Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2020 21:25 - Вулканът Синабунг – поредното апокалиптично кодирано послание на Извънземните, че скоро ще се покажат. Пещите на Ада
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2067 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 25.08.2020 19:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изчакахме две седмици някои от специализираните планетарни служби и институции да разсекретят поредното четвърто за шест години апокалиптично шифровано послание на Извънземните, което те ни написаха, инсценираха и продемонстрираха пред цял свят на 8 август 2020 г. и през следващите дни, на терена на индонезийския остров Суматра в екстренна реалити постановка, като организираха най – мощното за годината изригване на вулкана Синабунг.

image

image
  
image

Първо ще ви предадем официалните съобщения на властите по случая и после ще разсекретим вложените в тях шифровани документи и послания на Извънземните:  

https://www.dw.com/en/indonesia-volcano-eruption-sinabung/a-54507450

https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://www.dw.com/en/indonesia-volcano-eruption-sinabung/a-54507450&prev=search&pto=aue

Изригване на вулкан в Индонезия на 8 август 2020 г.: Планината Синабунг ( Mount Sinabung) изхвърли огромен облак пепел

Това беше второто изригване за десетина дни на планината Синабунг.
Въпреки че няма загинали, жителите са предупредени за опасността, която може да представлява лавата.

Джакарта, Индонезия .

image

Планината Синабунг на остров Суматра в Индонезия изригна в понеделник, изстрелвайки пепел и други вулканични материали, високи до 5000 метра (16 400 фута) в небето. Това беше второто изригване от събота 8 август.
"Звукът беше като гръм. Той продължи не по-малко от 30 секунди", заяви местен жител  пред Ройтерс.

image

Индонезийският център за ограничаване на вулканологията и геоложки опасности заяви, че няма съобщения за смъртни случаи или наранявания от изригването. 
Но службата съобщи, че хората трябва да стоят поне на 5 километра от отвора на кратера. 
Органът за гражданска авиация заяви, че в региона все още се извършват полети. 
Агенцията заяви, че хората в района трябва да покрият лицето си, за да се предпазят от изпадане на пепел и да внимават за потенциалните потоци от лава. 
Служител на наблюдателния пункт на планината Синабунг каза, че пепелта вече е покрила няколко села, които са били на 20 километра от кратера.

"Ситуацията около връх Синабунг сега е много мрачна", каза Гилбърт Семибринг, който беше на посещение при приятел близо до вулкана, когато се случи изригването в понеделник. "Това беше по-голямо от изригването преди няколко дни."

image

No signs of slowing down
Няма признаци на забавяне

image 
image 
image

Планината Синабунг е един от повече от 120 действащи вулкана в Индонезия , който е предразположен към сеизмична активност на тихоокеанския "огнен пръстен", пръстен от вулкани и движещи се линии на разлома, които заобикалят океана.

Планината Синабунг бе неактивен вулкан в продължение на векове, докато не изригна отново през 2010 г. Той е активен оттогава и от време на време изригва. 

При изригването през 2014 г. загиват 16 души, докато седем загинаха при изригване през 2016 година. Десетки хиляди хора бяха принудени да напуснат домовете си около действащия вулкан през последните няколко години.

Още официална статистическа информация за Синабунга вижте в 

https://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Sinabung
https://ru.wikipedia.org/wiki/Синабунг


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това е зашифрованата в прав текст телеграма с поредното апокалиптично четвърто за шест години кодирано послание на Извънземните за Синабунга, която е написана от тях за предупреждение и просвещение на хората на Земята и е адресирана до всички, но единствено нашия екип е упълномощен от Тях Свише да я разшифрова и преведе чрез 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и за широкия кръг непосветени човеци – първо за Българите, а след това чрез тях и за другите, което ще направим и с помощта на нашите предишни постинги по темата за Синабунг, като първо ще разсекретим по академизирана и канонизирана вече традиция Кои са Извънземните:

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Извънземните са Българските Богове – Творци и Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   

Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение,

ИЗМЕРЕНИЕ на=на Иза и Мария

СЪСЕДНО ИЗМЕРЕНИЕ на=ИЗМЕРЕНИЕ на Исус и Диана,

разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, планират, продуцират, режисират, организират и провеждат всички микро и макро локални и глобални природни, енергийни, био, климатични, геофизични и обществено – политически събития, явления и процеси на Земята и принадлежащата ѝ космическа инфра структура.

