Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2020 21:07 - Президентът християнин Тръмп и молебенът срещу вируса.Нашествието на американските християнски войски и на Covid – 19 в християнска Европа и по света
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2505 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 17.03.2020 15:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Преди по – малко от два дни президент Тръмп публикува обръщение към американската нация с призив на 15 март да се проведе Национален ден на молитвата към Бог за защита от настъпващия корона вирус

https://www.facebook.com/DonaldTrump/posts/10164200732690725 Donald J. Trump
  
image

За мен е голяма чест да обявя неделя, 15 март за Национален ден на молитвата. Ние сме държава, която през цялата ни история е гледала към Бог за защита и сила във времена като тези. Без значение къде може да се намирате, насърчавам ви да се обърнете към молитвата в акт на вяра. Заедно лесно ще победим! 

It is my great honor to declare Sunday, March 15th as a National Day of Prayer. We are a Country that, throughout our history, has looked to God for protection and strength in times like these. No matter where you may be, I encourage you to turn towards prayer in an act of faith. Together, we will easily PREVAIL!
–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Нашата реакция, която беше една от първите в коментарния форум под призива, бе:  

Ще поздравим президент Тръмп въпреки всичките му кусури за прокламацията за всеобща молитва към Бог, и с Любов ще благословим начинанието му! 
И за да чуе Бог неговата и на целия американски народ отчаяна искрена молитва, му съобщаваме с Любов Божието безусловно и безалтернативно условие: 

– Веднага президент Тръмп да издаде заповед всички 800 американски бази и войски в Европа, Азия, Африка и по целия свят, да започнат веднага панически да се евакуират и прибират за постоянно и необратимо в САЩ !

image

В противен случай Божиите светии ще подпукат нашествениците окупатори с корона вируса и реакционния политически милитаристичен и олигархически елит на САЩ. 
Ще страда и народът.
  
За верността на нашата ретранслация на Божията повеля и повече информация, Тръмп и службите му да се обърнат към нашия блог http://bezistena.blog.bg за да знаят как да се молят не на анонимен Бог, а на истинските Български Богове, за да ги чуят Те!

––––––––––––––––––––––––––––– 

Пуснахме нашето послание в коментарния форум под обръщението на Тръмп в профила му във Фейсбук, (което досега вече генерира повече от 56 000 коментара) в редактиран компютърен превод: 

We will congratulate President Trump on all his pranks on the proclamation of universal prayer to God, and with Love will bless his endeavor! And in order for God to hear his desperate and sincere prayer from all over the American people, we announce to him, with Love, God"s unconditional and non-alternative condition: 

- Immediately President Trump to order all 800 US bases and troops in Europe, Asia, Africa, and around the world to immediately panic evacuate and return permanently and irreversibly to the United States! 

Otherwise, the Saints of God will crack down on the invading invaders with the Corona virus and the reactionary political militaristic and oligarchic elite of the United States. 
The people will also suffer. 

For the faithfulness of our relaying on God"s commands and more information, Trump and his services should turn to our blog http://bezistena.blog.bg to know how to pray not to an anonymous God, but to the true Bulgarian Gods, for them to be heard by Them. 

––––––––––––––––

Каквото разберат братушките американци – разбрали, и въпреки че направихме превод на английски на посланието ни, досега вече повече от 35 часа от публикуването му нямаме нито едно одобрение или порицание, (което означава, че коментара са го турили цензурите под карантината на сенчестия бан) докато всякакви коментари от рода на : "Амин!, Нашият президент е велик!, Благодарим ти, Господи, че имаме такъв президент!, Благодарим Ви, че върнахте Бог в нашата страна!,..." и безброй още кухи розови библейски шаблони и целувки по въздуха, събират по няколко хиляди и дори по десетина хиляди одобрителни възгласи/лайкове, като ги уверявяме, че всичко друго от нашето Познание ще разберат като започнат скоро да учат колективно и индивидуално Българския език и нашите документи от блога ни! 

Само ще акцентираме върху един коментар :

"
Изход 14:14 Господ ще се бори за теб - нужно е само да стоиш мирно."
Благодаря ви, че насърчавате това, от което наистина се нуждае тази страна... Неслучайно го наричат Принцът на мира. Не трябва да се страхуваме."

събрал над 2,4 хил. възторжени одобрения!

Този библейски цитат в друга редакция е "Господ ще воюва за вас, а вие ще останете мирни."

