Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2021 14:17 - Отваряме тайнствената мистериозна чанта на Боговете, срещана из всички древни цивилизации! Какво жизнено важно за човечеството има в нея?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1970 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 03.10.2021 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще разсекретим поредната светоустройствена тайна, архивирана в сакралната херметична атрибутика на всички древни цивилизации по света, в които откриваме една и съща мистериозна чанта в ръцете на уж различните им Богове и жреците им!

Разходката из вековете и цивилизациите с помощта на Машината на времето ще направим заедно със Самодива и авторския ѝ филм:

Тайнствената чанта на боговете
https://www.youtube.com/watch?v=Tafu8KPQxwg&lc=UgyRO4kS-3VxG0pHPZ54AaABAg.9IiQej7YT3O9SlIuPyPgkQ

самодива


Възможно ли е хората в различните краища на света да са били посетени от едни и същи богове? Защо много от божествата са изобразявани по подобен начин? Независимо дали в Азия, Африка или Америка, на много от древните каменни изображения, барелефи, статуи и печати се среща един странен артефакт – така наречената "Чанта на боговете".
Този необичаен предмет го намираме в изображенията, останали от различни цивилизации, в различни епохи почти по целия свят, но и до сега не се знае какво точно е представлявал той.
Едно е сигурно – за да бъде изобразявана толкова често, чантата на боговете явно е била нещо много важно. Символите и въпросите, загадките с тези изображения са много, но до момента няма отговор на тях.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

още обширна езотерична информация вижте в

Самодива @samodiva75  · Медия
https://www.facebook.com/samodiva75

Към многото коментари по темата под филма с различни предположения и тълкувания, нашият екип даде единственият верен отговор, който допълваме и развиваме в този постинг!


  image

bezistena


Ето тайната на чантата, която са носили всички безбройни езически Богове и Техните служители – жреците, по целия свят и по всички древни култури и цивилизации, които безброй Богове сега ни демонстрират как елегантно и финно се трансформират само в два Бога!   

ЧАНТА=Ч ТАНА=Ечуа и Таяна=Ешуа и Диана   

Ешуа и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!  

Разсекретяваме и кои още са приносителите на този свещен Божи атрибут – документ:  

ЧАНТИЧКА=Кан (Жреци) на Диана и Ешуш

ЧАНТИЧКА=Кан (Жреци) на Дионишиуш

приносителите на този свещен Божи атрибут са Българските жреци на Бог Дионисиус, който е древно митологичният синкретичен сдвоен образ на Българските Богове Демиурзи

Ето и тайната на Дървото на Живота, за чиято херметична символика се знае, че е родословното дърво на Боговете.

Тайната на Дървото на Живота е:  

ДЪРВО на ЖИВОТА=ДЪРВО на Ежуа и Богиня Диана   

ДЪРВО на ЖИВОТА на=на Рода на Бог Ежуа и Богиня Диана   

image

Изобилна информация за Дървото на живота вижте в статиите ни:

Под клоните на най – високото и разклонено дърво в света. Космическото дърво. Дървото на живота – Дуло.
https://bezistena.blog.bg/history/2017/05/18/pod-klonite-na-nai-visokoto-i-razkloneno-dyrvo-v-sveta-kosmi.1547436  

В оголените извечни свръхмощни корени на Дървото на Живота на Българския феноменен род Дуло на Успение Богородично

https://bezistena.blog.bg/history/2018/08/15/v-ogolenite-izvechni-svryhmoshtni-koreni-na-dyrvoto-na-jivot.1622784  

Как с Ванга и с жреческият тъпан открихме и активирахме в Македония поредната пирамида–портал между измеренията,който подготвят Извънземните за инвазията си.
https://bezistena.blog.bg/history/2016/01/15/kak-s-vanga-i-s-jrecheskiiat-typan-otkrihme-i-aktivirahme-v-.1422798  

image

Скъпа и прекрасна Самодива, на тебе и на многобройните ти почитатели отваряме извора на безценната напитка на Боговете Амброзия и наливаме в чашите!

АМБРОЗИЯ=Б ЗО МАРИЯ=Бог Иза и Мария   

Амброзия има за всички в преизобилие, и не само да пиеме, но и да плуваме в река от Амброзия към Безсмъртието и Вечния живот!  

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Богиня Матара и Исуз  

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана   

И защото сме роднини със Самодива или които и да са зад този аватар и Божествен творчески екип, за тях е нашият екипен подарък : краткият Исусово – Мариин Кабала/Кибела/Кабиле хороскоп:  

САМОДИВА потомка=потомка на Иса и Богиня Ма (Майка) Диана –  

феноменна/и генетична потомка/потомци от жреческия царски род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, активирана/и за жертвена просветителска мисия за Последните времена!  

С Любов и благословение от екипа ни bezistena.blog.bg за вашия екип и абонатите и последователите ви и един персонален профил за желаещите директна връзка: https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1/

––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Продължаваме разходката из вековете и цивилизациите със Самодива с помощта на Машината на времето,

МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Матара Диана

като към единствения верен отговор на чудомаенето за тайната на чантата на Боговете, сега допълваме и разсекретяваме още сакрална информация по темата, която селектираме от обяснителния текст под филма, както и от някои от коментарите!

"Възможно ли е хората в различните краища на света да са били посетени от едни и същи богове?"

Ето Кои са тези "едни и същи Богове"!

ЕДНИ И СЪЩИ БОГОВЕ=Богиня Диана и Бог Исуш – 

Тези едни и същи Богове са Българските Богове Демиурзи, сътворили света от сърцето на Земния Рай, който е Свещената Тракия!

ХОРАТА СА ПОСЕТЕНИ от=
от Богиня Диана и Христос=
от Богиня Диана и Исус от Трахия (Тракия)

ХОРАТА СА ПОСЕТЕНИ в=
в Трахия (Тракия) от Богиня Диана и Исус 

ПОСЕТЕНИ СА от=от Богиня Диана и Исус

В този изрази "Посетени са" и "Хората са посетени" е указано с кода на Свещения шифър и конкретното място в Тракия, където хората са били посетени от Българските Богове:

ПОСЕТЕНИ СА на=на ПЕСЕСТЕНА=на Безистена 

ХОРАТА СА ПОСЕТЕНИ на=на ПЕСЕСТЕНА ТРАХИА=на Безистена в Трахия 

Безистенът в сърцето на Земния Рай Тракия – първосътвотворенческият и първосвещен Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континуум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз     

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана     

БЕЗИСТЕН=Бизантионес 

БИЗАНТИОНЕС=БИЗАСТЕОНН=БЕЗИСТОН=Безистен – 

изконен Български древен свещен град на Босфора, кръстен от Българските жреци на анаграмираното име на Първосвещения Божи Сътворенчески светилищен комплекс и храм в Олимп, който истинският е Олимб, Имбол, Иамбол, Ямбол  

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континуум, Главният КПП и портал между световете, който още е и Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей... и с херметичен титул Рая, Раи, Ариани, Арии, Арий – ци

От Безистена тръгват в културно – цивилизационни експанзионни походи и мисии по целия свят Българските жреци под херметичната индексация и егида на Бог Дионисиус.

