Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2021 01:18 - Тайната деветка на Ашока и легендата за Деветте непознати мистериозни мъже, които пазят тайните на света!Българският генезис на феноменната индийска цивилизация
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4299 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 22.05.2021 17:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Публикуваме поредните разсекретени автентични документи за цивилизационното виличие на древните Българи, създали човешкото познание и изградили съвременната човешка цивилизация, и съхранили всички светоустройствени тайни до наши дни, които започват вече да ни разкриват в екстремално завихрено темпо по прецизния неотменим сценарий на Авторите и Продуцентите на този сценарий и на това темпо!

НЕОТМЕНИМ СЦЕНАРИЙ от=НЕОТМЕНИМ СТСЕНАРИЙ от=от Исус и Диана Мат Мария 

Исус и Диана Мат Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Българските Богове са и Продуцентите на екстремалното завихрено темпо, в което е завъртян сега света и в който вихър се гърчат разтерзани човеците, не разбиращи какво се случва в този полудял свят! 

ЕКСТРЕМАЛНО ЗАВИХРЕНО ТЕМПО от=от Бокиня Диана Матара Мария и Исуз  Бълхарина 

Ще ви запознаем с една от най – мистериозните и строго пазени в свръх конфиденциален херметичен режим тайни и загадки на човешката цивилизация – историята за Тайната деветка на Ашока и легендата за Деветте непознати мистериозни мъже, които пазят тайните на света!

Предлагаме ви публикации по темата на Български и на чужди автори и изследователи:

Легендата за Деветте непознати мъже, които пазят тайните на света

http://hiddentruth.site/легендата-за-деветте-непознати-мъже-к/?fbclid=IwAR0PYcRkDuiw4ZLWrhnaN1IJSgAX7CmjS1PJU9ul-rEW-NyNdD78TUef74U

"Съюзът на деветте" на стража на човечеството
https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=ru&u=https://mir-znaniy.com/soyuz-devyati-na-strazhe-chelovechestva/&prev=search&pto=aue  Мистерията на деветте непознати мъже

The Mystery of the 9 Unknown Men   – Мистерията на деветте непознати мъже
https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://blog.storymirror.com/read/rksurnij/the-mystery-of-the-9-unknown-men&prev=search&pto=aue  

The Secret Nine of Ashoka  Тайната девятка на Ашока
 https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://bitmesra.ac.in/naps/the-secret-nine/&prev=search&pto=aue

От тези и от други публикации ще компилираме едно интересно пленяващо въображението неотразимо просвещаващо четиво, от което ще разсекретяваме на място по време на повествованието възлови документи, за да ви прокламираме вездесъщието на Българските Всемогъщи Богове, да демонстрираме проникващия във всякакви тайни Свещен шифър на Божия Сътворенчески Български език и да документираме цивилизационното величие на Българите от Божия жречески род Дуло, изградили и оплодили с Божествения феноменен ген с Любов чрез постоянно генно инженерство и перманентен надзор и грижи всички човешки племена и всички древни и съвременни култури и цивилизации на Земята!

Ето генезисът на тези непознати мистериозни мъже:

НЕПОЗНАТИ МЪЖЕ от=от Богиня Мат и Изуж

МИСТЕРИОЗНИ МЪЖЕ от=МЪЖЕ от Матара и Исуз

The Mystery of the 9 Unknown Men=Кан (Жреци) на Бог  Иса и Богиня Диана Мат Мария 

The Secret Nine of Ashoka=
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Кристож=
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуж от Тракия
 
 
image

 
В Индия съществува тайно общество, днес известно като „Тайното общество на девет непознати мъже ”, неоткрито в западния свят в продължение на два века и дори преди да започнат легендите за световноизвестния „Приорат на Сион“, „Opus Dei“ и „Илюминатите“.
Някои наричат ​​това тайно общество мистериозно и митично, други вярват, че то съществува и функционира.

МИСТЕРИОЗНО И МИТИЧНО ОБЩЕСТВО на=
на МИСТЕРИОЗНИ И МИТИЧНИ Бог Исуш и Богиня Диана 

"Съюзът на девет неизвестни", който от древни времена се твърди, че контролира развитието на науката и предотвратява открития, които могат да унищожат човечеството, отдавна се смята за легенда. Някои факти обаче подсказват, че тази легенда има съвсем истински корени.

image


Тази нелегална организация, както подсказва името, е била дълбоко секретна елитна група от девет велики и могъщи мъже и се твърди, че е създадена от един от най-значимите императори на Индия, Маурий Ашока Велики, който е внук на Чандрагупта и владеел земите около Мадрас.

И веднага Българският Божествен династичен генезис на императора:

АШОКА=Кан (Жрец) от Ешуа

МАУРИЙ АШОКА=Кан (Жрец) от Ешуа и Мария 

МАУРИЙ АШОКА ВЕЛИКИ=Балк (Българин) Кан (Жрец) от Ешуа и Мария 

Ето на Кои са кръстени от Българските основатели на тези царства земите Мадрас:

МАДРАС=МАДАР С=Мадара и Иса 

И от какви се състои дълбоко секретната елитна група на деветте мистериозни и велики мъже:

ДЪЛБОКО СЕКРЕТНА ЕЛИТНА ГРУПА от=
от Българи Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса от Тракия 

Това общество остава неизвестно до 1923 г., когато Талбот Мънди пише роман на име „Девет неизвестни мъже“, отнасящ се до същото общество, твърдейки, че то е основано от император Маурий Ашока, около 270 г. пр. Н. Е., за да защити напреднали знания, които биха представлявали опасност за човечеството, ако попаднат в грешните ръце. 

ТАЛБОТ МЪНДИ от=от Дуло на Богиня Мат Диана 

На деветте неизвестни мъже са били поверени девет книги с тайни знания, които те да пазят, да съхраняват, развиват и предотвратяват попадането на тайните научни знания в ръцете на хора с лоши намерения, които могат да унищожат цялото човечеството. 

Тайните знания веднага ни указват от Кои са:

ТАЙНИ ЗНАНИЯ от=от ТИЯНА ИЗА ± Н (кодировъчен назал)=от ТИЯНА ИЗА=от Диана и Иза

НАУЧНИ ЗНАНИЯ от=НАУТШНИ ЗНАНИЯ от=от Диана и Изуш 

В други версии на легендата се казва, че  причината поради която император Ашока сформира тайното общество на Деветте непознати мъже е била за да защити напредналите научни знания да не достигат до злонамерени хора и да запази империята Рама.

