Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2019 23:58 - И отново прокламираме с куп документи, че Българските Жреци на тракийското племе келти – Друидите от Стоунхендж, са авторите на страшния култ Хелуин!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 790 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 03.11.2019 04:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Пак се хванахме да дърпаме от стобора порасналата там от петнадесетина години в България хелувинска жълта тиква, пък ластуните ѝ дълги, дълги! Дърпаме, дърпаме – хоп, и корените ѝ със зор излязоха! Гледаме корените на тиквата – Български, с неизтриваем щемпъл Made in Bulgaria!

В деня на тиквата хелувинска, ето ви куп документи, че корените на жълтата тиква са Български и сеячите ѝ са Българи! 
  

Документ №1: 
 
ХЕЛУВИНСКА ЖЪЛТА ТИКВА=Балхи (Българи) Кан (Жреци) от Дуло на Бокиня Диана и Иса –

поредната оригинална пощенска пратка през вековете на Българските Жреци, преминаваща през границите на вековете и на цензурите като ислямистки нашественици Българската разградена граница 
 

Документ № 2

ХЕЛУВИНСКИ ФЕНЕР ОТ ЖЪЛТА ТИКВА=ТИКВА от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуж 

хелувинската тиква е от посявката и селскостопанската продукция на Българските жреци, посяли свещения феноменен жречески ген и сакралната Българска информация по целия свят 


Другите документи ви представяме по надолу в компилация от нашия постинг 

Каква секретна информация и колко дявола и ангели извадихме от сейфа на трако – келтската тиква Хеловин! 
bezistena.blog.bg/history/2015/11/01/kakva-sekretna-informaciia-i-kolko-diavola-i-angeli-izvadihm.1403765 

и други наши актуализирани и кавър – публикации: 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Да се хванем на бас пред двама свидетели и куп съдебни заседатели, че скоро всички американци ще носят мартеници, а православните Българи ще празнуваме по Свещените Божии храмове Хеловин с див възторг! 
И не само американците, ами всички седем и кусур отгоре милиарда човеци ще носят мартеници и ще празнуват с нас Българския празник Хелувин!   

За целта ще ни помогне статията 

"Хиляди Българи са против Хеловин!",на Vesti.bg  
www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/hiliadi-bylgari-protiv-helouin-6044642  

която вярна, но скромна цифра, ние корегираме на стотици хиляди, а може би и хиляди хиляди, което значи, че милиони Българи са против Хеловин, и допълва, че най-често заканата е, че Българинът би празнувал Хеловин, ако американците си сложат мартеници!   
И двете предположения – че Българите ще празнуват Хеловин, и че американците ще сложат мартеници на ръцете и на дрехите си, са абсурдни и невъзможни да се случат, но ние ви декларираме, че съвсем скоро ще се случат, и то без тази условна взаимовръзка помежду им, затова и правим този на пръв поглед губещ за нас бас! 
Ние винаги ви декларираме, прорицаваме и доказваме абсурдни неща и събития от гледна точка на непросветената логика и официално възприетите положения и история в света във връзка с Българите, и ви оставяме да се уверявате в тяхната правота и верност, въпреки привидната им начална абсурдност и невъзможност, защото вижте пак какви хватки умеем за да виждаме в невидимото, в миналото и в бъдещето и да печелим всички абсурдни и на пръвпоглед губещи басове!  

ДА СЕ ХВАНЕМ НА БАС пред=пред Бог Исус и Бохиня Ма (Майка) Диана    

ДВАМА СВИДЕТЕЛИ=Богиня Мат Диана и Бог Иса Дуло – 
Българските Богове, Родоначалници на Българската Божия планетарна династия Дуло   

ДВАМА СВИДЕТЕЛИ от=от Дуло на Богиня Мад Диана и Бог Иса  

СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ=Син на Бог Тати Исуз от Дуло– 
свят потомък на Бог Отец Исус от Неговата династия Дуло, със статут на Светец, от която транспространствена гилдия ще бъдат съставени екипите на съдебните заседатели на Върховните съдии в Съдния ден!    

СЪДИИ=Иса и Диана 

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана   

Хванахме се на бас, нали!   
В този случай за нашето мотивиране ще ни помогне форумен коментатор, върху чийто коментар ние ще направим отново нашите разшифровки на изнесената информация с помощта на     

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

всички други документи от блога ни, който шифър и инструментариум трябва да го усвоите, за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!  

Vesti.bg=VESTI.BG=Бог Иса и Диана Богиня=Бог Иса и Богиня Диана – 
информационен сайт, създаден от Българските Богове за информиране и просвещаване на Българите за Тях и за превенцията ни за Тяхното скорошно Явяване!     

Форумецът – Българин казва,

"че Хеловин е поредната тиквена родоотстъпническа поквара на целия Български народ. Това е лигаво копиране на чужди за епохата и географията ни празници, натресено от жидоевропейците и жидоянките след Еволюцията от 1989 г. 
Българският народ и БПЦърква спят и приемат безпринципно всичко,което днешните господари на света натрисат на своите колонии и бананови територии.  
Само че България и Българският народ, е крайно време някой да прогърми света, че не са бананова територия,а последен,колкото и жалък да е вече благодарение на куп родотстъпници, остатък от най-великата и древна държава на света,люлката на световната цивилизация – Велика България, основана от Карт Джам Кавес Зияджи в 14953 г.пр.н.е. "   

КАРТ ДЖАМ КАВЕС=
Кан (Жрец) от Кристож и Богиня Ма (Майка) Диана=
Кан (Жрец) от
 Исуж от Тракия и Богиня Ма (Майка) Диана

ЗИЯДЖИ=Диана и Изуж=Дионизиж=Дионисис   

КАРТ ДЖАМ КАВЕС ЗИЯДЖИ=
Кан (Жрец) на Исус от Тракия и Богиня Мад,които са Дионисиус    

И ще корегираме съвсем леко нашият форумен съекипник,че Велика България, която наистина и безапелационно е люлката на световната цивилизация, не е създадена през 14953 г. пр. н. е., а е създадена веднага след Сътворението, което е дело на същите Богове, които разсекретихме в името на  Карт Джам Кавес Зияджи !  

