Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2022 15:08 - Кемтрейлс над България от новогодишния чувал на милитъри Дядо Мраз/Санта Клаус в битката за Троя и Армагедон. Защитата от кемтрейлс. Кой е агентът с Q на гърба?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1809 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 10.01.2022 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Веднага след Новогодишните празници над територията на България продължи интензивното и екстремално хвърляне на подаръци от Дядо Мраз/Санта Клаус милитъри, с които ни даряват нон стоп вече двадесетина години!

С военните ботушки потропва Дядо Мраз,
дечицата послушни – кемтрейлса е за вас!

Както ни обещава в тази актуализирана римейкова празнична песничка, Дядо Мраз милитъри или по – точно щото е от НАТО – Санта Клаус, отваря торбата с обещаните подаръци и започна да ги ръси отново навсякъде...


04.01.2022 Ямбол     С военните ботушки потропва Дядо Мраз, дечицата послушни – кемтрейлса е за вас!
https://www.youtube.com/watch?v=7qUPMi3U7Ik

Това е нашето видео за спомен от хвърчащите към Ямбол и България подаръци, подготвяни и раздавани ни без да ни питат!
Затова пък ние имаме ефикасни рецепти за пречистването на нежеланите подаръци!

КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария

Иса и Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена /манипулирана като Богородица/, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ по – голям от 70 и следващите висши нива на IQ 130 , 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013...

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение! 

Ето как пленяваме, разоръжаваме и приобщаваме към нашето сакрално Познание и истинска Вяра в Истинските Богове и зачисляваме в редиците на нашата светейша армия и милитъри – то Дядо Мраз, който е и Санта Клаус:

ДЯДО МРАЗ=Иза и Мадара Диана 

САНТА КЛАУС=Кан (Жрец) от Дуло на Исус

А истинският Дядо Мраз/Санта Никалъс никой не може да го плени, защото вижте от някои наши култови тематични постинга кой е той! 

Кан Ирник е Атила, който е Змеят Свети Николай Чудотворец, който е Началник на Генщаба на Извънземните, провеждащи сега всички страшни глобални събития в света
https://bezistena.blog.bg/history/2021/12/06/kan-irnik-e-atila-koito-e-zmeiat-sveti-nikolai-chudotvorec-k.1792445 

... Така за истинската самоличност за Свети Никола по силата на тъждествената логическо – математическа аналитична връзка под директната окултна диктовка на Светията ни, се навързаха все емблематични култови исторически, религиозни и фолклорни герои и персонажи, които обобщаваме в негов единен ЕСГРАОН – титулен индекс:  

Свети Никола е : 
 
– син на Свети Павел
– внук на Исус и Мария Магдалена 
– Кан Ирник 
– Кан Атила 
– Свети Патрик 
– Свети Никълас 
– Санта Клаус 
– Дядо Коледа 
– Дядо Мраз.
– Началник на Генщаба на Извънземните

Всички тия култови конспиративни образи и титули са на синът на Павел (Цар Авитохол) – Никола, който е Първожрецът и Императорът на Свещената Българска империя (33 г – 518 г) за времето от 333 г (годината на преминаване на 300 годишният Първожрец и Император Павел в небесно Светейшо служение) до 453 година, когато и Никола преминава в Божията небесна армия при Баба му Мария и Дядо му Исус и при баща му Павел като Свети Никола в качеството му и статута на втори по ранг от новозаветните Светии след Министър – председателя Свети Павел и негов Вицепремиер в духовната и административната йерархия на Изпълнителната власт на Абсолютните Монарси Исус и Мария Магдалена, която изпълнителна власт поддържа функционирането на Време –  пространствения континиум и управлява световете и човешките дела на Божия транс –  епохален проект Българите и човешката цивилизация!    
 
Чудото с вкамената Зоя, извършено от Свети Николай Чудотворец през 1956, паникьосало болшевишкия апарат на СССР и което упражнение той готви пак за душманите ни
https://bezistena.blog.bg/history/2020/12/08/chudoto-s-vkamenata-zoia-izvyrsheno-ot-sveti-nikolai-chudotv.1738809

–––––––––––––––––––––––––––––––––

По време на нашия импресиен репортаж за поредната небесна сеитба на не манна небесна, а на кемтрейлс, направихме няколко снимки и подбрахме от прима виста няколко кадъра от раздраното и осквернено отровено небе над Родината ни, изпратени от психясалите Българи, все повече осъзнаващи, че са главните персонажи в глобалната драматизация "Глас в пустиня"...

ИМПРЕСИЕН РЕПОРТАЖ от/за=РЕПОРТАЖ от/за Бог Иса и Мария

Ето сакралната етимология на една от основните човешки дейности по изхранването ни:

СЕИТБА от=от Иса и Богиня Диана 

НЕБЕСНА СЕИТБА от=от Бог Исус и Богиня Диана 

И срещу кои е насочена злодейската небесна сеитба:

НЕБЕСНА СЕИТБА срещу народа на=срещу народа на Бог Исус и Богиня Диана 

НЕБЕСНА МАННА от=от Иса и Богиня Ма (Майка)

НА ПРИМА ВИСТА виждаме винаги и навсякъде=
виждаме винаги и навсякъде Богиня Матара и Бог Иса 

ГЛАВНИТЕ ПЕРСОНАЖИ са=са Богиня Диана и Исуж Българина

ГЛАВНИТЕ ПЕРСОНАЖИ са=са Българи на Богиня Диана и Исуж 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

ГЛАС В ПУСТИНЯ без=ГЛАС без Бог Иса и Богиня Диана 

image

Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп  04.01.2022

image

Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп  04.01.2022

Картината е същата навсякъде из България!

