Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2020 22:25 - Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Васил Левски и на Христо Ботев, под егидата на Граф Сен Жармен
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5641 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 08.12.2022 11:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В няколко наши обширни статии изследвахме генеалогията на златната първосвещена линия на Българския жречески род Дуло в периода 18 и 19 век и разсекретихме връзката между патриарх Хрисант, Паисий Хилендарски, Ангел Войвода, кнез Иван Кулин и Васил Левски и Христо Ботев, които ни разкриха, че те са потомствените продължители на този Божествен жреческо царски род.
Между събитията и субектите в нашето разследване се появяваше трайно и постоянно на централни възлови позиции и с решително участие и образът и личността на Георги Сава Раковски, който в статута си на свръестествен реален и рационален свети Георги Сава Раковски още тогава ни разкри, че той и всички тези светли личности и върхове в Българската история са родственици! 

РОДСТВЕНИЦИ от=от Рода на Богиня Диана и Исус

Исус и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

Тъй като категорията родственици в горната формулировка е широко дефинирана и лимитирана, Свети Раковски и неговите родствени Светии от първосвещеното родословие на патриарх Хрисант ни разкриха конкретната потомствена връзка между тях :

Патриарх Хрисант е баща на Паисий, Паисий е баща на Ангел Войвода, Ангел е баща на Иван Кулин, Иван Кулин е баща на много деца, като трима негови сина от различни майки са Георги Раковски, Васил Левски и Христо Ботев.  

– информация за тия личности ще намерите в блога ни с 1500 статии с пароли натърсачката на Гугъл "безистена и патриарх Хрисант" и "безистена и ..." съответните други имена.

Ще ви припомним за наши документи по темата от предишните ни статии с пасажи от тях:
––––––––

Срещата ми със живия Христо Ботев – реален Светец, през 1959 г в Чумерна. Каква е връзката между Левски и Ботев и кой е тайнственият втори син на Левски!
http://bezistena.blog.bg/history/2020/06/02/sreshtata-mi-sys-jiviia-hristo-botev-realen-svetec-prez-1959.1713477

... И защото Живата вода съживява заедно със смъртните човешки Души и затлачената етносна памет и скритата и изтрита сакрална Българска историческа информация, в Деня на почит към Свети Христо Ботев той отваря за нас лично още един извор на Жива вода!

В наши предишни статии 

С Кан Авитохол, който е Граф Сен Жармен, и с Кнез Иван Кулин и Левски из  Паисиевите потайности на Историята му съдържаща родословието на рода Дуло  – част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/17/s-kan-avitohol-koito-e-graf-sen-jarmen-i-s-knez-ivan-kulin-i.1692514?reply=5288388 

и

Възстановената златна първосвещена генеалогия на рода Дуло за 18 и 19 век от Историята на Паисий – част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/19/vyzstanovenata-zlatna-pyrvosveshtena-genealogiia-na-roda-dul.1692708 ,

Свети Левски и Свети Ботев само ни споменаха, че двамата са родственици, за което много съвременни упорити изследователи твърдят същото категорично.

–– в режим на редакция добаваме:

Ето един такъв техен нашумял иновативно радикален изследовател и биограф 

https://www.youtube.com/watch?v=RRcGPvlIO34
Иван Тренев - Васил Левски и Англия

Тука Иван Тренев казва на края на филма, че Левски и Ботев са били далечни роднини, но за това щял да говори друг път.

ДАЛЕЧНИ РОДНИНИ от=ДАЛЕТШНИ РОДНИНИ от=от Рода Дуло на Диана и Ешуа 

ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ДАЛЕЧНИ РОДНИНИ=
Синове на Иван Кулин от Рода Дуло на Богиня Диана и Исуш 

Самият Иван Тренев е съхранен читав генетичен пра пра пра внук на Свети Васил Левски през генеалогията и родословието на единия от неговите двама сина – Петър Дънов, активиран от него за ретранслатор на тази сакрална информация към Българите и най – вече за нашия екип.
В средата на м. юли се свързахме с Тренев с посвещение за неговия сакрален генезис и го благословихме с Любов от сърце за жертвената му свещена просветителска мисия.
След 5 – 6 дена запознаване с документите, които му бяхме изпратили, последните от които бе постинга 

Васил Левски и неговите феноменни свръхестествени характеристики и проявления преживе. Как пътува Левски до Лондон и Канада?!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/07/18/vasil-levski-i-negovite-fenomenni-svryhestestveni-harakteris.1719772 ,

Иван Тренев ни отговори: "Не ме занимавайте с несериозни неща... моля Ви!"

Така един феноменен прапраправнук на Свети Васил Левски и голям патриот и здрав и извисен Български Дух отказа да влезе при него в Храма...

–– край на редакцията, продължение с пасажи от горните статии:

Сега двамата Велики Българи и Светии, въздигащи и формиращи с делото и саможертвения си живот Българския дух и патриотизъм на подложения на затриване Български Божествен род, ни разкриват поредната голяма света тайна на съвременния Български род и история:

Васил Левски е батко на Христо Ботев, защото двамата са възможно най – близките родственици, сиреч братя, понеже Кнез Иван Кулин е техен генетичен баща. 
Върнете се по – обстойно на цитирания по – горе постинг за Кнез Иван Кулин, от който е не случайно загатващият пасаж:

"Както дядото на Иван Кулин – Паисий, спазва строгата безусловна конспиративна традиция за опазване на първосвещената златна линия на рода Дуло и дава сина си Ангел в приемно семейство за времето на саможертвената му мисия, така и самият Иван Кулин, посветил живота си в борбата с турците и турил главата си в торбата, дава сина си Васил в приемно семейство на посветени родители с повече деца и непроявен и неактивен в политическо и бунтарско отношение глава на семейството, какъвто е Иван Кунчев, официалният баща на Васил, изборът върху който пада и заради сините му очи като на малкия Васил.
Затова Иван Кулин скрива тази страна на житие – битието си поради което липсва всякаква информация за личния му живот – кога и за коя се жени, колко деца има и кои са, като се знае, че е имал голяма челяд, но колко деца точно, не е ясно, която абсолютна информационна завеса за такава известна и проявена личност вече във времето на информационна наситеност, е непонятна за непосветените". 

Знаете вече от нашите документи, че първосвещената златна генеалогична родова линия на Божия жречески род Дуло, от която се роди Спасителят, е най – дълбоко и скриваната и пазена свръхсекретна свещена тайна на Българския и на целия човешки род на Земята, който конфиденциален херметичен закон и конспирация ви разкрихме в статията за Иван Кулин, както и във всички други наши тематични статии за рода Дуло.
Спазвайки изискванията на висшата жреческа конспирация, Свети Иван Кулин, който е баща на Васил Левски, поверява и другия си жертвен син Христо на посветен в съзаклятието негов приятел и побратим – доказалият се просветен Български родолюбец и патриот карловец Ботьо Петков.
Ботьо е женен от 1845 г. и повече от 3 години семейството няма деца, затова Иван Кулин спира избора си върху бездетното семейство за приемно на едно от многото му нерегистрирани деца – Христо.
Както често се случва заради този жертвен акт и жест Исус и Майка Мария даряват след две години и през две години още осем деца на Ботьо Петков и жена му Иванка!

По – късно Иван Кулин и Г. С Раковски събират заедно Васил и Христо и ги посвещават за свещената им тайна и жречески генезис и статут.

Знаейки тази първосвещена Българска свръхсекретна династична тайна, ще ви се изяснят много моменти и загадъчни обстоятелства от връзките и жертвениете съдби на двамата Български  духовни титани – братята Васил Левски и Христо Ботев.
Поради изчерпване на работния обем на постинга, двамата братя Светии ще ни разкрият в следващи статии много доказателствени документи за разкритата им тайна, като сега те само ни анонсират каква е била една от най – важните мисии на Христо Ботев по време на престоя му в Измаил в Южна Бесарабия, когато при него в края на 1869 г. пристига в строг конфиденциален конспиративен режим Мария/Серафима, тайната любима и съпруга на брат му Васил Левски и майка на сина им Петър Дънов (роден 1864 г.).
И понеже останаха още няколко свободни реда от постинга, двамата братя Светии ни разкриват, че Мария е била бременна с втория син на Васил.
Вторият син на Левски се ражда през пролетта на 1870 година и понеже копоите на чокоите, които са фанариотите копои и на турската и на руската полиция, заедно търсещи под дърво и камък потомците на Васил Левски, са по дирите им, Христо Ботев който поддържа контакти с нелегални организации на руски политически емигранти, които са от крипто Българския духовен и революционен прогресивен елит на юдео – ционистка Русия, поверява на тях жената и детето на брат си Васил да ги скрият възможно най – далече и сигурно сред Волжките Българи.