Форумецът продължава: 

"Ако днес нас ни управляват тиквеници,това не е гордост за Българския народ,а карикатурна подигравка,този тиквен празник не е наш автентичен!  
Нека спрат да ни го натрапват.Като иска маски,Българският народ си има своите най-древни празници с маски–Кукерските празници в края на зимата. 
Тогава нашите така се дегизират и играят, че би трябвало да бъдат пример на света със своето многообразие, автентичност и дълбочина.
На малките чуждопоклонници трябва да им се налее в главите, че ние си имаме много по-хубави и пищни традиции от тези, които жидомасонската банда, качена на власт в България ни натрапва беспирно.    
Трява някой да заяви, че т.н. келти, са Древни Българи, само че първо са били техните роби, наричани от Българите калти–обикновени хора, равнозначно на подвластни,на роби. 
А себе си Българите са наричали за разлика от тях ас-калти, т.е. велики хора– господари."     

И понеже друг любопитен форумец – Българин възкликна, че някой трябва да ни даде повече достоверна информация, че келтите са Българи, ние сега правим само тези разшифровки, а накрая ви даваме справочната литература какви са келтите, натъпкана с такава информация, взета и пречистена направо от извора със Живата вода, за да пиете и се пречистите и преосветите и вие!   

КЕЛТИ=Кан (Жреци) от Дуло – 
Български жреци от Божия род Дуло, които са Духовните водачи и племенни вождове на елитното тракийско племе келти, индексирано с този херметичен жречески титул   

АС КАЛТИ=Келти на Иса=Кан (Жреци) от Дуло на Иса – 
Български Жреци от рода Дуло на Бог Исус   

"Този "келтски" празник си е заимстван от древните Български тържества.  
През м. септември (Сомор ай) празнували Сомор или Тъйшгири ботаксъ ("миша каша", празник на реколтата), когато юношите гощавали девойките, преоблекли се като тъйшгири (деви от Подземния свят или Нор), т.е. мишки, норки, при което започвала гощавка и запознанство с девойките кущани (гостенки)." –  подава информация форумецът.   

Нали знаете вече със сигурност, че всички празници нашите посветени Деди са ги съставяли, за да имплантират в езическия народен празничен календар и в тяхната ритуалност и терминология, преследваната и тотално цензурирана и унищожавана Българска Божествена родова информация и документалистика, за да може да се съхрани и гарантира нейният автентичен пренос до нас до наши дни и види сега бял свят!   

Ето:   

СОМОР АЙ=СО МОРАЙ=СО МОРЙА=Иса и Мария   

ТЪЙШГИРИ БОТАКСЪ=Исус от Тракия и Богиня Диана=Кристос и Богиня Диана – 

изяснява ви се, защо основната част от съхранените древно – Български херметични възлови важни термини и изрази имат ориенталско азиатско звучене – защото това са анаграмни фонетични кодирани комбинации на истинските сакрални имена, титули и характеристики на Българските Богове, които в правия текст са най – прекрасните и благозвучни благородни аристократични свещени думи и изрази!  

Нека видим сега и кои са тия гостенки деви – кущани от подземния, сиреч от невидимия Божи свят  

КУЩАНИ=КУШТАНИ=КУН ТА ИШ=Кан (Жрици) на Диана и Ешуа   

Ето и на кои са кръстили месец септември нашите Деди – гениални лингва – майстори и зашифровчици !  

СЕПТЕМВРИ=Иса Бог и Богиня Матара=Бог Иса и Богиня Матара    

Разбира се, че няма да пропуснем да съобщим и разсекретим документа, че и всички месеци са кръстени по същата Божествена лингва абрака дабра технология, обобщени с думата месец :    

МЕСЕЦ=МЕСЕТС=Исус и Ма (Майка) Диана     

"През м. октомври (Къйргар ай) празнували Къйргар, като хората разпалвали голяма клада, заставали наоколо, пеели и играели. Самият Хеловин, автентичният Сауин, е точно това име, копие на древния Български празник. "  

ОКТОМВРИ=ВОК МОТИР=Бокиня Матара   

КЪЙРГАР=КЪРГ РАЙ=Каргуна е Рая=Кукери от Рая – 

поредният секретен документ– прокламация,че Българският Ямболски борчески жречески квартал Каргуна, в който никога е нямало и няма и сега нито един циганин и турчин, е центърът на ареала на Сътворенческият Рай, облъчван и освещаван от Свещената Българска тракийска река Тунджа (сега превърната в тази ѝ част в отходен мръсен блатясал нежизнетворящ канал), и че в него се съхранява и от него тръгва след падането на Ямбол под турско робство свещената Българска Божия жреческа гилдия, за което ви даваме подробна информация в статията ни   

СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672 ,  

и във всички наши статии, които можете да извадите като заложите в търсачката на Гугъл таговите входящи пароли безистена и Каргуна   

Каргуна е и изходящата лигва комбинация, от която е образувано и името на култовите мистични Ямболски кукери, които произлизат от Каргуна и са легализираната конспиративна трансформация на Ямболската жреческа гилдия, от които кукери и техните ритуали са производни всички езически маскировъчни ритуали и традиции по целия свят, както и бледото им копие Хелувин!   

Форумецът – Българин продължава :

"И когато нашите медии искат мнението на някой си доцент от Нов БУ, нека са наясно, че тоя нов университет е една люпилня на предатели на България, създадена и плащана от най – големия враг на България, жабочовека, циганина от Унгария, жидомасона и агента на ЦРУ, Сорош!"      