СЪЩАТА КАРТИНА на=
на Диана и Кристош=
на Диана и Исуш от Тракия=
на Тракия на Диана и Исуш 

image

image   

image 

image 

image  

image

image

Кириле, защо криеш, че няма пръскания?!

https://www.facebook.com/100042984167660/videos/705283590675059

Картината е същата навсякъде из България, съобщават в социалната мрежа хората, като нашата приятелка Tanya Tsiolakidou писа, че били в Болярово, който е на десетина километра по права линия от Турция.
Небето над Болярово и на запад от него към България било плътно раздрано от химическите следи на кемтрейлса на браздящите го глутници самолети, които се издигали и идвали от Турция, но по небето над Турция нямало абсолютно никакъв кемтрейлс, който започвал веднага след влизането им над територията на България!

НАВСЯКЪДЕ ИЗ БЪЛГАРИЯ виждаме=виждаме Бокиня Диана и Иса Българина

НАВСЯКЪДЕ ИЗ БЪЛГАРИЯ виждаме отрови срещу=
виждаме отрови срещу Българи на Бокиня Диана и Иса 

image

Този актуален глобален сюжет съдържа информацията за случващото се в света, като кемтрейлсното заразяване на хората е подготвителната операция за зомбирането, о –   маска – ряването, заразяването на хората и тяхното осмъртяване с кислород от продалите черните си души лекари в болниците по т. нар. "протоколи и клинични пътеки за лекуване на Ковид" на заговорниците срещу Българите и човечеството според техния злодейски план Калерги

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461

Точно информирането на Българите с тези два документа, както и с всичките ни 1600 статии от блога ни, и познаването и проумяването кои сме Българите и защо се случва всичко това в света и в България, е единственият шанс за спасението на просветените Българи!

ШАНС=ШАС ± Н (кодировъчен назал)=ШАС=Ешус

ИМАМЕ ШАНС само с=
само с МаМа и Ешус=
само с Мария Магдалена и Ешус

Предлагаме ви един от безбройните разследващи документи по темата още през 2013 година:

Кемтрейлс - Интервю с пилот от гръцките авиолинии Т.Казнесис

https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11004-кемтрейлс-интервю-с-пилот-от-гръцките-авиолинии-тказнесис/

–– И инфо от един наш напразно оптимистичен постинг:

Как Извънземните спряха отведнъж пръскането с кемтрейлс над България и по света!Противоотровата на отровата.
https://bezistena.blog.bg/history/2017/08/25/kak-izvynzemnite-spriaha-otvednyj-pryskaneto-s-kemtreils-nad.1563904

... Забелязахте ли, че вече повече от месец небето над България е чисто и няма никаква следа от дълбоката целогодишна оран на синьото небе и засяването му с отровите на кемтрейлса!
Да не би самолетите на НАТО да минаха на ток от акумулатори, на слънчеви батерии или на перки с педали, задвижвани от пилотите, че да не изхвърлят вече изгорели газове, които уж правели тия следи по небето – както ни будалкаха най – наивно и нагло досега, като че сме бавно развиващи се, въпреки че безброй статии и публикации на специалисти и на хора от кухнята на службите доказват категорично, че кеймтреилсът е отровен коктейл от различни опасни и вредни за здравето химикали и частици на тежки метали, с които САЩ и по – специално тайните му служби тровят умишлено вече повече от десетина години населението на цялата Земя!

КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария –

универсални отрови, разработени в юдовите пъклени злодейски тайни лаборатории на заговорниците срещу Българите по ДНК – наследствената матрица и код на Божия род Дуло за унищожение и генно – модифициране и стирилизация в България и по целия свят на Свещения Божи феноменен ген на Исус и Мария Магдалена,  на който сме приносители читавите династични потомци на Боговете Демиурзи и които съставяме духовният интелектуален творчески прогресивен и бунтарски елит на всички народи.

НАСЛЕДСТВЕНА МАТРИЦА на=на Дуло от Отец Исус и Богиня Матара Диана –
на Българския феноменен род Дуло от потомци на Исус и Мария Магдалена

Разсекретената формула на кемтрейлса е основната и непробиваема енергитична словесна защита и противоотрова, с която се неутрализират хвърляните срещу Българите по целия свят отрови и се транформират по окултно – духовен път в безвредни за организма ни вещества или в полезни добавки за нашето енергийно и биологично укрепвани и усилване на имунната ни система      

Доналд Тръмп, който е посветен Б/българин от Божието родословие на Дуло, (вижте постовете ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Доналд Тръмп") се закани да преустанови и разследва бандитското злодеяние с кемтрейлса в световен мащаб, обаче каквото и да успее или не успее да направи той в това отношение в колективен план, ние настойчиво ви съветваме да се въоръжите с тази лична безотказна словесна окултна защита, чрез която се активират небесните служби, осигуряващи ви лични предпазни средства!
 
