Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2021 03:19 - Тайната know – how на ваксината AstraZenecа, изработена и доставена от Извънземните, и която може и да убива, и да лекува!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3009 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 13.03.2021 04:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най – отдолу в подробното упътване за приложение на ваксината AstraZenecа с дребен почти невидим шрифт и в код, е записано срещу какво е създадена тя и как трябва да се инжектира за да има 100% защитен и лечебен ефект за здравето на ваксинирания.
Ето от Кои е записаният в код невидим шрифт в упътването на AstraZenecа, Които са и Авторите и Продуцентите на драматизацията пандемия Ковид и на всички ваксини:

НЕВИДИМ ШРИФТ от=от Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни! 

ЗАПИСАН В КОД от=от Бог Исуз и Бокиня Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

image

Името на ваксината, внушено от Българските Богове на авторите ѝ, които са юдео – ционистите, съдържа най – важната информация защо е произведена тя и с каква цел:

ASTRAZENECA=CRESTAZ ± N (кодировъчен назал)=CRESTAZ=Кристос

ASTRAZENECA=ESAZ TRAC ± N (кодировъчен назал)=ESAZ TRAC=Исуз от Тракия

Тези разсекретени документи указват категорично, че Българският Господ Бог Отец Исус от Тракия е Авторът и Кръстникът на тази ваксина!
Следващите документи още по – категорично доказват срещу кои е предназначена и планирана тази смъртоностна или спасителна ваксина!

ASTRAZENECA срещу=АСТРАЗЕНЕКА срещу=срещу Кан (Жреци) от Рода на Исуз

ASTRAZENECA срещу=АСТРАЗЕНЕКА срещу=срещу Ариани Кан (Жреци) от Диана и Исуз

ASTRAZENECA срещу=АСТРАЗЕНЕКА срещу=срещу Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Диана и Иса

Тази (и всички други) смъртоностна или спасителна ваксина е предназначена и планирана от Боговете ни с две алтернативни възможности : да носи бърза или забавена смърт и тотално затриване, или Спасение на Българите от свещения Божи жреческо – царски род Дуло на Арианите/Ариите/Арийците, които сме генетичните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена!

Двете възможни последствия за смърт или Спасение от приложението на ваксината, зависят от желанието на Българите за просвещение в Познанието на Българските Богове от нашите документи и от степента на това просвещение на човека, като know – how на механизъма на трансформиране и неутрализиране на смъртоносния ефект на ваксината и активиране на лечебно – спасителните ѝ фунции е съответно следният!  

СМЪРТ без=без Иса и Матара

НОСИ СМЪРТ без=без Исус и Матара

СМЪРТОНОСНА ВАКСИНА без=ВАКСИНА без Исус и Матара 

СМЪРТОНОСНА ВАКСИНА трансформирана в спасителна с=
ВАКСИНА трансформирана в спасителна с Исус и Матара 

И увиверсалната входяща парола молитвена мантра за неутрализиране на вредното действие на всички ваксини и активиране на лечебните им свойства е:

ВАКСИНА=ВАК ИСА=Бок Иса 

ВАКСИНА=СИНА ВАК=Сина на Бок

Сина на Бок е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

Пълна информация за същността на глобалната биотерористична диверсия и война на медицински фашизъм ви припомняме в пасажи от фундаменталния ни тематичен постинг:

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461

... Сега ще разсекретим основни документи от тази планина с ужасна и осмъртяваща черно психотронна информация, вцепеняваща всички чувствени рецептори и сетива на човек и блокираща му всички съпротивителни сили и воля за защита и спасение от нея, и ще трансформираме смъртоносната енергия в нея в животоспасителна и живототворяща!


"Ако някой не си е дал сметка, че вече сме обречени на медицинско изтребление, да си извади главата от пясъка и да я разклати малко! Може мозъкът му да заработи!
Срещу нас се води ТРЕТА СВЕТОВНА  ВОЙНА !!! 
Днес средновековната инквизиция е заменена от медицинския фашизъм!"