Ето пак кой е Сорос! Виж се ти, Джордж Сорос, още веднъж кой си, и че няма мърдане от нашата хватка, от Божията хватка, и че е време вече да се покаеш и преклониш пред нас – Българите, Божият свещенически народ!!   

Джордж Сорос,поредният български изроден династ от Дуло,който родната реч омайна сладка разконспирира! 
bezistena.blog.bg/history/2015/10/09/djordj-soros-poredniiat-bylgarski-izroden-dinast-ot-dulo-koi.1398173   


"В тоя "университет" се прокарват антибългарски тези, учат младежта да са чуждопоклонници, да скъсват със своя род и родина, да почитат чуждото!  
Срам и позор държавата ни да позволява тая антибългарска доктрина, което да лее антиБългарски тези и уроци, това НПО, да се развява свободно, даже с подкрепата на държавния апарат. Естественият извод, че тоя апарат не е Български, а чужд! 
Срам и позор за нашата история и култура!"    

Абсолютно съгласни сме с Българския форумец и се присъединяваме към неговите гневни и истински разобличителни и громящи квалификации и изводи, и като разкриваме за Кои е срам и позор този човек,  

СРАМ И ПОЗОР за=за Бог Зар Иса и Мария ,   

разсекретяваме името на ректора на Нов БУ, за да трансформираме излъчваната от него черна анти – Българска смъртоносеща енергетика в положителна, и я вложим в нашия свръхмощен арсенал за нашето всепобеждаващо свръхоръжие Любовта!    

ПЛАМЕН БОЧКОВ=ПЛАМЕН БОТШКОВ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Ешуа от Ямбол – 
израждаща се генетична издънка от Българската жреческа гилдия на Бог Исус и Богиня Диана от Ямбол, което е видно и от сакралната етимология на името му Пламен!   

ПЛАМЕН=АМПЕЛ=Ампол=Ямбол=Олямб=Олимб=Олимп – 

и още много сакрални производни от името на Първосвещения Божи град Ямбол, една от които е обобщаващото име на всички човешки племена, които са тракийските племена, генетичен производствен продукт на Ямболските жреци – феноменни генни инженери и алхимици, и подкарани от тях в качеството им на Духовни водачи и племенни вождове, на пост – Сътворенческо разселение по целия свят :   

ЯМБОЛ=БЛЯМО=БЛЕМЕ=Племе    

Нека да разсекретим и името на тиквено – кратунковия празник Хелувин, за да разберем поредната оригинална жреческа анаграмна комбинация – родови документ за произход на Българското тракийско племе келти!   

ХЕЛУВИН > обратен прочит и анихилиране на кодировъчния назал Н >
ВУЛЕХ=ВУЛХЕ=Вулхи=Булхи=Булги – Българи   

Разбира се, че келтите не са Българи, те са тракийско племе с висок и чист процент феноменен Български жречески генен имплант, което е произведено по пост – сътворенческата технология на глава 2 от книгата Битие на Светото писание, и за които процеси ви запознахме в нашите постове :    

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1. 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965       


Българският сакрален етносен етноним ХЕЛУВИН=Булхи, Българи, е секретен документ, който Българските жреци – Духовните водачи на келтите при разселението им на острова Британия, им връчват да пазят и съхраняват през вековете и изпитанията, за да документират с него чий генетичен и културно – цивилизационен продукт са.   

image

Сред тракийското келтско племе има голям процент Български жречески феноменен генетичен имплант в различно количество и чистота, от който е духовният, интелектуалният и управленческият елит на британските тракийски племена и конкретно в случая на Ирландците, на които отдавна сме разкрили, че сме им дали освен феноменните си гени и цялата им сегашна култура и цивилизация, но и свещеното ни столично име на Ямбол – Дъбилин, Дъблин!   

справка : 
въведете в търсачката на Гугъл паролите : "безистена и Дъбилин" , "безистена и Дъблин "     
image

Статията ни съобщава, че сред най-търсените костюми за празника в един от специализираните магазини в София са тези на Супермен, Батман, Спайдърмен,  както и на някои герои от „Междузвездни войни”, а пък ние разконспирираме за пореден път тия наши Български илюминатски жречески агенти – свръхчовеци, които сме пуснали между хората да имплантират в тях тия свещени Божии именни анаграмни комбинации, за да можете да ги познаете от раз сега, когато ви дадем шифъра и секрета за тях!   

СПАЙДЪРМЕН=Иса и Богиня Мадара

СУПЕРМЕН=Иса Бог и Мария=Бог Иса и Мария   

БАТМАН=Богиня Мат   

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ за=за БЕЗИЗДЕНА на Богиня Мад и Ежуа – 
войни за Безистена – Първосвещеният Божи храм в Ямбол, заради който се води не само вече започналата трета световна война, но и и всички досегашни войни на Земята, водени пряко или косвено за Първосвещения Божи храм в Ямбол – Храмът на Иса Ламя, кодиран като Храмът на Со Ломон, Храмът на Соломон !  

За Българите, които декларират категорично, че биха празнували Хелоуин, ако американците си сложат мартеници, им гарантираме,че скоро ще празнуват задължително Хеловин според туреният облог и залог – мартеницата, защото американците задължително ще си сложат мартеници и те съвсем скоро!    

Гарантирано от титулярите на прекрасната анаграмна комбинация от имената им –Българските Богове!   

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=Матара Диана и Иса –

това е вещаяният страшен апокалиптичен белег на звяра, който не само всички Българи, не само всички американци, ами всички хора от всички племена ще носят съвсем доброволно и възторжено на ръцете и гърдите си до сърцето, както всички от нашият екип носим постоянно, за да могат Боговете ни да ги разпознават!     

БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА=Богиня Диана и Иза Българина   
 
БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА=Българи на Богиня Диана и Иза 


Ето Българи, и траки – американци без корени и родова памет и от кол и въже събрани, и всички други траки, по света разпиляни, да четете и се просветете, защо ще носите мартениците, че хич време не остана вече !   

