Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2020 23:43 - Къде ще дебаркират космическите Нашественици и коя телевизия ще ги посрещне? Защо ни съобщиха на 20 ноември плановете си?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2422 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 24.11.2020 19:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Във пълен синхрон и унисон с нашите публикации за вече провеждащата се тотална всеобхватна операция по дебаркирането на Земята на Извънземните и след като те ни разкриха в последния ни постинг "Богът на хаоса приближава! Кога астероидът Змей Апофис ще удари Земята! Официално изявление на Извънземните", че никакъв астероид няма никога да удря Земята, а това е кодовото наименование на тяхната операция по отваряне на енергийните ограждения между измерениятао на световете от Време – пространствения континуум и окупирането на Земята, в медийното пространство на България се появи тяхната директна и агресивна превенция, завоалирана за непосветените като търговска реклама за еМАG Black Friday 2020:

image

Подготви се за eMAG оферти от друго измерение!


https://www.youtube.com/watch?v=gPI7jwkOs2Y&feature=share&fbclid=IwAR09GAWYMVCAkfNBbIoVusi6nriIYJbZCl07K8zatH_ovDBMv7CsO1uQuCg

"Ако искаш да бъдеш сред първите, които ще разберат за старта на еМАG Black Friday"

И отново и отново Извънземните, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души, ни се разкриват кои са!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)

Извънземните са Българските Богове – Творци и Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти – генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!

Конкретната превантивна просветителска акция се води лично от Богиня Диана, имплантирана в основните секретни послания на клипа:

Black Friday=Богиня Диана Балкариа – Богиня Диана е Българка

Black Friday=Богиня Диана Балкариа – Богиня Диана е от България

В наименованието на култовия Black Friday е вложена още една светоустройствена тайна, и тя ни съобщава кой конкретно е градът на Богиня Диана в България:

Black Friday=Б Д КРИБАЛ ± Н Н (кодировъчни назали)=
Б ДАЙН КРИНБАЛ=Богиня Диана от Кринбоел=Богиня Диана от Гренбоел – 

Българската Богиня Диана е от град Гренбоел, което е архивираното най – на видно място на ачика пред всички сегашно име на България в кода на Свещения шифър и е едно от древните имена на Ямбол, с което име западните хронисти и древни историци и географи знаят първосвещения първопрестолен Божи град Ямбол, който е захерметизиран за непосветените още като култовия митологичен роден град на Боговете Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп.

ГРЕНБОЕЛ=БОЛГЕРЕ ± Н (кодировъчен назал)=БОЛГЕРЕ=Болгериа=България

Иначе в митологичен формат Богиня Диана е дала директно и в прав текст името си на нейния град Ямбол като официализираното незнайно от никой как и кога "Ямбол, градът на Диана", както и на някои от древните имена на Ямбол – Диамболис, Диамболин, Дамполис, Дианополис.

image

image

В
 безконкретния израз "незнайно от кой е дадено името на Богинята на Ямбол" е имплантирана информацията кои са конкретните административни кръстници на града с Божиите имена:

името е дадено НЕЗНАЙНО ОТ КОЙ=името е дадено от Кан (Жреци) на Иза и Диана 

В
 краткия рекламен клип Българската Богиня Диана Мария Магдалена е указана и в надписа TV2 на микрофона на ударно паникьосаната и ококорчена тв репортерка,

image

ужасен наблюдател на случващата се инвазия на Извънземните!


TV=Диана Богиня=Богиня Диана

TV2=Телевизия 2=Телевизия ДВЕ=Телевизия на Богиня Диана

ТЕЛЕВИЗИЯ ДВЕ С ИНФОРМАЦИЯ за=ТЕЛЕВИЗИЯ за Богиня Матара Диана и Бог Исус

А на въпроса коя е тази телевизия на Диана в България, която първа ще посрещне Божиите извънземни нашественици – Спасители, отговорът е еднозначен : 

– В България има само една телевизия кръстена на Диана, и тя е Тв Диана Кабел в Ямбол, който е първосвещеният първопрестолен Божи град, кодиран като Олимп/Импол/Иампол/Ямпол/Ямбол!

image

Ще ви припомним още един наш култов тематичен постинг за Божествения статут на Ямбол и един пророчески екстремален тв репортаж от Божия град Ямбол за посрещането там на Извънземните:

Ямбол е градът – център на Вселената и средище на Извънземните! Голям бъзик и майтап или автентични академични доказатествени документи!
https://bezistena.blog.bg/history/2019/11/02/.1680724

... Знаете от нашите досегашни вече 1350 статии от блога ни, че най – важните доказателствени документи, факти и аргументи за фундаменталните светоустройствени тайни, в които ви просвещаваме, много често ви представяме в най – оригинални и уникални кодирани форми и стилове – така, както на нас ни ги изпращат техните Автори – Извънземните.

