Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05 21:15 - Сътворенческата тайна на свръхсекретните документи, скрити във Великденското боядисано яйце и заковани на кръста!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1074 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В дните на Страстната седмица преди Възкресение ще разкрием удивителната тайна на скромното, но фундаментално в светоустройството и в живота яйце, както и каква свещена информация е вложена в това крехко Божие изделие. 
В Българската дума за Яйце посветените ни Деди – зашифровчици влагат първоразрядна и "елементарна" шифрована комбинация от Божиите имена от свещената Божия именна Матрица :

ЯЙЦЕ=ЯЙТСЕ=ТИЯ ЕС ± Н (кодировъчен назал)=ТЙЯН ЕС=Диана и Иса

Иса и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Това е сътворенческата тайна на яйцето, известна на Посветените Българи кодировчици и конспиратори, обаче оттука нататък и надолу следва цялата огромна философско – литературна и религиозна и езотерична гимнастика на акъла, мисълта и перото "какво аджеба, представлява и символизира яйцето в езичеството, християнската и другите религии и древните митологии и езотеричните сакралии на народите?":

– Космическо яйце, Божественото начало, зародиш на света и живота ..., колкото се сетите и откриете безбройни прекрасни символики, научни категории, литературно – философски тълкувания и разсъждения по темата, като по – долу ви представяме един висш разсекретен документ по този сакрален фундаментален въпрос с пасаж от 

Тайната на гробницата в Старосел и мегалитните светилища или как предците ни са продължавали рода, възкръсвали и придобивали безсмъртие и вечен живот - част1
https://bezistena.blog.bg/history/2019/11/23/tainata-na-grobnicata-v-starosel-i-megalitnite-svetilishta-i.1683924

... Ето и чие учение проповядва Орфеос:

ОРФИЗЪМ учение за=учение за Бог Иза и Мария 

И да влезем с Орфеос, Който е Христос и Господ Бог Отец Исус Демиургът, в т. нар. "древно – гръцка" митология и история, които са прекрасен свръхсекретен информационен трезор за сакралната Българска родова история, създаден с помощта на Свещения шифър от посветените Български жреци, създали цялата "древно – гръцка" цивилизация, която е на 100% Българска, и си вземем безпроблемно и осветим за всички Б/българи поредните уникални кодирани документи за Българските Богове и Техния висш рептилски херметичен символ, архивирани в орфичното яйце!

ДА ВЗЕМЕМ И ОСВЕТИМ=
Бог Исус и Богиня Диана Мат М М=Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария Магдалена

Орфичното яйце
 в древногръцката орфическа традиция е космическото яйце, от което се е излюпило първобитното хермафродитно божество Фанес / Протогонос, оприличавано от някои като Зевс, Пан, Метис, Амор, Ерикепаес и Бромиус, които от своя страна създадоха другите богове.

ОРФИЧНО ЯЮЦЕ=ОРФИТШНО ЯЙЦЕ=Ешус Вер (Змей) и Диана 

Божеството е хермафродитно за невежите, защото представлява херметичния синкретичен образ на Българските Богове Богинята Майка и Бог Отец Исус, като тези имена са сакрални анаграмни кодировки на синкретизираните ни сдвоени Богове или по единично:

ФАНЕС=Бог Иса

ПРОТОГОНОС=Бог Иса от Трагия=Бог Иса Трагона (Дракон)

ЗЕВС=Сабазий=Бог Исуз

ПАН=Бог/Богиня

МЕТИС=Мат и Иса

АМОР=Мария

ЕРИКЕПАЕС=Иса Барк (Българин)

БРОМИУС=Бог Иса и Мария

И сега отново демонстрираме вездесъщието на Божията рептилска династия Дуло, чийто свещен херметичен династичен хералдически символ е по най – древния митологичен змийско – змейски рептилски животински символ на Българските Богове от Древно Българския календар с 12 синонима на змия, змей, дракон...

image 
... и ви показваме колко лесно ги откриваме Божиите рептилски потомци, разпълзели се от пост – сътворенческия змиярник и вивариум Тракия, която е истинският Земен Рай, по целия свят!

image
Яйцето често е изобразено с навита върху него змия.
В гръцкия мит и най – вече в орфическата мисъл, Фанес е златното крилато рептилско изначално същество, излюпено от блестящото космическо яйце, което е било източникът на Вселената.

НАВИТА ВЪРХУ ЯЙЦЕ ЗМИЯ=НАВИТА ВЪРХУ ЯЙТСЕ ЗМИЯ=
Богиня Матара Диана и Бох Исуз

Демиурговото изначално същество е наречено Протогонос (Първороден) и Амор (Любов) - бидейки семето на богове и хора, като Фанес означава още и Манифестор и е свързан с гръцките думи „светлина“ както и латинското „ Луцифер “.

На колене и поклон пред нашите пресвяти Предци – жреци и гениални кодировчици !

– ето защо Амор означава Любов:

АМОР=МАРО=Мария

ПРОТОГОНОС И АМОР=Бог Иса от Трагия и Мария=Бог Иса Трагон (Дракон) и Мария

ФАНЕС Е МАНИФЕСТОР=Бог Исус и Богиня Матара 

В митраизмуса, който е друго херметично наименование на Орфизма, който е Учението и познанието за Българските Богове, космичното орфично яйце вече се представлява и владее от двамата влюбени Български Богове в Тяхната рептилска символика:

image

МИТРАИЗМУС=Мат Мария и Исуз

–– край на пасажа
–––––––––––––––

Ами ето отново какво представлява Яйцето:

ЯЙЦЕ=ЯЙТСЕ=ТИЯ ЕС ± Н (кодировъчен назал)=ТЙЯН ЕС=Диана и Иса

Началото и края, безначалието и безкрая на Боговете, човеците и световете!
 