ИМУННА СИСТЕМА от=
от Исус и Диана МаМа=
от Исус и Диана Мария Магдалена

ЗАМЪРСЯВАНИЯ на=на Бог Исуз и Мария

МРЪСОТИЯ срещу=срещу Иса и Матара

ЧИСТИ=Диана и Исуш 

... В края на миналото хилядолетие и началото на 21 век американските разузнавателни служби съвместно с НАСА провеждат серия космически проучвания на Зайчи връх на жреческия първосвещен Божи комплекс Кабиле с най – новата и съвършена техника и технологии за надземни дистанционни изследвания на подземни обекти. 
image

Освен подробната цялостна изкуствена конструкция на хълма – пирамида и подземната ѝ пространствена конфигурация с изкуствени зали и помещения, на апратурата се появява невидим за невъоръжено човешко око гигантски енергиен стълб, с диаметър трийсетина метра, колкото площадката на скалното светилище, излизащ от недрата на Земята и продължаващ вертикално нагоре, пронизващ небесния безкрай, транслиращ неизмеримо мощна енергия в двете посоки като енергийна колекторна ос на планетата! 
 
image

Оттогава трасето за международните полети на самолетите в двете посоки се провежда точно около тази невидима енергийна ос, която толкова много ги интересува, че от плътният самолетен трафик по тези два коридора повече от една четвърт от тях са разузнавателни американски самолети!
Че що не слезете от тия хвърчила, че да си кажете правицата и мераците без шикалкаване, бе братовчеди и братовчедки евроатлантици, какво търсите и за какво иде реч, че да ви хванем за ръка и разведем точно по тия места и ви кажем тайните ѝм,  вместо да фъркате отгоре и хабите бензин и кемтрейлс на вятъра!
 
image

Защото язък ви за труда дето браздите синьото ни небе и ни наторявате отгоре и морите с вие си знаете какво, обаче тракийчета разселени и обезпаметени, управлявани от изродени българо – юдейски инмпланти от Дуло, знайте, че каквито и манджи да ни бъркате и ръсите, ние си имаме една вълшебна окултна словесна машинка, с която вашите буламачи ги трансформираме на манна небесна за нашите тела и души!
 
ХАБИТЕ БЕНЗИН без=без Бохиня Диана и Бог Иза 
 

МОРИТЕ СЕ без=без Матара и Иза  
 
ОБЕЗПАМЕТЕНИ за=за Бог Иза и Богиня Ма (Майка) Диана 

Ще ви поканим и вас да опитате от манната небесна, на която евреите не можаха да разкрият тайната нито в пустинята, когато Българският жрец Мойсей ги пречистваше и очовечяваше екстремално, нито сега в свръхмодерните им секретни лаборатории, започнали злодейската си работа още от времето на нацистите=ционистите в концлагерите, в КГБ на болшевишко – ционисткия СССР, после в ЦРУ на ционисткия САЩ които лаборатории перманентно изследват Българския свещен Божи геном и произвеждат всякакви отрови за унощожението му!
 
МАННА НЕБЕСНА=МА БА ЕСЕ=Богиня Ма (Майка) и Иса  –
познанието с вярата и учението на Любовта, братството и мира на Българските Богове, от която манна като опитате веднъж, ще искате постоянно и винаги от нея!

ЩЕ ИСКАТЕ ПОСТОЯННО И ВИНАГИ=ЩЕ ИСКАТЕ Бог Иса и Богиня Диана 

image

Гледайте как става номерът с неутрализирането на отровата на кемтрейлса и трансформирането му в продукт на манната небесна, че да пробвате и вие при нужда, защото много скоро ще имате всички вие голяма нужда!

КЕМТРЕЙЛС=Кан (Жрец) от Дуло на Мария и Иса –

по тази чудотворна "готварска" рецепта манджата, дето сте я забъркали с отровни подправки за феноменните жречески потомци на Исус и Мария, от които са половината Българи в България и милиони още криптоБългари по света, се трансформира в манна небесна и цяр лечебен за знаещите и ползващите рецептата, която сега напълно безвъзмездно предоставяме на желаещите да я ползват! 

На 5 – 6 километра по права линия на юго – запад от Зайчи връх, братята американци, също напълно "случайно" като братятя руснаци, когато те бяха господарите тука, взеха и модернизираха военната база и летище Безмер !

БЕЗМЕР=Бог Иза и Мария 
по името на Българския Първожрец Кан БЕЗМЕР, кръстен така с херметичния жречески титул по имената на Исус и Мария,чийто потомък е

От по – късни наши документи ви разкрихме тайната, че Кан Безмер е същият меровингов принц Сихипер – синът на последния меровингав крал Дакубер (Кан Кубрат), който Сихипер е още Кан Аспарух, който е Цар Испор, който е и Кан Тервел, който е и Кан Крум, който е  ...Кан Пресиан, бащата на Кан и Цар Константин Кирил Философ, царуващ заедно със съпругата си Кан (Жрица) Методия

Поредната епохална тайна от историята ни!Кан Аспарух,живял 200 и управлявал 172 години до интронизацията на сина му Кан и Цар Константин Кирил Философ

https://bezistena.blog.bg/history/2020/12/17/porednata-epohalna-taina-ot-istoriiata-ni-kan-asparuh-jivial.1740438