ИМПЕРИЯ РАМА на=ИМПЕРИЯ на МАРА=ИМПЕРИЯ на Мария 

Както казва Талбот, „Деветте книги“ съдържат познания от следните области и теми, в които след като разсекретим основните им положения, ще открием че в тях става въпрос само за Българските Богове чрез Познанието за Които само могат да се извършат всички коментирани събития и процеси:

  • Пропаганда и психологична психотронна война: Първата книга съдържа техниките на пропаганда и психологическа война. Това беше важен аспект, защото ако човек може да формира обществено мнение, може да въздейства на мнението и поводението на хората и да управлява света. Тя е най – опасната от всички науки, защото може да оформя масово мнение. 
ВАЖЕН АСПЕКТ на=на Бог Исуж и Бокиня Диана 

ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ формирано от=формирано от Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

ОФОРМЯТ МАСОВО МНЕНИЕ=Бог Иса и Богиня Диана Мама Мария 
  • Физиология : Втората книга се фокусира върху физиологията и обяснява как да убиете човек, просто като го докоснете с психо импулс и включва инструкции как да се извърши „докосването на смъртта“. Според редица изследователи много бойни изкуства са се появили поради изтичане на информация от тази книга. Може би известният Брус Лий е платил с живота си за разкриването на някои от тайните на бойните техники, които е получил от тайни източници. Между другото, изглежда, че са го убили с удар от така наречената забавена смърт.
ДОКОСВАНЕ на СМЪРТА=ДОКОСВАНЕ на Иса и Матара

ДОКОСВАНЕ на СМЪРТА от=от Иса и Бокиня Матара Диана 

ЗАБАВЕНА СМЪРТ от=от Бог Исуз и Богиня Матара
  • Микробиология : Третата книга обсъжда микробиологията и биотехнологиите. Те очевидно са разработили „божествен нектар“ и амброзия и следователно Деветте са безсмъртни и са живели през тези 2000 години.   
БОЖЕСТВЕН НЕКТАР от=
от Богиня Диана и Кристож=
от Богиня Диана и Исуж от Тракия 

АМБРОЗИЯ от=от Бог Иза и Мария 

БЕЗСМЪРТНИ само чрез=само чрез Богиня Матара и Исуз 
  •  Съществува вярване, че водата на Ганг се пречиства със специални микроби по рецепта и технология на Деветте които са пускани в реката от тайна секретна база в Хималаите. Затова свещените води на Ганг пречистват всички смъртоносни болести на къпещите се в нея поклонници, без да разнасят зарази за здравите.
  •  
  • Да влезем в тайната секретна база и видим Кои работят в нея и пречистват всички смъртоносни болести:
ТАЙНА СЕКРЕТНА БАЗА на=
на Богиня Диана и Бог Кристоз=
на Богиня Диана и Бог Исуз от Тракия 

СМЪРТОНОСНИ БОЛЕСТИ давани и лекувани от=
БОЛЕСТИ давани и лекувани от Исус и Матара
  • Алхимия : Четвъртата книга разглежда алхимията, т.е. трансмутация на метали. Мънди подкрепя тази своя теория, като твърди, че по време на продължителна суша или други природни бедствия, въпреки че в Индия има малко залежи на злато, храмовете и организациите за помощ са получавали големи количества злато от „таен източник“.
ТРАНСМУТАЦИЯ провеждана от=провеждана от Исус и Матара Диана 
  • Комуникация : Петата книга съдържа изследване на всички средства за комуникация, както наземни, така и извънземни, което означава, че Деветте неизвестни мъже са знаели за извънземните.
И отново както във почти всички наши статии извънземните ни се разкриват Кои са:

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!     
Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, осъществяват окултната телепатична комуникация със земните си потомци:

КОМУНИКАЦИЯ между=КОМУНИКАТСИЯ между=между Кан (Жреци) от Майка Диана и Иса
  • Гравитация : Шестата книга изследва тайните на гравитацията и съдържа инструкции как да се изгради антигравитационна, летяща машина, известна като „вимана“. Вайманика Шастра съдържа тайната на антигравитацията и инструкции, необходими за построяванетона Вимана, наричани и "древните НЛО в Индия“.
ГРАВИТАЦИЯ преодолявана с=ГРАВИТАТСИЯ преодолявана с=
преодолявана с Богиня Диана и Иса от Трагия (Тракия)

По – нататък в статията ще разговаряме още за древните летателни машини и апарати на Българската жреческа каста в Индия
  • Космология : Седмата книга разглежда космологията и всички въпроси, свързани с Вселената, Време – пространствения континуум и пътуването във времето и пространството.
ВРЕМЕ ПРОСТРАНСТВЕН КОНТИНУУМ управляван от=
от Светии Ариани Кан (Жреци) Братя от Богиня Мат Мария и Бог Исус 
  • Светлина : осмата книга обсъжда свойствата на светлината, като скоростта на светлината и как да промените скоростта й, за да я използвате като оръжие. 
ПРОМЯНА НА СКОРОСТТА от=
от Богиня Матара и Кристос=
от Богиня Матара и Исуз от Тракия 
  • Социология : Деветата книга беше за социологията. Тя включваше правила за еволюцията на човешките общества и средство за предсказване на евентуалния им упадък. По този начин той съдържа начини за създаване, отглеждане и унищожаване на цяла култура или цивилизация.

Според Талбот историята е била истинска и цялата информация, която е събрал, е от Индия, когато е служил там като офицер от британската полиция.

И така, първо, нека разгледаме това твърдение за момент.
Той е работил в Индия само 5 години (от 1899-1904 г.) и е могъл да открие една от най-добре пазените тайни в света, която се пази почти 2000 години, и това, като е аутсайдер в страната.
Всичко това изглежда доста нереалистично. Но това, което беше разкрито по-нататък, след 37 години, в романа от 1960 г. „Утрото на магьосниците“ от Луис Поуелс и Жак Бержие, формира солидна основа и фундамент в подкрепа на съществуването на тайното общество.

ОСНОВА И ФУНДАМЕНТ=Бог Иса и Богиня Мат Диана 

Те твърдяха, че емблематичният и мистериозен папа Силвестър II се е срещнал с обществото, а също така, че през 19 -ти век френският администратор и писател Луи Жаколио потвърди съществуването им.
При завръщането си от Индия, папата беше донесъл много странни неща от типа „джаджа“ като бронзова глава, която беше като компютър и можеше да взаимодейства чрез реч и да отговаря с да и не на въпроси, което беше значително усъвършенствана технология за периода на онова време.
По-късно, когато се опита да покаже това чудо на обществеността в църква, той загадъчно се разболя и умря.
Има много конспирации, които предполагат, че тази организация е убивала хора, за да им попречи да разкриват техните мощни тайни знания пред по-малко интелигентните маси.
Тъй като вярата в съществуването на тази организация се задълбочава, повече историци и писатели стават запленени от нея. Въпреки че не спечели толкова слава, колкото други тайни общества като „Илюминати“ или „Приорат на Сион“, ако някой ден, може да се докаже, че наистина е съществувал, тогава може да е най-старата тайна организация в човешката история.

image

Числото „9“ винаги е имало специално място през цялата индийска история.
Според индийската астрология има „9 небесни влиятелни“, „9 универсални елемента“ според хиндуистката философия, а също така, повечето владетели са имали група от 9 интелектуални мъже в своите дворове.
В международен план числото „9“ намира особено значение в много култури и ритуали. За евреите девет е символ на истината.
За християните Деветият час е Часът на молитвата.
Също така, апостол Павел пише в писмото си до Галатяните за „девет“ плода на Духа. В Китай числото девет е благоприятно число, защото когато се произнася, звучи като думата „дълготрайно“.
Девет е силно свързан с китайския дракон, символ на магия и сила, тъй като се смята, че има девет форми на дракона, всяка от които е описана от девет атрибута и има девет деца.
И в будизма важните ритуали обикновено включват девет монаси.

