Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2020 22:29 - По какъв екстремален невиждан начин Извънземните ни съобщиха на 17. 11. 1993 г., че Шефът им е Българин!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1031 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 28.11.2020 15:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На тайното ченге не се удаде да задържи веднага след последния сигнал на съдията Свети Георги Аспарухов – Гунди, когото пси – анализаторът фокусира като главен манипулатор на мача Франция – България, завършил 1:2, защото преоблеченият и дегизиран светец хукна из игрището, изживявайки се вече настина като журналист и почна да снима ликуващите играчи и треньори на Българите, и вместо да си тръгне според инструкциите и сценария спокойно и незабелижимо с публиката, той увлечен от еуфорията на играчите, се намери с тях в ъгъла пред Българската групичка сред опасно близкото обкръжение на накачулилите футболистите журналисти, охранители и агенти под прикритие,
image
Публикуваме паметни моменти от скритата езотерична постановка на Парк дьо принс, с която на 17 ноември 1993 година отборът на небесните режисьори – постановчици направи паметната победа на България над Франция с гол на Костадинов в последната секунда на мача за да бъде разкрита в този върхов сюблимен момент една от висшите светоустройствени тайни! 
 
Пускаме отделни кадри от култовия ни постинг 

Как на мача Франция – България на Парк де пренс Гунди съобщи, че Господ е Българин, за да го кажем сега на шашардисаните французи
http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/17/kak-na-macha-franciia-bylgariia-na-park-dio-prens-gundi-syob.1407906 ,

с горещата настоятелна препоръка, да си пуснете целия епичен вълнуващ постинг и документално – игрална екранизация с реални действащи главни герои. 

https://www.youtube.com/watch?v=dm0U-2LAJsM
Франция - България 1:2, 17.11.1993 г   Господ е Българин !

image

Господ е Българин !    

Господ Е Българин!

Господ Е Българин! 

Господ Е Българин! 

Господ Е Българин! 

Господ Е Българин!
 

Тъкмо включихме декодера за да разсекретяваме досиетата на политиците от щаба на заговорниците срещу французите и Българите, и когато написахме датата 17 ноември, отново цъфна ухилената незабравима физиономия на Фернандел – Великият Български комик, както когато миналата година по това време писахме историята на паметния мач Франция – България!

image

– Какво сте се окумали и спаружили като на погребение? – блесна ослепителната двайсет и четири каратова усмивка на Духът му, изпратен в спешна творческа командировка днес в екипа ни, и докато се наканим да му обясним на Духа, че наистина настроението ни е такова строшено заради трагичните събития по – предния ден в Париж с ислямистките атентати и терористични нападения, и той ни вика:

– Какъв дух, бе камаради! Я пипнете, че съм си цял – целеничък Свети Фернандел в плът и кръв, че и зъбите ми са си същите!
Нали се бяхме разбрали в предните постинги, че Горе сме същите, както и долу при вас, само дето не ни виждате още, ама Шефът обеща, че съвсем скоро ще съберат измеренията и ще ни виждате и вие вече! 


Я извадете Декодиращата програма на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и почвайте да разшифровате всички други кодирани послания от и за нашите Шефове!

ШЕФОВЕТЕ=Ешуа Бог и Богиня Диана=Бог Ешуа и Богиня Диана

Бог Ешуа и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на Свещения шифър.

– И да се освежете малко, продължи Свети Фернандел, нали много добре знаете баш вие, че всичко това са финалните сцени на театралната драматизация с истински актьори при реални екстренни условия по сценария и режисурата на Шефовете, че вече почна и второто полувреме на мача на нашите с английските траки на Уембли, на нашите не им върви играта и падат вече с 0:2, пък аз все каня да им помагам зад вратата от нашето измерение!

НАШЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуш и Матара 

– Ама бат Свети Фернандел, нали не ви е позволено да се месите в земните ни работи...
– Тъй ли? – ухили се или не, което е едно и също при вечно ухиления Български Френски голям комик и голяма Душа Фернандел. – Ами помните ли днешния ден на 17 ноември  1993 г. на Парк де Пренс, как вашият Гунди Отгоре се намеси през първото полувреме и в последната секунда на мача, че да ни вкарате оня гол, за да може тогава Боцманът от възможно най – високия и най – емоционален масов форум да съобщи на Българите и на целия свят чрез този паметен знаменит израз, внушен му от Шефа, че Шефът е Българин наистина, с култовия възгласобиколил България и света

Господ е Българин!


и чрез тази знаменита уж несъстоятелна небивалица, да прозвучи пред Българите и пред целия свят в тази оригинална лека форма началото на тази истина, в която ви просвещават сега Боговете:  

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН=Богиня Диана и Иса са Българи!

Като добавим пълният Божествен титул БОГ към господарския титул – анаграма   ГОСПОД, се получава пълната канонична формула ГОСПОД БОГ на това послание, носещо ни Божиите имена: 

ГОСПОД БОГ Е БЪЛГАРИН=
Богиня Диана и Бог Иса са Българи !!!

ПАМЕТЕН ИЗРАЗ за=за Изуз и Богиня Матара

ЗНАМЕНИТ ИЗРАЗ за=за Зар (Цар) Изуз и Ма (Майка) Диана

– Мислите, че не знам каква транспространствена постановка разигра братовчедът Аспарухов тогава, въпреки че Горе съм в отдел "Майтапи"! – продължи Свети Фернандел. – Гледайте сега да ви покажа де беше по време на паметния мач Свети Аспарухов тогава в ролята си на главен сценарист и режисор на епохалната футболна сага и свръхестествена драматизация, айде да не кажа "елегантна футболна манипулация и измама"!

