Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2021 02:37 - Българинът е една неразгадаема мистерия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1721 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 27.10.2021 18:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отваряме и осветяваме поредната папка със свръхсекретни документи, за да  разсекретим какъв е генезисът на Българина и защо е неразгадаема мистерия, която се мъчат не само да разгадаят враговете му, но и да го затрият от лицето на Земята!
За наша тематична подложка ще използваме една патриотична огнена публикация на високо езотерично ниво от посветения блогер и наш Приятел Емил Андреев с профил

https://www.facebook.com/emil.andreev3 и основател на
 
БЪЛГАРСКА ОБЩОНАРОДНА ЛЕГИЯ ЗА ГРАЖДАНСКО, АЛТЕРНАТИВНО, РАЗВИТИЕ И ИЗГРАЖДАНЕ " БОЛГАРИ"  https://www.facebook.com/groups/bolgari/permalink/199921833501165/ 

и чийто сакрален символ верую е синтезиран и изграден върху следните постулати, излизащи взривообразно в информационното пространство през последните десетилетия: 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В текста по долу, е разшифровката на руните върху розетата от Плиска, със знака на рода Дуло пазители на Саракта.
Пророчество на богомилите и описание на достолепието на арийците, за да не забравяме какво е България, кои сме ние българите, къде сме били, от къде идваме, защо сме тук, от къде сме тръгнали и къде отиваме !
Българин на санскрит се превежда с две думи: болг ( балг, бълг, балх ) " висок, високопоставен, издигнат" и арий ( "айрия, арея" ) - " знатен, аристократ, благородник"
Болг - арея, Бълг - айрия или България е " земята на най високопоставените благородници".
Запазили сме народностното си име повече от 8000 години, а ареала на българите и българския ген, се разпростира върху огромна територия, очертана с топоними, хидроними и етноними, за която се казва че един странен народ създал пет държави които се наричали Българии, а всъщност това са пределите и територията на огромната българска империя.
Империя в която хората хиляди години са говорили на един език " български " и са се наричали Болгарии .
В древността другата дума за народ е " език ", или словото скрепено със знаци от които произлизат всички известни азбуки. И трябва да се знае че, не става дума само за някакъв народ, нация или племе с бяла кожа говорещо на един език, а за раса стояща в основата на световната цивилизация и културните постижения на човечеството.

Вие знаете ли коя е тази раса ?
Арийската!

Всички хора които са с бял цвят на кожата, независимо как се наричат , които са изгубили своята идентичност през вековете и просто са забравили кои са . Но гените помнят !
Херодот казва : " ...Този народ е най - многобройния след индииския " . Имал е предвид тракиците, за които се казва че са безписмени, но като сложим равенство за идентичност между траки и българи е ясно, че става дума за един и същ народ.
Тук умира твърдението за изчезването на без-писмените траки и скълъпената история за появяването на морето от славяни, в което българите се претопили. Но морето запазило езика на славния, благословен, ословен и преславен "народ", писмеността и културата му който наричали българи. "Вероятно", всичко това от " благодарност", че са се заселили върху огромната територия на изчезналите народи...
Но от къде са дошли така наречените "славяни" ?!
Отговорът е : - Скалъпени българофобски теории, на семити и панслависти, прокарани от доктрината на коминтерна, за обслужване на политически и имперски интереси на световния ционизъм. Основната цел и план е да се скрие факта, че се краде и присвоява историята и постиженията на един славен народ, съхранил и пренесъл писменото слово и благороден език през хилядолетията.
Слово, чрез което е предадена мъдростта и знанието на народите от всички раси по света.
За това е писал Паисий в "История славно - българска" и много преди него Магнус Феликс Енодий през 486 г. , когато в своята хроника казва: " Българите - това е народа, който имаше всичко, което е пожелал; те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се съмняваха в победата си; това е народа, на който се учудваше света" .
В библията е записано: " В началото бе словото и дух свети (Дух Свети – наша корекция за главните букви) се носеше над водата... " Словото, на което е проповядвал Емануил и всички разбирали, защото е дадено от Бог и принадлежи на божествения народ, от който произлиза. Онзи божествен народ, донесъл светлината и прогреса на човечеството - болгарийте.
Не се срамувайте от потеклото си и се гордейте, че сте българи, защото във вените ви тече благородна, божествена кръв !
Защото, ние потомците на великите ни предци, сме орисани да бъдем Болъгар.
Болъгар : това е нашият свят - света на възможностите, който носим в кръвта си и винаги можем да възродим от пепелта, дори когато всички въглени и надежди са угаснали!
Болъгар е пожелание, което се казва по стар български обичай, със съдържание и смисъл за нещо, което е орисано да пребъде !
Разшифровката на руните от розетата... Баланс между Земята и Небесата е Болгарската земя. Пазител на небеснта врата и път към Създателя.
Вечността е живота и едната истина за сътворението. Аз съм от Създателя пазител на наследството и негова опора. Пренасям възхода и пазя връзката с Вечността на Създателя. Защитник на Земята и Небесата. Опазвам истината за сътвореното .

