Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2019 05:54 - В помощ на Българските ни събратя във Волжка България, 500 години поробени и подложени на етногеноцид, отродяване и асимилиране от всички власти досега в Русия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4765 Коментари: 11 Гласове:
11

Последна промяна: 08.12.2019 14:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Предлагаме ви един документ от поробените вече близо 5 века от руснаците Българи от Волжка България – директен укор към всякакви русофили и русофоби, американо фили и американо фоби, евро – и други фили и фоби, че преди всичко трябва да са Българородолюбци и първо да милеят за България, а не да се кланят на чужди нации и господари, на които всички перманентните им секретни етносни доктрини са да завладеят свещената Българка земя и затрият Българския етнос!

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=Ov4S_nVPV6o&list=PLa5-aFdApZnJOdtAgvIg8ch25wj2eFb5c
Красотата на Волжките Българи, наши кръвни братя и сестри

Като атестация и доказателство за нашата обективност и Българолюбородство преди всички други чуждопоклоничества и прехласвания, достойни за Паисиевото изобличително клеймо "О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш Българин!", след тази статия ви привеждаме адресите на наши постинги както с обективни проруски тематики и импресийни симпатии към Владимир Путин, така и симпатии към Доналд Тръмп.
Във всичките ни статии демонстрираме преклонението и Любовта ни към традиционната западна култура и истинските християнски ценности, към западната и американската поп – музика, същото уважение имаме и към руската култура и песенна душевност и изкуство, и това е напълно разбираемо, след като в нашия блог една от основните теми, която е и фундаментална светоустройствена цивилизационна тайна, е че духовните интелектуални и творчески прогресивни елити и на Русия, и на Европейските народи и държави, и на американските народи, и на всички племена и народи по целия свят, са само от Българи и криптоБългари и техни генно – инженерни имплатни сред тия племена от свещения Божи жречески род Дуло.
От същия род са и всички управници и аристократичните и богаташки елити на всички държави по света.
Това разграничаване на отношението ни към управниците на държавите и към народите на тези държави, ние демонстрираме постоянно. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Bulgarian Associations Worldwide

https://www.facebook.com/BulgarianAssociations/photos/a.937785216278421/2690458554344403/?type=3&theater

image

Така изглежда българка от Република Татарстан в Русия.

Една от най-големите лъжи е , че в република Татарстан със столица Казан живеят татари. Всъщност там живеят милиони българи.
Те не са преселници, а потомци на Котраг - брата на кан Аспарух - създателят на Дунавска България. От Х век са приели исляма, но това не ги прави небългари. Те са създателите на втората българска империя в Средновековието по река Волга. Това е била велика държава, с богата култура, която е съперничала на Източната Римска империя и Арабския халифат.
От 1552г., когато руският цар Иван Грозни превзема и разрушава Казан местните българи са под руско робство. Репресират ги и руските царе, и руските болшевики, които жестоко смазват опита им да създадат своя държава през 1918-1920г.
През 1920г. Ленин с декрет създава ,,татарска"" нация. Векове наред волжките българи водят борба за признание, което Русия им отказва. Тя ги управлява чрез своите поставени лица русофилите, наречени още татаристи. Въпреки това волжките българи пазят старите си традиции и обичаи. Не са сепаратисти, нито фундаменталисти, но искат да имат права и най-вече да бъдат признати с тяхното народностно славно име ,,българи"", а Татарстан да стане ,,Булгария"", защото да си българин е въпрос на гордост, чест и слава, а татарин е обидно и подигравателно обръщение, наложено чрез лъжи и много насилия от руските поробители.
Волжките българи, които днес гласно заявяват:,,Мы болгары, а не татары!"" търсят подкрепа в справедливата си борба от своите братя в Дунавска България.


НА 28.02.2018г. ДЕН СЕ НАВЪРШИХА ТОЧНО 100Г. ОТ УБИЙСТВОТО НА ЛЕГЕНДАРНИЯ САРДАР ВАИСОВ (ГИНАНУДИН ВАЙСЗАДЕ АЛ БУЛГАРИ).

Главен предводител на волжките българи, смятан за основоположник на българското освободително движение във Волжка България. Бил е председател на партията "Съвет на волжските български мюсюлмани". Произхожда от една от династиите на българските владетели до ХVI век, но той не се наричал престолонаследник и не изказвал никакви претенции за монархическо управление.

На 28 февруари 1918г. се предвижда общонародно тържество по повод създаването на щата "Идел-Урал". Сутринта на същия ден тълпа мюсюлмански есери организирана и с участието на Султан Галиев (татаристки активист) убива опиталия се да разговаря с тълпата Сардар Ваисов.

Първата форма на държавност на българите в Поволжието (официално прекръстени от уродлива Царска Русия на глупавото "татари"), след падането на руската династия Романови, е била Българска република. След повече от 4 века борба срещу руските поробители, българското национално-освободително движение, макар и за кратко, успява да извоюва своя държава през 1918г., но тя скоро отново е повалена под ботуша на престъпната Червена армия.

В началото на руската гражданска война, в столицата на волжките българи Казан (Казанска губерния) се събира авангарда на българското национално-освободително движение - партията "Съвет на волжските български мюсюлмани". Нейн предводител (сардар) е превърналия се в национален герой Гинанудин Вайсзаде Ал Булгари (Сардар Ваисов). Делегатите обявили създаването на Българска държава - във формата на република - на историческите земи на българския народ. Тогава смятали, че след като царя вече го няма, отделните народи на бившата Руска империя ще могат най-сетне да създадат свои федеративни държави със собствени правителства.

