Дворкин, правилно отбеляза, че всяко ново поколение тълкува пророчествата му по различен начин, обаче каквито и нови тълкувания да се появяват, те не важат и нямат нищо общо с истинската информация заложена в тях, защото пророческите документи не се тълкуват, а трябва да се превеждат със Свещения шифър и нашето сакрално Познание:

Потомък на Исус и Мария Магдалена е задължително и Нострадамус 

НОСТРАДАМУС от=от Исус и Матара Диана

НОСТРАДАМУС=Ариан от Исус и Мат Диана 

НОСТРАДАМУС=Друид (Жрец) на Исус и Ма (Богиня Майка) 

който освен това е и от самата първосвещена златна генеалогична линия на рода Дуло, от която се роди Спасителят на Българите, на човечеството и на света.

Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

Самият Нострадамус е продължител на тази златна Божия династична линия, съхранена по време на турско – юдеофанариотското робство в политическо изгнание в Западна Европа,

НОСТРАДАМУС от=от Рода на Сина на Иса и Ма (Майка) Диана 

и предал я на сина си Вилям Шекспир.


ВИЛЯМ ШЕКСПИР от=от Богиня Ма (Майка) и Исуш Бълкарина

ВИЛЯМ ШЕКСПИР=Бълкарин от Богиня Ма (Майка) и Исуш 

ВИЛЯМ ШЕКСПИР=Ариан Кан (Жрец) от Бог Исуш от Олимп – 

обаче не от официалния митологичен град на Боговете Олимп, ами от истинския Божи град, скрит в анаграмната мантия на името Олимп:

ВИЛЯМ ШЕКСПИР=Ариан Кан (Жрец) от Бог Исуш от Олимп/Импол/Иампол/Ямбол

От тази пъвосвещена златна Божия генеалогия е и по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов и внучка на Свети Васил Левски – Света Ванга, която е главният светейши говорител и трибун на Божиите планове за времето на Последните времена и разиграваната от Боговете ни пландемия Ковид, с която ще принудят всички човеци на Земята да се обърнат за помощ към Тях!

И още информация за Нострадамус във постинга

Защо Извънземните ни разкриват спешно The Secret of Jesus and Mary Magdalene / Тайната на Исус и Мария Магдалена!

https://bezistena.blog.bg/history/2018/10/19/zashto-izvynzemnite-ni-razkrivat-speshno-the-secret-of-jesus.1631740?reply=5156783

... Разбира се, че Нострадамус, който е продължител на първосвещената златна линия на Българския жреческо – царски род Дуло от феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена, спасили се от преследващите ги османско – юдейските поробители на България на Запад в политическо изгнание след началото на 15 век, и пръв феноменен конспиратор, ще скрие от огненодишащите дракони и змейове, преследващи рода на Мария Магдалена и Исус, всякаква информация за сина си – законният продължител на първосвещената златна линия на Дуло, като я закодира с кода на Свещения шифър в своите пророчества.
Синът на Нострадамус е Вилям Шекспир.
А Нострадамус е син на лидера и доаен на Всемирното Бяло Братство и продължител на златната генеалогия на рода Дуло в изгнание – Леонардо да Винчи! 
Посоката на политическото изгнание на първосвещената златна генеалогия на Българския Божи жречески род Дуло по време на турското робство със съхранената генеалогия на Спасителят, е от България на Запад и все по – надалече : ... Италия > Франция > Англия > Ирландия > Исландия ...

–– край на пасажа
–––––––––––––––


Ще започнем разсекретяването на кодираните послания в обследваните пророчества на Света Ванга с пасаж от

Каква шифрована информация ни съобщават шесте ужасяващи пророчества на Ванга в американски медии за смъртоносен вирус от Сибир, земетресения и извънземни за 2022

https://bezistena.blog.bg/history/2022/01/08/kakva-shifrovana-informaciia-ni-syobshtavat-sheste-ujasiavas.1797573

за абсолютно погрешната статистика и констатация на британския вестник  The Mirror :


"Въпреки че тези прогнози са абсолютно ужасяващи, британският вестник  „T he Mirror“  потвърждава, че 68% от тях са се сбъднали ."


като ви припомним нашите доказателствени документи, че абсолютно всички пророчества на Света Ванг се сбъдват в кодирания им или в правия им текст, защото пророците и в частност Света Ванга (пророк №2 за миналия век след пророк №1 – баща ѝ Свети Петър Дънов) не съобщават техни предположения и виждания за бъдещето, а съобщават планове и проекти на Българските Богове, които се изпълняват винаги и задължително на 100%!

