Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2020 00:31 - Богът на хаоса приближава! Кога астероидът Змей Апофис ще удари Земята! Официално изявление на Извънземните
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2795 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 20.11.2020 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По перфиден план график продължава методическото и неотклонно глобално обстрелване с черно – психотронни шрапнели на вцепененото и луднало човечество от началото на 2020 досега и екстренното му зомбиране във всички сфери и кътчета на живота!
Предлагаме ви поредният космически екшън сюжет, измислен от дезинформационните пси – лаборатории на заговорниците срещу човечеството и пуснат в медийното пространство за масово зомбиране на паникьосаните и смачкани хора от глобалната държавна биотерористична диверсия и медицински фашизъм Ковид 19 !

Паралелно с разобличаването на световните злодеи – глобалисти и поробители на народите и света екипът ни провежда и задължителното ви просвещаване със светоустройствените тайни и скритата история на Българите и света, което е и нашата основна свещена мисия.

ЕКСТРЕННО ЗОМБИРАНЕ без познание за=
без познание за Бог Кристоз и Мария=
без познание за Бог Исуз от Тракия и Мария  

МАСОВО ЗОМБИРАНЕ без познание за=без познание за Бог Исуз и Богиня Ма (Майка) Мария 

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ за=ДЕЗИНФОРМАТСИЯ за=за Исуз и Богиня Матара Диана 

СКРИТА ИСТОРИЯ на СВЕТА за=
ИСТОРИЯ за Богиня Диана и Кристос=
ИСТОРИЯ за Богиня Диана и Исус от Тракия  

Бог Исус и Богинята Майка Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Ето и поредният космически екшън сюжет:

ЕКШЪН СЮЖЕТ за=ЕКШЪН за Диана и Исуж

ЕКШЪН СЮЖЕТ разигран от=СЮЖЕТ разигран от Кан (Жреци) на Ешуа
нашите феноменни светейши предци, продуценти и организатори на всички световни локални и глобални събития и баталии

Богът на хаоса приближава! Кога астероид ще удари Земята!
https://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/bogyt-na-haosa-priblizhava-koga-asteroid-shte-udari-zemiata-6116908?fbclid=IwAR3Q95_Q-JBrWJ_iIVxcHboif61T30yppjcnYscQ_Nwg-OY7Dh825XQIQ1c 

...Заплахата първо беше предсказана от Илън Мъск преди около два месеца. В социалната мрежа Туитър Мъск написа: „Страхотно име! Не бих се тревожил по принцип, но голяма скала ще удари Земята евентуално и в момента сме беззащитни”. 
 image

Съвременният епохален глобален агент на временните господари на света и на глобалистите и ултра космически мошеник Мъск, висш агент на заговорниците срещу Българите и човечеството, и който е тяхна кукла на конци и плашило, извежда в орбита около кълбовидната Земя, (която въобще не е кълбовидна, ами е плоска и въобще не се върти с бясна скорост в три сложни движения, а е абсолютно неподвижна и затова нито сателити на Мъск, нито магаре на Мъск не може да изведе в орбита), поредната черно – енергийно психотронна бомба, натъпкана със смъртоносни пси – шрапнели! 

Този висш глобалистичен космически манипулатор ние изобличихме в постинга ни 

Около Земята се събра небесна армада от 550 хиляди НЛО! Феноменни руснаци и американци включени към световния компютър Акаши търсят истината!

https://bezistena.blog.bg/history/2020/07/30/okolo-zemiata-se-sybra-nebesna-armada-ot-550-hiliadi-nlo-fen.1721468?reply=5346325

Ето какво послание са му внушили на този космически тарикат светиите ни да ни предаде в невежие от Горе в съобщението му: 

"„Страхотно име! Не бих се тревожил по принцип, но голяма скала ще удари Земята евентуално и в момента сме беззащитни”." 

СТРАХОТНО ИМЕ на=на Иса от Трахия и Ма (Майка) Диана 

БЕЗЗАЩИТНИ=БЕЗ Изуш и Диана 

И сега внимавайте кой ще удари Земята! 

ЩЕ УДАРИ ЗЕМЯТА=Изуш и Матара Диана 

Българските Богове, Които са Творците на световете както и на нашия свят на Земята, създали го за да родят и отгледат децата си в трансепохалната екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" и им осигурят оптимални комфортни условия за живот, въобще нямат намерение да удрят Земята, а с това поредно оригинално кодирано съобщение в апокалиптичен формат ни съобщават за Себе си и за тоталното си вездесъщие около нас и навсякъде! 

От наши тематични статии знаете кои се крият зад всичките т. нар. "космически тела и пришълци", както и в случая зад астероидите – Извънземните, обаче знаете вече и кои са Извънземните! 

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка) – 

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти – генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"! 
  
Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, те управляват и всички небесни съоръжения и летателни апарати, наречени манипулационно НЛО, от които са и астероидите на Българските жреци и друиди, преминали в Божията светейша армия, те извършват и глобалното екстремално зомбиране на човечеството през цялата 2020 година за да се отпушат задръстените рецептори и сензитиви и вкочанените чакри на Душите човешки, и най – вече на техните генетични потомци от Божия жречески род Дуло!

ЕКСТРЕМАЛНА ЗОМБИРАНЕ от/за=от/за Кан (Жреци) от Дуло на Исуз и Богиня Ма (Майка) Мария 


В коментарния форум на тази публикация писаха:


protivvsi4ki 

Те сега съвсем се спече работата! 
Освен Корона-18-9 то и астероид взе, че се появи....
Значи нема мърдане...ще се мре! 

АСТЕРОИДИ управлявани от=управлявани от Друиди (Жреци) на Иса 

Те спичат сега работата и от тях вече няма мърдане, както казва коментаторът, и ще се мре за някои, които не ги познаят... 

