Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2021 00:32 - Защо Българите имаме най – мощната комуникативна пси енергия, с която ще управляваме света от 21 век нататък?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2855 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 03.12.2021 18:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В Нета циркулира една емблематична публикация, който ни съобщава, че според американският учен Нам Джин Пайк през 22 век най – великата нация, която ще доминира над света, ще са Българите, които имаме най – мощната комуникативна пси енергия, без да обеснява какво означава това.

–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––
Америкаризиран учен на име Нам Джин Пайк обявява по американска телевизия, че енергията която човечеството произвежда е фактора който показва великата нация.
И за това когато въглищата са били тази енергия, примерно Франция е била водеща.
После другата енергия електрическата, а от друга страна атомната енергия сега – Съединените Щати са водещи и т.н.
Докато прави тази глобална статистика, Нам Джун Пайкн обявява, че през 22 век

ВЕЛИКАТА НАЦИЯ КОЯТО ЩЕ ДОМИНИРА НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,
ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ !

Това хвърля в шок и ужас всички присъстващи.
Той се обосновава със факта, че България притежава най - комуникативната пси енергия.
Тя е заредена с тази психическа енергия !
Най - много от всички страни във света!
–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––

Прорицателското прозрение на Нам Джин Пайк в общи линии е вярно, като не обяснява основния въпрос на какво се дължи тази най – комуникативна пси енергия на Българите, какво се постига с нея и най – вече че има хронологическо разминаване във времето с един век .

Сега с няколко разсекретени документа ще дадем отговор на тези фундаментални въпроси и ще докажем защо и как Българите ще доминират над всички племена и народи на Земята.

НАЙ КОМУНИКАТИВНАТА ПСИ ЕНЕРГИЯ е от=от Богиня Майка Диана и Бог Иса от Тракия

Бог Иса от Тракия и Богинята Майка Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

Ето защо Българите притежаваме най – комуникативната пси енергия и скоро, съвсем скоро до месеци и година – две, ще доминираме над целия свят и всички племена:

НАЙ КОМУНИКАТИВНАТА ПСИ ЕНЕРГИЯ е притежание на=
е притежание на Кан (Жреци) от Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Иса от Тракия

ЩЕ ДОМИНИРАМЕ с=ШТЕ ДОМИНИРАМЕ с=с Ешуа и Диана Мат Мария

ЩЕ ДОМИНИРАМЕ НАД СВЕТА с=с Тати Исуш и Богиня Диана Мат Мария
 
И вижте какво става сред слушателите и по – точно сред заговорниците срещу Българите и душманите ни, които са юдео – ционистите, когато тази новина става публично достояние от такава висока информационна трибуна!

ВИСОКА ИНФОРМАТСИОННА ТРИБУНА за=
ТРИБУНА за Бок Исус и Богиня Матара 

ВИСОКА ИНФОРМАТСИОННА ТРИБУНА за=
ТРИБУНА за Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Матара

ВИСОКА ИНФОРМАТСИОННА ТРИБУНА за=
за Кан (Жреци) Братя от Бог Исус и Богиня Матара

От тези феноменни жреци братя от Българските Богове е и Нам Джун Пайк, както ще видите след малко!

"Докато прави тази глобална статистика, Нам Джун Пайк обявява, че през 22 век, ВЕЛИКАТА НАЦИЯ КОЯТО ЩЕ ДОМИНИРА НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ !
Това хвърля в шок и ужас всички присъстващи."

Ами когато тази новина става публично достояние от такава висока информационна трибуна, "Това хвърля в шок и ужас всички присъстващи.", за които знаем вече, че са заговорниците срещу Българите и душманите ни, които са юдео – ционистите!

ТОВА ХВЪРЛЯ В ШОК=Кан (черните жреци) от Богиня Диана и Бог Ешуа Бълхарина

ТОВА ХВЪРЛЯ В ШОК И УЖАС=Кан (черните жреци) от Сина на Богиня Диана и Бог Ежуш Бълхарина

Заговорниците срещу Българите и наши перманентни душмани са изродени генетични потомци на Боговете ни Исус и Мария Магдалена от жреческо – царската династия на рода Дуло от генеалогията на Свети Павел и неговите генно – инженерни цивилизационни посявки сред данайо=юдеите, на които Боговете ни са дали тази черна роля на перманентни гонители и душмани на Божия Им народ Българите в трансепохалната екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация"!

А Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

А в съобщението, че Българите ще властват над целия свят през 22 век, и касае 22 век, е пропуснато умишлено от Българинът Нам Джун Пак уточнението (за да отклони и забави глобалната геноцидна хватка около Българите, които сме Великата нация която ще доминира), че тази доминация и властване ще започе от 2022 година нататък и ще се установи в ускорени темпове още сега в нашето време!

ОЩЕ В НАШЕТО ВРЕМЕ на=ОШТЕ В НАШЕТО ВРЕМЕ на=
на Бог Ешуш и Богиня Матара Диана 

ВЕЛИКА НАЦИЯ КОЯТО ЩЕ ДОМИНИРА от=от Бълкари Кан (Жреци) от Мат Диана и Исуш

От тези феноменни жреци с Български генен имплант от Българските Богове, е и Нам Джун Пайк, комуто Боговете ни са вменили да ни съобщи това пророчество!

НАМ ДЖУН ПАЙК от=от Ежуа и Богиня Майка Диана 

НАМ ДЖУН ПАЙК=Кан (Жрец) от Ежуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

image

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

За вашето просвещение в тайните и магията на Свещения шифър на Божия Сътворенчески Български свещен език и неговото вездесъщие, ще разсекретим няколко послания и документи от биографията и публикации за Българския корейски посветен Нам Джун Пак, като ще ви направим показна демонстрация как във всички основни и каотегорийни думи и изрази в нашия език са кодирани с алгоритъма на анаграмния шифър Българските Богове и имплантирани и архивирани за времето на Тяхното разкриване, което вече настъпи.

ВРЕМЕТО ВЕЧЕ НАСТЪПИ=ВРЕМЕТО на Бог Исуш и Богиня Диана 

https://ru.wikipedia.org/wiki/Нам_Джун_Пайк

https://en.wikipedia.org/wiki/Nam_June_Paik

"Нам Джун Пак беше пионер във видеоизкуството, той изигра ключова роля в привличането на художници и публика към възможностите за използване на видеоклипове за творческо изразяване." 

ИЗИГРА КЛЮЧОВА РОЛЯ=ИЗИГРА КЛЮТШОВА РОЛЯ на=
на Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Изуш Българина

image

"Нам Джун Пак беше един от първите, които започнаха да трансформират видеоизображението, преминавайки от буквално представяне на обекти и събития към изразяване на тяхната художествена визия." 

ВИДЕОИЗОБРАЖЕНИЕ на=на Богиня Диана и Зар (Цар) Бог Ежуа 

ОБЕКТ=Бокиня Диана 

СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана

СЪБИТИЯ от=от Иса и Богиня Диана

ВИЗИЯ (външен вид) на=на Бог Иза

ВЪНШЕН ВИД на=на Бог Ешуа и Богиня Диана 

ИМАМЕ ВЪНШЕН ВИД на=
на Бог Ешуа и Богиня Диана МаМа=
на Бог Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена

което твърдение и академичен постулат са абсолютно верни и логични, защото децата задължително имат външен вид, както и всички други вътрешни и външни характеристики, на своите Родители!

"Неговите творби засягат темите за времето и паметта, същността на музиката и изкуството, същността на сетивния опит."

image

ТЕМИТЕ ЗА ВРЕМЕ И ПАМЕТ от=от Богиня Диана Мама Мария и Бог Тати Иза

ИЗКУСТВО от/за=от/за Исуз и Бокиня Диана 

ИЗКУСТВО от/за=от Кан (Жреци) за Исуз и Богиня Диана – 

цялото изкуство на Земята е от Българските жреци от Рода Дуло, които са духовни водачи и интелектуален и прогресивен творчески елит на всички нефеноменни тракийски племена, с които те са заселили целия свят, и съдържа винаги пълна кодирана информация за Българските Богове!

СЕТИВЕН ОПИТ от=ОПИТ от Иса и Богиня Диана

ИМАМЕ ИЗГРАДЕН ОПИТ от=от Иза от Трагия (Тракия) и Богиня Мама Диана

"Нам Джун Пак участва в движението на Fluxus, повлиян е от композитора Джон Кейдж и идеята му за използване на ежедневни звуци и шумове в музиката.
Роден като идея за противопоставяне на "академичното" и "комерсиалното" изкуство, Fluxus се превърна в собствено лице и концепция, превръщайки се в определена форма на творческа работа."