ИЗМАМА за=за Иза и МаМа=за Иза и Мария Магдалена 

https://www.youtube.com/watch?v=sA1azkhzhRg
Франция – България 1:2 1993 (Целият мач)        France – Bulgaria 1:2  17.11.1993

Тогава моят колега и съекипник в отдела Свети Луи дьо Финес нали долу специализираше все по полицейските истории в "Полицаят от Сентропе", и цялата полицейска поредица, та понаучи доста неща от полицейската техника и хватки, и успя да разкрие намесата на Гунди и екипа му в двата сюблимни момента от мача, ама нали сме подчинени на общият сценарий на Родителите ни, си траеме!

ТРАЕМ СИ и не казваме кои са=и не казваме кои са Матара и Иса 

Пък той Луи хем се ядосваше по време на мача, преди да разкрие намесата на колегата Свети Гунди в резултата на мача, хем се кефеше на удивителната победа на Българските ни съродственици и на радостта на бедния Български народец от негови и мои роднини, много време патили без да им се случват хубави неща! 
Гледайте сега де е Гунди маскиран по време на мача и как се издаде и при двата гола пред целия онемял и втрещен народ на стадиона! – каза Свети Фернандел, и пусна видеото от мача.

През цялато първо полувреме Аспарухов спазва конспирантивния режим на поведение, ама при първия гол не издържа и спонтанно се издаде. Вижте го къде е маскиран като фоторепортер с зеленото яке с бели ръкави и дълбоко нахлупената шапка за да не го разпознае някой случайно – баш до вратата на френския отбор, за да дирижира отблизо хората си от другото измерение, участващи в намесата и корекцията на земните дела и да хипнотизира и манипулира като марионетки в земното измерение френските играчи.

ЗЕМНОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуз и Мат Мария 

image

Вижте как като влезе гола в 43:58 минута от видеото, вдигна издайнически ръце от възторг единствен от целия стадион, и въпреки че се усети веднага и ги свали, събуди подозрението на един полицай наблизо, който му поиска на полувремето журналистическия пропуск за проверка редовен ли е. Той си бе нерегламентирано редовен, издаден от службата по акредитация за мача по внушение Отгоре, но отде можеше да знае полицаят тия Божии хватки, още по – малко какво щеше да се случи още веднъж на края на мача под режисурата на този съмнителен чуждестранен журналист!
И вижте как реагира отново Аспарухов при втория гол – пълно аматьрство и липса на всякаква професионална конспиративност, абсолютно  задължителна при такива транспространствени трансмутационни операции на небесните екипи, намесващи се в хода на времето и размесването на пространствата и измеренията на Земята и корегиране на земните процеси и събития:
Забрави кой е и какво прави тука и по най – хашлашки начин отново подскочи от радост и вдигна ръце нагоре за миг по оня неповторим негов начин, когато вкарваше зашеметяващите си голове за Левски и за Националния отбор на България!

image 

Вижте го пак в 
1:33:14 минута от видеото как стърчи издайнически, само той от всички журналисти застанал зад вратата на французите,
 
image
 
...и как когато в 44 минута и 59 секунда на второто полувреме топката, изстреляна като снаряд от Емил Костадинов, се заби под гредата в мрежата зад Лама...,

image

..."журналистът" Гунди отново наруши всички правила на конспирацията и подскочи в луда радост с вдигнати ръце нагоре!

 А сега вижте какво се случи по – нататък от друго, малко познато непрофесионално любителско видео от този мистериозен мач! – продължи Свети Фернандел и ни написа  дешифровката на определението мистериозен, като ни документира безапелационно защо е мистериозен и кой го е направил мистериозен мача:

МИСТЕРИОЗЕН МАЧ манипулиран от=МАЧ манипулиран от Исуз и Матара

https://www.youtube.com/watch?v=ktcr27Qj_Ko
Невиждани кадри от Парк дьо Пренс!

Кадрите са заснети от Димо Атанасов, който е екскурзовод на групата Българи, присъствали на мача. Той самият за пръв път посещава мач в живота си!

ДИМО АТАНАСОВ от=от Иса и Богиня Мат Диана 

image 

image 

В 
3:18 минута от видеото Емо вкара феноменния мистериозен гол, който не може по никакъв човешки начин да е случайно съвпадение и съвкупности на толкова навързани помежду си зависимости и взаимно – следствени връзки и причини!

image

В 3:19 минута Свети Гунди, който е единственият фоторепортьор въобще зад френската врата, и заел възможно най – близката позиция до вратаря Лама за да го управлява телепатично и влияе на хода на мача, се разконспирира спонтанно и невъздържано от естествената му вродена дива любов и страст по футбола, и вдигна ръце отново само за миг, както и при първия гол!

Обаче!

