Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2019 05:05 - Как горелката с браунов газ ще разчисти Слънчев бряг и свещеното бетонирано Черноморие до първичния пясък и бряг!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1790 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 05.08.2019 21:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И защото и това лято Българското море бе недостъпно или непожелано за милиони обикновени Българи, ще актуализираме проекта за радикалното разрешаване на проблема и ще ви представим работни моменти от проекта "Как ще помогнем на Слънчев бряг да си възстанови предишния вид и върнем магията му!", спонсориран от Горе. 

Правим римейк на скорошна наша публикация в блога ни, защото при последната ѝ публикация във фейсбук за да достигне до повече отчаяни Българи от съсипаната ни държава, свирепата цензура на фейсбук ни спря публикациите в групите за поредни 7 денонощия.
–––––––––––––
–––––––––––––

И отново след серия наши публикации в групите във фейсбук на този постинг, след няколко часа връз профила изтрещя поредната цензурна гилотина: 
image

Някъде ако откриете при нас език на омразата – обадете ни се!
Все "фантасмагории" и "измишльотини" уж, пък какъв е този панически ужас и страх от тях у цензурите, които са едни от подизпълнителите на плана на заговорниците срещу Българите за затриването ни!
Тази цензура е красноречив и безапелационно категоричен документ – висша атестация за истинността и фундаменталната важност на статията и на всички просветителски документи в блога ни с повече от 1300 монографични статии по светоустройствените тайни на човешката цивилизация!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  
Знаете, че нашият екип проектираме и плануваме в блога ни нечувани и невиждани мероприятия и процеси в сферата на чудесата, които в скоро време ще почнем да реализираме и на практика.

Ще ви направим съпричастни на един от проектите ни, предизвикани и активирани от гневния прорицателски пост от


СЛЕД ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО СЛЕДИТЕ НА ЕДИН ГИГАНТСКИ МУТРОБАРОКОВ ДЖУРАСИК ПАРК. ВЪЗМЕЗДИЕТО ПОНЯКОГА РАБОТИ ПО НЕОЧАКВАН НАЧИН
http://bojinkata.blog.bg/novini/2019/07/10/sled-desetiletiia-shte-ostanat-samo-sledite-na-edin-gigantsk.1665250 

който препублликуваме целия.


Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?v=Wj5D0bjkXn8&list=PLa5-aFdApZnLvGRaJyRnJgiwgXxHFbVwA

imageВъзмездието понякога работи по неочакван начин. Когато мутрите и кадесарския криминалитет заграбиха много пари, те пожелаха барове, дискотеки и хотели, озвучавана от любимата им циганска музика за танци, наричана чалга. Емоционално и музиката и мечтите им бяха близки до сръбските стандарти на Аркан и тем подобни криминално героически персонажи. Победиха, сграбчиха много пари, застроиха Черноморието, разгърнаха денонощен купон, сложиха бариери и телохранители навсякъде. Мечтата им се изпълни. Станаха собственици, притежатели и консуматори на онова, което смятаха, че е хубав живот. Та, мнозина от тях десетилетия прекарваха живота си висейки в баровете по морето, за да подслушват и следят “враговете” и капиталистите какво си говорят, докато на дребно продаваха дрога за своя сметка в кибритени кутии, пушейки Малборо с присвити хитри очи. 
И какво стана накрая, след победата, след гигантското пране на пари и “инвестиции”? Ами, нищо, никой вече не иска тяхното “хубаво”. Никой не иска да си играе с тях, да посещава плажовете им и да им плаща цени като в Монако. И никой не иска да им работи без пари.

Пожелаха да имат футболни отбори, купиха ги, започнаха да купуват съдии, да се прецакват взаимно с черно тото. Изживяваха се като Абрамович. Превърнаха българският футбол в бутафория, отвратиха хората от него, корумпирани хора се сменяха, реорганизираха, поемаха “ръководството” му. Терена обаче се разкаля напълно, защото манталитетът на хората с парите беше покварен в основата си още от годините, когато те в битността си на ченгета, бяха началството в държавата и в спортовете. Решиха, че ще бъде както винаги е било в светлото комунистическо минало: който е “най-гявол” и излъже останалите-печели! Но не стана така. Футболът се срина и някои от най-големите гяволи загубиха пари. Е, не че ги бяха спечелили с тежък и изнурителен труд, но в крайна сметка и те заедно с футбола паднаха жертва на собственият си успех да го окепазят и да го моделират по свой образ и подобие. За утеха сега могат да си направят пореден футболен конгрес в някоя чалготека и да потъгуват колективно.