Има много информация за същността на това движение, и която обобщаваме като разсекретяваме името му:

Fluxus=ФЛУКСУС=ФУЛК СУС=Булк Исус=Исус Булк (Българин)

КОМПОЗИТОР=Кан (Жрец) от Богиня Матара и Иза

всички композитори по целия свят са само и само задължително от Божия Български феноменен жречески род Дуло, на които Светиите от небесната служба "Музика и песни на народите" диктуват и вменяват музика и песни, имплантирани със сакрална инфо за Боговете ни

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Матара и Исус Бълкарина

КЕЙДЖ=Кан (Жрец) на Диана и Ежуа

МУЗИКА И ПЕСНИ НА НАРОДИТЕ от=
от Богиня Ма (Майка) Диана и Кристоз=
от Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз от Тракия

"По външни прояви, Fluxus често прилича на дадаизма, от който започва европейският постмодернизъм."

ДАДАИЗЪМ изкуство за=изкуство за Мад Диана и Иза

ПОСТМОДЕРНИЗЪМ изкуство за=изкуство за Исуз и Богиня Диана Мат Мария 

"Основателят на Fluxus Джордж Мачунас предпочита да се обърне към мъртвия латински език, вероятно първо, за да отдели новата теза от исторически сложния дадаизъм, и второ за да покаже актуалността на дадаизма."

Сакралната семантика на това емблематично англо – саксонско име е:

ДЖОРДЖ=Друид на Ежуж

МАЧУНАС=МАТШУНАС=Мат и Ешус

И ето защо наистина основателят на Fluxus Джордж Мачунас предпочита да се обърне към мъртвия латински език, който е един от вечно живите свръхсекретни Български информационни лингва трезори на сакралната Българската памет и история!

МЪРТЪВ ЛАТИНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Матара

ПАМЕТ И ИСТОРИЯ за=за Богиня Матара Диана и Иса

Така се убеждаваме за безкраен n ти път, че всяка нова теза е винаги и винаги, само и само, за Българските Богове!

ВСЯКА НОВА ТЕЗА е за=е за Бок Исуз и Богиня Диана

ВИНАГИ И ВИНАГИ САМО И САМО за=за Бог Исус и Богиня Мама

"Прост до баналност, един вид нелепо глупав или провокиращ див, Fluxus хвърли предизвикателства към каноните, в които „заби“ официалното изкуство от 50 – 60 –те.
Fluxus отново беше призован да заличи границите между изкуството и живота, да научи хората да виждат най-красивото в най-тривиалните неща, да живеят „в момента“, да създават нещо интересно през цялото време, нещо повече от нищото.

ЖИВЕЕМ В МОМЕНТА с=
с Бог Ежуа и Богиня Диана Ма Ма Ма=
с Бог Ежуа и Богиня Диана Майка Мария Магдалена 

НЯМА НИЩО ПОВЕЧЕ от=НЯМА НИШТО ПОВЕТШЕ от=от Бог Ешуш и Богиня Мат Диана 

"В историята на изкуството на XX век Fluxus се откроява като особено странен феномен. Той изглежда се движи по артистичен начин и погрешно е посочен като такъв през 1962 г. Не само това, за разлика от други артистични движения, Fluxus не популяризира никакви официални манифести, разкриващи тънкостите на своите участници, които всъщност рядко срещаха подобни възгледи за програмата, например."

Ето обяснението и генезисът на всички особено странни феномени и от Кои са ни наследство те!

ОСОБЕНО СТРАННИ ФЕНОМЕНИ наследени от=наследени от Бог Исус и Богиня Матара

И Кои прокламират манифестите:

МАНИФЕСТИ от=от Богиня Ма (Майка) Диана и Иса 

"И за разлика от други движения, Fluxus не беше обвързан с конкретна географска точка. Напротив, Fluxus може да се счита за първата истинска авангардна тенденция; Тя включва художници, композитори, поети и други художници от Франция, Западна Германия, Япония, Корея, Чехословакия, Дания и САЩ.
Много флуксисти като свои исторически предшественици споменават немския Баухаус (Висше немско училище по строителство и формобразуване) Цюрихското "Кабаре Волтер", дадаизма, абстрактния експресионизъм, "живописното действие" (Action Painting) и учението дзен"