–– Предлагаме ви пасажи от постинга ни

Генерални предсказания на Света Ванга за 2021 пред света по Руската държавна телевизия. Всемирен потоп и Голяма трагедия! Кои са двамата, които ще променят света
https://bezistena.blog.bg/history/2020/12/31/generalni-predskazaniia-na-sveta-vanga-za-2021-pred-sveta-po.1742244

... Сергей ни предаде в 10:00 мин. предсказанието на Света Ванга, че от 22. 12. 2020 до 20 март 2021 ще бъде период на безвремие, като в края на март ще започнат положителни промени, без да уточнява какви, а водещият Тимур Еремеев изрази горещото си желание това да означава, че пандемията ще започне да спада.

Ето какво означава "период на безвремие" и Кои ще властват в този период, както властват винаги:

ПЕРИОД на БЕЗВРЕМИЕ=ПЕРИОД на Бог Иза и Богиня Мария 

А конкретните подизпълнители на  Божият план и власт на Земята и навсякъде и за всички събития и процеси, както и на тия страховити процеси, които сега текат на Земята, са:

ПЕРИОД на БЕЗВРЕМИЕ от=Братя от Бог Иза и Богиня Мария 

жреческата каста от генетичните потомци на Българските Богове от техните Братски Бели и Черни кланове, които са наши Предци и Родители и преминали временно в Божие светейшо служение в свръхестествен режим като светии от Вси Светии на различни нива.

*** И сега внимание какви прогнози, предвиждания, или ако щете пророчества и прорицания ги наречете, направихме преди една година в този постинг, и всички те се изпълниха и изпълняват в пълна степен, и това въобще не е наша заслуга, защото екипът ни просто е използван от Боговете ни за съобщаване на Техните безалтернативни планове, изпълняващи се на 100% :

Тимур Еремеев изрази желание положителните промени да бъдат пандемията да започне да спада, обаче въпреки общия видимо изкуствен предновогодишен ентусиазъм на екипа на предаването и на гостите им, това няма да се случи.
Няма да има спад на пандемията, или по точно на глобалната биотерористична план – пандемийна диверсия и фарма – медицински фашизъм Ковид 19 през 2021 година, защото както ви документираме и доказваме във всичките ни тематични статии, юдео – ционистките ѝ организатори и изпълнители нямат никакъв път за остъпление и назад и спиране на тази война, защото при нормални мирни условия в света те веднага ще бъдат хванати и ще бъдат разчекнати за тези техни общо известни злодеяния от лудналите и изтрещели милиарди хора по света, и семето им ще бъде заличено от картата на Земята, и затова те имат път само към 
ескалиране и завихряне на тази диверсионна война за налагане на тотална полицейщина и военщина и масов физически геноцид над съпротивляващите се и поробването на целия свят,
още повече, че такъв е и техният перфиден план Калерги,


Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН! 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669 ,


и най – вече защото това е Божият план за да принудят Те всички да се обърнат за помощ и спасение към Тях, и юдео – ционистите временни господари на света  безропотно го изпълняват, мислейки, че изпълняват техния си план за затриване на Българите и крипто Българите по света и поробване на всички племена и народи!

... Новата 2021 година ще бъде още по – ужасна и жестока от 2020 г., защото въобще не се проявяват и не се вижда никъде дори вярващите религиозни хора, да търсят масово дори и официалните християнски или мюсюлмански и юдейски Богове и идоли, Които са все различни образи и проявления на Българските Богове!
Не търсят Боговете, а търсят закрила от безполезни лекарства и психически фитнес надъхвации, крият се зад маски, правещи ги примирени и овчедушни роби, и се дупчат с ваксини, предназначени по неприкрит замисъл на злодеите юдео – ционисти да ги убиват и които не само че вече не крият престъпните си планове и деяния, но и предизвикателно и нагло ги демонстрират, за да покажат всесилието и безнаказаността си и скършат така всякаква воля и последните сили за съпротива на хората!

Не са тръгнали още човеците от различните народи и вяри на тълпи по улиците и площадите на градовете и селата с иконите, хоругвите и сакралната им верска атрибутика, и да се каят и викат за помощ на колене към Боговете!
Пък после като не получат отговор и Спасение, да потърсят Истинските Богове!

–– абсолютно същата констатация правим и сега в началото на 2022 година по отношение на цялата 2021 г, през която какви ли не отчаяни стохилядни протести, демонстрации и бунтове се правеха редовно по градовете на Европа и по целия свят, и все още никъде и никои не потърсиха безусловна помощ Свише!

