Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03 22:15 - Чудесата и феномените на Сирни Заговезни, които Извънземните и 15 техни агенти – друиди, прорицаваха и подготвяха днешните събития в света!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1435 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 23.03 05:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С един наш култов импресиен репортаж в римейков формат ще ви припомним с категорични документи за чудесата и феномените на Сирни Заговезни, които демонстрираха Извънземните пред нас – 15 жреци друиди и чрез нас за вас, с които чудеса Всесилните и Всемогъщи Извънземни прорицаваха и подготвяха днешните събития в света – страшни за едни, и епично спасителни и прекрасни за други.

Поради екстремалното темпо на проявление и развитие на компресираните глобални събития и процеси на Последните времена, винаги бързаме да ви разкрием и прокламираме кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души ! 

 ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Изуз и Богинята Майка са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!  

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"! 

ВИНАГИ БЪРЗАМЕ да ви покажем=да ви покажем Бог Иза и Богиня Мария 

ДА ВИ ПОКАЖЕМ=Богиня Майка Диана и Бог Ежуа    

–– продължаваме с римейка от навързани през годината чудеса и феномени, обобщени с постинга

Чудото и тайната на Сирни Заговезни в Ямбол. Как 15 жреци – друиди спряхме чудовищната буря заради ритуала на огъня!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/10/.1648886

...Вече второ денонощие над цялата страна и най – много в югоизточна България и най – вече в източния жилищен комплекс Зорница в Ямбол, бушуваха нестихващо яростни бурни до ураганни ветрове, които изкъртваха дърветата, събаряха покриви и бараки по селищата, обръщаха коли, навсякъде по въздуха се носеха хвърчащи предмети, вдигнати от неподвластната на човека природна стихия!    

https://www.youtube.com/watch?v=W36xu-R9JpM 

Сутрин си Зорница за сърцето   

С помощта на Свещения шифър ви разкриваме сакралната семантика и обаяние на една от най – високо енергийните думи в езика ни – Зорница: 

ЗОРНИЦА=Цар Иза   

ЗОРНИЦА=ЗОРНИТСА=Зар Иса и Диана=Цар Иса и Диана   

ЗОРНИЦА=ЗОРНИТСА=Ариани на Диана и Исус

ЗОРНИЦА=ЗОРНИТСА=Ариани на Дионисиус

феноменни генетични жречески потомци на Българските  Богове, Чийто Български древен митологичен езически синкретичен образ е Дионисиус

ЗОРНИЦА=Зрица=ЖрицаЖреци   

Беше 2008 година, неделя – Сирни Заговезни, свещен и съкровен за Българския род и етнос народен езическо – християнски празник.  
Вече от няколко години в междублоковото пространство на нашия краен източен комплекс Зорница палехме огньове и организирахме и посвещавахме децата в тайнствената мистика и магия на огнените пламъци и жарава, разбуждахме скрития нестинарски феноменен живец и ген на Ямболските малки потомствени жречета.   

Малкият ми син Кристиян тогава бе десетгодишен и той организираше тайфата си от връстници да събират де що има дървения и съчки между блокове и в съседния обширен градински двор на Техникума по механизация на селското стопанство. 
Акцията започваше още от събота с оглед и подготовка за секвистиране на подходящия материал в конкуренция с нахалните все по – обедняващи и по – одрипяващи старци, ползващи основно същата суровина за материал на турските си кюмбета за твърдо гориво, осигуряващи спасителната топлинка за оцеляването ѝм.   
Въпреки че в огненото шоу вечерта се включваха и големите батковци и каки, събирачите на дърва не деляха с тях това високопочетно и отговорно занимание и виждаха бая зор с неравностойната конкуренция на старците... 
Всички дървета, цепеници, клони, съчки, дъски и всякакъв горим материал, който в събота нашите старателни гаврошовци (гаврошовци заради приликата със саможертвената мисия и снабдителска задача на събирача на джепане Гаврош на Виктор Юго) старателно бяха събрали през целия ден, с голям зор успяхме да складираме върху асфалтовата площадка на баскетболното игрище, където правихме огъня, и да затрупаме с павета, плочи и камъни и големите материали отгоре, за да не ги отнесе ураганът! 
Въпреки, че децата си бяха организирали за през нощта уж постоянно наблюдение и охрана срещу евентуални набези на старците, на сутринта на другия ден – вече Сирни Заговезни, от складирания материал нямаше и помен, само камъните и паветата се виждаха разпилени по площадката! 
Когато по обяд децата гневни се събраха на местото на огъня, държейки се за люлките и катерушките да не ги отнесе бурният ураганен вятър, повечето от тях бяха категорично сигурни, че това подло дело е работа на нелоялната конкуренция от отбора на бабите и дядовците, дори почнаха да пъдят Жорко от тайфата, защото неговата баба бе една от най – изявените събирачи на дърва от комплекса!
Жорко пък се затръшка, че баба му е била от няколко дена на легло, щото се хлъзнала в банята, ама другите много не му хванаха вяра. 
Когато почнаха да се жалват на родителите си, нашият опит и мъдрост си казаха думата, и по наш съвет тръгнаха отново на лов за горивен материал в посока към бараката на култовата в града и страната гостилница "Веселото кебапче", съхраняващо в най – голяма тайна, по примера на Кока Кола, древната рецепта на най – вкусните и големи в България и в света кебапчета. 
Кебапчийницата бе в западното дъно на междублоковото комплексно пространство, и тъй като ураганните ветрове духаха от изток на запад, логично бе да се предположи, че ако коварното дело на обира на толкова дървен материал не е работа на старците, които все пак имат споменът и уважението за празника и сакралността му, а е на вятъра, то следва да се намира запокитен някъде натам, тъй като местото на огъня бе в източния край на огромния междублоков коридор. 
Комплексът е така построен по гениален архитектурен градоустройствен план и по розата на ветровете, че огромните блокове, подредени в посока изток – запад по дължина, образуват огромни аеродинамични коридори по законите на термодинамиката и аеродинамиката и на греещото ги пряко слънце от юг, по които коридори винаги, ама винаги! – и в най – големите безветрени летни и зимни дни, когато извън територията на блоковете няма и повей и полъх на въздуха и на най – слаб ветрец, и пламъкът на запалена свещ не помръдва дори, и навсякъде другаде в града и цялата страна е такъв застой, то в нашия аеродинамичен тунел за изпитание на скоростни автомобили и самолети винаги, ама винаги! – духат силни ветрове от Изток на Запад, довеждащи от близкия Бакаджик талази лечебен, но постоянно издухващ ни вятър! 

