Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2020 22:32 - Какво несметно съкровище бе закачено на котвата с въжето и скрито на дъното на информационния океан?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2452 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 30.08.2020 11:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Нека заедно се спуснем в бездънните дълбини на сакралната Българска езотерика, в която е закодирана и имплантирана скритата Българска родова памет и история, и с помощта на всевиждащите очила за подводно, надводно, подземно, надземно и небесно гледане на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 
image

да открием и извадим на светло за всички поредното несметно съкровище, закачено на котвата с въжето от емблемата символ на Бялото Братство и скрито на дъното на информационния океан.

Предлагаме ви една статия за херметичното съдържание на емблемата и символа на Бялото Братство – котва с въже, обяснен от близки до Учителя Свети Петър Дънов, на които тогава той не е разкрил тайната на посланието, вложено в символа на Братството и го е оставил да ни го разкрие и продиктува когато му дойде времето – сега! 

https://beinsa.bg/izgrev.php?id=336

66. ЕМБЛЕМАТА С КОТВАТА
Борис Николов ТОМ 2

През време на Търновските събори в една от стаите във вилата на лозето Учителят я бе определил за Горница, като молитвена стая и като съсредоточие на Духът Господен. Учителят създаде специална обстановка, за да могат да се молят и да съзерцават приятелите, когато се качват в тази стаичка. Учителят беше създал различни чертежи и фигури, като беше ги дал на художник да ги нарисува по Негови указания. Нарисувани бяха с цветни мастила. Всеки чертеж имаше своя символика и освен че означаваше нещо, но представляваше „Скрижалите на Духа Господен". Тези фигури и чертежи бяха запазени дълго време и аз ги бях сложил в едни дълги цилиндрични специално приготвени за целта кутии, за да се запазят от влага и прах. Те бяха при мен и аз ги предадох да се съхраняват. Къде са сега не знам. А кой ще ги разчете, когато никой не знае символиката им. Единствено аз знаех някои неща за тях и ги предадох на един от младите братя. От тези чертежи с фигури някои стари братя си ги прерисуваха и също си направиха такива. Но важното е, че оригиналът при Учителя е съвсем друг както и размерите и цветовете с които са нарисувани.

Бертоли се заинтересува дали не може да изработи на отливка някои от тези чертежи и да останат като емблема на Братството. Като италианец той бе практичен човек искаше всяка една идея да има изображение и по този начин да се увековечи. Разбира се има опасност да се дойде до едно вкаменяване на една жива идея, която трябва да се приложи чрез човешкия живот, а не да се изкове в камък и да остане като идол на хората.
Бертоли сподели с Учителя своята идея, че иска да изработи една емблема на Бялото Братство и Учителят одобри неговата идея. Тогава Учителят му даде чертеж и Бертоли я изработи от цимент и я постави на входната част на приемната. Там тя стоя през всичкото време на Школата. Когато разрушиха салона една сестра прибра емблемата и тя стои в стаята й, но никой не знае днес, че това е оригиналната емблема. Коя е тази сестра, аз не казвам, за да може един млад брат, който знае нейната история да я прибере и съхрани за следващото поколение.
По-късно Бертоли направи модел и от него изля с гипсова отливка над стотина емблеми. Привлечен бе един художник, който с подходящи цветове оцвети гипсовата отливка по идея на Учителя и така братствата в страната окачиха тази емблема в своите салони. Мнозина от приятелите я имаха окачена по стените. Тази емблема стана популярна с името „Емблемата с котвата".
По-късно Бертоли взе този символ й го сложи като емблема на едно свое издателство. Той бе строител, но мечтата му бе да бъде писател и издател, така че в края на живота си той наистина реализира тази своя мечта и създаде едно малко списание, което се издаваше във Франция и задоволи амбицията си на издател.
По-късно неговата дъщеря Анина Бертоли продължи да го издава. Беше наречено „Житното зърно". В него се поместваха мисли на Учителя и някои опитности от Школата като материалите за това списание ги предоставях лично аз.
На първата страница беше сложена емблемата на котвата, като вътре имаше един надпис: „Глава на Твоето Слово е Истината", който те преведоха на френски, но вместо да сложат „глава" сложиха друг текст, така че в превода от френски на български се превежда точно така: „Основата на Твоето Слово е Истината". И тук идва голямото разминаване с познанието на Словото на Учителя и мнението и незнанието на преводачите. Защото „Глава на Твоето Слово е Истината", но „Основата на Твоето Слово" е нещо съвсем друго и различно. И така като се промени една емблема освен че се губи силата й, но тя се променя, изопачава се и вместо да служи като градивна сила, тя може да служи за разрушение. Примерът бе много точен, защото това списание се разпространяваше на 400 броя абонати от цяла Франция.

