Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2019 02:07 - Защо доказана отявлена джендър – идеоложка и фалшификаторка на историята ни за турското робство става министър на възлово министерство?!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3711 Коментари: 9 Гласове:
10

Последна промяна: 10.12.2019 23:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отговорът на въпроса ни от заглавието на статията "Защо жена доказана отявлена джендър – идеоложка и фалшификааторка на историята ни става министърка?!" е защото е поставена там от заговорниците срещу Българите, които вече въобще не се крият и не крият злодейските си намерения, да изпълнява последната фаза на юдео – ционисткия план Калерги за унищожаване на християнската общност в Европа и света, като перманентната висша цел и задача №1 на плана е окончателното затриване на Българския етнос!

image

Постваме проникновения и точен анализ по темата на нашите саможертвени родственици от смелия екип на epicenter.bg:

Деница Сачева - идеалната министърка! Може да прокара всички джендър идеологии!
Най-голямото постижение на Сачева е отричането на турското робство в България

http://epicenter.bg/article/Denitsa-Sacheva---idealnata-ministarka--Mozhe-da-prokara-vsichki-dzhendar-ideologii-/200411/11/0

   

Всъщност на всички вече е ясно, защо Деница Сачева, която е откритие на Иван Костов за политиката на България, трябва да заеме поста социален министър ...

 
image  

 

От сряда настоящият зам.-министър на образованието и науката Деница Сачева ще изкачи още едно стъпало в кариерата си - ще бъде новият социален министър, чието име лично премиерът Бойко Борисов обяви в неделя.

Специалист по връзки с обществеността, дългогодишен активист в неправителствения сектор, на два пъти кандидат за депутат от десницата, бивш член на здравната каса от първите години на създаването ѝ, участвала в разработването на някои от първите стратегически документи за реформи в здравеопазването по времето на министър Илко Семерджиев (1999 - 2001 г.), зам.-министър в социалното и в образователното министерство по времето на правителства на ГЕРБ.
Това накратно е богатата биография на наследничката на Бисер Петков в социалното министерство.

Родена е на 2 ноември 1973 г. в гр. София. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Гео Милев” в гр. Добрич.
След това Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия и Международен колеж по туризъм в Албена.
Бакалавър по социална педагогика в Югозападен университет “Неофит Рилски” в гр. Благоевград, магистър по здравен мениджмънт на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас.
Магистър (Cum Laude) по връзки с обществеността във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет „Св. Климент Охридски“.
Преминала е курсове за обучение по социален маркетинг, връзки с обществеността, политически маркетинг, управление на социалното подпомагане и услуги, управление на външни ресурси и управление на риска във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ.
Хоноруван преподавател в Нов български университет по политически комуникации.
Работила е като консултант по над 15 международни проекта, финансирани от Европейската комисия, Световната банка и Американската агенция за международно развитие.

Човек се задъхва като чете тази биография.
Но това не е всичко.

През 2001 г. Деница Сачева е основател и изпълнителен директор на PR агенция IntelDay Solutions (www.intelday.com), двукратен носител на Световна златна награда за отлични постижения в PR за 2007 и 2012 година и носител на номиниция през 2009 за най-добра кампания за Източна Европа в престижния PR конкурс SABRE. Агенцията работи за клиенти в областта на финасовия сектор, информационните технологии, здравеопазването, социалния сектор, политиката, международни организации. Специален фокус има върху междукултурните комуникации и по-специално работата с малцинства, бежанци и мигранти.

За своята правозащитна дейност беше номинирана за наградите на Български хелзинкски комитет "Човек на годината". 

Деница Сачева е представител на Националния демократически институт на САЩ за България.

Странно обаче защо в тази официална биография, която може да се прочете в интернет, липсват някои моменти от нейната широкомащабна дейност - моменти, особено значими и съществени за България.

По-точно скандални моменти.

В края на януари 2018 година България е разтърсена от родителски гняв, предизвикан от джендър анкета в българските училища. В качеството си на зам.-министър на образованието Деница Сачева е пробутала скандална анкета на 9-годишните, които са питани къде ходят до тоалетната - в мъжката или в дамската, както и какви дрехи носят - рокля или суичър. И в отговорите, странно как, освен "момче" и "момиче", се е промъкнало и неизвестното досега "друго". Уж никой не бил видял.
Тогава министър Красимир Вълчев заяви: "Всички носим отговорност за този пропуск", но зам.-министър Сачева не понесе отговорност, а анкетата бе тихомълком изтеглена, преди още тайфунът от недоволство да бе повлякъл цялото правителство.

Сачева обаче много добре знае какво прави и какви цели преследва.


Анкетата беше организирана от НПО "Фондация „Джендър образование, изследване и технологии”, която е внедрена от МО в бългаското образование и развива мащабна дейност.
По това време Сачева отговаря за евроинтеграцията и европроектите в сферата на образованието.
Преди това бе и зам.-министър в социалното министерство в кабинета Борисов 2.

Подчертаваме не случайно: кариерата й започва като началник на кабинета на здравния министър на Иван Костов в кабинета на СДС - Илко Семерджиев. После го следва в Здравната каса като директор на дирекция, когато Семерджиев я оглави. Стана и негов съветник в МЗ, когато Семерджиев беше служебен министър на здравеопазването в кабинета на Огнян Герджиков.

А преди това Сачева се пробва в политиката - като кандидат-депутат от ДСБ и водач на листа на парламентарните избори през 2013 г. Година по-късно се пробва да стане депутат от коалицията "Десните", която направи Илко Семерджиев през 2014 г. 

Сачева беше върл критик на Борисов и на ГЕРБ, оприличавайки политиката на ГЕРБ с комунистическите методи от миналото. 

Но времената се менят.

Точно преди година се заговори, че заместник-министърът на образованието Деница Сачева, виновна за джендър анкетата, е близка на вицепремиера Томислав Дончев, който я гласи за министър в свой бъдещ кабинет. Слуховете витаеха из министерските коридори и потънаха там. 