Децата след време се върнаха радостни и влачещи изчезналите през нощта клони и материал, че и доста нов, насметен от балконите и кьошетата!
Наистина вятърът е подкарал всичко по пътя си, ама нали кебапчийницата препречва блоковия тунел напреко в западния му край, всичкия отнесен материал се е натрупал връз кебапчийницата, основно затрупал опърпания син Форд – Ескорт на талантливия кебапчия и майстор на прочутата ямболска шкембе чорба и собственик на кебапчийницата. 
С голям зор натрупахме и укрепихме пак дърветата и материала на култовата ритуална площадка, и разпратихме децата да си починат за вечерта, с тревожната слаба надежда, че вятърът ще утихне поне малко до довечера. 
Късно след обяд по телевизиите органите на пожарните служби предупреждаваха изрично да не се палят огньове, защото ураганните ветрове разнясяли огньовете и вече имало причинени пожари на коли и имоти по тази причина.  
Когато в седем вечерта се събрахме на площадката, материалънт бе там, този път по –надеждно укрепен, но бурният и ураганен в повечето време вятър нямаше и намек да намали скоростта и дивата си мощ, и да ни даде и малка надежда и шанс да запалим огъня! 
Децата, и те разбиращи опасността и невъзможността да запалим огъня, се щураха между родителите си и най – много се ядосваха и заканваха на вятъра, който пък баш при тия закани сякаш се разяряваше и още повече се усилваше! 
Половин час се маехме и чакахме вятъра поне малко да намали мощта си, но нищо подобно не се случваше! От съседните апартаменти хората ни викаха, че по телевизията казвали къде ставали пожари в момента и изрично предупреждавали да не се палят огньовете!   
Защо ви разправям всичко това ли? 
За да научите какво се случи тогава!   

Обаче защото точно в 19 часа ще палим свещения огън, и трябва да тръгвам, защото на нашия огън аз съм тарторът и децата на мене разчитат, аз ще тръгвам, след няколко часа ще ви кажем отново в екип невероятни неща и епохални тайни! 
До тогава гледайте аматьорското ни видео от Сирни Заговезни 2014 година! 


https://www.youtube.com/watch?v=G2OeDzNEHuE  

Интервю №1

Защо Николайчо иска да живее в Англия и как баща му – прекрасен професионалист и високо квалифициран строителен специалист и ръководител на обекти в България, за четири години яко и съвестно бачкане в Англия се издигна по йерархическата стълбица от мияч на чинии, през мияч на коли в автомивка, до високопрестижната длъжност в бранша му – "строителен специалист" – мияч на прозорци на обществени и частни сгради!

Интервю №2

– Ако ще да се съберат и най – големите капацитети, и най – големите учени и специалисти по икономика и по всички други специалности, нямат ли морала и честността, тия големи учени и професионалисти могат да направят унищожение на тая страна! 
– Ако обаче се съберат и най – големите невежи дори в дадена област на науката, но са честни, морални и почтенни, те могат да направят чудеса и добри дела за тази страна и народ! 
Най – добрият вариант, разбира се е да бъдеш и учен и професионалист, и честен и почтен! 

–––––––––––––––––––––––
  
На което ние казваме АМИН и знаем, че така ще бъде, защото ние ще го направим!

https://www.youtube.com/watch?v=ELzMNmYkN4k 

Нестинарски танц над огъня  

Защо трябва всеки да скочи поне СЕДЕМ ПЪТИ ОГЪНЯ, и колективно благословение и прорицание за Българите и България от жреческият екип от порасналите жречески потомци от Ямбол, с които преди седем години спряхме бурята на Сирни заговезни на същото место! 

СЕДЕМ ПЪТИ ОГЪНЯ=Гена на Иса и Богиня Мат Диана

защото това е поредното удивително уникално писмо от нашите Великопросветени и Мъдри Деди, които ни написаха с огнените думи и език, че ние – Българите, които прескачаме огъня на Сирни Заговезни, сме от свещения феноменен свръхестествен Божествен ген на Исус и Мария Магдалена

15:00 мин

...Тази земя да бъде винаги наша, да бъде спасен народа ни, да бъдат всички деца и Българи благоденстващи и да възстановим Божието царство на Земята!
И нека който го желае и вярва, да каже АМИН! 

Амин!  

https://www.youtube.com/watch?v=ZQgjsdo15ok

Молитва и благословение от Сирни Заговезни и млади жречески феномени от Ямбол,на които тази вечер гости на скромния, но Първосвещен огън, бяха невидими, но осезаеми за посветените Души, Исус и Мария и Небесната ѝм свита след 3:35 минута!   

Отче наш, Ти който си на небесата...

https://www.youtube.com/watch?v=vtkaziHCMfs
 
Огнена феерия и огнени прорицания за Българите и България от Свещеното Медно гумно на Българския езически, сиреч Исусово – Мариин народ! 

4:30 мин
– От това свещено место, Татко Исусе и Майко Богородице, Мария Магдалена, благославяме нашия квартал, нашия свещен град Ямбол, благославяме цялата България, всички Българи в страната ни и прокудените и пръснати по целия свят да бъдат благословени, и чрез нас – Българите, да благословиме всички хора на Земята и с Вас да доведем Вашето царство на Земята – Царството на Любовта, Братството и Мира!

ЦАРСТВОТО на ЛЮБОВТА БРАТСТВОТО И МИРА=
ЦАРСТВОТО на Братя от ЛЮБОВТА на Бог Иса и Богиня Матара Диана – 

Царството на Всемирното Бяло Братство на праведните и святи потомци на Исус и Мария Магдалена

ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО на=на Бели Братя от Богиня Матара Диана и Бог Исус

––––––––

image

Тази вечер огънят бе и по – голям, децата бяха повече и пораснали, прескачаха вече огъня и с двоен аксел, и на един крак, за разлика от предните години, когато все тупваха в жаравата от другата страна на огъня и правеха огнено нестинарско шоу с пламтящи китайски маратонки, за общ кеф на останалите и допълнителни разходи на родителите си! 

ОГНЕНО НЕСТИНАРСКО ШОУ на=
ШОУ на Гена на Кристош=
ШОУ на Гена на Исус от Тракия 

ОГНЕНО НЕСТИНАРСКО ШОУ на=
ШОУ на Ариани Кан (Жреци) от Гена на Диана и Исус=
ШОУ на Ариани Кан (Жреци) от Гена на Дионисиус – 

шоу на феноменните жречески потомци на Бог Исус, участващи в огнения ритуал и свещенодействие   

Нямаше особени изпълнения на огненото шоу тази година, лошото бе, че нямахме музика или един тъпан поне, да завъртим едно хоро около огъня и вдъхновим децата и ги вкараме в мистикато на ритуала.  
В съседния блок има възрастен гайдар, който обаче скоро завъртял дружба със самотна пенсионерка и през деня били на свирня някъде, та се отрязъл яко като пън, вика един комшия. 
Друг комшия също дойде бая подмокрен и той, постоянно надигаше шише с ракия за лош пример на младежите и когато по едно време тъкмо се бях наканил да го скотафча, той изведнъж зае геройска поза край все още високия огън, каза на дъщеричката си да го снима с таблета, вдигна нагоре ръце и като извика на всеослушание, че не бил турчин?!, скочи в огъня! 
Точно така – не тръгна да прескача големия огън, ами направо си скочи с плонж в  епицентъра на огъня и жаравата! 
Разхвърчаха се високи рояци искри, момичетата се разпищяха, но никой не реагира. Добре, че дебеличкият човечец имаше малко инерция, та тялото му падна напред в огъня и с лице малко извън жарта. Дъщеря му викаше от възторг, не разбираща какво става и виреше таблета да снима баща си! 
Докато се усетим, пишман – нестинарът се изправи, издрапа от огъня, и като се изтупа от въглените, вдигна победно ръце срещу таблета на дъщеря си! 
Това нещо луд човек не би го направил. 
Той беше нормален. 
Пиян.   

