Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2021 23:04 - Тайната на земната гравитация и как да я преодолеем и полетим с помощта на една тротонетка, баене и жезълът кадуцей на Бог Асклепиос!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1118 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 13.09.2021 10:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разкриваме ви поредните светоустройствени тайни в областта на земната гравитация, как можем да я преодолеем сами без технически средства и без крила и с една тротонетка със жезъла на Асклепиос и магията на Баенето!

Преди месец настъпих без да виждам тротонетката – скутер на внука ни Кай, за миг почувствах удивен как преодолявам земната гравитация и полетях нагоре доста нависоко в хоризонтално положение.
И защото гравитацията все още действа и за непосветените, и за посветените (които скоро ще летим свободно без криле), докато се усетя какво се случва, за мой ужас земното притегляне ме върна закономерно обратно и аз се изтрещях на асфалта едновременно по глава, гръб, таз и ръце някъде под мен!

От всички стоварили ми се болежки и потенциални травми най – сериозни последици имаше за дясната ми ръка, която бе със счупена на две места лъчева кост.
Този акробатичен номер със същите последици, но за лявата ми ръка, го бях правил вече на два пъти преди повече от 55 години при изпълнение на задна ножица по време на мачове в спортната ми кариера на юноша футболист централен нападател на "Лъсков" – Ямбол!

За мой късмет сега попаднах на един от изявените майстори ортопеди в Ямбол, д – р Антон Иванов, който преди повече от 20 години гипсира по същия начин и излекува счупената дясна ръка на две годишния ми син Кристиян.
След един месец преди два дена ми свали гипса и ръката ми бе изцелена и възстановена без нежелателни последици.
Ще споделя с вас и с д – р Иванов тайната на успешно лечение на счупена ръка, проведено с традиционния метод на наместване и гипсиране, и допълнено от мене с доказаната през вековете лечебна окултна практика Баене, като ви разкрия молитвените мантри на Баенето за конкретния случай.

СЧУПЕНА РЪКА=СТШУПЕНА РЪКА=
Бог Кристош=
Бог Исуш от Тракия

ИЗЯВЕНИ МАЙСТОРИ=Исуз и Богиня Матара

ИЗЯВЕНИ МАЙСТОРИ от=от Исуз и Богиня Матара

Бог Исуз и Богиня Матара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог
http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

И още подробна информация за Божията Българска лечебна практика Баяне:

Учени и изследователи изумени:"Траките можели да лекуват само с думи". Стъпка по стъпка възстановяваме тайната на лечебната практика Баене
https://bezistena.blog.bg/history/2018/06/13/ucheni-i-izsledovateli-izumeni-quot-trakite-mojeli-da-lekuva.1612632

–– пасаж от постинга:

...Ще покажем елементарния и толкова лесен универсален начин – Баенето, за нашето спасение от този не само висящ над нас, но и стоварил се вече връз нас дамоклев меч:

ВИСИ ДАМОКЛЕВ МЕЧ ВЪРХУ потомците на=
Бълхари потомците на Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Диана Ма Ма (Мария Магдалена)  

– трансформирането на чудовищно страшната планина от черна негативна енергия в спасителната положителна живототворяща енергия на Святият дух на Българските Богове чрез преобразуващата магия и чудо на Свещеният шифър на Свещеният Български език, който разкодирва страшните думи и разкрива вложените в тях святи имена на Исус и Мария Магдалена, като по този начин обезвреждаме взривателите на всички черни пси – снаряди и шрапнели, разминирваме пространството и земята от разпръснатите мини, който акт и процеси алегорично представят спасителните работи за нашите Души и Духа ни, от които пък зависи 100% тялото и физическото ни здраве!

ТРАНФОРМАЦИЯ чрез=ТРАНСФОРМАТСИЯ чрез=чрез Исус и Богиня Матара Диана –

висша феноменна Божествена техника и технологии, създадена от Исус и Мария, за преобразуване на черната негативна енергия в положителна живототворяща и преобразуване на злото в добро чрез магията и чудото на Свещеното слово на Свещения Български език по техниката на преобразуване на следния пример:

ДУМИ ТЕРМИНИ И ИЗРАЗИ=Изуш и Диана Матара Мария

Или от смъртта, болестите и нещастието и всички горни смъртоносни категории, посредством технологията на Баенето се поражда СПАСЕНИЕТО И БЕЗСМЪРТИЕТО с обещаното ни щастие и благоденствие и Вечен живот, чрез откриване на Боговете ни в тия черни думи и термини и чрез които разсекретени пароли ние получаваме достъп до Бързата и неотложна Божия небесна помощ!

СМЪРТОНОСНИ без познание на=без познание на Исус и Матара

СПАСЕНИЕ чрез=чрез Бог Исус

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матар

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

НЕБЕСНА ПОМОЩ от=НЕБЕСНА ПОМОШТ от=от Бог Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана

Има още безброй много други думи, термини и изрази и производни от тях на тази съсипваща черна тематика, които всички са съставени с показното участие на Българските Богове, Които са си имплантирали имената в тях умишлено, с цел когато изпаднете в тия така дефинирани състояния, да ги потърсите в тях за помощ единствено чрез паролите и позивните, които ви демонстрираме и просвещаваме чрез Свещения шифър!