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз     

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия и международен пандемичен биотероризъм като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

image

Културно – информационен център "Безистен"

https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол  

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!

Авторите и хората питат: "...Защо много от божествата са изобразявани по подобен начин?"

Ето защо Божествата са изобразявани по подобен начин:

винаги са изобразявани по ПОДОБЕН НАЧИН= 
винаги са изобразявани по Богиня Диана и Бог Ешуа

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана 

Във всички наши 1600 статии отговаряме с безброй документи Кои са тези Божества, като настоятелно ви съветваме да пишете винаги Божества с главна буква Б, защото Те Са Българските Богове!

ТЕ СА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ=БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ Диана и Иса 

"... Този необичаен предмет го намираме в изображенията, останали от различни цивилизации, в различни епохи почти по целия свят, но и до сега не се знае какво точно е представлявал той."

НЕОБИЧАЕН ПРЕДМЕТ от=от Бог Ешуа и Богиня Мадара Диана 

НАМИРАМЕ НЕОБИЧАЕН ПРЕДМЕТ от=ПРЕДМЕТ от Ешуа и Богиня Мат Мария

НЕ СЕ ЗНАЕ кой е истинският=кой е истинският Исуз 

"... Едно е сигурно – за да бъде изобразявана толкова често, чантата на боговете явно е била нещо много важно. Символите и въпросите, загадките с тези изображения са много, но до момента няма отговор на тях."

Разсекретяваме поредния документ за Българските Богове, зашифрован и засекретен от Българските жреци

РАЗСЕКРЕТЯВАМЕ ДОКУМЕНТИ за=
за Бокиня Диана Мат Мария и Кристоз=
за Богиня Диана Мат Мария и Исуз от Тракия

РАЗСЕКРЕТЯВАМЕ ДОКУМЕНТИ от=
от Кан (Жреци) на Богиня Диана Мат Мария и Кристоз=
от Кан (Жреци) на Богиня Диана Мат Мария и Исуз от Тракия

който вадиме от чантата на Боговете, която е била и е и сега нещо много важно – 

ЧАНТАТА е НЕЩО МНОГО ВАЖНО=ЧАНТАТА е НЕШТО МНОГО ВАЖНО=
ЧАНТАТА е на Богиня Ма (Майка) Диана и Ежуш

и прокламираме и насърчаваме Самодива, че имаме отговори на тези въпроси, както и на всички други въпроси от всички светоустройствени тайни, до които проникваме чрез Свещения шифър като само прознасяме разсекретените входящи пароли и леко докосваме и помилваме с Любов иначе непристъпните двери и блиндирани порти на тези тайни!

ИМАМЕ ОТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ от=ОТГОВОР от Богиня Мат Мария и Бог Иса

image

САМОДИВА потомка=потомка на Иса и Богиня Ма (Майка) Диана –  

феноменна/и генетична потомка/потомци от жреческия царски род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, активирана/и за жертвена просветителска мисия за Последните времена!  

image

Всички загадки и тайни от миналото са под авторството и егидата на Богиня Диана, изобразена на този кадър и която е семантичният Прототип на всички тайни!

ТАЙНА=ТЙАНА=Тиана=Диана

И другият семантичен Прототип на всички тайни:

secret (тайна)=СЕКРЕТ=Иса от Тракия

mystery (тайна)=МИСТЕРИЯ=Матара и Иса

ВСИЧКИ ТАЙНИ са от=са от Исуш и Бокиня Диана 

image

Българските Богове са и в настоящето и в бъдещето, и във всички времена!

НАСТОЯЩЕ=Диана и Исуш=Дионисиуш

БЪДЕЩЕ=Богиня Диана и Ешуа

ВСИЧКИ ВРЕМЕНА са на=ВСИТШКИ ВРЕМЕНА са на=са на Бок Исуш и Богиня Матара

От овертюрата на филма научаваме, че в най – древната цивилизация на Земята – шумерската в района на Шумер и Месопотамия в Междуречието (за която цивилизация знаем от изследванията на просветени Български езотерици и неказионни историци и изследователи, както и от нашите документи, че е на 100% изконно Българска), че са намерени най – много изображения на Богове и жреци с чантичка.

Ето пак разсекретените основни документи в наши постинги чия е тази най – древна цивилизация Шумерската, която е производна от Българската, която вече е наистина не само най – древната цивилизация на света, но е и пост – Сътворенческата!

Документи от човек от щаба на Саддам Хюсеин за Българския генезис на Шумерската и Персийската цивилизаця

https://bezistena.blog.bg/history/2018/01/21/dokumenti-ot-chovek-ot-shtaba-na-saddam-hiusein-za-bylgarski.1589276?reply=5078399

... И защото емблематичният персийски цар Дарий Хистаспос се напъха между шамарите и вика за пореден път да възстановим свещения му Български произход и генезис, ще му заделим и на него малко време, защото в много от нашите статии сме публикували купища документи, че цялата древна велика Персийска (Шумерска, Вавилонска) култура и цивилизация е изградена от феноменните Български жреци и царе от Дуло, които са племенната аристокрациа на разселените по тия места тракийски безкултурни племена. 

НАПЪХА МЕЖДУ ШАМАРИТЕ на=на Ежуш и Бохиня Диана Мат Мария 

ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария 

ШУМЕР + Н (код.назал)=ШУМЕРН=Шумерна=Чумерна – 

култов сакрален Български жречески светилищен регион в Сливенско – Еленския Балкан, от където са тръгнали жреческите отряди на Диана и Исус (Дионисиус) на цивилизационния си поход на Изток към Шумер и Вавилон – материализираният перманентен статут на самодефиницията и проявлението на Българските Богове – Любовта!

