Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2021 01:04 - Как са построени Белоградчишките скали и Метеора и премествани планините. Фирмената тайна know – how и техника на безопасност при тези стоителни дейности
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2496 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 28.11.2021 13:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В много наши статии сме ви разсекретявали know – how на технологията и механизма на построяване на гигантски мегалитни скални съоръжения с характеристиките и габаритите на планини, които непосветения ни "здрав" невеж разум отказва да възприеме като дело на човешки ум и ръка, възпиран още повече и от най – манипулираната и фалшифицирана наука след историята – геологията. 

В днешната просветителска статия ще направим поредната демонстрация  на практическо лабораторно и извън лабораторно упражнение по тази феноменна тема, като ще започнем направо с технологията на преместване на цели планини, ползвайки една култова христоматийна евангелска притча по този въпрос, временно кодирана, която нейните проповедници и слушатели възприемаха досега като метафорично духовно нахъскване и насърчение!

image

Как можем да преместим планината и разрешим къде – къде по – дребни задачи и проблеми в живота ни, примерно актуалната защита от провеждания геноцид връз Българския род, които първостепенни проблеми са много по – важни от местенето на планината!
Високо езотерично лингва упражнение за напреднали наши посветени съкурсисти!

Ето как се мести планина само с едно окултно лингва докосване с Любов!

ПРЕМЕСТИ СЕ в името на=в името на Исус и Богиня Матара

Исус и Богиня Матара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

Ето и какво означава превенцията от посланието на Исус, че просителите – повдигачи на планината, "трябва да се помирят" и с Кои трябва да се помирят:

ДА СЕ ПОМИРЯТ с=с Иса и Богиня Матара Диана

Сиреч за да можете да повдигнете планината и разрешите каквито и да са важни проблеми и задачи, невъзможни и непосилни според "здравия" безфеноменен разум,

ФЕНОМЕНЕН РАЗУМ от=от Богиня Ма (Майка) Мария и Иза

ФЕНОМЕНЕН РАЗУМ на=на Ариани от Богиня Мама и Иза

трябва да се вречете и посветите на Българските Богове, иначе казано да се кръстите с Тяхното Познание от Техния наш блог!

И още веднъж да преместим планината, обект на нашето Божествено занятие, без въобще да я питаме нея, а директно Боговете ни!  

ПРЕМЕСТИ СЕ В ИМЕТО на=на Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария

ЩЕ ПИТАМЕ=Ешуа и Богиня Мат Диана

ЗАНЯТИЕ проведено от=проведено от Иза и Диана

––––––

В режим на редакция добавяме, след като земляческите ми Приятели от Община Белоградчик https://www.facebook.com/belogradchikmunicipality сложиха лайк под поста с тази тематика, че на тях ще им се наложи да се подготвят заедно да преместваме и преподреждаме и превеждаме в порядък много от Белоградчишките планини и скали, които не са "естествени природни геоложки феномени", а всички до една са изкуствено построени мегалитни свръхтехнологични мултифункционални енергийни съоръжения за производство на тях на духовни и материални блага и творене на чудеса от феноменните им оператори – нашите пресвяти Предци и жреци от рода Дуло, и към които скоро време ще се стичат тълпи от поклонници от цял свят, търсещи отчаяно помощ и спасение от Боговете ни по Техните светилища!

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара

Даваме им старт и подкрепа с една от нашите култови фамилни снимки пред красиво подредените изкуствено построени зикуратни пирамиди на един кът от Белоградчишкия светилищен комплекс, който активирахме през 2009 година.

image

ЗИКУРАТНИ ПИРАМИДИ от=от Иза от Тракия и Богиня Мадара

И още тематична информация в

Как природата построи космодрумите на Извънземните – великанските пирамиди на Метеора в Гърция с Български цемент и бетон арме!
https://bezistena.blog.bg/history/2019/01/16/kak-prirodata-postroi-kosmodrumite-na-izvynzemnite-velikansk.1642509?reply=5182238

image
 

... ..природни чудеса, построени от...?

Има ли наши Приятели – Българи с IQ > 70, които да вярват още на академичните смешки на учените – геолози от една от най – манипулационните науки, че тези скали на Метеора са били "дело на вълшебната ръка на ненадминатия строител и ваятел – природата?

МЕТЕОРА=МАТЕРОЕ=Матара – 

по името на Българската Велика Богиня Майка Диана, позната от последното ѝ аватарно проявление пред Българите в Тракия преди 2000 години като Мария Магдалена, в чест на Която Нейните феноменни потомци от Любовта ѝ с Господ Бог Отец Исус Твореца – Българските жреци от рода Дуло, кръстиха поредния уникален мегалитен светилищен комплекс, който те построиха като част от Единната световна светилищна енергийна система на Земята! 

Мегалитният скален пирамидален светилищен комплекс Метеора е от типа на изкуствено построените енергийни съоръжения на Белоградчишките скали, сглобени от отляти панели от изкуствен конгломератен бетон, по – малък по площ от Белоградчишкия комплекс, но скалните пирамиди и светилищни конструкции на Метеора са много по – големи по габарити и обем за да придобият съизмерим енергиен заряд и капацитет като на свръхвисоко енергийният Белоградчишки светилищен комплекс.

БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ построени от=
СКАЛИ построени от Българи Кан (Жреци) на Диана и Ешуш

И пак да видим какво казва официалната наука Геология, която с тази методика за доказване на произхода на "природнитеи геоложки феномени" си заслужава категорично титула фалшивогеология без кавички:

"...най-вероятно преди около 60 милиона години, по време на терциера днешната Тесалийска равнина е била дъно на обширно езеро, оградено с планини. Многобройни планински потоци са се вливали в езерото и са отлагали наносен материал по склоновете му. След гигантски катаклизъм водите на езерото са се оттекли в морето. Планинските потоци са отмили по-меките седименти и са формирали скалните образувания на Метеора. 
Действително, на пръв поглед монолитните скални формации са изградени от плътно споени обли речни камъни с всевъзможни размери.
Така в резултат на въздействието на водата, вятъра и температурните амплитуди се образуват масивните, сякаш застинали във въздуха каменни стълбове"

"Действително, на пръв поглед монолитните скални формации са изградени от плътно споени обли речни камъни с всевъзможни размери", казва официалната геология, и а – а да каже  "...като конгломератен бетон", ама не го казва, защото някой като нас дето вече не им цепим басма на фалшификаторите, ще вземе не само и да си помисли "защо като...!", но и да го докаже, че тия скални формации са наистина конгломератен бетон, излят от различни скални материали тип "чакъл" и "едра мозайка", споени помежду им с цемент екстра марка – 

ЦЕМЕНТ ЕКСТРА МАРКА от=от Кан (Жреци) на Диана Мат Мария и Исус от Тракия ,

и тогава целият фалшив раздел в геологията "природни геоложки феномени" ще се разпадне с гръм и трясък така апокалиптично, че ще повлече подире си и цялата псевдо – наука геология, постулираща самовъзникването на световете от Голям някакъв взрив, елиминиращ директно и Божието участие в тези процеси, и самия Бог, че и Двамата Богове – Сътворци!

