Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2019 01:53 - Какво се е случило на 8 септември през 30 г. н. е. и как така Вселената е създадена след тази дата и е само на по – малко от 2000 години?!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1389 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 12.09.2019 23:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всяка година на 8 септември високо интелигентните и феноменно дарени Българи от православния християнски свят затвърждават и канонизират в невиновно невежие абсурдния и неподлежащ на никакъв коментар постулат, че светът е създаден само преди 2000 годинни! 

Защо и кой го е казал и канонизирал това нелепо твърдение, че и то точно в деня на един от най – големите и светли християнски празници – Рождество на Пресвета Богородица, ще кажете с насмешка, пренебрежение и резонен укор вие, а ние напълно сериозно ще ви отговорим за това абсурдно твърдение с автентични документи с изходящи номера и парафи от фирмата, създала световете.

Във всички наши документи ние представяме категорични доказателства, че Господ Бог Исус Христос, Който е познат от официалните документи като Сина на Господ Бог Отец Творецът и Демиургът, и според официалната религия е бил роден през Новата ера от жена семитка – Мария, която е титулована като Богородица, всъщност е самият Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург, Който се явява пред Българите в Тракия преди 2000 години в последното му аватарно проявление като Христос.

В нашите статии сме ви показвали както официалните изказвания на Христос из каноничните християнски книги в прав текст, че той е самият Господ Бог Отец Творецът, така и безбройните разсекретени с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

документи за превъплащенията на Богът Творец в последното му новоепохално аватарно проявление като Исус Христос.


Във всичките ни документи винаги и навсякъде заедно с Господ Бог Отец Исус Творецът върви и и се явява неговата Любима и Съпруга Сътворец и Съдемиург – Великата Богиня Майка Диана, чието последно новоепохално аватарно проявление е в образа ѝ на Мария Магдалена.

Официалната християнска религия, историография и хронология твърдят, че Исус Христос е бил роден от семитката Мария/Мариан, титулована като Богородица.

Знаейки, че Христос всъщност е Богът Творец, за да е вярно фундаменталното християнско твърдение и тотално менте фалшификат, че Христос е бил роден преди 2000 години от земна жена, което означава че Богът Отец е бил роден преди 2000 години, от това би следвало,

че световете, които  съставят Вселената, в които е и нашият свят на планетата Земя, са сътворени/востръени/построени не по – рано от преди 2000 години, след като се е бил родил на земята Богът Творец, фалшифициран като Исус Христос,

което въобще не подлежи на коментар!  

Оттук започнало да се разплита кълбото, става ясно от нашите документи и подкрепено с безброй факти и доказателства, че т. нар. "Майка на Христос, или Богородица", не е никаква майка на Христос/Богът Отец Демиург, а е Неговата Любима и Съпруга Великата Богиня Майка Диана в Нейния новоепохален аватарен образ и проявление като Мария Магдалена.

В редица наши статии, чиито адреси на част от които ви даваме по – долу, сме ви превели официални новоразсекретени документи за новоепохалната тайна на Българските Богове и на Българите, че Богородица е всъщност Любимата и Съпругата на Исус – Мария Магдалена.

Защо Извънземните ни разкриват спешно The Secret of Jesus and Mary Magdalene / Тайната на Исус и Мария Магдалена!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/19/zashto-izvynzemnite-ni-razkrivat-the-secret-of-jesus-and-mar.1631740

И отново Извънземните разкриват The Secret of Jesus and Mary Magdalene с техния син Кан Авитохол (33 – 333) и меровингвия принц Сихипер, който е Кан Исперих
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/03/i-otnovo-izvynzemnite-razkrivat-the-secret-of-jesus-and-mary.1633804

22 юли – Ден на Света Мария Магдалена, истинската Която е Българската Велика Богиня Майка Диана.Директно предаване от светилището й в Лурд, Франция
http://bezistena.blog.bg/history/2019/07/22/22-iuli-den-na-sveta-mariia-magdalena-istinskata-koiato-e-by.1666944

В един от най – големите и светли християнски празници, на който Светата Българска Православна църква почита църковния празник Рождество на Пресвета БогородицаПродуцентите, постановчиците и изпълнителите на трансепохалната риалити екстремална постановка и драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Българските Богове Демиурзи и Тяхното светейшо войнство от Вси Светии, които са все Българи, са скрили с кода на Свещения шифър следната епохална тайна :