След внимателния анализ на мача Франция – Израел, състоял се на 13 (!) октомври същата година на собствен терен на същия стадион, и загубен по мистериозен необясним мистичен начин от французите с резултат 2:3 от последните в групата израелци, които вкараха три фантастично сложни в игрово и техническо отношение гола, като третият победен феноменален гол бе цели две минути и половина след редовното време, когато продължения по принцип не се даваха, и която загуба на французите върна отново България в спора за второто место в групата след Швеция, даващо место на финалите в Америка, специалистите от френските тайни служби, които бяха много напред с материята за езотеричните свръхестествени взаимоотношения между световете и енергетичните пси – телепатични въздействия върху хората, бяха абсолютно убедени, че е имало нерегламентирана тотална свръхестествена намеса в хода и събитията на мача от външни сили!

СВРЪХЕСТЕСТВЕНА НАМЕСА от=
НАМЕСА от Светии на Бог Христос=
НАМЕСА от Светии на Бог Исус от Трахия

Вижте възловите кадри от мача и неистовата дива изтрещяла радост на израелските коментатори, сякаш евреите са се класирали за САЩ 94, а те свършиха последни в групата!

https://www.youtube.com/watch?v=xmhSm2naoIs
1993 (October 13) France 2-Israel 3

Експертите от отдел "Фатализми и суеверия" предположиха разбираемо, че причината е в датата 13 октомври, без обаче да могат да обяснят това, което вие сега научавате, кои се крият зад тази датна кодировка и конспирация, и как е станала шашмата!

ШАШМАТА е от=е от Ешуш и Ма (Майка) Диана 

ТРИНАЙСТИ ОКТОМВРИ=Иса от Тракия и Богиня Матара Диана 

Специалистите – езотерици в крайна сметка се обединиха в становищата си и отдадоха тази намеса на атака от израелски пси енергетици и психотронници и манипулатори – телепати сред публиката на гостите зад вратата на французите, въздействала на френските играчи, и за решителния мач с България на 17 ноември взеха всички превантивни мерки да неутрализират евентуални такива атаки от Българите, за които френските спец – езотерици знаеха отлично от секретните архиви на анти – Българската инквизиция, чиито наследници и правоприемници се явяваха френските тайни служби, че са най – добрите феноменни майстори в това отношение.
Взеха се всички мерки организирана Българска публика да не се допуска зад вратите, както на мача с Израел, като на единствената група от Български запалянковци, подали заявка за билети за мача, се дадоха билети в ъгъла на стадиона далече горе в трибините, както видяхте на последния любителски филм от Парк дьо Пренс. 
Всички по – известни парижки врачки, гадателки и екстрасенси, за които службата знаеше със сигурност, че са от ненавиждания от тях езически Катарски=Богомилски Български феноменен род, и ги следяха зорко и изкъсо постоянно, да не почнат да говорят за Исус и Мария Магдалена, бяха събрани един ден преди мача на профилактичен семинар на уединено место извън Париж за три дена, като ѝм прекъснаха всички комуникационни телефонни и ТV – връзки с външния свят.

СЕМИНАР=Иса и Мария 
колективно обучение в познание на Исус и Мария

Въоръжиха двама агенти с последния портативен модел псигенератор, замаскиран в корпуса на дългите микрофони за улавяне на звуците от футболния терен, и ги разположиха в непосредствена близост зад двете врати като ТV – озвучителен персонал.

Ченгето от тайните секретни езотерични псиенергетични френски служби – видимо от същия сюблименен момент на вкарването на победния гол в 3:19 минута от аматьорското видео, което под прикритието на телевизионен служител със служебен № 97 на акредитация, стоеше въоръжен с постоянно работещ на MAX псигенератор за регистриране и неутрализиране на енергийни атаки, както и за възпиращо въздействие върху Българите непосредствено зад вратата на французите, и забележете – не зад, а пред заградителните и ограничителни високи рекламни табла, там където никакъв журналист, фоторепортьор и TV – оператор и служител няма право да припари и за миг, това ченге не видя издайническия жест на чуждестранният фоторепортьор – Гунди, за когото му бе поставена след невъздържаната му реакция след първия гол на Емо, задачата да следи и възпира пси – атаките ако има такива и от негова страна, но в следващите секунди шефовете му от командния видео – диспечерски център успяха да мернат на видео повторенията на положението на гола новата непредпазлива реакция на съмнителния вече фоторепортьор, и съобщиха на агента в слушалките да го задържи обезателно след свършващия вече мач.

https://www.youtube.com/watch?v=ktcr27Qj_Ko
Невиждани кадри от Парк де Пренс!

Вижте кадрите от ликуващите футболисти от любителското видео на Димо Атанасов, които дойдоха да поздравят издивялите си сънародници от малката група Българи на стадиона и ѝм се наслаждавайте и вие, и сега внимавайте какво се случи там!


image

На тайното ченге не се удаде да задържи веднага след последния сигнал на съдията Гунди, защото той хукна из игрището, изживявайки се вече настина като журналист и почна да снима ликуващите играчи и треньори на Българите (3:59 мин.), и вместо да си тръгне според инструкциите и сценария спокойно и незабелижимо с публиката, той увлечен от еуфорията на играчите, се намери с тях в ъгъла пред Българската групичка сред опасно близкото обкръжение на накачулилите футболистите журналисти, охранители и агенти под прикритие,

image

...като снимаше вълнуващите моменти (4:30 мин), без и да усети двата яки ритника, които му натресе отзад в тарапаната някакъв негов френски "колега" в безсилната си злоба и яд при вида на сияещата му физиономия!

image

Когато групата от Българските футболисти започна да се изтегля от това место, Свети Гунди тръгна след тях, което се вижда след 4:32, 33 мин.

image
  
След 4 : 44 мин от филма спец агентът с № 97 се приближи зад Гунди и го дръпна за ръката. Гунди се обърна превъзбуден и тогава тренираното ченге го сграбчи с хватка и се опита да го повали на земята и го закопчее.

