Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2019 00:27 - Уникален Български великански мегалитен пирамидален комплекс в Урал, фалшифициран като стара кариера чиято тайна ни разкри Света Ванга!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2493 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 18.12.2019 15:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И отново сме по следите на феноменните строители на необясними строителни и "природни" чудеса в Русия заедно с търсещите истината за произхода си руснаци, за да им открием истината, че те са бивши тракийски племена, цивилизационен проект и генно – инженерен продукт на Българските Богове Демиурзи и Техните феноменни потомци – Българските жреци от Божия род Дуло, разселили ги по тези места и построили за тяхното еволюционно култивиране уникални разнообразни мегалитни светилищни съоръжения, които са високотехнологични мултифункционални енергийни комплекси за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от феноменните им оператори – жреците от рода Дуло.

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

Боговете ни се разкриват навсякъде край нас чрез Техния наш блог с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Постингът е продължение на изследователско – просветителската ни серия за Българските мегалитни съоръжения в Русия, която сме започнали с

Чудото с появата на града от друго измерение в Башкирия и най – голямото чудо за всички времена – свалянето на Слънцето от Богородица във Фатима!

http://bezistena.blog.bg/history/2013/12/21/chudoto-s-poiavata-na-grada-ot-drugo-izmerenie-v-bashkiriia-.1221170 ,

пасаж от която статия ви предлагаме :

image 
Сега потомците на Българските жреци и феномени само се катерят по тях, привличани като с магнит от необяснима засега сила и нахлуващи неясни образи и спомени за нещо прекрасно и близко, нещо смътно познато, като от преден живот, нещо като ДЕ ЖА ВУ..., НЕЩО ВЕЧЕ ВИДЯНО...
Други пък съвсем правилно оприличават „Творението на Природата“ като гигантски Сфинкс.
Какво сме видяли от миналите векове чрез онаследените от дедите ни – жреци, видения и познания,  толкова познато и привличащо ни?
Да не са пак Боговете ни!

ДЕ ЖА ВУ=Диана и Ежуа Бог=Богиня Диана и Ежуа 

ДА НЕ СА ПАК=Иса и Бокиня Диана

НЕЩО ВЕЧЕ ВИДЯНО=Бог Ешуш и Богиня Диана
 
Този пък СФИНКС навсякъде се навира!
Къде ли го няма? Колко пъти вече ще го разсекретяваме!
Докато всички паднат в краката му ли?
Ще паднат!

СФИНКС=ФК СИС=Бок Исус

НАВСЯКЪДЕ СА=ВК ДАЯН ЕСЪС=Бокиня Диана и Исус 

Тия места се посещават най – често от туристи от интелектуалния елит на страната, хора с широк кръгозор и универсални всестранни познания, но всички приемат безкритично и безрезервно официалната версия на учените – фалшификатори и манипулатори, че всички тия невероятни скални строежи и прецизни сложни енергетични инженерни съоръжения, са  плод на случайни природни сили и въздействия!

Не е съвсем безкритично обаче.
Вече се изказват съмнения сред руските любители – изследователи, че тия удивителни творения не са дело на природата и природни геоложки феномени, както тъпо, нагло, гузно и упорито продължава да твърди Руската академия на науките и световната геоложка наука въобще, чиято основна задача е да фалшифицира и крие Божествения произход и построение на Земята и изкуствения строеж на феноменните скални мегалити, а са дело на човек, като ние добавяме, че този човек е Български жрец от рода на Българските Богове! 

ДЕЛО НА ЧОВЕК=ДЕЛО НА ТШОВЕК=Кан (Жрец) от Дуло на Ешуа и Богиня Диана

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 
–––––––––
–––––––––

–– Изследователско – просветителската ни серия продължаваме с тематични статии, от която поредица е и статията

Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите

http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/06/neizvestnata-civilizaciia-i-misterioznite-stroiteli-na-misti.1641169,

като сега ще се спрем по – подробно на един филм със задълбочено обследване във форумния му коментарен блок на едно удивително съоръжение, признато официално за дело на човешката ръка, обаче хронологията на построението му е манипулирана и изтеглена с няколко хиляди години в наше време.
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Припомнете си руския език, който е прекрасен Български цивилизационен лингва продукт, копирайте линка и пуснете следващия филм, като за ваше улеснение можете да включите субтитрите/надписите с най – левия бутон долу вдясно под екрана. 

https://www.youtube.com/watch?v=78RJmfzAM_A
Раскопки под прикрытием карьера

Разбрахме от филма, че изследователят и разследващ мистерията на кариерата Павел Лованов е категоричен на базата на редица логическо мотивирани и аргументирани анализи и доказателства, че тази ръкотворна кариера не е съвременна кариера или друго рудодобивно подобно съоръжение, а е също ръкотворно съоръжение, но съоръжение преди хиляди години строено като зикуратна пирамида.

Нека заедно с него и с кадри от този филм и от други сайтове по темата, и с коментари под него, проведем и ние нашето разследване по темата.

image

Започваме с една снимка, искаща да ни каже, че това е същата кариера, която обаче няма нищо общо с нашия обект, защото на снимката блоковете са високи най – малко по един метър и хоризонталните участъци (забоите) са широки по 4 – 5 метра всеки, което е резонно за работа с тези машини,

ЗАБОИ=ЗА БОИ=ИЗА БО=БО ИЗА=Бог Иза,

докато на пирамидалния комплекс няма нищо подобно и никакви следи от тези строителни и машинни техники, както се вижда не само от следващите два кадър, но и от всички следващи снимки, статии и филми в постинга ни и въобще по темата!


image

image

Въпросите и приведените примери от автора за подобни съоръжения по целия свят, както и избухналите коментари в коментарния форум на филма веднага след публикуването му, са най – опасни и страшни за заговорниците срещу Българите и фалшификатори на сакралната Българска история, и затова сами вижте в коментарите колко яростна и злобна и елементарно немотивирана и просташка е реакцията на обединената цензура в Нета, а ние ще наблегнем върху оригиналните логически и научно мотивирани предположения на форумците. 
 
Ако не знаете добре руския език, който е прекрасен Български цивилизационен лингва продукт, въведете текстовете от коментарите под филма в Гугъл преводач.

yuriy golden

Вот как стали про этот карьер говорить на ютубе - его и затопили.  
След като започнали да говорят за тази кариера в ютуб – и са я потопили.

romalbaron 
 
Ключевой момент, как всегда ни кто не заметил. 
С 1974 года карьер стоял открытым и сухим, но стоило людям заинтересоваться объектом, как он сразу был затоплен.
Те кто не видит пирамид, поищите ещё в мире "карьеры", дно которых выложено плиткой. (потърсете в света кариери, на които дъното е облицовано с плочи)

demichPo
Я сам работаю в карьере. Они вертолётами оттуда вывозили? 

Мульти Пульти
Это не карьер, я там был и видел, а чтобы доказать что это карьер покажите видео или хотябы фотографии как пиля

denis poddelskiy
По моему, точно также идут раскопки под прикрытием добычи угля.

Татьяна Кубарская

да на карьер не похоже! просто люди стали более умные и стали задаваться вопросами,анализировать,думаю историю нашу перепишем!

Paul Slow
Я разговаривал со старожилами. Говорят, что там никогда карьера не было. Добывают тальк немного дальше.

