Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2021 00:31 - "Българският език е най – точният език на Земята" и "Хлябът без пари" – два кодирани документа от по – големият син на Свети Васил Левски
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1395 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 05.09.2021 13:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще разсекретим поредният пакет шифровани документи, които е съставил и архивирал за Българите и потомците си в конфиденциален формат и режим по – големият син на Свети Васил Левски и най – голям и изявен феномен на света за 20 век 

НАЙ-ТОЧНИЯТ ЕЗИК НА ЗЕМЯТА
Записки от беседите на Учителят

Аз съм изучавал езиците – и английски, и френски, и немски, и китайски, и индуски, и санскритски, и ватански, и ангелски.
Знам всички езици, но не искам да цапам устата си.
Днес Словото се дава на Български език, защото
Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните закони и Словото на Бога,
защото Българският народ е най- древният народ на Земята.


Днес аз разговарям с Господа, а вие възприемате този разговор чрез отражение.
Най-голямото чудо днес е, че Словото на Бога се предава на човешки език и то с Българска реч, с Българско четмо и писмо.
По-голямо чудо от това Българите няма да видят и да срещнат нито днес, нито утре, нито во веки веков, защото никога вече няма да се повтори – както тук, на Българска земя, така и на Земята.
Ето, това е най-голямото чудо на чудесата на Българската земя, което вие искате да срещнете и да видите.
То е между вас и около вас, но вашите очи са затворени, вашите уши са запушени, защото вашето съзнание не е будно и в него още не е влязла Светлината на Словото на Великия Учител.

Учителят Беинса Дуно


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Във всички наши 1600 екранизирани пространни монографични статии от блога ни http://bezistena.blog.bg, ние ви просвещаваме в тайните на Божия Сътворенчески Български език, четмо и писмо и чрез тях във всички фундаментални  светоустройствени тайни на човешкото познание.

ЧЕТМО И ПИСМО от=от Исуш и Богиня Мама Диана

Исуш и Богиня Мама Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Иса Българина

СВЕЩЕН ЕЗИК на=СВЕШТЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Богиня Диана и Исуш
 
НАЙ ТОЧНИЯ ЕЗИК=ЕЗИК на Диана и Ешуа

НАЙ ТОЧНИЯ ЕЗИК НА ЗЕМЯТА е=е ЕЗИК на Мат Диана и Изуш
 
"Ето – Словото на Бог – Свещеният Български език, е най – голямото чудо на чудесата на Българската земя, което вие искате да срещнете, да видите. То е между вас и около вас, но вашите очи са затворени, вашите уши са запушени, защото вашето съзнание не е будно и в него още не е влязла Светлината на Словото на Великия"


И защото съзнанието ни не беше будно, приспано и замъглено временно от Боговете ни – Продуцентите и Сценаристите на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", сега Те в ускорено компресирано темпо ни разбуждат знанието с тези документи и ни разсекретяват скритото от нас до сега Познание, защото вече му дойде времето!

СЪЗНАНИЕ от=от ИСЪЗ ± Н Н(кодировъчни назали)=от ИСЪЗ=от Исуз

БУДНО СЪЗНАНИЕ с=с Богиня Диана и Исуз

СКРИТОТО ПОЗНАНИЕ за=
за Богиня Диана и Кристоз=
за Богиня Диана и Исуз от Тракия

ДОЙДЕ ИМ ВЕЧЕ ВРЕМЕТО на=на Бог Тати Ешуа и Богиня Диана Мат Мария  

Българските Богове Демиурзи, Които са Титулярите и Авторите на всички чудеса по света, ни се разкриват в най – голямото чудо на чудесата не само на Българската земя, но и на целия свят – което е Словото на Бог, сиреч Сътворенческият Свещен Божи  Български език, и във всички чудеса и свръхестествени събития и процеси! 

ЧУДО=Ешуа и Диана

ЧУДЕСА=Ешус и Диана

В прав текст Свети Петър Дънов, който е по – големият син на Свети Васил Левски (по –малкият му брат е жертвеникът и великомъченик Свети Владимир Улянов Ленин) и преживе е Световният лидер на фримасоните от читавите кланове на рода Дуло от Всемирното Бяло Братство, и е най – големият изявен феномен и пророк на 20 век, пророкува с по – малката си дъщеря Света Ванга, че скоро време всички хора по света ще учат ревностно и отчаяно Свещения Български език и неговия Шифър чрез методическото ръководство и надзор на посветените Българи, защото само чрез него и с нашето посредничество ще могат да си изпросват от Българските Богове всяка следваща нова глътка въздух и всеки миг живот още!
 
