Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2020 01:55 - Apoptosis! Кои са авторите на най – голямата конспирация на 21 век и на съвременната човешка цивилизация – КОВИД 19 ?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3038 Коментари: 2 Гласове:
15

Последна промяна: 10.05.2020 23:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Свидетели сме на безбройните конспиративни теории за произхода на COVID-19, които правят разногледи не само простолюдието и смелите добросъвестни изследователи, но и още повече и временните господари на света и най – големите конспиратори и автори на всички конспирации и злини по света, които са юдео – ционистите, и им вземат акъла от страх и ужас, разбрали, че това вече не е тяхно дело, и които теории търсят кои стоят зад най – голямата конспирация на 21 век и на съвременната човешка цивилизация.

Откъс от интервюто на Лондон Риъл с д-р Бутар на български. https://www.facebook.com/teddie.dimi/videos/3257269337668817/

Авторът на филма и интервюираният лекар д – р Бутар търсят отговор на въпроса

Кои са авторите на най – голямата конспирация на 21 век и на съвременната човешка цивилизация – КОВИД 19 ?,

и въобще не могат да си отговорят конкретно и все повече се оплитат в конспиративните догадки и всякакви хипотези сам ли е възникнал или в лаборатория е направен, в Китай или в САЩ е сглобен,

image

от Извънземните ли е донесен или е активирал се забравен вирус от дълбока  древност!

Във всичките ни тематични статии от четири месеца насам ние ви разкриваме истинските Автори, които сами са ни се обозначили и в този филм с елементарна анаграмна зашифровка с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

в този кадър от филма

image

в + 8:24 мин. или в 4:14 мин, в който са посочени Авторите на апоптозата (на латински: Apoptosis) – процесът на програмирана клетъчна смърт на всички живи организми както и на човешкия организъм, и които са и Автори на КОВИД 19:

Apoptosis=Богиня Диана и Бог Исус

Богиня Диана и Бог Исус са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на Свещения шифър в нашия блог http://bezistena.blog.bg с 1450 статии по светоустройствените тайни.

Апоптозата (на латински: Apoptosis) е процес на програмирана клетъчна смърт.
Тя се състои от множество биохимични процеси, които причиняват редица необратими морфологични промени в клетката – фрагментация на ДНК, промени в клетъчната мембрана, кондензация на хроматина и други, несъвместими с нормалното функциониране и оцеляване на клетката в организма.

Апоптозата е физиологичен процес за самоунищожаване на клетката, който цели по-ефективното адаптиране на целия организъм към заобикалящата го среда.

Увреждането и умирането на клетки, вследствие на увреждания, причинени от неблагоприятни въздействия и неефективно адаптиране на организма към заобикалящата го среда, се означава като некроза.
Тя е патологичен процес.
Установено е, че в ДНК на клетките е програмирано те да се самоунищожат, когато станат опасни за организма, в който се развиват.
Ако програмираната клетъчна смърт не се активира, е възможно да се развият уродства (през ембрионалния период), болести или тумори (през периода на самостоятелен живот).

Разсекретената сакрална етимология и семантичен структурен състав на апоптосиса указват безапелационно Кои са създали и управляват този фундаментален животоподдържащ биомеханизъм!

Ето пак кои са Авторите на апоптосиса:

Apoptosis=Богиня Диана и Бог Исус

Припомняме ви една от многото наши тематични статии за Авторите на пандемията:

За да разпознавате кои са Извънземните и кои Боговете, които заедно ни разиграват този драматичен спектакъл! 
http://bezistena.blog.bg/history/2020/04/02/za-da-razpoznavate-koi-sa-izvynzemnite-i-koi-bogovete-koito-.1703606

И един пасаж от друг постинг :

Дед Мароз агентът на Извънземните, които организираха епидемията корона вирус и активираха агентите си Саркис, Стойчо Керев и проф. Лъчезар Филипов !
http://bezistena.blog.bg/history/2020/05/06/ded-maroz-agentyt-na-izvynzemnite-koito-organiziraha-epidemi.1709456

...Слез 16:20 минута професорът, който е активиран наш свръхфеноменен родственик от рода Дуло, говори за това, което ви казахме по – горе в цялата статия и ние, че Извънземните=Боговете ни, подготвят човечеството за модифициране и промяна на съзнанието ни за следващите стъпала за срещата ни с Тях, които стъпала ще стават все по – екстремални и компресирани, започвайки от пандемията корона вирус.