Marina Prokofeva
А, что в карьерах днище везде идеальными плитами выкладывают ? Тем более по горизонту........а ?

И вижте сега на следния кадър от филма и от нашата фиксирана снимка от него какво се вижда, забелязано от коментатор със странния ник I am S.  

image

image

I am S. 3:52 -

– Упс. Пирамида промялась, а под ней грунт) 
– Опа! Пирамидата се счупила, о под нея грунд/основа от друг материал!

Вижте внимателно и зумирайте тези кадри от филма, направени или по – точно внушени на непосветения за мисията му оператор от 3:51 до 3:57 мин. 
 
– ето от кой е коментарът:

I am S.=АЙ ЕМ ЕС ТОЧКА=Майка Диана и Исуш 
 

Кофе Мой-Друг

вот грунт под плиткой я тоже заметила.
Значит это не монолит, от которого кусочки отпиливали .Значит стройка.
 


Fghh Bhj
Знакомое место , уже где-то видел , но его вроде затопили уже

–– ще се наложи да се намесим и корегираме Кофе Мой Друг, защото материалът от който е направена пирамидата наистина е монолит, но нейните стъпала са построени не от отделни блокове, а по друга технология, която ще ви разкрием по – нататък.

yuriy968

Это типичный карьер... Смотри известняковые карьеры - один в один!  

Космический Засланец

Во первых ни один известняковый на этот карьер не похож. Ебанутый что ли?
Во вторых - причем здесь известняк до талька? Ты бы еще уголь сравнил с газом.

Lana Lightrise

Аборегены спят глубоким сном. Гораздо интереснее смотреть картинки в планшете, чем оглянуться вокруг и задуматься....

Uralvahta1975 Biryuk
все пирамиду власти затопили ! говорят там все достали ! теперячи не докажешь что это не карьер а база НЛО ))

Artist
Честно говоря  не знаю что там было такое и как там что добывали, может тырили втихоря, а может ещё что,НО обратите внимание на грани этого карьера!
Они весьма точно сделаны для таких масштабов. Идеальный уклон вверх и углы стенок. Может быть какой то объект был и С НЕГО начали снимать кубы материала, пропиливая аккуратно по уже имевшейся форме сооружения!
Плиты на дне так это вообще фурор!
Кто будет ровнейшую раскладку в какой то яме делать!


image

Ровной???? Да там идеальные линии!!! Размер в размер!! Я промолчу уже про вес и про площадь равнения для одной плиты!!!!
Со "ступенями" такая же история! Не иначе экскаватор с пилой по лазерному уровню работали!))

Ну я вообще ни про кого не воплю, если что!))

image

Я понимаю,что тальк мягок и податлив, НО пилку (триона на тази снимка) видели??
А размер борозд?? Сравните!
Второе, даже если скальпелем нарезать, то к чему такая ровность во всех направлениях, и главное по плоскостям??
И уж тем более не понятно почему через ряд идут разнокалиберные плиты!
Вы реально полагаете, что рабочие карьера филигранных дел мастера или я там что то комбайна не вижу! Попробуйте такую пилочку в ручках удержать, сдвинуть с места и вообще сменку отработать, думаю на третий день разъебёте на хер все эти кубы!))) Плюс где следы от экскаватора на мягком материале??))

ФИЛИГРИННО ДЕЛО на МАЙСТОРИ=на Болгари от Дуло на Матара и Иса 

Кофе Мой-Друг
И  технику как будто специально оставили, что бы "всем все понятно" было.  Так технику не бросают - это же материальные ценности,за которую кто то ответственность несет

ПОНЯТНИ НА ВСИЧКИ са=са Богиня Диана и Бак Исуш 

ПЕНСИОНЕР Михаил
похоже на большой стадион времен античности 

ОТ АНТИЧНИ ВРЕМЕНА=Богиня Матара Диана и Ешуа

Nurlan Toktomushov
Я как горный инженер могу утверждать что это не карьер точно. Система разработки не технически, не экономически нецелесообразна, нет транспортных берм. А так же при полной отработке карьера, следует рекультивация.
Так что это кладка, строительство сооружения с расчетом устойчивости стен при таких скальниках  

ytiu1
Каким образом опустили технику на дно карьера? Как порода поднималась наверх со дна карьера? Стенки карьера очень аккуратно выложены кирпичами, да и на дне карьера видна плитка. Если это карьер зачем такие украшательства? 

Павел Лобанов 
Та там площадка дна этого "карьера" так ровна спланирована и обложена плиткой, что любой плиточник позавидует).

Оксана Нагорная

Sap Firum там явно велись раскопки и что-то явно вырезали из породы и вывозили. Согласна пирамиды там не видать.

Alex Sky 
Осторожно, иудо-масонские крысы бесятся в коментариях от выходящей постепенно наружу истинной правды про нашу землю. 
Также на канал загружают ботов с накрученными лайками. Боятся лживые иудейские твари доказательств и фактов

Dimansamara163
Один вопрос - если там из камня рубили сразу кирпич, то где же сами чудо-машины этого Столярова? И почему их не применили в дальнейшем нигде????

Павел Лобанов
Два года роюсь по этому объекту, столько литературы прочел, которая списана друг у друга и ни одного факт, свидетеля, настоящего фотоснимка или видеозаписи добычи, в век фотоаппаратов и съемок, я не нашел

–– и тука на това место ще вмъкнем видео – информация от друга тематична статия, за да видите машините на Столяров, за които коментира Nikolay Denisov в следващия коментар и които били работили уж на този обект или по – точно което искат да ни внушат фалшификаторите с тези рисунки. 

https://uralmines.ru/shabrovskij-talkovyj-rudnik/

Това е публикация, която дава подробна информация за "кариерата" Старая лезна, като машината на Столяров е на 100% бутафорна техника на рисунка, недопустимо за високото техническо ниво в СССР към 80 – години на 20 век, като в началото на постинга ни и в тази публикация виждате истински снимки на кариерна техника още от трийсетте години, много по – рано от внедрената уж машина на Столяров! 


Nikolay Denisov

В то время были нормальные фотоаппарты,тут же фото корректировали чем то вроде карандаша(что бы скрыть истину происходящего).
Далее.

image

image

–– И изобщо мътна работа, е цялата тази работа с мистериозната машина на Столяров, която ние избистрихме...  