Не ви са потребни телефони, Фейсбук, Скайп, Интернет и други пощенски комуникационни средства, за да изпратите молбата си с разшифрованите диагнози и рецепти.
Необходимо е само да ги произнесете в молитвено прошение в уважителен свободен  неформален разговорен в най – съкровен и непринуден откровен интимен стил и форма, както разговаряте с Любимия човек, с дете и с родителите си, или да ги напишете на лист хартия или на компютъра с адрес:

– България – Тракия – Ямбол – първосвещения Божи храм Безистена, който е Центърът на Време – пространствения континиум и входящ и изходящ портал за всякакви оперативни действия между световете

– за Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена 

Оттам нататък не е ваша грижа как информацията и прошението ви стигат до Тях – те винаги достигат мигновено и безгрешно до посочените Получатели и се завеждат в небесното деловодство на Безистена, който е Вселенският информационен архив Акаши, откъдето препращат един екземпляр за резолюция при Адресатите, и задължително едно копие в личното досие в персоналния ви компютър! 

Знайте!

Ние затова така настоятелно и непрестанно тотално ви засипваме със стотици и хиляди разсекретени свещени слова на Българският език и всички други производни от него езици от всички сфери и кътчета на човешкия живот, за да се убедите душевно, духовно, със сетивата и разума и ума си научно – статистически, че всички тия думи, изрази и термини не са възникнали ей – така случайно от нищото "еволюционно безсакрални от маймунски нечленоразделни звуци", както ни убеждават бездуховниците – материалисти, в чийто плен е съвременната лингвистична наука, а са проектирани, разработени и съставени от Боговете Творци от Свещената ѝм именна Матрица от Техни имена и титули по формулите и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език,

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса 

и са влагани за употреба в живота и битието на всички хора по света чрез Божиите свещенослужители и Духовни водачи и възпитатели на Земята – Българите с главното Б от Всемирното Бяло Братство от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, за да служат за информационна връзка и комуникация между Тях и знаещите тайната на Думите посветени на Земята!

Сега Исус и Мария ни възложиха да разсекретим много хиляди годишната тайна на Словото и ви посветим всички, за да се подготвите за Съдният ден – кой както си го представя и желае!
Ние ви препоръчваме да си го представяте като най – щастливия величав и възторжено – епичен ден на човечеството след видимата раздяла с Родителите ни Исус и Мария!  

Тази транспространствена информационно – комуникационна технология е позната в областта на сакралната Българска безпогрешна хилядигодишна народна медицина като Баене, при което посветените в тайната лечители ползват точно тази лечебна техника и технология.

БАЕНЕ=Бог, Богиня 

Ще приведем само един елементарен пример на тази тема, защото за тази фундаментална Българска практика ние подготвяме поредица статии, чрез които ще възстановим една от най – ценните феноменни Дарби на Святият Дух – Дарбата на изцеление, наречена Чудотворно изцеление!

ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНИЕ от=от Жреци от Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

Имате примерно симптомите на сериозна болест.

СИМПТОМИ=Иса и Богиня Диана МаМа=Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

Отивате при Ясновидката или Врачката на селото или в махалата, (по сегашно казано – екстрасенси) като конкретно в случая отивате при най – добрата Баячка.

За да сте спокойни и знаете в ръцете на кой поверявате живота и съдбата си, разсекретяваме закодираната визитка на лечителката:

ЗАКОДИРАНА ВИЗИТКА на=на Кан (Жрица) на Изуз от Тракия и Богиня Диана

От визитката ще научим, че 

БАЯЧКА=БАЯТШКА=Кан (Жрица) на Ешуа и Богиня Диана 

че Баячката е лицензирана от Висшата небесна атестационна комисия към Министерството на безсмъртието и вечния живот на Всемирната империя на Исус и Мария Магдалена, Тяхна законна чиста и свята генетична потомка, установена за безвъзмездна жертвена служба на човеците на Земята!  

МИНИСТЕРСТВО на=на Исус и Богиня Матара Диана 

АТЕСТАЦИЯ от=от Отец Иса и Диана 

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

ВСЕМИРНА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Бог Иса и Мария

ВРАЧКА от=ВРАТШКА от=от Бог Ешуа от Тракия 

ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Иса и Богиня Диана

ЯСНОВИДЦИ=Деца на Бог Иса

ЯСНОВИДЦИ от=от ВИЦИСДОН=от Бицисден=от Безистена –
жреци на Първосвещения Божи храм в Ямбол

ЕКСТРАСЕНС=Син (потомък) на Исус от Тракия

ЕКСТРАСЕНС=Кан (Жрец) и Сар (Цар) от Диана и Исус 

След като се уверихте, че Баячката е феноменна генетична потомка на Българските Богове, с тапия лично подписана от Тях, се оставяте с пълно доверие в ръцете ѝ.

ГЕНЕТИЧНА ПОТОМКА=Кан (Жрица) от Гена на Ешуа и Богиня Мат Диана 

С ТАПИЯ от=от Иса и Богиня Диана

Баячката установява каква е болестта – примерно... захарна болест, туберкулоза, инсулт, тумор, съдечна аритмия – да ви пази Господ! – и започва да си мърмори някакви неразбрани думички и заклинания, сега им казват мантри.

ДА ВИ ПАЗИ=Богиня Диана и Бог Иза 
 
МАНТРИ=Матара

След половин час примерно си отивате и – о, чудо!, след няколко часа или дена от болестта няма и помен!

Пак си казваме "Чудо!", комшиите и те клатят умно и назидателно глави – "Наистина чудо!", и така до следващия път и нуждаещ се посетител...