Тази вечер учудващо дори традиционният постоянен вятърен поток на аеродинамичния тунел на комплекса ни го нямаше, децата вече 17 – 18 годишни момчета и момичета, си правеха емоции край огъня, някои от тях вече с бутилка бира и цигара в ръка – бяха вече поотраснали и навлезли в "нормалния" живот, та ако имаше ветрове и урагани като през далечната и незабравимата вечер на Сирни Заговезни през 2008 година, нямаше да могат да участват във феномена на удивителния обряд, който извършихме тогава с тях напълно съзнателно, искрено и сърдечно.   

Бяхме стигнали в нашия спомен от 2008 година до това место, дето половин час с децата се маехме и чакахме вятъра поне малко да намали мощта си, но нищо подобно не се случваше!  
Възрастните видяха, че няма да можем да изпълним заговезния ритул, и след дежурните наздравици и чукания с шишетата с ракия, се заприбираха по околните блокове. 
Виждах разочарованието на 9 –10 годишните връстници на сина ми, които цяла година бяха живели със спомена как пак ще прескачат огъня и играят хоро около него! 

Аз знаех тайната на Сирни Заговезни, в която ще ви посветим след малко и вас, знаех и слабото место на ураганите и стихиите, нямаше ги и възрастните да пречат.   
– Деца, искате ли да палим днес огъня и да го прескачаме? – насъбрах ги аз край скупчените дървета и им заговорих силно, за да ме чуват през воя на вятъра. 
– Да – а – а! – унило, но заинтригувани откликнаха някои 
– Искате ли да спрем сега заедно бурята и вятъра да се укроти и утихне! 
– Да – а – а! – този път всички се развикаха и оживиха, и аз ѝм казах да се наредят в кръг около купчината клони. 
– Хванете се всички за ръчички на хорце и стискайте здраво съседите си! 
Сега ще играем една нова игра и никой няма да се пуска! Разбрахте ли? 
– Да – а – а! – откликнаха децата и разпънахме хорото от около петнайсетина души с мен. На децата им стана интересно. 
– Дечица, всеки от вас е чувал за Исус и Богородица – казах им аз. – Те са нашите Богове и изпълняват всички добри желания на хората, и най – много на децата, когато ги помолят за нещо от сърце. Нека всеки от вас да затвори очи и ги помоли да му изпълнят това, което желае най – много: за мама, за тати, за братчето или сестричката, за вас, за здравето ви, за училище!
Искайте силно и настоявайте, така както си искате от мама и тати да ви дадат нещо, което обичате! И после ги помолете да спрат тази буря и вятъра, за да си запалим огъня – те са най – големите вълшебници на света и могат всичко да направят, те заповядват и на бурите и на ураганите! 
Няма правила как да си говорите с тях, помолете ги на ум кой как може и каквото се сетите!
Хайде сега да вдигнем глави нагоре и всеки на ум да ги помоли!   
Децата вдигнаха с мене глави нагоре и се умълчаха, вглъбени в новата тайнствена игра, която не са играли досега.   
Намирахме се в първосвещения първопрестолен Божи град Ямбол, в специалния сакрален ден Сирни Заговезни – винаги седем седмици преди Великден. 
Спортната площадка, където палихме свещения ритуален огън, бе на най – специалното и сакрално място и светилище на Ямболци – на мястото на централното гумно или харманът на древния град, което е най – чистото и силно енергийно свещено място, най – източното слънчево място – там, където в миналото нашите предци са носили реколтата си за вършене и освещаване, и преди да започнат свещенодействието на този сакрален акт и ритуал, са посрещали Зората и Слънцето с песни и танци и благодарствена Любов и признателнот към Исус и Богородица – затова и съвременният жилищен комплекс, който изникна около хармана в края на 60 - те години на 20 век и бе кръстен с екзотичното име Андижан, носи сега името Зорница, внушено от Горе на Временния изпълком през 1991 година, чийто активен радикален член бях и аз тогава от квотата на обаятелната и още неосквернена синя идея, и применувахме партийно и политически ангажираните имена на улиците и комплексите в неутрални и безобидни – акт, който по –късно осъзнах, че е дълбоко конщунствен, както и че това е бил един възлов момент от коварния план на заговорниците срещу Българите за тоталнато разделение и конфронтация на народа ни! 

СИНЯ ИДЕЯ от=от Иса и Диана 

СИНЯ ИДЕЯ осквернена без=осквернена без Иса и Диана 

Сега на това свещено место в свещен и сюблимен момент, сред силните пориви и бучене на вятърът, малки и невинни феноменни потомци на Ямболските жреци осъществяваха своите първи плахи осъзнати контакти с Боговете...   

– Татко Исусе, Майко Мария Магдалена – Богородице наша, Святи Душе! – извисих аз след малко глас, за да надвикам бурята – Вие виждате и чувате желанието и молбите на тия невинни и чисти дечица, Ваши потомци от феноменната Ви жреческа каста!  
Колко голямо и велико нещо за тях искат те от Вас, и колко дребно и лесно постижимо е това за Вас! 
Отговорете на общата ни молитва и спрете вятъра, за да запалим свещения огън и да стане този акт на първа среща с Вас и незабравимо преживяване, и незабравим урок и първо посвещение за Вашите деца – и да се похвалим ние с това чудо, хвалейки Вас!   

След тия мои думи ревът на вятъра като че ли се извиси и увеличи и зави още повече, почувствах как децата до мен стиснаха ръцете ми още по – здраво!    
Изведнъж настана непоносима пълна "крещяща" тишина, както импресивно се изразяват поетите, за продължаващите ни да бучат и кънтят уши, която смесена с похлупилият ни мрак и изненада за всички, включително и за мен, неочакващ такъв моментален отговор, създаде мистична обстановка и усещане, и ние продължавахме да се държим здраво за ръце в кръг.  

– Вятърът спря! – каза някое дете тихо, но думите му проехтяха в тишината. 
– Вятърът спря! Вятърът спря! – едно след друго завикаха и се разкрещяха другите деца, и се разкачаха:
– Ура – а – а! Чичо Иване, спряхме вятъра! Спряхме вятъра! Ние спряхме вятъра!  
– Кой ни помогна, деца, да спрем вятъра? – подсетих ги аз, едва сдържащ се да не скачам и крещя от възторг повече от тях! 
– Боговете вълшебници ни помогнаха! Ура – а – а! Исус и Богородица ни помогнаха да спрем вятъра! – викаха малките ямболски жречета, получили първия си незабравим за цял живот практически посветителски урок и среща с Боговете, чиито генетични потомци предстоеше след време (сега вече) да научат, че са!   
Никакъв вятър нямаше вече, нито повей плах – пламъкът на кибритената клечка, която запалих и поднесох към хартията за подпалка на огъня, не потрепваше и не помръдваше въобще – беше тихо и завет като в храм, какъвто бе в действителност харманът, в центъра на който се намирахме. 
Огънят лумна изведнъж и рояци искри с пламъци и дим се извиха вертикално нагоре, като че ли засмукани от гигантски вакум.   
От заобикалящите ни блокове започнаха да се показват хора, някои се разкрещяха, че ще направим пожар, колите били на петнайсетина метра от огъня, бурята щяла да разнесе огъня и да станат големи бели, по телевизията не спирали да показват пожари и да предупреждават да не се палят огньове, бурята и ураганните ветрове продължавали да бошуват с неутихваща сила и мощ на територията на цялата страна!    
– Ама ние спряхме вятъра! – викаха децата. – Вълшебниците Исус и Богородица спряха бурята, вече не духа въобще! – авторитетно и радостно обесняваха те и трупаха клоните връз буйно и радостно разгорялият се огън, бумтящ във вертикален ярък стълб, обграден от почетна тишина и разбягващ се с осезаем звучен ням писък мрак.    
От блоковете почнаха да пристигат хората със стрелите и заобикаляха огъня с децата.
– Айде, първата стрела е винаги за Света Богородица! – обявяваха те тържествено и започнаха изстрелването на горящите стрели, които сполучливо наричаха Пършинги, а децата разпалено ѝм обясняваха, че Тя е спряла вятъра, за да можем да запалим огъня.
– Абе какво е това чудо тука? – обади се някакъв комшия. – Сега разговарях с братовчеда от Халето (съседния жилищен комплекс), и те щяха да палят огън, ама при тях бурята станала още по – силна! Разправям му, че при нас в Зорница, няма грам вятър и сме запалили вече огъня, той не ми вярва и вика, че рано съм почнал с ракията! 
Една млада жена пък каза, че в момента разговаряла със сестра си от другия край на града – бурята въобще не е утихвала и за миг при тях! 

