Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2020 19:12 - Тайната на мистериозния междузвезден обект „Oumuamua". Какво ни съобщава кометата 2I / Борисов и защо е кръстена на Борисов?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3455 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 06.10.2020 12:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме да обследваме с нов постинг тайната на мистериозния междузвезден обект Oumuamua, който от няколко години демонстрира несъстоятелността на официалния модел на хелиоцентричната слънчева система
"Мистерията с Оумуамуа става все по-заплетена: Това може да е сонда на извънземни"

https://bgnovini.news7.eu/257379?fbclid=IwAR0xuB-bqlmluRuNOBjenE4byKGWU_nuRBO3VE-3Cd1kcDvp7z3TRNjNNm4

Постингът е продължение на тематичното обследване от статията ни

"Учени от Харвард: Астероидът Oumuamua, появил се през 2017 г. e космически кораб, изпратен от извънземна цивилизация!"
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/27/ucheni-ot-harvard-asteroidyt-oumuamua-poiavil-se-prez-2017-g.1650792?reply=5202398

image

Без предисловия преминаваме към разсекретяване на мистерията на космическия обект, защото нашите съкурсници от Сакра Духовна Лингва Академия Форум на Безистена вече сте посветени от нашия блог с 1500 статии в основните фундаментални светоустройствени тайни! 

СОНДА на=на Иса и Диана

СОНДА на ИЗВЪНЗЕМНИ=СОНДА на
Богиня Ма (Майка) и Изуз 

СОНДА на ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗВЪНЗЕМНИ на Иса и Диана 

Иса и Богиня Майка Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 
 
Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

От горните документи падна маската и на Извънземните, но ето пак Кои са Те:

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   
Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, с  които сме разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, са операторите и обслужващият персонал на всички сонди, междузвездни станции и комети и астероиди и всякакви НЛО и летящи и стоящи обекти в надземното космическо пространство.

Ще ви разсекретим каква е тайната на мистериозния звезден обект, която е скрита в името му, и ще ви демонстрираме напъните на астрономи и учени –  атеисти и материалисти не да обяснят какво е, а първо да скрият неговия изкуствен характер и още повече за да не посмеем да търсим в неговата поява Божията намеса и произход, дори и да е безспорно, че обектът е изкуствен!

Ето защо тайнственият междузвезден обект се казва Оумуамуа и в чест на кой е кръстен така!

ОУМУАМУА=Мама – Великата Богиня Майка

ОУМУАМУА=МА МА=Майка Мария=Мария Магдалена

––––––––––––––––––––

ТАЙНА=ТЙАНА=Диана

ТАЙНА СКРИТА В ИМЕТО МУ=
ТАЙНА на Иса от Тракия и Богиня Диана МаМа=
ТАЙНА на Иса от Тракия и Богиня Диана Мария Магдалена 

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=ПРОИЗХОД от Бокиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=ПРОИЗХОД от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=ПРОИЗХОД от Светии Кан (Жреци) на Иса

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=
от Светии Кан (Жреци) на Бог Хрисдоз=
от Светии Кан (Жреци) на Бог Исуз от Драхия (Тракия)

И всъщност тези автентични документи разкриват цялата тайна на мистериозния междузвезден обект, чиито Проектанти ни разсекретяват пак производственото му Кnow how:

МИСТЕРИОЗЕН ОБЕКТ дело на=ОБЕКТ дело на Матара и Исуз

МЕЖДУЗВЕЗДЕН ОБЕКТ дело и управляван от=
ОБЕКТ дело и управляван от Зведии (Светии) на Ежуз и Ма (Майка) Диана 

И още веднъж ви разкриваме, че работата на казионните астрономи и учени –  атеисти и материалисти е не да обяснят какво е Оумуамуа, а е първо да скрият неговия изкуствен характер и още повече за да не посмеем да търсим в неговата поява Божията намеса и произход!

УЧЕНИ=УТШЕНИ=Диана и Ешуа

АСТРОНОМИ=Иса и Матара 

ДА СКРИЯТ=Диана и Иса от Тракия 

ЗА ДА НЕ ПОСМЕЕМ да търсим=
да търсим Изус и Богиня Диана МаМа=
да търсим Изус и Богиня Диана Мария Магдалена

ДА ТЪРСИМ=Матара Диана и Иса 

БОЖИЯТА НАМЕСА=Богиня Мат и Исуж 

ПРОИЗХОД от=от Бог Иза от Драхия (Тракия) 

ПРОИЗХОД от=от Рода на Богиня Диана и Иза 

ПРОИЗХОД на=на Х ОРПООЗ ДИ=на Хан (Кан, Жреци) от Орфеус и Диана 

ОРФЕУС=ОСУ ФЕР=Иса Вер (Змей)
староепохалният аватарен образ на Господ Бог Отец Исус Творецът в Неговия най – древен митологичен херметичен метафоричен рептилски символ


image 

Ще публикуваме една от оригиналните статии по темата в специализираните научни издания, преведена с помощта на https://translate.google.bg., като от повествованието ще  разсекретяваме за вашето динамично просвещение емблематични възлови думи, термини и изрази.

НАУЧНИ ИЗДАНИЯ за=за Диана и Изуш=за Дионизиуш
древният митологичен херметичен синкретичен образ на Българските Богове

ДУМИ ТЕРМИНИ И ИЗРАЗИ за=за Диана Мадара Мария и Изуз

Мистерията на междузвездния посетител „Oumuamua става все по – тъмна! Извънземни? Или парче твърд водород? Коя идея е по – малко невероятна?
https://www.scientificamerican.com/article/mystery-of-interstellar-visitor-oumuamua-gets-trickier/

МИСТЕРИЯ от=от Матара и Иса 

ВСЕ ПО ТЪМНА МИСТЕРИЯ от=МИСТЕРИЯ от Бог Иса и Богиня Мат

ВСЕ ПО ТЪМНА МИСТЕРИЯ от=от Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария

image
  
„Oumuamua - мистериозен, междузвезден обект, който се появи в нашата слънчева система преди две години - всъщност може да е извънземна технология. Това е така, защото едно алтернативно, извънземно обяснение може да бъде фатално опорочено, както твърди ново проучване.

Но повечето учени смятат, че идеята, че сме забелязали извънземна технология в нашата слънчева система, е несъстоятелна.

УЧЕНИ от=УТШЕНИ от=от Диана и Ешуа 

СИСТЕМА на=на Исус и Ма (Майка) Диана 

През 2018 г. нашата  слънчева система се  натъкна на обект, изгубен в междузвездното пространство. Обектът, наречен „Оумуамуа“, изглеждаше дълъг и тънък - с форма на пура - и преобръщащ се край в край. След това отблизо наблюденията показаха, че се ускорява, сякаш нещо го бута. Учените все още не са сигурни защо. 