И за да не се стряскате от Извънземните, вие които няма защо да се плашите от тях, и за да се стряскат още повече заслужилите санкциите на Извънземните, ето кои са Те – така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка) –

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

Ето сега и поредните уникални откровения на Боговете ни, Които са Извънземните, продуцирани като бъзик и майтап в краткия репортаж "
Ямбол – център на Вселената"на Ямболската кабелна телевизия Диана Кабел:

ЯМБОЛСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ДИАНА КАБЕЛ за=
за Балки (Българи) Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуз от Ямбол 
 
ЯМБОЛСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ДИАНА КАБЕЛ на=
на Балк (Българин) Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Исуз от Ямбол –

разсекретени документи, информиращи ни за кои е предназначена Ямболската кабелна телевизия по името на Богиня Диана, Която е Кръстница и на град Ямбол – Град на Диана, както и какъв е статутът на собственика на телевизията – Валентин Ревански, който съвсем не случайно на втория тур на местните избори ще бъде избран за кмет на Ямбол – справка постинга ни 

Местните избори и всякакви други избори – игра на демокрация от Извънземните, налагащи ни свои агенти

http://bezistena.blog.bg/history/2019/10/27/mestnite-izbori-i-vsiakakvi-drugi-izbori-igra-na-demokraciia.1679837

https://www.youtube.com/watch?v=AItO0KwGxm0
Ямбол – център на Вселената


image

Бъзик и майтап с Ямбол и шега на зевзек, обаче във всичките ни повече от 1350 статии в нашия блог http://bezistena.blog.bg ви просвещаваме, че Ямбол е първосътворенческият първосвещен първопрестолен град на Боговете Демиурзи и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум, от който Те построяват световете по секретните свръхфеноменни строителни технологии и практики от гл. 1 на книгата Битие (Генезис) от Светото писание, кодиран като Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп или Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, и гледайте и сега още как бъзикът и майтапът на зевзека стават истина с помощта на 
Свещения шифър:

БЪЗИК И МАЙТАП=Бог Иза и Богиня Майка Диана

ЗЕВЗЕК=ВЕК ЗЕЗ=Бок Езуз

–– Бъзик и майтап с Ямбол, а?

Това си го позволяват Боговете ни за нашето просвещение, но вие не го правете!

Та всичко това го пише в Светото писание, но е закодирано със Свещения шифър, в който ви просвещаваме, щото ще ви трябва фатално и безалтернативно!

СВЕТО ПИСАНИЕ от/за=от/за Богиня Диана и Бог Исус

И сега му дойде времето да разсекретим най – идиотската и олигофренска рап – композиция в България и по света през последните 10 години, според всички разбирачи и познавачи на певческото изкуство – култовата песен "Ямбол е града!",

https://www.youtube.com/watch?v=pLlQGrq5PKI&list=PLa5-aFdApZnJkTgStbGo0MaTtQbQaA8wT&index=1 
Yambol Video Original.avi ,

за която най – ласкавите отзиви от неутрални добронамерени слушатели са сборен букет от коментари като :

това просто избива рибата,
уби коча с мотиката,
разцепи мрака,
изкърти мивките,
разкъсва окови и синджири,
идиот,
егати олигофрените,
няма такава лудница,
аве тоя яко ви излага града – бой неговата мамка,
голям нещастник,
голяма ебавка,
ебати селото е тая дупка Ямбол,
най – смешната песен на света,
basi oligofrena ...zemi sa grumni bace,
tva ne e istina.......kvo dojiveh da 4uq (i da vidq daje),
mnogo ste zle be sme6nici,
kyv qmbol be, kyde e tova be..
kvo skimtite be..q se zastrelqite,
skriite se da vi ne vijda nikoi.....
opla6ihte ku4eto be...,

като Christina Kaykova бе най – кротко саркастична:

– eee N1 ste.
Smqtam da se preselq v Yambol v nai skoro vreme. Va6 iskren fen! :)
Produljavaite da tvorite !