Някои деца се хванаха да обясняват, как са се молили, хванати за ръце и как вълшебните Богове са спряли вятъра, ама възрастните щото са умни и мъдри, и такива работи не им минават, не хванаха вяра на приказките, ами чукаха наздравици със шишенцата винце и ракийка, за пример на току що осветените им деца.  
Те – със шишенцата, всъщност не бяха важни в случая – те са само декор и статисти. Важни бяха децата и това, което направихме с тях и за вас в тази свята и паметна нощ!   
Играха около огъня децата, много емоции имаше, когато всички скачаха огъня, и ние родителите с тях. 
Когато жаравата изтлея съвсем и хората почнаха да се прибират към 22 часа, казах на децата, и малки и по – големите каки и батковци, намиращи се под постоянна превъзбуда около огъня, че ще гасим огъня за всеки случай, и няколко дойдоха с мен да носим бутилките с вода от нашата изба. 
Когато и последното живо въгленче на огъня угасна, удавено от водата, в същия момент с победен рев и вой на реактивен самолет се втурна и завърна стихията на бурята, и вятърът с диви вихри и с бучене вдигна и разпиля от вече мъртвата голяма купчина пепел в облаци прах, заподирчващи разбягалите се във всички посоки деца и възрастни, не смогващи да се скрием по входовете... 
–––
––– 
Бурята и ветровете не спряха и за момент в Ямбол и в цялата страна, особено в юго –източна България, и най – особено в жилищен комплекс Зорница в Ямбол, още цяло денонощие.    
Оттогава до сега, когато се срещам с тия деца, все приятели, квартални дружки и познати на сина ми, и особено когато провеждаме огнения Сирни Заговезни ритуал, те не пропускат да изразят впечатлилото ги и незабравимо емоционално детско преживяване със станалия наша парола поздрав:   

– Чичо Иване, помниш ли как спряхме вятъра на Сирни Заговезни!  

––––––––––––––

Серни Заговезни – тия вълшебни буквички в това толкова звучно и красиво име, което пък етимолози и етнографи го обясняват с такива травиални и прозаични битови прости кулинарни безсъкрални и първосигнално – сравнитителни значения, дали няма, ако ги преподредим в друг ред и порядък, да ни кажат какво искат да ни кажат!    
Пресвятите ни високопревъзвишени и свръхвисоко интелигентни и мъдри посветени Деди, дето толкова много обичат да скриват най – важната ни сакрална родова свръхсекретна информация, на най – видните места, под носа на цензурните сатрапи и преследвачи на Българите, какво ли пак ще ни съобщят?!    

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=?  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Декодиращата програма на Свещения шифър от доста години насам е дешифрирала и разсекретила свръхсекретния Български родови документ, съставен с толкова Любов от Дедите ни, а ние с голямо нетърпение очаквахме да ви посветим в тайната му от живите страници на нашия блог с реалния епичен свръхестествен феноменен случай за нас – човеците, но елементарна рутинна професионална практика за транспространствените служители – светии, от отдел "Небесни и земни стихии" на Шефа им Свети Николай Чудотворец, който е Кан и Цар Ирник (303 – 453), който е и Свети Атила – синът на Свети Павел и внук на Исус и Мария Магдалена, който знаете от нашите тематични статии, че още е и Свети Патрик, Свети Никалъс, Санта Клаус, Дядо Мраз...
 
image 
Подреждаме буквичките от нашия анатемосан от уж Исусовата църква, култов езически празник СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ върху квадратчетата на кубчето на Рубик, 
image
и феноменалният му Български маджарски изобретател Рубик ги пренарежда мигновено на толкова познатото ни до болка хилядолетия бленувано и мечтано име!  

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=СИР ВОГ ИЗЕЗ=Цар Бог Исус
 
СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=ЗРИСИ ВОГ ИЗА=Жреци на Бог Иза 

Разкриваме ви и пророческото послание и сакрална информация, имплантирана в името на празника Сирни Заговезни, и съобщаваща ни за:

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=АРИАН СИН ВОГ ИЗЕ=Ариан Сина на Бог Иза 

Синът на Бог Исус е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 
––––––––

Нека сега за малко да излезем от вихъра и циклона на свръхестественото развлекателно повествователство и прочетем изпратените ни дотука кодирани огнени Сирни Заговенски послания до вас за вашето феноменно жреческо просвещение, защото това е основната идея и цел на нашата мисия, с които ви посвещаваме!
Просвещаваме ви, защото това познание е единственият път за нашето общо и на човечеството спасение, заложено като последен висш етап на Божият проект "Българите и човешката цивилизация" 

ОСНОВНА ИДЕЯ СА=Богиня Диана и Исус

Всяка дума и израз от нашето повествование носят такъв огромен обем информация, че при обстойно детайлно обследване в близко бъдеще на всяка от тях, ще се напишат томове от литература по конкретната дума и всичките ѝ производни семантични гнезда, раклонения, производни и проявления само на Български език, след това и на всички езици, но поради сгъстените екстрени вече темпове на приключване на Божият проект, сега ви ги подаваме комресирани в ударен информационен режим за вашето динамично просвещение. 

image

На колене пред шифровъчния гений на пресвятите ни Предци и гледайте каква епична информация има във всички думи и изрази на Свещения Сътворенчески Божи Български език, и която ви разкриваме във всички наши 1500 статии от блога ни!

