Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2021 01:32 - Пророчества на Митар Тарабич за третата световна война и кодираните послания в тях. Пророчествата на Ванга и Севрюкова
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2876 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 15.11.2021 13:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

От много време по вълните на Нета се носи едно ужасяващо пророчество на Митар Тарабич за предстоящите страшни събития в света, които вече се случват необратимо.
Ще разсекретим какво ни съобщават Продуцентите на тази глобална драматизация в правия черно психотронен текст на пророчеството и заедно ще извършим окултно лингва неутрализиране и трансформиране на черната информационна енергетика в положителна с преосвещаване в живото – спасителна и живото – пораждаща информация.

http://prophecies.pc-freak.net/prorochestvata_na_pravedniq_

Dimitrii_Tarabich.doc 

Пророчествата на праведния Димитрий Тарабич

Откъс от сръбската книга “Пророчества от Кремна”, преводач на английски: неизвестен

Преведено на български език от: Георги Георгиев (hip0)

Следните са няколко извадки от пророчествата на праведния Димитрий Тарабич (записани около 1850-те години).

Той бил неграмотен сръбски селянин, който живял изключително благочестив, отшелнически живот в средата на 19-ти век; повечето от неговите пророчества са записани от неговия кръстник, свещеника отец Захарий.
Ето и откъсите, които се отнасят до Голямата война, която ни предстои. Трябва да се отбележи, че много от неговите пророчества за 20-ти век, особено тези, които се отнасят за Сърбия, са се сбъднали.
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– Виждаш ли, кръстнико, когато светът започне да живее в мир и изобилие след Втората голяма война, всичко това ще бъде горчива илюзия, защото мнозина ще забравят Бога и ще се подчиняват само на своя собствен човешки ум...
И знаеш ли, кръстнико, какво е човешкият ум в сравнение с Божия промисъл и знание? Не е дори и една капка в океана!
Хората ще направят кутия и вътре в нея ще има някаква джунджурия с образи, но няма да могат да се свързват с мене, вече умрял, въпреки че тази кутия с образи ще бъде толкова близо до този друг свят, колкото са близко космите на човешкия скалп един до друг. С помощта на тази кутия с образи човек ще може да види всичко, което се случва по целия свят.
Хората ще пробиват кладенци дълбоко в земята и ще вадят злато (друго име за петрола е “черно злато"), което ще им дава светлина, бързина и мощ, и земята ще лее сълзи от тъга, защото ще има много повече злато и светлина на повърхността, отколкото във вътрешността й. Земята ще страда от тези отворени рани. Вместо да работят на нивите, хората ще копаят навсякъде, на правилните и неправилните места, но истинската сила ще бъде навсякъде около тях, без да може да им каже: “Хайде де, вземи ме, не виждаш ли, че съм тук, навсякъде около теб.”

Едва след много години хората ще си спомнят тази истинска сила и тогава ще разберат колко глупаво е било да копаят всички тези ями.
Тази сила ще бъде също пребиваваща в хората, но ще отнеме много време, докато те я разберат и я използват.
Затова човек ще живее дълго, дълго време, без да е в състояние да опознае себе си. Ще има много учени хора, които ще мислят, чрез своите книги, че знаят и могат да направят всичко. Те ще бъдат голяма пречка за това осъзнаване, но щом човек получи това знание, тогава хората ще видят в каква заблуда са били, слушайки тези образовани хора.
Когато това се случи, хората ще съжаляват, че не са го открили по-рано, защото това знание е толкова просто.

Ще вярват, че тяхната илюзия е истинската истина, въпреки че няма да има истина в главите им.

Тук вкъщи ще бъде същото както по целия свят. Хората ще започнат да мразят чистия въздух и тази небесна свежест и цялата небесна красота и ще се крият в смрад. Никой няма да ги кара, но ще го правят по собствена воля. Тук в Кремна много ниви ще станат ливади (ще опустеят) и множество домове ще бъдат изоставени, но тези, които са заминали, ще се върнат, за да се лекуват, като дишат чист въздух.


В Сърбия няма да е възможно да се различи мъж от жена. Всички ще се обличат по един и същи начин. Това бедствие ще дойде при нас от чужбина, но ще се задържи тук най-дълго. Младоженец ще си взима булка, но няма да се знае кой е мъжът и коя – жената. Хората ще са изгубени и ще стават все по-безчувствени ден след ден. Човек ще се ражда, без да знае кой е бил неговият дядо и прадядо. Хората ще си мислят, че знаят всичко, но нищичко няма да знаят.

Сърбите ще се отделят един от друг и ще казват: “Аз не съм сърбин, аз не съм сърбин.” Нечистият ще се промъкне в нацията и ще спи със сръбските сестри, майки и женени жени. Ще отгледа такива лоши деца, че ще бъдат най-лошите сред родилите се сърби от началото на света. Само слаби или болнави деца ще се раждат, никой няма да е достатъчно силен, за да роди истински герой.

Наведнъж ще изчезнем от тези наши земи. Ще отидем на север и тогава, разбирайки глупавото си дело, ще се върнем. Когато се върнем, ще помъдреем и ще прогоним нечестивия, за да не го виждаме в Божие име никога...
Целият свят ще бъде морен от странно заболяване и никой няма да може да намери лек; всеки ще казва: “Знам, знам, защото съм начетен и умен,” но никой няма да знае нищичко.
Хората ще мислят ли, мислят, но няма да могат да намерят точния лек, който ще бъде с Божията помощ навсякъде около тях и в тях.

Човек ще пътува до други светове, за да намери безжизнени пустини там, и все още, Бог да прощава, ще си мисли, че знае по-добре, отколкото знае Бог. Там, освен вечния божи мир той няма да види нищо, но ще усети със сърцето и душата си цялата Господня красота и могъщество. Хората ще отидат на луната и звездите, облечени в дрипи (екипировка).
Ще търсят живот, но живот, подобен на нашия, няма да намерят. Животът ще бъде там, но няма да могат да го разберат и да видят, че това е живот.

Всеки, който отива там, Бог да му прощава, не вярвайки в Бога, както подобава на почтен и сносен човек, когато се върне, ще казва: “О, вие, хора, които споменавате Божието име със съмнение, отидете, където бях аз, и тогава ще разберете какво е Божият ум и мощ”.
Колкото повече хората знаят, толкова по-малко ще обичат и ще ги е грижа един за друг.
Омразата ще е толкова голяма между тях, че ще ги е грижа повече за техните разнообразни приспособления / уреди, отколкото за техните близки. Човек ще се доверява повече на своите уреди, отколкото на ближния си...

