Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2021 22:56 - Сократес и лампата на безсмъртието, която гори във всеки от нас Българин и осветява пътя за Спасението ни
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1884 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 20.11.2021 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще разпалим огъня и светлината на Лампата на Безсмъртието, която носим във себе си в невидение всички Българи, за да осветим в тези страшни времена и събития пътя за Спасението на геноцидирания Български народ! 

Лампата

Имало един лекар, който бил много способен и всеотдаен и правел всичко възможно да излекува своите пациенти. Благодарение на него оздравявали хиляди хора, които били на прага на смъртта.
И ето че един ден при него се явила Смъртта и му казала:
– Виж какво, ти си наистина много добър лекар, но като спасяваш толкова хора от смъртта, нарушаваш равновесието в света. Предлагам ти сделка. От днес нататък, когато отиваш при някой болен, ще виждаш до главата му една лампа. По пламъка в нея ще разбираш дали човекът трябва да умре, или има още дни на тази земя. Слабото, гаснещо огънче ще бъде знак, че трябва да оставиш човека на мен. А ако гори силно и ярко, можеш да го лекуваш. И като гарант за нашето споразумение, ще ти оставя твоята собствена лампа. Нека бъде в теб, за да знаеш, че разполагаш със собствения си живот.
Като казала това, Смъртта изчезнала.

Един ден наскоро след това извикали лекаря при тежко болно новородено. Когато влязъл при него, той наистина видял до главата на детето лампа, в която мъждукало слабо, едва забележимо огънче. Лекарят се замислил, но му станало толкова жал за майката и за младия живот на детето, че нарушил споразумението. Той взел малко масло от собствената си лампа и долял в лампата на детето. Огънят в нея се засилил и тя засияла. После се погрижил за бебето и си тръгнал.
На другия ден отишъл в бедна колиба, в която живеело многодетно семейство. Майката била на смъртно легло, а около нея стояли притихнали седем деца. Лампата на жената светела толкова слабо, че всеки момент щяла да угасне. Прелял и на нея от маслото в своята лампа.
И така, ден след ден, историята всеки път се повтаряла. Нито веднъж не успял да спази условието на Смъртта и всеки път доливал по малко от своята лампа.
Минала една година и лекарят се разболял тежко. И когато погледнал към лампата на живота си, видял, че едва мъждука.
Изведнъж до него се озовала Смъртта и казала:
– Ти доста хитро ме измами и наруши нашето споразумение. Но ето че дойде и твоят час. Днес съм дошла за теб.
Лекарят се озовал в отвъдното, в огромна зала, където били наредени много гаснещи лампи като неговата.
– За теб има нов шанс – казала Смъртта. – Тъй като не пожали своя живот заради другите, сега ти е отредена специална награда – имаш право да си отлееш масло от всяка лампа, която виждаш тук, и да продължиш живота си с още много години.
– Не, не желая да се възползвам – поклатил глава лекарят.
– В такъв случай аз вече нямам власт над теб.
Ти си свободен, защото, когато човек посвети живота си на другите, той е безсмъртен. Ако живееш само за себе си, ти си излишен товар на земята.

 Сократес

от пост в

https://www.facebook.com/groups/465861276843576/permalink/3613319838764355/
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека да разсекретим тази сакрална информация и покажем какви послания е засекретил и архивирал Сократес в епично – елегийната балада за лампата и саможертвения лекар!

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара

БЕЗСМЪРТЕН потомък на=потомък на Исуз и Богиня Матара

Исуз и Богиня Матара са
Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!


На такива саможертвени мисии и актове като лекарят от епично – елегийната балада и химн на саможертвеното безсмъртие са способни само Техните генетични праведни и святи потомци, които задължително и безалтернативно са само Българи и Български Божествен разсад и имплант сред всички човешки племена!

САМОЖЕРТВА за=за Богиня Матара и Исуж

САМОЖЕРТВА в името на=в името на Богиня Матара и Исуж

САМОЖЕРТВА в защита на рода на=в защита на рода на Богиня Матара и Исуж

Съвсем естествено стигаме и до личното признание на Сократес кой е и какъв е той
 (на гръцкиΣωκράτηςСократес, около 470 пр.н.е. – 399 пр.н.е.) който официално е древногръцки философ, един от най-важните символи на западната философска традиция!

СОКРАТЕС потомък на=потомък на ЕСОС ТРАК=потомък на Исус от Тракия
 
Който през Новата ера Се е захерметизирал като Христос:

СОКРАТЕС потомък на=потомък на КРЕСТОС=потомък на Кристос

Поредният култов велик "древно гръцки" мислител и философ баща на западната философия – Свети Сократес, ни разкри Българския си генезис и статут,


ГЕНЕЗИС=Гена на Исуз

който сам в светейшото си проявление се е херметизирал временно в "древно – гръцка" маскировъчна мантия

МАСКИРОВЪЧНА МАНТИЯ на=МАСКИРОВЪТШНА МАНТИЯ на=
на Кан (Жрец) на Исуш и Богиня Диана Мат Мария

за да се съхрани през вековете и геноцидните изпитания на Българите и за да свидетелства лично и безапелационно с тези документи пред цял свят, че той е Българин!
Както и че цялата т. нар. "древно гръцка култура и цивилизация", е на 100 % чисто изконно Българска!
Гръцка или по – точно данайо=юдео – византийска е трансепохалната тотална кражба на Българските земи и население и духовните и материални световни достижения и фалшификацията на Българския културно – цивилизационен гений.