ОБЕКТ от=от Бокиня Диана 

С ФОРМА на=на Иса и Богиня Мария              

Едно обяснение? Обектът е бил задвижван от извънземна машина, като например светлинно платно - широка, тънка в милиметри машина, която се ускорява при натискане от слънчевата радиация, слънчев вятър. Основният поддръжник на този аргумент беше Ави Льоб, астрофизик от Харвардския университет.

Тази теория за слънчевия вятър и слънчеви космически платноходи е абсолютно несъстоятелна и невярна, и не ни интересува, но за нас са важни съпридружителните документи от тези пасажи, които ви разсекретяваме нон стоп!

ЕДНО ОБЯСНЕНИЕ от/за=от/за Диана и Бог Иса 

ЗАДВИЖВАНИ от=от Богиня Диана и Бог Ежуз

ОСНОВЕН ПОДДРЪЖНИК на=
на Богиня Диана и Бог Кристож=
на Богиня Диана и Бог Исуж от Дракия (Тракия)

Повечето учени обаче смятат, че „нестабилното ускорение на Oumuamua вероятно се дължи на природен феномен
През юни изследователски екип предложи, че твърдият  водород  се взривява  невидимо от повърхността на междузвездния обект и го кара да се  ускори. 

Ето кои се дължи движението и ускорението на НЛО корабът на Извънземните Oumuamua:

ВЕРОЯТНО СЕ ДЪЛЖИ НА ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН=
на Братя от Дуло на Богиня Мадара и Исуж Вер (Змей)

движението на НЛО корабът на Извънземните се дължи на космическото светейшо Братство от наши феноменни Предци от рода Дуло на Българските Богове с рептилска херметична символика, обслужващи надземната инфраструктура и световете

Сега, в нова статия, публикувана в понеделник (17 август) в  The Astrophysical Journal Letters , Loeb и Thiem Hoang, астрофизик от Корейския институт по астрономия и космически науки, твърдят, че хипотезата за водорода не може да работи в реалния свят - което би означавало, че все още има надежда, че нашата слънчева система в космоса някога е била посетена от напреднали извънземни - и че всъщност сме забелязали тяхното присъствие по това време.

Ето проблемът с „Oumuamua: Той се движеше като комета, но нямаше класическата форма и кома или опашка на кометата, каза астрофизикът Дарил Селигман, автор на хипотезата за твърдия водород, който започва постдокторска стипендия по астрофизика в Чикагския университет.

АСТРОФИЗИКА наука от/за=наука от/за Бог Кристоз=наука от/за Бог Исуз от Тракия 

„Oumuamua беше първият обект, който някога е виждан да лети в нашата слънчева система и да се върне обратно. Това се противопоставя на повечето обекти на Слънчевата система, които правят кръгове около слънцето, като никога не напускат небесния квартал. 
Пътуването му и фактът, че се ускорява, предполагат, че „Oumuamua, която се оценява на около 1300 до 2600 фута (400 до 800 метра), е комета. И все пак „не е открита„ кома “или изпускане на газове от обекта“, каза Селигман. Обикновено кометите идват от райони, по-отдалечени от слънцето от астероидите, а ледът на повърхността им се превръща направо в газ, когато се приближават до слънцето, оставяйки след себе си следа от газ или това, което ние виждаме като красива опашка на кометата, каза Селигман. 

image

Това изпускане променя начина, по който кометата се движи в космоса, каза той. Това е малко като много бавен ракетен двигател: Слънцето удря кометата, най-топлата част от кометата избухва с газ и този газ, който изтича от кометата, я изпраща все по-бързо и по-бързо от Слънцето.

В статия, публикувана на 9 юни в  The Astrophysical Journal Letters , астрофизикът Селигман и Йейл Грегъри Лафлин предполага, че обектът е комета, съставена частично или изцяло от молекулен водород - леки молекули, съставени от два водородни атома (H2).

H2 газът замръзва в подпухнало твърдо вещество с ниска плътност само когато е много студено - минус 434,45 градуса по Фаренхайт (минус 259,14 градуса по Целзий или само 14,01 градуса над абсолютната нула) в земната атмосфера. Изследователите вече са предложили съществуването на "водородни айсберги" в много студените пространства на космоса, пишат Лафлин и Селигман в изследването. И отделянето на газове от водород няма да се вижда от Земята - което означава, че няма да остави след себе си видима опашка на кометата.
Числата се получиха добре; докато няколко други вещества (като твърд  неон ) могат потенциално да обяснят ускорението без кома, водородът е най-подходящият за данните.
Но в новия си документ Хоанг и Льоб отговарят на тази идея и твърдят, че обяснението за водородния айсберг има основен проблем: Кометите се образуват, когато ледените зърна прах се блъскат едно в друго в пространството и образуват буци, а след това тези бучки привличат повече прах и други бучки. А кометите са като снежни човеци: оцеляват само докато не се стопят.
Лепкостта, която помага за образуването на комети, е подобна на лепкавостта на кубчета лед, излизащи направо от студения фризер. Оставете кубче лед на плота за минута-две, оставете повърхността му да се затопли малко и вече няма да се чувства лепкава. Тънък филм течна вода на повърхността му го прави хлъзгав.
Хоанг и Льоб твърдят, че дори звездната светлина в най-студените части на космоса ще загрее малки парчета твърд водород, преди да успеят да се скупчат и да образуват комета от големи мащаби като Оумуамуа. И по-важното е, че преходът от най-близкия „гигантски молекулярен облак“ - прашен, газообразен район на космоса, където се смята, че се образуват водородни айсберги - е твърде дълъг. Водороден айсберг, пътуващ стотици милиони години през междузвездното пространство, би се разпаднал, разрушен от звездна светлина.
Селигман каза, че анализът на Льоб е правилен, че нито една водородна комета не би оцеляла при толкова дълго пътуване. "Водородните айсберги не живеят толкова дълго в галактиката.", Каза той. "И определено нямате време да стигнете чак от [най-близкия] гигантски молекулярен облак."
Теорията работи само ако „Oumuamua е само на 40 милиона години, каза той. През този период от време изпускането на газове можеше да формира продълговата форма на кометата, без да я унищожи напълно.
Той посочи статия, публикувана през април в  The Astronomical Journal , която предлага редица близки точки на изход за „Oumuamua.
Авторите на статията не са уточнили изцяло от къде идва кометата, което би било невъзможно, казаха те. „Oumuamua почти не се движеше, когато пристигна в гравитационния  кладенец (дупка) на нашето слънце , което прави проследяването на кометата в космоса сложно. Но изследователите разгледаха какво още е минало през Млечния път, през който нашето слънце сега преминава в новата космическа история. Те попаднаха на две групи  движещитемлади звезди – Carina и Columba, каза Тим Халат, студент и астрофизик от университета McGill в Монреал и водещ автор на статията, публикувана през април.
Всички те са се образували преди около 30 милиона до 45 милиона години в облак от газ, който след това се е разпръснал. Този малък, разсеян облак от молекулен газ, само с няколко млади звезди, е мястото, където могат да се образуват водородни айсберги, каза Халат
„Има много процеси, които могат да изхвърлят„ обекти от типа Oumuamua от млади звезди в движещи се групи - като гравитационни побутвания между звезди в групата, формиране на планетата или както твърдят Селигман и Лафлин 2020, молекулярните облаци, които създават звездите в първата място ", каза Халат пред Live Science.
И трите статии се вписват добре, ако приемете, че „Оумуамуа е бил водороден айсберг, който произхожда от Карина или Колумба, добавя Халат.
„Идеята на Seligman & Laughlin би могла да работи тук, защото H2 обектите трябва да имат кратък живот в галактиката (както правилно заключва Льоб), а произходът от Карина или Колумба ще я направи достатъчно млада, за да оцелее по пътя си“, каза той.
Льоб обаче не е съгласен.
„Съкращаването на разстоянието, което H2 айсберг трябва да измине, не решава проблемите, които очертаваме в нашата статия, тъй като айсбергът H2 щеше да се формира, когато се формира неговата родителска планетарна система, преди милиарди години“, а през тези еони айсбергът са се изпарили, каза той в Live Science в имейл.
Льоб също каза, че се очаква водородните айсберги да идват от гигантски молекулярни облаци, а не от части от космоса като Карина или Колумба. И той повтори, че никой водороден айсберг не може да оцелее в похода от най-близкия гигантски молекулярен облак.
Запитан дали има ясно обяснение на водещия кандидат за ускорението на Oumuamua, Loeb насочи Live Science към все още неиздадена книга, чийто автор е, наречена "Извънземното: Първият знак за интелигентен живот отвъд Земята", която трябва да бъде публикувана през януари.
–––––––––––––––––––

