Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2020 21:58 - Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7657 Коментари: 15 Гласове:
8

Последна промяна: 28.11.2020 13:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Организаторите на зловещата глобална операция Ковид 19 ни дават комплект автентични документи с отговор на поставените от лудналото земно население въпроси "Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!"

Горски Пътник

https://www.facebook.com/myPath2017/posts/3155062384602891

Измамата К-вид е ТОТАЛНО И НАПЪЛНО РАЗКРИТА.

PCR „тестовете“ търсят носители на специфични гени в 8-ма хромозома
Сензационно разкритие от професор Андрю Кауфман професор вирусолог, имунолог и хематолог в Медицински университет в Южна Каролина

Измамата К-вид най-сетне е разкрита в най-големи детайли. След обстоен изключително дълбочинен анализ на маркерите в PCR тестовете, професор Андрю Кауфман доказва, че тези тестове по никакъв начин не мога да открият „вируса“.
До този момент никой учен не е успял да изолира „вируса“ per se и да докаже неговото съществуване.
Това е факт. Няма „вирусно“ РНК, а само фрагменти от човешко РНК, което PCR тестовете „откриват“.
Всички PCR тестове търсят специфичен генетчен материал, характерен за хромозома 8 в човешката клетка.
Ето защо се инсценира тази ПЛАНдемия и за какво се оказва толкова голям натиск за тестове, повече тестове.

Търсят се носители на специфичи генни.

Какви гени?
В маркерите за „К-вид“ има primer който търси характерен 18- базов код от човекото ДНК в 8-ма хромозома. Носителите на тази специфична геномна комбнация биват заклеймени като „заразени с вируса“ или „положително тествани“.
Най-лошото от всичко е че Световната здравна организация настоява за различните националности да бъдат използвани различни протоколи на PCR sequence primer –
тоест търсят се различни носители на тези специфични гени в различните страни.

СЗО задължи България да използва PCR тестове, произведени от конкретни лаборатории. Всички държави участват в тази измама. Измамата се осъществява със съдействието на медиите, всяване на страх и паника и колосален натиск за тестове. Очевидно е много добре планирана и координирана. Когато това чудовищно престъпление бъде разкрито в детайли, всички участници (премиери, генерали, лекари и медии) ще бъдат съдени за опит за престъпление срещу човечеството.
За повече подробности, прочетете статията BOMBSHELL:

WHO Coronavirus PCR Test Primer Sequence is Found in All Human DNA
https://pieceofmindful.com/2020/04/06/bombshell-who-coronavirus-pcr-test-primer-sequence-is-found-in-all-human-dna/?fbclid=IwAR2pt4fwrwh1GpQCKNu6b9EL6RtwYRzUytD-Jn0bI_uTPewbrgsudi9FR4w

И превод на статията:

Това беше достатъчно важно, че исках веднага да го извадя. Моето изследване на базата данни NCBI за нуклеотидни последователности доведе до зашеметяващо откритие.

Една от последователностите на праймера на СЗО в PCR теста за SARS-CoV-2 се намира във всички човешки ДНК!

Последователността „CTCCCTTTGTTGTGTTGT“ е 18-символна последователност от праймери, намерена в документа на протокола за тестване на PCR за коронавирус на СЗО. Последователностите на праймерите се усилват от PCR процеса, за да бъдат открити и определени като „положителен“ резултат от теста. Точно така се случва, че точно същата 18-знакова последователност, дословно, се среща и в 8-та хромозома на Homo sapiens!

Доколкото мога да разбера, това означава, че тестовите комплекти на СЗО трябва да намерят положителен резултат при всички хора.
Някой може ли да обясни това по друг начин?
Наистина не мога да надценя значението на тази констатация. Най-малкото трябва да има значително въздействие върху резултатите от теста.
Homo sapiens хромозома 8, GRCh38.p12 ID на последователност на първичен монтаж : NC_000008.11 Дължина: 145138636 Обхват 1: 63648346 до 63648363 е „CTCCCTTTGTTGTGTTGT“
Актуализация: След известни усилия най-накрая открих начин да покажа доказателство (освен моите екранни снимки), че човешката хромозома 8 има точно същата 18-знакова последователност.

Моля, опитайте връзката по-долу. Последователността е показана в долната част на страницата. Това е протоколът на СЗО. Също така попаднах на няколко частни компании (Sigma-Aldrich, Thermo Fisher), чиито PCR последователности от праймери бяха по-дълги и нямаха такова съвпадение. Така че не казвам, че ВСИЧКИ тестови комплекти принадлежат на СЗО, но ако трябва да намерим маниаци, бихме очаквали да ги намерим при СЗО.

Това наистина ме разтърси и аз наистина започвам да вярвам, че СЗО е разработила тест, при който те ще могат да намерят позитив навсякъде, където искат да го намерят.

Също така, процесът на PCR тест по своята същност е много податлив на грешки и дори тестът на СЗО може понякога да има фалшиви отрицателни резултати.
Зашеметен съм.

––––––––––––––––––
Коментари под поста:

Necat Sьleyman
Само това е спасението - Отец,Син и Светият Дух !
Какво е казал Христос :- "Само чрез Мен (Висшият Колективен Аз Съм ) ще се спасите". И след това :- " Някои може да се откажат от Мен , но тежко и горко на тези,които се откажат от Светият Дух!"

ххх
Такова "шоу" са ни подготвили,че ни е бедна фантазията Хубавото е,че повечето в България не вярват на Covid 19=666 .

Diana Vas
вече знаеш защо Слава Севрюкова още миналия век каза до 2023-та всички българи да се прибират в родината си, защото после и да искат няма да могат....

Дочо Дочев
Сещам се за сериала Sense8 на Уашовски. Там пак ги издирваха специални. Също в Инстинкт с Антъни Хопкинс се споменава за две различни породи хора. Много силен филм като цяло. С филмите ни подсказват доста. Сигурен съм има и други.

Diana Vas
Това го четох и ми е чудно каква е целта като се открият тези гени? Също бях чела че с тези тестове се създава ДНК база данни и така насочено ще може военното оръжие 5G да се насочва целенасочено и конкретно към хората. 

Milena Kostadinova
Преди 100г. РУДОЛФ ЩАЙНЕР е писал , че чрез ваксини ще атакуват духът и душата на децата.

Diana Tsvetkova
Моля се... МОЛЯ, се да оцелее Човешкият разум

Magdalena Iordanova Georgieva - Delibaltova
Само да се знае ,пък който иска да възприема ,че Единственото ни спасение е Обръщението към Отец ,чрез Светият Дух в Името на Господ Иисус Христос .
Само на тези,които са свързани с Отец Бог Абсолют не могат да им влияят егрегорите ! 

Ivan Stoichev

Четете ВНИМАТЕЛНО! ДНК молекулата НЕПРЕКЪСНАТО ИЗЛЪЧВА био-фотони. Това е слаба електромагнитна енергия, ЕМ отпечатък, специфичен за всеки индивид. Ако вземат вашия ЕМ отпечатък и излъчат съответната честота, могат да влияят на ВАС конкретно. Например ако конкретен ДНК алгоритъм се въведе в съоръжение/излъчвател като 5G. Ето защо им трябват ТЕЗИ ТЕСТОВЕ - това са ДНК проби. Ваксината с чип е фалшива новина за отвличане на вниманието. Затова правителството настоява за МАСОВО ТЕСТИРАНЕ.
5G е УНИКАЛНА технология за въздействие върху ИЗБРАНИ КОНКРЕТНИ ЦЕЛИ!
Трябва само да се въведе ДНК кода на конкретната цел (човек) 5G -MARKED TARGET WEAPON
За разлика от йонизиращата радиация, която действа на всички, 5джи може да убива конкретни цели. Трябва само да се въведе тяхното ДНК. Затова ТРЯБВА да се съберат ДНК данните на всички 6 милиона българи. Да се дигиализира и да се въведе в 5G софтуера. Посредством "тестовете" за Ковид се взема ДНК проби на всички. Бокално или кръвно.
Изпращат се в САЩ или в Германия (Киен) за дигитализация. По план до края на декември 2020 ТРЯБВА ДА СА ВЗЕЛИ ДНК пробите на всички 6 милиона българи и да са пуснали 5G.
Така ще могат да убиват само конкретни индивиди, а други да остават живи. 

–––––––––––––––––––––––––––––––

Следващият филм с точен превод на Български език е ретроспективен и съвременен преглед на една от официалните физиономии и формати на юдео –
 ционистките заговорници срещу Българите и не/официални господари на света – Билдербергови, което е съзаклятие на най – изродените династи фримасони от Черното братство на Дуло на най – високо институционално държавно ниво. 

Краят на играта! Краят на играта, за обикновенните хора! 
https://www.facebook.com/svetlozarminov/videos/1075550452586764
––––––––––––––––––––––––––––––

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ: ИЗМИСЛИХМЕ КОВИД 19, ЗА ДА СИГНАЛИЗИРАМЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ, НЕ СМЕ ГОТОВИ ЗА ПАНДЕМИИ!
http://lifebg.eu/300804/?share=1&fbclid=IwAR2YiwA0-GmJeEmP25NncBbenS45WiCzSMT4vZ-34ofsO2YVZRTB06Srf1s

Според Китайското здравно министерство такова нещо Ковид 19 няма и никога не е имало, но опитът в който са били въвлечени всички правителства по света е показал, че планетата Земя не е готова, ако случайно ни нападнат извънземни нашественици.