ИЗОБЩО МЪТНА РАБОТА за=за Бог Изуш и Богиня Матара Диана     

МИСТЕРИОЗНА МАШИНА на=МАШИНА на Матара и Исуз

Nikolay Denisov продължава:

Там нам говорят что якобы добывался тальк,но мы видим что самого механизма на ранних фото которым должны были бы похвалится  его попросту нет-есть только примитивные "краны" только для погрузки чего то (ещё не факт что это тальк грузили а не глину с землёй).
Качество фото искуственно ухудшен для того ещё чтобы при правке нарисовать всё что угодно в том числе и дисковую фрезу.
Что опровергают эти фото:
1) Нарочито некачественные правленные фото
2) нет качественного фото устройства-фрезы для нарезания талькового кирпича(есть только нарисованная бутафория
3) тальк они якобы добывали со всей горы а на деле работают в низу(что больше похоже на расчистку)
4) работа людей никак несвязана(визуально оценивая)с добычей
5) кол-во людей так мало что ощущение что работу сфоткали в момент обеда>Учитывая как всегда малое начальство любило покрасоваться явно людей толкали под фотоаппарат что бы тем самым показать как тут работа "кипит".Т.е.на фото где все то 10 человек будьте уверены что на всей этой площадке больше людей ненайти.Вот если бы это был бы рудник и особенно такого масштаба то в кадре их было бы под 100 человек и столько же непоместившихся в кадре.
А так это всего лишь это специализированная бригада специальных архиологов для которых просто создали удобные условия для более эф-й раскопки древнего или неочень рудника имеющего для них научную ценность(а НЕресурсную) 


–––––

Parenek Parenkov
Павел Лобанов я знаю, как появился первый человек на земле и кем Он был. Нет никаких пришельцев. Есть демоны (джинны-шайтаны). Они жили на земле ещё до появления человека. 

– Има, има пришълци, Parenkov, и те наистина са Извънземни, но тези Извънземни са винаги и постоянно до нас и около нас – виж ги Кои са!

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на ангели – хранители, ангели – пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   

Ето кои са и демоните, джинове и шайтани и на кои са кръстени техните служители:

ДЕМОНИ=Мад=Ма (Майка) Диана 

ДЖИН=Диана и Ежуа 

ШАЙТАН=Ешуа и Диана 


ManOleg38
Вот это вы Паша с Пулей выстрелили! Это же какая ширма закрывает все это искусственное мироздание?

ШИРМА(екран, завеса)=МАР ИШ=Мария и Ишуа 

МИРОЗДАНИЕ от=от Мадара и Иза 

–––––

Голямо криене на феноменните Български мегалитни строежи пада в Урал и по цяла Русия, както и по целия свят!
Братска Русия продължава да не признава Българите и крипто – Българите във Волжка България, ние очакваме да признаят изкуствения характер на десетки и стотиците хиляди мегалитни съоръжения в Русия, за които знаят отлично, че са построени от Българите! 
Те знаят и яростно крият истината за Българските мегалитни съоръжения, както и за тази зикуратна пирамида, но каквото и да правят, най – важното е, че и ние знаем истината за тях вече и пусковите и оперативните им пароли!

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Публикуваме официалната версия за пирамидалния комплекс:

https://www.uralweb.ru/urals/urbantrip/5476-zabroshennyy-karer-staraya-linza.html 
Заброшенный карьер "Старая Линза"

«Жизнь без людей» — фильм, снятый Британской широковещательной корпорацией (ВВС), произвел шокирующее впечатление на зрителя. Это история о том, что случится с миром, оставшимся без людей. На протяжении тысячелетий природа была подчинена человеку. Но что станет с землей после его ухода? Это фильм о том, как природа постепенно восстанавливает землю, стирая следы человеческой жизнедеятельности.

image

Это место из фильмов ужасов, или из мира Тарковского… Как хотите … Заброшенный тальковый карьер «Старая линза» (Стария обектив) вырыт в монолитной глыбе и представляет собой огромное углубление, напоминающее по форме линзу (отсюда и название).

Сега ще разсекретим негативната и снизходителна енергетика в категорийните изрази "филм на ужасите" и " филм – фантазия", и ще я трансформираме в сакрална познавателна и просветителска информация :

ФИЛМ НА УЖАСИТЕ за=за Диана и Исуж от Ямбол

ФИЛМ ФАНТАЗИЯ за=за Богиня Диана и Иза от Ямбол 

Сакралната етимоложка тайна на термина филм ни разкрива, че филмовото изкуство е изобретено от Българските Богове чрез Техните феноменни потомци от жреческата каста от рода Дуло, заченат, роден и упрявляван от първосътворенческия първосвещен Божи град и постоянно местообитание на Боговете във Време – пространствения континиум – Ямбол, и затова във всички филми е вложена сакрална информация за Боговете ни чрез Свещения шифър и това езотерично познание за Тях!

ЯМБОЛ=БЯЛМ=Фялм=Филм

ФИЛМОВО ИЗКУСТВО от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исуз от Ямбол

image

Есть и легенда, которая объясняет такое имя. Когда-то давно, когда еще и карьера никакого не было, на Урале появился фотограф-пейзажист. Оказавшись в Шабрах он набрел на красивое скалистое место, которое ему обязательно захотелось заснять. Но, не сделав и кадра, он обронил линзу. С тех пор этот фотограф ищет ее. И летом и зимой. Планомерно углубляясь в недра земли. Но это всего лишь одна из Уральских легенд.

Тази легенда архивира и ни донесе сакралната инормация за обекта и неговата оперативна парола:

СТАРАЯ ЛИНЗА=Зреси (Жреци) от Дуло

СТАРИЯ ОБЕКТИВ=Богиня Диана и Бог Иса от Тракия  

СТАРИЯ ОБЕКТИВ=Богиня Диана и Бог Иса Дракона

Змейско – рептилската символика с нейните 12 синонима на змия, дракон...от древно Български якалендар, е най – древната херметична животинска символика на Българските Богове Демиурзи, преминала в съкровена хералдическа символика са техните феноменни тречески потомци от рода Дуло

Месторождения талькового камня было известно еще в 80е годы XIX века, и разрабатывались в небольшом размере кустарным способом. Недостаток огнеупорного материала в уже Советской России привел к тому, что начались форсированные поиски талька в Шабровский.

ШАБРОВСКИЙ=Кая (скално светилище) на Бог Исуш Вер (Змей) 

Так уже в 30-е годы XX века началась добыча талькомагнезитового камня из карьера, получившего название «Старая Линза». В 1929—1930 годах карьер имел глубину всего 10−12 метров. Все работы велись вручную — отделенные от породы блоки, распиливались тут же на кирпичи стандартных размеров и вывозились с помощью лошадей. Уже в 40-е годы кирпич научились добывать непосредственно из забоя. Благодаря этому «выпилу» мы можем наблюдать столь необычные стены карьера.
В 70-е годы XX века появилась возможность добывать тальк более простым способом. И карьер был законсервирован. Но здесь до сих пор откачивают грунтовые воды, не давая им затопить «Старую Линзу».

Современный взгляд

На данный момент любой желающий может посетить это место, восхититься масштабами, удивиться красоте, исподволь созданной человеком в лоне природы.
Пейзаж, сотворенный человеком, как фантастическая декорация предстает перед нами прямо посреди леса.

Пейзажът и фантастичните декори са сътворени от човешка ръка, обаче не от обикновена, ами от феноменна, жреческа ръка – ето чия!

ЧОВЕШКА РЪКА от=от ТШОВЕШКА РЪКА=
от Кан (Жреци) на Бог Криштош=от Кан (Жреци) на Бог Ешуш от Тракия 

ПЕЙЗАЖ=Бог Ежуз 

ФАНТАСТИЧЕН ДЕКОР от=ФАНТАСТИТШЕН ДЕКОР от=
от Богиня Диана и Отец Ешуа от Тракия 

Стены карьера со всех сторон выглядят как огромные ступени, напоминающие заброшенный в джунглях город или Мексиканские пирамиды. Такие лесенки образовывались постепенно, год за годом, целые пласты породы вырезались специальным оборудованием, кирпичик за кирпичиком.

image


Дно абсолютно гладкое, словно выложенное брусчаткой. (сякаш постлано с павета) 

А дъното не е сякаш затлано с павета, ами си е застлано наистина цялото с талкови павета – плочи!

