Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2021 00:09 - Българските великани, построили мегалитите и Звездните камъни в Холандия и култивирали и цивилизовали траките келти в Ниската земя
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3810 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 17.02.2021 04:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като ви представихме малка част, но безапелационно категорични документи за Българския генезис на културата и цивилизацията в земите на Холандия, които изнесохме от бърлогата на рептилите и на хералдическите лъвове, сега ще ви покажем и няколко места с мегалитни светилищни съоръжения и комплекси – долмени и други, построени в Холандия от Българските феноменни строители.

ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ=ШТЕ ВИ ПОКАЖЕМ=Бог Ежуш и Богиня Майка Диана

Бог Ежуш и Богиня Майка Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

–––––––––––

https://www.youtube.com/watch?v=P41tR1D3C7A
HOLLAND: Dolmens in Drenthe (hunebedden D27, D53, D54)

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=v-fFnbYx-w8
Dutch Dolmens, Skeletal Remains of Burial Mounds. History and Excavation. Drenthe, Netherlands.

Официално и в Холандия долмените се дефинират като вид камерна мегалитна гробница, обикновено състояща се от два или повече изправени камъка, поддържащи голям плосък хоризонтален надгробен камък (маса). 

Обаче вие знаете от нашите документи, че долмените не са мегалитни гробници – сиреч некрофилски погребални съоръжения, както ни лъжеше най – нагло официалната археология и история, за да скрие тяхния Български произход и предназначение.
Няма да обследваме обстойно долмените, само ще корегираме основната фундаментална формулировка и класификация за долмените в Холандия и въобще за всички други долмени и скални куполни съоръжения, че те са били погребални мегалитни могили – сиреч гробници, защото никакви погребалници, гробници и некрополи и подобни некрофилски погребални съоръжения и камери не са долмените, а са точно обратното : те са лечебни спа центрове и възкресителни животодаряващи съоръжения, на които Българските жреци са произвеждали духовни и материални блага и са творили чудеса на изцеления и възкресения, като тези съоръжения са и портали за преминаване и пътуване между измеренията и световете и места за окултна и рационална връзка на феноменните оператори на светилищата – Българските жреци, с Боговете и Светиите ни!  

https://www.youtube.com/watch?v=0SkSQNBw4q8
Megalichic Dolmens around the world

Вижте подробна информация за долмените в тематичния ни постинг 

Скалните мегалитни светилища в Испания и по света, построени от Българите – спасителни острови сред бушуващия океан от глобални смъртни опасности!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/01/16/skalnite-megalitni-svetilishta-v-ispaniia-i-po-sveta-postroe.1744811

Ето секретът и пусковата парола на долмените в Холандия, за да заработят на режим "лечебен и чудеса", кодирана в типовото им официално наименование hunebed:

HUNEBED=Бохиня Диана 

HUNEBED=Хан (Кан, Жреци) на Богиня Диана 

HUNEBED=Кая (скала, скално светилище) на Богиня Диана 

Сега ще ви демонстрираме неизтриваемият Български производствен и кръстнически печат върху тези сакрални съоръжения и цялата сакрална топонимия в Холандия!

НЕИЗТРИВАЕМ ПЕЧАТ на=на Богиня Матара Диана и Бог Ешуз

САКРАЛНА ТОПОНИМИЯ ПО ИМЕНА на=на Богиня Мама Диана и Иса Бълкарина 

B провинция Drenthe е най-големият hunebed (долмен) в Холандия с дължина 22,5 м. метра.
В Havelterberg е вторият по големина hunebed в Холандия – 18 метра.

Drenthe=Друиди

Havelterberg=Българи Ариани Хан (Кан, Жреци) на Богиня Диана 

Какво ни учи (лъже) официалната наука и Википедия за генезиса и същността на долмените:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hunebedden_in_Nederland
Hunebeds в Холандия 

–– и превод на Български:

Долмените в Холандия са мегалитни гробници, построени в новокаменната епоха, на неолита , от 3450 до около 3250 г. пр.н.е., но те са били използвани до около 2850 преди новата ера. 
Скалните блокове от които са построени хубените, са движещи се камъни от Скандинавия, които са били пренесени на юг от настъпващия сухоземен лед по време на ледникова епоха . 
Когато ледът се стопи в края на ледниковата епоха, носените от него камъни останаха по тези земи.
Повечето hunebeds в Холандия са разположени на Hondsrug . Що се отнася до стила и местоположението, долмените в Холандия имат големи прилики с долмените в Шлезвиг-Холщайн Северен Рейн-Вестфалия и по-специално Emsland
В Холандия има различни видове долмени, като най – дългият е Schimmeres, има и Стъпална гробница. 
––––––––––––––––

Вижте едно филмче с наивистични демонстрации и обяснение на млади холандски изследователи, подмамени от официалната археология и история, как ледниците и природата са били пренесли на хиляди километра огромните скални блокове на мегалитните светилища!

https://www.youtube.com/watch?v=vQtf18fpuZg
Klokhuis Hunebed

Знаете от нашите статии, че историята на пренасяните от ледници огромни балвани на стотици и хиляди километра и "внимателното им и прецизно самостоятелно подреждане един върху друг на етажи и различни сложни конфигурации в абсолютно деликатно балансирани състояния по свободните им инерционни оси, все едно че великанска ръка ги е подреждала", е любим академичен мошенически механизъм за обясняване и временно скриване на изкуствения произход на мегалитните съоръжения, и които фалшификатори ние разобличаваме където ги хванем и ги бием като на световно!

Сега ще ви демонстрираме показна академична критика, ревизия и тотално изобличаване и разпердушинчване на казанионната геоложка и археологическа науки в тяхната най – нагла псевдонаучна категория – категорията на "природните геоложки феномени" с пасажи от тематичния ни постинг
 
Мегалитните съкровища на Българите по света! Как Извънземните и подизпълнителите им – Българските жреци, построиха единната световна енергийна мегалитна система
https://bezistena.blog.bg/history/2019/09/11/megalitnite-sykrovishta-na-bylgarite-po-sveta-kak-izvynzemni.1674011

image

Балансиращ "ледников" камък Kummakivi  в Savonia – Finland

KUMAKKIVI=Кая (скално светилище) на Бокиня Майка 

SAVONIA=Иса Бог – историческа област във Финландия

image

Ето насладете се на високоиздържаното академично онагледяване на сложния механизъм на произхода на този "блуждаещ ледников камък" – балван, който бил доставен от ледника и "спуснат внимателно върху друг балван", че и самонабалансирал се отгоре на всичко, и виждате самият балванът не вярващ на очите и ушите си, че има такива будали хора, дето го смятат за дело на природата!


Википедия: 

"Ледниците често вземат огромни камъни, като този 800 тонен балван, движат ги известно разстояние, а след това ги поставят на място когато ледникът се стопи или отстъпи.
Големи ледникови системи, както стана по време ледниковия период, могат да движат скалите на много дълги разстояния и да ги депозират в сложни и странни геоложки системи."

Голяма наука, големи документални факти и доказателства, страшен научен доказателствен стил, нали?!  
Ега си природата, ега си чудото!
Ега си геологията, ега си фалшификацията! 

На явно и безспорно изкуствените построения казват, че са природни формирования, на черното бяло казват без да им пука въобще, и щото са били учени всички овце блеят : "Вярно, бе – е – е!", и те академичните мошеници още по – нагло ви лъжат и стягат за заколение, изпробвали ви мъртвите гноясали рецептори и болен здрав разум вече без защитни реакции! 
 