ВОДИ СЕ ВОЙНА срещу на/рода на=срещу на/рода на Бог Иса и Богиня Диана

война срещу Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен борчески елит на всички народи и племена, и срещу които се води сега Третата световна война от юдео – ционистите, които са перманентните заговорници срещу Българите, като последен финален етап на техния пъклен перфиден злодейски план Калерги за нашето окончателно затриване като етнос и ген.

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН! http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=ВОЙНА срещу Рода на Бог Тати Иса и Богиня Диана 

ОСМЪРТЯВАЩА ИНФОРМАЦИЯ срещу=ОСМЪРТЯВАШТА ИНФОРМАТСИЯ срещу=
срещу Етноса на Бог Исуш и Богиня Диана Матара Мария 

трансформиране на СМЪРТОНОСНАТА енергия в=
трансформиране в енергия на Исус и Матара Диана 

трансформиране на СМЪРТОНОСНАТА ЕНЕРГИЯ в енергия на=
трансформиране в енергия на Матара и Гристос=
трансформиране в енергия на Матара и Исус от Трагия

Така веднага в началото още пленихме и разоръжихме душманите ни и трансформирахме страшните им смърто носещи оръжия в подчинени на волята ни животопораждащи и побеждаващи товари и ги въведохме в нашия арсенал!

Още в началото на нашата просветителска лингва – енергийна лекция и лабораторно упражнение, ще разсекретим сакралния етимоложки генезис и тайна на Инквизицията и нейната пусково – оперативна парола и така ще я подчиним на волята ни да служи на нас – Българите от Бялото Всемирно Братство и Сестринство!

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от Безистена

Мракобесническата средновековна институция Инквизиция, която не е преставала и за миг да съществува и действа и твори злини на човечеството и на Българите на първо място, се състои от изродени представители на силно замърсени династични кланове на Българския Божи жречески род Дуло сред различните племена и най – вече от клановете му сред данайо=юдеите, от които са византийците и гърците, развили се в юдео – ционистите, които владеят сега на тъмно зад кулисите целия свят, вече и на яве без въобще да се крият повече.

Божият Български жречески род Дуло води зачатъка и развитието си пост Сътворенчески на първосвещения Божи храм Безистена.

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло .

"Медицинският фашизъм ще има право да използва полицията и насила да ви ваксинират, точно като добичета!"

Инквизицията или юдео – ционистите са държавните биотерористи автори, продуценти, организаторите и изпълнителите на сегашния радикален свиреп медицински фашизъм, който излезе вече от фазата на "бавно сваряващата се крастава жаба в тенджерата" и вече се провежда брутално насилствено с полицейщина и военни сили, верни зомбита на биотерористите! 

МЕДИТСИНСКИ ФАШИЗЪМ от=ФАШИЗЪМ от Кан (Жреци) на Мат Диана и Исус 

Ще добавим, че според списъка за ликвидиране на Българския ген ако сте в него, ще ви сложат такава ваксинна, която да ви осмърти до няколко дена или за по – дълго време безапелационно! 

"Просто е като две плюс две! 
Безумни печалби за едни хора и смърт за другите!

Тази логическа максима и взаимовръзка е вярна и е на най – ниското ниво, защото тях парите въобще не ги интересува, те са за подизпълнителите им управници от колониалните им правителства, които също ще бъдат ликвидирани поетапно, свършили си работата на господарите им.
Тъй като по човешките закони престъпните заговорници юдео – ционисти нямат никакъв път за спиране и покаяние и никакъв шанс за опрощение от народите за знаещите им се вече безбройни престъпления и тоталния глобален ужас и психотормоз, установени над целия свят, те ще завихрят и ескалират световната биотерористична война на всички възможни фронтове, като главната им цел вече е тоталното поробване на народите и изтребление на техния Духовен интелектуален творчески и борчески прогресивен елит, които сме Българите от рода Дуло имплантирани сред всички народи, и сме в списъка за изтребление в графата "смърт за другите", с което отговаряме и на въпроса от заглавието на статията ни "Защо няма да се спрат пред нищо!".