Спешни спасителни операции по далечни Български земи и владения.
СИНАБУНГ, СУМАТРА, ИНДОНЕЗИЯ!

http://bezistena.blog.bg/history/2014/01/01/speshni-spasitelni-operacii-po-dalechni-bylgarski-zemi-i-vla.1224013

ЗАШИФРОВАНА ТЕЛЕГРАМА от=от Бог Изуш Българина и Богиня Матара Диана 

НАПИСАНА от=от Бог Иса

ЗАПИСАНА от=от Бог Исуз

ПОДПИСАНА от=от Богиня Диана и Бог Иса

Това послание е „записано“ от Авторите му на поредната уникална и оригинална за Тях форма на транслация и комуникация на Божествена информация и просвещаване на Българите и другите народи за тяхното предупреждение и подготовка за скорошните транс –
 епохални събития на Тяхното Явяване.

Това е форма на съобщение и комуникация чрез глобални апокалипстични събития и процеси, организирани, създавани, провеждани и контролирани от Тях и в които величави планетарни грандиозни процеси Те са зашифровали имената и параметрите си по възможно най –
 ниската степен на сложност на зашифровката, или казано по разбираем език – избрани са топоними на емблематични географски обекти и ключови думи и термини, в които Божествените имена са почти без зашифроване и лесно разбираеми от пръв поглед, но след като сме ви разкрили Свещения код и имате нашите всепроникващи и всевиждащи очила на Свещения шифър !

image

Зашифровки, за които казваме, че са христоматийни примери за обучение на начинаещи ученици в школата за посвещение в жреческите феноменални тайни на Българските Исусово – Мариини потомци!

Висши херметични знания и тайни, в които сега ви посвещаваме всички с Тяхната върховна санкция! 

ХЕРМЕТИЧНИ ЗНАНИЯ И ТАЙНИ за=
за Мат Диана и Хризтош=
за Мат Диана и Изуш от Трахия

ХЕРМЕТИЧНИ ЗНАНИЯ И ТАЙНИ от=от Хан (Жреци) на Матара Диана и Изуш

Свалете шапки и благоговейте пред Тяхното Всемирно и Вселенско всемогъщие и всевластие над земните и космическите процеси!  
И това ви го казваме не за внушение на  религиозен страх и за религиозна суеверна безпросветност и отчайваща безизходица и апокалипстично травмиране и зомбиране, а за да познаете предварително Българските Богове, да видите и усетите частица от Техните неограничени способности, както и да разберете Тяхната безгранична Любов и грижа за човеците, предупреждаващи ни да се подготвим за идването Им!

Да се подготвим кой както иска да Ги види и посрещне:

Посветени в Познанието и Учението на Българските Богове и с Любов между нас и към Тях, с песни и танци в Тяхна прослава и синовна обич и признание,

или във варианта на зловещия АПОКАЛИПСИС, АТОМНАТА БОМБА над ХИРОШИМА, ЦУНАМИТО във ФОКУШИМА, ВУЛКАНА на СУМАТРА или което и да е унищожително ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ!

Ние ви предлагаме с Тяхна помощ да изберете първия вариант на песните и танците с Любов! 


Затова с върховно благоговение и възхищение от поставената ни задача и с преклонение пред непресъхващия шифровъчен гений на Боговете ни, ние ви разшифроваме удивителните Им кодирани послания, съставени толкова просто, и с такива грандиозни и макро планетарни глобални реални изразни средства, че да ги разбере и най – 
непосветеният, за да не казваме „и най – простият“!  

СУМАТРА=СУ МАТРА=Иса и Матара

ИНДОНЕЗИЯ=ДИЯНН ИЗО=Диана и Иза

ВУЛКАН=ВУК АЛ=Бок Ал (Змей)=Бок Ел (Змей)

Ел/Ал, Змия, Змей и общо 12 рептилски синонима, е най – древно познатият животински символ на Българските Богове Демиурзи от древно – Българския животински календар, преминал в сакрална съкровена херметична хералдика на Техните генетични потомци – Българите от жреческата династия Дуло. 

ВУЛКАН=ВУЛКА 
± Н (кодировъчен назал)=ВУЛКА=ВУЛК=Булк – Българин, Българи – 

указание кои са кръстници и операторите на тия енергетични съоръжения.