Тогава се задейства внезапната аварийна автоматична дематериализираща и телепортираща защитна програма на Гунди, и той се изсухли от яката хватка на агента, буквално разсипвайки се със слаб взрив и силен блясък на сияещи атоми и молекули и изтичайки от ръцете на шашардисания втрещен опитен специален агент, видял какво ли не, като в ръцете му остана само камерата и бялата шапка на Гунди...

Този епизод бе забелязан и регистриран само от любителската камера на екскурзовода Димо Атанасов, който, както видяхме по – горе от разсекретеното му Кабала – досие, е подготвян непосветен Техен потомък специално за тази задача, и командирован да заснеме точно тези кадри, които ви представихме сега, за да послужат като автентичен доказателствен необорим документ за уверение на Българите за режисирания драматично – марионетен постановъчен характер на спектакала, разигран пред целия свят на Парк де пренс (Парка на Българските принцове от Дуло), за да прозвучи за пръв път пред тази максимално възможна огромна аудитория паметния култов израз – възглас 

                                           Господ Е Българин! ,      

image

която епична Сътворенческа истина предстоеше да се разкрива чрез нашия екип само след няколко години от началото на новото столетие и хилядолетие от 2000 – та година насам!
Никоя от многобройните камери на стадиона не бе успяла да заснеме акцията на спец –агента, защото веднага след последния сигнал на съдията режисьорът на пулта бе издрънчал един здрав ритник на командното табло с копчета и плъзгачи пред него от яд, и повечето камери сдадоха багажа и блокираха, като останаха само двете централни камери да предават изявленията на съсипаните и примряли френски треньори и ръководители.

СДАВА БАГАЖА без=без Бог Исуж и Богиня Диана 

СЪСИПАНИ без помощ от=без помощ от Бог Исус

Българите на трибуната, които изпращаха с възторжени възгласи футболистите, дошли да ги поздравят, посрещнаха с овации гърмежа и блясъка на дематериализирания Свети Гунди край тълпата футболисти и журналисти, приемайки я за поздравителна бомбичка.
Охраняващите ги френски полицаи също бяха на това мнение, защото друга публика наблизо нямаше вече, и почнаха да се дърлячкат с нашите иначе много кротки и възпитани запалянковци, с неприкрита злоба и яд от загубата на френския отбор, кой е хвърлил "бомбичката", но тъй като никой от полицаите не бе забелязал кой е хвърлил "бомбичката", а и тогава специалните американски и техните партньорски служби още не бяха измислили номера с бомбените атентати и международния тероризъм, та скоро страстите се успокоиха, и шефът ѝм бе принуден, когато полицаите си тръгваха, лицемерно да се измъкне с достойнство от ситуацията с неискрените думи от 4:54 мин. на видеото: 
– Сега съм ви по – симпатичен и ми имате вече доверие, нали?

ИМАТЕ МИ ВЕЧЕ ДОВЕРИЕ=Бог Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

Колкото и да разпитваха чрез различни методи агент № 97, чийто номер бе поредното нумероложко – Кабала херметично послание, както и да го тъпчеха с хапчета и инжекции на истината и въртяха или мъчиха да си признае, как е изтървал този мистериозен фоторепортьор, завалията повтаряше един и същ израз с безизразен и безразличен отдалечаващ се от действителността поглед:
– Изпари се яко дим! – обаче на френски.
Не му повярваха, разбира се, колкото и да се пишеха разбирачи в свръхестествените работи колегите му.
  
ИЗПАРИ СЕ ЯКО ДИМ=Кан (Жрец) на Исуз и Богиня Мадара –

любим израз на феноменните Български жреци, на които номерата на Дейвид Копърфилд, Крис Енджел, Динамо, Мистер Сенко, Факира Мити, Астор и индийските фокусници, бяха нормално работно състояние и феноменен статус.

Което си е и напълно в реда на нещата, защото всички те са от феноменната Българска читава родова династична каста на Българските Богове, видно от горния и в следващия дешифрирани документи, които разкодираме с помощта на Свещения шифър и всички други документи от блога ни

ФОКУСНИК=ФОК УС НИК=КАН ФОК ИСУ=Кан (Жрец) на Бок Иса

ФОКУСНИЦИ=ФОКУСНИТСИ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус

Камерата на изтървания пси – диверсант не можаха да пуснат дълги години.
Едва преди няколко години упорито занимаващите се с нея специалисти успяха да разкрият сложното ѝ устройство и да я пуснат – указа се някаква невиждана снимачна техника, изработваща 4D – четириизмерни холографски материални изображения. Хванаха ѝ цаката на техниката и успяха да направят същата камера, но до масово производство не се стигна, защото не успяха да премахнат авторското лого върху образа, и колчем пуснеха новозаснет материал с нея, пред четиризмерния холографски образ изкачаше надпис ГОСПОД Е БЪЛГАРИН! на Български език и още 200 постоянно сменящи се езика и диалекти и леко призрачно – прозрачните ликуващи лица на Българските футболисти, върху тихия фон на величавата "Мила Родино, ти си Земен Рай!" 