СТИХИЯ=Духа на Иса   

ДИВА СТИХИЯ=Духа на Иса и Богиня Диана –   
многопрофилният образ и проявление на Божият Дух, Святият Дух   

ТАЙНСТВЕНА МИСТИКА=Тати Исус и Богиня Майка Диана   

ФЕНОМЕНЕН ЖИВЕЦ=ФЕНОМЕНЕН ЖИВЕТС=Богиня Мат и Бог Исуж   

ТАЙФА ВРЪСТНИЦИ=Братя от Богиня Диана и Исус   

АКЦИЯ=АКТСИЯ=Кан (Жрец) на Диана и Иса   

СЕКВИСТИРАНЕ=Бог Кристос=Бог Исус от Тракия – 

изземване на имуществото и богатството на Бог Исус от Тракия от Неговите Български потомци и народ    

ВИСОКОПОЧЕТНИ=Бок Исуш и Богиня Диана   

ВИСОКОПОЧЕТНИ=Кан (Жрец) на Бог Исус и Богиня Диана   

САМОЖЕРТВЕНА МИСИЯ на потомците на=МИСИЯ на потомците на Исуж и Богиня Матара   

ДЖЕПАНЕ=Богиня Диана и Ежуа – най – мощните и неотразими амуниции   

НАЙ ВКУСЕН=Бок Иса   

НАМИРА СЕ=Мария и Иса   

НАМИРА СЕ ЗАПОКИТЕН при=при Исуз и Бокиня Матара   

ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Иза   

МРЪСЕН ВЪЗДУХ без=ВЪЗДУХ без Мария и Иса   

ЧИСТ ВЪЗДУХ=Сина на Тати Исуш и Бохиня Диана – Спасителят    

СВЕЖ ВЪЗДУХ=Сина на Бог Исуж и Бохиня Диана – Спасителят     

НЯМАМ ВЪЗДУХ без= 
без Иза и Бохиня Диана МаМа=
без Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

БЕЗ ПОЛЪХ НА ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Бог Исуз Балха     

ЗАСТОЙ без=без Исуз и Диана    

ДИВА МОЩ на=ДИВА МОШТ на=Ешуа и Богиня Мат Диана    

ШАНС=Исуш   

ДАВА ШАНС=Богиня Диана и Исуш   

ИМАМЕ ШАНС само с=само с МаМа и Исуш=само с Мария Магдалена и Исус    

ЯДОСВА СЕ=Богиня Диана и Исус    

ЯДОСВА СЕ=ВЕСИСДЕН=Безистен

ГНЕВИ СЕ=Бог Иса   

НЕСТИНАРСКО ШОУ=ШОУ на Исус от Тракия    

ЗА ОБЩ КЕФ=ЗА ОБШТ КЕФ=Бог Изуш и Бокиня Диана    

ЕПИЦЕНТЪР НА ОГЪНЯ=Братя от Гена на Иса и Диана – 

потомците на Българските Богове, винаги в епицентъра на огъня и на всички световни събития    

ВИКА ОТ ВЪЗТОРГ към=към Бокиня Диана и Бог Иза от Трагия    

АЗ ЗНАЯ ТАЙНА за=за Изуз и Диана   

ТАЙНСТВЕНА ИГРА от=от Богиня Диана и Иса от Трагия    

Сирни Заговезни е конструиран така в календарния график винаги седем седмици преди Великден, за да се скрие в словесния израз на този календарен период сакралната информация, която сега декодираме:   

СЕДЕМ СЕДМИЦИ= 
Деца на Исус и Диана МаМа=
Деца на Исус и Диана Мария Магдалена – 
празнуващите този празник са потомците и народът на Исус и Мария Магдалена  

И кодираното календарно послание от днешния празник:

14 март=ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ МАРТ в чест на=в чест на Друиди на Исуш и Матара Диана 

–––––––––––––––

И защото от Горе използват всеки удобен момент да ни заливат с потоп от сакрална информация от всички области на живота, сега на Сирни Заговезни ни изпратиха привидно странична от повода информация, но която е винаги по Сирни Заговезнишки огнена, актуална и вечна! 

ВСЕКИ УДОБЕН МОМЕНТ ни се показват=показват ни се Бок Тати Иса и Богиня Мама (Мария Магдалена)

Ще направим едно кратко отклонение до Узбекистан, където е областният град Андижан, с който по времето на соца нашите първи окръжни партийни и държавни ръководители ни бяха побратимили и кръстили нашия тогава нов жилищен комплекс с това странно и звучно име, и много често в Ямбол идваха екзотични групи с пъстри шалвари и тюбетейки, приличащи много на японците по формата на дръпнатите очи, за които ни казваха с умиление, че сме били братя, и организираха срещи с трудови колективи за заздравяване на тия уж "прекъснати" отпреди 1300 години роднински връзки, когато "монголоидите" прабългари дошли от Азия на Балканите, без обаче никой да ни обясни, с каква генно – инженерна ашладиска и шашма сме успяли за това кратко време да станем европейски народ с категорични арийски антропологични характеристики и външен вид, нямащи и 1% монголоидни черти като нашите "братя" и нищо общо с тях, а за културата ни да не говорим!  

АШЛАДИСКА от=от Кан (Жреци) от Дуло на Исуш 

ШАШМА от=от Ешуш и Ма (Богиня Майка) 

Няма да се впускаме в подробности по пост – Сътворенческото разселение на човешките племена от Централната генно – инженерна експериментална лаборатория, производствена база и люпилня Тракия и България на Балканите, само ще разсекретим документите на една от провинциите на Свещената Българска империя (33 – 518), оставени от Българските имперски "комисари" и мисионери от армията на Дионисиус при присъединяването, култивирането и цивилизоването на тия народи след 1 в. сл. Хр. към Свещената Българска империя.
Документите както винаги са скрити на най – трудно откриваемото место – пред очите на всички, което ще продемонстрираме сега:

Приемете поредната партида автентични Български нотариални документи и лечебно –възкресителна доза удивителни Български фонетични енергийни хапчета!

УЗБЕКИСТАН=Исуз и Бокиня Диана

УЗБЕКИСТАН=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

УЗБЕКИСТАН=Кан (Жреци) от Безистена 

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята.
Безистенът е Командният център на Време – пространствения континуум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей... и с херметичен титул Раи, Ариани, Арии, Арий – ци

В научните среди на узбекската академия на науката, на руската академия на науката и по всички други академии и инстанции се водят оспорвани спорове и изследвания, откъде идвало и какво означавало името УЗБЕКИ!

Ето за да не се чудят и маят повече!

УЗБЕКИ=УЗ БЕКИ=ИЗУ БЕК=Иза Бок=Иса Бок=Бок Иза –
племе очовечено и култивирано от Българските цивилизатори – жреци на Бог Исус 

Самите узбеки се наричат Народ на Исус Българина, кодирано като УЗБЕКЛАР! 

УЗБЕКЛАР=Еза Булкар=Иса Булкар – 

самоназванието на узбеките – документ, съставен ѝм от жреците на Диана и Исус (Дионисиус), за да го съхраняват до днешно време и представят като удостоверие за принадлежност на Българските Богове, на Българите и на Свещената Българска империя! 
 
Всички владетели от всички племена и династии, владели тия земи от края на 1 в.сл.Хр., когато Първожрецът –  император Павел, синът на Исус и Мария Магдалена (който както знаете е Цар Авитохол (33 – 333) и всички т. нар. "Римски" императори от Нерон до Диоклециан включително, който е и мистериозният Сеяч на Божието генетично семе от най – важната и свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча, посял с Любов Божието феноменно семе сред всички до едно племена в света за времето на своя 300 годишен престой на Земята) започва експанзията на "светкавично" присъединяване на всички племена и държави към Свещената Българска империя, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя, както и след разпадането на Свещената Българска империя в тази част на света след 10 – 11 век сл. Хр., са Българи, династични производни от Българската имперска фамилия Дуло на Исус и Мария Магдалена, което документират безапелационно с имената си:

Афригиди са най – дълго управлявалата династия в географската и историческа доказано Древно – Българската област Хорезма от 305 до 995 г., чиято дешифровка на името ни води при Арианите Българите на Диана – Фригите на Диана!