Просветените и с аналитичен феноменен ум Българи да мислят кой ли е този втори син на Васил Левски и го търсят по върховете, бурите и екстремумите на световните събития – 

открият ли кой е той, преди самият Светец жертвеник като баща си и чичо си Христо, да ни разкрие тази поредна фундаментална тайна на съвременното човечество, ще придобият приказни Божествени промоции! 

–– край на пасажите

За ваша информация ще ви кажем, че тогава първи и веднага с верен отговор се отзова свръхфеноменът Павел Павлов от Балчик, който в коментар под постинга писа

05.06 08:54  от: paf222 
Втория син на Свети Васил Левски е Свети ...
Поздрави на всички посветени Българи.

като умишлено не пуснахме отговора, и сега не разкриваме кой е вторият син на Васил Левски, докато скоро му дойде времето този светец великомъченик сам да разкрие кой е.
–––––

В нашите предишни статии ви зададохме въпроса какъв е Раковски на двамата братя Васил Левски и Христо Ботев, че им отделя такова специално внимание и ги просвещава теоретически, обучава практически и ги покровителства и се грижи за тях, като ви
насърчихме да се разровете из нашите документи в блога ни за Левски, Ботев и Раковски съответно с паролите на търсачката "безистена и Левски", "безистена и Ботев", "безистена и Раковски" и с един свързващ ги мистериозен субективен фактор – Кнез Иван Кулин, и с аналитичен ум и пропозиционално – логически валидни умозаключения да влезете сами във висшата сакрална Българска история и родова памет на най – високото ниво – Божественото. 

А ние ще продължим да четем между редовете сакралната свръхсекретна Българска история като документираме, че спазвайки изискванията на висшата жреческа конспирация за свръх херметичния конфиденциален режим за първосвещения Божи жречески род Дуло, Кнез Иван Кулин, който е баща на Васил Левски и го е поверил на приемно семейство, освен че поверява и другия си жертвен син Христо на посветен в съзаклятието негов приятел и побратим – доказалият се просветен Български родолюбец и патриот карловец Ботьо Петков, извършва този жертвен и спасителен акт и с първородния си син от друга майка – Сава (Георги) Раковски, като го поверява за отглеждане на негов познат от Котел – Стойко Попович, патриот Българин, който е познат като официалният баща на Раковски.
Така сега тримата братя – свръхестествени реални и рационални действащи Светии – Сава, Васил и Христо, сами вече подреждат тази тяхна семейна икона на Свещената Българска революционна Света Троица на 19 век в Пантеона на висшата Българска сакралия:

image


В познатият ни стил ще изнасяме шифровани документи възлови моменти от филми за тримата братя, съставени и внушени от тях на техни съвременни изследователи, и ще ги разсекретяваме.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216846094051202&set=a.10205964720383661&type=3&theater

https://www.youtube.com/watch?v=hA4ygxofJZA 
Раковски, масоните и България. Тайната история на революционерите  17.06.2020 г.

* Основните добродетели на масоните според Раковски са Истина, Самоотверженост и Любов

ИСТИНА=Иса и Диана 

САМООТВЕРЖЕНОСТ от=от Синове (потомци) на Исуж и Матара Диана 

* В основата на древния и съвременния Български език са санскрит и арамейски език

В ОСНОВАТА СА=Бог Исус и Богиня Диана

И за пореден ен – ти път тайната на Българския жречески херметичен език санскрит, с който са съставени източните езици, и който е другото наименование на Свещения шифър:

САНСКРИТ=КРИСТАС ± Н (кодировъчен назал)=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=ИСАС ТРК=Исус от Тракия 

САНСКРИТ=ИСАС ТРКН=Исус Тракон (Дракон)

АРАМЕЙСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Иса и Мария 

* Раковски твърди, че Българският език е най – древният език на света – ето вижте категоричните документи защо Българският език е най – древният език на света:

НАЙ ДРЕВЕН ЕЗИК НА СВЕТА на=
на Богиня Диана и Бог Кристоз=
на Богиня Диана и Бог Исуз от Тракия 

БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК е НАЙ ДРЕВЕН ЕЗИК НА СВЕТА на=
БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК е на Богиня Диана и Бог Кристоз=
БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК е на Богиня Диана и Бог Исуз от Тракия 

* Българите сме пазителите на световното познание

ПОЗНАНИЕ за=за Бог Иза 

СВЕТОВНО ПОЗНАНИЕ за=ПОЗНАНИЕ за Бог Иса и Богиня Диана 

* Гарибалди като учител по военно дело в Първата легия на Раковски му казва "Ти ме надмина по всички линии – и по масонство, и по просвещение, и по революционно движение"

ТИ МЕ НАДМИНА ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ=
Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)

секретен документ от Българския жречески потомък Гарибалди, че Раковски е най – висшият жречески династ от рода Дуло и Лидер и Глава на Бялото Братство на фримасоните/франкмасоните. 

ФРИМАСОНИ от=от Бог Иса и Мария    

ФРАНКМАСОНИ=Кан (Жреци) от Бог Иса и Мария   

ГАРИБАЛДИ=ДИА БИЛГАР=Диана България=Българин от Диана 

* Раковски членува в свръхелитното тайно общество Звездата на Изтока, където са членували Да Винчи, Колумб и др., които се занимават с опазване на световното познание.

СВРЪХЕЛИТНИ ОБЩЕСТВА на=ОБЩЕСТВА на Бълхари от Иса и Диана 

ЗВЕЗДА НА ИЗТОКА=Кан (Жреци) на Диана и Иза от Безистена

където Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло

Ето в пасаж от следващия постинг защо Да Винчи не само членува, ами е и Глава на Звездата на Изтока :

"Извънземни в конспирацията на рухването на Соца и преврата на 10.11.1989.Най – големите световни гении са златните брънки на рода Дуло в изгнание"
https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/13/izvynzemni-v-konspiraciiata-na-ruhvaneto-na-soca-i-prevrata-.1634902

...Дойде времето да се разкрие висшата тайна на Спасителят на Българите и на човешката цивилизация и на света за Неговата първосвещена генеалогия, състояща се само от най – проявените гении и изявени светли жертвени личности на човешкия род, чиито четири златни брънки от Божия род Дуло от жертвените потомци на Исус и Мария Магдалена за този отрязък от времето, са:

Свети Леонардо да Винчи   ––––––––––––––      1452  – 1519  баща на
Свети Томас Мор                  ––––––––––––––     1478  – 1535 баща на
Свети Мишел Нострадамус ––––––––––––––      1503  – 1566   баща на
Свети Вилям Шекспир 
         ––––––––––––––     1564  – 1616  баща на ...

В няколко наши постинга ние сме ви разсекретили изобилна закодирана информация, указваща категорично, че и тримата откриватели на Америка – Колумб, Америко Веспучи и Драхан Охридски, са посветени Българи и Бели Братя фримасони, организирали в съзаклятие кампанията към Америка за набиране на средства за Освобождаване на поробената им Родина от турските нашественици – потърсете със съответните пароли "безистена и ..."

* Раковски се занимава с езотерика и мистика и бързо израства в тези общества – до къде израства : до най – високото място! 

ЕЗОТЕРИКА И МИСТИКА за=
за Кристоз и Майка Диана=
за Исуз от Тракия и Майка Диана

НАЙ ВИСОКОТО МЯСТО за=за Кан (Жрец) на Богиня Мат Диана и Исус

*Раковски става член на фрамасоните – дервиши

ДЕРВИШИ=Братя от Ешуа

Български жречески династи от Бялото Братство сред арабите и мюсюлманите и техен духовен интелектуален прогресивен елит, останали херметично общество във вражеско обсаждение 

–––– Всички тези документи за членство на Раковски във висши масонски организации и общества и както виждаме на най – високи позиции, показват само едно, а именно че в свръхконспиративен порядък Раковски е ръкоположен от 1862 г. до смъртта му през 1867 г. за Лидер и Глава на Световното Бяло Братство на фрамасоните с висша идея, задача и цел №1 той да организира Освобождението на България от 500 годишното турско робство. 

След смъртта на Раковски брат му Васил Левски автоматично и по наследствено право и достойнства и заслуги заема неговото място на Глава на фримасоните от световното Бяло Братство  

Задължително ще отделим време за разясняване на сакралния прогресивен характер на ранното масонство до преди времето на 19 век, когато юдео – ционистите, които са лидерите на Черното Братство и черното фрамасонство, започват ударно да проникват във всички тези тайни организации и общества и да завладяват възловите им и висши ръководни позиции, възползвайки се от тяхната пирамидална и на нива структура, осигуряваща пълно подчинение на ниските нива пред горестоящите и абсолютна едностранна информационна завеса, затворена плътно във възходяща линия.   .