ВЕЧЕ НЯМА МЪРДАНЕ от=от Богиня Диана Мат Мария и Ешуа 

ЩЕ СЕ МРЕ без=ШТЕ СЕ МРЕ без=без Исуш и Матара 

Феноменни Българи, за да не сте от последната потърпевша категория, просвещавайте се с нашите просветителски статии, в които ще познаете Боговете ни, Които са Извънземните, и в които сме разсекретили автентични документи какви са всички тези хвърчащи, блестящи и гърмящи из Космоса и падащи на Земята страшни комети, метеори, метеорити и астероиди и всякакви други космически боклуци, с които постоянно ни плашат и зомбират и ни вземат акъла!
В тях ще научите, че всички те са НЛО – тата на Извънземните, с която тема ви просветихме обстойно примерно и в следващият ни постинг

Астероид ES4 на 1 септември 2020 г.! Защо крият истината какво представлява астероидът и че той ще падне на Земята?Не се паникьосвайте!
http://bezistena.blog.bg/history/2020/08/31/asteroid-es4-na-1-septemvri-2020-g-zashto-kriiat-istinata-ka.1725801,

от който е откъсът: 

image
 
... От нашите предни статии ви припомняме какво представлява истинският Божествен геоцентричен модел на космическото яйце на Земната система, от който знаем, че Луната е изкуствено построена от Боговете Творци и Демиурзи надземна станция с диаметър само 50 км (не 3 476 км!) и се движи във плоска спираловидна орбита заедно със Слънцето,

(което е изкуствен енергиен светлинен и термо – генератор, построен от Боговете ни, също с диаметър 50 км)

само на около 5500 – 6000 км (не на 384 400 км, както ни лъжат за Луната, и на 200 милиона км за Слънцето) над диска на абсолютно неподвижната плоска Земя под сферичния енергиен купол на космическото яйце или сфера на Земната система.

Под надземния купол са разположени и други надземни станции и бази на Боговете ни/Извънземните, на които казваме планети и звезди, участващи в Геоцентричния космогонен модел и устройство на нашата система, както и всички "страшни" т. нар. "метеори, метеорити, астероиди, комети" и всякакви уж "блуждаещи и падащи звезди и космически предмети и буклуци", които всички те са свръх технически и свръх технологични летящи транспортни машини и средства, уреди и апарати и космически кораби на Божията светейша армия, администрация и население, обслужаващи Земята и нейната космическа инфраструктура и Божиите измерения и светове. 

ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария 

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана 

БОЖИИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ на=на Богиня Матара и Изуж – 
 
Българските Богове, на Които другото проявление са Извънземните!
 
Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци са пилотите, операторите и обслужващият персонал на Божията небесна армада от всякакви летящи транспортни машини и средства, уреди и апарати и космически кораби – дефинирани като НЛО, а астрономите ги регистрират като метеори, метеорити, комети и астероиди.

image

Когато Боговете – Демиурзи ПОСТРОЯВАТ, което всъщност означава СЪТВОРЯВАТ, Земята и принадлежащата ѝ космическа инфраструктура от Слънце, Луна, планети и звезди – орбитални бази, Те осигуряват всички условия за безопасно провеждане на проекта им, в който основната и главна част са децата Им – ние, човеците и конкретно Българите.

И само на Български с помощта на Свещения шифър излиза долната Сътворенческа словесна магия:

СЪТВОРЕНИЕ=ВЪСТРОЕНИЕ=Построение

СЪТВОРИ=ВЪСТРОИ=Построи –

където СЪТВОРИ е анонимен мистично – магически трик и процес, а ПОСТРОИ е конкретна и традиционна инженерна строителна практика на изграждане на изкуствен обект

Затова Те осигуряват всестранна защита и безопасност за планетата и живота на нея, за да не може и прашинка да падне върху децата Им, камо ли такива недопустимо опасни предмети като описаните по – горе "космически" страхотии!
Как си представяте вие, ако примерно имате силата и всевластието на Боговете над целия Всемир

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария, 

и над цялото Мироздание –

МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза=Мадара и Иза,

построени от Тях, както се вижда от имената на макрокосмическите постройки, по Техните закони и прецизни инженерни изчисления и стриктно спазване на всички правила и изисквания по Техника на безопасност на труда, и имате всички висши технологии и техники по обезопасяване и защита на крехкия дом на вашите деца, да допуснете това безобразие някакви комети, метеорити и астероиди и чужди камъни, железа и всякакви други небесни тела, да падат безконтролно и безпроблемно връз крехките глави на беззащитните ви и много скъпи и обичани от вас дечица!
Че нали няма гаранция, че някоя небесна тухла или винкел няма да издрънчи по манерката някой от любимите Божии потомци от техния световен жречески аристократичен род Дуло – било то Путин, Буш, Тръмп, Байдън, Обама, Клинтън, английската кралица, Борис Джонсън, Меркел, нашият Бойко Борисов, недай си Боже и Рокфелер и Ротшийлд..., че отиде световния политически елит и световната банкова и парична система по дяволите, откъдето са и заченати, казано метафорично, защото дяволи няма и не могат да виреят, щом има Богове!
 
Ами ако падащите камъни и железа от небето нацелят и нацепят някои от златната първородна династична линия на Боговете, които са основната генетична идея и задача на Божия проект – Божият Син?

Божият син, Човешкият Син, е обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  

Какво става тогава?!
Край на Божия експеримент, няма Спасител, няма спасение на човешкия род – язък им на труда на Боговете!
Не сме видяли досега някои от Божиите потомци от Дуло да ходят постоянно с каски на главите!
Как си представяте вие – Боговете, дето ни научиха да правим белите стаи – свръхчисти климатизирани помещения, където въздухът и средата са 10 000, 100 000 пъти по – чисти от нормалната среда, и където не прашинка, ами на молекула не се позволява да мине през филтрите и предпазните системи за микроелектрониката, генетиката, биотехнологията, химическите производства, оптическата промишленост, прецизната механика, хранителната промишленост, производството на опаковки и други къде по маловажни неща от живота и здравето на човека, че тия Богове ще оставят на произвола не на молекулите, не на прашинките, ами на огромни камъни и железа, падащи от небето със свръхзвукова скорост, съдбата на децата си и на Божия първосвещен род!