ВЪЗДУХ от=от Бохиня Диана и Иза 

ВЪЗДУХ от=от Духа на Бог Иза – Святият Божи Дух

ВСЕКИ МИГ ЖИВОТ е от=от Богиня Майка Диана и Бог Исуж 

image
 
image

image

Свети Петър Дънов ще ни изнесе поредната странна сказка, в иносказанието на която и в правия ѝ текст е архивирал отново чрез Свещения шифър фундаменталната светоустройствена тайна №1 Кои са Боговете Творци и Демиурзи!

Хлябът без пари!

Когато Господь даде хлѣба на земята, Той забрани да се продава.
И най-голѣмото проклятие въ свѣта е, че това велико благо се продава.
Абсолютно забранено е да се продава хлѣба и брашното.
И слѣдъ това се питаме, защо свѣтътъ билъ лошъ.
Първото условие е хлѣбътъ да се дава безъ пари.
Нѣма по-голѣмо безчестие отъ това, да отидешъ да си купувашъ хлѣба, да ти се продава хлѣбъ.
Бѫдещитѣ хора ще се чудятъ на сегашнитѣ, че сѫ били такива говеда.
Говедата на XX векъ сѫ продавали и купували хлѣба.
И слѣдъ това теорията, че онези хора, които сѫ злоупотрѣбили съ продажбата на жито, до четвъртото поколѣние хаиръ не сѫ видѣли.
Не мислете, че този кармически законъ прощава. Не казвамъ това да стане изведнъжъ, но да дойде въ нашитѣ умове мисъльта, че хлѣбътъ трѣбва да бѫде безъ пари, понеже така е опрѣдѣлено отначало.
Ни поменъ да нѣма отъ това, да се продава хлѣба.
И България трѣбва да бѫде първата държава, която да приложи това правило: хлѣбътъ безъ пари.
Да се повърна назадъ. Хлѣбътъ ще стане безъ пари само тогава, когато се изпълнятъ Христовитѣ думи: „Онзи, който направи този законъ, хлѣбътъ да бъде безъ пари, трѣбва да е праведенъ човѣкъ.“
Ако е грѣшенъ, той ще създаде по-лошъ законъ, затова нека хлѣбътъ бѫде безъ пари.
Онзи, който създава този законъ, трѣбва да бѫде човѣкъ праведенъ, мѫдъръ и благороденъ въ най-висша смисъль.
И сега знаете ли колко жени, колко момичета има въ свѣта, които сѫ продали своята честь само за хлѣба, изгубили сѫ най-възвишеното и благородното отъ себе си, само за хлѣба!
И сега седимъ и казваме: „Господи, да бѫде Твоята воля!“
Да бѫде Твоята воля, но да стане нашата воля, все тъй се молимъ ние.
Ходимъ съ хубави дрехи, съ цилиндри, а тѣзи наши сестри въ порока киснатъ. – Защо? – За единъ самунъ хлѣбъ продаватъ своята честь. Е, какъ ще оправдаемъ това нѣщо, ние бащи, майки, министри, царе, учители, професори?
Ще кажете: „Тъй Господь направилъ нѣщата.“ Лъжа е това. Вие направихте тѣзи нѣща въ миналитѣ поколѣния. Слѣдователно, това, което хората направиха, ние трѣбва да го оправимъ. За положението на тази жена вие станахте една колективна причина. И за да изправите тази жена, трѣбва да бѫдете абсолютно чисти.
Споредъ учението, което сега идва отъ невидимия свѣтъ, се изисква не палеативна чистота, а абсолютна. Когато дойде чистотата у кого и да е, той ще бѫде мощенъ, силенъ, нѣма да има никакво обезсърчаване.
Питамъ: въ вашия градъ хлѣбътъ продава ли се? – „Да, ние сме културни хора, черниятъ хлѣбъ е по-ефтинъ, бѣлиятъ – по-скѫпъ.“
Казвамъ: азъ имамъ по-особено мнѣние за васъ. Ако това разбиране въ свѣта не се промѣни, животътъ за въ бѫдеще може да стане 100 пѫти по-ужасенъ отколкото е сега. Въ 100 години хората ще се изродятъ само отъ тази фалшификация на хлѣбъ съ примѣси отъ варъ, пѣсъкъ, бобъ и други. Защо го фалшифициратъ? Всѣки иска да спечели. Азъ искамъ да разрѣшите този въпросъ въ себе си. Ако вие не го разрѣшите, има други сили, който идватъ и тѣ ще го оправятъ, тѣ ще го разрѣшатъ.
Въ свѣта има едни разумни, интелигентни сили, толкова силни, че всѣки, който не е готовъ, знаете ли какво ще стане съ него? Ще ви кажа.
Когато на единъ барабанъ има много прахъ, какво става съ праха? Взиматъ пръчицата и удрятъ барабана. Така и вие сте на барабана и като удари онзи съ топуза, 1000 км. ще отскочите отъ барабана. Въ този законъ нѣма да те питатъ какъ си, къмъ каква партия принадлежишъ, а ще те питатъ: „Ти хлѣбъ купувалъ ли си съ пари, продавалъ ли си?“ – „Да.“ – „Вънъ отъ барабана – думъ!“ Нѣкой заема високо положение. Ти хлѣбъ купувалъ ли си съ пари, продавалъ ли си? Вънъ отъ барабана! И царе и министри, до единъ ще има хвъркане.
Великиятъ Господь, който е направилъ свѣта, ще каже: „Благото, което съмъ ви далъ, нѣмате право да го продавате, да развращавате вашитѣ и сестри и братя.“
Сега вие, жени, проповѣдвайте: хлѣбътъ трѣбва да бѫде безъ пари, тъй е казалъ Господь първоначално.
Ще ви дамъ единъ проектъ. Ще видимъ колко хлѣбъ трѣбва за България, колко декара земя ѝ е нужно и азъ ще бѫда първия, който ще работя всичко безъ пари. Ще изоремъ, ще ожънемъ нивитѣ, за да бѫде хлѣбътъ за всички безъ пари. Всички ще отидемъ да работимъ на нивата, за да направимъ хлѣба даромъ. Има ли нѣщо лошо въ това? Може да се отдѣли толкова земя, че да даде колкото хлѣбъ ни е потрѣбно, а за всичко друго, добъръ е Господь, защото Господнята молитва казва: „Хлѣбъ нашъ насѫщний дай ни го намъ днесъ!“
Сега вестникаритѣ пишатъ: „Хлѣбътъ струва 6 лева, 8 лева, какво ще правимъ, какъ ще прѣминемъ?“
Казвамъ: намѣсто да се създаде членъ 4, нека се създаде членъ 10, хлѣбътъ да е безъ пари.
Нека на всички граждани да се опрѣдѣли извѣстна часть земя, всички да поработятъ, за да направимъ хлѣбътъ да е безъ пари. Тогава нѣма да водятъ прѣдъ насъ блудницата и да казватъ: „Учителю, какво да правимъ съ нея?“
Който е безгрѣшенъ, нека пръвъ хвърли камъкъ върху нея.