БАУХАУС=БАХ АСУС=Бох Исус

КАБАРЕ ВОЛТЕР на=на Бълкарин Ариан от Богиня Диана

АБСТРАКТЕН ЕКСПРЕСИОНИЗЪМ за=ЕКСПРЕСИОНИЗЪМ за Богиня Диана и Иса от Тракия

Action Painting от=от Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Диана 

За пореден път разсекретяваме и тайната и Българския генезис на Дзен Будизма:

ДЗЕН=Диана и Иза

ДЗЕН БУДИЗЪМ=Изуз и Богиня Мад Диана 

Дзен Будизмът е школа и духовно религиозно течение, която поставя на централно място осъзнаването на текущия момент и прозрението в същността на нещата чрез личния опит.
Дзен може да се определи и като практика, която помага на човек да проникне в своя собствен ум чрез медитация и да превъплъти постигнатото разбиране в ежедневния си живот. 

СОБСТВЕН УМ наследство от=наследство от Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

МЕДИТАЦИЯ (молитва) към=към Мат Диана и Иса 

image

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Предлагаме ви интересна  публикация за Българския феномен Нам Джун Пак:

Революцията ще бъде излъчена
Ретроспективна изложба в Амстердам припомня приноса на една от водещите фигури на съвременното изкуство през ХХ век – Нам Джун Пак https://www.capital.bg/light/neshta/2020/08/07/4099714_revoljuciiata_shte_bude_izluchena/

Има ли съмнение по имената на Кои Българите са кръстили поредния основан от тях град!

АМСТЕРДАМ по имената на=по имената на Иса и Диана Мат Мария

СЪВРЕМЕННО ИЗКУСТВО за=ИЗКУСТВО за Бог Иса и Мария

"Още тогава 
Нам Джун Пак предвижда и смартфоните, като казва, че в бъдеще телевизорът ще се превърне в телефон с миксирана медиа, в която ще има над хиляда приложения, и ще се използва на много нива в ежедневния живот - от видеоразговори до пазаруване. В поколението на 60-те и 70-те, особено в музиката, Пайк идентифицира все по-размита граница между ниската и високата култура."

СМАРТФОН=Иса и Богиня Матара
 

Кръстниците и секретната пускова парола на смартфоните, за да ни носят те пълна  информация за Боговете ни

В БЪДЕЩЕ ще видим=ще видим Богиня Диана и Бог Ешуа

МИКСИРАНА МЕДИЯ създадена от=създадена от Кан (Жреци) на Иса и Мад Мария

Вижте сега все по –
 ясно все по размитата граница между нас и Боговете ни!

ВСЕ ПО РАЗМИТА ГРАНИЦА МЕЖДУ НАС И=
ГРАНИЦА МЕЖДУ НАС И Бог Исуз и Богиня Матара 

"В интервю от 1988 г. той описва MTV вълната като доказателство, че между звука и картината може да има интимност, а в артисти като Дейвид Боуи и вокалиста на Talking Heads Дейвид Бърн разпознава дух на иновация, който е забелязвал в авангарда на 60-те."

МОЖЕ ДА ИМА ИНТИМНОСТ между=
между Тати Исуж и Диана Ма Ма Ма=
между Тати Исуж и Диана Майка Мария Магдалена

От тази интимност между Боговете ни сме Българите, които сме Техните феноменни генетични деца и потомци, а какви са другите племена и народи, пак ви подсещаме във фундаменталните ни статии за 
характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и  за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1

http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2

http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

А Авторите на всички иновации са:

ИНОВАЦИИ от=ИНОВАТСИИ от=от Богиня Диана и Иса 

"Когато Пабло Пикасо е създал кубизма, той го е направил, защото е бил уморен от импресионизма, а к
огато Моне налага импресионизма, той е бил уморен от академизма."