Всички тези научни хипотетични обяснения за невъзможността Oumuamua да е природен обект комета, метеорит или астероид, ни документират, че Oumuamua, както и всички т. нар. "комети, метеорити или астероиди" и всякакви други космически тела, са НЛО – тата на Извънземните, с която тема ви просветихме обстойно в постинга ни 

Астероид ES4 на 1 септември 2020 г.! Защо крият истината какво представлява астероидът и че той ще падне на Земята?Не се паникьосвайте!
http://bezistena.blog.bg/history/2020/08/31/asteroid-es4-na-1-septemvri-2020-g-zashto-kriiat-istinata-ka.1725801

image
 
От нашите предни статии ви припомняме какво представлява истинският Божествен геоцентричен модел на космическото яйце на Земната система, от който знаем, че Луната е изкуствено построена от Боговете Творци и Демиурзи надземна станция с диаметър само 50 км (не 3 476 км!) и се движи във плоска спираловидна орбита заедно със Слънцето,

(което е изкуствен енергиен светлинен и термо – генератор, построен от Боговете ни, също с диаметър 50 км)

само на около 5500 – 6000 км (не на 384 400 км, както ни лъжат за Луната, и на 200 милиона км за Слънцето) над диска на абсолютно неподвижната плоска Земя под сферичния енергиен купол на космическото яйце или сфера на Земната система.

Под надземния купол са разположени и други надземни станции и бази на Боговете ни/Извънземните, на които казваме планети и звезди, участващи в Геоцентричния космогонен модел и устройство на нашата система, както и всички "страшни" т. нар. "метеори, метеорити, астероиди, комети" и всякакви уж "блуждаещи и падащи звезди и космически предмети и буклуци", които всички те са свръх технически и свръх технологични летящи транспортни машини и средства, уреди и апарати и космически кораби на Божията светейша армия, администрация и население, обслужаващи Земята и нейната космическа инфраструктура и Божиите измерения и светове. 

ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария 

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана 

БОЖИИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ на=на Богиня Матара и Изуж – 
 
Българските Богове, на Които другото проявление са Извънземните!
 
Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци са пилотите, операторите и обслужващият персонал на Божията небесна армада от всякакви летящи транспортни машини и средства, уреди и апарати и космически кораби – дефинирани като НЛО, а астрономите ги регистрират като метеори, метеорити, комети и астероиди.

image

Когато Боговете – Демиурзи ПОСТРОЯВАТ, което всъщност означава СЪТВОРЯВАТ, Земята и принадлежащата ѝ космическа инфраструктура от Слънце, Луна, планети и звезди – орбитални бази, Те осигуряват всички условия за безопасно провеждане на проекта им, в който основната и главна част са децата Им – ние, човеците и конкретно Българите.

И само на Български с помощта на Свещения шифър излиза долната Сътворенческа словесна магия:

СЪТВОРЕНИЕ=ВЪСТРОЕНИЕ=Построение

СЪТВОРИ=ВЪСТРОИ=Построи –

където СЪТВОРИ е анонимен мистично – магически трик и процес, а ПОСТРОИ е конкретна и традиционна инженерна строителна практика на изграждане на изкуствен обект

Затова Те осигуряват всестранна защита и безопасност за планетата и живота на нея, за да не може и прашинка да падне върху децата Им, камо ли такива недопустимо опасни предмети като описаните по – горе "космически" страхотии!
Как си представяте вие, ако примерно имате силата и всевластието на Боговете над целия Всемир

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария, 

и над цялото Мироздание –

МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза=Мадара и Иза,

построени от Тях, както се вижда от имената на макрокосмическите постройки, по техните закони и прецизни инженерни изчисления и стриктно спазване на всички правила и изисквания по Техника на безопасност на труда, и имате всички висши технологии и техники по обезопасяване и защита на крехкия дом на вашите деца, да допуснете това безобразие някакви комети, метеорити и астероиди и чужди камъни, железа и всякакви други небесни тела, да падат безконтролно и безпроблемно връз крехките глави на беззащитните ви и много скъпи и обичани от вас дечица!
Че нали няма гаранция, че някоя небесна тухла или винкел няма да издрънчи по манерката някой от любимите Божии потомци от техния световен жречески аристократичен род Дуло – било то Путин, Буш, Тръмп, Обама, Клинтън, английската кралица, Борис Джонсън, Меркел, нашият Бойко Борисов, недай си Боже и Рокфелер и Ротшийлд..., че отиде световния политически елит и световната банкова и парична система по дяволите, откъдето са и заченати, казано метафорично, защото дяволи няма и не могат да виреят, щом има Богове!
 
Ами ако падащите камъни и железа от небето нацелят и нацепят някои от златната първородна династична линия на Боговете, които са основната генетична идея и задача на Божия проект – Божият Син?

Божият син, Човешкият Син, е обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  

Какво става тогава : край на Божия експеримент, няма Спасител, няма спасение на човешкия род – язък им на труда на Боговете!
Не сме видяли досега някои от Божиите потомци от Дуло да ходят постоянно с каски на главите!
Как си представяте вие – Боговете, дето ни научиха да правим белите стаи – свръхчисти климатизирани помещения, където въздухът и средата са 10 000, 100 000 пъти по – чисти от нормалната среда, и където не прашинка, ами на молекула не се позволява да мине през филтрите и предпазните системи за микроелектрониката, генетиката, биотехнологията, химическите производства, оптическата промишленост, прецизната механика, хранителната промишленост, производството на опаковки и други къде по маловажни неща от живота и здравето на човека, че тия Богове ще оставят на произвола не на молекулите, не на прашинките, ами на огромни камъни и железа, падащи от небето със свръхзвукова скорост, съдбата на децата си и на Божия първосвещен род!