Абсурд!  

Само вижте атмосферната обвивка на Земята, която е и грубият, и финният предпазващ филтър, с колко високотехнологични системи и небесни светейши технически лица и служители по защитата по Божията херметична индексация, е наситена:

АТМОСФЕРА=Иса и Богиня Матара

ТРОПОСФЕРА=Братя от Иса Вер (Змей)

СТРАТОСФЕРА=Друиди на Сар Бог Иса

МЕЗОСФЕРА=Бог Исуз и Мария 

ТЕРМОСФЕРА=Иса и Богиня Матара

ЕКЗОСФЕРА=Зар Бок Иса 

АТМОСФЕРНА ОБВИВКА от=ОБВИВКА от Иса и Богиня Матара

ЗЕМНА АТМОСФЕРА=Исуз и Богиня Мат Мария

Атмосферна обвивка, озонов слой, електромагнитни полета, антирадиационни защити, енергийни щитове, инфра и ултра чадъри и екрани... какви ли не още предпазни защити са обгърнали Земята и живота на нея от всички страни, като писано яйце пазят планетата – комфортен кувьоз и децата си на нея Боговете, та ще позволят Те ей – тъй небесни космически боклуци – убийци да си влизат както си искат на Земята и правят поразии! 

... След като прочетете и проумеете посланията на близките ни от другото измерение в тия статии, излезте наши феноменни Български родственици от Божия род Дуло, на двора или на терасата на дома си през ясна нощ и потърсете вашите любими и близки транспространствени Души, вече преминали в Божието измерение, с тия вълшебни слова и молитвени мантри и формули с Душа, поглед и сърце в звездите и Луната.
Тогава ти, феноменен и вече просветен наш родственико, ще видиш с очите и с Душата си техни прекрасни удивителни послания лично за тебе –

звезда ще тръгне изведнъж уж ей – така наникъде, ще ти намигне кратко и ще угасне или като "метеорит", "астероид" и "падаща звезда" ще прореже тъмнината и ще "падне"   
 

– знай, че това са НЛО – тата на твоите предци Светии, установили връзка с теб и разкриващи се именно на теб, а за невежите и непосветените и особено за военолюбците и анти – българите и душманите ни, са побъркващите ги и вземащи акъла на правителствените им тайни и космически служби, страшни Извънземни,  затова се чудят как да ги скрият и неглижират и представят като "падащи метеорити" и "астероиди" и "падащи звезди", "оптически ефекти" и "плод на болно въобръжение и развинтена фантазия", като "изкуствени спътници и космически орбитални станции" на СССР/Русия и на НАСА и на някои други страни посветени в космическата измама, и най – вече за последните няколко години през които нашите Предци – Светии ни се показват вечер вече директно като небесни кервани и ешалони, пътуващи невъзмутимо и неотклонно по всички посоки на небосвода, за тях мошениците от НАСА измислиха и бутафорната измама "сателити на Мъск"!  

А след това твоите близки от Божието измерение ще дойдат в съня ти и ще ти кажат много важни за теб и за тях тайни кодирани послания, които ти на другия ден можеш да разсекретиш с помощта на Свещеният шифър и да бъдеш изумен, удивен, възхитен и богато възнаграден за старанието ти да откриеш Българските Богове и сакралното Познание!  
Например ще сънуваш нещо хубаво!
Ще сънуваш нещо хубаво и ето какво ти казват Те в съня ти :  

СЪНУВАХ НЕШТО ХУБАВО=
СЪНУВАХ Бог Ешуа и Бохиня Диана  

Все по – често скъпите ни близки и предци, преселили се временно в Другото измерение, ще ни посещават все по – осезаемо за свръхсензитивните ни усети и осезания и за най – сензитивния ни засега орган – сърцето ни, с което само се виждат най – хубавите неща, за да ни подготвят за скорошното събиране на измеренията и световете, запланувано и подготвяно от Българските Богове за днешно време!  

СЪБИРАНЕ НА СВЕТОВЕ И ИЗМЕРЕНИЯ от=
СЪБИРАНЕ от Бог Исуз и Богиня Матара  

Всеки момент, всеки най – малък и най – продължителен отрязък от времето, постоянно и неотлъчно до всеки един от нас са екипът от нашите предходни генетични предци, родители и любими хора, нашите свръестествени Светии,

image

които съставят индивидуалния ни екип от всякакви специалисти – консилиум, от нашите Ангели хранители и пазители, и които с безкрайна Любов, внимание и загриженост, водят всеки един от нас по различни пътища и лабиринти в живота и екстремни ситуации, към една и съща цел и място, което ще бъде вече тука – на Земята, към нашите общи генетични Родители – Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.


–– край на пасажа
–––––––––––––––
–––––––––––––––

Продължаваме с коментарите от тази публикация:
 

Velkov

"Учените очакват сблъсък по-рано от очакваното "
С други думи - "Очаквай неочакваното !"

bezistena 

УЧЕНИ ОЧАКВАТ=Бокиня Диана и Ишуш

ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО=Бог Ешуш и Бокиня Диана
 

kebabche

Ееее, време беше. Таман преди два дни вече си мислех, че този астероид трябва вече да влезе в играта.

bezistena 

ВРЕМЕ БЕШЕ да идват=да идват Богиня Мария и Бог Ешуа

ВЛИЗА ВЕЧЕ В ИГРАТА=Богиня Диана и Бог Изуш Българина

ТАМАН ВЕЧЕ мислех за=ТАМАН ВЕТШЕ мислех за=мислех за Богиня Мат Диана и Ешуа 


count

Айде нов апокалипсис

bezistena 

Задължително разсекретяваме авторството и сакралното значение на Апокалипсиса, както и кой е неговият светейши сценарист и продуцент, под чийто сценарий и режисура светиите – кукловоди дърпат конците на всички човеци и на всички страховити съвременни глобални събития и процеси!