Следва описание и илюстрации на технически съоръжения и оборудване, които са бутафорни театрални атрибути на сцената на пирамидалния комплекс, целящи да ни заблудят и внушат, че с тях се е работило на обекта и за която бутафория се досещат логически и технически мотивирано много зрители и коментатори!

Кое-где встречаются остатки рельс, то тут, то там останки техники: электромоторы, дисковые стальные пилы, лебедки, вагонетки и даже подъемные краны. На большой высоте, над карьером, протянута подвесная канатная дорога, по ней ездили вагонетки, перевозящие тальковый кирпич
Здесь природа и дух промышленного прошлого слиты воедино. Стены карьера постепенно затягивает мхом, металлическая техника незаметно ржавеет и рушится. Лес понемногу спускается вниз, покрывая редкой порослью его кромки. Сквозь обработанные камни просачиваются родники, создавая водопады и водопадики.

Природа уже начала работу по восстановлению первозданного вида!!!

А мы имеем уникальную возможность увидеть своими глазами сохранившиеся следы промышленной деятельности человека, постепенно уничтожаемые природой. На протяжении ста лет здесь присутствовали люди. Теперь они ушли, бросив технику, часть оборудования, сооружения. И вот постепенно природа берет свое, способная со временем изжить из себя следы пребывания человека.

image   
image

image

На тези два кадъра се вижда много добре една абсолютно 100% – ва зикуратна пирамида !

image
 
 
image

image

"стены" карьера

image

image

"Противоположная стена уже избавилась от снега...", което означава, че това е насочената на юг стена на комплекса и ако по нея има толкова дебел пласт от мъх, колкото се вижда на други кадри и на следващия кадър, натрупан уж за 45 години,

image

то на другия сенчест склон на "кариерата", който е основния и най –
 висок и оформен стапаловидно и е обърнат на север, би следвало да има в пъти повече натрупан мъх и растителност, а от всички кадри е видно,

image

че блоковете по него са идеално разчистени като при прясно извършени археоложки разкопки или по – точно след разчистване на натрупания повърхностен пласт почва и тревно покритие на зикуратната пирамида!
На другата по – ниска стена от по – предната снимка стъпалата не са разчиствани въобще по някаква причина, най – вероятно поради спиране на разкопките през 1974 г.

Изводът от проучването на обекта кариера/пирамида е категоричен:

– шабронската кариера за талк е древно мегалитно изкуствено съоръжение тип "зикуратна пирамида" – свръхтехнологичен мултифункционален комплекс за производство от безкрайната енергия на Святият Божи Дух на духовни и материални блага и творене на чудеса от феноменните му оператори – Българите от жреческия род Дуло, съоръжение построено от тях с високопрецизна лазерна техника. 

Съвременните разчиствания на пирамидата и експериментите по нейното активиране за управляеми пси и паранормални енергийни и транс – пространствени процеси с нечиста цел като универсално оръжие, са организирани и проведени от тайните езотерични служби на ОГПУ (Объединённое государственное политическое управление при СНК СССР — специальный орган государственной безопасности СССР) за периода 1931 – 1974 година в строга свръхсекретност и под официалното прикритие като "кариера за добив на талк."

Хронологическата справка за случващото се тогава в болшевишка – юдеоционистка Русия указва, че точно тогава във връзка и заради този и много други подобни свръхсекретни проекти, "в 1931 году в ОГПУ была создана система исправительно-трудовых лагерей, в рамках которой осуждённые направлялись на крупные стройки, лесозаготовительные и добывающие предприятия, как народно-хозяйственных, так и созданных в системе ГУЛАГ, приходится начало организации особых закрытых научных и конструкторских организаций («шарашек»), в которых заключённые учёные и инженеры создавали образцы новой техники." – като пирамидата Старая линза е един от първите преоритетни проекти за такава "нова техника" на съветските езотерици и параенергетици, които всички на висшите държавни нива до един са юдео – ционисти!

Ръководител на тази свръхсекретна програма е Вячесла́в Рудо́льфович Менжи́нский  заместник и дясна ръка и ум на полския юдеин Джерджински – председател на ВЧК, и което е абсолютно задължително – сам той крипто – юдеин от покръстени полски евреи.
Менжинский след смъртта на Джерджински през 1926 г. става председател на ВЧК и изработва програмата за изследване и скриване на важни Български мегалитни съоръжения в Русия и започва реализирането ѝ от 1931 г. с най – важния и крупен такъв обект – нашата обследвана пирамида.
Менжинский се смята за един от най – интелигентните съветски висши функционери не само в неговата служба, но и в цялата държавна болшевишка машина.
Владеел е 19 езика, имал е универсални познания и езотеричната тема му е била слабост, които му умения намират материализация в неговата служба, където е цялата информация по тези и всички други теми по древното Български мегалитно светилищно строителство, и която служба управлява цялата държава, като той е най – дълго ръководилият шеф тази служба за всички времена преди да я трансформират в НКВД и КГБ – цели 8 години.
Работата по разчистването на пирамидата от затворници и пси – експерименти с тях на нея продължава през 1934 г. наследилият го Хенрих Ягода, също евреин, каквито са всички до един без изключение по – нататъшни ръководители на НКВД и КГБ и съвременната ФСБ в "демократична Русия".

Менжинский е надминат по продължителност на ръководство на тази мракобесническа служба само от Юрий Владимирович Андропов, който е неин ръководител за времето 1967 – 1982, и който от този пост става генсекретар на КПСС и глава на СССР (1982 –1984)
Андропов е също задължително евреин и агент на юдео –
 ционистите, като информацията за него и досега е засекретена, със смешното оправдание, че майка му  Евгения Карловна Флекенштейн (натурална еврейка) е била някога съветска разузнавачка!!!
Журналистът Марк Штейнберг доказва в свое изследване, че Юрий Андропов е чистокровен евреин, като баща му се казвал Велв Либерман и е по националност полски евреин, а майка му – Геня Файнштейн е също чистокръвна еврейка.

Та именно Андропов по време на неговото управление на КГБ прекратява след 1974 – 78 година работите по кариерата/пирамида Старая линза по някаква причина, която оставяме да разчепкат на нашите търсещи приятели от Русия, които задължително са крипто – Българи, като им подаваме жокер и насока на търсене :

През седемдесетте години на 20 век Кръстю Мутафчиев е на работа в посолството ни в Индия.
Там той установява връзки със Светослав Рьорих, най – малкият син на високопосветения Българин Николай Рьорих, който му разкрива висши тайни за цивилизационното величие и дейност на древните Българи в Индия, Египет, Азия и в Русия, като го посвещава и в тайната за основните мегалитни светилищни обекти в Русия, един от които е и нашата обследвана пирамида.
Във България Мутафчиев запознава Людмила Живкова с тази информация, която потвърждава и Света Ванга, като тя събира двамата да работят в екип по тази и по други родолюбиви и патриотични опасни изследователски тематики в сферата на езотериката и паранормалната енергетика.   
В средата на 70 – те години Людмила започва да търси информация за пирамидата в Урал и смята да ѝ даде световна гласност, затова Андропов, известен от слухтящите край Людмила копои на КГБ, спира временно работата по обекта. 
Когато узнава, че Людмила подготвя изнасяне на тази и друга информация пред цял свят по време на предстоящите чествания на 1300 години Българска държава през 1981 г. по негова лична заповед тя е умъртвена мъченически.