СМЪРТ ЗА ДРУГИТЕ от рода на=
от рода на Матара Диана и Гристоз=
от рода на Матара Диана и Исуз от Трагия (Тракия)

Обаче за позналите се феноменни Българи ние отдавна сме приготвили неизчерпаемо количество спасителна антиваксина, чиято know – how на технологията ѝ и активираща парола отново ви даваме и която да използвате ако биотерористичните фашисти ви ваксинират против волята ви накъдето отиват нещата:

ВАКСИНА=ВАК ИСА=Бок Иса 

АНТИВАКСИНА=Бокиня Диана и Иса  

Ето отново пак и know – how на технологията на окултното трансформиране и всеочистение на всички вредни ваксини, лекарства и опасности, на които ни подлагат душманите ни!

image

ОПАСНОСТИ без=без Богиня Диана и Исус 

ЛЕКАРСТВА срещу=срещу Бълкари на Иса и Диана 

"В наше име" означава в имената и термините на всички опасности, болести и смъртоносни вредни вещества и отровни лекарства, да откривате и намирате с помощта на Свещения шифър и нашето Познание Българските Богове и с тези молитвени мантри да трансформирате черноенергийните думи и понятия в положителни животоспасителни и живототворящи, която технология е в основата на свръхфеноменната Българска доказана Божествена лечебна практика Баене – справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл  "безистена и Баяне" и примерно статията ни

Учени и изследователи изумени:"Траките можели да лекуват само с думи". Стъпка по стъпка възстановяваме тайната на лечебната практика Баене
https://bezistena.blog.bg/history/2018/06/13/ucheni-i-izsledovateli-izumeni-quot-trakite-mojeli-da-lekuva.1612632
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

От всички публикации става ясно, че юдео – ционистите, организирали тази най – злодейска геноцидна война в историята на човечеството, са разработили още от времето преди края на 19 век и до сега в безбройните си тайни био – терористични лаборатории по целия свят перфидни технологии, методи и техники за откриване и диагностициране на специфичния ген сред всички етноси и племена, от който ген е Българският Божествен етнос, и са разработили и подготвили средства за унищожаването му под формата на ваксини и лекарства.

Ето пак и конкретно Чий е този специфичен ген, за който както видяхте от горните публикации, изследователите казват в прав текст, че е Генът на Христос !

СПЕЦИФИЧЕН ГЕН=СПЕТСИФИТШЕН ГЕН=ГЕН на Етноса на Бог Исуш и Богиня Диана 

ЕТНОС от ГЕНА на=от ГЕНА на Диана и Иса 

image


АЗ ПОСЯХ ГЕНА на=ГЕНА на Бох Исуз

И още веднъж:

Нашите душмани юдео – ционистите търсят по целия свят чрез тяхната институционална тотална диктаторска военно – полицейска машина, носителите на специфичния ген сред всички етноси и племена.
Всички други съпътстващи тази епохална световна злодейска операция достижения и трофеи като милиарди и трилиони печалби и завладяване на държавите и икономиките и финансите и природните им богатства, са само странични и несъществени дребни промоции за тях.
Тяхна върховна цел и заветна извечна етносна доктрина и кауза и висша неотменима задача и цел № 1, е откриването и затриването чрез тотатен геноцид на Божия потомствен род Дуло на Българските Богове, от който сме феноменните Българи в България и по света и крипто Българите, и които сме Духовният интелектуален творчески бунтарски и революционен прогресивен елит на всички племена и движим света и човешкия прогрес и еволюция!

ГЕНОЦИД на=на Гена на Иса и Диана

И най – вече:

Тяхна цел и заветна етносна извечна доктрина и кауза и върховна съзаклятническа висша неотменима задача и цел № 1, е откриването и затриването чрез тотален геноцид на Божия потомствен род Дуло на Българските Богове, и от който е първосвещената златна генеалогична линия на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, от която се роди Божият Син, Човешкият Син – Спасителят!

Него – Божият Син, Спасителят на Българите и на човечеството и на света и скорошният Владетел и Господар на Земята и всички живи същества и издържали и преминали през атестацията на Съдния Ден човеци, сега търсят да затрият обединените юдео – ционисти и всичките им местни и глобални мекерета и мерзавци!

Нещастници!
  
