Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2020 23:48 - Кирил Домусчиев – първият олигарх на България с възложена му жертвена мисия да свидетелства за Боговете ни и Ги прослави.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2520 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 18.03.2020 17:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Kiril Domuschiev 
Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за covid 19, но почувствано последващо неразположение, направих последващ тест, който се оказа положителен. Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, съм изолиран и в момента се лекувам. Благодаря на здравните специалисти, които полагат грижи за мен!
Вярвам, че скоро ще бъда здрав и ще съм отново с Вас!
Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте!
Ще преборим и този вирус

https://www.facebook.com/kiril.domuschiev.56?fref=nf
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

След това съобщение на Кирил Домусчиев му изпратихме в месинджер следното наше послание:

Протягаме ти ръка за помощ в труден момент, Кириле. Спазвай всички предписания и предпазни и лечебни средства, назначавани от специалистите, и ги преосвети с нашето познание в името на Боговете ни, в чиито ръце е живота на всички ни. Задели от времето си и се запознай с нашите документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg и основно с последните статии по темата с корона вируса, започвайки с постинга ни 
 
Смърт, мор и ужас в Китай, паника из света. Корона вирус и предсказанието на Ванга за смъртоносната болест и нейното лечение http://bezistena.blog.bg/history/2020/02/21/smyrt-mor-i-ujas-v-kitai-panika-iz-sveta-korona-virus-i-pred.1697344  

С помощта на

Свещения шифър, в който ви просвещаваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

екипа ни ти разсекретява и разкрива тайната на Кабала хороскопа ти, от който ще научиш изумен Чий генетичен потомък си!  

КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ=от Диана Мат и Исуш Бълкарина   

КИРИЛ ПЕТРОВ ДОМУСЧИЕВ=Брат от Богиня Мат Диана и Исуш Бълкарина  

Богиня Диана и Исуш са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и управленческите им елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем   

Ти, Кириле, си фенноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Тяхното светейшо потомствено Братство, от който раздел на Бялото или Черното Братство ти избираш от кои да си, като си избран за тази ти жизнена лична и обществена позиция и роля в Техния Божи народ – Българите, и защото тази Божия фамилия е жертвена и натоварвана от Боговете ни с всякакви екстремални (+) и (–) мисии, сега Те ти дават това върховно изпитание за да се обърнеш към Тях и ги потърсиш с това познание от нашите документи, и когато го направиш ревностно и от сърце и Те те изцелят с всички доказателства, че Те и никой друг са те спасили, ти от твоята висока позиция и трибуна да Ги прославиш и прокламираш пред всички!  

Стъпи здраво на твоите житейски опитности и светоглед и на своите духовни устои, отвори Душата и сетивата си и попитай официалните съкровени Български християнски духовни Божествени Идоли Господ Бог Исус и  Света Богородица, Която истинската е Мария Магдалена, и на Които ти уповаваш, дали е верно това в което те просвещаваме – Те ще ти отговорят най – бързо, заради което Те разчупват закоравялите ни сърца с тези екстренни събития и процеси!  

С тебе сме от различни диаметрално разположени социални нива и позиции, но сме от една и съща свещена Божия кръв – жертвената фамилия на Исус и Мария Магдалена, за която ние имаме мисията да просвещаваме Б/българите от този свещен род, и затова аз и екипа ни те благославяме с Любов тебе и любимите ти деца и хора, насърчаваме те найстойчиво да се просветиш с това Познание и те оставяме в Техните ръце, в които сме всички безусловно, да бъдеш изцелен!  

И точно сега е времето, братовчеде, да разсъждаваш върху философския смисъл на правия текст на тази изрична превенция на Отец ни – 
 
image 

и да направиш своя категоричен избор от кое преходно и тленно богатство да се откажеш и отървеш и кое непреходно и нетленно вечно богатство да вземеш и съхраниш!

– започни с двете статии за Свещения шифър, за да проумееш документите ни и Божиите специални послания за тебе!

– знай, че всеки вече лично ще се изпросва и спасява сам без посредници от Боговете ни с това познание

– това наше послание ще въведем в наш постинг за да достигне това просвещение до повече Българи с пищящи от ужас души в тия страшни времена и събития.