"Напълно случайно", същото като братята руснаци, братята американци взеха и преоборудваха и секретната база и зона на полигона Ново село на двайсетина километра по права линия от "безинтересния" Зайчи връх в посока северо – изток, като още по – случайно от всички тия "напълно случайни" генерал–щабни "случайни" постановки, оставиха да работи унифицираното вече по натовските стандарти бивше секретно поделение 34560 на 66 – та ракетна бригада между Ямбол и Кабиле, в което вече отдавна нямаше страшните съветски ракетни комплекси СКЪТ, които българинът/антибългарин министър Овчаров наряза на скраб за да не се плашат турските ни комшии, когато подновят завоевателският си поход към България по заобиколни или преки пътища, и което поделение без никаква база и привидна официална полезна функция, бе избрано от стотици други много по – удобни и функционално важни поделения, които бяха ликвидирани, но под което поделение е древният таен вход за подземните пътища и коридори към Кабиле и Безистена в Ямбол!
Така Кабиле и Зайчи връх останаха заобградени отвсякъде по суша, под земята и от въздуха с денонощно наблюдение и охрана – единственото светилище в света заедно с Безистена в Ямбол, подложени от най – дълбока древност досега на постоянна охрана – както му отива на истинската Троя и Армакедон, на истинския Земен Рай и Обетованата Земя, за които са се водили и водят и сега всички битки и войни на Земята!
 
ТРОЯ=РОЯТ=Раят 

АРМАКЕДОН=Рая на Майка Диана

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария  

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана  

И ето разсекретен свръхсекретният документ, разкриваща между кои и къде се води третата световна война, кодирана и като Битката за Армакедон ! 

БИТКА ЗА АРМАКЕДОН между=между Кан (Жреци) на Иза и Бокиня Матара Диана 
 

БИТКА ЗА АРМАКЕДОН за=за Тракия на Иза и Богиня Майка Диана

На нас ни остава възможността да съобщим на зорките пазачи на Зайчи връх, че те пък са заобградени от всички страни с невидимите небесни специални части, които са техни кукловоди, дърпащи и държащи конците на волятата и на живота им –– 

image


както и да направим дружеска партньорска искрена доброжелателна превенция към братята американци, братята руснаци, евреи, турци, гърци и всички други неблагодарни бивши тракийски племена, с които Българите са заселили целия свят и направили сме ги от маймуни (от безинтелектуални нефеноменни синтетични човекоподобни роботи според гл.2 от Битие) човеци с Любов, чрез предупреждението, оставено ни от Отец ни Бог Исус при предпоследното му аватарно явяване пред Българите в Тракия като Орфеус преди 4000 години, че

image

В сърцето – крепост
с меч не може да се влезе!
Тук само песента
с Любов прониква!  
 
Сърцето – крепост е Божият Първопрестолен дом и светилищен комплекс Безистена и енергийното планетарно сърце Зайчи връх!  

Ето пак формулата на страшната аеро – отрова и мантрата за нейното неутрализиране: 
 
КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария 

разработени в свръхсекретните лаборатории на ЦРУ и заговорниците срещу Българите, специфични отрови срещу свещения ген на Българските генетични потомци на Исус и Мария Магдалена – жреците от Дуло. 
 
Това е словесната противоотрова – мантра молитва за Баяне и връзка с Божиите небесни служби, които имат грижата да проведат оздравителната процедура по спусната от Исус лечебна технология от следващия видео – файл: 

image

Тази могъща окултна Божествена феноменна свръхестествена лечебна процедура –Баене, е актуализирана от Боговете ни от началото на 2020 г по време на биотерористичната война Ковид (която Те инсценират и продуцират) в универсалната спасителна молитвена технология по следващия постер:

image

–– край на  пасажите и още инфо в:

Как да преминем през ситните мрежи на кемтрейлса и всички дебнещи ни опасности от заговорниците срещу Българите!

https://bezistena.blog.bg/history/2017/11/13/kak-da-preminem-prez-sitnite-mreji-na-kemtreilsa-i-vsichki-d.1577563?reply=5056868

image

–– и още инфо и пасаж от

Паникьосаните от кемтрейлса руснаци, появил се отскоро и при тях и безсилното пред заговорниците – злодеи човечество!

https://bezistena.blog.bg/history/2019/01/08/panikiosanite-ot-kemtreilsa-rusnaci-poiavil-se-otskoro-i-pri.1641488

... И сега идва най – изненадващото и плашещото за русофилите, но и най – показателното за просветените Българи:

Оказва се че и Русия е в кюпа!
Русия, която от няколко години е нарочена за враг №1 на "демократичния свят" и всички са скочили срещу нея и президента ѝ, организирали са тотална медийна, икономическа, политическа и военна присъствена агресия и окупация до границите ѝ и действаща  яростна хибридна война, и която Русия и президентът ѝ са надежда на милиони Българи русофили в България (както и за нас от екипа ни, въпреки че ние не сме ни русофили ни еврофили, защото сме Българородолюбци!) и милиони хора християни в Европа и по света и подложени на поробване от техните управници – надеждата Русия да защити християнския свят от соросоидо ислямистите – тази Русия с това участие от скоро в това глобално пъклено престъпление кемтрейлса, се демаскира като редови участник в зловещото глобалистично задкулисие и в световния заговор!