Сред хората на една от нациите, далеч на север, малък човек ще се появи, който ще учи хората на любов и състрадание, но ще има много Юди (предатели) и лицемери около него, така че той ще има много възходи и падения.
Нито един от тези лицемери няма да иска да знае какво е истинска човешка милост, но неговите мъдри книги ще останат, както и всички думи, които ще каже, и тогава хората ще видят колко самоизмамени са били.

Тези, които ще четат и пишат различни книги с числа, ще мислят, че те знаят най-много. Тези учени мъже ще оставят живота им да бъде воден от техните изчисления и те правят и живеят точно както им казват тези числа.
Сред тези образовани мъже ще има добри и лоши мъже. Злите ще правят злодеяния. Ще отровят въздуха и водата и ще разпространят чума над моретата, реките и земята и хората ще започнат да измират изведнъж от най-различни болести.

Тези, които са добри и мъдри, ще видят, че целите тези усилия и трудна работа не струват и жълтица и че това води до разрушението на света, и вместо да търсят мъдрост в числата, ще започнат да я търсят в молитва.

Трета световна война

Когато започнат да се молят повече, ще бъдат по-близко до Божията мъдрост, но ще бъде твърде късно, защото злите вече ще опустошават цялата земя и хората ще започнат да умират в големи множества.
Тогава хората ще избягат от градовете към родния си край и ще търсят планините с трите кръста (или ходейки с три кръста) и там, вътре, ще могат да дишат и пият вода.

Тези, които ще избягат, ще запазят себе си и семействата си, но не за дълго, защото голям глад ще се яви.

Най-великият и най-гневният ще удари срещу най-мощния и най-яростен!

Когато тази зловеща война започне, горко на тези армии, които летят над небето; по-добре биха били тези, които се бият на земята и във водата.
Хората, които ще водят тази война, ще си имат учени, които ще измислят различни странни оръдия. Ние [говори се за Сърбите] няма да се бием в тази война, но други ще се бият над нашите глави.
Горящи хора ще падат от небето над Позега [малко градче в Сърбия].

Само една страна в края на света, обиколена с големи морета, толкова голяма, колкото нашата Европа [Австралия?], ще живее в мир, без каквито и да е неприятности.
По нея и над нея и едно оръдие няма да изгърми.

Тези, които ще бягат и ще се крият в планините с три кръста / с трите кръста, ще намерят убежище и ще бъдат спасени. Но не за дълго, защото големият глад ще дойде. Храната ще е оскъдна по всички градове и села, но всичко ще е отровено...
Мнозина, за да се нахранят, ще ядат всичко и ще умират изведнъж. Тези, които ще постят и изтрайват пост – те ще оцелеят, защото Светият Дух ще ги запази; те ще бъдат и онези, по-близо до Бога във време на голям глад и погибел.

В това време, далеч в Руските планини, млад човек, наречен Михаил, ще се яви.

Той ще има светло лице и целият му вид ще излъчва милост... той ще дойде до най-близкия манастир и ще бие всички манастирски камбани и на хората, които се съберат около него, ще каже: “Вие забравихте за мене (Кой съм Аз), че не умрях, но съм жив...”. Михаил ще отиде навсякъде, но най-много ще пребивава в Константинопол... тези, които имат уши, нека слушат.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Знаете от нашите документи от
 блога ни с 1600 просветителски статии и лабораторни експериментални реалити занятия със живото Божие вълшебно слово, че всички пророчества на големите пророци са задължително в засекретен формат и са зашифровани винаги с единен общ универсален код и език. 

ОБЩ УНИВЕРСАЛЕН КОД от=от Богиня Диана и Исуш Бълкарина

В ЗАСЕКРЕТЕН ФОРМАТ=
Богиня Матара и Бог Кристоз=
Богиня Матара и Бог Исуз от Тракия
 
Богиня Матара Диана и Бог Исуз Българинът от Тракия са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Каноничният постулат на херметичната жреческа практика е всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история,

Кодът и езикът на всички пророци по света е Свещеният шифър, защото те всички до един са посветени Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички нефеноменни тракийски племена с които са заселили целия свят, за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници за трансепохалните процеси на еволюционното култивиране и цивилизоване на тракийските племена – сиреч очовечаването им! 

Повечето важни пророчества по принцип са облечени в привидна негативна апокалиптична обвивка на регионално или глобално ниво, която се премахва след правилното не тълкувание, а след точния и прецизен превод 1:1 с инструментариумът на Свещеният шифър, чрез който се разкрива истинското превантивно послание от Боговете ни, ретранслирано чрез техните посредници и ретранслатори на Земята – Българските пророци.      

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария
  
Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие, процес, тема и проблем, които винаги са планирани от Боговете ни и се дават за доброто на човека и хората, но при които винаги има два възможни варианта – на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях, като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни, имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър, и с молитвено прошение към Тях за желания от вас вариант в личен и общочовешки план!
Примерно ако правият текст на пророчеството вещае болест, земетресение, смърт или примерно потоп на Земята и конкретно примерно Америка ще потъне! или България ще бъде залята от морето!, дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни и Техните Светии, кодирани в апокалиптичната терминология, и тогава имате право на избор да ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи! 
Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най–страшните прорицания в най – прекрасни!
 
СМЪРТ=Иса и Матара 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара   

ПОТОП ще залее света=Богиня Диана и Бог ще залеят (завладеят) света 

АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ под=под Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара –

Америка ще попадне в абсолютната власт на Божиите Жреци от Всемирното Земно и Небесно Бяло Братство  

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло на Богиня Диана и Изуш

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло от БЕЗИСТЕНА – 

България ще бъде залята (завладяна) от Българите от Всемирното Бяло Братство от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, Които са последните новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Боговете Демиурзи  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.
Българският феноменен жречески род Дуло е роден, отгледан и селектиран перманентно през епохите на първосътворенческия Божи светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в Божия първопрестолен град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, където ще се състои и дългоочакваното отваряне на енергийните прегради на Време – пространствения континиум и Явяването на Боговете ни!

Върху фона на основната идея и тема на пророчествата, зададени в правия текст на предсказанията от праведния Димитрий Тарабич, част от които ви публикувахме, сега ще извършим дешифриране на основните важни моменти от тях.