ВАВИЛОН=БАБИЛОН=БАВИЛОН=ЛИАБОВ=Любов 

 Дарий I (на персийски: داريوش دوم), (на персийски: Dārayavahuš, „държащ доброто“, или „добронравен“, гръцки: Δαρεῖος) е шахиншах („Цар на царете“) на Персия от династията на Ахеменидите, управлявал Персийската империя от 522 г. пр.н.е. до 486 г. пр.н.е..

Dārayavahuš=Бог Ешуа от Драхия=Бог Ешуа Драхона

Dārayavahuš=Ариан Хан (Кан, Жрец) от Богиня Диана и Ешуа

Dārayavahuš от=от Рода на Бох Ешуа 

Δαρεῖος от=от Рода на Иса 

ДАРИЙ ХИСТАСПОС=Хан (Жрец) и Сар (Цар) от Бог Тати Исус 

При Дарий Ι държавата на Ахеменидите достига най-голямо могъщество. Той завладява Мала Азия, част от Балканския полуостров с Южното Черноморие, а на изток достига чак до Индия. Победите му са изброени в Бехистунския надпис. 
В началото на V в.пр.н.е. персийската заплаха надвисва и над елинския свят. Стълкновенията между перси и гърци продължават повече от век и половина.

АХЕМЕДИНИАС=ХАН МАД ИСЕ=Хан (Кан,Жрец) на Ма (Майка) Диана и Иса 

Цар Дариус преприема похода към Балканите и Тракия за да освободи Българите и изконните Български земи, попаднали под първото староепохално данайско=юдейско=гръцко робство в средата на 1 хилядолетие пр.Хр.

НАДПИС от БЕХИСТУН=НАДПИС от Бох Иса и Диана=НАДПИС от Бохиня Диана и Иса – 

култов свещен мегалитен паметник на Българските жреци, въвели в него фундаментална информация за Българските Богове и сакралната Българска историческа памет и феноменния Божи жречески род Дуло, от който са всички до един персийски владетели и аристокрация   

ФУНДАМЕНТАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Дуло на Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария

Дарий е най – възрастният син на Хистасп, внук на Арсамес, правнук на Ариамнес (син на Тейспес и чичо на Кир I).
Бащата на Дарий е сатрап на Бактрия, а по – късно на Персия, и приближен в двора на Камбиз II. По време на египетската кампания на Камбиз II, Дарий е копиеносец или знаменосец в неговата армия, но е върнат в Персия и държан под око, заради съмнения в измяна.

ХИСТАСП=Хан (Кан, Жрец) на Богиня Диана и Исус

ХИСТАСП=Хан (Кан,Жрец) от ПЕСИСТЕНА=Кан от БЕЗИСТЕНА

АРСАМЕС=Исус и Мария  

АРИАМНЕС=Иса и Мария 

ТАЙСПЕС=Богиня Диана и Исус

СЪМНЕНИЕ В ИЗМЯНА към=към Исуз и Богиня Мама

Скоро след като Камбиз II умира в Египет, Дарий заема престола, след преврат 
Въпреки че не е пряк царски роднина, в Бехистунския надпис Дарий I извежда своето генеалогично дърво като царско, успоредно на официалната персийска царска генеалогия.

КАМБИЗ=Богиня Майка и Иза  
 
ЦАРСКА ГЕНЕАЛОГИЯ=ГЕНЕАЛОГИЯ на К ЦАР СА=ГЕНЕАЛОГИЯ на Кан (Жреци) и Царе на Иса – 
жреческо – царската генеалогия на всички владетели по света от рода Дуло  

Дарий налага новата религия зороастризъм и вярата в Ахура Мазда. Отнася се с търпимост към египетските, вавилонските и другите богове и култове в империята.

ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зар Исуз и Матара 

АХУРА МАЗДА=Хан (Жреци) на Иза и Мадара

Ахура Мазда, срещащ се още и като Ормузд или Ормазд е бог на доброто в зороастризма. Обявен е за изначален бог от Зороастър, основателят на тази религия. Той е първото и най-често споменавано божество в сборника Ясна. 

ОРМУЗД=Мадара и Иза 

ОРМАЗД=Мадара и Иза 

ЯСНА=Иса 

СБОРНИК ЯСНА за=за Кан (Жреци) и Саре от Бог Иса  
 
И още от

Мистичните Български Колобри – агентите на Извънземните, които построиха Българската феноменна свръхцивилизация в Шумер, идващи с планетата Набиру
https://bezistena.blog.bg/history/2018/03/12/.1598342

... Много пъти сме разсекретявали култовите имена на най – древната човешка цивилизация – Шумерската, за която обаче вече сме доказвали, че е само една от поредните Български цивилизации, разнесени по целия свят, но сакралната етимология на Шумер е христоматийна образцова реклама за приложението на Свещения шифър навсякъде! 
 
image

ЧУМЕРНА=ЧУ МЕР + НА (кодировъчен назал)=ЧУ МЕР=Ечуа и Мария=Ешуа и Мария 

ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария 

МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Мама Диана 

МЕЖДУРЕЧИЕ=МЕЖДУРЕТШИЕ=Матара Диана и Ежуш

МЕЖДУРЕЧИЕ=Диана и Ежуа от Чумерна

ЕГИПЕТ=ПЕГ ТИЕ=Богиня Диана   

Да се насладим на прекрасната херметична сакрална ентимология на емблематични топоними в първосвещения жречески ареал в Сливенско – Еленския Балкан, от мегалитните светилища – транспространствени телепортационни портали на който регион тръгват основните жречески отряди на Изток за построяването на поредната Българска цивилизация на Ешуа и Мария – Шумер: :

ШИШКИН=ШИШ КИН=Ешуш Кан (Жрец)=Кан (Жреци) на Ешуш 
 
ТВЪРДИЦА=Братя от Диана и Иса=Друиди на Богиня Диана и Иса –
Бялото жреческо Братство от Исус и Мария Магдалена в този регион
 
ДЕВИНА=ДЕ ВИНА=Диана Вогиня=Диана Богиня=Богиня Диана

"Археологическите разкопки и анализа на шумерската писменост до днес изненадват учените, които откриват нови свидетелства за знанията и нивото на напредък на древните шумери."  

ШУМЕРСКА ПИСМЕНОСТ от=ПИСМЕНОСТ от Кан (Жреци) на Исуш и Мария  

И всички други езици и писмености са от Българските Богове чрез Техните цивилизатори и очовоковечители на всички тракийски племена по света – Българските Жреци!  

