Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2019 01:10 - Форум на мъдреци от Безистена за преследваните свастики в България и в индианска Америка
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1391 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 04.12.2019 03:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Диверсонната акция и откритото и нагло унищожаване на сакрални Български ранно –християнски, сиреч езически, символи в ремонтираната от посолството на САЩ църква в несебър "Свети Йоан Неосветени", която бе темата на последния ни постинг, привлякоха и обостриха вниманието на Български изследователи върху свастиката и ни принудиха да демонстрираме още по – ревностно нейната висша сакровена тайна!

Тайната на свастиката, която нейните Прототипи и Автори ни разкриват само в нашия блог с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

СВАСТИКА=ВАК ТИ САС=Бокиня Диана и Исус 

Това е върховната и единствена вярна тайна на свастиката в огромното ѝ графично многобразие, и всякакви други нейни поетично – художествени, философски и езотерични опити за тълкувания и обяснения са само лингва дъвки за езика и фитнес – упражнения за ума като задължителна прелюдия и подготовка за научаването сега на тази висша Божествена Българска сакрална херметична символика – символика ударена неизтриваемо върху културите на всички народи и цивилизации по целия свят от най – дълбока древност до сега!


НЕИЗТРИВАЕМА СИМВОЛИКА на=СИМВОЛИКА на Богиня Матара и Иза  

НЕИЗТРИВАЕМА СИМВОЛИКА от=от Кан (Жреци) на Богиня Матара и Исуз от Ямбол

Свастиката е висша графична и орнаментна и атрибутна сакрална херметична символика на Богинята Майка и Исус, Които са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете –  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б"

 И отново сакралната свръхсекретна тайна и вече Истина за въздесъщата свастика на пречупения кръст, с който Българските кодировчици ни съобщават с кода на Свещения шифър толкова важна информация!

image

ПРЕЧУПЕН КРЪСТ=ПРЕТШУПЕН КРЪСТ=
Братя от Бог Кристош=Братя от Бог Исуш от Тракия 

СВАСТИКА=ВАК Т ИСАС=Бокиня Диана и Исус 

СВАСТИКА=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

СВАСТИКА=КА ВАСИСТ + Н (кодир. назал)=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

Пречупеният кръст – свастика е една от висшите Български древни сакрални херметични секретни символики с информация за Бялото и Черното Братство от феноменни генетични потомци – Б/братя от Българските Богове Демиурзи от Техния първосътворенчески светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, които са главните действащи лица и герои в трансепохалната реалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация", получили по Божия сценарий ролите на добри и праведни святи мъченици и Духовни водачи и интелектуален прогресивен елит, както и злодейските роли на изродените управляващи династии и аристокрация и реакционните богаташки касти от рода Дуло на всички племена по света, като с тази противоположно завъртяна конфигурация на правата и обратната свестика указват разнопосочното им проявление и движение на света от тях."


– и поредният поклон пред кодировъчния гений на феноменните ни Предци, жреците от Божия род Дуло:

ФАШИСТКИ КРЪСТ=КРЪСТ на Бокиня Диана и Исуш

ФАШИСТКИ КРЪСТ=КРЪСТ на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш

ФАШИСТКИ КРЪСТ=
Сина на Богиня Диана и Кристош=
Сина на Богиня Диана и Исуш от Тракия

в тази комбинация на многопрофилната сакрална свастика е скрит херметичният конфиденциален образ на Спасителят, Който е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!
 

–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––

След тази римейкова овертюра от последния ни постинг по темата за омърсената и низгверната свещена свастиката 
 
Какво правеха свастиката и другите езически символи в емблематичната църква в Несебър "Йоан Алитургетос“ и защо американците ги затриха?

http://bezistena.blog.bg/history/2019/12/02/kakvo-praveha-svastikata-i-drugite-ezicheski-simvoli-v-emble.1685104 ,

ще ви направим съпричастни на интересен коментарен форум под този постинг във фейсбук групата Ентусиасти Към Древността и неговия просветен администратор Драго Драгоев – Българин и Приятел с буден търсещ Дух и един друг участник, който се правеше че не разбира за коя църква става въпрос и търсеше евентуални манипулации и неточности в публикацията, без да обели и дума по важната тема за значението на свастиката и безспорната и разобличена диверсионна акция на юдео – ционистите под егидата на американското посолство в България.

