Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2020 23:20 - Как на 8 септември през 30 г. н. е. Шефовете на Извънземните слезнаха на Земята в Тракия пред Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3355 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 11.09.2020 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всяка година на 8 септември високо интелигентните и феноменно дарени Българи от православния християнски свят затвърждават и канонизират в невиновно невежие абсурдния и неподлежащ на никакъв коментар постулат, че светът е създаден само преди 2000 годинни! 

Защо и кой го е казал и канонизирал това нелепо твърдение, че и то точно в деня на един от най – големите и светли християнски празници – Рождество на Пресвета Богородица, ще кажете с насмешка, пренебрежение и резонен укор вие, а ние напълно сериозно ще ви отговорим за това абсурдно твърдение с автентични документи с изходящи номера и парафи от фирмата, създала световете.

Във всички наши документи ние представяме категорични доказателства, че Господ Бог Исус Христос, Който е познат от официалните документи като Сина на Господ Бог Отец Творецът и Демиургът, и според официалната религия е бил роден през Новата ера от жена семитка – Мария, която е титулована като Богородица, всъщност е самият Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург на световете, Който се явява пред Българите в Тракия преди 2000 години в последното му аватарно проявление като Христос.

В нашите статии сме ви показвали както официалните изказвания на Христос из каноничните християнски книги в прав текст, че Той и Бог Отец Творецът, създал световете от безначалието на безкрая, са един и същ, сиреч Христос е самият Господ Бог Отец Творецът, както сме публикували и безбройните разсекретени с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

документи за превъплащенията на Богът Творец в последното му новоепохално аватарно проявление като Исус Христос.


Във всичките ни документи винаги и навсякъде заедно с Господ Бог Отец Исус Творецът върви и се явява неговата Любима и Съпруга Сътворец и Съдемиург – Великата Богиня Майка Диана, чието последно новоепохално аватарно проявление е в образа ѝ на Мария Магдалена.

Официалната християнска религия, историография и хронология твърдят, че Исус Христос е бил роден от семитката Мария/Мариан, титулована като Богородица.

Знаейки, че Христос всъщност е Богът Творец, за да е вярно фундаменталното християнско твърдение и тотално менте фалшификат и епохална дезинформация, че Христос е бил роден преди 2000 години от земна жена, което означава че Богът Отец Творецът и Демиург е бил роден преди 2000 години, от това би следвало, 

че световете, които  съставят Вселената, в които е и нашият свят на планетата Земя, са сътворени (СЪТВОРЕНИ=ВОСТРЪЕНИ=Построени) не по – рано от преди 2000 години, след като се е бил родил на земята Богът Творец, фалшифициран като Исус Христос, 

което въобще не подлежи на коментар!  

Оттук започнало да се разплита кълбото, става ясно от нашите документи и подкрепено с безброй факти и доказателства, че т. нар. "Майка на Христос, или Богородица", не е никаква майка на Христос/Богът Отец Демиург, а е Неговата Любима и Съпруга Великата Богиня Майка Диана в Нейния новоепохален аватарен образ и проявление като Мария Магдалена.

В редица наши статии, чиито адреси на част от които ви даваме по – долу, сме ви превели официални новоразсекретени документи за новоепохалната тайна на Българските Богове и на Българите, че Богородица е всъщност Любимата и Съпругата на Исус – Мария Магдалена.

Защо Извънземните ни разкриват спешно The Secret of Jesus and Mary Magdalene / Тайната на Исус и Мария Магдалена!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/19/zashto-izvynzemnite-ni-razkrivat-the-secret-of-jesus-and-mar.1631740

И отново Извънземните разкриват The Secret of Jesus and Mary Magdalene с техния син Кан Авитохол (33 – 333) и меровингвия принц Сихипер, който е Кан Исперих
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/03/i-otnovo-izvynzemnite-razkrivat-the-secret-of-jesus-and-mary.1633804

22 юли – Ден на Света Мария Магдалена, истинската Която е Българската Велика Богиня Майка Диана.Директно предаване от светилището й в Лурд, Франция
http://bezistena.blog.bg/history/2019/07/22/22-iuli-den-na-sveta-mariia-magdalena-istinskata-koiato-e-by.1666944

В един от най – големите и светли християнски празници, на който Светата Българска Православна църква почита църковния празник Рождество на Пресвета Богородица, Продуцентите, постановчиците и изпълнителите на трансепохалната риалити екстремална постановка и драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Българските Богове Демиурзи и Тяхното светейшо войнство от Вси Светии, които са все Българи и наши генетични предци и родители времинно в Божието измерение, са скрили с кода на Свещения шифър следната епохална тайна :

РОЖДЕСТВО НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА=
ПРЕОБРАЖЕНИЕТО БОГ ОТЕЦ ИСОС ТРАГ ВО ДИЕНА=
Преображението на Бог Отец Исус от Трагия и Богиня Диана 

За същността на процеса Преображение в християнския и в окултния езотеричен речник и традиция пада голямо чудомаене и суеверно благоговение (вижте руската Википедия за Преображение https://ru.wikipedia.org/wiki/Преображение_Господне) и обобщено означава свръхестествено трансформиране, преобразуване от един вид в друг, преминаване от един вид и състояние в други, акт и процес на аватарно преобразуване и проявление на Боговете Демиурзи

image

Съставен така този документ ни разкрива най – голямата епична тайна на съвременното човечество, че на този ден 8 септември се е състояло Преображението на двамата Български Богове Творци и Демиурзи – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, и е започнало Тяхното аватарно проявление като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло. 