––––––––––––––––––––––––––––––
Учени търсят ДНК на Исус Христос в България
https://dariknews.bg/novini/sviat/ucheni-tyrsiat-dnk-na-isus-hristos-v-bylgariia-2018063
––––––––––––––––––––––––––––––

И един емоционален анализ с много сполучливи попадения.

Спете роби и ковид идиоти... Още ли вярвате, че сте свободни...
От януари 2020 г. целият свят е обхванат от свирепата реализация на плана за заключване на планетата в глобален концлагер. Пандемията, или по-скоро план-демията, е жестока схема за безпрекословно подчинение на „масите“. Ситуацията ще се влошава. Това, което ви обяснявам не е от „конспиративните теории“.
Това са фактите за конспирацията им. Какви са те?
Да започнем с тайминга. Защо вирусът, или биооръжието, ако е такова, беше пуснат именно сега? Отговорът е прост – след дълги години на глобализиране на капитала дългът на Запада достигна такива екстремни нива, че световната икономическа система колапсира и се срина.Онези, които са на власт – задкулисието, дълбоката държава, не искат да поемат отговорността за това и се нуждаят от изкупителна жертва и оправдание. А тъй като не могат, поне засега, да започнат ядрена война, си съчиниха вируса и го пуснаха – „Е, не ние сме виновни, а този проклет вирус!“.
А това биосъчинение им даде възможност да наложат нов тоталитарен, глобален, неофашистки режим не само в една държава или в отделен географски район, но и за първи път, върху целия свят. Това има предимство над всички предишни тоталитарни режими, че сега няма да има кой да се съпротивлява срещу тях. Така нареченият прозорец на възможността на обикновените хора бързо се затваря заради апатия, неразбиране, безразличие, конформизъм, страх и глупост, въпреки че тяхната съдба е да бъдат затворени и погребани в този глобален концлагер на англо-американския ционизъм.
Кои са тези мощни плутократични кръгове, които изграждат глобалния технократичен тоталитарен режим?
На първо място са централните банки, начело с частната така наречена федерална резервна система на САЩ, финансовото „копеле“ на Ротшилд в Америка. Всички други централни банки са нейни слуги. Какви са целите на онези, които тласкат света към глобален тоталитаризъм, т.е. цифров и био-неофашизъм?
Те вече са извънредно богати и парите не са тяхна цел. Тяхната цел – онова, от което се нуждаят, е повече власт, абсолютна власт чрез парите над хората и техния живот. Създават неофеодално общество, в което ще са на върха, а другите отдолу ще съществуват само ако им позволят.
Как беше възможно да бъдат парализирани 7 милиарда население на планетата от съчиненията за „убиеца вирус“, който им давал право да ви третират като домашни животни?
Много просто – контролират ви чрез така наречените „основни медии“. Обикновените хора отново станаха „маси“, които са дебилизирани чрез унищожение на образованието и социалната държава. Отдавна е пречупен техният защитен праг срещу фалшивата пропаганда. Реално всички медии – вестници, телевизии, радиостанции, интернет мрежи – са контролирани от същите плутократични сили, бомбардиращи хората по 24 часа на денонощие с измишльотини за вируса с епични пропорции и прочее лъжи. Всички драконски мерки, налагани на целия свят като „предпазване на населението от вируса“, всъщност имат за цел да унищожат имунната система на хората, да ги направят по-податливи на болестите. На това служат дистанцирането, самоизолирането, лишаването от слънчева светлина, която е основен фактор за здравата имунна система. В същата посока действат и задължителните маски, предизвестие на тоталната безлична полицейщина.
Една от причините Новият световен ред да изолира хората е да не могат да се събират на групи и да обменят идеи, което може да доведе до революция или организирана съпротива и метеж срещу общия враг. Щурмът на Бастилията в Париж през 1789 г. нямаше да се случи, ако кралицата се беше сетила да забрани масовите групови сбирки.
Същото се отнася и за Октомврийската революция през 1917 г. в Русия. Има три основни цели, които Новият световен ред налага чрез свята тоталитарна матрица:
1) Общество без налични пари (cashless society).
2) Задължително ваксиниране.
3) Задължително носене на маски.

Безкасовото безналично общество означава, че банките ще имат абсолютна власт над вашия живот. В същата насока ще действа и задължителното ваксиниране. Сертификатът за ваксиниране или за липса на вируса вече е паспорт към „относителната нормалност“. Ще е задължителен, ако искате да се качите на самолета, да влезете в киното, ресторанта, и накрая, в собствената си къща. Така наречената реверсна пропаганда вече действа.
Предупреждават, че в началото няма да има „достатъчно ваксини за всеки“ и че сте късметлия, ако ще сте сред ваксинираните. Но Путин и Си Цзинпин им унищожиха плановете като съобщиха, че Русия и Китай вече имат ваксини, които са произведени в достатъчни милиарди количества, евтини, и ще има за всеки човек на Земята. При това няма да са задължителни.
Що се отнася до маските – те са висшият символ на триумфа на задкулисието на „масите“. На първо място, маските са безсмислени, тъй като вирусите са толкова малки, че никаква маска не може да ги спре. Символът на маската обаче е друг – да демонстрира, че желязната воля на върхушката надделява, че масите се подчиняват. Маската стана символ на конформизма, на подчинението, на отричане на индивидуалността на човека, тъй като другите не могат да видят лицето му. Освен това маската нарушава нормалното дишане, унищожава имунната система и я прави податлива на всякакви вируси.
Трите цели, описани по-горе, представляват фронтална атака срещу фундаменталните права на човека:
• безналичното безкасово общество прави хората автоматично жертви на техните експлоататори – банките;
• задължителното ваксиниране прави хората жертви на голямата фармация – big pharma;
• маската е атака срещу основното право на човека – правото да диша свободно. Сещате ли се вече за какво става дума?
Взети заедно те дават представа какво са замислили тези гангстери за човечеството. И всичко предстои. Неведнъж съм ви обяснявал, че демокрацията е абсурдна самоунищожаваща се концепция. Причината е проста – не можете да имате система, в която игноранти и глупави хора не само да имат същите права като мислещите хора, но и да са докопали властта. Резултатът е управление на мафията, както в България. Заради това демокрацията е само временно състояние на нещата и неизбежно води до тирания.
За съжаление много хора вече са с промити мозъци, страхливи и физически слаби. Ако не бяха такива, задкулисието нямаше да успее толкова лесно да се наложи над тях, като над стадо овце, с което може да правите всичко. Името на играта е „разделя и владей“. Масите вече са заети да се мразят и убиват взаимно, вместо да се опълчат на общия враг. Новите мрачни векове, в които навлизаме, едва ли ще свършат скоро, тъй като са наистина глобални.
А тъй като решетките около нас падат и матрицата укрепва, всички източници на съпротива ще бъдат елиминирани, което става в момента. Нямаме основание за оптимизъм. Леснотата, с която ни наложиха да носим тези пълни с вируси и бактерии парцали на устата, показва степента на пробива, след който правата ни ще бъдат много трудно отвоювани обратно.
Това са част от парчетата на мозайката, която ви обясняваме през последните години, за да можете да видите голямата картина. И тя съвсем не е красива.

Автор: Красимир Иванджийски


–– Силен и разтърстващ анализ, който обаче въобще не посочва истинската цел и Обект на тази глобална биотерористична акция и операция, и които ще разкрием след предложените публикации! 

––––––––––––––––––––––––

ВОДЯТ НИ УМИШЛЕНО КЪМ ПРОПАСТТА.
МЕТОДИЧНО, ПОСЛЕДОВАТЕЛНО И ОРГАНИЗИРАНО
Много е наивно да мислим, че Те не знаят, че мерките са катастрофични.
Много е наивно да мислим, че мерките имат за цел да спасят човешки животи.
Много е наивно да мислим, че Те не знаят, че ваксината ще е с десетки странични ефекти.
Много е наивно да мислим, че някой го е грижа дали умират възрастни и хронично болни.
Много е наивно да мислим, че банки, НПОта, фондации и пишман филантропи инвестират милиарди в "спасяването" ни.
Много е наивно да мислим, че маските, ваксините и евентуалното чипирване се правят в наш интерес.
Никой там на върха на пирамидата не го е гриижа за нас. Официалната Политика, Религия, Медицина и Медии ни манипулират, лъжат, насилват, принуждават и където е нужно- убиват!
Целта е масово подчинение, масов контрол, масово робство.
НЕ СЕ ХАБЕТЕ ДА ИМ ДОКАЗВАТЕ, ЧЕ МЕРКИТЕ И ПЛАНДЕМИЯТА ИМ СА ГРЕШКА. ТЕ ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ ТОВА!!!
Мислете как ще се защитим от Световната Мафия!!!
Глупаво и опасно е да вярваме на Институциите. Моментът, в който ще осъзнаете грандиозната измама ще е първата ви крачка по пътя, водещ към Свободата.