И при двата варианта посланието на правия текст е, че Господ ще те защитава и грижи за тебе, ако стоиш мирно, и същото обещание за всички ако останете мирни.

Християнските и библейските корифеи и проповедници имат всякакви обяснения какво означава това Божие условие – повеля "да стоиш мирно и да останете мирни", и никой не знае каква тайна са вложили от Горе в тази изрична наредба.

Ето разчупен поредният печат и разсекретена поредната тайна на този библейски документ с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

ДА СТОИШ МИРНО пред=пред Матара Диана и Исуш 

ОСТАНЕТЕ МИРНИ с=с Матара Диана и Иса 

Матара Диана и Иса са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем.

Тайната на този библейски цитат е едно от безбройните кодирани послания, в които са имплантирани Българските Богове, очакващи да ги познаеме за да отговарят на нашите молитви и молби към Тях!

Българските Богове са Авторите и Сценаристите на глобалната пандемия с корона вируса, изпълнявайки последния акт на трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Последните времена преди Явяването Им и започване на епичните процеси по Съдния Ден , за което Те ни информираха в последните ни статии и примерно в 

Смърт, мор и ужас в Китай, паника из света. Корона вирус и предсказанието на Ванга за смъртоносната болест и нейното лечение

http://bezistena.blog.bg/history/2020/02/21/smyrt-mor-i-ujas-v-kitai-panika-iz-sveta-korona-virus-i-pred.1697344 

Пандемията на корона вируса – последната фаза преди показването на обсадилите ни Извънземни.Къде и как да се предпазим и излекуваме от мистериозния вирус.

http://bezistena.blog.bg/history/2020/02/28/pandemiiata-na-korona-virusa-poslednata-faza-predi-pokazvane.1698499

и всички след тях до сега.
––––––––––––––––––––––

Скоро след обръщението на президент Тръмп с призива за Ден на молитвата на 15 март в САЩ, президентът на БХТВ – Българска християнска телевизия – Благовест Белев, която телевизия е с протестантска платформа, излъчи в ефир и публикува и в сайта на телевизията филм с превод на обръщението на Тръмп и със свой призив към християните в България за подкрепа на това начинание:

БХТВ - ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ - ДА СЕ ВКЛЮЧИМ В НАЦИОНАЛНИЯ ДЕН НА МОЛИТВА НА САЩ - 15 Март 2020 срещу Корона вируса - вчера президента Тръмп обяви национална молитва.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001679196474&__tn__=%2CdlC-R&eid=ARBvUQIH--70qgIOjYY8kF5hHUQAOA4IjNSD3-iTiDzq_v95YzETZkeeohghnX3ShMYmnBBn0MD3Zi26&hc_ref=ARRpMb1HcUq_ecWHj09SKaZWYGkRS6wRSUs4GbAySoLbycbPbIjN6haLQ9_2-tLILps

https://www.facebook.com/100001679196474/videos/2768487076550572/

Разработихме галерия с комиксови послания от основните моменти на призива на американския президент:

image
 
image 

image 

image 

image 

image 

image 

image 

В коментарния форум под прокламацията на БХТВ с горните прекрасни пропагандни християнски клишета и шаблони, класически примери на лицимерие и псевдо – Исусова религиозност и манипулация на паството, говорителят на екипа на безистена Инж. Иван Дунчев реагира (избухна) с максималната възможна благост и кротост:

– Говоря от името на хората от екипа ни, които всичките преди избирането бяхме със симпатиите си и може и да се каже със сърцата си за Доналд Тръмп с неговата анти милитаристична, анти империалистична, анти глобалистична, анти олигархическа, анти сорос, анти – ислямистко емигрантската, анти джендър и прохристиянска политическа платформа и програма, обявяващ се срещу потисническата експлоататорска класа и обещаващ директно да даде власта на обикновените хора, да изтегли американските войски от разпалените от тях войни и да прибере всички американски бази от света, да изкара лъжите за глобалното затопляне, да накаже виновните си предшественици за опустушителните войни в арабския свят и по света и ги вкара в затвора, да нормализира отношенията си с Русия, да ...

Горките те обикновени и наивни зомби американски хора и избиратели, и ние сеирджиите отстрани...!

