Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2019 16:18 - Защо бе, братушка посланик Макаров, пак плюйте/плюеш в душите ни коварно по византийски че и по ционистки, дето толкова ви се надявахме!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1272 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 14.12.2019 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Руският посланик: "България не е заплаха за нас, вие сте ни донесли азбуката. 
От България не идва заплаха за Русия, споделяме една азбука – кирилицата, която вие сте ни донесли в Русия."
Това заяви руският посланик у нас Анатолий Макаров, предаде БГНЕС.
 
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ruskiiat-poslanik-bylgariia-ne-e-zaplaha-za-nas-vie-ste-ni-donesli-azbukata-2202263

Браво, братушка!

Абсолютно вярно е, че Българите сме донесли азбуката на Русия!

Обаче абсолютна коварна византийска манипулация и фалшификация е изказването ти, братушка Макаров, че Българите само сме ви донесли азбуката, защото Българите не само сме донесли азбуката, ами и Българските първожреци Кирил и Методий са я съставили, който фундаментален цивилизационен факт се премълчава по византийски – академичному дезинформационно и от сегашната официалната руска историческа наука, и от президента Путин с всичките ни прогресивно намаляваши огромни симпатии към него, паралелно с прогресивно нарастващите антипатии към новите ни юдео – ционистки евроатлантически и американски братушки, уж съюзници, пък те икономически колонизатори и военни окупатори, и който преди две години навръх най – святия ни празник 24 май направи най – мерзката преднамерена изцепка напоследък от руски лидер към Българския народ (квалификациите му към сегашните български анти – Български политици са основателни!), че азбуката на руснаците била дошла от земите на Македония!
Земите на Македония, за които всички съвременни чужди официални науки и документи, включително и руските, въобще не казват и дума, че са били Български земи и Българско население, и следователно азбуката, "дошла от земите на Македония", по тази квалификация и официалните канонизирани представи, не е Българска и не е съставяна от Българи!

Макаров като посланик в България е отлично запознат с Българските неказионни исторически открития и достижения (въпреки че никъде не пише, че знае отлично и български език, а официално е представян като владеещ английски и холандски език, и която атестация е неестествена и надостатъчна и говори недобре за един посланик в България, да не владее езика на приелата го страна, още повече че е или се пише че е братушка!) в които категорично доказваме, че Кирил и Методий са 100 % чисти етнически Българи, и Българската азбука както и истинското Българско предвизантийско ранно християнство, са били занесени по тракийските племена из сегашна Русия (която до падането на България под второто византийско робство 1018 – 1186 е била изконна територия и народи на Българското царство) от Българи, и за това не би си позволил да прокламира в България в това си изказване пълната официална академизирана в Русия версия "кирилицата, която гръцките братя – византийци Кирил и Методий по поръчка на Византия съставят тази славянска азбука и писменост за Българите и другите славяни".  

Теглим му чертата : –––––––––––––––––, на братушката Анатолий Анатолиевич Макаров – достоен великоруски панславянски имперски висш държавен чиновник, недостоен за уважението ни и Любовта ни към руския народ, духовният живец на който е феноменният Български ген в него, и не за неговото, ами повече за вашето просвещение ще припомним кои са дали всичкото на руснаците с кратък пасаж от статията ни 

Не матушка Русь е майка на България, а Русия е неразумната дъщеря на Мати Болгария.Декларация от прочут руски писател и общественик.
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/02/ne-matushka-rusi-e-maika-na-bylgariia-a-rusiia-e-nerazumnata.1644461

...Писателя сибиряк Валентин Разпутин, който бе организатор в защита на езерото Байкал навремето от замърсяване ми каза: 
"Не матушка Русь е майка на България, а Русия е неразумната дъщеря на Мати Болгария". 
Възгордялата се и самозабравила Русия е рожба на България, а не обратното.”

“Славянството е рожба на Великоруският шовинизъм” – казваше той.

”Не Гърция, а България е дала културата на съвременната цивилизация. Ако беше Гърция,защо днес никой не говори гръцки?! Защо половин Европа днес говори латински, а останалата половина /даже с Русия е по-голямата половина/ говори не гръцки, а български?!
Така наречените “славянски езици” е българският език, драги Иля! ” – казваше Разпутин и аз се чудех, че този прочут тогава съветски писател говореше като български националист."
 