Вижте в социалните мрежи последните радикални протестни демонстрации и бунтове в Брюксел на 23 януари 2022, където се събраха стотици хиляди от цяла Европа

https://www.facebook.com/bobi123456/videos/1368351053583663
https://www.facebook.com/vecumediaofficiel/videos/466978098345876

вижте протестите в същия ден в Канада, по света –
 от всички кадри само в този репортаж от Вашингтон https://www.youtube.com/watch?v=YBkTsbqBeYs успяхме да открием този скромен плакат Jesus saves – Исус спасява, с дежурната прокламация и уверение, отправени безадресно към непознатия за тези люде Бог колкото да отбият номера!

image

През изминалата година още повече самата висша Божия институция –
 Църквата, освен че бе тотално абдикирала от грижите и водителството на зомбираното си паство в тези фатални събития и процеси, но нейните лидери като свръхизродените династи от Дуло – римският папа и псевдо "вселенският" патриарх Вартоломей, назидаваха нагло християните да се ваксинират и се поклонят на новият им бог Ковид!
Вартоломей бе ваксиниран срещу COVID-19 още през януари 2021 г, а през декември същата година вече двойно ваксиниран !!! – и предал Господа, бе заразен тежко с Ковид или с това, което дефинират като Ковид, и спасяван по спешност!
Руската православнта църква като вярно духовно оръдие на властта също призова всички руснаци да се ваксинират и обяви антиваксърите за "грешници", подготвяйки народа за предстоящата повсеместна операция на режима в Кремъл за
 задължителна ваксинация на всички в Русия!
Светата Българска Православна Църква досега е пас по темата за ваксинацията, но още не е поела лидерската позиция да води търсещия спасение от биотерористичната фарма –
 медицинска война Български народ! 

И за ваша превенция както и за автора на страховития истинен филм, нека се знае категорично и изрично, че никакви молитви и прошения към официалния Исус и Богородица и Светиите им (Които всички са с манипулирани и фалшиви характеристики и параметри според Техния екстремален план, по който сега Те ни организират събитията и процесите по жестоката планпандемия Ковид 19 за да смачкат и омекнат горделивите ни и непокорни Богу Души) няма да се приемат от Истинските Български Богове и Светии, независимо който и да ги изпраща и колкото и да се концентрира върху Тях, както проповядва и ридае горко автора на филма, а ще се приемат и ще се отговаря само на молитви и прошения от Свещеното Познание от Тяхния наш блог!
И над всичките тези жестоки и страшни Божии превенции, стои винаги Тяхната извечна прокламация към нас:

image

 
image

image

image

... Всички от екипа на предаването, които всички вярват безприкословно на пророчествата на Света Ванга, през цялото време на предаването гузно избягваха подробен коментар за така категорично заявените предсказания конкретно за 22.12.2020 година, и които не се състояха!

Скъпи наш Бял Брат Сергей Кастороной, скъпи наши Бели Братя и Сестри от екипа на предаването, от България, от Русия и от целия свят, знайте безусловно, че всички пророчества на Света Ванга се сбъдват, защото няма как да не се сбъднат Божиите планове, на които тя е само чист жертвен ретранслатор и трибун, само че тъй като повечето от тях са в кодирана форма, искрените и пламенни, но непосветени почитатели на Светицата, не могат да ги разберат, почувстват и видят!
Вече ги виждате. 

–– край на пасажа

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В началото на 2022 ви съобщаваме отново Божия план за Русия (и за целия свят) за тази година, който предвижда 

Новата 2022 година ще бъде още по – ужасна и жестока от 2021 г

поради всички казани по – горе причини, като въвеждането от президент Путин, играещ зад кулисите с юдео – ционистите и заговорниците срещу Българите и света, на задължителната ваксинация за всички руснаци, е категоричното доказателство за това!

На фона на всичко случващо се в света и в Русия по биотерористичната диверсия и фарма – медицинския фашизъм Ковид, е непонятно как гордият и непреклонен и непобедим в открит бой и войни руски народ, е абсолютно примирен и неадекватен за съпротива по човешки, и още повече пасивен да търси помощ от официалния християнски Бог!

Почему в Европе штрафуют противников процедуры?
https://zen.yandex.ru/media/id/60708060daabc379a27e4b87/pochemu-v-evrope-shtrafuiut-protivnikov-procedury-61dbc93ae5073d0666aa4d5c?&

Павел Мягкий            

Я не знаю, как в России, хотя всё в мире делается по одному шаблону. Но в Европе уже настоящий фашизм. Там противников процедуры штрафуют от 600 до 1200 евро (так говорят мои знакомые из Европы). Хотя в интернете пишут, какие-то несуразные цифры. Граждане, которые проявят нежелание к вакцинации будут оштрафованы на сумму до 3 600 евро (302 тыс. рублей). А если человек откажется выплачивать штрафную сумму, его могут посадить в тюрьму сроком на четыре месяца. Для людей, которые будут привлекаться более одного раза, сумма штрафа вырастет в два раза и составит 7 200 евро. Причем, если вы работаете, то эти штрафы будут снимать автоматически с зарплатных пластиковых карт. Это равносильно, что человека лишают зарплаты и, как следствие, работы.