ЕЗИЦИ от=ЕЗИТСИ от=от Диана и Исуз=от Дионисиуз  –

херметичното синкретично наименование и образ на Българските Богове, от Чието име Българските жреци съставят културно – цивилизаторските отряди на Дионисиус за своите цивилизаторски мисии по целия свят 

ПИСМЕНОСТ от=от Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

"Шумерската цивилизация е най-древната на нашата планета, възникнала през четвърто хилядолетие преди новата ера."

Ето от кои е шумерската цивилизация, за да не се правят на учудени като незнаещи официалните историци – фалшификатори на човешката история, във фундамента, надстройкта и цялото построетнние на която е сакралната Българска история, и които историци са ударният дезинформационен отряд на перманентните заговорници срещу Българите! 

ШЕМЕРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ е от=е ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Кан (Жреци) на Исуш и Матара  
 

"Тя внесла съществен принос в развитието на човечеството, но ние и досега не знаем откъде са се появили шумерите, но са запазени много писмени сведения, които учените са успели да разшифроват."  

ПИСМЕНИ СВЕДЕНИЯ от/за=от/за Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

–––– правим малка пауза, пауза от задъхването от възхищението от тези удивителни Божии документи, за да ви припомним пророчествата на най – големите пророци на 20 век – Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга, че Българският език е най – прекият и единствен задължителен път към Бог – сиреч към всяка следваща глътка въздух, капка вода и миг живот още, затова скоро време всички човеци на Земята и народи ще учат задължително и безусловно и безалтернативно, ако желаят да ги има въобще след Съдния Ден, Свещения Божи Сътворенчески Български език и неговия Свещен шифър!

край на цитата
–––––––––––––––––––––––––––– 
И още от

Какво пише на диска със шумерска писменост, който занесоха на Марс марсианците от Южна Месопотамия и как се пуска Сфинкса!
https://bezistena.blog.bg/history/2017/11/18/kakvo-pishe-na-diska-sys-shumerska-pismenost-koito-zanesoha-.1578584

... Ето и тайната на най – най – тайната скулптурна композиция в света, която е и най – лесно разгадаемата в света най – най – тайна :
Най – лесно разгадаемата в света най – най – тайна, но само чрез кодът на Свещения шифър ако ви го разкрият от Горе, което се случва сега, е:

ХЕОПС=ПОХ ЕС=Бох Иса 

СФИНКС=ФК СИС=Бок Исус 
 
СФИНКС=КН Ф СИС=Кан (Жрец) на Бог Исус  
 

МЕХАНИЗЪМ ЗАД ЛЯВОТО УХО=
МЕХАНИЗЪМ на Хан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иза –
механизмът на феноменните познания и феноменни свръхестествени практики на Българските жреци, строители и оператори на всички свръхтехнологични мултифункционални светилищни пирамидални и други комплекси в Египет, (чието друго древно българско име е Марса, Мансур, Масир) и по целия свят , за творене на тях на духовни и материални блага и всякакви свръестествени чудеса 

МАРСА=МАНСУР=МАСИР=Мария и Иса 


СЕКРЕТЕН МЕХАНИЗЪМ на=
на Хан (Кан, Жреци) на Кристоз и Мама=
на Хан (Кан, Жреци) на Исус от Тракия  и Мария Магдалена 
 

Това пише и това прочетохме, разсекретихме и преведохме 1:1 на диска със шумерската писменост, който падна от Марс в Южна Месопотамия и така стартирахме Сфинкса да загрява за скорошното подновяване на работата му на ръчен и душевен режим, пък той подгрява и развъртява стартерите на пирамидите край него! 

Даваме ви само припевът на свръхезотеричната песен Starman на David Bowie от фоновата плелиста, в което име веднага открихте Иса и Матара, и който припев ще ви говори достатъчно Кои ни наблюдават от небесата, Кои ни посещават от небесата, и Кои ще идват скоро на посещение при нас  

https://www.youtube.com/watch?v=sI66hcu9fIs

David Bowie - Starman   

Има Старман, Който е в небесата! 
Той би желал да дойде и да се срещне с нас,
но си мисли, че ще ни отвее мозъците (от почуда)!
Има Старман, Който е в небесата!   

STARMAN=Иса и Матара – 

идвай по – скоро Старман, идвайте Исусе и Майко Мария Магдалена, за да отвеете и прочистите мозъците на нечестивците, непознаващите Ви и мачкащи и унищожаващи Народа Ви Български, и да отвеете плявата от чистото зърно и го прочистите от плевелите и загнилите зърна! 

Амин! 

–– край на цитата
–––––––––––––––

И още от

Рамсес, Клеопатра, Александър Велики и Сфинксът с д – р Гайд разкриват 100% – вия Български генезис на Египетската цивилизация и нейните феноменни чудеса
https://bezistena.blog.bg/history/2021/06/06/.1764239?fbclid=IwAR20OucPUgBk_CYIBRW6WjjgJHuqIBQVPRn7E228z05UJMy3VCJatWpjRwg

... Жреческият отряд от жреческият светилищен център и школа в Сливенско – Еленския Балкан, дошъл пръв в Междуречието, ползва правото и превилегията да кръсти региона на новата цивилизационна експанзия със свещените родни местни зашифровки,и така регионът се закичва със свещените имена на Българските Богове в прав текст без никаква зашифровка:

ЧУМЕРНА=ШУМЕРНА=ШУ МЕРА + Н ( кодировъчен назал)=ШУ МЕР=Ешуа И Мария

ШУМЕР=Ешуа и Мария

На цялата географска област се съставя звучната анаграмна комбинация от Божиите първи имена Исус и Матара във варианта МЕЖДУРЕЧИЕ, за да бъде христоматиен пример за начинаещи като вас сега, като започнем да ви посвещаваме и обучаваме и Ги познаете лесно и се насърчите така:

МЕЖДУРЕЧИЕ=Ежуш и Мадара

Нашите кръстители турят още едно непонятно до сега за всички имена – Месопотамия, 
та да се чудят как да го обяснят невежите, и веднага да паднат в преклонение след като им дадем кода и счупим секретния печат!

МЕСОПОТАМИЯ=
Иса и Богиня Диана МаМа=
Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

СЕКРЕТЕН ПЕЧАТ на=
на Богиня Диана и Кристош=
на Богиня Диана и Исуш от Тракия 

На жреческата писменост слагат за име свещеният си етноним без зашифровка директно в прав текст, но с уловката, че е записан в прочит от дясно наляво, както и са научили да пишат местните по - късно:

ЙЕРОГЛИФИ < обратен прочит > ИФИЛГОРЕЙ=ФИЛГЕРИ=Филгири=Билгири=Българи

С помощта на Божествените си жречески феноменални свойства построяват Светилищните съоръжения от Единната световна светилищна енергийна мрежа и система и ги кръщават по името на Ръководителката на проектите и строежите Богинята Матара, но в лека зашифрована форма, позната сега като ПИРАМИДА!