И още малко инфо  за просвещение:

Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/06/neizvestnata-civilizaciia-i-misterioznite-stroiteli-na-misti.1641169

––––––––––––––––––

Теглихме му чертата ние на Анатолий, обаче щото от тази поредна невинна провокацийка ни хвана яд, че продължават да се бъзикат по имперскому с нас – феноменните Българи, надменните руски държавни чиновници, също както презрително и господарски се държеше и последният американски посланик юдео – ционист Ерик Рубин, и затова го проверихме за етническа принадлежност, предварително сигурни в еврейския му произход, което е постулатен задължителен признак за висшата руска държавна администрация в съответствие на българо – еврейския смесен генезис на президента Вл. Путин.

Естествено в официалната Википедия нямаше нищо за произхода му, както и в първите титулни страници със сайтове в Нета, които през последните години са старателно цензурирани и прочистени от такава неудобна издайническа и дискредитираща информация.
От там научихме обаче, че Анатолий не е случаен човек, ами има кариера на висш държавен чиновник, който в периода 2012 — 2016 г. е "директор Департамента по работе с соотечественниками МИД / Министерство иностранных дел Российской Федерации" –сиреч е директор на службата за работа с бивши руски граждани, живеещи в чужбина, а най – голямата такава общност в чужбина са руските евреи, живеещи в Израел и в Америка и по целия свят!
Значи става въпрос не за етнически руснаци, а за етнически евреи, покрити под маскировъчната мантия на неутралното и манипулационно понятие "съотечественици", с които директорът на тази служба Макаров поддържа тесни връзки.
И веднага от тази отговорна длъжност и дейност е изпратен от 17 август 2016 г. до сега като Чрезвычайный и Полномочный Посол Российской Федерации в Болгарии..

Да бяха изпратили в братска България, която по правителствена и държавна официална линия все повече се изплъзва и отдалечава от кротката мечешка прегръдка на Русия и се оказва в задушаващата прегръдка на новите ни братя американци управлявани от други юдео – ционисти, някой от етническите Българи от Волжка България, които дават мило и драго да си възвърнат Българския етнически статус и генезис – той щеше да допринесе неизмеримо повече за възстановяване на Българо – руската дружба и в полза на Русия, както и на България! 

Затова знаейки, че Анатолий Макаров задължително е крипто – евреин, каквато е конспиративната тактика на юдео – ционистите по целия свят, го потърсихме в руските сайтове с речници за еврейските имена в Русия и освен това го въведохме в безпристрастната декодираща програма на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

за която няма скрито – покрито и ето каква информация ни се разкри!
В Русия името Анатолий е типично еврейско име с емблематично семантично гнезда като 

Анатолий, Анатоли, Толи, Толя, Данил, Данаил, като Данаил е крайната производна от Анатолий по схемата :

АНАТОЛИЙ=ТАНАИЛ=Данаил

Руският посланик Анатолий затвърждава еврейския си произход и с бащиното си име Анатолиевич, и с фамилията си Макаров:

Речниците и справочничците за еврейските имена в Русия сочат с гордост за фамилията Макаров:

МАКАРОВ идва от Макар/ов – от иврит "Благословляющий первым",

обаче същинското висше съкровено значение на тази фамилия, което и евреите не знаят, е : 

МАКАРОВ=АВРОКАМ=Абракам=Абрахам – Авраам, 

за което култово име енциклопедиите сочат тържествено съкровения му произход и етимология като

Авраа́м (др.-евр. אַבְרָהָם Avrȃhȃ́m «отец множества», др.-греч. Ἀβραάμ, лат. Abraham, араб. إبراهيم‎ Ibrāhīm), изначально Аврам

Както знаем и виждаме и от горния пример, че при евреите гърленета фонема "ах" е "аа", и затова   

МАКАРОВ=АВРОКАМ=Абракам=Абрахам става на Абрахам=Абраам=Авраам

митологичният родоначалник на евреите, обаче той не е родоначалник само на евреите и въобще не е "той", защото е Тя и е Българската Велика Богиня Майка Богиня Диана, Богиня Матара – Богиня Диана Мария!

АБРАХАМ=БАХ МАРА=Бохиня Мария

АВРААМ=Богиня Мария,

Която е позната в новоепохалното Ѝ аватарно проявление преди 2000 годинни пред Българите в Тракия като Мария Магдалена – Майка Мария, родоначлник на рода Дуло

МАРИЯ МАГДАЛЕНА=
МАРИЯ МАК ДАЛЕ ± НА (кодировъчен назал)=МАРИЯ МАКЕ ДАЛА=Мария Майка на Дуло 

image

Докато правехме справката за еврейските имена и етнос на руския посланик в България, попаднахме на една статия в забутан някъде в задните страници на Нета сайт.
В нея имаше потресаваща информация от автора ѝ – руснак с крипто Български произход в невежие за това, с безброй цитирани документи за тотално властващите в Съветска и съвременна Русия на всички висши нива на държавното управление и конкретно в сферата на културата евреи и крипто евреи!