АФРИГИДИ=Фриги на Диана – Българи на Диана  

АФРИГИДИ=Ариани на Богиня Диана 

ХОРЕЗМА=Хан (Кан, Жрец) на Иза и Мария –   

област на Жреците на Българските Богове Исус и Мария, в чест на Която е кръстена и свещената река в областта – АМУ ДАРЯ.

АМУДАРЯ=Мадара

Свещеният Български град и царство БАКТРИЯ е по същата анаграмна комбинация:

БАКТРИЯ=АФРИГИДИ=Барги/Бриги на Диана – Българи на Диана 
 
БАКТРИЯ=Кан (Жреци) Ариани от Богиня Диана 

От края на 2 век от н.е. е известен владетелят Артрамуш, което име означава,че династа е от рода на Исус и Мария:

АРТРАМУШ от=от Рода на Ешуа и Мария

АРТРАМУШ=Ариан от Матара и Ешуа 

От втората половина на 3 век е познат владетел Вазамар:

ВАЗАМАР=Бог Иза и Мария 

този владетел, както и всички други Български династи, са потомци от свещената Божия генетична ашладиска, имплантирана сред тия племена от Първожрецът император Павел – Кан и Цар/Император Авитохол.

Нека сега да разсекретим името на главната Богиня на управляващите династи на тия царства – Аредви Сура Анахиту:

АРЕДВИ СУРА АНАХИТУ=Цар (Царица) от Богиня Диана от Тракия

– Голяма работа са били нашите Пресвяти Деди, нали! – не можем ние пак да се въздържим и да не се възхитим и възтрогнем от шифровъчното майсторство, фантазия и разнообразие на Дедите ни, както и да не отбележим, че и сега те са голяма работа, защото са вечно живи, реални и действащи край нас постоянно, както казваме нон – стап!
NON STOP, защото са потомци и светейши служители на Българските Богове от израза

NON STOР=Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана 

Другото име на Богинята НАИД, както и арменското ѝ име АНАИТ, ни водят при обратния ѝм прочит пак при Българската Богиня Диана от Ямбол!

НАИД=ДИАН=Диана

АНАИТ=ТИАНА=Диана

Без думи!
Обаче как тъй няма да кажем пак:

– Голяма работа били са и са Дедите ни! 

 
БЕЗ ДУМИ=Иза и Богиня Мад 
 
И сега с голям кеф ще цитираме руските официални академични справочници и учебници, върху които е съградена в комбинация с гръцката високоразрядна фалшификационна псевдо – научна система "Византиология", маниулираната и фалшифицирана Българска и Световна история: 
 
"Древнегреческие и древнеримские историки эпохи классической античности упоминают Аредви Сура Анахиту или как Анаитис или идентифицируют её с божествами греко-римского пантеона."  

Нито "древно – гръцките" и "древно – римски" историци са древно – гръцки и древно –римски, защото всички те са Древно – Български, нито Богиня Аредви Сура Анахиту е от гръко – римския пантеон, защото никога и никъде не е имало древен гръко – римски пантеон, а има само Древно – Български пантеон, временно досега манипулиран като "древно – гръцки и римски", защото Богиня Аредви Сура Анахиту и всички други безброй богове в него, са само два Бога, и тия два Бога са Българските Богове Исус и Мария, Които са синкретично захерметизирани в споменатото по – горе божество Анаитис, което съвършено лесно разхерметизирваме, като прочетем името отдясно наляво:

АНАИТИС=СИТИАНА=СИ ТИАНА=Иса и Тиана=Иса и Диана

Разбира се, че АНАИТИС е и "митичния" ДИОНИС, който пък е ДИОНИСУС, който пък ще видим друг път, че е същият ОДИСЕЙ или ОДИСЕУС, и още ОДЕСОС, които всички уж нямащи нищо общо помежду си, са все Исус и Диана!  

АНАИТИС=ДИОНИС=ОДИСИ=Одисей=Диана и Иса

АНАИТИС – ОДИСЕУС=ОДЕСОС=ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус 
 
И вижте как прекрасно работи разсекретената гръко – руска византиология и историческа школа за възтържествуване на истинската Българска история:

"Первым Ахеменидским царем, который публично признал Анахиту был Артаксеркс II (404-359 до н. э.)"

АРТАКСЕРКС=Кан (Жрец) и Цар на Иса от Тракия –

АРТАКСЕРКС=Ариан Кан (Жрец) на Кристос

АРТАКСЕРКС=Ариан Кан (Жрец) на Исус от Тракия 

сиреч, този Ахемедински цар от началото на 4 век пр.Хр., е бил Ариан, Жрец и Цар на Исус от Тракия – документ, потвърждаващ за пореден път, че Бог Исус от Тракия или Бог Христос, е Вечният, Безначалният и Безкрайният Български Бог Отец Твореца, сътворил световете и явяващ се на хората в различните времена и епохи в различините си аватарни проявления и имена, последното от които е преди 2000 години като Господ Бог Исус Христос.

С него винаги е и Богинята Майка, Богиня Диана – Сътворец на света, позната от последното ѝ аватарно явяване като Мария Магдалена, Съпругата на Исус, с който поставят чрез Първородният си син Павел началото на Новозаветната генерация на Божията Българска династия Дуло, от която са всички управници на всички народи и държави оттогава досега!  
От който са и всички Български династичини фамилии и кланове от Афригиди – те, управлявали от 305 до 995 година сл.Хр., за което свидетелстват лично и декларират с непреходните си и неизтриваеми досиета – имената: 
 
ВИР=Вер (Змей)

ШРАМ=Ешуа и Мария

АФРИГ=Фриги=Барги – Българи

БАГЗАТ=Богиня Диана и Иза

АСКАДЖАМУК=Кан на Исуж и Диана Майка

АСКАДЖАВАР=Бог Крисдож=Бог Исуж от Тракия

САХР=Ариан Хан (Кан, Жрец) на Иса 

ШАУШ=АШУШ=Ешуш

БУЗГАР=Ариан от Бог Иза 

БУЗГАР=Иза Бург=Избериг=Аспарух

АРСАМУХ=Хан (Кан, Жрец) на Иса и Мария

АРТАМУХ=Хан (Кан, Жрец) на Матара

САБРИ=Ариан от Бог Иса 

КУТЕЙБОЙ=Бокиня Диана=Кан (Жрец) на Богиня Диана

ШАУШАФАР=Ешуш Фер=Исус Вер (Змей)

ШАУШАФАР=Ариан от Бог Ешуш 

ТУРКСАБАСА=Бог Кристос=Бог Исус от Тракия

МАНСУР=Мария и Иса


Някъде да видяхте някой друг бог да се е вместил в бетонирата Българска династия, управлявала тия изконни Български земи осем века непрекъснато, както и всички други династии преди и след това?
Няма да видите нито по тия земи, нито по цялата Земя, нито и в..., сега идват любимите космогонни думички на Боговете ни, любими винаги и на нас – целия свят:
Свят, Всемир, Мироздание и всички Измерения, дума да не става и по Звездите, че и на култовия Марс

ЗЕМЯ=Иза и Ма (Богиня Майка)=Иза и Мария   

СВЯТ=Иса и Богиня Диана   
  
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
  
МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза

ИЗМЕРЕНИЯ=Иза и Мария
  
ЗВЕЗДИ=Богиня Диана и Изуз
  
МАРС=Мария и Иса 

През 1220 г последен представител на династията ИЛДЕГИЗИДИ в ТЕБРИЗ е УЗБЕК МУЗАФАР, през 15 век е династията ШАЙБАНИДИ с ШАЙБАН ХАН – все наши династи!