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ на=на Бокиня Мадара и Ежуа Българина

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=построени от Българи на Бокиня Мадара и Ежуа 

Още първата илюстрация, която намерихме във Википедия за конгломератите, бе за блокове от "естествени" конгломератни скали от един турски град – Aspendos, и които "естествени конгломератни скали" от светилището бяха толкова естествени, колкото толкова този свещен древен Български град е турски или гръцки, което се потвърждава от разсекретената етимология на изконния Български светилищен център!

Aspendos=Богиня Диана и Исус 

Aspendos=ПЕСАСДОН=Песисден=Безистен – 

изконен Български светилищен център по името на Българските Богове и на Техния първосътворенчески първосвещен храм Безистена в Божия първопрестолен град Олимп, който въобще не е Олимп, нито Олимб, а е Имбол, защото е Иамбол, Ямбол!

– справка в блога ни с парола "безистена и храм Безистена"

За нашите научни лабораторни експерименти за доказване на изкуствения конгломератен бетонен характер на мегалитните светилищни конструкции в Метеора и техния Български генезис, ще ни помогне пасаж от статията ни по тази тема 

Разследване на в – к Десант и bezistena: Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик – наблюдателен пункт или психотронен генератор?
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/14/razsledvane-na-v-k-desant-i-bezistena-kakvo-postroi-dogan-na.1399325 

... Нашите феноменни Предци – Българите, които са Свещената Божия жреческа каста и феноменните пост – сътворенчески подизпълнители на съзиданието на света,

СЪЗИДАНИЕ от=от Диана и Исуз=от Дионисиус,

които са и Духовните водачи и интелектуален елит на всички племена и народи по света – всички бивши нефеномеинни безкултурни тракийски племена, които те са разселили от Тракия и България по целия свят и са ги култивирали и цивилизовали, са застроили от дълбока древност земите на днешна България и Балканите със сложна система от енергийни изкуствено построени скални мегалитни светилищни съоръжения по възловите енергийни места на България,

ВЪЗЛОВИ ЕНЕРГИЙНИ МЕСТА на=на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз Българина

които места са в непрекъсната енергийна и материална връзка помежду си, образувайки така енергийната светилищна мрежа и система на България, с която се поддържат в балансиран жизнен комфортен режим всички параметри на природните и биологичните условия за нормално функциониране и живот на хората.

Същата мегалитна светилищна енергийна мрежа и система Българите изграждат при експанзийните си разселнически мисии с тракийските племена по целия свят, като по този начин те създават единната световна енергийна мегалитна светилищна система на планетата Земя, благодарение на която функциониира и съществува в деликатен крехък енергиен баланс и в сложна връзка природата и живота на нея, чийто главен Божи експериментален апотеоз и апогей е човекът.

АПОТЕОЗ И АПОГЕЙ на=на Богиня Диана и Бог Иза 

Централната енергийна база и команден светилищен център на световната мегалитна светилищна система, е България, за което ни уведомяват в прав текст най – големите в света феномени – Българските пророци и Посветени Паисий, Раковски, Петър Дънов и Ванга, както и в индеректен кодиран порядък всички Посветени на света, които задължително са от генната потомствена каста на Българските жреци, както и всички манипулирани Библейски документи и засекретените древни документи, които ние разсекретяваме и изнасяме за вашето просвещение в нашия блог посредством всепроникващата мощ на Свещеният шифър.

Операторите на тия енергийни светилищни съоръжения са Българските жреци и техните генетични потомци сред другите племена, продукт на тяхното генно феноменно инженерство, които жреци – оператори реализират своите феноменни свръхестествени познания и способности на светилищата, които са високотехнологични съоръжения за материализиране на безкрайната енергия на Святият Дух за духовните, здравните и материалните потребности на хората.

Този статут на България като главен и централен енергетичен и команден център на планетата, и на Българите като феноменният Духовен и интелектуален елит на всички племена, е най – старателно скриваната трансепохална тайна на човечеството, поддържана с всички средства от враговете на Българите с инструментариума на перманентният и тотален геноцид връз Българите и пълна информационна цензура през вековете.

В най – скритите свръхсекретни документи и архиви и планове на тайните служби и разузнавания на всички големи и по – малки световни сили и държави, висша стратегическа цел № 1 и върховна тайна доктрина на управленческият им елит, който всичкият е от Българският род Дуло и неговите династични импланти и ашладиски сред всички племена, е да завладеят България, която е същинският сътворенчески Земен Рай и Обетована Райска Земя (за което ние ви превеждаме неограничено количество и обем автентични документи в статиите ни), и да черпят и ползват екстрите и благата му, които мегалитната светилищна система осигурява за оторизираните Свише да я управляват и експлоатират, а те са само Българските феноменни жреци и техните съвременни потомци – ние, Българите!

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ=Богиня Мат и Бог Иза

Описваната и прорицавана Битка за Троя, се отнася за битката за Раят –

ТРОЯ=РОЯТ=Раят – 

сиреч за България, която битка вече 1500 години се води непрекъснато с всички средства и чийто последен решителен етап нашите душмани провеждат сега с всички глобални световни и регионални войни, чиято ескалация сега е глобалната биотерористична фашистка медицинска диверския и война Ковид 19 – събития и процеси, които се вихрят в света, непонятни за непосветените, и чиято крайна цел е България и затриването на Българския Божи род и народ, която юдова и адова перманентна мечта обаче няма да се случи, а ще се случат всички прорицавани транс епохални събития по установяване на Божието Българско царство на Любовта, Братството и Мира по цялата Зема!

Амин!

В тактиката за завладяването на Троя, която е Земният Рай – България, на преден план и на първо место стои първо завладяването на централните възлови светилищни мегалитни енергийни съоръжения и комплекси или при невъзможност тяхното унищожаване или ограничавана на достъпа до тях за Българите, които са генетичните феноменни потомци на жреците и потенциални бъдещи скорощни оператори на светилищата, за което ви просветихме и в статията ни

Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО, което руснаците не можаха да намерят 45 години?
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884 , 

В най – секретните карти на турските тайни служби и разузнавания, съставени връз основа на пленени древни Български документи, са означени основните и възловите, както и всички други десетки и стотици хиляди светилищни обекти в България, и по които карти и юдов план са работили турските военни щабове и тайни служби и техните мозъчни тръстове и идеолози – юдеофанариотите по време на завладяването и 500 годишното робство на България, с които карти работи и "езотерикът" Доган и цялата пета колона на Турция в България – институционално прикрита зад главното мюфтийство, за което ви просвещаваме в редица наши статии.
 