Абсурд!  

Само вижте атмосферната обвивка на Земята, която е и грубият, и финният предпазващ филтър, с колко високотехнологични системи и небесни светейши технически лица и служители по защитата по Божията херметична индексация, е наситена:

АТМОСФЕРА=Иса и Богиня Матара

ТРОПОСФЕРА=Братя от Иса Вер (Змей)

СТРАТОСФЕРА=Друиди на Сар Бог Иса

МЕЗОСФЕРА=Бог Исуз и Мария 

ТЕРМОСФЕРА=Иса и Богиня Матара

ЕКЗОСФЕРА=Зар Бок Иса 

АТМОСФЕРНА ОБВИВКА от=ОБВИВКА от Иса и Богиня Матара

ЗЕМНА АТМОСФЕРА=Исуз и Богиня Мат Мария

Атмосферна обвивка, озонов слой, електромагнитни полета, антирадиационни защити, енергийни щитове, инфра и ултра чадъри и екрани... какви ли не още предпазни защити са обгърнали Земята и живота на нея от всички страни, като писано яйце пазят планетата – комфортен кувьоз и децата си на нея Боговете, та ще позволят Те ей – тъй небесни космически боклуци – убийци да си влизат както си искат на Земята и правят поразии! 

... След като прочетете и проумеете посланията на близките ни от другото измерение в тия статии, излезте наши феноменни Български родственици от Божия род Дуло, на двора или на терасата на дома си през ясна нощ и потърсете вашите любими и близки транспространствени Души, вече преминали в Божието измерение, с тия вълшебни слова и молитвени мантри и формули с Душа, поглед и сърце в звездите и Луната.
Тогава ти, феноменен и вече просветен наш родственико, ще видиш с очите и с Душата си техни прекрасни удивителни послания лично за тебе –

звезда ще тръгне изведнъж уж ей – така наникъде, ще ти намигне кратко и ще угасне или като "метеорит", "астероид" и "падаща звезда" ще прореже тъмнината и ще "падне"    

 знай, че това са НЛО – тата на твоите предци Светии, установили връзка с теб и разкриващи се именно на теб, а за невежите и непосветените и особено за военолюбците и анти – българите и душманите ни, са побъркващите ги и вземащи акъла на правителствените им тайни и космически служби, страшни Извънземни,  затова се чудят как да ги скрият и неглижират и представят като "падащи метеорити" и "астероиди" и "падащи звезди", "оптически ефекти" и "плод на болно въобръжение и развинтена фантазия", като "изкуствени спътници и космически орбитални станции" на СССР/Русия и на НАСА и на някои други страни посветени в космическата измама, и най – вече за последните няколко години през които нашите Предци – Светии ни се показват вечер вече директно като небесни кервани и ешалони, пътуващи невъзмутимо и неотклонно по всички посоки на небосвода, за тях мошениците от НАСА измислиха и бутафорната измама "сателити на Мъск"!  

А след това твоите близки от Божието измерение ще дойдат в съня ти и ще ти кажат много важни за теб и за тях тайни кодирани послания, които ти на другия ден можеш да разсекретиш с помощта на Свещеният шифър и да бъдеш изумен, удивен, възхитен и богато възнаграден за старанието ти да откриеш Българските Богове и сакралното Познание!  
Например ще сънуваш нещо хубаво!
Ще сънуваш нещо хубаво и ето какво ти казват Те в съня ти :  

СЪНУВАХ НЕШТО ХУБАВО=
СЪНУВАХ Бог Ешуа и Бохиня Диана  

Все по – често скъпите ни близки и предци, преселили се временно в Другото измерение, ще ни посещават все по – осезаемо за свръхсензитивните ни усети и осезания и за най – сензитивния ни засега орган – сърцето ни, с което само се виждат най – хубавите неща, за да ни подготвят за скорошното събиране на измеренията и световете, запланувано и подготвяно от Българските Богове за днешно време!  

СЪБИРАНЕ НА СВЕТОВЕ И ИЗМЕРЕНИЯ от=
СЪБИРАНЕ от Бог Исуз и Богиня Матара  

Всеки момент, всеки най – малък и най – продължителен отрязък от времето, постоянно и неотлъчно до всеки един от нас са екипът от нашите предходни генетични предци, родители и любими хора, 
нашите свръестествени Светии,

image

които съставят индивидуалния ни екип от всякакви специалисти – консилиум, от нашите Ангели хранители и пазители, и които с безкрайна Любов, внимание и загриженост, водят всеки един от нас по различни пътища и лабиринти в живота и екстремни ситуации, към една и съща цел и място, което ще бъде вече тука – на Земята, към нашите общи генетични Родители – Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

https://www.newyorker.com/news/q-and-a/have-aliens-found-us-a-harvard-astronomer-on-the-mysterious-interstellar-object-oumuamua

Намериха ли ни извънземни? Астроном от Харвард върху мистериозния междузвезден обект „Oumuamua  

От Исак Чотин

image

Ави Льоб, председателят на астрономическия отдел на Харвард, вярва, че особеното естество на междузвездния обект, наречен Oumuamua, повдига въпроси относно възможния му произход.

На 19 октомври 2017 г. астрономите от Хавайския университет забелязаха странен обект, пътуващ през нашата слънчева система, който по-късно описаха като „червен и изключително удължен астероид“. Това беше първият междузвезден обект, открит в нашата слънчева система; учените го нарекоха „Oumuamua, хавайската дума за разузнавач или пратеник

УДЪЛЖЕН АСТЕРОИД=Друиди (Жреци) от Дуло на Исуж

РАЗУЗНАВАЧ ИЛИ ПРАТЕНИК=Кан (Жреци) и Царе Братя от Дуло на Богиня Диана и Езуш

РАЗУЗНАВАЧ ИЛИ ПРАТЕНИК=Кан (Жреци) и Царе Братя от Дуло от Безистена

На следващия октомври Ави Льоб, председателят на астрономическия отдел на Харвард, е съавтор на статия (заедно с докторант от Харвард Шмуел Биали), в която се изследва „особеното ускорение на Оумуамуа“ и се предполага, че обектът „напълно вероятно може да е сонда, изпратена преднамерено до земната близост от извънземна цивилизация. " Льоб отдавна се интересува от търсенето на извънземен живот и наскоро направи нови заглавия, като предложи да общуваме с цивилизацията, изпратила сондата. „Ако тези същества са миролюбиви, можем да научим много от тях“, каза той пред Der Spiegel .