ОСНОВНИ ВАЖНИ ИДЕИ И ТЕМИ за=за Бог Исуж и Богиня Мат Диана 

ОСНОВНИ ВАЖНИ МОМЕНТИ от=
от Бог Исуж и Богиня Диана МаМа=
от Бог Исуж и Богиня Диана Мария Магдалена

– още инфо за технологията на шифровъчните и дешифровъчните процеси на пророчествата потърсете за справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и пророчества".
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Веднага разсекретяваме Българския жречески генезис на Димитрий Тарабич:

ДИМИТРИЙ от=от ДИ МИТИР=от Диана Матара=от Матара Диана 

ТАРАБИЧ от=от
Ариани на Богиня Диана и Ешуа 

От същия свещен Български жречески корен е и свещеникът отец Захарий:

ЗАХАРИЙ=Ариан Хан (Жрец) на Иза 

СВЕЩЕНИК=СВЕШТЕНИК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕНИК=СВЕШТЕНИК=Кан (Жрец) от Безистена

ОТЕЦ (сан) от=от Диана и Иса 
 

... Виждаш ли, кръстнико, когато светът започне да живее в мир и изобилие след Втората голяма война, всичко това ще бъде горчива илюзия, защото мнозина ще забравят Бога и ще се подчиняват само на своя собствен човешки ум...

КРЪСТНИК=Кан (Жрец) от Иса от Тракия

ДА ЖИВЕЕМ В МИР С=Бог Исуж и Богиня Мад Мария

Един документ удостоверяващ от Кои ни е собственият ни ум!

СОБСТВЕН УМ от=УМ от Бог Исус и Богиня Диана 

СОБСТВЕН УМ от=от Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

ПОДЧИНЯВАМЕ СЕ на=ПОДТШИНЯВАМЕ СЕ на=на Бог Исуш и Богиня Мат Диана  

"... Вместо да работят на нивите, хората ще копаят навсякъде, на правилните и неправилните места, но истинската сила ще бъде навсякъде около тях...
Едва след много години хората ще си спомнят тази истинска сила и тогава ще разберат колко глупаво е било да копаят всички тези ями.
Тази сила ще бъде също пребиваваща в хората, но ще отнеме много време, докато те я разберат и я използват..."

Каква е тази истинска сила, която пребивава в хората и дълго време – векове и хилядолетия, а те са загубили спомена и познанието за нея и за Божествените си способности?  

ИСТИНСКА СИЛА на=СИЛА на Кан (Жреци) на Диана и Исус 

Това е силата на феноменните свръхестествени Божествени жречески способности на Българите от Божия жречески род Дуло, унаследени потомствено от Боговете ни от тях, и временно деактивирани в скрита латентна форма и потенциален режим според Божия план за временното отсъствие на Българските Богове от земното измерение и нищите човешки сетива!

ПОТОМСТВЕНИ ФЕНОМЕНИ от=ФЕНОМЕНИ от Богиня Мат Диана и Бог Иса

ФЕНОМЕНИ В СКРИТА ЛАТЕНТНА ФОРМА на=
ФЕНОМЕНИ на Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Матара Диана 

ВРЕМЕННО ОТСЪСТВИЕ на=на Богиня Матара Диана и Бог Исус 

ЗЕМНОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуз и Мат Мария

СЕТИВА от=от Иса и Богиня Диана 

ШТЕ ОТНЕМЕ ВРЕМЕ за да разберат=за да разберат Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

Така демонстрирахме по окултен път как загубили спомена и познанието за  Божествения си генезис и Божествените си способности ние ги познахме и активираме!

ЗАГУБИЛИ СПОМЕН И ПОЗНАНИЕ=ЗАГУБИЛИ Бог Исуз и Богиня Ма (Майка)   

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз 

"... Хората ще започнат да мразят чистия въздух и тази небесна свежест и цялата небесна красота и ще се крият в смрад."

ЩЕ МРАЗЯТ=ШТЕ МРАЗЯТ=Ежуш и Матара Диана 

ВЪЗДУХ от=от Бохиня Диана и Иза 

ЧИСТ ВЪЗДУХ от=ВЪЗДУХ от Диана и Исуш

НЕБЕСНА КРАСОТА от=от Бог Кристос=от Бог Исус от Тракия 

ЖИВЕЕЕМ В СМРАД без познание за=без познание за Бог Исуж и Богиня Мад Мария

Ето и Кои ще се крият още малко от обикновените ни сетива!

ЩЕ СЕ КРИЯТ=ШТЕ СЕ КРИЯТ=
Диана и Кристош=
Диана и Исуш от Тракия 

"Ще отидем на север и тогава, разбирайки глупавото си дело, ще се върнем. Когато се върнем, ще помъдреем..." 

ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ при=ШТЕ СЕ ВЪРНЕМ при=при Исуш и Богиня Матара 

ЩЕ ПОМЪДРЕЕМ с=ШТЕ ПОМЪДРЕЕМ с=с Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

"Целият свят ще бъде морен от странно заболяване и никой няма да може да намери лек.
Хората ще мислят ли, мислят, но няма да могат да намерят точния лек, който ще бъде с Божията помощ навсякъде около тях и в тях."

Лек за всяка болест и за всеки проблем може да се намери, само ако се знае какви са те и кои ги причиняват, а от нашите документи в блога ни вие знаете, че всички болести и проблеми се създават и дават от Боговете ни и техните подизпълнители – Светиите, които са все наши генетични Предци, преминали в Божието измерение, като в тях са имплантирани с кода на Свещения шифър Божиите имена и титули и се лекуват и разрешават по окултен път като се разсекретят и познаят Боговете ни – което е висшата свръхестестена know – how на древната Българска доказана лечебна практика Баене!