Из беседата на Свети Петър Дънов "Хлѣбътъ и живата енергия"

БЕСЕДА от/за=от/за Бог Иса и Диана

ХЛЯБЪТ И ЖИВАТА ЕНЕРГИЯ СА=Богиня Диана и Исуж Бълхаринът

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Каква е тайната на основното сакрално кодирано послание в този странен пожелателен израз от Свети Петър Дънов : "хлябът без пари" – странен, защото имаме какви ли не по – важни и приоритетни проблеми и теми от хляба без пари по времето на Дънов и сега, въпреки че хлябът е в основата на хранителната система на човека, за да обръща Учителят толкова внимание на този въпрос!

ИМАМЕ (НЯМАМЕ) ПО ВАЖНИ ТЕМИ за=
за Бог Ежуа и Богиня Диана Ма Ма Ма=
за Бог Ежуа и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

В ОСНОВАТА СА=Бог Исус и Богиня Диана 

Разкриваме тайната на хлябът без пари:


ХЛЯБЪТ Е БЕЗ ПАРИ=Богиня Диана и Бог Иза са Бълхари

image

Понеже в публикацията е съхранена една специална сакрална буква ѣ, премахната отскоро от зорко бдящата връз Българите юдео – ционистка цензура, ще ви припомним нейната тайна с пасажи от постинга ни

Магията и разбулената тайна на Ят или "Двойно е" от руската (която е Българската) и Българската азбуки
!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/06/06/magiiata-i-razbulenata-taina-na-iat-ili-dvoino-e-amp-1123-ot.1660462

image

image

За времето от началото до средта на 20 век, 
от Горе е разрешено на посветения Петър Дънов, който е по – големият син на Свети Васил Левски, да изнесе информация по темата за значението на ѣ „ят” и на буквата Ж до това високо безконкретно езотерично ниво за трупане на базова стартова информация за сегашните разкрития.

