Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2019 15:48 - Проумейте и се въоръжете с тази светоустройствена тайна и истина:Българите сме местни (автохтонни) феноменни помци на Боговете Творци от времето на Сътворение!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1593 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 03.12.2019 19:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Доразсекретяваме поредния пакет научни документи, категорично доказващи светоустройствената тайна на човешката цивилизация, която разкриваме в нашия блог – че Българите освен че сме най – първите и най – древни човеци на Балканите и Тракия, която е сътворенческият Рай на Земята, но сме и генетичните феноменни потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

http://www.youtube.com/watch?v=wIft-t-MQuE


–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вижте една публикация във фесбук от
Цвета Кирилова
17 ноември в 19:59 ч.
https://www.facebook.com/BGIYIBG/posts/2614709361955808?__tn__=K-R


Слагам тук част от резултатите от Международно генетично изследване, поръчано и спонсорирано от Европейския съюз, проведено в периода 2006-2008 година.

ПРОВЕДЕНОТО В ЕВРОПА И СЕВЕРНА АФРИКА МЕЖДУНАРОДНО ГЕННО ИЗСЛЕДВАНЕ НА Y-ХРОМОЗОМИ, ДОКАЗВА, че

БЪЛГАРИТЕ са ЕДИН ОТ НАЙ-ДРЕВНИТЕ НАРОДИ В ЕВРОПА!

ВСЕКИ ПЕТИ БЪЛГАРИН Е С ГЕН НА 7800 ГОДИНИ!


„Този уникален хаплотип (генна комбинация – б. ред.) се предава само от баща на син“, обясни д-р Боряна Захарова, биолог от Националната генетична лаборатория в София.

„Българите са сред най-старите народи в Европа.
В голямо европейско проучване бе открит един генетичен маркер, който тръгва от Балканите. Наричаме го ЕМ78 - алфа и той се оказа на възраст 7800 години” –
обясни проф. Д-р Иво Кременски.

„Тези научни данни бяха потвърдени от археолозите ни. Те откриха край Враца човешки кости, датирани на 7000 години. Тогава е настъпил Потопът и много от живеещите по нашите земи са се преселили из цяла Европа, за да оцелеят от бедствието”, убеден е проф. Кременски.

Хаплотипът на един от участниците в изследването, се повтаря у общо 158 мъже от Европа и от Мала Азия.
Точно 8 македонци имат същата генна комбинация като неговата, 3-ма румънци, 9 жители на главния град на сръбската област Войводина – Нови Сад, 4-ма поляци от Варшава...
Повечето са хора от славянски държави, но кръвният маркер сочи, че конкретно изследвания българин има по един генен близнак в Северна Гърция, както и в областта Ломбардия, Северна Италия, където през VІІ в. са се заселили Алцековите българи.
Въпросният генетичен маркер ЕМ78 - алфа (който е на 7800 г. – б. а.) е открит и в Египет, у доста хора в Кипър, както и в Палестина.

"Около 20 на сто от днешните български мъже се оказват носители на този ген, който няма аналог никъде в света. Тези мъже са кръвни потомци на местно население, живяло по земите на днешна България още от VІ хилядолетие пр.Хр.
Сиреч векове преди времето на траките, според официалната историческа наука!
Но и векове след тях!
И това мъжко население през цялото това време никъде не се е преселвало, нито е влизало в сексуален контакт с жени от народи, живеещи извън Балканите…."


Кръвните проби са обособили славянските народи в групата „Източна Европа”. В нея са руснаци, беларуси, украинци, поляци, словенци, хървати и изненадващо латвийци и литовци!

НАС, БЪЛГАРИТЕ, НИ НЯМА сред тази група народи!

Групата на NEO – DANUBIAN /"славянската" група/ е представена в България едва с 5%, точно колкото и TURANID /"тюркската" група/!

Истината, която е широко известна в научните среди е, че общо 60% от днешните българи са европеиди от средиземноморската група - MEDITERRANIAN, сиреч преки потомци на автохтонното население, живяло на Балканите и Мала Азия. Тази европеидна група е представена най-силно именно в България!

