Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2021 21:15 - Петото измерение, което ни е засмукало необратимо и на входа на което стоят Извънземните и Шефовете им!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4053 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 09.04.2021 18:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разсекретяваме ви масив от сакрална информация, дадена ни от Шефовете на Извънземните, за приключващите процеси на необратимото екстренно засмукване на нашето измерение и на човечеството от мистичното Пето измерение.

image

Вихърът и турболенцията на страховитите глобални природни и социално – политически събития и процеси се засилват все по – силно и силно и ескалират необратимо, като кършат вкочанени чакри и разкъртват задръстени сетива на човеците, за да могат всички да приемат тази огненае информация.

За нашата поредна просветителска мисия ще използваме следния пост от едноименната фейсбук група Петото измерение :

Петото Измерение
https://www.facebook.com/groups/207109814053599/permalink/229078975190016/?comment_id=464069865024258¬if_id=1616152882485106&ref=notif¬if_t=group_comment_follow

Hristina Grancharova Администратор image      
        
image

334Вие, Petia Rusanova, Стефана Димитрова и 331 други 297 коментара 35 споделяния              
Hristina Grancharova Администратор image 
 
Интересно ще е да видим различни гледни точки по темата. 

––––––––

bezistena

Под зададената тема и предложението на Христина са подредени близо триста коментара.
Вие се разходете из многото коментари на поетично – философски, езотерични и псевдо – научни съждения и хипотези, догадки и чудомаяния що за чудо е било Петото измерение, а ние ще отговарим директно и направо без заобикалки с автентични документи от канцеларията на Петото измерение, кое е, къде е и на кои е Петото измерение!


И коментар на Инж. Иван Дунчев под поста:

От безконкретната философска и литературно – поетична езотерична категория и представа за Петото измерение, да преминем в неговата Божествена същност: 

ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Матара и Иза 

Иза и Богиня Матара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на    

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546   

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни! 

image

Петото измерение е една от безбройните форми и проявление на Вездесъщието на Българските Богове Демиурзи и кодиран документ с Тяхните първоразрядни имена и титули.

Под нашия коментар се появиха скромни на брой по човешките количествени разбирания, и множествени по Божиите качествени критерии, лайкове на престрашили се да се обозначат като разбиращи и одобряващи тази непозната за тях материя търсещи отговор на Истината Българи, 

НЕПОЗНАТА МАТЕРИЯ за=за Богиня Матара Диана и Иза

на които Боговете ни активират феноменния им разум: 

ФЕНОМЕННИЯТ РАЗУМ от=от Богиня Мат Мария и Иза

Валерия Попева 

Инж. Иван Дунчев,  Страницата, която сте представили, е крайно любопитна. 
Надявам се повече хора да достигнат до нея! 

–––––––––––––––––––––

И понеже малко хора се стремят да достигат до нашите страници и документи, защото не им остава много време от безбройните картички и пожелания, от кулинарни рецепти и важни битовизми, от политическите баталии или от ниския интелектуален потенциал на много, а на други от свръх егото им от свръх интелектуалния им още не активиран потенциал, а сега вече от една година и от зомби темата Ковид 19 и чудомаенето "има ли го няма лиго?" и масовата паника "сега какво ще правим", а нашата мисия е да сведем това Познание до максимален брой човеци по човешки път за начало, като след това и скоро информационното осведомяване и просвещение с това сакрално Познание на всички ще се проведе не по човешки, а от Божиите светии по екстремален режим по безбройните начини, които те си имат, затова ние като жертвени мисионери 

ЖЕРТВЕНИ МИСИОНЕРИ=Ариани от Богиня Матара и Исуж

изпълняваме с огромна радост мисията си да ви разсекретим възможно повече от тази сакрална информация, съдържаща се в коментарите по темата на безметежните форумци, които скоро време няма да имат време за други занимания и удоволствия, дори и за сън и за ядене, за да се просвещават доброволно или безалтернативно принудително със спасителните Божии документи и послания!

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Матара и Исус Бълкарина 

БЕЗМЕТЕЖНИ без познание за=без познание за Богиня Мат и Ежуз

ФОРУМЦИ коментиращи за=ФОРУМТСИ коментиращи за=
коментиращи за Богиня Матара и Иса

НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА ДРУГИ ЗАНИМАНИЯ освен за=
освен за Гризтоз (Христос) и Богиня Мадара Ма Ма=
освен за Изуз от Трагия (Тракия) и Богиня Мадара Мария Магдалена

НЯМАТ ВРЕМЕ И ЗА СЪН търсейки=търсейки Богиня Мат Мария и Исуз

Атанаска Тодорова 
Душевното, вътрешното мерило за всичко заобикалящо ни...   

ДУШЕВЕН от=от Богиня Диана и Ешуа 

ДУШЕВНО МЕРИЛО от=МЕРИЛО от Богиня Диана и Ешуа

ДУША от=от Диана и Ешуа 

Душата е имплантирана във всеки човек частица от Святият Дух на Диана и Исус, духовен енергетичен живителен център на човека, генетичен енергиен продукт на Боговете, частица от безкрайната им Любов вложена във всяко човешко същество, живец и мотор и вечен двигател на съществуването на човека и съдържаща всички Техни качества и параметри

Tatjana Ganevska   
Да виждаш растения, животни и предмети с третото око, да усещаш енергии и звукове предварително,да управляваш сънищата си и други...  

ДА ВИЖДАМ=Богиня Мат Диана и Ежуа

ДА УСЕЩАМ=ДА УСЕШТАМ=Мат Диана и Исуш

ЗВУК=Бок Иза 

СЪНИЩА от=СЪНИШТА от=от Диана и Исуш 

Стоян Стоянов Администратор 
За мен е вътрешен мир.Спокойствие.Баланс.Лекота...

ЗА МЕН Е ВЪТРЕШЕН МИР от=от Богиня Матара Мария и Изуш

СПОКОЙСТВИЕ с=с Бок Исус и Богиня Диана

Lili Dimitrova 
Това е измерението на любовта, милосърдието, състраданието. 
Измерение извън Матрицата, по – високото ниво в развитието на човешкото самосъзнание

ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария 

ИЗМЕРЕНИЕ на ЛЮБОВТА от=от ЛЮБОВТА на Иза и Мария 

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса 

Всичко и всички в и извън Матрицата, са от Боговете ни!