На вниманието на помагачите и сътрудниците на заговорниците срещу Българите и всякакви тяхни мекерета и агенти: 

– Вие също носите от този Божествен ген в резултат на Българските генно – инженерни цивилизационни посявки сред вашите предци, и като такива също сте набелязани за тотално затриване от върхушката на заговорниците, за да не би случайно да се активират у вас + характеристиките и преминаването ви на страната на Бялото Братство!
Върхушката и те също са от тази категория...!

ТАЗИ КАТЕГОРИЯ е от=е от Гена на Диана и Иза от Тракия 

ТАЗИ КАТЕГОРИЯ е от=е от Кан (Жреци) на Диана и Иза от Трагия 

До тука с всичките си мерзости са вече до ръба от следващия сюжет!

image


СЮЖЕТ пророкуван и продуциран от= пророкуван и продуциран от Диана и Исуж
 
...Ще документираме безапелационно Божествения генезис на Българите:

БОЖЕСТВЕН ГЕНЕЗИС от=ГЕНЕЗИС от Бог Исуж и Богиня Диана 

ГЕНЕЗИС=ГЕН на Исуз 
...

Затова и пространствената формула и структура на човешкото ДНК  е като две любовно преплетени змии, каквато рептилска символика е най –
 древната митологична животинска символика на Българските Богове – 

image

който модел документира, че цялото човечество е плод от Любовта и гените на Българските Богове Исус и Богиня Диана, Майка Мария Магдалена!

и още веднъж:

– Цялото човечество е транс – епохален екстремален генно – инженерен проект и плод от Любовта и гените на Българските Богове Исус и Богиня Диана и затова всички носят Божиите Български гени и характеристики в различни количества и чистота, имплантирани в тях от Българските жреци – феноменни генни инженери и култиватори, цивилизатори и очовечители на всички племена!

... Разкриваме и тайната на 18 – символната секвенция – последователност от праймери CTCCCTTTGTTGTGTTGT:

CTCCCTTTGTTGTGTTGT=СиТиСиСиСиТиТиТиДЖиТиТиДЖиТиДЖиТиТиДЖиТи

Записът на гласовата фонетика на Български на тази мистериозна последователност ни демонстрира, че тя е съставена само и категорично само от букви и сигли с имената на Българските Богове по Кодировъчния речник:

Си=Иса

ТИ=Диана

ДЖИ=Диана и Ежуа

Така 18 – символната последователност от праймери, заложена от Боговете ни, документира че ние сме Техни генетични потомци и Техен генно – инженерен трансепохален проект, носещи в кръвта и гените си Тяхната кръв и гени, периодично освежавани, въстановявани и регенерирани с генно – инженерни инжекции и основни ремонти от Боговете ни през 2000 години чрез нови Техни Божествени феноменни деца, последните от които са новоепохалната Българска Света Троица – Техните три деца Света Синтия и близнаците Свети Павел и Свети Петър, от които Свети Павел {който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333)} е главният епохален прототип и персонаж на притчата за Сеяча и Семето, и изобилна информация за който и които процеси има в нашия блог с 1500 статии. 

ОСВЕЖЕНИ гени от=гени от Бог Исуж

ВЪЗСТАНОВЕНИ гени от=гени от Бог Исуз и Богиня Диана

ОСНОВЕН РЕМОНТ от=от Иса и Богиня Матара

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА ИНЖЕКТСИЯ от=от ГЕНИ на Кан (Жреци) и Царе от Исуж и Диана 

Всеки от символите C, T и G в 18 – символната индексация секвенция документира поредната Божествена генно – инженерна интервенция сред Българите и чрез нас сред всички други племена по света, които всички са бивши нефеноменни тракийски племена от синтетични човекоподобни биороботи, за тяхното еволюционно цивилизоване и очовечаване. 

ОСЕМНАДЕСЕТ СИМВОЛА=Исус и Мат Диана от Ямболис –
където Ямболис е едно от емблематичните древни имена на Ямбол

Заложените в ДНК – то ни 18 символа означават, че човеците от сегашната ни цивилизация на Homo sapiens са претърпели през епохите 18 такива генно – инженерни интервенции и операции през 2000 години, което дифинира възрастта на съвременния човек на 18 х 2000 г.=36 000 години – точно времето, за което изследователи и учени определят възникването на Хиперборея и Атлантида!