Терминът "Ханзаде" в името на новата република символизирал въстановяване на изгубената през ХVI век държавност на българската нация на Волга. Всички българи се смятали за законни наследници на независимата Българска държава - Болгар Иле и на нейната слава и могъщество. А в очите на руската общественост думата "ханзаделеге" в названието на новата държава представлявало легитимност - по силата на падането на руския цар, който дотогава се считал временен суверен на българските земи, завладяни през втората половина на ХVI век от Московското княжество, след десетилетия на ожесточена българска съпротива. Любопитно е, че руския цар Иван Грозни, след като поробил българите в Поволжието, той включва в титула си израза ”Цар болгарский”. В "Кратка програма" от 1917г. делегатите определили, че висшите органи на властта в бъдещата държава ще се избират от народа. През ноември 1917г. болшевиките издали Декларация за права на народите в бившата Руска империя за свобода на самоопределение. От нея се възползвали с различен успех Финландия, Полша, Украина, прибалтийските и задкавказките народи. Наивно било да се очаква, че водещото още от 1862г. борба за самостоятелна държава българско национално-освободително движение няма да се възползва от уникалната ситуация - падането на царизма и обявената (макар и само на думи) от новата власт свобода на самоопределение. От по-рано привържениците на Ваисов се придържали към принципа на независимост и не се подчинявали на царските власти, отказвали да служат в царската армия и да плащат други данъци освен поземлен данък.

Българската република била провъзгласена през януари 1918г. Печатът й на документ, подписан от Сардар Ваисов, свидетелства за това по неопровержим начин. Документът е информационно писмо от 24 януари и в него се съобщава за разпращането по цяла Русия на указ, с който се известяват мюсюлманите за създадената република. (И до днес българите са център на исляма за бившите съветски републики, а духовния им глава, председателя на Духовното управление на мюсюлманите в Русия е шейх Талгат Таджудин - изявен български националист.) Съобщава се и за подготвян официален печатен орган на новата държава - "Сада-и-Болгар" ("Гласът на България") и за въоръжаването на Зелената гвардия - армията на републиката - с винтовки. Българската република не била призната от болшевиките, а на практика съществувала в продължение на месец и половина. Тя имала всички атрибути на една държава: функциониращи още от 1862г. структури, съдебни органи, военни формирования - Зелената гвардия. (Досега знаехме само кои са белите и червените в руската гражданска война, а за зелените тук не се казваше нищо). Планирало се създаването на официални средства за масова информация.

В Централния съвет на българските мюсюлмани били представени всички региони, населени с компактно българско население. Българската национална партия провъзгласила републиката без да изчаква решенията на новата комунистическа власт - акт на решимост в стремежа за възстановяване на Волжска България. Оказва се, че провъзгласяването на тази Българска република предшества с няколко месеца тържествено огласения указ за учредяването на Щати Идел-Урал - автономна република, която се смяташе за първата българска република в Поволжието, след временното освобождение от руско робство Идел е името на древна българска държава по онези земи, известна от средновековните хроники на волжките българи. Планът за тази държава е разработен от други крила на националистическата интелигенция. Въпреки разногласията, партията на Сардар поддържала контакти с тях, за да се постигне компромис. Но тук изиграла фатална роля антибългарската дейност на татаристите, която довела националната кауза до катастрофа. Партията на татарчещите се се появила в края на ХIXв. и е подобна на силното гъркоманско движение у нас през Възраждането - партията на гърчеещите се и още по-подобна на днешните македонисти, защото гръцки народ все пак има, за разлика от "македонци" и "татари". До края на ХIX век в Поволжието няма хора, който да наричат себе си "татари" , въпреки, че това име им е било прикачвано от руснаците, така както преди средата на XX в. на Балканите никой не се е определял за македонец по националност. Предателските действия на татаристите М. Султангалиев и Г. Ибрахимов за разгрома на националните организации в страната са засвидетелствани в известно писмо на Султангалиев до Ленин, в което той се хвали с успехите си. Фаталният удар, който те нанасят е, че убеждават Ленин да обяви "Татарска република".
Въпреки това някои днешни историци в Татарската република са качили Султангалиев на пиедестала на борбата за национална свобода.
Съвета на българските мюсюлмани активно протестирал против създадената от Ленин и Сталин република с обидното название "Татарска" през юни 1920г. За волжските българи татарското (монголско - Златната орда на Чингис хан) робство е същото, каквото за нас е турското робство на Османците.
И до днес в Татарската република имат поговорки от сорта на: "Неканения гост е по-лош и от татарин". Болшевишко-татаристката власт забранила дейността на ваисовците през 1923г ., заради техните продължаващи опити, все пак да образуват на хилядолетната българска земя Българска република.

Република Идел-Урал няма по-голям късмет , въпреки, че името й било компромис с татаристите. Все пак, през кратките години през които управлява, президентът й Максуди (лидер на умерените български националисти) успява поне да заяви пред Лигата на народите в Париж през 1919 г.:

"Намирам за целесъобразно да обърна внимание на факта, че името, представляващо моята нация - "татари", не е нищо друго освен историческа грешка."

Скоро и той е свален от болшевиките. Българския народ в Поволжието се вдига на въстание срещу "нечестивото име татари".
Червената армия успява да разбие Зелената гвардия и да потуши въстанието. За да се справи, тя масово изгаря посевите. На следващата година реколта няма, в Поволжието става невиждан глад и измират десетки хиляди хора (според някои жертвите на глада са стотици хиляди). Така са победени българите и е наложено татарското име. Но националистите в столицата Казан не се укротяват. През 30-те в Москва, по инициатива на казанските учени, се провежда сесия на Академията на науките на СССР на тема: „Етногенезисът на казанските татари" .

След подробни изследвания академиците заключават:
„Съвременните татари нямат общо с монголите...(те са) преки потомци на волжските българи. Името „татари" е историческа грешка."

Патриотите в Казан празнуват. Но на тази победа на историческата наука Сталин отговаря с репресии срещу академиците, някои от които са сред най-уважаваните съветски научни светила.