ДА ИЗНЕСЕ ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАЦИЯ за Диана и Исуз

ПО ТАЗИ ТЕМА ЗА=Изуз и Богиня Мат Диана 

image

Понеже вече дойде времето за излизането на сакралната информация за 
Ят или Двойно Е (ѣ),

ВЕЧЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ за=за Бог Ешуа и Богиня Мадара Диана 

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=СКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Богиня Матара и Исус Болкарина, 

сега под диктовката на Свети Петър Дънов разсекретяваме тайната на този свещен писмен знак,

ПИСМЕН ЗНАК за=за Богиня Майка и Исуш,

като ще ви припомним статията ни за него 

Каква информация прикриват заговорниците срещу Българите, като премахнаха Ят или Двойно е от руската (която е Българската) и Българската азбуки!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/04/25/kakva-informaciia-prikrivat-zagovornicite-sreshtu-bylgarite-.1534604

Активираме една статия – прекрасно лингвистично изследване за коварните причини и тъмните сили, довели до премахването на една от култовите гласни и основен графичен знак в Българския език  – Ят или Двойно е (ѣ), като с помощта на Свещеният шифър на Свещения Български език след това ще ви разкрием каква е тайната на тази буква и кои са истинските тъмни сили. 

Ето линка на цялата статия : 

(„ят“) – БУКВАТА ЗНАМЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ И МОЩ, ПРЕМАХНАТА ОТ АЗБУКАТА ПРЕЗ 1945 г. 
http://blagodar.blog.bg/politika/2012/04/07/iat-bukvata-zname-na-bylgarskiia-duh-i-mosht-premahnata-ot-a.936349 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Направо без коментар по прекрасната статия разсекретяваме тайната на Ят или Двойно е (ѣ),:

Тайната на Ят или Двойно Е ( ѣ ) е в самото име на буквата, както и в описателно –обяснителното ѝ графично дефиниране, разшифровани чрез технологията и инструментариума на Свещения шифър :  
 
Към наименованието ЯТ на буквата добавяме произволен брой гласни, които не са информационни носители, а са само фонетични и кодировъчни пълнежи, както и кодировчния назал Н:

ЯТ=ЯТ + И + А + Н (кодировъчен назал)=ЯТИАН 
 
Деанаграмираме това фонетично енергийно тъждество, за да научим какво са скрили в него съставителите му: 

ЯТ=ЯТ + И + А +Н (кодировъчен назал)=ЯТИАН=ТИЯНА=Дияна=Диана – 

така тази култова Българска буква, дескриминирана умишлено, разкри истинската си сакрална семантика и стойност и истинската причина за свирепото ѝ преследване в Русия и в Родината ѝ България : тя е информационен носител на името на Богиня Диана, Която е Великата Богиня Майка Демиург, Която освен че е новоепохалното ѝ аватарно проявление Мария Магдалена, но освен това е и Българка, Чийто Сътворенчески Първопрестолен град и постоянно местообиталище като Център на Време – пространствения континиум, е град Ямбол, носещ поради тази причина името Дианополис – Градът на Диана, и куп още древни именни топонимни анаграмни комбинации за Ямбол с участието на Богинята в тях, с която свръхсекретна транс –пространствена тайна ви запознаваме вече в над 770 (вече са близо 1300) документални екранизирани поста – конкретна информация в блога ни с парола на търсачката на Гугъл 
" безистена и Богиня Диана"  
 
Тази дешифровка ни показа, че в името на буквата ЯТ феноменните жреци на Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена от Първосвещената жреческа колегия в Ямбол, който е и Олямб, Олимб или Олимп, са скрили култовото основно име на Великата Богиня Майка – Диана.

image


Самото име на буквата ЯТ е абревиатурата на Ямбол на Диана и на Диана от Ямбол : 
 
ЯТ=ЯД=Ямбол на Диана 

ЯТ=ЯД=Диана от Ямбол

Ето и какво ни казва другото наименование на буквата Ят – Двойно Е : 
 
