Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2020 23:20 - Коронавирус – дизайнерският щам. Кои са дизайнерите?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1738 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 23.03.2020 05:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В кратък постинг ще отговорим на поставения и неполучил отговор въпрос в публикация за корона вируса, кои са авторите и дизайнерите му.
Китай нямат никакъв оригинален вирус "ковид-19". Щамът е дизайнерски. 
http://andri.blog.bg/lifestyle/2020/03/16/kitai-niamat-nikakyv-originalen-virus-quot-kovid-19-quot-sht.1700933


ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ Е НАЙ-ИМУНИЗИРАНОТО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА ?

ВИРУСЪТ е вече тук у нас, а ние нехаем и си имунизираме с ракия, чесън и греяно вино с чер пипер. Колкото и да е смешно, българските национални бабини лекарства помагат срещу кашлица, запушен нос и болни сливици, но не помагат срещу биологическо оръжие като корона вирус "ковид - 19".

Преди 10-на години пак от нищото ни се падна вируса "свински грип", тогава десетки пътуваха към "рая" но българите оцеляха. Същото се случи и с ХИВ-вируса. Няколко броя българи прегърнаха букета, но народа оцеля. Испанският грип през 1918 г,изтреби 10 млн. хора по целия свят, българския народ така и не разбра какво се случи по света.
През ПСвойна 40 -хиляди турци бяха поразени от Холерата, българите обаче оцеляха. Ами през Балканската война колко онгличани прекараха коремен тиф и малария, постоянно търсещи място да клекнат и да се облекчат. Колкото се връщаме назад във времето, толкова повече се убеждаваме в нашия народен български имунитет - да оцеляваме, благодарение на българските лековити билки, когато всички около нас чужденци с "розова" и "синя" кръв загубват живота си.

На какво се дължи тази наша резистентност към вирусите?

Официално БЪЛГАРИЯ съществува преди 1300 години. Кой ли чуждоземец не е преминал през нашите земи, колко пък от тях са се опитвали да ни прогонят, но вирусите са им видяли сметката.
В книгата "Пушки, вируси и стомана" на антрополога Джарет Даймънд ни описва как европейски вируси завладяват Америка.
Вирусът се разпостранява от животни опитомени. Българите опитомяват животни от всякакъв калибър и порода от преди векове. Закалени са...генно закалени.Освен природния ген защитаващ ни от вирусите ние българите имаме и 40 дни пости, при които нито един вирус не може да оцелее "гладен".
Единствено демографията може да намали бройката на населението българско. Миграцията на българите съществува от преди векове, но винаги се завръща там от където е тръгнал през поколения.
Е, намаляхме за 30 години с почти 2 милиона по-малко българи на българска територия наречена България. Ако никога не бяхме кандидатствали за ЕС, щяхме да си останем 8.5 млн.население каквото си бяхме през 70-те години на 20 век.
Но студената война се свърши, стената падна и заедно с нея вратите "европейски" се отвориха, и погълнаха 2 млн.българи решили да опитат късмета и да променят начина си на живот в чужди държави.


Какво се случва в Китай?

Китай нямат никакъв оригинален  (жив) вирус "ковид-19". Щамът е дизайнерски.
Създаден е в лаборатория с неясна цел. Същите бяха и коронавирусите SARS, MERS, SPIN - ХИВ вируса.
Това казва индийския молекулярен биолог Ананд Ранганатан, той открива че има още 4 генома мутирали ковид-19. Той е сигурен че в природата такъв мутирал вирус трудно би оживял дори секунди във въздуха.
Щом Китай крият "живият" вирус, това означава, че вирусът е създаден в лаборатория. Още повече, че Ухан единствен е подкрепил протестите в Хонконг през лятото на фона на наближаващите избори. Един такъв вирус би укротил немирния народ, би прекратил протести и митинги. Така карантината дава време на правителството да се окопити, след активните протести и ще има време да вземе адекватно решение - по време на карантина, протестите са забранени. Тези съмнения нямаше да съществуват, ако Китай бе раздал истинския вирус на световната здравна организация, която да изобрети ваксина срещу вируса.
Но, тъй като Китай мълчи по въпроса "истински и реален ли е вируса ковид - 19"? света е озадачен и се съмнява в теорията за коронавируса "ковид - 19". Знае се само че засяга хора с много тежки болестни състояния, като: рак на белите дробове, сърдечна недостатъчност, бъбречна недостатъчност, хепатит, жълтеница,шарка и др.заразни болести..(само при бъбречна недостатъчност и възпалени бъбреци температурата е 38 градуса и не пада, ако не се лекуват бъбреците).
Само химическо оръжие под формата на вирус може да срине световната икономика и да поразява болен организъм на човек по този начин, като намира добра плодотворна среда за развитие и поражения. Този химически вирус действа по същия начин както действа компютърния вирус - унищожавайки цялата операционна система на компютърни системи, сървъри и икономики.
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Сега с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