Скандалното бе, че пробутването на "половия" въпросник за 9 - годишните стана след отлагането на ратификацията на Истанбулската конвенция.

Това бе поредният скандал, забъркан от напористата администраторка. Предишната буря, която предизвика в обществото, бе с неверни твърдения за непробиваемост на интернет системата на образованието, след като сайтът Биволъ вече беше извършил проникване и доказа колко некадърно е направена.

През март тази година други скандални брошурки нахлуха в българските училища. С тях открито се толерираше хомосексуалноста като нещо нормално. Интересното е, че листовките бяха разпространени в точно подходящата таргет група - десетокласниците. ;
И тогава Сачева се направи на незнаеща, а МО тръгна да проверява защо и как се е случило и имало ли е организирана провокация. Бурята отново мина покрай Сачева, макар че това е нейният сектор на отговорност.
И забележете - отново джендър анкета! Не, например, за българската история, география или компютърно образование.

Продължаваме с подвизите на Сачева в българското образование.
По нейна идея от учебниците по история буквално бяха извадени цели пасажи от българската история, а най-голямото постижение на Сачева е отричането на турското робство в България и заместването му с "османско присъствие".

Да не забравяме дейността ѝ в областта на миграцията.
В разгара на най-голямата бежанска вълна 2014-2015 година Деница Сачева бе в групата, която измисли правила как да се вкарват бежанци, като се заобиколи охраната на границата.
Според Сачева коментарите, че бежанците искали да се възползват от социалните помощи, са безпочвен Тя прокарва тезата,че според международното определение бежанците бягат не само от война, но и от репресивни политически режими и затова хората от повечето от тези страни могат да се приемат и като бежанци. Сачева обаче не зашити онова дете от социален дом, което преди време бе изнасилено от двама бежанци от Афганистан. 

Колкото повече минава времето от обявяването на нейната кандидатура, толкова по-ясно става, защо откритието на Иван Костов за политиката в България, трябва да заеме поста социален министър и това се случва, не защото Бисер Петков не се е справял с работата си, а защото на Борисов му е нужен експерт по т.нар. Истанбулска конвенция, която макар и вече отхвърлена от КС, ще бъде прокарвана от 01.01.2020 година в България чрез Закона за социалното подпомогане.

А Сачева е върл защитник на Истанбулската конвенция.

Деница Сачева е идеалната министърка, споделят запознати с убежденията ѝ и добавят, ако някой може да прокара всичките джендър идеологии в България, то това е точно тя - все пак цял живот отрича българското и налага онова, което ѝ кажат от Европа. 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Море моме Деницо, (защото не знаем тази жена или друго същество от някой трети или ен – ти пол, има ли партньор от другия официален пол, има ли деца, които се произвеждат само от двата официални пола, легализирани и лицензирани от Българските Богове) какво си намислила да правиш на децата ни Български Божии по пъкления план на Сорос, който е комуфлажното чучело на заговорниците срещу Българите и техния юдео – ционистки план Калерги за окончателното затриване на Българите?

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН!

http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

Готвиш се и запряташ ръкави най – открито и директно да ни натрапиш перфидна съвременна модификация на най – престъпната геноцидна антибългарска система – еничерството, с която по предварителните отдавна подготвени списъци на душманите ни да се обстрелват феноменните ни деца от жреческите родове и се обезкървява свещения Български Божи ген и етнос!

Много повярвахте на новите си господари и в безнаказаната си недосегаемост!

Бедна ти е нищата изродена фантазия, безбожнице, какво ви очаква вас душманите на свещения Български Божи народ!

Култовите сюжети от първите две рисунки по – долу

image

image

са само овертюрата и страшното начало на екстремалните катарзисни чистилищни процедури, които са ви гарантирани със запазени места от Боговете ни!

С помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

ще ви дадем, феноменни Българи, операционните пароли на тази безродница и продажница на Божия свещен етнос, за да можете по окултен път дистанционно да я подчините на волята си и я управлявате, щото да не може да реализира злодейските си планове и направи мръсотиите и поразиите, за които господарите ѝ от заговорниците срещу Българите я лансираха и наложиха на това важно възлово място!

ДЕНИЦА=ДИАН ЕЦ=Диана и Иса
 
САЧЕВА=САТШЕВА=Богиня Диана и Исуш
 
ДЕНИЦА САЧЕВА от=ДЕНИЦА от Богиня Диана и Исуш

САЧЕВА=САТШЕВА=ВЕШСТАН=Безистен
 
МОРЕ МОМЕ ДЕНИЦО от=МОРЕ МОМЕ ДЕНИТСО от=
от Диана Мама Мария и Иса

Богиня Диана и Исуш са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло от първосътворенческия Божи светилищен комплекс и храм Безистена в първосвещения Божи първопрестолен град Ямбол, от Които Богове сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б"
 
Тази Деница Сачева е черно енергийна феноменна генетична потомка на Българските Богове Демиурзи от изродени династични кланове на Дуло, продали Род и Родина и участници от екипа на злодеите –  

ЗЛОДЕИ от=от Дуло от Иза – 

които злодеи всички са все династи от Българския жречески род Дуло, от който са всички управленчески реакционни елити на всички племена и народи, и на които Боговете ни са раздали отрицателните роли от епичната трансепохална риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация"!


БЕЗРОДНИЦА от=БЕЗРОДНИТСА от=
от Рода на Богиня Диана и Исуз

БЕЗРОДНИЦА от=БЕЗРОДНИТСА от=
от Рода от Безистена
 
БЕЗБОЖНИЦА=БЕЗБОЖНИТСА=
БЕЗ Богиня Диана и Исуж


Ще разсекретим и един висококатегориен израз от показно безпринципното политическо досие и митарстване на министърката, като първо ще ви разкрием пусково – операционната парола на всички министри:

МИНИСТРИ=Матара и Иса

всички министри и управници от висшите държавни лидерски и административни позиции, са генетични потомци от Българските Богове, насадени от Тях по тези метежни  места в Божията екстремална драматизация

НАСАДЕНИ от=от Иса и Диана 
 
"Сачева беше върл критик на Борисов и на ГЕРБ, оприличавайки политиката на ГЕРБ с комунистическите методи от миналото. 