Още по темата вижте в статията

Хирперборея, Атлантида, Шамбала и Туле – разсекретени категорични документи за Българския им произход и местонахождение. Хитлер за зелен хайвер!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/.1637438

С това просвещение и познание отговаряме на тревожните въпроси на

Diana Vas 

Чета за това и аз много пъти но не мога да зацепя :
1. Защо търсят тази секвенция и 
2. Как точно ще ни следят ако не се чипираме? 

– Ето защо търсят тази секвенция, Диана:

СЕКВЕНЦИЯ с гена на=СЕКВЕНТСИЯ с гена на=с гена на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

ДНК секвенция (понякога генетична секвенция; на български означава последователност) е поредица от букви, представяща първичната структура на действителна или хипотетична молекула или верига ДНК.
Възможните букви са А, Ц, Ж, и Т (A, C, G, и T) и представят четирите нуклеотидни единици на една ДНК верига — аденин, цитозин, гуанин и тимин. Те обикновено се изписват една до друга без интервали. Зашифрованата секвенция понякога се нарича генетична информация.

ГЕНЕТИЧНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Исуз и Богиня Матара Диана 
 
– и въобще следенето не е същественото от злодейската операция на чипирането – то е само допълнителна опция и промоция за юдео – ционистите, чипирането е оръжие за дистанционно постепенно или внезапно усмъртяване на приносителя на чипа и ваксината!

***
Ето какво констатира в коментар под уводната публикация в постинга ни Андрей Андреев:

Моята теза е, че чрез тази ДНК последователност в 8-ма хромозома, търсят автентични представители на човешкия род, ако въобще може да се приеме, че абсолютно автентични такива са налице. Kакто знаем, не всичко на два крака е човек.
Имаме РАса и разсади. Именно представителите на човешкия род са тези, които се противопоставят на една или друга несправедливост или престъпление.
Другите не ги засягат, те са си опитомени.
Преди време търсеха гена, отговарящ за вярата у човека, откриха го, откриха и мозъчните центрове, които отговарят за вярата и разработваха ваксина против това, уж, за превенжия срещу тероризма, "щото, видиш ли, терористите са религиозни фанатици. Само дето вярата и религията нямат допирни точки. .
Сега ме съмнява, че носителите на гени на хора, създадени от Твореца (в най-чистия му смисъл), ще са първа таргет група за ваксиниране, за да бъде това божествено начало у човеците унищожено. Целта е биопортали без души, които много лесно се обсебват от демоничния свят.

–– Андрей разви своята теза в  абсолютно правилната и вярна посока, че престъпниците търсят за унищожение автентичните представители на Божествения човешки род, като ние ги персонифицираме кои са те/кои сме ние!

АВТЕНТИЧНИ представители на=АВТЕНТИТШНИ представители на=
представители на Богиня Диана и Тати Ешуа 

ЧОВЕШКИЯ РОД от=ТШОВЕШКИЯ РОД от=
от Богиня Диана и Криштош=
от Богиня Диана и Ешуш от Тракия

ЧОВЕШКИЯ РОД от=ТШОВЕШКИЯ РОД от=от Кан (Жреци) от РОДА на Богиня Диана и Ешуш 

ТШОВЕШКИЯ РОД от=от Кан (Жреци) от РОДА от Безистена

Светла Матева каза:

Мислете как ще се защитим от Световната Мафия!!! 
Глупаво и опасно е да вярваме на Институциите. Моментът, в който ще осъзнаете грандиозната измама ще е първата ви крачка по пътя, водещ към Свободата.

– само с това Свещено Познание, Светла, ще се защитите и спасите от тази измама и диверсия!