Интересното е, че сред гърците, имаме едва 40% от този ген, доста по-малко от българите. Това е обяснимо, тъй като гърците/данайците са пришълци на Балканите дошли от Африка и Египет едва отпреди 3 500 год.пр.Хр., (авторката или авторът греши в датирането – вярната датировка е преди 3500 години или 1500 г. пр. Хр. –справка https://forum.tisitova.com/viewtopic.php?t=347 и всички наши статии по тази тема) премесили се с автохтонното българско население.


––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––

И нека сега, стъпили на това високо академично синергитично стъпало, да продължим нагоре по пътя към Храма на Истината, като с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ще разсекретим транс – епохалната тайна на генетичния маркер ЕМ78 – алфа и другите съпридружителни документи, прокламиращи безапелационно и Божествения генезис на Българите:

ГЕНЕТИЧЕН МАРКЕР=ГЕНЕТИТШЕН МАРКЕР=
Гена на Матара и Ешуа от Тракия

МАРКЕР ЕМ78 АЛФА=МАРКЕР ЕМ СЕДЕМДЕСЕТ И ОСЕМ АЛФА=
Деца на Богиня Мама Мария Макдалена и Исус

МАРКЕР ЕМ78 АЛФА=МАРКЕР ЕМ СЕДЕМДЕСЕТ И ОСЕМ АЛФА=
Богиня Диана Мама Мария Макдалена и Отец Исус

MEDITERRANIAN (средиземен)=Матарра Диана 

MEDITERRANIAN=Рая на Матара Диана

MEDITERRANIAN=Рода на Матара

СРЕДИЗЕМИЕ=Мадара и Исуз

Разсекретяваме още един документ, който ни разкрива чий генно – инженерен експериментален продукт са славянската и тюркската групи:

Групата на NEO – DANUBIAN /"славянската" група/ е представена в България едва с 5%, точно колкото и TURANID /"тюркската" група/! 

NEO DANUBIAN=BO DIANA=Богиня Диана

TURANID=ANDRUIT=Андроид – андроиди –

кои са андроидите вие посветените ни съфорумци съакадемици от Сакра Духовна Лингва Академия Форум на Безистена вече знаете отлично, а другите ще научите малко по – късно в края на тази статия от двата ни тематични постинга за генезиса на всички човешки племена.

„Този уникален хаплотип (генна комбинация) се предава само от баща на син“ –
ни указва изследването и предоставя на нас да разсекретим чий ген е тази комбинация:

ГЕННА КОМБИНАЦИЯ от=ГЕННА КОМБИНАТСИЯ от=
от Гена на Богиня Майка Диана и Иса

Хаплотип е съкратен изказ на термина „хаплоиден генотип“, където хаплотип е от гръцки haplos - единствен.

Ето защо с тази дума Българските съставители на прекрасния Български жречески лингва трезор – гръцкия език, са означили "единствен":

HAPLOS=POH SA L=Бох Иса Ел (Змей)

защото тази дума – висококатегориен термин за уникалност и неповторимост, е сакрална анаграмна комбинация от името и най – древния езически херметичен животински символ от древно – Българския календар на Българския Господ Бог Отец Исус Демиурга – рептилският с 12 синонима на змия, змей..., преминал в сакрална родова династична хералдика на генетичните потомци на Българските Богове от Техния жречески род Дуло


От скоро Отец ни Господ Бог Исус Творецът ни разкри поредния Негов конспиративен документ, легитимиращ рептилския Му титулен статус, 

image

като на тази Негова 
култова Божествена композиция на Върховен Гръмовержец и Самодържец, изпълнена с атрибутни послания, кодирани с алгоритъма на Свещения шифър,

image

ни спря вниманието върху маркирания участък на трона Му,

СПРЯХА ВНИМАНИЕТО НИ=Бох Иса и Богиня Матара 

image
който зумирахме за да видите змийския венец и символика около главата Му.


Змейският сакрален символ на Българските Богове е имплантиран и в самото наименование хаплотип
 – Haplotype:

ХАПЛОТИП=ПОХ ПО Т ИЛ=Бох и Богиня Диана Ел (Змия, Змей)

image

Затова и пространствената формула и структура на човешкото ДНК  е като две любовно преплетени змии:

image

image

който модел документира, че цялото човечество е плод от Любовта и гените на Български
те Богове Исус и Богиня Диана, Майка Мария Магдалена!