Ако нещо бъркаме – поправете ни.
Ние отдавна знаехме за кемтрейлса в Русия, но изчаквахме по – масова реакция от руснаците.

Никога не сме криели симпатиите си към братовчед ни Владимир Путин, който е най – читавият от всички наши изродени братовчеди от Божия род Дуло, от който са всички до един управници на всички държави по света, (нашите симпатии към руския народ са постоянни, както и към всички други народи, за разлика от отношението ни към управниците им) но сега Путин с това негово лично съучастничество в това глобално престъпление, защото той е абсолютен тотален (за да не казваме тоталитарен!) господар в Русия, и без неговото знание и изрично съгласие над територията на Русия и птичка няма да може да се изцвъка, камо ли чужди (за моментната официална ситуация "вражески") или недай си Боже, руски самолети, да посмеят да хвърлят отрови на държавата му и то най – явно и нагло, се демаскира като редови участник в световния заговор!

Ако нещо бъркаме – поправете ни.
Дано нещо бъркаме...

Уж се карат и бият руснаците с американците, НАТО и ЕС, дрънкат оръжие и се превъоръжават и милитаризират едните и другите за сметка на народите им като се оправдават с "противната" страна, и още повече увеличават военщината и полицейщината в страните им и бастисват демократичните права и свободи на народите си и в световен мащаб, и още повече се увеличава тероризмът и в двете конфронтиращи се страни, и още повече и по открито ескалират отношенията им и истеризират военщината и полицейщината връз Русия, и в същото това време най – алогично и необяснимо Русия и САЩ поддържат тесни връзки в космонавтиката и имат общи действащи проекти в тази област, която е върхът на военната технология, техника и стратегия и за двете страни, и би следвало затова те да са непримирими съперници и врагове в тази област и пазят най – ревностно и строго един от друг достиженията си!
И на фона на това титаническо противопоставяне между НАТО и Русия, вихърът на спиралата на глобалната конфронтация все повече се доближава, завихря и фокусира от всички безброй възможни места по цялата планета точно над ... България, над Тракия, (вижте за последните две години и половина след публикуването на цитирания постинг, колко натовска войска и въоръжение с логистика се установи трайно в България) с перманентна крайна доктринална заветна мисия на заговорниците срещу Българите и висша свръхсекретна цел №1 – първопрестолния Божи град Ямбол и първосвещения Божи светилищен комплекс и храм Безистена и Кабиле, за която светоустрйствена тайна ви просвещаваме във всичките ни 1200 статии в блога ни (инфо в блога ни с парола на търсачката "безистена и храм Безистена","безистена и заговорници срещу Българите") и ви припомняме картата на тоталната окупация на Ямбол от всички страни от най – важните и секретни в целия свят за САЩ и НАТО по признание на самите американци техни бази –

image

никъде не съществуващ по света подобен военно – стратегически феномен и парадокс едно "нищо и никакво малко бедно градче", последна дупка на азбуката и на кавала, в "мирно време" да стои в центъра на разположените около него на няколко километра суперсекретни и важни бази на най – мощната в света държава и армия, а преди 30 години същите бази със същата свръхсекретна цел притежание на съветската държава и армия! 

–– край на пасажа
–––––––––––––––––

–– всичките ни категорични геополитически констатации и прогнози за общото задкулисие на натовци и руснаци, се потвърдиха с пълна сила когато преди месец президент Путин, който като кагебеец знае отлично за разиграваната бутафорна фарма – медицинска диверсия – планпандемия и злодейска истинска биотерористична война Ковид, въведе задължителна за всички руснаци ваксинация против Ковид! 

Кажете, какво мислите скъпи наши братя и сестри Българи – русофили (сиреч обичащи руския народ, което е християнска и наша етносна добродетел!), по тези абсурдни и многозначни оксиморонни взаимно изключващи се положения?

–––––––––––––––––

Сега направихме обстойна проверка за наличие на кемтрейлс в единствената все още страна в Европа и в целия свят – Беларус, президента Лукашенко на която заговорниците срещу Българите и света още не са успели да купят и да оплетат страната му в отровните си мрежи на кемтрейлса и биотерористичната диверсия и война ковид.
Знаем за изнесената информация от Лукашенко за опитите на юдео – ционистите от ЕС и НАТО да го купят за 1 милиард евро за да им продаде държавата и народа си и се включи и той в диверсията Ковид 19, заради което той им стана смъртен враг и те се опитаха да го свалят с т. нар. "Цветна революция" на техните подшефни НПО – та и соросоиди под ръководството на ЦРУ.

Обстойната проверка в Нета, в социалните мрежи, Ютуб и други информационни масиви с всякакви пароли за кемтрейлс на беларуски език например "кемтрейлс над Беларус"  ("кэмтрэйлс ў беларусі", "химтрейлы над беларус"), и други подобни тематични пароли, ни дават почти нулев резултат за изображения, видеоклипове и публикации по тази теме – сиреч кемтрейлс в небето над Беларус няма!
Намерихме само тази публикация от 2012 г., когато президентът Лукашенко още не беше отрязъл мераците на заговорниците и на натовците да бастисат държавата и народа му – 

Над Менскам другі дзень запар лётаюць НЛА? (Фота) 
НЛО ли летят над Минск за втори пореден ден? (снимка)
 
https://charter97-org.translate.goog/be/news/2012/7/25/55671/?_x_tr_sl=be&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

и хората в Беларус невидели още такова нещо се чудят и дивят това НЛО на извънземните ли са?