РАЗУМ=Иза и Мария 

УЧЕНИ=УТШЕНИ=Диана и Ешуа 
ето това са истинските учени!

И гледайте сега на следващите кадри, какви чудеса още била вършила "вълшебната ръка на природата – този ненадминат майстор" – както поетично метафорично ни гъбаркат геолозите – фалшификатори и манипулатори на непреходното материално сакрално Българско светилищно строителство, временно скрито като "природни геоложки феномени"! 
 
ВЪЛШЕБНАТА РЪКА НА ПРИРОДАТА=Бълкари Братя от Рода на Ешуа и Богиня Диана 

ще има да чакат мошениците – геолози не десетки и стотици милиони години вълшебната ръка на природата да ги построи тия скални конструкции, ами и вечно да чакат, пак няма да дочакат, ако не са феноменните жреци Българи от Всемирното Бяло Братство, да творят и построят тия строителни чудеса! 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 
 
СТРОИТЕЛНИ ЧУДЕСА от=
от
 Сречите от Дуло на Диана и Иса=
от 
Жреците от Дуло на Диана и Иса 

image
 
Madison Boulder New Hampshire 
Дължина 25 м, широчина 7.0 м, височина 11 м и тегло 5,000 тона 

image

Madison Boulder – New Hampshire 
 
MADISON BOUDLER=Иса Ел (Змей) и Богиня Мадара Диана 

MADISON BOUDLER=BOUDLER (скала, балван) на Ма (Богиня Майка) и Иса

HAMPSHIRE=Бох Ешуа и Мария

Та всички тия огромни великански балвани, изработени и доставени от Българските феноменни жреци – строителни и енерго – инженери, десакрализираната противо –Божествена материалистическа псевдо наука геология направи двувековен академично лицензиран опит да представи пред блеещото овчедушно и наивно – доверчиво човечество, като естествени скали и камъни, разнасяни, закръгляни и оформяни в "адската каменотрошачка на топковата мелница на ледниците", и поставяни в прецизни сложно постижими деликатно балансирани положения на свободни инерционни оси от ледници, "блуждаещи по целия свят"!
Фалшификацията ѝ минаваше успешно досега, защото хората доверчиво се съгласяваха: "Щом учените казват, значи е така!" 
Получили пълното и безкритично съгласие и доверие на хората, учените фалшификатори се изгавриха най – цинично и елементарно с "неучените" хора, и съвсем се оляха в десакрализираната им геология, като взеха че вкараха в тази категория на блуждаещите ледникови скали и следната скална конфигурация Big Rock, заради която проведохме цялостното ни разследване!

image

image

Категорична абсолютна строителна конструкция традиционно строителство тип "тухла по тухла", пренесена комплект от 500 километра на собствен ход!

НА СОБСТВЕН ХОД от=от Духа на Бог Исус и Богиня Диана 

Святият Дух на Българските Богове Демиурзи, Творец на всички чудеса

https://www.youtube.com/watch?v=kPlzG1nO4TY
Demon Cleaner V10, Big Rock , Okotoks, Alberta, Canadа

Big Rock, чието индианско име е Okotoks, е 18200 – тонен скален блок, дълъг 41 м, широк 18 м и висок 9 м, който е с размерите на триетажната къща и се намира в канадската прерия в Алберта, под река Sheep, до селището (Township) Okotoks 

BIG ROCK=BIG ROCK + Н (кодировъчен назал)=Бог Канара=Канара на Бог 
скално светилище

OKOTOKS=Кая (скално светилище) на Кан (Жреци) на Диана и Иса

SHEEP=Ешуа Бог=Бог Ешуа

TOWNSHIP=Богиня Диана и Бог Ешуа

Проучванията на долните утаечни слоеве на този "блуждаещ" блок показват категорично безспорно, че той е транспортиран най – малко от около 500 км!
Вижте сега как геолозите натаманяват поредната история – фалшификат за да оправдаят получаването и предвижването на кварцитовия блок:
"Преди около 12 000 –17 000 години са настъпили масивни свлачища по горното течение на долината на Атабаска. 
В резултат на това свлачище милиони тонове розов кварцит плъзват от страна на планината върху горната част на ледник към долината на Атабаска. 

АТАБАСКА=Бокиня Диана и Иса 

По пътя си ледникът бил пресрещнат от друг мощен ледников поток и материалите на двете ледникови реки буквално са "вряли и кипяли"!
Тъй като този блок от кварцит се намираше в горната част на ледника, извънредно крехките и чупливи отделни елементи на блока не бяха нито разделени и разчупени, нито закръглени от движението на ледниците, които са ги транспортирали и буйните механични процеси в тях.
Когато пристига блока до днешното си место, ледникът се стопява и "внимателно" спуска блока без да го разруши на сегашното му място!" 

Голям майтап пада с тези "високо академични" геоложки наивистични псевдо – научни обяснения как скалата е дошла до тука от 500 км, яхнала течаща ледникова река, в която действат и бушуват екстремални динамични механични сили и разрушителни процеси, и която ледена река внимавала много да не раздроби съставните елементи на скалата, и се справила много добре като внимателна куриерска товарна служба за едрогабаритни чупливи товари! 
Верно е за пренасянето на блока на 500 км, обаче само ако заменим изпълнителната транспортна фирма и технологията на пренос на неограничени по тегло обекти, нарочена от фалшификаторите като "неповторимият ваятел и творец майка природа", с феноменалните свръхестествени способности на Българските жреци да управляват и транспортират обекти с огромни тегла на каквито желаят разстояния на собствен ход чрез феноменните Дарби на Святият Дух, както по – горе ви демонстрирахме и за които Божествени умения ви просвещаваме в нашия блог.

НА СОБСТВЕН ХОД от=от Духа на Бог Исус и Богиня Диана 

Святият Дух на Българските Богове Демиурзи, Творец на всички чудеса

Официалната геология продължава да ни будалка както си иска и се гаври с нас, изпитвайки дебилния ни наивитет: 
" Ератически валуни, балвани, или ледникова ератика, което означава ледниково блуждаене, блуждаещи ледници (от лат. erraticus — блуждаещи) — е общото наименование на валуни, балвани, камъни, пренасяни от ледници или айсберги на големи разстояния от коренното местоположение на материнските породи.
Тези материали по правило са добре закръглени от триенето помежду си при преноса им през големите разстояния 
В древноледените области на Северна Америка и Европа има блуждаещи ледникони блокове с обем по – голям от 1000 м3, а далечината на преноса им може да е до 1000 км!".
Значи представяте ли си ужасяващата екстремна картина, която ни рисуват геолозите, как в един движещ се ледник уж са се "триели и удряли помежду си скалните късове с огромни сили на триене и налягане", че дори и за няколко километра предвижване уж са се обработили все едно на стругове и фрези причудливите закръглени форми на балваните, тежки стотици и хиляди тона всеки, пък изведнъж сред този целия ад и механична вихрушка и ледено торнадо една невероятно крехка и чуплива и неустойчива на никакви триенета, въргаляния, усуквания, изкълчвания, счупвания и всякакви други силови механични въздействия, деликатна конструкция от слабо споени помежду им елементи от кварцитови тухли и блокчета, тежка 18 000 тона, се предвижва на повече от 500 км растояние през сложни екстремални географски релефи и терени, без да се разпадне и раздроби на чакъл за баластра, и цяла – целеничка без да промени ни най – малко кристалната си пространствена микро и макроструктура и пространствена геометрия и подредба, се спира на голото поле абсолютно непокътната, за чудо и приказ за вълшебните възможности на природата, както съвсем сериозно ни уверяват и будалкат учените глави геолози и свръхманипулатори!
Една цяла наука, положена на псевдо – академични анти Божии материалистични десакрализирани фалшиви основи – геологията, от бащата на съвременната геология и геохронология –  юдео ционистът Джеймс Хъттън / James Hutton, трябва да се обърне с главата нагоре в правилното ѝ положение – това сегашните учени геолози няма да го направят, важното е във вашето съзнание вие да го проумеете, че всички тия "природни" геологически феноменни продукти, са всъщност дело на човешки ум и ръце, и по – точно са дело на феноменните Български жреци! 

