Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2019 23:57 - По следите на имплантираните сред всички племена династи от Дуло. Премиерът на Австралия Скот Морисън и пропускът му за достъп до Българските мегалитни чудеса
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1491 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 02.10.2019 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Премиерът на Австралия Скот Морисън заяви, че използват Грета Тунберг, за да всяват страх, и отхвърли вчера критиките срещу политиката за климата на неговата страна и намекна, че младата шведка Грета Тунберг е манипулирана, предаде Франс прес.

http://www.glasove.com/categories/novini/news/izpolzvat-greta-tunberg-za-da-vsyava-strah-smyata-premieryt-na-avstraliya

Скот Морисън е поредният агент под прикритие на херметичното общество на династите от рода Дуло, имплантирани постСътворенчески сред всички племена за техни духовни интелектуални творчески прогресивни и управленчески (най – често реакционни) елити, и рекламно лице (и име) и христоматиен нагледен пример за демонстрация на безалтернативния Божи административен печат, ударен върху тях с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разбулваме тайната на толкова популярното англо – саксонско име Скот и безкрайно повече непознато по произход и значение:


СКОТ=Кан (Жрец) на Иса и Диана

Също толкова непознато и прекрасно и свещено е и емблематичното име и фамилия Морисън, чиято сакрална етимология и тайна посветените ни приятели вече сте разкрили от раз:

МОРИСЪН=МОР ИСЪ ± Н (кодировъчен назал)=МОР ИСЪ=Мария и Иса

Пълното разсекретено досие на Б/българинът Скот Морисън, чийто колеблив титул Б/българин все повече клони към почетното Българин, е:

СКОТ МОРИСЪН=Кан (Жрец) от Исус и Матара

ПОЧЕТЕН БЪЛГАРИН на=БЪЛГАРИН на Богиня Диана и Ешуа

Иса и Диана, Иса и Мария, Исус и Матара, са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

Скот Морисън по неотменимия Божи експериментален проект "Българите и човешката цивилизация" и по наследствено право, е Б/българин от многообразните и разнородни етносни посявки и кръстоски сред племената на Земята на Българските жреци от рода Дуло, генно – инженерни мисионери и култиватори и цивилизатори на всички народи, всички те бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена, разселени от Българските жреци по целия свят.

image


ЕТНОСНИ ПОСЯВКИ от=от Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана

КРЪСТОСКИ от=от Кан (Жреци) на Кристос=от Кан (Жреци) на Исус от Тракия

И защото по – горе казахме, че
фамилията Морисън е емблематично име, пък след малко ще видите, че всички имена на човеците са емблематични по общ генезис и етимологичен признак, разсекретяваме тайната и на квалификацията и категорията емблематични имена:

ЕМБЛЕМАТИЧНИ ИМЕНА на=
на Ешуа и Диана МаМа от Ямбол=
на Ешуа и Диана Мария Магдалена от Ямбол,

защото неслучайно кръстеният "Градът на Диана" – град Ямбол, е първосътворенческият светилищен център и постоянно местообитание на Боговете Демиурзи във Време – 
пространствения континиум, чийто Команден център и КПП между измеренията е първосвещеният светилищен комплекс и храм Безистена


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Припомняме ви и основните и неотменими постулати на Божия Кръстнически закон :
    
Херметизацията и конфиденционалността на сакралната Българска родова информация е извършена чрез механизмите и инструментариумът на Кръстническия закон, с който ви просвещаваме в постингите ни   
 
Новите биометрични кръщелни свидетелства на Българите. Къде ще се вгражда чипа? 
http://bezistena.blog.bg/history/2014/01/21/novite-biometrichni- kryshtelni-svidetelstva-na-bylgarite-kyd.1230296 
 
и   
 
Обезвреждане на смъртоносната свръхмощна бомба, която изровиха от центъра на Ямбол и заради която спряха ремонтните работи на Безистена!  
http://bezistena.blog.bg/history/2015/05/29/obezvrejdane-na- smyrtonosnata-svryhmoshtna-bomba-koiato-izro.1365132 ,  

чрез които са изведени основния набор документи от Божията кръстническа наредба :                                        
Божия административна   

ЗАПОВЕД №1      

Всички човеци на Земята от всички родове, етноси, раси, цветове, племена и народи, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят никому!                           

ЗАПОВЕД №2   
 

Всички населени места и обекти по света – паланки, села, градове, държави, царства и империи, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 

Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят за никой обект!                            