Научна историческо – археологическа статистическа истина и постулат е, че всички ранно и по – късни християнски храмове и свещени места, са построени 100 % задължително върху древни езически орфически тракийски (Български) светилищни обекти и съоръжения.
По – късно всички мюсюлмански светилища и храмове джамии, текета, медресета и други на османските нашественици – завоеватели, са построени върху разрушени или преустроени християнски светилища, т.е. върху езическите светилищни съоръжения.
Сиреч основната битка срещу Българите се води на езотеричния феноменен пси –  енергиен фронт на светилищната енергийна система, прикрит зад религиозен псевдо –  духовен параван.

В мисията на екипа ни ние имаме и основната задача да разкриваме скритото на най –  потайните места Българско непреходно материално богатство, което ни е Божие Бащино и Майчино наследство.
Това материално наследствено богатство са мегалитните светилищни скални енергийни комплекси, които са пред очите на всички, но понеже от паметта ни е изтрит чрез многовековният геноцид и тотална цензура споменът, че те са изкуствено построени съоръжения, въпреки, че те са пред очите ни, и с уникалните си неестествени форми, строеж, конструкция, състав и необяснима поява и генезис, те найстойчиво ни съобщават, че са изкуствено построени, невежието и непосветеността ни, както нищата ни представа за свръхестествените феноменни инженерни способности за Предците ни да строят грандиозни съоръжения, не ни позволяват, както каза Света Ванга, да ги познаем че са изкуствени строежи, или че според нейните думи са пирамиди, построени от хората!

Ние затова идваме да променим от основи представите ви за произхода, същността и предназначението на тия обекти, да положим високоинтелектуалния ви разум и мисли на верните логически аналитични разсъждения, чрез които да познаете безценното ни и непреходно мегалитно материално наследство, завещано ни от Боговете ни не само за туристическа атракция и възхищение от феноменните стротелни познания и способности на Предците ни, но и за възстановяване и упражняване на наследствения ни жречески занаят – производство на духовни, здравни и материални блага за задоволяване универсалните потребности на хората чрез материализиране на даровете на безкрайната енергия на Святият Дух посредством скалните светилища, които са мултифункционални високотехнологични съоръжения и инсталации и Рогове на изобилието за всякакви блага! 

РАЗУМ=Иза и Мария

ЗАНАЯТ наследен от=наследен от Иза и Диана

РОГОВЕ НА ИЗОБИЛИЕТО на=на Богиня Диана и Иза Българина

Сега върху базата на това просвещение и новите познания за феноменните способности на предците ни и техните свръхестествени възможности специално в строителството на колосални и гигантски за нашите представи обекти, с които способности ние ви запознаваме методически в продължение на 350 (вече над 1600) документални просветителски статии, както и по – горе в настоящото ни съвместно разследване, ще ви "светнем" защо Доган толкова драпа да вземе остров света Анастасия – това нищо и никакво парче вулканична скала в морето, както казват учените, и че туристическата му стойност и евентуална печелба въобще не са водещи в коварния му адов таен план! 

ЩЕ ВИ СВЕТНЕМ за=ШТЕ ВИ СВЕТНЕМ за=за Бог Исуш и Богиня Мат Диана

https://www.youtube.com/watch?v=v1GuBTfrUbc

Остров Света Анастасия
 
Значи Българските високо квалифицирани и авторитетни учени – геолози от школата на Георги Златарски, която е подразделение от историческата школа на брат му Васил Златарски, и които учени са разбирачи по произхода на земните геоложки структури и форми, казват в академичните документи за произхода на остров Св. Анастасия, което и авторите на филма добросъвестно логично и резонно повтарят, че островът е парче вулканична скала, възникнал преди хикс милиона години.
Ние се правим на улави и че не знаем за епохалните фалшификации на геоложката наука по отношение на дефинираните от нея подобни обекти като "природни геоложки  феномени", и тръгваме да проверим как е направила природата и това нейно феноменно изделие за 5, 10, 100 или 500 милиони години – колкото ни кажат напосоки учените за по – голяма достоверност на хипотезите им, за които те пропускат да споменават, че са хипотетични допускания без никаква гаранция за истинност.  
 
Ще тръгнем първо по море към острова.

image
 
Като се доближихме, с изненада разбираме, че големият остров съвсем не е голям остров, ами е доста малко островче, сравнен дори с един неголям кораб – наистина, както полунаучно – полупоетично учено поетите се изразяват, това е парче вулканична скала сред морето.
Почваме да се дивим по това парче вулканична скала, но с предварителното вече предубеждение и съмнение, е ли или не е природно формирование, не е ли или е изкуствено изграден строителен обект?  
Колкото повече се взираме в скалната конструкция на острова, толкова повече тя ни прилича на един монолитен строителен обект с характерните особености и форма на типично плато, построено от отлят в кофраж бетон 
 
Остров Света Анастасия с идеалната конструкция и характеристика на малко плато с височина едва 12 метра, получено чрез изливане на бетон в кофражни форми.

През последните години учени и изследователи установиха, че огромни скални конструкции, които досега се смятаха за природни творения, са били изработвани от древни феноменни строители, които са  ги отливали на место с високо устойчив на времето и природните условия бетон с високо качество по неизвестна технологична формула и метод.
Това е установено в специализирани реномирани западни строителни лаборатории, примерно за облицовъчните конструкции и други големи строителни елементи на огромната  220 метра висока пирамида на Слънцето в древно – Българския светилищен жречески център град Високо в Босна.

30 000 годишна пирамида в Босна е построена с цимент направен от хора
https://media.newage.bg/любопитно/пирамиди-босна

Анализа на материалите, използвани за градежа на пирамидата е направен от 5 независими института и показва, че пирамидите в Босна са направени от висококачествен цимент направен от хора. Това откритие би трябвало да опровергае скептичните твърдения за автентичността на босненските пирамиди.

Върху изясняването на това кой и как е построил тези пирамиди работи екип от над 200 учени от цял свят, които изследват не само материалите от които са построени, но и енергията, която генерират. 
Според тях нашите предци са използвали енергията на пирамидите за подобряване благосъстоянието на обществото.Те са използвали енергията за геотермален транспорт, климатология и подобряване на човешката физиология и здраве.

Босненската пирамида на Слънцето е най – голямата каменна постройка с формата на пирамида на Земята. (с доказано изкуствен строеж)
Тя е висока цели 220 метра и се намира в местността Високо в Босна и Херцеговина.
Резултатите от изследванията публикувани в Политехническия университет в Торино показват, че пирамидата е изградена от инертен материал, подобен на този от който се е правил и бетона в древен Рим.
Тези резултати бяха потвърдени и от анализа направен в университета в Зеница в Босна и Херцеговина.