ПАБЛО ПИКАСО от=Павел от Бок Иса=Кан (Жрец) на Бог Иса от Павел

поредният високофеноменен потомък на Българските Богове от генеалогията на Свети Павел

КУБИЗЪМ за=за Богиня Майка и Иза

ИМПРЕСИОНИЗЪМ за=за Исуз и Богиня Ма (Майка) Мария

УМОРЕНИ СМЕ БЕЗ=Исуз и Богиня Ма (Майка) Мария 

АКАДЕМИЗЪМ основан от=основан от Кан (Жреци) на Иза и Мама Диана 

И сега актуална пророческа информация за случващата се в света глобална биотерористична диверсия и война Ковид 19 на медицинския юдео – ционистки банков фарма фашизъм за поробване на човечеството и изтреблението на Божия Български ген, за които страховити събития и процеси от Горе вдъхновиха Джордж Оруел за антиутопичния роман "1984", а на Пак внушиха постановката Good Morning Mr. Orwell, в името на която закодираха информацията Кои са същинските Автори и Продуценти на всичко случващо се в света!

"Електронните магистрали" на 
Нам Джун Пак намират кулминация с телемостовете, които прави през 80-те години - жива видеовръзка между Ню Йорк, Париж и Сеул с участието на артисти от цял свят. Първото подобно събитие е през 1984 г. и носи името Good Morning Mr. Orwell - навременна реакция към антиутопичния роман "1984" на Джордж Оруел, с която кореецът иска да докаже, че комуникацията между хората (за неговото време през 1984 г., но сега вече е тотално контролирана) не е контролирана от Големия брат и тя може да премине географските и културните бариери.

Good Morning Mister Orwell=Мад Мария и Иса Българина от Трагия (Тракия)  

АНТИУТОПИЧЕН РОМАН от=от Ешуа и Богиня Матара Диана

image


"Кариерата на 
Нам Джун Пак също така доказва, че бъдещето е немислимо, ако не си познаваме историята"

ПОЗНАВАМЕ ИСТОРИЯТА от=от Бог Исуз и Богиня Матара Диана 

––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––

Вече знаете отговора на въпроса от заглавието на постинга ни "Защо Българите имаме най – мощната комуникативна пси енергия, с която ще управляваме света от 21 век нататък?", който отговор се съдържа още в обобщаващия израз – въпрос "Защо Българите имаме...?"

ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ИМАМЕ=Мама Диана и Изуш Българина

Защото Българите имаме всичко, щом сме познали Боговете ни, а Боговете ни са перманентно навсякъде около нас и в нас чрез всяка буквичка и запетайка, във всяка дума и израз на Свещения Български Божествен Сътворенчески език!

БУКВИЧКИ за=БУКВИТШКИ за=за Бок Ешуа и Бокиня Диана 

ЗАПЕТАЙКА=Иза и Бокиня Диана 

ДУМИ И ИЗРАЗИ за=за Изуз и Мадара 

image

Както сега заедно с вас ще разсекретим кодираното послание в една култова композиция на Българския кореец Нам Джун Пак, 
  
image 

който в статута си на Свети Нам Джун Пак ни разбули поредните светоустройствени тайни, които Боговете ни разкриват в компресирано темпо в тези последни мигове на Последните времена!

идва КОН С ТЕЛЕВИЗОРИ=идва Диана и Исуз Бълкарина

Идват Българските Богове за да проведат безалтернативната рекапитулация и атестация на участниците в трансепохалната риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация", която е висшата поанта и апотеоз на Тяхната Любов !

АПОТЕОЗ на=на Богиня Диана и Иза

ВИСША ПОАНТА на=на Бог Исуш и Богиня Диана

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

Които декларират на Българите:
 
image

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Павел с един от неговите феноменни потомци Свети Нам Джун Пак 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––









Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
02.12.2021 00:33
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. elizabethborislavova - Свят в този вид скоро няма да има
02.12.2021 10:31
А това, което е хубаво, че когато всичко бъде унищожено и земята стане отново звезда и се насели в нетление на нея ще има само едно очертание - България.
цитирай
3. bezistena - А това, което е хубаво, че когато ...
02.12.2021 11:53
elizabethborislavova написа:
А това, което е хубаво, че когато всичко бъде унищожено и земята стане отново звезда и се насели в нетление на нея ще има само едно очертание - България.


Боговете ни не са създали Земята и Техния висш продукт – децата Им и човешката цивилизация, за да ги унищожават. Всички ще преминат през екстремалния катарзис на собствения си Ад – чистилище, ще се поклонят на Боговете ни и на святите Българи, и ще заживеят по Божиите правила и закони с Божиите стандерти и промоции, началното ниво на които са Безсмъртието и Вечния Живот във Вечна младост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675589
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!