Тия познания и феноменоменни умения са притежавали нашите генетични предци, или по – точно казано – нашите родствени прародители, което е най – добрата вест за нас, защото това означава, че по наследствен статут и право същите феноменни характеристики имаме и ние, архивирани в гените ни на свещената Божия кръв на рода Дуло и дремещи закътани нейде в дълбоко скрито кътче на паметта ни и които активираме с това сакрално познание и с ето тази сложна пускова парола:

ДЪЛБОКО СКРИТО КЪТЧЕ НА ПАМЕТТА НИ на=
на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Бок Кристос=
на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Мат Диана и Бок Исус от Тракия 

–– край на пасажа
––––––––––––––––

А иначе в Холандия големи и забележителни "природни геоложки феномени" няма, няма и малки такива и дори и скали няма, та затова всяко камъче по – голямо от кутията на стар телевизор например, е национална реликва и забележителност и обект на преклонение от холандците.
И ето от Кои са реликва всички забележителни скали и камъни в Холандия: 

ВСЯКО КАМЪЧЕ Е РЕЛИКВА от=от ВСЯКО КАМЪТШЕ Е РЕЛИКВА от=
от Бокиня Майка Диана и Исуш Бълкарина

ВСЯКО КАМЪЧЕ Е РЕЛИКВА от=от ВСЯКО КАМЪТШЕ Е РЕЛИКВА от=
от Кан (Жреци) на Богиня Майка Диана и Исуш Бълкарина

Всички забележителни скали и камъни в Холандия са мегалитни панели и елементи на светилищата на Българските Богове, построени от Българските жреци – енергийни строители на светилищната инфраструктура в Холандия и в света, и урбанизацията му и култивирането и цивилизоването на всички племена по света, всички те бивши нефеноменни тракийски племена.

Връщам се в спомените си петдесет години назад във времето през седемдесетте години на 20 век, когато по време на следването си през лятните ваканции всяко лято бях по няколко месеца спасител на Слънчев бряг.
Тогава холандците бяха едни от най – ревностните посетители и почитатели на Слънчев бряг, повече и по – възторжени и от многобройните западно германци и шведи, а две години подред моят пост № 29 бе точно пред трите високи емблематични "холандски" хотела "Орел", "Метеор" и "Сокол", където бе цялата холандска общност, и спасявах и общувах по цял ден и вечерно време все с холандци, които бяха най – сърдечни и близки до нас в сравнение с надутите дойч – джермани и самовлюбените в себе си шведи.

ДОЙЧ=Диана и Ешуа

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа

ШВЕДИ=Ешуа и Богиня Диана 

Туроператорите от Балкантурист им осигуряваха по време на 20 дневния престой на Сънито всякакви развлечения и ги водеха всяка вечер по всякакви атрактивни заведения из комплекса и близките околности, където разделени на два отбора се надвикваха и надпяваха Аякс или Фейнорд е по – велик отбор, и всяка сутрин ни се оплакваха как ги болели главите от поредната Българска традиционна напитка и от преяждане на всякакви чудесии, които за нас бяха недостъпен и непознат блян, по един път ги водеха до Несебър, после до Бургас и една екскурзия за два дни до Истамбул с автобусите на Балкантурист.
В Истамбул ходеха предимно мъжете, които се жертваха щото знаеха, че южните ни комшии не оставяха без внимание оформените задни части на русолювите европейци, та поне жените им да не отнесат ласките и пострадат или се прехласнат, пък ни отваряха работа на нас спасителите да опазваме скучаещите им половинки от налетелите гларуси, да ги спасяваме професионално и да ги разсейваме след работа.
Питал съм ги без да знам защо и без да си имам и на представа, че в Холандия грам планина и скали нямат, не проявяват ли интерес към прекрасните ни планини и природа във вътрешността на България.
Те учудено питаха че имаме ли планини, пък и освен това нашите зорко бдяха западняци да не навлизат навътре в България може би за да не ни шпионират и разлагат социалистическия ни морал с дългите си коси и ярки дрехи и западно влияние...
Та сега си мисля, че ако холандците тогава можеха да видят нашите планини и неизброимите и уникални "природни геоложки феномени" по тях и навсякъде из България, заради Божествените им красоти и проговорилият им по светилищата смътен спомен за Родината на предците им, тръгнали от тука на Запад, нискоземците неминуемо щяха да станат масови емигранти желаещи да живеят в България и до няколко години омешени с техния футболен талант и висок ръст и с нашия феноменен дух и чапат характер, можехме да станем и европейски и световни шампиони по футбол и натрием носовете на високомерните дойчовци, които по него време бяха и европейски шампиони, и световни шампиони и по цял ден на плажа и по нощните заведения поркаха шампанско и пееха "Дойчланд, Дойчланд юбер алес!" и дразнеха холандците, а по тази тема нас подминаваха без никакво внимание, обаче постоянно няколко спасители ги спуквахме от бой на малки вратички по финния златен пясък зад поста ми, а вечер си го изкарвахме и на гаджетата им...
Спомени, спомени...

СМЪТЕН СПОМЕН за=
за Исус и Богиня Диана МаМа=
за Исус и Богиня Диана Мария Магдалена 

ЩЕ ИМ НАТРИЕМ НОСОВЕТЕ с помощта на=с помощта на Исуш и Богиня Диана Мат Мария 

СПОМЕНИ СПОМЕНИ за=
за Бог Исус и Богиня МаМа=
за Бог Исус и Богиня Мария Магдалена 

Ето пак кои са майсторите строители на долменните съоръжения в Холандия:

Hondsrug=Хан (Жреци) на Иса от Драгия

КОИ СА МАЙСТОРИ СТРОИТЕЛИ=Кан (Жреци) и Саре (Царе) от Дуло на Исус и Матара Диана 

Що се касае за приликата на холандските долмени с другите из Европа, това е така, защото са строени от едни и същи майстори, като историците "случайно" пропускат да споменат, че тия долмени приличат на долмените от Балканите и България, които са и най – древните, защото строителите им са от там!

МАЙСТОРИ=Матара и Иса

Ето един от поредните мегалитни долмени – прототипи:

https://prarodinata.blog.bg/history/2021/02/08/portalyt-na-ispolinite-ili-srednogorskiia-karadjov-kamyk-nov.1748404

В Холандия има различни видове долмени, като най – дългият е Schimmeres близо до Emmen, има и Стъпална гробница. 