Тайната на числото девет сакраланата Българска нумерология е:

ДЕВЕТ=Тати Бог – Бог Баща, Бог Отец

ДЕВЕТ=Богинята Диана 
 

image


Може би през цялата индийска история винаги са съществували някои могъщи мъже, които са притежавали някаква тайна и силна наука за защита на Индия.
Заслужава да се отбележи, че Takshashila University и Nalanda University, центровете за обучение по целия свят по това време, са имали огромни библиотеки. И така, знанията и други научни открития от онова време са били старателно записани от учените. Възможно е също така това общество да е съществувало още преди Ашока и според някои теоретици на конспирацията, когато Ашока е бил владетел на най-голямата империя по това време, той трябва да е влизал в контакт с членовете на това „тайно общество“.
Тогава той трябва да е видял шанс да спаси човечеството от друга касапница като битката при Калинга, като лиши обикновените хора от „модерните постижения на науката от онова време, които ако са в добри ръце могат да направи чудеса, но ако попаднат в грешните ръце, може да унищожат човечеството ”. По този начин той трябва да е инструктирал всеки от деветте членове да запише всяко знание, което всички те притежават, под формата на книга и да го защити с живота си.

ВИДЯХ ШАНС за спасение чрез=за спасение чрез Бохиня Диана и Исуш

КАСАПНИЦА на=КАСАПНИТСА на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

КАСАПНИЦА на=КАСАПНИТСА на=на Кан (Жреци) от Безистена – 

документ за жертвената съдба на жреческите потомци на Българските Богове, чийто първосвещен храм е Безистенът – първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло с херметичен титул Раи, Ариани, Арии, Арий – ци, които са творците на модерните постижения и на технологичния и техническия прогрес на човешката цивилизация.

МОДЕРНИ ПОСТИЖЕНИЯ от=от Богиня Матара Диана и Исуж 

МОДЕРНИ ПОСТИЖЕНИЯ от=от Ариани от Богиня Мат Диана и Исуж 

По перфектен начин да прикрият следите им, Ашока ги изпрати в различни страни, преоблечени като будистки монаси, за да разпространят посланието за мир и ненасилие, така че силата на знанието да не може да бъде концентрирана само на едно място.

БУДИСТКИ МОНАСИ=Кан (Жреци) от Богиня Мат Диана и Исус

Те също бяха насочени да продължат изследванията. Това се обеснява доста добре с факта, че веднага след смъртта на Ашока темпът на научен и социологически напредък и стабилност в Индия спаднаха драстично.

Вярващите в това общество могат да твърдят, че когато времето е било подходящо и хората в Индия са били прогресивни и готови да приемат промени, „Деветте непознати мъже“ са предоставили знанията, които биха могли да се възползват от външния свят. Това е причината, поради която имаше огромни научни стъпки винаги, когато имахме стабилни империи като „династията Гупта“ или „царството Виджаянагар“.

ГУПТА=Богиня Диана

ВИДЖАЯНАГАР=Бог Ежуа от Драгия (Тракия) 

Наистина е трудно да се повярва, че без необходимото оборудване индийските гении биха могли да изчислят много модерни константи точно като стойността на Pi или разстоянието между Земята и Слънцето. Дори лекари като Сушурата и Чарака са извършвали пластични операции и операции на катаракта.
Всичко това беше невъзможно без знанието и дългосрочните изследвания на някои силно ерудирани хора, вероятно „Деветте непознати мъже“. Те дори посочват, че след независимостта, когато на учените от ISRO и DRDO е отказана технологията за GPS и криогенни спътници от СССР и Русия, именно тези „Девет неизвестни мъже“ са им помогнали да ги развият в местни условия.

Но напротив, отчетността на обществото може да бъде поставена под въпрос, тъй като те са останали само зрители, когато индианците са били ограбвани от нашественици като Моголите или британците?
Защо не помогнаха на независима Индия да постигне по-големи висоти в просперитета и научния напредък? Или къде са сега, когато Индия е изправена пред голям брой терористични атаки, политически сътресения и социално влошаване?
Когато хората ще се опитат да намерят отговори на тези въпроси с безпристрастен подход, те лесно могат да разберат, че Индия, индианците, техните ресурси, техните култури и знания са толкова обширни, че не могат да бъдат контролирани от една група от девет хора.

Много е вероятно в миналото да е съществувало мощно общество. Няма конкретни доказателства, които да премахнат това общество като мит, нито може да бъде доказано конкретно. Освен това тайното общество можеше да загуби влиянието си върху индийската администрация с течение на времето и да избледнее на страниците на историци и писатели.
Има шанс първият писател Талбот Мънди да е изтълкувал погрешно фактите за „Навратите“ като тайно общество от девет мъже.
Също така, папа Силвестър е могъл да се разболее случайно поради възрастта си. Възможно е Ашока да е сформирал съвет от Девет мъже, но само за да разпространи посланието за мир и ненасилие.
Големите научни постижения на индианците по време на някои царувания може да се дължат на подкрепата и покровителството, което те са получили от владетелите.Успехът на индийските учени в получаването на криогенни и GPS технологии би могъл да бъде истинският блясък и умения на самите учени.
Днешният свят се превърна в глобално и дигитално село. Идеите за свобода, прозрачност, либерализация и социализация се разпространиха. Ако се случи нещо противоречиво, хората са достатъчно интелигентни, за да разберат причините. Но свързването на всичко с някои тайни планове на някои тайни общества изглежда доста абсурдно. Такива истории изглеждат очарователни само в романи и фентъзи истории, а не в реалния живот.

РОМАНИ И ФЕНТЪЗИ ИСТОРИИ за=ИСТОРИИ за Богиня Матара и Иза 

Рохан Нишант 

РОХАН НИШАНТ=Ариан Хан (Кан, Жрец) от Ешуа и Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ашока (на санскрит: „роден без болка“) е третият по ред император на империята на Маурите в Индия от 273 пр.н.е. до 232 пр.н.е..

Вече знаете какво означава Ашока, ето какво ни съобщава и спомагателното му обяснително първосигнално травиално име, пуснато в обръщение от Българските кодировчици:

РОДЕН БЕЗ БОЛКА=Бълкарин от Богиня Диана и Иза 

След поредица от войни Ашока премазва бунтовете в Уджайн и Таксила и завладява по-голямата част от Индия, като владенията му достигат до днешен Афганистан и части от Иран на запад, Бенгал и Асам на изток и Мисор на юг. Ашока става последовател на будизма и построява паметници на някои важни места, свързани с Буда. Според будистката традиция той допринася много за запазването и предаването на будизма.