Но времената се менят.

Точно преди година се заговори, че заместник-министърът на образованието Деница Сачева, виновна за джендър анкетата, е близка на вицепремиера Томислав Дончев, който я гласи за министър в свой бъдещ кабинет."

Ето Кои менят перманентно времената:

ВРЕМЕНАТА СЕ МЕНЯТ от=от Богиня Диана Мат Мария и Иса

ВРЕМЕНАТА СЕ СМЕНЯВАТ от=от Богиня Диана Мат Мария и Бог Исус  

МИТАРСТВАНЕ от потомците на=от потомците на Богиня Матара Диана и Иса 


За Деница, на която разкрихме династичния ѝ Божествен произход и ѝ дадохме единствения спасителен пояс за нейното спасение – сакралната етимология на имената ѝ, както и за нейните господари – заговорниците срещу Българите, ако не проумеят тези ясни и точни Божии превантивни послания и не се озаптят, остават да действат безалтернативните присъди на идващия скоро Съден Ден,

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

когато вижте Кои ще извършат тяхното озаптяване: 

ОЗАПТЯВАНЕ от=от Бог Иза и Богиня Диана 

image
 
image 
Ако сега не проумеят Божиите послания с добро чрез това просвещение, по – късно и съвсем скоро ще ги проумеят екстренно!

ЩЕ ПРОУМЕЯТ ЕКСТРЕННО кои са=ШТЕ ПРОУМЕЯТ ЕКСТРЕННО кои са=
кои са Богиня Матара Диана и Кристош=
кои са Богиня Матара Диана и Исуш от Тракия

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Исус и Мария, чийто сценарий изпълняваме всички :

image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

След като публикувахме този постинг в няколко групи от фейсбук, свирепата це
нзура на юдео – ционистките фашисти – комунисти и тоталитарни диктатори – демократи, които са перманентните заговорници срещу Българите, и която тотална цензура властва във всички медии и социалните мрежи, наложи блокада на профила ни за публикуване във фейсбук групите за срок от тридесет дена!

image

Когато подследвахме инструкцията на цензуриращия отдел на фейсбук да разберем повече за причините за блокажа, въпреки че ни са пределно ясни, получихме този обобщен стандартен отговор 
image
който обяснява всичко – а именно, че това общество, чиито стандарти определят стандартите на фейсбук системата, е джендър обществото, което е част от обществото на заговорниците срещу Българите, и които заедно с всички други глобални мощни оръжия, притежават и най – мощната съвременна информационна система – фейсбук!

Душманите ни имат най – мощните оръжия на света, обаче вижте само какво оръжие имаме ние, пред което всички други земни мощни оръжия са немощни!

МОЩНИ ОРЪЖИЯ=МОШТНИ ОРЪЖИЯ=Матара и Ежуш

Тази цензура е поредната превъзходна доказателствена демонстрация за геноцидната война, която водят срещу Българите на всички фронтове душманите ни и още повече е демонстрация за ужаса и страха, които тресат заговорниците срещу Българите от разкриването на Истината за Българите и е класическа висша положителна атестация за истинността и важността на нашите документи и насърчение за вас да се просвещавате в блога ни!

По същия безпардонен начин юдео – ционистката цензура на фейсбук е блокирала и оригиналната публикация в epicenter.bg/ с невъзможност да се публикуват коментари под статията чрез фейсбук!

Само в България, която е перманентната скрита висша цел №1 на заговорниците срещу Българите за поробване и затриване на Божия Български етнос, работят денонощно нон – стоп армия от хиляди платени оператори и цензури, които заедно с бандите тролове са

image

впрегнати да спират със всички средства излетялия от бутилката Дух на Българите – Святият Дух, и правят отчаяни всячески опити да затварят информационните пробойни на цензурния бент, който скоро Живата вода на Словото и на Истината ще разрушат и отнесат неспасяемо, и ще залеят целия свят – потопът, за който прорицава Света Ванга и племенницата ѝ Света Севрюкова!

   
image

За това време когато не можем да донесем до вас Божието Слово и Познание, както и за постоянно, ни търсете на този ни адрес в блог.бг – http://bezistena.blog.bg за новите ни публикации, а за интересуващи ви теми потърсете в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и ... името на съответната тема"

След малко в режим на редакция ще ви разсекретим тайната на понятието и явлението джендър.

Ще научите уникалната светоустройствена постсътворенческа тайна защо Богът Творец след Сътворението и обзавеждането на света направи на два пъти човека...

Затова ще ни помогне с една актуална статия по най – наболялата тема за джендаризма нашият посветен родственик Алексансър Урумов.
Вникнете внимателно в разсъжденията на автора що е джендър и въобще някой знае ли точно генезисът на думата и съдържанието на явлението и термина джендър. 

Вавилонската конвенция

http://epicenter.bg/article/Aleksandar-Urumov--Vavilonskata-konventsiya/146072/11/0?fbclid=IwAR3Smz_RLahJXDx7102X4lZqf2Yjil94hiClHQA_Q8ZE2_PqM6WwJDxCnO4 
 

Откъде идва натискът върху България да приеме Истанбулската конвенция – от Брюксел или по-скоро – от Берлин?

Защо е толкова силен този натиск да се приеме една пожелателна конвенция без задължителен характер?

Защо след като това е конвенция на Съвета на Европа, нито един от нейните автори и идеолози не желае да коментира и старателно отбягва въпроса за „джендърите“?

Защо е приета без гласуване в самия Съвет на Европа?!

Защо високопоставени хора у нас откровено лъжат – с почти истеричен и откровено панически тон – не само за характера и целите, а дори за самия текст, който е публичен?!

Защо политически жени са принудени „да се правят на мъже“ по медиите, а политически мъже са принудени да разкрият своята не толкова мъжествена страна при нейното налагане?

Защо висшият законодателен орган на страната е подложен на такава чудовищна преса от напълно анонимни хора?