Светла Матева

–––––––––––––––––––––––––––––
https://www.facebook.com/100010595733213/videos/1280062889023557
КЕМТРЕЛС Е КОВИД 19 !!! ...

https://www.facebook.com/LOVEISTINATA/videos/360201795235378
Голата Истина
Предупреждение - Не приемайте К ваксината

https://www.youtube.com/watch?v=caKhswrawHg&t=24s&fbclid=IwAR2C_kE9tuK_Zh_JUDB_Emva8yJmMo
Y9Wkczzp6Z_PzOECcQxetZoc4RD_A
Ваксина против ВЯРА - изтекло видео от Пентагона с Бил Гейтс. 

https://www.facebook.com/chiarli007/videos/2842189836000654/
Дигитална идентичност - Канада
––––––––––––––––––––––––––––––
По вълните на социалната мрежа:

https://www.facebook.com/100002225689801/posts/3495731447177677/

Най-голямата и нагла световна измама! Тези вече ги започнаха! И така:
1. Тези "тестове" не се правят за пари.
2. За нещо много, много по-ценно от парите е.
3. Професор Andrew Kaufman в свое задълбочено проучване доказа, че „тестовете“ за корона търсят 18 базова секвенция в 8-ма хромозома.
Всички тестове (имунологичен, ПСР…) търсят тези специфични гени.
4. Докато не се тестват всички 6 милиона българи, никой няма да подава оставка.
5. Суперкомпютърът, който Бойко „строи“ е за дистанционна диагностика и дистанционно проследяване на локацията на гражданите. Само и единствено по DNA fingerprint.
6. Освен в България, още в 7 европейски държави ще заработят такива Суперкомпютри за дистанционно проследяване на населението.
7. В Русия още през 2019 се подписа указ за ДНК паспортизация.
8. Във Великобритания постепенно се приемат закони за ДНК профили.

Вашата ДНК ще бъде вашите данни. Мислете с главите си, защото като се има в предвид кой стои зад всичко/ https://www.youtube.com/watch?v=caKhswrawHg&t=24s… /, наистина може да стане страшно и необратимо.
И това ли е "теория" на конспирацията?!?
Тези вече ги започнаха. Тук е официалното изявление от представители на канадското правителство. Изводите оставям на вас.
https://www.facebook.com/watch/?v=2842189836000654

Hristian Dragiev

Бивш кандидат за президент разкрива преди смъртта си потресаващият план за поробване на хората по света. Едно от най-изтриваните интервюта!
“Попитах го – какъв е смисълът от всичко това? Имате всичките пари на света, имате всичката власт, но каква е целта, крайната цел?”
Отговорът на Рокфелер бил, че крайната цел е всички хора да получат по един чип, с който да се осъществява абсолютен контрол на цялото население и тотално световно господство на банкстерския “елит”..."

https://www.facebook.com/100010596698770/videos/300100143686540/

Hristian Dragiev

Оригиналният план на Фондацията Рокфелер, разработен в сътрудничество с Бил Гейтс, за COVID-19.
На стр.18 е сценарият за LOCK STEP - стъпката за затваряне. 
https://www.nommeraadio.ee/…/Rockefeller%20Foundation.pdf…

Hristian Dragiev

Пак Бил Гейтс, чуйте го: "Към целия свят: нормалността ще се върне САМО тогава, когато ваксинираме цялото човечество. И вие нямате никакъв избор. Хората си мислят, че имат избор."
https://www.facebook.com/okodavidi/videos/1171969519834006

–––––––––––––––––––––––––––––
Обезателно отворете и прочетете и тази смела публикация:

https://www.otizvora.com/2020/11/12634/operatsiya-covid-19-i-osemte-metoda-za-dresirovka-na-baydurman/comment-page-1/#comments
Операция Covid-19 и Осемте метода за дресировка на Байдърман

Пуснахме наш кратък коментар :

Поздрави за проницателния анализ на световния медицински фашизъм и биотероризъм!Няколко думи и от нашия екип по темата:

Двама рептила в братска смъртна хватка над Земята и притихналото и ужасено човечество.
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/07/dvama-reptila-v-bratska-smyrtna-hvatka-nad-zemiata-i-pritihn.1734336

И още 1500 постинга в блога ни на същата тема за перманентния заговор срещу Българите и човечеството в различни интердисциплинарни формати и сюжети.
Бъди благословен, родственико Иван Стаменов, жертвената ти мисия ти е възложена Свише и Господ Бог Отец Исус и Богородица, Която се разкрива в блога ни Коя е истинската, те обичат и бдят над тебе, дома ти и любимите ти хора и те пазят  със Светейшото Си войнство!
Насърчаваме те да намериш време за нашите документи.
Амин!
–––––

Родственикът ни Иван освен че не намери време за нашите документи, но и цензурира Божието Слово и не пусна коментара ни сред невзрачната му постна аудитория.
Остана извън храма още един Божи потомък. 

–––––

Красимир  Бачков
от Фейсбук

СТАВА   СТРАШНО !

Хора, не усещате ли, как атмосферата в която са ни потопили медиите, политиците и лекарите от ден на ден все повече се нажежава? И, че също като жабата в постепенно загряващата се вода се сваряваме и ние? Питате ли се, кому е нужна всекидневно подклажданата медийна истерия и агресивното зомбиране с всякакви средства, спрямо фалшивата пандемия?

Боя се, че много хора вече са загубили способността си да мислят логично и дори изобщо да мислят! Защото страхът подклажда първосигнални реакции за оцеляване, а те не са препоръчителни сега!

Забелязвам, че планът за създаване на концлагер за цялото човечество се изпълнява стриктно и последователно до момента!
В началото бяхме зверски стресирани, след това последва небивала по размерите си медийна манипулация, с предсказания за яко измиране в по-късен период от време, които се реализират, поне статистически!
Лъжеше се безогледно и нагло от Борисов и Мутафчийски, през Хекимян и Виктор Николаев, до последния лекар, включен в далаверата Ковид - 19!
Лъжеше се на ангро, с патос и невиждано безсрамие, защото хонорарите в този сценарий явно са изключително високи!
А обикновените хора, заети в грижите си по елементарно оцеляване, се довериха както на средствата за масова / ДЕЗ / информация, така и на своите палачи!
Като стадо овце тръгнахме след един покварен лъжец, крадец и предател, с надеждата, че видите ли, той се грижил за нашия живот и здраве!!!
По-голяма простотия от това, здраве му кажи!
Мафиот, който с бандитската си шайка е предавал всичко българско в продължение на единадесет години, който е крал в такива огромни размери, че 40 - разбойници на Аладин могат само да му козируват, се представя за ваш „Баце“ и раздава ВАШИТЕ пари  както му скимне, но винаги в своя полза!
Бедата е, че сериалът не спира само с големите кражби!
Умишлено беше подмината статистиката, че за изминалите девет месеца в които „върлуваше“ пандемията, смъртността и у нас, и по света намаля, в сравнение с изминалите пет години!
Това се случи, от една страна защото хората престанаха да ходят на прегледи в болниците и да умират с лекарска помощ, а от друга, защото потърсиха адекватни, хомеопатични начини за лечение на заболяванията си!
И когато дойде есента и започнаха грипните заболявания, придружени от всички придобити от отравяне на въздуха, водата, земята и храната ни болести, естествено се увеличиха и смъртните случаи!
Те всички бяха приписвани на вездесъщия Ковид и роднините на починалите бяха подложени на зверски грабеж, спрямо затворени метални ковчези и всякакви рестрикции! Грабят се последните левчета на пенсионерите за ненужни ПСР - тестове, които до един са фалшиви, защото са пригодени за изследване на ДНК, а не за наличието на вируси! По принцип ПСР - теста не различава жив от мъртъв вирус!
Но да обърнем внимание накъде ни водят в момента!
С всеки ден лъжите в новините по телевизиите растат лавинообразно! Това е нужно, за да бъде достигнат праг на заболели, след който предателите от парламента ще предприемат мерки, за издаването на съответните „законови“ разпоредби, за задължително ваксиниране на населението!
В някои американски щати това вече е факт, а дори и в няколко европейски държави! Веднъж приеме ли се и от нашите „законотворци“ тази смъртоносна мярка, КРАЙ !!!
Медицинският фашизъм ще има право да използва полицията и насила да ви ваксинират, точно като добичета!
Те ще действат дори само по анонимен сигнал от телефона! И никой няма да може да защити нито себе си, нито децата или останалите си близки хора!
Като се има предвид, че ваксините не са доказано безопасни, а по-скоро смъртоносни за нас, резултата с редуциране на населението ще е вече реален!
Не случайно производителите на ваксини се застраховат предварително и не поемат искове за причинена смърт от ваксини!
Не случайно Борисов също си връзва гащите по подобен начин! И защо предварително се купуват над десет милиона НЕДОКАЗАНИ  ваксини, за пет милионното население на страната?!
Просто е като две плюс две! Безумни печалби за едни хора и смърт за другите!
Ако някой не си е дал сметка, че вече сме обречени на медицинско изтребление, да си извади главата от пясъка и да я разклати малко!
Може мозъкът му да заработи!
Срещу нас се води ТРЕТА  СВЕТОВНА  ВОЙНА !!!
Днес средновековната инквизиция е заменена от медицинския фашизъм! Ако искаме да живеем, не бива да оставяме предатели и убийци да решават съдбата ни! Животът ни е даден от Бога и никой друг няма право да ни го отнема!