РОДИНА=Раят

РОДИНА=Рая на Диана 

ЗЕМЕН РАЙ на=на
 Иза и Мария – на Исус и Мария Магдалена

Електронната система на апарата не беше цифрова, а словесна, съставена върху звукови и мисловни команди от Свещения Българския език.
Нямаше как да пуснат в производство тази техника с 4D четириизмерната холография и агресивната пропаганда за Българите, срещу които тяхната и на всички други държави служби заговорничеха и се стремяха да ги унищожат с всички средства от векове, но успяха да махнат логото във вариант на триизмерно холографско изображение, което в цифров вариант вложиха в 3D системите за телевизорите, а през 2014 година компанията Estar я вкара и в нейния смартфон Takee 1 

СМАРТФОН=С МАРТ Ф=С ФО МАТАР=Иса и Богиня Матара
 
А в "пленената" камера на Гунди има още една свръхсекретна програма, за чието съществуване изследващите апарата специалисти знаеха, но не можеха по никакъв начин да я отворят, въпреки че узнаха входящата парола – думичката ЛЮБОВ, но колкото и на каквито езици да я казваха, не успяваха да проникнат в нея, защото не е достатъчно само да я кажеш тази скромна и кротка думичка, съставена от анаграмната комбинация от името на Новоепохалната Любов на Исус и Мария – Техният новоепохален първороден син Павел, роден малко преди полунощ на 24 Декември – Бъдни вечер през 33 година в Ямбол!

ПАВЕЛ=ЛЕПАВ=Люпов=Любов 

ЛЮБОВ=БОВЮЛ=Бавел=Павел 

който е Нерон, Тит Флавий Веспасиан=Marcus Ulpius Traianus= Publius Aelius Traianus Hadrianus=Titus Aurelius Fulvius Boionius Arrius Antoninus Pius=...=Gaius Aurelius Valerius Diocletianus и всички други т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), дето живя на Земята реално 300 години, и се качи "Горе" през 333 година напълно реален и всевластен като Свети Павел, оттогава досега Шеф на небесното Светейшество!


Не е достатъчно само да я кажеш или напишеш тази думичка и универсална Всемирна парола ЛЮБОВ, отваряща всички врати и прегради, и то задължително на Сътворенческия Български език!
Същевременно трябва задължително и да я изживяваш искрено от сърце и душа и да ти бъде постоянен статут на проявлението и състоянието ти!
След въвеждане на паролата има и последна защита срещу злонамерени посетители в програмата – личните биометрични данни на оператора, които допускат единствено генетични потомци на Прототипите и Титулярите на техническия термин:

БИОМЕТРИЧНИ ДАННИ на=БИОМЕТРИТШНИ ДАННИ на=
ДАННИ на Ешуа и Богиня Диана Матара – и на Техните святи и праведни потомци

В засекретената и недостъпна част на паметта хард диска на камерата, Свети Гунди – сценаристът и режисьорът на цялата скълъпена история с мача,

СКЪЛЪПЕНА ИСТОРИЯ от=от Диана и Исус Българина 

бе заснел лично него ден монтажа на цялата театрална постановка на транспространствената трансмутация с всички детайли по спиране на хода на времето и подмяна на моменти и сегменти от протичащите по време на мача в земното измерение събития на терена, с предварително разиграни постановки и сценки за двата гола на Българския отбор според сценария – абсолютно като видиомонтаж и видеошоп, но с транспостранствена осмоза и дифузия (проникване едни в други) на измеренията и събитията. 

 
А камерата маркираме като "пленена" с кавички, защото Свети Гунди по сценарий я остави агентът да я хване, за да може след време да послужи на специалистите да разработят от нея поредното висше 3D ниво на цифровата снимачна видео техника –     един от оригиналните неизчерпаеми многообразни начини за спускане на нови небесни технологии за ползване от хората.
Има и още една тайна с историята с камерата.
В технологичната know-how на паметта на подхвърлената и подарена 3D система има вложено авторското лого от 4D системата, задействащо се по команда Отгоре, която тайна ни казват да ви разкрием, за да не бъдете изненадани скоро време, когато на дисплеите на телефоните и мониторите на компютрите и телевизорите и всякаква видео техника, дори и да не са включени, започне да се появява постоянно и упорито и неизтриваемо надписът
             
                        
                Господ Е Българин! 

на Български език и на още 200 постоянно сменящи се езика и диалекти и леко призрачните ликуващи лица на Българските футболисти, върху тихия фон на Божествената "Мила Родино, ти си Земен Рай!" 