Schimmeres=Ешус и Ма (Богиня Майка) Мария

Emmen=М М=Мария Магдалена 

СТЪПАЛНА ГРОБНИЦА строена от=строена от Българи от Богиня Диана и Исус

image

Пример за долмен (гробница) в Emmerdennen

Emmerdennen=Мад Мария 

Големи количества керамични съдове и други предмети са открити в почти всички хунебеди. Керамиката се състои от украсени съдове, вази, големи саксии, чаши и бутилки.
Да се насладим (по – точно "да се изкефим") на посланията, написани и вложени от Българските жреци в т. нар. "погребални дарове", които са уникални информационни носители, заложени от тях по целия свят по светилищата, като и в същинските погребални практики!
Ето какво пише на всички керамични съдове, които намираме по археоложическите обект и задължително на мегалитните светилища:

СЪДОВЕ за=за Иса и Богиня Диана 

КЕРАМИЧНИ СЪДОВЕ=КЕРАМИТШНИ СЪДОВЕ=
Богиня Мад и Кристош=
Богиня Мад и Исуш от Тракия

КЕРАМИЧНИ СЪДОВЕ от=от Кан (Жреци) на Богиня Мадара Диана и Исуш 

УКРАСЕНИ СЪДОВЕ с инфо за=с инфо за Бог Крисдос=с инфо за Бог Исус от Дракия

Рядко се намират човешки останки в долмените, признават с половин уста историците манипулаторите, защото трябва да кажат, че въобще не се намират, и по теория на невероятностите ни мънкат и будалкат, че "това вероятно е резултат от киселинните почвени условия в Холандия, където скелетите могат напълно да се разложат", обаче защо навсякъде по другите истински гробища на Холандия не се разлагат!

Открити са и малки бижута обикновено с мъниста от кехлибар 

БИЖУТА=Богиня Диана и Ежуа 

Я да прочетем какво пише със ситни букви на мънистата от кехлибар:

МЪНИСТА ОТ КЕХЛИБАР=Бълхари Кан (Жреци) на Мат Диана и Иса 

И пак да видим Кои са открити навсякъде!

ОТКРИТИ СА=Диана и Иса от Тракия  

Смята се, че в Северна Холандия е имало 80 до 100 хунебета, повечето от тях в Дренте. Все още е известно местоположението на 18 разрушени хубени.

Долмените в Холандия се наричат ​​с различни имена, които винаги водят до сакралната Българска информация : Steenberg, Steenbarg или Stainbarg, Stienbarge, Giant stones, Hunesteenen, Hunnebed и Hunnebet.

stones (камъни)=Диана и Исус

Steenberg=Steenbarg=Stainbarg=Stienbarge=Бог Иса от Трагия

Steenberg=Steenbarg=Stainbarg=Stienbarge=Иса и Диана Барги (Българи)

Hunesteenen=Хан (Жреци) на Иса и Диана 

Най-дългият холандски hunebed, който се намира на Schimmeres близо до Emmen, се нарича още и Ланграф, което е и типово име на тези долмени, и което с лека анаграмна чупка ни казва кои са феноменните им строители:

ЛАНГРАФ=ФАЛГАР=Фалгари=Българи

Останките от тези долмени се наричат ​​още Pottiesbargien или Berkenheuvel 

Pottiesbargien=Богиня Диана и Бог Иса Трагона (Дракона) 

Berkenheuvel=Бох е Българин 

Сега ще разберем как Църквата и нейният ударен отряд Инквизицията не само са инкриминирали тези езически (истински Исусово – Мариини) свещени места и съоръжения, построени от Българските жреци, като са съчинявали и са им внушавали и постулирали всякакви мерзки характеристики и имена, и още повече са преследвали и измъчвали и избивали жреческата каста и последователите им: 

ИНКВИЗИЦИЯ от=ИНКВИЗИТСИЯ от=от Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз – 

най – мракобесническата и престъпна новоепохална институция, състояща се от изродени българо – юдео – византийски династи от рода Дуло, преследващи и геноцидиращи праведните си святи родственици от Всемирното Бяло Братство.

Википедия:

По време на Ренесанса долменът се нарича Duyffelskutte , Duyvels Kut или De Kut van de Devil и означава директно и безцензурно Дяволска путка. Този термин е записан за пръв път от инквизиторът Антоний Шонховий Батавус от Брюж през 1547 г., който йезуитско – византийски манипулатор е съчинил мерзостта и я въвежда в официален оборот, че езическите жреци са карали християните да пълзят под тесните проходи на долмените, оприличавани на Дяволски путки, като са ги заливали с човешки изпражнения и след това са ги заколвали върху скалния олтар и принасяли в жертва на кръвожадните си богове (Ето кръвожадните езически богове – Господ Бог Отец Исус и Богиня Диана/Мария, в Които се кълнат йезуитите и християните, без да Ги познават, че Те са езическите Богове!).

Duyffelskutte=Кая (скално светилище) на Богиня Диана и Иса от Дъбилин/Дъблин – 

където Дъбилин е емблематично древно име на Ямбол, пренесено като висш цивилизационен дар от Българските жреци на тракийското племе келти за свещено име на новата им столица в Ирландия, където са ги разселели, минавайки и през Холандия.

БАТАВУС от=от Богиня Диана и Бог Иса 

АНТОНИЙ ШОНХОВИЙ БАТАВУС=АНТОНИЙ Хан (Жрец) на Бог Исуш и Богиня Диана 
 
Ще трансформираме и преосветим и мръснишката мерзост на Инквизицията: 

ДЯВОЛСКА ПУТКА=Кая (скално светилище) на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана

Историята на Холандия, фалшифицирана от съвременните инквизитори, които са наследниците на анти Българските инквизитори, с гордост документира, че тази практика на езичниците била премахната, сиреч изкоренена с меч и кръст, или с геноцид, от Бонифациус.

Бонифациус  (близо до Ексетър в Югозападна Англия , 672 или 675 г. ) е един от най-изявените англосаксонски мисионери и реформатори във Франкската империя , епископ 

"Бонифациус е наричан още Апостолът на германците. Повече от мисионер, той беше организатор на църковните структури в района на днешна Германия и, също толкова важно, обвързването им със Светия престол. По този начин Бонифациус стана архитект на християнската Западна Европа, защото той изигра голяма роля в основата на Римската църква"

Става ви ясен българският генезис на този злодей, изроден българо – юдеин византиец!

БОНИФАЦИУС от=БОНИФАТСИУС от=от Богиня Диана и Бог Исус

ЕКСЕТЪР=Иса от Тракия 

МИСИОНЕР на=на Мария и Иса 
 

image

Бонифациус често е изобразяван с Библия пробита с меч, защото се казва, че е защитил християнството с евангелски кодекс с трактати срещу арианите, които са били еретици в очите на Бонифациус и е трябвало да бъдат унищожени. 

Още веднъж: 

Църквата тържествува и прокламира, че Арианите, които са били святите и праведни чисти генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, трябвало да бъдат унищожени, и те бивали унищожавани безмилостно из цяла Европа до девето коляно, като този процес след 1000 години е представян от наследниците на Инквизицията като най – благородния и хуманен културно – цивилизационен акт на всички времена!!!

Как ще въвеждате с меч и геноцид Вярата и Учението на Исус, които са Вярата и Учението за Всемирната Любов, Братство и Мир между хората и живот с феноменните практики на Святият Дух и Божиите закони, непозволяващи да смачкаш тревичката, да посегнеш на буболечката, на птичката и на животинката, камо ли да убиваш човек, бе християнски фалшификатори и геноцидатори, продължаващи да прокламирате и възхвалявате тези злодеяния и престъпления и досега!