Президент Тръмп – примерен и ревностен християнин – протестантин!
Президент на християнска държава!
Президент на християнска държава, която има 800 !!! (осемстотин) военни бази по 138 държави по целия свят, и чиито войници и офицери – примерни християни протестанти и католици, благославяни от смирени военни свещеници, без никакви угризения и задръжки на крилете на бомбардировачите носят демокрация и палят конфликти и войни и хвърлят бомби връз невинни човешки същества със стотици хиляди и милиони жертви по целия свят!

image

image
image

И докато Европа се мята в пламъците на ужаса на страшната пандемия и президентът Тръмп забранява влизането на хора от Европа в САЩ, в това време военолюбците от САЩ и НАТО начело с президента Тръмп – примерен и ревностен християнин, вкарват на територията на християнска Европа и разставят около християнска Русия 30 000 американски християнски войници и още 10 000 европейски християнски войници с тежка бронирана техника, а основен коз на предизборната програма на Тръмп беше че ако стане президент ще изкара САЩ от НАТО и ще изтегли американските войски от Европа и всички американски военни бази по света!

Бегла информация за американското военно нашествие в Европа през 2020 г. вижте в статиите 

Новите учения на НАТО ще направят от Европа база на САЩ за война с Русия
https://pogled.info/svetoven/Telepolis-novite-ucheniya-na-nato-shte-napravyat-ot-evropa-baza-na-sasht-za-voina-s-rusiya.111551

Предстои най-голямото американско военно учение в Европа от 25 години

https://news.bnt.bg/bg/a/predstoi-nay-golyamoto-amerikansko-voenno-uchenie-v-evropa-ot-25-godini?fbclid=IwAR1teWCrBu6cUOHDI7jMdxyNQqu9bLY2nGP2AWdh6Xt9QxfcvNrOAYBTPlY

Нещо става в Италия! Димна завеса ли е корона вирусът?
http://dianadeleva.com/нещо-става-в-италия-димна-завеса-ли-е-к/2020/03/15/?fbclid=IwAR2UagZscNIWbJO1Y8CxR07j8ZK4JwxZO21la7dG9djCO2gIt20Fc428DeA

image 
 
image
   

Един ужасен глас на италианка от мятаща се в огъня Италия, налазена от нашествениците:
https://www.facebook.com/gabriellaapemaia/videos/2797813033651362/
 
Gabriella Montepeloso

12 март в 11:30 ч.
 
Non esiste nessun virus  Perchй non dite la veritа brutti coglioni ecco perchй scuole chiuse negozi chiusi e tutto il resto chiuso  Qua sta x scoppiare una guerra altro che corona virus  

Няма вирус Защо не кажете истината грозни задници, затова училищата затвориха магазините затвориха и всичко останало е затворено Тук е на път да избухне война, освен короната на вируса 

12 март в 3:00 ч. · 

Prepariamoci  alla guerra ...arrivano ora le esercitazioni carichi di armi con la pandemia che c"и .??..svegliamoci la comunitа europea CHE FA ? apre le porte all esercito Usa ..chiedetevi xche ?stanno arrivando 20000 americani E GUERRA E NON C"И LO STANNO DICENDO CHE SENSO HA TUTTO QUESTO ..CHIEDETEVELO .
 
Да се подготвим за война... Ето ги и оръжейните тренировки с пандемията.??..
Да събудим европейската общност какво прави?
Отваря вратите на американската армия.. Запитайте се защо?
20000 американци и война идват и не казват защо.
Какъв смисъл има всичко това.. попитай.
–––––––––––––––

Къде и кога във всички автентични или редактирани и манипулирани новозаветни документи нашият Господ Бог Исус е разрешил и благословил такова престъпно поведение на последователите Му християни?  
Защо никой от вас и прекрасната Българска християнска телевизия не издигне глас за протест срещу тия анти – човешки и анти – християнски престъпления на САЩ, които са управлявани от юдео – ционистите, които пък са отявлени открити врагове на всички християни?   

Защо никъде в интернет пространството на многобройните протестантски църкви в България, имащи тесни духовни и други връзки – финансови и материални, и контакти с американските протестантски църкви, ни един сладкодумен и помазан пастор и изявен лидер не протестира срещу тия престъпления?  

Вие Българи примерни и ревностни християни – протестанти, ще се молите заедно с престъпната анти – християнска лицемерна политическа клика и върхушка на зомбирания американски народ, така ли?
 
А не ви ли е страх, прекрасни братя и сестри, че Господ Бог Исус не само няма да чуе молитвите на американския президент и сие, не само няма да чуе и вашите молитви за американския народ, сред който и аз имам деца и внуци, ами няма да чуе и вашите молитви за вас искрено вярващите християни и близките ви, обезумяващи от страх и ужас с вас вече от вируса и в България, колкото и да си помпате насърчение и кураж и повтаряте до припадък дежурни молитвени мантри и религиозни фитнес – канони?