Когато издадохме книгата „Учителят" на първа страница сложихме емблемата с котвата. Също в книгата „Песни от Учителя" поставихме котвата, както и в книгата „Разговори при 7-те Рилски езера". Така че ние първи я поместихме.

Описание на емблемата. Емблемата представлява една окръжност, в която е вписан един разностранен триъгълник като върховете му опират окръжността през 120 градуса. Върхът на триъгълника опира на меридиана, а другите два върха са разположени хоризонтално. Така че е вписан равностранен триъгълник в окръжността. В този триъгълник е вписана една моряшка котва. Такива котви, каквито притежават корабите, които ги спускат да се забият в морското дъно, за да може кораба да бъде прикрепен за котвата посредством едно стоманено въже. Това означава кораба да бъде закотвен, т.е. привързан към земята чрез котвата и въжето. Така че в триъгълника има котва с въже. Трите страни на триъгълника разпределят от окръжността три еднакви геометрични хорди. В долната хорда е нарисувано началото на петолиние с ключа сол и са отбелязани три, цели ноти и обозначени като до, ми, сол на петолинието. От страната на ключа сол започва един надпис „Глава на Твоето Слово е Истината", която преминава през лявата хорда и дясната хорда на окръжността и свършва от дясната страна на долната хорда, като затваря петолинието. Тази емблема е оцветена по следния начин: Трите страни от триъгълника вписан в окръжността, очертават 3 хорди, които са оцветени в тъмно синьо. Самия триъгълник е оцветен в цвят слонова кост. Котвата и въжето е с бронз. Надписът е с бронз, както петолинието, нотите и ключа сол.

Символика на емблемата: Емблемата е очертана с окръжност, която има своя център. Центърът означава началото на Вселената, където Мировата Любов излизайки от този център, който е Бог се разнася по цялата Вселена, тръгвайки от центъра и върви чрез своя радиус към края на Вселената, която се ограничава и очертава от кръга на емблемата. Космичната обич представлява връщането на Любовта на Бога от периферията на Вселената към своя първоизточник, т.е. тя тръгва от кръга и се насочва към центъра. Тук в емблемата това е дадено в първия кръг на емблемата, която се очертава от трите хорди на окръжността.