Вторият тежък удар идва от Сталин - той разделя българите на две области - Татарстан и Башкирия. - 1946г. За всеки случай Сталин допълнително провежда поредни разселвания на волжкото население, заради сътрудничеството му с германската армия през Втората световна война. След поредица от раздробявания, продължили векове.

Днес Татарската република е само центъра на бившата Казанска губерния, която пък е центъра на Велика България на Волга - "Bulgaria magna" от европейските карти от ХIII и XIVв. Броят на волжките българи е над 7 млн ., според Българския национален конгрес (наследник на Ваисовата партия), а населението на Татарстан е около 3,5 млн. души. Партията на татаристите продължава да е на власт и републиката продължава да се нарича Татарска. Там стават интересни неща: гражданите на столицата палят собствения си държавен герб.

Други водят безкрайни съдебни дела срещу Путин и татарското правителство, защото не им разрешават да се запишат в паспортите си с националност "българин", макар че новата руска конституция им гарантира това право. Само единици са тези, които са успели да се преборят с протаканията на съдебната бюрокрация и да се запишат българи. В края на краищата съда няма как да им откаже, затова протака.
 
––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

И непреходната Божествена красота на Българките от Волжка България, които както и да ги наричат юдео – ционистките им поробители, поробили и руснаците, и всички етноси в Русия, са най – красивите в света!

image
 
image 

image

image

image

image

image
 
image  
image 
 
image 
image 
image 
image 
 
image

image

––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––

Значи нека веднага да пресечем гневните просъсквания на провокаторите сред Българския етнос срещу Волжките ни събратя "ама те са мюсюлмани, нямат нищо общо с нашия християнски етнос и не са Българи!", които провокатори въобще не са християни нито водят праведен християнски живот, пък и да бяха християни, то и юдео –    християнството също като юдео – исляма няма нищо общо с истинския Господ Бог Исус, както и с истинските Български Богове, с Които ви просвещаваме в блога ни –  Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

Размишлявайте сами върху тази етносна историческа родова изповед и болка на поробените ни събратя Българи в юдео – византийската фанариотска анти Българска  царска Русия, юдео – ционистката болшевишка руска съветска диктатура и сегашната псевдо – демократична юдео – ционистка олигархическа Русия, като в този постинг сега няма да провеждаме традиционните ни лингва – археоложки просветителски упражнения, само ще направим корекцията, че всички злодейства срещу Българите на юдео – ционистките болшевики веднага след завземането от тях на властта в Русия, и приписвани на Ленин, са дело на юдео – циониста Сталин и 100% процентовото му юдео – ционистко обкръжение.

Веднага след завземане на властта в Русия, посветеният волжки Българин Владимир Ленин подготвя в съзаклятие с посветени Българи възстановяването на Волжка България и сформирането на най – мощното държавно – етносно формирование на територията на бившата Руска империя и съответно на Европа : възстановената изконна Българска земя и население на Волга, която до падането на България под турско робство е неразделна част от огромното Българско царство заедно със земите и народите на сегашните Русия, Румъния, Украйна, Белорусия и Молдова.

Поради това изродените българо – юдейски династи от Исусовата универсална династия Дуло : юдео – ционистите Йосиф Сталин и Троцки, извършват прикрит вътрешен преврат, като раняват умишлено несмъртоносно Ленин при организираният от тях атентат.  
Злодеят и изчадието адово Сталин с помощта на юдейски лекари злодеи поставят праведника, великомъченик и страдалец Ленин в пълна наркозна и медикаментозна зависимост, изолират го напълно от верните му Български съратници и от народа и околния свят, и "лекувайки го" в посока пълното му психическо деградиране и инвалидизиране, го ползват за параван като чучело и идолна икона на народната любов и доверие, като започват да управляват държавата с декрети уж от името на Ленин –перфидна злодейска операция провеждана няколко години до смъртта на Ленин, и да извършват чудовищни престъпления срещу народите на бившата империя, и най – вече срещу Българите в нея, от името и в името на Бащата на революцията Ленин, с която фалшификация тогава и по – късно за историята се преписват всички престъпления, извършени от Сталин срещу Българите в Русия, на абсолютно невинния и непричастен на престъпленията Ленин.

image
  

image

Предлагаме ви документите, предоставени ни и разсекретени лично от действащият реален и рационален в дух, плът и кръв Свети великомъченик Владимир Ленин:

Фрамасони, кабалисти, фашисти, комунисти, ционисти, терористи...дисекция на теорията за Световната конспирация, в основата на която е родът Дуло!Ротшилд и Ленин
http://bezistena.blog.bg/history/2016/12/05/framasoni-kabalisti-fashisti-komunisti-cionisti-teroristi-di.1494924?reply=4949775   

Путин и Тодор Живков. Фрамасони, кабалисти, фашисти, комунисти, ционисти, терористи...дисекция на теорията за Световната конспирация, в основата на която е родът Дуло
http://bezistena.blog.bg/history/2016/12/07/putin-i-todor-jivkov-framasoni-kabalisti-fashisti-komunisti-.1495230  
   
148 години от раждането на Българина от Волжка България Ленин –революционен идол за едни, най – големият злодей на съвремието за други. За нас светец – великомъченик!

http://bezistena.blog.bg/history/2018/04/23/148-godini-ot-rajdaneto-na-bylgarina-ot-voljka-bylgariia-len.1605224

Ленин и Сталин и кой от тях организира и управлява болшевишката диктатура и геноцид над Българите в Русия
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/18/lenin-i-stalin-i-koi-ot-tiah-organizira-i-upravliava-bolshev.1635433

–––––––––––––––––––––––––––––
И обещаните в началото адреси на наши постинги както с обективни проруски тематики и импресийни симпатии към братята руснаци и Владимир Путин, така и симпатии към братята американци и Доналд Тръмп:

Без коментар за милиардера Путин, когото чакаме на огненото нестинарско хоро около Безистена заедно с братовчед му Барак!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/08/bez-komentar-za-miliardera-putin-koito-chakame-na-ognenoto-n.1443009

Нова редакция на "Падането на Казан под ударите на юдео – византийците и руснаците и поробването на Волжка България от тях"

http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/06/nova-redakciia-na-quot-padaneto-na-kazan-pod-udarite-na-iude.1570886

и финалният пасаж от този постинг:

Valentin Yanakiev 

За Иван Грозни, Волжка България е била заплаха за Русия и християнството.По същата причина и Дунавска България ,не подържа никакви връзки със Волжка България.