КУЛЬТ -УРА
http://www.zarubezhom.com/Kult-Ura.htm

Не загубихме част от безценното си време, а го употребихме за да разгледаме една малка част от приложениете документи в активните линкове, за да допълним с тях  познанията си за мащаба на плана Калерги на юдео – ционистите с нови незнайни за нас перфидни подробности на този всеобхватен злодейски анти – Български глобален план за затриване на прогресивния Български духовен борчески елит в Русия и в целия свят и поробването на всички народи и затриването на Българите от феноменния Божи жречески род Дуло, които сме духовният интелектуален прогресивен елит на всички племена и народи, в който план участват зад кулисите абсолютно всички световни политици и управници, които за пред хората са се хванали за гушите уж, за да завихрят ескалацията на международната конфронтация, военщина и полицейщина и стесняват и потъпкват все повече човешките права и свободи! 

Препоръчваме и на вас тези документи, като добронамерено и искрено желаем най – вече и Българите, които са с най – чисти и искрени чувства към руския народ (която категория "народ" в международен аспект има имагинерни измерения и въобще не е някакъв фактор и институционален субект) се титуловат с разбираема и законна за тях гордост "русофили", да проумеят и разграничат народите на руската многоетносна нация от юдео – ционистките политици, управници, държавници и олигарси, стиснали в смъртната си хватка обикновените хора от всички етноси в държавата, и насочат своята Любов и обич към подтиснатите и експлоатирани и мачкани руснаци, чийто духовен прогресивен елит е пак повтаряме, от крипто Българи, и чиито интереси абсолютно не представлява посланик Макаров, който е крипто евреин и чиновник на олигархическата юдео – ционистка държава!

От същия дол дренки е и американската посланичка и управляващият и богаташкият елити и на американските ни братушки – ето разсекретените им родови досиета:

ОТ ЕДИН И СЪЩ ДОЛ ДРЕНКИ=
ОТ Дуло на Диана и Кристош=
ОТ Дуло на Диана и Исуш от Тракия 

Диана и Исуш от Тракия са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

От същия Български жречески генезис са и руските и американските ни братушки, в амплоато им на политическите и богаташките им елити, тръгнали да ни поробват и вземат земята в колективен злодейски заговор – справка статиите ни за плана Калерги, които ще намерите в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и план Калерги", както и конкретно постинга:

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

БРАТУШКИ=К БРАТ ИШУ=Кан (Жреци) Братя от Ешуа 

ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТИ=ПОЛИТИТШЕСКИ ЕЛИТИ=
ЕЛИТИ на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуш 

ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТИ=ПОЛИТИТШЕСКИ ЕЛИТИ=
ЕЛИТИ на Кан (Жреци) от Дуло от Безистена – 

където Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз   

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз   

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана   

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана   

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана   

БЕЗИСТЕН=Бизантионес 

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!

 
Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден! 
 

БОГАТАШКИ ЕЛИТИ от=от Кан (Жреци) от Дуло от Богиня Диана и Ешуа 

––––––––––––––––––––––

Статията от разследващо – изобличителния сайт zarubezhom.com 

zarubezhom=Бог Изуж и Мария 

zarubezhom.com=Кан (Жреци) от Богиня Ма (Майка) Мария и Ижуз,

е натъпкана с потресаваща обективна анти – ционистка информация за юдео – ционисткия октопод ,

image

който е и руски, и американски, и европейски и е въобще ционизъм без граници, стиснал в смартоносна хватка народите на поробена Русия, която информация препоръчваме най – настоятелно на Б/българите – русофили, с цел да бъдат първо Българородолюбци, и после за да избухне още по – силно обичта и ревността им към поробените от юдео – ционистите в Русия Българи, крипто Българи и руснаци!