Обрядното боядисване на Великденските яйца е поредната оригинална предметно –обяснителна висша форма на херметична писменост на Българите, в която са вложили свещената Българска информация и с която обрядна "писменост" са задължили в режим на свещено фаталистично религиозно невежие всички племена, като голяма част от тях са съхранили в невидение изконно езическо – християнския ритуал, независимо че са дълги векове и хилядолетия в жестоко враждебно анти – Исусово обкръжение и цензура!
Вижте самия централен ритуален израз "обрядно боядисани яйца" :

ОБРЯДНО БОЯДИСВАНЕ НА ЯЙЦА=Братя от Богиня Диана и Бог Исус 
жреческата каста на всички племена от потомците – Белите братя, от Българските Богове

ОБРЯДНА ПИСМЕНОСТ за=за Богиня Мадара Диана и Бог Исус

Обяснението на обрядната ритуалност, свързана с боядисването на яйцата, е нашето секретно жреческо описателно – обяснително писмо, херметическата конфиденциална писменост на "безписмения" Български народ и на гравитиращите около и чрез него нефеноменни безкултурни тракийски племена, на които племенната аристокрация и елит са само феноменни Българи от Българския жречески род Дуло!!

БЕЗПИСМЕН НАРОД на=на Бог Исуз и Богиня Мадара

Българите безписмен народ?
Народът на Боговете?

Какво да кажем тогава за другите народи!
 
Как ни бяха подредили душманите ни хубавичко с най – долните и отвратителни краски и нисши параметри и характеристики – и без писменост, разбира се, както му подхожда на дивите и безпросветни азиатски тюрко – татарско – монголски племена, живеещи в землянки, ядящи сурово месо, размножавали се по конете с животински инстинкти и рязали глави да пият с черепите ѝм вино – каквито ни представяха досега и продължават мизерниците и мръсниците безродници български учени – историци!!!

– Позор, мошениции адови и юдови изчадия нисши !!!
Ще видите сега откъде изгрява Слънцето и Луната, Кои сме скрили зад тяхния метафоричен образ и величието на Българите – народът на Боговете Исус и Диана/Мария Магдалена, народ от Богове като Тях, и как ще си вземем обратно абсолютно всичко, което сме раздавали безвъзмездно и от сърце, и което са ни откраднали и натворили в геноцидна омраза многобройните тракийски племена от синтетични човекоподобни биороботи, направени от нас почти хора със саможертвената наша Любов!

Със следващите два постинга разкрихме какво представляват Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и синтетичните биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Ще си вземем цялата и всичката Бащиния и Майчиния и ще раздаваме в изобилие само на тия, които заживеят по писаните непреходни закони на Българските Богове и Вселенската Им конституция за живот в Любов, Братство и Мир!

Ще видите всички ЗВЕЗДИ ПОСРЕД ДЕН!, в най – доброжелателния истински сакрален смисъл на прорицанието!

Ще видите ЗВЕЗДИ ПОСРЕД ДЕН=Ще видите Зар (Цар) Бог Тати Исуз и Богиня Диана

Ще видите ЗВЕЗДИ ПОСРЕД ДЕН=Ще видите Сина на Зар Бог Тати Иза  и Богиня Диана –

Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!    


А Синът в интегралната рамка и въртележка на анаграмната магия е Яйце, защото Т + С=Ц:

СИНЪТ=ИЪТС=Иътсе=Йъце=Яйце

Затова във висшата Българска жреческа сакралия ЯЙЦЕТО освен за метафрично скривалище на Исус и Мария, е още и херметичната символика и метафора на очаквания Спасител – Божият Син, Човешкият Син, Когото очакват човеците през трансепохалните си мечти и блянове, и Който Българските зашифровчици са закодирали в тия свещени и съкровени понятия:

СПАСИТЕЛ=Сина на Иса Ел (Змей) и Богиня Диана 

СПАСИТЕЛ=Сина на Бог Иса от Дуло

БОЖИЯТ СИН=СИН на Ежуа и Богиня Диана

ЧОВЕШКИЯТ СИН=СИНА на Ешуш и Бокиня Диана

ТРАНСЕПОХАЛНИ МЕЧТИ за=МЕЧТИ за Диана и Иса Бълхарина  

ТРАНСЕПОХАЛНИ МЕЧТИ за=за Исуш Бълхарина и Мат Диана

ТРАНСЕПОХАЛНИ МЕЧТИ на=на Бълхари на Исуш и Мат Диана

Сега ще направим ярка демонстрация как във всички обрядни ритуали и терминологията ѝм, са имплантирани Исус и Мария Магдалена с първоразрядни зашифровки с христоматийно показни лесни нива на зашифроване, за да можете вие които сте Техните, Тяхната кръв, феноменни гени и Дух, да си Ги познаете и намерите сега, когато ви даваме декодиращия ключ, отпръв поглед без съмнение и никога повече да не Ги губите и да не се разделяте от Тях!

ДЕМОНСТРАЦИЯ на=на Исус и Диана Матара

БОЯДИСВАНЕ НА ЯЙЦА=Богиня Диана и Бог Исус

БОЯДИСАНИ ЯЙЦА=Богиня Диана и Исус 

точните имена на Българските Богове, както и точният им адрес в същия израз, намиращ се в центъра на Божия град Олимп, който е Олимб, за който знаем че е анаграма от Имбол, и най – точно и съвременно е Ямбол:

БОЯДИСАНИ ЯЙЦА=БИЦИСДОН=Бицисден=Безистен – 

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно  първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши. който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи!

Няколко емблематични примера ще ви дадем по традиция за наименование на ЯЙЦЕ на другите езици, които са категорични доказателствени документ за цивилизаторската кръстническа мисия на Българите из всички племена и езици, вложили в тях сакралната информация за Боговете ни чрез Свещената Божия именна матрица!

ИМЕННА МАТРИЦА от имената на=ИМЕННА МАТРИТСА от имената на=
от имената на Диана Мат Мария и Иса 

ЯЙЦЕ=ЯЙТСЕ=Диана и Иса 
на Български език, сътворенческия Божи език на Исус и Мария

ЮМУРТА (азерб)=Матара

ВЕСЕ (алб)=Бог Иса

ДСУ (арм)=Диана и Иса

КВЕРТСКИ (груз)=Бок Иса от Тракия

ИНДА (гудж)=Диана

ИКВАНДА (зулу)=Бокиня Диана

УБХ (ирл)=Бох, Бохиня

ХУЕВО (исп)=Бох, Бохиня

ЕДЖИДЖИ (итал)=Тати Ежуж=Дете на Ежуж – Божият Син, Спасителят

МОТТЕ (каннада)=Мат Диана

ЖИДА (кит)=Ежуа и Диана

САОУТ (кхмер)=Иса и Диана

ЕДЖИДЖИ (лат)=Тати Ежуж=Дете на Ежуж – Божият Син

АНДИ (маратх)=Диана

АНДА (непал)=Диана

АДИ (падж)=Диана

ВАЙСИА (слов)=Бог Иса

МУТТАЯ (тамил)=Мат Диана

ЮМУРТА (тур)=Матара

ТОАЯШ (унг)=Диана и Ешуа

СЕ (таити)=Иса

АНДА (хинди)=Диана

Има ли нещо да не сте разбрали?