Пожелаха да станат банкери и станаха такива. Откраднаха парите, раздадоха ги на своите, банкрутираха и избягаха. Оставиха след себе си бедност и разруха.

Какво ли не си помечтаха и какво ли не провалиха. Да не споменаваме как три пъти доведоха до фалит цялата страна и заставиха населението да плати и да плаща все още цената за това.

Дали те ще платят колективно или лично и поединично цената на своите провали? Едва ли. Отвреме-навреме арестуват по някой от тях, но след време ги пускат тихомълком. Справедливостта не идва и няма да дойде откъм Съдебната Палата сякаш. Но от друга страна е все по-очевидно, че тези хора носещи своя манталитет от социализъма до наши дни, са неспособни да създават нищо смислено или успешно. Въпреки, че разполагаха и все още разполагат с огромни суми крадени пари в офшорки или ги изпират през строежи и “бизнеси” те неизбежно стигат до провал и техните начинания са неуспешни. Природата и нормалността винаги взимат връх над абсурдното и негодното. Гяволът, въпреки своята “хитрост” е в крайна сметка абсолютен и неизбежен лузър. Когато безконтролният разгул на лузерите из курортите окончателно се спихне, след десетилетия там ще останат да стърчат само следите на един гигантски мутробароков джурасик парк, от чийто празни прозорци ще избуяват хвощове и родендрони. Това ще бъде единственият им подобаващ паметник наред с някой изоставен и ръждясал в треволяка Майбах. Животът ще продължава своя ход и може даже да се появят пак дюни, за да погребат окончателно тази епоха.

Любо Канов

–––––––––––––––––––––––––––––––

Прекрасен репортаж, само дето липсват висшестоящите автори на тези престъпления в 
Сънито и по цяла България – международните заговорници срещу Българите, които държат в ръцете си местните престъпници.
Всички които и хабер си нямат, в Чии ръце и проекти безусловни марионетки са!

image 
image

Сега с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с феноменните познания и практики, в които ви просвещаваме в нашия блог, ще ви припомним как ще спасим и нещастното ни едва дишащо Море, Слънчев бряг и погиващите Б/българи и всякакви изродени и изхабени Български генно – инженерни биопродукти, които пожелаят искрено, щото мисията ни е да спасяваме всички, както и живата, и "мъртвата" материя, която защото поставяме в кавички означава, че въобще не е мъртва!

ЕДВА ДИШАЩО МОРЕ на=на Ишуш и Богиня Матара Диана 

ДА СПАСИМ МОРЕТО на=на Исус и Богиня Диана Мат Мария

Ишуш и Богиня Матара Диана  са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

ЖИВАТА МАТЕРИЯ е от=е от Ежуа и Богиня Матара Диана

МЪРТВА МАТЕРИЯ без=без Богиня Диана Мат Мария 

Ще ползваме взаимно осмозирани и преплетени пасажи от култовите ни постинги

Мишмашът на Българският генно – инженерен секс – маш, приготвен на огъня на мистериозния Браунов газ!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/02/mishmashyt-na-bylgarskiiat-genno-injeneren-seks-mash-prigotv.1565154

Разследване на в – к Десант и bezistena: Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик – наблюдателен пункт или психотронен генератор? 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/14/razsledvane-na-v-k-desant-i-bezistena-kakvo-postroi-dogan-na.1399325 

––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––

С какъв кеф ще анихилираме дворците ти (обясняваме му на Ахмет Доган) с апаратчето за Брауновия газ, а аркадаш, и ти с нас ще се кефиш и ще разправяш на зяпачите и сеирджиите, какви коварни и глупави юдови пъклени планове си кроил по тия свещени Български места и си крадял и унищожавал Българските свещени земи и Божии светилища, и ще се каеш и разкайваш горко и ще благодариш на Боговете ни, Чийто ген от свещения Божи род Дуло и ти носиш и скверниш, и на нас – посредниците ти пред Тях, че ги склонихме да те оставят на таз земя и да те направим екскурзовод по тия свети места, за да водиш тълпите поклоници по тях и обясняваш разкаян престъпленията си към тия свещени места и към Българите!