И правим задължителното ни показно демонстрационно упражнение по сакрална лингва археология с междувременно дошли категорийни думи и изрази в импресийното повествование, което всъщност е директна екстренна диктовка Свише:

ДОШЛИ МЕЖДУВРЕМЕННО=ДОШЛИТЕ Богиня Мад Мария и Ежуа 

ОМЪРСЕНА СВАСТИКА за=СВАСТИКА за Мария и Иса 

НИЗГВЕРНАТА СВАСТИКА за=СВАСТИКА за Бог Иза от Трагия 

СВЕЩЕНА СВАСТИКА за=СВЕШТЕНА СВАСТИКА за=СВАСТИКА за Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕНА СВАСТИКА от=СВЕШТЕНА СВАСТИКА от=СВАСТИКА от ВЕШАСТЕН=СВАСТИКА от Безистена 

ЩЕ НАПРАВИМ с=ШТЕ НАПРАВИМ с=с Богиня Матара и Бог Ешуа 

ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАРЕН ФОРУМ от/за=от/за Богиня Матара Мария и Иса от Тракия 

ВАЖНА ТЕМА за=за Богиня Ма (Майка) Диана и Ижуа

И така продължаваме по важната тема в интересния коментарен форум, като навсякъде ще откриваме Боговете ни, Които ни се откриват по Тяхното благоволение и безалтернативен план за подготовката ни за епичните събития и процеси на Съдния ден!

––––––––
––––––––
––––––––   

Bore Petr 
 
Къде е изчезнала свастика,тя се намира на другия храм ,в началото на Несебър.Да не подвеждате нещо...

Драго Драгоевimage 

А не мислите ли, че може да има внедрени евреи, които да поддържат в това състояние нашата история в Америка и Русия ? Както има внедени евреи, които контролират България в момента ? Както падна и СССР преди време, а преди разпада Русия се обърна срещу своите съюзници, понеже беше победена от вътре ?  

Bore Petr   

Свастиката е на другата църква,а тук се подвежда...Ето я и си е цяла,целеничка.
Може ли да покаже снимки на другата,разрушена църква ,ако е имало ?Май не....  

image 
Драго Драгоевimage    

Става въпрос за ремонти от американска страна, при които свастиките в църквите се заличават, понеже американските индианци може да ги забележат тук в България.. Освен това става въпрос за друга църква, на които се вижда, че след ремонта църквата няма свастика..
Помня, понеже съм от района..  

Bore Petr   

Ето е другата църква,къде на нея има свастика?Това е снимка от преди реставрацията.
  image 
Драго Драгоевimage 

Да, тази е църквата мисля, за която става въпрос..
Ето тук има информация:
http://bezistena.blog.bg/history/2019/11/17/otgovori-i-prodyljenie-na-istoriko-politicheskoto-razsledvan.1682868?fbclid=IwAR1BpPYA4YrCjbPN5ByvIr0XHe31EHf9OhdtDbhgG23ydNrUknmaVjU_bcg
 
Bore Petr   

Не се виждат никъде свастики преди реставрацията от тук.  

 Драго Драгоевimage 

Да бе и аз не мога да намеря в интерес на Истината.. Помня, че някъде бях гледал снимки преди и след ремонта, и как свастиката я няма, но сега не излиза снимката.. Запомнил съм, понеже ми е в района тука.. 

Bore Petr   

Районът ти там,а си спомняш за снимки,а не си сигурен май дали е на тази църква....Свастиките са горе,показани,те стоят и сега на църквата до пощата.  

 Драго Драгоевimage 

Еми момента, в който този ремонт се случи нямах време, защото се убивах от работа.. Иначе съм обикалял Несебър и съм виждал свастиките, но не помня за коя църква точно става въпрос, защото църквите в Несебър са около 40
Помня, защото ми показаха снимка, на която се вижда, че преди ремонта има свастика, а след него няма..   

Драго Драгоевimage  

Между другото не мога да намеря снимката, за която ти говоря, но ето изображение на свастика от църквата преди ремонта.. Аз го направих сега..   Ето линк към снимката..  

https://www.zonaburgas.bg/община-несебър-пукнатината-върху-цър/?fbclid=IwAR3qE6LOO4QDdhmQG4FvWXrfbAnn7nBn-UJJFzmkM2RLeCrMBYCUWxpHzAk  

image  

Драго Драгоевimage 

За момент си помислих, че аз бъркам някъде..   

Инж. Иван Дунчев  

Култовите официално признати свастики са на емблематичната църква "Христос Пантократор", на която засега никой още не е посегнал (официално), а в статията ясно е указано на всички места и понятно и разбрано, че става въпрос за диверсионна "реставрация" на църквата "Йоан Алитургетос“.  

Драго Драгоевimage 
  image  
Драго Драгоевimage    

Имаше обаче едно изображение, на което ясно се виждаше преди и след ремонта.. Виждал съм го, понеже и преди съм спорил на тази тема, и пак спечелих спора..
Не го намирам обаче това изображение сега, което е интересно.. 