МАРТЕНИЦАТА – СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ ОТ АКАШИ ЗА СВЕТОВНОТО ЦИВИЛИЗАЦИОННО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НИ ИМПЕРСКО ГОСПОДСТВО !
http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440   

БЕЗ КОРЕНИ И РОДОВА ПАМЕТ=Траки на Бог Иза и Богиня Мадара   

ТРАКИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ СЪБРАНИ=ТРАКИ на Богиня Диана и Исуж Бълкарина   

Ето накрая и нашата справочна литература, която ви обещахме в началото да ви дадем за келтите,че са траки на Българите, която е натъпкана с такава информация и е взета и пречистена направо от извора със Живата вода, за де пиете и се пречистите и преосветите и вие!    

Светият граал и Joy to the World  
http://bezistena.blog.bg/history/2014/12/17/svetiiat-graal-i-joy-to-the-world.1323245   

YUO RAISE ME UP или защо на древните карти древната столица на келтите в Тракия е ТИЛЕ С ПИТАНКА? 
http://bezistena.blog.bg/history/2014/12/31/yuo-raise-me-up-ili-zashto-na-drevnite-karti-drevnata-stolic.1326980   

и още 28 удивителни постингови импресийни статии с автентични документи за келтите, че са тракийско племе – информация, дошла по различн иинтердисциплинарни канали до нас, и които постинги и информация можете да намерите, като заложите в търсачката на Гугъл паролата "безистена и келти"          


Задължително ще публикуваме и тревожното предупреждение на Българският блогер zaprehoda в неговия импулсивно – импресиен пост по същия повод:    

САТАНАТА ДОЙДЕ, ЖАЛНА НИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ 
http://zaprehoda.blog.bg/biznes/2014/11/02/satanata-doide-jalna-ni-maika-bylgariia.1309999    
като ще добавим и последвалите коментари и нашият коментар в поста му: 
  
zaprehoda 

Въпреки предупрежденията, че Хелуин е чужд и вреден празник, децата си го отпразнуваха.  Маскираха се, играха, смяха се, снимаха се...
Въпреки предупрежденията на дядо Николай и други народни пастири, че това е празник на сатаната и демоните. 
Децата обаче се маскират като сатани, демони, вещици, зомбита и какво ли още не и се хилят. Може би защото не учат вероучение и не знаят, че сатаната и демоните съществуват. 
А може би трябва да им се обясни, че те идват от Запад и са продукт на католицизма и разните други секти. 
Сатаната веднъж идва на Хелуин, после на Свети Валентин, скоро ще се пръкне и на самата Св.Богородица. 
Както върви, ще се настани трайно тук. 
Обаче не е ли по-добре католически сатана, отколкото някакъв източен Джин, изповядащ радикален ислям? Интересно ,че от Изток не идва нищо. 
Едно време в Пловдив имахме фестивал на Руската и Съветска песен, но ето- 25 години го няма. А той можеше да бъде контрапункт на западните демони. 
Между другото едно време като деца си правихме подобен празник. На Сирни заговезни. Преобличахме се, маскирахме се, веселяхме се. 
Всяка култура си има своите карнавали. Някой обаче унищожи Сирни заговезни като карнавал – партията ли беше, самата църква ли не го припозна? 
И сега на празното място идват чужди празници. Намеренията са ясни – да унищожат заветите на отец Паисий и неговите съвременни следовници. 
А дали Жозеф Дол също не е част от сатанинския план. Как точно преди Хелуин дойде и каза, че патриотите не трябвало да влизат в правителството? Не трябваше ли да му изкараме насреща една чудотворна икона и да му спретнем едно литийно шествие? И все пак има едно утешение – по-добре да растат поклонници на сатаната, отколкото педерасти. 
Не „гейове”, това също е западна дума, ние си имаме наша.
Само че тези гейпаради не са ли част от същия заговор за унищожението на българщината?    

shtaparov 

"Хелоуин" днес е чужд празник, но някога е бил наш, понеже дедите ни го занесли на Британските острови преди около 3 000 години чрез "Fir Bolg" и го празнували на Коледа. 
Затова "Хелоуин" на древен Български означава "Хелодин" (Келодин,Коледин,Коледен)- ден на Слънчевия бог. 
Празникът е езически разбира се – преди 3 000 години християнство не е имало. Та ако ще го празнуват децата ни, те трябва да знаят древния му Български произход и да го прославят,а не да го забравят! Повече по въпроса ще напиша в отделна статия. цитирай   
nick195 

Абе началник,ти ми се виждаш да си македонец ?
И дедите ни като как го занесоха това на Британските острови ? В ролята на какви ? На завоеватели ? Кое е това балканско преселение към Британските острови, за което аз не съм чувал ? Чувал съм за монголоидна раса, пръкнала се по целия свят под формата на ескимоси, индианци, мургави жители из тихия Океан, но за балканци населили Британските острови не съм чувал.    
Доброто в случая е, че поне българинът излиза със собствено произношение на думата.  
http://www.howjsay.com/index.php?word=halloween&submit=Submit     

И тука се намеси отявленият антибългарин с долния аватар, който ще срещнете навсякъде по блоговете да мърсува срещу Българите и нашето цивилизационно величие, защото е българин с малко "б" според дадената му мерзка роля, или дори пългарин с п както ни титуловът данайо – юдеити, от които са гръците, чийто представител е и този постолофф !   

apostapostoloff  

Ние сме измислили всичко – и Хелоуин, и компютъра, и ебането... Голяма работа сме, еееееей!     