Къде се е състояло това Преображение научаваме отново от друг деанаграмиран прочит на същия документ:

РОЖДЕСТВО НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА=
ПРЕОБРАЖЕНИЕТО ТРАГ БОГ ОТЕЦ ИСОС ВО ДИЕНА=
Преображението в Трагия на Бог Отец Исус и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Календарната датировка на това събитие – 8 септември, ни съобщава също в чест на  Кои се празнува този празник:

ОСМИ СЕПТЕМВРИ в чест на=в чест на Бог Исус и Богиня Мат Мария  

Годината на аватарното Преображение (Явяване) на Българските Богове Демиурзи е през 30 година от новата ера (година отбелязана в манипулираните християнски и исторически документи, като навършване на Христос на 30 години и началото на Неговата мисия на Земята) когато Те започват последната си тригодишна открита мисия сред Българите в Тракия, една от най – важните задачи от която мисия е раждането на истинската Българска Света Троица – трите им новоепохални деца – каката Синтия (32 г. н. е.) и близнаците Павел и Петър (33 г.), които стартират новоепохалната генерация на свещения Български жречески род Дуло, от която феноменна генерация сме всички, които познаем Боговете ни в тези документи и се познаем че сме от Тях!

–– справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Синтия",  "безистена и Павел", " безистена и Петър", кои са те.

image

Даряваме тази просветителска лекция с Любов към всички искрено вярващи милиони православни Българи в България и крипто – Българите в другите православни страни и по света, (каквито ревностни православни християни сме и всички ние от екипа на bezistena, но кръстени преди това със Святият Дух в протестанството!) като ги благославяме и насърчаваме да бъдат ревностни и постоянни в преклонението си и в Любовта си към Света Богородица каквато Я знаят и пазят в сакралния си интимен душевен пантеон в свещеното си искрено невиновно невежие, и стъпили на тази вяра и застанали с благоговение и почит пред Нейната икона и пред Нея питайки Я вярно ли е всичко това в блога ни, да потърсят истинската Богородица със сърцето си, с което само все още малко време ще се виждат хубавите неща в живота, сиреч Боговете ни!

ХУБАВИТЕ НЕЩА=Бохиня Диана и Бог Ешуа 

image

image

Нека посветените Българи, стъпили на тази вяра и застанали с благоговение и почит пред иконите на Боговете ни Господ Бог Исус и пред Света Богородица, Която вече зваете Коя е Тя истинската, да Ги попитате и кои са Извънземните и Кои са техните Шефове, за Които казахме в заглавието на постинга, че на 8 септември през 30 г. н. е. Те слезнаха на Земята в Тракия, и когато нямате още отговор на тази тайна в прав текст дори и в сърцето ви, с което само все още малко време ще се виждат хубавите неща в живота но само когато сте посветени в това Познание, ние ще ви припомним Кои са Те:

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Извънземните са Българските Богове – Творци и Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители,

image

преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   

Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение,

ИЗМЕРЕНИЕ на=на Иза и Мария

СЪСЕДНО ИЗМЕРЕНИЕ на=ИЗМЕРЕНИЕ на Исус и Диана,

разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, планират, продуцират, режисират, организират и провеждат всички микро и макро локални и глобални природни, енергийни, био, климатични, геофизични и обществено – политически събития, явления и процеси на Земята и принадлежащата ѝ космическа инфра структура според сценария на Шефовете си!

ШЕФОВЕТЕ СА=Бог Исуш и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, които са все Българи, водени от Шефовете ни, Които са Продуцентите на Преображението и на цялата екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация"
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с любов и песни! 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обич...
08.09.2020 23:21

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - И защото в една фейсбук група под ...
09.09.2020 18:48
И защото в една фейсбук група под публикацията на този постинг едно невинно в невежието си девойче, което се именува Nelly .., и което е в категорията "тъпа система", зададе резонния постулиран въпрос в синхрон с фалшифицираната Българска история, която е фундаментът, надстройката и построението на цялата човешка цивилизация и история:

"Не че нещо, ама
• 30 г. н. е. (предполагам съкратено от Новата ера)
• България е създадена 681 г.
при какви българи в Тракия са слезли, при положение, че тях на това място още около 600 години не ги е имало, не се знае..."

Затова няма да му отговаряме на това девойче – имаме 1500 пространни статии в блога ни по този въпрос, като само ще разсекретим входящата парола за достъп до секцията на категорията "тъпа система":

ТЪПА СИСТЕМА без познание на=без познание на Богиня Мат Диана и Исус

–– и още в допълнение:

– О, свещена простота в свещено невиновно невежие!
Това което ти знаеш, Nelly ..., за Българите, е от официалните исторически анали на юдео – византийската фалшива историческа наука, изкарваща Българите диви азиатски безкултурни монголоидни приходящи племена!
Във всички наши 1500 статии Боговете ни изнасят категорични безапелационни документи, че Българите, които сме единственият генетичен Божи потомствен феноменен род и народ, сме пост – сътворенчески винаги и перманентно в Тракия и в България на Балканите! – просвещавайте се с тези документи!

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658012
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43974
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!