ЗАЩИТА от=от Изуш и Диана 

МАФИЯ на=на Богиня Ма (Майка) 

СВЕТОВНА МАФИЯ на=МАФИЯ на Бог Иса и Богиня Диана 

ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА от=
от Гриздоз и МаМа=
от Изуз от Драгия и Мария Магдалена 

ИЗМАМА И ДИВЕРСИЯ от=от Исуз и Богиня Мад Мария –

Които са Авторите и Продуцентите на тези екстрени глобални събития и процеси

И вижте сега каква гавра и клопка им извъртяха на юдео – ционистките заговорници светиите ни – продуценти и постановчици на световната пандемия Ковид 19, чрез магията на Свещения шифър, като им внушиха за кодово наименование на биотерористичната им измама и диверсия термина Ковид:

Ковид –– Кивод

КОВИД=КИВОД=Кивот

КИВОТ=КОВИТ=Ковид

Разсекретеното наименование на злодейската биотерористична операция Ковид ни разкри точната свръхсекретна задача и цел №1 на заговорниците срещу Българите – търсенето и преследването по целия свят на митологичната свръхсекретна сакралия на всички хора и племена – Божият Кивот, Ковчега на Завета!

image

И Божият Кивот не е представяният ни религиозно догматично и официално от данайо=юдеите като вълшебен сандък с жезъл на еди кой си, Божиите скрижали и небесна манна, а от езотериците като свръхтехнологично устройство, уред, вълшебен жезъл, прибор и дистанционно за пускане на апаратура, информационен носител ..., даващ безсмъртие и владетелска мощ над света, въобще незнаещи, че той е херметична лингва метафорична символика на Божия феноменен ген и потомство на първосвещената Божия генеалогия на жреческия род Дуло, носещ Божиите характеристики и екстри, от който ген и род се роди и Божият Син, Спасителят на човеците и света!

БОЖИЯ КИВОТ е гена на=е гена на Бог Ежуа и Бокиня Диана 

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Гена на Бок Ежуз и Богиня Диана 

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Гена на Кан (Жреци) на Бог Ежуз и Богиня Диана 

Всеки етнос има свой Ковид=Кивот, който е специфичен династичен имплант от Божия жречески род Дуло, по който се е развивал кланът на генеалогията на етносният им светъл гений и Спасител (които търсят с отделните специфични за различните племена тестове от СЗО) и етносният им зъл гений, като Спасителят на Българският етнос, Когото най – вече търсят злодеите – заговорници, е Спасителят на всички етноси и на цялото човечество, включително и на душманите Му, и Глава на издържалите атестацията на Съдния Ден човеци и етноси и етносни Спасители. 

– само за справка: най – изроденият етносен зъл гений от рода Дуло е Ротшилд от най – силно изродената етносна подгрупа данаи=юдеи на бившето тракийско племе евреи

––––

С тези разсекретени документи и Познание за Боговете ни и за истинската причина за случващото се в света и безмилостния геноцид връз нас Българите, се върнете отново в посочените от нас публикации и тогава ще ви се изясни всичко, за да се уверите, че сме Божият свещен безценен генетичен потомствен род и проумеете, че сме Богове все още с малка буква, което е началното ниво на насърчение и въздигане и за нашето Спасение! 

Тези фундаментално важни и категорично вярни и ясни и елементарно разбираеми документи ви даваме и настояваме връз вас, феноменни наши генетични родственици от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, съхранени на различни нива и чистота праведни и читави и не толкова читави и по – замърсени и изродени, за да се просветите екстремно в неоставащото метежно време на завихрените глобални процеси и подготвите с нашия земно – небесен светейши екип за посрещането на Боговете ни и на Спасителят!

НЕОСТАВАЩО ВРЕМЕ до Явяването на=
до Явяването на Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

НЕОСТАВАЩО МЕТЕЖНО ВРЕМЕ до Явяването на=
до Явяването на Сина на Бог Ежуш и Богиня Диана Мат Мария


–– край на пасажите от цитирания постинг

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Публикуваме едно емоционално прозрение – прорицание от

Красимир Бачков 2 март в 14:56 ч

ПСИХИЧЕСКА АТАКА
 
Що психясали изроди има по света, всички са се обединили срещу здравия разум и нормалността!
Чрез продажните медии атакуват обикновените хора и им внушават лъжливи послания, всяват им страх и паника, за да се възползват след това от тях!
Лудите на планетата получиха своите пет минути слава, която се удължи за повече от година!
Тоталната идиотщина, наречена пландемия се вихри най – вече из Европа, САЩ, Канада и Австралия!
Или там където има англоезични хора!
Нови бразилски, английски, африкански и вероятно извънземни щамове на кромид ще се налагат в следващите месеци, докато не подчинят и последния бунтар и не го „ваксинират“ с отровите на различните фармацептични компании!
Гадост, гнус и безкрайна лъжа е всичко свързано с мерките за ограничаване свободите и правата на обикновените хора!