Има по една снимка за два дена през м.октомври 2018 и 2019 година и нищо повече.
След публичното изобличение от Лукашенко на мераците на ЕС и на натовците да го купят и разрива между него и Запада, след тези дати няма нито ред и снимка за кемтрейлс в Беларус – ако намерите, пратете ни я.
А я само потърсете в Нета материали и снимки и филми по темата за България, Европа и целия свят, както и над Русия с паролата "химтрейлы над Россией" – ще ви зарие този информационен потоп!

––––––––––––––––––––

Ще въведем и кратък пасаж от близка тематична статия, за да ви покажем от нея една пророческа емблематична семейна рептилска композиция:

Реномираният Дейли Мирър ретранслатор на шифровани послания за 2021 от Света Ванга към целия свят! Какво вещаят те и кой е Драконът, който ще владее света от 2021
https://bezistena.blog.bg/history/2020/12/24/renomiraniiat-deili-miryr-retranslator-na-shifrovani-poslani.1741321?reply=5382703

...Баба Ванга твърди: „Екстремистите ще използват арсенал от химическо оръжие срещу европейците“.

Света Ванга не пророкува за ислямистки екстремисти, а за милитаристичните екстремистки служби на юдео – ционистите от НАТО на САЩ и на ЕС, отскоро и на Русия, Китай, Турция, Япония, Канада, Австралия и др., които вече повече от 15 години използват химическо оръжие срещу европейците и целия свят, като сеят денонощните отрови на кеймтрейлса, подбрани след многобройни лабораторни и практически експерименти да атакуват и поразяват Божествения ген на Българските жречески потомци от рода Дуло, и който кемтрейлс предизвиква химическия пневмонит и всякакви други усложнения на жизнено важни дихателни процеси на хората, чиято кулминация е медицинската и биотерористична диверсия и фашизъм Ковид 19!

ХИМИЧЕСКИ ПНЕВМОНИТ провеждан срещу=
провеждан срещу Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)

Припомняме ви отново най – сигурната и абсолютна автозащита от кемтрейлса:

image 

КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария 

универсални отрови, разработени в юдовите пъклени злодейски тайни лаборатории на заговорниците срещу Българите по ДНК – наследствената матрица и код на Божия род Дуло за унищожение и генно – модифициране и стирилизация в България и по целия свят на Свещения Божи феноменен ген на Исус и Мария Магдалена, на който сме приносители читавите династични потомци на Боговете Демиурзи и които съставяме духовният интелектуален творчески прогресивен и бунтарски елит на всички народи.

Респираторните заболявания, предизвикани от кемтрейлса, са в основата на злодейската световна Ковид диверсия!

... Във всички наши статии, както и по – горе в този постинг, разсекретяваме и разкриваме, че Българските Богове с тези митологични животински зооморфни символи на дракони, змии, лами, змейове и всякакви други рептили, са построили света и са родили своите "рептилски" феноменни Божии генетични деца – Българите, и са създали всички други племена от нефеноменни синтетични човекоподобни биороботи,

image

и които рептили – бели праведни и святи жреци династи от Дуло, сме духовният прогресивен елит на всички племена, от златната първосвещена генеалогия на които се роди Спасителят, чийто метафоричен образен херметичен символ е яйцето, което държат влюбено и грижовно двата влюбени дракона в Морската градина във Варна, 

image

както и изродените им политически и богаташки реакционни елити, които владеят все още света, 

image

въпреки че са както виждате само един файтон/танк хора, но владеят все още света в безчестие!
Все още малко, само още много малко време!

–– край на пасажа
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ще отговорим и на резонния въпрос на много невярващи, също и вярващи в химическото тровене с кемтрейлс, та нали и организаторите на кемтрейлс диверсията, техните семейства и роднини, политическите им и бизнес съмишленици партньори, цялата тяхна управляваща политическа и богаташка върхушка, и самите пръскащи, попадат под същите отрови – как така сами ще си причиняват това, под едно небе и на една земя живееме?
Противоотрови ли ползват, някаква защита ли имат, какво ли...?
В биохимическите им лаборатории след много опити и експерименти те са създали отровните вещества на кемтрейлса и на ваксините, които атакуват и поразяват само Българите, приносители в ДНК – то си на феноменния Божи ген от жреческия род Дуло и то само с положителен наследствен кармичен фамилен и личен товар и потенциал.

И затова за скриването на тази истина юдео – ционистките заговорници и организатори на кемтрейлс диверсията използват всякакви дезинформационни и манипулационни средства и прийоми, каквато е примерно публикацията коята ви предлагаме за проведено уж на "най – високо и авторитетно академично научно и институционално ведомствено ниво" изследване и проучване на "конспирацията" кемтрейлс:

Количествено определяне на експертния консенсус срещу съществуването на мащабна тайна програма за атмосферно пръскане
https://iopscience-iop-org.translate.goog/article/10.1088/1748-9326/11/8/084011?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

– и един джокер за вас за ориентация : всички изброени "авторитетни" персонажи от цял свят, участници в анкетата, са без изключение евреи/юдеи, участници в другата глобална фалшификация на заговорниците "глобално затопляне на климата"!