–––––––––––––––––
–––––––––––––––––

Сега ще разсекретим основни документи от тази планина с ужасна и осмъртяваща черно психотронна информация, вцепеняваща всички чувствени рецептори и сетива на човек и блокираща му всички съпротивителни сили и воля за защита и спасение от нея, и ще трансформираме смъртоносната енергия в нея в животоспасителна и живототворяща!

"Ако някой не си е дал сметка, че вече сме обречени на медицинско изтребление, да си извади главата от пясъка и да я разклати малко! Може мозъкът му да заработи!
Срещу нас се води ТРЕТА СВЕТОВНА  ВОЙНА !!! 
Днес средновековната инквизиция е заменена от медицинския фашизъм!"

ВОДИ СЕ ВОЙНА срещу на/рода на=срещу на/рода на Бог Иса и Богиня Диана

Бог Иса и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и срещу които се води сега Третата световна война от юдео – ционистите, които са перманентните заговорници срещу Българите, като последен финален етап на техния пъклен перфиден злодейски план Калерги за нашето окончателно затриване като етнос и ген.

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН! http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=ВОЙНА срещу Рода на Бог Тати Иса и Богиня Диана 

ОСМЪРТЯВАЩА ИНФОРМАЦИЯ срещу=ОСМЪРТЯВАШТА ИНФОРМАТСИЯ срещу=
срещу Етноса на Бог Исуш и Богиня Диана Матара Мария 

трансформиране на СМЪРТОНОСНАТА енергия в=
трансформиране в енергия на Исус и Матара Диана 

трансформиране на СМЪРТОНОСНАТА ЕНЕРГИЯ в енергия на=
трансформиране в енергия на Матара и Гристос=
трансформиране в енергия на Матара и Исус от Трагия

Така веднага в началото още пленихме и разоръжихме душманите ни и трансформирахме страшните им смърто носещи оръжия в подчинени на волята ни животопораждащи и побеждаващи товари и ги въведохме в нашия арсенал!

Още в началото на нашата просветителска лингва – енергийна лекция и лабораторно упражнение, ще разсекретим сакралния етимоложки генезис и тайна на Инквизицията и нейната пусково – оперативна парола и така ще я подчиним на волята ни да служи на нас – Българите от Бялото Всемирно Братство и Сестринство!

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) от Безистена

Мракобесническата средновековна институция Инквизиция, която не е преставала и за миг да съществува и действа и твори злини на човечеството и на Българите на първо място, се състои от изродени представители на силно замърсени династични кланове на Българския Божи жречески род Дуло сред различните племена и най – вече от клановете му сред данайо=юдеите, от които са византийците и гърците, развили се в юдео – ционистите, които владеят сега на тъмно зад кулисите целия свят, вече и на яве без въобще да се крият повече.

Божият Български жречески род Дуло води зачатъка и развитието си пост Сътворенчески на първосвещения Божи храм Безистена.

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло .

"Медицинският фашизъм ще има право да използва полицията и насила да ви ваксинират, точно като добичета!"

Инквизицията или юдео – ционистите са държавните биотерористи автори, продуценти, организаторите и изпълнителите на сегашния радикален свиреп медицински фашизъм, който излезе вече от фазата на "бавно сваряващата се крастава жаба в тенджерата" и вече се провежда брутално насилствено с полицейщина и военни сили, верни зомбита на биотерористите! 

МЕДИТСИНСКИ ФАШИЗЪМ от=ФАШИЗЪМ от Кан (Жреци) на Мат Диана и Исус 

Ще добавим, че според списъка за ликвидиране на Българския ген ако сте в него, ще ви сложат такава ваксинна, която да ви осмърти до няколко дена безапелационно! 

"Просто е като две плюс две! Безумни печалби за едни хора и смърт за другите!

Тази логическа максима и взаимовръзка е вярна и е на най – ниското ниво, защото тях парите въобще не ги интересува, те са за подизпълнителите им управници от колониалните им правителства, които също ще бъдат ликвидирани поетапно, свършили си работата на господарите си.
Тъй като по човешките закони престъпните заговорници юдео – ционисти нямат никакъв път за спиране и покаяние и опрощение от народите за знаещите им се вече безбройни престъпления, те ще завихрят и ескалират световната биотерористична операция, като главната им цел вече е тоталното поробване на народите и изтребление на техния Духовен интелектуален творчески и борчески прогресивен елит, които сме Българите от рода Дуло имплантирани сред всички народи и сме в списъка за изтребление в графата "смърт за другите", с което отговаряме и на въпроса от заглавието на статията ни "Защо няма да се спрат пред нищо!".

СМЪРТ ЗА ДРУГИТЕ от рода на=
от рода на Матара Диана и Гристоз=
от рода на Матара Диана и Исуз от Трагия (Тракия)

Обаче за позналите се феноменни Българи ние отдавна сме приготвили неизчерпаемо количество спасителна антиваксина, чиято know – how на технологията ѝ и активираща парола отново ви даваме и която да използвате ако биотерористичните фашисти ви ваксинират против волята ви накъдето отиват нещата:

ВАКСИНА=ВАК ИСА=Бок Иса 

АНТИВАКСИНА=Бокиня Диана и Иса  

Ето и know – how на технологията на трансформиране и всеочистение на всички вредни ваксини, лекарства и опасности, на които ни подлагат душманите ни!

image

ОПАСНОСТИ без=без Богиня Диана и Исус 

ЛЕКАРСТВА срещу=срещу Бълкари на Иса и Диана 

––––––––––
––––––––––

От всички публикации става ясно, че юдео – ционистите, организирали тази най – злодейска геноцидна война в историята на човечеството, са разработили още от времето преди края на 19 век и до сега в безбройните си тайни био – терористични лаборатории по целия свят перфидни технологии, методи и техники за откриване и диагностициране на специфичния ген сред всички етноси и племена, от който ген е Българският Божествен етнос, и са разработили и подготвили средства за унищожаването му под формата на ваксини и лекарства.

Ето пак и конкретно Чий е този специфичен ген, за който както видяхте от горните публикации, изследователите казват в прав текст, че е Генът на Христос !

СПЕЦИФИЧЕН ГЕН=СПЕТСИФИТШЕН ГЕН=ГЕН на Етноса на Бог Исуш и Богиня Диана 

ЕТНОС от ГЕНА на=от ГЕНА на Диана и Иса 

image


АЗ ПОСЯХ ГЕНА на=ГЕНА на Бох Исуз

И още веднъж:

Нашите душмани юдео – ционистите търсят по целия свят чрез тяхната институционална тотална диктаторска военно – полицейска машина, носителите на специфичния ген сред всички етноси и племена.
Всички други съпътстващи тази епохална световна злодейска операция достижения и трофеи като милиарди и трилиони печалби и завладяване на държавите и икономиките и финансите и природните им богатства, са само странични и несъществени дребни промоции за тях.
Тяхна върховна цел и заветна извечна етносна доктрина и кауза и висша неотменима задача и цел № 1, е откриването и затриването чрез тотатен геноцид на Божия потомствен род Дуло на Българските Богове, от който сме феноменните Българи в България и по света и крипто Българите, и които сме Духовният интелектуален творчески бунтарски и революционен прогресивен елит на всички племена и движим света и човешкия прогрес и еволюция!

ГЕНОЦИД на=на Гена на Иса и Диана

И най – вече:

Тяхна цел и заветна етносна извечна доктрина и кауза и върховна съзаклятническа висша неотменима задача и цел № 1, е откриването и затриването чрез тотален геноцид на Божия потомствен род Дуло на Българските Богове, и от който е първосвещената златна генеалогична линия на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, от която се роди Божият Син, Човешкият Син!

Божият син, Човешкият Син е обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръхекстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

Него – Божият Син, Спасителят на Българите и на човечеството и на света и скорошният Владетел и Господар на Земята и всички живи същества и издържали и преминали през атестацията на Съдния Ден човеци, сега търсят да затрият обединените юдео – ционисти и всичките им местни и глобални мекерета и мерзавци!

Нещастници!
  
На вниманието на помагачите и сътрудниците на заговорниците срещу Българите и всякакви тяхни мекерета и агенти: 
Вие също носите от този Божествен ген в резултат на Българските генно – инженерни цивилизационни посявки сред вашите предци, и като такива също сте набелязани за тотално затриване от върхушката на заговорниците, за да не би случайно да се активират у вас + характеристиките и преминаването ви на страната на Бялото Братство! Върхушката и те също са от тази категория...!