Живеем в някакъв отвратителен хорър, съчинен от болни мозъци и изпълняван от продажни гниди!
НЯМА никаква пандемия, нито ковид, нито каквато и да било заплаха за хората, освен ненормалниците Гейтс, Шваб, Рокфелер, Ротшилд и всички лихварски организации, плюс фармацептичните концерни!
Всички те, обединени заедно започнаха ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу обикновените хора на земята!
Сега си давам сметка, колко прав е бил Хитлер, когато в най – страшната криза на немската икономика е успял да елиминира банкерите и да стъпи на сигурна почва, откъдето да възроди Германия!
От фармацептичните компании и банките за света идват само беди и разруха!
Те са най-раковото образувание в съвременната човешка цивилизация и срещу тях трябва да се борим, а не срещу измисления ковид!
Бедата е, че на земята има прекалено много глупаци! За тях Бог е телевизора, откъдето денонощно бълват лъжи и манипулации!
Тези лишени от мозък и душевност създания са готови да се ваксинират, ако трябва и по сто пъти, да носят парцали на муцуните си денонощно и да пречат на всичко естествено и нормално!
Те не заслужават да живеят, защото не са полезни нито за себе си, нито за обществото, което обитават!
Те ще пукнат като бесни кучета, след като веднъж са ги боцкали с незнайните отрови, наречени „ваксини“!
Но преди това ще изпълнят мисията си на опитни мишки, насъскани срещу нормалните, мислещи хора! В човешката история няма по – гнусна и подла война до сега! Единственото успокоение е, че след като ваксинираните кретени пукнат, останалите ще можем да се обединим и да смачкаме ненормалните психопати!

ХОРА, ДРЪЖТЕ СЕ!
НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ДА ВИ СЕ НАЛАГАТ!
ЗЛОТО НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ! БОГ Е С НАС И ЩЕ НИ ПОМОГНЕ, КОГАТО Е НАЙ –НУЖНА ПОМОЩТА МУ!

––––––––––––––––––––––––––––––  

Поздрави и адмирации за Красимир с корекция на крайните негативни прокламаци и пожелания към зомбираните и примиращи от страх хора! Присъединяваме се към заключителната поанта на изключителния дълбок и верен импресивен анализ от посветения автор за случващото се в света:

БОГ Е С НАС И ЩЕ НИ ПОМОГНЕ, КОГАТО Е НАЙ -НУЖНА ПОМОЩТА МУ!, като разкриваме кога Бог ще ни помогне!

1. Когато, както правилно отбелязва автора, е най – нужна Божията помощ, сиреч в сюблимния момент,

В СЮБЛИМНИЯ МОМЕНТ ИДВАТ=ИДВАТ Иса и Богиня Мама Диана от Ямбол

В СЮБЛИМНИЯ МОМЕНТ ИДВАТ в=ИДВАТ Иса и Богиня Мама Диана в Ямбол

и

2. Когато познаем Българските Богове и Божият Син и Ги потърсим с дадената ни от Тях кодирана молитвена мантра от израза:

БОГ Е С НАС И ЩЕ НИ ПОМОГНЕ= БОГ Е С НАС И ШТЕ НИ ПОМОГНЕ=
Сина на Бог Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана – Спасителят на Българите и на света

В заключение ще ви напомним, както ви просвещаваме във всичките ни тематични статии, че всичко случващо се в света, както и сегашната страховита глобална постановка "Ковид 19", е прецизен трансепохален идеен проект на Българските Богове,

ТРАНСЕПОХАЛЕН ПРОЕКТ на=ПРОЕКТ на Диана и Иса Бълхарина

ТРАНСЕПОХАЛЕН ПРОЕКТ на=на Богиня Диана и Иса Бълхарина от Тракия

за да бъдат принудени всички до един човеци на света да Ги потърсят за помощ в екстремален катарзисен режим,