Инж. Иван Дунчев 

Абсолютни лъжи и фалшификации на руската юдео – византийска имперска манипулаторска историческа наука и школа, за да си оправдаят престъпленията пред света !  
Българското Казанско царство е било абсолютно миролюбиво и толерантно към всякакви религии и философии на различните етноси в царството, развивало е високо духовна и феноменна материална култура с изумителни цивилизационни достижения и е живяло в мир с всичките си съседи до идването на псевдо – Исусовите юдео – византийци на Русия през 15 – 16 век.

Точно заради тази руска юдео – византийска експанзиостична нападателна политика и предизвиканите от нея религиозни разделения и противопоставяния, естествено предизвикани и у волжките Българи – мюсюлмани, съвсем скоро според категоричните прорицания на Света Ванга и всички големи пророци на Земята, ще премахнем от раз всички досегашни религии и религиозни заблуди и ще възстановим най – древната Вяра, Познание и Учение – Учението на разума, както го дифинира Света Ванга и която сега ще го разсекрети и за вас непосветените: 

УЧЕНИЕ НА РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Мария и Иза

УЧеНИЕ НА РАЗУМА=УТШЕНИЕ НА РАЗУМА=Езуш и Матара

ЕКСПАНЗИЯ на=на Кан (Жреци) от Бог Исуз –  
завоевателно – поробваща политика на изродените българо – юдеи  от Българската жреческа династия Дуло 

Интересни факти в нашия постинг за дълбок размисъл, след който трябва все по – често да повдигаме поглед и молитви нагоре към следващите ни най – сигурни и единствени  Спасители – Българските Богове Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана – Мария Магдалена, и ги търсим с нашите позивни молитвени мантри!  

И още веднъж изричната ни декларация:  

При нас няма еди кви си фили, еди кви си фоби – има само Бългорородолюбци, които декларираме Любов към всички други племена и народи, като Любовта ни, Душите ни и Животът ни са първо за Българския Великомъченически Божествен народ от потомците на Исус и Мария Магдалена, и след това към всички други!  

И едно изрично предупреждение към руснаци и татари – монголоиди и всякакви други юдео – византийски поробители на Волжските Българи и местни волжски български изменници и родопредатели и мекерета: 

Скоро идва Съдния Ден с Явяването на Българските Богове Демиурзи и процесите на атестация на всички племена, които нашите Свеяти Предци Българите култивираха и цивилизоваха с Любов хиляди години.
Нашите Предци Светии и техните генетични потомци – ние, Българите от Всемирното Бяло Братство, ще сме висшите съдебни заседатели на тези съдебни процеси.
От нас святите и праведни Българи зависи дали вие и другите племена, мърсували върху Българите векове, ще получите нашата положителна атестация да продължите да участвате в трансепохалния Божи проект Българите и човешката цивилизация!


И документи за Доналд Тръмп:

Къде ще ни заведе династът от Дуло и рептил Доналд Тръмп и знае ли къде отива? Ще му помогнем!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/11/10/kyde-shte-ni-zavede-dinastyt-ot-dulo-i-reptil-donald-trymp-i.1488780

Доналд Тръмп продължава да попълва екипа си с елитни рептили и хищни ястреби от Дуло,които разконспирираме и им вадим отровните зъби и нокти...
http://bezistena.blog.bg/history/2017/02/23/donald-trymp-prodyljava-da-popylva-ekipa-si-s-elitni-reptili.1511771

И две статии с декларация и прокламация към руснаци и към американци : 

Американските дипломати в България,агенти на Извънземните! – 24 май и реакцията на полските и американските дипломати и руският президент Путин...
http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/04/amerikanskite-diplomati-v-bylgariia-agenti-na-izvynzemnite-2.1550112

Какво правеха свастиката и другите езически символи в емблематичната църква в Несебър "Йоан Алитургетос“ и защо американците ги затриха?
http://bezistena.blog.bg/history/2019/12/02/kakvo-praveha-svastikata-i-drugite-ezicheski-simvoli-v-emble.1685104

...След като просветихме високо посветената авторка на поста и нашите колеги от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, за същинската цел на заговора срещу Българите, част от който са диверсионните действия на американското посолство и агентите и подлогите  им в България, ще благодарим на бившия вече американски посланик Ерик Рубин за навременната му диверсионна акция, с която той превантивно ни обостри вниманието, и ще му пишем поради това още една червена точка в натъпкания му с черни точки тефтер при Свети Петър, братът – близнак на Свети Павел, след червената му точка която му писахме заради онзи изумителен жест и подарък, който ни направи по случай 24 май – Деня на българската просвета, култура и писменост през 2017 година, и то точно в деня когато възлюбеният ни Владимир Путин се изплю в душите на коренните си земляци и кръвни братя в България :  

Посланикът на САЩ в България рецитира химна „Върви, народе възродени“. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Xxgdfw2T_Cc&feature=emb_logo
 
image

Бъдете преблагословени,
о вий, Методий и Кирил,
отци на Българското знанье,
творци на наший говор мил!
 