ИЗВЪН МАТРИЦАТА на=на Богиня Матара Диана и Исуз

Йорданка Танева 
Предполагам, че е ниво на съзнанието, където няма осъждане, няма противопоставяне на добро и зло. Разбиране, че всичко е прекрасно и е на местото си.

НИВО НА СЪЗНАНИЕТО от=от Богиня Диана и Исуз

ОСЪЖДЕНИЕ от=от Диана и Исуж 

Hristina Grancharova Author Администратор    
Преди няколко дена попитах една прекрасна осем годишна принцеса: "Какво е Петото Измерение?", а тя ми отговори: " Спокойствие, после замълча и допълни в Петото Измерение мислите от главата ми изчезнаха.

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ Е СПОКОЙСТВИЕ=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Бок Исус и Богиня Диана 

Radoslava Ivanova Dimitrova 
Ти никога не си сама!

НЕ СМЕ САМИ до нас са винаги=
до нас са винаги Исус и МаМа=
до нас са винаги Исус и Мария Магдалена 

Йорданка Танева Radoslava Ivanova Dimitrova  
Мило момиче, Учителят Беинса Дуно ме учи, че тук ние само приемаме информационния поток от чужди мисли и желания, т.е. мозъкът ни не мисли, а е като радио. Когато започнеш да мислиш, тогава мозъчните ти центрове са вече развити. Това имах предвид.

САМО ПРИЕМАМЕ ИНФОРМАЦИЯ от=ИНФОРМАЦИЯ от Иса и Богиня Мама Мария

Silviya Dinova 
Би трябвало да е нещо различно..различно като съзнание и възможности 
Например, времето да е двупосочно..Да се общува телепатично, да се пътува чрез телепортация. да бъдат развити добродетелите.

ВРЕМЕТО е ДВУПОСОЧНО на=ВРЕМЕТО е на Богиня Диана и Бог Исуш

ОБЩУВАНЕ с=ОБШТУВАНЕ с=с Бог Ешуа и Богиня Диана 

ТЕЛЕПОРТАЦИЯ на=на Ариани от Дуло на Диана и Иса 

Kasi Kassiopeia
 
За мен в Петото измерение е място,където творим с мислите си моментално,за това и сега тук помагаме осъзнатите души на другите,както можем за да разберат,че ние сме творците и с мислите си сме сътворили всичко в този свят.
За това не ни допускат,като раса още там,защото представяте ли си какви ще ги насосаме...Дракони,Демони,духове,урагани,земетресения...Там е живот изпълнен с хармония, радост, любов, щастие, всички са единни помагащи се един друг. Прекрасен и свободен и осъзнат живот. 

ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ Е МЯСТО на=на Богиня Диана Мат Мария и Исуз

СВОБОДЕН ЖИВОТ при=ЖИВОТ при Бог Иса и Богиня Диана

ОСЪЗНАТ ЖИВОТ при=ЖИВОТ при Диана и Исуз

ЖИВОТ от=от Ежуа и Богиня Диана 

ПОМАГАШТИ СИ ЕДИН НА ДРУГ при=
при Богиня Мад Диана и Гристош (Христос)=
при Богиня Мад Диана и Исуш от Трагия (Тракия)


Лилия Дараджанска 

Бях за малко в пето измерение.. Ами трудно ми е да намеря точните думи, но ще опитам. Изпитвах любов към всичко и всички. Гледах на хората само с любов и си мислех, не те не са лоши, те са лишени от любов и грижа. Нямаше страх, имаше само любов, блаженство, хармония и спокойствие.. тих ум и неистово желание да творя. Исках да съм незабележима

ЩЕ НАМЕРЯ ТОЧНИ ДУМИ за=за Ешуш и Диана Мат Мария

ЛЮБОВ И ГРИЖИ от=от Бог Ежуа Българина

СТРАХ от=от Иса от Трахия 

НЕИСТОВО ЖЕЛАНИЕ към=ЖЕЛАНИЕ към Иса и Богиня Диана 

ИМАМ НЕИСТОВО ЖЕЛАНИЕ към=ЖЕЛАНИЕ към Богиня Мама Диана и Иса 

Нели Рангелова 
Любов и Хармония 

ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ от=от Богиня Ма (Майка) Бълхария

Таня Лазарова 
Благодаря ви за подкрепата! Чувствам се така, но повечето случай когато съм сама, тежките вибрации на някои хора ме дърпат постоянно надолу.

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА=Богиня Диана и Иза Българина

Radoslava Ivanova Dimitrova 

Ако петото измерение е да си във връзка със Свръхсъзнанието си и Духовния ти водач...значи съм там Има привилегии, има и много отговорност

ДА ИМАМ ВРЪЗКА с=
с Бог Иза от Дракия и МаМа=
с Бог Иза от Тракия и Мария Магдалена

Ето и Кой е нашият постоянен Духовен Водач:

ДУХОВЕН ВОДАЧ=Духа на Богиня Диана и Бог Ешуа – 

Божият Дух, Святият Дух, Дух Святи

ИМАМЕ ОТГОВОРНОСТ пред=пред Богиня Мама Диана и Иса от Трагия (Тракия)

ИМАМЕ ВАЖНИ ПРИВИЛЕГИИ от=от Богиня Мама и Бог Ежуа Българина

ИМАМЕ ВАЖНИ ПРИВИЛЕГИИ=Българи от Богиня Мама и Бог Ежуа 

Ивелина Атанасова 
Пето измерение не е "място". То е начин на осъзнаване на действителността и е новост само за земляните. Всъщност, макар вече матрицата да се разпада ние все още сме далеч от пълно осъществяване на Петмерна действителност. Просто не сме готови. Липсва ни будност, както и критична маса на населението. Приятната новина обаче е, че през следващите години и това ще се случи 🙏 Намасте! ❤

МЯСТО на=на Ма (Майка) Диана и Иса

ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ Е МЯСТО на=на Богиня Диана Мат Мария и Исуз

НОВОСТ от=от Богиня Диана и Иса

ПЕТМЕРНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ на=ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ на Богиня Матара

ГОТОВИ СМЕ ЗА=Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

Вижте сега как нарастването на критичната маса население се трансформира в жреческа общност:

КРИТИЧНА МАСА=Кан (Жреци) на Матара Диана и Исуш 

И няколко думи за култовия поздрав намасте:

Намастѐ (на санскрит: नमस्ते, [nəməsteː]) е често използван устен поздрав в Индия и Непал.   Когато се изрича, обикновено е придружен от лек поклон с опрени една в друга длани, прибрани към гърдите. Този жест се нарича анджали-мудра и може да се използва без устен поздрав, носейки същото послание. Поздравът се използва за приветствие в началото на срещата и на раздяла.   
Намасте произлиза от санскритския израз namaste, който се състои от namaḥ, „поклон, почитание“ и te „на теб = кратка форма на местоимението за второ лице, единствено число, дателен падеж   В широк смисъл намасте означава: „Божественото в мен приветства и се свързва с божественото в теб“. Поздравът е израз на дълбоко уважение.   Други интерпретации на значението на поздрава са:   „Почитам духа в теб, който е и в мен“; „Твоята душа и моята душа са едно“; „Почитам онази част от теб, в която живее цялата Вселена, онази част от теб, в която са любовта, честността и мира. Когато ти и аз сме на това място, ние сме едно“.