Академичните наименования на вулканите Mons ignifer, mons ignivomus, Vulcanius, чрез традиционния за науката латински език, който знаете от нашите документи, че е Български херметичен жречески език за съхранение на сакралната високоразрядна Българска Божия и родова историческа памет и информация,

ЛАТИНСКИ ЕЗИК от=ЕЗИК от Кан (Жреци) от Дуло на Иса 

които наименования на вулканите са техни съпридружителни технически паспорти, са безапелационни доказателства за авторството на Българските Богове:

MONS IGNIFER=Иса и Богиня Мария

MONS IGNIVOMUS=
Бог Исус и МаМа=
Бог Исус и Мария Магдалена

VULCANUS=УСА ВУЛК=Иса Булк – Исус Българина

VULCANUS=ВУЛК ИСА=Булк на Иса – Българин на Исус

А иначе типовото научно наименование Вулкан се извежда от митологичното за назначените служебно и с геноцид и тотална цензура за "бащи на съвременната човешка култура и цивилизация" уж "древни гърци", име на бог Хефест, който бил покровител на разрушителния огън и ковашкото изкуство, и който в римската митология е бил Вулкан!

И куцият Хефест не може да избяга, още повече че е бил куц, по – надалече от Българските Богове Демиурзи!
Вижте как елегантно и финно се трансформира този "древно гръцки бог" в нашите Български Богове!

ХЕФЕСТ=ФХ ТЕ ЕС=Бохиня Диана и Иса 

Има ли още някой да не е схванал математическата закономерност, точност и прецизност на съставяне на тия сакрални зашифровки със свещената Матрица по правилата на Свещения шифър на Свещения Български език?

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матера Диана и Иса

Ако има още непроумяли величието на Свещеният Български език, неговото участие при съставянето на всички други езици и задължителното авторство и присъствие на Българските Богове в него и във всички земни и всемирни процеси, за тях ще разсекретим старо – Българското народно наименование на вулканите: 

ОГНЕБЪЛВАЧ=ОГНЕБЪЛВАТШ=БОГ ШЪ ЕЛ В ТНА=Бог Ешуа Ел (Змей) и Богиня Диана 

Ако и след тези убедителни примери се намират още бавнозагряващи реотани, за тях сме предвидили още имената и на други вулкани.

Най – активният вулкан в Индонезия е планината Мерапи в Централна Ява, който уби над 350 души в поредица от изригвания през 2010 година.

МЕРАПИ=МАРИЕ П=Мария Богиня=Богиня Мария 

Най – голяма катастрофа е предизвикал Вулканът Тамбора на остров Суммбава, Индонезия. Най – голямото му изригване (eruption) е през 1815 г. То е оценено на 7 – ма степен по 8 – степенната скала за вулканични изригвания. 

Ето автентичният документ, удостоверяващ безапелационно кои организират технологичния процес и техническото провеждане на вулканичните изригвания:

ВУЛКАНИЧНИ ИЗРИГВАНИЯ предизвиквани от=
ВУЛКАНИТШНИ ИЗРИГВАНИЯ предизвиквани от=
предизвиквани от Българи Кан (Жреци) на Богиня Диана и Изуш 

вулканичните процеси се организират и провеждат от наши Предци, Българи от жреческата каста на Боговете ни, преминали в свръхестествен светейши режим в Божията армия

Вследствие на изригването височината на планината, която била около 4000 м, се понижила с 1150 м. Днес тя е 2850 м. 
На мястото на изчезналия връх остава кратер с диаметър 6,5 кm. 

https://www.youtube.com/watch?v=SkKiUrYFxV8
ERUPTION (изригване) - Go Johnnie, Go (1980)

Go Johnnie, Go – Давай, Джони, давай!

ДЖОНИ=Диана и Ежуа
култово англосаксонско име по първоразрядните имена на Българските Богове Диана и Исус

Go Johnnie, Go –– Давай, Джони, давай! –

давай Джони, потомък на Исус и Мария Магдалена

Разшифровките на имената на вулкана и на острова са категорично свидетелство Кои са Кръстниците им:

ТАМБОРА=Богиня Матара

СУММБАВА=
Бог Иса и Богиня Мама=
Бог Иса и Богиня Ма Ма=
Бог Исус и Богиня Мария Магдалена  

А за капак на всичко сме запазили последната и основна зашифровка по тази огнено –взривна тематика – името на самият вулкан, изригнал на 30 декември – СИНАБУНГ !