ВСЕ НАШИ ДИНАСТИ=ДИНАСТИ на Бог Исуш

ИЛДЕКИЗИДИ=Кан от Дуло на Иза и Диана

ТЕБРИЗ=Братя от Иза

УЗБЕК МУЗАФАР=Бок Изуз и Богиня Мария 

ШАЙБАНИДИ=Ешуа и Богиня Диана

ШАЙБАН ХАН=Кан (Кан, Жрец) на Бог Ешуа

И нека турим точка с Българският емир Тимур, роден в САМАРКАНД, и нямащ нищо общо с официално представения му портрет на нисък и кривокрак монголоид, а е висок и снажен синеок и русокос красив Българин, като Майка Мария и Татко Исус!  

ЕМИР=МЕРИ=Мария   

ТИМУР=Матара   

ТИМУР КУЦИЯ=Кан (Жрец) на Иса и Матара   

САМАРКАНД=Кан (Жрец) на Иса и Мадара – 
Българският жрец, основал този свещен град и кръстил го с имената на Боговете ни

А ако някой подлец от анти – Българската школа на Златарски, с каквито е пълно и в блог. бг, каже: "Ето на – всичко там е Българско, значи Българите сме дошли от Азия!" –където подлецът не е Българин, но се пише за такъв, и пълни страниците на категория "История" на блог.бг с конвеерни руско – византийски перфидни псевдонаучни фалшификации за дошляшкия произход на Българите от Азия примерно като кимери, тюрки, монголоиди..., ние с всички тия безброй автентични документи отговаряме не на него, а за вас, че не племето узбеки и узбеклар са Българи, а техният духовен и интелектуален елит са генно модифициран Български Божествен феноменен имплант, в резултат на генното ашладисване, проведено от дошлите от Свещена Тракия Български култиватори и цивилизатори на това азиатско, бивше тракийско племе. 

АШЛАДИСВАНЕ от=от Дуло на Бог Исуш 
от Българските жречески династи от Дуло

ПИШЕ СЕ ЗА ТАКЪВ=за Син на Бог Ешуа и Бокиня Диана

Ето две христоматийни образцови рекламни Български ашладиски от Узбекистан:

ИСЛАМ КАРИМОВ=Кан на Иса Ламя и Богиня Мария – президент на Узбекистан

ШАФКАТ МИРЗИЯЕВ=Кан на Бог Изуш и Богиня Матара – мин.председател 

МИРЗИЯЕВ=Мария и Бог Иза  

Та в тази бивша Българска имперска провинция, чиито племена са живяли щастливи и безгрижни в Любов, Братство и Мир под феноменните грижи на потомствените жреци на Исус и Богородица, е въпросният град Андижан, с който навремето ямболци бяхме побратимени и чието име носеше нашият комплекс ЗОРНИЦА.
Познахте ли и в него Боговете ни?  

АНДИЖАН=ДИАННА Ж=Диана и Ежуа

Името на града е и Българският нотариален документ за собственост, архивиран от Армията на Дионис:

АНДИЖАН=ДИАНАЖ=Диониж=Дионис=Диана и Иса

Като му дойде времето пак ще се побратимим с узбеките, и с всички други!
Сегашната тяхна езическа религия, скрита и оцеляла от исляма и от юдо=данайо= гръцкото псевдо Исусово християнство – ЗОРОАСТРИЗЪМ, е Българският езически Исусово – Мариин фундамент, постройка и надстройка, е гаранцията за това след като я разсекретим и преосветим! 

ПОБРАТИМИ от=от Бог и Богиня Матара   

ПОБРАТИМИ СЕ С ДЕЦАТА на=ДЕЦАТА на Бог Исус и Богиня Матара 
  
ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зар Исуз и Матара=Цар Исус и Матара

Тези прорицания нашите Деди са записали с кода на Свещения шифър на култовия надпис от Бехистун, който е главният написан кодиран зороастрийски документ и лесно разшифроваема анаграма от именната комбинация на Бохиня Диана и Иса!

БАХИСТУН=Бохиня Диана и Иса  

 image

Казваме, че щото са Български, затова всички зороастрийски азиатски племена, религии и култури, са огнепоклоници, производни от Сирни Заговезни и нестинарите, поради което продължаваме с разшифроването на кодираните словесни послания от огненият ни празник и свързаното с него празнуване в комплекс Зорница в Ямбол.
  
СВЕЩЕН РИТУАЛЕН ОГЪН=СВЕШТЕН РИТУАЛЕН ОГЪН=РИТУАЛ на Гена на Исус и Богиня Диана  
 
СВЕЩЕН РИТУАЛЕН ОГЪН=Диана и Исус са Българи!

СВЕЩЕН РИТУАЛЕН ОГЪН=Българи на Диана и Исуш
Българите са потомствен народ на Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

ЖИВИ ВЪГЛЕНИ НА ОГЪНЯ=Балги (Българи) Гена на Бог Ежуа

ВДИГА С БУЧУНЕ=Богиня Диана и Бог Исуш

РАЗБЯГАЛИТЕ СЕ=Българи на Исуз и Диана 

НЕ СПИРАТ И ЗА МОМЕНТ=Исуз и Богиня Диана Мат Мария

НЕБЕСНИ И ЗЕМНИ СТИХИИ=СТИХИИ на Бог Иса Змея=Духа на Бог Исус Змея     

СПРЯХМЕ ВЯТЪРА=Ариани от Бохиня Матара и Бог Иса –
 
феноменните жречески потомци на Исус и Мария Магдалена, на които са подчинени и са подвластни природните стихии    
  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Това е чудото и тайната на Сирни Заговезни, в разкриването и демонстрирането на която аз и група деца от Ямбол, приятелчета и съседи на сина ни Кристиян, участвахме по волята и сценария на Небесните Сценаристи, Чието авторство разкриваме непрекъснато – демонстрация и просвещение за вас! 

НЕБЕСНИ СЦЕНАРИСТИ=Среци на Богиня Диана и Исус –

жреческите потомци на Исус и Мария, наши генетични предци, сега Светии които съставляват Небесното войнство

Това е тайният и мистичен свръхестествен механизъм на управление на природните стихии, които са владели и владеят Българските феноменни Жреци, Друиди, Шамани, Вълшебници, Чародеи, Магьосници... , всички обобщени от категорията Светци!

СВЕТЦИ от/на=от/на Богиня Диана и Исус 

Тия феноменни характеристики и способности са и ваше генетично наследство, които заедно с вас възстановяваме експресно!

И нещо важно!