МИРОЛЮБИВИ СЪШТЕСТВА=Светии от Дуло на Бог Исуш и Мария


Наскоро разговарях по телефона с Льоб, който беше разочарован, че учените видяха „Оумуамуа твърде късно по време на пътуването си, за да снима обекта. „Моя мотивация за писането на доклада е да предупредя общността за да обърне много повече внимание на следващия посетител“, каза ми той. 

МОЯ МОТИВАЦИЯ СА=
Исуш и Богиня Диана Мама=
Исуш и Диана Мария Магдалена 

ЗА ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ на=на Бог Иза и Богиня Мадара 

По време на нашия разговор, който е редактиран и съкратен за по-голяма яснота, обсъдихме защо Льоб смята, че трябва да разгледаме възможността „Оумуамуа е пратен от извънземни, опасностите от ненаучни спекулации и какво общо има вярата в напреднала извънземна цивилизация с вяра в Бог."

ПРАТЕН ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ от=от Богиня Матара Диана и Бог Изуз

Вашето обяснение защо „Oumuamua може да е междузвездна сонда" може да е трудно за непрофесионалистите да разберат. Защо може да е така, освен факта, че са възможни много неща?

ВАШЕТО ОБЯСНЕНИЕ за=за Бог Ешус и Богиня Диана 

Има научна американска статия, която написах, където обобщих шест странни факта за „Oumuamua. 
Първият е, че първоначално не сме очаквали този обект да съществува.  Виждаме Слънчевата система и можем да изчислим с каква скорост тя е изхвърляла скали през своята история. И ако приемем, че всички планетни системи около други звезди правят същото, можем да разберем каква трябва да бъде популацията на междузвездните обекти. Това изчисление води до много възможности, но обхватът е много по-малък от необходимото, за да се обясни откритието на „Oumuamua.
Има още един особен факт за този обект. Когато погледнете всички звезди в близост до Слънцето, те се движат спрямо Слънцето, Слънцето се движи спрямо тях, но само една от петстотин звезди в тази рамка се движи толкова бавно, колкото „Oumuamua. Бихте очаквали, че повечето обекти ще се движат приблизително със скоростта на звездата, от която са дошли. Ако този обект идваше от друга звезда, тази звезда щеше да е много специална. 

Кои са някои от другите странни факти?

СТРАННИ ФАКТИ за=за Богиня Диана и Иса от Тракия 

Когато беше открит обекта, разбрахме, че се върти на всеки осем часа и яркостта му се променя поне с десет коефициента. Фактът, че яркостта му варира с десетократно, докато се върти, означава, че тя е поне десет пъти по-дълга, отколкото е широка. Нямаме снимка, но във всички илюстрации на художниците, които сте виждали в мрежата, тя изглежда като пура. Това е една възможност. Но също така е възможно да е с подобна на палачинка геометрия и всъщност това е предпочитано.

НЯМАМЕ СНИМКА на=
на Иса и Майка Ма Ма=
на Иса и Майка Мария Магдалена

ВЕЧЕ ИМАМЕ СНИМКА на=на Исуш и Богиня Майка Мария Магдалена 

– Какво би било значението на подобна на палачинка геометрия?
– Изчакайте. Най-необичайният факт за него е, че той се отклонява от орбита, която е оформена чисто от гравитационната сила на Слънцето. 

НЕОБИЧАЙНИ ФАКТИ за=за Бог Ешуа и Бокиня Диана 

ОФОРМЕНА ЧИСТО от=ОФОРМЕНА ТШИСТО от=от Богиня Матара Диана и Исуш 

Обикновено, в случай на комети, такова отклонение се причинява от изпаряването на лед на повърхността на кометата, създавайки газове, които изтласкват кометата, като ракетния ефект. Това показват кометите: кометна опашка от изпарен газ. Тук не виждаме кометна опашка, но въпреки това виждаме отклонение от очакваната орбита. И това е нещото, което предизвика нашето изследване. След като разбрах, че обектът се движи по различен начин от очакваното, тогава въпросът е какво му дава допълнителен тласък. И между другото, след като се появи нашето изследване, излезе друга публикация с анализ, който показа много строги граници на молекули на базата на въглерод в близост до този обект.

– Какво е значението на това?

– Това означава, че няма данни за газове, свързани с изпаряването на леда. Не виждаме издайническите подписи на кометната опашка. Освен това, ако това беше кометната дейност, тогава бихме очаквали, че периодът на завъртане на този обект ще се промени и ние не виждаме това. Всички тези неща са показателни за факта, че това не е нещо като комета, която сме виждали преди в Слънчевата система. И също така не прилича на астероид. Яркостта му варира с коефициент десет, а максимумът, който обикновено наблюдавате, е фактор три. Той има много по-екстремна геометрия и има някаква друга сила, която го тласка. Въпросът е какво осигурява тази сила и това беше спусъкът за нашата хипотеза.

ТОВА Е СПУСЪКА от=от Богиня Диана и Бок Исус

ХИПОТЕЗА за=за Бохиня Диана и Иза 

Единственото нещо, което ми хрумна, е, че може би светлината от слънцето, когато се отбива от повърхността му, му дава допълнителен тласък. Това е точно като вятър, отскачащ от платно на платноходка. Затова проверихме това и установихме, че трябва да имате дебелината на обекта по-малка от милиметър, за да работи това. Ако тя наистина е с дебелина по-малка от милиметър, ако е изтласкана от слънчевата светлина, тогава това е може би леко платно и не бих могъл да измисля нито един естествен процес, който да направи леко платно. 
Много по-вероятно е то да е изкуствено изделие направено по изкуствен начин от технологична цивилизация.

ИЗКУСТВЕНО ИЗДЕЛИЕ от=ИЗДЕЛИЕ от Бокиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕНО ИЗДЕЛИЕ от=от Светии Кан (Жреци) от Дуло на Изуз

Трябва да кажа, също като фон, не виждам възможността за технологична цивилизация като спекулативна поради две причини. Първото е, че ние съществуваме. И второто е, че поне една четвърт от звездите в галактиката Млечен път имат планета като Земята, с повърхностни условия, които много приличат на Земята, и химията на живота, каквато знаем, че може да се развие. Ако хвърлите заровете толкова много пъти и в Млечния път има десетки милиарди звезди, е много вероятно да не сме сами. 

– Значи тази цивилизация ще е извън Слънчевата система и в галактиката?

– В галактиката. Вече може да е мъртва, защото не се грижим добре за нашата планета. Представете си друга история, в която нацистите разполагат с ядрено оръжие и Втората световна война завършва по различен начин. Можете да си представите цивилизация, която развива подобна технология, която би довела до нейното собствено унищожение.