И онези престъпления на долмените с хората, които историците преписват на езическите жреци, са точно зверствата върху святите и праведни Исусови потомци и последователи, извършвани от църквата и нейната Инквизиция с помощта на войските на управниците българо – юдеи от изродените кланове на жреческия род Дуло! image

Това е композиция на християнска възхвала на престъпленията на Бонифациус, представяща символичното отсичане на Свещения дъб на езичниците, 

СВЕЩЕН ДЪБ от потомци на=от потомци на Бог Исуш и Богиня Диана 

която документира изтреблението на Божиите святи праведни и святи потомци от рода Дуло от Дървото на Живота и провеждания перманентен геноцид върху тях,

ДЪРВО НА ЖИВОТА от потомци на=ДЪРВО от потомци на Ежуа и Богиня Диана 

ДЪРВО НА ЖИВОТА=Рода на Бог Ежуа и Богиня Диана
от който е целият световен духовен интелектуален елит, както и изродените управници и владетели на народите и чийто общ рептилски династичен символ е загатнат от дебелата змиеобразна навита лиана около дъба.

ЗМИЕОБРАЗНИ=Бог Изуз и Мария 

и за който геноцид ни съобщава в днешно време неизвестен крипто Българин в долния надпис върху долмена: 

image

ГЕНОЦИД на=на Гена на Иса и Диана 

Sturmius, друг изроден българо – юдеин, видно от името му, е ученик и наследник на главния инквизитор и палач на Българските езичници в Бившата Българска имперска провинция Франкорум – Бонифациус, и се смята за един от главните мисионери/покръститери/геноцидатори от 8 век сред саксите и фризите.

Sturmius от=от Исус и Матара

САКСИ=Кан (Жреци) на Исус

ФРИЗИ=Орфеуз=Иза Вер (Змей)

Официалната история ни съобщава, че тези мегалити играят важна роля в езическата религия (истинското ранно Християнство – Българското Познание на Българските Богове и живот в праведност и феноменни практики) на германските племена, които все още не са били кръстени в християнството и те е трябвало да бъдат унищожени. 
Например Нантският съвет от 758 г. описва, че всички мегалитни гробници трябва да бъдат разрушени и останките да изчезнат от погледа чрез разпръскване и затрупване. 
Карл Велики също призовава през 789 г. от Аахен да унищожи хубените.
Виждате как е основана Римската църква и каква характеристика си направиха сами наследниците на псевдо – Исусовата анти Българска юдео – византийска инквизационно полицейска геноцидна доктрина Християнство, прокламирайки гордо, че "по този начин Бонифациус и Sturmius станали архитекти на християнската Западна Европа, и изиграли голяма роля в основата на Римската църква"!

Преданията гласят, че Менсо Алтинг е използвал блокове от долмените като амвон за своите проповеди на популярната безпапечна църква (Papeloze kerk), непризнаваща папата.

Papeloze kerk на=ПАПЕЛОТСЕ КЕРК на=на Бълкари Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса  

През Средновековието не е имало никакви грижи за долмените в Холандия.
Нямаше систематично разследване и още по-малко защита, като панелите от тях бяха раздробени и направени на павета за настилки. 
През Средновековието камъните на хубените са били използвани за изграждането на църкви, например Quadersteine е бил фундаментален камък в основата на църквите. 

КВАДЕРСТАЙН=Богиня Диана и Иса от Тракия  – 

Които пак и винаги са в основите и фундаментите на всички църкви и религии

ОСНОВА И ФУНДАМЕНТ са=са Бог Иса и Богиня Мат Диана  

За първи път хунебет получават внимание през 17 век. от министърът на Коеворден Йохан Пикард.

ЙОХАН ПИКАРД=Ариан Хан (Кан, Жрец) на Богиня Диана 


image

Гиганти изграждат hunebeds; книгата на Пикард ,1660

Пикард твърди по предания, че тия мегалити са били построени от великани гиганти, а L. Bolhuis през 1694 г. твърди, че има спящи великани под тези камъни.
Ето за пореден път легализирани документите на спящите великани, строители на долмените, и които повелявали на светилищните панели къде да отидат и как да се подредят:

СПЯЩИ ВЕЛИКАНИ=СПЯШТИ ВЕЛИКАНИ=Балки (Българи) на Богиня Диана и Исуш 

И един научно – майтапчийски филм как са били строени долмените:

https://www.youtube.com/watch?v=JtuQnY1kwqs
Wie bouwde de Hunebedden? (KLOKHUIS) // Tauva Academie

През 1734 г. в Дренте е приета резолюция, в която унищожаването на паметните знаци е наказуемо. Около 1870 г. по-голямата част от хубените са били притежание на правителството и е решено тези „паметници“ да бъдат реновирани. 

Вилхем Плейт приписва изграждането на всички европейски hunebeds на древни келти, които мигрират от юг на север.

Подчертахме горния документ, за да добавим, че древните келти, които са елитни тракийски племена, водени от Българските им жреци, мигрират от юго – изток на северо – запад!
Други твърдят, че долмените нямат нищо общо с келтите. 

НЯМАТ НИЩО ОБШТО с=с Богиня Мат Диана и Ешуш 

Gozewinus пише в Древна държава, че долмените са били построени от ранно келтски племена чието име не е запазено. 

Gozewinus от=от Бог Исуз

ЗАПАЗЕНИТЕ ИМ ИМЕНА на=на Изуз и Богиня Мама Диана

КЕЛТИ=Кан (Жреци) от Дуло

ХОЛАНД=ХОЛДА=Холди=Хелди=Хелти=Келти

Ян Хендрик Холверда стигна до заключението, че долмените са от племената, построили замъците на Троя, и позна, без да знае, коя е истинската Троя!

ТРОЯ=Рай на Диана

ТРОЯ=Раят

ЯН ХЕНДРИК ХОЛВЕРДА=Бълхарин Кан (Жрец) на Диана от Драхия (Тракия)
    

Една от функциите на светилищата долмени, е да бъдат портали между нашия свят и Божиите измерения, което в преданията и вярванията на местните Де Уайлд описва, че името hunebed също се е използвало в по-ранни времена за надгробни могили без мегалитна камера и мистериозно жилище на белите жени, в които те влизат и излизат!

image

Вижте в долната статия и преведете с гугъл преводач обилна информация за Белите жени, чието универсално име в митологията е Мъдри жени и Белите съпруги, 

МЪДРИ ЖЕНИ от=от Мадара и Ежуа 

БЕЛИТЕ СЪПРУГИ=Българи от Богиня Диана и Иса 

които са Българските Светици, били на Земята святи и праведни жрици от Божия род Дуло, жертвен Български духовен елит на местните тракийски племена, преследвани и геноцидирани вече 1300 години и преминали после в Божията Светейша армия, и за които ще говорим в отделен постинг.

https://www.wikiwand.com/nl/Witte_wieven  

Казионните учени подиграват търсещите истината за произхода и статута на долмените в Холандия, като иронизират, че подобно на мегалитните паметници другаде по света, към тях също има псевдонаучен интерес и съобщават, че през 1978 г. е публикувана книга, в която се твърди, че хубените са построени с „лазерни лъчи и антигравитация“ и също са свързани с летящи чинии, земни лъчи, гиганти и Белите съпруги.