Масони в България
https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/04/масони-в-българия/comment-page-1/  

...През есента на 1969 г. в Букурещ се основава Млада България, промасонска тайна революционна организация по образец на италианските Карбонари. За нейно прикритие е учредено читалището “Братска любов”, ( и Българското книжовно дружество в Браила , прерастнало в Българската академия на науките. Братя-масони са всички членове на комитетите в Букурещ, Браила, Гюргево, Одеса, Белград, Цариград, Русе, Свищов, Търново, Варна, Пловдив, Плевен и основателите на читалищата там.
Дейността на Букурещската ложа основана 1856 г. и в която членува Раковски, не замира.
През 1869 г. Георги Живков съживява старите огнища в България.
Левски се включва в това мероприятие и успява да изгради една напълно нова и независима от чуждите ложи българска революционна мрежа.
Разбрали за това, може би „братята“ я ликвидирват, след като обсебват архивите й.

Дейността на ложата (bezistena : чието ръководство е завладяно вече от черните фримасони) се засилва най-вече след отстраняването на Левски и Кънчев, и след разбиването на Вътрешната революционна организация.
След Освобождението, на 18 февруари 1880 г., останалите живи образуват русенската ложа „Балканска звезда“ с първомайстор Иван Ведър (bezistena : крипто юдеин с фалшива самоличност и много изкуствено създадени легенди за прикритие).
От този момент истинските последователи на Левски, а по-късно и на Ботев, престават да вземат участие в революционната борба и тя се ръководи единствено от масони, провеждащи чужда политика в страната.
Това положение явно не се е променяло от края на 1872 г. до сега.
––––––

Ще ви разсекретим основни илюминатски символи и кодирани послания, заложени от Бели фримасони като Stephane Pannemaker и непонятни за завладялите световното масонство Черни братя от изродени кланове на Дуло: 

image

Духът на Масоните
The Spirit of The Masons, Engraved by Stephane Pannemaker (1847-1930)

ДУХЪТ на МАСОНИТЕ=ДУХЪТ на Ма (Майка) Диана и Иса 

Stephane Pannemaker=Кан (Жрец) на Богиня Матара и Бог Иса 

Художникът масон не е указал, коя е Богинята на гравюрата, но която и да е тя ние знаем, че всички езически Богини са все Българската Велика Богиня Майка Диана в новоепохалното ѝ аватарно проявление като Мария Магдалена, родила в първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол трите новоепохални деца на Господ Бог Отец Исус – каката Синтия и близнаците Павел и Петър съответно през 32 и 33 г. сл. Хр., които са изобразени на композицията, и от които Павел е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, изградил Свещената Българска империя (33 – 518), който е Свети Павел и всички негови характеристики от блога ни и Родоначалник на първосвещената златна генеалогия на новоепохалната генерация Дуло, от която са всички масони.

Богиня Мария Магдалена носи факел с горящ огън, който ни съобщава:

Мария Магдалена носи ФАКЕЛ С ГОРЯЩ ОГЪН=
Мария Магдалена носи Гена на Кан (Жреци) от Исуш Българина

The Spirit of The Masons=Братя от Синовете на Мат Диана и Исус

Цветето лилия на главата на Майка Диана/Мария Магдалена е емблематичният херметичен хералдически символ лилия – LILIUM FORMOSANUM, на европейските династични кланове, всички от Българския жречески род Дуло 
 
LILIUM FORMOSANUM=
Лилия на Иса и Богиня Мама Мария=Алилуя (Слава!) на Иса и Богиня Мама Мария 


Слава на Исус и Богиня Майка Мария Магдалена!!!
 

Павел държи кръст с верига и виеща се по нея змия пепелянка, която композиция ни съобщава, че той е новоепохалният Родоначалник на рода Дуло, чиято хералдическа змийско – рептилска символика  е най – древната езическа животинска символика на Българските Богове Демиурзи от Древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей, дракон..., преминала в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични феноменни потомци от рода Дуло.

ПЕПЕЛЯНКА=Кан (Жрец) Павел 

ВИЕЩА СЕ ПЕПЕЛЯНКА=ВИЕШТА СЕ ПЕПЕЛЯНКА=
Кан (Жрец) Павел Син на Богиня Диана и Ешуа

ПАВЕЛ ДЪРЖИ КРЪСТ С ВЕРИГА И ЗМИЯ=
ПАВЕЛ е Кан (Жрец) и Жар (Цар) Син на Исуз от Трагия и Богиня Матара 

Традиционните толкова "дъвкани" и травиално метафоризирани масонски зидарски инструменти в ръката на Богиня Диана/Мария Магдалена – чук, мистрия и пергел ни съобщават какви са Нейните деца и потомци:

ТШУК МИСТРИЯ ПЕРГЕЛ=Кан (Жреци) на Матара Диана и Исуш Българина,

а и правият ъгъл, който носят навсякъде масоните, възторжено ни прокламира през вековете най – прекрасната светоустройствена тайна и радостна вест, че

ПРАВ ЪГЪЛ=ВЪ ПЪЛГАР=Бог е Българин!!!

И да разясним на всички непосветени фримасони, кой е техният Общ Градеж, за който ни съобщават радостни в анонимната декларация "От времето на Галилео и Нютон до днес, учените и хората на духа се чувстват сред свои в масонското пространство. Те са защитени и разбрани, готови да споделят своите, понякога нестандартни, идеи, да се обогатяват взаимно и да проявяват солидарност в Общия Градеж."

ОБЩ ГРАДЕЖ на=ОБШТ ГРАДЕЖ на=
на Богиня Диана и Грижтош=
на Богиня Диана и Ежуш от Трагия (Тракия)

И тайната и българският генезис на най – червата ложа на най – черните масони – юдео ционистите:

image

Ложа „Бнай Брит“ (Синове на Завета), известни в САЩ, като Еврейското Гестапо. Една от най-злокобните ложи, ръководещи организацията ADL (Антиклеветническата лига), отговорна за смърта на десетки учени ревизионисти, позволили си да развенчаят мита за шесте милиона жертви на Холокоста.

Ето българският им генезис и чии синове са тези масони!

БНАЙ БРИТ=Братя от Бог

СИНОВЕ на ЗАВЕТА=СИНОВЕ на Иза и Богиня Диана 

СИНОВЕ на ЗАВЕТА=на Бог Исуз и Богиня Диана 

СИНОВЕ на ЗАВЕТА от=от СИНОВЕ на Иза и Богиня Диана

масоните юдео – ционисти от ложата „Бнай Брит“ са династични издънки на Божиите синове Свети Павел и Свети Петър, които са двата лъва от Българския герб, преминали в сакрална херметическа хералдика на повечето владетелски династии в Европа, производни от Дуло, както и на емблемата на тази ложа 

–– и още от филма с Тренев:

* Руските тайни служби наричат Раковски Кръстник на мафията в Османската империя и в Европа

КРЪСТИК на МАФИЯТА=Кан (Жрец) на Иса от Тракия и Богиня Мат

преди да се изроди мафията в гангстерски организации, тя е била институция за защита на преследваните Българи и крипто Българи от Бялото фриманоско братство от Дуло в Италия и в цяла Европа

* масоните са тайно общество за просвета и имали за идея един нов свят

– Просвета за какво – да се учат да четат и пишат Българите ли?
И това да, но тайната висша цел и задача на Просвещението е да се издирят Българите от рода Дуло и се просветят за техния Божествен генезис и феноменен статут и облечени с това познание и сила и защита да се вдигнат на Освободителна борба.

ИДЕЯ за НОВ СВЯТ=ИДЕЯ за Бог Иса и Богиня Диана 

––––––––

След смъртта на Раковски брат му Васил Левски автоматично и по наследствено право и достойнства и заслуги заема неговото място на Глава на фримасоните от световното Бяло Братство, за която му мисия брат му Раковски под егидата на Свети Граф Сен Жармен, (който знаете от нашите тематични статии, че е самият Свети Павел в проявленията му сред висшите династични среди и особи през последните три века) го подготвя през цялото време на постоянната им връзка  

ИМАМ ПОСТОЯННА ВРЪЗКА с=
с Богиня Диана МаМа и Бог Кристоз=
с Богиня Диана Мария Магдалена и Бог Исуз от Тракия 

––––––––

Предлагаме ви публикация за всестранно просветения Г. С. Раковски – Българска старина: книга I.