За непосветените е чудо, но за Баячката чудото има реалната стойност на Божията намеса, защото тя точно Тях или по – точно Техните служители Светии – лечители, е извикала за вашето лечение!

ЧУДО=Ешуа и Диана

ЧУДЕСА=Исуш и Диана

БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА=НАМЕСА на Бог Исуж и Богиня Диана

Тия неразбрани думички, които си мърмори Баячката, която изпълнява ролята на земен диагностиращ лекар, са позивните пароли за достъп до Небесната здравна служба, която тя изпраща телепатично след като ги е разкодирала от негативната словесна анаграмна комбинация на установената болест.

Примерно заболяването е диагностирано като захарна болест.

Анаграмната разшифровка трансформира негативната словесна комбинация на лечебния и животворящ енергиен коктейл с имената на Българските Богове:

ЗАХАРНА БОЛЕСТ=Диана и Исуз Болхарина

ЗАХАРНА БОЛЕСТ на=на Болхарин на Диана и Исуз – етносът на болния

ЗАХАРНА БОЛЕСТ на=на Ариан Хан (Кан, Жрец) от Дуло на Бог Исуз 
феноменният жречески генезис на болния

Този целебен коктейл е и наборът от пароли, отварящи небесния приемник и активираща лечебната програма в компютъра на Небесната здравна служба. 

НЕБЕСЕН ПРИЕМНИК=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Мария – Българските светии

ЛЕЧЕБНА ПРОГРАМА от=ЛЕТШЕБНА ПРОГРАМА от=от Богиня Матара и Ешуа Болгарина

Баячката Баба Иванца, примерно, първо си съобщава жреческия индекс в небесния регистър – 

ИВАНЦА=ИВАНТСА=Богиня Диана и Иса ,

после прави словесен превод по горните диагностични формули за захарната болест, и като телеграфист – свързочник по морзовата азбука, само че по най – съвършената комуникационна свързочна техника и технология – телепатичната и окултната Божествена, го изпраща до приемателната станция на Небесната здравна служба.

С това Баба Иванца си е свършила нейната работа.
Оттам нататък службите Отгоре си имат грижата какви специалисти да изпратят при нуждаещият се или да го вземат временно в другото времево и пространствено измерение за съответното лечение според степента на душевната чистота, доброта и смиреност на болния и близостта му до Боговете. 

ТЕЛЕПАТИЧНА ВРЪЗКА на=на Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Ешуз 

МОРЗ=Мария и Иза –
вдъхновителите на изобретателя, който задължително е от техния феноменен Български жречески род и от духовния интелектуален разсад

МОРЗОВА АЗБУКА=Богиня Мария и Бок Изуз

Същата е технологията на диагностиране и телекомуникация и връзка за другите примерни заболявания:

ТУМОР=Матара

АРИТМИЯ=Матара

ИНСУЛТ=Иса Ел (Змей) и Диана
 
ТУБЕРКУЛОЗА=Диана и Иза Болкария

СЪРДЕЧНА АРИТМИЯ=АРИТМИЯ на Ариани на Диана и Исуш 

Виждате, нали, как ясно и разбираемо видими стоят и ви чакат Исус и Мария във всички, подчертаваме изрично – в абсолютно всички човешки болести! – създадени от Тях като профилактични ограничения и спирачки за неразумната човешка дейност и живот, и най – важното за поука за периода на Тяхното видимо отсъствие и най – вече за времето на Тяхното сегашно Идване!

НАЙ ВЕЧЕ ЗА ВРЕМЕТО на=на Бог Изуш и Богиня Матара 

Тази Божествена Сътворенческа висша лечебна технология е много сложна и абсолтно недостъпна за всякакви изследователи и мераклии с нечисти и комерчески цели, и най – вече за душманите на Българите и заговорниците срещу Божия Български народ,  но е абсолютно лесно достъпна за всеки, който потърси Боговете ни Исус и Мария с искрено каящо се сърце и душа и чисти помисли по посочената от Тях тука процедура и е  актуална и спасително необходима за Последните времена на глобалната биотерористична диверсия и война на Ковид медицинския фашизъм!           

КАЯЩО СЕ СЪРЦЕ на=КАЯШТО СЕ СЪРЦЕ на=СЪРЦЕ на Кан (Жрец) на Диана и Исуш 

И за тебе – сестро и братко наш!

А тайната и секретната рецепта KNOW – HOW на висшата Божествена свръхфеноменна технология за връзка с Боговете и чудотворно лечение Баене, са заключени в пренебрежителното обяснение на лечебната практика на Баба Иванца –

МЪРМОРИ СИ НЕЩО, БАЕ СИ НЕЩО, ШЕПНЕ НЕЩО, ГОВОРИ СИ НЕЩО, ГОВОРИ НЕРАЗБРАНИ ДУМИ...,

които пренебрежителни и несериозни пресмехулни от академична гледна точка формулировки за феноменния лечебен процес, се разкриват пред нас след сложната и същевременно толкова елементарна жреческа, вече достъпна за всички операция – анаграмно разшифроване със Свещения шифър, което няма да се уморим да правим за вас!