"Египетские пирамиды"
Породу с помощью больших пил нарезали на кирпичики...

image


Която огромна пила (трион) няма абсолютно никакво место и приложение тука при този фин мек и крехък материал, режещ се на ръка с джобно ножче, с нейният чудовищно мощен и широк поне 30 см режещ профил!

image

 Заброшенные агрегаты...

Ако това са изоставени стари машини за оброботка на блоковете, слизащи уж все по – надолу и надолу с новите изкопни хоризонти, то те трябваше да бъдат в пъти повече за тези огромни работни обеми и дейности, 

–––––––––––––––––
image

Това в никакъв случай не е релсов път, както ни го представят сценаристите на бутафорната кариера и внушавана ни технология за добиване и за извозване на талковите блокове, защото е абсурдна постановка релсовият път да е стациониран върху самите блокове, които уж ще бъдат изрязвани и товарени за изнасяне нагоре, защото хем ще пречи на измислената режеща машина, хем скоро ще увисне във въздуха без опора.
Това е релсов път наистина, но е за извозване на пръстта, натрупана през времето и вековете по стъпалата на пирамидата, за почистването на която са работили хиляди затворници под дулата на охраната, които след като са извършили основните разчиствателни работи са били избити всичките, както предположи още в началото на филма Павел, а след това и техните палачи са били избити до един за да няма свидетели!

Вижте и репортажа
https://puerrtto.livejournal.com/266854.html?page=2
с фотосите и неговото начало: 

Египетские пирамиды в Свердловской области и мини-техноген

Даже не вдаваясь в детали того, когда и зачем возник этот тальковый карьер - место само по себе интересное и необычное.
Ощущение, что древние египтяне добрались и сюда, в Свердловскую область, и именно здесь решили возвести свои первые пирамиды.
Шучу конечно, но чем-то карьер напоминает пирамиды, согласитесь?


image

image  
https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=sU_9P-Ao8E8&feature=emb_logo
Карьер «Старая Линза»

Sulmeldir
Это не карьер!! Придурки глаза откройте!!


https://www.youtube.com/watch?v=eSQJ2N4VNlk
Карьер Старая линза

dayco gates
Похоже на ступенчатую пирамиду,
Интересно если это карьер зачем было ровнять дно и укладывать его плиткой

Sulmeldir
Это не карьер!

––––––
––––––––––––––––––––––

– Ако този огромен обем бе изнесен като талкови блокове/тухли, то в целия СССР трябваше да има пещи до пещи по цялата страна! –  както каза авторът Павел в първия филм, а ние отново потвърждаваме какво е този обект:

– Огромен пирамидален амфитеатрален светилищен комплекс, мултифункционално високо технологично изкуствено построено светилище за задоволяване на духовните и материални потребности на Българите и за творене на него на чудеса от феноменните му оператори – Българските жреци от рода Дуло. 
Затова е и тази идеална равна облицовка на дъното на комплекса с изградена канализация и басейн по цялото протежение на комплекса за Жива вода за спа – енергийните процедури, водени от жреците.

–– и нашият коментар под този филм, който пуснахме на руски език, и който след няколко дена бе изтрит, видно и от бройката на коментарите, отбелязани от брояча, които са с един по – малко, и който сега отново ще пуснем, като броячът ще отчете тогава с два по – малко след като коментарът ни бъде изтрит отново  :

Доверьтесь своим глазам и своему феноменальному уму :
– это огромный пирамидальный комплекс святилища амфитеатра, многофункциональный высокотехнологичный искусственно созданный святилище для удовлетворения духовных и материальных потребностей Болгар и для создания чудес от его феноменальных операторов - Болгарских жрецы Божественная фамилия Дуло! Вот почему эта идеальная плоская облицовка в нижней части комплекса с канализацией и бассейном по всему комплексу Живая вода/Living Water для спа - энергетические процедуры во главе со жрецы! Все тайны мегалитического строительства и космогонические тайны мира будут изучены в нашем блоге с 1350 статьями

–––––––––––––––––––
https://www.youtube.com/watch?v=qoMUYuwSowY
Старая линза (Шабровский тальковый карьер). Проект "Урал документальный"

Иван Мариненко
это не карьер, там никогда ничего не добывали ,
засыпанная пирамида , уступами выпилы .
(засипана пирамида с изрязани стъпала)

Сергей Лебедев
что то я не вижу дорог, по которым в него спускалась техника AMON RA о чём сюжет то?...просто так?


И един стряскащ възпиращ мераклиите да ходят там репортаж от мястото с претенции да бъде туристическо помагало:

http://www.po-miry.ru/POHOD/TURIZM_STATJA/PEHKOM/chabri.htm

Още в началото първата снимка е нескопосана фалшификация нямаща нищо общо с обекта, а е от кариера за мрамор със съвременна техника, имаща за цел да внуши на непосветените безпорен статут като кариера на светилищния комплекс 

https://www.e1.ru/news/spool/news_id-468219.html
Старой Линзы больше нет: уникальный карьер превратился в рядовой водоём

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=mpt6g2-1H_I&feature=emb_logo
Затопленная Старая Линза 

image

– Помпата се е била счупила, ни будалкат във филма!
Айде бе, на нас тия номера!
Тази помпа ако е работила въобще с тази цел, би трябвало десетки пъти до сега да се е повреждала и да са я отремонтирвали пак без проблеми!
Това "счупване" го пробутвайте за невежите в техниката
 : по – добре да бяхте казали "някой взриви помпата!", по – оправдана щеше да е лъжата за счупената помпа.
Нали уж тази вода се ползвала за технически нужди на сегашния Шабровски талков комбинат – те защо не са спряли да работят без вода?

Вижте как простичко и изумително логично един искрено наивен въпрос под видеото 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=mpt6g2-1H_I&feature=emb_logo
Затопленная Старая Линза, 

разбива на пух и прах оправдателната басня защо помпата до сега вече 45 години след спиране на работата на "кариерата", е продължавала да изпомпва водата уж за технически нужди на комбината:

Виктор Л
преди 1 година
 

Всегда удивлялся зачем предприятие тратит столько сил для выкачивания воды... 
Видно воду для технических нужд можно брать и из затопленного карьера.

Винаги съм се удивлявал защо предприятието хвърля толкова сили и средства за изкачване на водата...
Вижда се, че водата за технически нужди може да се взема и от потопената кариера

И въобще работила ли е изобщо тази помпена станция (от кадрите от 5:10 до 5:40 мин. от филма  https://www.youtube.com/watch?v=0lr6MGTWhCE) някога пълноценно с тази цел или е комуфлажно съоръжение, поставено в съществуващия басейн – баптистериум на светилището да прикрива отходен сифон на дренажната отводителна система на пирамидалния светилищен комплекс,

image

който сифон е бил ненапълно затапен с този блок, който виждаме в най – дълбокото место на баптистериума, с възможност да бъде затворен напълно за да не се оттича насъбиращатата се вода и обекта да бъде потопен при нужда като се оправдае с авария на помпата, както това стана веднага няколко месеца след излизането на разследващия репортаж на Павел ?