Познавате ли Г. С. Раковски като учен?
http://historybg2018.blog.bg/history/2020/06/23/poznavate-li-g-s-rakovski-kato-uchen.1716380  

И още информация за Раковски и невидимия му надзорник и настойник Граф Сен Жармен, който е самият Свети Павел, вижте в пасажи от статиите ни:

Как истинската История на Паисий предизвика Войната за независимост на САЩ и Великата френска революция. Граф Сен Жармен и Бенджамин Франклин

http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/kak-istinskata-istoriia-na-paisii-predizvika-voinata-za-neza.1642927

Авторът на История славяноБългарска – Граф Сен Жермен, сензационно епохално разкриване на самоличността му лично от него!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/avtoryt-na-istoriia-slavianobylgarska-graf-sen-jermen-senzac.1642929 

...От официалните документи, както и от горните две наши статии знаем, че Паисий завършва истинската История през 1761/2 година, като в продължение на 4 години до 1765 г. прави 12 преписа на документа и посвещава в тайната му 12 Българи от списъците на родословното дърво на рода Дуло, за които прави предварително проучване за чистотата и надеждността им и посещава на място из България.

През зимата на 1764 година вече 43 годишен и свършил една от възложените му Свише задачи – написванета на Историята, посещава родния си град Ямбол и отново в най –строга и дълбока конспирация сключва таен династичен брак в църквата "Свети Георги Победоносец" в Каргона със специално отредената му за целта от посветените девойка – съхранена читава крипто – княгиня, за да изпълни и другата си висша задача и задължение – да продължи първосвещената Божия златна линия на рода Дуло.

През лятото на 1765 година му се ражда синът му Ангел, като по строгите правила на конспирацията за първосвещената линия на рода Дуло, както и заради започналите масови полицейски операции от турската полиция за неговото залавяне след предателството му на гърците и турците от поп Стойко/Софроний Врачански, той дава детето за отглеждане на свой заклет в тайната родственик и приятел от Северозападна България като приемен родител.

Оскъдната информация за сина на Паисий – Ангел, който по – късно става Войводата Ангел Кулин, Кулин Комита и още Кулин Душман, вече знаем от част първа на нашето изследване, а това което никъде не го пише за неговия първосвещен жречески генезис и което ние пишем в тези документи, ни диктуват директно лично Ангел Кулин и баща му Паисий в статута им на Свети Ангел Кулин и Свети Паисий по онази окултна транспространствена технология и механизъм, по които на всички ни диктуват постоянно и ни манипулират и управляват като марионетки нашите Ангели пазители, хранители и надзорни консилиумни екипи, съъставени от наши Предци, преминали във временен светейши режим докато временно са разделени още малко време световете ни !

Щом Ангел Войвода е липсващата брънка от генеалогичната верига на първосвещената линия на Божия жречески род Дуло, то и напълно естествено и резонно е неговият изявен и саможертвен син Иван Кулин да е следващата брънка и звено от златната първосвещена Божия линия на рода Дуло.

Така доказалите се най – ярко проявени и просветнали в мрака на 18 век на безпаметното и свирепо турско робство жертвени личности в България – Паисий Хилендарски и Ангел Войвода, попълниха непреривната 2000 годишна генеалогична първосвещена линия на жреческия род Дуло, представлявана от края на 17 век и началото на 18 век от Патриарх Хрисант – бащата на Паисий, и преминала в 19 век чрез родения в 1803 година син на Ангел Войвода – Кнез Иван Кулин.

Сега вече става понятна и обяснима тясната и здрава връзка между Кнез Иван Кулин и посветения висш конспиратор и доаен на организираното революционно движение в България Г. С. Раковски, който в последно време се разбира, че освен революционер, журналист, публицист и писател, е бил и историк, етнограф и етнолог, енциклопедист, архивар, езотерик членувал в три тайни езотерични ордена и много висши световни фримасонски ложи и организации, феномен и полиглот, и е движил конспиративните дела на Българската жреческа каста на рода Дуло, от който е и той, и най – вече се занимава с издирването и съхранението и продължаването на първосвещената му златна линия.

За голямото признание и авторитет на Иван Кулин съдим и от факта, че по инициатива на младият Раковски на 8 февруари 1857 г. той пристига в Белград специално за срещата с Иван Кулин и от тогава започват тяхните постоянни контакти, като във всички свои действия и решения големият революционер и стратег Г. С. Раковски се е съветвал със стария поборник и следва неговите съвети и указания, които аргументи ни насочват и косвено, и пряко, към тяхната бащинна – синовна връзка, за която свидетелства и обстоятелството, че всички свои писма и инструкции до Българските революционери в Белград Г. С. Раковски завършвал с посланието : "Поздравете дядо Иван (Кулин), добре ли е дядо Иван и подобни и задължително изричната заръка: "прочетете му нему все", която съобщава на посветените Кои ги просвещават:

ПРОЧЕТЕТЕ МУ НЕМУ ВСЕ от=от Богиня Диана Мат Мария и Бог Исуш

Раковски прави Иван Кулин знаменосец на Първата легия през 1862 г., като за посветените знаменосец означава най – мъдрият и феноменен посветен първожрец на четата

ЗНАМЕНОСЕЦ=ЗНАМЕНОСЕТС=Син (потомък) на Ма (Майка) Диана и Исуз 

И понеже в хронологическия интервал между Кнез Иван Кулин роден през 1803 година и и родения през 1837 година Васил Левски в рамките на първосвещената златна генеалогична линия на рода Дуло от задължително върховно изявени саможертвени личности в Българската официална и скрита история няма други такива освен тях двамата, (без да знаем по време на написването на този постинг, че Раковски е също син на Иван Кулин) то естествено и логически идва и тяхното роднинство и още повече техният свещен статут на кръвен генетичен баща и син!

Васил Левски е криптосин на Кнез Иван Кулин, от което обстоятелство стават понятни и техните особени близки отношения и чувства и други непонятни до сега положения! 

Посветеният Раковски, който е в постоянни контакти с Кнез Иван Кулин и следва неговите съвети и указания, научава от него за истинската История на Паисий със списъците на първосвещената линия на рода Дуло и за сина му Васил Левски и го издирва и привиква в Легията, по негов съвет издирва "книгата с осем листя" от Ямбол – княгинята Мария/монахинята Серафима, с която Левски сключва таен законен династичен брак в Калоферския женски метох за продължение на първосвещената генеалогична златна линия на Божия жреческо – царски род Дуло – като с тази огнена информация ви запознахме в тематичната ни статия

151 години Свети Раковски – пра..пра внук на Паисий и кръстник на Левски в жреческите феномени по мегалитните светилища, отваря архива Акаши на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/09/151-godini-sveti-rakovski-pra-pra-vnuk-na-paisii-i-krystnik-.1630500 

пасаж от който ви предлагаме:

... Г. С. Раковски (1821 – 1867) е висшият посветен и ръководител на Всемирното Бяло Братство за него време от генетичните потомци на Христос и Мария Магдалена.
Раковски е правнук на Паисий Хилендарски, (без да знаем по време на написването на този постинг, че Раковски е също син на Иван Кулин, но от друга майка) издирил по секретните списъци на златната генеалогия на жреческия род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена (които списъци за световно разклоненото родословно дърво на потомците на Исус и Мария Магдалена са същинската История на Паисий) своя родственик (брат) Васил Левски, който е проектният и оторизиран Свише първосвещен продължител на първосвещената златна генеалогична линия на рода Дуло, от потомците на който в днешно време се роди и живее сред човеците Спасителят на Българите и на човечеството.

Раковски организира двете Легии, които са Висшата духовна просветителска академия за теоретическото и практическото просвещение и кръщение в реални бойни екстремни условия по бойните полета и жреческите мегалитни светилища в България на Васил Левски в жреческото познание и феноменни практики.

Раковски издирва по генеалогичните списъци на Историята на Паисий Мария от Ямбол – чистокръвна княгиня в конфиденциално предпазно невежие за произхода си от рода Дуло от съхранило чистотата и светостта си династично разклонение от златната генеалогия на потомците на Исус и Мария Магдалена, и организира в дълбока конспиративност в калоферския женски метох свещен династичен брак между Мария/монахинята Серафима и Васил Левски за продължение на свещения Божи род.