image   

Почему в России власти не спешат вводить фашистский режим? Хотя многие губернаторы-гауляйтеры уже готовы к этому.
Наверное, центр пока сдерживает пыл местных фюреров. Почему? В русском народе на генетическом уровне существует информация, что наши предки победили фашизм. Поэтому центр опасается искры, которая может быть причиной всесокрушающего пожара.

image
             
А наша Госдума? С 1 Февраля принимает закон о кодах во втором чтении. Что это? Кого мы избирали? Это - прямой путь к фашизму!!!

image   

Процедура в Европе не имеет никакого отношения к модной болезни. Ее цель совершенно другая. В организме человека кто-то из заправил всей этой заваренной каши стремится создать компьютерное плато, которое будет принимать сигналы из вышек 5-6 G. Им необходимо управлять людьми, а при необходимости, а это глобалисты даже не скрывают, и уничтожить нужное количество людей - дистанционно, по их изуверским планам от 6 до 7 миллиардов человек. Вот откуда ноги растут у нас в России о подготовке МЧС к массовым захоронениям, о могильниках в 40 гектаров, о пластиковых гробах на несколько человек с вентиляцией, чтобы скорее трупы превращались в прах. Готовятся черти править бал на Земле, как в аду!!!
     
Но вот беда, защитные силы организма отторгают эти вещества, выводят их и препятствуют осуществлению этого плата. Билл Гейтс, враг всего человечества номер один, в препараты, которые создаются под его ведением и финансированием, вводит вирус спида. Этот вирус снижает защитные силы организма до нуля и они перестают бороться с инородными веществами.

image           
Вот так обстоят дела в Европе. Информацию об этом скрывают. Все интернет ресурсы находятся под цензурой этих параноиков и психопатов из мирового правительства (Анатолий Чубайс - представитель от России в мировом правительстве).

––  допълнение от bezistena:

Защо търсите отговор от Анатолий Чубайс?
Нали всички и всичко в Русия е във всесилните ръце на президент Путин?
Никой не би могъл да направи и крачка и постъпка без неговото одобрение, дума и да не става за такъв фундаментален жизнено фатален акт и процес като задължителната ваксинация?!
Къде се крие президент Путин в този съдбовен момент?
Ние ще ви покажем къде е!
Президентът Путин е на централно място в тази композиция на груповия семеен рептилски портрет на изродените династи от рода Дуло, владеещи целия свят.

image

Путин е човекът във белия маркер със загатнатата му характерна физиономия, прикрит под тъмно виненочервения каратистки халат с качулка и петолъчка на гърдите –категорично илюминатско иносказание за неговата централна роля в поддържането на световната конфронтация и баталии за оправдание и ескалация на глобалната милитаризация и завихрящата се военщина и полицейщина по целия свят за поробване на населението на Земята!

Обръщаме вниманието ви върху пророческата символна атрибутика в сектора със жълтия маркиран кръг, (пророческата композиция е от октомври 
2018 г !) където са концентрирани всички актуални главни институции и събития, случващите се в глобалната био – терористична война на медицинския фашизъм Ковид 19 : ЦРУ, NSA, масоните, родственият знак на Дуло IYI, рептилът над тях и на централно място черепът на смъртта, произтичаща от спринцовката със смъртоносната антиковид ваксина и чипът, от който следва тоталното видео наблюдение и контрол, показани чрез видеокамерата.

–– край на допълнението

Но все делают люди. Среди них есть не совсем отмороженные, через которых мы узнаем всё это. Мировое правительство не может запретить интернет, но они купили СМИ всего мира, которые раздувают агрессивную рекламу модной болезни и процедуры.
Возникает вопрос: -Почему в России начали делать процедуру через 6 месяцев? И многие мои знакомые сделали ее по второму разу. Потому что количество защитных тел снижается. Наверное, и в наших препаратах заложена такая же функция. Но это только догадки. И я не буду порочить отечественные препараты от модной болезни.
   
Если у вас еще не сформировалось телевизионное мышление, то включите свои мозги. Выживет в этом мире только тот, кто будет думать своей головой. Некоторые мои читатели жалуются, что это - страшилки.
Я был бы рад, чтобы они не оправдались, но события в мире говорят об обратном.
Билл Гейтс и Илон Мак упорно продвигают и, самое страшное, реализовывают эти страшилки в жизнь. Вам далеко ходить не нужно. Просто выгляньте в окно и вы увидите вышку 5-6 G. Она поставлена на деньги мирового правительства Илоном Маком. Вас тоже уже ПОСЧИТАЛИ.
Ждите, когда запустят эти вышки из космоса. Как вы тогда будете себя чувствовать?
Я думаю, ХРЕНОВО!!!
Удачи и до завтра!!! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Сега ще обърнем внимание на сектоведа/сектолог – човек, който се бори със сектите, без да има понятие какво е секта – 