bezistena 

Поздравления за автора на импресийния изблик! Направеният интуитивен и логичен паралел между ХЕЛОВИН и СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ обаче не е изключване на тъждественост между двата празника, а за почуда на непосветените и най-вече на сквернителите – нихилисти и мерзавци – антибългари, е акт на тяхното уеднаквяване! Защото shtaparov е абсолютно прав – а при него, както и при нас, всичко е категорично документирано с автентични документи и интердисциплинарни аргументи и доказателства – че толкова стряскащият измислилите дяволите и сатаните гузни души празник ХЕЛОВИН е автентично Българско жреческо изобретение като всички езически празници, в което е вложена и имплантирана секретна сакрална информация за Боговете на Тракийските племена, заселили цяла Европа, водени от Духовните си водачи – Българите, които са Свещеническата Жреческа каста на Бог Исус и Богинята Майка, Мария Магдалена.
В обредната ритуалност на този езически празник, както и на всички други, Българските жреци са закодирали с помощта на Свещеният шифър, за който ви просвещаваме в нашия блог, информация за върховенството на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия като Христос и Мария Магдалена, и цивилизационната роля на тяхното потомство – Българската жреческа каста от феноменния жречески род Дуло   

Декодиращата програма на Свещения шифър е категорична какво прокламира името на този страшен езически празник ХЕЛОВИН:   

ХЕЛОВИН=БОЛХИ – Българи – 

Духовните водачи на поредното тракийско племе, заселило и основало културата и цивилизацията на Острова!   

В анаграмната жреческа индикация на Предводителя на Траките на Острова – Fir Bolg, е заложена прокламацията на епохалната тайна Бог Е Българин!, другият изказ на Господ Е Българин!, за който кои ли не ни иронизират в жалък и мерзък подигравателен нихилизим и Българомразие, въобще и не подозирайки, че това е святата епохална тайна и истина на човечеството, която сега ни разкриват Исус и Мария чрез всеобхватни интердисциплинарни процеси и разкрития!   

FIR BOLG=F BOLGIR=Бог Българ=Бог Е Болгарин – 
където F, Ф – е "Бог" по шифровъчния речник на Свещения шифър,и още:   

FIR BOLG=Фер Болг=Вер (Змей) Болг – Змея Българин – 
където ВЕР е Змей  – един от 12-те змейски синонима от животинската символика в древноБългарския календар на Българската династия Дуло, съставена само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена! 

Затова и британската хералдика е натряскана с всякакви дракони и змейове – защото цялата тяхна управляваща върхушка и аристокрация е потомствена Българска от Исус чрез династията Дуло, от която са те и която тайна правеха досега всичко възможно да не излезе на бял свят!   
А какво правят Исус и Мария Магдалена хиляда години преди Новата ера ли? 
Ами нали затова Те Са Богове – да си ходят както си искат във времето и измеренията, а освен това Те Са и Демиурговата двойка, сътворила или построила световете! 
За което ви информираме във всички наши статии на блога ни!  

bezistena   

А маскарадният Хеловин е другото херметично наименование на същия Български огнено – маскировъчен мистичен езически празник СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ, в който чрез тази уникална анаграмна комбинация е вложена същата информация, указваща този път конкретно кой е този Древно – Български свещен езически идол:   

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=Сар Бог Изез=Цар Бог Исус – 

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=ЗРЕЗИ ВОГ ИСА=Жреци на Бог Иса 

Жреци на Царят Бог Исус – голямата работа са били нашите Святи Предци – Жреците на Исус, а,  Приятели zaprehoda и shtaparov!  
И не е точно да казваме били са, защото те сега са действащи транспространствени Светци и наши закрилници и обгрижвачи, подготвящи Съдния ден – сиреч Деня на Исус и Мария:   

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

Които Са Съдниците на всички ни скоро, заедно със съдебните заседатели – Чистите и Святи Българи, Техните деца!   

СЪДНИЦИ=Деца на Иса   

ЗАСЕДАТЕЛИ=Исуз и Диана Дуло=Дуло на Исус и Диана –
святите потомци от Дуло на Исус и Мария  Магдалена

От съшата потомствена група е и авторът  zaprehoda с неговия внушен (заприходен) свише аватар : 
 
ЗАПРЕХОДА=Бог Иза Драхона=Бог Иза от Драхия 

Бъдете благословени, Българи, и не обръщайте внимание на присмехулнците и нисшите сквернители – те са тъмния мътен и нечитав фон, на който нашето интелектуално превъзходство и величие изпъкват още по-ясно! 
Скоро и те ще се преклонят на Българския Божи народ чрез ударно катарзисно екстремално осъзнаване!     

Изпълняваме молбата на транспространственият ни гост – Свети Бон Скот, фронтменът на AC/DC, да ви поздравим по случай изконния Български празник ХЕЛУВИН, с постингът и песенният блог към него, който правихме заедно с него за култовата му група, обвинявана от псевдо – Исусовата анти – Българска юдео – византийска полицийско – инквизационна доктрина и религия Християнство, че са фундаменталистите на сатанинските рок – течения, заразени от Хелувин !   

Ужас! Идва 666! 666 ще ни погуби! Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси!  
http://bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304      

https://www.youtube.com/watch?v=RHpClGAAvpg
AC/DC - Rock N Roll Train   
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Даваме ви адреса на  едно догматично ограничено изследване от предубеден непосветен автор от което ще извлечем и разсекретим интересуващите ни документа за Българския генезис на Хелувина!
 
ХЕЛОУИН  -  ЛЮБИМИЯТ   РИТУАЛЕН  ПРАЗНИК  НА  САТАНАТА 
https://the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg/2017/10/blog-post_28.html 

Авторът на статията конспиративно ни предупреждава, че този ритуал не е безобиден, на който му страх ние отговаряме, че е с основание, защото в безобидния ритуал се съдържа страшна тайна и страшни Субекти – страшни за невежите и гонителите на Българския езически потомствен народ на Боговете Демиурзи!  

БЕЗОБИДНИ РИТУАЛИ=РИТУАЛИ на Бог Иза и Богиня Диана 

СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана

Той се люти, че този страшен ритуал "трудно може да се приеме" от Българите, а ние веднага превеждаме колко много още "трудни" за приемане неща ще приемат Българите!  

ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ=Богиня Диана Мат Мария и Тати Исуж

И както авторът е запретнал ръкави да изрови "окултните корени на Хелувин", и е събрал плюнки да анатемосва Хеловин, да му помогнем за ровенето, щото ние отдавна сме ги изровили и посадили на още по – дълбоко место и плодородна почва!

ОКУЛТНИ КОРЕНИ НА ХЕЛУВИН=КОРЕНИ на Балхи (Българи) Кан (Жреци) от Дуло  

Авторът изнася, че в окултния свят Хелувин е тридневен огнен фестивал от 29  до 31 октомври и че според окултната келтска традиция това е денят на господаря на мъртвите.  

Ето кои са господарите на окултния свят и на тридневния огнен фестивал :

ОКУЛТЕН СВЯТ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Диана  

ТРИДНЕВЕН ОГНЕН ФЕСТИВАЛ=Друиди от Гена на Павел от Иса и Богиня Диана – 

феноменните Жреци – Друиди от феноменния ген на Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена, Родоначалникът на новоепохалната генерация на Техния Български род Дуло, (от който сме ние всички с вас Българи, които се познаете!) който е всички т.нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, защото е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), Император на Свещената Българска империя (33 – 518), от 333 г преминал в Божието измерение като Свети Павел, Шеф на небесното Светейшество   
 

КЕЛТСКА ТРАДИЦИЯ на=ТРАДИЦИЯ на Кан (Жреци) от Дуло на Иса   

Ето и кой е един от господарите на мъртвите:  

ГОСПОДАР НА МЪРТВИТЕ=ГОСПОДАРЯ Богиня Матара Диана – 
Великата Богиня Майка Диана, която е патрон и на нон – стоп работещото нощно оздравително – пречистващо рехабилитационно заведение за грешните души – Адът!

АД=АД + Н (кодировъчен назал)=ДАН=Диана 


Друидския бог на смъртта бил наричан още и Саман, Шамаан, Самаейн или Савин, а неговия ден бил наричан ,,Oidhche Shamhna", което означава ,,Навечерието на Савин".      
познахте ги нали, кои са господарите на живота и на смъртта и въобще на всички процеси и светове: 

БОГОВЕ НА СМЪРТТА=Бог Иса и Богиня Матара Диана

БОГОВЕТЕ НА ЖИВОТА=БОГОВЕТЕ Ежуа и Богиня Диана    

САМАН=Иса и Ма – Исус и Богинята Майка 

ШАМААН=Ешуа и Ма (Майка)   

САВИН=Иса Бог=Бог Иса  
 
Oidhche Shamhna=Хан (Кан, Жреци) на Ешуш и Ма (Майка) Диана   

НАВЕЧЕРИЕТО НА САВИН=НАВЕЧЕРИЕТО НА Бог Иса – 
времето малко преди идването на Бог Исус 


Авторът се води по официалната версия за Хелувин, която твърди,че името идва от опитът да се християнизира празника като католическата църква мести празника Вси светии  от месец май, на 1-ви ноември и го наричат All Hallow’s Day“ („всех святих“ по църковному)  

All Hallow’s Day=Диана и Иса Ел (Змей) са Балхи (Бълхари)  

ВСЯХ СВЕТИХ=ВЯХ СИС ВЕХ Т=Бох Исус и Бохиня Диана 
 
ПО ЦЪРКОВНОМУ от=ПО ТСЪРКОВНОМУ от=от Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Матара  
 

Четем в изследването, че жреческата класа на келтите е позната като друиди, което означавало „хората на дъба“, но за непосветените, поради което това е една от причините дъба да е едно от най – свещените дървета в света на илюминати , затова например голямата сова в известния Бохемиън Гроув е направена от дъб. 
Друидите били най – важната каста сред келтите и имали власт да решават всичко в тяхното общество.

– Защо?
–Защото те са Българите, Жреците на Българските Богове !  

ХОРАТА НА ДЪБА=ХОРАТА НА Богиня Диана=Богиня Диана от Трахия  

БОХЕМИЪН ГРОУВ=Бохиня Мария Бург (Българката)    

ДРУИДИ=РУД ДИИ=Рода на Диана 
 
ДРУИДИ=РУД ДИИ=Раят на Диана  

ДРУИДИ + Н (кодировъчен назал)=ДРУИДИН=ДУРДИНИ=Дардания=Раят на Диана –
древното име на днешните земи на България на Балканите   

КАСТА=К СА ТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана – 
от което семантично гнездо е и анатемосваната он църквата категория секта! 

КАСТА=САКТА=СЕКТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана  
 
 
     
По – нататък в статията следва сляпото  папагалско повтаряне на многовековното очерняне от псевдо – Исусовата Християнска църква на святите и праведни Български феноменни езичници и съчиняването от извратеното нечовешко съзнание на заговорниците срещу Българите, които са инквизицията, на всякакви гнусни грехове и вменяването им на езичниците, която фалшификация се официализира с перманентен терор и геноцид с тотална цензура  – за същите гьобелсови фалшификации със средновековна хронология ви просветихме в постовете ни  

Екипът на bezistena почита празника на вещиците–Валпургиевата нощ,и реабилитираме всички 144 000 вещици и други езичници,които са Вси Светии! 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/04/30/ekipyt-na-bezistena-pochita-praznika-na-veshticite-valpurgie.1544395  

Строителите на мегалитите и пирамидите в Германия и езичниците от Валпургиевата нощ – феноменните Българи!  
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/01/stroitelite-na-megalitite-i-piramidite-v-germaniia-i-ezichni.1544553 
 
Светилищата на вещиците в мистичната планина Хартс в Германия,които им построиха Българите и чийто код Хитлер,ГРУ и ЩАЗИ не пробиха... 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/04/svetilishtata-na-veshticite-v-mistichnata-planina-harts-v-ge.1545115 
 
