Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2020 23:59 - Авторски алманах на 1987 – годишния Кан и Цар Авитохол, на когото крият годините и който се води по Именника на Българските канове само на 300 години!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1942 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мистериозният Кан и Цар Авитохол, на когото усърдно крият годините и който е на 1987 години, а се води по Именника на Българските канове и царе само на 300 години (33 – 333), ще представи своя сборен авторски портрет – алманах с помощта на двама свои генетични потомци – пра ... правнуците му Росица Кирилова и Панайот Панайотов, които ще разкрият основната му новоепохална мисия на Сеяч на свещеното Божие семе в дуетно изпълнение на култовата стара градска пиянско – мераклийска песен за маса "Льох льох лили льох, за целувки и Любов винаги готов!"

image

https://www.youtube.com/watch?v=8q9DKSXTunA
За целувки и Любов винаги готов!

Ето разконспириран с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

кой е мераклията за целувки и Любов, който прокламира, че е винаги готов за тях!
  
ЗА ЛЮБОВ ВИНАГИ ГОТОВ=БАВОЛ ВОГ ИЗ ВОГ ТИАН=Павел от Бог Иза и Богиня Диана 

ЗА ЦЕЛУВКИ И ЛЮБОВ ВИНАГИ ГОТОВ=Павел от Богиня Диана и Бог Исуз Балк (Българин)  

ЗА ЦЕЛУВКИ И ЛЮБОВ ВИНАГИ ГОТОВ=Балка (Българина) Павел от Богиня Диана и Бог Исуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Пълната характеристика на Павел ви представя той самият:

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий       

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ужажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.   
Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те бивши тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.       


image

Тази най – важна свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча е екранизирана в илюминатски езотеричен синтезиран вариант от самия Свети Павел и е заложена от него в клипа на песента Sin Sin Sin (който клип е без връзка със съдържанието на текста на песента – обичаен конспиративен илюминатски прийом на посветените Българи, опериращи във филмовата и поп – индустриите) на неговия генетичен феноменен потомък Роби Вилямс .

SIN SIN SIN=SIN ISIS + NN (кодировъчни назали)=СИН ИСИС=Син на Исис=Сина на Исус

която езотерична илюминатска песен в прав и директен иносказателен формат документира свещената мисия на Сеяча Павел сред различните племена.

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU

Robbie Williams - Sin Sin Sin

image
 
Кадър от идиличната мисия на Кан и Цар Авитохол, показващ Павел в обятията на принцеси от староепохалните кланове на рода Дуло от различни племена от целия свят, в които той в качеството му на мистериозния притчов Сеяч е посял Свещеното Божие Българско феноменно генетично семе за новоепохалното рестартиране на първосвещената Божия жреческа линия, от която е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от непреривната първосвещена златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

image

Законно удовлетворение и гордост на Сеячът Павел, изпълняващ съвестно възложената му генно – инженерна мисия!

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА МИСИЯ за имплантиране на=за имплантиране на Гена на Исуж и Мария

image
 
Матей глава 13 
Марк глава 4


Исус каза:

Слушайте! Един сеяч излязъл да сее и докато сеел, някои семена паднали край пътя. Долетяли птици и ги изкълвали.
Някои семена паднали върху камениста почва, където нямало достатъчно пръст. Те скоро поникнали, защото почвеният слой бил тънък. Но слънцето изгряло, изгорило растенията и те изсъхнали, защото нямали достатъчно дълбоки корени. 
Някои от семената пък паднали сред трънливи плевели, които избуяли и задушили растенията, пречейки им да дадат зърно.
А някои паднали на добра почва, поникнали, израснали и дали плод кое стократно, кое шестдесет, кое тридесет пъти повече зърно, отколкото било засято.
След това Исус им каза: „Който има уши да чува, да слуша!“

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото вече имате уши отпушени да чувате и познание от нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена и блога ни да проумявате с помощта на  Свещения шифър сакралните секретни Божии послания, вижте кой е Сеячът :

СЕЯЧ=СЕЯТЧ=Сина на Диана и Ешуа – Павел,

и Чийо е семето, което е посадил –

СЕМЕТО на=на Иса и Ма (Майка) Диана,

и каква реколта вече бере:

КОЕ СТОКРАТНО=Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Диана 

КОЕ ШЕСТДЕСЕТ=Кан (Жреци) Деца на Диана и Исуш

КОЕ ТРИДЕСЕТ=Кан (Жреци) от Рода на Тати (Отец) Иса

image 

Танцът на радостта на ощастливените и заплодени принцеси – щастливи майки от всички племена по света, 

image

опрашени с феноменното Божие семе от Сеяча Павел,

image

image
 
от които Богоизбрани принцеси стартират и се развиват и разклоняват новоепохалните кланове на Божия жречески род Дуло сред всички племена, от които за 2000 години са всички духовни водачи и лидери на народите и техният творчески прогресивен елит, както и изродените им и реакционни управленчески и богаташки елити.  

image

Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург в постоянен надзор и ръководство на новоепохалния Му първороден син Павел в неговата отговорна жреческо – императорска генно – инженерна мисионерска дейност.