АПОКАЛИПСИС=ПО ИСАС ПАЛК=Бог Исус Балк (Българина)

АПОКАЛИПСИС=К ПАПИЛ С ИСА=Кан (Жрец) Павел Сина на Иса 

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

miloshef


Да е жив и здрав Брус Уилис до тогава, той ще ни спаси image

bezistena 

Знаеме Кои ще ни спасят!

СПАСЯВАТ ни=Бог Исус и Богиня Диана

ЩЕ НИ СПАСИ=ШТЕ НИ СПАСИ=Сина на Богиня Диана и Исуш

Този прочески документ (пророчеството е съобщаване в прав текст или в кодиран формат на Божиите планове, които задължително се реализират!) веднъж ни съобщава,
че Свети Павел, синът на Исус и Мария Магдалена е главният субект и продуцент на новоепохалната екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и организатор на епохалната спасителна операция за Българите, които сме Божият народ и ядрото на неговите генетични феноменни жречески потомци,
и второ ни съобщава за още един конкретен култов персонаж от епохалната спасителна операция, развиваща се през всичките последни 2000 години: 

ЩЕ НИ СПАСИ=ШТЕ НИ СПАСИ=Сина на Богиня Диана и Исуш

Той е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация".

Спасителят е засекретен още и като нарицателния и отрицателен от догматична религиозна християнска позиция персонаж на Антихристоса!

АНТИХРИСТОС=СИН ТИА СО ТРХ=Сина на Диана и Иса от Трахия  

След един нецунзерен коментар на един, zwanzig каза:

Когато отчето иска да каже това, което си казал ти, извиква само "Анатема!"
Малко по издържано е. Особено за пред смиреното паство, каквото се стараем да бъдем. После в зависимост от настроението на тълпата, може и една клада да се спретне, за да не попадне целият свят в ръцете на лукавия.

––––––––––

И така – Анатема!, и какво означава и откъде идва това страшно християнско проклятие и присъда и дали истинският му смисъл и съдържание е този, който Църквата влага в него?

Анатемата (от гръцки: ανάθεμα) означава отлъчване от християнската църква поради сериозни провинения по верски или дисциплинарни въпроси. Отлъчването е най-тежкото наказание, използвано за борба на църквата с противниците ѝ – еретици, владетели, духовници, грешници и т.н.
Анатемата като етимологично понятие и термин е дошло в българския език от гръцкия. Анатемосаните противници на църквата са поставени извън църковните закони и право (тъй като през Средновековието църквата осъществява цялостна юрисдикция върху обществените отношения), след което се подлагани на различни преследвания и наказания.

Отиваме в руската Википедия и отново вълните на Нета и на универсалната електронна  енциклопедия ни потапят в дълбините си и ни разкриват нови и нови съкровища и тайни на сакралната Българска херметична история и свещена информация!

Происхождение термина:

У античных авторов (Гомер, Софокл, Геродот) означал «нечто, посвящённое Богу; дар, приношение в храм», то есть чуждое обыденному употреблению.

В Септуагинте был использован для передачи древнееврейского термина ивр. ‏חֵרֶם‏‎ (херем) — нечто проклятое, отверженное людьми и обречённое уничтожению
В синодальном переводе Ветхого Завета переведён термином заклятое.

От тези етимологични анали виждаме, че анатема веднъж означава религиозно проклятие, сиреч нещо в отрицателен смисъл, формат и режим, и втори път се обяснява на другия полюс и смисъл като някакъв акт на посвещение, на дарение към Бог!

А сега де, що така!

Декодиращата програма на Свещения шифър ще разреши загадката какво означава и какво ни съобщава тази култова дума Анатема!

АНАТЕМА=МА ТЕАНА=Ма (Богиня Майка) Диана

Ами сакралната етимология на това понятие ни указва категорично, че тази мракобесническа черноенергийна в официалния ѝ смисъл и тежките последици от нея дума, е поредното уникално лингва скривалище и трезор за пренос на сакрална информация за Българската Богиня Майка Диана, съставена и зашифрована от посветените Български лингва майстори и кодировчици и дадена за рекламиране и съхранение от най – върлите им врагове и перманентни преследвачи : юдео – фанариотите от псевдо – Исусовата анти Българска данайо=юдео – византийската полицейско – инквизационна доктрина Християнство!

Съвсем логически е, че и тя е създадена в лингва лабораторията на Главния новоепохален проектант и продуцент – Свети Павел, за когото знаете от нашите документи кой е още:

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.      
Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена. 

Потвърждение за авторството на Свети Павел и на тази дума и термин ни дава той самият в руската Википедия:

В Новом Завете слово «анафема» (анатема) употребляется несколько раз апостолом Павлом:

8 Но если бы даже мы или Ангел с неба стал благовествовать вам не то, что мы благовествовали вам, да будет анафема (анатема).
9 Как прежде мы сказали, и теперь еще говорю: кто благовествует вам не то, что вы приняли, да будет анафема (анатема).

— Гал. 1:8, 9

Кто не любит Господа Иисуса Христа, анафема, маранафа

— 1Кор. 16:22

В греческом оригинале это слово также встречается в книге Деяний, хотя и в другом переводе:

Они, придя к первосвященникам и старейшинам, сказали: мы клятвою заклялись не есть ничего, пока не убьем Павла.

— Деян. 23:14

Слово «анафема» (анатема) в данном случае переведено как «клятвою».

При этом Павел считается с установившейся синагогальным значением анафемы    (анатема) и не употребляет его, когда речь идёт об осуждении коринфского  кровосмешения (1Кор. 5:13), показывая, что христианское отлучение есть нечто отличное от ветхозаветного термина херем.
В Новом Завете слово анафема (анатема) встречается шесть раз: дважды в указанном выше послании апостола Павла к Коринфянам, дважды в его послании к Галатам (Гал. 1:8-9), один раз в книге Деяний и один раз в послании Павла Римлянам.