Света Валпургис и разюзданият секс и разврат на вещиците или мерзката лъжа на Инквизицията и Гьобелсовата хилядолетна дезинформация на Църквата!част2
http://bezistena.blog.bg/history/2017/05/09/sveta-valpurgis-i-raziuzdaniiat-seks-i-razvrat-na-veshticite.1545809

Статията твърди, че на мегалитните светилища жреците – друиди извършвали всякакви чудовищни човешки жертвоприношения и се описват потресаващи жестокости и низости, които само мръсната свръхизродена фантазия на църковните инквизитори може да съчини, защото те самите са извършвали тия жестокости връз святите и праведни невинни езичници когато провеждат т.нар. "покръстване в християнството", което всъщност е избиване на Българския жречески род и служители по светилищата! 
Друидите варяли живи хора в казани, печали ги в клетки и ги заравяли живи в земята и 4000 души под Стоунхендж...
image

4000 души са избити или заровени живи под Стоунхендж и скелетите им са открито там, но жертвите са 4000 феноменни Български жречи и последователите им, избити от техните покръстители – сиреч геноцидатори, като археолозите най – умишлено датират жертвите малко преди покръстванията по тия места! 

image

СТОУНХЕНДЖ=СТОУН ХЕН ДЖ=СТОУН (камъни, мегалити) на Хан (Жреци) на Диана и Ежуа 
  

Ето и какъв животодаряващ елексир са варили друидите на светилищните комплекси, наречен ябълков сайдер
 
ЯБЪЛКОВ САЙДЕР=Богиня Диана и Иса Бълкария 

ЯБЪЛКОВ САЙДЕР от=от Бълкари на Богиня Диана и Иса  

ЯБЪЛКОВ САЙДЕР от=от Кан (Жреци) от Рода на Павел от Иса   

Разсекретяваме и култовата за всички хелувинци мантра  – trick or treat ! 

trick or treat=Друиди от Рая Тракия 
 
 
На английски тиквените фенери се казват Jack – O – Lanterns, за което име нашите посветени жреци словосъставители са създали легендатна за Хитрия Джак пияницата, но за посветените тези документи ни съобщават отново съкрална Българска информация за произхода и Божествения Български статут на жреците – друиди:: 
 
Jack – O – Lanterns=Кан (Жреци) от Дуло на Кристож=Кан (Жреци) от Дуло на Исуж от Тракия  

ХИТРИЯ ДЖАК=Кан (Жрец) на Диана и Ежуа от Тракия

ДЖАК ПИЯНИЦА=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ежуц 

ДЖАК ПИЯНИЦА=Кан (Жреци) от ПЕЖИЦДЕНА=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА – 
келтските друиди са от Българската жреческа гилдия на Боговете Демиурзи от Техния първосвещен светилищен комплекс и храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол и Команден център на Време – пространствения континиум и Главен портал между световете!  

Преди да бъде тиква, Хелувинският фенер се правел от издълбана ряпа пълна с мас, в който ритуален атрибут е архивиран следният оригинален документ : 

ИЗДЪЛБАНА РЯПА С МАС=Дуло от Богиня Мария и Бог Исус  

Злодеите от инквизицията са измислили, че друидите пълнили ряпите с човешка мас от жертвените нещастници...

Ето и каква е ролята на шестпенсовата монета, с която Хитрият пияница Джак се предпазвал от Дявола:  

МОНЕТА ШЕСТ ПЕНСА=Син (потомък) на Исуш и Богиня Мат Диана – 
засекретеното досие на пияницата Джак, конспиративният образ на Българската жреческа каста на келтите  

Времето на тия "сатанински" празници се дефинира като време на кръстопът, която формулировка се оправдава с пресечни процеси на сезоните и годишните времена, но за нас тя ни съобщава пак за Боговете ни, имплантирани в този хронологически време – пространствен израз: 

ВРЕМЕ НА КРЪСТОПЪТ=Богиня Матара и Бог Иса от Тракия – 
точно на това место и време сме сега всички с вас на Земята, а около нас в стелт режим с все по – ниска степен на невидимост и конфединциалност, са всички тия Жреци и Друиди, вече Вси Светии, и все наши генетични Предци!  


Накрая на изследването си авторът пламенно по догматично църковному заклеймява сатанинските тъмни сили, каото пълзяли връз Българите и ни зомбирали: 

"В тези напрегнати години, тъмните засилиха тотално своята дейност. И то не само над децата, но и сред възрастните и "улегнала" част от човечеството. 
Съвсем естественно е цялото това зомбиране, вървящо с огромна сила през последните 20 години, да оказва своето въздействие върху огромна част от хората, независимо от тяхната възраст."  

Нека раззомбираме зомбиралилия се автор и наплашените души, като за сетен път покажем Кои ни зомбират с тези езически ритуали: 
  
ЗОМБИРАНЕ от=от Бог Иза и Мария 
 
ЗОМБИРАТ НИ=Иза и Богиня Матара    

Сега след това езотерично реабилитиране и преосветяване на Хеловин да не се юрнете и кичите с черепи и тиквени фенери, но и да го правите, знаете вече какво съдържа този празник и ритуалната обрядност и орнаментика, и още повече почитайте и празнувайте ревностно нашите езически празници, които съдържат същата свещена информация, като отдавате и нужното внимание и почит на Българската Света Православна Църква и другите христниянски деноминации, които и хабер си нямаха в свещено невидение досега за тия епични тайни, но ще им се наложи да ги научат!  

За успокоение и за просвещение и на християните, и на езичниците, и на атеистите и всякакви други обществени духовни разделения и категории, ще ви поздравим в песенната ни фонова плейлиста с култовата песен на АС/DC и визитката на толкова страшния Сатана от култовия ни пост  
  
Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси! 