ДЖОКЕР=Ежуа от Дракия

ДЖОКЕР=
Ариан Кан (Жрец) на Ежуа и Диана

И още огромна безапелационна и категорична фактология за течащата химическа война от небето:

https://www.facebook.com/groups/galacticfederationOL/permalink/4616288875144975

Вижте и една безапелационна сборна композиция, документираща категорично целия злодейски арсенал на водената биотерористична война от заговорниците срещу Българите и Божия ген по света и командния им център:

image

––––––––––


Когато приключвахме компилативната публикация за кемтрейлса и Ковид, видяхме учудени, удивени и невярващи на очите и на ушите си, как сегашният най – пламенен и саможертвен по досегашните му декларативни изяви и единствен на прима виста автентичен опонент на назначените от душманите ни сегашни управници за нашето затриване – политическия лидер на ПП Възраждане Костадин Костадинов, отрича по време на предизборна среща пламенно и яростно основната съставна предхождаща и съпридружителна на Ковид войната операция Кемтрейлс, обявяващ я с нетърпящ възражение вождителски тон за конспиративна измислица!    

Отворена среща на Костадин Костадинов в град Левски 13.10.2021
https://www.youtube.com/watch?v=cRHrVSf6WAU

Вижте в кадрите от 1:31:03  –– 1:33:34 новият Данко, за когото и ние по човешките пристрастни стандарти, търсещи от всичката политическа мръсотия най – чистите патриоти, се пре/доверихме на последните парламентарни избори, как яростно и с диктаторски нетърпящ възражение и друго мнение тон разубеждава двайсетината присъстващи в салона, че няма никакъв кемтрейлс и те са били в тотална заблуда и как в края на защитната си пледоария че няма кемтрейлс, приравнява проблема с кемтрейлса с много по – важния и актуален за него проблем, че по тавана на залата имало петна и че това е бил проблемът на Българите и на дошлите да го чуят и търсят спасение от него хорица...!

– Ех, Коце, Коце...!   

КОЦЕ=КОТСЕ=Кан (Жрец) на Диана и Иса 

КОЦЕ=КОТСЕ=Кан (Жрец) на Диана и Иса 

Или си абсолютно невеж и некомпетентен до степен "заблуден" по елементарни теми от химията, физиката и аеродинамиката и бездънното перфидно коварство на заговорниците срещу Българите, или си абсолютно нагъл манипулатор и агент на тия, срещу които декларираш непримиримост и търсиш маскировъчно алиби, легенда и атестация за смел и саможертвен революционер срещу тях!
Пък толкова симпатия имахме към тебе, че и още ни държи надежда... 
Поредната пета, шеста и т.н. колона на българските душмани ли се задава?

Във връзка с безкрайните ешалони на ен – тите на брой и номера антиБългарски колони от юдео – ционистки агенти, внедрени от заговорниците срещу Българите за минал, настоящ и бъдещ политически управленчески елит на България, ще ви разсекретим поредната фаланга и осветим поредният актуален елитен агент на Дълбоката държава –The Deep State, владееща и управляваща в безчестие още малко време света!

Прорицателското предупреждение за този егент е груповият семеен портрет на изродените рептили от рода Дуло, владеещи света, който пак ви показваме, този път с маркирания в червено кръг, документиращ основните актуални събития и процеси в света: рептилите и символиката на черните фримасони със синия флаг с техния и нашия семеен династичен символ  IYI – ипсилонът с двете хасти, злокобната спринцовка с отровите на ковида и на "ваксините", от които следват тоталното видеонаблюдение и тотален тираничен контрол, символизирани от камерата за видеонаблюдение, както и черепът, насочващ ни към усмъртяването на набелязаните за унищожение от заговорниците срещу Българите изявени генетични потомци на Исус и Мария Магдалена. 

image

Тази култова превантивна пророческа композиция е от м. септември/октомври 2018 г. както се вижда най – отгоре, и е от конспиративното дясноориентирано движение Q или QAnon, което официално бе в подкрепа на президент Тръмп и се бореше ожесточено с  Дълбоката държава – The Deep State, и която организация накрая бе разобличена като основен дезинформационен отряд и оръдие на същата тази съвременна Дълбока държава – The Deep State, перфидна дезинформационна операция, която е била разигравана и усъвършенствана още от юдео – ционистките управници на СССР след 1923 година!

И сега внимание: за какво ни предупреждава още преди повече от 3 години авторът на композицията чрез този смел борец срещу световните заговорници и властелини от Дълбоката държава, застанал с лице срещу нея и спиращ с гърдите си всезмазващата ѝ тежка машина, и с гръб към нас, на който виждаме символът на организацията Q, сега вече дескредитирана от смели изследователи като дълбоко засекретена организация на The Deep State?

Ами цялостната композиция в светлината на всичко което знаем вече за нейните съставни елементи, управленчески и агентурни персонажи и състояли се събития и процеси, ни уведомява, че Дълбоката държава е подготвила още през 2018 година поредния неин дълбоко засекретен агент, който е проектиран и планиран за възлови места в управленческите върхове на Българската държава, (защото Българската държава и народ са цел и задача №1 за обединените душмани и заговорници срещу Българите) и който агент в светлината на случващите се събития конкретно в България посветените Българи трябва да разконспирираме и познаем кой е той.