Това прозрение на нашия водещ апологет и познавач на Извънземните, но само на малка част от едното Им проявление, подкрепя напълно анонсовата ни превенция от началото на статията, че "Дед Мароз и прототипът му Дядо Мраз ( които са Българските Богове) са и страшните Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !", и Които Извънземни организират страховитите и епични глобални процеси на пандемията именно за да вкарат тези нечистиви господари с паднали духове и нисши души, в огъня на екстремалния катарзисен режим, поради което е и тази тяхна колективна истерия и панически страх, знаейки отлично, че за първи път такива страшни световни глобални събития и процеси не са организирани от тях самите!

––– И още инфо за Авторите на апоптосиса, Които са и Авторите и Продуцентите на световната вирусна пандемия 

ВИРУСНА ПАНДЕМИЯ организирана от=организирана от Бог Иса и Богиня Мадара 

вижте във Википедията:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Апоптоза 
 
Апоптозата (на латински: Apoptosis) е процес на програмирана клетъчна смърт. Тя се състои от множество биохимични процеси, които причиняват редица необратими морфологични промени в клетката – фрагментация на ДНК, промени в клетъчната мембрана, кондензация на хроматина и други, несъвместими с нормалното функциониране и оцеляване на клетката в организма.

Апоптозата е физиологичен процес за самоунищожаване на клетката, който цели по-ефективното адаптиране на целия организъм към заобикалящата го среда. Увреждането и умирането на клетки, вследствие на увреждания, причинени от неблагоприятни въздействия и неефективно адаптиране на организма към заобикалящата го среда, се означава като некроза. Тя е патологичен процес.

Установено е, че в ДНК на клетките е програмирано те да се самоунищожат, когато станат опасни за организма, в който се развиват. Ако програмираната клетъчна смърт не се активира, е възможно да се развият уродства (през ембрионалния период), болести  или тумори (през периода на самостоятелен живот).

УРОДСТВА без=УРОДИ без Иса и Богиня Диана

УРОДСТВА за=за Рода на Иса и Богиня Диана 

ТУМОРИ без=без Матара

Типичен пример за апоптотичен процес при хората е разделянето на пръстите на крайниците през ембрионалното развитие.

Основните разлики между некрозата и апоптозата са:

НЕКРОЗА АПОПТОЗА
патологичен процес физиологичен процес
засяга тъкани, органи и по-обширни части от организма; трудно се ограничава на ниво клетка протича на ниво клетка, рядко на ниво тъкан
започва извънклетъчно, под въздействието на неблагоприятни фактори започва вътреклетъчно, под въздействие на условията, програмирани в ДНК на клетката
протича въпреки противодействието на вътрешните адаптационни и регулаторни механизми на клетката протича с активното съучастие на вътрешните адаптационни и регулаторни механизми на клетката
първо загиват и се разпадат цитоплазмените органели; ядрото умира последно първо загива и се разпада ядрото; цитоплазмените органели умират и се разпадат впоследствие
загиват функционални клетки, тъкани или органи, от които организмът се нуждае загиват непотребни за организма клетки и тъкани
вътрешните адаптационни и регулаторни механизми на организма се стремят да ограничат, и да спрат развитието на процеса вътрешните адаптационни и регулаторни механизми на организма не се опитват да ограничат или да спрат развитието на процеса
организмът се стреми да възстанови загубените клетки, тъкани или органи организмът не се опитва да възстанови загубените клетки и тъкани


За по – упоритите и любопитни търсещи изследователи на този фундаментален животоподдържащ биомеханизъм и технология, които проследихте основните разлики между некрозата и апоптозата и се ориентирахте в тия биологични процеси в живите организми, разсекретяваме пусковата и оперативна формула и парола на поредната висша фундаментална тайна на Живота и Смъртта, дефинирана като програмирана клетъчна смърт и заложена от Боговете ни :

ПРОГРАМИРАНА КЛЕТЪЧНА СМЪРТ от=
от Диана Матара Мария и Кристош Българина=
от Диана Матара Мария и Исуш Българина от Тракия 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното съдействие на Селин Дион и братя Гиб от Бий Джийз, и Светии от Вси Светии, все Българи, специалисти по програмирането и управлението на Живота, на Смъртта, на Безсмъртието и на Вечния живот!
С тях вече постоянно и Исус и Мария, Които са ни съставили така тези фундаментални висши категорийни понятия и думи и изрази,

ПОНАТИЯ ДУМИ И ИЗРАЗИ за=за Богиня Матара Диана и Изуз

image

че когато ни дадат ключето на кода, веднага да Ги познаем в тях!