СЕКТА на=на Кан (Жреци) на Иса и Диана 

и главен духовен инквизитор в Русия – професор Александър Дворкин, който в 9:38  мин. от втория филм напомни назидателно и с пълно основание, че в предаването преди година бе съобщено пророчество на Ванга, че ще бъде открито лекарство срещу рака, а такова няма официално.

image
 
Водещият и другите участници в студиото прекрасно си спомняха това пророчество, но мълчаха гузно, защото такова лекарство през 2021 г. не беше открито, и най – вече защото не знаеха за тайната на това пророчество, която ви разкрихме в тогавашния ни  постинг –

...Точно преди смъртта си на 85-годишна възраст през 1996 г., Ванга каза, че 2021 г. ще бъде годината, в която се открива лек за рак и ще дойде денят, когато ракът ще бъде вързан с железни вериги.

ОТКРИВА СЕ ЛЕК ЗА РАКА от=
от Бълкарин Кан (Жрец) от Кристоз=
от Бълкарин Кан (Жрец) от Исуз от Тракия 

РАКЪТ ЩЕ БЪДЕ ВЪРЗАН С ЖЕЛЕЗНИ ВЕРИГИ от=
РАКЪТ ЩЕ БЪДЕ ВЪРЗАН от Българин Сина на Бог Ежуз

И ракът, и химическият пневмонит ковид 19 и всички други болести и човешки утежнения, тегоби и скърби, ще бъдат излекувани и премахнати в раз от Божият Син, Спасителят, Който ще научи всички Българи и човеци да се самолекуват в името на Боговете ни по единствената практически доказана древна Българска свръхтехнологична Божия лечебна технология и методика Баяне, указана ни от Боговете ни в постера – повеля:

image

УТЕЖНЕНИЯ ТЕГОБИ И СКЪРБИ ще бъдат излекувани от=
ще бъдат излекувани от Богиня Диана и Бог Кристож=
ще бъдат излекувани от Богиня Диана и Бог Ежус от Тракия  

Вложените в устата на сектолога думи "...лекарство от рака" (лекарство срещу рака) в превод със Свещения шифър ни съобщават от Кои ще е това лекарство и конкретната му формула и съставки:

ЛЕКАРСТВО ОТ (срещу) РАКА=Диана и Иса Бълкарина от Тракия

От множеството отделни записки – предсказания от бележника на Борис Кючуков, които са привидно несвързани, но всички сочат задължително Българските Богове и вещаят винаги Тяхното скорошно Явяване на Земята,

ЗАПИСКИ за=за Бок Исуз

ПРЕДСКАЗАНИЯ от/за=
от/за Бог Крисдоз=
от/за Бог Исуз от Тракия

СОЧАТ=Исуш и Диана

ВИНАГИ ВЕЩАЯТ за=за Бог Ешуа и Богиня Диана 

ще разсекретим съобщението, което направи в 17 минута от второто предаване журналистът Шамун Кагерманов за откриването на нов източник на енергия, който ще е от Венера и ще е по – мощен от Слънцето!

НОВ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЕНЕРА=
Вяра в Богиня Диана и Кричтоз=
Вяра в Богиня Диана и Ешуз от Тракия 

В тази връзка е и коментар под един от филмите:

ОЛЕГ ТАРАН

Почитал комментарии и хотел выключить, но посмотрел и узнал хорошую новость на 22/02/2022! 
Так что не читайте комментарии, а смотрите и слушайте внимательно.

image

Открытие нового Источника - это сенсация века!  
–––––––––––––––––
–––––––––––––––––

За Олег Таран сензацията на века е откриването на новия източник на енергия, както тълкуват правия текст на пророчеството непосветените, а за посветените истинската сензация на века и истинските послания са:

НОВ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЕНЕРА=
Вяра в Богиня Диана и Кричтоз=
Вяра в Богиня Диана и Ешуз от Тракия 

УЗНАЛ ХОРОШУЮ НОВОСТЬ=
УЗНАЛ Бог Хриштос=
УЗНАЛ Бог Исуш от Трахия

УЗНАЛ ХОРОШУЮ НОВОСТЬ=Сина на Диана и Изуш Бълхарина

СМОТРИТЕ и вижте=и вижте Иса и Матара Диана 

И ето коя е истинската сезация на света:

ТОВА е СЕНЗАЦИЯТА НА ВЕКА=
ТОВА е Сина на Бокиня Диана и Исуз – Спасителят

image

Ще благодарим на Борис Кючуков за неговата посредническа информационна мисия,

БОРИС КЮЧУКОВ=БОРИС КЮТШУКОВ=Ариан Кан (Жрец) от Бок Исуш и Богиня Диана 

ИНФОРМАТСИОННА МИСИЯ за=за Исус и Богиня Мат Мария

като успокоим него и широката аудитория, че на 2 февруари 2022 г. няма да се случи нищо страшно, а съобщението "Ще падне огнен дъжд" трансформираме в епичната прокламация на Отец ни Господ Бог Исус 

image 

с която Той ни съобщава, че на Земята се събират още и още от Неговите светейши генетични потомци, подготвяйки отварянето на енергийните пространствени заграждения за епичните събития и процеси на Явяване на Боговете ни!