СВЕТИ МЕСТА на=на Исус и Богиня Мат Диана 

Затова вместо да кроиш юдови планове срещу Българите, вземи и научи работната инструкция за боравене с апарата и горелката за Браунов газ, защото може да те направим и ръководител на групата за анихилация и дематериализация на всички незаконни строежи по черноморието ни, като членовете ѝ ще бъдат само от такива мерзавци и беззаконници като тебе, които бетонираха цялото море и построиха с крадени народни пари всички незаконни постройки, хотели и дворци по нещастното ни и едва дишащо вече море, като ще почнем от твоите дворци, след това иде ред на Слънчев бряг, Буджака край Созопол, и т.н.!

Илия Вълков (Yull Brown)   
https://www.otizvora.com/forum/index.php?topic=1049.0
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?t=171345

Копирайте долния адрес и обезателно изгледайте култовия филм на големия Български дух и Българин Валентин Фортунов, сега действащ рационален Светец, за големия гениален Български откривател Илия Вълков и за перманентния заговор срещу Българите, на който и той стана жертва, за да стане от него момент действащ светец!

https://www.youtube.com/watch?v=BoqUAn6pDNA
Великите и непознати Българи ИЛИЯ ВЪЛКОВ – ЮЛ БРАУН

Изгледайте обстойно филма, за да се възхитите на Българския велико – изобретателен ген и гений, и за да ви стане ясно, защо кратката формулировка за историята с Брауновия газ е СКРИТАТА ИСТИНА!

СКРИТА ИСТИНА=Диана и Исус от Тракия=Диана и Кристос – 
Авторите и Технолозите на чудото Браунов газ, Които ни демонстрират с тази технология нищожна частичка от феноменните чудеса, които са ни подготвили след събирането на световете!   

Ще разшифроваме посланията в пламенните аргументрани послания на Валентин Фъртунов от 44:38 минута, в който водещият заявява:

Ние Българите не сме дали просто нещо на света,
а ние сме дали ужасно много на света,
че ние наистина носим в гена си нещо повече!
Ние носим много интелект!
Ще ви го докажа!

 
ДАЛИ СМЕ НЕЩО на СВЕТА=ДАЛИ СМЕ НЕШТО на СВЕТА=
ДАЛИ СМЕ на СВЕТА Ешуа и Диана 

ДАЛИ СМЕ НЕЩО на СВЕТА=ДАЛИ СМЕ НЕШТО на СВЕТА=
ДАЛИ СМЕ на СВЕТА Братя от Исуш и Диана 

дали сме генетичните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, които съставят земните и небесните екипи на Всемирното Бяло Братство, които сме гениалният феноменен генетичен потенциал на човечеството  

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя на Бог Исус и Богиня Матара

ДАЛИ СМЕ УЖАСНО МНОГО НА СВЕТА=ДАЛИ СМЕ Сина на Исуж и Богиня Мат –Спасителят на човечеството и на света 

НОСИМ В ГЕНА СИ НЕЩО ПОВЕЧЕ=НОСИМ В ГЕНА СИ НЕШТО ПОВЕЧЕ=
НОСИМ В ГЕНА СИ Богиня Диана и Бог Ишуш

ШЕ ВИ ДОКАЖА=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ежуш 

Ето защо заради тия просветителски лекции, въздигащи Духа на Българите и водещи ви към себепознанието на Божии феноменни потомци – там, където сме ние и ви разкриваме тайната на Божествения произход и статут на Българите, скоро след това предаване Валентин Фъртунов бе убит от заговорниците срещу Българите, както бе убит и самия Илия Вълков, без и да подозират престъпниците безБожници, въпреки че и те носят същия като него свещен гениален Божи ген, само че изроден, че Фъртунов като не е между живите, те така сами го въведоха в реалния рационален Божи свят на вечно живите със статут на действащ феноменен свръхестествен Светец, който скоро ще започне да им се демонстрира и им разказва играта по небесните закони и правила!
Не бил вече между живите ли, Фъртунов?  
Я го вижте къде е и колко е жив Фъртунов, смъртници