ПСЕВДОНАУЧЕН ИНТЕРЕС към=ИНТЕРЕС към Бог Исуш и Богиня Диана 

АНТИГРАВИТАЦИЯ от=от Богиня Диана и Иса от Трагия

ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ от=от Диана и Ешуш Ел (Змей)

Долмените Hunebeds станаха редовна част от уроците по история в Холандия. В Холандия има музей с обект hunebedden, този Hunebedcentrum се намира до най-големия долмен в Холандия .

Hunebedcentrum на=на Хуни (Куни, Жреци) на Богиня Мадара Диана и Иса

Долмените са обект на песни и телевизионни програми. мегалитите също се срещат в различни истории, като Ерик Норвежецът, Астерикс и Златният сърп, Прелестният червей, сладкият Лилехам, плаващото село, Бретонският брат, Друидските крака и танцуващите менхири .

Ето и жреческият паспорт на култовия езически келтски феноменен герой Астерикс, и от Кой му бяха чудесата и феномените:

АСТЕРИКС=КРИСТАС=Кристос=Исус от Тракия 

През 2017 г. всички хубенити в Холандия бяха включени в 3D атлас, който е свободно достъпен за обществеността, използвайки фотограметрия.

Следващите кадри са за просвещение и насърчение на крипто Българите и на съвременните емигранти Българи в Холандия, да водят децата си за преосвещение по тези енергийни съоръжения, излъчващи само чиста положителна лечебна и живототворяща енергия, а са обявени за никрофилски смъртни нечисти творения на Дявола и Сатана, без да знаят, че и Дяволът и Сатана са рационални драматични превъплащения на Българските Богове – справка постингите ни с парола на търсачката "безистена и Дявол и Сатана"!

САТАНА=Иса и Диана

image
 

image

image
  
Щом са тука тези деца, значи задължително са крипто Българчета!

ДЕЦА на/от=на/от Диана и Иса 

КРИПТО БЪЛГАРЧЕТА=Кан (Жречета) от Рода на Богиня Диана и Ешуа Българина

image

Скоро този сакат инвалид, когото близките му са качили по съвета на една езичница – езотеричка, върху долмена с плахата надежда, че енергията на камъните ще подобри малко състоянието му, сам ще се излекува напълно чрез нашето Познание за Боговете ни, и ще търчи и скача по камъните и крещи от радост в благодарност и в прослава към Боговете ни, преди да полети !


САКАТ ИНВАЛИД=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Иса 
––––––––––––––

Нека помогнем на крипто Българите в Холандия, търсещи истината за долмените в тази страна в следващата публикация, като разсекретим кои са феноменните им строители!

https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=nl&u=http://www.megalithicroutes.eu/nl/tags/nederland&prev=search&pto=aue
 
"Изглежда, че името " Hondsrug " е взето от холандската дума за "куче" или "хрътка" ( hond ) и думата за "гръб" или "хребет". 
Въпреки това е по-вероятно бастардизация на по-старото име Hunze-rug , идващо от името на река Hunze , която тече през Дренте и Гронинген." – гадаят етимолозите с опростачената първосигнална травиална етимология, и ни оставят ние да разкрием тайната на Hondsrug:

Hondsrug=Хуни на Иса от Драгия=Хуни на Иса Драгона

И тези страшни и сатанизирани и анатемосани от църквата и официалната история Хуни, са точно вздесъщите мобилни екипи от святите и праведни Български Жреци, управлявали провинциите на Свещената Българска Империа (33 – 518) в Европа и по света и грижищи се за спазването на Божиите закони и за благоденствието на народите им!

Hondsrug=Хан (Кан, Жреци) на Иса от Драгия

река Hunze по името на=река по името на Хан (Жреци) на Иза
 
"30 април 2017 г. е четвъртият Европейски ден на мегалитната култура. В разгара на годината за Асоциацията на мегалитните маршрути, нашите членове показват своите хубени в различни региони на Европа. Ние празнуваме мегалитни култури в многото им аспекти. Тази година темата е „Преместване на камъни“ "Подвижни камъни", “Moving Stones”."

Продължава чудомаенето как древните са придвижвали десетки и стотици тона тежащите светилищни панели, като правят следните наивистични предположения –  

image

и се вайкат, че "все още не знаем как хората от каменната ера са транспортирали тези огромни камъни, отложени тук от ледниците преди около 200 000 години през ледниковата епоха!" 

А отговорите са в самите формулировки за тях!

ПРЕМЕСТВАНЕ НА КАМЪНИ=КАМЪНИ на Богиня Матара и Бог Иса

ПОДВИЖНИ КАМЪНИ на=КАМЪНИ на Богиня Диана и Бог Ежуа 

Moving Stones на=на Богиня Мат и Исус 

–– знаете от нашите тематични статии, че никакви ледници не са пренасяли на хиляди километри тези светилищни панели, и сега внимание какъв насочващ и откровено реторичен за посветените въпрос, задават в това общество на почитателите на мегалитите:

"Ако не бяха древните хуни или Дяволът, как наистина хората са премествали тези камъни в миналото?"

Ами точно хуните, които са кановете – жреци на Дявола, който е един от ипостасите на Господ Бог, са ги местили и телепортирали където си пожелаят! 

image

"Във всяка страна и на много места мегалитните гробници се наричат ​​по различен начин, често във връзка със стари истории и легенди. 
Вечерта на 21 септември 2013 г., по време на есенното равноденствие, тези мистериозни истории оживяват по време на „Нощта на митовете и легендите“. Всички събития се провеждат едновременно на множество европейски места. На места, където мегалитните култури са оставили впечатляващи паметници, се организират дейности, които карат големите камъни да говорят, чрез специални програми и презентации."

А в нашите десетки и стотици тематични статии мегалитните светилища отдавна и говорят, и пеят и ни учат и подготвят да ги управляваме за да творим на тях чудеса за връзка с Боговете ни за предстоящите и започнали вече глобални страховити и епични събития и процеси! 

МИСТЕРИОЗНИ ИСТОРИИ за=ИСТОРИИ за Матара и Исуз

НОШТ НА МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ за=ЛЕГЕНДИ за Ешуа и Богиня Мат Диана 

–––––––––––––––

И статия с наивистични разяснения от учените как диви местни хора преди 5000 години са успели да построят тези "гробници" :

https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=nl&u=http://www.megalithicroutes.eu/nl/tags/nederland&prev=search&pto=aue

Накрая чистосърдечно си признават, че нищо не знаят:

"Нашият музей разказва историята на тези мистериозни мегалитни гробници и хората, които са ги построили. Отговаря се на въпроси като: Кой ги е построил, как са ги построили и най-вече защо са ги построили? 
Много въпроси остават без отговор, но ние ще ви даваме идеи."

НИЩО НЕ ЗНАЯТ за=за Ешуз и Диана 

ЩЕ ВИ ДАВАМЕ ИДЕИ ЗА=Бог Ешуз и Богиня Мад Диана 
 

image

И още един от малкото мегалитни комплекси в ниската земя разкрива тайната на произхода и името си – хълмът пирамидална мегалитна могила Bemelerberg, който е със статут на природен резерват и геоложки паметник край град Бемелен, и чиято пускова оперативна парола е :

Bemelerberg=Богиня Мария България 

Вижте как всички имена на местности и селища в Холандия са безапелационни документи и доказателства за Българските им кръстници!