––––––––

След официалната информация за намасте ето каква Божествена информация са вложили в него авторите му, които са и трансепохалните култиватори и цивилизатори на индийците и създатели на цялата древна индийска цивилизация:

НАМАСТЕ=МА ТЕАН С=Ма (Майка) Диана и Иса

И тъй като тези Богове са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Родители и Създатели на Българите и на другите хора, то съвсем логически и закономерно е и култиваторите и цивилизаторите на индийските племена, които са бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена, да са Българските жреци, разселели от Тракия в Азия индийските племена и създали с тях индийската цивилизация!

И още документи по темата:

Българският генезис на индийската цивилизация. Сакралната структура на животопораждащата метафизична частица Живатма и паролата за нейното активиране
https://bezistena.blog.bg/history/2017/11/28/bylgarskiiat-genezis-na-indiiskata-civilizaciia-sakralnata-s.1580237

и пасаж от постинга:

За пореден път ви представяме автентични документи за 100 % – вия Български генезис на цялата древна и съвременна индийска култура и цивилизация.

ЖивАтма – живата атомна частица, която е индивидуална, самосветеща частица от РА - изначалната светлина. Живатма никога не се е раждала и никога не умира. Тя е вечна, блажена и изначална.

Прочетете в 

http://neonula.blogspot.bg/2016/10/blog-post_15.html  

езотеричната публикация за Живатма, чиято тайна разсекретяваме веднага:

ЖИВАТМА=ИЖА В МАТ=Ежуа и Богиня Мат 

Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления пред Българите в Тракия преди 2000 години като Христос и Мария Магдалена, положили началото на новоепохалната генерация на феноменните им потомци от Божествената жреческа династия Дуло, от която сме ние с вас, които се познаете!

Ето един херметичен документ за синкретичния метафоричен символен образ на Живатма в Индия, в който централните персонажи са две преплетени змии кобри, много познати ни от култовия Български жреческо – царски атрибутен символ кадуцей, имплантиран неизтриваемо в Българската етносна сакралия като нежната и безобидна суровакница:

image

КАДУЦЕЙ=Кан (Жрец) от Диана и Иса – 
жреческо – царски атрибут, съобщаващ ни за Българския Божествен произход и титул на приносителите му 

Ето и какво ни казват или по – точно просъскват двете преплетени змии кобри на синкретизираното Божество:

ПРЕПЛЕТЕНИ ЗМИИ КОБРИ=Богиня Матара и Бог Иза Болкарина

ПРЕПЛЕТЕНИ ЗМИИ КОБРИ=Болкарин от Богиня Матара и Бог Иза – 

този кодиран древно Български атрибутен документ ни съобщава, че жреческата каста на индийците е от феноменни Българи от Божия род Дуло, чиято сакрална херметична хералдическа символика е по най – древната Българска езическа животинска символика на Българските Богове Демиурзи от древно – Българския календар : змийско – драконовата с 12 синонима на змия, змей..., преминала в съкровена династична символика на Техните феноменни генетични потомци – Българите!

image

СУРОВАКНИЦА=КАН ЦАР ВО ИСУ=Кан (Жрец) и Цар от Бог Иса  

СУРОВАКНИЦА атрибут на=СУРОВАКНИТСА атрибут на=
атрибут на Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

Ще разсекретим някои от възловите кодирани документи и послания от статията:
 
Разсекретяваме за пореден път тайната на свещените индийски книги Веди, в които Българските жреци – шифровчици са кодирали със Санскритът, който е едно от другите наименования на Свещения шифър, сакралната информация за Българските Богове и за тяхната потомствена феноменна Българска жреческа каста, изградила цивилизацията в Индия и цяла Азия ( и в целия свят) : 

ВЕДИ=ВЕ ДИ=Богиня Диана  

ИНДИЯ=ДИЯНИ=Дияна  

САНСКРИТ=САС КРИТ + Н (кодировъчен назал)=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=САНС КРИТ=САС КРИТ=ИСАС ТРК=Исус от Тракия  

КАСТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана  

АЗИЯ=ИЗАЯ=Иза –

Исус, Българският Господ Бог Отец Исус, за Когото всичките новоепохални митологии, легенди и анали и секретни документи на всички народи в Азия са нафрашкани с информация за Неговото прибиваване и чудотворства сред азиатските народи, и не само в новоепохалните документи, ами и всички документи от пра – пра древни староепохални и трансепохални времена са нафрашкани с информация с кода на Свещения шифър за Него, защото Господ Бог Отец Исус си ходи през времената и епохите и измеренията и пространствата на Време – пространствения континуум както си пожелае и когато си пожелае.
Защото нашият Отец Исус Българинът е Господ Бог, Създателят, Властелинът и Господарят на световете, заедно с Майка ни Великата Богиня Майка Диана, Мария Магдалена, Която е винаги с Него!  

Във Ведите е писано, че Аз е ЖивАтма, която  никога не се е раждала и никога не умира. Тя е вечна, блажена и изначална. Тя не умира, когато тялото умира.  

Първият анаграмен превод ни съобщава винаги за Боговете Демиурзи, Които са Безначалните и Безкрайните Богове Съ – Творци: 

АЗ Е ЖИВАТМА=Ежуз и Богиня Мат 

Вторият превод ни съобщава, че човешките Души, които са частици от вечно живите и безсмъртни Божии Души, са също вечно живи и безмъртни! 

АЗ Е ЖИВАТМА=Душа от Иза и Богиня Ма (Майка) 

–––––

Узнахме, че Живатма е извън времето! 