–– и още веднъж:

– Цялото човечество е транс – епохален екстремален генно – инженерен проект   и плод от Любовта и гените на Българските Богове Исус и Богиня Диана и затова всички носят Божиите Български гени и характеристики в различни количества и чистота, имплантирани в тях от Българските жреци – феноменни генни инженери и култиватори, цивилизатори и очовечители на всички племена  !

И още един легализиран документ –

"...т
ози уникален хаплотип се предава само от баща на син“,
който разсекретен ни съобщава от Кои и как се предава този Божествен ген:

предава се от БАЩА НА СИН=предава се от БАШТА НА СИН=
предава се от Богиня Диана и Исуш

Същият документ в друга деанаграмирана комбинация ни съобщава къде е ставало и продължава да става това предаване по естествен генно – инженерен път на Божествения ген:

предава се от БАЩА НА СИН=предава се от БАШТА НА СИН=
предава се на БАШИСТАН=предава се на Безистена

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана

БЕЗИСТЕН=Бизантионес

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena ––
посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!

И един импресиен пътепис за къщата – змиярник на рептилите Безистена:

Гнездото на рептилите – Безистена в Ямбол
https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&t=440s

ЗМИЯРНИК за=за Кан (Жреци) на Иза и Мария

– още информация от извора за рептилите вижте от филма на нашите високопосветени родственици – рептили Стойчо Керев и Кирил Кирилов:

Легендата за рептилите
https://www.youtube.com/watch?v=HMgSvS4zE00 

 
"Около 20 на сто от днешните български мъже се оказват носители на този ген, който няма аналог никъде в света. Тези мъже са кръвни потомци на местно население, живяло по земите на днешна България още от VІ хилядолетие пр.Хр." –

ни казват премълчаваните от официалните власти резултати от това изследване, за да не се усетим Чии кръвни потомци сме, докато Те самите не ни разкриха тази епична радостна вест!


КРЪВНИ ПОТОМЦИ на=КРЪВНИ ПОТОМТСИ на=на Бокиня Матара Диана и Бог Иса

КРЪВНИ ПОТОМЦИ=КРЪВНИ ПОТОМТСИ=Кан (Жреци) от Богиня Матара Диана и Бог Иса
–––––––––––––––––––––

И автентични документи от БАН (Божията Академия на Науките), архивирани в Светото Писание, за Божествения произход и статут на Българите, за характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца, Божествени и свръхинтелектуални феномени по наследствена характеристика от Боговете ни, родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от нефеноменни синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Теглим две обобщаващи черти, с които документираме безапелационно Божествения генезис на Българите:
–––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––
БОЖЕСТВЕН ГЕНЕЗИС от=ГЕНЕЗИС от Бог Исуж и Богиня Диана 

ГЕНЕЗИС=ГЕН на Исуз 

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Когато при приключване на постинга настана време да потърсим съответния фонов музикален съпровод,   

НАСТАНА ВРЕМЕ ЗА=Богиня Матара и Исуз

ДА ПОТЪРСИМ=Богиня Матара Диана и Иса

с който Божиите послания да проникнат по – лесно във вас, от Горе ни изпратиха песента…Ready For It? (Готов ли си за това?) на Taylor Swift.
През последните няколко години тя стана водеща поп – певица в света.

ВОДЕЩА ПЕВИЦА от=ПЕВИЦА от Богиня Диана и Ешуа 

Вчера Тейлър Свифт спечели общо шест награди на церемонията на Американските музикални награди, състояла се тази вечер в театър „Майкрософт“ в Лос Анджелис. Певицата взе 5 отличия в отделните категории, включително и за изпълнител на годината, и шеста награда за артист на десетилетието.

МАЙКРОСОФТ=Кан (Жрец) на Богиня Матара и Иса

скритото конспиративнo CV на Бил Гейтс – емблематичният Б/българин и родственик на бащата на компютъра Джон Атанасов, гениалният потомък на ямболския жречески род Дуло от близкото ямболско село Бояджик, на когото от Горе възложиха да даде на хората най – великото и мощно информационно – просветителско изобретение на човешката цивилизация – компютъра

БИЛ ГЕЙТС=Балг (Българин) от Диана и Иса

АТАНАСОВ=Богиня Диана и Иса  


С новите шест награди тя подобри рекорда на Майкъл Джексън, който имаше общо 24 награди.