Натъртващият покъртителен гротесков припевен рефрен "Ямбол е града, Ямбол е стила!" без пълните членове, ни съобщава пак какъв град е Ямбол:

ЯМБОЛ Е ГРАДА ЯМБОЛ Е СТИЛА=ЯМБОЛ е Олимп ГРАДА на Иса Ел (Змей) и Диана

ЯМБОЛ Е ГРАДА ЯМБОЛ Е СТИЛА=
ЯМБОЛ е Олимп ГРАДА на Дуло на Иса 

ЯМБОЛ Е ГРАДА ЯМБОЛ Е СТИЛА=ЯМБОЛ е на Иса Българина и Диана Майка на Дуло

Ямбол е Божият първосътворенчески първосвещен първопрестолен град и център на Време – пространствения континиум и роден град на Божият змийско – змейски рептилски жречески род Дуло с 12 синонима на змия, змей според най –
 древния херметичен животински символ на Българските Богове от Древно Българския календар,

image

преминал в сакрална хералдическа династична символика на Техния жречески род Дуло, от който са всички духовни лидери и интелектуалният прогресивен творчески и борчески елит на всички племена и народи, както и техните реакционни управленчески и богаташки елити!


И един приятелски добронамерен съвет към Christina Kaykova, която декларира с прекрасно чувство за тънък хумор и кротък сърказъм, че смята да се пресели в най – скоро време в Ямбол, да вземе да направи това колкото може по – скоро наистина, защото в най – близко време Ямбол ще стане за целия свят мечтана и сънувана и бленувана дестинация,

МЕЧТАНА И СЪНУВАНА ДЕСТИНАЦИЯ на=
МЕТШТАНА И СЪНУВАНА ДЕСТИНАЦИЯ на=
ДЕСТИНАЦИЯ на Богиня Мат Диана и Бог Исуш ,

в която обаче ще се влиза само със специален пропуск от Божията канцелария и с препоръка от нашия екип.
В Ямбол поклонниците ще пристъпват тихо, боси на пръсти и със смирение и върховно благоговение към Боговете ни, към свещения град и към Божиите святи и праведни династи от Тяхния род Дуло! 

Защото!

Защото Ямбол е Градът!

– край на пасажа

––––––––––––––––––––––

Извънземните, Безистена, Дан Браун и тайната на Българския език
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/izvynzemnite-bezistena-dan-braun-i-tainata-na-bylgarskiiat-e.1110758
...
Въобще не можете да се отървете от Всемогъщите нежни ръце и обятия на Боговете Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена и от безкрайната им, натрупана и несподелена взаимно Любов, която пазят за всички вас!
За Спасението на всички без изключение!
 

И заради огромната си Любов към всички, ни нареждат да ви предупредим къде ще дойдат: 

https://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ
Take That - Kidz

Защо мислите култовата група дойде в България да снима спешно за два дни този клип, с който подлуди още повече лудналия по тази тема свят?
Кой мислите им внуши да дойдат на пожар в България и да пеят пророчески и назидателно:

– Какво ще правите, когато дойде KIDZ ?! – 

където KIDZ няма никакво обяснение на английски или някой друг език, защото е зашифровката на имената на Божиите потомци – жреците Българи от генеалогията на Господ Бог Исус Христос и Богородица/Мария Магдалена на сакралния Български жречески език САНСКРИТ, който е Свещеният шифър и който скоро ще научите!

САНСКРИТ=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=ИСАС ТРК=Исус от Тракия 

Отиваме в следващите постинги, в които разкрихме Свещения шифър и чрез свещения код разсекретяваме посланието от песента, за да разберем кои ще дойдат:

KIDZ =Кан (Жреци) на Диана и Иза – Българските Светии

– Какво ще правите, когато дойдат KIDZ ? 
 
– Какво ще правите, когато дойдат Боговете Исус и Диана и техните Светии? 

image 
image 

image

На минута 2:31 и 3:13, където на тв екран четем на Български:
"Неизвестният летящ обект лети в небесата..."
както и на някои други кадри, се вижда в коя държава ще дойдат небесните гости –България, разбира се, а на 2:42 и 4:07 виждаме в кой град ще дойдат и коя телевизия ще ги посрещне  –  случайно ли мислите паникьосаната тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си, на който ясно е изписано – ЯТВ, което сочи в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще ги посрещне! 

image

ЯТВ=Ямболска Теле Визия 
-–– посочена изрично в 2:42 минута! 

image

ЯТВ=Ямболска Теле Визия -–– посочена изрично в 4:07 минута!

...случайно ли мислите паникьосаната Тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си,на който ясно е изписано – ЯТВ, което сочи в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще Ги посрещне!  