ЧИСТОКРЪВНИ от=от Кръв на Диана и Исуш=от Кръв на Дионисиуш

ЧИСТОКРЪВНИ от=ТШИСТОКРЪВНИ от=
от Богиня Диана и Кристош=от Богиня Диана и Исуш от Тракия 

ЧИСТОКРЪВНА КНЯГИНЯ от=КНЯГИНЯ от Кръв на Исуш и Диана 

Тези съдбовни възлови събития документира в прав текст в черновата на романа си Левски саможертвеницата Яна Язова, които по – късно нейният родственик и правнук на Васил Левски – Николай Хайтов, редактира и цензурира от съображения за сигурност както ви информирахме в статията ни 

Защо скрива правнукът на Левски – Николай Хайтов,информацията за родословието на Левски и похода на четата на Панайот Хитов! Първи урок по телепортация за Дънов.  
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/21/zashto-skriva-pravnukyt-na-levski-nikolai-haitov-informaciia.1466083

Тази свръхсекретна династична посредническа генно – инженерна операция Раковски засекретява в документите си с помощта на кода на Свещения шифър като едно съобщение, че "...е открил едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! Тя – продължава Раковски – е съхранена в Ямбол на восем листица, на кожа писана....",

който документ издири Хараламби Баев – ямболски посветен историк в изследователската си книга  

"Ямболци от старо време", 
http://protestantstvo.com/yamboltsi-ot-staro-vreme/ 
глава 12 "Ямболски старини в неизвестност",

поръчана му и диктувана му от творческия екип Светии от Вси Светии с ръководител Свети Раковски, на които постоянното форумно работно седалище във Божието измерение във Време – пространствения континиум е на първосвещения Божи храм Безистена в първосътворенческия първопрестолен Божи град Ямбол, само на 50 метра от моята гимназия Васил Левски, преподавател по история в която е Хараламби, и от която глава публикуваме за вас следващите документи от Раковски:
 
... Много ямболски преносими старини са открити и прибрани на сигурно, но и немалко са затрити, откраднати, разпилени, пропаднали без вест. Тук ще припомня наличието преди време в града ни на някои старини, чиито дири от един момент насетне се изгубват.

1) През януари и февруари 1860 г. Г. С. Раковски, тръгвайки от Браила, пътешества из Влахия и най-вече – из Мала Влахия (Олтения). 
Когато на 1 май 1860 г. от Белград той пише до родолюбивия българин от Одеса Николай Мирончов Тошков, го известява, че при това си пътуване е открил „едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! 
Тя – продължава Раковски – е съхранена в Ямбол на восем пистица, на кожа писана
Чрез нея се опровергават сички учени, кои са мъдрували досега за кирилица и глаголитица!…
С голям труд пише още Раковски,  можах да я туря на ръка; един родолюбец българин я пренесъл в 1844 г. от Ямбол във Влашко, де се он находи посесор“. 
„Посесор“ значи „притежател“ и най – вероятно нашият съгражданин, който през 1844 г. е пренесъл от Ямбол във Влашко (може би в гр. Крайова) книгата от 8 пергаментни „листица“, е бил притежател на земя, т.е. земевладелец (или, както се е казвало във Влашко, „мошиер“). 

След като през януари или февруари 1860 г. се снабдява с този може би сензационен предхристиянски ръкопис от Ямбол и го проучва, Раковски с увереност заявява в края на същото си писмо: „Сега сички мои догатки за стара ни писменост, коих многажди ви съм приказвал, овеществяват се тържествено!“. 
За жалост за понататъшната съдба на този несъмнено ценен ямболски ръкопис обаче липсват каквито и да било данни. 
. . .

Главата с документа за Раковски авторът завършва с оптимистичното пожелание:

"...имаме известно основание да бъдем поне умерени оптимисти, че и други от споменатите в статията ни ямболски старини би могло неочаквано да излязат на бял свят. 
Особено силна в това отношение е нашата надежда, че все някой екземпляр от Колесовата „Гуслица“ няма начин да не се е съхранил… 
А, ако от някъде (чул ни Господ!) изневиделица „изскочат“ и 8 – те ямболски пергаментни листица, може направо да се наложи и цялостно пренаписване на Българската история от предхристиянския й период…"

И защото Господ не само ни чу, ами и защото Той и Богиня Диана ни дават тази информация, продължаваме заедно с Хараламби и с вас да пренаписваме Българската история не само от предхристиянския ѝ период, ами за всичките ѝ периоди, като разсекретяваме свръхсекретната информация, която Раковски ни състави чрез Свещения шифър и остави за съхранение от невежите цензури!

Ето какво ни съобщи в код Свети Раковски в документа че "..е открил едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! 
Тя е съхранена в Ямбол на восем листица, на кожа писана...." ,

КНИГА=КНАГИ + Н (кодировъчен назал)=КНАГИН=Княгиня – 

чистокръвна княгиня от съхранената златна генеалогия на рода Дуло още преди фалшивата псевдо – Исусова анти – Българска псевдо – Исусова полицейско – инквизационна юдео – византийска геноцидна доктрина Християнство, възникнала след 518 г., и без примеси от изродените след 518 година (годината на убийството на Българския Кан и Цар/Император Флавий Анастасий I с въоръжен преврат от началника на охраната му и братовчед Флавий Юстин I и установяване на военна хунта и геноцидна диктатура на византийците и началото на разпада на Свещената Българска империя) на българо – данайски/юдейски византийски кланове на Дуло. 

За информация на търсещите етимологията на висшите династични титули княз и княгиня, както и титлата на Иван Кулин – кнез, разкриваме за пореден път тяхната сакрална етимология :

КНЯЗ=КН ЯЗ=КНЕЗ=Кан (Жрец) на Иза 

КАНАС=КАН АС=КАН СА=Кан (Жрец) на Иса

КАНАСЮБИГИ=КАН БИГ ИСА=Кан (Жрец) на Бог Иса

КНЯГИНЯ=КЯН Г=Кан (Жрица) на Господ
където " Г " е кодировъчна сигла за Господ от речника на Свещения шифър и се използва в иконографията за обозначаване на Господ Исус .
 
КНИГА НА ВОСЕМ ЛИСТИЦА=КНИГА НА ВОСЕМ ЛИСТИТСА=
Княгиня от Дуло от Сина на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана – 

където Синът на Исус и Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, е Техният първороден син Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333).

КНИГА НА КОЖА ПИСАНА=Княгина Кан (Жрица) от Бог Исуж

КНИГА НА ПЕРГАМЕНТ ПИСАНА=Княгиня от Гена на Богиня Матара и Бог Иса   

На дълбокото съжаление на автора, че дирите на тези старини се изгубват, ще отговорим, че се загубват временно, за да ги намерим ние когато им дойде времето по Божия планграфик и сценарий на екстремалната реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – сега!

ЗАГУБВАТ СЕ=Бог Исуз и Богиня Диана

ЗАГУБЕНИТЕ ВРЕМЕННО=Бог Иза и Богиня Матара 

НАМИРАТ СЕ ПАК ОТНОВО=Бокиня Матара Диана и Бог Иса  

Много десетилетия вече преди да излезе сега тази информация, две емблематични култови Ямболски места – градската Библиотека и главната улица на града, в началото на която е тя, са кръстени на името на Раковски.
Кръстник им е той самият Свети Георги Раковски, внушил на съответните длъжностни лица това кръщене, непонятно за много ямболии досега по какви причини е и какви заслуги има официално за Ямбол Раковски за тази почит.

ПОЧИТ към=към Бог Ешуа и Диана=към Богиня Диана и Ешуа  

–– край на цитатите

––––––

От нашето документално окултно разследване с Кристиян в споменатия в началото постинг
"С Кан Авитохол, който е Граф Сен Жармен, и с Кнез Иван Кулин и Левски из  Паисиевите потайности на Историята му съдържаща родословието на рода Дуло  – част 1",
научихме, че когато по времето на Втората легия на Раковски Васил Левски боледува около 3 месеца (февруари до края на април) през 1868г., той е принуден да остане на сръбска територия.
Тогава той по предварителното посвещение и заръка от батко му Раковски се среща с баща им Иван Кулин в Зайчар и отсяда за известен период в къщата на стария воевода.
Знае се от разказите на близки, че Левски дълбоко е уважавал Иван Кулин, най-вече заради неговия неугасващ, борбен дух и заради неговата отдаденост на свещената им, обща кауза – освобождението на отечеството, без да знаят за истинската причина за техните дълбоки отношения!
А Иван Кулин го приема и се отнася с него, както изтъкват изследователите им, като към собствен син, какъвто е той и в действителност.
Апостола остава насаме доста често с Иван Кулин, за да разменят взаимно мисли, идеи и опит!
От изследването на Кристиян научаваме, че "Левски става първи другар със сина на кнеза – някой си Христо, който също като баща си е патриот и запален родолюбец и разбира се, както е присъщо за мъжката линия в семейството, воевода!"

В това съобщение е загатната и е скрита информация в конспиративен формат, че по време на пребиваването на Левски в дома на истинския му баща, кнез Кулин му разкрива тайната за друг негов син и брат на Васил – Христо, и му казва кой е той и къде да го търси.
Няколко месеца по – късно през м. август Левски заминава за Букурещ специално с мисия да намери там брат си Христо и го открива сред Българските хъшове изпаднал от безпаричие и безпереспектива в страшна депресия и психическа дупка, търсещ утеха и изход във виното, заради което е и информацията, че по – рано Раковски му се е карал и го нахоквал, като разочарован се е отказал да просвещава младия и още неуравновесен Христо (негов брат) в свещения му жречески генезис и статут.