МИСИОНЕР на=на Мария и Иса 

image

Последната снимка на 300 годишния Кан и Цар Авитохол – Павел от 333 г. сл Хр., правещ доволен равносметка на 300 годишния си живот на Земята и отговорната си мисия, малко преди да премине в Божието измерение в статута си на Свети Павел – акт, представен в следващия кадър : 

image

Възнасянето на Кан и Цар Авитохол / Свети Павел през 333 година в Божието измерение в светейшо служение в статута му като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, като оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518),

image
Sacred empire=Бог Иса от Дракия и Мария

която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.


Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, (епизоди и сюжети от която му творческа дейност ви показахме в клипа на песента) най – изродените от които са византийците, които са Българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи=данаи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.          

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и свръх феноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена. 

   
image

карта на транс – епохалната Свещена Българска световна империя   

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.   

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!      

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...  

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.       

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители.    

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородния син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1400 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел",   "безистена и Авитохол", "безистена и Трифон Зарезан", "безистена и Граф Сен Жармен", "безистена и Кан Ирник", "безистена и Атила",  "безистена и Свети Николай Чудотворец", като ви насочваме към някои от тях, като преди това Светият ни Праотец разсекретява сакралния генезис на жреческите именни индекси на правнучетата му Росица и Панайот: 

РОСИЦА=СРИЦА=Жрица

РОСИЦА КИРИЛОВА=Жрица Болкария – Българска жрица 

ПАНАЙОТ=ПО ТИАНА=Богиня Диана 

ПАНАЙОТ ПАНАЙОТОВ=ПАНАЙОТ от Богиня Диана и Бог 

ИМЕННИ ИНДЕКСИ на=на Кан (Жреци) на Ма (Майка) Диана и Иса 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Секретните архиви на Ватикана проговарят: Защо злодеят император Нерон не можа да разпъне апостол Петър и да отреже главата на апостол Павел!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/06/29/sekretnite-arhivi-na-vatikana-progovariat-zashto-zlodeiat-im.1614848  

Създаването на човека от извънземните рептили е описано в древни текстове на индианците.Павел и Попол Вух
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/04/syzdavaneto-na-choveka-ot-izvynzemnite-reptili-e-opisano-v-d.1633977

Уникални документи разкриват как на Игнажден жестокият император Траян,Цар Авитохол, Свети Игнажден и Свети Павел си признаха, че са един и същ реален персонаж

http://bezistena.blog.bg/history/2018/12/21/unikalni-dokumenti-razkrivat-kak-na-ignajden-jestokiiat-impe.1639362

Как истинската История на Паисий предизвика Войната за независимост на САЩ и Великата френска революция. Граф Сен Жармен и Бенджамин Франклин
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/kak-istinskata-istoriia-na-paisii-predizvika-voinata-za-neza.1642927

Авторът на История славяноБългарска – Граф Сен Жермен, сензационно епохално разкриване на самоличността му лично от него!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/avtoryt-na-istoriia-slavianobylgarska-graf-sen-jermen-senzac.1642929

Трифон Зарезан, който е митологичният и истинският Кан и Цар Авитохол (33 – 333), подвизаваш се от няколко века като граф Сен Жармен!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/01/trifon-zarezan-koito-e-mitologichniiat-i-istinskiiat-kan-i-c.1644337

И пасаж за свещената Сеяческа мисия на Кан и Цар Авитохол – Павел, от емблематичната ни статия

Страшният римски император Деций Траян и Цар Авитохол в люта епична битка край Разград, от която потърпевш е Свети Трифон. Намеси се и граф Сен Жермен

http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/01/strashniiat-rimski-imperator-decii-traian-i-car-avitohol-v-l.1644343

...Бяхме обещали, че ще изправим Свети Трифон пред кварталния другарски съд за да си каже защо веселяците от Дионисусовата му тайфа го кичат с фалоси (фалос – мъжки полов орган, и то баят голям, як и прав, и както с основание казваме ние Българите – постоянно корав! ), и има ли този негов атрибут и слоган общо с приказките му, че имал връзки с много жени навремето си!