ЗАПОВЕД №3     


Всички природни географски обекти на Земята от най – малкият до най – големият: извор, поток, рекичка, река, водопад, езеро, море, океан, долчинка, местност, долина, низина, равнина, хълм, гора, пустиня, планина, връх,..., континенти, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят за никой обект!  

ЗАПОВЕД №4     


Всички живи същества от най – малкото едноклетъчно до най – голямото, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 

Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят на никое!                           

ЗАПОВЕД №5 
   

Всички материални предмети и обекти в света трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят за никой!                               

ЗАПОВЕД №6 
   

Всички процеси, явления, действия и събития в света, трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят на никои!                             

ЗАПОВЕД №7 
   

Всички думи на всички езици на света трябва да се съставят и са съставени,по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език! 
Изключение на Земята, Слънчевата система и Всемира не се прави за никоя дума!     
–––––––––––––––––––––––

Горните заповеди се изпълняват задължително и неотменимо, дори и без знанието и съгласието на случайни непосветени нелицензирани неоторизирани кръстници, което се съблюдава стриктно от Небесните светейши служби, поради което всичко и навсякъде на Земята, Слънчевата система и Всемира, е кръстено и носи Божиите имена чрез всемогъщието и господството на Свещения шифър! 

––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––

Поздравяваме Българина Скот Морисън (Кан от Исус и Матара) за куража му и достойната и честна позиция да се опълчи срещу политиката на световните глобалисти, чиято глобална измама е т. нар. "Глобално затопляне", и която квалификация поради категоричните академични факти, аргументи и доказателства в последните години, че не съществува такова затопляне, трансформираха в разтегливото и удобно за всякакви манипулации и внушения и глобални икономически и политически акции и престъпления понятие и процеси  "Климатични промени",

(за която тема ви предлагаме интересната статия 
Опасната пропаганда на климатичния инфантилизъм
http://www.glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/opasnata-propaganda-na-klimatichniya-infantilizym
),

непосветена и невинна брънка от която измама и престъпна организация е и болната истерично зомбирана Грета Тунберг от вече тотално изтрещялото и зомбирано бивше нефеноменно тракийско племе шведи.

https://www.youtube.com/watch?v=rYxt0BeTrT8
In full: Climate activist Greta Thunberg rebukes world leaders

И един обективен и точен коментар от форумите, към който се присъединява и екипа ни:

"Ах, а на времето какви шведки имаше на Златните. Руси, красиви, с дълги крака и големи очи.
А сега ето го цвета на Шведската нация - грозновато, болно и обратното на умно момиченце. Марионетка на еко бизнесмените.
Горкото дете, никога няма да разбере как демократите и НПО – тата го използват срещу Тръмп защото той с един удър им спря еко бизнеса на лъжата "Глобално затопляне". Обаче Тръмп си е темерут и не се трогва от такъв “Балшой театър”!"

Ето задължителният неизтриваем Божи печат връз нещастната Грета:

ГРЕТА ТУНБЕРГ=ТЕЕН БУРГ ТРАГ=Диана Бург (Българка) от Трагия

ШВЕДИ=Ешуа и Богиня Диана 

НЕИЗТРИВАЕМ ПЕЧАТ на=на Бог Езуш и Богиня Матара Диана 

И още инфо за глобалната нагла измама "глобално затопляне" и други грандиозни космогонни мошеничества ви припомняме в следващия пасаж от статията ни за един от синовете на Петър Дънов и внук на Васил Левски – култовия адмирал Бърд:

Внукът на Васил Левски – адмирал Ричард Бърд, и Вратите и коридора на Време – пространствения континиум между Южния и Северния полюс – част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/01/vnukyt-na-vasil-levski-admiral-richard-byrd-i-vratite-i-kori.1640586

––––––––––––––
––––––––––––––

...Предлагаме ви една публикация от многото манипулативни дезинформационни опити на побеснелите и изкрейзили от изтичането на информацията от дневника на адмирал Бърд секретни служби на Пентагона, ЦРУ и НАСА да я отрекат и неглижират като фалшива, защото демаскира техните грандиозни фундаментални космогонни земни глобални и космически анти – Божии фалшификации и трилионните бюджетни космически програми, с които лъжеха, лъжат и сега като дърти цигани целия свят заедно в сговор с подшефните им съветски/руски и други космически служби, че летят из космоса и от време на време до Луната и изпращат разни луноходи и марсоходи в "благородно научно съперничество за благото на човечеството", които всички "космически" операции професионални изследователи изобличиха категорично, че са заснимани на конвеер в студийни павилиони по секретните бази на НАСА и Пентагона и в зона Б 51. 