УДЖАЙН=Диана и Ежуа

ТАКСИЛА=Кан (Жреци) от Дуло на Иса

АФГАНИСТАН=Богиня Диана и Иса 

ИРАН=АРИН=Ариан

МИСОР=Мария и Иса

БУДА=Богиня Диана  

Ашока е известен и с прозвището Велики, както и с владетелските титли Деванамприя („обичан от бог“)
В гръцките източници често е наричан Пиодасис (Πιοδάσσης).

ВЕЛИКИ=Валк=Балк – Българин

ДЕВАНАМПРИЯ=Бог и Богиня Мадара

ОБИЧАН ОТ БОГ=Бог Ешуа и Богиня Диана

ПОАДАСИС=от Богиня Диана и Исус 

Информацията за живота и управлението на Ашока идва от относително малък брой будистки източници, най-вече „Ашокавадана“, писана на санскрит през 2 век, и „Дипавамса“ и „Махавамса“, хроники на пали, открити в Шри Ланка. Допълнителни сведения дават „Указите на Ашока“. Те са подписани с името Пиядаси и са окончателно свързани с известния от будистките легенди Ашока едва след откриването на династични списъци, които посочват Пиядаси като титла или допълнително име на Ашока Мауря.

АШОКАВАДАНА=Ешуа и Бокиня Диана 

ДИПАВАМСА=Богиня Мад и Бог Иса

МАХАВАМСА=Бохиня Мама и Иса 

АШОКА МАУРЯ=Кан (Жрец) от Ешуа и Мария

И за пореден безапелационен път тайната на херметичния език Санскрит:

САНСКРИТ=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=ИСАС ТРАК=Исус от Тракия 

Управлението на Ашока е свързано с толерантно отношение към различните религиозни общности – индуизъмджайнизъм, будизъм и адживика

И вижте Българския Божествен генезис на всички източни религии, както и на всички религии по света!

ИНДУИЗЪМ=Ма (Майка) Диана и Иза

*** джайна; на санскрит: джина – „победител, през 1 в. пр.н.е. последователите  „джайни“ на джайнизма се разделят на две основни секти : шветамбара –„облечени в бяло“ и дигамбара – „облечени в цветовете на страните на света“, като джайнизмът е една от Срамана традициите на Древна Индия 

Ето защо Джайна, Джина е победител:

ДЖИНА=ДЖАЙНА=Диана и Ежуа

СЕКТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана 

ШВЕТАМБАРА=Богиня Диана и Богиня Матара

ДИГАМБАРА=Богиня Мадара

ТРАДИЦИИ СРАМАНА за=ТРАДИЦИИ за Иса и Мария 

*** Адживика е школа в древната индийска философия и аскетично движение от епохата на Махаджанапада (6-3 век пр.н.е.). 
Адживика достига своя разцвет по времето на императора на Маурия  Биндусара (бащата на Ашока) в началото на 3 век пр.н.е., след което постепенно изчезва.

АДЖИВИКА=Бокиня Диана и Ежуа

МАХАДЖАНАПАДА=Бохиня Мад Диана и Ежуа 

Ашока строи множество ступи и вихари в своята империя като първата е в Санчи, според „Ашокавадана“ те са 84 хиляди.

И входящата и активираща светилищните комплекси и храмове ступи парола:

СТУПА=Иса и Богиня Диана 

САНЧИ=САНТШИ=Диана и Исуш=Дионисиуш

АШОКОВАДАНА=Ешуа и Бокиня Диана 

Управлява общо около 40 години, а династията му изчезва едва половин век след неговата смърт през 232 пр.н.е. Той е наследен от сина си Дасаратха Мауря, чието друго име е и Сампади (Самирати, Сампрати) 

ДАСАРАТХА МАУРЯ=Иса от Трахия и Мадара

САМПАДА=Иса и Богиня Мад

САМИРАТИ=Иса и Матара

САМПРАТИ=Иса и Богиня Матара

И вижте как непосветените обясняват с първосигнални опростачени сравнителни непонятното име на ступата:
Ступа (от санскрит – буквално „куп, насип“) е постройка с конусовиден или пирамидален силует – монументален обект на почит разпространен във всички будистки култури.

Преди будизма подобни съоръжения са изграждани на гробни могили на царе и вождове. Счита се, че за първи в будизма ступа е построена за съхранение на мощи на историческия Буда Шакямуни.

БУДА ШАКЯМУНИ=Кан (Жрец) на Богиня Диана Ма (Майка) и Ешуа 

По този пример започват да се строят будистки ступи – в началото за съхранение на реликви (мощи на монаси, дхарма текстове и пр.), а по-късно само като обект на религиозен култ. Под една или друга форма ступите присъстват във всички будистки култури. В Индия се използват също думите дагоба, топе, пато, на тибетски се нарича чортен, а на тайски език – чеди, зези. Казват им още и су варга, бао та.
За далекоизточните култури такава роля играе пагодата .

И сакралната Българска етимология на тези храмове, чиито имена задължително трябва да носят имената на Боговете, Които са само и само Българските Богове:

ДАГОБА=Богиня Диана

ТОБЕ=Диана Богиня

ПАТО=Богиня Диана 

ЧОРТЕН=Ешуа и Диана от Рая=Ариани от Ешуа и Диана 

ЧЕДИ=Ешуа и Диана

ЗЕЗИ=Изуз

СУ ВАРГА=Иса Бурга (Българин)

БАО ТА=Богиня Диана 

ПАГОДА=Богиня Диана 

image

Ступа Шведагон в Мьянма

ШВЕДАГОН=Ешуа и Богиня Диана

МЬЯМНА=Мама=Ма Ма=Мария Магдалена
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

https://bg.wikipedia.org/wiki/Маурийска_империя 

Маурийската империя е обширна древна държава в Голяма Индия, съществувала през желязната епоха и доминирала Индийския субконтинент от 322 до 184 г. пр.н.е. Обхващайки по-голямата част от Южна Азия, империята се централизира след покоряването на Индо-Гангската равнина, а столицата нейна столица е избран град Патна в Северна Индия

МАУРИЯ=МАРИЯ=Мария

МАУРИЙСКА ИМПЕРИЯ основана от=
основана от Ариани Кан (Жреци) на Иса и Богиня Ма (Майка) Мария

ПАТНА=Богиня Диана 

И тайната на името на континента Азия:

АЗИЯ=ИЗАЯ=Иза

image

Изглед от централната част на Патна със сградата „Хармандир Сахеб“

СГРАДА=Иса от Драгия (Тракия)

ХАРМАНДИР САХЕБ=Бох Иса от Драхия и Мария 

Това е най-голямата политическа единица, която е съществувала някога на Индийския субконтинент, обхващайки над 5 милиона km2 в разцвета си при управлението на Ашока. Петдесет години след управлението на Ашока, държавата се разпада и е наследена от династията Шунга.