Ето още статии от същата поредица за ционистките метастази, държащи и Америка и целия свят в смъртната си прегръдка:

Геноцид гоев в Америке. 
http://zarubezhom.com/GenozidAmerica.htm

МЕДИЦИНА-3
http://www.zarubezhom.com/Medicina3.htm

ТУРКСИБ!
http://www.zarubezhom.com/july-1-2019.htm

От всички наши статии знаете, че Българските Богове са Сценаристите, Продуцентите и Постановчиците на екстремалната трансепохална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", и че всички постановки и сюжети от нея са Техен проект, поредното доказателство за което са и следващите черноенергийни документи от последното повествование и от селекцията и подборката на няколко от основните категорийни персонажи и понятия в тематиките от статиите:

МЕТАСТАЗИ от=от Мат Диана и Исуз

ЦИОНИСТКИ МЕТАСТАЗИ от=МЕТАСТАЗИ от Кан (Жреци) от Диана и Исуз

СМЪРТНА ПРЕГРЪДКА от=ПРЕГРЪДКА от Иса и Матара 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

ПОСТАНОВКА от=от Бог Иса и Бокиня Диана 

СЮЖЕТ от=от Диана и Исуж=от Дионисиуж

–––

ЕВРЕИ=Вер (Змей)
един от 12 – те синонима на сакралната рептилска животинска символика на Българските Богове Демиурзи, преминала в съкровена херметична хералдическа символика на Техните генетични потомци от феноменната жреческа династия Дуло 

ЮДЕИ=Диана 

ЖИДИ (юдеи – рус.)=Ежуа и Диана 

ЦИОНИСТИ=Диана и Исус=Дионисиус

СИОНИСТИ=Диана и Исус=Дионисиус 

ЮДАИЗЪМ=Иза и Ма (Майка) Диана 

МОССАД=Исус и Ма (Майка) Диана  

–– накрая на информационния справочник ще ви дадем адреса на сайта zarubezhom.com и цитат от началото му, в който бивш директор на ФБР на САЩ с едно изречение характеризира чудовищния заговор на юдео – ционистите срещу човечеството, без да посмее да навлезе в поробностите и изнесе данни за него.

http://www.zarubezhom.com

"За рубежом"
ДАЁШЬ АПОКАЛИПСИС - NOW
КАФЕДРА НАУЧНОЙ ИВЕРОЛОГИИ

–– "The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists. – J. Edgar Hoover 

–– "Человек обезоружен тем, что сталкивается лицом к лицу с заговором настолько чудовищным, что он отказывается этому верить". – Джей. Эдгар Гувер. Бывший Директор ФБР.

–– "Човек е така потресен като се изправи лице в лице с толкова чудовищна конспирация, че не може да повярва, че съществува"
– декларация от J. Edgar Hoover, бивш директор на ФБР.

От нас ще добавим един безобиден вариант на плана Калерги във формата на Протоколите на ционските мъдреци

https://www.vbox7.com/play:861eb372a9?fbclid=IwAR3JClY7Jk60gWoDX6RyBB4Vneg6iD6Rq
R_6zxb3WPOPTJM2nNDE40FGryI

––––– 

Всички тези документи, които разкриват една нищожна частичка от всеобхватния  перфиден план Калерги, показват за какво оръдие срещу Българите и човечеството Българските Богове са Богоизбрали евреите и по – специално тяхната изродена етносна подгрупа юдеи, отредили им тези отрицателни роли, и доказват, че злодейският план на заговорниците срещу Българите е план от Боговете ни, Които са Всесилните и Всемогъщи Демишурзи, Автори, Сценаристи, Продуценти и Постановчици на транс – епохалната риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и Кукловоди на всички човеци и събития,

image


и е толкова перфиден и подсигурен с всички земни и човешки власти, че по човешки Българите нямат никакъв шанс да се спасят и затова ще дойде Спасителят! 

Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

Спасителят ще спаси тези, които Го потърсят за Спасител и Господар на живота им.


–––––––––––––––––––

–– само една забележка и въпрос имаме към автора на разследващата статия в  zarubezhom.com :

След като авторът на това грандиозно изследване на нашествието и господството на евреите и крипто – евреите в Русия, Европа и по света, навсякъде с пълно основание и резон обжалва незавидната съдба и положение на гоите/неевреите, и в частност на руския народ, и изкарва наяве такива страхотии за юдео – ционистите, питаме се защо те не са го цензурирали и блокирали тотално и ударили с цялата мощ на тяхната репресивна държавна машина, а му позволяват да изнася такива нелицеприятни изобличителни неща за тях, след като всичките лостове и механизми за това са в ръцете им?!