ПИРАМИДА=Богиня Мадара

Същото име, но в съкратеният му вариант, дават на цялата страна:

Богиня Диана=Диана Богиня=ДЕ ПИГЕ=ЕГИП ЕД=Египед,

име получено след елементарен прочит от дясно наляво!

ЕГИПЕД < обратен прочит > ДЕПИГЕ=Диана Богиня

Още в дълбока древност, контактуващите с Египет народи от Арабския полуостров дали на Египет името Миср, Мурс, Мисур, Мерса, Мурса, което означавало уж "населено място". Съвременните Египтяни също наричат страната си Миср.

Този пасаж в документите за кандидатстване за приемане и завръщане отново в Свещената Българска империя е изрично подчертан и посочен като основен доказателствен аргумент, че Египетската цивилизация е експериментален продукт на Българските Богове и Техните подизпълнители – Българите, свещеническата Божия жреческа каста от рода Дуло от феноменни генетични потомци на Българските Богове:

МИСР=Иса и Мария

МУРС=Мария и Иса

МИСУР=Мария и Иса

МЕРС=Мария и Иса

МУРСА=Мария и Иса

Чрез горните документи ние доказваме категорично Българския генезис на тази цивилизация!

–– край на цитата
––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––

От филма научаваме, че в град Тула в Мексико в храма на Кетцалковатъл са разположени фигурите на четирима Богове, които също държат в ръцете си тези мистериозни чанти.

image

Във филма Самодива съжалява, че за толтеките нямало писмени документи, обаче следващите няколко документа са предостатъчни да разкрият пред нас Българския Божествен генезис и на тази култура и цивилизация: 

ТУЛА=Дула=Дуло

ТОЛТЕКИ цивилизовани от=цивилизовани от Кан (Жреци) от Дуло на Диана 

И какво ни казват четиримата Богове:

ЧЕТИРИМА БОГОВЕ=ТШЕТИРИМА БОГОВЕ=Бог Ежуа и Богиня Матара Диана 

Основното божество на ацтеките в Америка е ket͡saɬˈkowaːt͡ɬ , което е херметичният синкретичен образ на Българските Богове с техния рептилски змейски зооморфен митологичен образ:

КЕТЦАЛКОВАТЪЛ=Диана и Тати Иса Ел Балк (Българин)

ЗООМОРФЕН ОБРАЗ на=ОБРАЗ на Бог Иза и Мария 
 
image

Херметичното свещено име Кетцалковатъл се обяснява първосигнално и просто сравнително според индианската иконография от ацтеките като Перната змия, което име след деанаграмиране отново и задължително ни води при Българските Богове:

ПЕРНАТА ЗМИЯ=Богиня Матара и Иза 

И Божествения генезис и статут на ацтеките, кръстени така от техните цивилизатори според жреческата им индексация :

АЦТЕКИ цивилизовани от=цивилизовани от Кан (Жреци) на Иса и Диана

ИНДЕКСАЦИЯ на=на Кан (Жреци) на Диана и Исус=на Кан (Жреци) на Дионисиус

отново виждаме поредния цивилизационен отряд на Бог Дионисиус, достигнал до другия край на света не пешком, не с коне, магарета или камили, не с лодки и салове, а пътувайки през разстоянията, пространствата и времето с Машината на времето и пристигайки от отворените портали на небесата и демострирайки и проявявайки свръхестествените си познания и умения са били обожествявани от местните туземци (всички бивши нефеноменни тракийски племена).

ОБОЖЕСТВЕНИ от=от Бог Исуж и Богиня Диана  
 
image

В Мексико на стенопис в Пирамидата на Слънцето в Свещения храмов комплекс "Место на Боговете" има композиция с Божество, стоящо в основата на Дървото на живота и негови жреци от двете му страни, държащи мистериозната чанта на Боговете.

ПИРАМИДА НА СЛЪНЦЕТО=Богиня Матара Диана и Исус Ел (Змей)

МЕСТО на БОГОВЕТЕ=на Богиня Мат Диана и Бог Иса 

КОМПОЗИЦИЯ на=КОМПОЗИТСИЯ на=на Богиня Майка Диана и Исуз

И безапелационни документи от нашия архив за Българския генезис на феноменната индианска цивилизация вижте в:

Пробив в архивите на ЦРУ разкрива Българския генезис на Арканзас сити и Канзас от походите на Кан и Цар Авитохол, синът на Дионисиус

https://bezistena.blog.bg/history/2018/12/06/probiv-v-arhivite-na-cru-razkriva-bylgarskiia-genezis-na-ark.1637541?reply=5169647

Създаването на човека от извънземните рептили е описано в древни текстове на индианците. Павел и Попол Вух
https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/04/syzdavaneto-na-choveka-ot-izvynzemnite-reptili-e-opisano-v-d.1633977

По следите и неизтриваемите жалони на Българските цивилизатори на индианските племена чероки. Джаксън от Тенесси
https://bezistena.blog.bg/history/2019/05/30/po-sledite-i-neiztrivaemite-jaloni-na-bylgarskite-civilizato.1659451

Как Българските цивилизатори построиха великанските мегалити по света и пирамидите на маите с Пернатия змей. Кръстници на континентите.
https://bezistena.blog.bg/history/2021/01/03/kak-bylgarskite-civilizatori-postroiha-velikanskite-megaliti.1742621?reply=5385134

Категоричният ни извод за Българския произход на индианските култури и цивилизации е синтезиран в заглавията и в документите на горните постинги!

–––––––––––––––––––––––

Кратката разходка със Самодива по следите на мистериозната чанта ни заведе в Индия, където трите основни индийски Божества – Брахма, Вишну и Шива, имат за сакрален атрибут отново вездесъщата мистериозна чанта!
– Защо?
– Затова:

БРАХМА=Бохиня Мария

ВИШНУ=Бог Ешуа

ШИВА=Бог Ешуа

Българският генезис на индийската цивилизация.Сакралната структура на животопораждащата метафизична частица Живатма и паролата за нейното активиране
https://bezistena.blog.bg/history/2017/11/28/bylgarskiiat-genezis-na-indiiskata-civilizaciia-sakralnata-s.1580237

Санскритът ни разкрива, че 300 милиона генетични Българи от Индия тръгват на Дионисиусов поход към България!Ще минат през Русия.
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/04/sanskrityt-ni-razkriva-che-300-miliona-genetichni-bylgari-ot.1733904

–– и пасаж от последния постиг:

... Слушайте, гледайте и чувствайте с всичките си осезания, рецептори, с разума и сърцето си, Българи!