Надписът „Глава на Твоето Слово е Истината" е не само формула, но то е част от Космогонията дадена от Учителя. А тя е следната: „Глава на Твоето Слово е Истината. Глава на Истината е Божествения Дух. Глава на Божествения Дух е Абсолютния Дух на Битието. Глава на Абсолютния Дух на Битието е Бог." Това означава Космогонията и Словото на Учителя.
В долната част на хордата има петолиние с ключа сол и обозначени три цели ноти на петолинието означаващи нотите до, ми, сол. Всеки един музикант би казал, че това е един музикален акорд до, ми, сол и че това е доминантен акорд на гамата До мажор. Но фактически това е един символ. Гамата До мажор е гама на живота. Това е жизнената сила на здравия човек. Този акорд поддържа бодро настроение. И когато изпееш или изсвириш този акорд, в трите тона дава една жизнерадостна хармония. Тогава човек е енергичен и деятелен.
А сега ще ви разкажа истинското значение на този музикален акорд до, ми, сол от гамата До мажор.
Познавам един брат, който искаше да му се разтълкува какво значи тази емблема. Каквото знаех аз му казах, но той не бе доволен и продължаваше да търси тълкувание. Но от моето поколение всички бяха забравили какво точно означаваше тази емблема. И така този брат започна да работи със сестра Теофана Савова, за да записва нейните опитности. И всеки път, когато тя отваря вратата си, пред очите на брата изпъква един голям картон, на който е написано петолиние и са сложени само тези три ноти до, ми, сол. А като го посреща Теофана винаги му изпява една песен. Братът не може да разбере нищо.
Но един път тя го запитва: „Ти знаеш ли какво означават тези три ноти, които те посрещат всеки път? Той вдига рамене. „Ами ти знаеш ли с каква песен те посрещам?" Отговаря: „С песента „Бог е Любов". „Ами ето тези ноти са символите и Скрижалите на песента „Бог е Любов". Тези ноти седят тук 40 години и посрещат всички. И всички посрещам с тази песен. Но само на теб казвам, да знаеш, че това ще ти потрябва, защото тези ноти са взети от емблемата с котвата. И този музикален акорд в тази емблема означава песента „Бог е Любов". Братът запомни това, дойде и ми го каза и аз тутакси си спомних, че това е точно така. И ето вече обяснението е пълно. Но виждате ли сега как работи небето? Стотици хора са минали през вратата на Теофана Савова и стотици хора са гледали тези три ноти и на мнозина може би тя е казала какво означават. Но само на този брат тя каза, че това са онези ноти, които са от емблемата на котвата. Ето така това ще се съхранява за следващите поколения благодарение на сестра Теофана Савова.

Песента „Бог е Любов" има две части.
https://www.youtube.com/watch?v=GzE5wxMgoMw
Бог е Любов

В първата част на песента „Бог е Любов" човешката душа възприема музиката като славословие на Безграничния, което идва от центъра на живота. Това е Всемировата Любов на Бога, която идва от центъра на Космоса и отива към периферията и обхваща целия Всемир. Това отговаря на излизането от Бога на Абсолютния Дух на Битието, който преминава в Божествения Дух, а Той в Истината, а Истината в Словото. А това отговаря на онзи надпис „Глава на Твоето Слово е Истината". Ето как се свързва Словото и музиката.

Във втората част на песента е даден пътят на човешката душа, която тръгва от периферията на Вселената и върви чрез светлината към центъра на Вселената. Това е Космичната Обич на Вселената, която тръгва от периферията на Вселената и отива към своя център и първоизточник, в който царува Божията Любов. Извод: Значи с едно петолиние, с един ключ сол и три ноти, символизиращи песента „Бог е Любов" е дадена цялата Космогония на човешката душа излязла от Бога и слезнала на земята чрез Всемирната Любов и трябва да се върне чрез Космичната обич в своята Прародина, където царува Божията Любов. Друг извод: В този външен кръг чрез Словото и чрез нотен запис е дадена Космогонията на Божествения Дух и слизането на човешката душа и пътя на нейното възкачване, което цитирахме.

Триъгълника описан в кръга е равностранен и означава слизането на човека на земята и живота му в триизмерния свят. Единия катет представлява мислите, т.е. мисловния му свят. Другия катет на триъгълника представлява чувствата, които са от чувствения му свят, а третия катет е волята на човека и се изразява в неговата деятелност. Чувства, мисли и воля - това е личността на човека и тези неща са разгледани от Учителя в началните години на Младежкия и Общ Окултен Клас. Така че триъгълника представлява човека слезнал на земята.

Котвата с въжето, която е вписана в триъгълника взема централно място и означава главния символ в тази емблема. Това е слизането на човешкия дух на земята, а въжето означава слизането на човешката душа. Защото на земята човешката душа създава формата, а човешкия дух дава силата и пресъздава формата. Духът дава силата, а душата формата, чрез която тази сила да се изяви. Така човешкия дух слиза на земята като котва и се закрепва на дъното на морето, а въжето е което го държи за кораба. Човешката душа е тази, която държи връзката между духа и личността показани тук в триъгълника. Затова котвата и въжето са вписани в триъгълника. Значи човешкия дух и човешката душа работят чрез личността, т.е. човек трябва чрез прави мисли, чрез прави чувства и чрез прави постъпки да разреши своят личен живот и да премине от триъгълника в кръга, като се добере до Словото на Бога.