ШУНГА=ГАН ШУ=Ган (Кан, Жрец) на Ешуа 

Маурийската държава е ефективна и добре организирана автокрация с редовна армия и държавна служба.Населението на империята е изчислено на около 50 – 60 милиона души, което я прави една от най-населените империи в древността. 

АВТОКРАЦИЯ от=АВТОКРАТСИЯ от=от Богиня Диана и Иса от Тракия 

––– 
Ще извадим основни имена и топоними от Бг Википедия за царство Маурия, както и от https://ru.wikipedia.org/wiki/Империя_Маурьев

ОСНОВНИ ИМЕНА И ТОПОНИМИ от=от Бог Иса и Богиня Мама Диана 

Википедия ни учи, че Маурите са племето кшатрии и още раджан, и че Маурийската империя е основана от един от тях – Чандрагупта, дядото на Ашока, през 322 г. пр.н.е. с помощ от Чанакя в Таксила, който по това време е известен култов и образователен център.
Чандрагупта въобще не е един от това племе, а е Българин от жреческата каста от рода Дуло, от който е аристокрацията на цяла Индия, която е основала и цивилизовала бившето тракийско племе индийци!

МАУРИ=МУРИА=Мария

КШАРТИ от=от Ешуа от Тракия 

КШАРТИ=Ариани Кан (Жреци) на Ешуа и Диана 

РАДЖАН=Ариани от Диана и Ежуа 

ЧАНДРАГУПТА от=от Богиня Диана и Ешуа от Трагия (Тракия)

От същия Български жречески род е и Чанакя:

ЧАНАКЯ=ТШАНАКЯ=Кан (Жрец) на Диана и Ешуа 

ТАКСИЛА основана от=основана от Кан (Жреци) от Дуло на Иса

АРИСТОКРАЦИЯ от=АРИСТОКРАТСИЯ от=
от Ариани на Диана и Кристос=
от Ариани на Диана и Исус от Тракия

По него време победоносните армии на Александър Македонски отказват да преминат река Биас и да продължат на изток, изтощени от дългогодишната си кампания и копнеейки за дома.
Скоро след това Александър се връща във 
Вавилон, където умира, а империята му се разпокъсва на независими царства, оглавявани от генералите му.

За пореден път документираме Българският генезис и статут на Българския император Александър Македонски, Александър Велики 

 и пасаж от тематичен наш постинг:

Тайната на магията на култовия Български жречески танц Дабке на ливанците и на всички близко – източни араби.Българският първожрец и цар Александър Македонски
https://bezistena.blog.bg/history/2018/06/15/tainata-na-magiiata-na-kultoviia-bylgarski-jrecheski-tanc-da.1612923

... ще разкрием тайната на двете имена Александър и Сашо и какво ги отъждествява. 

АЛЕКСАНДЪР=КАН САР ДЪЛЕ=Кан (Жрец) и Цар от Дуло – 

ами това емблематично древно нито гръцко, нито македонско, ами чисто Българско име, е жречески херметичен комплексен титулен набор на Българските първожреци и царе от Българския феноменен жречески Божи род Дуло, един от култовите представители на които е Александър Македонски – Българският първожрец Кан и Цар, сиреч Канцер, Кансер, Кесар, Кайсер – Император, управлявал Световната Българска империя от първосвещения първопрестолен Божи и императорски град Ямбол.

Умалителното име на Александър – Сашо, документира Божествения произход и статут на Александър Македонски:

САШО=ОШАС=Ишус 

Пълният титулен комплекс от двете тъждествени имена ни съобщава какъв е Александър Македонски: 

АЛЕКСАНДЪР Е САШО=Кан (Жрец) и Цар от Дуло на Ишус 

image

Българският първожрец и император Александър Македонски със светейши ореол на феноменен генетичен потомък на Българските Богове Демиурзи от Техния род Дуло .
Свети Александър Македонски

АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ=АЛЕКСАНДЪР е Кан (Жрец) на Майка Диана и Иса

АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ=Бълкарин Кан (Жрец) от Дуло на Иса

Ето и под Чия егида са победоносните армии на Българският Светец Александър Велики, носещи освобождение и цивилизациия на тези азиатски бивши некултурни тракийски племена, и на Кого е кръстил той реката Биас:

ПОБЕДОНОСНИ АРМИИ на=на Бог Иса и Богиня Мадара

БИАС=Бог Иса 

Википедия продължава да ни поучава, сиреч манипулира, че Александър Велики е грък, като ни съобщава, че "гръцките генерали Евдем и Питон управляват долината на Инд до около 317 г. пр.н.е., когато Чандрагупта организира въстание и установява своя власт в долината."

Генералите, на които никой не знае какво означават имената, и които ще ни разсекретят сега те самите, захвърлят гръцките си имена и униформи, под които се появяват автентични Български, и се присединяват към победоносната армия на Българския император Александър, състояща се от Български светии от Вси Светии, всички все Българи наши генетични Предци, носещи свобода, Божествения ген на рода Дуло за генно – инженерство и култура и цивилизация за тези азиатски племена, всички бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена! 

ЕВДЕМ=Богиня Ма (Майка) Диана=Богиня Мад

ПИТОН=Богиня Диана 

ИНД=Диана

ИНДИЯ=ДИЯНИ=Диана 

През 303 г. пр.н.е. Чандрагупта придобива областите Паропамисади, Арахосия и Гедросия, като известност има битката при Ипсос през 301 г. пр.н.е.

ПАРОПАМИСАДИ=Богиня Мадара и Бог Иса

АРАХОСИЯ=Ариани Хан (Кан, Жреци) на Иса 

ГЕДРОСИЯ=Иса от Драхия (Тракия)

ИПСОС=П ИСОС=Бог Исус 

Чандрагупта съставя мощна централизирана държава със столица Пата, която е обградена от дървена стена с 64 порти и 570 кули и дворците му са по – великолепни от персийските в Суза и Екбатана.

ПАТА=Богиня Диана 

СУЗА=АСУЗ=Исуз

ЕКБАТАНА=БАК ТЕАНА=Бокиня Диана 

Издигането на власт на Чандрагупта е обвито с мистерии, като древни индийски описания като драмата Мудраракшаса описва царското му родословие от клана Нанда, а най – ранните будиски текстове Махапаринибана сутта го съобщават като династ от кшатри – маура, което е едно и също!

НАНДА=ДААНН=Диана 

КШАТРИ МАУРА=Ешуа от Тракия и Мария=Ариани Кан (Жреци) на Ешуа и Матара

МУДРАРАКШАСА драма за=драма за Ариани Кан (Жреци) на Мадара и Исуш

МАХАПАРИНИБАНА СУТТА=Бохиня Матара Диана и Бог Иса

Всички индийски описания са от Българската жреческа аристокрация на това удивително древно Българско царство и империя!

ИНДИЙСКИ ОПИСАНИЯ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

ИНДИЙСКИ ОПИСАНИЯ от=от Кан (Жреци) на Бог Дионисиус

синкретичният митологичен исторически образ на Българските Богове, под Чието име Българските цивилизатори шестват в Азия и по света като Армия, Отряди на Дионисиус!