Да ви разшифроваме ли това име, ненуждаещо се от превод и обяснение, или да ви организираме играта "Кой няма да познае?!"

СИНАБУНГ=БУГ ИСА  ± Н Н (кодировъчни назали)=БУГ ИСА=Бог Иса 

И сега ще разсекретим висшето пророческо послание, заложено в това сакрално име Синабунг и записано с огромни букви пред погледа на всички:

СИНАБУНГ=СИН НА БУНГ=СИН НА БУГ ± Н (кодировъчен назал)=СИН НА БУГ=Сина на Бог 

Синът на Бог е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!   

Гееографската статистика на разпостранение на висшия цивилизационен Български продукт за всички племена – езикът, е красноречива: колкото по – далече са държавите и народите от мъртвата хватка на заговорниците срещу Българите и цензурите, сиреч по –далече географски от България, толкова на по – ниска степен на секретност и по –елементарно са засекретявани сакралните именни комбинации с Божиите имена, и много често те звучат почти 1:1, както звучат и в правия официален екзотеричен Български прочит!

След тия категорични и безспорни убедителни примери и доказателства ние горещо се надяваме и вярваме, че няма да ни се налага да убеждаваме някои във всемогъщието и всевластието на Българските Богове над всички страховити световни стихии и процеси, като например земетресенията, и да ги спасяваме от тях, разваляйки си новогодишните и целогодишните празници!

СТРАХОВИТИ СТИХИИ=
Духа на 
Богиня Диана и Христос=
Духа на Богиня Диана и Исус от Трахия 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матера

Затова вразумете се навреме и се просвещавайте с нашите документи и сакралното Познание за Боговете ни и Божествения ни генезис!

ВРАЗУМЕТЕ СЕ НАВРЕМЕ чрез=чрез Бог Исуз и Богиня Матара Мария!

САКРАЛНОТО ПОЗНАНИЕ за=за Диана и Исуз Бълкарина

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз

Замалко да пропуснем да ви кажем на какъв език говорят в Индонесия!

Или по – правилно е да ви кажем на какъв език са научили Българските цивилизатори и покръстители местното население, че така дълбоко са имплатирали Българските Богове в езика и целият живот на островната държава: езикът се казва Бахаса Индонесия!

Както и да го въртят или сучат, все Българските Богове се появяват и все при Тях отиват!

БАХАСА=БАХ АСА=Бох Иса

БАХАСА ИНДОНЕСИЯ език за=език за Бохиня Диана и Исус

БАХАСА ИНДОНЕСИЯ език от=език от Хан (Кан, Жреци) на Богиня Диана и Исус 

––––––––––––––––––

Синабунг. Поредното апокалиптично послание в прав текст и в лек шифър от Извънземните, което службите се опитаха пак да скрият!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/08/sinabung-porednoto-apokaliptichno-poslanie-v-prav-tekst-i-v-.1587161
 
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, Които Богове ни разкриха в култовия ни постинг № 1000

"Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните"
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982 ,

че Те са и 
Боговете Демиурзи, и Дяволът / Сатаната, и страшните Извънземни! 

Българските Богове Демиурзи са Създателите на всички светове, персонажи, събития и процеси в световете и управляват всичко и всички, което означава че Те имат тотален контрол и власт и управление над всички събития и процеси в световете и на всички персонажи в тях.


image
 
image

image
 
Пак ви припомняме истинският космогонен модел на Земята с нейната плоска форма и крехкото ѝ и балансирано положение и състояние в енергийното и материално космическо яйце на планетата ни.


Всичко във вътрешноста на това космическо яйце – Райски кувьоз и инкубатор с оптимални комфортни условия за живот на човека : всичко от най – малката молекулка, прашинка, песъчинка, клетка, планини, реки и океани, континенти...природа, същества, човеци, процеси и събития..., цялата Земя с принадлежащатата ѝ космическа инфраструктура от изкуствено построения от Боговете Демиурзи водородо – кислороден топлинен и светлинен генератор Слънцето (с диаметър само около 50 км на 6 хиляди километра от плоската Земя), Луната и всички звезди – изкуствени орбитални станции всички на няколко хиляди километра от Земята във вътрешноста на Земното яйце под сферичния енергиен купол – всичко, абсолютно всичко !!!, всичко е създадено по идея и воля на Българските Богове Демиурзи и всичко се води на най – строг технически и технологичен отчет, видео контрол и безусловно подчинение и управление нонстоп от Тях с огромната им армия от светейши и други специалисти и работници! 