Независимо изследване на известния френски учен Джоузеф Давидовиц, член на Международната асоциация на египтолозите потвърждава това твърдение. Той също направил микроскопски анализ на материали от пирамидата и заключил, че става въпрос за древен бетон. 
Той добавя още, че пробата, която е изследвал съдържа калциев/калиев геополимерен цимент, на който не може да определи точната дата, но най – вероятно става въпрос за древна техника за приготвянето на цимент, използване и от египтяните преди 3500 години. 
В една от своите книги проф. Давидовиц стига до извода, че на база на историческите и научни проучвания, египетските пирамиди са построени с агломериран камък (варовик притежаващ качествата на бетона)."  
  
... Та да си дойдем на думата: 
– целият остров света Анастасия е изкуствена пирамидална светилищна конструкция и постройка тип "плато", построена от цемент и бетон по горната технология, която е патент единствено на Българските феноменни жреци, които са и високотехнологични строители и инженери – енергетици! 

По същата технология феноменните ни предци са строили и огромният мега –  светилищен 100% изкуствено построен комплекс Белоградчишки скали от най – малката и до най – високата скала, фалшифицирани като "природни геоложки феноменни", за да не познаем Божието ни феноменно материално наследство и почнем да го ползваме по предназначението му – сиреч да творим чудеса!  

Ето и "вълшебната ръка" на българските геолози – изкусни вълшебници фалшификатори, които с няколко реда сменяват генезиса и статута на Божиите феноменни творения и ги скриват от невежите ни очи и манипулиран интелект, и ни лъжат вече век и половина също като гръцките геолози, че 

"тези фантастични скални фигури и малки долини със стръмни вертикални склонове са се оформяли в продължение на стотици милиони години в резултат на ерозия, денудация, растеж на мъхове и лишеи и други природни фактори.
Образуването на Белоградчишките скали започва през пермския период преди около 230 милиона години, (тука яко бием гърците с техните само 65 милиона години!) в края на тектонския цикъл, създал Стара планина и повдигнал региона около Белоградчик.

По-късно през периода триас регионът става дъно на плитко море. По същото време разрушаването на палеозойски скални формации оставило огромни количества чакъл (за да обеснят и оправдаят чакълестият конгломератен състав на скалите), пясък и глина, които били складирани от реките в басейна на морето. Утайката се натрупвала и постепенно образувала плътни дебели образувания, които с течение на времето, повлияни от силата на водата, ставали добре закръглени и компактни."

Така с тези десетина реда "научни" обяснения български и чужди геолози от цял свят от фалшификаторската школа на юдео – циониста Джеймс Хъттън (James Hutton) – "бащата" на съвременната геология, лъжат академично и водят за носа милиарди хора на Земята, за което ние им плащаме милиарди да ни будалкат и водят безпросветни и доверили им се в поробление и заколение като безмозъчни овце!

Вижте сега как без пари и напълно безмъзмездно ви показваме истината за Белоградчик и този тип мегалитни светилища от конгломератния бетон!

image

Точно на главната врата на крепоста на Белоградчишките скали нашите Предци –феноменните строители на грандиозните скални светилищни кострукции, са ни направили малка зикуратна пирамида, част от която е посочена и рамкирана с червения маркер на трите снимки,  
 
image




image
   
...на която се вижда ясно и беспорно, че пирамидата е изработена от изкуствени бетонови конгломератни отливки, демонстриращи основния тип строителство на целия изкуствен мегалитен светилищен комплекс Белоградчик, за който отявлените антибългари № 1 и № 2 – съответно професорите братя Златарски

(Васил – историк, продължил анти – българската историческа школа на юдовото данайско изчадие Иречек, и брат му Георги – създал геоложката наука в България с единствена цел и задача №1 да скрие изкуствения произход на хиляди мегалитни светилища в България, обявени от него и брат му Васил за "природни феномени")

и техните съвременни ученици – фалшификатори геолози и историци, ни будалкат и лъжат най – нагло и наивно елементарно вече повече от 150 години, че Белоградчишките скали са феноменни творби и дело на "ненадминатият" творец и ваятел природата!
И ние им вярвахме като последни будали, въпреки висшият ни феноменен интелект, ум,  разум и логически разсъдък, но временно в латентна дрямка.

image

Малката пирамида на главната порта на крепостта и платен вход за скалния комплекс, на която се е облегнал синът ни Кристиян по време на наше просветителско мероприятие през 2009 г на Белоградчишкия изкуствено построен мегалитен светилищен комплекс, е построена от Предците ни – жреци като типов еталон за мостра, документираща нагледно изкуствения бетонен и конгломератен характер на всички пирамидални конструкции в Белоградчик, 

Вижте кои са майсторите на Белоградчишките скали:

МАЙСТОРИ=Иса и Матара

МОСТРА=Иса и Матара

ТИПОВ ЕТАЛОН ЗА МОСТРА от жреци от=
от жреци от Дуло на Бог Исуз и Богиня Матара Диана

ПИРАМИДА ЗА МОСТРА от=от Богиня Диана Матара Мария и Исуз
 
КОНСТРУКЦИЯ от=КОНСТРУКТСИЯ от=
от Кан (Жреци) на Диана и Кристос=
от Кан (Жреци) на Диана и Исус от Тракия 

image

Безапелационен материален видеофайл от преди 20 000 години от мострената пирамида на главния портал на Белоградчишката крепост, който заснехме и демонстриращ и документиращ производствената технология и изкуствения произход и строеж от конгломератен бетон на Белоградчишките скални светилищни панели и конструкции, по която абсолютно съща технология е построен и светилищния мегалитен комплекс Метеора !

МОСТРЕНА ПИРАМИДА на=на Богиня Диана Матара Мария и Иса 

МОСТРЕНА ПИРАМИДА построена от=построена от Ариани от Богиня Диана Мат Мария и Иса 

А ето и кои са авторите и проектантите на гигантския Белоградчишки мегалитен изкуствено построен светилищен компрекс, на който през 2009 година провеждахме фамилиен жречески пилигримски поклонически ритуал в подготовка на активирането на тези високотехнологични мултифункционални комплекси за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух и най –вече за предстоящото просвещение и активиране на феноменните Българи от Божия жречески род Дуло в подготовката им за предстоящите страховити и епични събития и процеси за посрещането на Боговете ни!