ЖИВАТМА Е ИЗВЪН ВРЕМЕТО=ЖИВАТМА е Бог Иза и Богиня Матара 
 
ЖИВАТМА Е ВЕЧНА=ЖИВАТМА Е ВЕТШНА=Бог Ежуш и Богиня Мат Диана 

ВЕЧНО ЖИВИ=ВЕТШНО ЖИВИ=Богиня Диана и Бог Ежуш 

БЕЗСМЪРТНИ ДУШИ от=ДУШИ от Богиня Матара и Исуз

ТЯ НЕ УМИРА И Е ВЕЧНА=Богиня Матара Диана и Ешуа

И още инфо за Българския генезис на индийската цивилизация вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Индия" и обезателно в култовия ни екранизиран пост на тази тема:  

В Индия 300 милиона!!! бели индийци – духовният и интелектуалният елит на нацията и благородниците и управленческата аристокрация, се самоопределят като Българи!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/12/v-indiia-300-miliona-beli-indiici-duhovniiat-i-intelektualni.1391070   

–– край на пасажите
–––––––––––––––––––

Намасте, известен също като намаскар, е форма на поздрав съпроводен с лек поклон, направен с ръце притиснати заедно, дланите допиращи се, пръстите в посока нагоре и близко позиционирани до предната част на гръдния кош. 
Заедно с това, думите “намасте” или “намаскар” се казват на човека, който се поздравява. Позицията на ръката е известна като Намаскар Мудра.

И секрета на термина намаскар, указващ чия херметична жестова атрибутика е той:

НАМАСКАР=Кан (Жреци) на Иса и Мария 

МУДРА=Мадара 

НАМАСКАР МУДРА=Кан (Жреци) на Иса и Мадара Мария

От санскрит думата мудра се превежда като “жест” или “отношение”, “​състояние”. ... 
Намасте е едновременно говорен поздрав и жест, мантра и мудра.

МАНТРА=Матара

ЖЕСТ=Диана и Исуж

ОТНОШЕНИЕ към=към Диана и Ешуа 

СЪСТОЯНИЕ=Диана и Исус=Дионисиус 

И след тази сказка още веднъж Намасте! със стойността на всичките му значения, и най – вече с истинското му : Познанието за Българските Богове!

––––––––––––

Следва една философско – езотерична лекция за йерархията на измеренията, които движат Макрокосмоса, и опит да се проникне в тайните на Вселената с духовно – материалистичен научен анализ: 

Веска Ганчева 

Ето измеренията дадени от Създателят: 

8 (осмото) измерение е съвършенството, което движи орбитата на цялата обща Вселена - макрокосмоса - и това е БОГ, който е автоматична връзка и развитието на мозъка-вселена. 
В седмото измерение е азбучния ви ред на кръговете, които си взаимодействат помежду си. Това са крайните връзки на космическите изравнявания в предела на осмото измерение, което е в антигравитационна система. В доброто Ми име е и новия човек, който произхожда от тази свръхнова звезда, която ще дойде оттам. Ще я отворя, за да ви обрече на нова промяна. 
В 7 (седмото) измерение са връзките на видовете, там е космическото око, което е разположено върху вас и ви следи. Това са активни изотопи, които си взаимодействат. Там са цивилизациите от другия свят, в който преминават хората. 
В 6 (шестото) измерение е двигателната обвивка на зоните с активно взаимодействие и свръхзвукова сигнализация в аеродинамичните центрове на орбитите на всички планетни системи и ако е това, че вие сте в един гигант на открития на века, а всичко това е полимеризация на антителата в контакта им с вселената на материята, в която се възобразува новата по-висша материя. Това са връзките в измеренията, а те са 8 (осем) и са поотделно свързани едно в друго и съществуват като едно цяло. Вземете се с Мен и Аз ще ви го дам всичко! 
Петото е подреденото ви материално виждане. 
Четвъртото е ... Да, то е Бог на хората, които ще ви освободят от вашия живот, който е изкуствено създаден от хората, които са от това 4-то измерение. 
А третото съм Аз, който ви водя и усъвършенствам. Аз съм вид материя, която ви въздейства върху центровете, с които се усъвършенствате. Аз съм вашия Бог и Учител казано на вашия мироглед. 
А второто и първото, това е светът на нисшите видове. Аз, Бог на хората с твърда материя, които се мъчат да Ме видят, но Аз съм за тях едно небе и една синева, в която живеят. А другите ... Раздай ме и тогава ще ти дам, и другите тайни." 
 
"Обичайте Бог"   ––  Румяна Господинова

ОСМО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Исуз и Ма (Богиня Майка) Мария

СЕДМО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Исуз и Мад Мария 

Разсекретяваме и няколко документа от повествованието на лекцията:

НИСШИ ВИДОВЕ създадени от=създадени от Бог Исуш и Богиня Диана 

ЕДНО НЕБЕ И СИНЕВА на=на Богиня Диана и Бог Иса 

РАЗДАЙ МЕ и ще ти дам=и ще ти дам Мадара и Иза 

ЩЕ ВИ ДАМ=ШТЕ ВИ ДАМ=Ешуа и Богиня Мат Диана 

Ще последваме повелителния съвет "Обичайте Бог!" на авторката на лекцията Румяна Господинова, за да ви покажем за n – ти безроен път Боговете ни:

ОБИЧАЙТЕ БОГ=Бог Ешуа и Богиня Диана 

РУМЯНА ГОСПОДИНОВА от=от Богиня Диана Мария и Бог Иса

А за непроумелите още кои движат Макрокосмоса и Микрокосмоса, ето кои са те:

МИКРОКОСМОС=МАКРОКОСМОС=Кан (Жреци) на Майка Мария и Исус – 
Божиите светии на йерархически нива, нашите земни Предци и Родители и близки в Божиите измерения
 
И сега внимание Чие е Шестото измерение – преходното измерение между обследваното от нас Пето измерение и висшите Божествени Седмо и Осмо измерения:

ШЕСТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Сина на Изуш и Матара

Синът на Исус и Богинята Матара е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

Kremena Dimova 
Новият свят, който трябва да дойде с Христос и всичко, което е Хармония, обич безусловна, единност, интелигентност духовна.  

НОВ СВЯТ който идва с=който идва с Бог Иса и Богиня Диана 

Диди Нинова 
Пето измерение е безусловна любов, чистота

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ Е БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ от=БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ от Богиня Матара и Иза 

Ντάνιελε Κάρατζιτς Κάρατζιτς 
Според мен е високо ниво на развито съзнание. Разширение на съзнанието, разбираш че всичко във Вселената е едно цяло. Разбираш, че дори едно дърво не е това което изглежда, и то има съзнание, вибрации. Всичко е едно

Нашето мнение "Според мен", произхожда и се управлява от семантичните Титуляри на израза:

СПОРЕД МЕН е от=е от Иса и Богиня Мадара

Нашето "свободно" мнение е също от Тях!