–– за което ви обърнахме внимание в основния постинг, че след вдигане на аларма от Алиа Ошо, в тотално контролирания и управляван от заговорниците срещу българите фейсбук и социалните мрежи и Гугъл е проведена цензурна чистка на  предишната тематична информация!

ПОСТИНГ с инфо за=с инфо за ПОГ ТИН С=с инфо за Богиня Диана и Иса

ОСНОВЕН ПОСТИНГ за=за Бог Исус и Богиня Диана 

Драго Драгоевimage   

Как и да е.. Направих това изображение и ще го запазя, за да може в бъдеще по-лесно да споря и с други хора, които се опитват да ме убедят, че това не е така..

image

Инж. Иван Дунчевimage 

Относно коментара ти, Драго, че "става въпрос за ремонти от американска страна, при които свастиките в църквите се заличават, понеже "американските индианци може да ги забележат тук в България", това е тънка ирония, нали, защото освен че индианците и хабер си нямат що значи свастиката, но и ти вече сам се досещаш по интуиция и от безбройните последни разкрития на независимите Български лингва – археолози и историци, че цялата индианска цивилизация е на 100 % Българска, и затова свастиката е висш свещен Български цивилизаторски печат, ударен неизтриваемо връз индианците и внушен им за съхранение като тяхна висша расова и религиазна сакралия, символ на Божественост, Любов, щастие, здраве и всякакви други положителни категории. 

image

image
 
image 
image 
  
image 
  
image

Драго Драгоевimage 

Не съм много сигурен, че индианците са 100% българи.. Даже не съм сигурен изобщо..
Най-видното е, че те са черни преди Колумб..
Виж обаче това изображение..  

image

Драго Драгоевimage 

Тук по черепите на тези индианци може сериозно да се твърди, че някой е оставил гени при тях, защото формата на черепите им не е близка до неандерталския.. 
 
image

Драго Драгоевimage 

Това означава, че щом те продължават да са черни, но черепите им не са като на неандерталци - значи някой е оставил гени при тях..
Той не е неандерталец, щом неговите гени са променили формата на черепа на индианците, но не е оставил много гени (като от колонизация) щом те продължават да са черни..

Такива са и ДНК резултатите от Перу, сочещи, че има смесване на гени и такива от нашето черноморие.. 

Драго Драгоевimage 

Тоест индианците не са 100% българи, но някакви проценти гени сме оставили там.. 

Инж. Иван Дунчевimage 

Разбира се, че индианците не са никакви Българи!
Тяхната култура и цивилизация са на 100 % дело на Българските жреци, заселили ги по тия земи.
Индианските племена са бивши тракийски племена, състоящи се от нефеноменни безкултурни синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, и с която светоустройствена тайна ние ви запознахме в постингите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518?fbclid=IwAR3ugrkS9fMC1FVrx3OPtcDEp9oxeAWhePIsYI16Mko5rqTu1Y8_zoQDnto

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965?fbclid=IwAR2fmVLldNxVQv16ZFarQLag9uuR8QDxDisCQsddh6spbClzsCd-KpdsmFk


След заселването им от България в Америка от духовните им водачи и обгрижвачи – Българските жреци от рода Дуло, които са истинските феноменни човеци – Божии деца и потомци, последните остават при индианците и ги култивират и цивилизоват чрез генно инженерство и засяване на феноменния Български Божествен жречески човешки генен имплант за тяхното очовечаване, създавайки тяхната жреческа аристокрация и интелектуален елит от смесен Българо – индиански генно – инженерен продукт.
Ти прекрасно хвана антроположката следа на българското генно – инженерство с констатацията си "Такива са и ДНК резултатите от Перу, сочещи, че има смесване на гени и такива от нашето черноморие".

Затова вярната редакция на твоето заключение "Тоест индианците не са 100% българи, но някакви проценти гени сме оставили там..", е :

– Индианците не са Българи, те са нефеноменни тракийски племена с различно по количество и чистота, по – висока от много други европейски племена, прихванал се и развил се самобитен Български феноменен Божествен (човешки) имплант

–––––––––––––––––

инфо в Блога ни:

Тайната на най – преследваното в Америка, в Европа и Русия мистично конспиративно растение – Амарантуса

http://bezistena.blog.bg/history/2017/12/22/tainata-na-nai-presledvanoto-v-amerika-v-evropa-i-rusiia-mis.1584245?fbclid=IwAR3ugrkS9fMC1FVrx3OPtcDEp9oxeAWhePIsYI16Mko5rqTu1Y8_zoQDnto