– А шапката на Гунди, какво стана с бялата шапка на Гунди? – попитахме ние.
– Ами шапката агентът беше пъхнал в джоба на якето си и въобще не се сети, ошашавен, за нея.
Жена му после я занесе в лудницата, дето го установиха след продължилата доста време психо профилактика от колегите му пси – езотерици.
Там често разправяше на лудите историята от стадиона, които го слушаха с голям интерес и разбиране и му вярваха на случката, защото само те знаеха, че е истина, и които много го уважаваха за номерата, които знаеше и демонстрираше често пред всички! 
Като туреше шапката на главата си, ставаше невидим за докторите и персонала, водещи се за нормални, и ходеше да носи на останалите разни продукти от кухнята и склада, сменяше хапчетата за полудяване, които даваха на здравите за да полудеят, маскирани като витамини, с истински витамини, изпразваше бутилките с питиета от кабинетите на докторите и черпеше пациентите на заведението с тях.
Най – много се кефеха лудите, когато той видим за тях, но невидим за нелудите, биеше по един – два шута по гъза на минаващите лекари или удряше един пръст отзад на наперената цицореста докторица, която им биеше най – болезнените инжекции.
Колкото и да се пазеше, горката, и да стоеше далеч от пациентите си, винаги отнасяше неочаквано вече все по – очакваната ласка.
На оплакванията ѝ пред колегите и шефа на заведението никой не обръщаше сериозно внимание, само докторът, който удряше пациентите злобно и силно с гумения чук по главите, вместо по колената, и на който невидимото ченге с най – голямо удоволствие натрисаше при всеки удобен случай задължително по три яки шута в гъза, и който нещастник вярваше скрито, че е вярно и има мистика от рода на Кики в цялата работа, колчем Джина Лолобриджина, както ѝ викаха на доктрицата, се оплачеше, подхвърляше злобно: "Иска ти се!", тайно нямащ нищо против да се разменят с нея, но без да смее да го каже на глас! 
Накрая Лолобриджитката се принуди на работа да сваля предизвикателно невиждащите ѝ се прашки и да тури нещо като тип "мини кюлоти", подсилени отзад със ситно перфорирана поцинкована ламарина...

Бат Свети Фернандел щеше да продължи да ни къса от майтапи в този стил, ама Отгоре големият приятел на Гунди – Калата Калоянчев, му вика да не разправя повече историята, защото той сега подготвял по тази тема голям спектакъл в техния светейши Сатиричен театър, че да бъде изненада, когато след това я спусне на софийската Сатира.
Шефът на небесния отдел "Майтапи" само допълни, че агент № 97 въобще не е мислил да ползва шапката – невидимка да бяга от лудницата.
Няколко пъти се поразходил из Париж, уж нормални хората там, пък по – неставащи от лудите в психиатрията!
Отишъл при жена си в къщи, заварил я в леглото, свалил си шапката и почнал да ѝ се обяснява, пък тя се измъкнала дибидюс гола от завивките и почнала да крещи и търчи като луда из стаите.
Докато се усети нашият човек, някакъв здравеняк чисто гол и нащръклял – негов бивш колега от другия отдел, налетял в стаята и му ударил няколко здрави тупаника докато успее да сложи пак шапката на главата си!
Когато биячът се опулил и вцепенил и още повече надървил от изненада, нашият човек използвал предимството си че е невидим, и с двата масивни кристални пепелника на тоалетката привел здравеняка – чукач за постоянно в певческата категория на най – високите и тънки гласове, като внимавал според инструкцията от вица за кастрацията да си пази пръстите, че иначе много боли... 
Върнал се пак в лудницата при другите луди нормални хора, които го разбирали и виждали това, което не виждат уж нормалните, и повече не ходел навън. 

Фернандел извади от джоба си неговата служебна шапка от същата марка и ѝ показа етикета отвътре, за да видим фирмата производител и разсекретим името ѝ за вас:
Етикетът бе на Български език, което означава, че фирмата е Българска и авторите на шапката също са Българи, и на него пишеше

TRADE MARK – ШАПКА НЕВИДИМКА,

което означаваше "Запазена марка" на Българската фирма "Шапки невидимки"  

image

TRADE MARK (запазена марка)=
Мадара Трак
=Мадара от Тракия
 
TRADE MARK=Кан (Жрец) от Рода на Матара  

Разшифровката на емблеметичния търговски знак документира, че тази фирма и нейното изделие, като и всички други фирми и техните изделия, са запазена марка, което означава собственост на Българската Богиня Диана Майка Мария и нейните жреци – Българите, от Тракия!
Което указва и преводът на Българският израз!
 
ЗАПАЗЕНА МАРКА=МАРКА на Бок Изуз 

ЗАПАЗЕНА МАРКА=Бок Изуз и Мария

ЗАПАЗЕНА МАРКА=Кан (Жрец) на Бог Изуз и Мария 
филменият патент и майсторски сертификат на феноменните Българи – жреци  от читавия клан Дуло 
 
И ето я най – после и тайната на фирмата и на шапката, произвеждаща и правеща хората невидими!

ШАПКА НЕВИДИМКА=Бок Ешуа и Богиня Майка Диана

Паролата за включване на шапката – невидимка в работен режим, е разсекретеното ѝ име, състоящо се както при всички други случаи от имената на Исус и Мария Мгдалена, произнесени с по – горе указаното условие – Любовта към Тях, която трябва задължително и да я изживявана искрено от сърце и душа и да бъде постоянен статут на проявление и състояние на ползващият услугите и промоциите Им!  
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека се върнем пак на свръхестествения сценарий и действие на цялата футболна среща Франция – България, като ще ви припомним в следващия филм спомените и изживяванията от мача на националите ни и неповторимия им култов треньор Димитър Пенев 


Когато Господ беше Българин - уникални кадри от "Парк де Пренс"

https://www.youtube.com/watch?v=HYCGdVh6f1k 
 
И сега внимание!

В 19:50 минута сладкодумният култов футболен коментатор Петър Василев, който в сюблименния момент на гола в последните секунди поде и преекспонира в световния ефир спонтанната прокламация на Мичмана Господ е Българин !, направи следното признание в сферата на езотериката и мистиката, под чиято егида и атмосфера се развиваше този мач: 

Ние няколко пъти с Мичмана при това развитие на мача споменавахме особено в последните 15 минути, че за да се случи това, което всички искахме, трябва и нещо извънземно, трябва нещо друго да се намеси извън спортно – техническия елемент на терена ... 