НАШЕТО СВОБОДНО МНЕНИЕ е от=е от Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

...съзнании, съзнание, съзнание...– колко настойчиво съзнанието ни предлага да проумеем сакралната му етоимология и Кой ни го е дал и че че всичко наистина е едно!

СЪЗНАНИЕ=СЪЗАИЕ ± Н Н (кодировъчни назали)=СЪЗАИЕ=ИСЪЗ=Исуз

ВСИЧКО Е ЕДНО и е от=и е от Бокиня Диана и Исуш 

Krassimira Kitkiewicz 
Докосване до Божия мир

ДОКОСВАНЕ до=до Бокиня Диана и Иса

ДОКОСВАНЕ до БОЖИЯ МИР=до Бокиня Мадара и Бог Исуж

Minka Adamova 
Усещането да продължим напред. 

УСЕЩАНЕ за=УСЕШТАНЕ за=за Диана и Исуш 

Ели Стоянова 
Състояние на духъ на божественото в нас!

СЪСТОЯНИЕТО на ДУХА на=на ДУХА на Диана и Исус 

А всичко Божествено е от нашите Богове, и защото всичко в света е от Тях, затова и всичко е Божествено, и Божествено, скъпа Ели, ще го пишеш вече винаги с главна буква!

БОЖЕСТВЕНО от=от Бог Исуж и Богиня Диана 

Ралица Белчева 

Всемира

Боговете ни или по – точно Светиите им, които подават репликите на тези и на всички други форумци, са съставили този коментарен форум с първоразрядни високо категорийни думи и изрази с елементарна анаграмна кодировка, ето така:

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

за да можете веднага да познаете Боговете ни и се възползвате от промоциите, които ви предлагат от следващия постер:

image

ПРОМОЦИИ от=ПРОМОТСИИ от=от Богиня Матара и Иса 

ФОРУМЦИ от=ФОРУМТСИ от=от Богиня Матара и Иса

Росица Маринкева 

Нещо неизбежно, което ще се случи и не всички ще преминат

Неизбежно е скорошното преминаване на всички в нов небесно – земен режим за   представянето на всички пред Господ Бог за нашата безалтернативна атестация!

НЕИЗБЕЖЕН е=е Бог Изуж

ЩЕ ПРЕМИНЕМ при=ШТЕ ПРЕМИНЕМ при=при Ешуа и Богиня Мат Мария

РЕЖИМ на=на Ежуа и Мария

НЕБЕСНО ЗЕМЕН РЕЖИМ=РЕЖИМ на Богиня Ма (Майка) и Исуз 

АТЕСТАЦИЯ от=от Отец Иса и Диана

Snejana Todorova 
Новата Земя

Много правилно казва, без да го знае Снежана, че Новата земя е друго наименование на Петото измерение!

НОВАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Ма (Майка) Диана и Иза

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Богиня Матара Диана и Иза 

Dobra Krumova 

Ново начало на по-добри и осъзнати да бъдем.

ДА БЪДЕМ ОСЪЗНАТИ=ДА БЪДЕМ на Диана и Исуз

Валентина Тянева 
Не зная ,но мисля , че е Божия мир! Нещо красиво ,спокойно...

БОЖИЯТ МИР на=на Богиня Матара и Ежуа

НЕЩО КРАСИВО от=НЕШТО КРАСИВО от=
от Бог Кристош=
от Бог Исуш от Тракия

СПОКОЙНО от=от Бок Иса 

СПОКОЙСТВИЕ с=с Бок Исус и Богиня Диана 

ИМАМ СПОКОЙСТВИЕ с=с Бок Исус и Богиня Мама Диана 

Rosi Ovcharova 
Петото ниво на съзнанието... Това е ОТГОВОРНОСТ. Отговорност, която всеки поема изцяло. Тя включва активна съсредоточеност в Любовта, Мъдростта и Истината, които да ръководят мислите, общуването и делата. Това е Чистота, на мисли, реч, слова, постъпки, продиктувани от любов и дълбоко разбиране на задачата за които сме дошли тук. Липса на гняв, осъждане, критика, обидчивост, похотливост... Отричане от всякакви вредни - /животински навици/ като например пиене на алкохол, наркотици, пушене, прекомерно хранене, обиждане, обсъждане на някго другиго, коментиране, нагрубяване, заклеймяване... Това е задачата да се освободим от егоцентризма си, да го пренебрегнем, и преодолеем... Уви, това не са само заучени фрази или .../...знам ги тези неща.../ Това са Реални действия на базата дълбока осъзнатост. 
СРАВНЯВАМ: Да знаете, че всичките ви мисли се чуват от всички и ако ги скриете, всички ще разберат, че при вас нещо не е в ред с НИВОТО на съзнание... както и вие да чувате всеки...Всъщност това е задача почти непосилна за повечето т.н. " нормални хора " Стремеж, упорити, ежедневни молитви, осъзната бдителност... Ииии още и още....

Роси струпа една камара трудно постижими изисквания и нормативи в ежедневния живот и на праведниците дори, камо ли за редовите хора, а вижте колко простички и лесно достижими са само нещата на Петото измерение, Които са Боговете ни, и Които изискват само да Ги познаеме с тези документи навсякъде около нас и от там нататък Те имат грижата за нас и освестявянето и осъзнаването ни!