Всички средства от това перо се заделят за свръхсекретни програми под кодовите наименования като "Програми за усвояване на Космоса за благото на чавечеството", "Европейски съюз", "Глобалното затопляне на климата", "Климатични промени в света", "Глобализация на света", "Цветни революции в арабските страни и Африка", "Глобален пакт за миграцията на ООН", и др. под. за изпълнение на всеобхватния перфиден пъклен план на заговорниците срещу Българите за изтреблението на свещения прогресивен Божи ген на Българите и крипто – Българите сред всички народи и основно на Българския етнос и поробването на целия свят, като 1/10 от този бюджет отива по банковите сметки на различни нива на заговорниците.
––––––––––––––
––––––––––––––


Нашият поздрав за Скот Морисън, който дръзва да се ерчи на временните господари на света, (примерно статията Австралия не иска американски ракети https://novini365.com/avstraliya-ne-iska-amerikanski-raketi/) е скорошният ни емблематичен постинг за Българските мегалитни чудеса и цивилизация в Австралия 

Илюминатът Дънди Крокодила ни води из Българските мегалитни строежи в Австралия, бази на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2019/09/21/iliuminatyt-dyndi-krokodila-ni-vodi-iz-bylgarskite-megalitni.1675242, 

за да го насърчим да се просвети и преосвети на мегалитните светилища на Българите в Австралия и черпи сили от тях, като му изпращаме още и кратка информация за малка част от Българското  мегалитното енергийно светилищно строителство в Австралия за загрявка.

image

Остров Клифт или остров Скален череп е масивна гранитна конфигурация край полуостров Wilsons Promontory в най –  южната част на континенталната част на Австралия

Ето производствения печат върху този уникален и оригинален Български мегалитен светилищен комплекс:

КЛИФТ=Диана Балк (Българка)=Балки (Българи) на Диана

СКАЛЕН ЧЕРЕП=СКАЛЕН ТШЕРЕП=Бълкари на Диана и Исуш

И вижте официалното уникално научно обяснение за произхода на този "природен геоложки феномен":

"Гранитовият остров е частично издълбан от древни вълни, създавайки пещера с широчина 130 м и височина 60 м."


image

На тези кадри виждаме, че около "природно издълбания" остров плават корабчета с прехласващи се балъци,

image

вярващи на поредната академична измислица за произхода на острова и пещерата, че вълните били издълбали великанската пещера в най – твърдата скална порода – гранита, ама я вижте в нашите очи дали плава корабче...

ПЛАВА КОРАБЧЕ=ПЛАВА КОРАБТШЕ=Богиня Диана и Бог Ешуа Бълкарина

Плава, ама е от съвсем друго естество, и това великанско корабче е произведено от същата феноменна строителна фирма, построила всички природни геоложки феномени по света, които са свръхтехнологични мултифункционални съоръжения за производство на духовни и материални блага и за творене на чудеса от техните оператори – жреците от Дуло !

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Националният парк Черна планина (Калкаджака) е защитена зона в Shire of Cook , Queensland, Australia.

image

Основната характеристика на парка е масата от гранитни камъни, някои от размерите на къщите. Липсата на почва между камъните и скалите създава лабиринт от пролуки и проходи, които могат да се използват за проникване вътре в планината.

image

Районът има лоша репутация на
изчезнали без следа много хора и търсещите ги.

–– официалните документи бързат да ни информират за естествен произход на Черната планина, за да не би да си помислим, че някакви извънземни са ги правили, или още по – еретично да предположим, че хора са ги донесли от някъде и са ги монтирали тука, и не дай си Боже! пък да си помислим, че Българи са ги строили..., както е и !

НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ=Богиня Диана и Исуж

"Отличителните твърди гранитни камъни и обхват на националния парк първоначално са се образували от магма, която за пръв път бавно се втвърдява под земната кора преди около 250 милиона години."

– ако ви се струват малко тези милиони години – о кей, няма проблем – образували са се преди 500 милиона години!

–– следва традиционна менторска съчинена лекция как природата е сътворила тази планина:

"По –
 меките сухоземни повърхности над втвърдената магма ерозирали с течение на времето, оставяйки счупения връх на магмата да бъде изложен като планина от сиви гранитни камъни, почерняли от покритие от микроскопични синьо – зелени водорасли, растящи на откритите повърхности. 
По – студените дъждове, които падат върху тъмните, нагряти гранитни камъни, предизвикват прогресивно разрушаване на камъните, счупване и бавно разпадане, понякога експлозивно."