БЪЛГАРСКОТО ЗНАНИЕ=Кан (Жреци) на Диана и Исуз Българина 

ТВОРЦИ НА НАШИЙ ГОВОР МИЛ=Богиня Матара Диана и Исуш Болгарина 
 

ТВОРЦИ НА НАШИЙ ГОВОР МИЛ=Болгари на Богиня Матара Диана и Исуш  
 

Браво!

Браво братовчеде Ерик (по линия на рода ни Дуло), за кратките, но искрени и сърдечни високостойностни поздравления и кодирани послания, които ти и целият ти екип ни предадохте въпреки абсолютната тотална цензура и контрол на специалните ви служби!
Ще ревизираме отношението си към тебе в нашите постове, които и ти можеш да намериш в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и посланик Ерик Рубин"!

И нека специалните ви служби не се кахърят и разследват как изтече тази информция!Нищо не зависи от вас, нито от Ерик, нито от всичките ви служби и  военна и полицейска мощ – всички сте кукли на конци в ръцете на същите Тия творци, Боговете наши и Светиите им – Българите, които взимат като Извънземни акъла на космическите ви военни разузнавания и секретни служби и на НАСА !  
 
И уточнение кои са Извънземмните, на които американските дипломати, и всички други, са слепи оръдия: 

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка) – 
Българските Богове Демиурзи и Тяхното Светейшо Небесно войнство, сътоящо се от наши генетични феноменни Предци, преминали временно в Божието измерение 

Браво, братя американци!
В деня в който Путин, на когото толкова много му се радвахме и надявахме и му разкрихме свещения Български произход от Дуло, като му споделихме и възлагахме толкова наши сакровени надежди, изговори скверните лъжи, че македонците били дали азбуката на Русия, американските дипломати в София излязоха пред светините ни Светите Кирил и Методий и на Български език свещенодействаха с нашите култови стихове от най – съкровения ни празник!
Ние от екипа на bezistena, които в поредица документални статии сме разкатавали мамицата на американците и на тяхното военно нашествие в България, както и конкретно сме жигосвали американския посланик юдеина Ерик Рубин в статиите ни за арогантното му господарско държание към Българите (справка в блога ни с парола на търсачката на гугъл "безистена и Ерик Рубин"), докато възлагахме в отмала надежди на Владимир Путин белким демонстрира Любов на думи и на дело към Българите в България и към поробените и деетносизирани и геноцидирани волжски Българи в Русия и потатарчени с тоталетн геноцид от юдейските му предшественици, (справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Путин") сега сме изумени и възтрогнати от жеста и духовното съпричастие на Рубин и екипа на американското посолство да докоснат душите и етносносната ни струна на най – съкровения ни празник!
 
Браво, братя американци – казваме ви го ние от екипа ни на Българи абсолютни патриоти и националисти, които не цепим басма ни на вас, които сеете смърт и разрушение по целия свят, ни на руснаци, на еврогейци, на турци, на евреи и на които и да е други, защото за нас над всички е Божият свещен феноменен народ – Българският, та казваме ви значи "Браво! и бъдете благословени!", независимо от какви подбуди и намерения правите този чудесен демостративен жест и акт на прослава на Българския Дух! 

Директно ви питаме, братя руснаци от посолството в България – с какво вие, високомерни оядени имперски чиновници, нисши повече по дух от американските ви колеги, (язък че се пишете православни християни!) заслужихте в този наш най – свят празник нашата Любов?
С какво вие демонстрирахте Любовта на руския народ и държава към Българите, независимо от търканията ви с българските политици, които нямат нищо общо с Българския народ, и за която Любов пледирате с приказки без абсолютно никакво покритие на дело и на практика,
Много още работи можем да ви питаме, но дотука!

Докато скоро не дойдете коленопреклонно да просите прошка от Българите, както и американците ще трябва да го правят, за да ви ходатайстваме на вас и на тях пред нашите Богове Господ Бог Отец Исус и Богородица, Която е Великата Богиня Майка или Нейното новоепохално аватарно проявление Мария Магдалена (коя е Тя вижте в нашите повече от 1350 постинга в блога ни – които щете – не щете, ще четете в катарзисен режим!), както и да почнете да ни връщате окрадената култура, богатства, земи и народи в изконните Български земи и народи на сегашна Русия и цивилизационното ни величие, ние си променяме с болка коренно отношението към вас и оставаме с основателни резерви към истинските ви чувства и намерения към Българите!

Но по – важни в импресийния ни коментар са американските посланици в този свят Български празник, на които пак казваме с истински искрени, ако ще и да са наивни, чувства :
– Благодарим ви, братя американци и ви насърчаваме да карате все в тази посока и тънка струнка на Душите ни – само така можете да завоювате и спечелите нашата Любов и Душите ни – при нас бомби, танкове и свръх оръжия с насилия и кемтрейлс не важат! 
Вижте как Отец ни Господ Бог Исус в староепохалното си аватарно проявление на Орфеус тури връз Райската земя България и Българския му народ предупредителна табела, която да се вижда и от Космоса:

image

И нека американските и руските тайни служби и информационни хибридни щабове, които ни слушат и следят ежесекундно нон стоп, да си вършат стрикто работата и предадат тези наши послания и превенци до американското и руското посолства и чрез тях до изродените българо – юдейски или от друга българо – тракийска националност техни президенти, за да не ровим ние сега да търсим адресите на посолствата им, които официално въобще не ни отговарят, незаинтересувани уж от нас!  
 
Москва разправяше, че не вярва на сълзи, но Българите вярваме на сълзите на другите и на нашите Души!
Вярваме на сълзи от Души, придружени с действия в тази посока! 