за пореден път в нашите тематични статии за вирусната пандемия ще разсекретим мистерията и тайната ѝ чрез абсолютно и категорично безапелационни точни и ясни документи, легализирани директно от Божията канцелария, като започваме с документа, че щамът на вируса е дизайнерски:

ЩАМ=ШТАМ=Ешуа и Ма (Майка) Диана 

ЩАМ НА ВИРУСА от=ШТАМ НА ВИРУСА от=от Богиня Матара и Исуш 

Богинята Майка Диана и Исуш/Ешуа са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем в тези документи, разръчкани и активирани от тия страховити епични събития и процеси, организирани от Боговете ни – нашите Родители, имплантирали имената и характеристиките си чрез кода на Свещения шифър в тия тематични понятия, думи и изрази свързани с корона вируса.

И сега основният документ от публикацията, съобщаващ ни, че щамът е дизайнерски, сиреч изкуствено направен по лабораторен път, без обаче да ни съобщава в правия си текст кои са дизайнерите му:

ЩАМЪТ Е ДИЗАЙНЕРСКИ от=ЩАМЪТ е от КРИСДАЗ=ЩАМЪТ е от Исуз от Дракия 

ДИЗАЙНЕРИТЕ МУ СА=Исуз и Матара Диана 
 
ЩАМЪТ Е ДИЗАЙНЕРСКИ от=от Кан (Жреци) от Зар Исуш и Мат Диана  –

Божиите светии от жреческия род Дуло, наши генетични предци и родители, временно в Божието измерение, подизпълнители на Божия транс – епохален план и екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация", чиито финални акорди вече прозвучават.

И отново една от предпазните защити с разсекретената парола на вирусната пандемия и нейната мистерия и тайна:

ВИРУСНА ПАНДЕМИЯ от=от Богиня Мадара и Бог Иса

МИСТЕРИЯ от=от Матара и Иса 

ТАЙНА от=от Диана 

Отговаряме и на въпроса от началото на подложния постинг

ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ Е НАЙ – ИМУНИЗИРАНОТО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА ?

ИМУННА СИСТЕМА от=от Исус и Диана МаМа=от Исус и Диана Мария Магдалена

ИМУНИЗАЦИЯ от=ИМУНИЗАТСИЯ от=от Ма (Майка) Диана и Исуз 

Българите сме най – имунизираните същества и нация, защото:

НАЙ ИМУНИЗИРАНИТЕ СЪЩЕСТВА са от=СЪЩЕСТВА от Матара и Иза – 

защото Българите сме от феноменния Божи род Дуло, живяли според Божия трансепохален план хиляди години в най – тежки и екстренни екстремални условия, подготвящи ни, закалявящи ни на границата на издръжливостта и селектиращи ни за духовния разсад на всички племена през епохите и вековете и за универсални праведни и святи управници на всички народи и племена за времето на обещаното ни от Боговете ни Божие царство на Земята, което Те ще установят скоро безалтернативно и безусловно за всичи човеци и племена, издържари атестацията на Съдния ден, на която ние Българите от Всемирното Бяло Братство ще бъде безпристрастните съдебни заседатели за всички!

image

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

АТЕСТАЦИЯ от=от Отец Иса и Диана 

Нека да успокоим вайкащия се автор на публикацията, че Китай нямат никакъв   оригинален жив вирус "ковид-19", както и мятащите се между безбройните конспиративни теории и предположения по целия свят и специалисти и побъркващата се публика, че една от големите загадки в сегашната епидемия е защо Китай не дава на руски лекари оригиналния жив вирус, като отговорим на всички, че те наистина нямат оригиналния жив вирус, което е много лош момент и обстоятелство, обаче най – прекрасното на оригиналния жив вирус е, че той сам ни разкрива кой му е майсторът!