– изпращам ти и лично предложение за приятелство 

image

Това бе нашата протегната ръка за помощ в труден момент, която подаваме на Кирил, подаваме я и на всички вас, защото всички тези ужасни изпитания и спасението от тях, е от Тях – Боговете ни.

РЪКА ЗА ПОМОЩ В ТРУДЕН МОМЕНТ от=
от Бог Кризтош и Богиня Диана Матара Ма Ма
от Бог Кризтош и Богиня Диана Матара Мария Магдалена
от Бог Изуш от Тракия и Богиня Диана Матара Мария Магдалена

И за да има предпазна сила и мощ посланието на Кирил от поста му

"Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте!" ,
 
ще го преосветим и издигнем на сакралното Божие ниво:


ПАЗЕТЕ СЕ чрез=чрез Богиня Диана и Исуз

ПАЗЕТЕ СЕ чрез познанието от=чрез познанието от Безистена

НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ с=с Богиня Диана и ХристосБогиня Диана и Исус от Трахия 

––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това наше послание и спасителен пояс е за всички Б/българи, независимо от от техния социален и обществен статут и които познаят Божествения си генезис в нашите документи в тия екстренни дни и събития!

Бъдете благословени, Българи, Боговете ни идват, и за да Ги познаете и се спасите в Третата световна война, Авторите на която ви разкриваме в блога ни, се просвещавайте от всичките ни 1400 статии от блога ни и най – вече от последните актуални тематични статии за пандемията:

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА на=ТРЕТАТА ВОЙНА на Бог Иса и Богиня Диана

Смърт, мор и ужас в Китай, паника из света. Корона вирус и предсказанието на Ванга за смъртоносната болест и нейното лечение
http://bezistena.blog.bg/history/2020/02/21/smyrt-mor-i-ujas-v-kitai-panika-iz-sveta-korona-virus-i-pred.1697344  

Пандемията на корона вируса – последната фаза преди показването на обсадилите ни Извънземни.Къде и как да се предпазим и излекуваме от мистериозния вирус.
http://bezistena.blog.bg/history/2020/02/28/pandemiiata-na-korona-virusa-poslednata-faza-predi-pokazvane.1698499   

От днес – 1 март 2020 година в България се въвежда задължителна Българска универсална анти – корона вирус ваксина Ацинетрам
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/01/ot-dnes-1-mart-2020-godina-v-bylgariia-se-vyvejda-zadyljitel.1698787  

Чудесата и феномените на Сирни Заговезни, които прорицаваха и подготвяха днешните събития в света с 800 000 жертви–страшни за едни,и епично спасителни за други
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/01/chudesata-i-fenomenite-na-sirni-zagovezni-koito-proricavaha-.1698796  

Извънземни в образа на Змей правят лунното затъмнение на боевете за Шипка и спасиха Шипка и България а сега ни дават ваксината Ацинетрам срещу корона вируса
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/03/izvynzemni-v-obraza-na-zmei-praviat-lunnoto-zatymnenie-na-bo.1699081

Шефът на НАСА за предстоящата инвазия на Извънземните и за събитията в света.Къде ще дебаркират Извънземните, пуснали корона вируса и носещи ваксината за него!
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/06/shefyt-na-nasa-za-predstoiashtata-invaziia-na-izvynzemnite-i.1699337  

Дойдоха дни на страхове и изпитания и на обща паника! За кои важи спасителното пророчество на Света Ванга и Света Севрюкова?
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/11/doidoha-dni-na-strahove-i-izpitaniia-i-na-obshta-panika-za-k.1700120

Как и къде може всеки да активира с магията на Баенето неподозираните лечебни свойства на витамин С и Д. Защита от коронавирус и всички болести чрез Баене
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/14/kak-i-kyde-moje-vseki-da-aktivira-s-magiiata-na-baeneto-nepo.1700583  

Президентът християнин Тръмп и молебенът срещу вируса.Нашествието на американските християнски войски и на Covid – 19 в християнска Европа и по света

http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/15/prezidentyt-hristiianin-trymp-i-molebenyt-sreshtu-virusa-nas.1700798

За читателите, които не се ориентират напълно в оперативните опции и манипулации на информационната платформа блог. бг, можете да влезете в нашия блог чрез активния ни аватар bezistena със син цвят под заглавието на всяка наша статия, който след натискане отваря блога ни със всички статии.