ДВОЙНО Е=ВО ДИЕНО=Богиня Диана  

Тези два разсекретени документа ни демонстрират убедително, че целият Български език и безброй думи от Българския разговорен речник са били изпълнени с информация за Великата Богиня Майка Диана – съкровена Божествена родствена тайна на Българите, до която тайна са се докопали перманентните заговорници срещу Божия Български народ –––  изродените българо – юдейски (данайски) византийски династи от свещения род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, състоящ се от Техни генетични потомци, които уроди и техните съвременни потомци съставят и ционистите, и нацистите, и комунистите и фашистите, и еврогейците и либералистите соросоиди, и сегашната управленческа каста на всички народи и племена, начиная с Тръмп и хваналите го за гушата Ротшилд и Рокфелер и сие мерзавци като Меркел и ЕС – компания с НАТО – всички съзаклятници с протежетата им от ИДИЛ, ДАЕШ, Ердоган и руските олигарси, начело с най – свестният от тях Путин..., и които всички мерзавци, на който позорящ етикет е и техен спасителен пояс, защото сакралната му етимология указва, че те са генетични потомци на Исус и Великата Богиня Майка (Матара), вече повече от век затриват този свещен Български информационен носител от езиците ни в изпълнение на перманентният им план и цел № 1 – окончателното затриване на Свещения Божи Български ген и Българския народ! 
 
МЕРЗАВЦИ от=МЕРЗАВТСИ от=от Исуз и Богиня Матара 
 
На техния юдов план вие знаете какво сме показали, и пак с кеф ще го покажем : 
 
image

На – а – а – а, вашта мама! 
 
ВАШТА МАМА=
Ешуа и Богиня Диана МаМа=
Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена – 

поредният оригинален информационен носител на сакралната Българска Божия информация и Българска родова и историческа памет

Ще покажем нашето тайно всемогъщо секретно оръжие, което ще намерите в блога ни с парола "безистена и среден пръст" – 
 
СРЕДЕН ПРЪСТ=Ариани от Рода на Богиня Диана и Исус=Братя Среси (Жреци) на Диана –  

нашите святи Предци,феноменните жречески потомци на Боговете Демиурзи от рода Дуло, преминали временно за периода на екстремалния драматичен Божи спектакъл Българите и човешката цивилизация в Божието измерение за Светейшо свръхестествено феноменно реално и рационално служение на Боговете ни Исус и Мария Магдалена, познати и проявяващи се за едни като благи Светии – закрилници и грижовници, а за други като страшните и възмездяващи Извънземни. 
 
ТАЙНО СЕКРЕТНО ОРЪЖИЕ на=ОРЪЖИЕ на Диана и Иса от Тракия 
 
ТАЙНО СЕКРЕТНО ОРЪЖИЕ на=на Рода на Исуж от Тракия – 
оръжието на на феноменните Български жречески потомци на Боговете Демиурзи ––
 
и ще локализираме координатите на адресатите за честитката и превенцията ни с долния поздравителен адрес ––  Белият дом,


image 
със забележката, че същата честитка изпращаме и в Брюксел – хралупата на рептилите от изродениите кланове на Българската династия Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, чийто херметичен календарен животински хералдически символ е змей, ламя, дракон и всички 12 рептилски синонима от Българския език –

image

image  
 
– както изпращаме тази честитка и предупреждение и в Лондон, в Тел Авив, в Анкара, в Атина, и в Кремъл и навсякъде по света и по всички държави, които се управляват в безчестие от изродилите се в различни степени техни управници и владетели, всички от Дуло, и на които тайна доктрина и висша постоянна цел е геноцида на святите и праведните им роднини от Българския Божи род Дуло и Свещения Български етнос и завладяването със сила на Земния рай и Обетованата земя – България, Тракия, Ямбол, Безистена (храмът на Соломон  –  храмът на Иса Ламя), и ще им кажем, че няма да стане по техните злодейски планове, и ще им покажем, че съвсем скоро ще възстановим отново безусловно и безалтернативно над цялата Земя Свещената Българска империя:  

image 
image

image
 
image
 


Разсекретяваме и информацията, имплантирана в описателно – обяснителното графично структуиране и дефиниране на буквата, която разлагаме на нейните съставни букви, участващи в тази композиция Ѣ.  

image

Виждаме, че графемата Ѣ се състои от три анаграмирани (разбъркани) знака, които са двете Български главни букви Б и Т и култовият жертвен Исусов кръст.