ОРИГИНАЛНИЯ ЖИВ ВИРУС е от=ВИРУСА е от Ежуа Българина

МАЙСТОР=Матара и Иса 

Ще разкрием и тайната и мистерията на генезиса на корона вируса и от друг документ, свързан пак с този  „пациент №1“ от настоящата пандемия, който според вихрещата се конспиративна и официална китайска версия е бил дошъл в Китай вероятно с един от американските участници в Световните военни игри – 2019 в Ухан, който е бил или без ярко изразени симптоми, или е прекарал заразяването в лека форма.

ПАЦИЕНТ НОМЕР ЕДНО=Богиня Матара Диана и Иса 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И задължително нашето просвещение и насърчение по актуалната и единствено спасително важна тематика на световната вирусна пандемия с подбрана представителна просветителска информация от последните ни тематични статии:


ВИРУСНА ПАНДЕМИЯ от=от Богиня Мадара и Бог Иса 

–– инфо от постинга   

Как и къде може всеки да активира с магията на Баенето неподозираните лечебни свойства на витамин С и Д. Защита от коронавирус и всички болести чрез Баене
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/14/kak-i-kyde-moje-vseki-da-aktivira-s-magiiata-na-baeneto-nepo.1700583  

Коронавирусът е произведен и се разпостранява от Българските Богове и светейшото им войнство за екстремалното катарзисно изтрещяване на всички народи и обръщането на всички Българи и след това на всички други племена, към Българските Богове с Познанието за Тях от нашия блог!
Вижте последните 4 – 5 статии в блога ни за генезиса и същността на заразата и световната пандемия и за новата коронавирус ваксина, която пуснахме и още документи на тази тема, разсекретени прецизно с помощта на Свещения шифър.  
Вирусът е съвсем от друга категория – висша, и то не само висша категория, ами е и Божествена категория!  
При това ниво и категория на вируса не важат стандартните конвенционални защитни средства и лекарства, никакви лични защитни и колективни предпазни и лечебни средства не действат, никакви изолатори и скривалища и бункери не могат да го спрат, защото ви напомняме нашето просвещение с пасажи от последните ни статии по темата, като с всички наши документи ние отхвърляме категорично всякакви конспиративни теории, че американците, ционистите, китайските служби и руските, Сорос и всякакви други низши и черни земни сили са създали умишлено вируса, като документираме и доказваме категорично, че всички тези глобални събития и ужасии са по сценарий и постановка от всемогъщите Божии светейши служби за изпълнение на Божия план за Тяхното Явяване и започване на епичните процеси на Съдния Ден!   

Хората в паника истеризиращи и обезумяващи питат отчаяно как да се предпазим от съвременната чума и навсякъде се дават разнопосочни съвети, които всичките са безполезни, защото нищо и никой не може да попречи на Божиите служители да изпълняват стриктно прецизния Божи план по който да заразяват всички предвидени по него, за да принудят всички човеци и племена и народи да разберат, че няма никакъв друг начин за спасение, освен обръщането към Българските Богове с познанието и молитвените мантри от Техния наш блог!  

И да им е ясно на всички обикновени хора, както и на всички нечистивци и изродени души и паднали черни духове, и най – вече на юдео – ционистките управниците и реакционните богаташки класи и поробители на народите, че никой няма да може да се скрие и защити по никакъв начин, ако е заплануван – ако ще в херметични бункери на стотици метри и километри под земята да се скрият, на връх планините, на дъното на морето или на другите планети и Луната, до които никога не са стигали и няма да могат да стигнат, каквито и предпазни защитни средства и скафандари да облекат и в бронирани капули да живеят – нищо няма да ги спаси, защото няма никакви прегради за Божиите свръхестествени и феноменни Светии и служители, които знаете че всички те са наши генетични предци и родители и вече наши ангели хранители, надзорници и пазители, но преди това са преосветени Божии генетични потомци и безприкословни и безусловни верни на Боговете ни Родители Техни подчинени служители и изпълнители на Техния план и затова пръскат със спрея с вируси всеки който е набелязан в списъка за заразяване, независимо какъв им се пада!  