БЕЛОГРАДЧИК=БЕЛОГРА  Д  ЧИ  К=Кая (скала, скално светилище) на Диана и Ешуа Българина  

БЕЛОГРАДЧИК=БЕЛОГРА  Д  ЧИ  К=Българи Кан (Жреци) на Диана и Ешуа 

–– край на пасажа, като ви препоръчваме да видите отново целия култов постинг за Метеора.
––––––––––––––––––––––

И още за Българското феноменно мегалитно строителстхво по света в:

Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
https://bezistena.blog.bg/history/2019/01/06/neizvestnata-civilizaciia-i-misterioznite-stroiteli-na-misti.1641169

... В края на това пътуване по следите на Българските строители на Единната световна мегалитната светилищна енергийна система и наше рутинно изследване на поредни феноменни строителни конструкции,

image

този път в Далечния Изток на Русия, нашите Ръководители от Горе ни показаха кой е бащата на съвременната материалистична наука геология и ни разсекретиха по обходни пътища и специална схема неговото родово етносно досие.

За баща на съвременната геология и геохронология се счита че е Джеймс Хъттън / James Hutton, роден на 3 юни 1726 – 26 март 1797 г.
Хъттън се води шотландец от Единбург, обаче някой срамежливо или предвидливо хитро е скрил неговия етнос. Защо ли?
Защото бащата на съвременната наука геология – на съвременната десакрализирана материалистична (обезБожествена) наука геология, е евреин, и по – специално юдеин от изродената племенна подгрупа данаи=юдеи от бившето тракийско племе евреи!
Както ви изнасяме постоянно документи в нашия блок, от 17 век насам всички възлови места по фундаментално важни за човешкото развитие науки, се заемат постепенно и методически последователно и настъпателно от юдеи, в изпълнение на многовековния и многопластов всеобхващащ план на заговорниците срещу Българите, които са българо – юдеи от изродените кланове на некачествени генно – инженерни импланти от Българския род Дуло на Исус и Мария Магдалена в юдейското племе.
Този произход на Хъттън е прикрит в официалните документи от последните тридесетина години, когато в информационното пространство лавинообразно нарасна информационния обмен и истината за мракобесническата роля на световния юдео – ционизъм и на чудовищния план Калерги за планетарно поробване на човечеството от юдео – ционистите, които са българо – юдеите от Черното Братство, и чиято перманентна първостепенна съкровена идея, доктрина и цел №1 е завладяването и поробването на същинския Земен Рай и Обетована Земя –– България,и поробването и затриването на свещения Божи Български ген и етнос на Всемирното Бяло Братство и съпровождащия го Български  народ, и оттогава юдео – ционистите тотално предприеха акция за заличаване на директните следи на агентите им по всички възлови позиции и места на човешкото общество!
Обаче ние имаме различни интердисциплинарни и индиректни обходни пътища за откриване на всякакви тайни, както и в случая ви демонстрираме с разкриване на юдейския генезис на Хъттън:
(вижте ги конкретно в посочения постинг)

Ето накратко наложените от Хътън фалшиви основи на съвременната наука геология:

"Впервые Хаттоном была выдвинута гипотеза, что существует геологическое время, не совпадающее с возрастом человеческой цивилизации и не имеющее отношение к библейскому сотворению мира. 
Хаттон также поддерживал идею эволюции живых существ и даже предполагал наличие механизма естественного отбора".

Значи юдео – ционистът Хъттън отрича по"академичен" път направата – Сътворението (Сътворение=Въстроение=Востроение=Построение – Построяване) на света от Господ Бог Отец Исус Творецът, Който е Българският Бог Господ Исус, и установява този важен клон от човешкото познание и науките на абсолютно материалистични десакрализирани безБожествени основи и идеологическа настройка, за да отклони вярващите християни от Божието подчинение и познание и търсенето на Истината за света и Боговете и живот по Божиите правила и закони!

ИСТИНАТА ЗА БОГОВЕТЕ=Бог Тати Исуз и Богиня Диана 

"Теории Хаттона были повторно изложены Джоном Плейфэром в 1802 году, а затем развита в книгах Чарлза Лайеля.
Книги Лайеля с увлечениям читал Дарвин во время своего путешествия на «Бигле», и теории Хаттона натолкнули его на мысль развить идею естественного отбора для объяснения происхождения видов".

Горния пасаж ни сочи, че другата стъпка след отричане на съществуването на Боговете и Божието построение на световете, която прави Хътън, е да отрече раждането на човека от Българските Богове и внуши и въведе по академичен път теорията за възникването на живота и човека по еволюционен път – сиреч от едноклетъчните и нисшите морски същества, излезли на сушата и преминали през влечуги и птици до еволюирането им до сухоземни бозайници и после маймуни и оттам в еволюирането на човекоподобните маймуни до човека – и така да положи десакрализираните материалистични основи и на другите важни науки и ги вкара в лъжливия абсолютно неверен и фатално вреден коловоз на материализма, безБожието и на войнствения атеизъм, от които произлиза и античовешката политика на световния колониализъм, милитаризма, империализма, капитализма, комунизма, войнстващия ислям и световния държавен тероризъм и ястребовата военна и полицейска политика на юдео – ционизма, изпълнявана от съвремените световни политически и военни организации и системи, владеещи и поробващи в сянка и вече открито всички държави и целия свят – обявената и провеждана планово биотерористична медицинска диверсия и война Ковид 19.

Д.Репчек в своей книге «Человек, который открыл время: Джеймс Хаттон и открытие древности Земли» пишет:
«Хаттон отнял „у вещей их божественное начало“, а Дарвин „непосредственно отнял концепцию божественного начала у человека“».

Това признание, че Хъттън отнел на вещите, на материалния свят, Божественото начало, означава директното отричане по официален институционален път на гл.1 от книгата Битие/Генезис на Светото писание, отричане на съществуването на Бог и построението от него на Земята на видимия материален свят, наречен "естествено възникнала природа", с каквато цел той и юдео – ционистите създават десакрализираната материалистична наука геология, като вторият важен етап и цел на тази псевдо наука геология е да въведе фалшификацията за Българските мегалитни съоръжения, като ги обяви за "геоложки природни феномени", като отрича всякакви неестествени Божествени сили и действия за тяхното образуване и така да ги скрие временно от очите и познанието на търсещите истината за произхода си и за материалното си Божествено светилищно наследство Българи и крипто – Българи в Европа и по света и най – вече от Българите в поробена България!

Вижте времето и периода, когато съчинява нормотворствата за създаването на фундаментите на съвременната псевдо – наука геология.

Това е точно времето когато Пайсий Хилендарски написва Истинската Исторя на Българите и подпалва цяла Европа и хвърля цялата анти – българска пасмина в ужас, като ви припамняме пасаж от статията ни 

Внукът на Васил Левски – адмирал Ричард Бърд, и Вратите и коридора на Време – пространствения континиум между Южния и Северния полюс – част 2

http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/01/vnukyt-na-vasil-levski-admiral-richard-byrd-i-vratite-i-kori.1640586 

... Истинската история на Паисий се състои от информация за родословните дървета на широко и дълбоко разклонените кланове на Българския Божи жречески род Дуло сред всички европейски и световни аристократични династически фамилии производни от Дуло, и информация за Свещената Българска империя, владяла и управлявала целия свят от 33 до 518 г. сл. Хр. по законите на Любовта, Братството и Мира и свръхфеноменните практики и необясними и непостижими и до сега духовни чудеса и грандиозно материално мегалитно и светилищно строителство, и фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите като несъществувалата никога в духовния, в материалния и в правния мир "Римска империя"!