Ако има неразбрали, но са с добри намерения да научат истината за Свещения Български народ и език и Боговете ни, отидете отново в ръководството и А – Бе - то на Свещения шифър, който ви указахме по – горе, а ние продължаваме с другите истински търсещи и копнеещи за Истината!

В хода на изследването дойде и следващата езотерична стойност на яйцето – Истината,
защото и в двете висши категорийни символа са пак Те лесно разпознаваеми:

ЯЙЦЕ=ЯЙТСЕ ± Н (кодировъчен назал)=ТЙЯН ЕС=Диана и Иса 

РАЗПОЗНАВАЕМИ=Бог Изуз и Богиня Мария 

Преклонете се и се възхищавайте на магията и Божествената математическа точност и постройка на Свещеният Български език!

Пропуснахме да посочим няколко зашифровки на Боядисано яйце на другите езици.

БОДИСАНО ЯЙЦЕ=Богиня Диана и Исус

МАРГОТУ АРАУТСА (баски)=Матара и Иса от Тракия

СЬОН ТРУНК (виетн)=Иса от Тракия

ВЕРВИТУД МУНА (ест)=Бог и Богиня Матара Диана 

БАННА МОТТЕ (каннада)=Богиня Мат Диана 

ПАЙТА ХУА (маор)=Бохиня Диана

ПАИЯХИ АНДИ (маратхи)=Бохиня Диана

БУДСАН ЮНДОХ(монг)=Бох Тати Иса=Дете на Бох Иса

ФЕСТЕТ ТОИЯШ (унг)=Тати Исуш и Богиня Диана=Дете на Исус и Диана – Спасителят

МААЛАТТУ МУНА (финл)=Диана МаМа на Дуло –
Богиня Майка Диана, Родоначалник на Дуло 

ОЕУФ ПАЙТ (френ)=Бог и Богиня Диана

ПАНТИ АБАЦДЕСЕ (хаити)=Богиня Диана и Бог Отец Иса

СИТРИТА АНДИ (хинди)=Друиди (Жреци) на Иса и Диана

ОВИ ПИКТАС (лат)=Бог Иса и Бокиня Диана –

това е голямата тайна и мистика, която търсят католиците на запад, като крият големи яйца на Великден по градините и дворовете си, съдържащи късмети

И още за тази традиция сред англоговорящите тракийски племена по света ви предлагаме в постинга ни 

Мощният заряд на тайната, скрита от Извънземните във Великденските яйца и в Розовия Великденски заек
https://bezistena.blog.bg/history/2019/04/25/moshtniiat-zariad-na-tainata-skrita-ot-izvynzemnite-vyv-veli.1654526?reply=5210041

... Ето и тайната на съчинения от Българските жреци – култиватори и цивилизатори на разселените по света тракийски племена, Великденски ритуал "намиране на скритите яйца", и вменен им за висша религиозна и етносна сакралия с това наименование, за да пренесат чрез него през вековете, разстоянията и изпитанията и превратностите на събитията и живота им имплантираната в ритуала свещена Българска Божия информация!

НАМИРАНЕ на СКРИТИ ЯЙЦА=НАМИРАНЕ на СКРИТИ ЯЙТСА=
НАМИРАНЕ на Кристос и Диана=
НАМИРАНЕ на Исус от Тракия и Диана  

НАМИРАНЕ на СКРИТИ ЯЙЦА=НАМИРАНЕ на СКРИТИ ЯЙТСА=
на Матара и Кристос=на Матара и Исус от Тракия 

Разсекретяваме и тайната на премиалното златно яйце, което е езотеричният биологичен символ на първосвещената Божия родова династия Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена: 

ЗЛАТНО ЯЙЦЕ от рода=ЗЛАТНО ЯЙТСЕ от рода=от рода Дуло от Диана и Исуз

Ще отдадем заслуженото внимание и уважение и на култовия розов Великденски заек, доаен и шеф – диригент на Великденските празници и тържества на римо – католическите християни и протестантите, както и на състезаниео на брега на Джаксън, като разкодираме свръхсекретното му закодирано лично досие за да го разконспирираме и него и го извадим от анонимното му комуфлажно неангажирано проявление !

РОЗОВ ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЕК=Кан (Жрец) Зар (Цар) от Бокиня Диана и Исуз Балк (Българина) –
разсекретеното досие на розовия заек документира това, което и очаквахме, че тази организационна роля на ритуален шеф – диригент и доаен, обезателно се изпълнява от посветен Българин от жреческо – царския Божи род Дуло под конспиративно прикритие!

ДОАЕН=ДОЕНА=Диана 

ШЕФ ДИРИГЕНТ=Богиня Диана и Ешуа от Трагия

И не само този шеф, ами и всички шевове, са от Двамата върховни Шефа:

ШЕФ=Бог Ешуа

ДВАМАТА ШЕФА=Богиня Мат Диана и Бог Ешуа

Какво казва официалната Википедия за този Великденски ритуал?
Правим справка в английската Вики с помощта на Гугъл преводач:

Ловът на яйцата е игра, по време на която се крият декорирани великденски яйца за децата и те ги търсят.
Истински сварени яйца, които обикновено са боядисани или боядисани изкуствени яйца, изработени от пластмаса, пълни с шоколад или бонбони, или опаковани с фолио яйцевидни шоколади с различна големина, са скрити на различни места.
Играта често се играе на открито, но може да се играе и на закрито.
Децата обикновено събират яйцата в кошница.