НОНСТОП=Н Н (кодировъчни назали) + СТОП=СТОП=
Иса и Богиня Диана  

КУВЬОЗ И ИНКУБАТОР=Рая на Бок Иза и Бокиня Диана 

Същото е и с другите космически планетарни яйца, всички Тяхно дело.


Всички експерименти на Земята, която е експериментална Божия лаборатория и развойна база, всички т.нар." природни естествени процеси" от най – малките местни до глобалните планетарни и космически процеси, всякакви енергийни потоци и обмени, съществена част от които е вулканичната и сеизмичната дейност на земетресенията, се правят от Тях и нищо не може да се случи без Тяхното авторство, без знанието и участието им в тия експерименти. 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=от Исуз и Матара 

ЗНАНИЕ=Иза

БЕЗ ЗНАНИЕТО на=на Богиня Диана и Изуз 

БЕЗ ЗНАНИЕТО на=на Безистена –

всички процеси на Земята се контролират, архивират и управляват от Централният команден пункт и главен компютър Акаши – първосвещеният Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол, кодиран за непосветените като Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп

УЧАСТИЕ на=на Исуш и Диана 

ЕКСПЕРИМЕНТ на=на Иса и Бокиня Матара  –
 

ЕКСПЕРИМЕНТ на=на Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара 

Експериментът на Земята е дело на Българските Богове и Техните феноменни подизпълнители на проекта – генетичните им деца, които сме жреците Българи.

А нашите феноменни Предци и настоящи свръх естествени Светии, оператори и управляващи земната и надземната инфракструктура и енергетика и биобаланс, ни съобщават, че
  вулканите са технически съоръжения за изгаряне и отвеждане на чудовищно колосалната черна пси – енергия на планетата ни,

image

натворявана от мислите, думите и делата на хората, и кодирани в религиозната митология като "Пещите на Ада"!

ПЕЩИ НА АДА=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа 

image 

Ето едно от кратките съобщения за изригналия вулкан:
 
Пепел, пушек... Мощно изригване на вулкана Синабунг
https://www.dnes.bg/world/2017/12/29/pepel-pushek-moshtno-izrigvane-na-vulkana-sinabung.363611?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

image

Съобщението за вулкана Синабунг, намиращ се близо до град Берастаги
 на 25 километра от езерото Toba и на 50 км от град Медан на остров Суматра в Индонезия, който изхригна и изхвърли  пламъци и мощен стълб от нажежена пепел на височина от 6 километра в атмосферата и потоци от лава, съдържа само няколко именни топонима, в които е имплантирана цялата огромна сакрална конфиденциална информация, която искаха да ни предадат Боговете ни в това реалити видео – послание, и която информация ни документира категорично, че авторите на апокалиптичното послание са Българските Богове, по имената на Които са съставени и участващите в реалити инсценировката обекти !

Ето я разсекретена информацията:  

МЕДАН=Мад=Ма (Майка) Диана

БЕРАСТАГИ=Бог Иса от Трагия

ТОБА=Диана Богиня=Богиня Диана

СУМАТРА=СУ МАТРА=СУ МАТАР=Иса и Матара

ИНДОНЕСИЯ=ДИЯНЕ ИСО=Диана и Иса

И ето отново пак тайната на красивото и звучно име на вулкана Синабунг, на което местните жители от дълбока древност се кланят и почитат като Бог, като се питаме въобще може ли да става въпрос за тайна на името, като то в почти прав текст прокламира на Кой е кръстен вулкана!

СИНАБУНГ=ИСА БУГ + Н Н (кодировъчни назали)=ИСА БУГ=Иса Бог=Бог Иса

Като му турим и типовото геоложко име Вулкан отпред, цялото име ще ни укаже и етноса на Бог Исус, Кръстникът на Синабунг:

ВУЛКАН СИНАБУНГ=ВУЛК Н ИСА БУГ + Н Н=ВУЛК ИСА БУГ=Булк Иса Бог=Бог Иса Булк 
Бог Исус Българина 

Правилно местните жители са се кланяли и почитали вулкана Синабунг като Бог, сега вече знаят и името и етноса му!
Ще се кланят, разбира се, местните на Синабунг, който е Бог Иса – Българският Господ Бог Отец Исус Творецът, и не само те ще Му се кланят, ами скоро цял свят ще е в постоянно преклонение пред Него!