МЕЖДУ ЖИВИТЕ е при=е при Ежуж и Богиня Мат Диана

СМЪРТНИЦИ без=СМЪРТНИТСИ без=без Исус и Матара Диана 

Още за Илия Вълков: 

Брауновият газ – мит или реалност  
http://krasen.markov.website/bg/interesting-bg/braunov-gaz-mit-ili-realnost/ 

...По инструкция Брауновото горелка стопява чудовищния хотелския мега – комплекс "Маджестик" на Сънито за петнадесет минути и го трансформира до идеална сфера от непознат материал на Земята с диаметър 2,10 метра!

Догане, твоята "сграда на водна спортна база“ с разрешена височина само до 7,65 м., горелката с Брауновия газ ще я гътне само за 3,24 минути и ще я събере в сферичката с диаметър 0,82 метра, нищо че си я дигнал на 5 етажа на 23 метра, хитрец такъв!

А каква работа те чака по законните незаконни къщурки над Златна рибка, има да търкаляте и търчите с Емелчето Етем и другите съдружници подир топките по нанадолнището на осквернения свещен хълм!

Като научиш Свещения шифър, ще разбереш какви са тия цифри, мерки и теглилки!
Бъди сигурен, че ще го научиш Шифъра мота – мо!

НАУЧИ МОТАМО=Ешуа и МаМа Диана=Ешуа и Диана Мария Магдалена

Скоро ще възстановим тази свещена практика на доскоро девствените свещени Райски плажове на Черно море, започвайки от Райският залив на Златна рибка, Харманите, Каваците, Аркутино, Слънчев Бряг..., като преди това осквернилите ги с крадени народни пари и обковали ги с бетон и желязо, след кратък курс по работа с вълшебната горелка с Брауновия газ на великия Български откривател и изобретател Илия Вълков, ще поразчистят всички свещени места основно до първичният ѝм девствен вид по дадената от посветеният Българин елементарна технология, за която повърхностно ви запознаваме с откъс от наш коментар по темата в постинга на нашият съекипник инж. Иван Симеонов "Бразилия достойна за отбора на...Андора":

"За съжаление на шведите, Адаш, няма да кажем, че са Българи, защото те са само едно от многобройните нефеноменни безкултурни Тракийски племена от синтетични биороботи, произведени пост – Сътворончески в Тракия и разселени, заселени и обгрижвани, дундуркани, култивирани и цивилизовани от Българите – жреческата Божия каста и Духовни водачи на всички Тракийски племена, заселили целия свят с изходна сътворенческа база Обетованата земя, Земния рай – България!

ШВЕЦИЯ=ШВЕТСИЯ=Исуш и Богиня Диана 
документ доказващ Чии са и откъде в Ямбол са благословени и тръгнали на път дедите йм:

ШВЕЦИЯ=ШВЕТСИЯ=ВЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН 
централният Първосвещен светилищен храмов комплекс в първосътворенческия първопрестолен Божи град Ямбол

Цялата йм племенна съпридружителна документация свидетелства за същото:

СВИОНИ=Иса Бог –
първото йм племенно име, което е обратния прочит на Веси, Беси, и името на страната Svealand 

СВЕЕЛАНД=Дуло на Бог Иса=ЛАНД (страна) на Бог Иса 

Същото твърди и името йм СВЕРИЖЕ и СВЕРИКЕ:

СВЕРИЖЕ=Бог Исуж Вер (Змей)   

СВЕРИКЕ=Иса Барк=Барки на Иса=Исберик –
което име на Българският Първожрец и Император на остатъците от Българската империя, изконна провинция от която е и земята и народите на Швеция, е и анаграмна производна от Бургас, от където идваше и неистовото йм влечение към Слънчев бряг навремето!