И защото всички управници на всички държави, и изродените богаташки елите на народите, които за пред хората се джафкат и дрънкат оръжие един връз друг и водят войни помежду си, а зад кулисите на официалната политика са съюзени заговорници и съзаклятници срещу Българите за нашето затриване, знаят отлично, че тази зараза не е вече от тях и не могат да я управляват и се предпазят и те от нея, затова и тях страх ги тресе повече от всички, и както виждаме емблематични фигури шефове на световни компании почват да дават фира и масово оставки и се скатават, сякаш са пипнали вече вируса, начело със силно замърсения ни братовчед по линия на Дуло и висш заговорник срещу Българите – папата...   (това са пасажи от наши публикации от 21 – 22 февруари, а в момента научаваме, че Бил Гейтс напуска нацяло Борда на директорите на Майкрософт в потвърждение на нашите прорицателски прогнози)  

Скоро ще почнат да се чуват (да не се чуват) и изчезват и се покриват и всякакви световни светила и имена – политици и президенти, военни ястреби и милитаристи от НАТО и ЕС и шефове на тайни служби, хвърлящи народите в убийствени конфликти и войни и водещи геноцида срещу Божия народ – Българите, ограбващите и съсипващи народите богаташи, олигарси, династи императори, крале и кралици, арабски шейхове, израждащи се шоу и естрадни идоли, потъпкващи Божиите закони и човешките ценности и порода извратеняци – либералисти и глобалисти, учени – материалисти и юдео – ционисти и всякакви други черни души и паднали духове, култов христоматиен събирателен образ и представител на които примерно е Шорош/Сорос.    

Носете си постоянно Мартениците през целия месец март, и после ги носете пак постоянно, защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел – да бъдат наш опознавателен знак пред небесните режисьори и съгледвачи при настъпващите глобални събития и процеси, страшни за света и епични за Божия Български народ!  

–– Изрично ви съобщавам, казва Света Ванга,

да следвате всички съвети на лекарите и вземате предписваните от тях предпазни профилактични мерки и средства и лекарства, като задължително ги пречиствате и преосвещавате с тази култова молитвена Божия окултна алхимична лечебна технология –
 
– И отрова да изпиеш, и змия да настъпиш,
в Мое име те никак няма да ти увредят, а ще бъдат цяр за тебе!


image  
и актуализирана за Последните дни преди Божието Явяване като  

–– И отрова да изпиеш, и змия да настъпиш, и корона вирус да те атакува –
в Мое име те никак няма да ти увредят, а ще бъдат цяр за тебе!,

image

която окултна алхимична превенция и формула е фирмената технологична тайна KNOW HOW на доказаната универсална древна Българска лечебна практика Баяне, и като спазвате законовите положения на извънредното положение и следвате съветите и лечението на официалната медицина и лекари, паралелно с тях да се предпазвате и лекувате и с нашите окултни духовни съвети и защити, като ще дойде време да се убедите, когато вече няма лекарства и други предпазни и лечебни средства, че само те помагат на 100 % !  

Приготвяйте лечебната Жива вода по метода "Масару Емото – nedovolen – bezistena",  

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана  

който ще намерите в последните ни статии с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Масару Емото – nedovolen – bezistena", отивайте по безбройните скални мегалитни светилища, които са високотехнологични мултифункционални съоръжения за производство на духовни, здравни и материални блага и творене на чудеса от феноменните им оператори – жреците от рода Дуло, и са универсални лечебни заведения и възстановителни санаториуми, построени в България и из целия свят от Българските феноменни жреци – строители на всякакви материални енергийни съоръжения, съставящи Единната Българска планетарна светилищна енергийна система и инфраструктура, които са временно деактивирани и недостъпни за непосветените и които скоро нашият небесно – земен екип заедно с вас – посветените феноменни Българи, ще активираме и пуснем отново на работен ръчен режим.
   
Отивайте по светилищата, и както едно време през 60 – те години на 20 век милиарди китайци хунвейбини четяха колективно цитатите на Мао, така и вие се просвещавайте по светилищата спешно и в неотложно компресирано темпо за Българските Богове от всички документи на 1400 – те статии в блога на безистена чрез инструментариума на Свещения шифър.   

