Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2020 20:06 - Извънземните ни дават армия войници и свръхестествена методика за свръхактивиране на имунната ни система!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1153 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 16.11.2020 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В нашата свръхсекретна и абсолютно явна свръхфеноменна алхимична метафизична лингва лаборатория Форум на Безистена Извънземните ни дават армия войници и свръхестествена методика за свръхактивиране на имунната ни система, тествана, лицензирана и работеща хилядолетия и епохи, която ни задължават веднага да я предложим на всички абсолютно безплатно!

Вижте много полезната публикация за вашето здраве за имуномодулатора Виузид

image

Как да подсилим имунната система по естествен начин!

https://www.vesti.bg/lyubopitno/kak-da-podsilim-imunnata-sistema-po-estestven-nachin-6117133 ,

като ще ви дадем формулата за неговото активиране и мултиплициране на здравословния му ефект и действие за вашата имунна система, като тайната на формулата е, че можете да я ползвате без въобще да вземате този или всякакви други имуномодулатори и имуностимулатори!

ВИУЗИД=Бог Иза и Диана=Богиня Диана и Иза

Бог Иза и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Даваме ви и технологичната и производствената фирмена тайна know – ho на имуномодулатора Виузид:


ИМУНОМОДУЛАТОР ВИУЗИД за=
за Рода Дуло на Иза и Богиня Диана МаМа=
за Рода Дуло на Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

И универсалната рецепта и формула за тотална защита и активиране на имунната ви система:

ИМУННА СИСТЕМА=
Исус и Диана МаМа=
Исус и Диана Мария Магдалена

image

ЗАЩИТА само от=само от Диана и Изущ=от Диана и Исус


image

И защото в статията става въпрос, че в тялото ни имаме армия от малки войничета, чиято работа е да го защитават от нападенията на вируси, бактерии и всякакви микроорганизми, ви даваме пусковата и командна парола на тази армия и на всички други армии, за да ги активирате и командвате и управлявате:

АРМИЯ ОТ ВОЙНИЧЕТА на=на
Богиня Матара Диана и Ешуа –

Божията светейша армия, която е постоянно в наша защита и закрила


СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Исуш и Богиня Матара

СВЕТЕЙША АРМИЯ от=от Светии на Ешуа и Мария

ПУСКОВА КОМАНДА от/на=от/на Бок Иса и Богиня Майка Диана

Защо армията върви под знамената с гербовия лъв от трите лъва от герба на Шишман вижте в тематичните ни статии с парола на търсачката на Гугъл "безистена и трите лъва от герба на Шишман", "
безистена и герба на Ямбол", от които са и пасажите:  

"Левият герб е изконният Български лъвов герб, който е изконният древен герб на Ямбол и на неговия Първожрец и Цар Шишман (регистриран в аналите като Господин Шишман – Господарят ня Ямбол),  

image  image

от който става ясно че трите лъва от тогавашния Български герб са трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена – дъщеря им Синтия и близнаците Павел и Петър, от които е новоепохалната генерация на Божия жречески род Дуло, и които са истинската Българска Света Троица! 

Павел е първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.  

Гербът с трите лъва на Шишманци е преекспониран и мултиплициран сред всичките кралски династии в Европа за техен сакрален херметичен хералдически символ, които европейски династии всички до една са кланове и разклонения на Българкия Божи жречески род Дуло, а този герб с трите лъва е гербът на Ямбол, тъй като до тогава България се управлява от Ямбол, първопрестолната столица на Българските първожреци – царе!
Винаги когато срещнем Българските лъвове, откраднати (пренесени) от Ямболския герб, и затворени в хералдическите рамки и вериги на вече много изхабените и силно изродени европейски и световни монархически фамилии всички до една с Български генезис и корени, ние с върховно удоволствие и радост им разсекретяваме тайната, съживяваме ги и пускаме на свобода лъвовете сред династите, за да заръфат мухлясълият им рахат и изроден в грешна посока аристократичен ген!
Това правим и сега с трите неповторими Ямболски гербови лъва, които са в два варианта – символът на Божественото семейство "Тати, Мама и аз", или Тати Исус, Мама Мария Магдалена и Павел, както и във вариант на Българската Света Троица –трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена : Синтия, Павел – първородният им син близнак и основоположник на Свещената Българска империя фалшифицирана като Римска империя, и Петър, и с които лъвове сме ви запознавали в нашите статии аргументирано.
Вадим техните Български документи за произход и принадлежност и ги пускаме на свобода! 

По – горе ви показахме два Български герба, като левият герб е гербът на Господин Шишман, владетел на Ямбол (и цялото Българско царство) и официален герб навремето на Ямбол.