Препис от Истинската история разнася Граф Сен Жармен (Свети Павел, който е първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена, който е още Кан Авитохол /33 – 333/, и всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан) из кралските фамилии на Европа и духовните водачи и лидери на народите им, за да ги просвети и активира и подтикне към освободителна кампания на поробените Българи на Балканите и от която му дейност пламва и Френската революция и всички европейски революционни и метежни събития и процеси, а доказано Българският посветен династ Наполеон Бонапарт има за съкровена и основна идея и цел да организира християнска Европа за освобождаването на България от турско – фанариотското робство и поробените Българи във фанариотска юдео – ционистка Русия, поради което европейската реакционна върхушка, производна от изродените българо – юдео – византийски кланове на Дуло се обединява срещу Наполеон. 

В Истинската История Паисий указва, че всичките мегалити в България, Европа и по света, са изкуствено построени от феноменните ни предци енергийни светилищни комплекси за опериране на тях от жреците и творене на чудеса и пси – енергетични операции и въздействия за управление на физическите и обществени процеси в света, поради което българо – юдеинът от изродените кланове на Дуло Хъттън точно тогава е ангажиран от заговорниците срещу Българите за да скрие по академичен път изкуствения им произход и манипулира тотално из основи това сакрално Българско познание. 

––––––––
 
Хъттън налага и академизира хипотезата, че всички геоложки структури и форми на Земята по принцип са образувани от разтопена вулканична лава, с който византийски трик оправдава "естественото възникване" на "природните геоложки феномени" и скрива безбройните Български изкуствено построени мегалитни съоръжения в най – манипулативния псевдо – научен раздел на геологията и на всички науки – "природни геоложки феномени".

И точно тази му фундаментална фалшификация постоянно се оборва с нови категорични открития по различни места на света, че там не е имало никога вулкани, с които да се оправдават мегалитните конфигурации по тях – както например измислиците на българските геолози от школата на Хъттън – Златарски, че Витоша е била някога вулкан от който са се образували морените на Каменната река, че безбройните мегалитни светилищни комплекси по Средна гора около Старосел и на други места по нея, както и светилищният комплекс Бегликташ и Лъвската глава, са дело на вулкани – и след новите доказателства че по тези места никога не е имало вулкани, сега мълчат като посрани, каквито са по начало. 

Хътън налага и супер фалшивия модел и хипотеза, наложена за научен постулат, за заледяването на Европа и пренасянето от ледникови реки на огромните гранитни блокове и скални балвани по цяла Европа и по целия свят като тези например 

image

в слънчева Португалия и като следващия

image

чудовищно голям светилищен панел Madison Boulder в New Hampshire, с дължина 25 м, широчина 7.0 м, височина 11 м и тегло 5000 тона, и да се мъчат да ни гъбаркат и будалкат и обесняват прецизното им балансирано поставяне в геометрични форми и конструкции като следващата 

image

за да оправдаят тези и подобните удивителни мегалитни светилищни съоръжения, изкуствено построени от Българските феноменни строители – жреци и крещящи за логично мислищите разумни човеци, че са дело на феноменен човешки ум и ръка!

Хъттън въвежда и постулизира циничната технология и метод геохронология за псевдо – научно хроникиране – определяне на времето на образуване на геоложките породи и форми на Земята, чрез напълно произволното им и абсурдно недоказуемо и неаргументирано хипотетично датиране от хиляди, десетки хиляди, стотици хиляди, милиони и толкова милиарда години, колкото са необходими за да втрещят и зашеметят невежите сляпо доверили им се слушатели с невъзможността им за проверка и ревизия, и им придаде абсолютно лъжовна несъстоятелна научна тежест и ги скрие временно зад черно – магическа академична мантия!

Ето накрая и "изплютото камъче" от юдеина и фалшификатор Хъттън, което открихме в един "ведомствен" документ за служебно ползване 

https://en.wikisource.org/wiki/Hutton,_James_(1726-1797)_(DNB00)
 ,

документиращо за капак след всички други разобличаващи фалшификаторската му дейност доказателства, негова анти – Българска същност и дейност: 

"Хъттън смятал, че религията е еволюирала от варварските култове, като монотеизмът е разкрита истина, и че християнството, което е  реформирана еврейска религия, е премахнало „отвратителните и абсурдни ритуали“ на езичеството, като той отхвърля всяка „мистерия“ в религията".

Разбрахте ли, от какви верски и морално – етически безпринципни принципи и позиции върши своята "научна" анти – научна и анти – човешка анти – Българска дейност бащата на съвременната геология?
Ами излиза от наложените постулати на юдео – византийската псевдо – Исусова анти – Българска инквизационно – полицейска доктрина Християнство, че то е произлязло от юдео – еврейската религия, която е премахнала, разбирай "геноцидирала" езичеството, което е истинското Учение и Познание на Българските Богове Демиурзи, прикрито като анонимното "ранно християнство", инкриминирано и анатемосано и преследвано от Инквизицията на църквата – сиреч свирепо перманентно преследване и унищожаване на феноменните праведни и святи генетични потомци на Исус и Мария Магдалена.

Отричането на всяка „мистерия“ в религията от Хъттън му служи да отрече и прикрие феноменните свръхестествени езически Божествени способности на Българските жреци да творят чудеса и да строят великанските мегалитни съоръжения по света, за да може да ги прикрие като "природни геоложки феномени" и отклони потомците им да търсят изкуствен произход в тях.

Ние пък точно на обратно на фалшификациите му постоянно демонстрираме феноменните мистериозни способности на Българските жреци – езичници по духовен път чрез езиковата ни сакраархеология засега – 

МИСТЕРИИ от=от Матара и Иса

а скоро и на практика!  