Знаете ли, братя американци, от колко време братята руснаци ни се кълнат в братски –славянски (панславянски) чувства за пред хората и за Душите ни, пък в същото време ни разкатават мамицата със монополната мъртва прегръдка на Лукойл и Газпром и други енергийни хватки, с имперско панславянско презрително отношение към нас и юдео – ционистка лукавщина, продължавайки да крият  в секретните сейфове на службите сакралните Български документи с родовата ни и историческата ни памет като цивилизатори на всички народи, с продължаващото подтискане, асимилиране и етноизродяване на събратята ни от Волжка България!

А вие едва сега почвате да ни се кълнете плахо с подобни чувства, обаче как ще им повярваме на чувствата ви, придружени с монополно задушаващите ни маришки тецове, откраднати от народа ни от американските приватизатори – пирати, гемеота и НПО – та на Сорос и прокарването от него на джендър – идеологиите и посегателството връз Българските деца, с омразата ви към Светото Българско Православие, с окупацията на България със свръхсекретни бази и танкове, с кемтрейлс и пълчища ислямистки нашественици, подгонени умишлено от вас към Европа и България и с имиджа на САЩ на главно оръдие и инструментариум на заговорниците срещу Българите за затриването на Божия Български народ!    

 
С кеф и удоволствие ще ви повторим предложението на коментарния ни съблогер Virtuozzo :

– Плащайте си за базите и се омитайте от България! ,

като обаче с още по – голям кеф и радост след като си махнете базите от Свещената Българска земя, ще ви предложиме от Душа и сърце с голяма братска Любов,б ратя американци, да си съблечете военните дрехи, да свалите всички оръжия от себе си на границата ни, или още по – добре да ги изхвърлите в морета, да свалите каските и ботушите, да си измиете ръцете и тръгнете с чисти бели дрехи боси и покаяни към България, Свещената Тракия и перманентна цел №1 във всичките ви тайни планове и карти – Ямбол и Безистена,

image

които сте заобградили сега с пет от най – важните в света ваши секретни бази според картата – невиждан никъде до сега по света прецедент във вашата военолюбива завоевателна ястребова практика, за разположение на базите ви една до друга и в съюзническа страна, и да дойдете с покаяние за прошка при нас и пречистване и преосвещаване!

Ако на границата ни се засечете с тръгналите на същото пилигримско преклонение братя руснаци, прегърнете се, разцелувайте се и тръгнете с песни и танци заедно към нас! 
Ще ви чакаме, в Душите ни и на всепречистващия огън на нестинарското хоро около Безистена има место за всички, щом идват с Любов при нас!

Влезте всички  в храмовете на вашите религии, вери и морални житейски стълбове и устои, влезте в Душите си и ги попитайте вашите Богове, Които всички са нашите Български Богове – Демиурзи без въобще да ги познавате, какво ще ви посъветват за нашите предложения и категорични превенции!

Знайте и си го сложете в златна рамка, всички посветени заговорници и душмани на Българите или непосветени техни съучастници и слепи марионетки, налетели сега връз Българите за затриването ни и за Свещената ни земя : 

image

Всички вие скоро време ще се борите отчаяно с всички средства за нашата милост, за височайшето ни благоволение, снизхождение, опрощение и застъпничество пред Боговете ни за вашето индивидуално и колективно етностно спасение! 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


И въпреки благословенията братята американци пак си карат срещу нас по техния юдео  – ционистки план Калерги...
Братята руснаци и те по техния си план
Другите и те с едните или с другите, и които всички заедно зад кулисите на глобалната тарапана са срещу Българите.
А ние пък сме съвсем сами...
Съвсем сами сме, но имаме нещо, което другите го нямат въобще!

ДРУГИТЕ НЯМАТ ВЪОБЩЕ=Богиня Мат Диана и Бог Ешуа от Трагия 

САМИ СМЕ но имаме=но имаме Исус и МаМа=но имаме Исус и Мария Магдалена

Съвсем сами сме, но имаме Българските Богове и още нещо!

СЪВСЕМ САМИ но имаме=
но имаме Сина на Бог Исус и МаМа=
но имаме Сина на Бог Исус и Мария Магдалена – Божият Син, Спасителят

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии – мъченици от Вси Светии от поробените Българи в Русия, водени от Българина  Свети великомъченик Владимир Ленин

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

 






Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
08.12.2019 05:56
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
08.12.2019 08:20
Ние забравяме кой уши нашата светиня- Самарското знаме!?
Това правят жени от другия голям Български град, освен Казан- Самара, за Априлското въстание Но то е потушено бързо и знамето остава в Самара Когато се обявява войната, лично великият княз отива да го вземе и го връчва на опълченците в лагера им!
Поема го най- възрастният от тях и разплакан, дядо Цеко войвода, носещ нашето Средновековно генералско звание, пожелава то да обходи всяко кътче Българска земя!
За опазването му е сътворен подвиг-загиват няколко знаменосци, но не допускат то да мине в турски ръце Включително и командирът на баталиона-подп. Калитин, вероятно от Бължарски произход и той- роден в Башкирия!?

Хубав ден, Адаш!
цитирай
3. dobrodan - Безистене.... давам Ви плюса заради многото истина в постинга
08.12.2019 10:42
и само питам: ако намалите персоналните си тълкувания на господьовите работи, дали няма да спечелите още привърженици?
Ето какво мисля аз за Исуса: евреин, незаконно роден, стар ерген, без деца, без един ден трудов стаж в живота си... такъв на мен съвети какво да правя и какво да не правя не може да ми дава.
Ако щете го публикувайте тоя коментар, все ми е едно.
цитирай
4. bezistena - Ние забравяме кой уши нашата све...
08.12.2019 15:24
leonleonovpom2 написа:
Ние забравяме кой уши нашата светиня- Самарското знаме!?
Това правят жени от другия голям Български град, освен Казан- Самара, за Априлското въстание Но то е потушено бързо и знамето остава в Самара Когато се обявява войната, лично великият княз отива да го вземе и го връчва на опълченците в лагера им!
Поема го най- възрастният от тях и разплакан, дядо Цеко войвода, носещ нашето Средновековно генералско звание, пожелава то да обходи всяко кътче Българска земя!
За опазването му е сътворен подвиг-загиват няколко знаменосци, но не допускат то да мине в турски ръце Включително и командирът на баталиона-подп. Калитин, вероятно от Бължарски произход и той- роден в Башкирия!?