ДУЛО
Пророчеството на богомилите...
"От сърцето на земята на Просветените, ще се зароди щастието на новия свят, след като тежката прокоба се вдигне и всички мъки и терзания на богоизбраните преминат !“

БЪЛГАРИ...!
Да носиш името Българин, е титла по Дух, не само по кръв!
Българинът е силен и благороден човек и в неговата парадигма на ценности и същност е заложена изконната мисия на човешкото съществуване.
Българинът разчита единствено на себе си и е готов да помага на всички, независимо от последствията.
Българинът никога не се предaва на врага си, но винаги е готов да му прости, ако врагът му се покае.
Българинът знае, че ще победи, защото следва пътя на съдбата и се подчинява единствено на закона на Абсолютната Справедливост.
Българинът не е жесток, нито е агресивен, той не е зъл и арогантен, но когато е яростен, по-добре не се изпречвай на пътя му, защото няма сила, която да спре свещения му гняв и възмездието което носи.
Българинът осъзнава, че може да притежава всичко и да покори всичко, което реши, затова не ламти за чуждото и не се стреми към излишество. Той осъзнава, че Времето и Пространството са подвластни на неговата Воля и на силата на неговата природа и затова е щастлив в своя дом, в своя двор и няма нужда да притежава Земята, за да осмисля битието си.
Българинът е свикнал да дава, а не да взема, да гради създава и твори, а не да консумира, да проправя пъртина, а не да следва чужди посоки.
Българинът е в началото и в края.
Той е достолепен и носи България завинаги в своя генетичен код и съзнание, защото тя е неговата майка и неговия завет.
Българинът е една неразгадаема мистерия и най-големите му врагове инстинктивно усещат, че Българинът всъщност е непобедим.
Българинът дори да е изчезнал, по ирационален начин се възражда като птицата Феникс от пепелта на забравата.
Българинът е обречен да Бъде, за да изнесе на плещите си тежестта на обречеността на този свят. Тихо и величествено следва своя ход, наблюдаван единствено от светлината на звездите и мъдростта на вселената.
Българинът е този, който ще разбере, ще вникне в тези думи и няма да ги опровергае, защото ще открие в тях своята дълбока съкровенна същност.
Създадената по божията промисъл българска държава, като стожер и люлка на цивилизованост, знание и култура е единствената на европейския континент, която е пренесла през хилядолетията и е запазила своето свещено, древно име – БЪЛГАРИЯ.
Бъдете Болъгар...!

Емил Андреев

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Още началните разсекретени документа от публикацията ще ви разкрият тайната на Българския Род и издигнат на Божественото ниво на Познанието!

РОЗЕТА=Ариани от Иза и Диана

САРАКТ=Иса от Тракия

САРАКТ=Ариани Кан (Жреци) от Иса и Диана

САНСКРИТ=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=ИСАС ТРК=Исус от Тракия

ЗНАТНИ ЛЮДЕ от=от Дуло на Иза и Диана

АРИСТОКРАЦИЯ от=АРИСТОКРАТСИЯ от=
от Ариани от Диана и Кристос=
от Ариани от Диана и Исус от Тракия

Иса/Иза/Кристос/Исус от Тракия и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог
http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Следват по –
 важните документи от публикацията, които ще разсекретим и с всяка дума и израз от тях ще демонстрираме вездесъщието и информационния творящ сакралитет на Свещения Български сътворенчески език и неговия Свещен шифър, като ще разбулим първо тайната на мистичния саракт, който намираме в надпис, преписван на Кан (Жреца) Крум, като за целта показваме пасаж от

Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Древните Българи или как академици ни направиха от сияйни и благородни европейци на азиатски безкултурни диваци https://bezistena.blog.bg/history/2013/09/21/pada-lyjata-za-divashkiia-orientalski-vid-na-drevnite-bylgar.1150615

...направих моя брат, а стратегът Леон да бъде нему подчинен. От Бероя ...Дултроини е пръв за дясната страна ичиргу боилът Тук, а стратезите Вардан и Яни нему подчинени. За лявата страна на моя саракт, за Анхиало, Дебелт, Созопол, Ранули е главатар Иратаис, боила кавханът, а Кордил и Григора нему подчинени стратези.”

Предизвикващият дебат необясним израз "лява страна на моя саракт"
е натъкмен от разчитащите надписа специалисти в този така звучащ смисъл, за да се скрие навремето временно истинското значение на вложеното в писмените знаци послание, а именно:

ЛЯВА СТРАНА НА МОЯ САРАКТ=Матара Диана и Исус са Бълкари 

ЛЯВА СТРАНА НА МОЯ САРАКТ=Бълкари от Матара Диана и Исус 

Вложен във въпросния текст изразът ни съобщава, че Бог Исус и Великата Богиня Майка Диана са Българските Богове, от Чийто род е Кан Крум и всичките му подчинени, и че всички те и целият му Български народ са подчинени на Българските Богове и на Техните закони!

Терминът САРАКТ означава

САРАКТ=СА ТРАК=Иса от Тракия

САРАКТ=ТРАК СА=Тракия на Иса

САРАКТ=Иса Тракона=Иса Дракона

САРАКТ=ТАКР СА=Танкра е Иса=Тангра е Иса

–– край на пасажа
–––––––––––––––––

"Българин на санскрит се превежда с две думи: болг ( балг, бълг, балх ) "висок, високопоставен, издигнат" и арий ( "айрия, арея" ) - "знатен, аристократ, благородник"
Болг - арея, Бълг - айрия или България е "земята на най високопоставените благородници".