Информация по темата вижте в 

Учени и изследователи изумени:"Траките можели да лекуват само с думи". Стъпка по стъпка възстановяваме тайната на лечебната практика Баене

https://bezistena.blog.bg/history/2018/06/13/ucheni-i-izsledovateli-izumeni-quot-trakite-mojeli-da-lekuva.1612632 

и актуална информация по Кивот/Кивода вижте в 

Сурамин. Мощно лечебно средство против Ковид 19 – технология на производство и методика на приложение
https://bezistena.blog.bg/history/2021/10/10/suramin-moshtno-lechebno-sredstvo-protiv-kovid-19-tehnologii.1783496

–– и пасаж от постинга:

... За позналите се феноменни Българи ние отдавна сме приготвили неизчерпаемо количество спасителна антиваксина, чиято know – how на технологията ѝ и активираща парола отново ви даваме и която да използвате ако биотерористичните фашисти ви ваксинират против волята ви накъдето отиват нещата

ВАКСИНА=ВАК ИСА=Бок Иса 

АНТИВАКСИНА=Бокиня Диана и Иса  

Ето и know – how на технологията на трансформиране и всеочистение на всички вредни ваксини, лекарства и опасности, на които ни подлагат душманите ни!

image

ОПАСНОСТИ без=без Богиня Диана и Исус 

ЛЕКАРСТВА срещу=срещу Бълкари на Иса и Диана 

––––––––––

Така мрачното и песимистично пророчество на 
Димитрий Тарабич , че
"Целият свят ще бъде морен от странно заболяване и никой няма да може да намери лек. Хората ще мислят ли, мислят, но няма да могат да намерят точния лек, който ще бъде с Божията помощ навсякъде около тях и в тях.",
ще разсекретим и трансформираме и преосветим с това сакрално лечебно Познание и свръхестествена Божия превенция:

ШТЕ БЪДЕМ МОРЕНИ без=без Ешуа и Богиня Диана Мат Мария

НЯМА ДА МОЖЕ ДА НАМЕРИ=
Ежуа и Диана Мадара Ма Ма=
Ежуа и Диана Мадара Мария Магдалена

С БОЖИЯТА ПОМОЩ=С БОЖИЯТА ПОМОШТ=С Богиня Мат Диана и Бог Ежуш

НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС СА=ОКОЛО НАС СА Бокиня Диана и Иса

"Ще търсят живот, но живот, подобен на нашия, няма да намерят. Животът ще бъде там, но няма да могат да го разберат и да видят, че това е живот."

ТЪРСИМ ЖИВОТА=ТЪРСИМ Ежуа и Богиня Диана 

ТЪРСИМ ЖИВОТА=Исуж и Богиня Матара Диана 

image

ЖИВОТЪТ ЩЕ БЪДЕ ТАМ=ЩЕ БЪДАТ ТАМ Ежуа и Богиня Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И сега идва ред да разсекретим няколко от фундаменталните възлови кодирани пророчества, заложени от Българският пророк в култовата пророческа серия от подбраните откъси от книгата за него, които визират директно с кода на Свещения шифър Кой ще спаси Българите и човечеството от Третата световна война и къде ще започне това!

"
Сред хората на една от нациите, далеч на север, малък човек ще се появи, който ще учи хората на любов и състрадание, но ще има много Юди (предатели) и лицемери около него, така че той ще има много възходи и падения."

СРЕД ХОРАТА НА ЕДНА ОТ НАЦИИТЕ в=
ЕДНА ОТ НАЦИИТЕ от
Ариани на Иса и Диана в Трахия (Тракия) –

тази нация и етнос от Тракия не могат да бъдат други освен Българският етнос и нация, и знаете с безброй автентични документи от нашите статии, че Българите сме истинският Божий потомствен феноменен род и народ, който върти и около който се върти цялата човешка цивилизация, и всички гении и духовни водачи са от нас и от нас ще бъдат завинаги, както и Спасителят, за Когото вещае пророчеството! 

ДАЛЕЧ НА СЕВЕР ЩЕ СЕ ПОЯВИ МАЛЪК ЧОВЕК=

ДАЛЕТШ НА СЕВЕР ЩЕ СЕ ПОЯВИ МАЛЪК ТШОВЕК=
ЩЕ СЕ ПОЯВИ Бълкарин Кан (Жрец) от Дуло Сина на Богиня Мат Диана и Ешуш  

Синът на 
Богиня Мат Диана и Ешуш е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

А Неговите възходи и падения по време на земния му живот се планират и създават от семантичните прототипи на двете думи процеси:

ПАДЕНИЯ от=от Богиня Диана 

ВЪЗХОДИ от=от Бохиня Диана и Иза 

Универсалната вселенска движеща сила на всичко в световете, както и на човешките съдби, и о
бобщаваща двете думи и понятия "възходи" и "падения", е кодирана в тях:

ВЪЗХОДИ И ПАДЕНИЯ от=от Духа на Бог Иза и Богиня Диана

Духа Святи, Святият Дух на Българските Богове

СВЯТ ДУХ=ДУХ на Иса и Богиня Диана 

Във втората част на това пророчество

"
Нито един от тези лицемери няма да иска да знае какво е истинска човешка милост, но неговите (на Спасителят!) мъдри книги ще останат, както и всички думи, които ще каже, и тогава хората ще видят колко самоизмамени са били."
  
е архивирана информацията, че през годините преди Явяването пред човечеството на Спасителят с Българските Богове, Той е предоставил на Българите и на останалите хора изобилна превантивна просветителска информация за Българските Богове и за Него, дефинирана като "мъдри книги",

МЪДРИ КНИГИ от=КНИГИ от Мадара

в които книги и информация е разкривал в синергитичен окултен и присъствен колектив с екипа на bezistena тайната на Свещения Сътворенчески Божествен Български език и Божествения генезис и статут на думите и изразите, свещенодействие формулирано от пророкът като "всички думи които ще каже"! 

ВСИЧКИ ДУМИ са от/за=
са от/за Исуш и Богиня Майка Диана 

ДУМИ И ИЗРАЗИ за=за Мадара и Изуз

Това пророчество ние сме доразвили в култовата ни постерна прокламация от Евангелието на Тома и овертюрното изказване №1 на Исус, върху което е съставено най –
 езотеричното и тайнствено евангелие за Исус  :

image

която е същността и съдържанието на окултното ни просвещение за връзка с Боговете ни и за нашето Спасението, както го дефинира Исус "Няма да вкусите смърт!"!

НЯМА ДА ВКУСИТЕ СМЪРТ=Кан (Жреци) на Исус и Богиня Диана Мат Мария

На това место на пророчеството "... 
и тогава хората ще видят колко самоизмамени са били...", Продуцентите на трансепохалната екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" ни разкриват фундаментално смекчаващо вината ни обстоятелство за предстоящата безпристрастна атестация на Съдния Ден, като ни разсекретяват че Те са причината ние да сме самоизмамени! и въобще всички хора да сме Техни марионетки и кукли на конци с илюзорна лична свобода на степен !