Създаването на човека от извънземните рептили е описано в древни текстове на индианците.Павел и Попол Вух

http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/04/syzdavaneto-na-choveka-ot-izvynzemnite-reptili-e-opisano-v-d.1633977?fbclid=IwAR3z3ToQ9cQ9pF1E2WOTbmvJ4jx0vn1ZbWKzQakM-5tM5p-PJCmEG8sUo3A

По следите и неизтриваемите жалони на Българските цивилизатори на индианските племена чероки. Джаксън от Тенесси

http://bezistena.blog.bg/history/2019/05/30/po-sledite-i-neiztrivaemite-jaloni-na-bylgarskite-civilizato.1659451?fbclid=IwAR38ljyWd__XIemM0JjMya_BYA43aZrwqZ9T0zqctiCs-RHBoqc5UOA9-Hs

laval и bezistena по следите и неизтриваемите жалони на Българските цивилизатори на индианските племена.Анасази.
http://bezistena.blog.bg/history/2019/05/15/laval-i-bezistena-po-sledite-i-neiztrivaemite-jaloni-na-bylg.1657135?fbclid=IwAR36KltigqDuq7YXG14F-Orr2_ZMDoI8KhgAs-RxHsASNTscYY7RPbbCGnU
 

Ще ви представим новоепохалния майстор и титуляр на свастиката при индианците :

СВАСТИКА=Кан (Жрец) Сина на Богиня Диана и Иса – 

който син е авторът и кръстникът на култовата индианска "мистериозна" култура Пуебло

ПУЕБЛО=ПУБЕЛ=Пабел=Павел –  

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето",

image

посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света, както и сред тракийските племена индианци, за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още


Свети Павел е заплодил генно и духовно и е изградил новоепохалната индианска цивилизация, като е оставил феноменните си потомци сред тези племена за тяхна жертвена жреческа каста и култиватори – духовен интелектуален прогресивен и управленчески елит на индианците.


Това е истинската причина колонизаторите и поробителите на Америка и на индианците да извършат тоталния геноцид връз тях и избият Българския им жречески елит и около 100 милиона покръстени и невинни праведни индианци и да преследват всички тяхни предколумбови сакрални символики, най – яростно гонена от които е свастиката.

ИНДИАНЦИ=ДИАН ИЦА=Диана и Иса

където Диана и Иса са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни интелектуални творчески прогресивни елити и изродените реакционни управленчески елити на всички народи по света.

Драго Драгоевimage

Доста труд си положил в този коментар с намирането на статии по темата..
Уважавам това..
Говорейки за това цвете не знам защо се сещам за цветето с формата на човек описано от старите книги..

Иначе какво мислиш за това, че според стари индиански предания е имало хора, които са се спасили от тяхната потънала прародина и са доплували до островите в ЯмЕриКа ?
 
Инж. Иван Дунчевimage 

Ето разсекретено посланието за "цветето с формата на човек" описано от старите книги:

ЦВЕТЕ С ФОРМА НА ЧОВЕК=
ЧОВЕК от Бог Исус и Богиня Матара Диана –

кодиран документ за Български жрец – цивилизатор и доаен на индианците, донесъл поредната партида свещен Български Божествен ген за индианците:

ОПИСАН ОТ СТАРИ КНИГИ=
Гена на Богиня Диана и Исус от Тракия
 
Инж. Иван Дунчевimage 

Хората, които са се спасили от тяхната "потънала" прародина и са доплували до островите в Америка са Български династи от рода Дуло, бягайки и спасявайки се от поредните поробителски геноцидни робства в България – първото дълбоко скривано византийско робство 518 – 681, второто от 1018 – 1186, турското робство.

Това са принудителните изгнаниечески генно – инженерни мисии на Българите по света, продуцирани Свише по Божия генно – инженерен цивилизационен план на разселените по целия свят тракийски нефеноменни племена – андроиди
А за мисиите на Българските посветени Колумб и Драган Охридски до Америка за намиране на средства (злато) за Освобождението на поробена България от юдео – османските поробители, ще намерите инфо в блога ни с пароли " безистена и Колумб" и "безистена и Драган Охридски", и други подобни. 
 