Иоанн Златоуст в 16-й Беседе на Послание апостола Павла к Римлянам на вопрос «Что такое анафема?» отвечает — «анафема, то есть да будет отлучен от всех и будет чужим для всех». 
Сократ Схоластик в своей «Церковной истории» даёт следующее определение анафемы: «так мы, христиане, обыкновенно называем приговор против богохульника, когда своё мнение объявляем всем, выставляя его как бы на столбе»
.

––––––––––

И нека се върнем отново по – горе в пасажа 

"Кто не любит Господа Иисуса Христа, анафема, маранафа"

— 1Кор. 16:22,

където откриваме една интересна и загадъчна съпридружителна анатемата дума маранафа (мараната).

В този пасаж маранафа (мараната) е активен линк в синьо и стартирането му ни води в нови кътчета на Българската сакрална словесна съкровищница и футдаментални новоепохални тайни!

Гледайте!

Мара́н-афа́ или Мара́н Афа́ (арам. ܡܪܢ ܐܬܐ(моран-это) — «господин наш пришёл», греч. μαράνἀ θά (марана-та) — «господин наш, приди!», лат. Maran Atha (маран-ата) — «господин наш пришёл») — фраза на сирийском диалекте арамейского языка (Пешитта), которая употребляется один раз в Новом Завете как транслитерация, а также в книге Дидахе 10:6 (маран-ата) «господин наш пришёл» как транслитерация, являющейся частью собрания книг Мужей апостольских. Эта фраза переведена на греческий язык «Ей, гряди, Господи Иисусе!».

Ето към Кого викат 
ܡܪܢ ܐܬܐ арамейците,  μαράνἀ θά гърците, Maran Atha латинците:

ܡܪܢ ܐܬܐ / МОРАН ЕТО ела наш Господарю=ела наш Господарю Матара – Майка Мария Магдалена

μαράνἀ θά / МАРАНАТА ела наш Господарю=ела наш Господарю Матара – Майка Мария Магдалена

Maran Atha / МАРАНАТА ела наш Господарю=ела наш Господарю Матара – Майка Мария Магдалена

На всички т. нар. "основни езици" (които всички те и всички други човешки езици на Земята са Български жречески херметични  езици за архивиране и пренос на свещената Българска история и Божествена родова памет) с тази свещена дума пише едно и също:

– Мараната! Ела, идвай вече, Майко Мария Магдалена!

Пак правим малка пауза с отбивка, защото отново се появи пред нас нова активна дума –
 Пешита, която настоява задължително да я осветим и нея, защото от prima vista се вижда, че и тя е първоразрядна сакрална комбинация от Божиите имена:

ПЕШИТА=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа

AMORE A PRIMA VISTA / ПРИМА ВИСТА (от пръв поглед) виждаме=
от пръв поглед виждаме Богиня Матара и Бог Иса 

ВИЖДА СЕ=Богиня Диана и Исуж

Разваме се и ви насърчаваме, че вече виждате Българските Богове със Свещения щифър навсякъде около нас от пръв поглед, и ще имате Любов към Тях от пръв поглед, както за италианците Любовта от пръв поглед –
 Amore a prima vista, е най – пламенната и голямата! 

AMORE A PRIMA VISTA към=към Богиня Матара Мария и Бог Иса 

image

Активираме енциклопедийния бутон и четем защо тази дума пешита е по Божиите имена:

Пеши́тта — перевод христианской Библии на сирийский язык. Пешитта появилась до разделения сирийского христианства в V веке и принята как яковитами, так и несторианами.

Ами защото Българските съставители на християнската Библия на сирийски език са съставили името ѝ чрез тази лесна анаграмна херметична комбинация от първокатегорийни сигли за Българските Богове и са я възложили за свещено съхранение и пренос у Българските генно – инженерни жречески импланти и потомци сред бившето тракийско племе сирийци, заселени от тях по тези места, както са имплантирали още огромен обем сакрална информация сред тях!
Това е и една от неофициалните причини № 1 за яростната омраза на юдео – ционистите връз сирийкския народ

Продължаваме с анализ на сакралния генезис на присъдружителния на анатемата документ мараната:
 

Иероним Стридонский пишет:

  Maran atha, более сирское чем еврейское слово, хотя вследствие сродства обоих языков, и отзывается более еврейским, оно значит Господь нам пришел  

Иоанн Златоуст толкует выражение следующим образом:

  Что значит — Маран-афа? — Господь наш пришел. Для чего же он говорит это? Чтобы подтвердить учение о домостроительстве Божием, так как преимущественно в этом заключаются семена воскресения, и еще для того, чтобы пристыдить их, — как бы так говорит: общий Владыка всех благоволил уничижить Себя до такой степени, а вы еще остаетесь в том же положении и продолжаете грешить?  

Феодорит Кирский объясняет выражение следующе:

  «Марбн афб». Это не еврейское, как думали некоторые, но сирское слово. В переводе же значит: Господь пришел. Апостол употребил оное, смиряя величавость коринфян, гордившихся даром слова, и научая, что потребна не ученость, но вера.  

В Библии с комментариями А. П. Лопухина «маран-афа» переводится как «приди, Господь наш!» (в этом варианте фраза записывается как «Marana tha!»). Однако существует и другой вариант этой фразы: «Maran atha», который переводится как «Господь идет», «Господь придет» или «Господь пришел»

––––––––––––––––––––––––

Различните тълкувания на думата Мараната и Анатема като Господи, ела! Господ идва, идват да ни кажат и предупредят, че идва Богиня Диана, Матара (Майка) Мария.  

И да видим още един категориен израз от коментара на zwanzig:

"Когато отчето иска да каже това, което си казал ти, извиква само "Анатема!" Малко по издържано е. Особено за пред смиреното паство, каквото се стараем да бъдем. После в зависимост от настроението на тълпата..."