Само част от документите ни по темата:

Документи разкриващи, че гръцката, както и цялата човешка цивилизация, са Български генно – инженерен проект!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/05/06/dokumenti-razkrivashti-che-gryckata-kakto-i-cialata-choveshk.1655900 

Световно известни личности и древни хронисти за цивилизационното величие на Българите! Изповедта на Зевс и Сабазий
https://bezistena.blog.bg/history/2019/09/21/svetovno-izvestni-lichnosti-i-drevni-hronisti-za-civilizacio.1675177?reply=5252812

Тайните на Българския остров Икария в Българското Бяло море в бившите Български земи, поробени от гърците, които са юдео – данаите
http://bezistena.blog.bg/history/2018/03/31/tainite-na-bylgarskiia-ostrov-ikariia-v-bylgarskoto-bialo-mo.1601711

и обезателно екстремалната импресия

Българският остров Castri в Егейско море,на който ходят да пеят и плачат поробените Българи и Боговете,и където се зачена ИДИЛ
https://bezistena.blog.bg/history/2015/09/26/bylgarskiiat-ostrov-castri-v-egeisko-more-na-koito-hodiat-da.1394548?reply=4790520

Няколко щрихи от скритата Българска характеристика на Сократес:

ХАРАКТЕРИСТИКА=ХАРАКТЕР на Кан (Жрец) от Иса и Диана 

Живеейки според своите философски принципи, Сократес няма време да живее „за себе си“, отказва да взема и пари за преподавателската си дейност.

ЖИВЕЕ за СЕБЕ СИ=ЖИВЕЕ за Бог Исус

НЯМА ВРЕМЕ ДА ЖИВЕЕ с/без/=с/без Богиня Мад Мария и Бог Ежуа

НЕ НИ ВЗЕМАТ ПАРИ=Богиня Матара и Бог Иза

Платон, който е син на Сократес, в своята Апология на Сократ, която е кодиран херметичен документ за баща му, 

АПОЛОГИЯ НА СОКРАТ=СОКРАТ е ПОЛГ=СОКРАТ е Болг (Българин)

е съчинил признание на Сократес, че „у мен се проявява нещо Божествено или демонско ... някакъв глас, който яви ли ми се, ме въздържа от това, което мисля да направя, но никога не ме насърчава.
На процесът срещу Сокротес неговата „безБожност“ се свежда до това, че следвал повелите на някакъв вътрешен свой глас, т.н. „демон“ (daimonon), който по собствените му думи винаги го възпирал, когато е напът да сгреши. 

БОЖЕСТВЕН ГЛАС на=ГЛАС на Бог Исуж и Богиня Диана 

ВЪТРЕШЕН ГЛАС на=на Диана и Исуш Българина

DAIMONON=ДЕМОН=Диана Ма (Майка)

НАПЪТ Е ДА СГРЕШИ без=
без Богиня Диана и Гристош=
без Богиня Диана и Исуш от Трагия

БЕЗБОЖНОСТ=БЕЗ Богиня Диана и Исуж

Тези няколко елементарно кодирани документа ни указват, че Боговете на Сократес, както и на сина му Платон, и преди Новата ера, и през Новата ера, и завинаги, са все Българските Богове, затова и Платон често се цитира и като един от основателите на западната религия и духовност, като Фридрих Ницше нарича християнството „платонизъм за хората“.

Ето какво е християнството, но не псевдо – Исусовата анти – Българска юдео=византийска инквизационно – геноцидна доктрина Християнство, а истинското християнство, ранното християнство, което е вечното трансепохално езическо познание на Българските Богове Демиурзи и живот по Техните правила и закони със свръхестествени феномени и практики:

истинското Християнство е ПЛАТОНИЗЪМ ЗА ХОРАТА=
истинското Християнство е Мат Диана и Изуз Бълхарина

Рожденото име на философа Платон е Аристоклис, който съчинява легендата, че уж треньорът му по борба Аристон от Аргос му дава прозвището Платон – πλατύς (платис), обяснено за невежите като "широк“, заради здравото му телосложение.

Ето тайната на имената и прозвищата на Българския жрец:

АРИСТОКЛИС=Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Исус

АРИСТОКЛИС ПЛАТОН=Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Исус от Дъбилин

АРИСТОКЛИС ПЛАТИС=Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Исус от Дианополис

image

Дъбилин и Дианополис (Град на Диана) са древни емблематични имена на първосътворенческия 
първосвещен град и постоянно местообиталище на Боговете –Ямбол, засекретен до скоро като Олямб/Олимб/Олимп

Българските първожреци Сократес и синът му Сократис Платон са живели и творили не в Атина или в които и да са други поробени от данайо=юдеите Български свещени градове и селища, а в техния роден град и роден град на Боговете –
 Ямбол.
––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

Под пост във Фейсбук група на тази история за саможертвения лекар и лампата му, някой се опита да философства и той и коментира:

"Много поучително...но това е само за умни хора...", като пропусна да добави и задължителното "... и саможертвени хора"!