ВИСОК=ВОК ИС=Бок Иса

ВИСОК=Кан (Жрец) на Бог Иса

ПОСТАВЕН от=от Бог Иса и Богиня Диана 

ЗНАТЕН от=от Иза и Диана

И вижте "елементарният" алгоритъм на Свещения шифър, по който е съставена думата "благородник" –
елементарен, когато знаете кода на Шифъра!

БЛАГОРОДНИК=Кан (Жрец) от Диана България

БЛАГОРОДНИК=Българин Кан (Жрец) от Диана 

БЛАГОРОДНИЦИ=Българи от Диана и Иса

ЗЕМЯ на БЛАГОРОДНИЦИ=ЗЕМЯ на БЛАГОРОДНИТСИ=на Мат Диана и Исуз Българина

ЗЕМЯ на БЛАГОРОДНИЦИ=ЗЕМЯ на БЛАГОРОДНИТСИ=на Българи от Мат Диана и Исуз

КОД НА ШИФЪРА на=на Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуа

"Запазили сме народностното си име повече от 8000 години, а ареала на българите и българския ген, се разпростира върху огромна територия, очертана с топоними, хидроними и етноними, за която се кimageазва че един странен народ създал пет държави които се наричали Българии, а всъщност това са пределите и територията на огромната българска империя."

НАРОДНОСТНО ИМЕ от=от Иса и Матара Диана

ОЧЕРТАНИ С ТОПОНИМИ от=от Исуш и Богиня Матара Диана 

ЕТНОНИМИ от=от Ма (Майка) Диана

СТРАНЕН НАРОД от=НАРОД от Ариани на Иса и Диана

СТРАНЕН НАРОД от=от Ариани от Рода на Иса и Диана

И един документ, заверен от Божията канцелария и администрация, удостоверяващ безапелационно кои са създателите на държавите, царствата и империите:

ДЪРЖАВИ създадени от=създадени от Ариани на Ежуа и Богиня Диана 

ЦАРСТВА създадени от=създадени от Ариани от Богиня Диана и Исус

ЦАРСТВА създадени от=създадени от Ариани от Бог Дионосиус

всички царства на Земята са създавани и развивани през епохите и вековете от Българите от Божията жреческа каста на Ариани –те/Арии – те, Арийци – те/ Раи – те, при техните културно – цивилизационни експанзии и мисии от Тракия към целия свят под егидата на Бог Дионисиус, който е синкретичният сдвоен херметичен образ и проявление на Българските Богове Диана и Исус

ЕКСПАНЗИЯ на=на Кан (Жреци) на Бог Исуз

МИСИЯ от=от Ма (Богиня Майка) и Иса

МИСИОНЕРИ на=на Мария и Иса 

СИНКРЕТИЧЕН ОБРАЗ на=
СИНКРЕТИТШЕН ОБРАЗ на=
ОБРАЗ на Диана и Кристош=
ОБРАЗ на Диана и Исуш от Тракия

ИМПЕРИЯ на=на Богиня Мария

БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ на=на Кан (Жреци) на Мария и Иса Българина

БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ на=на Българи Кан (Жреци) на Мария и Иса 

И още бездапелационни документи за планетарното цивилизационно величие на Българите:

Нови автентични документи за планетарното цивилизационно величие на Българите! Кан Аспарух – меровингов принц на Франкорум

https://bezistena.blog.bg/history/2019/07/31/novi-avtentichni-dokumenti-za-planetarnoto-civilizacionno-ve.1668297?reply=5241193

–– пасаж от постинга:

... Приятели сме с тебе и ти отлично си просветен от блога н, в който с безброй автентични легализирани от Боговете ни и разсекретени от екипът ни свръхсекретни документи доказваме постоянно, че за времето от 33 г.сл.Хр. до 518 г Българите чрез Свещената Българска империя са владяли не само тия територии от обобщаващата карта от прекрасната ти аналитично – дидактична статия, но са владяли целия свят на всички континети на 100 %, което е най – ревностно и старателно скриваната тайна и истина на Новата епоха – престъпление извършвано с пермантен геноцид и тотална цензура над  Българите вече 1500 години!   

Просто твоето изследване до този момент е стигнало едва до публикуваните от тебе скромни граници на България, поради което ние те насърчаваме с Любов и помощ от нас с реална синергитична и окултна информационна връзка, да захвърлиш всички внушавани ни комплекси за грандоманщина и научна шовистична фантастика на независимите Български исторически изследователи, и да продължиш с ускорени темпове към тогавашните реални граници на Свещената Българска империя (фалшифицирана след 1000  години като "римска империя"), които граници са обхващали цялата Земя от край до край! 