ИМА ВРЪЗКА С ЖЕНИ=Кан (Жрец) Син на Бог Изуж и Мария 
 
НА ВРЕМЕТО СИ=Богиня Матара и Иса 

Бяхме отравили тази закана съвсем сериозно към Трифон, и тъй като ние не си поплюваме хич и винаги си изпълняваме заканите и обещанията, и Трифон ни познава добре, щяхме да я изпълним и отворим изцяло досието на Трифон, но тогава преди две години стана фал!
Стана такъв фал, че като няколко дена след като публикувахме тогава постинга и ние потърсихме Трифон да го изправим пред другарския съд и въобще да продължим с разследването на историята му кой, аджеба, е той в крайна сметка, и с четенето на неговите авторски мемоари, както и се бяхме договорили с него тогава, то Трифон никакъв не се весна повече при нас!

Чакахме го ден, два, а днес – а утре, обаче от него ни вест, ни кост!
Разсеяхме се ние тогава по другите ни задачи и празници по народния календар, и въпреки че на много места по тях все ни се мяркаше тук – там Трифон, понеже все се буташе между главните фолклорни, исторически и евангелски персонажи, но тъй като беше все маскиран и под чужд образ и име, пък и празничното ни календарно настроение от Деня на лозаря и виното бе отминало, ние го забравихме.

Забравихме го ние Трифон, обаче работата се оказа доста по – дълбока и сериозна и то със сложни административно – правни последици за всички племена и народи по света и съдбата на човечеството!

Чели жени, които си имали наистина вземане – даване с Трифон, нашия постинг, и познали прелъстителя Трифон, дето все в Любов им се обеснявал и всякакви чудеса и вълшебства им демонстрирал, градил им неръкотворни дворци и светилища и царски подаръци и богатства с екскурзии в чужди страни им обещавал, с вино ги черпил, и след туй – унуй, след цуни – гуни и айде – е – е! , и докато се усетят те – будалите и лековерни девици, несвикнали с номерата на селския и на градския хитрец, че и планетарен такъв, и по – точно казано сваляч и пръв е..ч, и заварката и работата станала, а пък след още девет месеца и се видяла каква е тази работата – пък от Трифон както и при нас стана – ни вест, ни кост!

Тогава не съобразихме, че след като Трифон Зарезан – царският син, жрец и цар, е имал връзки с много жени навремето си, то идва и задължителното логично и естествено последствие, че щом е бил жрец, цар, бог и въобще голямата работа по въпросите на феноменното зачеването, плодородието, урожая и възпроизводството сред природата, животните и въобще по всичко по онази тънката част, както сам се хвали без капка скромност и комплекси в празничните ни фолклорни традиции, 

image

следва да е бил и голям майстор по зачеването, оплождането (забременяването) и възпроизводството и на децата на тия жени, с които сам си казва, че е имал много вземане – даване или даване – вземане!

ИМА ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ с=
с Бог Иза и Богиня Диана МаМа=
с Бог Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

И защото е наистина голям и селски, и градски, и въобще транс – племенен и транс – континтален и общопланетарен любовник, сваляч и е..ч, сиреч оператор по възпроизводствените процеси, за да не казваме цялата нецензурна, но битово употребявяна дума, охарактеризираща го напълно в тази важна част от универсалната му мисия, и е най – вече голям хитрец и тарикат, нашият човек много добре е знаел какво ще се случи след неговите операторски процедури и производствена дейност, и затова докато не го усетят какви ги е свършил, си обирал крушите и духвал и изчезвал за постоянно от полезрението на прелъстените и изоставените вече недевици, 

image

оставяйки обаче ашладиската си у тях, както прави и кукувицата, снасяйки яйцата си по чуждите гнезда, която затова е и кръстена на едно от основните му херметически конспиративни имена! 

КУКУВИЦА=КУКУВИТСА=Кан (Жрец) на Бокиня Диана и Иса 

И познали го сега потомците на безбройните му партньорки по целия свят, на които им нацвъка децата от неговата кръв и ген, и разбрали, че някога майките им са изтървали най – изгодната партия, дето е имало някога по света, те сега по отделно и по групи подготвят индивидуални и колективни съдебни граждански искове за признаване на бащинството му, дето си е направил кефа и е посял семето си, пък е оставил децата си без издръжка и надзор, с напълно мотивирани и основателни законови претенции за изплащане от него на натрупалата се дължима издръжка и имотно наследство през годините за децата му!