И така:

1. Свръхсекретният агент на юдео – ционистите е с изградена обществена легенда, алиби и атестация на смел борец срещу досегашните управници на България, срещу милиардните кражби на държавни евро фондове, на корупцията и въобще срещу душманите ни.

2. Заговорниците виждат лицето му и знаят кой е той, защото е и тяхна агентурна продукция.

3. Ние не виждаме лицето му, но виждаме стойката му на елегантен джендаросан соросоид, и защото в пространствената переспектива на композицията той гледа право в изродения династ от Дуло и българо – юдео – циганин Джордж Сорос, който е водачът на рептилското стадо от композицията, и които аргументи ни съобщават, че същият непознат персонаж от сегашната Българска политическа сцена е свързан със Сорос.

4. Освен че е свързан със Сорос и заговорниците срещу Българите, агентът на душманите ни е жигосан на гърба и с неговия инициал Q (К), който вие трябва да прецените на кого е : дали е на някой Костадин или на някой например Кирил, като за първото предположение няма никакви основателни аргументи ако Костадин е лидерът на Възраждане, той да е свързан със Сорос, пък и враговете му го водят като "руски" агент, пък и ролята му в Българския парламент и политика е нищожна, (освен ако не е поредният резервен дълбок агентурен ешалон на заговорниците, изграждащи му легенда и алиби за бъдеще време) и докато за Кирил, ако той е например Кирил Петков, (към когото през първите месеци на министерстването му във първия кабинет на служебното правителство на Радев също имахме силни симпатии) чиято елегантна стойка в гръб се припокрива напълно със стойката на смелия активист от QAnon, е вече достатъчно ясно, че е хибриден медийно – агентурен продукт на ЦРУ и Сорос, един от лицата и лидерите на Дълбоката държава, като Кирил не крие, напротив – демонстрира, връзките си и пълното подчинение и зависимост от американските и евро – съюзниците ни, както и че ще изпълнява техния злодейски план за ваксиниране на Българите и унищожаване на правата и свободите ни и предателство на Българските исторически сакралии в Македония!

Спомагателна литература и информация за соросовия генезис и статут на Кирил вижте в много тематични публикации, както примерно и в

Политическа лимонада в две шишета

https://trud.bg/политическа-лимонада-в-две-шишета/

ИМАМЕ СИМПАТИИ към=
към Иса и Богиня Диана Ма Ма Ма=
към Иса и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

Накрая ще разсекретим секретното родово досие на заговорниците от The Deep State/Дълбоката държава:

Deep State от потомци на=от потомци на Богиня Диана и Тати Иса

ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА от потомци=от потомци на Бог Тати Ежуа Бълкарина

ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА от=от Юдеи Евреи от Дуло от Бок Ежуа

Разсекретеното родово досие на всички участници от заговора срещу Българите документира категорично, че те са изродени династи от Божия жречески род Дуло, български феноменни импланти в племенната подгрупа данаи/юдеи от бившето нефеноменно тракийско племе евреи, цивилизовани от Българите, които юдеи са завладяли управленческите и всички важни възлови позиции на всички държави по света, и на които и на техните български мекерета Боговете ни са раздали отрицателните злодейски роли от трансепохалната екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация".

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ=Кан (Жрец) от Бог Тати Исус и Бокинята Диана 

КИРИЛ ПЕТКОВ=Кан (Жрец) от Богиня Диана Бълкария

На всички тях, както виждате, ние държим в ръцете си и пред всички на светло на тази открита висока трибуна, техните родови досиета и техните пускови и оперативни пароли, които са и техните персонални спасителни документи за тяхното атестиране за близките процеси на Съдния Ден!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

А вие, събудени и просветени Българи, не се отказвайте да протестирате с организирания от Възраждане протест на 12 януари,

(като в режим на редакция добавяме един отличен материал в положителна атестация към досието на Костадин Костадинов : 
https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/214302727561892/  
НА ЖИВО: Костадин Костадинов за протеста на 12 януари 2022) 

участвайте на всякакви други форми на протести – и все повече ще се уверявате, че ще става все по – жестока тази война, и че помощ ще дойде само от Боговете за тия, които Ги потърсят с това Познание!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, все Българи и организатори и диспечери на диверсията кемтрейлс, фарма – медицинския фашизъм и война ковид пандемия, и на всичко случващо се по света, за да принудят всички – и положителни, и отрицателни герои в драматизацията "Българите и човешката цивилизация", да потърсят безалтернативно с тези документи Българските Богове за Спасението си!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 







Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
06.01.2022 15:32
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Днес е облачно и няма кемтрейлс. ...
07.01.2022 12:50
Днес е облачно и няма кемтрейлс.
Сигурно защото е Ивановден.
Да е честито името ти и всички около теб!
цитирай
3. bezistena - Днес е облачно и няма кемтрейлс. ...
07.01.2022 22:04
nedovolen написа:
Днес е облачно и няма кемтрейлс.
Сигурно защото е Ивановден.
Да е честито името ти и всички около теб!


Амин! Благодаря ти, Приятелю! Бъди благословен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678927
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!