И веднага ще отговорим, защото авторът (или екипът разследващи изследователи),  никъде не споменава и дума, въпреки че е високопросветен, че в Русия духовният интелектуален творчески прогресивен елит на руската нация са Българите и крипто Българите от свещения Божи Български жречески имплант от рода Дуло от генно – инженерните цивилизационни посявки на Българските култиватори и цивилизатори сред бившите тракийски племена руснаци и всички други етноси, както и на двете племенни подгрупи юдеи и израелтяни от бившето тракийско племе евреи, и че те са основният обект на заговора срещу Българите – от която светоустройствена тайна да не се разкрие най – много се страхуват заговорниците и затова пропускат "покрай ушите си" всякаква друга информация срещу тях, която отклонява търсещите Истината Българи от Истината за Българските Богове и за Божествения им генезис и статут!

ПРОПУСКАТ КРАЙ УШИТЕ СИ ИСТИНАТА за=
ПРОПУСКАТ ИСТИНАТА за Кристош=ПРОПУСКАТ ИСТИНАТА за Исуш от Тракия

В България с такъв неприкосновен и комфортен медиен статут и учудващо безинтересен за свирепата анти – Българска цензура, която без прошка и без никакви мотиви и обяснения блокирва във Фейсбук всички радикални истински исторически открития и откривателите им, се ползва големият Български просветен дух, патриот и будител Павел Серафимов – спароток, с профил https://www.facebook.com/sparotoc?epa=SEARCH_BOX,  който поведе хиляди възторжени свои последователи, и доверили му се безрезервно във водаческата му мисия и в посоката, в която ги води за разкриване на скритата истина за Българите, ги въведе невежо – виновен с помощта на официалната първосигнална опростачена травиална десакрализирана наука етимология в тресавището на генералната фундаментална заблуда, че Българите сме били един и същ народ с траките и сме били наследници на тяхната висша култура – абсолютно погрешна етносна и хронологическа конструкция, проформа оспорвана неофициално от официалните исторически учени, които нямат нищо против да се канализира търсещият дух на Българите в тази посока, само и само да не се открие с помощта на Свещения шифър и сакралната етимология светоустройствената тайна, че Българите не сме никакви наследници на траките, а сме феноменните Божествени генетични потомци на Българските Богове Демиурзи, родени от тях постсътворенчески в същинския Земен Рай на Земята – Тракия и постоянни обитатели на тези земи, и сме генно – инженерни имплантатори, култиватори и цивилизатори на всички нефеноменни тракийски племена, състоящи се от синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, с които сме заселили целия свят и останали в тяхно жертвено служение като техни духовни и управленчески водачи, интелектуален прогресивен елит и племенна аристокрация и техни очовечители. 

С характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ние ви запознахме в постингите ни   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965   


Та ако Серафимов беше опасен за заговорниците срещу Българите, вездесъщата им и свирепа безкомпромисна цензура щеше да го блокира с периодични банове и забрани да публикува във фейсбук групите, или най – малкото да го постави под невидимата покривка на по византийски коварния 
Shadow banning/Сенчест бан –– 
https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_banning
https://ru.wikipedia.org/wiki/Теневая_блокировка,

както е поставен постоянно профила https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1 от който публикуваме нашата информация, в периодичен блокаж, както е ударен за 30 дена както виждате по – долу

image


или профила е в постоянен сенчест бан и от 3000 приятели никой не реагира, защото не го виждат докато не го потърсят конкретно и целенасочено! 

А Серафимов за всеобща радост на възторжените Българи, търсещи отчаяно истината за произхода ни, постоянно публикува в профилите си и из групите на фейса прекрасни иначе патриотични исторически есета и моментално акумулира стотици лайкове, като зорко бдящата и следяща цензура на юдео – ционистките заговорници някой да не отваря очите на Българите и всеки радикален изследовател – будител, стъпил на верния път и открил даже малко късче от скритата истина, бива моментално цапардосван, тази свирепа цензура необяснимо за непосветените го оставя свободно да помпа етно – мускулите и самочувствието на Българите и да изпуска парата на нагнетения Дух и води след себе си предоверилите му се искрено и от сърце Българи в задънени исторически коловози и тунели. 

Жив и здрав да си, Павле, завиждаме ти за многобройните ти последователи и ги обжалваме за взаимната ви заблуда, и те благославяме с добро да познаеш Боговете ни и Истините, които Те ни разкриват в блога ни, защото го заслужаваш като Техен жертвен феноменен генетичен потомък от първосвещената златна генеалогична линия на Божия род Дуло, чийто новоепохален Родоначалник е Павел – първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена, и чиято си автобиография той постоянно ни разкрива в блога ни !