Разбира се, че Петър Василев и Мичмана и хабер си нямаха, че точно това се случва по времето на целия мач и всички възлови моменти от играта са режисирани, инсценирани и манипулирани точно от специалистите по футбола на тия извънземни, които ние ги пишиме с главна буква Извънземни, и които както казахме в заглавието на импресийното ни фантастично риалити футболно есе, по този екстремален невиждан начин ни съобщиха на 17. 11. 1993 г., че Шефът им е Българин!

ИМПРЕСИЙНО ЕСЕ за=за Бог Исус и Мария 

ПО НЕВИЖДАН НАЧИН ни се показват=ни се показват Бог Ежуш и Богиня Диана

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"! 
 
Точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, продуцираха и режисираха под ръководството на Свети Гунди фантастичните истински футболни събития и чудеса на Парк Де Пренс на 17 .11. 1993 година!

ЧУДЕСА от=от Диана и Исуш

Извънземните, които са Българските Богове, бяха същите, Които Красимир Балъков формулира в 19:45 минута като помогналите ни случайности и стечения на обстоятелствата 
шанс и късмет
 
ШАНС=Ешус=Исуш=Исус 

КЪСМЕТ=Иса и Майка Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Самият режисьор и постановчик на този футболен театър Свети Георги Аспарухов още преживе като идолният централен нападател на Левски, участва и бе главно действащо лице и герой на култовия мач между Левски и ЦСКА през 1968 година, който завърши с историческия резултат и погром 7 : 2 над ЦСКА с три негови гола !
 
Срещата се състоя на...17 ноември!  

Точно 25 години преди историческия спектакъл във Франция, който бе манипулирана и режисирана от Гунди, вече Свети Гунди, постановка, с която победа 7:2 още през 1968 година Отгоре ни изпратиха поредното уникално послание за Българските Богове:  

7 : 2=СЕДЕМ НА ДВА=Иса и Богиня Мад Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще добавим в режим на редакция кратък форумен коментарен обмен под публикацията на този пост в една от фейс групите, в които публикуваме нашите просветителски статии: 

Pavlin Marinov   

Не е за вярване, но днес се навършват цели 24 години от деня, в който Господ стана българин насред "Парк де Пренс" в Париж.
Не е за вярване за тези, които са били все пак в съзнателна възраст и помнят в най-големи подробности този величествен момент от историята на българския футбол. Година преди четвъртвековния юбилей от знаменитата победа с 2:1 над Франция, е време не да правим станалата традиционна в последните нерадостни години тъжна равносметка, а просто да стоплим сърцата си със спомена за нещо, което искрено всеки мечтае да се повтори! 
 
инж. Иван Дунчев 
  

Прекрасни думи, Павлине, и само една коректна приятелска корекция за рамката на хронологията във възторжената ти прокламация  "Не е за вярване, но днес се навършват цели 24 години от деня, в който Господ стана българин насред "Парк де Пренс" в Париж." …    
Господ Бог Отец Исус Демиургът и Господар и Властелин на световете Е Българин от безначалието на безкрая на времената, а на 17 ноември 1993 обяви тази Сътворенческа истина и свещена тайна на всеослушание от тази уникална и оригинална висока световна трибуна!  

В тази безрамкова време – пространствена хроника е и Великата Богиня Майка Диана, Любимата и Съпругата на Отец ни Исус, Които се явиха на Българите в Тракия преди 2000 години в аватарните им образи и проявления на Христос и Мария Магдалена, Които са архивирани и в секретния Божи властнически титул Господ:   

ГОСПОД=С ПОГ Д=Иса и Богиня Диана  

Ето и тайната имплантирана в календарната дата – послание и сакралната семантика на седемнайсти ноември през 1968 и 1993 година:   

СЕДЕМНАЙСТИ НОЕМВРИ=Исус и Богиня Диана Мат Мария 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
image

https://www.youtube.com/watch?time_continue=167&v=wXXOk5_blX8
49 години от знаменитата победа на Левски със 7:2 срещу ЦСКА 

https://www.youtube.com/watch?v=srqEBe2tb_Q
"Легендата 7:2" (Филмът)

Моите спомени от този паметен мач през 1968 година ЦСКА – Левски 2:7 от времето на студентството ми във ВМЕИ Ленин – София: 

Със 7 – 8 приятели колеги от групата от института и колеги от футболния отбор на института, на който аз бях един от двамата централни нападатели (по него време играехме по системата WM с двама централни нападатели и станахме на два пъти републикански студентски шампиони, побеждавайки и на двата финала професионалните футболисти от Академик Свищов, които тогава бяха в А и Б републиканската футболна група и се водеха проформа студенти), си бяхме купили от скъпите билети в сектор А.
Тъй се случи, че от цялата групичка на мача само аз бях левскар.
За този мач ЦСКА бяха фаворити, защото хем водеха в първенството с много пред Левски, хем сините играеха много слабо до този мач.
Колегите ми бяха с приповдигнато настроение преди мача, което премина в еуфория и откровен бъзик към мене след като още в първите минути на мача левскарите си вкараха нелеп автогол и ЦСКА поведе в резултата.
Всички знаете как завърши първото полувреме и целият мач.
В края на първото полувреме при 4:1 за Левски всички мои колеги, с които бяхме на мача един до друг – всичките върли и отчаяни почитатели на ЦСКА, станаха заедно и декларираха вкупом че не могат да понесат този резил и напуснаха заедно стадиона!
Чест им прави и добре че си отидоха, че да не се резилят до края на мача, пък и аз ги бях захапал яко през първото полувреме!
Те напуснаха местатата си, ама аз пък сега нямах с кой да коментирам, тъй като имаше и други опразнени места наоколо по тази причина, пък без споделените коментари удоволствието от случващото се не бе пълно!  