БАПТИСТЕРИУМ=Богиня Матара и Бог Иса
воден басейн на Българските светилища за водно – енергийни оздравителни и възкресителни операции и кръстническо – просветителски ритуали в името на Българските Богове, извършвани от Българските жреци 

В тази плоскост е и следващият коментар от основния филм :

Igor Zupko
Если воду откачивают то можно было бы показать эти работающие насосы...
Но судя по всему эта местность ни когда не была затоплена, потому что вода уходит самотеком.

Разгледайте пак внимателно кадрите, където след 6:19 мин. камерата се фокусира върху хидро – иригационния канал на идеално нивелираното и покрито с майсторски подредени отделни дебели стандартни блокове дъно на светилищния комплекс, замаскиран като "кариера" – вижда се категорично, че каналът и покритието нито са техническа или технологическа част от традиционните кариери, нито са съвременна изработка, а са древни строителни облицовъчни и хидро – иригационни съоръжения към пирамидалния светилищен енергиен комплекс!
Кой малоумник ще хвърли без нужда колосални средства и труд да покрие огромния терен на "кариерата" с тия дебели блокове по подобие на жълтите павета на бул. "Руски", които жълти павета по "Царя" са несравнимо по – малки по обем и по – лесни за настилане, или като за писта за тежкотоварни самолети или на космодрум, при положение че скоро може да се наложи продължаване на работата на "замразената кариера" надолу, или за още по – абсурдното и безсмислено положение, че "кариерата" се закрива завинаги!? 

ЗАВИНАГИ с=с ВАГ ИЗАБог Иза

image

image

image


И още няколко директни коментара на прогледнали за мащабната измамна постановка "кариера":

https://www.youtube.com/watch?v=0lr6MGTWhCE
Старая линза 

МАЩАБНА ИЗМАМА за=МАШТАБНА ИЗМАМА за=
за Езуш и Богиня Диана МаМаМа=
за
Езуш и Богиня Диана Майка Мария Магдалена 

Al M
Был бы такой "карьер" например в британии, это было бы сразу 8  – ое чудо света, и туда бы толпой валили туристы. Даже беглый взгляд говорит о том, что это древние мегалиты.

ДРЕВНИ МЕГАЛИТИ от=от Българи от Мат Диана 

ОСМО ЧУДО НА СВЕТА=ЧУДО на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуш

Ето и конкретния строител на осемте и на всички безбройни новоепохални чудеса, построил и това чудо в Урал:

ОСМО ЧУДО НА СВЕТА=Сина на Богиня Мат Диана и Исуш – 

Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), като е застроил целия свят с модерни новоепохални технически и технологични мегалитни светилищни съоръжения – Рогове на изобилието, който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

Осмото чудо на света ще бъде и Божият Син, Човешкият Син – 

ОСМО ЧУДО НА СВЕТА=Сина на Богиня Мат Диана и Исуш– 

Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена е  Спасителят на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 


darkM Александр
привезли один  трактор и бросили , теперь рассказывают как он резал скалы )))))))))))))))


Sulmeldir
Это не карьер!!! Глаза откройте !! Пи...ц вы там на Урале все такие тупые зомби???
Че б..ь не видите что у вас под носом мега комплекс с пирамидами?? Идиоты!!
 
darkM Александр
если кто знает , обьясните ровные углы как с низу так и до верха ,  ровные ступени на долгие расстояния , слишком всё ровно, и взгляните на эксковатор с его рабочим  жерлом .))) это он попилил все и вокруг (щеше да е разрушил всичко наоколо си)
 
7AMax7
че там добывали?

Sulmeldir
да не чего там не добывали ))) Карьер это прикрытие ты че не видишь там целый комплекс пирамиды не хуже чем в Мексике!


https://www.youtube.com/watch?v=rH1SNJW9nGY
Карьер Старая линза с глубоководного квадрокоптера

https://www.youtube.com/watch?v=1r-s9MdY_O4

Тальковый карьер Старая Линза в поселке Шабровский.Единственный в мире тальковый карьер.Россия
 
Salikoff Production Studio
Не карьер это. Это высокотехнологичное здание, построено ВЦ (висшая цивилизация) тысячи лет назад, А вам лапшу вешают.

ВИСША ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Бог Исуш 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И ето как изглежда едно истинско съвременно находище и кариера на талк в сегашна Русия, в която техническите и технологически достижения са къде –
 къде по напреднали и високи в сравнение с възможностите на Русия от 1931 – 1974 г. :

Онотское месторождение талька в Черемховском районе Иркутской области в предгорьях Восточных Саян 

ОНОТ=Диана 

САЯН=Иса 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=DOxLHlBBHMw&feature=emb_logo
Онотский тальковый рудник

Филмът е направен (като) по поръчка от нашия екип с дрон от птичи поглед, за да се направи размазващата съпоставка между една истинска потресаваща съвременна и "модерна" кариера на талк в модерна Русия и "кариерата" Старая линза преди 90 години при къде – къде по ниски технологически и технически възможности от сега!


image
 

Модерна кариера за талк в съвременна и свръхтехнологически и технически развита Русия!

image

Модерна кариера ...

image

Модерна кариера ...

image

Модерна кариера за талк в съвременна и свръхтехнологична и техническа развита Русия!

Ега си дееволюиралата съвременна модерна техника, ега си новите технологии, ега си развитието на руската техническа мисъл през 21 век, сравнени с прецизните 
като космически технологии от 1931 година от Старая линза!


 Ех, Столяров, Столяров – какво сториха с твоите машини, Столяров, че се върнаха братушките само за 50 години в каменната ера да чукат камъните с камъни и тояги?

––––––––––––


На края на нашия репортаж и изследване на тайната на кариерата –
 пирамида Старая линза, в края на тази много подробна и интересна публикация за този обект – 
https://el-magico.livejournal.com/91523.html,
това ухилено графитче ни изпрати и ни каза още веднъж с автографът си чие дело е този пирамидален светилищен комплекс:

image

БУЗИК=БУК ИЗ=Бок Иза 

БУЗЮЗЮ=БЮ ЮЗУЗ=Бог Изуз

Знаехме, че автографът от графита е от нашия Бог Исус, и затова потърсихме още информация за произхода на тази поредна оригинална кодирана комбинация с Божието име, която е от приказката

Настоящая принцесса и Летучий Корабль

https://iknigi.net/avtor-aleksandra-egorushkina/72193-nastoyaschaya-princessa-i-letuchiy-korabl-aleksandra-egorushkina/read/page-2.html
 
– Ты принцесса.
– Неужели я такая воображуля, что это всем заметно? Бузюзю! – возмутилась Ее высочество.
– Как – как? – переспросил Инго.
Бузюзю! – повторила Лиза. – Слово такое, дарю. Сама придумала, на все случаи жизни годится. А то все, как из инкубатора: «вау!», «о йес!», «супер – пупер!» – ехидно передразнила она.
– Ты же сама говоришь, что все как из инкуба
– Инго, но я никому – никому ни словечка…
––––

И въпреки,че Лиза не казва ни слово на другите за тази нейна тайна думичка, ние пак ще кажем и разкрием тайната ѝ, защото такава ни е работата:


– Бузюзю – на все случаи жизни годится

– Бузюзю! Бог Исус – подходящ за всички случаи от живота!