За да може Жрецът да твори чудеса, независимо в коя да е сфера на живота, когато работи с поддържащ екип от Дионисиевата свита – както в нашия случай на Сирни Заговезни, съекипниците му от жреческата редколегия трябва да бъдат с чиста и неосквернена характеристика, дух и душевност, каквито бяха 9 –10 годишните деца – мои помагачи през 2008 година, а тази чистота за възрастнитге се придобива чрез кръщаването в нашите Богове и СВятият Дух и с новораждането в Тях.

По – горе споменах, че нямаше особени изпълнения на огненото шоу тази година и че същите деца бяха вече 17–18 годишни момчета и момичета, като някои от тях бяха дошли на огъня с бутилки бира и цигари в ръката, влезли в "нормалния" живот.
Но съм се излъгал в констатацията си за нормалното протичане на ритуала, защото на другия ден комшията Митко, който бе постоянен ревностен организатор с мен на огнените тържества, ме сюрпризира, че ходил да се жалва в полицията от вандалска проява на останалите до късно младежи около огъня – ония, с бирите, ракията и цигарите, които след като сина ми и неговите близки приятели се прибрали, влезнали във входа на Митака, който е най – близко до огъня, откъртили целият комплект от 10 талашитови пощенски кутии и ги изгорили в огъня – "геройска" проява пред момичетата ѝм 14 – 15 годишни пикли, също с бутилки и цигари...
Догодина няма да ги допуснем до огъня, но тръгнали по този път, те ще намерят къде другаде да скочат в центъра на огъня или в друг житейски огън, по примера на бащата с бутилката ракия... 

––––––––––––––
––––––––––––––

Днес, 14 март 2021г. Сирни Заговезни, запръв път от както възстановихме тази древна сакрална традиция в нашия комплекс, по различни причини Кристиян нямаше приятели, с които да организира събирането на дърва и подготовка на свещения огън, и бяхме решили да отбележим празника със символичен малък огън на Хармана и молитва за благословение, и после да ходим на организираното тържество в култовото жреческо село Кабиле.
Няколко часа преди стъмване видяхме, че група младежи трупаха клони и дърва на мястото на огъня и извадиха от багажници на колите си още десетина чувала с дърва за ритуалния огън.
Посятото семе на традицията бе поникнало и възторжени решихме да уважим нашето квартално тържество.
Точно в 19:30 часа младежите запалиха огъня.
В същото време младежите и девойките – хубави и модерно облечени момчета и момичета, всички от Божия феноменен жречески род Дуло,

В СЪЩОТО ВРЕМЕ=В СЪШТОТО ВРЕМЕ=Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

извадиха по примера на бащите си шишета с бири и твърд алкохол, донесоха от някъде столове и скамейки и ги наредиха около огъня.
Тържеството започна.

Тържеството започна, обаче край огъня нямаше място за ритуалните хора, които преди години играехме, като започвахме с култовото "Боряно, Борянке...", нямаше място и за възрастните да хвърлят и мятат чавги (запалените стрели) нямаше място и за дошлите на тържеството Светии, които поради тази причина започнаха да витаят над главите ни с техните НЛО – та, за които сме ви просвещавали, като за десетина минути три звездолета/НЛО – та тръгнаха по озареното от ярките звезди и огъня небе, но и да ги бяхме посочили на младежите, те нямаше да проумеят за какво става дума. 
Нашето Познание още не беше стигнало до тях, а скоро ще им се наложи екстренно и безалтернативно да се просвещават с него!

С Кристиян благословихме присъстващите и всички Б/българи, и защото е Денят в който си даваме и вземаме прошка, се опростихме отстрани насаме и задочно с тези млади Българи чрез посредничеството на Боговете ни, с пожеланието да Ги познаят с добро!  

ДАВАМЕ СИ ПРОШКА чрез=чрез Богиня Мадара и Бок Исуш

ВЗЕМАМЕ ПРОШКА чрез=чрез Бог Ешуз и Богиня Майка Мария

Вземайте си и давайте прошка на близки и далечни, и на непознати, за да изпълнявате висшата Божия добродетел – простителността, и очиствате пред Боговете ни себе си и другите, и изпълнявайте Божията повеля и заръка от следващия постер:

image


А Светиите ни, които са нашите предци и близки в Божието измерение, ни заръчаха да ви разсекретим посланията, вложени в ритуала "чавги" 

ЧАВГИ=ВАГ ИЧ=Бог Ешуа 

ХВЪРЛЯНЕ И МЯТАНЕ НА ЧАВГИ=Бълхари от Богиня Мат Диана и Ешуа ,

и в култовата Боряно, Борянке, с която ни съобщават кои сме Българите:

https://www.youtube.com/watch?v=JFJ8tSowCOM

БОРЯНО БОРЯНКЕ САЛ ТИ ЛИ СИ МОМА=
Бълкари Ариани от Дуло от Богиня Мама и Исус 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Вси Светии, всички и тази година на нашия свещен огън, водени от Свети Павел и Свети Николай Чудотворец, Исус и Мария и Те!

image

Честит Рожден Ден и на нашата Българо – исландска – норвежка – американска внучка Мила Роуз, която в този сакрален ден навършва 3 годинки с благословение и пожелание да си идва вече в България!
Както и всички Българи по чужбина!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песни! Благословени сме, Българи, нашето време идва! 
Идват боговете ни, Които са винаги до нас!  


НАШЕТО ВРЕМЕ ИДВА=Богиня Мадара Диана и Бог Ешуа   

ВИНАГИ СА ДО НАС=Богиня Диана и Исус 
Гласувай:
9
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.03 22:17
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из коментарния форум под публикацята ни в групите на фейсбук :
23.03 04:37
Maria Popova
НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ, ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА, НА ВСИЧКИ БОЖИ ПРАЗНИЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И 3 МАРТ, ВРЕМЕТО ЗА ДЕНЯ СЕ ОПРАВЯ...ДОРИ ПРЕДИШНИЯ ДЕН ДА Е ВАЛЯЛО, А И СЛЕД ПРАЗНИКА ПАК МОЖЕ ДА ВАЛИ, НО САМИЯ ДЕН Е ПРЕКРАСЕН....ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО...

Инж. Иван Дунчев
Абсолютно вярно, Мария, че времето за деня се оправя, и това е абсолютно неслучайно и абсолютно нарочно, и ето Кои оправят времето:

ВРЕМЕТО ЗА ДЕНЯ СЕ ОПРАВЯ от=
ОПРАВЯ СЕ от Богиня Матара Диана и Иза

Разбира се, че Боговете ни не се занимават с тези постоянни безброй операции по поддържането на света, а те са работа на Божието население и служители и оператори, които легализират всичко от името на Боговете ни!
цитирай
3. bezistena - Из коментарния форум под публикацята ни в групите на фейсбук :
23.03 04:39
Пенчо Златев
Св.Илия казва,светия Дух е в тихия ветрец галещ сърцето и душата,а не бури и урагани които са от Сатаната.Кого сте извикали(Сатаната ли).

Инж. Иван Дунчев
Постоянно викаме и ретранслираме посланията и документите на Сатана, Пенчо, Които ти дават всяка глътка въздух и всеки миг живот още, и виж, и дано проумееш с добро, Кой/Кои е Сатана

САТАНА=Иса и Диана

и още чети и проумявай:

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
https://bezistena.blog/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5215888
Постинги: 1559
Коментари: 2903
Гласове: 31306
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!