Умишлено не казваме "цялото земно кълбо", защото все повече документи ще излизат и ще втрещяват на прима виста и след това ще възхищават хората, че Земята не е кълбо, както ни будалкаха до сега учените – материалисти, ами е плоска!  
       
image

image

image

Това е синтезираната карта на Свещената Българска империя от 33 г до 518 г, създадена от Кан и Цар или Канас Авитохол (33 г – 333 г), от неговия син Кан и Цар или Канас Ирник  (303 – 453), който е и Кан и Цар Атила, и синът на  Атила, който начално ви представяме само като анонимния Ган (Кан,Жрец) на Богиня Матара и Исуз от Тракия (453 – 518)     


В нашия блог с парола на търсачаката на Гугъл "безистена  и Кан Авитохол" , "безистена и Ирник/Атила", ще откриете изобилна информация за тия Български владетели от Именника на Българските Канове и Царе, а сега само насочващи данни за тях:    

Кан и Цар Авитохол е Павел, първородният син на Исус и Мария Магдалена (33 – 333), който е и всички т.нар. "Римски императори " от Нерон до Диоклециан, който е    култовият Сеяч от култовата свръхсекретна и най – важна новозаветна притча за Семето и Сеяча, посял Божието феноменно гетнетично семе на рода Дуло от феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена сред всички племена по света за този дълъг период на земния си живот от 300 години, и присъединил ги всички към Свещената Българска  империя, през 333 г преминава в светейшо служение като Свети Павел, реален и рационален Шеф на небесното светейшество и на всички светове и на транс –  пространствената и транс – времевата Свещена Българска империя!    

Титлата му Кан означава Жрец, свръхестествен Божи потомък и служител сред Българите на Земята. 
Комбинацията от свръхестесвената феноменна жреческа духовна титла Кан и административната управленческа титла Цар дава висшия императорски титул Кайсер, Кесар.   

КАН И ЦАР=КАНЦАР=Кансар=Кесар=Кайсер – Император    

Другата му регистрирана титла Канас, Канес, Княз – указва Божествения му произход от Господ Бог Отец Исус :    

КАНАС=КАНЕС=КНЯЗ=КАН СА=КАН ЕС=КЯН З=Кан (Жрец) на/от Иса     ––

подкрепен с толкова мистериозната и дъвкана титла Канас Ювиги  – 
 
КАНАС ЮВИГИ=КАН ИСА ВИЮГ=КАН ВИЮГ ИСА=Кан (Жрец) на Бог Иса 

Синът на Павел и внук на Исус и Мария Магдалена – Кан Ирник от Именника на Българските Канове, е толкова фалшифицираният и мразен и охулван от перманентните заговорници срещу Българите – Кан Атила (303 – 453) живял точно на половината на годините (150) на баща си Павел и преминал в небесно светейшо служение при него и при баба си Мария Магдалена и Дядо си Исус като Свети Николай Чудотоворец, Свети Патрик, Санта Никалъс – Санта Клаус, имплантиран в Българския фолклор като Дядо Мраз

– справка с парола "безистена и Атила" , "безистена и Свети Никола" 

–– край на пасажа
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

"В древността другата дума за народ е "език ", или словото скрепено със знаци от които произлизат всички известни азбуки. И трябва да се знае че, не става дума само за някакъв народ, нация или племе с бяла кожа говорещо на един език, а за раса стояща в основата на световната цивилизация и културните постижения на човечеството."

СЛОВОТО СКРЕПЕНО със знаци от=със знаци от Богиня Диана и Исус Българина

ЗНАЦИ от=ЗНАТСИ от=от Диана и Исуз=от Дионисиуз

АЗБУКА от=от БУК АЗ=от Бок Иза

АЗБУКА на=на Кан (Жреци) на Бог Иза 

ИЗВЕСТНИ АЗБУКИ от=АЗБУКИ от Богиня Диана и Исуз 

Висшата Божествена раса е расата на Арианите, сиреч на феноменните Българи:

РАСА от=от Ариани на Иса

В ОСНОВАТА са=са Бог Иса и Богиня Диана 

В основата на световната цивилизация и културните постижения на човечеството са Българските Богове и Техните феноменни генетични потомци, които сме само Българите!

СВЕТОВНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Бог Иса и Богиня Диана 

ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ от=от Гена на Исуш и Богиня Мат Диана 

ПОСТИЖЕНИЯ на=на Богиня Диана и Исуж=на Бог Дионисиуж

"Вие знаете ли коя е тази раса ?
Арийската!"

КОЯ Е ТАЗИ РАСА от=от КРЕСТОЗ=от Кристоз=от Исуз от Тракия

КОЯ Е ТАЗИ РАСА от=
от Ариани Кан (Жреци) на Диана и Исуз=
от Ариани Кан (Жреци) на Дионисиуз

АРИЙСКАТА РАСА е от=РАСА от Ариани Кан (Жреци) на Иса и Диана 

"Херодот казва : " ...Този народ е най - многобройния след индииския " . Имал е предвид тракийците, за които се казва че са безписмени, но като сложим равенство за идентичност между траки и българи е ясно, че става дума за един и същ народ"

Ето какво шифровано съобщение ни е оставил Българският посветен жрец – ариан  Херодотес в този познат в екзотеричния му вид (в правия му смисъл) емблематичен шифрован документ:

НАРОД НАЙ МНОГОБРОЕН СЛЕД ИНДИЙСКИЯ=
НАРОД на Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Мадара 

СЪОБЩЕНИЯ от=СЪОБШТЕНИЯ от=от Богиня Диана и Исуш=от Бог Дионисиуш

ХЕРОДОТЕС от=от Диана и Иса от Трахия (Тракия)

ХЕРОДОТЕС=Хан (Кан, Жрец) от Рода на Иса и Диана

И нека се възрадваме като видим как от "безписмен народ" Българите се трансформираме в народ на Боговете!