Една такава група от феноменни генетични потомци на Свети Трифон Зарезан/Свети Павел от цял свят, той лично събра в ранното лято на 2019 г. в Созополи и ви ги представихме в постинга ни 

Десант на морския бряг в Созопол и на Бегликташ на 50 феноменни и омайни астроложки и астролози от цял свят
http://bezistena.blog.bg/history/2019/06/26/desant-na-morskiia-briag-v-sozopol-i-na-begliktash-na-50-fen.1663175

от който е следващият пасаж:

–––––––––––––––––––––––––
От 20 до 22 юни 50 феноменни астроложки и астролози от цял свят осъществиха масиран морски десант, дебаркирайки на Българския бряг и приютявайки се в комплекса Санта Марина в Созопол!
Акцията бе проведена под официалното прикритие на International Astrology conference SUMMER Solstice 2019 (Международна конференция на астролозите Лятно Слънцестоене 2019) в Созопол, организирана от свръхфеноменната AstroLada – иновативната астроложка Лада Дунчева!

image
 
Бегликташ.
Жреческият олтар и команден оперативен пулт на мултифунционалния високотехнологичен комплекс за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух.

18:54 часа на 21 юни 2019 година.
Сакралният момент на настъпване на астрономическото и астрологическото Лятно слънцестоене, в който феноменните астролози поздравяват и благославят с колективен ритуал от сърце и с Любов учителката си Лада и Българите!

Това ритуално свещенослужение бе проведено в рамките на провеждания от водещата иновативна астроложка AstroLada – Лада Дунчева (https://www.facebook.com/AstroLada-200036536701188/?tn-str=k*F) тридневен семинар в Созопол за просвещаване в тайните на окултното езотерично познание за земно – небесните взаимовръзки и технологията на пътуване във времето и в житията и съдбите на хората, на генетични потомци на Българските жреци, генно – инженерни култиватори и цивилизатори на всички племена и народи по света.
 
image 
image

Всички участници в конференцията – семинар са генетични потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

Земен новоепохален Родоначалник на рода Дуло е Павел, който в светейшия си статут на Праотец на астролозите им внуши и заповяда да се включат в това свещено мероприятие.  

–– край на пасажа

––––––––––––––––––––

Та да се върнем на темата на световния любовник Павел, защото става въпрос за издръжка за милиони деца, внуци, правнуци, праправнуци, прапра на n – та    степен внуци, разпръснати по всички племена по целия свят, и от тогава до сега все на призови и елитни почетни места, постове и високи места на тия народи и племена, за които казваме, че те са и прогресивният духовен, интелектуален творчески и бунтарски революционен елит, но и изроденият реакционен управленчески и богаташки елит, на всички народи и държави! 

Много заплетена и завързана комплицирана история стана, още повече че е и рептилски омотана и преплетена на змийски кълбета, защото потомците на Павел са от Божията династия Дуло с херметична хералдическа символика на змия, змей и всички техни 12 синонима, 

image

та и нас набутаха потърпевшите страни и ищците да свидетелстваме и посредничим за уреждане на огелпените потомствено – наследствени и имотни проблеми на наследниците на Трифон, които и отгоре на всичко вече са се и захапали яко в рептилска ярост и мъртва хватка и така се самоизяждат помежду си, че целия свят ще затрият още малко! 
 
image 

image

На нас пък баш това ни е и работата, и затова отново се свързахме с Трифон по нашите си канали, и той ни каза да им кажем и ги успокоим всичките му потърпевши и наследници и ищци, че съвсем скоро Трифон Зарезан ще дойде, или по – точно ще се яви, защото той постоянно е бил тука  и плътно покрай тях, но временно невидим, и ще си припознае наследниците, като ще си признае бащинството и ще ги узакони за свои деца и наследници на цялото му безкрайно и безмерно богатство, и ще възнагради с нечувани и несънувани подаръци всичките си милиони деца, внуци, правнуци праправнуци, прапра на n – та степен внуци, и разбира се най – много неговия потомък с титула Спасител и с мисията на Спасител! 

Вижте още и последната информация, която ни предаде в днешния празничен ден и във времето за откровения нашият Отец:

ВРЕМЕТО ЗА ОТКРОВЕНИЕ за=за Богиня Матара и Бог Иза от Тракия 

Един от най – секретните и свръх законспирирани шефове и агенти на Извънземните – Ноф Ирт Назераз, разкрива секретното си агентурно досие!

http://bezistena.blog.bg/history/2020/02/14/edin-ot-nai-sekretnite-i-svryh-zakonspirirani-shefove-i-agen.1696245

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Свети Павел с всичките му новоепохални потомци, все Светии от Вси Светии – фамилната му родова светейша институция
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ ...
15.02.2020 00:02
МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !

Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674565
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!