САМОЖЕРТВЕНИ ХОРА от=ХОРА от Богиня Матара и Исуж

САМОЖЕРТВЕНИ ХОРА=Ариани Хан (Кан, Жреци) от Богиня Матара и Исуж

САМО ЗА УМНИ ХОРА на=
ХОРА на Исус и МаМа=
ХОРА на Исус и Мария Магдалена

ние Българите от феноменния Божи жречески род Дуло, които имаме мисията да победим Смъртта и придобием Безсмъртие и Вечен Живот и поведем и другите към тях и към Тях!
Ето така!

СМЪРТ без=без Иса и Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

ИМАМЕ МИСИЯ от=
от Ма Ма Ма и Иса=
от Майка Мария Магдалена и Иса

––––––––––––
––––––––––––

... Лекарят се озовал в отвъдното, в огромна зала, където били наредени много гаснещи лампи като неговата.

ГАСНЕЩИ ЛАМПИ на=ГАСНЕШТИ ЛАМПИ на=на Гена на Диана и Исуш от Олимп

Знаете, че когато Боговете ни отведат на тази дестинация при официалния Божи първопрестолен дом Олимп, Те винаги ни завеждат в истинския Олимп, който е Импол/Иампол/Иамбол/Ямбол!

ГАСНЕЩИ ЛАМПИ на=ГАСНЕШТИ ЛАМПИ на=на Гена на Диана и Исуш от Ямбол

ГАСНЕЩИ ЛАМПИ на=ГАСНЕШТИ ЛАМПИ на=на Гена на Ешуа и Диана от Ямполис

ГАСНЕЩИ ЛАМПИ на=ГАСНЕШТИ ЛАМПИ на=на Гена на Ешуа от Диамболис

image

image

Ямполис и Диамболис/Дамполис са култови древни имена на първосвещения Божи град Ямбол, засекретен до скоро като Олямб/Олимб/Олимп

image

Ето пак сакралната семантика на високо категорийното понятие и дума лампа, която е източник на светлина и метафоричен носител на Божествено познание :

ЛАМПА=АМПАЛ=Иампал=Иампол=Ямбол

– За теб има нов шанс – казала Смъртта.

ИМАМЕ НОВ ШАНС=
Исуш и Богиня МаМа=
Исуш и Богиня Мария Магдалена

– Тъй като не пожали своя живот заради другите, сега ти е отредена специална награда – имаш право да си отлееш масло от всяка лампа, която виждаш тук, и да продължиш живота си с още много години.

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА от=от Диана и Исус Българина

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА за=за Българи от Диана и Исус 

– Не, не желая да се възползвам – поклатил глава лекарят.
– В такъв случай аз вече нямам власт над теб.

Ти си свободен, защото, когато човек посвети живота си на другите, той е безсмъртен. Ако живееш само за себе си, ти си излишен товар на земята.

ТИ СИ СВОБОДЕН ЧОВЕК=ТИ СИ ЧОВЕК на Бог Иса и Богиня Диана 

ПОСВЕТИ СИ ЖИВОТА на=ЖИВОТА СИ на Бог Иса и Богиня Диана 

ПОСВЕТЕНИ СМЕ на=на Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

image

Който Българин се жертва и губи живота си за другите в името на Българските Богове, 

ГУБИ ЖИВОТА СИ за=за Бог Исуж и Богиня Диана 
 
намира Вечен Живот и Безсмъртие при Боговете ни и всички Тяхни светове и измерения!

СВЕТОВЕ И ИЗМЕРЕНИЯ на=на Бог Исуз и Богиня Матара

Заедно с вас в тези страшни и фатални и скоро време епични времена и събития и процеси, разпалихме мъждеещият огън на Лампата на Безсмъртието, която носим в себе си всички Българи!

ЛАМПА НА БЕЗСМЪРТИЕТО=Богиня Матара Диана и Исуз от Ямбол

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Така разпалихме огъня и светлината на Лампата на Безсмъртието, която носим във себе си в невидение всички Българи, като осветихме в тези страшни времена и събития Пътя на Спасението на геноцидирания Български народ! 

ПЪТЯ НА СПАСЕНИЕ води към=води към Богиня Диана и Бог Исус

Това бе кратък просветителски курс от Свети Сократес и синът му Свети Аристоклис Платон, които са на първите редици на Божията Светейша армия, състояща се от Светии от всички епохи и подготвяща Явяването на Българските Богове и Спасението на Българите. 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със Свети Сократес и Свети Платон, Исус и Мария и Те.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––ИСД
 с Любов и песни!






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.11.2021 22:57
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7742806
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44432
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!