Бемелен е град в холандската провинция Лимбург. 
Той е част от община Eijsden-Margraten и се намира на около 5 км източно от Маастрихт .
Bemelerberg е хълм, природен резерват и геоложки паметник край Бемелен

БЕМЕЛЕН=ЕЛЕМБ=Олемб=Олимб=Олимп

това красиво име се оказа, че е името на първосътворенческия Божи град Олимп, който Олимп обаче е менте Олимп, защото истинският първосвещен Божи град Олимп е ето този:

БЕМЕЛЕН=ЕМБЕЛ ± Н (кодировъчен назал)=ЕМБЕЛ=Еамбел=Ямбел=Ямбол

ЛИМБУРГ=Ма (Богиня Майка) Булгария

Eijsden Margraten=Мадара и Иса от Трагия  

МААСТРИХТ=Ма (Богиня Майка) Диана и Иса от Трахия 

image

Наличието на християнски храм – параклис в този мегалитен комплекс, свидетелства категорично, че това е древно Български езически светилищен комплекс и е мястото – оперативна площадка на жреца – оператор за творене на чудеса на него!

–––

Sterrenstenen (Звездни камъни) е геоложки паметник в община Ваалс в холандския Южен Лимбург, състоящ се от няколко каменни блока.

И малко Geschiedenis (История) от холандската Википедия:

Geschiedenis (хол) за=за Гена на Исуш и Диана 

https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=nl&u=https://nl.wikipedia.org/wiki/Geologisch_monument_Sterrenstenen&prev=
search&pto=aue

"В древността са били открити груби камъни с любопитен състав, разпръснати из гората. Тези блокове не можеха да бъдат обяснени и са наречени звездни камъни, защото смятаха, че са паднали от небето като метеорити или падащи звезди." 

Ние имаме обяснение и автентични документи с доказателства от къде са тези Звездни камъни!  

Sterrenstenen построени от=построени от Ариани Друиди от Исус 

СЪСТАВ от=от Исус и Богиня Диана 

ЗВЕЗДНИ КАМЪНИ от=КАМЪНИ (мегалитни светилища) от Богиня Диана и Изуз 

ЗВЕЗДНИ КАМЪНИ от=от Богиня Майка Диана и Изуз 

Знаете от тематичните ни статии, че метеоритите и падащите звезди не са камъни и павета и всякакви други космически боклуци, а са транспортните средства НЛО на Българските светии, пътуващи между световете:

МЕТЕОРИТИ=Матара Диана=Друиди (Жреци)на Ма (Богиня Майка)

ПАДАЩИ ЗВЕЗДИ=Зветии (Светии) на Богиня Диана и Изуш 

Безапелационни документи, обаче учените – геолози и супер мошеници са за това, за да съчинят поредната история за естествения произход на тези непонятно и необяснимо как появили се на това място скали, и скрият изкуствения им произход!

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=ПРОИЗХОД от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ПРОИЗХОД от=от Бог Иза от Драхия (Тракия)

И затова пак развихрят псевдонаучната си фантазия и ходете ги спирайте и оборвайте милиони години назад:

"Тези каменни блокове са се образували между 7 и 2,5 милиона години.  (или колкото им кефне на фалшификаторите на историята на човешката цивилизация, в основата, надстройката и в построението на която е Сакралната Българска история!)
В периода на Креда районът на Южен Лимбург е бил наводнен за известно време и тук е имало Кредово море . По това време тук е депониран утайков пакет с дебелина 300 метра, състоящ се от глина , пясък и вар .
През вековете голяма част от варовика изчезва поради разтваряне под въздействието на дъждовна вода, обаче твърди късове от него не се разтварят и остават в почвата и които сега излизат отгоре...(!!! – възклицанията са от нас).  
На север от блоковете е местността Oostmaas"

Oostmaas=Исус и Ма (Майка) Диана 

"За Звездните камъни циркулира предание. Легендата казва, че под най-големия камък има змия, която да гарантира, че камъните няма да бъдат изкопани и повдигнати."

Присъствието на змия и змейове документира, че става въпрос за поредното скално езическо Българско светилище на жреците от рептилския род Дуло, затова и през 20-ти век учениците-свещеници от къщата на мисията Еммаус, разположена на края на гората, събират камъните в парка зад къщата на мисията, за да лишат езичниците от техните култови енергийни светилищни места. 

ИМА ЗМИЯ=Иза и Ма Ма=Иза и Мария Магдалена

ЕММАС=МаМа и Иса=Мария Магдалена и Иса 

image

Геоложкият състав на тези вълшебни камъни е от конгломерат – или изкуствени блокове светилищни панели, изработени от едър зърнест чакъл, залят и споен с древен цемент, също както са изработени мегалитните панели на Белоградчишкия светилищен комплекс и по която технология феноменните ни предци са строили и огромният мега – светилищен 100% изкуствено построен комплекс Белоградчишки скали от най – малката и до най – високата скала, фалшифицирани като "природни феноменни", за да не познаем Божието ни феноменно материално наследство и почнем да го ползваме по предназначението му – сиреч да творим чудеса!  

И още за конгломератните светилищни съоръжения вижте в  

Разследване на в – к Десант и bezistena : Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик – наблюдателен пункт или психотронен генератор?
https://bezistena.blog.bg/history/2015/10/14/razsledvane-na-v-k-desant-i-bezistena-kakvo-postroi-dogan-na.1399325?reply=4798614
  
image
    
...Точно на главната врата на крепоста на Белоградчишките скали нашите Деди –феноменните строители на величествените скални светилищни кострукции, са ни направили няколко малки пирамидални структури, на които се вижда ясно и беспорно, че те са изкуствени бетонови конгломератни отливки, демонстриращи основния тип строителство на целия изкуствен мегалитен светилищен комплекс Белоградчик, за който отявлените анти – българи № 1 и № 2 – съответно братята Златарски (Васил – историк, продължил анти – българската историческа школа на юдео – ционисткито изчадие Иречек, и Георги – създал геоложката наука в България с единствена цел и задача №1 да скрие изкуствения произход на хиляди мегалитни светилища в България, обявени от него и брат му Васил  за "природни феномени")  и техните съвременни ученици –фалшификатори, ни будалкат и лъжат най – нагло и наивно – елементарно вече повече от 120 години, че Белоградчишките скали са феноменни творби и дело на "ненадминатият" творец и ваятел природата!
И ние им вярвахме като последни будали, въпреки висшият ни феноменен интелект, ум, разум и логически разсъдък

image

Кристиян ни показва безапелационен материален видеофайл от преди 20 000 години на малка пирамида за мостра на главната порта на крепостта, документираща изкуствения бетонен и конгломератен характер на всички пирамидални конструкции в Белоградчик. 

А ето и кои са авторите, проектантите и майсторите на гигантския мегалитен изкуствен комплекс :

МАЙСТОРИ=Иса и Матара

МОСТРА=Иса и Матара 

ПИРАМИДА ЗА МОСТРА от=от Богиня Диана Матара Мария и Исуз  

КОНСТРУКЦИЯ от=КОНСТРУКТСИЯ от=
от Кан (Жреци) на Диана и Кристос=  
от Кан (Жреци) на Диана и Исус от Тракия 

––––––––––––

Разкрихме тайната на малобройните Български мегалитни светилища в Холандия на които холандците ще могат да почистят с помощта на Българите и с Познанието от нашия блог, натворената от предците им колонизатори и поробители и палачи на милиони хора по света тяхна лична, фамилна и етносна черноенергийна карма.

С тези два тематични постинга за Българския генезис на цивилизацията в Холандия и за Българските скални мегалитни светилища в Холандия от Единната Българска планетарна мегалитна енергийна система просветихме Българите в Холандия, че те са спасителни пристани и острови сред бушуващия океан от глобални социално – политически и фатални здравословни смъртни опасности!