Защо проектираха и изхвърлиха вулканичния стълб на височина 6 километра специалистите – вулканолози?
Ами за да ни напишат следната кодирана габаритна анаграма, с която да ни съобщят за себе си:

6 КИЛОМЕТРА=ШЕСТ КИЛОМЕТРА=Кан (Жреци) от Дуло на Исуш и Матара

––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––

Нека сега разсекретим някои от кодираните послания, вложени от продуцентите на поредното вулканично шоу в уводната публикация на нашия постинг:

КОДИРАНИ ПОСЛАНИЯ от=от Диана и Иса Бълкарина

КОДИРАНИ ПОСЛАНИЯ от=от Бълкари на Диана и Иса 

ВУЛКАНИЧНО ШОУ от=ВУЛКАНИТШНО ШОУ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ешуш

"Планината Синабунг на остров Суматра в Индонезия изригна в понеделник, изстрелвайки пепел и други вулканични материали, високи до 5000 метра (16 400 фута) в небето. Това беше второто изригване от събота 8 август."

Ето Шеф – диригентът на апокалиптичния спектакъл – послание за хората:

ИЗСТРЕЛВАЙКИ ПЕПЕЛ=Павел Сина на Диана и Иза Бълкарина

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

ШЕФ ДИРИГЕНТ от=от Богиня Диана и Ешуа от Трагия (Трагия)

ШЕФОВЕ ДИРИГЕНТИ=Богиня Диана и Бог Ешуа от Трагия (Трагия)

ВУЛКАНИЧНИ МАТЕРИАЛИ заложени от=заложени от Бълкари от Дуло на Ма (Майка) Диана и Ешуа 

Проектираната и достигната височина на изхвърлените материали от 5000 метра ни съобщава отново за техническия светейши персонал, провеждащ това мероприятие:

ВИСОЧИНА 5000 МЕТРА=ВИСОЧИНА ПЕТ ХИЛЯДИ МЕТРА=
Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Бог Исуш и Богиня Матара Диана

Ето и защо спектакълът е започнал на 8 август – събота:

СЪБОТА=Иса и Богиня Диана
поредният документ, разсекретяващ тайнана на свещения съботен ден – Сабат, Шабат! 

САБАТ=ШАБАТ=Иса и Богиня Диана=Ешуа и Богиня Диана 

8 АВГУСТ=ОСМИ АВГУСТ=Богиня Мат и Исус
 

"Ситуацията около връх Синабунг сега е много мрачна", каза Гилбърт Семибринг, който беше на посещение при приятел близо до вулкана, когато се случи изригването в понеделник." 

Първо вижте безусловния Български кръстнически печат на Гилбърт Семибринг, ударен му неизтриваемо от Българските кръстници на всички хора по Божиите имена,

НЕИЗТРИВАЕМ ПЕЧАТ на=на Богиня Матара Диана и Бог Изуш

КРЪСТНИЦИ=КРЪСТНИТСИ=
Диана и Кристос=
Диана и Исус от Тракия 

и включен и той в сценария за да свидетелства с името си за вездесъщието и всевластието на Българските Богове и Свещения шифър!

ГИЛБЪРТ СЕМИБРИНГ=Богиня Матара и Иса Българина

ГИЛБЪРТ СЕМИБРИНГ=Българин от Богиня Матара и Иса
ако се познае, че е от Боговете ни

След това да разведрим мрачната ситуация около вулкана Синабунг и сгъстяваща се все повече около целия свят и човечеството – ето така:

МРАЧНА СИТУАЦИЯ без=МРАТШНА СИТУАЦИЯ без=СИТУАЦИЯ без Матара и Ешуа

Не само на остров Суматра, но и във всички други ситуации по света Боговете ни са техните Продуценти и главни персонажи!

СИТУАЦИЯ=Диана и Исуц=Диана и Исус=Дионисиус

"Планината Синабунг (Mount Sinabung) е един от повече от 120 действащите вулкана в Индонезия, който е предразположен към сеизмична активност на тихоокеанския "огнен пръстен", който е пръстен от вулкани и движещи се линии на разлома, които заобикалят океана."