Ето кадри от тази важна и отговорна мисия, в която участват нашите Българо – исландско – норвежко – американски внуци Кай и Мила Роуз и други американчета из "прериите" на щата Вашингтон на този католическо – протестантски Великден през 2021 година в присъствието на маскираните им с маски – намордници родители като гангстери :

https://www.facebook.com/messenger_media?thread_id=100005556229004&attachment_id=201730768425482&message_id=mid.%24cAABa9A6SdrR-0pc-bV4oVHwpSx-6

ВАШИНГТОН династ от=династ от ВОГ ДИОН Ш=династ от Богиня Диана и Ешуа

НАМОРДНИЦИ за потомците на=НАМОРДНИТСИ за потомците на=
за потомците на Матара Диана и Иса

При приключване на лова могат да бъдат раздавани награди за различни постижения, като например най – голям брой събрани яйца, за най – голямото или най – малкото яйце, за най – много яйца от определен цвят, утешителни награди или други награди .
Ако се използват яйца, пълни с конфети, останали от Mardi Gras, може да последва битка с яйца.
Яйцата се поставят с различна степен и сложност на укриване, за да се достижими за деца от различни възрасти и нива на развитие.
В южногерманските народни традиции е било обичайно да се добавят допълнителни препятствия в играта, като се поставят в труднодостъпни места сред коприва или тръни

Яйцето е символ на възраждането на земята в предхристиянските празници на пролетта. Но самото великденско яйце беше определено от ранните християни като великденски символ на възкресението на Исус : символът на яйцето беше оприличен на гробницата, от която се е издигнал Христос. 
Най – рано от 17 – ти век е известна идеята за Великденския заек да донесе великденските яйца.
Новината на въвеждането на великденски яйца в Англия се доказва от встъпителната лекция на Хаусман като професор по латински в Университетския колеж в Лондон през 1892 г., в която той казва: "В Германия по време на Великден те крият оцветени яйца в къщата и градината, кото децата могат да се забавляват в откриването им". 

Ще продължим с разкриването на секрета на оцветените яйца с превода на самия Български израз, както и на израза ови пиктас за оцветени/боядисани яйца на латински език, по който проф. Хаусман е спец:

ОЦВЕТЕНИ ЯЙЦА=Богиня Диана и Ицуц=Богиня Диана и Исус 

ОЦВЕТЕНИ ЯЙЦА=ВЕЦИЦТЕН=БЕЦИЦТЕН=БЕЗИСТЕН

ОВИ ПИКТАС (лат)=Бог Иса и Бокиня Диана

Преподобният Мери Джейн Пиърс Нортън, помощник генерален секретар на министерствата на лидерството в Генералния съвет на Ученичеството, заявява, че „има нещо, за което трябва да преследваме яйцата, точно както бихме могли да отидем да търсиме/ловим Исус в гробницата както жените, когато първо стигнали до гроба и открили, че Исус вече не е там. "
Традиционно играта се свързва с Великден и великденски яйца, но също така е популярен с рождени дни на пролетното време. 
Ловът на яйца е предмет на Книгата на световните рекорди на Гинес ; Хомер, Джорджия , Съединените щати е регистриран през 1985 г. с 80 000 намерени яйца в град от 950 души.

Става ни ясно,

СТАВА НИ ЯСНО за=за Богиня Диана и Исус

СТАВА НИ ЯСНО за=за ВИСАСТАН=за Бисастан=за Безистена

че нито на проф. Хаусман, нито на преподобният, нито на Хомер от Джорджия, ако ще и 8 милиона яйца да намери – не им е ясно, както и че не знаят тайната на Великденските яйца, която ние разкрихме за посветените Българи и вашата подготовка за скорошни епични епохални събития, щом като от Горе ни спускат с такива компресирани темпове тази свръхсекретна сакрална информация и ни разрешават да я публикуваме !

От материалите в другите Википедии ще разсекретим само наименованието на ритуала в полската църква – Swiеconka:

Swiеconka=ШВИЕЦОНКА=ВОК ЕШОЦ=Бок Ешус

Във Википедия е дадена тази снимка за търсене на великденски яйца от християни в Китай, който ви представаме заради демонстрацията на вездесъщието на Българския кръстнически топонимен и въобще универсалният лингва – печат в целия Китай, жигосал неизтриваемо цялата китайска цивилизация със сакралната Българска Божия информация!

image

Търсене на Великденски яйца във Вуси (1934 г), провинция Дзянсу, град около река Яндзъ и езерото Тай, съседен на град Чанжу на запад и Суджоу на изток, и граничи с провинция Цеджан на юг. 

ВУСИ=Бог Иса

ДЗЯНСУ=Диана и Исуз 

ЯНДЗЪ=Диана и Иза 

ТАЙ=Диана

ЧАНЖУ=ТШАНЖУ=Диана и Ежуш

СУНДЖОУ=Диана и Исуж

ЦЕДЖАН=Диана и Ицуж

– край на пасажа
––––––––––––––––––––––––––––––


И пак питаме и препращаме търсещите и жадуващите истината за яйцето, истината от Яйцето, яйцето от истината–

ЯЙЦЕТО от ИСТИНАТА=ЯЙЦЕТО от Иса и Диана:

Има ли нещо да не сте разбрали?
Ако има неразбрали, но с добри намерения да научат истината за Свещения Български народ и език, отидете отново в ръководството и А – Бе–то на  Свещения шифър, и не търсете тия истини в религиозните книги, нито търсете религия в нашите документи –всичко е реална Истина и Познание, от които зависи фатално живота ви! 


По правило НЕПИСАНО и ПО ТРАДИЦИЯ в България, ПЪРВОТО ЯЙЦЕ СЕ БОЯДИСВА С ЧЕРВЕНА БОЯ, ЗАДЕЛЯ СЕ НАСТРАНИ и с него се прави КРЪСТЕН ЗНАК НА ЧЕЛОТО НА ДЕЦАТА!

В сакралното жреческо предметно – описателно и обяснително ритуално писмо по тия Велики съкровени Възкресителни дни и процеси просто няма празно място и случайна думичка и буква – всичко в тази висша сакрална тематика на Българите е ангжирано плътно с пренос на свещената Българска нформация за Исус и Мария!