ЯТВ=Диана Богиня=Богиня Диана 

image


–– край на пасажа
–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––
Какви послания ощи ни изпращат Извънземните/Боговете ни в краткия илюминатски рекламен клип.

image

Същата огнена секретна и вече разсекретена информация за мястото на дебаркирането на Извънземните ни съобщава в кода на Свещения шифър и заглавната прокламация на рекламния клип за Черния петък Black Friday: "Подготви се за eMAG оферти от друго измерение!"

от ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ=от Трагия (Тракия) на Иза и Матара

image

На илюминатското комиксово послание на плаката на посрещачите пише в прав текст : REMEMBER ME – "Запомни ме!", а с кода на шифъра ни повелява:

REMEMBER ME=REMEMBER (запомни) Ма (Богиня Майка)

ЗАПОМНИ=Иза и Богиня Ма (Майка)

Разсекретяваме цялото послание на текста под рекламата "Ако искаш да бъдеш сред първите, които ще разберат за старта на еМАG Black Friday 2020...", за да разкрием кои са Божиите подизпълнители на рекламната превантивна акция:

еМАG Black Friday=Българи Кан (Жреци) на Богиня Ма (Майка) Диана

Ако искаш да бъдеш сред първите, които ще разберат за старта на еМАG Black Friday=
Ако искаш да бъдеш сред първите, които ще разберат за старта на Българи Кан (Жреци) на Богиня Ма (Майка) Диана

И основното послание на рекламната превенция: "Подготви се за eMAG оферти от друго измерение!"

Подготви се за оферти от ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ= 
Подготви се за оферти от Иза и Мария в Аргадия (Аркадия, Драгия, Дракия, Тракия

където Аркадия/Дракия/Тракия е изгубената митологична Райска Земя, която отново е намерена!

ИЗГУБЕНИ СМЕ И ОТНОВО НАМЕРЕНА от/при=от/при Бог Иза и Богиня Мата Мария  

Подготви се за оферти от ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ=
Подготви се за оферти от Иза и Мария в Драгия (Тракия)

Или казано разбираемо и за най – бавно загряващите албански реотони :

Подгответе се за нашествието и посещението на Българските Богове, което ще започне от Тракия ! – от където е и Сътворен светът!

Разсекретяваме отново кой е Командният център на Време – пространствения континиум от който се управляват измеренията и ще се отворят за нашествението и посещението на Боговете ни/Извънземни:

КОМАНДЕН ЦЕНТЪР на=на Мат Диана и Иса от Тракия

КОМАНДЕН ЦЕНТЪР на=на Кан (Жреци) на Иса и Матара Диана

КОМАНДЕН ЦЕНТЪР в=в Тракия на Мат Диана и Иса 

ВРЕМЕ ПРОСТРАНСТВЕН КОНТИНИУМ управляван от=
управляван от Кан (Жреци) Братя от Бог Иса и Богиня Диана Матара Мария 

НАШЕСТВИЕ което започва от=
което започва от ВЕШИСТЕНА=което започва от Безистена 

ПОСЕЩЕНИЕ на=ПОСЕШТЕНИЕ на=на Богиня Диана и Исуш

ПОСЕЩЕНИЕ на=ПОСЕШТЕНИЕ на=на ПЕШЕСТЕНА=на Безистена
  image

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз     

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз     

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана     

БЕЗИСТЕН=Бизантионес 
 
Безистенът е Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...
   
Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия и международен пандемичен биотероризъм като последен етап на злодейския им план за затриването ни, и които злодейски престъпления ще доведат до Нашествието на Боговете ни на Земята през Безистена, който е Главният КПП и портал между световете и измеренията, както ви демонстрираме в долния кадър на моментно разкачените взаимно съвместими измерения пред Безистена и разминаващите се един през друг жители от двата свята!

image
 
Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистена в Ямбол  

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!

image

Заключителните кадри на рекламата ни съобщават за датата 20 ноември, която не е обвързана с конкретни събития, а е поредното календарно датно послание за Боговете ни:

20 НОЕМВРИ=ДВАЙСТИ НОЕМВРИ=Бог Иса и Богиня Матара Диана

И нещо важно:

image

От 0:24 до 0:30 минута на рекламния превантивен клип – прорицателство, виждаме една ситуация, в която на всички контролни монитори на оперативната командна зала картините се смениха изведнъж и на всички монитори за удивление на оператора и на другите, се появи една и съща картина с агресивната търговска реклама, която вече знаете, че е кодирано иносказание и прорицателство за предстоящото скоро нашествие на Боговете ни!