До тука с всичките си мерзости са вече до ръба от следващия сюжет!

image

–– 
Още за юдео – ционистите:

Нови документи за свръхестествената намеса на Извънземните в сюблимния момент в епичната битка на Шипка през август 1877. Подкрепата на Карл Маркс за турците
https://bezistena.blog.bg/history/2020/08/22/novi-dokumenti-za-svryhestestvenata-namesa-na-izvynzemnite-v.1724628?reply=5352198

...Извадихме един пасаж от публикация – изследване на турски историци, който ни разкрива ролята и отношението на юдео – ционистите към Руско – турската Освободителна война и най – вече извечната им и неистова омраза и геноцидна мисия към свещения Български род:

Ако дойде подкрепа, той щеше да напише епос в Плевен: Гази Осман паша
https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=tr&u=https://www.aydinlik.com.tr/destek-gelseydi-plevne-de-destan-yazacakti-gazi-osman-pasa-tarih-nisan-2018&prev=search&pto=aue

...От тази съпротива, (на Осман паша) превърнала се в епос в турската история, се възхищава дори известният философ и икономист Карл Маркс. Маркс описва тази героическа победа със следните редове:

Определено сме на страната на турците.!!!
Защото ние анализирахме турския селянин и следователно турската обществена маса. И в лицето на турския селянин няма съмнение, че виждаме един от най-трудолюбивите и най-морални представители на Европа. 
Виждайки на какво са способни турците сега, зависи от тях да им се възхитите още веднъж." 
(От писмото на Карл Макс до В. Линкнехт от 4.11.1878 г.) (3)

 Директно признание от юдео – ционистите в лицето на Карл Маркс, дефиниран от временните господари на света като "най – влиятелната личност в новата история на човечеството", за тяхната роля за перманентния геноцид връз Българите, и че данайо=юдеите, от които са византийците и юдео – ционистите, са организирали поробването на Българите, и финансират, организират и вдъхновяват османската империя в тази война!
Вижте неговите чудовищни цинични безсрамни квалификации за доказано най – дивите и безчовечни изродени безкултурни османски азиатски племена (за които Българските им цивилизатори полагат многовековни безрезултатни усилия за тяхното култивиране), които Маркс хвали като "най – трудолюбиви и най – морални представители на Европа"!

Карл Маркс е тогавашният лидер и главатар на световното Черно братство и фримасонство от изродените династи от рода Дуло, главен секретен редактор и автор на плана Калерги по него време.

В същото това време Лидерът на Световното Бяло Братство и фримасонство от праведните и святи династи от Дуло, е Г. С. Раковски и след това неговият най – близък родственик Васил Левски, който е братът на Христо Ботев.
А Раковски е брат и батко и на двамата.

ФРИМАСОНИ от=от Бог Иса и Мария  

В писмо до Енгелс по време на тази война Карл Маркс му пише, че сега е време да бъде унищожено и затрито племето на Българите на Балканите, които са били най – големите врагове на юдеите, и че ако не успеят да ги затрият окончателно, плановете на юдео – ционистите за господство над целия свят щели да бъдат провалени.   
––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––

Нека разгледаме и разсекретим и основните документи от посочените и публикувани от началото на постинга ни статии.

На първо място вземаме откритието на авторитетния елитен проф. Андрю Кауфман професор вирусолог, имунолог и хематолог в Медицински университет в Южна Каролина, който пише:

НА ПЪРВО МЯСТО СА=Богиня Матара и Бог Исус   

"Моето изследване на базата данни NCBI за нуклеотидни последователности доведе до зашеметяващо откритие.
Една от последователностите на праймера на СЗО в PCR теста за SARS-CoV-2 се намира във всички човешки ДНК !!!
Последователността „CTCCCTTTGTTGTGTTGT“ е 18 – символна последователност от праймери, намерена в документа на протокола за тестване на PCR за коронавирус на СЗО. Последователностите на праймерите се усилват от PCR процеса, за да бъдат открити и определени като „положителен“ резултат от теста. Точно така се случва, че точно същата 18 – знакова последователност, дословно, се среща и в 8 – та хромозома на Homo sapiens!
Доколкото мога да разбера, това означава, че тестовите комплекти на СЗО трябва да намерят положителен резултат при всички хора."

Кратка справка за непознатите термини:

* Primer е кратък фрагмент от нуклеинова киселина (олигонуклеотид), допълващ ДНК или РНК мишена; служи като основа за синтеза на комплементарна верига, използваща ДНК полимераза (по време на репликация на ДНК).

* Хромозомите са нуклеопротеидни структури, които се образуват при крайна степен на спирализация на хроматина, в които е съсредоточена голямата част на наследствената информация и които са предназначени за нейното съхранение, реализация и предаване

Американският професор открива, че 18 – символната последователност от праймери, заложена и намерена в документа на протокола за тестване на PCR за коронавирус на СЗО, е  CTCCCTTTGTTGTGTTGT и точно тази последователност дословно се среща и в 8 – та хромозома на Homo sapiens, което означава, че тестовите комплекти на СЗО трябва да намерят положителен резултат при всички хора.

Да подложим на декодиране медицинско – биологичните термини и понятия:

ПРАИМЕР=Вер (Змей) Мария – 
по името на най – древната митологична животинска символика на Българските Богове и конкретно на Богинята Майка 

Същата информация потвърждава и Българската дума за праймер – фрагмент:

ФРАГМЕНТ=ФГ МАТЕР=Богиня Матара=Богиня Ма (Майка) Трагон

ХРОМОЗОМА=Хен (Ген) на Иза и Ма (Богиня Майка) Мария 

ОСМАТА ХРОМОЗОМА на=
на Христоз и Ма Ма Ма=
на Исуз от Трахия и Ма (Майка) Мария Магдалена

Ето и висшата светоустройствена тайна какво означава академичното наименование на латински език на човека Homo sapiens!

Homo sapiens=HOMO SAPIENS=POH MA ISOS=Бохиня Ма (Майка) и Исус 

Ще ви припомним от една тематична статия кои са Българите, човеците и нечовеците :

Проумейте и се въоръжете с тази светоустройствена тайна и истина : Българите сме местни (автохтонни) феноменни помци на Боговете Творци от времето на Сътворение!
https://bezistena.blog.bg/history/2019/11/28/proumeite-i-se-vyoryjete-s-tazi-svetoustroistvena-taina-i-is.1684655

...И автентични документи от БАН (Божията Академия на Науките), архивирани в Светото Писание, за Божествения произход и статут на Българите, за характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца, Божествени и свръхинтелектуални феномени по наследствена характеристика от Боговете ни, родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от нефеноменни синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Теглим две обобщаващи черти, с които документираме безапелационно Божествения генезис на Българите:
––––––––––
––––––––––

БОЖЕСТВЕН ГЕНЕЗИС от=ГЕНЕЗИС от Бог Исуж и Богиня Диана 

ГЕНЕЗИС=ГЕН на Исуз 

... Затова и пространствената формула и структура на човешкото ДНК  е като две любовно преплетени змии, каквато рептилска символика е най – древната митологична животинска символика на Българските Богове – 

image

който модел документира, че цялото човечество е плод от Любовта и гените на Българските Богове Исус и Богиня Диана, Майка Мария Магдалена!

–– и още веднъж:

– Цялото човечество е транс – епохален екстремален генно – инженерен проект и плод от Любовта и гените на Българските Богове Исус и Богиня Диана и затова всички носят Божиите Български гени и характеристики в различни количества и чистота, имплантирани в тях от Българските жреци – феноменни генни инженери и култиватори, цивилизатори и очовечители на всички племена!

–– край на пасажа.

Разкриваме и тайната на 18 – символната секвенция – последователност от праймери CTCCCTTTGTTGTGTTGT:

CTCCCTTTGTTGTGTTGT=СиТиСиСиСиТиТиТиДЖиТиТиДЖиТиДЖиТиТиДЖиТи

Записът на гласовата фонетика на Български на тази мистериозна последователност ни демонстрира, че тя е съставена само и категорично само от букви и сигли с имената на Българските Богове по Кодировъчния речник:

Си=Иса

ТИ=Диана

ДЖИ=Диана и Ежуа

Така 18 – символната последователност от праймери, заложена от Боговете ни, документира че ние сме Техни генетични потомци и Техен генно – инженерен трансепохален проект, носещи в кръвта и гените си Тяхната кръв и гени, периодично освежавани, въстановявани и регенерирани с генно – инженерни инжекции и основни ремонти от Боговете ни през 2000 години чрез нови Техни Божествени феноменни деца, последните от които са новоепохалната Българска Света Троица – Техните три деца Света Синтия и близнаците Свети Павел и Свети Петър, от които Свети Павел {който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333)} е главният епохален прототип и персонаж на притчата за Сеяча и Семето, и изобилна информация за който и които процеси има в нашия блог с 1500 статии. 

ОСВЕЖЕНИ гени от=гени от Бог Исуж

ВЪЗСТАНОВЕНИ гени от=гени от Бог Исуз и Богиня Диана

ОСНОВЕН РЕМОНТ от=от Иса и Богиня Матара

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА ИНЖЕКТСИЯ от=от ГЕНИ на Кан (Жреци) и Царе от Исуж и Диана 

Всеки от символите C, T и G в 18 – символната индексация секвенция документира поредната Божествена генно – инженерна интервенция сред Българите и чрез нас сред всички други племена по света, които всички са бивши нефеноменни тракийски племена от синтетични човекоподобни биороботи, за тяхното еволюционно цивилизоване и очовечаване. 

ОСЕМНАДЕСЕТ СИМВОЛА=Исус и Мат Диана от Ямболис
където Ямболис е едно от емблематичните древни имена на Ямбол

Заложените в ДНК – то ни 18 символа означават, че човеците от сегашната ни цивилизация на Homo sapiens са претърпели през епохите 18 такива генно – инженерни интервенции и операции през 2000 години, което дифинира възрастта на съвременния човек на 18 х 2000 г.=36 000 години – точно времето, за което изследователи и учени определят възникването на Хиперборея и Атлантида!