И финалните акорди на тази илюминатска кодирана приказка от посветения Българин Александр Егорушкин, като дано разберат посланието повече Българи:

Тот, кто гадает – да или нет,

Тот, кто не в силах найти ответ,

Правду узнает, себя обретет,

Если Белую Книгу прочтет

Помни, что птица укажет путь,

Но не удастся назад повернуть.

В дальнем саду, где бела листва,

Ты отыщешь слова.

То, что постигнешь, – о том молчи.

Рядом с тобою твои ключи —

Пламя драконье раскроет секрет,

И будет тебе ответ.

Тот, кто был предан тебе, – предаст,

Но предатель руку подаст.

По чистой странице бежит строка,

Как по небу облака.


ПТИЦА УКАЖЕТ ПУТЬ=УКАЖЕТ ПУТЬ Богиня Диана и Иса 
 

ПЛАМЯ ДРАКОНЬЕ РАЗКРОЕТ СЕКРЕТ=
Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Рода на Иса Дракона от Ямбол в Тракия
 

кодирано вече разкодирано съобщение, че тази приказка и това жреческо кодирано послание на края на книгата, както и цялата информация от нашия постинг, ни разкриха нашите ангели хранители и пазители и водачи и в тази ни мисия в Урал, които са Светии от Вси Светии, наши Предци от жреческо царския Божи род Дуло, временно в Божието измерение плътно постоянно около нас! 

––––––––––––––––––

Тръгнахме да правим справка из мърдащите и оцелели все още независими разследващи регионални сайтове за собственика на Шабровския комбинат за производство на талк и
на "кариерата" Старая линза – олигархът милиардер Андрей Козицын, от него стигнахме до съдружниците и надзорниците му нагоре към правителството на Путин и подопечният им губернатор на Свредловска област Евгений Куйвашев, която област е най – богатата на природни богатства в Русия и заема второ място в Руската федерация по обема на промишлено производство.

Потрес!
Пълен потрес.

И нашият богат речник е беден да ви опишем страшния октопод на руската олигархическа върхушка и метастазните му пипала, впили се в смъртна задушаваща прегръдка в богатствата на Урал и Русия, изсмукващи жизнените сокове на страната и още повече на обикновеното население, състоящо се 
конкретно за тази богата област от руснаци 90 % и татари и башкирци, които ги водят официално тюркски народи, но които са етнически Българи, а на руснаците духовният и интелектуален творчески прогресивен елит е само от крипто – Българи от Българските жреци – цивилизатори и от онези 500 елитни аристократични феноменни фамилии от Волжки Българи, преминали на компрадорска  служба при руснаците след поробването им от тях през 16 век .
И както обикновено и задължително всички олигарси и висши държавни чиновници  нагоре по пирамидата на руската имперска държава са юдеи или крипто юдеи, на които както знаете от нашите документи, първият им титул е винаги "българи", защото са от изродени династични кланове на Българския Божествен род Дуло от некачествен генно – инженерен феноменен Български жречески имплант в племенната подгрупа данаи=юдеи на бившето нефеноменно тракийско племе евреи.

А свръхсекретната информация за пирамидата Старая линза се предава от всички ръководства на КГБ и наследниците ѝ, както и от главите на държавата като първоразряден обект за изследване, като и президентът Владимир Путин, който също е българо – евреин от рода Дуло, но не юдеин, а израелтянин (което е и обнадеждаващо обстоятелство!), е отлично запознат с тази информация.
С информацията от този постинг той ще бъде запознат от съответната служба веднага след публикуването му.

С таз иинформация ще запознаем и Българина Павел Лобанов, който по феноменни интелектуални способности е от нашия жречески род Дуло, чийто родоначалник е Свети Павел, ударил кръстническия си печат и върху този свой активиран генетичен потомък!

ПАВЕЛ ЛОБАНОВ от=ПАВЕЛ от ПАВОЛ=ПАВЕЛ от Павел

––––––––––––––––––

И най – важното, Павле и братя Б/българи в поробена от юдео – ционистите Русия, какъвто поробен от тях е и целия свят:

С публикуването на тази наша обща синергитична статия и с разкриването на тайната и истината на пирамидата Старая линза, ние преосветихме и активирахме дистанционно по окултен път и с помощта на обслужващите го светии този светилищен комплекс, и го пускаме отново в работен режим за вашето просвещение и енергетично въздействие върху вас с всичките му екстри.
В един от филмите с подводни снимки на потопената пирамида ще видите как коментатор възкликва, че всички дървета и растения под водата вече повече от 2 години са още живи и зелени.
Живи са, защото изворната вода, събираща се в огромния басейн на комплекса, е същата вода, която ползваха Българските жреци за техните спа –
 процедури, и която е Жива вода, активираща се за всеки индивидуално с паролата 

ЖИВА ВОДА=Ежуа Бог и Богиня Диана=Бог Ежуа и Богиня Диана

Къпете се в Живата вода и се преосветявайте и кръщавайте в името на Българските Богове, като използвате всички словесни разшифровки от постинга и въобще от блога ни за входящи и пускови пароли и за молитвени мантри към Боговете ни.
Потърсете за помощ и избитите тука ваши предци, които сега са реални действащи светии и ваши ангели надзорници и снабдители, и задължително и Света Ванга, Свети Николай Рьорих и Света Людмила Живкова.
В живата вода на езерото могат да си измият греховете и се пречистят, като се кръстят с Боговете ни, и потомците на техните палачи, както и сегашните поробители и душмани на Българите и другите етноси в Русия! 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светии от Вси Светии, все Българи и Света Ванга
–––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
– вижте в този сайт http://talkov-music.narod.ru информация за Игор Тальков, чието име извеждат от тальк, и който ни изпрати свише песните си Руссия и Чистые Пруды (Чисти изкуствени езера – езерото Старая линза) за музикалния фон на статията ни.
Игор е убит от същите тези юдео – ционисти от нашия постинг, които той изобличава в песните си като владеещи и СССР, и "демократична" Русия.






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
18.12.2019 00:29
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Продължение поради липса на место в работния обем на постинга.
19.12.2019 02:15
И още няколко коментара под друг филм за зикуратната пирамида Старая линза:

https://www/watch?v=y5lsYNPhPq4
Уникальный карьер Старая линза под Екатеринбургом.

Геннадий Стрельцов
Олигархи как и везде СУКИ

Андрей Дегтярев
Качали воду ,качали ..лет 30,40 так ? И УПС насос сломался?!

Елена Шаббатис
пирамида сто процентов

Alex Sky
В Каире ухаха.....ты вкурсе, что пирамиды по всей планете стоят ? И даже на дне океанов и морей. И у нас в России и в северном-ледовитом у берегов Новой Земли.
Просто иудо-масоны у власти ведут информационную войну с людьми и всячески пытаются это скрыть

Nickolay Denisov

После того как "карьер" начал привлекать слишком много внимания, его попросту затопили.
Самое интересное то, что "карьер" осушали мотивируя тем что вдруг возобновят добычу, но понятно что никогда там добыча и не велась, ведь "новая линза" давным давно была затоплена. И назревает вопрос что добывало это предприятие все эти годы?
Зачем откачивать воду если нет разработки ни на одном из карьеров... Ох уж эти талькодобытчики, такие затейники, легких путей то не ищут, прям смех да и только.