ПАСТВО на=на Бог Иса и Богина Диана

духовното общество на вярващите в Българските Богове и обгрижвани от Тях

СМИРЕНО ПАСТВО на=на Бог Исус и Богиня Матара

Вече се досетихте, кой е и анонимният коментатор zwanzig, който ни подаде и диктува да разсекретим тази важна информация!

ZWANZIG=WG IZАZ=Бог Изуз


И сега един коментар, който ще ни заведе отново при интересна Българска сакрална категорийна информация. 

miloshe


Продължава да стои абсурдния текст, че Апофис е бог на хаоса??! Явно вести не са запознати с египетската митология. Апофис е чудовище-демон, с който всяка нощ се сражава Ра и го побеждава.

–––
–––

Преди да разкрием митологичния образ на Богът на хаоса в различните култури и цивилизации, които всички са основани и развити от Българските жреци цивилизатори, ще разсекретим неговото име от публикацията, което по – точно е Змеят Апофис и какво ни казва съобщението в нея, че Змеят Апофис е с дължина триста метра. 

image

ЗМЕЙ АПОФИС=Бог Исуз и Богиня Ма (Майка)

Змеят Апофис е митологичен херметичен синкретичен образ на Българските Богове, Чийто най – древен езически животински символ от Древно Българския календар е рептилският змийско – змейски алегоричен символ с 12 синонима на змия, змей,..., преминал в сакрална херметична династична хералдика на Божия потомствен жречески род Дуло от феноменни генетични потомци на Българските Богове, които сме главните персонажи и герои на трансепохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" и около които се върти земното кълбо и целият свят, казано образно – метафорично и илюстративно в манипулационен режим, тъй като нито Земята е кълбо, нито се върти!

image

АПОФИС Е ДЪЛЪГ ТРИСТА МЕТРА=Богиня Матара Диана и Бог Тати Исус Българина

Ами тези параметри, внушени на земните пишман – астрономи, ни съобщиха отново по оригинален начин какво е това земно – небесно рептилско чудовище!

ПИШМАН АСТРОНОМИ без познание за=без познание за Исуш и Богиня Мат Мария 

–– В арабската митология този Бог и страшилище се асоциира с 

Хин и Бин
Танин (чудовище)

ХИН И БИН=БИХИН=Бохиня

ТАНИН=Диана 

ЧУДОВИЩЕ=Богиня Диана и Ешуш

–– Ханаански

Ям , бог на морето и първичен хаос

ЯМ=Ма (Богиня Майка)

БОГ НА МОРЕТО=Богиня Матара

ЯМ БОГ НА МОРЕТО И ПЪРВИЧЕН ХАОС=Богиня Диана Мат Мария и Бох Исуш Вер (Змей)


–– Египетски

Isfet хаос, безпорядък и несправедливост - за разлика от Maat
Първоначално Сет (божество) не е бил зъл, а се е превърнал в мразена фигура благодарение на нахлуващите хиксоси.

ISFET=Иса и Богиня Диана 

МААТ=Мат=Ма (Богиня Майка) Диана 

СЕТ=Иса и Диана 

МРАЗЕНА ФИГУРА от=ФИГУРА от Мария и Иза 


–– Месопотамски –
сега Боговете ни ще ни разкрият по един величав директен начин и почти в прав текст  епичното пост Сътворенческо зачеване и раждане на генетичните им деца – Българите!

Тиамат

ТИАМАТ=Диана Мат 

МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Диана Мама

В религията на древния Вавилон , Tiamat ( акадски : 𒀭𒋾𒊩𒆳 D TI.AMAT) е изначалната богиня на Соленото море , чифтосване с Абсу, богът на прясна вода , за да създаде по-млади богове. 

АБСУ=Бог Иза 

Бог Абсу (Бог Исус) се чифтосва с Богинята Тиамат (Диана Мат)

ЧИФТОСВАНЕ между=между Бог Исуш и Богиня Диана 

image

Тя е символът на хаоса на първичното творение. Тя е посочена като жена и е описана като блестяща. Предполага се, че има две части в митовете на Тиамат, първата, в която Тиамат е богиня-създател, чрез свещен брак между сол и прясна вода, които създават мирно космоса чрез последователни поколения. 

Ето какво ни съобщава тази епична пост Сътворенческа метафорична балада за свещения брак между солта и прясната вода!

свещен брак между СОЛ И ПРЯСНА ВОДА=
свещен брак между Сар (Цар) Бог Исус Ел (Змей) и Богиня Диана 

СЪЗДАВАТ МИРНО=Исуз и Богиня Мадара Диана 

МЕТАФОРИЧНА БАЛАДА за=МЕТАФОРИТШНА БАЛАДА за=
БАЛАДА за Богиня Матара Диана и Ешуа 

Във втория Chaoskampf Tiamat се счита за чудовищното въплъщение на първобитния хаос .

Chaoskampf=ТШАОСКАМПФ=Бог Исуш и Богиня Майка Диана 
 
Някои източници я идентифицират с изображения на морска змия или дракон.
Тиамат обикновено се описва като морска змия или дракон 

image

В Енума Елиш , вавилонската епопея на сътворението , тя ражда първото поколение божества; съпругът й, Apsu, правилно предполагайки, че планират да го убият и да си узурпират трона, по-късно им води война и е убит. Вбесена, тя също воюва срещу убийците на съпруга си, приемайки формата на масивен морски дракон. След това тя е убита от сина на Енки , богът на бурята Мардук , но не преди да е изкарала чудовищата от месопотамския пантеон, включително първите дракони, чиито тела тя е напълнила с "отрова вместо кръв". След това Мардук образува небето и Земята от нейното разделено тяло.  
Tiamat се счита за чудовищното въплъщение на първобитния хаос 
Според някои анализи Тиамат е богиня-създател, чрез " свещен брак " между сол и прясна вода, създавайки населението на Всемира чрез последователни поколения. 
 