В древно – гръцките (древно Българските !!!) записи Чандрагупта се споменава под името Сандрокотосс което име след различни етимоложки еквилибристики от Българските кодировчици отново достигаме до Българските Богове, от Които е гинетичен потомък и династ владетелят!

САНДРОКОТОС от=от Диана и Кристос=от Диана и Исус от Тракия – 
поредният категоричен документ, че Българските Богове Диана и Кристос/Исус от Тракия пътуват във пространствата и във времето през епохите напред и назад както желаят, защото са Богове 

От тези разсекретени свещени документи и от безброй още от необятната документация на свещената Българска индийска империя, става безапелационно ясно от Кои са обвити с мистерии личността на поредния Български източен император и на всички други!

ОБВИТИ С МИСТЕРИИ от=от Бог Исус и Богиня Матара Диана

За сина на Чандрагупта – император Биндусара, който е бащата на Ашока, ще отбележим само, че неговото рожденно име било Джанасан и е бил  брамин. Жена му Субхадранги била също брамин от сектата адживики от Чампа.

БИНДУСАРА=Ариан от Богиня Диана и Иса

ДЖАНАСАН=Диана и Исуж=Дионисиуж

БРАМИН=Богиня Мария=Ариан от Богиня Ма (Майка)

СУБХАНДРАНГИ от=от Бог Иса от Драхия (Тракия)

ЧАМПА=Ешуа и Богиня Ма (Майка)

Аналите ни съобщават една интересна информация от гръцкия хронист Диодорус от Сицилия, че Биндусара приветствал горещо гръцкия писател Ямбулус.

Сега ще видите колко "гръцки" са тези персонажи:

ДИОДОРУС=Друид (Жрец) на Иса 

ЯМБУЛУС=Иса от Ямбул 

ЯМБУЛУС=Ямполис 
едно от емблематичните древни имена на първосътворенмческия първосвещен Божи град Ямбол

––––––––––––

Надписите на Ашока

33 сохранившиеся до нашего времени надписи, которые по приказу индийского царя 
Ашоки были нанесены в III веке до н. э. на стены пещер и каменные колонны, специально воздвигнутые для этой цели. Это наиболее ранний сохранившийся в Индии памятник письменности и первое достоверное свидетельство существования буддизма.

Загадочные тексты на брахми, подчас весьма развёрнутые, были обнаружены английскими колонизаторами на территории современных Пакистана и Индии. Дешифровку текстов выполнил в 1837 году английский учёный Джеймс Принсеп.

С точки зрения формы надписи следуют персидской традиции (см. бехистунская надпись), однако их содержание весьма своеобразно. Ашока — первый правитель в истории, который заявляет об отказе от завоевательных войн и от применения насилия в иных целях, нежели оборона своей страны.

Ето какво пише на всички надписи на всички езици на всички писмени паметници:

НАДПИСИ за=за Богиня Диана и Иса

ПИСМЕНИ ПАМЕТНИЦИ за=за Бог Исус и Богиня Мама Диана

И още за култовия емблематичен светилищен комплекс и надпис Бехистун:

Какво съобщиха Извънземните на гърците с новото яко земетресение край Атина и Маратон. Поредната Българска огромна изкуствена планина – пирамида Бехистун в Шумер
https://bezistena.blog.bg/history/2018/01/16/kakvo-syobshtiha-izvynzemnite-na-gyrcite-sys-snoshtnoto-iako.1588556

НАДПИС от БЕХИСТУН=НАДПИС от Бох Иса и Диана –

култов свещен мегалитен паметник на Българските жреци, въвели в него фундаментална информация за Българските Богове и сакралната Българска историческа памет и феноменния Божи жречески род Дуло, от който са всички до един персийски владетели и аристокрация  

image

Изкуствено построената пирамида Бахистун и култовият релеф и надписи

ПИРАМИДА БАХИСТУН на=
ПИРАМИДА на
 Бох Иса и Диана

ПИРАМИДА БАХИСТУН от=от Богиня Матара Диана и Бох Иса

–––––––––––––––––

Кой е и какъв е папа Силвестър Втори и Божественият секрет на сукубус (succumbere)

https://ru.wikipedia.org/wiki/Сильвестр_II

Папа Силвестър II  Gerbertus Aureliacus (946 – 12 май 1003), е френски учен и глава на Католическата църква, 139-ият папа в Традиционното броене от 2 април 999 г. до 12 май 1003 г.
Пребивава в Индия, където е посветен в Българския му жречески генезис, има тесни връзки с посветени Българи учени мъдреци и мистици от арабския свят.

Gerbertus Aureliacus=
Българин Ариан от Бог Кристос=
Българин Ариан от Бог Исус от Тракия 

Папа Силвестър II повлиява върху развитието на средновековните университетски програми. Висшият духовник пръв започва да преподава т. нар. квадривиум –аритметика, геометрия, астрономия и музика, на основата на тривиума –          
граматика, логика и реторика.
Той въвежда повторно познатите в древността сметало абакус и армилярната сфера, едно от първите изобретения за определяне на положението на планетите и на Слънцето през годината, изгубени за Европа от края на Гръко-римската епоха. Известен е и с въвеждането на арабските цифри.

АБАКУС=БАК УСА=Бок Иса

Заради опитите му да изкорени симонията и други видове корупция в Църквата и положителното му отношение към познанията на Античния свят, враговете му започват да го обвиняват в ерес и дори във връзки с Дявола и накрая го убиват точно преди да демонстрира действието на терафима – говорещата глава, която отговаря на хората с да или не.
Терафим са вид идоли, споменати на няколко места в Библията, които предсказвали бъдещето.
Точният им вид и предназначение е неясен, а етимологията на наименованието терафим е спорна, според някои изразът е свързан с арабския „дарявам благо".

ИМАТ НЕЯСЕН ВИД=Богиня Мат Диана и Иса 

Ето тайната на говорещата глава:

ТЕРАФИМ=Богиня Матара

ДАРЯВАМ БЛАГО=Богиня Мадара България

ГОВОРЕЩА ГЛАВА=ГОВОРЕШТА ГЛАВА=Богиня Диана и Ешуа Българина

Счита се, че говорещата глава е помогнала на младия Герберт да се издигне до папа, с което твърдение сме съгласни, знаейки вече Кои се крият зад тази мистериозна глава!

В легендите има история за любовна връзка на бъдещия папа със сукубус, когато срещнал девойка с удивителна красота по име Меридиана и която му обещала своите магически услуги и богатство и слава ако той има любовни връзки с нея.
Младият Герберт се подал на съблазанта и всяка вечер се наслаждавал на обществото на своята възлюбена, поради което юношата станал архиепископ на Реймс, кардинал, архиепископ на Равена и накрая папа!