Ученикът трябва да се добере до Словото на Учителя и чрез Него като го претвори в живот да влезе в Космичната обич, чрез която ще се върне в своята пра-родина, където Божията Любов царува.
В общ смисъл котвата означава слизането на Духа на земята, както на Божествения Дух така и на човешкия дух. Но на земята той е затворен в триъгълник, т.е. човек трябва да вдигне котва и да потегли по пътя на ученика. Пътят на ученика върви чрез Словото на Учителя. Чрез Словото на Учителя ученикът изучава Мировата Любов и Космичната Любов.
Емблемата с котвата представлява слизането на Духа чрез Мировата Любов и възкачването на човешкия дух чрез Космичната обич.
Емблемата с котвата е символ на слизането на Божествения Дух и на Божествената Душа на земята.
Емблемата с котвата е символ на слизането на човешкия дух на земята и завръщането на човешката душа в своята прародина.
Емблемата с котвата е символ на Бялото Братство, което откри своята Школа в България и където Учителят даде своето Слово, което е „Глава на Истината". Ето така се затваря кръга на тази емблема, която е символ на Школата на Бялото Братство, което се ръководи от Словото на Учителя Беинса Дуно, чието Слово е Глава на Истината. Амин.

imageВ процеса на разкриване на тайната на емблемата и илюминатския символ на Бялото Братство, ще ползваме един кратък пост на Николай Доганджиев, администратор на духовната фейсбук група 
"Житен клас"- Словото на Учителя 
https://www.facebook.com/groups/1125278097489718/permalink/4846467362037421/  

–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––

Само светлият път на Мъдростта води към Истината.
В Истината е скрит животът.

Учителят Четирите положения 9 януари 1931 г.
чрез  Николай Доганджиев
–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––

МЪДРОСТ=МЪТР С Д=Матара Диана и Иса     

Иса и Матара Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло с най – древната митологична рептилска змейска животинска символика на Боговете Творци от древно – Българския календар с 12 змейски синонима, преминали в сакрална хералдическа символика на генетичните им потомци от рода Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на  Свещения шифър

Знаете, че Боговете ни ни водят винаги към Истината, която е Техният пореден висш поетично – философски метафорично – алегоричен символ, в който е скрит животът!  

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана   

СКРИТ ЖИВОТ=
Богиня Диана и Кристож=
Богиня Диана и Исуж от Тракия   

Ето и сакралният състав на групата Житен клас:  

ЖИТЕН КЛАС от=от Кан (Жреци) от Дуло на Исуж  

Посвещаваме Белите Братя и Сестри в тайната на емблемата и символа на Бялото Братство "Котва с въже", на всички места и по върха на която богата езотерична информаци, описана подробно в горната статия за скритата символика на емблемата, Свети Петър Дънов вложи задължителната сакрална информация за Българските Богове:  

КОТВА С ВЪЖЕ=Бокиня Диана и Бог Исуж  

КОТВА С ВЪЖЕ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исуж  

ЕМБЛЕМА КОТВА С ВЪЖЕ=Богиня Майка Диана и Бог Исуж от Ямбол  

СИМВОЛ на БЯЛОТО БРАТСТВО=на Братя от Дуло на Богиня Диана и Бог Исус от Ямбол

Учителят Свети Петър Дънов е посветен в САЩ от поелите го просветени крипто – Българи при които бе изпратен и държащи тайната и документите на Световното Бяло Братство на фримасоните, осиротяло след земната смърт на последния му световен Лидер : бащата на Петър Дънов – Васил Левски, и знае отлично Божествения генезис на Българите и собствения си генезис, статут и жертвена мисия на законен продължител на първосвещената златна генеалогична линия на потомците на Исус и Мария Магдалена от Техния род Дуло,

ЖЕРТВЕНА МИСИЯ на потомък на=на потомък на Богиня Матара и Исуж

знае статута на първосътноренческия и първопрестолен Божи град Ямбол, херметизиран за непосветените като Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, затова и "съвсем случайно" след завръщането си от САЩ през 1895 г. с три дипломи за престижни висши образования избира да започне житейския си и духовен път като пастор в Методистката църква в Ямбол. 