САМОИЗМАМЕНИ от=от Исуз и Ма Ма Ма=от Исуз и Майка Мария Магдалена

ИЗМАМЕНИ СМЕ от=от Исуз 
и Ма Ма Ма=от Исуз и Майка Мария Магдалена

Ще продължим да въвеждаме черно енергийните думи и изрази от пророчеството в деанаграмиращата програма на декодера на Свещения шифър, да неутрализираме смъртоносния им заряд и да ги трансформираме в животоспасителна енергетика и несъкрушимо оръжие от нашия лингва арсенал:

"... Злите ще правят злодеяния. Ще отровят въздуха и водата и ще разпространят чума над моретата, реките и земята и хората ще започнат да измират изведнъж от най-различни болести."

ЧУМА=ТШУМА=Ешуа и Ма (Майка) Диана 

ЧУМА НАД МОРЕТА РЕКИТЕ И ЗЕМЯТА лечима от=
лечима от Диана Матара Ма Ма и Кризтош
лечима от Диана Матара Мария Магдалена и Изуш от Тракия 

ЩЕ ИЗМИРАТ без=ШТЕ ИЗМИРАТ без=без Ешуз и Матара Диана 

СМЪРТОНОСНИ заряди трансформирани от=
заряди трансформирани от Исус и Матара 

Следват кодирани практически съвети за Спасението на Българите при Третата световна война, която е продължение на Първата, и на Втората световни войни, и на всички войни, които винаги са се организирали от душманите на Българите и водили за нашето затриване, с кодираните координати и указание къде само ще могат да бъдат спасени!

image

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=ВОЙНАТА срещу Рода (Народа) на Бог Иса и Богиня Диана 

"...Тогава хората ще избягат от градовете към родния си край и ще търсят планините с трите кръста (или ходейки с три кръста) и там, вътре, ще могат да дишат и пият вода.
Тези, които ще избягат, ще запазят себе си и семействата си, но не за дълго, защото голям глад ще се яви."

ще избягат към РОДНИЯ КРАЙ=ще избягат към Рая Дракия (Тракия) 

ЩЕ ИЗБЯГАТ към РОДНИЯ КРАЙ=към Рая Тракия на Богиня Диана и Изуш

ще търсят ПЛАНИНИ С ТРИ КРЪСТА=ще търсят Бълкария Раят на Диана и Исус 

Тези документи указват, че хората ще търсят Спасение и ще бягат към Тракия в България, която е Раят и родният край на Българите и на цялото човечество, което е родено и създадено от Българските Богове според категоричните автентични документи на Светото писание в Същинския Земен Рай и Обетованата земя –
 Тракия в сегашна България!

ще търсят СПАСЕНИЕ=ще търсят Бог Исус 

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза 

– справка в двата ни фундаментални сътворенчески светоустройствени постинга  за  характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и  за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

Ето и автентичните документи на пророчицата Слава Севрюкова на тази страховито –епична тема:

Разсекретените апокалиптични пророчества на Севрюкова – дъщерята на Георги Димитров. Връщайте се, Българи! Част 2
https://bezistena.blog.bg/history/2016/04/16/razsekretenite-apokaliptichni-prorochestva-na-sevriukova-dys.1445212

––
 пасаж от постинга:

Слава Севрюкова пророкува всичко онова, което пророкува и дядо ѝ Петър Дънов, че:

България ще я бъде!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я БЪДЕ=БЪЛГАРИЯ е на Ешуа и Богиня Диана

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет.
От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи на всички народи.
Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени, които ще дадат на човечеството гениални прозрения. 

ЩЕ СЕ РОЯТ=Ариани от Диана и Исуш

ДУХОВНИ ВОДАЧИ от=от Духа на Богиня Диана и Бог Ешуа 

УМОВЕ И УЧЕНИ от=УМОВЕ И УТШЕНИ от=от Богиня Ма (Майка) Диана и Ешуа

ГЕНИАЛНИ ПРОЗРЕНИЯ от=от Ариани от Иза Българина 

ГЕНИАЛНИ ПРОЗРЕНИЯ от=от Българи Ариани от Иза 

България ще е резерват на духовност, ще удивим човечеството.
Ще дадем на човешкия род големи умове в областта на науката и във всички области на човешкия живот.
Хората ще заживеят обединено, границите ще отпаднат, но отделните етноси и народи ще запазят самобитността си.

ЩЕ УДИВИМ=ШТЕ УДИВИМ=Ешуа и Богиня Мат Диана 

ЩЕ ЖИВЕЕМ ОБЕДИНЕНИ от=ШТЕ ЖИВЕЕМ ОБЕДИНЕНИ от=
от Бог Ежуш и Богиня Мат Диана 

ЕТНОСИ от=от Диана и Иса

САМОБИТНОСТ създавана от=създавана от Исус и Богиня Мат Диана 

Българският род никога не ще бъде заличен от лицето на земята.
Други народи ще изчезнат и ще се затрият, но Българите никога!
Събудената мощ на Духа на Българина е голяма.

СЪБУДЕНА МОЩ от=СЪБУДЕНА МОШТ от=от Исуш и Богиня Мат Диана 

Голяма е, защото е от Святият Дух!


Родината ни ще се превърне в райска градина, в световен оазис и ще наподобява на Швейцария.

ОАЗИС=ИСОАЗ=Исус

А за днешните събития Слава казва:

Не бойте се, най – тъмно е преди зазоряване. Тежката мрачна карма на Българите е на привършване.

www.bulgaria.utre.bg/2013/12/24/200200-slava_sevryukova_ne_boyte_se_nay_tumno_e_predi_zazoryavane_video



Ето и продължението на разсекретените пророчества на потомците на Васил Левски от сина му Петър Дънов: 

Голямата Българска пророчица Слава Севрюкова, която е дъщеря на Георги Димитров, внучка на Петър Дънов и правнучка на Васил Левски, прорицава 
(което означава че свежда до знанието на хората Божият план по някаква тема),
че сънародниците ни в чужбина трябва да почнат да се прибират обратно след 2015 г докъм 2023 – 2025 г., защото после ще бъде трудно и невъзможно вече, и ги призовава в открит текст и в кодирано послание, да започнат масово да се връщат в България, 
защото започват едни световни катаклизми, при които хората ще оцелеят само по високите места!