Не си ли давате сметка, че корона вирусът е дело и мероприятие на Всемогъщият ни и Всесилен Господ Бог Исус, спуснат от Него в Последните дни за нашето изпитание на вяра и чистота точно по такива глобални проблеми, за които ви говоря, и за подготовката за Явяването Му?
Когата задаваме въпроси на американските воени и граждани – примерни християни, по тази тема и ги питаме защо ходят по света с оръжия и избиват хора или работят пряко или косвено в САЩ за тази престъпна човеконенавистна политика, те самоуверено и високомерно по господарски и напълно спокойно и назидателно ни отговарят, че те изпълняват каквото им каже президентът, който пък е бил сложен за такъв от Бог, и затова те не вършели престъпление и нямали грях пред Господа.   

Лъжат се всички!  
Жестоко се лъжат!

Престъпленията срещу Божиите закони, основният от които е да обичаш ближния си и да не убиваш човек и да не правиш зло на другите, са на личната отговорност и на личната сметка на всеки и никакви посредници като президента например, генерала, папата, пастора и свещеника или всякакви човешки закони, не могат да изкупят и амнистират вината на човек пред Бога!
Всички пасивни и активни грехове по тези престъпления са по индивидуалната сметка на всеки!   

– Защо престъпи законите Ми и върши престъпления с активно участие или с пасивно безучастие, и забива пирони в ръцете и на нозете Ми? – ще те пита Господ наранен, а ти ще Му клинчиш и ще се гърчиш като червей, че "ама Господи, той президентът каза, ама работата да не загубя, ама заплатата, ама кредита..., аз не Ти пазех законите, Господи, обаче колко ревностно се молех и Те хвалих с песни ...

...И докато се обясняваш, Свети Петър вече те е писал в групата за дестинацията към Чистилището..., защото и вие отлично знаете, и пак ви напомня Той, за да прокламираме на всички, кой ще се спаси без всякакви други уговорки и извъртания:      

image


Тия въпроси ви задавам с болка и Любов като ваш брат – протестантин в Христа, кръстен необратимо в Него от моя пастор и сърдечен приятел Благовест Белев, измит със светото Водно кръщение от пастор Цонко Атанасов и още по – необратимо и завинаги кръстен със Святият Дух от пастор Огнян Серафимов – все емблематични и възлови фигури в Българското протестантство.
Всички тия ми достойнства и почести пред Господа подпечатах след това на 64 годишна зряла възраст през 2013 г. с напълно съзнателно и по моя изрична воля кръщение от моят сърдечен приятел отец Панайот Чакъров в Светото Българско Православие, без да се отказвам от даровете на Светото Българско Протестантство.   

Бъдете благословени, прощавайте и да ви е простено и не се отказвайте от молитвената подкрепа и за американците, и за католиците италианци, и за будистите китайци, и за мюсюлманите в Иран, и най – много за вас и нещастния Български народ, обаче изчистете тия моменти от християнския си живот, ако ги имате, пред Господа.  
Този коментар ще въведа в специална статия в блога ни http://bezistena.blog.bg  
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

От възторжените стандартни коментари под призива на БХТВ ще ви покажем само един, за да продължаваме просвететелската си работа, разкривайки Боговете ни, имплантирани навсякъде с кода на Свещения шифър и нашето Познание:

Румяна Стайкова:  
Да се смирим и да викаме към Бога!

Виж, Румяна – 

РУМЯНА СТАЙКОВА=Кан (Жрица) на Богиня Матара и Иса, 

какъв е сакралният смисъл и съдържание на Смирението!

СМИРЕНИЕ=Иса и Мария

ДА СЕ СМИРИМ пред=пред Мад Мария и Исус 

ДА СЕ СМИРИМ като познаем че сме от=като познаем че сме от Мад Мария и Исус 

Колкото и да се смиряваш, колкото по – на захлупена и нища, нищожна и безстойностна да се правиш пред Боговете ни и пред хората, файдата ти ще е никаква, ако не познаеш Боговете ни в тази превенция и не викнеш към Тях с тези молитвени мантри!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

А за да усмирим и смирим малко американските натовски нашественици в Европа и по света дори и в правия смисъл на понятията, ще им покажем разкодирания автентичен документ, разсекретяващ масираното нашествието на Кои вече е започнало :