ЩЕ ПАДНЕ ОГНЕН ДЪЖД от=от Гена на Бог Тати Ежуш и Богиня Диана 

Накрая на нашия демонстративен курс по разкодирване на новите пророчества на Света Ванга, ще спрем вниманието ви върху един момент от поредните съобщения със свръх важна космогонна информация, която Света Ванга изпрати до посветените Българи и крипто Българите в Русия чрез нейния любим кум и наш любим брат Сергей Кастарной, и което съобщение тя умишлено смота и неглижира в изказването на Сергей в 37:26 минута от първия филм:

image

И
 още веднъж какво важно и фундаментално и определящо за човешкия род светоустройствено положение ни съобщи Света Ванга чрез Сергей Кастарной в тези кадри от категорията "ей така между другото"!

"На Земята има много хора, но не всички имат Души!
Останалите са биороботи!"


Какво е Душата и кои са биороботите?
Отговор на този фундаментален въпрос даваме в постинга ни

Разсекретяваме светоустройствените тайни за границата и връзката между световете!НЛО атакуват България,корабите навлизат под прикритие на падащи звезди

https://bezistena.blog.bg/history/2021/06/19/razsekretiavame-svetoustroistvenite-taini-za-granicata-i-vry.1766210

... Безсмъртието на Душата определя и гарантира и безсмъртие на човешкия живот при определени условия, дефинирани и съдържащи се в познание на нейната Божествена семантика, която ние сега ви разкриваме за пореден път:

image

ДУША=Диана и Ешуа 

имплантирана във всеки човек безсмъртна частица от Святият Божи Дух, генетичен продукт на Боговете ни  Исус и Мария Магдалена, вложен във всяко човешко същество и съдържащ всички Техни качества и параметри, вечен двигател и мотор и духовен енергетичен живителен център на човека.

image

image

Безсмъртието на Душата определя и гарантира и безсмъртие на човешкия живот при определени условия, дефинирани и съдържащи се в познание на нейната Божествена семантика, произход, характеристика и статут, които ние  ви разкриваме за пореден път:

Божествената семантична разшифровка на тематичната терминология категорично ни води при Българските Богове:

БОЖЕСТВЕН ПРОЕКТ=ПРОЕКТ на Бог Исуж и Богиня Диана

ЧОВЕК от=ТШОВЕК от=от Бокиня Диана и Ешуа 

ЧОВЕК=ТШОВЕК=Кан (Жрец, Жрица) от Бокиня Диана и Ешуа – 

истинските човеци, които сме само феноменните Българи, сме генетични потомци на Боговете Демиурзи от техния жречески род Дуло, родени по естествен път от Тях според документите на гл. 1 от книгата Битие (Генезис) от Светото Писание, за разлика от изработените от Родителите ни роботи – андроиди да бъдат наши помощници, за която вече разсекретена пост Сътворенческа светоустройствена тайна ви просветихме в двата ни култови фундаментални постинга за Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и  за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2

http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

Предлагаме ви още и пасаж от статията ни 

В изпълнение е апокалиптичното 70 годишно пророчество от Петър Дънов, че Земята ще бъде пометена! Коя е Шестата раса?
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/31/v-izpylnenie-e-apokaliptichnoto-70-godishno-prorochestvo-ot-.1633626

... Нашият регион се нарича тринадесетата зона и зоната на противоречията.
 
ТРИНАДЕСЕТА ЗОНА на=ЗОНА на Друиди (Жреци) на Иса и Диана

ТРИНАДЕСЕТА ЗОНА на=ЗОНА на Андроиди на Иса и Диана – 

каквото и да ви говори това и можете да се информирате за човекоподобните синтетични биороботи андроиди от блога ни с парола на търсачката "безистена и андроиди"!

image

Нашата Земя е зона на експериментално съществуване на феноменните свръхинтелектуални генетични деца и потомци на Боговете Демиурзи – Българите от жреческия род Дуло, чиито свръхестествени феноменни способности са ограничени временно на началното минимално почти нулево ниво, и всички други племена на Земята, всички до едно бивши тракийски племена, които са от човекоподобни синтетични андроиди – биороботи, създадени да помагат и работят безропотно на Българите, 

image

сега в режим на еволюция или на деволюция и регрес на синтетичния им интелект, генно – модифициран през епохите с феноменния Божествен имплант от Българите – процес наричан от нас очовечаване и който скоро ще бъде атестиран на процесите на Съдния ден! 