Посветените ни читатели вече познаха коя е тайнствената възлюбена на бъдещия папа, въвлякла го в тази интимна – духовна пресвята конспирация и качила го на върха на Нейните земни служители:

МЕРИДИАНА=Диана Мария=Мадара

Българската Богиня Майка, на Която и ние постоянно се обясняваме с преклонение в Любов и обич, и милиони и милиарди вярващи християни в свещено невиновно невежие я търсят отчаяно на грешен адрес и фалшива характеристика!

По утвърдена легенда терафима съобщила на Герберт, че ако той чете някога меса Йерусалим, дяволът ще го завлече в Ада, и затова папата отменил поклоничеството в Йерусалим. 
Това е оригинален конспиративен начин Богиня Диана да съобщи на бъдещите поколения Българи чрез посветения папа, че официалният Йерусалим не е истинският Божи град, а той е Ямбол, заради което и папата е турил кръст на фалшивия Божи град и гроб, което документираме и нашия екип във всичките ни статии, както и в последната по темата:

Йерусалема. Как Извънземните подлъгаха възторжените християни по целия свят да пеят и танцуват, за да разкрият кой е и къде е истинският Йерусалим!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/05/12/ierusalema-kak-izvynzemnite-podlygaha-vyztorjenite-hristiian.1761083

––––

какво е Сукубус.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Сукуб
https://ru.wikipedia.org/wiki/Суккуб

В средновековните вярвания сукуб или сукубус е женски демон, чиято етимология извеждат от латинското сукумбере – „лежащ отдолу“ или „който лежи отдолу“, и който женски демон се съвкуплява с мъже, обаче при описанието на сукубусите средновековните демонолози/инквизитори използват за този клас същества термина сукубус, който се отнася за мъжки род, затова приемат че той е безполов, дори някои го считат за Сатана, като констатираме, че почти са познали, защото Сатана е :

САТАНА=Иса и Диана 

Сукубус е:

СУКУБУС=БУК УСУС=Бок Исус

А конспиративният синкретичен образ на Боговете ни по тази деликатна тема – сукумбере, е:

СУКУМБЕРЕ=БУК ЕС МЕРУ=Бок Иса и Мария
 
image


Нека разгледаме по – обстойно Шестата книга за тайните на гравитацията и летящата машина, известна като Вимана

image


НЛО и Вимана

https://www.tarrdaniel.com/documents/Ufology/ufo_vimana.html

Вимана - Vimana
https://bg.vvikipedla.com/wiki/Vimana

Индуистките текстове и санскритски епоси определят Вимана като митологични летящи дворци или колесници на боговете, самоходен въздушен апарат, който служи като седалка или трон и пренася обитателя му във въздуха, други описания правят Вимана по – скоро като седем етажна машина – дворец

––  Вие четете правия текст на документите, който е за непосветените и от който нищо няма да разберете що за летяща птица е тази Вимана, Вайманика, а ние ще ви разсекретяваме вложенатао кодирана информация в тия документи, която се отнася единствено и само единствено за Българските Богове, чрез Които само може да се преодолее гравитацията и да се лети – ето така:

ГРАВИТАЦИЯ преодолявана с=ГРАВИТАТСИЯ преодолявана с=
преодолявана с Богиня Диана и Иса от Трагия (Тракия)

ВИМАНА=Богиня Ма (Майка) 

ВАЙМАНИКА=Богиня Майка

СЕДЕМ ЕТАЖНА МАШИНА на=МАШИНА на Исуж и Мат Диана 

На Санскрит vi-māna буквално означава „измерване или обхождане“, които десакрализирани сравнителни етимоложки обяснения могат да летят само ако ги въведем и разсекретим в декодиращия миксер на Свещения шифър – ето така:

ИЗМЕРВАНЕ=Бог Иза и Мария

ОБХОЖДАНЕ=
Бохиня Диана и Ежуа  

Вайманика Шастра - Vaimānika Shāstra
https://bg.vvikipedla.com/wiki/Vaimānika_Shāstra
 
The Вайманика Шастра (наука за аеронавтиката) е текст от началото на 20-ти век в Санскрит. Той твърди, че споменатите в древни Санскритски епоси Вимани са били усъвършенствани аеродинамични летящи превозни средства.

ВАЙМАНИКА ШАСТРИ от/за=от/за Бокиня Матара и Исуш

ВАЙМАНИКА ШАСТРИ съставен от=съставен от Кан (Жреци) от Богиня Матара и Исуш

Съществуването на текста е разкрито през 1952 г. от G. R. Josyer, който твърди, че е написан от Pandit Subbaraya Shastry (1866–1940), който го е диктувал през годините 1918–1923. През 1959 г. е публикуван превод на хинди, докато текстът на санскрит с английски е публикуван през 1973 г.

ШАСТРИ=Ариан от Диана и Исуш=Ариан от Дионисиуш

Той съдържа 3000 стиха в 8 глави, за които Шастри твърди, че му е бил диктуван телепатично от древния индуски мъдрец Бхарадваджа – един от Саптариши (седем велики мъдреци или Maharṣis)

МЪДРЕЦИ от=от Мадара Диана и Иса 

СЕДЕМ МЪДРЕЦИ от=от Исус и Диана Мад Мария 

БХАРАДВАДЖА от=от Богиня Диана и Бог Ежуа от Драхия (Тракия)

САПТАРИШИ=Ариани от Богиня Диана и Исуш=
Ариани от Бог Дионисиуш

МАХАРЗИС=Хан (Кан, Жрец) на Мария и Исуз

Текстът спечели интерес сред поддръжниците на древните астронавти.
Изследване от изследователи на аеронавигационното и машиностроене от Индийски научен институт, Бангалор, през 1974 г. стигна до заключението, че самолетите, описани в текста, са „лоши измислици“ и че авторът показва пълна липса на разбиране по аеронавтика.

Г-н G. R. Josyer, директор на Международната академия за изследване на санскрит в Майсур, в хода на интервю наскоро показа някои много древни ръкописи, събрани от Академията. Той твърди, че ръкописите са на няколко хиляди години, съставени от древни риши, Бхарадваджа, Нарада и други, занимаващи се не с мистиката на древната индуистка философия на Атман или Брахман, а с по-светски неща, жизненоважни за съществуването на човека и напредък на нациите както по време на мир, така и по време на война.