ХРИСТОС=ИСОС ТРАХ=Исус Трах=Исус от Тракия !!!

ХРИСТОС=ИСУС  ТРАХ=Исус Трах=Исус от Тракия !!!

И оттук нататък когато става дума за Христос, ние ще приравняваме, отъждествяваме и заместваме култовото херметично езотерично име Христос, съставено от Посветените Българи чрез технологията на Свещения шифър, (чието друго име е Санскрит) с неговата сакрална етимоложка стойност и значение Исус от Тракия! 
Веднага разсекретяваме и първоразрядната производна сакрална комбинация от херметичния жречески индекс Христос на Исус – Санскрита:

image

САНСКРИТ=ТИРКСНАС=ТИРК СНАС=ТИРК САС=Трак Исус=Исус Трак=Исус от Тракия  –

практическо приложение на херметичния жречески Свещен шифър за съставяне на източни езици върху базата на Свещената Божия именна матрица от Българския ези

–– край на пасажа
––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

image

И още един сакрален кодиран документ, написан с описателно – обяснителния херметичен език на Българските жреци : "Носят чанта в ръка", и разкриващ ни кои са тези Богове:

НОСЯТ ЧАНТА В РЪКА=
Богиня Диана и Кристош=
Богиня Диана и Исуш от Тракия

Ето тази сакрална инхформация

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Матара и Исус Бълкарина

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Бълкари на Матара и Исус 

се съдържа в тайнствената чантичка на Боговете в Шумер, в Древен Египет, по Северна и Южна Америка, в Индия, в Азия, в "турския" мегалитен комплекс Гьобекли Тепе и на много още места по света.

image

АЗИЯ=Иза

ИНДИЯ=ДИЯНИ=Диана

АМЕРИКА на=на Кан (Жреци) на Мария

СЕВЕРНА И ЮЖНА АМЕРИКА на=на Ариани Кан (Жреци) на Бог Исуж и Мария

ГЬОБЕКЛИ ТЕПЕ=на Балги (Българи) Кан (Жреци) на Богиня Диана 

Не можем да издържим на изкушението да разсекретим името на този свещен Български жречески комплекс на кюрдски – Girк Mirazan, което означавало Хълм на чудесата, но за посветените е 

хълм Mirazan на=хълм на Мария и Иза

хълм на ЧУДЕСА=хълм на Диана и Исуш=хълм на Дионисиуш,

както и първосигналното опростачено просто сравнително травиално етимоложко обяснение на името на свещения Български комплекс като „Шкембав хълм“, „Коремест хълм“ край древния Български град Едесса:

ЕДЕССА=ДЕ ЕСАС=Диана и Исус=Дионисиус

ШКЕМБАВ ХЪЛМ на=ХЪЛМ на Бог Ешуа и Богиня Майка

КОРЕМЕСТ ХЪЛМ на=ХЪЛМ на Кан (Жреци) на Иса и Матара  –
 

светилищен хълм на жреците на Българските Богове които само знаем тайната на този светилищен комплекс, на всички други светилищни комплекси по света, които са портали между измеренията и световете и свръхтехнологични съоръжения за производство на тях на духовни и материални блага и за творене на чудеса и управление на всички процеси в света от Българските феноменни жреци.
Пусковите им и оперативни пароли са горните формули и молитвени мантри към Боговете ни.

И още информация по темата на Български вижте в

ТАЙНАТА НА ЧАНТАТА НА БОГОВЕТЕ: ТАЙНАТА НА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ...
 
https://bg.greatplainsparanormal.com/6391798-the-mystery-of-the-bag-of-the-gods-the-mystery-of-disappeared-civilizations-over-which-modern-scientists-are-fighting-alternative-view 

от която вземаме финалното заключение на статията:

"Защо древните култури изобразявали своите богове с чанта в ръка, какво е имало вътре в нея и най – важното : как е възможно тази мистериозна чанта да присъства в различни цивилизации по целия свят – не е известно дали отговорите на тези въпроси ще бъдат намерени."

Ще бъдат намерени обезателно отговорите!
Ето Ги пак:

ЩЕ БЪДАТ НАМЕРЕНИ=Ешуа и Богиня Матара Диана

Вече са намерени отговорите на тези въпроси!

ВЕЧЕ СА НАМЕРЕНИ=ВЕТШЕ СА НАМЕРЕНИ=Богиня Матара и Исуш

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

"Къде са отишли Боговете и защо са си отишли!?" – пита на финала авторката на филма, която като прочете този постинг ще получи отговор и пълно обяснение на запитването си – 

ОБЯСНЕНИЕ за=за Бог Иса

ОБЯСНЕНИЕ ОТ=Богиня Диана и Иса

ЗАПИТВАНЕ ЗА=Бог Изуз и Богиня Диана,

и ще разбере, че Българските Богове въобще не са си отишли, а Те са перманентно плътно до децата си – до нас!

ТЕ СА=Диана и Иса

ДО НАС СА=Диана и Исус 

ТЕ СА ПЕРМАНЕНТНО=Богиня Матара Диана и Иса

ДЕЦА на=на Диана и Иса 

НИЕ СМЕ ДЕЦАТА на=на Мат Диана и Исус
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И няколко коментара от коментарния блок под филма:  

Ели

Аз зная отговора. Осъществих контакт с извънземен разум, говоря по телепатия..Видях анунаките. С мен се случи чудо. От 1 год говоря навсякъде и пиша, че в моето семейство възкръснаха хора.
Оказахме се родът на Мария Магдалена, а баба ми я виждам като слънцето.
Вуйчо ми е Моисей и всичките са живи, като слънца светят.
Аз контактувам с тях и ми бе разкрита тази тайна за въпросната чанта.
Да, чанта е и аз зная какво е имало в нея, имах откровение, видях се с такава чанта. Тя е принадлежала на мен.Аз съм първата жена и съм от АНУНАКИТЕ.
Съжалявам, ако ви звучи фантастично, но това е истината.Който иска да ми вярва. Анунаките са тук!
България не знае изобщо в целия този хаос какви чудеса се случват.
Мария Магдалена е жива!