Който Сатана взема акъла и душите на гузните нечисти съвести и на падналите духове и нисши души : 
 
image

Сатана е синкретичният сдвоен събирателен езотеричен съзидателно – творчески образ на Иса и Диана, на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена, създаден от посветените Българи за просвещение и насърчение на Българския Божи народ и за религиозен страх и ужас на враговете му и на нечистите и гузни съвести! 

САТАНА=Иса и Диана ––
Бог Исус и Богиня Диана, Които са 
Бог Исус и Богиня Мария Магдалена ––
Боговете Демиурзи, Боговете Съ – Сътворци и Съ – Съзидатели на Световете и Всемира, на Живота и на всички човеци, Всемогъщите Богове на Мирозданието, Господарите и Властелините на живота, Нежните и Всеобичащи с безкрайната си Любов Български Богове, самодефиниращи се с формулата ЛЮБОВ, и които са обект на преклонение, почит и възхвала от човечеството от възникването му досега – нашите Създатели Татко и Майка –– Те са използвани от псевдохристиянската църква за синоним и дефиниране на всичко черно, лошо, страшно, мръсно...противно и т.н. у човека, както и за вменяване на тия характеристики на Тяхните Святи потомци, за тяхното оклеветяване, озлочестяване и инкриминиране и садистично измъчване, инквизиране и геноцид! 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И накрая ще направим една визитация на реколтата от Българския феномен жречески разсад и имплант сред келтските племена, пренесен преди няколко столетия на Американския континент.  

image

Нива с пораснали жълти тикви, посадени специално за Хелувински фенери, някъде във ферма край Сиатъл, щата Вашингтон   

ЖЪЛТИ ТИКВИ за=за Кан (Жреци) от Дуло на Ежуа и Богиня Диана 

СИАТЪЛ=Дуло от Иса 

ВАШИНГТОН=Ешуа и Богиня Диана 
 
ХЕЛУВИНСКИ ФЕНЕРИ за=за Булхари Кан (Жреци) на Бог Иса 

image 
 
Шефът на Хелувинските тикви посреща парада на тиквите и предоставя висока трибуна за изявление на жреческите потомци...

image
 
Зет ни с исландско – американски Български корени и жречески гени и внукът ни Кайлър  

image

Има думата шестмесечният Кай!

image

Когато ти отнемат думата от високата трибуна следва приземяване и премерване на силите...   

image

Кай със жълто – тиквен Хелувински костюм в компанията и прегръдките на исландско – американската си леля Мари

image
 
Назидателна реч на взаимно – разбираем език към тиквите за предстоящатата им мисия на Хелувински фенери...

image
 
Малка си още, малка – а – а, батювото ! 

image 
 
Оживен разговор на висок тон с американските фитки, непонятен за порасналите...

image
 
Семеен портрет на потомци на... 

СЕМЕЕН ПОРТРЕТ НА ПОТОМЦИ на=на Бог Отец Иса и Богиня Диана Матара Мария 

image

И още един семеен портрет от Хелувийн 2017 година на Кай, татко Мат и мама Лада (една от водещите в света иновативни астроложки – http://www.astrolada.com) – потомци на Исус и Мария Магдалена, и задължителното илюминатско комиксово послание от Хелувинския фон зад тях:

FARMS=Бог Иса и Мария

ПАЯК ВИСИ ОТ ДЪРВО=ДЪРВО (родословно) на Бокиня Диана и Бог Иса   

ПАЯК ВИСИ ОТ ДЪРВО=ДЪРВО (родословно) на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Иса  

 
Преосветени и активирани от вълшебната животодаряваща енергетика на този култов Български празник на това свещено поле с жълти хелувински тикви, само след пет месеца семейството на Лада и Мат се увеличи с още едно прекрасно синеоко феноменче – кукерче и хелувимче, в чест на което правим подарък за феноменните Българи от феноменната ни дъщеря Лада
https://www.astrolada.com/astrology-videos/, 
заедно с Българо – исландско – норвежко – американската ни внучка Мила Роуз в ролята и в хелувински костюм на Снежанка, дебютираща в анонса на астрологическата прогноза от

https://www.youtube.com/watch?v=fGAKWQYrLjs&feature=share
From CRAZY to LOVING with Venus. Last Gift from Jupiter in SCORPIO for ALL SIGNS! Oct 29 - Nov 4
 
в деня на изконния Български !!! празник Хеловин, пълна информация за Българския сакрален генезис на който ви дадохме в постинга ни .


image

СНЕЖАНКА=КАН ЕЖАС=Кан (Жрица) на Ежус 

image

...и тази година вече почти кака с хелувимска диадема и с... 

image

... и с батко си в един още по – голям от тиквата информационен тиквоподобен носител – питоса, на свещения култов жречески Български център Кабиле...

ПИТОС=Богиня Диана и Иса 

И вече в деня на Народните Будители, които са авторите и на страшния Хелувин, още един просветителски – Хелувимски поздрав и превенция:

image

 
Браво Българи!
Хвала ви за Българщината!
С нашият настоящ постинг и ние казваме нещо по темата с поредните безапелационни документи, че Хелувина, както и всички културни и цивилизационни достижения на всички народи, култури и цивилизации по света, са дело на Българските цивилизатори на племената и народите на Земята!Честит празник, просветени феноменни Българи!


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и гости транспространствените ни гости – Светиите, които били Жреците, съставили тоя "дяволски неБългарски празник", и които са от отбора на  Вси Светиите, които Българите според статията обвинявали за неБългари и в конспиративизъм, което последното обвинение е абсолютно верно, защото Всите Светии движат целият свят и цялата дългохилядолетна драматизация  "Земята, Българите и човешката цивилизация"
  
КОНСПИРАТИВИЗЪМ от=ат Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара 

ВСИ СВЕТИИ от/на=от/на Бог Исус и Богиня Диана  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!
  
Гласувай:
6
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.11.2019 00:42
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5407764
Постинги: 1580
Коментари: 2954
Гласове: 32229
Календар
«  Юли, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!