ПЕТО НИВО НА СЪЗНАНИЕ от=от Богиня Диана и Бог Исуз

ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТ от името на=от името на Богиня Мама Диана и Бог Иса от Трагия  

ИСТИНА=Иса и Диана

МЪДРОСТ=Мадара Диана и Иса 

ОСВЕСТЯВАНЕ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

ПОСТИЖИМИ=Богиня Ма (Майка) Диана и Исуж

ДОСТИЖИМИ=Иса и Мат Диана

ЕГОЦЕНТРИЗЪМ на=ЕГОТСЕНТРИЗЪМ на=на Гена на Матара Диана и Исуз

Емилия Христова 
Отваря се 5та чакра /много хора започнаха да пишат/. Прилив на златна кристална и други лъчи...Махатма.... Разширение и обединение на телата /обединяване с вселенския двойник/. Усещане на лекота, търсиш и виждаш красотата навсякъде. Ставаш по-спокоен, сигурен усещаш общата енергия във всяка клетка и всички други като обща енергия

И отново енергийна фитнес психо гимнастика и бодряшка надъхвация с минимален ефект, не спасяващи от връхлетелите глобални страхотии и ужасии!
Да ги трансформираме и преосветим!
Никаква красота няма да видиш, доката не започнеш да виждаш Боговете ни винаги навсякъде и във всичко!
Ето така:

ВИЖДАШ ВИНАГИ=Бог Ежуш и Богиня Диана  

ВИЖДАШ КРАСОТА НАВСЯКЪДЕ=ВИЖДАШ Бокиня Диана и Кристош 

ОБЩАТА ЕНЕРГИЯ от=ОБШТАТА ЕНЕРГИЯ от=от Богиня Диана и Ешуа от Трагия (Тракия)

Йовка Аврейска 
Паралелно невидим свят 

Ето Чий е невидимият свят:

НЕВИДИМ СВЯТ на=на Богиня Мат Диана и Иса 

Андрияна Атанасова 
Всемирна любов

ВСЕМИРНА Любов на=Любов на Бог Иса и Мария 

Rosi Ovcharova 
Мили хора, на всички ни се иска, да сме вече в петото измерение- мир спокойствие, благоденствие! НО, уви, това само с мечти не става. Работа има да се върши. Най-важната работа! Да преодолеем егото в себе си и да го подчиним на безусловна любов и служене. Ако мислите, че някой ще ни сервира наготово "трапеза", грешите. Никой няма да дойде и да ни спаси, защото това е наша работа. За да се заслужи пето измерение на душите, ще се наложи да преминем през изпитания, катаклизми, пречистване. Сега ни се дават условия, за да се събудим и облагородим... Щом Бог свети отвътре, нищо външно и материално, няма значение...ТОЙ е ПЪТЯТ.

Прекрасни съвети отново от Роси, и Роси колкото и да се старае и тя самата да ги изпълни и спазва, файдата ѝ ще е никаква без това сакрално Познание и поредните мантри, вложени в нейните хубави поучения:

МИР И СПОКОЙСТВИЕ с=с Бог Исус и Бокиня Матара 

СТАВА с МЕЧТИ=С Богиня Мат Диана и Исуш

ИМА ДА ВЪРШИМ РАБОТА за=за Бог Ешуа и Богиня Диана Матара Мария 

ИМАМЕ ВАЖНА РАБОТА за=за Бог Ежуа и Богиня Мат Мария 

ВИЕ ГРЕШИТЕ ГЕНЕРАЛНО БЕЗ=
Бог Гризтош (Хритос) Българина=
Бог Изуш Българина от Трагия  (Тракия)

ДА ПРЕМИНЕМ през ИЗПИТАНИЯ=през Богиня Диана Мат Мария и Бог Иза 

СЪВЕТИ от=от Иса и Богиня Диана 

ПОУЧЕНИЯ от=ПОУТШЕНИЯ от=от Богиня Диана и Ешуа 

САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ от=от Исуз Бълкарина

Галина Андонова 
Петото измерение за мен е промяна в съзнанието ,издигане на по високо духовно ниво ,и цялостна промяна в живота във всяка сфера!

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е ПРОМЯНА В СЪЗНАНИЕТО=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Богиня Матара и Бог Исуз

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е ПРОМЯНА на ЖИВОТА=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Богиня Матара и Бог Ежуа 

Milenka Cvetkova 

Свят на Доброто... Свят, в който изгубиха Добрите Хора Душата Си.. В това Жестоко съвремие.... Ето. Дойде Нашето време. Да Бъдем Себе Си Добри.... Без Страх, че Сме различни.

СВЯТ на=на Иса и Богиня Диана

СЪВРЕМИЕ на=на Бог Иса и Мария  

ДОЙДЕ НАШЕТО ВРЕМЕ=ДОЙДЕ Ешуа и Богиня Матара

ДА БЪДЕМ СЕБЕ СИ=Богиня Мад Диана и Бог Исус 

БЕЗ СТРАХ от=от Бог Христоз=от Бог Исуз от Трахия

Eva Ot Roda Jakimov 
Една от формите на съзнание

ФОРМИТЕ НА СЪЗНАНИЕТО от=от Богиня Матара Диана и Исуз 

–– и сега още и още висша духовна философско – езотерична гимнастика с прословутите култови нищо незначещи трептения и вибрации, на психотерапия и енергийно тонизиране и ухажване на анонимен безличен Бог и и безименен Творец, която терапия ще се разсипе на безброй молекули при всеки по – силен порив на вятъра, камо ли при връхлителите ни бури и стихиите на съвременните събития и процеси, и която ще преосветим за вашето просвещение и Спасение:

Jasmina Dimitrova 
Към нашата планета прииждат все по-мощни вълни от Първоизточника, от нашия Творец и Създател за хармонизиране на Слънчевата система и за плавен преход в новото космическо измерение, както и за стабилизиране на енергийния баланс на планетата Земя.
Тази промяна на матрицата на Живота изисква оригинална честота на трептене, за да вибрираме заедно с Него със всяка своя разумна клетка и да затрептим с оригиналната честота на Светлината и Любовта, да бъдем едно със своя Творец и Източник, от който струи като мощен лъч Любов и Хармония. 
Тази вибрационна честота ще ни позволи да се слеем със Свтлината и да приемем Любовта, философията на сърцето за един по-добър свят. За да се случи това, страхът трябва да бъде отделен от енергийното поле на нашата планета. На този етап Земята се чисти от енергийната клоака. Материята и духът са двете страни на една и съща монета - промяната ще се отрази и на двете. –– разбрахте ли какво трябва да правите конкретно, да настройвате вибрации и на кой Бог да се молите?!

ЗА ПЛАВЕН ПРЕХОД В НОВОТО ИЗМЕРЕНИЕ при=
ЗА ПЛАВЕН ПРЕХОД при Бог Иза и Богиня Матара 

ЕНЕРГИЕН БАЛАНС НА ЗЕМЯТА от=от Ма (Майка) Диана и Исуз Българина 

СЪВРЕМЕННИ СЪБИТИЯ продуцирани от=продуцирани от Бог Исус и Богиня Матара 

Нека заедно да участваме в промяната на Матрицата на живота и придобием Божиите дарове, приготвени за нас!

image
 
МАТРИЦА=Матара и Иса

ПРОМЯНА НА МАТРИЦАТА на=на Богиня Диана Матара Мария и Иса  

ПРОМЯНА НА ЖИВОТА с=с Богиня Матара и Бог Ежуа 
  
Камелия Георгиева 
Ново измерение на съзнанието!