Разсекретяваме първо кои са спасителните високи места, които в правия текст и смисъл на пророчеството водят непосветените задължително към апокалиптични наводнения на континентите:

ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО ПО ВИСОКИТЕ МЕСТА=
ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО с/чрез Бок Исус и Богиня Мат Диана

ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО ПО ВИСОКИТЕ МЕСТА=
ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО с/чрез Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Мат Диана 

чрез водителството на Българите от феноменната жреческа каста на Исус и Мария Магдалена, които сме Всемирното Бяло Братство 

А иначе правият текст на пророчеството ни указва къде да търсим Боговете ни и имаме пряка връзка с Тях и Спасение от Тях – 
високите места, които са скалните мегалитни светилища, построени от Българите по целия свят за енергиен баланс на природните и био – процесите на Земята и за производство на тях на духовни и материални блага и творене на чудеса от Българските феноменни жреци 

ВИСОКИ МЕСТА на=на Исус и Богиня Майка Диана 

ВИСОКИ МЕСТА=Кая (скала, скално светилище) на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

МАСОВО ВРЪЩАНЕ към=МАСОВО ВРЪШТАНЕ към=към Богиня Матара и Бог Исуш 

Ето датната анаграмна комбинация, която определя времевите параметри за завръщането на Българските емигранти, какво ни казва разшифрована:

ДА СЕ ПРИБИРАТ ОБРАТНО СЛЕД ДВЕ И ПЕТНАДЕСЕТА=
ДА СЕ ПРИБИРАТ Братята от Дуло на Богиня Диана и Бог Тати Исус

Която Божия заповед повелява тия Българи – емигранти по целия свят, които са от свещения Божи род Дуло на Всемогъщите Български Богове Отец ни Исус и Майка Мария Магдалена, и разберат Тяхната заповед да се завръщат скоропостижно в България, предадена и разсекретена чрез блога ни, да тръгват без да се маят много – много и се завърнат за постоянно в Родината ни!

БЕЗ ДА СЕ МАЕТЕ тръгвайте към=тръгвайте към Исуз и Богиня Мат Диана 

https://www.youtube.com/watch?v=hneFmiHfhpM
Глория Носталгия

Чуйте как плаче и трепери гласът на песенната дива и жрица Глория, когато пее на вас: 

– Елате в България! Върнете се Българи!

ВЪРНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ=БЪЛГАРИ Ариани от Богиня Диана и Иса

ПЕСЕННА ДИВА ЖРИЦА=ЖРИЦА на Бог Иса и Богиня Диана

Ще се върнете, бъдете сигурни, защото освен,че всичко, което Боговете ни прорицават чрез своите пророци, сиреч заповядват, то става, но защото и вие почти всички сте от този преследван свещен Божи род, от който са и мрънкащите сега "невъзвръщенци", че няма при никаккъв случай да се върнат!

Ще се върнете!

Връщайте се!
   
 
ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ=Ариани от Исуш и Диана

ВРЪЩАЙТЕ СЕ=Ариани от Исуш и Диана

Голямо чудо и вълшебство е Свещеният Български Сътворенчески Божи език, нали!
 
–– край на пасажа
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И
 още за изричната превенция към всички Българи да се завръщат в България, защото само тука ще е спасението им!

Шокиращи пророчества! Дънов, Севрюкова и Ванга: Иде гибелна война, Българите да се приберат в Родината до 2025 г!
https://pik.bg/шокиращи-пророчества-дънов-севрюкова-и-ванга-иде-гибелна-война-българите-да-се-приберат-в--news593245.html

Припомняме ви и директното пророчество и превенция в навечерието на Третата световна война на известния полски ясновидец Кшищоф Яцковски

Полски екстрасенс зове: При Трета световна бягайте в... България
https://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2018/05/01/polski-ekstrasens-zove-pri-treta-svetovna-biagaite-v-bylgariia.375169

Полски медиум: поляци, бягайте в България и Румъния

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/polski-iasnovidec-ide-vojna-biagajte-v-bylgariia-6081816

Пророк: Войната започва, бягайте в България и Румъния
https://avantage.bg/2018/04/пророк-войната-започва-бягайте-бълг/ 

и който сам удивен признава, че не знае защо в България ще има спасение за поляците и за другите!

ЯСНОВИДЦИ от=от Богиня Диана и Исус

ЯЦКОВСКИ=ЯТСКОВСКИ=Кан (Жрец) от Бокиня Диана и Исус

П
олският ясновидец Кшищоф Яцковски като всички пророци по света, е първо Българин, чиито предци и той са били в дълготрайна жертвена мисия : в културно – цивилизационна командировка сред нефеноменното тракийско племе поляци.

––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––

В
 повествованието на пророчеството си Димитрий прави малка демонстрация на топонимната анаграмна магия на Българските жреци в жреческата им кръстническа практика в бившата изконна Българка територия и населения Сърбия:

"Горящи хора ще падат от небето над Позега [малко градче в Сърбия]."

ПОЗЕГА=ПОГ ЕЗА=Бог Иза

И поредното кодирано пророческо послание, което ще прати непосветените за зелен хайвер и да гонят Михаля като търсят в края на света спасителната страна, а ще заведе посветените Българи отново в спасителния Земен Рай и в Обетованата Земя –
България!    

"Само една страна в края на света, обиколена с големи морета, толкова голяма, колкото нашата Европа [Австралия?], ще живее в мир, без каквито и да е неприятности.
По нея и над нея и едно оръдие няма да изгърми."

САМО ЕДНА СТРАНА на=на Исус и Матара Диана 

СТРАНА НА КРАЯ НА СВЕТА=Тракия Рая на Богиня Диана и Исус 
 

СТРАНА НА КРАЯ НА СВЕТА=Рая на Богиня Диана и Исус в Тракия

СТРАНА ОБИКОЛЕНА С МОРЕТА=Бълкария на Исус и Матара Диана 

Сравнението на тази спасителна и мирна страна с Европа е за да подсети посветените, че България е била (и пак ще бъде!) центърът на Европа и на целия свят и че европейската и световната цивилизации са създадени и развити от Българските жреци ариани/арийци/арии/раи, начиная от Тракия!