ВЕДНАГА ДА ПОЗНАЕМ=Богиня Мад Диана и Бог Иза 

СМЪРТ=Иса и Матара

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана 

image

image

image

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД, ИИД, КИД и ИИД с Любов и песни!

https://www.youtube.com/watch?v=WdYaGt_sm3Q

Cеline Dion - Immortality (Official Video) ft. Bee Gees

Cеline Dion=Иса Ел (Змей) и Диана – справка в блога ни за Божия рептилски род Дуло 
 
Bee Gees=БИИ ДЖИЙЗ=Богиня Диана и Ежуз  

Immortality – Безсмъртие

Immortality за=за Дуло от Мат Мария 

Immortality / Безсмъртие за феноменните Българи от Божия жречески род Дуло, които сме главните персонажи на трансепохалната екстремална реалити Божия експериментална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и духовни водачи и интелектуален творчески прогресивен елит на всички племена и народи, скоро време и техен праведен управленчески елит!  


Immortality
Селин Дион, Би Джийс  

Ето ме аз съм 
И това е всичко, което знам,
И трябва да избера да живея,
Заради всичко, което мога да дам,
Искрата, която кара силата ми да расте!  

И ако мога ще отстоявам мечтите си
Символа на вярата ми за това коя съм аз!
Но ти си единственият ми,
И трябва да следвам пътя, който ми предстои,
И няма да позволя на сърцето да контролира ума ми,  

Но ти си единственият ми
И ние няма да се сбогуваме,
защото знам каква трябва да бъда:  

Безсмъртие !
Immortality  

Като пътувам през вечността
И пазя спомена за теб и мене в себе си
Изпълни съдбата
Която ти е от детството,

Гневът ми никога няма да стихне,
Моята съдба е срещу вятъра.  
Царят на сърцата си прави лоши шеги
Но ние не се сбогуваме,

Ще ги накарам всички да ме запомнят  
Защото открих една мечта, 
Която трябва да се сбъдне,
И всяка частичка от мен трябва да знае,
Че ти си единственият ми!  

Съжалявам, че нямам роля за тази Любов
Но се кълна в сърцето си, 
Че ще намеря пътя си,
Ще ги накарам да ми дадат  

Безсмъртие !
Immortality  

Вътре в мене имам видение и пожар
Пазя спомена за теб и мен в себе си  
И ние не се сбогуваме.
Няма да се сбогуваме
С цялата ми Любов към теб
И какво друго можем да направим
Ние не се сбогуваме!

––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––    

Ще разсекретим някои от основните кодирани послания, имплантирани в песента:

Ето ме аз съм 
И това е всичко, което знам, 
И трябва да избера да живея, 
Заради всичко, което мога да дам

ЕТО МЕ АЗ СЪМ=Исуз и Диана МаМа=Исуз и Диана Мария Магдалена

ТОВА Е ВСИЧКО за=за Богиня Диана и Бог Исуш

ИЗБИРАМ ДА ЖИВЕЯ с=с Богиня Мадара и Бог Исуж 

И ако мога ще отстоявам мечтите си 
Символа на вярата ми за това коя съм аз! 
Но ти си единственият ми, 
И трябва да следвам пътя, който ми предстои, 
И няма да позволя на сърцето да контролира ума ми   

МЕЧТИ за=МЕТШТИ за=за Мат Диана и Ешуа 

ЩЕ ОТСТОЯВАМ МЕЧТИТЕ СИ за=МЕЧТИТЕ СИ за Богиня Мат Диана и Исуш 

СИМВОЛ НА ВЯРАТА МИ е=е Богиня Матара и Иса от Ямбол
справка във всичките ни 1450 статии от блога ни

АЗ СЪМ от=от Исуз и Ма (Богиня Майка)

СЛЕДВАМ ПЪТЯ=СЛЕДВАМ Богиня Диана

СЪРТСЕТО И УМА МИ са от=са от Исус и Диана Мат Мария 

Но ти си единственият ми 
И ние няма да се сбогуваме, 
защото знам каква трябва да бъда!

ТИ СИ от=от Диана и Иса

НЯМА ДА СЕ СБОГУВАМЕ с=
с Бог Исус и Богиня Диана МаМа=
с Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

ЗАЩОТО ЗНАМ че съм от=ЗНАМ че съм от Диана и Изуш

Като пътувам през вечността 
И пазя спомена за теб и мене в себе си 
Изпълни съдбата 
Която ти е от детството

ВЕЧНОСТ=Богиня Диана и Исуш

ПАЗЯ СПОМЕНА за=за Бог Исуз и Богиня Ма (Майка) 

ЗА ТЕБ=Иза и Богиня Диана 

СЪДБА=Иса и Богиня Диана 

Гневът ми никога няма да стихне, 
Моята съдба е срещу вятъра. 