Изпълняваме си мисията да покажем на Ели, (която задължително е от феноменния жречески род на Исус и Мария Магдалена, и на всички Българи които също са от Божия род) кои са Анунаките, че те са служителите на Извънземните и къде са сега и постоянно:

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!     

Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, и подготвят отварянето на Измеренията за Явяването на Боговете ни

Посланието на анунаките: "Ние сме тук, сред вас!" Защо носим същите имена и фамилии на Извънземните, че и гените им!
https://bezistena.blog.bg/history/2017/07/29/poslanieto-na-anunakite-quot-nie-sme-tuk-sred-vas-quot-zasht.1559182

... Дешифриращата програма на Свещения шифър веднага завърта в деанаграмния ротор на лингва – калейдоскопа странното име на агентите на Извънземните и те веднага радостно и без колебание ни разкриват кои са:

AHУHAKИ=KAАHУHИ=KAHHИ=Kaн –

Жpeци, които са нaшитe феноменни вече свръхестествени пpecвяти Рoдитeли и Πpeдци от Божия род Дуло, зaминaли вpeмeннo в Бoжиeтo измepeниe и Бoжиeтo Cвeтeйшo вoйнcтвo cъc cтaтyтa cи нa peaлни и paциoнaлни действителни Cвeтци,

image

и движeщи и гpижищи ce зa cъщecтвyвaнeтo нa cвeтa и надзираващи и отговарящи за нac – тexнитe Земни пoтoмци, ĸaтo нaши Aнгeли xpaнитeли и зaĸpилници, съставящи фамилните консилиумни екипи на техните генетични потомци, развиващи се временно в експерименталните екстремални реалити условия на Земното измерение  

–– забележка:

Само че Земята не е кълбо, движещо се с бясна скорост из пространствата, а е абсолютно неподвижен плосък диск в центъра на земната енергийна космическа сфера – кувьоз за Божиите деца, над който диск на височина 6000 км се движат спираловидно изкуствените орбитални бази и термо и светлинни генератори Слънцето и Луната с диаметри само от 50 км и всички други небесни тела – изкуствени орбитални стации от космическата инфраструктура на Земята за нейното обслужване, всички заедно със Земята построени от Боговете ни за земния дом на децата им.

Още инфо по темата вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и плоската Земя"

image


Peshito
 

@Ели  Древните шумери са нашите деди, на Българите.
Езикът ни е много древен. Как мога да се свържа с теб

Ели

@Vlado Minkov  Аз съм от анунаките и знам какво е имало в чантата.Лекарства не взимам, защото имунитета ми е страшно силен, температура не вдигам.
Когато ме видиш някой ден на екран ще ме разпознаеш инстинктивно.
На присмех отвръщам с усмивка, защото знам, че дявола само така се побеждава, а той е във всички невярващи и злобни хора.Той е в мозъка ви.

ЩЕ ВИДИМ=ШТЕ ВИДИМ=Ешуа и Богиня Мат Диана 

Ели  

АЗ ЗНАМ КАКВО ИМА В ТАЯ ЧАНТА!!!!!!!!!!!!!


Stoyan Rusev  

Само на едно място пише къде са сега боговете

НА ЕДНО МЯСТО ПИШЕ за=за Богиня Мат Диана и Исуш 

Правилно Stoyan Rusev подсказва, че само на едно място пише къде са сега Боговете, като това място е само Техният наш блог, в който Те ни документират, че Те са навсякъде и вече скоро ще се покажат!

НАВСЯКЪДЕ СА=Бокиня Диана и Исус


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Накрая ще разсекретим и най – важния документ и пророчество, заложени в мистериозната чанта на Боговете:

МИСТЕРИОЗНА ЧАНТА НА БОГОВЕТЕ=Сина на Бог Тати Изуш и Богиня Матара Диана 

Синът на Боговете е култовият Божи син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

image 

image


Малко преди публикуването на постинга небесните ни съекипници – Анунаките, които са Светиите и нашите близки Предци, ни изпратиха за фонова песен една култова тематична песен:

https://www.youtube.com/watch?v=K-nMD6gndFg
Маргарита Хранова   Далечни дни

Защо е тематична тази песен?
Защото всички песни по света носят кодираната информация за Българските Богове и затова са винаги тематични – отнасят се за Боговете ни!

ТЕМАТИЧНИ ПЕСНИ за=ПЕСНИ за Диана Мат и Ешуа

ТЕМАТИЧНИ ПЕСНИ за=за Богиня Мат Диана и Исуш 

НОСЯТ КОДИРАНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Богиня Матара Диана и Кристос=
за Богиня Матара Диана и Исус от Тракия

С теб вървях,
помниш ли как горях,

слънчев бе твоят смях,
моя нежност.

Твоят глас,
помниш ли, търсех аз

в хубав и мрачен час,
моя нежност.

Всеки ден,
помниш ли бе за мен

от любов сътворен,
моя нежност.

С теб вървях,
помниш ли как горях,

колко щастлива бях,
моя нежност!

ТЪРСЕХ АЗ=ХРЕСТАЗ=Христоз=Исуз от Трахия

НЕЖНОСТ=Диана и Исуж=Дионосуж

МОЯ НЕЖНОСТ=Ма (Майка) Диана и Исуж

ХУБАВ И МРАЧЕН ЧАС с/без=ХУБАВ И МРАТШЕН ЧАС с/без=
ЧАС с/без Бохиня Матара и Бог Ешуа

ВСЕКИ ДЕН БЕ ЗА МЕН очакване на= очакване на Богиня Майка Диана и Бог Исуз

Бяха за нас и
Любовта и радостта,
до есента
тайнствен знак на вечността.

Помня едно море
с бряг озарен...

БЯХА ТЕ ЗА НАС=Бохиня Диана и Исуз

ВЕЧНОСТ=Богиня Диана и Исуш

ВЕЧНОСТ управлявана от=управлявана от Безистена

ПОМНЯ ЕДНО МОРЕ С БРЯГ ОЗАРЕН от=
БРЯГ ОЗАРЕН от Богиня Мадара Мария и Иса

Тези спомени за времето на видимото пребиваване на Боговете ни сред нас са временно изтрити от паметта и спомените ни, като сега по Божия план започна и вече приключва екстремалното активиране на паметта и спомените ни.