В Ямбол Петър Дънов за кратко време се преосвещава и активира на първосътворенческия планетарен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена и на светилищния комплекс на Кабиле, като свещеникът на култовия Каргонски храм Свети Георги Победоносец след представянето от Дънов на секретната парола за връзка,

СЕКРЕТНА ПАРОЛА за връзка с=за връзка с Диана и Иса Бълкарина

СЕКРЕТНА ПАРОЛА за връзка между=за връзка между Бълкари на Диана и Иса 

му предава актуализирания списък на Родословието на династичните потомци на Исус и Мария Магдалена от Тяхната първосвещена жреческа златна генеалогична линия на рода Дуло от регионално и национално ниво, които списък е развитие на оригинала на истинската История Българска на Паисий.

In memory of отец Панайот Чакъров,архиерейският наместник на Ямболската духовна околия.Пончо.Прапраправнук на Васил Левски от Паисий  bezistena.blog.bg/history/2016/05/16/.1435143      

Петър Дънов стикова и допълва актуализирания оригинал с документите, които са му предадени в САЩ и съдържащи глобалното световно дълбоко, високо и широко разклонено и развито родословно дърво на Божия род Дуло, съдържащо всички духовни водачи и интелектуални лидери и гении на прогресивния елит на всички народи, като и изродените им управници, аристокрация и богаташи.

Как истинската История на Паисий предизвика Войната за независимост на САЩ и Великата френска революция. Граф Сен Жармен и Бенджамин Франклин
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/kak-istinskata-istoriia-na-paisii-predizvika-voinata-za-neza.1642927

Авторът на История славяноБългарска – Граф Сен Жермен, сензационно епохално разкриване на самоличността му лично от него!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/avtoryt-na-istoriia-slavianobylgarska-graf-sen-jermen-senzac.1642929

Посветил и кръстил с Познанието за Българските Богове и с тази родова тайна и заклел с нея тесен кръг от съхранили чистотата си местни негови родственици от списъка, от които е и лидерът на протестантското общество в Ямбол, Петър Дънов разиграва с него за пред непосветените несъгласие с принципите и разбиранията на местното ръководство, послужило за официално оправдание на "конфликт" и напускането на църквата и на града от Дънов, който поел от него момент лидерството на Всемирното Бяло Братство на фримасоните, трябва да стои официално по – далече от внимателно  наблюдавания и обстрелван от Черното Братство на фримасоните Ямбол, заложен от древността като перманентна първосвещена сакрална етносна доктрина и цел № 1 за завладяване на всички племена по света.
По този списък Мировият водач на Всемирното Бяло Братство от Белите Братя – фримасони, започва по различни преки и косвени пътища и канали да просвещава в тайната на свещения им произход елитни и емблематични фигури от целия диапазон на Бялото и Черното братство на фримасоните в България, Европа и по света.

ФРИМАСОНИ от рода на=от рода на Бог Иса и Мария

МИРОВ ВОДАЧ=МИРОВ ВОДАТШ=от Богиня Матара Диана и Бог Ешуа 

Висшият масон 33 степен и крипто династ от Дуло – Саддам Хюсеин, свидетелства с великански пирамиди за Българския генезис на Шумерската цивилизация 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/27/visshiiat-mason-33-stepen-i-kripto-dinast-ot-dulo-saddam-hiu.1590559

Фримасон и делфин в ритуална прегръдка пред Безистена в центъра на Ямбол!

http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/20/frimason-i-delfin-v-ritualna-pregrydka-pred-bezistena-v-cent.1650018

Свети Петър Дънов посвещава нашия екип в тайните на списъка и на Всемирното Бяло Братство на фримасоните по най – сигурния и единствено достоверен автентичен информационен канал – окултно телепатичния, и която информация ние изнасяме вече осма година в нашия блог с 1500 монографични екранизирани постинга .