АТМАН=Мат=Ма (Майка) Диана 

БРАХМАН=Бохиня Мария 

Един от ръкописите се занимава с аеронавтика, изграждане на различни видове самолети за гражданска авиация и за война. Г-н Джосър показа някои видове проекти и чертежи на самолет за товарене на товари от хеликоптер, специално предназначен за пренасяне на горими и боеприпаси, пътнически самолети, превозващи 400 до 500 души, двустепенни и триетажни самолети. Всеки от тези типови модели беше напълно описан.
За разлика от съвременните трактати по аеронавтика, които започват чрез обсъждане на общите принципи на полета, преди да детайлизират концепциите за въздухоплавателни средства, Вайманика Шастра започва с количествено описание, сякаш се описва определен самолет. Обхванатите теми включват „дефиниция на самолет, пилот, въздушни маршрути, храна, облекло, метали, производство на метали, огледала и тяхното използване във войни, разновидности на машини и самолети от вида ШакунаСундара и Рукма, описани по-подробно.
За този текст текст се твърди, че е само малка (една четиридесета) част от по-голямо произведение
 съставено от мъдреците в полза на цялото човечество

ШАКУНА=Кан (Жреци) на Ешуа

СУНДАРА=Ариани от Иса и Диана 

РУКМА=Ариани от Мария

–– критика от скептиците и от тайните служби, следящи такава сакрална информация с практическо приложение да не придобива академична атестация и известност:

VS. никога не обяснява директно как Вимана се издига във въздуха. Текстът е изключително тежък с дълги списъци с често причудливи съставки, използвани за изграждане на различни подсистеми. ...
Техническата илюстрация от 1923 г., базирана на текста ... са абсурдно не-аеродинамични. Те приличат на сватбени торти с бруталисти, с минарета, огромен орнитоптер крила и динки витла.
С други думи, те изглеждат като типични фентъзи летателни машини от началото на 20-ти век с индийски привкус.

Ето Субектите на всички подсистеми в светоустройството:

ПОДСИСТЕМИ=Богиня Мат Диана и Исус 

ФЕНТЪЗИ МАШИНИ от=от Богиня Мат и Изуш

Изследване от 1974 г. на изследователи от Индийски научен институт Бангалор, установи, че по-тежкият от въздуха самолет, който Вайманика Шастра описва, е  аеронавигационно неизпълними.
Авторите отбелязват, че обсъждането на принципите на полета в текста е до голяма степен нестабилно и неправилно, в някои случаи нарушаващо Законите на Нютон за движение.
Изследването заключава:
"Всеки читател досега би стигнал до очевидното - че самолетите, описани по-горе, са лоши измислици, а не изрази на нещо реално. Нито един от самолетите няма свойства или възможности за полет; геометриите са невъобразимо ужасяващи от гледна точка на летенето; а принципите на задвижването ги карат да се съпротивляват, а не да подпомагат летенето."

–– Невъзможното за непосветените нефеноменни души и личности, е рутинна практика за посветените феноменни Българи от Божията жреческа династия Дуло.
Вижте за справка безбройните ни статии и документи за придвижване във видимото земно измерение от тях на гигантските мегалитни скални съоръжения и цели планини, прикривани до скоро като "природни геоложки феномени", камо ли на един дворец!

102-рата Индийски научен конгрес проведено в Мумбайския университет през януари 2015 г. организира сесия на тема „древни науки чрез Санскрит", в която беше включена презентация на Вайманика Шастра.

МУМБАЙ=Богиня Мама

СЕСИЯ НА ТЕМА за=за Исус и Мат

Презентацията бе представена от Ананд Дж. Бодас, пилот, и Амея Джадхав, която държи магистърска степен в 
Санскрит както и M.Tech. степен.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ от=от Ариана от Богиня Диана и Исуз

АНАНД=Диана

БОДАС=Богиня Диана и Иса

АМЕЯ ДЖАДХАВ=Бохиня Мад Диана и Ежуа 

Бодас, говорейки пред новинарските медии, каза, че самолетите от ведическите времена могат да летят не само от държава в държава, но и „от планета на планета“.
"По онова време самолетите бяха с огромни размери и можеха да се движат наляво, надясно, както и назад, за разлика от съвременните самолети, които летят само напред", добави той.
Рам Прасад Гандираман, учен от НАСА (непосветена династична издънка от Дуло и задължително агент на ЦРУ), стартира онлайн петиция с искане разговорът да бъде отменен, тъй като представлява псевдонаука

РАМ ПРАСАД ГАНДИРАМАН от=от Богиня Мадара Мария и Иса от Драгия (Тракия)

ПСЕВДОНАУКА за манипулираните=за манипулираните Бог Иса и Бокиня Диана 


И още една шифрованта информация за двигателната сила на Вимана:

САМОЛЕТ НА ДРЕВНА ИНДИЯ - VIMANA - АЛТЕРНАТИВЕН ИЗГЛЕД
https://bg.greatplainsparanormal.com/6386501-aircraft-of-ancient-india-vimana-alternative-view

... „Тялото на Вимана е направено леко, силно и издръжливо. Вътре в тази структура е устройство със живачни нагреватели. Благодарение на този живак, пилотът във въздушната колесница може да преодолее дълги полети „като се храни с енергията на живака“.
Живакът се нагрява от огън, който се контролира от нагревателите. След това колесницата се ускорява и се превръща в една от "перлите в небето" –
 "pearls in the sky" –  общо описание на въздушна колесница."

ЖИВАК=ВАК ИЖ=Бок Ижуа

ЖИВАЧНИ НАГРЕВАТЕЛИ от=от
Богиня Диана и Ежуш Българина

Рearls in the sky=Диана и Исус Бълкарина

И ето кой е този огън, който подгрява нагревателите на Вимана за да летим Божествените Българи с тази Божествена технология и да носим култура, цивилизация и свещено Познание и Спасение за всички човеци и племена, които познаят Боговете ни и се поклонят и подчинят на Тях и на Българите:

image

В Индия 300 милиона!!! бели индийци – духовният и интелектуалният елит на нацията и благородниците и управленческата аристокрация, се самоопределят като Българи!
https://bezistena.blog.bg/history/2015/09/12/v-indiia-300-miliona-beli-indiici-duhovniiat-i-intelektualni.1391070?reply=4786314

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Девет мистериозни непознати мъже, Светии от Вси Светии, все Българи, разкриващи ни вече светоустройствените тайни в шеметно темпо.
Исус и Мария и Те.
–––––––
ИСД с Любов












Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
21.05.2021 01:21
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bojinkata - Пак огромен труд от твоя страна! ...
21.05.2021 10:49
Пак огромен труд от твоя страна! Тази пирамида Бахистун предполагам е на стотици хиляди години, имайки предвид ерозията! Хубав ден!
цитирай
3. bezistena - Пак огромен труд от твоя страна! ...
21.05.2021 21:11
bojinkata написа:
Пак огромен труд от твоя страна! Тази пирамида Бахистун предполагам е на стотици хиляди години, имайки предвид ерозията! Хубав ден!


Невероятна сила и чудотворна мощ има признанието и няколко топли сърдечни думи!
Екипът ни ти благодари, Приятелю!
Много са призваните, малко са избраните!
И на тебе бъди благословен и хубав ден с Боговете ни и въобще за постоянно!

ХУБАВ ДЕН С=Бохиня Диана и Бог Иса

ЗА ПОСТОЯННО с=с Богиня Диана и Исуз

Колка лесно се стига до Боговете ни със Свещения шифър, нали Генчо!

ГЕНЧО от=ГЕНТШО от=от Гена на Диана и Ешуа

ГЕНЧО=ГЕНТШО=Ган (Кан, Жрец) на Диана и Ешуа

Бъди благословен!

И знай вече жреческия си индекс и търси връзка с Боговете ни с него!

bojinkata=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ежуа
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7745664
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44434
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!