БЕЗПИСМЕН НАРОД на=НАРОД на Бог Исуз и Богиня Ма (Майка)

БЕЗПИСМЕН НАРОД на=на Бог Исуз и Богиня Мадара

А че Българите не са траките и траките не са Българи, и кои са Българите и траките, ще научите от нашите фундаментални постинги за генетичните Божии деца и потомци – Българите, и траките, които са синтетични човекоподобни биороботи:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 ...

и още от постинга 

Няма Тракийска култура – тя е Българска! Джинавис Пенджерите – мистериозните агенти и телепортационни портали на Извънземните, които ни разкриват тайните си

https://bezistena.blog.bg/history/2020/08/02/djinavis-pendjerite-misterioznite-agenti-i-teleportacionni-p.1721816

–– и пасаж от статията:

... И така обобщаваме:

Не е съществувала никаква тракийска духовна и материална култура и цивилизация – има Българска постсътворенческа духовна и материална култура и цивилизация в Тракия, с която са изградени и развити всички култури и цивилизации по света, започвайки от Тракия!

Ето автентичните документи за това:

ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Тракия

ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Траки на Иса –

това е цивилизация на Жреците на траките, които траки са всички човешки племена в света, създадени в Тракия от Боговете – Демиурзи и чрез Жреците – Българите са разселени и култивирани и цивилизовани по целия свят в дълъг многохилядолетен цивилизационен еволюционен процес, та до сега.

ШУМЕРСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исуш и Мария

МЕСОПОТАМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мама Диана

ЕГИПЕТСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса

ИНДИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Диана и Иса

АЗИАТСКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=ЦИВИЛИЗАЦИИ на Кан (Жреци) на Диана и Исуз

АЗИАТСКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=ЦИВИЛИЗАЦИИ на Кан (Жреци) на Дионисиуз

РИМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария

ГРЪТСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Трагия

ИНДИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан ( Жреци) на Диана и Иса 

Обобщено заключение:

Всички цивилизации по света са цивилизационен продукт на Българската цивилизация!

 
Сещате ли се за още някоя пропусната древна цивилизация на Земята, да разсекретим и нейните документи? 

А, ето – цялата земна цивилизация!

ЦЯЛАТА ЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ТСЯЛАТА ЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=
ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Дуло от Исуз и Мат 

Остана и най – първата, най – древната, сътворенческата – Българската цивилизация !

БЪЛГАРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Българи Кан (Жреци) на Диана и Иса 

Дори и да напуснем пределите на Майката Земя и потърсим цивилизация на Марс, там отново ще ни посрещнат с отворени обятия Българските Жреци – Светии, радостни и щастливи, че след толкова дълго чакане техните потомци най – после ги откриха!

МАРСИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Мария и Исус

Щели да ходят НАСА и Илон Мъск с ръкети на Марс!

МАРС=Мария и Иса

Ще ходят, ама на куково лято!
Нито на Марс, нито на Венера, нито на Луната, нито в Космоса са били и няма да бъдат нито американци, нито руснаци, нито китайци!
Вижте последните ни два предни постинга за епохалните космически лъжи на американците и руснаците. 

Ей тези истини за Божественото цивилизационно величие и статут на Българите ги пише във всички откраднати древни Български документи,които заговорниците срещу Българите отмъкнаха от България, унищожиха и скриха, от това най – се плашеха да не научим и се познаем, че сме Божиите генетични потомци с Божествени феноменни способности, и че светът е бил на Българите и пак ще бъде по наследственото ни Бащино и Майчино право и обещаното ни от Тях!

Обаче ние вече познахме, че сме Божиите деца!

НИЕ СМЕ БОЖИИТЕ ДЕЦА от=ДЕЦА от Богиня Мат и Исуж 

Познахме се и въвеждаме в употреба отново вярната терминология за обозначение на тракийската, която е Българската, култура и цивилизация!

–– край на пасажа
–––––––––––––––––––––

Да затворим отклонението с Херодотес "като сложим равенство за идентичност между траки и българи е ясно, че става дума за един и същ народ":

СТАВА ДУМА ЗА=Исуз и Богиня Мат Диана 

СТАВА ДУМА ЗА ЕДИН И СЪЩ НАРОД=СТАВА ДУМА ЗА НАРОД на Диана и Исуш

"
Основната цел и план е да се скрие факта, че се краде и присвоява историята и постиженията на един славен народ, съхранил и пренесъл писменото слово и благороден език през хилядолетията.
Слово, чрез което е предадена мъдростта и знанието на народите от всички раси по света."

Разкриваме сакралната тайна на израза "да се скрие факта":

ДА СЕ СКРИЕ ФАКТА за=
за Кристос и Бокиня Диана=
за Исус от Тракия и Бокиня Диана

Веднага става ясно Чия история се краде:

ЧЕ СЕ КРАДЕ историята на народа на=ТШЕ СЕ КРАДЕ историята на народа на=
историята на народа на Диана и Кристош=
историята на народа на Диана и Исуш от Тракия

И Божествената семантика на думите и понятията за висшите човешки категории на Просвещението и Познанието – Мъдрост и Знание:

МЪДРОСТ=Матара Диана и Иса

ЗНАНИЕ=Иза

МЪДРОСТ И ЗНАНИЕ от/за=от/за Матара Диана и Исуз

"Не се срамувайте от потеклото си и се гордейте, че сте българи, защото във вените ви тече благородна, божествена кръв !"

НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ от=от Исус и Богиня Матара

ГОРДЕЙТЕ СЕ че сте от=че сте от Диана и Иса от Трагия (Тракия)

БОЖЕСТВЕНА КРЪВ от=КРЪВ от Бог Исуж и Богиня Диана

"Защото, ние потомците на великите ни предци, сме орисани да бъдем Болъгар.
Болъгар : това е нашият свят - света на възможностите, който носим в кръвта си и винаги можем да се възродим от пепелта, дори когато всички въглени и надежди са угаснали!"
 
ВЕЛИКИ ПРЕДЦИ от=от Богиня Диана и Иса Бълкарина

ВЕЛИКИ ПРЕДЦИ=Бълкари от Богиня Диана и Иса

ВЕЛИКИ ПРЕДЦИ=ВЕЛИКИ ПРЕДТСИ=Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана

НИЕ СМЕ ОРИСАНИ от=от Исус и Мария

НОСИМ В КРЪВТА СИ гените и феномените на=
гените и феномените на Богиня Ма (Майка) и Бог Кристос=
гените и феномените на Богиня Ма (Майка) и Бог Исус от Тракия

И ето как сме се възраждали и ще можем да се възродим отново за нашето Спасение и Вечен живот и Безсмъртие!

ДА СЕ ВЪЗРОДИМ с=с Исуз и Богиня Мадара Диана 

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана 

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара 

"Вечността е живота и едната истина за сътворението. Аз съм от Създателя пазител на наследството и негова опора. Пренасям възхода и пазя връзката с Вечността на Създателя. Защитник на Земята и Небесата. Опазвам истината за сътвореното ."

ВЕЧНОСТ=Богиня Диана и Исуш

ЖИВОТ от=от Ежуа и Богиня Диана 

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

image

АЗ СЪМ ОТ=Исуз и Ма (Майка) Диана 

ПРЕНАСЯМ ВЪЗХОДА на=на Бог Исус и Бохиня Мадара

ОПАЗВАМ ИСТИНАТА за=за Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

Пророчеството на богомилите...
"От сърцето на земята на Просветените, ще се зароди щастието на новия свят, след като тежката прокоба се вдигне и всички мъки и терзания на богоизбраните преминат !“

ЩАСТИЕ от=от Диана и Исуш=от Дионисиуш

НОВИЯ СВЯТ на=на Бог Иса и Богиня Диана 

ТЕЖКАТА ПРОКОБА върху=върху Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Ежуа от Тракия

МЪКИ И ТЕРЗАНИЯ за=за Кан (Жреци) на Матара и Иза

И висшата епична тайна на това пророчество на Богомилите, които са Арианите –
истинските ранни християни, които са феноменните езичници – генетичните жертвени потомци на Българските Богове – тайната за Сърцето на земята, от Което ще се зароди щастието на новия свят:

СЪРЦЕТО НА ЗЕМЯТА=Сина на Исуз и Матара Диана 

Синът на Исуз и Матара Диана е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

"Да носиш името Българин, е титла по Дух, не само по кръв!
Българинът е силен и благороден човек и в неговата парадигма на ценности и същност е заложена изконната мисия на човешкото съществуване."

ДА НОСИШ ИМЕТО БЪЛГАРИН от=от Мат Диана и Исуш БЪЛГАРИНА

ДА НОСИШ ИМЕТО БЪЛГАРИН на=на БЪЛГАРИН от Мат Диана и Исуш 

Българинът е БЛАГОРОДЕН ЧОВЕК=
Българинът е Кан (Жрец) от Богиня Диана и Ешуа Българина

ПАРАДИГМА НА ЦЕННОСТИ от=от Богиня Матара Диана и Исус

ИЗКОННА МИСИЯ на=на Кан (Жреци) на Исуз и Ма (Богиня Майка)

"
Българинът знае, че ще победи, защото следва пътя на съдбата и се подчинява единствено на закона на Абсолютната Справедливост"

ЩЕ ПОБЕДИ с=с Бог Ешуа и Богиня Диана

БЪЛГАРИНЪТ НЕ/ЗНАЕ кои са=кои са Диана и Иза Българина

СЪДБА определяна от=определяна от Иса и Диана 

ПОДЧИНЯВА СЕ на=на Богиня Диана и Бог Исуш

"Българинът не е жесток, нито е агресивен, той не е зъл и арогантен, но когато е яростен, по-добре не се изпречвай на пътя му, защото няма сила, която да спре свещения му гняв и възмездието което носи."

СВЕЩЕН ГНЯВ на=СВЕШТЕН ГНЯВ на=на Бог Исуш и Богиня Диана 

ВЪЗМЕЗДИЕ от=от Богиня Мад и Изуз 

"Българинът осъзнава, че може да притежава всичко и да покори всичко, което реши, затова не ламти за чуждото и не се стреми към излишество. Той осъзнава, че Времето и Пространството са подвластни на неговата Воля и на силата на неговата природа и затова е щастлив в своя дом..."