Постоянна динамична информация по актуалната световна тема ще намерите и в профила 
https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Исус и Мария 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 
 
И една култова тематична песен на двама чувствени Барда с Българска жреческа кръв и феноменни гени на Исус и Мария Магдалена, подготвена за тия страшни и скръбни и епични времена на изпитания преди Явяването на Боговете ни и дадена ни за фонова песен на постинга!

https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc
Peter Gabriel  Kate Bush  ––   Don"t Give Up !  / Не се предавай! 
 
image


Не се предавай! 

Той:

На тази горда земя израснахме силни,
хората имаха нужда от нас,
бях научен да се боря и да побеждавам!
Никога и не съм помислял, че мога да се проваля.

Свършиха моите битки, както поне изглежда!
Аз съм човекът, когото мечтите напуснаха,
смених лицето си, смених и името си,
но никой не те иска, щом си слаб и неудачник!  

Те : (Зад ролята и образа на Те – Българските Богове Исус и Мария Магдалена) 

Не се предавай, защото имаш приятели!
Не се предавай, защото още не си победен!
Не се предавай, знам,че можеш да се справиш! 

Той:

Мислех, че винаги ще виждам това около себе си,
никога не съм допускал, че ще засегне и мен тази беда,
колко е страшно, че се обръщат нещата!
Аз пътувах цялата тъмна нощ към дома,
към местата, където бях роден.
Когато се разсъмна, видях ужасен –
всички дървета бяха изгоряли до дъно!

Те:

Не се предавай! Не се предавай!
Ти имаш все още нас!
На нас не ни трябва много!
Не се предавай, защото на тази
Земя има место и за нас!
Отпусни глава на рамото ми и се успокой,
всичко ще се оправи!
Когато времената станат трудни
можеш да се опреш на нас!
Не се предавай, не се предавай!
Молим те, не се предавай!

image


Той:


Трябваше да си отида от тук,
не мога повече да издържам!
Ще застана на онзи мост
и ще гледам надолу – откъдето и да идва,
накъдето и да отива, реката продължава да тече!

Те:

Не се предавай, защото имаш приятели! 
Не се предавай, защото не си сам! 
Не се предавай, няма причини да се срамуваш! 
Не се предавай, защото все още имаш нас!
Не се предавай – ние се гордеем с теб такъв, какъвто си! 
Не се предавай – знаеш, че няма никога да е лесно! 
Не се предавай, защото вярваме, че има място!
Защото има място и за нас!

ИМА МЯСТО и за НАС=за Исус и Диана МаМа=за Исус и Диана Мария Магдалена
 
image

– и още веднъж : зад ролята и образа на 
Те – Българските Богове Исус и Мария Магдалена 

PETER GABRIEL=Питър България=Питър Българина=Брат от България
жречески потомък от Българското Бяло Братство на служба на тракийските племена, населили света
 
KATE BUSH=КЕЙТ БУШ=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Ешуа 
феноменна потомка на Исус и Мария Магдалена от тухната Българска жреческа династия Дуло, което обеснява дивото ѝ привличане и афинитет към Българската фолклорна музика и песни!

Песенният пасаж е от наш постинг преди 5 години за ужасяващата катастрофа на цистерна на виадукт на автомагистрала Хемус и изпитанието на един Българин, висял два часа над 128 – метровата пропаст, и крепящ се и спасил се единствено на вярата си и молитвите му към Господ Исус и Богородица, Богиня Диана Мария Магдалена 

Когато увиснеш над пропастта на магистрала Хемус и на живота, и знаеш или не знаеш телефона на Спасителите!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/08/18/kogato-uvisnesh-nad-propastta-na-magistrala-hemus-i-na-jivot.1384893

Не се предавай, Кириле!
Не се предавайте, Божествени Българи!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И коментарни бисери от форумите под публикацията ни в групи на фейсбук:
  
Kalin Shterev
хахаххах  

Kalin Shterev
как не ви писна да се възползвате от страха и слабостите на хората не мога да разбера.... откачалки :-))  

Инж. Иван Дунчев

За да нямаме страх!
 