Левски завежда брат си в една запустяла воденица далече от погледите на любопитните и заживява с него през зимните месеци ноември и декември същата година, (мислите ли, че Левски който вече по наследствено Божие право е лидер и Глава на световното Бяло Братство – фримасонство, подвизавал се по върховете на сакралното човешко познание и обществено – политическите общества и събития, ще се зачука ей така за нищо в двумесечна изолация и мизерия!) като го посвещава в тайната им на династи от първосвещената златна линия на Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, в някои феноменни жречески практики, както и в използването на херметичния секретен тайнопис на Свещения шифър и конфиденциален жречески език за комуникация между посветените и за архивиране на сакралната информация.

СЕКРЕТЕН ТАЙНОПИС за=
за Богиня Диана и Кристос=
за Богиня Диана и Исус от Тракия

Дори и да не ви кажем, кой е този брат Христо на Васил Левски, вие вече категорично се досещате, че той е Христо Ботев, бъдещият войвода (като баща си) на саможертвената чета от кораба Радецки.
  
В края на 1867 г. и началото на 1868 тогава деветнадесет годишният Христо е разтърсен, покъртен и прекършен от внезапната трагична смърт на батко му Георги Раковски, на чието погребение присъства, и който малко преди това същата година го посвещава в тяхното братство и сакралната им генеалогия и жреческо – царски статут, и изпада в безизходица и в тежка духовна и психическа депресия и пропаст.
В синхрон с това му душевно състояние, внушено от брат му Свети Георги Раковски, последният от Горе му диктува култовото стихотворение – елегийна изповед "Към Брата си", в което светецът съобщава  за посветените с кода на Свещения шифър, който е още непознат на Ботев, че той е преминал в Божията светейша армия и че двамата с Христо са братя и са от Божия жречески род Дуло:

Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани;
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.

ТЕЖКО БРАТЕ СЕ ЖИВЕЕ=БРАТ Светия Кан (Жрец) на Ежуж 

ДУШАТА МИ В ОГЪН ТЛЕЕ=Гена от Дуло на Богиня Мат Диана и Ешуа 

СЪРЦЕТО МИ В ЛЮТИ РАНИ=Сърце от Дуло на Богиня Матара 

Нищо, нищо! Отзив няма
на глас искрен, благороден,
пък и твойта ѝ Душа няма
на глас Божий – плач народен!

Последният стих на последният куплет хвърля в почуда и добронамерените, и недобронамерените (полицеските копои, нюхащи за тайните и сакралната генеалогия на Ботев) изследователи, търсещи роднински взаимовръзки между Ботев, Левски и Раковски, и ги принуждава да обобщят в езуитски – поетично метафоричен стил, че  "Цялостната идея на стихотворението позволява да се заключи, че в него става дума не за родния брат, а за братство по дух и съдба, за търсения съмишленик, който тук все още не е намерен."
Както и да въртят стиха "пък и твойта ѝ душа няма" и да го обясняват "какво е искал да каже поетът" с него, това иносказание означава две неща, които непосветените бездуховници не могат да проумеят, както и самият Ботев не е знаел още!
Първо стихът ни съобщава, че Душата на някой брат на поета я няма, не е в земния свят.

Официалните му братя Стефан, Кирил и Боян по него време са съответно на 13, 11 и на 1 години, никой от братята на Ботев още не е починал, пък са още и достатъчно малки и невръстни за да споделя с тях такива тежки скръбни чувства и тегоби и да търси утеха от тях в такива импресийни епични елегии!
Тогава пред кой свой починал брат, чиято Душа я няма, Ботев се изповядва и жалва?
Пред скоро разкрилия му се и починал брат и батко Георги Раковски.
Който от 9 октомври 1867 г. е вече Свети Георги Раковски. 
 
И второ – коментираният стих в контекста на целия куплет, който ни съобщава, че "твойта ѝ Душа няма", означава още, че поетът мисли, че Душата на неговия брат е няма, безмълвна, сиреч не отговаря на терзанията и страстите душевни на поета, на неговия глас искрен и благороден – "отзив няма на глас искрен, благороден", като посветените научаваме, че в първите три месеца след земната смър на баткото на Ботев – Раковски, светецът е установил все още само едностранен окултен контакт със земния си многострадален брат Христо, който още не знае, че светейшият му брат е в негова постоянна грижа, надзор и охрана!

Няколко месеца по – късно Христо е подложен от светейшия му брат отново на екстремални чувства и преживявания, като по негово внушение се записва в дружината на ямболския революционер Желю Войвода, планирал преминаване в България, и окрилен от тази героична переспектива и хекатомба и под диктовка Свише, написва епичната жертвена ода и изповед "На прощаване 1868".

ПОД ДИКТОВКА СВИШЕ от=ДИКТОВКА от Богиня Диана и Бог Исуш 

Когато батко му Васил Левски го взема за два месеца под егидата си за просвещение във воденицата край Букурущ, Левски преписва стихотворението в тефтерчето си и музицира мелодия по него, а само за тях двамата разсекретява на брат си Христо какво послание са имплантирали от Горе в култовия епичен финал на стихотворението –символ верую и саможертвена клетва:

Но... стига ми тая награда
да каже нявга народът:
умря сиромах за правда,
за правда и за свобода…

УМРЯ СИРОМАХ ЗА ПРАВДА=Брат Хан (Кан, Жрец) от Богиня Ма (Майка) Мария и Исуз

УМРЯ СИРОМАХ за СВОБОДА=УМРЯ СИРОМАХ за Бог Иса и Богиня Диана 

СИРОМАХ=Хан (Кан, Жрец) на Иса и Мария 

Поетът във вестник „Независимост" нарича Левски в прав текст брат – ,,и аз брат имах"!

И АЗ БРАТ ИМАХ от=от Бохиня Матара и Иза 

И АЗ БРАТ ИМАХ от=Брат Хан (Кан( Жрец) от Ма (Богиня Майка) и Иза 

В писмо до своя приятел Киро Тулешков Ботев нарича Левски „мой съотечественик“, което озадачава изследователите, защото е абсурдно Ботев да пояснява на Киро Тулешков, че Левски е Българин!
Ето какво ни съобщава в писмота в код Ботев за брат си Левски:

ЛЕВСКИ е МОЙ СЪОТЕЧЕСТВЕНИК=
ЛЕВСКИ е Кан (Жрец) от Богиня Диана и Ешуа от Моя Отес (от баща им Иван Кулин) 
–––––––––––––

Да разсекретим и шифрованите документи и послания от филма 

Операция История: Тайните на българските герои  23.12.2019
https://www.youtube.com/watch?v=tDSmqFekgAQ  

в който генетичният потомък на Левски и негов прапраправнук Иван Тренев е натоварен лично от Свети Раковски да изнесе информация за него, разкриваща го като всепризнат висш бял фримасон, за да може нашият екип от тези документи да разсекрети неговия Божествен генезис и статут на Глава на Бялото масонство.

И сега внимание какво ни съобщават следните квалификации за Раковски, които прави Тренев под директната диктовка на светеца!

* Раковски е изявен космополит, самобитен и самоограмотен достолепен политик.

Раковски е ИЗЯВЕН КОСМОПОЛИТ=
Раковски е от Богиня Мат и Иза и е Син на Иван Кулин 

Раковски е ИЗЯВЕН КОСМОПОЛИТ=
Раковски е Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Ма (Майка) и Бог Исуз 

Раковски е САМОБИТЕН=Раковски е от Иса и Богиня Мат

Раковски е САМООГРАМОТЕН ДОСТОЛЕПЕН ПОЛИТИК=
Раковски е Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Мат Мария и Отетс (Отец) Иса Българина

Задължително за конспиративната дейност на Глава на масоните тези документи са от папка с гриф "топ секретно", и които Свети Раковски сам отваря сега!

ТОП СЕКРЕТНО=Богиня Диана и Иса от Тракия 

* В Марсилия се запознава с Джузепе Мацини, по – късно с Гарибалди и други карбонари, които са фримасони

Кои са карбонарите?

–– официално:

Карбонари - един членове на една тайна организация, базирана в Италия и основана от 11век , с дата от нейното ефективно функциониране на XIX век.
Основната цел, преследвана от привържениците на това движение е борбата за премахване на тиранични политически фигури и установяването на демократичнии процеси и за национална свобода, обединена и непобедим страна, както и за създаването на конституционна власт.