От много време насам Свети Петър Дънов и неговата по – малка дъщеря Света Ванга ни предупреждават, че ще дойде времето, когато всички хора и народи по света ще учат безалтернативно спешно и отчаяно ревностно  Българския език, който е не само най – прекият път до Бог, но е и единственият начин и път за достъп до Него!  

Сега ви разкривам пълния смисъл на това прорицание, непонятен досега за непосветените, а именно, че отсега нататък всеки човек вече лично ще си изпросва от Българските Богове всяка следваща глътка въздух и всеки следващ миг живот още единствено и само безусловно и безалтернативно чрез Свещения шифър на Божия Български Сътворенчески език и Познанието за Боговете ни от всички статии в блога ни http://bezistena.blog.bg!  

Затова където и да сте Б/българи и други човеци в България и по света, търсещи спасение от Боговете ни, отивайте по скалните мегалитни езически светилища (както и в християнските, мюсюлманските, юдейските, будистките и всякакви други храмове, които са построени върху древни Български езически – сиреч истински Исусово – Мариини светилища) и въоръжили се с това Познание, в покаяние и приклонение пред Българските Богове, пейте и танцувайте всякакви песни и хора и танци за да ви се отворят чакрите и активират феномените, и викайте отчаяно с Любов към Тях за вашето спасение!  

Ако нямате достъп до храмовете и мегалитните светилища, то вашият дом и във вашето сърце е вашият Божи храм, и от там потърсете Боговете ни, Които пък тогава най – бързо ще ви отговорят и помогнат!  

Затова е и друго пророчество на Света Ванга, че в България всички Б/българи ще станат за нула време силно вярващи – не религиозни, защото религиите са манипулирана и фалшифицирана, но кодирана информация за Боговете ни, и затова всички религии Боговете ни скоро изведнъж ще ги премахнат, а хората ще станат вярващи и подчиняващи се на Българските Богове и на Техните закони на Любовта, Братството и Мира и живеещи безалтернативно по Божиите правила и закони, и затова България пак ще възстанови статута си на истинската Обетована Земя!  

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза   

– Бедна ни е и най – богатата и развинтена фантазия, какви страхотии и епични спасителни чудеса и хепи енди в екстремален режим са подготвили Боговете ни за онези, които искат да се спасят и се покаят и преклонят пред Тях и пред нас – святите и праведни Българи от Всемирното Бяло Братство и Сестринство  

––––   И една изрична превенция от Боговете ни и от нашия екип:  

Нашият екип никога не е гласувал за Бойко Борисов и Герб, никога не сме гласували за БСП, ние гласувахме до сега за патриотичните националисти, които и те дадоха вече фира, гласувахме за личността Радев за президент, независимо че бе предложен от БСП, но заради личните му човешки и патриотични достойнства, и затова сега ви казваме с абсолютно безпристрастие и обективност:

– Президент Радев и Нинова, 
за да сте обективни и продуктивни и хващат вяра добрите ви намерения предложения пред обществата и пред правителството в тия жестоки времена и изпитания, когато излезете на високата трибуна и форум, започнете първо задължително с благодарност към премиера Борисов и правителството за всички добри и полезни действия и усилията им пряко силите им в абсолютно динамичните и непривидливи и дори за час напред стаховити събития и процеси, посочете съвестно и обективно най – важните полезни постижения от тях дори и само едно да е, и тогава посочете доброжелателно и безкористно конкретните слабости и пропуски, и направете тогава важните конктруктивни предложения от вас, както например днес при обявяване на ветото върху закона за извънредното положение президентът посочи абсолютно правилно недопустимото суспендиране на конституционното право и свобода на словото. 

–– Премиер Борисов, президент Радев и Нинова, призовете вашите хард привърженици –
 всички чернопсихотронници, да престанат по социалната мрежа и СМИ с страшните клетви, квалификации и мръснишки обиди към противната страна и дялбата на фили и фоби – призовете ги да бъдат само Българородолюбци, и заедно да подкрепят и предлагат добрите инициативи и мероприятия за спасяването на народа ни! 

Вие всякакви Б/българи с изтрещяващи от страх и ужас души и психики, престанете да оплювате едните Бойко Борисов, а другите Румен Радев с всичките им земни човешки грехове и достойнства, защото двамата и нещастници и щастливци имат жертвената мисия, възложена им от Горе, да изведат Българското Божие стадо през бушувашите вълни на огнения океан на развихрящите се глобалистични ужаси, до Явяването на Боговете ни, от чийто жречески род Дуло са двамата!  