ВЕЧЕ МОЖЕ ДА Е МЪРТВА цивилизация без=
цивилизация без Бог Ежуш и Богиня Диана Мат Мария

image


Възможно е цивилизацията вече да не е жива, но е изпратила космически кораб. Самите ние изпратихме Voyager I и Voyager II. Там може да има много оборудване. Въпросът е, че това е първият обект, който открихме извън Слънчевата система. Много прилича на това, когато се разхождам на плажа с дъщеря си и гледам морските черупки, които са изнесени на брега. От време на време намираме обект с изкуствен произход. И това може да е съобщение в бутилка и трябва да сме с отворено мислене. Така че поставяме това изречение във вестника.

СЪОБЩЕНИЕ В БУТИЛКА от=от Богиня Диана и Бог Исуш Балк (Бълкарин)

Различно е, разбира се, но начинът, по който казахте, ми напомни за аргумент, който съм чувал за креационизма, който е, че ако намерите часовник на плажа, знаете, че той трябва да бъде създаден от човека и тъй като очите ни са сложни като часовник, трябва да бъдем проектирани и от Създател.

Какво е креационизъм?
Официалните обяснения казват, че креационизмът е възгледът, че човечеството,   животътЗемята и Вселената са създадени от свръхестествено божество (или няколко божества), което е абсолйтно вярно с Истината, като само са пропуснали да пишат Божествата с главна буква Б и да посочат истинските им имена и координати с географска локация, като нашата работа е да ги допълваме, ето така:

КРЕАЦИОНИЗЪМ=КРЕАТСИОНИЗЪМ=
Кристоз и Ма (Богиня Майка)=
Исуз от Тракия и Ма (Богиня Майка)

Напредналата технологична цивилизация е добро сближаване с Бог. Да предположим, че сте взели мобилен телефон и сте го показали на пещерняк. Пещернякът би казал, че е хубава скала. Пещернякът е свикнал с камъни. Така че сега си представете, че този обект - „Oumuamua“ е iPhone, а ние - пещерните хора. Гледаме го и казваме, че е скала. Това е просто необичайна скала. Смисълът на тази аналогия е, че за пещерняк технологиите, които имаме днес, биха били магия. Те биха били дадени от Бог.

Корин Бейлър-Джоунс, астроном, пише: „В науката трябва да се запитаме: „ Къде е липсата на доказателства, за да мога да се вместя във всяка хипотеза, която ми харесва?“ [Бейлър-Джоунс от Института по астрономия „Макс Планк “ в Хайделберг, Германия, е идентифицирал четири възможни звезди за Оумуамуа и е помолен да отговори на теорията на Лейб за леки платна от NBC.]

Е, точно този подход аз възприех. Подходих към това с научен ум, както подхождам към всеки друг проблем в астрономията или науката, по който работя. 

ИМАМЕ НАУЧЕН УМ от=ИМАМЕ НАУТШЕН УМ от=
от Ешуа и Диана МаМаМа=от Ешуа и Диана Майка Мария Магдалена

Въпросът е, че ние следваме доказателствата, а доказателствата в този конкретен случай са, че има шест особени факта. 

ОСОБЕНИ ФАКТИ за=за Бог Иса и Бокина Диана

И един от тези факти е, че обектът се е отклонил от орбита, оформена от гравитацията, като същевременно не е показал нито един от издайническите признаци на кометна дегазация. Така че не виждаме газта около него, не виждаме кометната опашка. 
Той има екстремна форма, която никога не сме виждали нито при астероиди, нито при комети. 

ИМА ЕКСТРЕМНА ФОРМА от=от Иса от Тракия и Богиня Мама Мария 

Знаем, че не можем да открием никаква топлина от него и че е много по-лъскав, с десет коефициента, отколкото типичен астероид или комета. Всичко това са факти. Следвам фактите.
Миналата година написах статия за космологията, където имаше необичаен резултат, който показа, че може би газът във Вселената е много по-студен, отколкото очаквахме. И така постулирахме, че може би тъмната материя има някакво свойство, което прави газа по-хладен. И никой не го интересува, никой не се притеснява от това, никой не казва, че това не е наука. Всички казват, че това е основно - да разгледаме тъмната материя, вещество, което никога не сме виждали. Това е напълно добре. Това не пречи на никого.

ВЕЩЕСТВО ОТ ТЪМНА МАТЕРИЯ от=от Бог Тати Исуш и Богиня Диана Мат Мария 

Но когато споменете възможността там да има оборудване, което идва от друга цивилизация - което според мен е много по-малко спекулативно, тъй като вече сме изпратили нещата в космоса - тогава това се счита за ненаучно. Но ние не просто измислихме това нещо от нищото. Причината, поради която бяхме принудени да сложим това изречение, беше заради доказателствата, поради фактите. Ако някой друг има по-добро обяснение, той трябва да напише статия  за това, а не просто да каже това, което казахте.
Един от отговорите ви на тези критики беше: „Следвам максимата на Шерлок Холмс:„ Когато изключите невъзможното, каквото и да остане, колкото и невероятно да е, трябва да е истината “. 
„Но когато става въпрос за неща, които не можем да обясним или не разбираме, не се ли обръщаме често към концепции, които съществуват в популярната култура и общество"

НЕ МОЖЕМ ДА ОБЯСНИМ=Исуж и Богиня Диана Мама

Не, не! Не. Позволете ми да ви дам по-добър пример за този вид аргументи, които правите. Мултивселената е основна идея - че всичко, което може да се случи, ще се случи безкраен брой пъти. И мисля, че това не е научно, защото не може да бъде тествано. Докато следващия път, когато видим обект като този, можем да мислим да направим снимка. Мотивът ми отчасти е да мотивирам научната общност да събере повече данни за следващия обект, вместо да твърди априори, че знае отговора. В мултивселената няма как да го тестваме и всички с удоволствие казват: „Я!“
Друга основна идея е допълнителното измерение. Виждате това в теорията на струните, която получава много добър отзвук в пресата, и награди се дават на членове на тази общност. Той не само не е тестван емпирично вече почти четиридесет години, но няма надежда да бъде тестван през следващите четиридесет години. 

ТЕСТВАНИ ЕМПЕРИЧНО=Бог Исуш и Богиня Матара Диана

Българските Богове са във всички емпирични тестове, но най – сигурно се доказват с най – сигурния и универсален сетивен орган – сърцето, с което засега само се виждат хубавите неща в живота!

И все пак вашият приятел няма проблем с това! Който и да цитирате, няма проблем с мултивселената, с теорията на струните. Няма проблем! 
Не знаем какво мисли човекът, Корин Бейлър-Джоунс, за тези неща, за да е ясно.

ЗА ДА Е ЯСНО за=за Диана и Исуз 

Той никога не се оплаква от това, никога не го споменава.

НЕ ГИ СПОМЕНАВАТ=ПОГ ИСА В МАТ=Бог Иса и Богиня Мат 

Дори не знам, че е „той“ и не знам мнението му. Добре, който и да е.
Въпросът, който се опитвах да отбележа, е, че живеем в култура, в която хората говорят за извънземни.