НАШЕСТВИЕ на=на Богиня Диана и Исуш 

МАСИРАНО НАШЕСТВИЕ на=на Сина на Богиня Матара и Исуш  

Синът на Богинята Майка и Исус е очакваният от всички
 Божи син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ето защо заради такива християни псевдо – Исусови последователи като Тръмп и всички други управници на държавите и на света, водещи народите и света към погибел, съвсем скоро ще бъдат премахнати и християнството, и исляма, и юдаизма, и будизма, и всички други религии и ще бъде възстановено най – древното истинско Учение и Познание на Земята – Учението на Разума, както прорица Света Ванга,

ПОЗНАНИЕ за=за Бог Иза 

УЧЕНИЕ на РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза и Мария

УТШЕНИЕ на РАЗУМА=на Ешуз и Матара 

и съвсем скоро време това ще бъде изпълнено, като ще започне да се изпълнява и пророчеството на сина на Свети Васил Левски – Свети Петър Дънов и на неговата по – малка дъщеря Света Ванга, че скоро всички народи и племена по света ще учат ревностно и безалтернативно Български език, за да могат чрез Свещения шифър и документите от блога на безистена да получат достъп до Боговете ни и изпросват от Тях с това Познание всяка следваща глътка въздух и всеки следващ миг живот още !

ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Иза

ВЪЗДУХ=Духа на Бог Иза – Святият Дух

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана 

Бедна ни е нищата и най – богата фантазия, какви епични събития и процеси предстоят за тези, които познаят Боговете ни и Им се поклонят!

Амин!

––– изрично:

Просвещавайте се от всичките ни статии в блога ни http://bezistena.blog.bg и особено актуалните в дневния ред на цялото човечество статии след цитирания по горе постинг 

Смърт, мор и ужас в Китай, паника из света. Корона вирус и предсказанието на Ванга за смъртоносната болест и нейното лечение

в които ви даваме единствените ефикасни защитни предпазни и лечебни средства от обхващатата целия свят пандемия !
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и светии от Вси Светии, водени вече постоянно от Исус и Мария 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни

За военните нашественици – християни, и другите примерни християни, не спазващи фундаменталните Божии закони и норми,
 е пророческият текст от култовата песен на Black Sabbath - Iron Man, която е нашият фонов музикален съпровод, и от която ви даваме финалните стихове от https://tekstove.info/lyric/view/5172 :

Обущата му от олово тежко се тресат
Те изпълват жертвите му с ужас, дали ще се спасят?
Бягат с всички сили, друго не остана
Железният човек оживя отново, стана!

Ето ви и пронизващото музикално и визуално оформление на тези пророчески стихове, които кадри пуснаха Боговете ни сега и които набират страха на интернет обществото:
 
image


image

Какво се случва?!
https://www.facebook.com/watchparty/2490304391232305/

–– за съжаление клипът е свален от мрежата, а ужасяващите звуци са неповторими...

За Българските читатели и зрители е преводът на песента във vbox7 на този адрес:

https://www.vbox7.com/play:1cc0d467?p=playlist&id=1860481&order=date

––––––––––––––

И в режим на редакция един малък коментар под една от публикациите ни на този постинг във фейсбук групите, където един не в час какво се случва в света и въобще не разбрал за какво иде реч в статията ни, си робува нещастникът още на филството или на фобството: 

Константин Христов
А, за базите на пожизнения монарх Путин ще пожелаеш ли същото?


Инж. Иван Дунчев

Въпросът е правилен! (въпреки че въобще не може и дума да става за сравнение между 138 бази на САЩ –
 сиреч на юдео – ционистите, по всички точки на света далече далече от границите на САЩ, и военната подкрепа на Русия за Сирия по нейна изрична молба и покана на законното сирийско правителство до собствените си граници, в борбата срещу ислямистките терористи и главорези, създадени и подкрепяни от САЩ) 
Влез в нашите статии в блога ни и ще разбереш, че ние не цепим басма на никой и при нас няма фили и фоби, ние сме само на 100 % Българолюбци – живеем и болеем за Българския народ, турен от всички на дръвника за заколение!
За всички други ще мислим после.