РАБОТА=РОБАТА=Роботи

БЕЗРОПОТНО=Роботи на Бог Иза 

РАБОТЯТ БЕЗРОПОТНО=Роботи на Братя (генетичните потомци) от Богиня Диана и Иза 

Цитираме ви изричната Божия заповед и разпоредба, вложена на първо место в техническата и функционалната длъжностна характеристика на роботите :

Трябва роботите да работят безропотно и в пълно подчинение на
Българите, които сме генетичните потомци на Боговете Демиурзи

Същата информация указва и другия документ – Земята е зона на противоречията!

ЗОНА на ПРОТИВОРЕЧИЯТА между=ЗОНА на ПРОТИВОРЕТШИЯТА между=
между Роботи и Братя (генетични потомци) от Ешуз и Диана,

и в която зона на противоречия и баталии нашата планета е затворена от хиляди години за времето на този експеримент, на който главни субекти и обекти на екстремално закаляване, еволюиране и селекция, сме феноменните Българи от Божия род Дуло, като по прорицанието на един от главните ръководители на експеримента Свети Петър Дънов и по всички признаци най – накрая наближаваме изхода на това тъмно място

––
 край на пасажите за биороботите
–––––––––––––––––––––––––––––––

Един от тези биороботи е и реагиралият в 37:32 мин. на първия филм веднага първосигнално и издайнически гузно на тази екстремална информация като опарен и опитал се да прекъсне Сергей – председателят на Православното братство «Радонеж» – 
Евгений Константинович Никифоров, който е от здраво имплантираните сред руското православие и народ данайо=юдео – византийски фанариоти, преместили се от завладения през 1453 г. от османските завоеватели Константинопол на север през България и Румъния в земите на бившето Българско царство, съществувало и на територията на днешна Русия и останало без централно ръководство след падането на България под турско робство, като тези нашественици – фанариоти поробват останалото без закрила местно население от Българи и цивилизованите от тях заселени по тези земи тракийски племена, и така създават юдео – фанариотската държава Русия – концлагер за Българите и останалите племена, като ползват интелектуалния елит на 500 Български династични аристократични фамилии от рода Дуло от Волжка България, предали народа си, за колониална компрадорска администрация и интелектуален елит на новата държава.  

image

Характерният класически фанариотско –
 византийски попски физически типаж и имената Константинович (от Константинопол) и Никифоров – от емблематичното име Никифор на византийските императори най – големи врагове на Българите, категорично указват неговият генезис и принадлежност към бездушните биороботи или по – точно биороботи с деволюрали Души, чието разкриване сред руския народ, сред всички племена и сред Българския народ, скоро предстои със задължителната атестация на Съдния Ден!

Евгений Никифоров е генетичен потомък на самият висш юдео –
 фанариот и родопредател Евгени Вулгарис (Евгени Българина), чието досие разсекретихме в 

Как истинската История на Паисий предизвика Войната за независимост на САЩ и Великата френска революция. Граф Сен Жармен и Бенджамин Франклин
https://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/kak-istinskata-istoriia-na-paisii-predizvika-voinata-za-neza.1642927?reply=5183606

... 
В 1771 г. Вулгарис е поканен от императрица Екатерина Велика в Русия, отначало е неин библиотекар и съветник, след това в 1775 г. е ръкоположен за архиепископ Славонски и Херсонски със седалище в Полтава, в създадената за него архиепископия от новопридобитите от Турция земи с мирните договори от Кючук Кайнарджа в 1774 и Яш в 1792 г. и присъединяването на Кримското ханство в 1783 г.

Като православен той фактически е поставен начело в устройството на новопридобитите земи.
Постът е на второ място в йерархията на руската православна църква след патриарха. Той остава на него до 1778 г., когато го предава на своя ученик и съгражданин  Никифорос Теотокис и се връща в Санкт Петербург, където пише научни трудове и става действителен член на Императорската Руската Академия на науките, като продължава да е съветник и сътрудник на Екатерина Велика – разбирайте
"главен фалшификатор на Българската история и фалшификатор на Българския културен и цивилизационен и верски духовен генезис на руската нация като византийски!".

Той е главен съветник на императрицата и инициатор на Гръцкия проект на Екатерина Велика, с който се насърчават изселванията на Българите и въобще на православните християни от Османската империя, който е посрещнат с възторг от юдео – ционистката върхушка на руската държава, начело на която е немската юдейка.
Този план постига частични успехи и стотици хиляди българи ще опитат от „меда и жилото” на руските царе, а по – късно и на болшевиките."