Защо уж непримирими политически врагове изведнъж се съюзяват и са готови да разцепват собствените си партии, само и само да наложат този скандален документ?

 И накрая – защо цели 11 страни от ЕС не искат да я ратифицират, а всички останали 17 са изразили множество резерви към различни текстове в нея?

Как така една конвенция /уж/ срещу насилието се налага с такова нечувано насилие?!

Защо точно наднационална конвенция, а не просто национален закон?

Всички аргументи в подкрепа на Истанбулската конвенция се сриват само при един-единствен въпрос – не може ли борбата с насилието над жени и домашното насилие /каквото е благовидното име на този акт/ да се води на ниво национално законодателство?

В България има редица закони в тази сфера, като се започне с Конституцията и Наказателния кодекс и се продължи със:

– Закон за защита от домашното насилие и подзаконовите актове по прилагането му

 Закон за защита от дискриминация /и Комисия за защита от дискриминация!/

– Закон за закрила на детето и правилник за прилагане на Закона за закрила на детето

– Закон за равнопоставеност на жените и мъжете / ! Чл. 2. ал. 3 равно третиране на жените и мъжете и недопускане на дискриминация и насилие, основани на пола/.

– Закон за здравето, етични кодекси и др.

 Защо тогава „джендър“-организации и ЛГБТ-организации създават психоза в областта на насилието над жени и домашното насилие?

Какво общо имат „джендър“-организациите с жените и с дома? Твърде отдалечена и предимно платонична, ако изобщо е връзка. Но не там е въпросът.

На „джендърите“ откровено не им пука ни за жени, ни за дом, ни за борба с насилието. Единственото, което ги води е омразата към мъжа – „Спокойно, бели хетеро мъже!

Сега рушим само патриархата“ – това бе написано на един от плакатите в подкрепа на Истанбулската. Омраза срещу мъжа! Ерозия на авторитета и подмяна.

И точно затова е тази тяхна битка – за да бъде превърната думата „мъж“ в синоним на насилник /вместо закрилник/ и в синоним на престъпност. Мъж да се възприема като престъпник по рождение. Да, да, именно роден престъпник. Вижте този текст от Истанбулската, в който отровата /вижте думите в черно/ е сервирана сред изобилие от сладки медени думички:

Чл. 14 ал.1 “Страните предприемат, където е подходящо, необходимите стъпки за включване на съобразен с развиващите се възможности на учащите се учебен материал по въпроси като равнопоставеност между жените и мъжете, нестереотипни роли на пола, взаимно уважение, ненасилствено разрешаване на конфликти в междуличностните отношения, насилие над жените, основано на пола, и право на лична неприкосновеност, в официалните учебни програми и на всички образователни равнища.”

Виждате ли как в черпака с мед са интегрирани капсулите с отрова?

Децата ще бъдат обучавани на „нестереотипни роли на пола“/?!/ – какво всъщност означава това?! Остава неясно засега. Това значи, че натискат парламентът на България да се подпише на празен лист, а после на този празен лист едни други хора ще ни напишат какво точно означава „нестереотипни роли на пола“. На тези точно хора със собствените ни пари на данъкоплатци трябва да платим, за да ни насадят „нестереотипни полови роли“. По-надолу ще се досетим и кои са хората/НПО-тата.

Подсказва ни го и любимото им „насилие над жените, основано на пола“. Ето това вече е безусловна присъда. Присъда над мъжа като роден насилник. Побойник по рождение.

Възмутени ли сте? Не бързайте.
Защото въпросът с „насилието, основано на пола“ е малко по-хлъзгав, отколкото си мислим.

Либералните фашисти на име „правозащитници“ са му намерили цаката и тук – има и насилие на жени над мъже, основано на полов признак!

Моля?! Да, точно така. Ама как така – питате смаяно вие?! Ами нали точно това ви казваме – отговарят либералните фашисти – че самият пол е генератор на насилие! Затова е нашата борба – казват те – срещу половете и за налагането на „джендър“-ите.

Да, това е сатанинско изобретение!

Бог е създател, дяволът е имитатор. Бог създаде два пола – „мъж и жена ги създаде“. Дяволът имитира двеста и двайсет джендъра. Без съмнение, това е шокиращо. И никакви „правозащитници“ не са тези, те са „кривозащитници“.

Но нека нека продължим с Истанбулската. В нея има много откровени текстове, разкриващи в дълбочина истинския замисъл на анонимния „творчески“ колектив:

Гл. 1 ч. 4 ал. 3 Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на промени в социалните и културни модели на поведение на жените и мъжете с цел изкореняване на предразсъдъци, обичаи, традиции и всякакви други практики, основани на идеята за малоценност на жените или на стереотипни роли за жените и мъжете.

Някъде в този текст да става дума за „насилие“? Нали Истанбулската се бори срещу насилието? Е?

Някъде в този текст да виждате спомената думата „насилие“? Не, разбира се. На кукловодите не им пука за насилието и изобщо – за хората. Истинската цел е да бъдат „смлени“ обичаите и традициите, чрез наднационален натиск да бъдат преформатирани специфични национални модели. А пък думата „предразсъдъци“ е сложена единствено да внуши колко лоши са традициите и обичаите. Защото именно традициите и обичаите са истинската цел.

И кой всъщност има проблем с българските обичаи и традиции, основани на стереотипните роли на пола и изобщо – какво лошо има в тези точно обичаи и традиции? Може ли да попитаме?

Не, не може! Приемайте я и не се обяснявайте! – това ни казва анонимното лоби, налагащо с незапомнен, чудовищен натиск една конвенция, която иначе не е задължителна.

Сега вече започваме да проумяваме защо е цялата тази „анонимна“ истерия.

Защото това е паневропейска наднационална матрица, целяща да разбие националните традиции и обичаи. Целяща да ерозира и „смеле“ този устойчив семеен модел от мъж и жена.

Така става ясно, че целта на Истанбулската не е да реши проблеми на национално ниво.