ШИШМАН от=от Ешуш и Ма (Богинята Майка, Мария Магдалена)

ГОСПОДИН ШИШМАН=Ган (Кан, Жрец) от Сина на Богиня Ма (Майка) Диана и Ешуш 

image

Десният герб с трите лъва на червения щит, е гербът на фундаменталния английски кралски род Плантаженет от кралската династия Анжу –
 1154 – 1399 година, от която династия са всички следващи и до сега английски крале и чиито потомствени владения се намират във Франция.
Сакралният Български шифър веднага разсекретява и разпознава тия автентични документи, указващи Българският им прозход и принадлежност и към Българската Божия династия, и принадлежността на всички изброени по – долу народи и територии към Българските Тракийски народи и към Българското царство – т. е. Империя!

ПЛАНТАЖЕНЕТ от рода=от рода Дуло на Богиня Диана и Ежуа

АНЖУ от=от Ежуа 

Плантаженетите са владеели освен Великобритания и Анжу, Аквитания, Нормандия, Бретан, Велс, Ирландия, Кипър, а династията им има наследствени претенции върху короните на Франция, Кастилия, Йерусалим, Рим и Сицилия.., оттам в Новия свят...
От тях, сиреч от Българския Божи династичен род Дуло, са и канадските монарси, което е "записано" на щита на герба, започвайки от трите сакрални лъва – Българската Света Троица, и цялото лъвско стълпотворение и всякакви други херметични хералдически кодирани послания в герба

image 
 
Coat of Arms of Canada – Герб на Канада

COAT OF ARMS (герб)=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара 

Българските жреци, основали и присъединил тази страна към Свещената Българска империя (33 –
 518) 

КАНАДА=КАН ДА ± Н (кодировъчен назал)=КАН ДАНА=Кан (Жреци) на Диана 

За да няма никакви съмнения, че всичката монархическа хералдика, барабар с монарсите и другите управници, са Български, нашите посветени култиватори и цивилизатори и автори на тази секретна сакрална информация, имплантирана на най –високо династично и институционално видно място, опасаха щита с лента с девиз с латинския (херметичен Български жречески език) надпис Desiderantes Melioreum Patriam, значещ за непосветените Те желаеха по – добра страна, но за нашата просветена аудитория съобщаващ отново за Българите от Братството от рода Дуло, основали страната : Бялото Българско жреческо Братство, водено от Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло – Свети Павел, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята, включително и сред индианските племена в Америка, и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), 

Това Бяло Братство от генетичи потомци на Свети Павел изгражда индианската цивилизация след 1 в. сл. Хр., кръстена от него на неговото име "цивилизация Пуебло",

цивилизация ПУЕБЛО от=цивилизация от ПУБЕЛ=цивилизация от Павел,

а Черното Братство, състоящо се от изродени генетични потомци на Свети Павел династи от рода Дуло, след векове разрушават тази прекрасна свещена индианска цивилизация и провинция на Свещената Българска империя чрез инвазията в Америка и поробили народите там.

ИЗРОДЕНИ ПОТОМЦИ от=от Изуз и Богиня Матара Диана 

ИНДИАНА=ДИИАННА=Диана 

ИНДИАНЦИ от=от Диана и Иса 

image

DESIDERANTES MELIOREUM PATRIAM= 
Друиди (Жреци) от Рода Дуло Братя от Исус и Диана Мама Мария 

Разсекретяваме и още един безапелационен секретен Български документ, скрит на най – ачик място на герба : официалният девиз на Канада, и доказващ изконната Българска собственост върху народите и териториите на Канада.

Девизът е написан на лента на латински език {(ЛАТИНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) от Дуло на Иса )} ––  A mari usque admare –– означаващи в прав текст От море до море, взети от 71 – и библейски псалм: "Той ще владее от море до море и от реките до края на Земята!"  
image 
Ето за посветените и за непосветените, без никой да ги пита последните, Кои владеят от море до море и въобще навсякъде и всичко:

A MARI USQUE ADMARE=А МАРИ УСКВЕ АДМАРЕ=
Мария Иса Бок Мадара=Бокиня Мадара Мария и Иса

A MARI USQUE ADMARE=А МАРИ УСКВЕ АДМАРЕ=
Кан (Жреци) Богиня Мадара Мария и Иса

Ясно ви е кои владеят и ще владеят както цялата Земя, така и всички светове, нали! 

image

Разкриваме ви отново и херметичния сакрален рептилски статут на Божията светейша армия, състояща се от наши святи предци от Божия Български жречески род Дуло, чиято херметична символика е най –
 древният митологичен животински рептилски образ на Боговете Демиурзи от древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей, дракон..., преминала в сакрална херметична хералдика на Техните генетични потомци Българите от жреческия род Дуло.

image   
Сега ви стана ясно, защо основните хералдически символи и сакралии по гербовете на повечето империи, царства и държави, са Българските лъвове и дракони, а ще ви стане след малко ясно защо и Извънземните се асоциират с летящи рептили!