–– ние:

Появата на карбонарите - както в Итария са ги наричали "Братството на миньорите", съвременните изследователи извеждат от Тамплиерите, които произхождат от Катарите, които Катари всички до един са яростно преследваните по цяла Европа Български Богомили, едно от тогавашните имена на които е Ариани, и които са Бялото Братство от святите и праведни династични потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния жречески род Дуло.

Ето разсекретените документи за тях:

КАРБОНАРИ=АРИАН БОРК=Ариани Борки (Българи)

БРАТСТВО на МИНЬОРИТЕ=БРАТСТВО на Матара  

БРАТСТВО на МИНЬОРИТЕ=
Братя от Иса и Богиня Матара Диана=
Друиди (Жреци) от Бог Иса и Богиня Матара 

* Раковски е приет във висшите среди на фримасоните, влиза в секретните архиви на  Ватикана.

ВАТИКАНА=Бокиня Диана 

ВАТИКАНА средище на=средище на Кан (Жреци) на Богиня Диана  

* Пише за шевиците и секретната информация в тях

Ето тайната на шевиците:

ШЕВИЦИ=ШЕВИТСИ=Богиня Диана и Исуш 

ШЕВИЦИ=ШЕВИТСИ=Безистен – 

всяка шевица е сакрална лингва икона на Българските Богове и Техният първосвещен храм Безистена

* Раковски носи гордо своя ген

РАКОВСКИ НОСИ ГОРДО СВОЯ ГЕН=
РАКОВСКИ  е от ГЕНА на Бог Грисдос (Исус от Драгия/Тракия)

* Раковски има майсторско перо

РАКОВСКИ ИМА МАЙСТОРСКО ПЕРО=
РАКОВСКИ е Кан (Жрец) на Богиня Матара Мария и Исус

Какво ни съобщава удивителната информация от Иван Тренев, че е написана опера в две действия за Раковски и през 1862 г е изпълнявана в Ла скала в Милано пред висшето европейско и световно масонско общество в присъствието на Джузепе Гарибалди, Джузепе Верди – висш масон, Джузепе Мацини, представители на британската корона, лордове, френски и италиански графове, главният масон на Уелс, най – големият до тогава масон в света Албърт Пайк - Велик командир на Висшия съвет на масоните в Америка?

Тренев се плъзга по повърността на събитието, като споменава с възторг, но пътьом, че "операта е посветена на Раковски защото е бил приемственик на карбунарите и че масоните наричат Раковски мъжът със стоте ръце", без да вникне логически причинно – следствено какво означава този висш сакрален ритуален акт в херметичното масонско общество.
А този акт че е била посветена специална опера от Верди на Раковски и висшите масони в света присъстват на това масонско мероприятие лично, означава категорично само едно, и то е че този ритуал е бил официалната интронизация и ръкополагане на Раковски за Глава на масоните от световното Бяло Братство! 

Обстоятелството, че все още не знаем името на операта, не е важно, защото знаем за Кои се пее и говори в нея!

ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ ИМЕТО НА ОПЕРАТА което е за=което е за Богиня Диана Мат Мария и Ешуз

Кристиян, който завършва история, ни съобщи, че в лекция по Българско Възраждане пред студентите в СУ проф. Пламен Митев, който боготвори Раковски, казва че той не само се държи и проявява във висшите кръгове и среди на Европа с цялото достолепие на царска особа, но и сам прокламира без задръжки пред тях "Аз съм цар !"
Защо? 
Защото знае произхода и статута си от жреческо царския род на Българските Богове !

АЗ СЪМ ЦАР от=ЦАР от Исуз и Ма (Богиня Майка)

Това потвърждава и документът от филма, че масоните наричат Раковски мъжът със "стоте ръце"

СТО РЪЦЕ=Цар от Иса и Диана 

Ето и тайната на култовото италианско/Българско име Джузепе, с което се кичат тримата големи Български масони Мацини, Верди и Гарибалди и още безброй криптоБългари в Италия!

Giuseppe=ДЖУЗЕППЕ=Богиня Диана и Бог Ежуз

АЛБЕРТ ПАЙК=Бълкарин от Богиня Диана 

* Във Вестмистърското абатство има снимките на Раковски, Левски и Ботев

Катедралата Свети Петър“, известна със старото си име Вестминстърско абатство е сред най-известните сгради в Лондон.
От 1560 година  е „кралска собствена църква“ в Църквата на Англия.
В абатството се провеждат коронациите на английските монарси от 6 януари 1066 г. насам.

(англ. West Minster – Западен Минстер, minster – манастирска църква)

West Minster=Богиня Матара Диана и Исус

Minster=МАНАСТИР=Матара и Иса

СОБСТВЕНА ЦЪРКВА на=ЦЪРКВА на Бог Исус и Богиня Диана 

– Защо в Абатството има снимките на Раковски, Левски и Ботев?
– Защото в абатството водят прецизна документация на първосвещената генеалогия на Исус и Мария Магдалена и знаят посветени от Раковски кои са тримата Българи, които освен това, както вече излиза информация, и тримата наследствени Глави на световното Бяло масонство са били лично в Абатството в Лондон!
– Как?!
– Ами по неведомите Божии пътища на Време – пространствения континуум с феноменните жречески практики, по които пътуват само висшите Божии първожреци, каквито са тримата братя!

НЕВЕДОМИ ПЪТИЩА на=на Богиня Мат Диана и Бог Ешуа

ВРЕМЕ ПРОСТРАНСТВЕН КОНТИНУУМ управляван от=
управляван от Кан (Жреци) Братя от Бог Исус и Богиня Диана Матара Мария

––––

Даваме задължително и кратките хороскопи на двамата популярни автори на езотерични и исторически предавания Стойчо Керев и Росен Петров, 

СТОЙЧО=Диана и Исуч

СТОЙЧО КЕРЕВ=СТОЙТШО КЕРЕВ от=
от Богиня Диана и Кристош=
от Богиня Диана и Исуш от Тракия – и още потомък на Васил Левски, което той знае

РОСЕН=Ариан от Иса 

РОСЕН ПЕТРОВ=Ариан Брат от Бог Иса  

и ги благославяме и насърчаваме заедно с другия потомък на Левски – Иван Тренев и всички други, да преминават смело през официалните десакрализирани граници на официалната бездуховна фалшифицирана Българска и световна история и да търсят и откриват националните ни герои – светини и Светии в Божията Светейша армия!

Амин!
––––––––––
екип на bezistena и светии от Бялото и Черно масонство, водени от тримата братя Светии, които скоро ще видим начело на Божията армия при събирането на световете
––––––––––
ИСД с Любов и песни!
Пуснете епичните балади на макс и на колене пред Светиите ни!












Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
21.10.2020 22:45
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - И още документи с масиви от сакрална кодирана информация за тримата свети братя.
22.10.2020 05:35
ТРИМА БРАТЯ СВЕТИИ от=БРАТЯ от Богиня Матара Диана и Иса

Георги Стойков Раковски – демиургът на националната революция (150 години от смъртта му)
https://www/watch?v=foHlU5qdH38

Другата история за непознатия Левски. Укриваните истини
https://www/watch?v=wg3Tdy70lwg

Операция История - Неизвестният Васил Левски
https://www/watch?v=gZMhixVZWD8&t=979s

Честно Казано - Измамата по новите документи за Васил Левски
https://www/watch?v=bhcjx-LnP1E

Иван Тренев, Мерсия Макдермот - Левски !
https://www/watch?v=FQmHAiNbOuA&t=1149s

Иван Тренев - "Операция история" - Истинският Христо Ботев
https://www/watch?v=86Gk-TftZRA&t=2s

Интелектуалеца Раковски - творчество и енциклопедизъм в името на нацията
https://www/watch?v=A7N45os184w

Операция История - НЕПОЗНАТИЯТ РАКОВСКИ!
https://www/watch?v=U9lM33ejayw

Иван Тренев - Васил Левски и Англия
https://www/watch?v=RRcGPvlIO34

ТОП 6 неизвестни факта за ГЕОРГИ САВА РАКОВСКИ
https://www/watch?v=IJlnIwRiyp8
цитирай
3. bezistena - Забравени страници от българската литература: „Раковски“, Иван Вазов
22.10.2020 17:58
Иван Вазов

На колене!

Раковски


Мечтател безумен, образ невъзможен,
на тъмна епоха син бодър, тревожен,
Раковски, ти дремеше под бурена гъст,
из който поглежда полусчупен кръст.
Спи, дреми, почивай, ти, който не спеше,
ти, кой беше вихър, котел, що кипеше
над някакъв злобен, стихиен огън.
Спи! Кой ще разбужда вечния ти сън?