Напротив, тя е предназначена да създава проблеми на национално ниво. Точно затова трябва да бъде приета такава наднационална конвенция. И точно затова кукловодите over there – там някъде – се отнасят с явна ехидност към всяко национално законодателство. Защото тяхната наднационална власт се нуждае от ефективни инструменти за подчинение на националните нива в целия континент и извън него.

Ето това е Истанбулската конвенция.

И ето това са „джендър“-ите – езически капища на новата „кривозащитна“ религия – които „кривозащитниците“ искат на всяка цена да наложат.

Това е прословутият член 3, с който чрез думата „джендър“ въвежда законовото понятие „социален пол“.

Защото „джендър“ няма дума-пряк аналог на български език.

Добре, де, но тогава какво е „джендър“? Именно – не се знае. А тогава как така принуждават българския парламент да гласуват термин с неизвестен превод на български език? И как изобщо ще гласуват тази цялата отровна отвара от целенасочено неясна терминология, целяща единствено объркване?

Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай!

Това е многократно повтореното заклинание на трите вещици от Шекспировата трагедия „Макбет“ – история за един патологичен стремеж към власт, постигната с убийство и договор с дявола. Вещиците варят своята адска смес, включвайки екзотични съставки като:

„Змейска люспа, вълчи зъб,
 пръча жлъчка, свински пъп…“

Гадно, но от сърце. Точно като някои от текстовете и целите на Истанбулската. А каква е целта на трите вещици /от „Макбет“/?

Да размият до заличаване моралните граници, да подменят хилядолетни етични категории и в крайна сметка да ни убедят, че:

„Зло — добро
добро и зло
от едно са потекло“.

Ако това е така – че добро и зло от едно са потекло – тогава значи няма ни добро, ни зло. Няма ни бяло, ни черно. Всичко е едно и всичко е сиво. Само че съвременните Истанбулски вещици стигат по-далеч даже и от Шекспировите персонажи! Защото те искат да ни убедят, че доброто е зло, а злото е добро! Амбициозно начинание, нали? Злото в нашата съвременност явно е решено да надмине себе си от времената на Шекспир.

Все пак, класиката продължава да е актуална, защото следва указанията на шефката на вещиците – богинята на подземния свят Хеката:

 Добре! Готови сте навреме
и всяка своя дял ще вземе.
Сега на феите игрите
наподобете вие трите
и всеки чар, в таз гозба смесен,
доомагьосайте със песен!

Коя е европейската Хеката на подземната власт? Къде живее тя? Какви указания дава на местните си вещици /разлетели се тези дни и у нас/ във всички европейски и не-европейски страни? /Защото в Съвета на Европа членуват и редица страни извън европейския континент/.

Интересно е каква ще бъде песента на вещиците в предстоящите дебати при обсъждането на Истанбулската в нашия парламент. Със сигурност ще разпръскват чар и със сигурност ще се правят на феи. И със сигурност ще се опитат да ни омагьосват – къде с блага дума, къде с просъскване, къде с директно сплашване, ако им се върже някой. А не трябва да им се връзваме.

Защото никое отстъпване пред мрака не е довело до добро и никой, подписал договор със злото не е излязъл на печалба.

Тази история – както и историята на Макбет – също няма да завърши добре. Защото точно тази история е всъщност много по-стара, отколкото дори и добрият стар Шекспир. Защото това е един провален модел, който отново се опитват да ни пробутват и който – ако продължи така! – ще завърши със същия грандиозен провал. Това вече се е случвало – „не е възможно да не дойдат съблазните, но горко на онзи, чрез когото идват“.

Вавилонската конвенция…

Историята на Вавилонската кула е известна – Бог разбърква езиците на жадните за слава старовременни люде и оттам „ги разпръсва по цялата земя“. А Вавилон пък – за разлика от „джендър“ – има точен превод на български и означава „объркване“. Объркани езици, объркана комуникация, объркани понятия, объркани посоки и объркани ценности. Объркани лидери и объркано бъдеще. Вавилон. Да ви прилича на нещо днес?

Но нека да видим един малко известен факт от историята на тази прословута Вавилонска кула. За разлика от всичко строено дотогава – този проект е трябвало да бъде изграден от различни материали. Става въпрос не просто за кула, а за град, в който хората да живеят – ясно е, че такова множество не може да се събере в една кула. Но! Какви са тези други материали? Нетрадиционни за времето си материали, нестереотипни за онова строителство. Ето какви:

„Тухли употребяваха вместо камъни, а смола употребяха вместо хоросан“.

Думата „вместо“ ясно разграничава традиционните практики тогава от идващото нововъведение. Дотогава са употребявани камъни и хоросан, но за Вавилон градивният материал е нетрадиционен – тухли и смола. Тухлите се правят от пръст – човекът е направен от пръст – и се пекат в пещ. А смолата не е от бор, както бихме си представили. Тази библейска смола е всъщност гъста лепкава смес от органичен произход /мъртви животни и растения/, подобна на мек разтопен асфалт. Добива се от ями в земята, където е натрупана в периода на потопа под голямото налягане на водата в анаеробна среда.

Добре, но защо изобщо трябва да се прави кула, след като Бог прави завет с Ной, че никога вече няма да има глобален потоп? Защото целта на славолюбивото и невярващо тогавашно множество е да се застрахова срещу втори потоп. Неверие. Заветите са забравени, ценностите са станали излишни, грешката ще бъде повторена, кулата ще бъде направен опит да бъде издигната. Както днес. И разбира се, както обикновено, това богопротивно съоръжение на глобалното его ще бъде изградено от нетрадиционни материали. Това е моделът.

Вавилонската кула винаги е изграждана от нетрадиционни материали, нестереотипни роли на пола, джендъри и трансджедъри. Мъж – не. И жена – не. 

А нещо друго. Графа „друго“. Третият пол. Социален пол, различен от биологичния. Нетрадиционни „джендъри“ от неизбежната пръст, но слепени с нормативния асфалт на наднационални конвенции. Асфалтът е изолационен материал, предпазващ очистваща вода да не достига вътре.