–– Скандинавска митология

В скандинавската митология, йормунганд (старонорвежки : Jǫrmungandr което означава „огромно чудовище“ ), познато още като Midgard Serpent, е морска змия , средно дете на гигантската Ангрбоджа и Локи .Змията стана толкова голяма, че успя да обгради Земята и да хване собствената си опашка. В резултат на това то е получило името Световната змия.

СКАНДИНАВИЯ=Бокиня Диана и Иса

СКАНДИНАВИЯ основана от=основана от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса 

Ето на Кои е кръстена в скандинавската митология тази Богиня Змия:

image

Jǫrmungandr=Мария Драгона=Мария от Драгия (Тракия) 

Midgard Serpent=Богиня Мадара Диана и Иса Драгона

МОРСКА ЗМИЯ=Майка Мария и Исуз

СВЕТОВНА ЗМИЯ=Бог Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

И сега викаме всички духовници християни и вярващите да се прекръстят в суеверен догматичен страх, да плюят в пазвите си и да дойдат с нас в скандинавската митология, която е Българска жреческа херметично сакрално творчество, за да ги представим и запознаем с култовите религиозни страшилища Антихристос и Сатана, за да Ги помолят да ги Спасят!

– Не се плашете, ние също като вас сме кръстени и в Светото Протестантство, и в Светото Българско Православие по канона и догмата, без да се отказваме от промоциите на Протестантството, обаче сме кръстени и в истинското Познание за Боговете ни и със Святият Божи Дух, затова с Него ходиме навсякъде и влизаме смело във всички религиозни табута и заблуди! 

Скандинавската митология казва:

От потомството на Световната змия ще се роди и Антихристът на света, както е прорицавано в култовата картина на Liber Floridus от 1120 за Антихриста от Левиатан

image

Antichrist on Leviathan , Liber Floridus , 1120

image

Какво ни съобщава словесната композиция от картината: "Антихристос със синя дреха и мантия с копие в ръката"?

АНТИХРИСТОС С СИНЯ ДРЕХА И МАНТИЯ С КОПИЕ В РЪКАТА=
АНТИХРИСТОС е Син на Бокиня Ма (Майка) Диана и Бог Исус Драхона от Тракия

Вижте кой е този Син на Българските Богове, който плаши религиозните души и гузните съвести, и които в същото време в невежие се молят за Неговото идване!

АНТИХРИСТОС=Сина на Диана и Иса от Трахия

Антихристос е Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им  проект "Българите и човешката цивилизация",  отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на  поколенията от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си.  

САТАНА=АС ТАНА=Иса и Диана

В скандинавската митология друго същество от тази категория е Ymir, което е Aurgelmir / Bergelmir и е  предшественик на всички Иотуни (потомци на Боговете)


Ymir=Мария

Aurgelmir=АВРГЕЛМИР=БЕРГЕЛМИР=Мария Белгер=Мария България

ИОТУНИ=ТИУНИ=Диана 

Один казва, че древните Jotun са най – възрастните от рода на Имир и че дълго, дълго преди това са били Bergelmir.
Один ни съобщава откъде е дошъл Aurgelmir толкова отдавна.

ОДИН=ДИОН=Диана 

Имир се споменава в две книги на прозата Еда, откъдето научаваме, че първият свят който е съществувал, е Муспел – който е светещ огнен южен регион, състоящ се от пламъци и е необитаем от чужденци. След "много векове" е създаден Нифлхаймър , а в него се намира извор Вергелмир , от който текат единадесет реки.

ЕДА проза по името на=проза по името на Диана 

И сега отново в първосвещения Божи град Олимп, който въобще не е онзи Олимп, ами е ето този истинският първосътворенчески и първопрестолен Божи град Олимп

ОЛИМП=ИМПОЛ=Иампол=Иамбол=Ямбол,

и който нашите пресвяти Предци жреци, разселили и култивирали поредното тракийско племе в Скандинавия, са кодирали като първия свят "Муспел":

МУСПЕЛ=УМПЕЛС=Иамполис=Ямполис
едно от емблематичните древни имена на Ямбол

image

Муспел е наричана Страна на огньовете, описана като гореща и светеща огнена земя, дом на огнените великани и охранявана от Сутр, с неговия пламенен меч.

СВЕТЕЩА ЗЕМЯ на=ЗЕМЯ на Богиня Диана и Исуш 

СВЕТЕЩА ЗЕМЯ където е=ЗЕМЯ където е Безистена

първосътворенческият светилищен комплекс и развойна база на Земята в Ямбол, от където Боговете построяват Земята и раждат децата си – Българите, първосвещен Божи храм и Команден център на Време – пространствения континуум 

СТРАНА НА ОГНЬОВЕТЕ на=Трагия (Тракия) на Богиня Диана и Иса

Свещената първосътворенческа Божия земя, Земният Рай, в центъра и в сърцето на който е Ямбол
 
ЗЕМНИЯТ РАЙ на=на Иза и Матара 

ПЛАМЕНЕН МЕЧ=ПЛАМЕНЕН МЕТШ=Ямбол на Ма (Майка) Диана и Ешуа 


Пак отиваме в първия свят Муспел, за който книгите казват, че там след много векове е създаден Нифлхаймър, а в него се намира извор Вергелмир, от който тръгват реките.

НИФЛХАЙМЪР=Ма (Богиня Майка) от Хринфоел=Ма от Гренбоел

където Гренбоел е едно от древните имена на Ямбол и което в анаграмен превод означава Болгерия

ГРЕНБОЕЛ=Болгерия

ВЕРГЕЛМИР=Мария от Гренбоел=Мария Болгерен 

Суртр е йотун и основна фигура от скандинавската митология, носейки яркия си меч той се бие срещу други негови родственици Асири и след това пламъците от меча, които той извади, ще погълнат Земята. 
Епосът казва, че "сред тази суматоха небето ще се отвори и от него ще яхнат синовете на Муспел. Суртр ще язди отпред, а и преди и зад него ще гори огън. Мечът му ще бъде много фин. Светлината ще свети от по-ярко, отколкото от слънцето. Когато синовете на Муспел се съберат на моста Бифрьост, той ще се счупи и всички ще паднат във водите.