МОЖЕ ДА ПРИТЕЖАВАМЕ=Бог Ежуж и Богиня Диана Мат Мария 

ВИНАГИ СЕ СТРЕМИМ към=към Богиня Мат Мария и Исус

СТРЕМЕЖ към=към Исуж и Матара

ЩАСТЛИВИ СМЕ В СВОЯ ДОМ с=ЩАСТЛИВИ СМЕ с Бог Иса и Богиня Мад

"
Българинът е в началото и в края. Той е достолепен и носи България завинаги в своя генетичен код и съзнание, защото тя е неговата майка и неговия завет."

В НАЧАЛОТО И В КРАЯ са=са Богиня Диана и Ешуа Българина 

БЪЛГАРИНЪТ Е В НАЧАЛОТО И В КРАЯ=
БЪЛГАРИНЪТ е от Богиня Диана и Ешуа Българина 

НОСИ БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ=Бог Исуз Българина

ЗАВЕТ (договор) с=с Иза и Богиня Диана 

ИМАМЕ ЗАВЕТ с=с Иза и Богиня Диана МаМаИза и Богиня Диана Мария Магдалена

"Българинът дори да е изчезнал, по ирационален начин се възражда като птицата Феникс от пепелта на забравата."

Тайната на безсмъртната птица Феникс, която е митологичният метафоричен херметичен символ на геноцидираният Български род, възкръсващ от пепелта, е:

ФЕНИКС=ФЕК ИС=Бок Иса

ФЕНИКС=Кан (Жреци) на Бог Иса

ПТИЦА ФЕНИКС=Богиня Диана и Бок Исус

ПТИЦА ФЕНИКС=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бос Исус

Жар птица и Феникс литнаха!Никой не може да ги спре!

https://bezistena.blog.bg/history/2014/01/27/jar-ptica-i-feniks-litnaha-nikoi-ne-moje-da-gi-spre.1232232

– пасаж от постинга:

... ...И когато огънят на главните от рухналия в пожарището свещен дом на Българите свърши и настана мракът, който скова нацяло вцепенените оскотявани вече четвърт век Божии деца, в пепелищата на тлеещите въглени нагази боса Севда с дълга бяла дрешка и тъжни очи и загреба с голи ръце гаснещата жарава.

image

Търсеше Жар птицата. 
Птицата, за която Баба ѝ все ѝ разказваше, че никога не изоставя Българите да изтлеят на пепел и че може да изпълни всички желания на този, който я намери в огъня и знае истинските ѝ имена и имената на тъжния синеок Исус и гледащата я също като Майка ѝ Богородичка от иконката, която ѝ остави когато тръгна за чужбина.

Тя щеше да поиска за себе си само да ѝ върне Мама и Тате...
После щеше да ѝ иска да върне и всички майки и татковци, дето са по чуждите страни..., щеше да поиска и..., щеше да поиска и синеокия Исус и Богородичка да си дойдат, защото от Баба си беше чувала, че само Те могат да изпълнят всички желания на децата и на големите и да направят живота ѝм щастлив.
 
И когато детето беше се отчаяло, че жарта ще угасне нацяло и няма да успее да намери и съживи огнената птица, тогава отвсякъде заприиждаха хора с бели дрехи и носеха горящи факли, знамена, икони и хоругви, религиозни книги и манипулирани и фалшиви исторически книги, партийни книжки и лозунги, пари и ценни книжа, акции, нотариални документи за собственост – всичко, което ги разделяше и караше да се бият и избиват помежду си, и като първите християни, които се отказвали от личните си богатства и имоти за да живеят като братя помежду си заедно с Исус и Мария, оставиха всички тия неща пред олтаря на свещения огън.
С тях разпалиха отново огъня, като оставиха само свещените религиозни книги като свещени реликви за музея на човешката памет за времето на безвремието и разделението. 
И тогава започнаха един след друг и на групи заедно да прихващат от Свещеният огън и влизаха все повече и повече в огъня, като гребяга с ръце угасващи главни и въглени и ги съживявяха с топлината на дъха и Духа си.
Трупаха ги в центъра на пожарището и хорището около Малката Жрица.
С нея бяха и новите ѝ приятели от bezistena, които знаеха истинските имена на Птицата и на Боговете.

Писна гайда и тъпана зададе ритъма, хората се хванаха за ръце и заиграха върху жарта.
И още хора от всякъде идваха,от всички страни носеха и трупаха богатства и имоти в Свещения огън, и пречистени прихващаха от Огънят на Святият Дух и се хващаха на хорото.
Идваха и от висините отгоре...

image

Жарта на купа по средата изведнъж се пръсна на хиляди искри и светлини и сред тях Жрицата Севда издигна в ръце над главата си сияещо огнено кълбо.

СИЯЕЩО ОГНЕНО КЪЛБО=СИЯЕШТО ОГНЕНО КЪЛБО=
ГЕН ТИЯ ИСОШ БЪЛК=Гена на Диана и Исуш Бълк/Балк (Българина)

image

Хората с белите дрехи се скупчиха около Огнената Жрица и я вдигнаха високо на ръцете си.