Случилото се в тази командна зала с принудителното включване на всички електронни прибори с Божиите послания, е потвърждение на съобщението ни преди няколко дена в култовия ни фантази – риалити постинг за Чудото от Парк дьо Пренс с камерата на Свети Гунди и прорицателската превенция, че в Деня на Божието Нашествие и Явяване на Земятя всички всевъзможни СМИ и електронни прибори с дисплеи и видео монитори, ще предават за Боговете ни!

Нали никой не се съмнява, че щом байдановите демократични фалшификатори на изборите в САЩ могат да управляват и манипулират както си искат в тяхна полза изборните компютри и да изписват на мониторите им каквото им кажат те, то Всемогъщите ни и Всесилни Богове, Които ни подариха компютъра и всички технологии и оперативни хватки по него, ще могат да управляват всички машини и да пишат и публикуват каквото си пожелаят! 

По какъв екстремален невиждан начин Извънземните ни съобщиха на 17. 11. 1993 г., че Шефът им е Българин!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/17/po-kakyv-ekstremalen-nevijdan-nachin-izvynzemnite-ni-syobsht.1735792

...Камерата маркираме като "пленена" с кавички, защото Свети Гунди по сценарий я остави агентът да я хване, за да може след време да послужи на специалистите да разработят от нея поредното висше 3D ниво на цифровата снимачна видео техника –     един от оригиналните неизчерпаеми многообразни начини за спускане на нови небесни технологии за ползване от хората.
Има и още една тайна с историята с камерата.
В технологичната know-how на паметта на подхвърлената и подарена 3D система има вложено авторското лого от 4D системата, задействащо се по команда Отгоре, която тайна ни казват да ви разкрием, за да не бъдете изненадани скоро време, когато на дисплеите на телефоните и мониторите на компютрите и телевизорите и всякаква видео техника, дори и да не са включени, започне да се появява постоянно и упорито и неизтриваемо надписът
             
                        
                Господ Е Българин! 

image

на Български език и на още 200 постоянно сменящи се езика и диалекти и леко призрачните ликуващи лица на Българските футболисти, върху тихия фон на Божествената "Мила Родино, ти си Земен Рай!" 

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария 
–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––

А първият кадър от превантивното нашествие на Извънземните/Боговете ни с космическия им кораб, надвиснал застрашително над Народното събрание и отправящ огън и жупел връз него и обитателите му,


image

е категорично предупреждение към всички изродени Б/български политици и управници, които всички вкупом са от Божия жречески род Дуло и всички вкупом съгрешиха и продължават престъпно да съгрешават върху свещения Български Божи народ, съучастници в заговора на юдео – ционистите срещу Българите за тоталното ни затриване, което обаче няма да се състои, защото в сюблимния момент Боговете ни ще се намесят за Спасението ни, извикани от нас с вас!

СЪГРЕШАВАТ върху народа на=
върху народа на Бог Гристош=
върху народа на Бог Исуш от Трагия (Тракия) 

ИЗВИКАНИ ОТ НАС=Бокиня Диана и Исуз

В СЮБЛИМНИЯ МОМЕНТ идват=идват Иса и Богиня Диана Мама в Ямбол
–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––

Тези документи разсекретяваме във пълен синхрон заедно с Боговете ни за изпълнението плана им за финалния етап на Тяхното Явяване на Земята!

ВЪВ ПЪЛЕН СИХРОН ЗАЕДНО с=с Богиня Диана и Бог Исус Бълхарина

Под една от публикациите ни във групите на Фейсбук Силвия Петрова коментира:

Срещнах тази датата 13.04. 2029 г 4:36 ч. Тогава ли или много по - рано ?

Отговорът ни към Силвия и към вас е:

Божият план – график по дати го знаят само Те! Съвсем скоро...

БОЖИЯТ ПЛАН ГРАФИК на=на Богиня Диана и Бок Ежуа Балгарина 

А настоятелният ни добронамерен съвет към всички, който е Тяхна повеля, е:

Живейте постоянно в такъв порядък и режим към себе си и околните и по Божиите закони, все едно че в следващия момент Боговете ни ще се Явят и ще започнат безалтернативните за всички процеси на  Съдния Ден!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

И за да сте наясно с тези процеси и да знаете, че Те са постоянно около нас и ние сме в Тяхната воля и благоволение и в Техните ръце, и за да се подготвите за тези процеси за индивидуалното Спасение на всеки, просвещавайте се с Познанието за Боговете ни във всичките 1500 статии от Техния наш блог! 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии майстори на всякакви реклами, превенции и пророчества, с които ни съобщават неотменимите Божии планове и план – графици !

СВЕТИИ МАЙСТОРИ от=от Богиня Матара Диана и Исус 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.11.2020 23:45
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676049
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!