НАШАТА ЕВРОПА е от=от Ариани от Бог Ешуа и Богиня Диана 

ЩЕ ЖИВЕЕМ В МИР с=ШТЕ ЖИВЕЕМ В МИР с=с Бог Ешуж и Богиня Ма (Майка) Диана Мария

И още разсекретена автентична информация от нашия блог къде е била 
истинската Европа и зародиша на европейската и човешката цивилизация 

Как предците на съвременните крадци на 500 милиарда евро откраднаха и преместиха преди векове Олимп от Ямбол – родното място на Българските Богове! БЛАГОВЕЩЕНИЕ част 1
https://bezistena.blog.bg/history/2015/04/08/kak-predcite-na-syvremennite-kradci-na-500-miliarda-evro-otk.1352735
 
... Обърнете внимание – никъде в картините на тази тема от средновековните и съвременните майстори, няма и помен от пустини, юдейски, азиатски или африкански природни картини и пустоши, дето уж са се развивали Библейските и Новозаветните събития с Исус и Богородица, а на всички картини те са сред типична Европейска (Българска) природа и обстановка! Вижте и жилищната обстановка, сред която живее Богородица – дворци, разкош и лукс, драстично разминаващи се с евангелските писания и описания на Богородица, уж жена на прост дърводелец и раждаща сред изпражненията и сламата на животните в обора!   Някой бърка генерално – или каноничните християнски документи, или художниците –творци, но понеже те работят под директна диктовка Отгоре, при тях грешка и манипулация няма! Затова ние хващаме вяра на художниците, от което пък следва, че Богородица има съвсем различен статут от представянето ѝ в църковните документи, и този статут, видно от всички нейни иконографски композиции, е категорично статут на висша аристократична каста, който статут след Възкресението на Исус – върховният акт за доказването на Божествеността му, е трансформиран в царско – имперски, сиреч реализирани са Божествените статути на Исус и Мария Магдалена в реална управленческа висша имперска власт на Земята, за което няма и думичка в официалните книги, но затова пък е пълно с зашифровани документи, чиито секретни восъчни печати ние счупваме последовтелно, както е прорицано и указано в книгата АПОКАЛИПСИС (ОТКРОВЕНИЕ) на Йоан/Иван!

АПОКАЛИПСИС ОТКРОВЕНИЕ за Явяването на=
за Явяването на Бог Исус Бълкарина и Бокиня Диана    

АПОКАЛИПСИС ОТКРОВЕНИЕ за Явяването в=
за Явяването в Бълкария на Бог Исус и Бокиня Диана  

Вижте от картината на Да Винчи и от всички по – горни и от следващите "видео кадри", къде и при какви царски условия живее Мария и се развиват култовите Новозаветни събития!

image
 
Дева Мария – Богиня Диана Мария,  Богиня Мадара, на царско – императорски трон!

ДЕВА МАРИЯ=ВЕ МАДАРЯ=Богиня Мадара 

image
 
Дева Мария, Мария Магдалена, на царско – императорски трон

ДЕВА МАРИЯ=ВЕ МАДАРЯ=Богиня Мадара 

image

Богородица – Мария Магдалена, в царските палати

image
 

image

Мария Магдалена на императорския трон на фона на императорския храм и дворцов комплекс Безистен.

Няма ориенталски пейзажи, пустош, чергарство, бедни домове и дърводелски работилници и мизерия, камили и магарета, семитски чалми, шалвари и дрипи... 
 
Колкото и рисунки, диктувани и внушавани Отгоре да показваме, нито една от тях не съответства на догмата и канона на официалните документи и не показва Дева Мария в бедна и скромна обстановка, както би отивало на жена на прост дърводелец и живееща в мизерни условия и раждаща по яхърите сред животните, а напротив – навсякъде виждаме, че тя живее в големи и просторни дворцови зали с царска архитектура и орнаментика – колонади, арки, фризове, мраморни подове и мозайки, стилен и разкошен интериор, завеси, балдахини – въобще няма и помен от семитските чергарски шатри и кожени палатки, в които са живеели по него време по т.нар. "Билейски земи" семитите! Вижте скромните, но стилни и скъпи луксозни дрехи на Мадоната – образци на висша европейска мода за него време, а понеже по него време сегашната централна и западна Европа е била бедна и изостанала провинция и никакви дворци не е имало въобще, а истинската Европа и цивилизация е била Тракия и по – точно Югоизточна Тракия със столица столицата на Одриското царство – Ямбол, градът на Боговете Диана и Исус –

ОДРИСИ=Ариани от Диана и Иса 

ДИАМБОЛИС=ДИ АМБОЛ ИС=Ди Ямбол Ис=Диана Ямбол Иса=Ямбол на Диана и Иса,

който факт и криена векове истина провъзгласи преди осем години в Ямбол по време на научен симпозиум и семинар на Международната академия по Българознание, иновации и култура (МАБИК) на тема "Тракия и Ямбол – център на Европа и европейската цивилизация в древността", нейният председател академик Сергей Иванов, затова и висшата европейска мода, която демонстрира Дева Мария/Богиня Мадара/Мария Магдалена, е модата на Тракия – центърът на човешката култура и цивилизация!

ЕВРОПЕЙСКА МОДА на=на Ариани Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Мадара 

ВИСША МОДА от=от Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана 

ВИСША МОДА ОТ ТРАКИЯ=
от Богиня Мат Диана и Кристош=
от Богиня Мат Диана и Исуш от Тракия 

СЕМИНАР за=за ЕС МАРИ=за Иса и Мария

СИМПОЗИУМ за=за Исуз и Богиня МаМа=за Исуз и Богиня Мария Магдалена

–– край на пасажа
––––––––––––––––

Във финалната част на пророчеството Българският феномен Димитрий Тарабич зашифрова отново поредните важни документи къде ще дойде Спасителят и кой е истинският Константинопол:


"
В това време, далеч в Руските планини, млад човек, наречен Михаил, ще се яви.
Той ще има светло лице и целият му вид ще излъчва милост... той ще дойде до най-близкия манастир и ще бие всички манастирски камбани и на хората, които се съберат около него, ще каже: “Вие забравихте за мене (Кой съм Аз), че не умрях, но съм жив...”. Михаил ще отиде навсякъде, но най-много ще пребивава в Константинопол... тези, които имат уши, нека слушат."

И отново препратка да отивават за зелен хайвер на непосветените да дирят Спасителят по някакви далечни Руски планини, като ви демонстрираме нагледно как ние навсякъде намираме Исус и Богиня Диана!

ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=ЕЗЕЗ БАЛХИРЕН=Изуз Балхарина

ОТИВАМЕ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР при=при Богиня Ма (Майка) Диана и Изуз Бълхарина

Ето кои са тези Руски планини:

РУСКИ ПЛАНИНИ=ПУЛКАРИА ИСИ=Булкария на Иса 

ЩЕ СЕ ЯВИ МЛАД ЧОВЕК НАРЕЧЕН МИХАИЛ=
ЩЕ СЕ ЯВИ МЛАД ТШОВЕК НАРЕЧЕН МИХАИЛ=
ЩЕ СЕ ЯВИ Бълхарин Кан (Жрец) от Дуло на Ешуш и Мама Диана 

ЩЕ СЕ ЯВИ=ШТЕ СЕ ЯВИ=Сина на Богиня Диана и Ешуа 

Синът на Богиня Диана и Ешуа е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

В този израз е указано с кода на Свещения шифър за пореден път къде ще се яви Спасителят:

ЩЕ СЕ ЯВИ на=ШТЕ СЕ ЯВИ на=
на ВЕШИСТЕ ± Н (кодировъчен назал)=на ВЕШИСТЕН=на Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно  първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи!

И още сакрална кодирана информация за Спасителя в тази финална част на пророчеството:

"той 
ще каже: “Вие забравихте за мене (Кой съм Аз), че не умрях, но съм жив...”.

КОЙ СЪМ АЗ=Кан (Жрец) Сина на Иза и Ма (Богиня Майка)

ЗАБРАВИХТЕ ЗА МЕНЕ=Хан (Кан, Жрец) от Бог Езуз и Богиня Матара 

ЧЕ НЕ УМРЯХ НО СЪМ ЖИВ=ТШ
Е НЕ УМРЯХ НО СЪМ ЖИВ=
Сина на Ежуш и Бохиня Мама Диана

Сега Спасителят ще ни разкрие сам с последното изречение на пророчеството къде ще се Яви и ще пребивава най –
 много

"
най-много ще пребивава в Константинопол... тези, които имат уши, нека слушат."

И защото поканата и подсещането "които имат уши, нека слушат." е към нас с вас просветените 

ПОДСЕЩАНЕ от=от Богиня Диана и Исуш

КОИТО ИМАТ УШИ НЕКА СЛУШАТ=НЕКА СЛУШАТ Кан (Жреци) на Ешуа и Мат Диана,

нека си припомним от кои е основан царският град Константинопол и кой град е истинският Константинопол, Цариград, Истамбул и Стамбол, най – напред кръстен Бизантионес!

КОНСТАНТИНОПОЛ основан от=основан от Кан (Жреци) на Иса и Диана от Дъбилин

Дъбилин е култово древно име на Ямбол, пренесено във висша сакрална почит и херметичност от Ямболските жреци от рода Дуло на Исус и Богиня Диана – духовни водачи и култиватори и цивилизатори на елитното тракийско племе келти при тяхното разселване в Западна и Северна Европа и архивирали го в името на свещената столица на келтите – Дъблин! 

ЦАРИГРАД град на=ТСАРИГРАД град на=град на Ариани от Диана и Иса от Трагия (Тракия)

И още за истинския Константинопол – Стамбул от същия ни постинг

Как предците на съвременните крадци на 500 милиарда евро откраднаха и преместиха преди векове Олимп от Ямбол – родното място на Българските Богове! БЛАГОВЕЩЕНИЕ част 1 

... Сега ви разсекретяваме и следващата популярна херметична жреческа комбинация на името на Ямбол, която ви дадохме по –
 горе:

ДИАМБОЛ=ДИ АМБОЛ=Диана от Амбол=Диана от Ямбол=Ямбол на Диана,

която е дадена пак на столицата на заселения и култивиран от траките Ирландски остров в лека анаграмна врътка на малко познатото име на Дъблин – DUBLINUM, 
DUBLINIUM      

ДИАМБОЛ=DUBLINUM=DUBLINIUM=ДИАМБУЛ=Диана от Ямбол=Ямбол на Диана

Вижте сега възхитителният и елегантен начин, по който Свещеният ни шифър ни възвръща поредната отнета незаконно и с насилие изконна Българска територия и собственост!  

ДИАМБОЛИС=ИСДАМБОЛ=ИСТАМБОЛ=Истамбул

ИСТАМБУЛ=ТИАМБУЛС=Тиамбулис=Диамболис 

сиреч И/Стамбул, или Ямбол на Иса и Диана, е град който документира и с първоначалното си име Бизантионес, чие производство е, чий патент и чия изконна собственост е, и чие Първосвещено име носи!  

БИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз

БИЗАНТИОНЕС=БИЗАСТЕОН=Безистен

Затова са и съчинили Премъдрите ни посветени Деди и култовата наговорница Нерде Ямбул, нерде Стамбул, с която ни съобщават куп важни неща за връзката между Ямбул и Стамбул, и най – вече, че Стамбул е светилищен център на Боговете от Ямбол Исус и Диана и е законна собственост на Ямболските Първожреци и императори! 

СТАМБУЛ=Иса и Диана от Ямбол

СТАМБУЛ е на жреците от=на жреците от Ямбол на Диана и Иса   

НЕРДЕ ЯМБУЛ НЕРДЕ СТАМБУЛ=Народа на Стамбул е от Рода от Ямбол 

НЕРДЕ ЯМБУЛ НЕРДЕ СТАМБУЛ=Стамбул е от Ариани от Рода на Диана от Ямбол

Тези разсекретени документи указват, че изконното пред – византийско и пред – османско население на Свещения Български град Стамбул е Българско, ръководено от Ямболски Първожреци от Божия феноменен род Дуло:

НЕРДЕ ЯМБУЛ НЕРДЕ СТАМБУЛ=Рода Дуло на Иса и Богиня Мадара е от Ямбол 

–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Това бе поредната демонстрация на практическо разсекретяване на правия черно психотронен текст на поредното ужасяващо пророчеството за извършващите се глобални драматични събития и процеси в света, като заедно извършихме окултно лингва неутрализиране и трансформиране на черната информационна енергетика в положителна с преосвещаване в живото – спасителна и живото – пораждаща информация.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Българските Светии и Божи посредници Димитрий Тарабич, Ванга и Севрюкова.
Исус и Мария заедно със Спасителят и Те
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песни 








Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.11.2021 01:33
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675990
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!