Mount Sinabung=Мат и Бог Иса=Богиня Мат и Иса 

Разсекретяваме тайната и на тихоокеанския "огнен пръстен", и на всички огнени пръстени, обграждащи живота ни:

ОГНЕН ПРЪСТЕН от=от Бог Иса от Трагия (Тракия)

Огнените пръстени, обграждащи живота ни и създаващи ни постоянни екстремални условия на живот на границата на издръжливостта на Българите от Божия род Дуло за нашето трансепохално риалити закаляване и селектирането на читавия свещен Божи ген:

ОГНЕН ПРЪСТЕН за=за Гена на Рода на Бог Иса 

image

Един странен израз от тази публикация – No signs of slowing down, който превеждаме като Няма признаци на забавяне, се появи, без да можем да разберем какво ни казва във връзка с вулкана Синабунг, но сакралният му етимоложки превод ни съобщава важната епична епохална блага вест, която Българите очакваме от векове!

No signs of slowing down (няма признаци на забавяне) на=
няма признаци на забавяне на Сина на Богиня Диана и Бог Исус Болг (Българина)

Разсекретеното послание на този израз ни съобщава благата вест, че няма признаци на забавяне на Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

НЯМА ДА ИМА ЗАБАВЯНЕ на=
на Бог Иза и Богиня Диана МаМа=
на Бог Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

Там където непосветените не виждат и не проумяват признаците за Българските Богове, ние винаги откриваме и ги познаваме Боговете ни – ето така!

НЯМА ПРИЗНАЦИ за=НЯМА ПРИЗНАТСИ за=за Богиня Матара и Исуз

ИМА ПРИЗНАЦИ за=ИМА ПРИЗНАТСИ за=за Богиня Матара и Исуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това бе поредното кодирано реалити послание на Извънземните, които са Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им новоепохални аватарни проявления пред Българите в Тракия преди 2000 години като Христос и Мария Магдалена, и Които възлагат на екипа ни да декодираме, превеждаме и разсекретяваме Техните съобщения за екстренната ни подготовка за скорошното им завръщане (по – точно Явяване) сред нас, за да си направим сметката! 

ПРАВИМ СИ СМЕТКАТА=Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария

И за ония Българи, които проумявате Божиите послания на Извънземните Земни Български Богове и си правите вече сметката заедно с нас, ви предлагаме в музикалния ни фон Тяхното прекрасно алегорично – метафорично технико –
 технологично лирическо методическо песенно аудио – видео ръководство по проектиране и изграждане на вулкани и обяснение в Любов :
 
https://www.youtube.com/watch?v=uh4dTLJ9q9o 
Lava (From "Lava" (Official Lyric Video) 

image

Ролите на нашите влюбени Богове Исус и Мария Магдалена, Майка Богиня Диана,  изпълняват ...
 
image


... изпълняват двата пеещи и обясняващи се в Любов вулкана ...
 
ДВА ПЕЕЩИ ВЛЮБЕНИ ВУЛКАНА=ВЛЮБЕНИ Богиня Диана и Бог Ешуа Балк (Българин)

ДВА ПЕЕЩИ ВЛЮБЕНИ ВУЛКАНА=Богиня Диана е ВЛЮБЕНА Булка (Съпруга) на Бог Ешуа  
 
И ето плодът от новоепохалната Любов на Боговете ни!

ДВА ПЕЕЩИ ВЛЮБЕНИ ВУЛКАНА=Павел от Богиня Диана и Бог Ешуа Балк (Българин) – 
първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена

Този кадър с двата влюбени вулкана на английски взехме от посочената по – горе песен на английски език от фоновата ни плейлиста.

Лава

Был вулкан, давным давно
живя посреди моря в одиночку
Над своей ложей сидел он высоко, и наблюдал за игривыми парами
И мечтал иметь кого-то тоже.

И с его лавы песня надежды эта вышла которую он пел
вслух каждый день, год за годом.

Припев

У меня есть мечта, надеюсь я, что сбудется она
Что ты со мною здесь, и здесь с тобою я
Я надеюсь, что земля и море, небо надо мной
Пошлёт кого-то мне чтобы я лава.

Годы пения в одиночку превратили его лаву в камень
пока не оказался он на грани угасания
Но знать не мог он, что живя внизу под морем
другой вулкан слушал его песню.