Още по темата вижте в статията

Хирперборея, Атлантида, Шамбала и Туле – разсекретени категорични документи за Българския им произход и местонахождение. Хитлер за зелен хайвер!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/.1637438

С това просвещение и познание отговаряме на тревожните въпроси на

Diana Vas 

Чета за това и аз много пъти но не мога да зацепя :
1. Защо търсят тази секвенция и 
2. Как точно ще ни следят ако не се чипираме? 

– Ето защо търсят тази секвенция, Диана:

СЕКВЕНЦИЯ с гена на=СЕКВЕНТСИЯ с гена на=с гена на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

ДНК секвенция (понякога генетична секвенция; на български означава последователност) е поредица от букви, представяща първичната структура на действителна или хипотетична молекула или верига ДНК.
Възможните букви са А, Ц, Ж, и Т (A, C, G, и T) и представят четирите нуклеотидни единици на една ДНК верига — аденин, цитозин, гуанин и тимин. Те обикновено се изписват една до друга без интервали. Зашифрованата секвенция понякога се нарича генетична информация.

ГЕНЕТИЧНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Исуз и Богиня Матара Диана 
 

– и въобще следенето не е същественото от злодейската операция на чипирането – то е само допълнителна опция и промоция за юдео – ционистите, чипирането е оръжие за дистанционно постепенно или внезапно усмъртяване на приносителя на чипа и ваксината!

***
Ето какво констатира в коментар под уводната публикация в постинга ни Андрей Андреев:

Моята теза е, че чрез тази ДНК последователност в 8-ма хромозома, търсят автентични представители на човешкия род, ако въобще може да се приеме, че абсолютно автентични такива са налице. Kакто знаем, не всичко на два крака е човек.
Имаме РАса и разсади. Именно представителите на човешкия род са тези, които се противопоставят на една или друга несправедливост или престъпление.
Другите не ги засягат, те са си опитомени.
Преди време търсеха гена, отговарящ за вярата у човека, откриха го, откриха и мозъчните центрове, които отговарят за вярата и разработваха ваксина против това, уж, за превенжия срещу тероризма, "щото, видиш ли, терористите са религиозни фанатици. Само дето вярата и религията нямат допирни точки. .
Сега ме съмнява, че носителите на гени на хора, създадени от Твореца (в най-чистия му смисъл), ще са първа таргет група за ваксиниране, за да бъде това божествено начало у човеците унищожено. Целта е биопортали без души, които много лесно се обсебват от демоничния свят.

–– Андрей разви своята теза в  абсолютно правилната и вярна посока, че престъпниците търсят за унищожение автентичните представители на Божествения човешки род, като ние ги персонифицираме кои са те/кои сме ние!

АВТЕНТИЧНИ представители на=АВТЕНТИТШНИ представители на=
представители на Богиня Диана и Тати Ешуа 

ЧОВЕШКИЯ РОД от=ТШОВЕШКИЯ РОД от=
от Богиня Диана и Криштош=
от Богиня Диана и Ешуш от Тракия

ЧОВЕШКИЯ РОД от=ТШОВЕШКИЯ РОД от=от Кан (Жреци) от РОДА на Богиня Диана и Ешуш 

ТШОВЕШКИЯ РОД от=от Кан (Жреци) от РОДА от Безистена
–––––––––––––––––––––

Светла Матева каза:

Мислете как ще се защитим от Световната Мафия!!! 
Глупаво и опасно е да вярваме на Институциите. Моментът, в който ще осъзнаете грандиозната измама ще е първата ви крачка по пътя, водещ към Свободата.

– само с това Свещено Познание, Светла, ще се защитите и спасите от тази измама и диверсия!

ЗАЩИТА от=от Изуш и Диана 

МАФИЯ на=на Богиня Ма (Майка) 

СВЕТОВНА МАФИЯ на=МАФИЯ на Бог Иса и Богиня Диана 

ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА от=от Гриздоз и МаМа=от Изуз от Драгия и Мария Магдалена 

ИЗМАМА И ДИВЕРСИЯ от=от Исуз и Богиня Мад Мария

Които са Авторите и Продуцентите на тези екстрени глобални събития и процеси


И вижте сега каква гавра и клопка им извъртяха на юдео – ционистките заговорници светиите ни – продуценти и постановчици на световната пандемия Ковид 19, чрез магията на Свещения шифър, като им внушиха за кодово наименование на биотерористичната им измама и диверсия термина Ковид:

Ковид –– Кивод

КОВИД=КИВОД=Кивот

КИВОТ=КОВИТ=Ковид

Разсекретеното наименование на злодейската биотерористична операция Ковид ни разкри точната свръхсекретна задача и цел №1 на заговорниците срещу Българите – търсенето и преследването по целия свят на митологичната свръхсекретна сакралия на всички хора и племена – Божият Кивот, Ковчега на Завета!

image

И Божият Кивот не е представяният ни религиозно догматично и официално от данайо=юдеите като вълшебен сандък с жезъл на еди кой си, Божиите скрижали и небесна манна, а от езотериците като свръхтехнологично устройство, уред, вълшебен жезъл, прибор и дистанционно за пускане на апаратура, информационен носител ..., даващ безсмъртие и владетелска мощ над света, въобще незнаещи, че той е херметична лингва метафорична символика на Божия феноменен ген и потомство на първосвещената Божия генеалогия на жреческия род Дуло, носещ Божиите характеристики и екстри, от който ген и род се роди и Божият Син, Спасителят на човеците и света!

БОЖИЯ КИВОТ е гена на=гена на Бог Ежуа и Бокиня Диана 

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Гена на Бок Ежуз и Богиня Диана 

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Гена на Кан (Жреци) на Бог Ежуз и Богиня Диана 

Всеки етнос има свой Ковид=Кивот, който е специфичен династичен имплант от Божия жречески род Дуло, по който се е развивал кланът на генеалогията на етносният им светъл гений и Спасител (които търсят с отделните специфични за различните племена тестове от СЗО) и етносният им зъл гений, като Спасителят на Българският етнос, Когото най – вече търсят злодеите – заговорници, е Спасителят на всички етноси и на цялото човечество, включително и на душманите Му, и Глава на издържалите атестацията на Съдния Ден човеци и етноси и етносни Спасители. 

– само за справка: най – изроденият етносен зъл гений от рода Дуло е Ротшилд от етносната подгрупа данаи=юдеи на бившето тракийско племе евреи
–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––

С тези разсекретени документи и Познание за Боговете ни и за истинската причина за случващото се в света и безмилостния геноцид връз нас Българите, се върнете отново в посочените от нас публикации и тогава ще ви се изясни всичко, за да се уверите, че сме Божият свещен безценен генетичен потомствен род и проумеете, че сме Богове все още с малка буква, което е началното ниво на насърчение и въздигане и за нашето Спасение! 

Тези фундаментално важни и категорично вярни и ясни и елементарно разбираеми документи ви даваме и настояваме връз вас, феноменни наши генетични родственици от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, съхранени на различни нива и чистота праведни и читави и не толкова читави и по – замърсени и изродени, за да се просветите екстремно в неоставащото метежно време на завихрените глобални процеси и подготвите с нашия земно – небесен светейши екип за посрещането на Боговете ни и на Спасителят!

НЕОСТАВАЩО ВРЕМЕ до Явяването на=
до Явяването на Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

НЕОСТАВАЩО МЕТЕЖНО ВРЕМЕ до Явяването на=
до Явяването на Сина на Бог Ежуш и Богиня Диана Мат Мария

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
безистена и Светии от Вси Светии, Исус и Мария и Те.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни
 








Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.11.2020 22:00

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Крипто Българите в немската нация и в другите народи – саможертвени изобличители на биотерористите и медицинските фашисти
23.11.2020 23:53
https://www/watch?v=sS46tPRTMls&feature=share&fbclid=IwAR0C9tjc0U8D6Ve4GzshH0HbyKQUeDqw59TXdoL4av3zuFynPM9UmoATJj0
Най голямото престъпление срещу човечеството

Немският адвокат Reiner Füllmich, в сътрудничество с още 30 адвоката е провел разследване за PCR тестовете, тяхната валидност и въз основа на събраните данни е стартирал дело срещу Дростен - човекът, който предложи на WHO тези тестове.
Ето какви са фактите: според изследване на професор Йоанидис, което WHO също прие, смъртността от Ковид-19 е 0,14% и това е приблизително същото като това на обикновения грип.
Така, че с други думи нищо повече от обикновен грип, каквото и да се твърди в пресата. Задайте си въпроса защо се вземат тези драконовски мерки.
Какво са PCR тестовете? Това е най-голямата измама!
Тестът за PCR не може да ви каже нищо за инфекциите. Единственото нещо, което прави, е, че ви казва че е намерил нещо, което е невидимо за човешкото око и чрез метода PCR вие го уголемявате, но не можете да направите разлика дали това е жива или мъртва материя. PCR тестовете не могат да бъдат използвани за целта, за която всеки твърди, че може да се използват, не може да ви каже нищо за инфекцията, така че единственото нещо, че са полезни и за точно за това са били използвани, е да предизвикат паника!
Така, че хората в режим на паника да правят това, което им се каже, без да задават въпроси.