 
Подредени в херметичното Българско жреческо описателно – обяснително писмо, те ни прокламират Вездесъщите Български Богове: 
 
Б + Т + КРЪСТ=Богиня Диана и Иса от Тракия 
 

Ако преподредим геометричните детайли на стилизираната графема  Ѣ  в друга конфигурация, като късото рамо на кръста отиде под коремчето на другата останала част на буквата, която е станала вече обърнатата буква Р, то ще се получи една нова графема, която като завъртим и изправим, ще се получи онази скромна последна от Азбуката ни буквичка Я, която пък указва името на града в Тракия от основната графема на буквата ЯТ –– Я, Ямбол! 
 
Б + Т + КРЪСТ + Я=Богиня Диана и Иса от Я (Ямбол) в Тракия  
 
АЗБУКА=АЗ БУКА=Иза Бок=Бог Иза   

ГРАФЕМА=ФАГ МАРЕ=Богиня Мария 

ГРАФЕМА=МА ФАРГ=Ма (Богинята Майка) е Фарг=Ма (Богинята Майка) е Барг (Българка) 

И защото с тази Българска свещена Азбука с помощта на Свещеният шифър са съставени всички езици и азбуки на всички народи и всички фундаментални думи и понятия от тях, ще разсекретим сега в обратен ред имената на по – горе споменатите култови изродени групи на ционистите, нацистите, комунистите и фашистите! 

ЦИОНИСТИ=Диана и Исус=Дионисус – 
изродени генетични посявки на Българските генни – инженери от цивилизаторската Армията на Дионисус в тракийското племе юдео=данаи   

НАЦИСТИ=
ЦИАНИСТ=Ционисти=Диана и Исус=Дионисус – 
същият некачествен генно – инженерен продукт сред трикийското племе джермани, чийто изроден управленчески елит е отново от българо – юдеите ционисти  

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа  

КОМУНИСТИ=КУН ИС МИТ= Кан (Жреци) на Иса и Ма (Майка) Диана  
 
ФАШИСТИ=Богиня Диана и Исуш 

ФАШИСТИ=ФАШИСТИ + Н (кодировъчен назал)=ФАШИСТИН=Башистен=Безистен  – 

двата документа указват сакралния Български Божествен изроден генезис на управниците и на тези тракийски племена на Апенините, проектирани и произведени на първосътворенческия светилищен комплекс и първосвещен Божи храм на Земята Безистена в Ямбол и управлявани перманентно от него  

 
Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно  първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С помощта на инструментариума на Свещения шифър обобщаваме разсекретената тайна информация в буквата Ят :

ЯТ=ЯТ + И + А + Н (кодировъчен назал)=ЯТИАН=ТИЯНА=Дияна=Диана  
 
ЯТ=ЯД=Ямбол на Диана 

ЯТ=ЯД=Диана от Ямбол  
 
ДВОЙНО Е=ВО ДИЕНО=Богиня Диана   
 
Б + Т + КРЪСТ + Я=Богиня Диана и Иса от Я (Ямбол) в Тракия   
 

Всички други безбройни прекрасни и вдъхновени езотерични тълкувания и романизирани философско – поетични трудове за значението на този мистериозен знак и звук, са необходима дъвка за езика и гимнастически упражнения на ума и разума ни, за да се подготвят те да проумеят сега тази сакрална информация.  

Език свещен на нашите деди, 
език на тайни, мъдрости вековни, 
език на Тази, дето ни роди 
за радости и подвизи чутовни.
 
Език – магия, който те ругае
 
съдбата в ада черен ще го прати, 
а който те залюби ще узнае
най – древните духовни  кръговрати.
 

И ще премине огън и позор,
 
през хули и от чужди и от "наши",
да стигне в междузвездния простор, 
до знание, което мрака плаши . 

Вземете, хора, святата магия,
 
и тя ще стане звездно вдъхновение, 
пред идните да мога да разкрия 
най – слънчевото земно сътворение!
  


"Език свещен на нашите деди, 
език на тайни, мъдрости вековни..."