НЕ ЗНАМ МНЕНИЕТО МУ за=
за Иза и Диана Ма Ма Ма=
за Иза и Диана Майка Мария Магдалена 

Не, но това е различно. Дръж се. Нека завърша. Понятието НЛО, в популярната употреба, в основата си означава някакви извънземни. Въпросът ми е дали сме склонни да виждаме неща, които не можем да познаем или разберем през призмата на нещата, за които сме чували от деца. Не сме ли по-склонни да видим нещо като извънземно общество като обяснение, отколкото нещо, което дори не можем да разберем или да изразим с думи.

Гледайте!
Цяла плеяда от висши категорийни думи и изрази за вашето просвещение в тайните на Божия Сътворенчески език! 

В ОСНОВАТА СИ са=са Бог Исус и Богиня Диана

ОЗНАЧАВАТ=Изуш и Богиня Диана 

НЕ МОЖЕМ ДА ПОЗНАЕМ=
Ежуз и Богиня Диана МаМаМа=
Ежуз и Богиня Диана Майка Мария Магдалена  

ПРИЗМАТА НА НЕЩАТА на=на Богиня Матара Диана и Езуш

ОБЩЕСТВО на=на Бог Исуш и Богиня Диана

ОБЩЕСТВО от=ОБШТЕСТВО от=от Светии на Богиня Диана и Исуш  

ДА ВИДИМ НЕЩО от=от Богиня Мат Диана и Исуш 

НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ=Ежуз и Богиня Мадара Мария 

ДА ИЗРАЗИМ С ДУМИ=Исуз и Диана Мад Мария 

image

Не се наслаждавам на научната фантастика, защото в научната фантастика има неща, които нарушават законите на физиката

ЗАКОНИ НА ФИЗИКАТА=ЗАКОНИ на Бокиня Диана и Иза

Харесвам науката и харесвам фантастика отделно. Основният аргумент срещу някоя от историите за НЛО, за които може би сте чували, е, че технологията на откриване се е подобрила драстично през последните няколко десетилетия. 

ОСНОВНИЯТ АРГУМЕНТ за/против=за/против Иса и Богиня Матара Диана 

Имаме камери, които са далеч по-добри, отколкото сме имали, и въпреки това доказателствата остават незначителни. И затова затова няма научна достоверност за НЛО

Това, за което говорим днес, е част от науката. Виждали сме обект извън Слънчевата система и се опитваме да разберем от какво е направен и откъде е дошъл. Нямаме още толкова данни, колкото бих искал. 

Авторът се тюхка, че няма още данни за да разбере какъв е този обект, без да знае, че и този песимистичен израз обеснява какъв е обектът!

НЯМАМЕ ОЩЕ ДАННИ за=за Диана Мама и Ешуа 

Предвид данните, с които разполагаме, поставям това на масата и пречи на хората дори да се замислят за това, точно както притеснява Църквата по времето на Галилей дори да мисли за възможността Земята да се движи около Слънцето. Предразсъдъците се основават на опит в миналото. Проблемът е, че ви пречи да правите открития. Ако поставите вероятността на нула процента за обект, попадащ в Слънчевата система, никога вече няма да го намерите!

НЯМА ВЕЧЕ ДА НАМЕРИТЕ=Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

Променили ли са се по някакъв начин вашите религиозни вярвания или вярвания за Бог по време на изучаването на астрономия?

– Не съм религиозен. Защо правите това предположение?

– Не го направих. Чудех се дали мислите ви са се променили по един или друг начин.

–– и тука ученият – материалист и безБожник вече се хвърли с главата напред в джакузито с катраня с темепература над точката му на кипене и врене, като отъждестви и дефинира Бог като нула!

– На първо място, това зависи от това какво имате предвид под Бог. 
Но ако вземете нещо, което е нула и го умножите с произволно число, то остава нула. 

Бях светски като начало. Не съм религиозен. Поразен съм от реда, който откриваме във Вселената, от закономерността, от съществуването на природни закони. Това е нещо, от което винаги съм в страхопочитание, тъй като природните закони, които намираме тук на Земята, сякаш се прилагат чак до ръба на Вселената. Това е доста забележително.  Вселената би могла да бъде хаотична и много дезорганизирана. Но тя се подчинява на набор от закони много по-добре, отколкото хората се подчиняват на набор от закони тук. Работата ми като учен се основава чисто на доказателства и рационално мислене.  Това е всичко.

Исак Чотинер е писател на персонала в The New Yorker, където е основният сътрудник на Q. & A., поредица от интервюта с големи публични фигури в политиката, медиите, книгите, бизнеса, технологиите и др.

ИСАК=Кан (Жрец) на Иса 

ИСАК ЧОТИНЕР от=ИСАК ТШОТИНЕР от=
от Диана и Кристош=
от Диана и Исуш от Тракия 

ОСНОВЕН СЪТРУДНИК на=
на Богиня Диана и Кристос=
на Богиня Диана и Исус от Тракия 

image

Нека изследваме кой е следващият космически червен нашественик 2I / Борисов, нахлул в нашата Слънчева система и неподчиняващ се на нейните правила и закони!

https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-7557617/The-second-interstellar-object-detected-came-twin-star-13-light-years-away.html&prev=search&pto=aue

От далечна, далечна звездна система: Вторият междузвезден обект, който някога е бил открит, идва от двойна червена система джудже на 13 светлинни години от Земята и започва своето пътуване преди милион години
Кометата е забелязана от астронома аматьор Генадий Борисов на 30 август.
Полските изследователи прогнозираха курса му назад, за да открият откъде е дошъл.
Те открили, че вероятно идва от Крюгер 60, система с две червени джуджета звезди. 
Комета 2I / Борисов е вторият известен междузвезден посетител след 1I / "Oumuamua

image

Вторият известен междузвезден обект, посетил нашата слънчева система - кометата 2I / Борисов - идва от двойна звездна система на 13 светлинни години, установиха експерти.
Кометата - идентифицирана като такава чрез своя отличителен облак от прах и газ - е с диаметър 1,4–6,6 км от 0,9–4,1 мили и е започнала своето пътуване преди милион години.
Тя ще направи най-близкия си проход до Слънцето на 8 декември 2019 г., но няма да се доближи до никоя от планетите на Слънчевата система.
2I / Борисов е вторият известен посетител извън нашата слънчева система - присъединява се към астероида с форма на пура 1I / "Oumuamua, който е открит на 19 октомври 2017 г.
За разлика от 2I / Борисов обаче, астрономите не бяха в състояние да определят точно откъде е дошъл 1I / "Oumuamua.

2I / Борисов ще напусне Слънчевата система по посока на съзвездието Телескопиум. Според полски изследователи той вероятно произхожда от бинарната система от червени джуджета звезди Kruger 60.
Кометата е едва второто междузвездно посещение, което е забелязано.