МЪРМОРИ СИ НЕЩО за=МЪРМОРИ СИ НЕШТО за=за Матара Мария и Исуш 

БАЕ СИ НЕЩО за=БАЕ СИ НЕШТО за=за Исуш и Богиня Диана –

БАЕ СИ НЕЩО=БАЕ СИ НЕШТО=БЕШИСТЕН=Безистен
 
като тази универсална формулировка на тази Божествена лечебна практика ни води за пореден път при Българските Богове, а те пък с нея ни водят веднага на Централното си феноменно лечебно заведение Безистена в Ямбол и ни разкриват Божествения механизъм и техника на Баенето и неговата технологична тайна know – how с превантивната прокламация от следващия постер:

image

Сакралната информация за тия Божествени феноменни познания и свръхтехнологични лечебни практики са наследствено имплантирани в Божествените ни гени и мозъчен биокомпютър на всички Българи, които са жречески потомци на Боговете ни и са Българи с главно Б и искат да бъдат такива Българи и желаят доброволно да ги активираме отново!

За целта ви повтаряме началното просветителско ниво и задължителната рецепта за успешно лечение на всички болести – условия важещи за всички, търсещи Боговете и изцелението и спасението си:

Изповядване с ум и разум и с уста на Мария Магдалена и Исус за Богове Творци и Демиурзи и Властелини на света и приемането им с цялата Душа и от сърце за ваши Спасители и Господари в живота! 

Тайната, която разкриваме за феноменното лечение Баене, важи за всички области и всички проблеми – не само здравословните, на човешкия живот и заобикалящият ни свят, защото Боговете ни са във всяка дума и израз в тази и извън тази категория и тематика, и по този начин можем да ги потърсим за всички нужди и проблеми в живота ни! 

Най – много Те се радват и са много отзивчиви след това, ако им благодарите и ги прокламирате пред другите и ако ги потърсите предварително в радостните моменти и събития в живота ви! 

–– край на пасажа
––––––––––––––––

Задължително ще благодаря на д – р Антон Иванов и ще му разкрия тайната на неговата феноменна дарба и жертвената му професия, произтичащи наследствено от анонимния Бог Асклепиос, чиято анонимност разбулваме:

АСКЛЕПИОС=ПОК ИСАС ЕЛ=Бок Исус Ел (Змия)

по най – древния Български езически митологичен зооморфен рептилски символ на Българските Богове Демиурзи с 12 синонима на змия (ел), змей, дракон...,

image

преминал в сакрална династична херметична хералдика на Българските им генетични потомци от рода Дуло, който змийски символ е регистриран и архивиран в неизменния атрибут на Асклепиос : прътът – жезъл, около който имало обвита змия или две змии (Българските Богове Демиурзи), който прът е култовият Български жречески жезъл кадуцей.

КАДУЦЕЙ на=на Кан (Жреци) на Диана и Иса

Жезълът – кадуцй е кодиран и архивиран в Българската сакрална херметична памет и от там в световната, като невинната и безобидна суровакница!

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=
Бог Кристос=
Бог Исус от Тракия

Ще направим малко отклонение и ще представим още документи 
за вълшебния жречески жезъл кадуцей:от нашия блог с 1600 пространни екранизирани монографични статии със свръхакадемичен сатут за всички светоустройствени тайни:

Рептилите Светци и злодеи от Дуло, управляващи сега света.Херметичният символ на Дуло – лилията – знакът на светците и на проститутките . част 4
https://bezistena.blog.bg/history/2016/02/28/reptilite-svetci-i-zlodei-ot-dulo-upravliavashti-sega-sveta-.1433703

... Ето пак кои са всички вождове на всички народи и племена: 

ВОЖД=Бог Ежуа и Диана
        
На предъвкания и оставен висящ въпрос "откъде идват тия племена?" от официалните историци, стигащи с голям зор и недомлъвки само до отговора "от Троя", категоричен отговор дава за вежите и невежите гордо стърчащият на най – предна позиция и на видно место в маркера на левия горен ъгъл на картината, регал – кадуцей, който е култов символ на върховна жреческо – царска и имперска власт!
Ами на който народ този жречески властнически регал и атрибут е изконна съкровена народностна традиция и Любов непрестанно и досега, и които знаят Божествената му тайна – от него е и Първожрецът и Вожд Faramundus, от този народ и традиции е и жреческият и аристократичният елит на това племе!

image 
И поредният безапелационен разсекретен документ указващ кой е и какъв е вождът Faramundus от култовата картина!

FARAMUNDUS жрец от=жрец от FA MUDAR D SU=жрец от Богиня Мадара Диана и Иса 

FARAMUNDUS=AR от FA MUDA D SU=Ариан от Богиня Мад Диана и Иса 

Да ви прилича на нещо друго този жречески жезъл от кръга с маркера горе вляво със странното и непознато име кадуцей, освен на прекрасната и красива нежна и скромна традиционна Българска народна суровакница, анатемосана от юдео=данайо=византийската псевдо – Исусова анти Българска християнска църква като най – страшно и скверно езическо суеверие? 
На друго въобще не може да прилича кадуцеят, защото Българската сурвачка е прототипът на древния кадуцей, който е висш херметичен символ на точно тия Божествени идоли, на които християнската църква уж се кланя официално, и неофициално преследва перманентно вече 1500 години потомците на Боговете и последователите им Българи по целия свят!

Разбира се, че кадуцеят е Българската суровакничка и затова художникът я е нарисувал уж така "между другото"!
Вижте Кои неглижирани с израза "между другото", са винаги и навсякъде между другото!