НЕПИСАНИ ПРАВИЛА=ПРАВИЛА на Бог Иса

БОЯДИСВАНЕ=Бог Иса и Богииня Диана

ЧЕРВЕНА БОЯ=ТШЕРВЕНА БОЯ=Богиня Диана и Ешуа Вер (Змей) 

ЧЕРВЕНО БОЯДИСАНО ЯЙЦЕ=Чар Бог Исус и Богиня Диана=Цар Бог Исус и Богиня Диана

КРЪСТЕН ЗНАК=ЗНАК на Иса от Тракия

КРЪСТ=Иса от Тракия 

името на култовото и отричано, и почитано оръдие на страдалческата смърт на Исус от Тракия е съставено по такъв начин от посветените ни Деди, че с елементарно анаграмно разместване на свещените букви всеки удивен и прехласнат да познае, че Бог Исус е Исус от Тракия, Бог Исус Българина от Тракия!

Какво ще кажете, Братя и Сестри на Христа (на Кръста), каква огромна и епохална свещена информация е вложена в ОКЪРВАВЕНИЯ КРЪСТ, на който Отец ни Милият, Невинният, Святият, Всемогъщият Господар на Всемира и Мирозданието,

ВСЕМИР на=на Бог Иса и Мария 

МИРОЗДАНИЕ от=от Иза и Мадара

се качи доброволно за да изпита предсмъртните ужасни кръстни болки, мъки и страдания на своите хиляди и милиони разпъвани и унищожаващи се помежду си смъртни деца,

СМЪРТНИ ДЕЦА на=ДЕЦА на Иса и Матара

СМЪРТНИ ДЕЦА на=на Исус и Матара Диана 

БЕЗСМЪРТНИ ДЕЦА на=ДЕЦА на Исуз и Богиня Матара

за да може жертвал се за тях, да възстанови гаснещата си Любов към субектите на вървящия към провал и закриване негов пореден проект "Човешката цивилизация № n  ти... "!

КРЪСТ=Иса от Тракия

ОКЪРВАВЕН КРЪСТ за=за Барки (Българи) Ариани Кан (Жреци) от Иса и Богиня Диана

жертвените Божии потомци, висящи и разпъвани по кръстовете през геноцидните хилядолетия

Били унищожили и скрили цялата безкрайна информация, че Бог Исус и Богиня Диана, Мария Магдалена били Българи и че Раят и Обетованата Земя са в Свещената Тракия и България на Балканите и всички сътворенчески и библейски събития са ставали в Тракия –  Свещеният център на планетата!
Как ще скриете Света – Божията безкрайна информационна система бе, нещастници
жалки, тръгнали да затривате Българският Божи народ!
Че всяко атомче и молекула в него са натряскани с безкрайна информация за Боговете ни и Българите!

СВЯТ=Иса и Богиня Диана

СВЕТОВЕ=Бог Иса и Богиня Диана 

А всеки истински Българин е изграден от невъобразими Божии Исусови и Мариини феномени, познания, свръхестествени характеристики и параметри, неограничен интелект, екстри и високотехнологични свръхфантастични Божествени способности –досега в потенциална форма и неосъзната латентност, но докато не бяхте посветени!
Всички Истински Българи сме мобилни свръхмодерни и мощни феноменни биологични компютри, които могат да работят с безкрайната енергия на Святият Божи Дух на Исус и Мария Магдалена, когато приносителят на лаптопа се абонира за Техния интернет доставчик и Ги покани да станат Господари на живота му!

А и вече сте посветени!
А това е началото на епохалният поход към възстановяване на Българската световна империя на Любовта, Братството и Мира, към Божието познание и измерение и към Безсмъртието!

БОЖИЕТО ПОЗНАНИЕ за=за Бог Изуж и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуж и Богиня Матара

НЕВЪОБРАЗИМИ ФЕНОМЕНИ=ФЕНОМЕНИ на Бог Иза и Богиня Мария

ЕКСТРИ=Иса от Тракия 

КОМПЮТЪР=Бокиня Матара=Кан (Жреци) на Богиня Матара

МОБИЛНИ КОМПЮТРИ=Богиня Мат Мария Болка (България)

МОДЕРНИ КОМПЮТРИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана Матара Мария–

ние – Българите, феноменните потомци на Мария Магдалена, генетични преносители на Тяхната феноменна характеристика и сакрална информация 

Осъдените на разпъване са подлагани преди наказанието на СРАМНА ЦЕРЕМОНИЯ –
да носят на гръб кръста и бъдат бичувани и раздирани месата ѝм

ОСЪДЕНИ НА РАЗПЪВАНЕ потомци на=РАЗПЪВАНИ потомци на Иса и Диана

СРАМНА ЦЕРЕМОНИЯ за=ЦЕРЕМОНИЯ за Иса и Мария

СРАМНА ТСЕРЕМОНИЯ=Исус и Матара Мария 

БИЧУВАНИ=БИТШУВАНИ=Богиня Диана и Бог Ешуа

БИТИ С БИЧ=Богиня Диана и Бог Исущ


РАЗДРАНИ МЕСА на=на Зар Иса и Мадара

РАЗДРАНИ МЕСА на=на Ариани на Исуз и Мадара 

НОСИ КРЪСТА НА ГРЪБ=Исус Бърг (Българин) от Тракия

НОСЯТ КРЪСТА НА ГРЪБ=Диана и Иса Бърг (Българина) от Тракия

НОСЯТ КРЪСТА НА ГРЪБ=Бърги (Българи) на Диана и Иса от Тракия

Всички тия удивителни разшифровки на сакрални думи и изрази доказват категорично, че Свещеният Български език и Шифър са така проектирани с най-високо технологични компютърни програми и математически прецизно моделирани, че винаги да водят по най – прекия път до Българските Богове – неотменимо прорицание на Свети Петър Дънов и неговата по – малка дъщеря и внучка на Свети Васил Левски – Света Ванга, свеждащи Божиите указания до Българите, че Свещеният Български език е прекият и единствен задължителен път до Бог, и че скоро всички Българи и след това всички хора по Света, ще изучават усърдно и задълбочено Българския език, за да получат место под Слънцето и въобще Живот в пълния и буквален смисъл на това понятие!