СВЕРИКЕ=СВЕРКЕ=Беркес=Буркес=Бургас 

НЕИСТОВО ВЛЕЧЕНИЕ към=ВЛЕЧЕНИЕ към Иса и Богиня Диана 

А ето и анаграмната тайна и магия на Сънито:

SUNNY BEACH=СЪНИ БИЙТШ=Богиня Диана и Исуш 
любимият морски светилищен комплекс на Боговете ни

SUNNY BEACH=СЪНИ БИЙТШ=БЪШИСТИН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН 
кръстен по името на Първосвещения Божи храм и управляван от там 

СЛЪНЧЕВ БРЯГ=СЛЪНТШЕВ БРЯГ=Богиня Диана и Исуш Бълкарина 

любима постсътворенческа дестинация на Българските Богове за масови народни културно – просветни духовни феноменни мероприятия, което скоро Те ще възстановят в първичния му свещен вид!

Как стават тия неща ли?
Ами прочетете малко информация за трансепохалното откритие на Великия Български учен и откривател Илия Вълков – Юл Браун, за Брауновия газ!

Вижте как горелката на Боговдъхновения Българин близва нежно и внимателно избрания обект и само за една минута и двайсет и осем секунди ще превърне примерно цялата масивна величествена сграда на бившия централен хотел на комплекса – Кубан, на една сфера с диаметър метър и осемнайсет сантиметра и тежина 2,8 тона от непознат на науката материал!

И тази сфера ще бъде олтарят и енергийният генераторен панел и акумулатор на едно от многобройните възстановени светилища на Свещения Бряг, обслужвано от осветения и трансформиран сегашен собственик на хотела, откраднал го от Българския народ, който задължително е обезпаметен Исусово – Мариин жречески потомък със закърнели, но съхранени Божествени феномени, които сега само го изгарят отвътре енергийно, впрегнати в неправилна смъртоносна посока, и които феномени заедно ще преосветим и активираме първо за неговата спасение и полза и после за всеобща полза!
Адаш, в Поморие ти си по – близо до комплекса – моите спомени за него са от края на 60 – те и 70 – те години на миналия век, когато няколко лета през студентските години бях спасител там, можеш да подготвиш един списък на желаещите за горните мероприятия, защото после ще се чака на опашка за това!

Ето няколко анихилирани и пресовани на сфери подобни обекти от времето на предходни неуспешни цивилизационни експерименти на Боговете ни, които са ни ги оставили за непонятна досега загадка и назидание какво ще се случи с престъпните строежи и обекти, плод на човешката материална алчност и кражба на труда и обществените богатства на другите хора:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2045083538836296&set=a.2044925152185468&type=3&theater
Тайнствените и мистериозни каменни сфери от непознати материали

image

image

image

image


image

Ще допълня, че след репортажа

Печалното падение на Слънчев бряг от образцов курорт до град на греха в гора от бетон 
https://www.blitz.bg/layfstayl/ptuvane/pechalnoto-padenie-na-slnchev-bryag-ot-obraztsov-kurort-do-grad-na-grekha-v-gora-ot-beton-snimki_news275244.html ,

пасаж от който ви цитираме пасажа:

... от която чудесна статия ще вземем един емблематичен момент, където виждаме към 4 – 5 часа сутринта разхождащи се групи от млади пияни англичани, крещящи в алкохолен делириум "Sunny fuck"n bitch!", където псувнята от английските идиоти получовеци към нашата бивша светиня значи нещо като Да таковам слънчевата кучка!

Изроди опедерасчени, ще таковате вий, ама жална ви майка, гледайте сега на какво посягате, бракувани тракийски алкохолизирани биороботи, дрънчащи на тенекия с нулев интелектуален потенциал и с метилов алкохол и бира вместо хемоглобин и без Божествени феномени гени и пищящи души от ужас!   

SUNNY FUCKN BITCH=Бок Исуш и Богиня Диана – 

а псувайте сега де, вашта мама, ама няма да го разберете, защото и да отрезнеете накой път, и езика ни да бяхте знаели, пак няма да го разберат кухите ви чутури! 