Огненото кълбо се разплете и от него се оформиха две огнени птици.
Птиците пръснаха пламъци и светлина в тежката и скръбна нощ, която като ята черни гарвани с писъци се рзпръсна без остатъци и следи.

image

Птиците осветиха като Слънцето и Луната хората и Земята им, прихванаха огнената си Възкресителка и литнаха където тя бе пожелала.

Огнените им дири след тях начертаха на изчистеното небе Тяхните имена:

                                     ФЕНИКС И ЖАР ПТИЦА  

Вече всички знаеха, какво значат тия имена и кои бяха спасителите им :

ФЕНИКС И ЖАР ПТИЦА=Цар Бог Исус и Богиня Диана

–– край на пасажа
–––––––––––––––

"Българинът е обречен да Бъде, за да изнесе на плещите си тежестта на обречеността на този свят. Тихо и величествено следва своя ход..."

БЪЛГАРИНЪТ СЛЕДВА СВОЯ ХОД=
БЪЛГАРИНЪТ СЛЕДВА Иса и Бохиня Диана

"Българинът е този, който ще разбере, ще вникне в тези думи и няма да ги опровергае, защото ще открие в тях своята дълбока съкровенна същност."

ЩЕ ВНИКНЕ В ТЕЗИ ДУМИ за=за Бок Ешуз и Богиня Мат Диана 

ЩЕ ВНИКНЕ В ТЕЗИ ДУМИ=Кан (Жрец) на Бог Ешуз и Богиня Мат Диана 

image

И защото разкрихме (разкриха ни ги!) тайната на думите и изразите на Свещения Български сътворенчески език, ние открихме и нашата дълбока съкровенна същност!

ДЪЛБОКА СЪКРОВЕНА СЪЩНОСТ на=СЪЩНОСТ на Бълкари Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса

Накрая ще разбулим и тайната на неразгадаемата мистерия на Българите, за да дадем отговор на прокламацията на заглавието на постинга ни: 

"Българинът е една неразгадаема мистерия и най-големите му врагове инстинктивно усещат, че Българинът всъщност е непобедим."

И защото всички мистерии са от Българските Богове :

МИСТЕРИЯ=Матара и Иса

Българите сме висшата неразгадаема досега за душманите ни мистерия, която в превод е безапелационна Чия неразгадаема мистерия сме!

Българинът е НЕРАЗГАДАЕМА МИСТЕРИЯ от=
Българинът е от Мат Мария и Гристоз=
Българинът е от Мат Мария и Исуз от Трагия (Тракия)

"Създадената по божията промисъл българска държава, като стожер и люлка на цивилизованост, знание и култура е единствената на европейския континент, която е пренесла през хилядолетията и е запазила своето свещено, древно име – БЪЛГАРИЯ."

СВЕШТЕНО ДРЕВНО ИМЕ на/от=
на/от Бог Исуш и Богиня Мадара Диана

Благославяме Боговдъхновения автор, който задължително е от Божията феноменна жреческа каста на арианите/ариите/арийците/раите –
 

АНДРЕЕВ=Ариан от Богиня Диана,

като от Горе повеляват на него и на вас да пишете всички производни думи от Бог, Богиня и от България, винаги с главна буква Б, която е върховната висша сакрална кодировъчна сигла от Свещения шифър на Бог, Богиня!

Ето така:

"Създадената по Божията промисъл Българска държава, като стожер и люлка на цивилизованост, знание и култура е единствената на европейския континент, която е пренесла през хилядолетията и е запазила своето свещено, древно име – България".
 

И защото враговете ни постоянно ни питат : "А къде е съхранено в древността името на България?", отговорът го дава Свещеният шифър, защото в прав текст това име се унищожава тотално в продължение на хилядолетия и векове!
Ето на пъпа на света и в града на Боговете Олимп, който е Импол, по – точно Иампол или най – точно Ямбол, къде е съхранено свещеното име на България!
Едно от многото кодирани имена на първосътворенческия първопрестолен Божи град Ямбол е Гренбоел, както е познат сред историците в Западна Европа през средновековието.
Леката анаграмна врътка ни указва какво пише в този документ:  

ГРЕНБОЕЛ=БОЛГЕРЕ ± Н (кодировъчен назал)=БОЛГЕРЕ=България

–– справка:   Ямбол https://bg.wikipedia.org/wiki/Ямбол   През многогодишната си история град Ямбол е назоваван с различни имена:
Диосполис, Дамполис, Дямполис, Дианполис, Хиамполис, Динибули, Дъбилин, Дубилин, Диамболи, Янболу, Ямболъ, Янболи и настоящото му име – Ямбол.
В западните исторически извори е споменат с името Гренбоел ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 


Планини и океани, необятни вселени от сакрална информация, която Българските Богове разкриват в Последните времена за Българите в компресирано екстремално темпо на финала на трансепохалната реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" за подготовката ни за епичните събития и процеси на Божието Явяване и Съдния Ден за всички!

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Диана и Исус Бълкарина

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ провеждани от=провеждани от Бог Ешус и Богиня Диана 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

КОМПРЕСИРАНО ЕКСТРЕМАЛНО ТЕМПО за=
за Бълкари от Богиня Диана Мама Мария и Кристос=
за Бълкари от Богиня Диана Мама Мария и Исус от Тракия

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии от Вси Светии, все Българи!
Исус и Мария заедно със Спасителят и те.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 








Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
25.10.2021 02:39

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678158
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!