В България баща на геологията е проф. Георги Златарски.
Знаете от нашите документи, че той неслучайно е брат на проф. Васил Златарски, като ви припомняме пасаж от наш скорошен постинг по подобна тема:

Не им се смейте и подигравайте на дебилизираните в това отношение джермани, които още са и зомбирани и смъртно приспани за заколение от юдео – ционистките им управници, защото и ние високоинтелигентните феноменни Българи и всички по света сме сложени в тази дебилна категория в това отношение от геолозите – фалшификаторите на сакралната Българска история и феноменно материално светилищно строителство, и блееме в щастливо овчо съгласие с тях (изключваме нашия екип и нашето общество на Посветените) когато ни будалкат и бъзикат ехидно –подигравателно и ни поучават, че Белоградчишките мегалити били дело на природата, Каменната река и Морените на Витоша били "природен геоложки феномен", скалните пирамиди и хидро – иригационната мега – светилищна каскадна енергийна система Седемте Рилски езера са били естествени природни релефи и формирования, седемте пловдивски мегалитни пирамиди – тепета били природни образувания, скалните мегалитни комплекси около Старосел и Мътеница и на много места в Средна гора ги била подредила природата, огромната изкуствена пирамида Бармук баир край Сливен била естествена земна планинска форма, великанският мегалитен изкусно подреден инженерно – строителен светилищен скален комплекс Лъвската глава бил "разбира се дело на вулканична дейнос и на ерозията на природата", също и Бегликташ, и когато други учени се произнесоха категорично, че в Странджа никога не е имало вулкани, мълчат като посрани.
Дебилизират ни подигравателно, когато археолози и геолози от анти – Българските историческа и геоложка фалшификаторски школи, създадени от юдео – циониста и анти – българин №1 Иречек и агентите му в България проф. Васил Златарски (основател на Българската историческа школа) и брат му проф. Георги Златарски (основател на Българската гелогия) за да скрият под академична маскировъчна мантия Божественото ни материално светилищно наследство, се надпреварват да се гаврят с нас и ни учат точно като дебили и ни се подиграват, че хилядите безбройни ачик и явно и безспорно за здравия човешки разум  изкуствено построени циклопски и великански скални мегалитни светилищни комплекси и съоръжения из цяла България, били "построени от ръката на ненадминатия строител и ваятел – природата", а нашите тъпи безпросветни и безкултурни предци ги "избирали и обожествявали" за да се кланят като хамави на "измислените си безброй" божества ! 

Оставете ги официалните историци, археолози и геолози – тяхната работа, за която им плащаме ние с нашите пари, е да крият до последно истината за сакралната Българска история и родова памет и Божественото ни изкуствено построено от Предците ни феноменно материално мегалитно светилищно богатство и наследство – ами я вижте хилядите Българи – възторжени почитатели и поклонници на мегалитите и скалните феномени в България, и постоянно сред тях на екскурзии и духовно и физическо пречистване и зареждане – безброй репортажи и снимки и видеофилми качват и нямат край импресийните им репортажи и думи на възхита от тях, и един не обелва дума или да извиси глас и издигне глава над нивото на подравнените сведени глави на "нормалните" в стадото и викне в ревизионистичен порив не само: "Абе хора, тия природни феномени и чудеса да не би да са дело на феноменни хора?", ами и рискувайки реномето си на нормален да прокламира: "Абе хора, феноменни Българи, тия природни феномени и чудеса не са били дело на природата, ами са дело на човешки ум и ръка!"

Вижте примерно многобройните фейс групи и сайтове в България за скални светилища и мегалити с претенции за духовност и езотерика, и където въобще не само не се поставят и дебатират тези въпроси, ами и веднага се пресичат в зародиша им от модераторите, като че ли администраторите им имат за задача да не позволяват да излиза тази истина за светилищата, както нас ни отрязоха безцеремонно от много от тези групи като например от групата "Българските скални светилища".

За всички тия обримчени и рамкирани с канони и сетивни и духовни капаци Б/българи, и най – много за вас, наши съкурсници от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, ви разкриваме постоянно изкуствените геоложки построения и характеристики на всички мегалитни светилища в Българи, в Русия и по света!

ГЕОЛОЖКИ ПОСТРОЕНИЯ от=от Българи Кан (Жреци) на Диана и Исуж

–– край на пасажа
––––––––––––––––

И още инфо по темата в

Витошките потайности.Как Извънземните построиха Морените на Витоша и Бегликташ – космодрумите за посрещането им
https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/19/vitoshkite-potainosti-kak-izvynzemnite-postroiha-morenite-na.1635663

... Сега нашите Богове стояха сред нас сияещи и усмихнати и с протегнати ръце, благославящи всички.
Ние бяхме най – близко до тях и видяхме, че Те са абсолютно същите, както ги знаем в нашето време в образите им на влюбените Исус и Мария Магдалена.

Орфеус и Евредика се хванаха за ръце и запяха песен, чието определение е само Божествена, всички подехме след тях, гайдите екнаха пак и Боговете поведоха хорото, като този път всички концентрични кръгове на отделните хора се отвориха и преподредиха на едно общо спираловидно виещо се хоро, начело на което бяха хороводците Бог Исус и Богиня Диана или Исус Змея и Диана Българката, както се представяха при това си явяване кото Орфеус и Евредика.
Така Боговете и всички хора бяхме навързани на обща непрекъсната верига на огромното хоро. Ние като гости от друго време и техните най – малки пра...правнуци, сиреч най – любимите, бяхме веднага до Тях.

Когато общото въодушевление, еуфория и екстаз дастигнаха своята кулминация, Хороводците насочиха върха на хорото към олтара и спряха пред него.
Орфеус и Евредика протегнаха ръце към петте камъка, които Първожрецът бе поставил на олтаря, и проведоха ритуала и операцията по мултиплициране, преумножаване, преекспониране и увеличаване на количеството и размерите на материални предмети и обекти, които Исус бе демонстрирал през 33 година от 1 век на Новата ера на построените за тази цел мултифункционални високотехнологични съоръжения за реализиране и материализиране на Дарбите на Святият Дух в дарове за задоволяване на духовните и материални потребности и нужди на хората чрез трансформиране на безкрайната енергия на Святият Дух, и с който свръхестествен феноменен процес ви запознахме в нашия постинг 

Енюв ден на удивителния енергиен мегалитен светилищен комплекс Свети Иван в село МЪТЕНИЦА–тренировъчният полигон за жреческите феномени на Васил Левски
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/23/eniuv-den-na-udivitelniia-energien-megaliten-svetilishten-ko.1371118 ,

в който ви представихме най – известната феноменна случка от изявите на Исус  в тази област, когато той преумножи пет самуна хляб и две риби и нахрани с тях 5000 души и му останаха още пет коша с остатъци от храна.
 