Тази епична глобална скандинавска баталистична сага е алегорично иносказание за разделението и конфликтите между Божиите династични потомци и царе и владетели от рода Дуло, които са разделени на враждуващи кланове и водят света към погибел, а в днешни времена са се обединили от юдеоционистите, които са най – изродения клан от Дуло, за да поробят света и Българите чрез глобалната държавна биотерористична диверсия и медицински фашизъм Ковид 19, като тези им роли са дадени от Боговете ни и те ги изпълняват безусловно!

СУРТР=Саре (Царе) от Троя=Царе от Раят

АСИРИ=САРИ=Саре=Царе

МОСТА БИФРЬОСТ на=на Братя от Богиня Мат и Исус 

Ученият Берта Филпотс теоретизира, че фигурата на Суртр е вдъхновена от исландски изригвания и че той е вулканичен демон. Друга хипотеза твърди, че   описанието на Суртр изглежда, че дължи нещо на библейските и представи за ангела с пламенен меч, който е изгонил Адам и Ева от рая и който стои на стража над райската градина “.

Ето Българскитя генезис и паспарт на скандинавския учен:

БЕРТА ФИЛПОТС=Брат от Павел от Богиня Диана и Иса 

Вижте Кои са изгонили Адам и Ева от Рая:

ИЗГОНИЛИ СА АДАМ И ЕВА ОТ РАЯ=Богиня Диана и Исуз Българина

ИЗГОНИЛИ СА АДАМ И ЕВА ОТ РАЯ=Българи от Богиня Диана и Исуз 

Българските Богове са прокудили временно децата си – Българите от Земния Рай, като са скрили всичките му екстри и промоции, за да ни създадат реалити екстремални услови за трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация" за нашето закаляване и еволюционно развитие и селектирането ни за скорошни универсални Духовни водачи и управници на хората за идващото възстановено Божие царство на Земята на Любовта, Братството и Мира!

Късната едическа поема Fjцlsvinnsmбl , строфа 24, съдържа реда „Surtur sinn mautu“ или „surtur sinn mantu“ според най-добрите ръкописи. Последните две думи, които иначе са без значение, понякога се изменят на "Sinmаru" и цялата фраза се приема, че Surtr има женски спътник на име Sinmara . Въз основа на същия пасаж, Лий Холандър условно идентифицира Синмара като съпруга на Сурт, заявявайки, че тя е „неизвестна другаде“. 

Ето какво означава тази мистериозна фраза, каквото и да си мислят непосветените:

Surtur sinn mautu=Саре (Царе) от Иса и Матара Диана 

Sinmаru=Иса и Мария

––––– 

–– В японската митология лошият бог е Ama-tsu-mika-boshi , който е и добър бог.

Ето тайната на този свръхсекретен жречески Български документ, даден им на японците да го пазят със суеверен страх:

Ama-tsu-mika-boshi=Исуш и Бокиня Диана МаМа=Исуш и Бокиня Мария Магдалена

Ще приключим нашата космическа разходка и Одисея по вълните на Време – пространствения континуум с една от безбройните древно гръцки митологични истории, която ни разказва, че понякога Бог Дионисиус е смятан за Бог на хаоса, като ще им кажем на гърците за сетен път, че те хабер си нямат нито от сакралната "древно гръцка" митология, нито от разходки и пътешествия през времето и пространството, нито от каквито и да са били други езически жречески феноменни Божествени практики, защото цялото това древно познание е херметична Българска Божествена история и Познание! 
Ето така:

ОДИСЕЯ=Диана и Иса 

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

херметичният митологичен сдвоен синкретичен образ на Българските Богове – сакрална  информация, понятна единствено на Свещения Български Божи сътворенчески език!

Който скоро с това Познание ще стане безалтернативно задължителен за всеки и всички, които пожелаят да си изпросят с него всяка нова глътка въздух и всеки миг живот още! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––


Това е нашето официално изявление и съвместен отговор с Извънземните Кой е Богът на хаоса, Кои приближават и кога астероидът на Българските Богове и Светии ще удари Земята!

СЪВМЕСТЕН ОТГОВОР с=
с Богиня Мат и Бог Гристос=
с Богиня Мат и Бог Исус от Трагия=
с Богиня Мат и Бог Исус Трагона (Дракона)


Та една приятелка пита в една от групите на Фейса под постинга 

Mimi Tsoneva
Аз да попитам, не разбрах къде ще пада? image
Тъй де, да ида на друго място! image


Напътихме я Мими:

Майтап, Мими, обаче работата е сериозна! 
И ще става все по – сериозна и мамицата си трака! 
Те ще я правят такава:

МАМИЦАТА СИ ТРАКА от/без=
от/без Диана МаМа и Кристос=
от/без Диана Мария Магдалена и Исус от Тракия 

И ако ще питаш, питай Тях в блога ни с тази молитва:

АЗ ДА ПОПИТАМ=Бог Иза и Богиня Мат Диана 

И искаш да ходиш на друго място?
Където и да отидеш, Те са вече там и те чакат!

ЩЕ ХОДИШ НА ДРУГО МЯСТО при=
ЩЕ ХОДИШ при Ма (Майка) Диана и Иса от Тракия

ТЕ СА ВЕЧЕ ТАМ=Богиня Мат Диана и Исуш 

Тия простички и елементарни лингва задачки, които са подкрепени с безброй интердисциплинарни аргументи, факти, доказателства и документи ако не проумееш,  става лоша работата, Мими!

image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии от Вси Светии, все Дракони и Змейове, водени от Свети Павел
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.11.2020 00:33
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678970
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!