Камелия Георгиева  
Съзнанието е Божествено друго съзнание няма !!! 

И ето тайната на новото измерение на съзнанието, която ни е обещана от Боговете ни и която ни очаква в Петото измерение:

НОВО ИЗМЕРЕНИЕ НА СЪЗНАНИЕТО=Сина на Богиня Матара и Исуз – Спасителят 

Tami Kordanova 
Любов към Бог и към хората. Чистота. Истина.

Петото измерение е ИСТИНА=Петото измерение е Иса и Диана 

Георги Стойнев 
Бог измерим ли е?

БОГ Е НЕ/ИЗМИРИМ=Бог Иза и Мария 

Trendafilka Prodanova

Благодаря за приема в групата! За мен е ново време, нова енергия,нови знания и умения, победа на духа над материята. Времето, което чаках толкова дълги години. Време за промяна. Време е да зачетем Божествената искра в себе си и да открием , безграничната и безусловна любов. ....

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ ЗА МЕН Е НОВО ВРЕМЕ=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Бог Иза и Богиня Ма (Майка) Мария 

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е НОВИ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Богиня Ма (Майка) и Иза 

ВРЕМЕ Е ДА ЗАЧЕТЕМ=Богиня Матара Диана и Изуш 

БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ от=БЕЗГРАНИТШНА ЛЮБОВ от=
ЛЮБОВ от Бог Гризтош=
ЛЮБОВ от Бог Изуш от Трагия 

Георги Стойнев Yhvh Abrasax Kundalini  
Демиургът никога няма да може да наподоби Параматма!

Yhvh Abrasax Kundalini Георги Стойнев  
Именно. Но ще бъде унищожен, защото поквареният "демиург" всъщност е алегория на системата, която е покварена и не е личност, нито има душа.  Сглоби ли пъзела? Змията, жената... Yhvh Abrasax Kundalini Георги Стойнев  Говоря ти за покварения демиург, НЕ за себе си. Богът е всичко и нищо едновременно, аз съм БОГ, ти, всички, които са приели истинската същност - любовта.

Ще преминем от безадресната езотерика и развлекателна духовна аеробика към практичното познание на Боговете ни:

ДЕМИУРГЪТ не е ПАРАМАТМА=Богиня Мат Мария е ДЕМИУРГЪТ

ПРАКТИЧНО ПОЗНАНИЕ за=ПРАКТИТШНО ПОЗНАНИЕ за=
за Богиня Диана и Бог Кризтош=
за Богиня Диана и Бог Ешуз от Тракия  

Desislava Koleva 
Нещо, за което човек трябва да е доста извисен духовно.

В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ са ДУХОВНО ИЗВИСЕНИ=
В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ са Бохиня Диана и Бог Исуз

Nelka Krasteva 
Вибрации на Любовта ,където става обмен на Любовта и колкото повече раздаваме, толкова и се изпълваме с Нея. Не очакваме да получим ,но Тя се връща.

В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ СТАВА ОБМЕН НА ЛЮБОВТА=
В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е ЛЮБОВТА на Богиня Мат Диана и Иса 

РАЗДАВАМЕ ЛЮБОВ  от=ЛЮБОВ от Богиня Мадара и Иза 

Калинка Недкова 
Петото измерение е да се вгледаме в себе си,да се изграждаме изчиствайки отрицателните и тъмни страни обичайки, и с любов

Да се вгледаме в СЕБЕ СИ=Да се вгледаме в Бог Исус 

Yulia Ilieva 
Стремежа към съвършенство.Не можем да бъдем съвършенни,но трябва да се стремим да бъдем светлина в тъмнината.

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е СТРЕМЕЖ=ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Исуж и Матара 

ДА СЕ СТРЕМИМ към=към Диана Мат Мария и Исус 

Tonka Todorova 
Радвам се, че съм тук. За мен петото измерение е степен на достигане на Божествения дух. То е отдаване, то е безкористност, то е свобода...

РАДВАМ СЕ за=за Богиня Мадара и Иса

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е СВОБОДА=ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Бог Иса и Богиня Диана 

image

За финал на нашето обследване на Божието вездесъщо присъствие в Петото, както и във всички други измерения, ви представяме още един опит да се обясни Петото измерение с философско – езотеричен механизъм и с инструментариума на съвременната наука, като несъзнателно се игнорират Боговете в неглежирана "Божествена енергетика"!

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария 

СЪВРЕМЕННАТА НАУКА  е от=е от Кан (Жреци) на Иса и Богитя Матара 

БОЖЕСТВЕНА ЕНЕРГЕТИКА на=
на Богиня Диана и Бог Кристож=
на Богиня Диана и Бог Исуж от Тракия 

Магдалена Митева 

Петото измерение е квантов скок към духовно израстване, еволюция на човешката душа, самоосъвършенстване, пречиствайки всичко старо и ненужно, преодолявайки негативни енергии за да достигне до Божествената и чиста енергия.  

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е ДУХОВНО ИЗРАСТВАНЕ=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Богиня Диана и Бог Христоз=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Богиня Диана и Бог Исуз от Трахия 

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е БОЖЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е ЕНЕРГИЯ на Бог Исуж и Богиня Диана 

ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е ЧИСТА ЕНЕРГИЯ=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е ТШИСТА ЕНЕРГИЯ=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Диана и Гристош=
ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е Диана и Исуш от Трагия 
  
И обобщаващата поанта от този коментар:

Петото измерение е скок към ДУХОВНО ИЗРАСТВАНЕ=
Петото измерение е скок към Духа на Богиня Диана и Исуз Вер (Змей) 

Разсекретената сакрална мистика на Петото измерение ни води към познаването и подчинението на всички на Божият Дух, Който е Святият Дух, Дух Святи!

СВЯТИЯТ ДУХ=Духът на Иса и Богиня Диана 

ДУХ СВЯТИ=ДУХ на Иса и Богиня Диана 

Във Петото измерение, както и във всички безбройни и безкрайни Божии измерения, владее и властва Святият Дух на Българските Всесилни и Всемогъщи Вездесъщи Български Богове, Които отново ви канят в просвещение и посвещение за Святият Дух и за Спасение с култовия ни тематичен постинг

8 юни – Денят на Дух Святи и на Ямбол. Тайната на Святият Дух! Защо Извънземните ни спираха досега достъпа до Портала към измеренията и световете!

https://bezistena.blog.bg/history/2020/06/08/8-iuni-deniat-na-duh-sviati-i-na-iambol-tainata-na-sviatiiat.1714234

image 

От този постинг ще ви припомним отново Кои са Извънземните и техните Шефове:

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  
 
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!