– и нашият поздравителен адрес към всичките ни душмани:

image  

–– ние изобличаваме всички наши душмани, които пред светлината на прожекторите са в яростна конфронтация, а зад кулисите са в един общ отбор на юдео – 
ционистките заговорници срещу Българите, изпълняващи злодейския план Калерги за затриването на Българите,

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669 ,

като сегашното военно нашествие на американците в Европа въобще не е с идея конфронтация или война с Русия, каквато е официално раздухваната версия и истерия, защото знаят много добре всички, че руснаците могат да ги издухат и изпепелят за нула време


image

а крайната висша тайна задача и цел на 
заговорниците с военната експанзия на САЩ и НАТО, колкото и да се правят на разсеяни, е България в опит да попречат на Явяването на Боговете ни, както Те ни документират във всичките ни 1400 статии в блога ни и особено масирано в последните ни статии, че Божиите светейши армади ще дебаркират в България в първосвещения Божи град Ямбол, и сега вече душманите ни ще разберат накрая Кои са и какви са Боговете ни, и жална им майката!

СВЕТЕЙШИ АРМАДИ на=на Богиня Матара Диана и Исуш

С няколко илюстрации ви показваме няколко от различните образи и проявления на Божиите Светейши армади от Светии от Вси Светии, които според персоналните житейски проявления и заслуги на всеки и натрупаният му (+) или () актив, и според представите на различните хора и общности, могат да се явят и действат и като 

image

...като нежни и грижовни ангели – хранители и пазители, идващи с тържествени фанфари и музика и песни, пърхащи с крила мили и приветливи около очакващите ги и с родителска Любов вземайки и утешавайки ги в обятията си, и като 

image

...като спасителна армия, извикана от изпадналите в беда хора...

image

...извикана от изпадналите в беда хора, обкръжени без оръжие и защита на ръба на пропастта от въоръжените им душмани и очаквана от нещастниците с последни сили и надежди, 

image


а за престъпниците срещу Божиите закони и за душманите на Божия Български народ и очакващи Боговете ни и Божията армия с танкове и оръжия и всякакви други свръхмощни земни оръжия и сили и съвсем немощни и безсилни пред Небесните войни, задължително Светиите от Вси Светии на Светейшата армия ще се представят и проявяват като... 

image
 
...
...задължително Светиите от Вси Светии на Светейшата армия ще се представят и проявяват като като страшни и безпощадни Светии, и още по – страшни като..

image
 
...задължително Светиите от Вси Светии на Светейшата армия ще се представят и проявяват като страшните и всесилни и безпощадни възмездяващи Извънземни...  

image

всяващи страх и ужас и още по страшните от тях 

image

четирима конници от Апокалипсиса/Откровение, сеещи повсеместен мор и смърт сред набелязаните по прецизния списък и противящите им се!

УЖАС=Исуж

СТРАХ от=от Иса от Трахия

СМЪРТ без=без Иса и Матара 

ПОВСЕМЕСТЕН МОР от=от Бог Исус и Богиня Мат Мария

И за да им дадем последен шанс на душманите ни и заговорниците срещу Божия Български народ, както и на невярващите в Бог а вярващи на Извънземните, както да дадем шанс също и на отричащите Извънземните вярващи, но вярващи в Бог с нарочно манипулирани от Него Негови характеристи, още веднъж ще разкрием с безапелационни документи на всички категории вярващи и невярващи и на всякакви непукисти, кои са тия Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Извънземните са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!  

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!  

Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци са разпостранителите на корона вируса, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна енергийна ципа, държат по един флакон с корона вируса и безпристрастно пръскат по една конска доза на потомците си, които са в прецизния списък за заразяване.
––––––––––

И като отговаряме на циркулиращите тревожни въпроси из социалната мрежа

image

image

и ги изобличаваме душманите ни, ние ги благославяме дано да се освестят и покаят с добро пред Боговете ни и пред нас Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство, защото в противен случай Те ще ги вразумят след жестоки катарзисни санкции,

КАТАРЗИСНИ САНКЦИИ от=
САНКЦИИ от Кристоз=
САНКЦИИ от Исуз от Тракия 

САНКЦИИ от=САНКТСИИ от=от Кан (Жреци) на Диана и Исус 

една от най – леките от които е пандемията с корона вируса, организирана Свише, и много ще боли!

image

Бъдете благословени, Българи, Боговете ни идват, и за да ги познаете и се спасите в патакламата, се просвещавайте от всичките ни 1400 статии от блога ни и най – вече от последните актуални тематични статии за пандемията.
За читателите, които не се ориентират напълно в оперативните опции и манипулации на информационната платформа блог. бг, можете да влезете в нашия блог чрез активния ни аватар bezistena със син цвят под заглавието на всяка наша статия, който след натискане отваря блога ни със всички статии.









Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
15.03.2020 21:15

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7726838
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44371
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!