НЯМА ДА СТИХНЕ=Духа на Иса и Ма (Майка) Диана – Святият Дух

МОЯТА СЪДБА е от=е от Богиня Мат Диана и Иса 

Ще ги накарам всички да ме запомнят   
Защото открих една мечта,  
Която трябва да се сбъдне, 

ЩЕ МЕ ЗАПОМНЯТ=
Изуш и Богиня Диана МаМа=
Изуш и Богиня Диана Мария Магдалена

ОТКРИХ ЕДНА МЕЧТА=ОТКРИХ Мат Диана и Ешуа 

СБЪДНА СЕ=Богиня Диана и Исус 

Но се кълна в сърцето си,  
Че ще намеря пътя си

ШТЕ НАМЕРЯ ПЪТЯ СИ към=към Исуш и Богиня Матара Диана 

Вътре в мене имам видение и пожар 
Пазя спомена за теб и мен в себе си   
И ние не се сбогуваме. 
Няма да се сбогуваме 


В МЕНЕ ИМАМ=Богиня М М М=Богиня Майка Мария Магдалена 

ИМАМ ВИДЕНИЕ И ПОЖАР от=от Богиня Мад Мария и Бог Ешуа 
 
С цялата ми Любов към теб 
И какво друго можем да направим! 

И ето ако имаме Любов помежду си и към Боговете ни и Познание за Тях, че сме от Тях, какво можем да направим и което Те са ни обещали:

Безсмъртие!

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Богиня Матара и Исуз 

А Любовта е висшата Дарба от феноменните Дарби на Святият Дух, от която следват всички други Дарби и Божии промоции за които са бедни и най – развинтените ни фантазии и началното ниво на които са Безсмъртието и Вечният Живот!






Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
10.05.2020 01:57
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - И за да не цапаме сакралната ни нива ще публикуваме един просташки коментар на някаква лекарка под публикацията ни в групата УНИЩОЖЕНАТА АРХЕОЛОГИЯ
10.05.2020 22:28
Zlateva Darena
Боже хора , откъде ги взимате тези глупости ! Сега си намерихте майстора !От 25години работя по апотпоза и по налудни писания не съм чела ! Повтаряте като папагали термина ,така за по научно Моля ви пийте си лекарствата ,а ако нямате спешно в психиатрия
––––––––––––––––
За просвещение на феноменните Българи с IQ > 100 и нагоре, които ще проумеете документите ни, правим поредната лингва демонстрация на вездесъщието на Боговете ни, за да намерим майсторите на тази труженичка по апоптозата, която 25 години се трудила по апоптозата, а е я написала като "апотпоза", което е необяснимо дори и да е чистачката на тази работа, пък тя е медицинско лице ... :

ПИСАНИЯ за=за Бог Иса

НАЛУДНИЧАВИ ПИСАНИЯ от=
НАЛУДНИТШАВИ ПИСАННИЯ от=
от Дуло от Богиня Диана и Бог Исуш

НАУЧНО=НАУТШНО=Диана и Ешуа

ЗА ПО НАУТШНО=Богиня Диана и Езуш

Знаете кои ползат такъв мръснишки стил и език на изказ и унифицираните съвети за "хапчета, лекарства и психиатрия" за техни безспорни доказателствени аргументи – тези от категорията на IQ < 70 и по – надолу, от категорията "соросоиди" и обобщени най – вече като небългари или българи с малко "б"
Ето да видите кои са нашите хапчета, лекарства и психиатри:

ХАПЧЕ=ПАХ ЕЧ=Бох Ешуа

ХАПЧЕ=ХАПТШЕ=Бохиня Диана и Ешуа

ЛЕКАРСТВА=Диана и Иса Българина

СПЕШНО при=при Бог Исуш

ПСИХИАТЪР=Бог Иса от Трахия
––––
През тези лечебни практики и инстанции скоро време всички ще преминеме задължително и безалтернативно, тази хулна жена и такива като нея – при строг екстремален режим!

Така нагледно намерихме Майсторите на тази труженичка:

НАМЕРИХМЕ МАЙСТОРИТЕ=НАМЕРИХМЕ Матара Диана и Иса

С благословение за всички феноменни Българи, които ще проумеят документите ни, да познаят Майсторите ни с добро, за което благославяме и тази жена (с препоръката да си смени езика и стила, които са каруцарски и са позор за лекарската гилдия) защото другият вариант е страшен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676793
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!