Линк към сайта на Reiner Füllmich
https://www/

Видеото на Reiner Füllmich можете да гледате тук с БГ превод
Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд - Д-р Рейнер Фулмич
https://youtu/Dwc8dMw4raw
цитирай
3. bezistena - Око да види публикува видеоклип в плейлиста Китайски микроб.
24.11.2020 02:44
https://www.facebook/okodavidi/videos/3521389557936909/

Проф. Щефан Бекер - шокиращо изявление
Преведохме това видео за всички вас, но най-вече за всички ония между вас, които ежедневно се опитват да ни убедят колко готина ще е ваксината и как всичко ще свърши след това и ще се нормализира.
Ето чуйте, не кой да е, а проф. Щефан Бекер, завеждащ институт по вирусология в университета в Марбург. Не само го чуйте, а и вижте мимиката му.
Казва ни директно от ясно по-ясно, че учените не са виждали досега проучванията и изследванията на фирмите-производители на ваксината, а точни познания и данни за евентуалните й странични явления ще се получат едва след като ваксинират милиони и милиарди хора.
Покажете видеото на приятелите си и особено на учените измежду тях. Специални поздрави предайте на вирусолозите и специалистите във форумите и групите.
цитирай
4. bezistena - Тони Георгиев Карамфилов 22 н...
24.11.2020 02:49
Тони Георгиев Карамфилов
22 ноември в 20:52 ч. ·
Задължителното носене на маски разкри колко голям е броят на “зомбираните” хора сред населението в България и колко нищожно малко са онези вменяеми хора, които не са се поддали на облъчване от лъжливите Средства за Масова Информация и пропаганда!
Ходят тълпи от “зомбирани”, по детски доверчиви и приказно наивни българи в “маски”, които не се интересуват от нищо и сляпо вярват в антинародната, окупационно-колониала и престъпна власт!
Значително по-голяма част от населението абсолютно не е наясно какво се случва около тях и продължава да съществува във виртуална аура от миражи, създадени от лъжливи медии и телевизия!
Тези тълпи българи живеят ден за ден и не се замислят за своето бъдеще и за бъдещето на своите деца! Чакат скорошния край на “пандемията” и вярват, че след това всичко ще бъде както преди!
Изключили логиката те отказват да вярват, че живеят в лъжа създадена от световната финансова олигархия (Глубинната власт - Дълбоката държава - The Deep State) и следват болните амбиции на шепа сатанисти за тотален контрол над цялото човечество!
Световната банка, бидейки Търговска Организация, публикува сериозен документ с название “Програма За Стратегическа Подготовка и Реагиране на Covid-19”, където не само поема върху себе си правото да планира стратегия за реагиране на “пандемията”, без да се явява нито политическа, нито медицинска структура, но също така определя ясен план за масово тестване, ваксинация, със задействане на принудителни мерки, посочвайки на необходимостта от построяване на изолационни помещения и даже (цитат) на “Очевидната необходимост от задействане на военна поддръжка (НАТО) в отговор на извънредната ситуация в областта на общественото здравеопазване”!
Освен това, даденият документ на Световната банка подчертава, че стратегическият план за урегулиране на “пандемията” Covid-19 се отнася към Пандемична Фаза номер 1, Която ще продължи до 2025 г., както е написано на 6-та страница в документа!
Фаза номер 2 и последващите фази изхождат от резултата на Фаза номер 1, глобалистите наричат тази фаза “Тесен Прозорец На Възможности”, именно затова е толкова важно да не се допусне реализирането на началната фаза която според документа ще продължи до 31 март 2025г.
В документът се подчертава, че всички държави партньори на Световната банка и нейните длъжници (сами разбирате, че това са всички страни) са длъжни да се придържат към този план...
Съгласно този документ нас ни чака и втора, и трета и четвърта вълна... до 2025 г., строго според плана на Световната банка... А там, през 2025 г., щом всичко това свърши, вече ще са успели да извършат пълна цифровизация на всички жизнени сфери и отрасли с изграждане на тоталитарно общество (ето защо няколко месеца преди началото на информационната “пандемия” в България и още 7 европейски страни: Чехия, Финландия, Италия, Люксембург, Португалия, Словения и Испания започна изграждане на суперкомпютри)!
Крайна фаза е създаване на Цифров Феодализъм където хората са затворени в глобален цифров концентрационен лагер без права и свободи (цифрова икономика, цифрови пари, цифрова медицина и съдебна система, цифрово образование-дистанционно, цифрова-биометрична идентификация на личността, цифрова социална кредитна система с 24 часов контрол...)!
Огромната маса от “зомбирани” хора трябва да се събудят докато не е станало твърде късно и да се противопоставят на принудителното носене на маски, тестване, ваксиниране, спазване на незаконни ограничения и карантини! В противен случай ни очаква мрачно бъдеще - Цифров Феодализъм!
Да, сценария изглежда плашещ, но е очевиден! И за да се убедите, че това не е конспирология, прочетете документа:
http://documents1.worldbank/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf?fbclid=IwAR0vP_M8cN8vbt6nXRUqGmeGeCpoP0XPu4YoZHYL5dox7q9p_XQTaQwa5o4
цитирай
5. bezistena - https://www. facebook/okodav...
25.11.2020 02:01
https://www.facebook/okodavidi/videos/1031241990729780

Д-р Стоян Алексов - за анти-медицината и финансово-политическия вирус:
Тотален медицински абсурд!
Няма диагноза Ковид-19! Това е номенклатура на един вирус.
Това е типичен финансов и политически вирус!
Ако човек умре от инфаркт или инсулт...аз имам достатъчно информация от хора, които са починали по този начин и са им предложили по 2-3 000лв пари, за да ги напишат, че са умрели от корона-вирус. Това не е медицина.
Това трябва веднага да спре! 45 000 лекари сме подписали тази декларация в която заявяваме, че няма да се ваксинираме, каквато й ваксина да направят.
Чуйте. И мислете с главата си!
цитирай
6. bezistena - https://www. facebook/photo?...
25.11.2020 02:04
https://www.facebook/photo?fbid=415508052822653&set=a.112255166481278

МАРШОВЕТЕ НА ТИШИНАТА В ГЕРМАНИЯ

Вчера, 22 ноември 2020 г., в много градове на Германия се проведоха „Маршове на тишината“. Критиците на мерките на германското правителство за борба с коронавируса не се отказват и настояват за публично обсъждане именно на тези мерки. След разгона на протестите пред Бундестага на 18 ноември 2020 г. с водни оръдия и сълзотворен газ, протестиращите вече не се страхуват от подобни мерки.

На живо от протестите в Берлин - https://www.youtube/watch?v=nNm6_-Na_JQ
Гласът на Германия https://t.me/GolosGermanii
QAnon Русия

Обединяваме се и се опитваме да не се губим
Ние сме в Telegram https://t.me/qanonrus
Ние сме във ВК https://vk/qanon_ru
––––––––––––––––––––––––––––––––––

МАРШОВЕ НА ТИШИНАТА с=с Богиня Матара Диана и Ешуш
цитирай
7. bezistena - https://www. facebook/vladfr...
25.11.2020 02:09
https://www.facebook/vladfreedomone/videos/3489254464491957
Свободные люди Германии
цитирай
8. bezistena - Предстоящото Глобално нулиранe – Memoria de futuro – Памет за бъдещето
25.11.2020 02:19
http://www/2020/06/24/predstoiashtoto-globalno-nulirane/?fbclid=IwAR3MgpAgaPVfRk0SWsXRf8mWz_0x_9F_0O2TPlJF-vkSvD2UqB4d_GRqDbo#.X7xP8ai7Yms.facebook
цитирай
9. paf222 - БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ ЗДРАВИЯ ЕЛЕМЕН...
25.11.2020 08:30
БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ ЗДРАВИЯ ЕЛЕМЕНТ=Рода на Българите е от/на Диана и Исуз от Ямбол това е прорицание от Свети Петър Дънов с кода на Свещения шифър.
цитирай
10. bezistena - Под пост на Георги Зафиров, активен ...
25.11.2020 20:24
Под пост на Георги Зафиров, активен анализатор на процесите в България във Фейса по сюжети от темата Корона 19, писахме в коментар:


Инж. Иван Дунчев
Докато не проумеете, че целта на глобалното занятие Ковид 19 на юдео – ционистите, които са авторите и изпълнителите на злодейския план Калерги, е поробването на всички народи и тоталното затриване на Българите и крипто Българите сред народите, които сме техният духовен интелектуален творчески и борчески прогресивен елит, всички сте сигурни осмъртени жертви! Вижте в блога ни http://bezistena с 15000 монографични статии кои сме Българите и Кои са нашето Спасение!

Известен ямболски театрален актьор и администратор и културдеец Николай Вълканов писа под поста на Георги Зафиров:

Точен коментар!
Радвам се, че използваш факти, които са следствие на пропуски и недомислици на нашите управници, което е следствие на собствената ни глупост и не се изкушаваш да пренесеш вината на нито една от безбройните теории на световната конспирация.
Страхувам се, че въпреки всичко, нещата ще се повтаря и потретват и....така безкрай..
Неприятно ми е да го кажа, защото и аз съм част от българския народ, но ние ежедневно доказваме, че сме народ от "слепци с очи".Хилядолетната ни история доказва, че при нас нещата винаги се случват по трудния и не винаги правилен начин.
Ако нещо трябва да стане, ние не го правим по добра воля и разум, а ядем боя, после солта и чак тогава вземаме решение, което за жалост отново е грешно, защото не е наше, а ни е наложено отвън.