Немският /да си дойдем на думата, понеже злото отново се е настанило в Берлин/ философ Зигмунд Бауман въвежда термина „течно общество“. И обяснява какви са неговите характеристики – пълно отсъствие на устойчиви ценностни ориентири. Лишено от смисъл е всяко позоваване на обществените ценности, идентифициращи отделния индивид като част от общност. Неудържим индивидуализъм, превърнал ближния от желан спътник в опасен конкурент, от когото трябва да се пазим. Този агресивен субективизъм подкопава основите на модерната епоха и при отсъствието на ценностни ориентири разтваря всичко в своего рода течливост. Треската на пожеланието мигновено превръща купеното в остаряло, поразявайки човека с потребителска булимия – новият телефон отстъпва на стария, но веднага трябва да го заменим и него с нов, за да участваме в тази потребителска оргия на ненаситното, самоцелно пожелание.

Точно това е „течното общество“. Това е тази разложена, разтопена, втечнена ценностно-човешка смес /“мехури пукай!“/, в която „добро и зло все едно са потекло“.

И точно от нея трябва да се гради новата Вавилонска кула. Защото „камъкът, който отхвърлиха зидарите“ не е необходим на архитектите на най-новия световен ред. Никога не е бил.

Божествено утвърдени институти като мъжки и женски пол /и няма други!/, като семейство от мъж и жена /и няма други!/, като майка и баща /и няма други!/ със своите деца – всичко това не става за градеж на най-новата Вавилонска кула. Трябва графа „друго“. Трябва трети, пети, десети пол. Друго, нестереотипно.

Разбира се, Вавилон е изграждан само донякъде, защото той е концептуално неподлежащ на завършване. Винаги – с нетрадиционни материали и завинаги незавършен. Защото презираният от строителите фактор Бог винаги се намесва и резултатът от тази намеса остава като поука завинаги.

А фактът, че днешните поколения са загърбили тази поука ще си остане за тяхна сметка – защото прадедите им отдавна са си платили сметката за онази, някогашна кула. Предстои да бъде предявена сметката за това, сегашно съоръжение.

 …и „Прекрасният нов свят“

Но нека сега не говорим такива неща. Стига с това черногледство. Истанбулската конвенция и наднационалното законодателство ще решат всички проблеми и ще влезем в прекрасния нов свят.

Гаранция за това е GREVIO. Не знаем какво е GREVIO? Нищо, не сме единствени. Има и едни други близо 240 души, повечето от които също все още не знаят, макар че агресивно ги принуждават да го гласуват. Така че нека да бъдем свободни от чувство за вина.

А GREVIO e всъщност постоянен механизъм за наблюдение и контрол. Това пише в Истанбулската:

Гл. 9 Член 66 Експертна група за действие срещу насилието над жени и домашното насилие

ал.1 Експертната група за действие срещу насилието над жени и домашното насилие (наричана по-нататък „GREVIO“) следи за изпълнението на настоящата Конвенция.

И още:

Гл. 9 чл.68 ал. 1 Страните представят пред Генералния секретар на Съвета на Европа доклад за законодателни и други мерки, въвеждащи в сила разпоредбите на настоящата Конвенция, съставен на основата на изготвен от GREVIO въпросник, който да бъде разгледан от GREVIO.

Експертна група, която сама ще си изготви въпросник и сама ще си го разгледа?! Нима наистина сама? И откъде-накъде дори и най-добрите, но назначени /от някого/ експерти ще контролират несъвършени, но легитимно избрани национални органи като Президент, Парламент, Правителство, съдебна власт.

Анонимни експерти ще извиват ръцете на национални институции, ще им дават оценка и практически ще ги натискат в желаната от анонимниците посока. Това не се ли нарича съзнателен отказ от национален суверенитет?

Не се ли нарича доброволно преливане на правомощия от националната държава към наднационални органи? Доброволно, защото Истанбулската има доброволен характер.

Поне на книга, докато в реалността е нечуван натиск! Е, тогава защо да вярваме на добрите намерения на тези, които стоят зад Истанбулската конвенция и смятат да ни я прилагат, след като виждаме чудовищният натиск, с който те самите ни я налагат?!

Но това не е краят, това продължава:

Гл. 9, чл. 68 ал.4 GREVIO определя подходящите средства за провеждане на тази процедура по мониторинг. Тя може по-специално да приеме въпросник за всеки кръг на оценяване, който да служи като основа за процедурата на оценка на изпълнението от страните. Този въпросник се изпраща до всички страни. Страните отговарят на въпросника, както и на всяко друго искане за информация от GREVIO.

Добре, но каква информация и изпълнение на какво точно от страните, след като на всички ни е ясно, че нищо не е ясно?! И че няма яснота дори за значението на ключовата /очевидно третополова/ дума „джендър“? И че „стереотипни и нестереотипни роли на пола“ подлежи на свободно тълкуване и произволно прилагане! Кой ще определи как?!

Именно. GREVIO ще определи как, и ще ни го изтълкува и приложи това значение, защото ще напише всичко, което си иска. И ще го напише точно върху белия лист, върху който господарите на ГРЕВИО искат да принудят нашия парламент да се подпише. Празен наднационален чек, плащан с парите от нашия национален бюджет, за да ни се случват неща, които не искаме да ни се случват! И в същото време едни вещици пръскат чар и ни обещават светло бъдеще.

 Олдъс Хъксли е автор на пророческата книга „Прекрасният нов свят“, написана през…1932. Измайсторена чрез генно инженерство, това е социална матрица от четири човешки модела – алфа, бета, делта и гама поколения. Всичко е подредено, стерилно, корпоративно ефективно… Нямаш право да обичаш една жена или един мъж. Полигамията е задължение, развратът е нормативно гарантиран, любовта между един мъж и една жена е наказуема отживелица. И все пак, днешните нечестивци надминават дори и Хъксли! Защото дори и неговата фантазия не достига извратеността на един – различен от биологичния – „социален пол“, който може да роди стотици измислени, но узаконени „джендъри“ под закрилата на закона.