ШЕФОВЕТЕ=Бог Ешуа и Богиня Диана 

И защото вече знаете, Кои са Владетелите и Господарите на Петото измерение, в което живеем в екстремален режим постоянно от край време, и защото Времето на Последните времена вече свършва, нашите Богове провеждащи последната фаза на трансепохалната реалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и желаещи и планиращи всички – 

всички до един!
,

да бъдат спасени (защото всички до един ние сме безусловни Техни Божии марионетки и живеем и творим добрите и злите си деяния по Техния абсолютно безусловен и безалтернативен план за всеки един от нас), отново загрижено и настойчиво ви предлагат да Ги потърсите с това сакрално Познани, което е единственият път за Спасението ви, и се кръстите доброволно в Тях със следващия кратък кръстнически обряд и ритуал от финала на цитирания по – горе постинг:
  
–– 

И след като, Братко наш и Сестро наша феноменна, сензитивите ти се отвориха и Душата ти омекна, в днешния свещен ден лично Исус и Мария и Вси Светиите канят лично тебе да се кръстиш с Тяхното Познание и Ги поканиш за свои Спасители и Господари на живота ти и Им се вречеш искрено и от сърце за цял живот.
И ще Ги търсиш и намираш навсякъде в живота около себе си и навред по света чрез всички документи от Техния наш блог!

Лично за тебе Те изготвиха този кръстнически изповеден акт и ритуал, който може да проведе с теб един кръстен посветен или двама и повече, а когато си сам/сама, Те те  упълномощават да го проведеш сам/сама по следната примерна схема:
 
– можеш да бъдеш в реката, в морето, на светилище, в храм, в парка, на поляна или в дома си
    
1.Приемане и Кръщение с Боговете ни  

* Изповядвам на глас от сърце и с ум и разум от Душа, че Вие Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Които сте Боговете Творци и Създатели на световете от Сътворение и познати от последните Ви аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, сте мои генетични Родители, и сте Всемогъщи и Всесилни Властелини и Господари на световете и на всички човеци и на мен.  

* Предавам живота си на Вас и Ви каня да бъдете мои Спасители и Господари и Закрилници на живота ми.
Ще Ви служа с цялата си Душа и тяло, с целия ум и разум, ще спазвам вашите закони и повели, ще търся съдействието и посредничеството на Вашата институция Вси Светии, от които са и моите предци, родители и любими хора преминали в Божието измерение,  и ще отдам живота си за Вас! 
Бъдете винаги до мен!
Обичам ви!
Амин!

2.Водно кръщение
 
– когато няма воден басейн ти е необходима чаша вода

Потапяш се три пъти във водата или си измиваш лицето и челото и отпиваш три глътки вода от чашата, с който ритуал и акт прокламираш, че в името на Отец Исус и Майка Мария Магдалена се покайваш за греховете си и с водата измиваш символично и реално греховете на стария човек, който остава в миналото назад, а ти ставаш измит и новороден, нов опростен и необременен човек.    

3.Кръщение със Святият Дух.

Изричаш на глас:  

– Тялото, Душата и живота ми, които предадох на Вас, са обиталището на Святият Божи Дух, затова Ви давам обещание да не ги скверня, замърсявам и увреждам, за което желая и вярвам в помощта Ви!
Татко Исусе, Майко Мария – кръстете ме със Святия Ви Дух и ме дарете с всички Негови дарби:  

– Дарба на Любов
– Дарба на Вяра
– Дарба на Служение и Благовестване на близките ми и на другите за Вас 
– Дарба на Саможертва за Вас
– Дарба на Знание
– Дарба на Мъдрост
– Дарба на Говорене със Свещения Български Сътворенчески Божи език и Свещения му шифър 
– Дарба на Пророчество
– Дарба на Превеждане на пророчествата със Свещения шифър
– Дарба на Чудотворства
– Дарба на Ясновидство
– Дарба на Изцеление 

––––––––––
Обичам Ви!
Амин!   

image

image

––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––  

  
И още веднъж ще прокламираме, че Петото измерение е безгранична Любов и ще ви въведем в подстъпите и на прага на Петото измерение, и ще оставим на вас сами да пожелаете да прекрачите и влезете в Него, 

БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ от=БЕЗГРАНИТШНА ЛЮБОВ от=
ЛЮБОВ от Бог Гризтош=
ЛЮБОВ от Бог Изуш от Трагия 

БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ на=БЕЗГРАНИТШНА ЛЮБОВ на=
на Богиня Диана и Бог Изуш Българина,

Които отново ни прокламират:

image  

екип на bezistena и Светии от Вси Светии, с които сме заедно винаги във Петото измерение.
Заедно с Исус и Мария, Които са винаги около нас, очаквайки и Те с върховни усилия и крайно нетърпение времето за събирането ни вече тука – на Земята! –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

https://www.youtube.com/watch?v=vbCH5lnZ6sA 
The Fifth Dimension – Aquarius – Let The Sunshine In 
Петото измерение  – Водолей – Нека Слънцето да влезе

Fifth Dimension=Богиня Мат Диана и Бог Иса 

Когато Луната е в Седмия дом
и Юпитер се приведе в съответствие с Марс
Тогава мир ще води планетите
И Любовта ще насочва звездите  

Това е зората на ерата на Водолея
Епохата на Водолей Водолей Водолей!   

Хармония и разбиране
Симпатия и доверие изобилстват
Няма повече лъжи или подигравки
Златни живи мечти за видения

Мистично кристално откровение
И истинско освобождение на ума Водолей 
Нека слънчевата светлина свети!
Нека слънчевата светлина е в сърцата ви!  

И когато сте самотни
Трябва да отворите сърцето си за Слънцето
И приятелите да ви обърнат гръб,
Оставете Слънцето да влезе 

Просто отворете сърцето си за Слънцето 
Отворете сърцето си и оставете
Слънцето да свети вътре!  
И нека ви кажа едно нещо:

Искам да пейте заедно с нас в Петото измерение
Нека Слънцето свети вътре в сърцето ви!  
И аз виждам Слънцето на Изгрева!
Отвори сърцето си за Слънцето! 
Отвори Душата си за Слънцето! 









Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
27.03.2021 21:18
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677102
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!