СТАНА ВИ ЯСНО кои са=кои са Богиня Диана и Исус 
 
И въпреки, че просветените ни съкурсисти от нашата Духовна феноменна лингва Академия Форум на Безистена знаете отлично, кои са Извънземните, които владеят света, пак ще разкриеме за непосветените кои са те, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!     

Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, и са същата тази армия от светейши войничета, само чакат знак от вас и да ги повикате с пусковите пароли и с позивните молитвени мантри от постинга и от блога ни, за да направят мощна и непревземаема имунната ви защита, която заговорниците срещу Българите от злодейкския план Калерги са тръгнали да ви я разбиват и да поробват и затриват гена и етноса ни!

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

За зла участ (пък и за техен спасителен късмет!) на заговорниците, техният план и всичките им сегашни и предишни злодеяния връз Българите и човечеството са планирани, режисирани и продуцирани и ръководени от Боговете ни/Извънземните,  за да се разиграе трансепохалната риалити екстремална драматизация "Българите и човешката драматизация" за нашето екстренно закаляване и селектиране в подготовката ни за Духовни и универсални праведни и святи водачи на всички племена и народи при скорошното възстановяване на Свещената Българска Империя, която е обещаното ни Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята, както и за да бъдат принудени всички човеци на Земята на финала на тази драматизация, който вече се изпълнява, да се обърнат за помощ и Спасение към Боговете ни със Сакралното Познание от Техния наш блог и извикат отчаяно и безалтернативно всички към Тях : "Спасете ни!"!

 Спасете ни!

СПАСЕТЕ НИ=П ТЕН ИСЕС=Богиня Диана и Исусе !!!

 Спасете ни, Богиньо Диана и Исусе !!!

image

И още няколко разсекретени документа от заглавието и повествованието на постинга, които ни разкриват кои са подизпълнителите и служителите на Боговете ни, Които са Извънземните, и Които са постоянно до нас:

Извънземните ни дават свръхестествена методика за свръхактивиране на имунната ни система.

СВРЪХЕСТЕСТВЕНА МЕТОДИКА от=
МЕТОДИКА от Светии на Бог Христос=
МЕТОДИКА от Светии на Бог Исус от Трахия

"...тази армия от светейши войничета, само чакат знак от вас и да ги повикате с пусковите пароли и с позивните молитвени мантри от постинга и от блога ни, за да направят мощна и непревземаема имунната ви защита..."

ЧАКАМЕ ЗНАК ОТ ВАС=ЧАКАМЕ Бокиня Диана и Изуш

ПУСКОВИТЕ ПАРОЛИ от=от Богиня Диана и Бог Иса Бълкарина

ПОЗИВНИ МАНТРИ от=от Бог Иза и Богиня Матара

МОЩНА ИМУННА ЗАЩИТА от=МОШТНА ИМУННА ЗАЩИТА от=
ЗАЩИТА от Ешуа и Диана МаМа=
ЗАЩИТА от Ешуа и Диана Мария Магдалена

МОЩНИ=МОШТНИ=Ешуа и Ма (Майка) Диана 

НЕПРЕВЗЕМАЕМА ИМУННА СИСТЕМА от=СИСТЕМА от Бог Иза и Богиня Мама Мария 

И обещаната ни от Боговете ни от векове защитна и спасителна непревземаема универсална система:

НЕПРЕВЗЕМАЕМА СИСТЕМА от=
от Сина на Бог Исуз и Богиня Диана Мама Мария 
от Сина на Бог Исуз и Богиня Матара Ма Ма=
от Сина на Бог Исуз и Богиня Матара Мария Магдалена 

Синът на Българските Богове е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръхекстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

––––––––––––

Ако някой открие грешка във формулата и свещените алхимични съставки и действието на методиката и медикаментите ни –
 обадете ни се, ще ги изтеглим от производство и от търговската мрежа и ще ви засипем с потоп и лавина такива от същата фирма – справка във всичките ни вече повече от 1500 съекипни небесно – земни лечебни спасителни статии в блога ни!

СЪЩАТА ФИРМА на=СЪШТАТА ФИРМА на=на Исуш и Богиня Матара Диана 

Даваме ви и пълната технологична и производствена фирмена тайна know ho на имуномодулатора Виузид:

ИМУНОМОДУЛАТОР ВИУЗИД за=
за Рода Дуло на Иза и Богиня Диана МаМа=
за Рода Дуло на Иза и Богиня Диана Мария Магдалена,

като ви разкриваме и know ho – то на know ho – то, което е тайното специфично познание за някаква обикновена или метафизична технология:

СПЕЦИФИЧНО ПОЗНАНИЕ за=СПЕТСИФИЧНО ПОЗНАНИЕ за=
ПОЗНАНИЕ за Сина на Богиня Диана и Бог Исус – Спасителят

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии – свръхестествени лечители, с тях заедно и Спасителят!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни


Гласувай:
9
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
15.11.2020 20:09
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5306601
Постинги: 1567
Коментари: 2923
Гласове: 31753
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!