https://www.youtube.com/watch?v=pTct5PkNE2A

JESUS CHRIST SUPERSTAR

Основната причина за смъртта при разпятие е АСФИКЦИЯТА (задушаването), причинена от развиващия се белодробен оток и умора, възпрепятстващи дишането и функционирането на междуребрените абдоминални мускули.
Основна опора на тялото в поза разпятие, са ръцете и дишането се осъществява посредством мускулите на корема и междуребрените абдоминални мускули, което води до бързо изчерпване на физическите сили на тялото.
Също така при разпятие гръдните мускули са обтегнати към раменния пояс и това води до затруднения в дишането, причинаващи събирането на течност в белите дробове и белодробен оток.
С всеки нов опит за глътка въздух дифрагмата се свива все повече и дишането става все по-трудно и мъчително болезнено!
Допълнителни причини за смърт при разпятие са дехидратация и загубата на кръв от раните.

image

Здравата опора чрез привързаност към кръста прави дишането по-лесно, което по принцип само забавя леталния изход, увеличавайки мъките на осъдения.
За да се ускори изпълнението на смъртната присъда чрез разпятие на осъдените се отрязват пищялите което ги лишава от допълнителна опора.

image

Разпнатият умира в адски мъки, дълго и болезнено, обикновено в рамките на 5-6 дни.

УМИРА В АДСКИ МЪКИ=Кан (Жреци) от Иса и Богиня Диана Майка Мария 
Българите, жертвените потомци на Българските Богове от тяхната жреческа фамилия 

Разсекретяването на медицинския термин за причината на смъртта на Исус ни указва категорично, че той е образуван елементарно разбираемо от основния и върховен именен титул на Бог Исус:

image

АСФИКЦИЯ=ФАК ИСИЦ=Бок Исус

Затова и ужасната смърт, на която са подлагали Българите – децата на Исус, е кръстена с този термин: за да се обозначи с него мъченическата смърт на децата му и когато му дойде времето – сега, да послужи за свидетелски документ в Съдния ден пред съда на Върховнити съдии и съдебните заседатели!

СЪД=Иса и Диана

СЪДИИ=Иса и Диана

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

ВЪРХОВНИ СЪДИИ=Бохиня Диана и Иса Вер (Змей)

Още по – пълна и обстоятелствена е Българската дума за страшния страдалчески процес на задушаването:

ЗАДУШАВАНЕ без=без Изуш и Богиня Диана

ЗАДУШАВАНЕ на жреци от=на жреци от ВЕЗАШДАН=на жреци от Безистена 
 
image

Неизброими са мъченически загиналите деца от жреческия род Дуло на Исус на кръста, които веднага Божиите служители въвеждаха и регенерираха в Божието измерение, за да попълват Небесното войнство и подготвят събирането на световете в днешно време, а единствен Бог Исус се върна в Земното измерение в плът след КРЪСТНАТА СМЪРТ, за да се покаже на Българите и документира Възкресението, Божествеността си и господството си над смъртта,да ѝм каже, че е възстановил Любовта и търпението си към тях 

за още 2000 години занапред,

да насърчи своя народ – Българите, че имат Всемогъщ Бог, и в знак на доказателство да остави Първородният си син Павел/Кан Авитохол 300 години на Земята и потомството му да служи на Българите и хората за установяване на Божието царство на Земята чрез Свещената Българска планетарна империя!  
 
Ето един чист жречески потомък на Исус и Мария Магдалена на жертвена служба на Българите – Коцето Калки на сцената и в живота в ролята на Исус Суперзвезда:  

image
  
Коцето е СУПЕР ЗВЕЗДА от=Коцето е от Зар Бог Исуз и Богиня Диана 
активиран чист династичен потомък на Исус и Мария Магдалена  
 
https://www.youtube.com/watch?v=jetgcCiQPbw
ПИСМО ОТ ИСУС

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Изуж и Мария

ЗЕМНО ИЗМЕРЕНИЕ=Изуз и Ма (Богиня Майка) Мария

ДА СЕ ПОКАЖЕ=Бокиня Диана и Исуж

КРЪСТНА СМЪРТ=Матара и Исус от Тракия 

https://www.youtube.com/watch?v=jm1os4VzTgA 
St Matthew Passion J.S. Bach

Да спрем до тука и да направим обобщаващата констатация:

Колко много автентични документи разсекретихме в този постинг и всички наши други постинги дотука, и не намерихме нито един документ да казва, че Исус и Мария Магдалена са евреи и са се подвизавали по официалните Библейски земи –фалшифицираните в прав текст официални документи въобще не ги броим като пълни фалшификати.
Всички неизброими документи досега твърдят категорично едно и също, а именно,че :

Бог Исус и Мария Магдалена са Българи от Тракия, Българите са Техния Божи народ, и всички исторически Библейски новозаветни събития свързани с Исус и Мария, са се случвали в България и Тракия!
Бъдете абсолютно сигурни – всички бъдещи документи, които са необятни по обем, ще твърдят все това все по – ясно и безапелационно за вас!
И за всички!

ОБОБЩЕНИЕ=ОБОБШТЕНИЕ=Бог Ешуа и Богиня Диана

А високо и стилно издържаните философски и литературно формулирани определения за смисъла на яйцето и Великденското боядисване на яйцата, както и езотеричните легенди за това, въведени в декодиращата програма свеждат цялата информация по темата винаги до Българските Богове!

ИНФОРМАЦИЯ ПО ТЕМАТА за=за Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария

Учителите и Ръководителите ни Отгоре продължават да ни затрупват с огромна информация, свързана с тия сакрални, скръбни и епични величави епохални събития за смъртта и Възкресението на Господ Бог Исус Христос, и ние сме длъжни да я приемаме и обработваме за вашето просвещение!

САКРАЛНИ СЪБИТИЯ от=от Диана и Исус Бълкарина

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ=Бог Исуш и Богиня Диана

В началото започнахме с Космическото яйце, Божественото начало, зародиш на света и живота..