КАТАРЗИСЕН РЕЖИМ от=РЕЖИМ от Кристоз=РЕЖИМ от Исуз от Тракия

КАТАРЗИСЕН РЕЖИМ от=КАТАРЗИС от Ежуа и Мария

и безусловното му и безалтернативно изпълнение на идейния проект в работен проект се продуцира, ръководи и провежда от Боговете ни, като Техни безусловно подчинени главни подизпълнители на Ковид 19 са юдео – ционистите, които са изродени династични издънки и кланове от Божия Български жречески род Дуло сред племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, получили по Божия сценарий най – черните и отрицателни роли в трансепохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация"! Спасението на човеците е лично и строго персонално и се осъществява по документите от Техния наш блог с 1500 статии, като универсалната формула и know – how за индивидуално спасение и за разрешаване на всички проблеми е в изричната Божия спасителна превенция от следващия постер :

image

който ни повелява и обещава пълна защита чрез познаване и призоваване на Боговете ни с нашите докумени!

Разсекретяваме и сакралното херметично послание на композицията с крилатия лъв с корона и агнето с трънния венец,

image
от чиято Любов е анонимният до сега Спасител – No Face, No Name, No Number – без лице, без име и без адрес:

КРИЛАТ КОРОНОВАН ЛЪВ С АГНЕ С ТРЪНЕН ВЕНЕЦ=
Ариан Кан (Жрец) от Дуло Сина на Богиня Диана и Бог Кристос Българина=
Ариан Кан (Жрец) от Дуло Сина на Богиня Диана и Бог Исус Българина от Тракия – 

Спасителят

https://www.youtube.com/watch?v=bssz8cSRL0w
No Face, No Name, No Number

На финала на поредния етап от епичния маратон на постоянно преследвания Български жречески ген и род Дуло от феноменните потомци на Българските Богове, които сме главни жертвени персонажи и герои от трансепохалната екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация",

ПЕРСОНАЖИ=Ариани от Бог Исуж

ЕПИЧЕН МАРАТОН от=ЕПИТШЕН МАРАТОН от=
от Богиня Матара Диана и Ешуа

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

ви разкриваме и даваме в ръцете ви оперативната парола на надвисналата над цялото човечество небесна армада от самолети, раздиращи и сквернящи небосвода и сеещи с кемтрейлс химически зарази и смъртоносни ваксини от обединените срещу Българите зад кулисите общи наши душмани от НАТО, ЕС, Русия, Китай и от целия свят,

КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Мария и Иса

НЕБОСВОДА на=на Бог Иса и Богиня Диана

за да можете да ги държите в ръцете си и управлявате като спасителна Небесна армада и трансформирате тяхната смъртоносна мощ в спасителна и животодаряваща сила за вас !

image

НЕБЕСНА АРМАДА на=на Бог Иса и Мадара=на Иса и Богиня Мадара

Тази Небесна армада е част от Вселенската армия на Извънземните, Които изработват и доставят ваксините и всички оръжия и средства за страховитите епични събития на Последните времена преди дебаркирането Им на Земята! 

И пак ето кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души ! 
    
ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им,

image

както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!      Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци в образа и проявленето им и на Светии, и на Извънземни, са наобиколили плътно Земята отвсякъде с Божията Светейша армия и армада, 

image

СВЕТЕЙША АРМАДА на=на Исуш и Богиня Мадара Диана 

image

БОЖИЯ СВЕТЕЙША АРМАДА от=от Светии на Ежуш и Богиня Мадара Диана 

image
 
image
 
image

image

image 
image

image

стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа,

image

и организират чрез юдео –  ционистите, които са изродените им династични потомци от рода Дуло, глобалната биотерористична диверсия и война и медицинска бутафория Ковид 19, като разкриват тази последна светоустройствена тайна като единствен спасителен изход за феноменните Им потомци – Българите, които Ги познаят и призоват на помощ с това познание и с тези молитвени мантри при нужда и не само тогава, а да Ги търсим постоянно! 

ТЪРСИМ ПОСТОЯННО=Богиня Матара Диана и Исуз
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, които всичките са Българи и Земни Извънземни!

ВСИ СВЕТИИ на=на Бог Исус и Богиня Диана 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
13.03.2021 03:25
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721196
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!