Скоро време те двамата ще водят ръка за ръка опростени и прегърнати и заедно с нас колективния общонационален молебен за Спасението на България от Боговете ни на всички религии в страната ни за всички вярващи и невярващи, които всички ще станат безприкословно прекланящи се и подчиняващи се на Българските Богове!  

Исус и Мария полагат ръцете си връз тях и ги благославят чрез нашия екип, като поемат ръководството и защитата им и им повеляват да заработят заедно за спасението на поверения им Български Божи народ!  

Молебенът ще се проведе на първосътворенческия светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, или в пълен формат както е в другия свещен Български жречески език и архив – гръцкия език – Оλυμπος, Олимпос:  

image

Оλυμπος=ОЛИМПОС=ИОМПОЛС=Иамполис –

едно от култовите древни имена на истинския Божи град – Ямбол  

На същото място ще проведем и общопланетарния молебен с всички духовни и политически лидери и държавни глави на всички народи по света, които всички до един са повече или по – малко читави и повече или по – малко изродени династи от Българския род Дуло от посятите сред всички племена Български жречески потомци от генеалогията на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, имплантирани за духовен и управленчески елит на всички народи.

– За какво мислите Боговете ни внушиха на милитаристите – окупанти от US ARMY (Иса и Мария) да вземат за своя база летище Безмер на десетина километра от Ямбол и го модернизират за да могат да кацат най – големите самолети в света и превърнат база Безмер в най – важната и секретна база на САЩ в света по тяхно официално признание?

– За да може в Безмер да кацне най – големия самолет в света на президентът Тръмп с Мелания и в компанията на посветени свръхфеноменни височайши Българи – техни роднини от Ямбол временно в САЩ, за общопланетарния молебен в Ямбол.


На летище Безмер ще кацне и самолетът на Путин, и на Си Дзинпин, и на Борис Джонсън, и на Джузепе Конте, и на Макрон (братовчедка ни Меркел да тръгва пеша към Ямбол, ако ислямистките нашественици, дето ги вкара в Германия и Европа искат, да ѝ помагат!), ... още много други държавни глави и политически лидери на народите от целия свят ще кацат на летище Безмер,  

ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ от=от Диана и Ежуа Българина  

ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ=Българи от Диана и Ежуа   

ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ=Бълкари от Дуло на Диана и Исуш   

защото всички те са генетични потомци на Българските Богове от генно – инженерните посявки и импланти от рода Дуло, имплантирани от Българските жреци култиватори и цивилизатори на всички нефеноменни тракийски племена, разселени от тях по целия свят, за управленчески елити на всички племена, вече доста поизродени и замърсени, които скоро Боговете ни ще съберат в Ямбол за да им издърпат ушите и набият яко чемберите на тези разпълзели се по целия свят от първосвещения Божи храм и змиярник Безистена рептилчета от Божия Български династичен змейски род Дуло, в различна степен изродили се и хапещи и задушаващи поверените им племена и народи, и оплели се и те в смъртоносна хватка и захапка и помежду си, и които ще разплетем с тази спасителна хватка:  

СМЪРТОНОСНА ХВАТКА=Кан (Жреци) от Бохиня Матара Диана и Исус    

И за да не търсите какви ли не конспирации и теории за генезиса на корона вируса, разконспирираме конспирацията на страшната пандемия на черната чума:  

КОНСПИРАЦИЯ от=КОНСПИРАТСИЯ от=от Бог Кристос=от Бог Исус от Тракия   

КОНСПИРАЦИЯ от=от Кан (Жреци) и Царе от Бог Иса –  
подизпълнителите на Божията конспирация с корона вируса са свръхестествените реални и рационални светии от Вси Светии, които всички да един са феноменни генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария от Техния жреческо – царски род Дуло, всички те наши предци и родители временно в Божието измерение и подготвящи скорошното събиране на световете.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

–– откъси от постинга ни:
 
Извънземни в образа на Змей правят лунното затъмнение на боевете за Шипка и спасиха Шипка и България а сега ни дават ваксината Ацинетрам срещу корона вируса
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/03/izvynzemni-v-obraza-na-zmei-praviat-lunnoto-zatymnenie-na-bo.1699081    