КОСМИЧЕСКО ЯЙЦЕ=КОСМИЧЕСКИ Иса и Диана

БОЖЕСТВЕНО НАЧАЛО=НАЧАЛО на Бог Исуж и Богиня Диана

ЗАРОДИШ НА СВЕТА от=ЗАРОДИШ от Иса и Богиня Диана

ЗАРОДИШ НА ЖИВОТА от=ЗАРОДИШ от Ежуа и Богиня Диана

ЗАРОДИШ НА ЖИВОТА от=от ЖИВИТЕ Зар Ешуа и Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще разсекрлетим няколко документа от традициите за Велики четвъртък, които са все анатемосваните от Църквата езически суеверни ритуали и обрядности, и отгоре ни руква поток удивителна свещена информация, припираща за разшифроване, която е нафрашкана от херметични – вече разхерметизирани, документи от първоразрядни Божии имена и жречески титули и регалии!

Почваме я! 

Почваме ги, и то от наименованието още:

ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК=Балкарина Бок Тати Ешуа 

Велики четвъртък се нарича още ЧИСТ ЧЕТВЪРТЪК, което в превод гласи:

ЧИСТ ЧЕТВЪРТЪК=ТШИСТ ЧЕТВЪРТЪК=ЧЕТВЪРТЪК на Тати Исуш

На Велики четвъртък се подновява квасът и се замесва тестото за великденския ритуален хляб. Той носи най-разнообразни названия по територията на България - великденски кравай, богова пита, кошара, харман, квасник, яйченик, плетеница или кукла. Обикновено се украсява с нечетен брой червени или бели яйца и с усукано около тях тесто. Жените приготвят и по-малки великденски хлебчета, с по едно червено яйце в средата, които се дават на първия гостенин, на кумовете и на роднини.
У нас по традиция на Велики четвъртък се замесват и козунаците за празника. Козунакът е сладък обреден хляб, който символизира тялото на Исус Христос, така както боядисаните в червено яйца - кръвта му. Обикновено козунакът се прави в кръгла форма и се украсява с плетеници, като в средата се слага също червено яйце.

Разкодираните послания, изпратени до нас от Дедите ни по абсолютно сигурната и точна секретна поща на издръжливите езически суеверни традиции на Исус и Мария Магдалена, гласят:

КВАС=Бок Иса –

указание, обясняващо защо основния продукт за възпроизводство на хляба се нарича така и защо всичко, подквасено и заквасено с Исусовата Любов и Учение, се въпроизвежда и мултиплицира непрекъснато и неудържимо!

НЕУДЪРЖИМИ=Ежуа и Мадара

ОСНОВНИ ПРОДУКТИ=Бог Иса от Тракия и Богиня Диана

ПОДКВАСЕНИ от=от Бокиня Диана и Бог Иса

ЗАКВАСЕНИ от=от Бок Исуз

ЗАКВАСЕНИ=Кан (Жреци) от Бог Исуз –
Българите, жреците на Бог Исус

ВЕЛИКДЕНСКИ КРАВАЙ=Бълкари Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Иса

КВАСНИК=Кан (Жрец) на Бок Иса

ЯЙЧЕНИК=ЯЙТШЕНИК=Кан (Жрец) на Диана и Ешуа 

УСУКАНО ТЕСТО=ТЕСТО за/от Кан (Жреци) на Иса –
генетичният материал за Българските жреци – Божиите генетични потомци 

УСУКАНО ТЕСТО=Кан (Жреци) Деца на Иса и Диана 

Поставянето на червено яйце по средата на козунака е символно – описателно писмо, съобщаващо ни, че в центъра на всичко е Царя Бог Исус, закодиран с шифър като червено яйце :

ЧЕРВЕНО ЯЙЦЕ=Чар Бог Иса –– Цар Бог Исус

И тези свръхсекретни документи, криещи и пазещи най-голямата епохална тайна на последната човешка цивилизация, се възпроизвеждт и мултиплицират на милиони във всеки Български дом през тия величави скръбни и възторжени дни, за да се пренесе през вековете и геноцида перманентния съкровената сакрална информация за Българските Богове и Святият Ѝм Великомъченически Български народ, за да можем сега да ги разчетем и се познаем, че сме Божият Народ – сиреч, че сме богове засега с малка Б !


Боядисаните яйца се наричат още и шарени яйца, което ни съобщава, че Исус е Царят:

ШАРЕНИ ЯЙЦА=Шар Иса=Цар Иса – Цар Исус е Българският Цар Бог !

Ритуалната езическа обредност изисква според обичая, майката на дома в четвъртък сутрин, преди изгрев Слънце,трябва да боядиса три червени яйца, които да бъдат огрени от първите слънчеви лъчи. И поставени в сито с жито, за да са буйни нивите.

превод:

ТРИ ЧЕРВЕНИ ЯЙЦА=ТРИ ЧЕРВЕНИ ЯЙТСА=Рода на Чар Бог Иса 
автентичен родови документ на Българите, че ние сме Свещеният род на Царят Бог Исус

СИТО=Иса и Диана

ЖИТО=Ежуа и Диана

Започнахме нашия постинг през Велики четвъртък, но тематиката на обрядите през Страстната седмица е преплетена и затова преминахме и в Разпети петък, подготвяйки се за традиционното съпричастие на кръстните мъки и страдания на Отец ни Исус, което провеждаме в продължение на години на местото, където е бил разпънат.
На истинското место на мъченическата му екзекуция.
Не в Йерусалим или някъде другаде, а в България, в Свещената Тракия, на пъпа на Свещената Тракия, на пъпа и центъра на Света – там където е бил винаги и сега е пак!
Там, където е започнал Света и Човека, там, където е било обиталището на Боговете ни и са започнали експеримента с първите хора, сиреч първите си деца, и затова са нарекли това обиталище Земен Рай, Обетована земя, Едемска градина, Приказната страна Аркадия, и за да го познаем са ни поставили безброй много нишани, един от който на най – лично место в химна ни да пеем с умиление и горест за България

МИЛА РОДИНО, ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ!