МЕЖДУ ДРУГОТО=Мад Диана и Ежуа от Трагия

МЕЖДУ ДРУГОТО ВИНАГИ СА=Богиня Мад Диана и Исуж от Трагия

Ето изследването за кадуцея и суровакницата

"Българската сурвачка е древният кадуцей"
www.otizvora.com/2009/08/390


на Българският посветен изследовател Милош Сидоров,и колкото искате още материали на тази тема на адреса www.google.bg/search
 
МИЛОШ СИДОРОВ от=от Бог Исуш Ел (Змей) и Мадара

Ето и нашите документи от последната инстанция на истината какво е кадуцеят и сурвакничката:
 
ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ на=на Син (потомък) от Дуло на Богиня Диана и Исус 
жреческата светейша инстанция
 
ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ=Сина от Дуло на Богиня Диана и Исус

Синът от рода Дуло на Българските Богове Демиурзи е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  

Каква мистична тайна и сила се крие в оръжието на извънземните, които те ни оставиха за суровакница?
bezistena.blog.bg/history/2015/01/01/kakva-mistichna-taina-i-sila-se-krie-v-oryjieto-na-izvynzemn.1327212   
 
Как анти – Българската тайфа от изродени българи: австро – унгарският шпионин Каниц, юдео – ционистът Иречек и братя Златарски, скриха пирамидите на извънземните в България 
bezistena.blog.bg/history/2015/01/07/kak-anti-bylgarskata-taifa-ot-izrodeni-bylgari-avstro-ungars.1328885 

image

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=Ариани Кан (Жреци) на Исус и Богиня Диана 


image
www.moreto.net/uslovia.php

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=
Бог Кристос=
Бог Исус от Тракия
 
Ето и кадуцеят, който е експортното име и марка на сурвакницата – жреческият Български свещен атрибут, и вижте какво означава в различните му имена – кадуце́й, caduceus (лат),  или σκῆπτρον (скиптрон) и керикион (гръц):

image

КАДУЦЕЙ=Кан (Жрец) на Диана и Иса

КАДУЦЕУС=Кан (Жрец) на Диана и Исус=Кан (Жрец) на Дионисиус

СКИПТРОН=СКИПТЪР=Бог Иса от Тракия

СКИПТРОН на=СКИПТЪР на=на Ариан Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса

Ето какво означава и името керикион на жезъла, което гърците взаимстват от топоним в Гърция, без обаче да знаят въобще какво означава неговото име!

КЕРИКИОН=КЕРКИОН=КЕРКОНИ=Каркона=Каргона 
култовият Български жречески войнушки квартал на Ямбол, от който тръгват легализираните конспиративни маскарадни традиции на жреческите посланици, куриери и свръзки между посветените Българи от Бялото братство, титуловани като кукери.

КУКЕРИ=КУКЕРИ + Н (кодировъчен назал)=КУКЕРИН=КЕРИКУН=Керикион 
 
Вижте и самата дума взаимстваме как ни показва с лека деанаграмна чупка,от кои взаимстваме и имената, и..., и живота, и всичко:

ВЗАИМСТВАМЕ от=
от Бог Исуз и Богиня Диана МаМа=
от Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена 

Друго експортно наименование на сурвакницата ни в качеството ѝ на жречески атрибут и на надежден тубус за съхранение на секретни документи при разселническите командировки на тракийските племена на Запад, е жезълът на Бог Ермес, който веднага възстановяваме на мястото му на трона на праведните жреци и владетели от Дуло:

ЖЕЗЪЛ на БОГ ЕРМЕС=ЖЕЗЪЛ на БОГ Иса и Мария 

МЯСТОТО ИМ НА ТРОНА=на Тати Иса и Мат Мария

ЕКСПОРТНО НАИМЕНОВАНИЕ от=от Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Матара

ЖРЕЧЕСКИ АТРИБУТ на=на Кан (Жреци) и Жар (Царе) Братя от Диана и Исуш

ТУБУС=Богиня Диана и Иса – приносител и архив на документи и информация

image

Бог Ермес с кадуцей – освен че жезълът на този езически бог е 100 % Българската  сурвакница, но и името му толкова подозрително прилича, прочетено отзад напред, на имената на Българските Богове Исус и Мария, че въобще няма начин Ермес да е синкретизираният образ и символ на някои други, освен на Тях – на Исус и Мария!

ЕРМЕС=СЕМРЕ=СЕ МЕР=Иса и Мария 

Ето защо кадуцеят толкова поразително прилича на нашата сурвакница, и не само на нея, ами и на двамата влюбени Български Богове Исус и Мария със змийската календарна династична хералдическа символика на Дуло,

image

уплели се във вечна любовна прегръдка в неразривна серпентина, от която сме всички Българи на света и другите племена, ашладисани и култивирани от нас с Тяхният свещен Божествен феноменен ген!


image

Сега ще ви представим още информация за този атрибутен символ от висш ранг за Българските Богове и тяхното феноменно жреческо потомство – Българите, като ще ползваме руския сайт 
www.gnozis.info/
 
GNOZIS INFO=FOG ISOZ=Бог Исуз

GNOZIS INFO=GON FO ISOZ=Гена на Бог Исуз 

GNOZIS INFO=GON FO ISOZ=Ган (Кан, Жреци) на Бог Исуз  

–––––––––––––––

Кадуцей – древний индийский символ. Позднее он стал символом медицины
На западе кадуцей – жезл Ермеса, бога алхимии, представляющий собой золотой жезл, обвитый двумя змеями, символами двух подлежащих интеграции противоположностей, как, например, серы и ртуть, тепла и влаги, духа и материи. Они нейтрализуют друг друга в интегративном золоте жезла.