Боговете ни винаги се намесват във върховите критични сюблимни моменти за нашето спасение,  

КРИТИЧНИ СЮБЛИМНИ МОМЕНТИ инсценирани от=
инсценирани от Диана МаМа и Кристош от Ямбол=
инсценирани от Диана Мария Магдалена и Исуш от Тракия от Ямбол  

затова и сега при разиграването от Тях на тия ужасяващи събития и процеси на финала на драматизацията в малкото време до Явяването им и започване на процесите по Съдния Ден, Те отново в сюблимните моменти ни подават спасителна ръка и ни дадоха единствената спасителна ваксина Ацинетрам, която пак ви напомняме да прилагате постоянно с Упътването за приложението ѝ в нашите статии:  

От днес – 1 март 2020 година в България се въвежда задължителна Българска универсална анти – корона вирус ваксина Ацинетрам
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/01/ot-dnes-1-mart-2020-godina-v-bylgariia-se-vyvejda-zadyljitel.1698787

Чудесата и феномените на Сирни Заговезни, които прорицаваха и подготвяха днешните събития в света с 800 000 жертви – страшни за едни, и епично спасителни за други

http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/01/chudesata-i-fenomenite-na-sirni-zagovezni-koito-proricavaha-.1698796  

АЦИНЕТРАМ < обратен прочит > МАРТЕНИЦА=Мартеница
 
АЦИНЕТРАМ=АСТИНЕТРАМ=Матара Диана и Иса   

ВАКСИНА АНИЦЕТРАМ=Бокиня Матара и Исус

 

nedovolen    

Простено, прости. Честита Баба Марта!
Поздравявам ви с откритието на ляка за всички вируси Ацинетрам!  
По радиестезичен път бе изчислено световното население на 5,8 милиарди.
От коронаровируса ще бъдат покосени 800 хиляди души.
На тази база могат да се направят много съждения.        

bezistena     

Ще трансформираме страшната цифра на жертвите от екстрасенстното кодирано прорицание в спасителна молитвена мантра към Боговете ни за да не бъде този мор или да не ни засегне:  

800 000 ДУШИ=ОСЕМСТОТИН ХИЛЯДИ ДУШИ=
ДУШИ на Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Мат Диана и Исус    

ДУША от/на=от/на Диана и Ешуа   

nedovolen     

По знак от Горе, се включвам пак. Мартеница е сакрална дума. Какъв положителен заряд носи. Ни какъв вирус не може да й устои.  Енергетиката й е в зоната на абсолютното здраве.  
Написва се думата МАРТЕНИЦА на бял лист и се слага под шише вода 5-10 л. Престоява минимум 1,5 часа. За това време водата се зарежда. 
Пие се редовно от нея. Може и да се полее, напръска ръце, лице, за готвене.
Да се носи листа в джоба.
С една дума носете си българските мартеници целогодишно и да не ви пука от вируси.
С огромна благодарност и от приятел, с когото споделих за последните ви постинги!    

bezistena     

Това е безценен практически съвет от нашия съекипник Николай Колев от Хасково – високо посветен феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречеки род Дуло от генеалогията на Шефа на небесната светейша служба "Катаклизми, апокалипси и извънредни и аварийни ситуации", която служба организира и управлява тези събития и процеси – Свети Николай Чудотворец, негов Кръстник  

Това е техническо описание на know – how технологията и практическата методика за приложението на нашата универсална традиционна фолклорна ваксина Ацинетрам – Мартеница, за генериране на Жива вода по метода на Българския посветен и свръхфеномен проф. Масару Емото,      

МАСАРУ=Мария и Иса      

МАСАРУ ЕМОТО=Мат Мария и Иса      

вече реален и рационален Светец, работещ в нашия земно – космически екип по създаването на ваксината и по темата за корона вируса!   След това освещаване на водата и трансформирането и преосветяването ?, нейната структура се пренарежда в красивата целебна спасителна и животопораждаща кристална конфигурация на симетрична пространствена решетка на Живата вода!      