И ни дадоха Свещения шифър на езика ни, че когато стане най – напечено и тежко, да се познаем с него и намерим пътя за Спасението, да намерим загубения Земен Рай и изобилието на Обетованата земя,както правим сега:

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат

МИЛА РОДИНО, ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ=МИЛА РОДИНО ТИ СИ на Иза и Мария

ЕДЕМСКА ГРАДИНА=ГРАДИНА на Иса и Майка Диана=Трагия на Иса и Майка Диана

ЕДЕМСКА ГРАДИНА=Майка Диана и Иса от Тракия

АРКАДИЯ=Тракия

ПРИКАЗНА СТРАНА АРКАДИЯ=Тракия на Барки (Българи) на Зар Иса и Диана

СВЕШТЕНА БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Исуш и Богиня Диана

СВЕЩЕНА БЪЛГАРИЯ на=на Богиня Диана и Бог Исуш Българина

ДА НАМЕРИМ ЗАГУБЕНИЯ ЗЕМЕН РАЙ на=РАЙ на Бог Изуз и Мама Диана Мария

ДА НАМЕРИМ ЗАГУБЕНИЯ ЗЕМЕН РАЙ на=РАЙ на Изуз и Богиня Мадара Мария 

Става ви все повече ясно, нали, защо ни се случват всички тия необясними досега нещастия само на нас – Българите и на България, и защо този див и ужасващ геноцид връз Българите все повече се разконспирира, че е целенсочен, организиран и режисиран от душманите на Божия Български народ, поставили си за задача да завладеят ТРОЯ=РАЯТ и земята на АРМАКЕДОН, като преди това изтребят Българите –народът на Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена!

АРМАКЕДОН=РА МАКЕ ДОН=Рая на Майка Диана 

Безпросветни разбойници и грабители – пирати от цял свят и всички племена, направени от Българите човеци, искат да завладеят сложния космически кораб България, натъпкан с феноменални енергийни светилищни високотехнологични мултифункционални съоръжения, да избият високо квалифицираният му екипаж – Българския феноменен народ, и да го управляват с каубойски кетапи за обяздване на коне и ловене на говеда или с книжка за управление на тачанка!

Как ще стане таз работа?
Нали ще бастардисате кораба – сиреч цялата планета, бе безумци!
Затова няма да позволим да стане това!

Няма, защото нашият Отец въскръсна отдавна вече и е Живият Бог, с Него е винаги и Богиня Диана – Мария Магдалена  – БОГОРОДИЦА, и защото Те се разкриха вече на децата си и на народа си Български многострадален, та се познахме, че сме Божият народ и носим Техните гени, и оттам Техните ФЕНОМЕНИ И СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ ПАРАМЕТРИ, и познали се Чии сме, ще си вземем Бащинията – Божието царство на цялата Земя!
Няма да позволят Те на нечестивците да избият народа Български, който е екипажът на кораба – планета Земя, защото вижте на кого е този екипаж:

ЕКИПАЖ=ЕЖИ ПАК=Ежуа Бок=Бок Ежуа –– Бог Исус

Де отивате, бе безумци и будали с будали, срещу Бог ?!!!
Ама нали и вие сте от Дуло на Бог=БУДАЛИ, и вас ще трябва да вадим от катрана!

ЩЕ ВАДИМ ОТ КАТРАНА ДЕЦАТА на=ДЕЦАТА на Ешуа от Тракия и Богиня Мат Диана

А Боговете ни искат наистина ние сами да си вземем Бащинията, но не насила и със зло, а с Любов всепобеждаваща!
Сиреч, и Те, които са цялата Любов, са с нас, пред нас, над нас, зад нас, под нас...с цялото Си Небесно войнство – когато имаме нужда от Тях, да ги повикваме, а когато Те имат нужда от нас – да се отзовем!

ДА СЕ ОТЗОВЕМ на=на Богиня Мат Диана и Исуз 

Та затова ходим ние редовно на лобното место на Отец ни всеки Разпети петък следобяд. Когато най – има нужда от нашата помощ, състрадание и Любов синовна и дъщерна!
Когато Мария съпреживява кръстните болки и мъки на любимия Исус на кръста и се колебае, обезумяваща от вида и страданията Му, дали да не прекрати савожертвения експеримент на Исус за хората и да вземе да дръпне шалтера и този път на неблагодарните човеци, че да приключат с неуспешния експеримент... и питаща се ако ги остави и този път, дали някой след 2000 години ще се сети за жертвата на Любимия Ѝ и ще му помогне с молитвата си през времето да понесе по – лесно ужасните смъртни кръстни мъки, както и на Нея да събере силите си за въскресителната операция на Исус?
Отиваме ние тогава на жертвеното място на Кръста, дето беше преди двайсет века – на Свещения хълм Боровец на края на Ямбол и вземаме изпратената за нас от Тях Машина на времето, която носи Тяхната фирмена марка, поставяме в контакта ключа, който са ни дали и леко даваме на контакт.
Наредените на монитора буквички на марката на машината се запрескачват и се пренанареждат в нова комбинация, изписана на екрана:

МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Диана Мария

Следващят момент сме на същото место, но двайсет века назад, за да занесем от живата вода на извора, дето отворихме за всички болести и мъки, на Мария за Въскресителните процедури, и на Отец ни на кръста, вместо оцета, дето топяха с гъба и Му даваха за гавра според правия текст на евангелската драматизация, за да увеличат страданията Му и да получим поредното кодирано послание и от този драматичен сюжет:

ГЪБА С ОЦЕТ=Бог Отец Иса

Опитайте и вие тия дни с помощта на тези документи и с култовия ни тематичен постинг

Пътуваме с машината на времето за експеримента с разпъването на кръста и операцията по Възкресението на Исус, Господарят на Извънземните, идващи скоро!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/04/30/pytuvame-s-mashinata-na-vremeto-za-eksperimenta-s-razpyvanet.1759568

да помогнете на Исус да понесе по – леко болките на кръста и да победи смъртта, Възкръсвайки!
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––екип на безистена и Вси Светии с Майка Мария в подкрепа на Исус на Лобното место в тези епични времена!

ЕПИТШНИ ВРЕМЕНА от=от Бог Ешуа и Богиня Матара 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов!
Гласувай:
3
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.05 21:17

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5419111
Постинги: 1581
Коментари: 2959
Гласове: 32298
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!