Задължително правиме корекцията, че кадуцея не е индийски символ, а е Български, видно от документа "индийски"!

ИНДИЙСКИ СИМВОЛ от=СИМВОЛ от Кан (Жреци) на Диана и Иса

image

ИНДИЙСКИ СИМВОЛ от=от Кан (Жреци) от Иса от Диамболис – 

цялата древна индийска цивилизация е основана и развита през епохите от Българските жреци от първосътворенческия първопрестолен първосвещен Божи град Диамболис, които е емблематично древно сакрално име на Олимп, чието име е Импол, по – точно Иампол или Ямбол

image

ИНДИЙСКИ СИМВОЛ от=от Кан (Жреци) на Диана и Иса от Ямполис –

цялата древна индийска цивилизация е основана и развита през епохите от Българските жреци от първосътворенческия първопрестолен първосвещен Божи град Ямполис, което е емблематично древно сакрално име на Олимп, чието име е Импол, по – точно Иампол или Ямбол

ИНДИЙСКИ СИМВОЛ от=от Кан (Жреци) на Диана и Исус от Ямбол

Кадуцей - это основной дуализм существования, которы должен быть интегрирован в единство камня мудрости или Эликсира жизни. Поэтому кадуцей является символом равновесия,которое достигается через объединение противоположностей. Символически он может представлять внутренний конфликт биологических и духовных сил.

Това бяха езотеричните философски разсъждения и метафорична дъвка и литературно –поетическа гимнастика за акъла, а ето каква е истината за кадуцея, който вече знаем какво е, и сега погледнат от друг анаграмен кодировъчен ъгъл : 
 
ЗЛАТЕН ЖЕЗЪЛ С ДВЕ ЗМИИ=ЖЕЗЪЛ на Дуло от Богиня Диана и Исуз Змей 
жезъл и атрибутен секретен документ на Българите, жреческите генетични потомци на Боговете Демиурзи от Дуло
 
СИМВОЛ НА МЕДИЦИНАТА=СИМВОЛ на Иса и Мат Диана 
   
image

Гермес, (Ермес) один из богов Олимпа, был известен в Эгейском мире Средиземноморского региона еще во II тысячелетии до нашей эры. 

Ермес, или Мария и Иса, наистина са от Олимп, обаче от истинския Олимп, който намираме след малката му анаграмна козметика:

ОЛИМП=ИМПОЛ=Ямпол=Ямбол

Ермес подарил Аполон лиру из панциря черепахи, а Аполлон дал ему взамен ореховую трость, которая имела волшебное свойство прекращать споры и мирить врагов. 

Двата атрибута указват кои са жреците – приносители на жезъла

ЧЕРУПКА НА КОСТЕНУРКА=ТШЕРУПКА НА КОСТЕНУРКА=
Ариани Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Кристош
=
Ариани Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Исуш от Тракия

ОРЕХОВА ТОЯЖКА=Ариани Кан (Жреци) на Бохиня Диана и Ежуа

Когда Ермес бросил ее между двумя борющимися змеями, они тотчас перестали кусаться и дружно обвились вокруг трости, склонив головы друг к другу. 
Так появился кодуцей, с которым Ермес никогда не расставался. Кодуцей пережил древность в виде посоха,употребляемого епископами греческой церкви. 

Ермес оказывал помощь богам и героям, и обратившимся к нему простым смертным. Он оберегал стада простых пастухов, сопровождал путников, давал силу и ловкость атлетам, быстроту ног бегунам, помогал купцам получать прибыль. Вообще любой усердный работник мог получить от него поддержку. 

image

Кадуцей из книги: Израэль Регардье. Древо жизни

Вижте двете змии – монарси с короните на главите, които са Демиурзите на световете и на Дървото на живота, което символизира в книгата кадуцеят – сурвакница, какво са обградили на върха, на апотеоза на творението и Любовта си – една птичка !
Тази птичка е първосвещеният новоепохален Божи потомък и първожрец Кан Авитохол, коийто е Свети Павел, от когото е линията и родословието на златната династична линия на Дуло, от която е Божият Син, Спасителят:

ПТИЧКА=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

ДЪРВО НА ЖИВОТА=ДЪРВО (родословно) на Ежуа и Богиня Диана

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

Кадуцей носят все посланники как знак мира и защиты, и он является главным их атрибутом. 


ЗНАК ЗА МИР=КАН ЗИЗ МИР=Кан (Жреци) на Изуз и Мария

Его носят египетский Анубис; греко-римский Ермес,в руках которого он означает здоровье и юность; финикийский Ваал и иногда Изида и Иштар. Это прут золотой, трехсоставный богатства и счастья.
Предполагалось,что он и есть тот жезл,который поддерживает символы Солнца и Луны. 
 
АНУБИС=Бог Иса

ВААЛ=Бог Ел (Змей)

ИЗИДА=Иза и Диана

ИШТАР=Ариан от Ешуа и Диана

Кадуцеят е жезълът, който е символът на Слънцето и на Луната, ни казва херметичната езотерика, в която висша древна митологическа макрокосмическа езическа символика Посветените ни Деди са имплантирали Българските Богове – Демиурзите Отец Исус и Богинята Майка.
 