Хубав ден, Адаш!


–– Хубав е денят, Адаш, и честит ни Празник на всички студенти, защото цял живот сме студенти в Академията на живота, висша теоретична и практическа институция на която се явява нашата обща Сакра Духовна Лингва Академия Форум на Безистена!

8 ДЕКЕМВРИ=ОСМИ ДЕКЕМВРИ=Кан (Жреци) на Богиня Мад Мария и Иса

Разсекретените документи от коментара ти потвърждават Божествения промисъл на Руско – турската Освободителна война и доброволното и решаващо участие в нея на крипто – Българския елит на Руската империя !

САМАРА=СА МАРА=Иса и Мария

КАЗАН=КАН ЗА=Кан (Жреци) на Иза

КНЯЗ=КАНАС=Кан (Жрец) на Иса

ЦЕКО=ТСЕКО=Кан (Жрец) на Диана и Иса

ЦЕКО ВОЙВОДА=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Иса

КАЛИТИН=Кан (Жрец) от Дуло

ЗНАМЕ СВЕТИНЯ от=от Богиня Мат и Исуз

БАШКОРТОСТАН=
Богиня Диана и Кристош=
Богиня Диана и Исуш от Тракия

И пак:
Честит ни празник, Адаш, и да се гордеем с ценза и с научните ни и професионални достижения, и най – вече с наследствения си Божествен висш интелект и Любовта ни към Българите и България!




цитирай
5. bezistena - За да виси на стената на срама...
08.12.2019 16:13
dobrodan написа:
и само питам: ако намалите персоналните си тълкувания на господьовите работи, дали няма да спечелите още привърженици?
Ето какво мисля аз за Исуса: евреин, незаконно роден, стар ерген, без деца, без един ден трудов стаж в живота си... такъв на мен съвети какво да правя и какво да не правя не може да ми дава.
Ако щете го публикувайте тоя коментар, все ми е едно.


–––––––––––––––––––––––––

Пускаме скверния пасквил на този безумец, дръзнал да хули въпреки изричната превенция под всеки наш постинг под чия егида сме, един от върховните духовни и религиозни идоли – Богове независимо на която и да е религия и които идоли са интимна сакралия на милиони човеци по света, и така директно хулещ Святият Дух – Дух Святи, за да го закачим на Стената на срама и да не може да го изтрие и скрие когато скоро Обектът на неговите мерзости му потърси сметка за думите му и му заповяда безалтернативно да се покае публично пред всички под сквернословията си на Стената на срама – и така да му припомним за какво да иска прошка и дадем шанс да отърве не кожата си, а Душата горката!
И защото когато нещастниците се каят екстремално и катарзисно от Горе искат пълно покаяние, ще му припомним и други негови активи в това отношение от негов коментар по друга тема:

7. dobrodan
25.10 23:15

Кхъ- кхъм, безистене,
не се намесвайте в неща, които не зависят от Йешуата Ви и Жрицата Ви. То бива, ама вече много ми идва. Не знам за другите, но светите Ви тайни са редовен повод за смях у мои познати и приятели.
Утре се обявете за Исус и поне тогава ще намерите покой в компаниите на Наполеон Първи и Втори, маршал Жуков, някой и друг Син божи за конкуренция и те така.

–––––––––––

–– блогърът dobrodan е отявлен и по юдео – византийски и ционистки коварен Benim Turk...
–––––––––––

От мен и от екипа ни си вземаме прошка от теб без да те питаме въобще, а правим този акт чрез Боговете ни заради нашето духовно интелектуално величие, което е повод за хулите ти, и да ти е простено и от нас и от мен лично, като те благославям дано познаеш Боговете ни с добро, щото ще видиш, че по другия начин хич не е хубаво!

СТЕНАТА на СРАМА=СТЕНАТА на Иса и Мария

СТЕНАТА на СРАМА=на Матара Диана и Исус

Ако тези безапелационни документи не проумееш, кофти ти е работата, ще знаеш!

И това време, което заделихме от безценното ни време, не е загубено време заради тебе, а е заради просвещението и насърчението за Божественото величие на истинските Българи!