СТРАХ от=от Иса от Трахия
 
ЗА ДА НЯМАМЕ СТРАХ трябва да познаем=
трябва да познаем Христоз и Диана МаМа=
трябва да познаем Исуз от Трахия и Диана Мария Магдалена
 
Това е превенцията ни да нямате страх, а за слабостите си всеки си носи отговорността пред Тях, записани в безпристрастния тефтер на Свети Петър или по – точно в неизтриваемия хард – диск на персоналния биокомпютър на всеки!

Дано познаете Боговете ни с добро, но не с такъв език и стил... 


Лиляна Тодорова
 
Бог Е милостив!

– отговорът ни:  

Ето как да търсите милостта на Бог, Лиляна:  

БОГ Е МИЛОСТИВ=Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Ма (Майка) Диана   

Във всички наши 1400 статии ви просвещаваме Кои са Боговете ни и Тяхната сакрална змейска херметична символика

–––

И ето как реагираха на нашата публикация в групата
Коронавирус България - статистика и новини, в която на опашка се редят за черноенергийна информация:   

– администратор:

Публикацията ви е премахната от 
Коронавирус България - статистика и новини от администратор
 :

Без конспиративни теории. Основната цел на групата е да дава достоверна информация.
В този смисъл администраторите ще изтриват без предупреждение публикации и връзки към сайтове, създаващи фалшиви новини и търсещи скандалното.  

– отговорът ни:   
 
Изтривате ни публикациите, които ви даваме безкористно за вашето Спасение!
Сами се махаме от групата ви!
Скоро ще ни търсите сами панически!
Само тази изрична превенция за вас, дето лишавате пищящите от ужас хора от  това просвещение:

image  

А тия "пищящи" хора в групата след този ни коментар веднага наскачаха с повече от 20  лайка на ухилени главочи и куп мерзости като глутница връз нас само за десетина минути и прогресивно трупащи се  начело с админите им, без някой да им се опълчи!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Оставяме групата с мъка за душите на нещастниците..., нямаме работа при тях. 


nedovolen 
 

В постинга ви виждам протегнатата Божия Ръка и Милост към Кирил.
А песента, обожавам я. Не ползвам развалени български езици и сега прочетох превода. За което огромно благодаря. Този вирус е външен, изпратен от Господ за осъзнаване. Ако не се случи, следва по-вътрешен...
Бъдете благословени!

 
bezistena  

Амин, Приятелю!

ОБОЖАВАМ=Бог Ежуа и Богиня Ма (Майка)

ВИРУСА Е ВЪНШЕН от=ВИРУСА е от Бог Ешуа

ВИРУСА Е ИЗПРАТЕН ОТ ГОСПОД=ВИРУСА Е ИЗПРАТЕН ОТ Богиня Диана и Иса

ОСЪЗНАВАНЕ от=от Бог Исуз

Бъди благословен Николай, продължаваме заедно!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И защото сме в темата за подкрепа на Кирил и на всички Българи:

Не се предавай, Кириле!
Не се предавайте, Божествени Българи!

image
 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
17.03.2020 23:49

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - В постинга ви виждам протегнатата ...
18.03.2020 08:40
В постинга ви виждам протегнатата Божия Ръка и Милост към Кирил.
А песента, обожавам я. Не ползвам развалени български езици и сега прочетох превода. За което огромно благодаря.
Този вирус е външен, изпратен от Господ за осъзнаване. Ако не се случи, следва по-вътрешен...
Бъдете благословени!
цитирай
3. bezistena - Амин, Приятелю!
18.03.2020 14:15
nedovolen написа:
В постинга ви виждам протегнатата Божия Ръка и Милост към Кирил.
А песента, обожавам я. Не ползвам развалени български езици и сега прочетох превода. За което огромно благодаря.
Този вирус е външен, изпратен от Господ за осъзнаване. Ако не се случи, следва по-вътрешен...
Бъдете благословени!


ОБОЖАВАМ=Бог Ежуа и Богиня Ма (Майка)

ВИРУСА Е ВЪНШЕН от=ВИРУСА е от Бог Ешуа

ВИРУСА Е ИЗПРАТЕН ОТ ГОСПОД=ВИРУСА Е ИЗПРАТЕН ОТ Богиня Диана и Иса

ОСЪЗНАВАНЕ от=от Бог Исуз

Бъди благословен Николай, продължаваме заедно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676451
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!