След края на мача възбудената тълпа се струпа на централните стълбища и потока запалянковци бавно се запридвижва надолу с разнопосочните настроения на хората.
Зад мене левскари със сини дрехи възбудено изразяваха ръдостта си и ме притискаха връз предните бавно движещи се хора надолу по стъпалата.
Турих ръце да се предпазя в тарапаната – отпреде ми се случи някаква стройна млада руса жена с червено шушлечно яке.
Хич не гледах момичето, ама нали е с червено яке, пък аз цяло полувреме не споделил с никой емоциите си, взех че спонтанно и еуфорично ѝ викнах най – приятелски и дружелюбно в шумотевицата : 
– Видя ли как ви ударихме, маце!
"Маце" тогава беше модерно и изискано приятелско и коректно обръщение към познати или непознати дами.
"Тря – я – я – с !" –  ме изтрещя някой през лицето с як трениран тупаник, като успях да видя само, че бе някакъв здравеняк спортен тип също с червена дреха, неин приятел, който наверно също като мене цяло полувреме е нямало на кого да си го изкара...
Левскарите зад мен дето ме притискаха и свидетели на спортния диалог, мълчаливо се заизнизаха край  мене.

––––––––––––––––––

И един невероятен и мистериозен подарък и спомен от тази паметна футболна среща, който Свети Гунди ми напомни и публикувам в режим на редакция!

ПАМЕТНА СРЕЩА с=с Богиня Матара и Исуш 

По времето на следването ми изкарах курсове за спасител и прекарвах летните ваканции и половината есен като спасител на Слънчев бряг, която ни осъзната саможертвена професия се признаваше за бригада за времето на задължителните есенни студентски бригади.

На моите постове съм "приютявал" много приятели и познати и мои колеги от Института с много общи паметни младежки истории и преживявания. 
Мой приятел колега състудент и футболист софиянец от институтския отбор ми направи в знак на уважение към мъжката ми професия и в благодалрност за приятните връзки и  мероприятия, които организирах на плажа и най – вече вечер в широка международна компания, един уникален подарък – свирката на съдията Димитър Руменчев, ръководил с нея емблематичната футболна среща Левски – ЦСКА 7:2 !  

Ето сакралната етимология и генеалогия на Димитър Руменчев, въвлечен и той в нашите транс – пространствени мистерии:

ДИМИТЪР=Матара Диана 

ДИМИТЪР РУМЕНЧЕВ=Богиня Диана Матара Мария и Бог Ешуа 

На излизане от терена след края на мача в тарапаната от репортери и навлязла на пистата еуфорична левскарска публика около играчите, Руменчев е изтървал свирката си и моят познат е имал къксмета да я намери в навалицата, като сред средите на левскарските запалянковци тази случка и свирка бе станала легендарна!
Тази свирка от най – квалитетната по него време марка Balilla, с която се ръководеха мачовете от европейските и световните първенства, бе винаги на врата ми по време на моята жертвена професия и мисия на спасител,

image

като нейният пронизителен и режещ остър трептящ писък е завръщал много неразумници от смъртния път към спасителния бряг. 

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ на=на Богиня Диана и Исус Българина

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=България на Богиня Диана и Исус

Тази култова бойна свирка е моя интимна атрибутна емоционална сакралия.
С нея сега увенчавам красивата глава на Свети Гунди.

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

екип на bezistena и гост – постановчик Свети Георги Аспарухов – Гунди

image 
 
ИСД с Любов и песни и с тайните шифровани послания на един култов припев:

Франция, здравей!
Знамето развей, 
на света на пук 
ние пак сме тук!

ЗНАМЕТО РАЗВЕЙ с=с Изуз и Богиня Матара


НИЕ ПАК СМЕ ТУК=Бокиня Майка Диана и Иса 

НА СВЕТА НА ПУК ние пак сме тук=ние пак сме тук Бог Иса и Бокиня Диана Гласувай:
5
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
17.11.2020 22:40
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. panazea - Наистина
18.11.2020 06:33
Господ е Българин !
Ние сме благословени негови деца !
Панацея
цитирай
3. bezistena - Господ е Българин !Ние сме бла...
18.11.2020 14:39
panazea написа:
Господ е Българин !
Ние сме благословени негови деца !
Панацея


ПАНАЦЕЯ=ПАНАТСЕЯ=Богиня Диана и Иса –

Които са универсалното лекарство и цяр за всичко!

ПАНАЦЕЯ от=ПАНАТСЕЯ от=от Богиня Диана и Иса

Благословена си, познала се Божие дете!
Това Познание е началното ниво на Безсмъртието и Вечния ни Живот тука, на Земята!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5303976
Постинги: 1567
Коментари: 2923
Гласове: 31742
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!