Вера Соколова
очень интересно,я родилась и выросла на Южном Урале в Челябинской обл и никогда раньше не слышала о этом карьере. Жаль что его затопили, странное решение 40 лет качали воду и вдруг сломался насос

цитирай
3. bezistena - ольга газам Удивительный цвет ...
19.12.2019 02:23
ольга газам
Удивительный цвет воды!) Интересно по каким причинам...

Геннадий Стрельцов Запорожье
Действительно странный цвет .
Если будут добывать уголь ,вода будет уголь-черная ,с чего бы это ? . Интересно ?

Крещенный Шаман
Ольга Там же четко сказано: "... из-за большого количества растворенных минералов." И пить ее нельзя (на вкус плохая) Переслушайте.

–– в постинга разкрихме тайната на водата, която е Живата вода за спа – процедурите на светилищния комплекс, поради която причина фалшификаторите пускат неофицалния слух, че водата не е годна за пиене, а по форумите отговориха, че от дълги години са си пълнели от тази вода за пиене

Igor Sima Путешествия и Жизнь
Постройки нашей прошлой цивилизвции

Владимир С.
Просто так ничто не ломается, так и на карьере Старая линза - просто невзначай поломались насосы для откачки воды - полный бред. Чтобы понять что происходит нужно выбросить из головы всё чему нас столько лет упорно обучали - сложно , для кого то вообще невозможно. Почему детей называют реалистами, они ещё не понимают , им не вложили в головы , что -это нельзя , этого не может быть и так должно быть.Попробуйте понять материал как будто вы вообще ничего не знали и не понимали. Вы будете очень удивлены.

Marina M
Я так думаю , что это древнее окультуренные священное озеро, похоже на кунду, которые есть в Индии

Иван Костромин
Просто интересно на всех открытых месторождениях добычу ведут экскаваторы и все,тальк дешевый минерал,по России его много.А тут осторожничают,чего то бояться,выпиливают,очень странно.И вообще на карьер он не похож,какая то бутафория карьера,и эта странная узкоколейки и мало информации,словно пытались дочего то добраться,но не успели и резко все сломалось

Сергей Горазеев
Ага в 30 годы добывали талк, самому не смешно, при том что талк?, Хотя-бы потому что талк можно добавить гараздо более простым путем. Одним словом этот карьер одна сплошная загадка.
цитирай
4. bezistena - Антонина Астафьева-ГудГруз и ...
19.12.2019 02:31
Антонина Астафьева-Гуд
Груз и техника идёт в карьер и из него точно так же как лампочка вкручивается в патрон = по спирали. А столько грунта вытащить типо верёвками - то от такого даже ишаки станут смеяться. Техника что ли шагала по ступеням, а рельсы ведут куда именно, там ведь огромная яма с крутым склоном, ставшая озером. Картинка ни совпадает с инф. об этом объекте.

– превод:

Товарът и оборудването влизат в кариерата и от нея, точно като крушка се завинтва във фасунгата= в спирала. А да извадим колкото се може повече почва с въжета - дори магаретата ще започнат да се смеят от това. Оборудването вървеше по стъпалата, а релсите водят до точно там, където в края на краищата има огромна яма със стръмен наклон, превърнала се в езеро. Картината не съвпада с инф. за този обект.

Сергей Лебедев
И что, так и закроем на это глаза?! Это никакой не карьер, техника там была для виду.

Антонина Астафьева-Гуд
Если люди шли по ступенькам, то как шла техника? А столько кубов грунта вытащить чтоб образовать такую яму - то верёвок ни наберёшься. Тут что то ни то.

Aleksey Potatoes
Через 50-60 лет карьер назовут нац.парком, а через 100 скажут что эти "ступеньки"- это природные образования.

Канал Каналов
Насос вышел из строя??? что за бред вообще, по всем правилам водоотлива выход насоса предусмотрен, поэтому ставят 3 насоса, ТРИ!!!, один в работе, 1 в ремонте, 1 - запасной. Всегда только так, нет, видимо просекли кто надо, что это не простой объект и затопили, а то у людей стали вопросы неудобные появляться вот и затопили. "Карьер" такой формы да ещё такие нехарактерные углы откосов, а проект есть, карьера. Использовали канатную дорогу? что за бред, с канатной дорогой его до таких размеров до сих пор бы не доразработали

–– превод:
Помпата излезнала от строя ??? какви глупости като цяло, според всички правила за отводняване помпите се подсигуряват като се слагат 3 помпи, ТРИ !!!, една в експлоатация, 1 в ремонт, 1 - резервна. Винаги това е единственият начин, но не, явно някой е разкрил, че това не е обикновен обект и затова е наводнен, иначе у хората започнаха да се появяват неудобни въпроси, и затова го потопяват. „Кариера” с такава форма и дори такива нехарактерни ъгли на наклона, обаче има проект, че това е кариера. Използвали са въжена линия? какви глупости, с въжената линия и досега все още нямаше да се развие до такъв размер

Adventurer Soul
Дно карьера ещё с плиткообразным рисунком и нет съезда для техники вниз. Хотя на ступеньках надрезы как разметка. Если это карьер, то его выработку вели точно не наши работяги... Посмотрела карьер «Старая линза»...

Nickolay Denisov
Да чтоб немного утихомирить споры, просто наберите в картинках, тальковые карьеры. Думаю все станет ясно по первой сотне фотографий)) Психов нарезающих породу таким образом просто больше нигде нет)))

–– превод:
Да, за да успокоим малко дебата, просто въведете в Гугъл изображения на кариерите на талк. Мисля, че всичко ще стане ясно от първите сто снимки)) Луди/ненормални режещи породата по този начин просто никъде другаде)))

Турпал Али
Да это же очевидно, пирамида. Идеальная

цитирай
5. bezistena - Екатерина Федодеева 21 век. Н...
19.12.2019 02:42
Екатерина Федодеева
21 век. Насосов нет. В космос летаем, а поставить новый не смогли(не захотели). Автомобиль ТО каждый год "проходит", но может и пару недель в году стоять без дела. А тут насос круглосуточно работал и так внезапно сломался. Я рада что успела побывать там, буквально накануне(2016) всей семьей, даже с коляской туда забирались.

Дима Воробьёв
вы чт о конченные видно же что это некаьер а древние постройки запущенные временем и природой ятолько одно не пойму разве это не интересно расскопать и исследовать

Sulmeldir
Достаточно просто на фото посмотреть и понять что это не карьер
обосную) во первых вы не видели таких корьеров не где!
Во вторых кто так ровненько тальк добывали? Не смешно!

Sulmeldir
да карьеры есть) ну если мне хоть один покажет такой карьер!
Где так ювелирно добывали ))) это бред ни какой это не карьер глаза разуйте

Ирина Кириллова
Неужели не найдется нормально думающий администратор Который откачает воду И наконец начнутся исследовательские работы Неужели не видно что это не карьер
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677177
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!