Или с други думи – „Името ми е легион, защото сме мнозина“.

Може би си мислим, че все пак Истанбулската конвенция може да бъде приета с резерви и някои от нейните членове да не влязат в сила?

Това е много хитро от наша страна, но все пак – недостатъчно хитро. Защото член 78 на иначе доброволната Истанбулска конвенция, която е загрижена за жените и домашното насилие, напълно изключва всякакви резерви по отношение на „джендър“-текстовете.

Може и сами да проверим и да разсъждаваме – това все пак е публичен текст.
Засега Конвенция срещу разсъждаването все още не са въвели.
Все още
 
http://urumov.bg
–––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––

И сега за да отговорим на всеобщото чудомаене какво авление е джендаризмът и каква  порода са джендърите, ще трябва да вникнете в двете ни фундаментални статии за постсътворенческия генезис на човечеството, в които разкриваме характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и разбулваме тайната за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

След тези документи ще продължим с развитие на темата по различните характеристики на човеците и на другите.

ЧОВЕК от=ТШОВЕК от=от Бокиня Диана и Ешуа 

ЧОВЕК=ТШОВЕК=Кан (Жрец, Жрица) от Бокиня Диана и Ешуа – 

истинските човеци, които сме само феноменните Българи, сме генетични потомци на Боговете Демиурзи от техния жречески род Дуло, родени по естествен път от Тях според документите на гл. 1 от книгата Битие (Генезис) от Светото Писание, за разлика от изработените от Родителите ни роботи – андроиди да бъдат наши помощници, за която вече разсекретена постСътворенческа светоустройствена тайна ви предлагаме пасаж от статията ни 

В изпълнение е апокалиптичното 70 годишно пророчество от Петър Дънов, че Земята ще бъде пометена! Коя е Шестата раса?
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/31/v-izpylnenie-e-apokaliptichnoto-70-godishno-prorochestvo-ot-.1633626

––––––––––––


Нашият регион се нарича тринадесетата зона и зоната на противоречията.
 
ТРИНАДЕСЕТА ЗОНА на=ЗОНА на Друиди (Жреци) на Иса и Диана

ТРИНАДЕСЕТА ЗОНА на=ЗОНА на Андроиди на Иса и Диана – 
каквото и да ви говори това и можете да се информирате за човекоподобните синтетични биороботи андроиди от блога ни с парола на търсачката "безистена и андроиди"!

image

Нашата Земя е зона на експериментално съществуване на феноменните свръхинтелектуални генетични деца и потомци на Боговете Демиурзи – Българите от жреческия род Дуло, чиито способности са ограничени временно на началното минимално почти нулево ниво, и всички други племена на Земята, всички до едно бивши тракийски племена, които са от човекоподобни синтетични андроиди – биороботи, създадени да помагат и работят безропотно на Българите, 

image

сега в режим на еволюция или на деволюция и регрес на синтетичния им интелект, генно – модифициран през епохите с феноменния Божествен имплант от Българите – процес наричан от нас очовечаване и който скоро ще бъде атестиран на процесите на Съдния ден! 

РАБОТА=РОБАТА=Роботи

БЕЗРОПОТНО=Роботи на Бог Иза 

РАБОТЯТ БЕЗРОПОТНО=Роботи на Братя (генетичните потомци) от Богиня Диана и Иза 

Цитираме ви изричната Божия заповед и разпоредба, вложена на първо место в техническата и функционалната длъжностна характеристика на роботите :

Трябва роботите да работят безропотно и в пълно подчинение на
Българите, които сме генетичните потомци на Боговете Демиурзи

Същата информация указва и другия документ – Земята е зона на противоречията!

ЗОНА на ПРОТИВОРЕЧИЯТА между=ЗОНА на ПРОТИВОРЕТШИЯТА между=
между Роботи и Братя (потомци) от Диана и Ешуа ,

и в която зона на противоречия и баталии нашата планета е затворена от хиляди години за времето на този експеримент, на който главни субекти и обекти на екстремално закаляване, еволюиране и селекция, сме феноменните Българи от Божия род Дуло, като по прорицанието на един от главните ръководители на експеримента Свети Петър Дънов и по всички признаци най – накрая наближаваме изхода на това тъмно място

––––––––––––––––
––––––––––––––––
––––––––––––––––

И след като ви стана ясно какъв е генезисът и характеристиките на човеците – Българите, и на другите племена, които са хибридни продукти от андроиди –човекоподобни роботи от генно – инженерният трансепохален експериментален проект на Българските Богове, ето и тайната на джендърите:

ДЖЕНДЪРИ=ДЖЕНДЪРИ ± Н (кодировъчен назал)=ЪНДРИД ЕЖ=Андроиди на Ежуа 

ДЖЕНДАРИЗЪМ проект на=проект на Ежуз и Мадара Диана 

Джендърите са същества, активирани Свише да ескалират в Последните времена екстремалните условия на драматизацията "Българите и човешката цивилизация" в съответствие с провеждането на последния етап на операциите от глобалната всеобхватна тайна и явна война на заговорниците срещу Българите за нашето затриване, на финала на които баталии ще последват епичните събития на Явяването на Боговете ни и Спасяването на Българите и света със съответните последствия за душманите ни.