Задължителният ни рекоментар бе:

Инж. Иван Дунчев

Относно антиконспиративния коментар на Николай Вълканов:

"Точен коментар!
Радвам се, че използваш факти, които са следствие на пропуски и недомислици на нашите управници, което е следствие на собствената ни глупост и не се изкушаваш да пренесеш вината на нито една от безбройните теории на световната конспирация."

Николай, толкова години си играл, режисирал, поставял и администрирал театрални драматични постановки и трябва да си изградил нюх и опитности и житейска мъдрост кое е риалити и истинско, кое е менте драматична постановка и бутафорна инсценировка, за да можеш да познаеш по безбройните доказателства от цял свят глобалната юдео – ционистка био – терористична постановка и медицинска фашистка диверсия и пъклена измама Ковид 19, и да не си заряваш главата в пясъка като щраус с наивистичното формулиране на перфидния им многопластов план и заговор срещу човечеството "Калерги" като "пропуски и недомислици на нашите управници" и се доверяваш на дезинформацията на злодеите, на които единствените доказателства за истинност на диверсията им е заклеймяването на разобличаващите ги безапелационни доказателства с дежурното "конспирации" и тотална цензура и открит и нагъл брутален полицейски терор, като всички заклеймявани от тях конспирации съвсем скоро се оказват реализирани от тях практики!
Като влезеш да се просветиш в блога ни http://bezistena и се познаеш от Чий род си непосветен израстък, ще разбереш, че ти като феноменен почтен и читав човек си от първите набелязани от юдео – ционистите за обстрелване и затриване, без въобще да те питат и ти признават невежието и наивността вярваш ли или не вярваш в конспирации, и които се оказват все реално планирани и провеждани от тях операции!

Освен нашите последни статии в блога ни и всички други наши тематични статии, виж и тази:

Новия Световен Ред На Глобалистите - ДНК паспорти, QR кодове, ваксинални паспорти и технокрация
https://michdam.blog/politika/2020/11/25/noviia-svetoven-red-na-globalistite-dnk-pasporti-qr-kodove-v.1736791

Бъди благословен и дано с добро познаеш нашето Просвещение и случващото се в света и познаваш и различаваш театъра от истината, защото другият начин е страшен!
цитирай
11. bezistena - И един наш пост по темата за Кивота, чието друго кодирано име и форма е Свещеният граал:
25.11.2020 20:50
Инж. Иван Дунчев
25 ноември 2017 г.

СВЕЩЕНИЯТ ГРААЛ=Диана и Исуш Балгарина

СВЕЩЕНИЯТ ГРААЛ е гените на=гените на Диана и Исуш Балгарина

Разсекретеният документ с помощта на
Свещеният шифър доказва категорично, че Свещеният граал е метафорична херметична капсула за пренос на свръхсекретната епична епохална информация, че Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, чиито последни аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите са Христос и Мария Магдалена, имат генетични потомци, които са оставили в династичния род Дуло сред Българския народ за съхранение и екстремално закаляване и селектиране при реалити екстренни условия, които потомци имплантират чрез първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел, родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло, сред всички племена и народи по целия свят за техни духовни водачи и лидери и интелектуален творчески прогресивен елит, както и за техен реакционен управленчески елит и аристокрация от тогава до сега!
От златната династична линия на Божия потомствен жречески род Дуло е Божият Син, Човешкият Син – обещаният от Исус Спасител на Българите и на света

*** понеже публикацията за Святият граал и тамплиерите и връзката им с България ту се отваря, ту не тръгва (някой цензурира тази сакрална българска информация!) ви даваме и видеофилма с Красимир Джамбазов от публикацията:

https://www.youtube/watch?time_continue=2&v=14Ygxh0EXf4
цитирай
12. bezistena - Кметът на Община Приморско: Хората ...
26.11.2020 22:37
Кметът на Община Приморско: Хората узряха и разбраха, че COVID-19 е опасна болест https://www.faragency/news/16064070728462/kmetat-na-obshtina-primorsko-horata-uzryaha-i-razbraha-che-covid-19-e-opasna-bolest?fbclid=IwAR0MWQfl98whb0CxMwbxX_gzQOiaH7zW02qfoQZpFTeoSgDOg7JhSd5iu6M#.X7_YWOSEutt.messenger

Понеже Георги Зафиров ми е роднина и приятел, че да го питам:
– Жоро, в тази община няма ли традиционните грип, настинки, бронхити, пневмонии, инсулти, инфаркти, раци, диабети, астматици и още сандокуз всякакви болести – де изчезнаха те, че всички са все от Ковид болни?
И този Ковид, който го има във всеки човек от създаването на Homo sapiens до сега, взе че премахна всички други болести, че освен това и по статистика общият брой починали в България и по света са по – малко от миналата година, което автоматично означава, че хората започнаха да живеят по – здравословно и по – дълго!
Хвана ви шубето и ви падна гарда/имунната система в Приморско, и така хващате болести от най – малкия повей на вятъра и всяка психотронна атака на медиите, и сте готови да се съгласявате на всичко и на всякакви тотални полицейски и диктаторски хватки на глобалистите биотерористи и медицинските фашисти и на техните местни мекерета, дори и на суспендиране на законите и Конституцията!
В медийното пространство и най – вече в социалните мрежи се изнасят такива потресаващи данни с всякакви академични авторитетни доказателствени документи за чудовищната измама с биотерористичната диверсия и медицински фашизъм Ковид 19!
Много авторитетни световни учени изнасят коректно и с имената и авторитета си открито и разбрано най – различни документи и интердисциплинарни доказателства, оборващи официалните твърдения и положения за пандемията и разкриващи чудовищните злодейски намерения на пандемистите, и които планове, квалифицирани от изпълнителите им уж като "конспирации", се реализират с бесни темпове, и никой от провеждащите тази глобална акция не излезе на коректен равнопоставен научен спор с разобличаващите ги учени и защити правотата си, примерно Бил Гейтс!
Какъв е единственият извод?

Как така при настаналата глобална психоза и страхове на милиони и милиарди хора от цял свят с основателни дълбоки съмнения в реалността на пандемията и че тя е заговор на дълбокото правителство на юдео – ционистките господари на света в сянка, как така главните продуценти и персонажи и институции в света, отговорни за пандемията и провеждайки я с "грижи за здравето на хорта", няма да предприемат мерки от най – високата трибуна и на най – видимо место от всички, ако са истинни и убедени в правотата си и смятат, че несправедливо са обвинявани по този най – важен за човечеството актуален проблем, и да поканят главните си опоненти на публичен дебат по Нета пред всички по всички спорни моменти и докажат правотата си с научни аргументи, разглеждайки в издържан научен спор точка по точка обвинителните твърдения!
Тогава хората да решат и изберат на кои да вярват!

Как така Бил Гейтс, на когото преди десетина години всички се възхищавахме на филантропщината му и на благородните мисии които провеждаше, или пък така ни се представяше, пък сега се показва и заклеймява повсеместно като най – страшния злодей на планетата, няма да държи на името, честта и авторитета си, и да не се защити публично и видимо пред всички в равнопоставен академичен спор с документи с опонентите му с цялата информационна и институционална мощ, която притежава, как тъй ще се остави да му петнят името и го псуват, проклинат и кълнат милиони и милиарди хора по цялата Земя, ако той е прав, чист и свят в помислите и деянията си!
Необяснимо!
Или съвсем обяснимо!

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461
цитирай
13. bezistena - Michael Nikanen – един просветен смел Българин!
27.11.2020 13:13
https://www.facebook/friends/?profile_id=100002935672823&notif_id=1606464833607019&notif_t=friend&ref=notif
цитирай
14. bezistena - "Невидимата империя. Нов световен ред." –– удивителен потресаващ филм за реализиране на юдео – ционисткия план Калерги
29.11.2020 15:43
https://ufobg/2020/11/29/невидима-империя-нов-световен-ред-2010-г/?fbclid=IwAR09t24rdwJKgzv3j5XjTFkWa7F__cqdsXcRrX1NZwuwiJH_1pKQ5voAUgQ
цитирай
15. bezistena - Nikolai Simeonov Вече нищо не ...
02.12.2020 12:19
Nikolai Simeonov

Вече нищо не ме учудва.Има хора които са се взели на сериозно и търсят слава за величие и тепърва още ще "копаят на тая нива".Склонен съм да вярвам,че има тайни,които едва ли ще научим някога,но да преследват българският геном,...едва ли ?...За в бъдеще ще има много нови вируси,по-смъртоносни от К-19...Те,вирусите са господарите на живота....първо са били те,след това едноклетъчните и т.н....И друго.Не е изключено,че това е намеса на ИЗВЪНЗЕМНИ същества...

bezistena

Браво!
Абсолютно вярно, Николай, че всичко е работа на Извънземните!
Извънземните, Които във всичките ни 1500 статии от блога ни разкриват, че Те са Българските Богове!
Още веднъж браво за безпогрешната ти интуиция, и за да я затвърдиш и стане убеждение и вяра и фундамент на Спасението ти в тия страшни времена, те благославяме да се просвещаваш в блога ни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675406
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!