Драго Драгоевimage 

Интересно разсъждение..
А върху името Диана и Дионис прилагал ли си български език за превод ?
Иначе ето разстението - казва се Мандрагора..
Не знам защо се сетих за него..

image

image

Драго Драгоевimage

image    

Инж. Иван Дунчевimage 

За Диана и Дионисиус, който е синкретизираният митологичен херметичен образ на Диана и Исус пишем в много от нашите документи, намери ги с парола на търсачканта на гугъл "безистена и Дионисиус" :

ДИОНИСИУС=ДИОН И СИУС=ДИОН И ИСУС=Диана и Исус

image

Ето и защо си се сетил, или по – точно от Горе са ти внушили мислите за цветето мандрагора:



–– официално:

"Понякога корените на мандрагората приличат на човешка фигура, за това в древността са им приписвали магическа сила.
Според средновековни легенди, мандрагора се намира край бесилките, защото пониква от семето на обесените.
Мандрагората също е била използвана за ритуали и магии."

– неофициално в наш лингва – езотерически превод ето защо това растение се казва така и защо има магическа сила:

МАНДРАГОРА=МАРА ДРАГОН=Мария Драгона=Мария от Драгия (Тракия)

image

Защото растението е кръстено по едно от първосвещените имена на Великата Богиня Майка с Нейната най – древна херметична рептилска символика : змейско – драконовата, от която рептилска династия си и ти, още и Неин кръщелник!

МАНДРАГОРА=Драго от Мария

Ето и конфиденциалната информация от чие семе са жертвените Божии потомци от бесилките:

от СЕМЕТО НА ОБЕСЕНИТЕ=от Исус и Богиня Мат Диана

Мистичната средновековна езотерична композиция от рисунката с мандрагората и дете в корените ѝ, и куче пие вода, се дефинира официално за непосветените като

image

"Антропоморфно изображение на мандрагора от средневековния медицински трактат «Tacuinum sanitatis», а за посветените е прекрасното кодирано послание – обещание на Боговете ни за Техния син, Човешкият син, Който произхожда от корените и утробата на Богинята Майка :

Tacuinum sanitatis=Сина на Отец Иса и Мат Диана

кодирано прорицание във видео – файл за Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

И съпридружителна допълнителна информация от кучето, което пие вода до мандрагората и няма никаква работа за непосветените в цялата композиция, и което ни съобщава с кода на Свещения шифър какъв е по генезис и статут Спасителят:
 
КУЧЕ ПИЕ ВОДА=Кан (Жрец) от Бог Ешуа и Богиня Диана 

Всичко се чете абсолютно лесно и точно със Свещения шифър и с познанието за Боговете ни от нашия блог!

–––

Благословен си, Драго, експлоатиран от Боговете ни за ретранслатор на сакрална Тяхна информация и администратор и доаен на прекрасната група Ентусиасти Към Древността, и затова влизай смело в тази материя, още повече че си и Техен феноменен жречески потомък, вече посветен и активиран! 

ТАЗИ МАТЕРИЯ Е ЗА=Матара Диана и Изуз
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

От тези сайтове може да получите още много, но малка информация, от огромната информация за Свещената Българска свастика по света:

https://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

https://www.google.com/search?q=swastika&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiV6OOZvZrmAhVkoFwKHZ_6C4cQ_A
UoAXoECA0QAw&biw=1280&bih=644


И една цензурирана и непълна и орязана карта на разпостранението на свастиката по целия свят от древни времена, като най – древните свастики са открити в България!

image

Ей тази истина за свастиката, маркираща и указваща категорично безапелационно, че всички народи и племена са култивирани и цивилизовани – сиреч очовечавани, от Българите, които сме владеели и управлявали всички народи и държави по света по законите на Любовта, Братството и Мира, се страхуват панически нашите душмани да не разберем ние Българите, и вземем че се познаем и се вземем в ръце и извикаме Боговете ни на помощ, и затова възложиха на Хитлер, който бе марионетка в ръцете на Ротшилд и юдео – ционистите в злодейския план Калерги за затриването на свещения Български етнос, да опозори свещената свастика, която той носеше по наследствено право!

НОСИ ПО НАСЛЕДСТВЕНО ПРАВО на=
ПРАВО на Син (потомък) от Дуло на Богиня Диана и Бог Исус 


–– Хитлер, както и Ротшилд, както и всички анти – български злодеи и мерзавци, управляващи и сега ЕС, САЩ, Русия ... и всички други всички държави по света, имаха и имат пълното наследствено право да носят свастиката, защото те всички знаете от нашия блог, че са династични издънки от Българския жречески род Дуло сред всички племена и най – вече сред данайо=юдеите, в различна степен и ниво замърсени и изродени, чиито последни шансове за покаяние, пречистване и спасение на душите им, са в тези спасителни пояси:.

ЗЛОДЕИ от=от Дуло от Иза

МЕРЗАВЦИ=МЕРЗАВТСИ от=от Богиня Матара и Исуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, все изкустни майстори и шифровчици на свастики!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песни!
  




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
04.12.2019 01:20
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677723
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44107
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!