Кадуцей может иметь форму шара, увенчанного рогами, - это финикийский и хиттский солярный символ. Кадуцей является астрономическим символом Ермеса (Меркурия).

Ето и как са се обозначили в кълбото с рога Българите – жреците на финикийците:

КЪЛБО С РОГА=Българи Кан (Жреци) на Иса

ФИНИКИЙЦИ=ФИК ИЦИ=Бок Иса 

ФИНИКИЙЦИ=ФИНИКИЙТСИ=Бокиня Диана и Иса 

ФИНИКИЙЦИ=ФИНИКИЙТСИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса –
елитно древно тракийско племе с мощна Българска жреческа аристокрация

Това бе краткия сакрален генезис на толкова странното и непознато име на кадуцея, на още и още всякакви други странни и непознати имена..., само гледайте и се дивете, какви тайни ви се разкриват и си правете сметката, щом Отгоре ви се разкриват такива Божии тайни, какви събития са започнали и предстоят!

–– този постинг е от началото на далечната 2016 година, когато още хабер си нямахме за подготвяната от юде – ционистките заговорници срещу Българите и всички народи, на които Българите и крипто Българите сме духовния интелектуален прогресивен елит, биотерористична диверския и глобална война Ковид 19 с медицинския фашизъм! 

Правят си сметката душманите ни, обаче без да имат и най – малката представа, че тези и страшни, и епични събития, са финалният етап от Божията трансепохална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", в края на която се Явявят Боговете ни и следва Съдният Ден за всички! 

СЪБИТИЯ от=от Иса и Богиня Диана

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ от=от Бог Исуш и Богиня Диана 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исус

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

Гледайте и проумявайте чии са тия непознати имена, имена, думи изрази:

СТРАННИ И НЕПОЗНАТИ ИМЕНА на=на Исуз и Богиня Матара Диана

Виждате ли?
Проумявате ли!

image

–– край на пасажа
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Да се върнем отново при Българския Бог Асклепиос и открием и разсекретим още имплантирана в името му сакрална информация за Него:

АСКЛЕПИОС=ИСО ПЕЛАСК=Иса Пеласк

Исус наистина е Пеласк, Родоначалникът на митичните пеласги/пеласки, коренното населения на Балканите, обаче мистичните пеласки са Божествените Българи от рода на Исус!

ПЕЛАСКИ=Балки (Българи) на Иса

АСКЛЕПИОС=ИСЕС ПАЛК=Исус Балк (Българин)

Става ви ясно, защо най – 
често Асклепиос е изобразяван като брадат мъж, в разцвета на силите си, приличащ много на Зевс, както го описват древните документи, и Чиято тайна вие знаете – ето я пак:

ЗЕВС=В СЕЗ=Бог Исуз

image

ЗНАЕМ ТАЙНАТА на=на Иза и Мат Диана 

–––––––––––––––

Още инфо за Бог Асклепиос от самият Бог Зевс и от Господ Бог Отец Исус, всички Които са едни и същи!

Земетресенията в Егейско море – последни предупреждения от Извънземните към турци и гърци, че трябва да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи!

https://bezistena.blog.bg/history/2017/07/22/zemetreseniiata-v-egeisko-more-posledni-preduprejdeniia-ot-i.1557990

... Остров Кос бил първоначално заселен от карийци, като през 11 в. пр. Хр. бил превзет от дорийци, които донесли със субе си култа към бога на лечението Асклепий (Асклепиос).

Неизменен атрибут на Асклепий бил жезълът, около който имало обвита змия (понякога и две). По-късно негов символ станала чаша, обвита със змия — смок мишкар, известен и като Coluber aesculapii. 
В древноримската митология Асклепий се нарича Ескулап, което е поредната демонстрация за основния кодировъчен механизъм на Свещения Български жречески език и шифър – свободната вариация и подмяна и игра на гласните с последваща тяхна и на съгласните анаграмна въртележка.

АСКЛЕПИЙ=ЕСКУЛАП=ПАЛУКСЕ=ПАЛК ЕСУ=Балк Иса=Иса Балк  Исус Българина

Декларацията, че Богът лечител Асклепий е Бог Исус Българина, се потвърждава от 

жреческата хермитична дефиниция за смока–мишкар  Coluber aesculapii :

Coluber aesculapii=Аesculapii Coluber=Асклепий е Булкар 

Богът на лечението Асклепий е Българин   


 
image 
 
Звездата на живота със жезъла на Асклепий  

ЗВЕЗДА на ЖИВОТА=ЗВЕЗДА на Ежуа и Богиня Диана

Да прочетем какво пише на образно – обяснителния жречески език на горната геометрична символна конфигурация:

ЧЕТИРИ ИПСИЛОНА И ЕДИН ХИКС=ТШЕТИРИ ИПСИЛОНА И ЕДИН ХИКС=
Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Дуло на Тати Исус и Бохиня Диана 

херметичният опознавателен символ на жреците – лечители и царе от феноменната Божия Българска династия Дуло, генетични потомци на на Исус Българина – Асклепиос

Символът на Асклепий – смокът мишкар, пък ни съобщава тайната си, че в неговото име са скрити жреците – лечители, на които Българските Богове Демиурзи са предоставили пълномощия да лекуват хората в Тяхно и с Тяхното име. 
 