ДЖЕНДЪРИ срещу=срещу Рода на Диана и Ежуа

ударен отряд на заговорниците срещу Българите за подмолна диверсионна разправа с феноменните Българи от жреческия род Дуло от генетични потомци на Българските Богове

Знаейки тази светоустройствена тайна, сега ще ви се разясняват всички необясними и нелогични абсурдни действия на джендърите и техните господари и вдъхновители, ще разберете и знаете какви са причините за всички тези ужасяващи събития и процеси в България и по света, за да потърсите Боговете ни за личното ви и етносното ни Спасение!

image
Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
05.12.2019 02:11
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. krumbelosvet - Като по поръчка
05.12.2019 07:49
В деня след избора Деницин чухме, че са отпуснати 4 млд евро за... циганското приобщаване. Как точно ще става приобщаването, което не е мръднало от мъртвата точка вече 30 години, НЕ ЗНАЕМ. Но от 30 години върви катастрофалното циганско размножение по чудесен модел. Една 13-годишна циганка, като роди, си осигурява СОБСТВЕН ДОХОД и съпруг.
Мъртва хватка, която Европа "не забелязва". И не позволява и на нас да я забележим. И едва Каракачанов заговори за някакви мерки срещу стимулирането на ранните раждания, и ето ти 4 милиарда и послушна министърка. И са кво праим?
цитирай
3. leonleonovpom2 - Бог да пази България Адаш? И да я ...
05.12.2019 07:54
Бог да пази България Адаш?
И да я пази от у/о/правници със сбъркани ценностти в живота!
Които наричат завоеватели тези, които са възстановили държавата ти и освободители- тези, които я разсипват!
Освободители?
Благодетели са тези, които опрощават на Гърция 300 милиарда ,за да получават гърците по две заплати и пенсии на Коледа и Великден, а на нас искат начаса два милиарда и половина, за нещо виртуално!?
А за нас няма и левче за тези празници? Плащаме си приятелството с такива!? Пари няма! За нас няма, не за у/о/ правниците!

Хубав ден, Адаш!

Бог да пази България!
цитирай
4. bven - Досега ми беше интересен проф.Евг.Сачев - бащата на твоята героиня, но вече се чудя
05.12.2019 11:57
нищо ли не е взела от неговия произход, с което да се гордее и да допринесе, освен с курсове и титли - които не всеки обикновен българин може да изкара.
Поздрави и нека всеки върви по своя път!
цитирай
5. bezistena - В деня след избора Деницин чухме, че ...
06.12.2019 15:11
krumbelosvet написа:
В деня след избора Деницин чухме, че са отпуснати 4 млд евро за... циганското приобщаване. Как точно ще става приобщаването, което не е мръднало от мъртвата точка вече 30 години, НЕ ЗНАЕМ. Но от 30 години върви катастрофалното циганско размножение по чудесен модел. Една 13-годишна циганка, като роди, си осигурява СОБСТВЕН ДОХОД и съпруг.
Мъртва хватка, която Европа "не забелязва". И не позволява и на нас да я забележим. И едва Каракачанов заговори за някакви мерки срещу стимулирането на ранните раждания, и ето ти 4 милиарда и послушна министърка. И са кво праим?


–––––––––––––––––––
– И са кво праим?
– Ами отърване от злодейския план Калерги няма по човешки!
Само на колене пред Боговете ни и молитви за помощ към Тях!
Тази спасителна процедура преминава през познанието за Боговете ни и осъзнаването ни за нашия Божествен произход и статут!

цитирай
6. bezistena - Бог да пази България Адаш? И да я ...
06.12.2019 15:16
leonleonovpom2 написа:
Бог да пази България Адаш?
И да я пази от у/о/правници със сбъркани ценностти в живота!
Които наричат завоеватели тези, които са възстановили държавата ти и освободители- тези, които я разсипват!
Освободители?
Благодетели са тези, които опрощават на Гърция 300 милиарда ,за да получават гърците по две заплати и пенсии на Коледа и Великден, а на нас искат начаса два милиарда и половина, за нещо виртуално!?
А за нас няма и левче за тези празници? Плащаме си приятелството с такива!? Пари няма! За нас няма, не за у/о/ правниците!

Хубав ден, Адаш!

Бог да пази България!


–––––––––––––––

На гърците им дава юдео – ционисткия ЕС, защото гърците са данайо=юдейското котило, от което са сегашните временни господари на света юдео – ционистите.

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=Богиня Диана и Бог Иза Българина

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=Българи на Богиня Диана и Бог Иза

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=България на Богиня Диана и Бог Иза

цитирай
7. bezistena - нищо ли не е взела от неговия прои...
06.12.2019 15:24
bven написа:
нищо ли не е взела от неговия произход, с което да се гордее и да допринесе, освен с курсове и титли - които не всеки обикновен българин може да изкара.
Поздрави и нека всеки върви по своя път!


СВОЯ ПЪТ=Бог Иса и Богиня Диана

Всички пътища водят до Вечния Рим!

всички пътища водят до ВЕЧНИЯ РИМ=
всички пътища водят до ВЕТШНИЯ РИМ=
всички пътища водят до Богиня Матара и Ешуа –

Всички, абсолютно всички пътища водят безалтернативно до Българските Богове, на Които постоянното местообитание е истинският Рим, който е в България, Тракия, и е първопрестолният Божи град Олимп, който е Импол, сиреч Ямбол!

Поздрави и тръгвайте по нашия общ път!

ОБЩ ПЪТ=Бог Ешуа и Богиня Диана


цитирай
8. nedovolen - Страданието българско е благос...
06.12.2019 18:21
Страданието българско е благословено от Господ!
Срещнал един Чумата. Попитал я защо е дошла.
Дойдох да взема живота на 5000.
След време - Ама ти взе на 50000.
Аз взех на 5000, останалите умряха от страх.

Не се страхувайте!
:)))
цитирай
9. bezistena - Страданието българско е благос...
06.12.2019 20:18
nedovolen написа:
Страданието българско е благословено от Господ!
Срещнал един Чумата. Попитал я защо е дошла.
Дойдох да взема живота на 5000.
След време - Ама ти взе на 50000.
Аз взех на 5000, останалите умряха от страх.

Не се страхувайте!
:)))


––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––

УМИРАТ ОТ СТРАХ защото не познават=
защото не познават Матара Диана и Иса от Трахия

НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ с нас са=
с нас са Христос и Богиня Диана=
с нас са Исус от Трхия и Богиня Диана

Честит Имен Ден, Приятелю!
Бъди благословен и дарен с познание на Боговете ни, Които са ни обещали Вечен Живот!
Радвам се за приятелството ни, след малко ще поздравим приятелите ни Николаевци и от името на Свети Николай Чудотворец с постинг.цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6902078
Постинги: 1734
Коментари: 3344
Гласове: 40505
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!