– Айде, бе, каква достоверна оксиморонна технология и техника за добиване на павета !
Хем най –
 твърдите скали бавно, пък прогресивно, се разпадат за милиони години, хем понякога пък експлоадират и гърмят като китайски фоерверки! 
Как така покритите с гранитени павета улици и площади в България и по света не са почнали бавно и същевременно прогресивно да се разпадат и да трещят под краката на минувачите и да хвърчат и ги нацелват по главите им...

Културна история

„Черните планини“ на Националния парк са изключително значима характеристика на пейзажа, известен на местно ниво от австралийските аборигени като Калкаджака (в превод: „място на копието“).

КАЛКАДЖАКА=Кая (скала, скално светилище) на Кан (Жреци) на Диана и Ежуа Кала (Змей)

МЯСТО НА КОПИЕТО=Кая (скално светилище) на Богиня Мат Диана и Иса

Комплексът има най – малко четири обекта с особено митологично  значение за местните аборигени – сиреч това е безспорна архивирана информация, че е изкуствен светилищен комплекс.

image

image


https://www.youtube.com/watch?v=UO9cgGDeVQQ
Os mistйrios da Black Montain a montanha da morte

Вижте този филм за гранитената Черна планина, построена от Българските феноменни строители и енергетици от Дуло, и си припомнете от нашите статии за мегалитния светилищен мега комплекс Каменната река и Морените на Витоша с пароли на търсачката на Гугъл "безистена и каменната река", "безистена и морени на Витоша". 

За Българските мегалитни чудеса в Австралия ще говорим по – подробно в друг постинг, сега да кажем няколко насърчителни думи и на
хванатите яко в капана на глобалистите (които са една от многобройните форми на проявление на заговорниците срещу Българите) шведи чрез механизмите и инструментариума на джендър и Сорос организациите на ЦРУ, на юдео – ционисткия ЕС и още повече от ислямистките нашественици, ще просветим в тайните на Българските Богове, имплантирани и в култовата песен Mamma Mia на Abba 


https://www.youtube.com/watch?v=unfzfe8f9NI

МАММА МИА=Мама Мария Магдалена 

От текста на песента ще разсекретим само посланието от първия стих на превода

https://textovenapesni.com/abba/mamma-mia.html

Била съм мамена от теб
и аз не знам от кога,

така че премислих,
това трябва да приключи.


за да разберем от кои е била мамена героинята.

МАМЕНА СЪМ от ТЕБ=
от Иса и Богиня Диана МаМа=
от Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

Научаваме от разсекретения документ, че героинята от песента, както и двете героини и техните бивши половинки от АББА, както и всички ние – човеците, сме били мамени досега от самите Български Богове, скрили се от полезрението ни в Тяхното измерение, че няма Богове и че Те са религиозна измислица на непосветени безкултурни суеверни люде, за да се създаде лъжовното усещане у хората, че върху тях няма висша Божия сила и власт и че са безконтролни и безотговорни в действията си, както и да всяват страх (за да използваме ключовия израз от анонсовото изказване на Скот Морисън, който заяви, че глобалистите използват Грета Тунберг за да всяват страх) и чувство у човеците, че сме сироти, ненужни и беззащитни ефимерни създания в безбрежната пустош на Вселената.

ВСЯВАТ СТРАХ=Богиня Диана и Бог Христос=Богиня Диана и Бог Исус от Трахия 

ЧУВСТВА от=от Богиня Диана и Бог Исуш

СИРОТИ СМЕ без=без Исус и Богиня Матара 

НЕНУЖЕН=Ежуа  

ЕФИМЕРНИ СЪЗДАНИЯ на=на Богиня Мадара и Исуз 
  

Тази измама е част от епичния транс – епохален екстремален Божествен проект и драматизация "Българите и човешката цивилизация", на която главни действащи лица и отрицателни и положителни герои сме феноменните жертвени Б/българи от Божия жречески род Дуло, около които и от които се върти целият свят.
Всички други хора от всички други племена са статистически антураж с различно по  количество и качество Български феноменен Божествен имплант за тяхното еволюционно култивиране и цивилизоване.   

Тази тема е основната ни тема във всичките ни повече от 1300 екранизирани пространни документални статии в блога ни, които Боговете ни изпращат на Българите за нашето просвещение, защото времето на измамата вече свърши и започна времето на превенцията за тяхното скорошно Явяване. 

ВРЕМЕТО НА ИЗМАМАТА за=
за Иза и Богиня Матара Диана МаМа=
за Иза и Богиня Матара Диана Мария Магдалена 

ЗАПОЧНА ВРЕМЕНО на=ЗАПОТШНА ВРЕМЕТО на=на Бог Изуш и Богиня Матара Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
27.09.2019 00:05
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679297
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!