ВЕЧЕН СЪН при=ВЕТШЕН СЪН при=при Богиня Диана и Исуш

Природата веща беше се сбъркала:
тя от теб да стори гений бе искала,
затова в глава ти, като в една пещ,
хвърли толкоз пламък и възторг горещ,
но други таен демон се намеси тамо:
ти стана създанье от крайности само,
елемент от страсти, от злъчка и мощ,
душа пълна с буря, с блясък и със нощ.
Твойта вражда беше вражда сатанинска,
твойта любов беше любов исполинска,
любов без съмненье, без свяст, без предел,
що кат кръст огромен ти беше понел.
Твоят символ беше: смърт или свобода,
сънят ти – Балкана, кумирът – народа,
народа с безчестие и с кърви облян.

С КЪРВИ ОБЛЯН=Бълкарин от Бог Иса

Твоят живот целий беше един блян!

Ти гледаше, бледен, в бъдещето скрито.
Ти се вреше дръзко в миналото скрито
и от там влачеше, кат победен знак,
векове от слава ,затулени в мрак,
за царе, юнаци вълшебни преданья,
обраснали с плесен старинни сказания;
твоят орлов поглед виждаше навред
от българска слава останки без чет,
и в тъмна ни древност, бездънна провала,
ти вкарваше смело вселената цяла.
Нищо невъзможно за теб не оста.
ти даваше образ на всяка мечта.
на неми загадки, сфинкси безответни,
предлагаше твойте въпроси заветни!

ЗАВЕТ от=от Иза и Богиня Диана

Историята, мракът, времето, редът
не значеха много в големий ти път;
ти иска да бутнеш, о дух безпокоен,
нещастен мечтател, апостол и воин,
в един час делото на пет векове.
Чухме ние твойте горди викове,
когато при Сава и при Дъмбовица,
викна пръв: „Свобода! Сияйна е зорница!”
И ту с перо остро, ту с гореща реч
надеждите сееше на близо и далеч.
Един само буден сред толкова спящи,
ти един за всички, като демон бдящи,
работи, бори се, треска, вълнува,
тук мъдрец замислен, там луда глава,
мрачен узник в Стамбул, генерал в Балкана,
поет и разбойник под съща премяна,
мисъл и желязо, лира и тръба:
всичко ти бе вкупом за една борба.

Историята има да се позамисли
във кой лик безсмъртен тебе да причисли.
Ти умря. И пътят към гроба ти ням
обрасъл е вече със бурен голям,
и прахът ти гине без сълзи набожни…
Не зарасна само, герою тревожни,
проломът широкий, който ти тогаз
в бъдещето тъмно отвори за нас!

БЪДЕЩЕ ТЪМНО без=без Богиня Мат Диана и Ешуа

–––––––––––––––––––––––––––––––

Мислете!
Мислете като четете стихотворението и слушате от второто видео от видеоблока ни разтърсващия песенен химн по него, какъв задължително е на Свети Раковски авторът му!
цитирай
4. paf222 - Мисля че Свети Иван Вазов е син на ...
25.10.2020 09:23
Мисля че Свети Иван Вазов е син на Свети Сава Раковски и след преминаването на брат му Свети Васил Левски в другото измерение той поема лидерството на Бялото братство в конспиративен режим както ти бях писал и затова е бил министър на Просвещението и е можел да ходи в Европа за да издирва и се среща с посветени читави Българи по тайните списъци.И още нещо по майчина линия моя род е от Котел и се води фамилия Радковски което явно не е случайно а моя дядо изцяло прилича едно към едно на Свети Раковски а пра дядо ми Минко е бил роден 1880 и вероятно е един от внуците на Свети Раковски и аз се явявам един от пра пра внуците на Свети Раковски така предполагам не мога да съм сигурен но отдавна така ми се внушава а и така го чувствам от бащина страна рода ми е от село Ичера сливенския Балкан а там не случайно се е обучавал Свети Левски от Българските жреци за телепортация и левитация.Засега това ми се внушава благодаря за разкритата тайна от този постинг на всички светци от другото измерение Благословени да са те и целия ти екип и всички посветени Българи поздрави от мен и посветените от Балчик.
цитирай
5. bezistena - След като публикувахме постинга за ...
25.10.2020 12:31
След като публикувахме постинга за Раковски, и след коментара ни под него от 22.10 17:58 за "Забравени страници от българската литература" за епичната балада „Раковски“ от Иван Вазов, и поста на Инж. Иван Дунчев във Фейсбук от 23 октомври в 16:47 ч.

"Дънов открил, че Вазов е медиум"
https://retro/lyubopitno/strongdnov-otkril-che-vazov-e-mediumstrong_26601.html?fbclid=IwAR10ZrX99ThXOzUkiQtez5z0xpW5A4y3Ve1EiUJQQP_eWz3fn_iR9IVQANE

с наш коментар : "В подготовка на разкриване на връзката между Свети Петър Дънов и Иван Вазов, който естествено също е Светец.
Припомняме ви, че Петър Дънов е по – големият син на Васил Левски, който пък е брат на Г. С. Раковски и на Христо Ботев.",

днес получихме коментар по въпроса – ребус от високопросветения Павел Павлов от Балчик – paf222, който освобождаваме от режима на модерация сега в коментар №4.


цитирай
6. bezistena - Мисля че Свети Иван Вазов е син на ...
25.10.2020 13:47
paf222 написа:
Мисля че Свети Иван Вазов е син на Свети Сава Раковски и след преминаването на брат му Свети Васил Левски в другото измерение той поема лидерството на Бялото братство в конспиративен режим както ти бях писал и затова е бил министър на Просвещението и е можел да ходи в Европа за да издирва и се среща с посветени читави Българи по тайните списъци.И още нещо по майчина линия моя род е от Котел и се води фамилия Радковски което явно не е случайно а моя дядо изцяло прилича едно към едно на Свети Раковски а пра дядо ми Минко е бил роден 1880 и вероятно е един от внуците на Свети Раковски и аз се явявам един от пра пра внуците на Свети Раковски така предполагам не мога да съм сигурен но отдавна така ми се внушава а и така го чувствам от бащина страна рода ми е от село Ичера сливенския Балкан а там не случайно се е обучавал Свети Левски от Българските жреци за телепортация и левитация.Засега това ми се внушава благодаря за разкритата тайна от този постинг на всички светци от другото измерение Благословени да са те и целия ти екип и всички посветени Българи поздрави от мен и посветените от Балчик.


Благословен си, Павле, свръхфеноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния първороден новоепохален син и твой Кръщелник Павел/Свети Павел и генеалогията на Свети Раковски!
цитирай
7. bezistena - С поклон, благодарност и благословение за starforlife – Георги Стоименов!
26.10.2020 18:31
Екипът ни се покланя и благодари от сърце на удивителния феноменен компютърен специалист и програмист и още повече сърдечен и отзивчив човек с отворена и чувствена Душа – Георги Стоименов с блогов аватар starforlife, за безценната помощ която ни оказа за разрешаване на важен технически момент и проблем в нашите публикации.
Вие знаете, че в нашите публикации в блога ни до преди известно време ползвахме опцията да въвеждаме автоматично стартиране на клип от видео блока под постингите, като съчетаваме силата на въздействието на словото с ефекта на въздействие на съответна тематична музика.
От доста време насам (повече от година може би) тази опция не работеше и бяхме лишени ние и вие от вълшебното синхронно въздействие на магията между Свещеното Слово и Божествената музика и песни, защото нямаме нужната компетенция и познания в тази област и по темата и не знаехме как да решем проблема, който е общ за блог.бг.

Нашите светейши Съветници ни посъветваха да се обърнем за помощ към г – н Георги Стоименов с молба за практическа помощ и съдействие.
Той веднага прие на сърце молбата ни и днес при първа негова възможност в пряка връзка и под неговото ръководство направихме необходимите операционни промени и проблемът бе решен за кратко време!
Когато отворите този култов постинг – изповед на Светата Българска Троица през 19 век на Братята Светии Раковски, Левски и Ботев и с участието на Свети Иван Вазов под егидата на общият ни новоепохален родоначалник Свети Павел/Граф Сен Жармен, сега веднага тръгва и потресаващата елегийна ода и поклонически химн "Раковски" по текст на неговия посветен син Иван Вазов – благодарение на безкористната приятелска помощ на Жоро – техен и наш феноменен родственик от Божия род Дуло!
Ако имате същия или подобни проблеми и вие читави блогери във блог.бг., и защото нямаме достатъчната компетентност да ви обясним техологията на корекцията, то обърнете се към специалиста starforlife с приятелска молба – той обезателно ще ви помогне, а освен това той ще изнесе тази техническа информация за всички.

И още веднъж от името на екипа ни и от ваше име : поклон, благодарност и благословение за starforlife – Георги Стоименов!
цитирай
8. starforlife - ~ 7. bezistena
26.10.2020 19:15
Е...
Изчервих се като зелен лимон.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676710
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!