Ето тайната на надписа на емблемата "Глава на Твоето Слово е Истината":

ГЛАВА НА ТВОЕТО СЛОВО Е ИСТИНА=
ГЛАВА НА ТВОЕТО СЛОВО Е Иса и Диана 
–––––––––––––––––––

Авторът на сборника от лекции на Учителя и конкретно за Символиката на емблемата на Бялото Братство ни указва, че

"Емблемата е очертана с окръжност, в която има три хорди. В долната част на хордата има петолиние с ключа сол и обозначени три цели ноти на петолинието означаващи нотите до, ми, сол.
Всеки един музикант би казал, че това е един музикален акорд до, ми, сол и че това е доминантен акорд на гамата До мажор. Но фактически това е един символ. Гамата До мажор е гама на живота. Това е жизнената сила на здравия човек. Този акорд поддържа бодро настроение. И когато изпееш или изсвириш този акорд, в трите тона дава една жизнерадостна хармония. Тогава човек е енергичен и деятелен."
 
След тези и други обяснения ни обещава, че ще ни разкаже истинското значение на този музикален акорд до, ми, сол от гамата До мажор, и следват всички по – нататъшни свободни тълкувания в поетично – философски и метафорично – алегорични и в издържан езотеричен формат и стил, които са все високи стъпала на духовното познание, водещи до прага на храма, където ние ги въвеждаме на олтаря на храма, дето е Свети Петър Дънов и който ги разсекретява за вашето просвещение!

Ето какво е написал на петолинието с кода на Свещения шифър Свети Петър Дънов преживе и защо гамата До мажор е гама на живота:

ДО МАЖОР=МАДОР ЖО=Мадара и Ежуа 

ГАМА ДО МАЖОР НА ЖИВОТА=ГАМА на Богиня Мадара Диана и Ежуж

Гамата До мажор е гама на живота, защото в нея е имплантирана информацията за Българските Богове

МУЗИКАЛЕН АКОРД ДО МИ СОЛ за=
за Кан (Жреци) от Дуло на МаМа и Крисдоз Ел (Змей)=
за Кан (Жреци) от Дуло на Мария Магдалена и Исуз Ел (Змей) от Дракия (Тракия)

И още сакрални кодирани високо категорийни и фундаментални понятия:

"Ученикът трябва да се добере до Словото на Учителя и чрез Него като го претвори в живот да влезе в Космичната обич, чрез която ще се върне в своята пра-родина, където Божията Любов царува."

КОСМИЧНА ОБИЧ на=КОСМИТШНА ОБИЧ на=ОБИЧ на Майка Диана и Исуш

БОЖИЯТА ЛЮБОВ ЦАРУВА=ЛЮБОВ на Цар Бог Ежуа и Богиня Диана

"В общ смисъл котвата означава слизането на Духа на земята, както на Божествения Дух така и на човешкия дух. Но на земята той е затворен в триъгълник, т.е. човек трябва да вдигне котва и да потегли по пътя на ученика. Пътят на ученика върви чрез Словото на Учителя. Чрез Словото на Учителя ученикът изучава Мировата Любов и Космичната Любов."

БОЖЕСТВЕН ДУХ=ДУХ на Бог Ежус и Богиня Диана 

ЧОВЕШКИЯ ДУХ=ТШОВЕШКИЯ ДУХ=ДУХ на Бокиня Диана и Ешуш

МИРОВА И КОСМИЧНА ЛЮБОВ на=МИРОВА И КОСМИТШНА ЛЮБОВ на=
ЛЮБОВ на Богиня Майка Диана Мария и Исуш  

"Емблемата с котвата представлява слизането на Духа чрез Мировата Любов и възкачването на човешкия дух чрез Космичната обич.
Емблемата с котвата е символ на слизането на Божествения Дух и на Божествената Душа на земята."