ШЕСТ НАГРАДИ от=от Диана и Гристош=от Диана и Исуш от Трагия 


ШЕСТ=Исуш и Диана=Диана и Исуш=Дионисиуш
тайната на цифрата на най – отличната и висока оценка 

ДЖЕКСЪН=Кан (Жрец) на Диана и Исуж=Кан (Жрец) на Дионижиус

убит садистично и мъченически от злодеите – заговорници срещу Българите посветен свръхфеноменен Българин, жречески потомък на Исус и Мария Магдалена, от мига на убийството му възкресен в действащ Светец с висш маршалски чин в Божията светейша армия 

Освен с тази си слава, която дължи и на таланта си, и на явното толериране от американската музикална индустрия заради откритата подкрепа и лидерство на феминистките и джендърски неолиберални движения и подкрепата ѝ за тотално изтрещялата ястребка и демократо – фашистка Хилари Клинтън и яростното ѝ непристойно поведение срещу Доналд Тръмп, (която ѝ официална позиция не ѝ пречи за скритата ѝ конспиративна дейност, за която ще говорим по – долу сега!) Свифт е неофициален и всепризнат първенец на новата илюминатска песенна тв и интернет вълна на запад и в света, като наблюдателите откриват в клиповете на песните ѝ всевъзможни скрити и кодирани илюминатски послания. 

СВИФТ=Бог Иса и Богиня Диана 

Сега в силна окултна връзка заради еднаквата ни феноменна родова честота, заедно с Тейлър ще разсекретим една илюминатска харт серия от символични алюзийни и комиксови послания в изпратената ни фонова песен, като ви обръщаме внимание, че текстът на песента няма никаква връзка със съдържанието и посланията на видео клипа ѝ – традиционен илюминатски похват при екранизиране на песните на известните певци, като просветените ни съкурсници – академици от нашата Сакра Академия ще направят веднага връзка с налагаща се основна тематика на постинга ни за Божествения феноменен произход на Българите и синтетичния генезис на другите племена и народи!

Не ни интересува какво значи на английски правият текст на комиксовите надписи под кадрите –

КОМИКСОВИ НАДПИСИ от=от Кан (Жреци) от Богиня Майка Диана и Бог Исус 

– ние ще превеждаме анаграмираните със Свещения шифър сакрални комбинации на Български език в тях, като ще ви демонстрираме как Българските лингва конструктори са нафрашкали този сакрален Български цивилизационен лингва продукт и съкровищница английския език, с кодирана свещена информацийя за Българските Богове и Българския генно – инженерен и цивилизационен генезинс на тези бивши тракийски племена,  разселени от Българските жреци – друиди в Британия, и от там в Америка избивайки десетки милиони невинни индианци, и оставени да прокламират, зоват и хвалят с всяка дума и израз на езика им Българските Богове в горделиво невежие и презрение към Тях и към техния народ – Българите! 

image
 
Още с първите стихове и кадри на песента синьото ѝ око на Тейлър впи поглед в посветените Българи и ни съобщи каква е тя!

KNEW HE WAS A KILLER=Кан (Жрица) на Бох Иса Балкарина 

KNEW HE WAS A KILLER=Балкар Кан (Жрица) на Бох Иса

СИНЬО ОКО на=на КАН ИСЬО=на Кан (Жрица) на Иса
наследствените сини очи на Исус и Мария Магдалена, издайнически външен белег на Техни потомци

image

image

FIRST TIME THAT I SAW HIM=Хан (Кан, Жрица) на Богиня Диана Мат Мария и Бог Тати Исус 

image

BUT IF HES=Богиня Диана и Бох Иса 

image

Присъстваме на интимната изповед на Българската поп – жрица и конспираторка – илюминатка, Кои са в нейните сънища и мечти, проведена в конспиративна форма!

IN MY DREAMS=Мад Мария и Иса 

IN MY DREAMS в моите мечти са=в моите мечти са Мад Мария и Иса 

IN MY DREAMS в моите сънища са=в моите сънища са Мад Мария и Иса 

ИНТИМНА ИЗПОВЕД пред=пред Бог Иза и Богиня Мат Диана 


image

SOME BOYS ARE=Бог Исус и Мария 

image

I SEE HOW=Бох Иса 

image

NO ONE HAS TO KNOW=Кан (Жрица) на Бохиня Диана и Иса

image

YUO SHOULD SEE=Диана и Исус Ел (Змей)
 
image 

IN MY DREAMS=...