ПАВЕЛ СЕРАФИМОВ=ПАВЕЛ от Бог Иса и Богиня Мария 

ПАВЕЛ СЕРАФИМОВ от=от ПАВЕЛ от Бог Иса и Богиня Мария 

––––––––––––––––––


Ще въведем правилната исторически и дипломатически издържана редакция на изказването на руския дипломат:

"България не е заплаха за нас, вие сте ни донесли азбуката. 
От България не идва заплаха за Русия, споделяме една азбука – кирилицата,
която вие сте създали и донесли в Русия." 

АЗБУКА=БУК АЗА=Бок Иза 

ИМАМЕ ЕДНА АЗБУКА от=
от Иза и Бокиня Диана МаМа=
от Иза и Бокиня Диана Мария Магдалена

ИМАМЕ ЕДНА АЗБУКА създадена от=
създадена от Кан (Жреци) на Иза и Богиня Диана МаМа=
създадена от Кан (Жреци) на Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

Тия Жреци – създатели на Българската азбука всички ги знаят от манипулираната Българска история като двамата (византийски) братя Свети Свети Кирил и Методий, които двама Светии сами ни разкриха кои са в нашия общ с тях постинг 

Дълбоко засекретени документи на Първожреца и Цар на България Константин Кирил Философ, мистериозната му съпруга Първожрица и Царица и петте им деца, проговарят
http://bezistena.blog.bg/history/2019/05/25/dylboko-zasekreteni-dokumenti-na-pyrvojreca-i-car-na-bylgari.1658655

– Какви тайни научаваш, а братовчеде Анатолий!
Ще трябва да ги научиш, и цялата юдео – ционистка заговорническа клика, поробила Русия, и Америка, и ЕС и готвеща се да пороби и целия свят, ще трябва да ги научи и се поклони и преклони пред Българските Богове и пред Българите! 

В противен случай Те ще ви принудят.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното участие на феноменните ни родственици от zarubezhom и Света Методия и Свети Кирил
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.12.2019 16:46
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. morskipesni - Азбуката на българи и руси е съвмесно дело.
14.12.2019 19:03
Св. Константин изнамира първо КОПТСКОТО писмо (мисия при сарацините), което мевдувременно вече е стигнало и до Русия. При мисията си в Херсон, той (Св. Кирил) запознавайки с с преработката на русите наад същото съставя българския вариант на кирилицата - а не на глаголицата, както глупаците твърдят. Четете и се информирайте, по въпроса изклязоха много неща и все качествени. Гордост от едно СЪВМЕСТНО дело на народи-братя, това е кирилицата.
цитирай
3. bezistena - Св. Константин изнамира първо К...
14.12.2019 22:50
morskipesni написа:
Св. Константин изнамира първо КОПТСКОТО писмо (мисия при сарацините), което мевдувременно вече е стигнало и до Русия. При мисията си в Херсон, той (Св. Кирил) запознавайки с преработката на русите над същото съставя българския вариант на кирилицата - а не на глаголицата, както глупаците твърдят. Четете и се информирайте, по въпроса изклязоха много неща и все качествени. Гордост от едно СЪВМЕСТНО дело на народи-братя, това е кирилицата.

––––––––––––––––––––––––
Нарочно пускаме този коментар, за да ви демонстрираме един класически дежурен нискокачествен трол в блог.бг, (направете справка в кухия му тролски блог morskipesni) който е тръгнал да продава развалени краставици на краставичарите от нашата свръхфеноменна Сакра Духовна Лингва Академия Форум на Безистена, като се опитва да ви пробута една хибридна манипулационна версия за произхода на Свещената Българска писменост, създадена в дезинформационните византиоложки лаборатории на сатрапите на Българската история в юдео – ционистка Русия, и циркулираща из руските великошовинистични панславянски сайтове и събираща възторзите на инфантилна руско – езична аудитория, отчаяно търсеща липсващите корени на руснаците – славяни извън последните 600 – 700 години!

Насладете се на нещастника, който си мисли завалията, че е в анонимна тъмнина пред Светиите ни, и дръзнал да ни пробутва нескопосаните фалшификати на руската юдео – ционистка историческа анти – българска наука, и когото пускаме и за да ви покажем чие съвместно дело е Българската азбука!

СЪВМЕСТНО ДЕЛО на жреци от=на жреци от Дуло от Богиня Ма (Майка) Диана и Исус –

справка постинга ни за първожреческата семейна съпружеска двойка Свети Кирил и Света Методия (Мат Диана)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676421
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!