БУШУВАЩ ОКЕАН от=БУШУВАШТ ОКЕАН от=ОКЕАН от Бог Ешуа и Богиня Диана 

СМЪРТОНОСНИ ОПАСНОСТИ без познание за=ОПАСНОСТИ без познание за Исус и Матара 

ОПАСНОСТИ без=без Богиня Диана и Исус 

И отново ви напомняме универсалната пускова и оперативна парола на всички мегалитни светилищни съоръжения в Холандия и по света, с които да ги отключите да ви приемат и бъдат ваши спасителни пристани и спасителни кораби за бурните времена и вълни, които обгръщат света и с които да активирате светилищата и оперирате на тях за вашето индивидуално Спасение, както и с тях и с нашето Познание за Българските Богове да просвещавате и другите за тяхното Спасение! :

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ на=
на Бокиня Мадара и Ежуа Българина

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) от Богиня Мадара и Ежуа

Българи емигранти в Холандияи по света, като ви блокират да не можете да се върнете в България, отивайте с любимите ви хора по тези места, и с познанието и молитвените мантри от нашите 1500 статии в блога ни почвайте да търсите помощ и спасение от Боговете ни!

ТЪРСЕТЕ ПОМОЩ от=от Богиня Матара и Исуш

След това ще дойдат с вас и другите крипто Българи в Холандия!
След това ще тръгнат всички по тези свещени места, които вие ще управлявате за доброто и Спасението на всички!
Тези светилища са направени точно и за днешните страшни времена и събития и затова от Горе блокират Българите емигранти по целия свят там където са, за да започнете това свещено занятие по всички безбройни Български мегалитни спасителни съоръжения по целия свят, за вас и за другите, каквато е и мисията ви на всички Българи от Божия род Дуло.

ДНЕШНИТЕ ВРЕМЕНА на явяването на=на явяването на Богиня Матара Диана и Ешуа 

Бъдете благословени и почвайте да се просвещавате с това животоспасително Познание!

Амин!
Амин да бъде!
Ще бъде!

И задължително всички хора от Ниската земя от прекрасното тракийско племе холандци ще тръгнат на път към Свещената Земя България и Родина на техните предци, водени от Бардите от BZN и пеещи и танцуващи Waltzing Maria!

ХОЛАНД=Холди=Хелди=Келди=Келти=Кан (Жреци) на Диана Ел (Змеица)

https://www.youtube.com/watch?v=algIM_wXNds
Jan Smit Waltzing Maria

https://www.youtube.com/watch?v=M_H2fTAcfdw
Jan Smit live in ahoy

https://www.youtube.com/watch?v=PlMdP0AD87E
Vrijdagavond = Muziekfeestavond! Zing mee met het Muziekfeest op het Plein uit 2013! // Sterren NL

Прекрасни холандци, деца и жители на Ниската земя, какви сте охолни, безгрижни, радостни, вдъхновени, щастливи и прекрасни и търсещи отговор за живота в песните и в бирата,

https://www.youtube.com/watch?v=ODdVpvearXE
Sterren Muziekfeest op het plein Enschede

и на какво ви превърнаха само след няколко месеца за една година управниците ви и световната биотерористична мафия – справка първата ни част за протестите водещи страната към гражданска война и случващото се сега в Холандия, Европа и по целия свят!

––––––––––––––

Скоро ще си припомните прекрасния бащин ви и майчин език – Свещеният Български Божи сътворенчески език, за да си отплетете завързаните и изтръпнали езици от хъркащите и бърхащи съгласни, с които Българските ви цивилизатори съставиха езика ви от Българския език с анаграмната магия и алгоритъм на Свещения шифър, и най – вече за да почнете да се просвещавате с нашето Познание, че иначе няма Спасение!

–––––––––––––
екип на bezistena с Вси Светии.










Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.02.2021 00:18

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - И понеже не остана место в работния ...
14.02.2021 03:05
И понеже не остана место в работния обем на постинга, ще кажем нещо с Любов на тракийските келти холанди от Ниската земя:

– Сега с радост носим техните хубави дрешки втора употреба, от нашия екип също сме им фенове, а скоро те всички ще дават мило и драго да носят или се докоснат и се отъркат до дрехите пета употреба на Българите и придобият нашето благоразположение и покровителство пред Боговете ни!
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
14.02.2021 09:46
Чудя се този огромен ,камък да го наречем, как стои на основата .объл камък? Това противоречи на всички закони на физиката! Той е поне 6 метра дълът и 4, дори 5 метра висок,при всички случаи е над сто тона тежък И да стои стабилно върху сферична основа?-малка допирна площ? Става въпрос за първия фотос Освен дясната му страна да е с по-висока плътност от лявата, като човечетата с оловна основа, които стояха винаги изправени
Наистина феноменално разположение

Хубав ден, Адаш!





























цитирай
4. bezistena - Чудя се този огромен, камък да го ...
14.02.2021 13:11
[quote=leonleonovpom2]Чудя се този огромен ,камък да го наречем, как стои на основата .объл камък? Това противоречи на всички закони на физиката! Той е поне 6 метра дълът и 4, дори 5 метра висок,при всички случаи е над сто тона тежък И да стои стабилно върху сферична основа?-малка допирна площ? Става въпрос за първия фотос Освен дясната му страна да е с по-висока плътност от лявата, като човечетата с оловна основа, които стояха винаги изправени
Наистина феноменално разположение

Хубав ден, Адаш!

В тази публикация учените отговярят как е ставало балнсирането на тази и всички други балансирани скали по света!

https://translate.google/translate?hl=bg&sl=en&u=https://www.mentalfloss.com/article/71467/12-amazing-balancing-stones-around-world&prev=search&pto=aue

Ето например как природата е направила известната балансирана скала Бримънстоун в Авглия:

"Странните скали Бримъм в Йоркшир, от които най-известна е идолската скала, са се образували преди около 400 милиона години, когато районът е бил под река.
По време на последния ледников период, близките планини бяха покрити с ледници, а там, където има ледници, има ледникови ветрове.
Ветровете издухаха пясъка върху скалите с голяма скорост, издълбавайки ги в техния странен нов облик - представяйте си това като за естествена форма на пясъкоструене."

Свръхакадемично обяснение както казваме "бетон ярме!"

Вижте и другите научни обяснении за другите "балансиращи камъни" (не "балансирани" – сиреч сами са се балансирали или природата!)

Щом хората по света вярват безкритично и безмозъчно на тези удивитилни смехории вече 200 години, съвсем резонно е сега толкова много хора по света да вярват и се подчиняват на юдео – ционистите биотерористи и ковид фашисти, изпълняващи плана си за поробване на човечеството.

Ето и истинският механизъм на това необяснимо състояние на балансираните скали, стоящи на свободните си инерционни оси хилядолетия на една точка стабилно и непоклатимо:

СВОБОДНИ ИНЕРЦИОННИ ОСИ на=ИНЕРЦИОННИ ОСИ на Бог Иса и Богиня Диана

– оси и състояние определяни от Българските Богове, Повелителите на живата и на мъртвата природа, наредили на скалите да стоят в това положение колкото са им наредили

И ето кои са земните подизпълнители на тези феноменни процеси:

СВОБОДНИ ИНЕРЦИОННИ ОСИ активирани от=
активирани от Среци (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724814
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44364
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!