ВАШТА МАМА=Ешуа и Богиня Диана МаМа=Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена 
 
поредният висоразряден шифрован документ със сакралната Българска информация, вложен в една от най – устойчивата и масова Българска традиционна битова разговорно – благославяща и заканително проклинаща практика – псувните 

И що ли се занимаваме с вас, те тия дето оковаха с крадени народни мъчени пари  в бетонни съркофази Свещения Слънчев бряг и осраха нещастното ни море и тия псевдо – демокарти и псевдо – социалисти политици, които в престъпно съзаклятие с тях им разрешиха и те строиха, те са виновниците и затова отсега акъла ни се взема, като си знаем, че ще трябва и тях да вадим от катраня на преизподнята!


ЗАНИМАВАМЕ СЕ с=с Бог Исуз и МаМа=с Бог Исуз и Мария Магдалена 

Добавяме и покъртителния репортаж за сегашния Слънчев бряг – Содома и Гомора на Европа! 


Слънчев бряг - град на греха
http://www.lentata.com/page_5526.html 
 
– Мръсници – и – и – и!,

озлочестили и осквернили тази Райска люлка на нормалните човешки отношения и Любов, още повече, че и вие сте от гена на Исус и Мария Магдалена!  

СОДОМ И ГОМОР=Ген на Иса и Мад Мария

( край на цитата.),

и пак ще добавя, че след тези репортажи се съмнявам вече, дали Небесните санитари ще дематерилизират, анихилират и претопят само изпразнените от хората бетонови хотели и постройки по Сънито, или ще карат наред из комплекса без предупреждение!
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека невярващите на нашите документи напънат ограничения си интелектуален потенциал и се опитат да проумеят нашите писания, като статистическата им доказателствена стойност с математическия верен и точен алгоритъм в стотиците ни статии с хиляди автентични документи, е абсолютна и непоклатима!

При нас няма майтап и разни фантасмагории – 

ПРИ НАС НЯМА МАЙТАП=Иса и Богиня Мат Мария

ФАНТАСМАГОРИИ от=от ФОГИН МАТАР ИСА=от Богиня Матара и Иса,   

всичко идва от Свише, 

ИДВА ОТ СВИШЕ=от Богиня Диана и Бог Исуш,

ние сме само едни добросъвестни примерни ретранслатори на Божиите превенции и проекти, които Те скоро ще приведат безусловно в изпълнение! 

ДОБРОСЪВЕСТНИ=Братя от Богиня Диана и Исуз

ДОБРОСЪВЕСТНИ=Братя от БЕЗИСТЕНА

Ние сме Белите Братя от Бялото Всемирно Братство на Българските Богове Демиурзи Исус и Богиня Диана, които скоро ще възстановим Свещената Българска империя, която е обещаното ни от Боговете ни Божие царство (Абсолютна монархическа диктатура), и ще управляваме целия свят от Командния център на Време – пространствения континиум  и първосвещен Божи храм Безистена в Ямбол, по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира 

Един от нас е и авторът на гневния прорицателски репортаж от разсипана България Любо Канов:

ЛЮБО КАНОВ=КАН БОВОЛ=Кан (Жрец) от Павел

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" пълната информация за него кой още е.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Илия Вълков
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
– реакция от коментарния форум:

leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!


Аз си спомням първите дни на Слънчев бряг!
Бях дете, на 7 години Майка ми беше администратор в хотел " Юнона", а баща ми-управител на плажа Настанихме се в хотелска стая с майка ми, и веднага почна движение на работници около стаята ни Оглеждаха ни през прозореца Чухме, че първите чехи са дошли? Пристигна и деиректорът на комплекса Каролев, да провери? След това се скара на работниците, да не се занимават с чехите, първият чех ще го посрещне той, няма да дойде направо в хотела
Спомням си атмосферата, имаше нещо от приказките в нея Това беше моето най- хубаво лято Нещата бързо се променяха Бяхме в хотелска стая, на палатка в центъра, в приказните двустайни хижички, като гъбки измежду хотелите
Баща ми ставаше рано, далече преди работното време Освен с поддръжката на плажа, спасителните средства и техниката, се беше загърбил с разпределението на руснаци и германци ва плажа- да нямат близък контакт Защото ставаха боеве между мъжете в началото От няколко подхвърлени думи Беща ми беше раняван на фронта, но беше загърбил страданието, грижеше се за германците, защото те бяха потърпевшите
Сегашният Слънчев бряг е отвратителен ! Видях го преди години и не искам повече да го зърна дори! Не искам да изтривам приказката ,съхранена в спомените на едно седемгодишно дете! Да ,най-хубавата приказка, на която то е било свидетел! И най- красивата! Извън семейния кръг, баба и дядо!
Да не я унищожат едни примати!