СМОК МИШКАР=Кан (Жреци) на Майка Мария и Исуш

image
 
Показваме ви храмовият комплекс на Бог Исус Българина, захерметизиран като Асклепиос, на остров Кос, като на двете рисунки е показно какво е представлявал преди да започнат културно – цивилизационните нашествия и мероприятия на гърците по тия свещени изконни Български земи и места,
 
image

–– а сега ще ви покажем по–долу на снимките какви са културно–цивилизационните строителни резултати на гърците след многовековен перманентен тежък труд от тях по привеждане на тия обекти в съответствие с техните стандарти и поддръжката и грижите им да не остане и следа от тяхната цивилизаторска работа!

image

Както знаем вече, строителната школа и технология на гърците е "камък до камък", за да не остане камък връз камък и за да не остава никаква следа от предшестващите ги феноменни Български обекти и от Българските култиватори и цивилизатори на всички народи!

–– край на пасажа
–––––––––––––––––––––––––––––

Задължително ще разсекретим сакралния генезис на името Антон за да просветим д – р Антон Иванов за Кръстницата му:

АНТОН=ТОАН=Тоана=Диана

Д – р Антон Иванов е от тези изявени майстори в областта на медицината, които са генетични феноменни потомци на сътворенческите Изявени Майстори от Тяхната навоепохална генерация, зачената и родена преди 2000 години в първосвещения сътворенчески първопрестолен Божи град Ямбол и носи Тяхните феноменни Божествени характеристики, които след това посвещение ще се активират и изявяват все повече за лечението на неговите многобройни пациенти.

МЕДИЦИНА=МЕДИТСИНА=Мат Диана и Иса

ПАЦИЕНТИ на=на Бог Иса и Диана 

Д–
 р Антон Иванов ми предписа физиотерапия и рехабилитация на ръката и ми даде направление за такъв специалист.
Оказа се, че в нашия първосвещен Божи град, в който медицинското обслужване е в пълна разруха, има само една лекарка в болницата по тази част, която със съжаление ми каза по телефона, че понеже няма никакви други помагачи, можела да ми обърне евентуално внимание след 22 септември!
Изумен попитах какво да правя до тогава – почувствах по телефона как жената съчувствено повдигна рамене...
Затова до тогава и след тогава продължавам с Божията сакрална физиотерапия и рехабилитация по методиката на Баенето с тези молитвени мантри:

ФИЗИОТЕРАПИЯ от=ТЕРАПИЯ от Бог Иза

РЕХАБИЛИТАЦИЯ от=от Диана и Иза Бълхарина

За пореден път ви разкриваме и тайната на земната гравитация и притегляне и единственият път за тяхното преодоляване:

ГРАВИТАЦИЯ от=ГРАВИТАТСИЯ от=
от Богиня Диана и Иса от Трагия (Тракия)

ЗЕМНА ГРАВИТАЦИЯ И ПРИТЕГЛЯНЕ управлявани от=
управлявани от Богиня Матара Диана и Исуз Българина

ЗЕМНА ГРАВИТАЦИЯ И ПРИТЕГЛЯНЕ управлявани от=
управлявани от Българи от Богиня Матара Диана и Исуз

И поредната молитвена мантра и стартова парола за да летим скоро свободно без криле:

ЩЕ ЛЕТИМ СВОБОДНО БЕЗ КРИЛЕ с=
ЩЕ ЛЕТИМ с Богиня Диана и Бог Исуз Бълкарина

image
 
https://www.youtube.com/watch?v=qN4ooNx77u0

Harry Styles - Sign of the Times (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=vKPGxGCFgTs
Westlife - Flying Without Wings (Official Video)

От овертюрния анонс на поста "Преди месец настъпих без да виждам тротонетката..." ще ви укажем как без да виждаме още Боговете ни, да ги виждаме с помощта на всевиждащият Свещен шифър,

image

и как с израза от по – долу "За мой късмет сега попаднах на един от изявените майстори...", да имате и вие този късмет да попаднете на тези Майстори:

БЕЗ ДА ВИЖДАМЕ виждаме=виждаме Бог Ежуз и Богиня Мад Диана

ЗА МОЙ КЪСМЕТ на=на Кан (Жрец) на Исуз и Мама Диана

image

image

На тези снимки сме в деня на Успение Богородично пред храма "Успение на Пресвета Богородица" в Ямбол с Българо – исландско – норвежко – американските ни внуци Мила Роуз и Кайлър, които като се чудеха на американския им език защо на дядо им ръката е такава като бял камък, вуйчо им Кристиян им обясняваше, че аз съм се бил със страшна акула по някакъв познат на тях филм за да ги защитя, и тя ме ухапала и ръката ми станала като камък, та те ме гледаха цял месец с възхищение и уважение ...

ВЪЗХИЩЕНИЕ към=ВЪЗХИШТЕНИЕ към=
към Бохиня Диана и Изуш

УВАЖЕНИЕ към=към Бог Ежуа

ИМАЙТЕ ВИНАГИ УВАЖЕНИЕ към=към
Богиня Мат и Бог Ежуа 

Това е автентичният иносказателен разказ за разбулената тайна на земната гравитация и как да я преодолеем и полетим с помощта на една тротонетка, с Баене и жезълът кадуцей на Бог Асклепиос – и задължително с помощта на Свещения шифър!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena под личната егида на Бог Зевс, Бог Асклепиос и Великата Богиня Майка Диана, Които са Бог Исус и Богиня Мария Магдалена
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!











Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
12.09.2021 23:06
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722229
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44357
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!