ЗАГУБЕНОТО ВРЕМЕ е заради=заради Бог Иза и Богиня Мадара

БЕЗЦЕННО ВРЕМЕ на=БЕЗТСЕННО ВРЕМЕ на=на Бог Исуз и Богиня Матара
цитирай
6. shtaparov - Гласувах с ПЛЮС заради патоса, п...
08.12.2019 19:23
Гласувах с ПЛЮС заради патоса,патриотизма и хубавите снимки но държа да подчертая,че според преброяванията в Татарстан живеят 1500 Българи- толкова,колкото са "македонците" в България.
цитирай
7. shtaparov - Истинските огнища на Българщината ...
08.12.2019 19:26
Истинските огнища на Българщината в Русия са в района между Каспийско море,Украйна,Азовско море и както правилно си посочил- гр.Самара.
цитирай
8. dobrodan - Безистене... безистене???
08.12.2019 19:33
Няма бог бе, човече :):):) ! Всяка битка, всяка война започва с думите "С нас е бог!"
Е как един бог да бъде едновременно на две, три и повече страни?
Разчекнахте го като ученичка на рожден ден тоя бог :):):).
Продължавай, веселиш ме.
По същество - може вече да те е просветлил господ, че тюрките също бяха българи?
Пък ако не е, има къде да четеш, скоро ще има и още много.
Понеже ми ВЗИМАТЕ ПРОШКА, то аз ви я давам. Не ми струва нищо.
За моята работа грижа да нямаш. Добре върви, доволен съм.
цитирай
9. bezistena - Един коментар от публикацията Българи ли са татарите? http://old.segabg.com/article.php?id=869071 поради липса на място в работния обем на постинга:
08.12.2019 20:05
Свежарков24 Август 2017 01:25
Татари няма и не е имало. В руската историография са произведени "татари" с оглед недопускането да излезе на бял свят истината за Волжка България като основна съставляваща на руската държава наред с Кубратова Велика Българлия, казаците и някои други етнически българиански съставляващи, напр. Кабардино-Балкария в северен Кавказ. Нашенските историци са написали в този руско-съветски контекст много дисертации и им е крайно неудобно да признаят очевидните истини. "Татар" или в манджурското наречие "татран" е прилагателно, превеждащо се като "силните", могъщиге", едно определение за монголо-манджурската маса, нападнала Волжка България (ВБ) в началото на XIII в., по-точно през 1223 г., когато са били разгромени при Чингисовото нахлуване с т. нар. овча война, но победили с Бата през 1237, когато Волжка Бг е била разгромена с прякото съдействие в гръб на руските княжества. После са си платили и също са паднали под монголска власт. С годините във възникналата на основите на ВБ Златна орда монголската съставляваща намалява, а българската се запазва и доминира все повече.
Улянов - Ленин е чуваш по рождение, фактически той дава автономия, после и статус на съюзни републики на Татарстан и Чувашия, но след смъртта му Сталин с редовна войска с артилерия разгромява тези републики, опитващи се под още по-древното име Идел да възстаняват цялостна ВБ. Има документи и много факти за това, историци от татарстан пуснаха няколко публикации на тази тема.
Докато тук се тръшкат с твърдението, че там няма никакви българи, че ВБ е наречена така поради някаква фантастична грешка, турция още от 90-те на миналия век настъпва с туранския си проект в тези земи и особено в Татарстан. Не ми е известно да има друга държава в света, в която така упорито и дори бясно да се отказва от своите исторически дадености, територии и кръвни роднини. Така постъпиха с Македония и северна Гърция в най-ново време, какво да говорим за средните векове.
Но истината упорито излиза наояве, просто влиза отвън, а отвътре я пъдят, прокарайки лъжата за славянския ни произход. Срам!
цитирай
10. bezistena - Няма бог бе, човече :):):) ! Всяка ...
08.12.2019 20:23
dobrodan написа:
Няма бог бе, човече :):):) ! Всяка битка, всяка война започва с думите "С нас е бог!"
Е как един бог да бъде едновременно на две, три и повече страни?
Разчекнахте го като ученичка на рожден ден тоя бог :):):).
Продължавай, веселиш ме.
По същество - може вече да те е просветлил господ, че тюрките също бяха българи?
Пък ако не е, има къде да четеш, скоро ще има и още много.
Понеже ми ВЗИМАТЕ ПРОШКА, то аз ви я давам. Не ми струва нищо.
За моята работа грижа да нямаш. Добре върви, доволен съм.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Скоро ще започнат всички етноси и народи да искат отчаяно да имат нещо общо с Божествените Българи и да изтъкват колко еди – колко си процента Български Божествен феноменен имплант имат генно инжектиран!

На нашите високо феноменни колеги – съфорумци, българи с Q > 70 и нагоре IQ > 130 >140, отдавна им е ясно от безбройните ни статии, че Българите сме истинските феноменни генетични потомци на Боговете Демиурзи, а всички други племена и етноси до едно са нефеноменни безкултурни синтетични човекоподобни роботи – андроиди, от които тюрките са най – изродените и нееволюиралите.

–– справка:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 http://bezistena/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 http://bezistena/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

И понеже вече съм те благословил и нямам право да ти кажа лоша дума, колкото и да заслужаваш, ще те посъветвам само с искрена загриженост да говориш с уважение и титуловаш Бог и Господ с главни букви!
След малко ще прочетеш в новия ни постинг какво се случи на една Богохулка и сквернителка за къде – къде по – безобидна напръв поглед постъпка и то не към Бог деректно, ами към един от Неговите Светии, който държи и твоята нишка на живота в ръцете и благоволението си!
––––––––––––––––
С коментарите до тука!


цитирай
11. bezistena - Гласувах с ПЛЮС заради патоса, п...
08.12.2019 20:40
shtaparov написа:
Гласувах с ПЛЮС заради патоса,патриотизма и хубавите снимки но държа да подчертая,че според преброяванията в Татарстан живеят 1500 Българи- толкова,колкото са "македонците" в България.

––––––––––––––––––––
Изумен съм от легализирането от теб на официалната статистика на Руската великошовинистична панславянска юдео – ционистка антибългарска имперска политика!
Анихилираш безбройните автентични документи от авторитетни Българи – съвременни духовни водачи на поробените Българи в Русия, турили жертвено живота и бъдещето си на дръвника на юдео – ционистката руска гилотина, с които документи е пълен Нета за етногенезиса и обезродяването на Българите в трите Български републики, както и огромния обем документи от МАБИК по темата, и тургаш иронично + само заради "патоса,патриотизма и хубавите снимки"!
Вземи си плюса, Ангеле!
Толкова време се водим "приятели" и още нищо да не си прихванал от нашите безапелационни документи, понятни и ясни като 1 + 1=2 и за много нисши интелекти с IQ < 70 , далече под нивото ти!
Прощавай и да ти е простено – бъди благословен и живи и здрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674195
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!