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана  

В оперативен работен порядък ще допълним, че шишето се накичва с Мартеница на Пижо и Пенда, покрива се с националния флаг на България, като процесът се провежда и мултиплицира ефекта си на високи нива задължително с емоционално изживявана Любов и обмен с Боговете и Светиите ни на тези чувства и с водата, и в името на Боговете ни, в съпровод на Български песни и танци от всякакъв жанр! 
Кулминацията на духовния ритуал е култовата сакрална молитва Отче наш!    

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш    

Ефектът на производството на Живата вода и на защитните функции на ваксината Ацинетрам – Мартеница се преекспонира безмерно на скалните мегалитни светилища, които са високотехнологични мултифункционални енергийни съоръжения за производство на духовни, здравни и материални блага на хората и за творене на чудеса от феноменните им оператори – жреци от Рода Дуло      

Ако нямате достъп до храмовете и мегалитните светилища, то вашият дом и във вашето сърце е вашият Божи храм, и от там потърсете Боговете ни и за това свещенодействие, Които пък тогава най – бързо ще ви отговорят и помогнат!  

Започвайте производството на Живата вода по тази практическа технология.

––––––––––––––––
––––––––––––––––

И защото сме във времето и периода на Пролетното равноденствие, нека с неговата магия и феноменните жречески практики да трансформираме и преосветиме черната енергетика на всички драматични страховити и епични времена и покажем Кои са техните Автори, Режисьори и Продуценти!


ДА ПРЕОСВЕТИМЕ с=с Богиня Матара Диана и Бог Иса 

ДРАМАТИЧНИ ВРЕМЕНА=от Богиня Диана Матара Мария и Ешуа 

ДРАМАТИЧНИ СТРАХОВИТИ ВРЕМЕНА=
от Богиня Диана Матара Мария и Бог Христош=
от Богиня Диана Матара Мария и Бог Исуш от Трахия

ДРАМАТИЧНИ ЕПИЧНИ ВРЕМЕНА от=от Богиня Мадара Диана и Бог Ешуа   
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии от Вси Светии, водени вече постоянно през тези Последни времена от Исус и Мария  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

Нашата духовна песенна подкрепа на клетото тракийско племе етруски на Ботуша, което пресвятети ни предци заведоха по тези места и ги цивилизоваха и направиха хора, и които сега се мятят, пищят и изгарят в огъня на пандемията, е песента на 
Umberto Tozzi - Gente di mare 

Umberto Tozzi=Богиня Матара Диана и Изуз 

Gente di mare=Ежуа и Матара Диана  

И когато се спрем на брега
погледът се отправя към хоризонта,
донасяйки ни мисли по течението
с онази идея за прекалена свобода...

ОНАЗИ ИДЕЯ за=за Иза и Диана 

ПРЕКАЛЕНА СВОБОДА от=от Бълкарина Бог Иса и Богиня Диана  

С ОНАЗИ ИДЕЯ ЗА ПРЕКАЛЕНА СВОБОДА=
С ОНАЗИ ИДЕЯ за Бълкарина Бог Иса и Богиня Диана 


Гласувай:
11
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.03.2020 23:29

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздравления, Адаш!
22.03.2020 23:39
Трябва да докажем ,че сме достойни хора! На всички, на които нашият род е дал началото- На първо място хърватите-който твърдят ,че са от Български произход, след тях на румънци, македонци , украинци, белоруси, руси и да не изреждам повечето западни народи... Към които беще адресиран заветът на Митеран-Пазете България, тя в е началото на Европейската цивилизация!

Бъди здрав, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Трябва да докажем, че сме достойни ...
23.03.2020 05:12
leonleonovpom2 написа:
Трябва да докажем ,че сме достойни хора! На всички, на които нашият род е дал началото- На първо място хърватите-който твърдят ,че са от Български произход, след тях на румънци, македонци , украинци, белоруси, руси и да не изреждам повечето западни народи... Към които беще адресиран заветът на Митеран-Пазете България, тя в е началото на Европейската цивилизация!

Бъди здрав, Адаш!


ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ=Богиня Диана и Иза Българина

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Богиня Диана и Иза

А списъкът с народите, които Българите сме разселили от Тракия по целия свят и сме ги правили от маймуни човеци, обхваща всички до един народи по целия свят – ето част от документите за това:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 http://bezistena.blog/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 http://bezistena.blog/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Бъди благословен, Адаш, и търси помощта на Боговете ни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5423689
Постинги: 1581
Коментари: 2960
Гласове: 32324
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!