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

РОЖДЕСТВО НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА=
ПРЕОБРАЖЕНИЕТО БОГ ОТЕЦ ИСОС ТРАГ ВО ДИЕНА=
Преображението на Бог Отец Исус от Трагия и Богиня Диана 

За същността на процеса Преображение в християнския и в окултния езотеричен речник и традиция пада голямо чудомаене и суеверно благоговение (вижте руската Википедия за Преображение) и обобщено означава свръхестествено трансформиране, преобразуване от един вид в друг, преминаване от един вид и състояние в други, акт и процес на аватарно преобразуване и проявление на Боговете Демиурзи

image

Съставен така този документ ни разкрива най – голямата епична тайна на съвременното човечество, че на този ден 8 септември се е състояло Преображението на двамата Български Богове Демиурзи – 
Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, и е започнало Тяхното аватарно проявление като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло 

Къде се е състояло това Преображение научаваме отново от друг деанаграмиран прочит на същия документ:

РОЖДЕСТВО НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА=
ПРЕОБРАЖЕНИЕТО ТРАГ БОГ ОТЕЦ ИСОС ВО ДИЕНА=
Преображението в Трагия на Бог Отец Исус и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Календарната датировка на това събитие – 8 септември, ни съобщава също в чест на  Кои се празнува този празник:

ОСМИ СЕПТЕМВРИ в чест на=в чест на Бог Исус и Богиня Мат Мария  

Годината на аватарното Преображение (Явяване) на Българските Богове Демиурзи е през 30 година от новата ера (година отбелязана в манипулираните хритиянски и исторически документи, като навършване на Христос на 30 години и началото на Неговата мисия на Земята) когато Те започват последната си тригодишна открита мисия сред Българите в Тракия, една от най –
 важните задачи от която мисия е раждането на истинската Българска Света Троица – трите им новоепохални деца – каката Синтия (32 г. н. е.) и близнаците Павел и Петър (33 г.) 

–– справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Синтия", "безистена и Павел", " безистена и Петър", кои са те.

image

Даряваме тази просветителска лекция с Любов към всички искрено вярващи милиони православни Българи в България и крипто – Българите в другите православни страни и по света, (каквито ревностни православни християни сме и всички ние от екипа на bezistena, но кръстени преди това със Святия Дух в протестанството!) като ги благославяме и насърчаваме да бъдат ревностни и постоянни в преклонението си и в Любовта си към Света Богородица каквато Я знаят и пазят в сакралния си интимен душевен пантеон в свещеното си искрено невиновно невежие, и стъпили на тази вяра и застанали с благоговение и почит пред Нейната икона и пред Нея питайки Я вярно ли е всичко това в блога ни, да потърсят истинската Богородица със сърцето си, с което само все още малко време ще се виждат хубавите неща в живота, сиреч Боговете ни!

ХУБАВИТЕ НЕЩА=Бохиня Диана и Бог Ешуа 

image

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Продуцентите на Преображението и на цялата екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация"
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с любов и песни!




Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
09.09.2019 02:02
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. milenavarbanova9 - Здравейте! Исках да гласувам ...
12.09.2019 18:36
Здравейте!
Исках да гласувам "за", но ми се стори,че гласът ми бе приет от блога като минус (-).Ако е така и отрицателният глас е мой - моля Ви да ме извините,това е неволна грешка.Прочетох с интерес статията Ви.Сърдечен поздрав!
цитирай
3. bezistena - Здравейте!Исках да гласувам ...
12.09.2019 20:54
milenavarbanova9 написа:
Здравейте!
Исках да гласувам "за", но ми се стори,че гласът ми бе приет от блога като минус (-).Ако е така и отрицателният глас е мой - моля Ви да ме извините,това е неволна грешка.Прочетох с интерес статията Ви.Сърдечен поздрав!


Случва се.
Продължаваме заедно!
Благословение с Любов от екипа ни, Милена, и се въоръжи със Свещения шифър за своите интуитивни изследвания, внушавани ти Свише – ще бъдеш пребогато възнаградена с немечтани подаръци и промоции!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677622
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44107
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!