Астрономът Пьотр Дибчински от университета „Адам Мицкевич“ в Познан, Полша, и колеги екстраполираха курса, който 2I / Борисов вероятно е поел, преди да пристигне в нашата слънчева система.
Проектираната от него траектория преминава през бинарна система от червени джуджета, която учените наричат ​​Крюгер 60, която се намира на 13,15 светлинни години от Земята.
Когато 2I / Борисов прекоси тази система, преди около един милион години, тя премина само за 5,7 светлинни години от центъра на Крюгер 60.
Тогава тя се е движела само с 2,13 мили в секунда (3,43 километра в секунда).
Според изследователите тази относително ниска скорост и близост до двойната звездна система показва, че кометата вероятно произхожда от там, а не просто е преминала през Крюгер 60 от другаде в космоса.

–– това бяха поредните астрономически лабораторни упражнения по свободни космически упражнения и фантасмагории, наречени непроверяеми хипотези и нямащи нищо общо с истината! 

А ето какво ни съобщават от Горе с документ, че 
2I / Борисов ще напусне Слънчевата система по посока на съзвездието Телескопиум и че според полски изследователи той вероятно произхожда от бинарната система от червени джуджета звезди Kruger 60.


КРЮГЕР 60=КРЮГЕР ШЕСТДЕСЕТ=
Кан (Жрец) и Тсар от Диана и Гристош=
Кан (Жрец) и Цар от Диана и Исуш от Трагия 

ТЕЛЕСКОПИУМ=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Ма (Майка) и Иса 

БИНАРНА СИСТЕМА=на Богиня Матара и Исус 
 
Този звезден документ и макро космически хороскоп ни съобщава, че някой си Борисов е жречески потомък на Българските Богове от Техния род Дуло и е бил член на червената партия –
 сиреч е бил партиен член – комунист.

Асоциацията с Българския министър председател е не само впечатляваща, но е и съвсем точна и програмирана за него в актуалната историческа обстановка.

Прогнозата, че ще напусне Слънчевата система по посока на съзвездието Телескопиум ни съобщава с кода на Свещения шифър, че той след разшифроването на тези документи ще напусне властовата си позиция на абсолютен управник – самодържец на България, титулован метафорично като "цар Слънце", и ще се присъедини към другите си съродственици от съзвездието Телескопиум, сиреч към кастата на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Ма (Майка) и Иса.

Вариантите и пътищата пред Борисов според този звезден хороскоп, който документира неотменимия Божи план за него, са два:

1. Присъединява се към миналите в резерва свои съродственици за да се радва на спастрените си с много труд народни и евро – парици за черни дни, и се подготвя за предстоящите скоро процеси на Съдния Ден и последващи екстремални спа – процедури в златно джакузи с катран с температура над точката му на кипене, или

2. Заминава при светейшите си роднини и предци – светии в небесните съзвездия за регенерация и последваща работа според придобитата специалност на Земята.

Да не бъде втория вариант!, но ние му препоръчваме и трети вариант и път – пътят на пълното и искрено покаяние и разкаяние още тука, на Земята, пред всички.
Той е дълбоко религиозен и вярващ християнин със силен страх от Господа, въпреки че почти не спазва Божиите заповеди, и това му дава голям шанс да избере третият резервен, и спасителен вариант!  

–––––

И още малко инфо по тази космическа астрологическа тематика:

https://ru.wikipedia.org/wiki/2I/Borisov

2I/Borisov (предварительные обозначения: gb00234, C/2019 Q4 (Борисова)) — первая межзвёздная комета с гелиоцентрическим эксцентриситетом орбиты ε > 3.

Объект не является гравитационно связанным с Солнцем Оценка скорости при уходе на бесконечность (image) составляет около 30 км/с (image до 3 км/с можно объяснить возмущениями от планет, воздействующих на объекты облака Оорта).
Направление перемещения объекта — из созвездия
 Кассиопеи вблизи границы с созвездием Персея и очень близко к плоскости Галактики.
Комета оказалась в
 перигелии 8 декабря 2019 года. 
image

Кассиопея е северно съзвездие. То е едно от 48-те съзвездия, описани от Птолемей в древността, както и едно от 88-те съвременни съзвездия, признати от Международния астрономически съюз.

Най –
 ярките звезди на Касиопея (от 2,2 до 3,4 звездна величина) образдуваят фигура, приличаща на буква М или W 
Касиопея съдържа астеризъм, формиращ запомнящ се образ съзвездия – W астеризъм.
Той се състои от най – ярките звезди на съзвездието ε (Сегин), δ (Рукбах), γ (Нави), α (Шедар) и β (Каф), образуващи образната фигура напомняща латинската буква W.

Тайната на Кассиопея е:

КАССИООПЕЯ=ПОК ИСАС=Бок Исус  

СЪЗВЕЗДИЕ от=от Светии на Изуз

Ето какво още пише на това звездно писмо, подредено от надпланетарни изкуствени сателитни бази в принадлежащата на Земята обслужваща ни космическа инфраструктура, построена от Боговете ни не на чудовищните милиони и милиарди километри и светлинни години разстояния от Земята, а само на няколко хиляди километра под сферичния предпазен енергиен похлупак на земното космическо яйце (по средата на което е дискът на неподвижната плоска Земя) по време на Сътворение/Построение и документирана в гл. 1 на Битие/Сътворение от Светото Писание: 

СЕГИН РУКБАХ НАВИ ШЕДАР КАФ=
Бурхи (Българи) Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Богиня Диана и Бок Иса 

Този звезден документ – ребус ни съобщава, че  обитателите и операторите на тези звездни бази са нашите феноменни генетични предци, преминали временно в Божието измерение.

А конфигурацията М или W по Кодировъчния речник на Свещения шифър означава: 

М=Ма – Богиня Майка

W=Бог, Богиня

Астеризмът е понятие от астрономията, обозначаващо разпознаваема при наблюдение с просто око фигура от звезди, която не е съзвездие.   
Астеризмите не са съзвездия, но звездите, които ги съставляват обикновено са част от съзвездия.

АСТЕРИЗЪМ=Исуз и Матара

ФИГУРА ОТ ЗВЕЗДИ на=
на Богиня Диана и Бог Гризтоз=
на Богиня Диана и Бог Изуз от Трагия

РАЗПОЗНАВАЕМИ=Бог Изуз и Богиня Мария
–––––––––––––––––––––

И защото след тези космически лабораторни просветителски упражнения, които проведохме в симбиоза на кабинетен стационерен изследователски режим и в окултна транпространствена динамика през измеренията на Време – пространствения континуум, Боговете ни станаха още по – разпознаваеми, Те ни разкриват и тайната на още един документ, който ни донесе сондата на Извънземните:

СОНДА на ИЗВЪНЗЕМНИ=Сина на Богиня Ма (Майка) Диана и Изуз

Синът на Българските Богове, Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света. 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светии от екипа на Oumuamua и Светейшата небесна армада, окупирала цялата Земя  

СВЕТЕЙША АРМАДА на=на Богиня Мадара Диана и Исуш
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
03.10.2020 19:14

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676111
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!