Хубав ден, Адаш! 


bezistena 
 

Прекрасни и интересни спомени, Адаш!
Три месеца през лятото на 1972 година аз бях спасител на пост № 29 точно пред хотел Юнона.
Пак те подсещам, че ти ще бъдеш шефът по демонтажните работи и дематериализацията и анихилацията на бетоните и железата на Сънито и възстановяването на първичния вид на свещения светилищен коплекс до чистия пясък и девствените дюни, като ще приложиш твоите феноменни технологически и технически познания, (които са ти дадени от Горе за тази цел) за конструирането на горелката на Брауновия газ за тези мащабни работи!
Твоя коментар ще влезе в режим на редакция в работния обем на постинга. 

Ето една носталгична импресия от Сънито от 1977 година, когато бях за последен път спасител там през месец септемри до 15 октомври, като тази рискова дейност се признаваше за задължителната есенна студентска бригада.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=P9Hbm1gp1ns 
Слънчев бряг / Sunny Beach (1977)     




Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
31.07.2019 06:58
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
31.07.2019 07:35
Възхищавам се на патриотизма ти и на последователността ти в тази насока!
Такива курорти като Коста дел Сол-Слънчев бряг в Испания ги събориха с булдозери И не премахнаха там даже жп лниите, успоредни на брега , от Франково време! За да минават хората безпрепятствено за плажа, без да бутат линиите, под тях са прокопали подлези А ние имахме само една линия край брега, от цар Борис открита лично и я унищожихме-Бургас - Поморие
С гордост????
Да развалата идва от парите-римската поговорка:
Уби убер, иби тубер- Където е богатството-парите, там са неприятностите-грижите!
Назначиха се капиталисти у нас, дадоха им се пари под различна форма и те ги употребиха ро най- неподходящ начин От назначените капиталисти дойде развалата! Не може парвеню за 24 часа да стане благородник И за цял живот не може Трябва да се извърви пътя до благородничеството, с назначение не става!
Затова и резултатите ни са такива! Защото назначените капиталисти си повярваха ,че са върха! А те са в Катарската долина-най- ниското място на Земята!

Хубав ден, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Възхищавам се на патриотизма ти и на ...
31.07.2019 12:56
leonleonovpom2 написа:
Възхищавам се на патриотизма ти и на последователността ти в тази насока!
Такива курорти като Коста дел Сол-Слънчев бряг в Испания ги събориха с булдозери И не премахнаха там даже жп лниите, успоредни на брега , от Франково време! За да минават хората безпрепятствено за плажа, без да бутат линиите, под тях са прокопали подлези А ние имахме само една линия край брега, от цар Борис открита лично и я унищожихме-Бургас - Поморие
С гордост????
Да развалата идва от парите-римската поговорка:
Уби убер, иби тубер- Където е богатството-парите, там са неприятностите-грижите!
Назначиха се капиталисти у нас, дадоха им се пари под различна форма и те ги употребиха ро най- неподходящ начин От назначените капиталисти дойде развалата! Не може парвеню за 24 часа да стане благородник И за цял живот не може Трябва да се извърви пътя до благородничеството, с назначение не става!
Затова и резултатите ни са такива! Защото назначените капиталисти си повярваха ,че са върха! А те са в Катарската долина-най- ниското място на Земята!

Хубав ден, Адаш!


Жив и здрав да си, Адаш, и подготвяй документацията за инсталацията.
А благородниците нито се назначават, нито се обучават, нито се извървява път към този статут!
Защото благородниците онаследяват Божествената генеалогия и характеристики!

БЛАГОРОДНИЦИ=БЛАГОР ДИН ЦИ=Българи от Диана и Иса
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7716295
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44329
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!