День каждый слушая мелодию его, её лава всё росла и разрасталась
Потому что верила она, его песня для неё предназначалась
Сейчас она была уже готова встретить его над морем
Когда свою песню надежды, он пел в последний раз.

Припев...
 
Из под моря поднимаясь, стоит вулкан прекрасный
Вокруг она смотрела, но не смогла его увидеть
А он пытался петь и дать ей знать ,что не одна она там
Но без лавы пропала его песня вся
Своими слезами он море наполнял и как его мечта исчезла наблюдал
В то время как помнила она , что песня эта означала для неё
 
Припев...
 
Ой ,так счастливы были они, что наконец над морем встретиться смогли
Сейчас вся вместе лава ихняя росла и всё росла
Не одиноки они больше вдвоём и алоха их новый дом
И когда вы посетите их, вот что они поют:

У меня есть мечта, надеюсь я, что сбудется она
Что ты со мною здесь, и здесь с тобою я
Благодарим мы землю, море, небо, тоже благодарим!
 
I lava you    I love you     Обичам те!
 
I lava you    I love you     Обичам те!
 
I lava you    I love you     Обичам те!

 
image

I lava you    I love you     Обичаме ви!
 
I lava you    I love you      Обичаме ви!
 
I lava you    I love you      Обичаме ви!

image

Виждате как Исус и Богиня Диана – Мария Магдалена, не пропускат случай да ни изповядат и демонстрират Любовта си : и нежно финната, и огнено – изгарящата, но животопораждащата, от която сме всички ние Техните деца, изтъкани от експерименталното енергийно емоционално духовно и материално платно с тъкачната сплитка на кръстосващите се и взаимно преплетени нишки на всички човешки мисли, чувства и постъпки от целия диапазон от 
+ до  на човешкия живот и дарени с живот от Святият Дух на Божията Любов!

С
 Любов и благословение и от нашия екип, които след като отказахме да се качим на самолета на летището в столицата Джакарта,

ДЖАКАРТА=Диана и Ежуа от Тракия

защото искаха да ни турят чип и от ваксините на Бил Гейтс, отидохме на близкия мегалитен светилищен мултифункционален комплекс Нуса Пенида на остров Бали, построен от Българските жреци и една от които му много функции е на енергиен портал между измеренията на Време – пространствения континуум.

image

Активирахме светилищния комплекс с пусковата му парола Нуса Пенида,

НУСА ПЕНИДА=АСУ П ДИЕНА=Иса и Богиня Диана

и под песенния молитвен съпровод на трите индонезийски момичета от снимката, които са феноменни Български жречески импланти от Българските цивилизационни посявки в Индонезия,

ИНДОНЕЗИЙСКИ МОМИЧЕТА=МОМИЧЕТА Кан (Жрици) на Диана и Исуз

ИНДОНЕЗИЙСКИ МОМИЧЕТА=МОМИЧЕТА Кан (Жрици) на Дионисиуз

самобитни местни
жрици от генно – инженерните посявки на Българските жреци от културтурно – цивилизаторските отряди на Българските Богове, херметизирани като "Отрядите на Дионисиус"

САМОБИТНИ МЕСТНИ ЖРИЦИ от=ЖРИЦИ от Богиня Мама и Тати Исус,

минахме през портала и се качихме на Машината на времето,

МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО=Богиня Мат Мария и Ешуа

за да се върнем с тази свещена информация при вас.


И защото темата с Ковид 19 (който знаете че е глобално мероприятие на Боговете ни за скършване и отваряне на Душите и чакрите на хората за посвещаване в Тяхното Познание) е постоянно актулна, защото е заложена от юдео – 
ционистите като финална операция в перфидния им злодейски план Калерги за изтребление на Българите и крипто Българите по света и поробването на всички народи, да ви напомним пак как при абсолютна невъзможност да избегнете поставянето на смъртоносните ваксини и чипове, да ги трансформирате в името на Боговете ни в лечебни и животоспасяващи и въздигащи ви в мощ и сила цярове и ваше оръжие!

ВАКСИНА=ВАК ИСА=Бок Иса

ЧИП=ТШИП=Диана и Бог Ешуа=Богиня Диана и Ешуа 

image


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Свети Павел. Майка му и Баща му и Те...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и с песни!












Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
24.08.2020 21:26

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675686
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!