И отново присъстваме на интимната изповед на Българската поп – жрица и конспираторка – илюминатка, Кои са в нейните сънища и мечти, проведена в конспиративна форма!

IN MY DREAMS=Мад Мария и Иса 

IN MY DREAMS в моите мечти са=в моите мечти са Мад Мария и Иса 

IN MY DREAMS в моите сънища са=в моите сънища са Мад Мария и Иса 

ИНТИМНА ИЗПОВЕД пред=пред Бог Иза и Богиня Мат Диана 

image 

SO I TAKE MY TIME=
Кан (Жрица) Дете (потомка) на Иса и МаМа=
Кан (Жрица) Дете (потомка) на Иса и Мария Магдалена

image 
LET THE GAMES BEGIN...!. 

– Нека играта започне!

LET THE GAMES BEGIN=Огъня на Богиня Мат Диана и Иса Ел (Змей)

LET THE GAMES BEGIN=Гена от Дуло на Богиня Мат и Иса 

image

image 

NO ONE HAS TO KNOW=Кан (Жрица) на Бохиня Диана и Иса

image
 
LET THE GAMES BEGIN...!. 

– Нека играта започне!

LET THE GAMES BEGIN=Огъня на Дуло от Богиня Мат и Иса 

LET THE GAMES BEGIN=Гена от Дуло на Богиня Мат и Иса 

LET THE GAMES BEGIN...!.  

– Нека започне играта – трансепохалната Божия екстремална риалити драматизация "Земята, Българите – феноменните генетични Божии деца, и другите племена от синтетични биороботи ", в която главни персонажи сме жертвените Божии потомци – Б/българите, раздалени на два отбора добри и лоши и всички други категории между тях!

image 

WONDER HOW MANY GIRLS=Бохиня Мадара и Иса Болгарина

image 

FIRST TIME=Богиня Матара Диана и Иса
които за първи път виждат Българските Богове в този им синкретичен лингва израз и образ да ги потърсят и познаят в нашия блог

image



FIRST TIME THAT HE SAW ME=Робот на Тати Исус и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)

image 

STEALING HEARTS AND RUNNING OFF=Болгар от Гена на Богиня Диана и Исус Драгона от Трахия 

image


I FORGET THEIR NAMES NOW=Андроид от Богиня Мария и Бог Иса 

image

И когато певицата с молитвена песен се обърна към Боговете ни от името на човеците и на андроидите, придобили човешките феноменни характеристики в различни степени,

TOUCH ME (докосни ме)=ТААЧ МИ=ТААТШ МИ=Мат Диана и Ешуа

image


тя и пъплещите след нея андроидни хибриди получиха директния отговор – въпрос дали са готови да научат тази постсътворенческа тайна за различния генезис и статут на човеците, които сме Б/българите, и другите....

С този въпрос сме натоварени да запитаме феноменните Българи от Божия жречески род Дуло с IQ > 70,... IQ > 120 и нагоре – готови ли сте да се просветите от нашите документи за Българските Богове и да проумеете Техните вече директни послания за предстоящите скорошни епични събития и процеси!

ЩЕ ВИ ЗАПИТАМЕ за=ШТЕ ВИ ЗАПИТАМЕ за=за Бог Ешуз и Богиня Мат Диана 

ИДВАТ ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ=ИДВАТ Бог Исуш и Богиня Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––
 
С благодарност и благословение за големия и непримирим горд и Божествен Български Дух и наша феноменна генетична родственица Цвета Кирилилова, която насърчаваме да прекрачи прага на Храма със сакралната Божествена етимология, с която е закодирана и нейния Божествен генезис и статут!

ЦВЕТА=Иса и Богиня Диана 

ЦВЕТА КИРИЛОВА от=от Иса и Богиня Диана Болкария

ЦВЕТА КИРИЛОВА от=Болкар от Иса и Богиня Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитично надграждане с Цвета Кирилова и Светии от Вси Светии – все Българи и все рептили
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
28.11.2019 15:49
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674292
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!