СПОМЕНИ ЗА ВРЕМЕТО на=на Бог Исуз и Богиня Мат Мария

ИЗТРИТИ СПОМЕНИ за=за Исуз и Богиня Матара Диана 

АКТИВИРАНЕ НА СПОМЕНИТЕ на=на Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана и Бог Иса  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното участие на Самодива и светиите ни – анунаки, отворили мистериозната чантичка на Боговете и разкрили съдържанието и тайната ѝ заедно с Исус и Мария и Синът им
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни







Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
03.10.2021 14:20
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из коментарните форуми под публикацията на постинга във Фейсбук групи
06.10.2021 01:32
група Загоре/Zagore/
Atanas Kamuninski
Администратор

В такъв случай какво чака Земята в близките десетилетия?
Каква ще бъде съдбата на вашата цивилизация? Какво ви чака за в бъдеще? Сега, този избор между доброто и злото, стои пред вас. Вие трябва сами да решите съдбата си. Ако изберете разцвета и продължаването на живота, то това може да стане само чрез издигането на човека на по-високо равнище. Човекът трябва да израсне духовно. Нали точно поради отсъствието на духовност вашите политици забъркаха такава каша. Ръководителят трябва да бъде преди всичко духовна личност, но такива също трябва да бъдат и подчинените, защото даже и идеята да е чиста, ако няма изпълнители, тя неизбежно ще се провали и ще донесе множество страдания. Пример за това може да намерите във всички революционни промени, станали на Земята. Идеята - справедливост, братство, равенство, щастие за всички, но поради бездуховността - само повече страдания и беди.
И така, вие първо трябва да се очистите от лошите мисли, а всичко останало ще направят и вече правят за вас законите на природата, законите на Вселената, законите на Висшето добро и Изначалната същност - Твореца.
Тягостно е да гледаш как днес расте количеството на хората (учени, предсказатели, изследователи), които ви вещаят благоденствие или пък пълно разрушение до няколко години. В живота няма крайности и е тъжно, че тези хора не са разбрали това досега. Вас със сигурност ви чака възраждане, издигане на по-високо стъпало в еволюцията, разширяване на съзнанието и на възможностите. Но това не може да стане без преодоляването на трудности и препятствия, което неизбежно ще ви коства много усилия. Вие сте длъжни да го знаете и да се подготвите за тях.Но преминаването на човечеството през зоната на препятствията, попадането му в изключителни ситуации не означава Апокалипсис в смисъл на пълно унищожение. Това е преход към нов живот, начало на Новата ера, а не края на света.
Очистване, преобразуване – да, но не и измиране и запустяване.


Инж. Иван Дунчев

"Това е преход към нов живот, начало на Новата ера, а не края на света.
Очистване, преобразуване – да, но не и измиране и запустяване."

И нека заедно с автора влезем в Храма с финалната поанта на прекрасното насърчително езотерично есе!

преход към НОВ ЖИВОТ=
преход към Бог Ежуа и Богиня Диана

ОЧИСТВАНЕ от=от Богиня Диана и Исуш

ИЗМИРАНЕ без=без Иза и Мария

ЗАПУСТЯВЯНЕ без=без Бог Исз и Богиня Диана

На колене и в почит и преклонение пред Боговете ни, Автори на Божествения Сътворенчески език – Българският, и заедно да посрещнем идващият край на света!

КРАЙ НА СВЕТА=Бог Иса от Тракия

ИДВА КРАЯТ НА СВЕТА=
ИДВА Богиня Диана и Иса от Тракия

ИДВА КРАЯТ НА СВЕТА=
ИДВА в Тракия Богиня Диана и Иса

ИДВАЩИЯ КРАЙ НА СВЕТА с=
с Богиня Диана и Бог Кристош=
с Богиня Диана и Бог Исуш от Тракия
цитирай
3. bezistena - Из коментарните форуми под публикацията във Фейсбук групите:
06.10.2021 21:32
група The Atlantean Group

Susan Lynn Rapp
This is amazing !
I humbly request you add the three purses that are on a T shaped megalith from Gobekli Tepe Turkey dated around 11,500 BCE.


translateе

Това е невероятно!
Смирено ви моля да добавите трите портмонета, които са на Т -образен мегалит от Gobekli Tepe Турция от около 11 500 г. пр.н.е.

–––––––––––––––––––––––––––

Инж. Иван Дунчев
Автор

Susan Lynn Rapp, Gobekli Tepe е древно Български светилищен комплекс.
Древно Български са и всички археологически и мегалитни съоръжения в Турция и в сегашна Гърция.
Цялата "древно Гръцка" култура и цивилизация е изконна Древно Българска свръх феноменна култура и цивилизация, фалшифицирана като "древно Гръцка"!
Скоро тази истина която излиза в България, ще залее целия свят!
Затова ви благославяме да учите Българския свещен език, който е единственият път към Боговете и скоро само чрез него и чрез Познанието от нашия блог всеки ще измолва Спасението си и всеки миг живот още от Българските Богове Демиурзи!
цитирай
4. bezistena - Из коментарните форуми под публикацията във Фейсбук групите:
09.10.2021 21:12
група The Atlantean Group

Claude Gu&#233;rette


Dans le quartier Chinois de Montr&#233;al, j'ai fais l'acquisition d' une figurine sculpt&#233;e d'environ 8 pouces de haut repr&#233;sentant un vieil homme avec un b&#226;ton d'une main et une th&#233;i&#232;re dans l' autre main ressemblant au sac des Dieux. J'ai demand&#233; &#224; la marchande ce que cette statuette repr&#233;sentait et Elle m'a dit qu'il s'agissait du vieil homme sortant de la for&#234;t et apportant ses bienfaits &#224; l'humanit&#233;!!! Voil&#224; l'histoire de mon coup de Coeur!!!

гугъл преводач:

В китайския квартал на Монреал се сдобих с резбована фигурка с височина около 8 инча, представяща старец с пръчка в едната ръка и чайник в другата ръка, наподобяваща чантата на боговете ... Попитах търговеца какво представлява тази статуетка и тя ми каза, че това е старецът, който излиза от гората и носи своите облаги на човечеството !!! Това е историята на моето влюбване !!!

И какво са "написали" с херметичния жречески език Българските жреци – цивилизатори на китайските племена, с кодираната атрибутика на тази статуетка:

ПРЪЧКА И ЧАЙНИК=ПРЪТШКА И ТШАЙНИК=
Кан (Жрец) на Богиня Диана и Криштош=
Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ишуш от Тракия

НОСЯТ ОБЛАГИ=Иса и Диана Балги (Българи)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715635
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!