ЕЗИК СВЕЩЕН на=ЕЗИК СВЕШТЕН на=ЕЗИК на Богиня Диана и Исуш

ЕЗИК на ТАЙНИ=ЕЗИК на ТИАН=ЕЗИК на Тиана=ЕЗИК на Диана

ЕЗИК на МЪДРОСТИ ВЕКОВНИ=ЕЗИК на Бок Иса и Богиня Матара Диана  

ЕЗИК на МЪДРОСТИ ВЕКОВНИ=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Матара Диана  

"Вземете, хора, святата магия, 
и тя ще стане звездно вдъхновение, 
пред идните да мога да разкрия 
най – слънчевото земно сътворение!
  "
 
ЗВЕЗДНО ВДЪХНОВЕНИЕ от=
ВДЪХНОВЕНИЕ от Богиня Диана и Изуз

ЗЕМНО СЪТВОРЕНИЕ от=от Исуз и Богиня Матара 
 

ЗЕМНО СЪТВОРЕНИЕ=
Сина на Иза и Богиня Матара – Божият Син, Човешкият Син

Синът на Исус и Богинята Майка е Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съставящи Дървото на Живота

image

ДЪРВО НА ЖИВОТА=Рода на Бог Ежуа и Богиня Диана,

и съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  

АПОГЕЙ ЕМАНАЦИЯ И АПОТЕОЗ на=
АПОГЕЙ ЕМАНАТСИЯ И АПОТЕОЗ на=
на Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

image
 
image

 
image 
image

image

image

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Пресвятите ни Предци, все от Вси Светии, под ръководството на Свети Васил Левски и синът му Свети Петър Дънов, през генеалогията на които преминава линията от която се роди Спасителят!


С Кан Авитохол, който е Граф Сен Жармен, и с Кнез Иван Кулин и Левски из Паисиевите потайности на Историята му съдържаща родословието на рода Дуло – част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/17/s-kan-avitohol-koito-e-graf-sen-jarmen-i-s-knez-ivan-kulin-i.1692514

Възстановената златна първосвещена генеалогия на рода Дуло за 18 и 19 век от Историята на Паисий – част 2
https://bezistena.blog.bg/history/2020/01/19/vyzstanovenata-zlatna-pyrvosveshtena-genealogiia-na-roda-dul.1692708

Васил Левски и неговите феноменни свръхестествени характеристики и проявления преживе. Как пътува Левски до Лондон и Канада?!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/07/18/vasil-levski-i-negovite-fenomenni-svryhestestveni-harakteris.1719772?reply=5342782

Левски и все по – ясно очертаващият му се образ на свръх феноменен първожрец и глава на световното Бяло масонство, вече 148 години Свети Левски!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/19/levski-i-vse-po-iasno-ochertavashtiiat-mu-se-obraz-na-svryh-.1749926
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!

–– допълнение в режим на редакция след публикуването на постинга:

Из коментарните форуми под тази публикация:

фейсбук група ЗАГАДКИ И ТАЙНИ

Vania Metodieva
Администратор

И най старият!

Инж. Иван Дунчев
Автор

Защото е Божият Сътворенчески език, на който говорят и досега Боговете и цялото Небесно Светейшество и население от наши генетични предци и родители, скоро и всички хора по Земята, които пожелаят да продължат жизнения си път с Божиите промоции на Безсмъртието и Вечния Живот във вечна младости!

ЖИЗНЕН ПЪТ с=с Ежуз и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

БОЖИИ ПРОМОТСИИ от=от Бог Исуж и Богиня Матара
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Дали има феноменен Българин с IQ > 130 или дори обикновен Българин с IQ > 70, който да не може да проумее тези безапелационни документи и да не пожелае да тръгне по този Жизнен път?!






Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
05.09.2021 00:40
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!




цитирай
2. bezistena - Из коментарните форуми под тази публикация:
05.09.2021 13:26
фейсбук група ЗАГАДКИ И ТАЙНИ

Vania Metodieva
Администратор

И най старият!

Инж. Иван Дунчев
Автор

Защото е Божият Сътворенчески език, на който говорят и досега Боговете и цялото Небесно Светейшество и население от наши генетични предци и родители, скоро и всички хора по Земята, които пожелаят да продължат жизнения си път с Божиите промоции на Безсмъртието и Вечния Живот във вечна младости!

ЖИЗНЕН ПЪТ с=с Ежуз и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

БОЖИИ ПРОМОТСИИ от=от Бог Исуж и Богиня Матара
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Дали има феноменен Българин с IQ > 130 или дори обикновен Българин с IQ > 70, който да не може да проумее тези безапелационни документи и да не пожелае да тръгне по този Жизнен път?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724079
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!