Сега пред очите на всички присъстващи петте камъка с големина колкото човешко сърце или юмрук, започнаха да растат и увеличават пропорционално размерите си и да придобиват вид и големина според желанието на операторите на светилището Боговете ни Орфей и Евредика. 
Скоро върху скалния олтар на светилището или работната площадка на производствения цех за светилищни панели и агрегати се извисиха огромни скални валуни със заоблени форми с различна големина и тегло от порядъка от 200 до 600 тона всеки.
Орфеус и Евредика отидоха до двата най – големи блока, единият от които беше с формата на бъбрек или банан, помилваха ги, целунаха ги и им казаха да отидат на Бегликташ.
Върху банана се настани един от жреците с белите дрехи за водач, двата огромни светилищни панели плавно и величествено се отделиха от земята, извисиха се на петдесетина метра във въздуха и като се поклатиха за поздрав към изпращачите, се насочиха заедно в полет на изток към морето и Бегликташ,

image

където екип Техни потомци ги чакахме след 4000 години в молитва с вдигнати към Тях ръце, изнемощели от дългото чакане,

image
но познали Ги вече и обнадеждени,

image

за да се приютим веднага под банана на Рога на изобилието и Вечния живот и Безсмъртието, който Боговете ни изпратиха от Витоша и монтираха за нас на Бегликташ да черпиме от него духовни и материални блага и сили до времето на Явяването им!

По същия начин Орфеус и Евредика процедираха с два от останалите огромни блока, като ги изпратиха единия в началото на бъдещата светилищна скална каскада в подножието на североизточния склон на планината, а другия до самия Черни връх, където щеше да завършва скалниия светилищен комплекс.
Преди да си тръгнат, Орфеус и Евредика ни разцелуваха и ни казаха, че след 4000 години нашият екип ще имаме отново много общи срещи и много работа заедно с Тях.   
Двамата се хванаха за ръце и всички се наловихме за тях на огромен затворен обръч –хоро, в средата на което остана светилищният олтар.
Татко и Майка дадоха знак на гайдарите и запяха "Българио моя, със изгреви ясни..."
Всички ние запяхме с тях и се люшнахме на място в такта и ритъма на най – новата им песен, направена специално за случая – Българио моя, която Те активираха след 4000 години в долната кавър версия:
 
https://www.youtube.com/watch?v=DNQ_Yg2QFSk

Българио моя в изпълнение на хор Панинарска песен през 21 век на новата ера.

Песента е авторска на Орфеус и Евредика и е изпълнена за пръв път на 1 юли 21 век пр. Хр. в деня на тържествената първа копка на грандиозния мегалитен светилищен комплекс Каменната река и полигон и домостроителен кобминат за енергийни скални панели за цял свят.
Сред 4000 години през 21 век на новата ера песента е дадена за подновяване и актуализиране на генетичния потомък на Исус и Мария Магдалена композиторът Филип Аврамов 

...Всички пеехме с Орфеус и Евредика вълшебната песен, която двамата започваха отново и отново, и чрез която Святият Дух ни владееше и извисяваше, и стискаше и гърлото и пълнеше очите и Душите със сълзи.
Аз бях до Майка и стисках отчаяно крехката ѝ ръка.
През мъглата на очите погледнах Нея и Исус.
Те не плачеха.
Те ридаеха!

Всемогъщите и Всесилни Богове и Господари и Властелини на Световете и Вселената ревяха, та се късаха...

РЕВАТ И СЕ КЪСАТ=
Богиня Диана и Кристос=
Богиня Диана и Исус от Тракия 

Всемогъщите и Всесилни Богове и Господари и Властелини на Световете и Вселената ревяха, та се късаха, неиздържащи вече и Те дългата мъчителна едностранна раздяла с децата си, които подложиха на този екстрамален риалити експеримент, подготвяйки ни и ние да станем Богове!

В това състояние Българските Богове Демиурзи Орфеус и Евредика, Които след 2000 години се Явиха на Българите като Исус и Мария Магдалена, се извисиха над пеещото и люлеещо се море от горко и отчаяно ридаещи като осиротявящи деца Българи, вдигнали ръце и глави нагоре към Тях в култовия Български знак Y.
Боговете ни благословиха и се стопиха в синевата...

– край на пасажа
–––––––––––––––

Накрая на нашето практическо просветителско занятие по повдигане на скали, мегалити и всякакви по размери планини, ще разкрием и друго основно положение на технологичната тайна know – how, без която ни планина, нито мегалит, нито скала и камък няма да може не само да премести, но няма да може и да повдигне човек, ами ще си причука пръстите и краката с него и ще го затрупа планината, и се съдържа отново в евангелските документи.

След като се помирим с Боговете ни (изповядаме Българските Богове за Всемогъщи Властелини и Господари на световете и ги приемем за наши Родители и поканим в живота си за наши Спасители и Господари на живота ни), за да се активират в пълна степен наследствените ни Божествени характеристики и феномени и да можем да управляваме духовния и материалния свят, трябва да изпълним и задължителното условие за това, съобщено ни от Свети Павел в неговото Първо послание до коринтяните:

Да имам пророчески дар и да зная всички тайни, да имам пълно знание за всички неща и такава силна вяра, че да мога и планини да преместям, – щом Любов нямам, нищо не съм!

И тогава язък ни за огромната вяра, защото без Любов нямаме достъп до Боговете ни!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на  bezistena и Светии от Вси Светии, водени от Свети Павел, новоепохалният Император на Божията империя на световете
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен, която ни съобщава какво ги сполетява двама овчари, незнаещи  know – how за на повдигане на планините и неспазващи техниката на безопасност при тези окултни духовни строителни мероприятия...




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
23.11.2021 01:11
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bojinkata - От конгломератен бетон са постр...
23.11.2021 11:22
От конгломератен бетон са построени и "скалите" под църквата на кв.Василико до Царево. Снимки ти бях пратил. Приличат на кей защото продължават в морето или са били стени на крепост. Отделните блокове са разделени от някаква тънка бяла маса/твърдо вещество и нямат нищо общо със съседните скали. Под тях има подводна пещера, посещавана от водолази, които не желаят да споделят какво има вътре. Там някъде е и Троя? Поздрави за поста! Много интересен и актуален!
цитирай
3. bezistena - От конгломератен бетон са постр...
23.11.2021 20:18
bojinkata написа:
От конгломератен бетон са построени и "скалите" под църквата на кв.Василико до Царево. Снимки ти бях пратил. Приличат на кей защото продължават в морето или са били стени на крепост. Отделните блокове са разделени от някаква тънка бяла маса/твърдо вещество и нямат нищо общо със съседните скали. Под тях има подводна пещера, посещавана от водолази, които не желаят да споделят какво има вътре. Там някъде е и Троя? Поздрави за поста! Много интересен и актуален!



Снимките бяха интересни, останаха в архива за развитие на тема.

ЗА РАЗВИТИЕ НА ТЕМА за=за Изуз и Богиня Матара Диана

В България има огромен брой скални мегалити светилищни съоръжения от изкуствен бетоно – конгломерат, които са категоризирани като естествени природни геоложки форми или се възприемат от непосветените като естествени скали и така огромният феноменен Божи материален свят остава невидим за нищите очи и сетива.

Бъди благословен, Приятел!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715080
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44326
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!