Или казано разбираемо за посветените Българи родопредателят Вулгарис е идеологът и проектантът, който полага идеологическите основи и надстройка на юдео – ционистката анти – Българска византийско – фанариотска Руска империя (на която най – малкият доказателствен анти – Български признак е византийският двуглав орел на извечния смъртен враг на Българите – Византия, гордо вписан и демонстриран в цялата върховна хералдика на тогавашна и сегашна имперска Русия, чиито политически управници и лидери декларират постоянно, че са наследници на Византия, и висящ този орел постоянно над главата на Владимир Путин, към когото първичните ни силни симпатии все повече намаляват), а реакционната управленческа върхушка на империята от тогава до сега е от фанариотско юдейско – ционистки генезис от изродените импланти на рода Дуло, дефинирани като "византийци"!

край на пасажа
–––––

От рода на Вулгарис е и сектологът/сектовед и 
главен духовен инквизитор в Русия – професор Александър Дворкин, който твори и громи в Русия и из православния свят всичко чисто и свято извън канона и догмата на псевдо – Исусовата анти – Българска йдео – византийска инквизационно – полицейска доктрина Християнство!

АЛЕКСАНДЪР ДВОРКИН=Кан (изроден жрец) Юдеин от Рода на Вулкарис 

И добре, че екипът на На самом деле и Кастарной не са захлюпени религиозни фанатици, а разкрепостени интелигентни феномени, подбрани такива от Света Ванга, та не му обръщат много внимание и не му цепят басма!

ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ на=на Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 

НЕ МУ ЦЕПЯТ БАСМА заради=заради Бог Исус и Богиня Мама Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Препъръчваме ви настоятелно да си припомните емблематичния ни постинг за пророчествата на Света Ванга, които тя направи достояние на света по Руската държавна телевизия : 

Света Ванга разкрива кои са мъртвите, които са при Извънземните и с които е говорила преживе и какво ще се случва в света!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/28/.1751282?fbclid=IwAR2wZsG6LY84nXAcrAhE5JbkPOatEtx2q0OuFyVQZt0RzJBCt2BM5MQXWr0

image

На края на нашата публикация ще запитаме участниците в двете предавания на предаването "На самом деле" в края на 2021 г. и специално приятелите ни Сергей Кастарной и Стоян Петров как така те или някои други не повдигнаха въпрос за водената в цял свят биотерористична фарма – медицинска война, пръскането с кемтрейлс и насилствената ваксинация на населението на Земята, и конкретно за тези процеси, налагани брутално и в Русия, а си надъхваха розови обещания за светло бъдеще!
Видно е, че по тази тема им е наложена превантивно тотална цензура.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И само няколко коментара от двата филма:

Галина Запорожцева  

Я, не Ванга, предсказываю: ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО!

ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО с=
с Богиня Диана и Бог Христош=
с Богиня Диана и Бог Исуш от Трахия 


Марийка П
 

Никто ничего не знает что будет дальше, только один Господь Бог знает что будет.

–– Абсолютно вярно и точно, Марийка П!

САМО ГОСПОД БОГ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ=
САМО Бог Исус и Богиня Диана ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ

Само Българските Богове знаят, какво ще бъде, защото това е Техният безалтернативен план, и затова го съобщават на Техните посредници на Земята да го предадат на хората в кода на Свещения шифър и сакралното Познание, та който го научи и Ги познае и Им се преклони, да се спаси!

ДА СЕ СПАСИ с=с Богиня Диана и Исус 

ДА СЕ СПАСИ от=от Сина на Богиня Диана и Иса – Спасителят 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena под ръководството на прекрасната синеока 30 –
 годишна Света Ванга, в чийто екип е и новият ѝ асистент Свети Саша Кастарной.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни









Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
23.01.2022 23:33

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - из коментарните форуми под публикацията във Фейсбук
25.01.2022 15:17
група ОТВЪД ВЪОБРАЖЕНИЕТО

Спаси Мир
Какво е криптобългари и защо се наричат така?

Инж. Иван Дунчев

"...нашествениците – фанариоти поробват останалото без закрила местно население от Българи и цивилизованите от тях заселени по тези земи тракийски племена (в сегашна Русия), и така създават юдео – фанариотската държава Русия – концлагер за Българите и останалите племена, като ползват интелектуалния елит на 500 Български династични аристократични фамилии от рода Дуло от Волжка България, предали народа си, за колониална компрадорска администрация и интелектуален елит на новата държава."

Тези обезродени и обезпаметени българи, съставящи сегашният интелектуален феноменен елит на руската нация, са т. н. "криптобългари".
Също и волжките Българи, подложени на масова сегрегация, геноцид и насилствена смяна на етноса от Български на татарски вече 500 години в Русия, са също в категорията "криптоБългари" – скрити, незнаещи или криещи, че са Българи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7680647
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44115
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!