БОЖЕСТВЕНА ДУША на/от=ДУША на/от Бог Ежус и Богиня Диана 

ДУША от/на=от/на Диана и Ешуа –

Човешката Душа е имплантирана във всеки човек частица от Святият Божи Дух, генетичен продукт на Боговете ни Исус и Богиня Диана, вложен във всяко човешко същество и съдържащ всички Техни качества и параметри, вечен двигател и мотор и духовен енергетичен живителен център на човека.

Човешката Душа е ретранслаторът на Божиите послания към нас, през Душата минава двустранната обратна връзка между Боговете и потомците Им на Земята, и е единственият засега сензитивен орган, с който само можем да виждаме Боговете ни и хубавите неща в 
метежния ни живот!

МЕТЕЖЕН ЖИВОТ на потомци на=на потомци на Богиня Мат Диана и Ежуж

image

В
 екстремумите на метежния живот на човек Душата бива скършена за да омекне и може да бъде моделирана и формувана по Техния плануван калъп и модел, за да може да бъде вече вибрираща в синхрон с честотата на Божията родителска Любов струнка, и чист проводник на Тяхните послания за нас, диктувани ни в безбройните сакрални словесни комбинации, с които е изпълнен целия ни живот. 

И още няколко словесни комбинации, в които са имплантирани макрокосмически характерестики на Боговете ни:

"Песента „Бог е Любов" има две части. В първата част на песента „Бог е Любов" човешката душа възприема музиката като славословие на Безграничния, което идва от центъра на живота. Това е Всемировата Любов на Бога, която идва от центъра на Космоса и отива към периферията и обхваща целия Всемир. Това отговаря на излизането от Бога на Абсолютния Дух на Битието, който преминава в Божествения Дух, а Той в Истината, а Истината в Словото. А това отговаря на онзи надпис „Глава на Твоето Слово е Истината". Ето как се свързва Словото и музиката."

Ето Кой е Безграничният!

БЕЗГРАНИЧЕН=БЕЗГРАНИТШЕН=Бог Гризтош=Бог Изуш от Трагия (Тракия)

ВСЕМИРОВАТА ЛЮБОВ на=ЛЮБОВ на Бог Иса и Богиня Матара

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария 

ОБХВАЩАТ=Бох Ешуа и Богиня Диана

ДУШАТА ВЪЗПРИЕМА=Богиня Матара Диана и Бог Изуш

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Какво несметно съкровище бе закачено на котвата с въжето и скрито временно на дъното пред очите на всички, и което извадихме заедно на повърхността, нали!?

НЕСМЕТНО СЪКРОВИЩЕ на=СЪКРОВИЩЕ на Иса и Ма (Майка) Диана

СКРИТИ СА ВРЕМЕННО НА ДЪНОТО=
Богиня Матара Диана и Кристос=
Богиня Матара Диана и Исус от Тракия

И още едно несметно съкровище и епохално прорицание бе закачено на котвата с въжето и скрито временно на дъното пред очите на всички, и което съкровище изваждаме сега заедно със Свети Петър Дънов, защото вече му дойде времето да се покаже!

НЕСМЕТНО СЪКРОВИЩЕ=НЕСМЕТНО СЪКРОВИШТЕ=Сина на Бокиня Матара Диана и Исуш 

Синът на Богиня Майка Диана/Мария Магдалена и на Исус е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в  родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и небесни Светии от Вси Светии, всички все Българи, водени от Свети Петър Дънов, който е по – големият син на Свети Васил Левски, и които скоро ще ни разкрият кой е по – малкият син на Свети Васил Левски, роден през 1870 година и когото баща му Васил проводи по брат си Христо Ботев и скри при Волжките Българи по – далече от копоите на турската полиция и техните фанариотски юдео – ционистки агенти, сега Светец Великомъченик...

image 
 

image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!


Гласувай:
11
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обич...
29.08.2020 22:36

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5423895
Постинги: 1581
Коментари: 2960
Гласове: 32324
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!